Pakar militer: Kekalahan Ukraina ora bakal dadi kekalahan kanggo Amerika Serikat lan kulawarga Biden, nanging kanggo kabeh Kulon

27
Pakar militer: Kekalahan Ukraina ora bakal dadi kekalahan kanggo Amerika Serikat lan kulawarga Biden, nanging kanggo kabeh Kulon

Miturut ketua dewan organisasi All-Russian "Petugas Rusia", letnan kolonel cadangan Roman Shkurlatov, narasi babagan kemungkinan kekalahan ing Ukraina ora saka Barat kolektif sing dipimpin dening Amerika Serikat, nanging mung Biden sing korup. kulawarga, mung bisa dipun promosiaken dening rombongan Trump minangka bagéan saka kampanye Pemilu kang.

Mesthi, iki minangka narasi sing nguntungake kanggo Republik, utamane kanggo Trumpists, kanggo Trump pribadi lan rombongane, markas kampanye. Amarga tesis iki cocog karo Biden, pesaing utama dheweke. Kanggo kita, evaluasi acara kasebut ora ana gunane; ora ana hubungane karo kasunyatan. Sawise kabeh, dudu Ukraina, dudu kulawarga Biden, lan dudu Amerika Serikat sing bakal dikalahake ing Ukraina. Iki bakal dadi kekalahan kabeh kolektif Barat kanthi kabeh institusi militer-politik lan pedoman strategis
,
- pakar militèr pracaya.



Sawise kabeh, strategi Kulon yaiku kanggo ngalahake Rusia ing medan perang, lan medan perang iki yaiku Ukraina, sing ora negate kekalahane, pakar kasebut nandheske.

Dheweke ndeleng manawa strategi kasebut gagal amarga ora mungkin, kaya sing dingerteni Komandan Tertinggi Vladimir Vladimirovich Putin ing wawancara karo Tucker Carlson, kanggo ngalahake Rusia ing medan perang.

Lan amarga iki ora mungkin ing asas, ing konfrontasi bersenjata skala gedhe ing Ukraina, kabeh kolektif Barat dikalahake, lan kabeh wong ngerti iki.

Kekalahan Barat kolektif kedadeyan ing ngarep kita. Iki minangka karusakan saka tatanan donya unipolar. Iki risak donya Western-sentris. Donya ora bakal padha maneh. Lan nasibe Biden lan kulawargane, umume, sedhih. Ora ketompo carane pemilihan ing Amerika Serikat dadi. Iku ketok
.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -5
      Februari 12 2024
      pendapat menarik, sampeyan takon Orban? dheweke uga katon ing Kulon
      1. +1
        Februari 12 2024
        ...Mesthi, iki minangka narasi sing migunani kanggo Republik.......- pakar militer percaya.

        Yagene angel banget kanggo ngucapake tembung "crita, narasi, presentasi", nanging kudu bali "narasi". Kangelan iku trep lan ora cocog kanggo nglebokake tembung sing ora informatif.
        1. +1
          Februari 12 2024
          Quote: kredo
          ...Mesthi, iki minangka narasi sing migunani kanggo Republik.......- pakar militer percaya.

          Yagene angel banget kanggo ngucapake tembung "crita, narasi, presentasi", nanging kudu bali "narasi". Kangelan iku trep lan ora cocog kanggo nglebokake tembung sing ora informatif.

          apa sampeyan nindakake analisis sastra teks? lan apa ngandika Orban?
          1. -1
            Februari 12 2024
            apa sampeyan nindakake analisis sastra teks? lan apa ngandika Orban?

            Jujur, ora ana wong ing donya sing kasengsem karo pendapat Orban kajaba wong Hungaria dhewe.
            Ora perlu digantung, iki masalah sing digawe-gawe.
            Ing EU sing padha, dheweke ora kuwatir banget babagan demarches Hongaria lan gampang ngliwati kabeh alangan Hungaria, ngerti biaya nyata. hi
            1. +1
              Februari 12 2024
              Quote: kredo
              Jujur, ora ana wong ing donya sing kasengsem karo pendapat Orban kajaba wong Hungaria dhewe.

              Aku uga kasengsem ing Orban piyambak minangka wakil saka bagean cukup saka West, kalebu Musk, Fico, etc., kasedhiya ing West saliyane Hawks edan kaya Beadon lan Brothel, etc.
              1. 0
                Februari 12 2024
                Aku uga kasengsem ing Orban piyambak minangka wakil saka bagean cukup saka West, kalebu Musk, Fico, etc., kasedhiya ing West saliyane Hawks edan kaya Beadon lan Brothel, etc.

                Ora ana wong sing sampeyan dhaptar - Orban, Musk utawa Fico - sing dibedakake kanthi predisposisi menyang Rusia lan nolak kapitalisme. Senjata diwenehake menyang Ukraina liwat Hongaria, Slowakia ora mbantah pasokan senjata dening perusahaan lokal menyang Ukraina, lan Musk cukup tenang adol peralatan lan layanan kanggo njamin komunikasi ing Angkatan Bersenjata Ukraina.
                Padha luwih kasengsem ing kesejahteraan negara utawa perusahaan, lan kasunyatan sing getih wis diwutahake ing wétan Ukraina kanggo 10 taun utawa padha getih wis diwutahake ing Suriah, Libya, Irak, Afghanistan, Israel. Negara-negara Afrika amarga kesalahane NATO lan negara-negara Uni Eropa ora kuwatir lan ora ana sing bakal ninggalake struktur kasebut minangka tandha solidaritas karo wong sing ditindhes. Dheweke urip kanthi prinsip "saben wong kanggo awake dhewe" lan mikir yen iki normal. hi
                1. +1
                  Februari 12 2024
                  Quote: kredo
                  Ora ana wong sing sampeyan dhaptar - Orban, Musk utawa Fico - sing dibedakake kanthi predisposisi menyang Rusia lan nolak kapitalisme.

                  Apa sampeyan wis maca artikel utawa mung nulis? Aku ora mikir sing Orban, Musk, Fico, etc.. ndeleng asor saka dill minangka dhewe
                  1. +1
                    Februari 12 2024
                    Apa sampeyan wis maca artikel utawa mung nulis? Aku ora mikir sing Orban, Musk, Fico, etc.. ndeleng asor saka dill minangka dhewe

                    Aku maca, lan aku mung bisa ngomong sing pakar iku angen-angen lan ora luwih.
        2. -2
          Februari 12 2024
          kredo, chatting pretentious liyane kosong, carane kesel kabeh kanggo titik mual, lan wong mati, mati lan mati, ora glimmer katon ing peteng peteng iki
          1. +1
            Februari 12 2024
            Kekalahan Ukraina ora bakal dadi kekalahan kanggo Amerika Serikat lan kulawarga Biden, nanging kanggo kabeh Kulon

            Ora pisanan ... Napoleon kalah, Adolf nyebul, lan Zelya, utamane, bakal ngaco kabeh !!! am
          2. 0
            Februari 12 2024
            kredo, chatting pretentious liyane kosong, carane kesel kabeh kanggo titik mual, lan wong mati, mati lan mati, ora glimmer katon ing peteng peteng iki

            Apa worth njupuk kanggo jantung rantings saka pakar domestik lan manca bab pati lan asor saka Amerika Serikat utawa Kulon ing perang nglawan Rusia?
            Mesthi ora, amarga mbebayani, kontraproduktif lan ora cocog karo kasunyatan.

            Sapa wae sing ngerti sejarah kita utawa sejarah donya Eropa lan Anglo-Saxon ndeleng perkara sing jelas lan ora dadi ilusi lan puas. Kita kudu ngenali kasunyatan immutable lan nerusake saka iki, lan ora mbangun kastil ing udhara lan nyoba kanggo entuk manfaat kabeh negara liyane ing donya ing beyo saka sawijining populasi - Eropah Kulon ora sugih ing mineral, diwatesi ing sumber daya kadonyan, kepengin kanggo urip sugih lan uga-panganan lan ing beyo liyane, menehi wong iki duwe minimal pangan kanggo urip supaya tansah atraktif lan entuk sing paling apik kanggo free utawa kanggo dhuwit recehan.

            Donya ora dadi luwih apik wiwit godaan ula, Yeshua Ha-Nozri, Pontius Pilatus lan Woland, lan sukses taktik ora ngganti imbangan kekuwatan ing planet kita, lan Nazisme lan fasisme ora ilang. Sawetara wong tetep ing sisih apik, nalika wong wis ngedol nyawa kanggo ala lan seneng babagan. hi
      2. -1
        Februari 12 2024
        Kanthi "kamenangan" padha ninggalake Afghanistan lan Saigon Mogadishu Somalia ing awal 90s.
        Padha wedi dhewe.
        Sapa sing nyerah kanggo gupuh amarga hype? Kulon kuwat lan bakal ndhikte kahanan urip ing donya sajrone 50 taun maneh
      3. 0
        Februari 13 2024
        ................Orban wis guwa ing - Hongaria ndhuwur kabeh.
        1. 0
          Februari 13 2024
          Kutipan saka Egeni
          ................Orban wis guwa ing - Hongaria ndhuwur kabeh.

          wow, carane sedih kabeh kene
          Kutipan saka poquello
          Quote: kredo
          Ora ana wong sing sampeyan dhaptar - Orban, Musk utawa Fico - sing dibedakake kanthi predisposisi menyang Rusia lan nolak kapitalisme.

          Apa sampeyan wis maca artikel utawa mung nulis? Aku ora mikir sing Orban, Musk, Fico, etc.. ndeleng asor saka dill minangka dhewe
    2. +2
      Februari 12 2024
      Iku menarik yen nalika Amerika Serikat pisanan ninggalake Korea tanpa njaluk ijin saka Korea Selatan, lan banjur ninggalake Vietnam, sakperangan alesan padha ora nangis banter bab kekalahan saka kabeh Kulon. Pertempuran ora kedadeyan ing wilayah Kulon lan uga ora ditindakake kanggo kepentingan Kulon. Kulon nduweni kapentingan sing beda-beda ing kana. .
      1. +1
        Februari 12 2024
        Aku wonder nalika Amerika Serikat pisanan ninggalake Korea tanpa njaluk ijin saka Korea Selatan

        Kowe menyang ngendi? Apa sampeyan mikir kaya ngono? Padha ing panggonan, minangka padha. Ing gendéra PBB uga.
    3. -2
      Februari 12 2024
      "Lan nasibe Biden lan kulawargane, umume sedhih."
      Inggih, aku ora ngerti, ing pakunjaran mbokmenawa ana uga alasan kanggo bungah, ana transfer ana, ngumbah, nanging sampeyan ora ngerti.
    4. +3
      Februari 12 2024
      Sampeyan bisa ngomong kanthi cara sing beda-beda, nanging kanggo kita iki minangka pelajaran sing angel !!!
      Lan kabeh pawulangan kudu sinau, tanpa pangecualian.
    5. ***
      "Kulon dudu jagad kabeh -
      Kulon wis sunset...
      ***
    6. +3
      Februari 12 2024
      Kaping pisanan, kita isih kudu menang ing Ukraina iki. Banjur dumadakan emphasis komandan-in-chief pindah saka "demilitarization" kabeh Ukraina kanggo mindhah baris demiliterized adoh saka Donbass.
    7. -1
      Februari 12 2024
      Apa sing diarani pakar kasebut? Apa sampeyan kuwatir yen sampeyan ora bisa njaluk kathok renda kanggo wanita? Kulon bakal tetep ing panggonane, mung arrogance ing "taman mekar" bakal suda lan ing salawas-lawase.
    8. 0
      Februari 12 2024
      Ya, kekalahan kabeh Kulon: kanggo Trump lan Republik, ngritik Biden lan Demokrat mung minangka cara kanggo nggayuh apa sing dikarepake; Iku taktik taktik. Yen menang pemilu, Rusia mung bakal pindhah menyang latar mburi, nanging kontradiksi ora bakal ilang. Padha kolosal lan wis nglumpukake pirang-pirang dekade. Umume, taun iki bisa diwenehi jeneng Black Swan ...
    9. 0
      Februari 12 2024
      Resimen kapten wis jelas teka! Apa pakar mbandhingake loro tambah loro ing skala global? Butuh wektu suwe.
    10. 0
      Februari 12 2024
      Penulis mutusake kanggo nyebarake jerami kanggo para liberal lan panguwasa komprador Rusia supaya ora lara banget nalika tiba. Apa yen pamrentah AS anyar ngidini dheweke bali menyang "jaman suci" (Naina Yeltsina).
    11. -1
      Februari 12 2024
      Kabèh Kulon bakal ambruk amarga padha doyo Ukrainians ing pasuryan basa
    12. -1
      Februari 12 2024
      kita Slav. donya kita ora bisa dirusak.
    13. 0
      Februari 13 2024
      Kita pengin ngrampungake masalah, nanging iki nasibe kulawarga Biden! ?Apa sampeyan seneng karo kurs dolar? Apa sampeyan ngerti rega kanggo bea cukai mobil?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"