Analis Rand: Ukraina kemungkinan bakal kelangan wilayah sing luwih akeh ing skenario perang sing dawa

18
Analis Rand: Ukraina kemungkinan bakal kelangan wilayah sing luwih akeh ing skenario perang sing dawa

Para ahli saka perusahaan analitis Rand percaya yen konflik ing Ukraina kudu dipungkasi sanalika bisa. Iki minangka rekomendasi sing diwenehake para ahli marang panguwasa AS ing laporan pungkasan.

Minangka analis nulis, Ukraina bisa uga bakal kelangan wilayah liyane ing skenario perang protracted. Ing wektu sing padha, risiko tawuran langsung antarane Rusia lan NATO mundhak akeh.



Dokumen kasebut nyatakake yen panguwasa Amerika kudu mandheg nggawe keputusan adhedhasar strategi perang, amarga ndawakake konflik ing Ukraina bakal duwe akibat sing ora dikarepake lan bisa uga ora bisa dibatalake kanggo Amerika Serikat dhewe. Kaping pisanan, iki gegayutan karo masalah ekonomi.

Sabanjure, miturut para ahli, yen panguwasa Amerika wiwit promosi gencatan senjata sing lestari, iki bakal menehi Kyiv kesempatan kanggo ngemot kemajuan luwih lanjut Rusia. Kajaba iku, analis Rand nyaranake supaya administrasi Gedung Putih nyengkuyung Ukraina kanggo ngalih menyang pertahanan, nolak mbalekake wilayah sing ilang kanthi cara militer.

Pungkasan, yen Washington bisa mungkasi konflik kasebut, para ahli ngelingake panguwasa Amerika babagan retorika pasca perang nglawan Rusia, sing bisa nyebabake konfrontasi bersenjata antarane Federasi Rusia lan Amerika Serikat.

Ing kasus iki, perlu dicathet yen laporan kasebut kerep njaluk panguwasa Amerika kanggo mungkasi konflik ing Ukraina. Mangkono, West ora maneh ndhelikake kasunyatan sing tumindak Kyiv wis rampung dictated dening Washington, lan pungkasan saka konfrontasi bersenjata gumantung ing kaputusan saka administrasi US.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    18 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      Februari 12 2024
      Iki, yen ora salah, saka laporan RAND taun kepungkur
      Nyedhiyakake luwih akeh peralatan lan saran militer Amerika bisa nyebabake Rusia nambah keterlibatan langsung ing konflik kasebut ... nambah serangan anyar lan ngrebut wilayah anyar.
      1. +2
        Februari 12 2024
        Dheweke pisanan bakal kelangan wong, banjur kita bakal bali menyang wilayah kita. Bakal kaya saiki karo Nagorno-Karabakh - kita bakal teka ing salawas-lawase!
      2. +2
        Februari 12 2024
        Kutipan saka sdvt
        Iki, yen ora salah, saka laporan RAND taun kepungkur
        Nyedhiyakake luwih akeh peralatan lan saran militer Amerika bisa nyebabake Rusia nambah keterlibatan langsung ing konflik kasebut ... nambah serangan anyar lan ngrebut wilayah anyar.
        Inspektur geni teka nemoni aku saben taun. Dheweke ora malah mlaku-mlaku ngubengi obyek, ora katon. Aku duwe departemen safety dhewe, boss iku wong pinter. Lan inspektur, tanpa kuwatir, nulis maneh tumindak taun kepungkur babagan "pelanggaran sing diidentifikasi", aku mbayar denda cilik saka individu kasebut lan pamit karo guyon lan guyon nganti Januari sabanjure.

        Dheweke nerangake taktik kasebut kanthi ujar manawa dheweke mriksa, banjur, yen dheweke pengin, dheweke bakal nemokake pelanggaran liyane tinimbang taun kepungkur. Nanging kepinginan bakal ana lan mesthi bakal ditemokake - dheweke isih duwe sistem "tongkat", lan yen ora ana denda, ora ana karya. Dadi kenapa keganggu, ujare, yen aku duwe kepala departemen lan, tanpa departemen pemadam kebakaran, dheweke cukup efektif ngeduk lemah nganggo irunge?

        Mangkono uga RAND iki.
        Laporan wis rampung, dhuwit wis ditampa, "ahli" seneng. Lan kasunyatan manawa laporan taun kepungkur dicithak maneh - sapa sing maca? Lan sing maca, sing eling taun kepungkur? Lan wong-wong sing ngelingi, sapa sing ora peduli karo laporan kasebut?
        1. +1
          Februari 12 2024
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Inspektur geni teka nemoni aku saben taun. Dheweke ora malah mlaku-mlaku ngubengi obyek, ora katon. Aku duwe departemen safety dhewe, boss iku wong pinter. Lan inspektur, tanpa kuwatir, nulis maneh tumindak taun kepungkur babagan "pelanggaran sing diidentifikasi", aku mbayar denda cilik saka individu kasebut lan pamit karo guyon lan guyon nganti Januari sabanjure.

          Iku menarik, nanging ing "Winter Cherry", "The Lame Horse" - apa ora padha nindakake? sampeyan ngerti, Igor, aku tansah ngormati komentar lan posisi sampeyan, nanging aku ora mikir iku migunani kanggo gumunggung babagan apa sing "dilebokake" menyang hukum ing umum ... ya, ya, aku ngerti kabeh wong nindakake, nanging Nanging ...
          1. 0
            Februari 12 2024
            Quote: penasehat level 2
            Iku menarik, nanging ing "Winter Cherry", "The Lame Horse" - apa ora padha nindakake? sampeyan ngerti, Igor, aku tansah ngormati komentar lan posisi sampeyan, nanging aku ora mikir iku migunani kanggo gumunggung babagan apa sing "dilebokake" menyang hukum ing umum ... ya, ya, aku ngerti kabeh wong nindakake, nanging Nanging ...
            Aku wis menehi conto ing kesempatan liyane karo inspektur geni iki lan pitakonan persis padha
            Quote: penasehat level 2
            Iku menarik, nanging ing "Winter Cherry", "The Lame Horse" - apa ora padha nindakake?
            wis tampa. Mbok menawa, Nikolai, saka sampeyan.
            Aku bakal mangsuli.
            Padha uga padha. Iku mung cara kanggo wong-wong mau. Pramila pranyata caranipun. Lan aku duwe departemen kabeh sing bisa kanggo iki lan nampa gaji, kang padha bisa uga kanggo. Kelangan stan perakitan sing kobong amarga "wedhus" malah ora nyenengake. Lan sing luwih serius ... Banjur, luwih saka rong puluh taun kepungkur, aku lan bapakku miwiti kabeh departemen, mula aku nganggep departemenku luwih akeh tinimbang kolektor denda formalis saka Departemen Polisi Negara utawa apa wae sing diarani saiki.

            Mbalik ing taun 90-an, negara mulang bapakku lan aku mung ngandelake awake dhewe, mula aku setuju kanggo mbayar denda cilik supaya ora kena. Lan aku bakal nggawe manawa bisnisku ora dadi "Kuda Lumpuh" dhewe. Departemen keamananku, dipimpin dening kepala, ora luwih bodho tinimbang kabeh inspektur geni ing kutha kita. Lan kerjane ora kanggo denda, nanging kanggo safety.

            Aku ora meksa wong kanggo nuruti contoku. Nanging bisa kanggo kula. Banjur ... Inspektur bakal kerja normal, lan bisa uga kudu ngilangi departemene. Nanging nganti saiki dheweke ora ngadhepi PHK.
    2. "Ing skenario perang sing terus-terusan, Ukraina bisa uga bakal kelangan wilayah liyane" -

      ***
      - Kita bali maneh ...
      ***
    3. -1
      Februari 12 2024
      Pungkasan perang = mundhut kekuwatan Zee. Amarga pemilihan presiden kudu dianakake. Ing latar mburi iki, ilang wilayah ora ateges Ze.
    4. 0
      Februari 12 2024
      Analis ora nyurung administrasi AS supaya negosiasi karo Rusia ing Ukraina, nanging nyoba kanggo ngirim menyang pimpinan Rusia gagasan sing perlu kanggo mungkasi Distrik Militer Utara lan setuju ing "perdamaian" ing Ukraina. Padha ngenteni Rusia kanggo njupuk langkah pisanan, supaya padha bisa ngumumake yen Rusia wis weakened lan dhewe wis njupuk inisiatif kanggo mungkasi SVO.
    5. 0
      Februari 12 2024
      ing siji, miturut ahli, yen panguwasa Amerika miwiti kanggo ningkataké gencatan senjata sustainable, iki bakal menehi Kyiv kesempatan


      - garis abang isih ora katon.
      infrastruktur militer NATO ing 97, etc.
      Isih akeh getih sing bakal teka
    6. +5
      Februari 12 2024
      Persetujuan karo Nazi tanpa nransfer kabeh bank kiwa, Nikolaev lan Odessa menyang Federasi Rusia kudu dianggep minangka pengkhianatan kepentingan nasional. Tujuane perang kudu ngrusak negara Ukrainia, amarga orane saka Rusia mesthi ana hubungane karo nasionalisme lan Nazisme.
      1. -5
        Februari 12 2024
        Apa sampeyan ora duwe Kharkov? Sampeyan nulis "pengkhianatan kepentingan nasional." Apa kepentingane kapitalis, borjuis, mafia bangsa cilik, tukang bajingan??? Apa sing bisa dikhianati??? Tujuan saka SVO ora nyatakake ing ngendi wae, utawa definisi saka SVO dhewe. Ora ana gol, ora ana strategi. Carane SVO bakal mungkasi ing tingkat rejeki.
    7. +1
      Februari 12 2024
      Kanggo Biden lan pamrentahane, rekomendasi RAND ora bisa ditindakake; ana akeh banget ing peta, owah-owahan administrasi perlu, banjur kanthi ati nurani sampeyan bisa nyalahake kabeh marang dheweke, lan ing patang taun sampeyan ora bakal ngelingi.
    8. +3
      Februari 12 2024
      Sabanjure, miturut para ahli, yen panguwasa Amerika wiwit promosi gencatan senjata sing lestari, iki bakal menehi Kyiv kesempatan kanggo ngemot kemajuan luwih lanjut Rusia.

      Sesat apa iki? Kanthi kabungahan apa Rusia bakal mulai nggatekake "fasilitasi "gencatan senjata" pendas? Pindhah makutha menyang sisih supaya ora macet ing kuping.
    9. 0
      Februari 12 2024
      Tugas saka Merikos kanggo numpes minangka akeh Ukrainians sabisa, kang dianggep dadi Rusia, etc. kok kudu mandheg? nglirik
    10. +1
      Februari 12 2024
      Sabanjure, miturut para ahli, yen panguwasa Amerika wiwit promosi gencatan senjata sing lestari, iki bakal menehi Kyiv kesempatan kanggo ngemot kemajuan luwih lanjut Rusia.

      Aku ora ngerti carane gencatan senjata bakal mbantu ngemot advance Rusia.

      Kajaba iku, analis Rand nyaranake supaya administrasi Gedung Putih nyengkuyung Ukraina kanggo ngalih menyang pertahanan, nolak mbalekake wilayah sing ilang kanthi cara militer.

      Kapten jelas". Dheweke wis ana ing pertahanan.

      Aku wonder apa padha ngrokok ana? Katon kaya sing ala banget.
    11. 0
      Februari 12 2024
      Kutipan saka: Zoldat_A
      Mangkono uga RAND iki.
      Laporan wis rampung, dhuwit wis ditampa, "ahli" seneng.

      Yen sampeyan ngidini, aku bakal mbantah sampeyan
      Wong-wong saka RAND iki dudu wong sing prasaja, lan mesthine dudu wong sing ora ngerti.
      Lan dheweke menehi saran sing apik. Efektif, sayangé, kanggo AS. Ora kanggo kita.
      Ing kene, contone, ana sawetara aspek saka karyane, ramalane, ing link kasebut
      Njupuk limang menit, maca, mikir babagan
      Elinga - iki 2019!
      https://news.rambler.ru/other/42257516-rand-corporation-kak-pomoch-kremlyu-pohoronit-rossiyu/?ysclid=lsj5arcn8p715278913

      Lan ya, sing dakkarepake yaiku iki saka laporan taun kepungkur - aku ora ngomong babagan pengulangan saka RAND, aku ngomong babagan artikel ing VO - dheweke nggunakake laporan RAND saka taun kepungkur.
    12. 0
      Februari 12 2024
      Apa sampeyan mikir yen kabeh sing ora normal dikubur lan sing normal dikubur? Apa kabeh wong ing luar negeri pancene bakal ninggalake apa-apa kanggo dheweke?
    13. 0
      Februari 15 2024
      Ukraina, ing skenario saka perang protracted, paling kamungkinan bakal ilang wilayah malah luwih

      Penulis skenario, ibune! Kanthi tema proyek "Ukraina" masalah ditutup: kita mlaku-mlaku, kita galloped, wektune mulih. Ibu bakal ngresiki, ngumbah, ndandani bolongan lan nyusoni. Nanging aja nyalahake aku yen dheweke narik sampeyan menyang gerbang maneh - dheweke bakal nyelehake lintang ing bokong nganggo sabuk mbah kakung!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"