Jean Etienne Lenoir - saka garcons kanggo panemu misuwur donya

11
Jean Etienne Lenoir - saka garcons kanggo panemu misuwur donya


Dalan dawa kanggo penemuan


Dasawarsa kaping telu ing abad ka-19 diwiwiti, nanging, senadyan upaya saka macem-macem panemu, mesin pembakaran internal sing bisa digunakake ora tau dirancang lan dilebokake ing produksi. Mesin uap mrentah paling dhuwur ing industri.
Lan ing taun 1822, ing sawijining kutha cilik Belgia Jean Etienne Lenoir lair ing kulawarga sudagar cilik, sing wis diwasa, mbenerake kekurangan iki.



Bapake tilar donya nalika bocah lanang umur wolung taun, lan nalika isih cilik, Jean ngalami kasusahan luwih awal. Lan nalika bocah kasebut lagi wae umur 16 taun, tragedi liyane kedadeyan - ibune, wong asli Paris, tilar donya. Ana bocah yatim piatu mlaku-mlaku kanggo nggoleki rejeki ing Paris, ing ngendi pamane (sadulure ibune) manggon, insinyur sing sukses.

Omah gedhong pamane nggawe kesan sing ora bisa dirusak ing Lenoir enom, nanging sedulur sing paling cedhak dhewe dadi luwih ora nyenengake - dheweke nyerahake pirang-pirang francs menyang ponakane liwat wong sing mlaku lan menehi saran supaya metu. Supaya ora mati keluwen, Jean entuk kerja dadi garçon (pelayan) ing restoran cilik.

Sajrone wektu angel iki (ketoke, ing kesan saka kasugihan saka paman-insinyur sukses), wong enom develops idaman banget kanggo teknologi: kang nglampahi tips sing ditampa ing mall Paris, tuku munggah publikasi dicithak karo bahan ing desain. saka mesin panas, lan malah sengaja ndarbeni karya S. Carnot, kang isih ora ngerti apa-apa.

Swara wektu, hobi anyar rampung njupuk liwat atine wong enom, lan Jean wiwit dibebani dening Profesi garçon, kang wis melu ing luwih saka rong taun. Kanthi dumadakan ngganti dalan uripe, Lenoir entuk kerja minangka buruh ing pabrik enamel, ing ngendi pangembangan bertahap dadi teknisi. Rauh teka munggah karo cara anyar kanggo aplikasi lapisan untu kang atos, kang nampa deviden stabil saka pemilik, lan kahanan financial mbenakake noticeably.

Kaya sing sampeyan ngerteni, karyawan apa wae mesthi dibayar sithik. Lan ing sawijining dina, Lenoir njaluk panjaluk marang pemilik supaya mbayar luwih akeh kanggo penemuan kasebut. Pungkasane standar: Jean mabur metu menyang dalan, cepet-cepet mangan dhuwit pungkasan, nyuwun lan malah ngladeni ukuman penjara 3 sasi kanggo bisnis ilegal (minangka penyelenggara bengkel tukang kunci ilegal).

Akibaté, Lenoir nganggur lan sadurunge dihukum, sing eking metu eksistensi setengah kaliren, disewa amarga tega dening Frenchized Italia Hippolyte Marinoni menyang bengkel galvanoplastik kang. Ora suwe, Lenoir sing cerdas nggawe sawetara panemuan kanggo nyuda biaya produksi.

Telung taun salajengipun, Jean invents cara anyar saka electroplating, nanging sinau saka pengalaman sadurungé, pisanan paten lan banjur ngusulake kanggo Marinoni. Sawise ngevaluasi prospek nggunakake penemuan kasebut, pemilik bengkel setuju karo kondisi sing diajukake. Reputasi profesional Lenoir ing skala pemilik mundhak luwih akeh, lan minangka asil hubungane dadi kemitraan lan malah dadi kanca.

Kanggo penemu mangsa, iki sukses ageng: mekanik lan electrical engineer banget, Marinoni, banjur dadi mentor lan asisten pemilik. Lan saiki dhuwit lan wektu luang sing wis katon ngidini Lenoir rampung nyemplungaken piyambak ing proses kreatif ngleksanakake idea long-cherished - nggawe mesin pembakaran internal inexpensive, efisien.

Miturut pangeling-eling panemu, pitakonan utama sing nyiksa dheweke yaiku pilihan bahan bakar kanggo mesin sing bakal teka. Kedadeyan mbantu aku mutusake.

Sawijining dina Jean lagi nedha bengi ing restoran sing tau kerja dadi garçon. Cahya ing kono diatur nggunakake jet gas cilik sing diselehake ing ndhuwur saben meja. Tutup kaca saka kerucut ing ndhuwur meja Lenoir katon pecah, lan garçon nyedhaki lan ngusulake nggunakake gelas anggur.

Nalika garçon nggolek korek api, akeh gas sing nglumpukake ing ngisor kaca; sawise diobong, ana bledosan mikro lan kaca kasebut mabur dhuwur ing udhara. Nalika iku Lenoir teka karo idea kanggo nggunakake gas cahya ing mobil, kang tansah ing tangan ing Paris.

Supaya adil, kudu dicathet yen panggunaan gas minangka bahan bakar diusulake dening John Barber ing taun 1791. Nanging mesin pembakaran internal ora tau ninggalake tahap desain eksplorasi.

Lenoir minangka wong sing ora bisa maca kanthi teknis, bisa sinau kanthi otodidak, lan ing kahanan kasebut, dheweke milih dalan sing paling rasional - dheweke mutusake kanggo kenal karo perkembangan para leluhure. Dheweke nglampahi minggu ing kantor paten, ing ngendi dheweke kanthi sistematis lan progresif nggoleki kabeh paten kanggo mesin pembakaran internal. Sinau babagan deskriptif, Jean ora mung entuk kawruh teknis, nanging uga, kaya wong sing cerdas, ora sinau saka awake dhewe, nanging saka kesalahane wong liya.

Lan sithik-sithik, ide kasebut muncul ing kepala teknisi bakat enom kanggo mbangun mesin pembakaran internal sing bisa digunakake, nggabungake kabeh gagasan swara sing ditemokake dening para penemu sing nyalahake dalan sing angel iki sadurunge.

Smart Lenoir ora nemokke mesin saka ngeruk, kang njupuk prasaja lan ing wektu sing padha path luwih Komplek - kang mutusaké kanggo gabungke akeh solusi technical sadurunge nemokke ing desain siji, njupuk saka saben penemuan (minangka wong) paling. penting lan sregep (proses kreatif iki analisis ati-ati saka akeh paten Lenoir salajengipun diterangake ing rinci).

Tugas kasebut ora gampang, amarga ana akeh panemuan, nanging ora ana mesin siji sing entuk kesempurnaan teknis lan ora mlebu produksi massal. Jean kasebut kanthi teliti, milih lan analisa bahan, ora pengin sengaja mbaleni desain wong liya sadurunge dikembangaké ing mesin panas, lan banjur perang maneh ing pengadilan mbela paten dhewe.

Ing basa modern, Lenoir (kaya sing dicritakake ing memoar) sanajan sadurunge wiwitan konstruksi, nganakake studi paten sing jero babagan pangembangan mesin gas sing ora tau ngliwati tahap prototipe, lan pungkasane nglumpukake arsip paten sing apik.

Kegiyatan iki mesthi nambah kawruh praktis sing ekstensif. Nanging kawruh teoretis iku sithik, sing pungkasane ora nuntun dheweke menyang ide nggunakake pre-komprèsi campuran sing bisa diobong sadurunge diobong - kayane dheweke ora ana gunane, lan mung nggawe rumit. desain saka engine.

Akibaté, panemuané, dilindhungi paten Prancis tanggal 24 Januari 1860, miturut klasifikasi mesin pembakaran internal sing diidinake, diklasifikasikaké minangka mesin "ora kompresi".

Minangka sejarawan nyathet, Lenoir ora ngrancang motor anyar mung. Ing Pabrik lan fine-tuning saka conto kerja pisanan, penemu iki dibantu dening Ippolit Marinoni, sing mekanik liyane experienced saka Lenoir, sijine akèh karya ing sukses bisnis disusun, lan minangka asil kasil wujud gagasan panemu ing logam. Sawetara desainer (utamane G. Guldner) percaya yen Marinoni sing ngembangake model mesin Lenoir sing dipikirake kanthi jero, sing banjur dadi model standar.

Nanging, pisanan Marinoni, kang produksi reoriented kanggo produksi bagean kanggo mesin uap, mamang idea Jean lan ora gelem melu ing usaha kang. Masalah kasebut rusak: Lenoir bangga lunga menyang Inggris ing Februari 1860, paten panemune ing kana lan nyoba narik minat para industrialis Inggris kanggo mbangun mesin kasebut. Nanging dheweke uga ngerteni panemune kanthi ora percaya lan ngajak dheweke menehi prototipe sing bisa digunakake.

Akibaté, panemu, rusak dening kangelan nandhang sangsara, wis ngginakaken kabeh dana lan malih dadi pengemis, bali menyang Paris lan tearfully nyuwun Marinoni kanggo njupuk wong ing minangka buruh prasaja, mung kanggo ngidini kanggo alon-alon Pabrik kang. mesin ing wektu luang.

Ketoke, Marinoni minangka wong sing apikan, dheweke nampa Lenoir maneh ing pabrik lan malah rauh, dadi kasengsem ing idea, wiwit mbantu wong, ngrampungake akeh kangelan desain sing muncul sak construction saka mesin.

Akibaté, semangat lan pengalaman teknis sing kerja bareng nggawa asil praktis ing wangun produk sing bisa ditindakake.

Lair saka mesin


Mesin, dirancang ing pabrik Marinoni, banget prasaja lan makarya miturut algoritma ngelingi siklus operasi saka mesin uap. Piston disk, kaya ing mesin uap, dibagi volume silinder dadi rong rongga. Ayo dadi ngomong yen mobil mandheg, iku tetep ing sisih kiwa silinder.


Didorong dening gagang wiwitan lan obah ing sisih tengen, piston nggawe kurang saka setengah stroke lan ing wektu iki nyedot campuran gas-udhara menyang growong kiwa silinder. Banjur jendhela inlet ditutup dening spool, banjur campuran kasebut diobong kanthi percikan listrik, lan tekanan gas sing diasilake sajrone pembakaran campuran kasebut mindhah piston menyang posisi sing paling tengen (Gbr. "b" lan "c" ”), lan piston banget di-push liwat rod lan geser flywheel.

Banjur jendhela inlet tengen lan jendhela exhaust kiwa mbukak. Piston, mimpin dening flywheel sing wis gained inersia kanggo posisi kiwa, nyurung gas exhaust metu saka growong kiwa lan ing wektu sing padha nyedot pangisian gas-udhara anyar menyang asil tengen. Sawise port intake tengen ditutup dening spool, dicampur wis ignited dening narik lan piston cepet bali menyang posisi kiwa, ngrampungake siklus revolusi lengkap flywheel.

Mangkono, Lenoir nemokke mesin gas "double-acting" loro-stroke sing bisa digunakake, amarga saben stroke (gerakan piston saka siji posisi nemen liyane) digabungake stroke daya, pangobongan, lan intake saka daya seger. lan exhaust saka gas exhaust.

Iku menarik kanggo dicathet yen Lenoir minangka sing pisanan crita bangunan mesin massa, dheweke nggunakake sistem kontak listrik (ing wektu iku durung cukup dipercaya), dumadi saka rong sel Bunsen galvanik menehi voltase total 3,62 V, coil induksi, breaker lan loro busi karo isolator porselen lan elektroda platinum. (Ruhmkorff spiral). Iki menehi kesaksian babagan intelijen panemu lan kawruh sing apik babagan inovasi listrik ing taun-taun kasebut (utawa kesadaran mitra Marinoni).

Iku uga worth kang lagi nyimak sing Lenoir ora ndhelikake kasunyatan sing ing penemuan kang digunakake solusi desain tartamtu saka paten wong liya. Contone, iklan sing diterbitake sadurunge wiwitan dodolan mesin nyatakake:

"... ing mobil Lenoir digunakake piston miturut Pat. dalan; iku pindho tumindak, kaya mesin Lebon; murub nganggo percikan listrik kaya mobil Rivaz; bisa digunakake karo senyawa hidrogen molah malih kaya Herskine-Hasard; Mungkin uga distribusi eksentrik sing lucu bisa ditemokake ing Talbot ... "

Kauntungan liyane ana tata letak sakabèhé saka engine, utamané noto horisontal saka silinder. Iki ngidini kanggo diinstal ing kamar karo langit-langit kurang, lan uga wis luwih gampang kanggo njaga mesin. Kanggo nyegah overheating, silinder lan sirahe dilengkapi jaket banyu lan digawe adhem nganggo banyu sing mlaku.

Mesin wis akeh cacat: iku banget uneconomic, ngonsumsi babagan telung meter kubik gas madhangi (batu bara) saben 1 tenaga kuda saben jam; lenga pelumas diwutahake menyang ember, sing oli mesin terus-terusan kerja; sanajan ana cooling banyu (120 m3 banyu saben tenaga kuda-jam), spool asring macet amarga overheating, lan mesin mandheg; efisiensi efektif maksimum mesin mung 4-5% ing 47…130 rpm.

Ya, uga ditemokake yen biaya gas sing dikonsumsi sajrone operasi prototipe mesin Lenoir dadi enem kaping luwih dhuwur tinimbang biaya batu bara kanggo mesin uap sing digunakake (saben 1 hp).

Kayane kekurangan sing kadhaptar bakal nyebabake kegagalan bisnis sing direncanakake, mesin ora bakal nemokake panjaluk, lan panemuan Lenoir bakal nambah dhaptar akeh mesin pembakaran internal eksperimen sing ora diklaim.

Nanging, mesin produksi pisanan, sing muncul ing taun 1860, sanajan ana bedane sing jelas ing antarane karakteristik kinerja lan pariwara gumunggung sing diterbitake sadurunge, sing mbadek mati mesin uap sing ora bisa dihindari, kanthi cepet wiwit nemokake papan ing omah percetakan lan industri kutha cilik. .

Kauntungan utama saka jinis mesin anyar yaiku kompak lan diwiwiti ing sawetara detik, nalika mesin uap njupuk akeh ruang lan mbutuhake akeh repot karo banyu sing nggodhok ing ketel, uga anane para abdi.

Kauntungan penting liyane saka mesin Lenoir yaiku operasi sing relatif tenang lan knalpot bebas kumelun, sing (ora kaya mesin uap) ngidini digunakake ing tengah Paris lan kutha-kutha gedhe liyane ing cedhak omah gedhong modern tanpa keluhan saka warga babagan ngganggu kasepen lan polusi udara. Padha uga luwih murah tinimbang mesin uap, njupuk papan sing sithik, ora mbutuhake papan kanggo nyimpen batu bara, ora mbutuhake pondasi gedhe lan bisa dipasang ing sembarang lantai bangunan.

Ing tembung, Lenoir lan Marinoni padha begja - mesin sing lair persis ing wayahe nalika perlu kanggo wong-wong mau, lan persis ing panggonan kang padha pancene needed. Dheweke pisanan ngisi ceruk sing ana ing Paris, banjur nyebar ing Prancis, lan banjur nyebar ing Inggris.

Lan pabrik Marinoni dadi pabrik pisanan ing donya kanggo produksi mesin pembakaran internal.

Salajengipun, nalika ditemokake, amarga fitur desain, daya mesin Lenoir ora bisa ngluwihi 12 hp. p., mesin uap bisa ambegan lega lan bisa tenang - motor kuwi ora saingan.

Sawise kamenangan ing pengadilan, Etienne Lenoir bisa kanthi tenang nikmati laurels penemu lan kanthi bangga mlaku-mlaku ngubengi aula pameran teknis. Kamenangané langgeng 6 taun lan rampung ing taun 1867, nalika loro panemu Jerman Otto lan Langen nampilake "mesin atmosfer", sing efisiensi tekan 14%, ing pameran ing Paris.

kesimpulan


Biasane, para sejarawan ngremehake peran Lenoir, nyebat dheweke minangka pekerja sing cepet-cepet, "... liwat pilihan sing teliti saka bagean-bagean sing wis dikenal lan ujian sing trampil babagan kondisi kerja sing paling mupangati, kanthi sukses ngatasi kesulitan praktis ... ”, sengaja ngrancang mesin pembakaran internal primitif.

Sudut pandang iki salah. Lenoir minangka wong otodidak sing duwe bakat, dheweke butuh wektu suwe kanggo ngrampungake tugas kasebut, entuk kawruh lan pengalaman produksi kanthi mandiri, sinau meh kabeh panemuan paling anyar ing jamane lan pungkasane bisa ngrampungake apa sing ditindakake dening insinyur sing nyoba ngatasi masalah kasebut sadurunge bisa. ora entuk.

Lan salajengipun, saka 1861 kanggo 1867, ora ana panggantos pantes kanggo mesin Lenoir massal-diprodhuksi, lan conto individu saka mesin diprodhuksi rancangane padha ing operasi nganti 1905.

Sanalika dodolan mesin wiwit, panemu langsung muncul, kaya-kaya saka lemah, lan cepet-cepet nyalahake Lenoir kanggo ngetrapake gagasan-gagasane. Saka jumlah kasebut, sing paling gigih yaiku Hugon lan Reitman. Nanging Lenoir uga begja ing kene - sanajan uji coba kasebut mbutuhake dhuwit akeh lan gugup, para hakim isih mutusake kasus sing cocog karo dheweke.

Ing kesimpulan, bisa dicathet yen mesin sing diciptakake dening Lenoir (mengko rada apik) digunakake sanajan sawise mesin 4-tak Otto muncul, lan pungkasane urip luwih saka penciptane, sing tilar donya ing taun 1900.

Lan senadyan kasunyatan sing, miturut sawetara perancang, ing proses nggawe mesin Lenoir ora nuduhake jembaré saka panemu utawa kreatifitas saka desainer, lan ing aktivitas kang adhedhasar lemah sadurunge ngankat. mudhun ing sajarah minangka penemu produksi massal mesin pembakaran internal pisanan ing donya lan, kanthi mangkono, mesin gas pisanan.

Lan sing paling penting, dheweke mbuktekake kemungkinan nggawe mesin pembakaran internal sing efisien lan entuk keuntungan saka panggunaane, sing banjur nyebabake gerakan pamikiran kreatif ing antarane para penemu ICE liyane sing makarya sawise dheweke ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

11 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    16 Februari 2024 06:11
    Materi sing menarik banget, matur nuwun Lev! Nalika isih cilik, aku maca buku "The Adventures of Inventions", yaiku babagan Lenoir. Nanging materi iki ora luwih elek!
  2. + 15
    16 Februari 2024 06:55
    cepet wiwit nemokake panggonan ing printing houses lan industri kutha cilik.
    Ora mung ana - ing taun 1872 ing Brünn, teknisi Jerman Henlein nguji balon sing dikontrol kanthi cangkang sing digawe saka kain karet. Mesin kasebut mung motor Lenoir, mlaku nganggo gas sing madhangi (sing ngisi cangkang balon) lan ngembangake daya 3,6 hp. Kanggo njaga wangun asli cangkang minangka gas sing ilang, balon udara digunakake, ing ngendi hawa dipompa dening penggemar. Fitur khusus saka kapal udara yaiku pigura kaku dawane 30 m lan ambane 4 m, digantung ing kabel menyang jaring sing nutupi cangkang. A gondola ditempelake ing ngisor pigura. Cara penundaan iki sacara signifikan nambah rigidity pesawat kanthi sakabehe. Piranti iki minangka sing pisanan nginstal katup safety otomatis (ana loro), sing dibukak nalika ana tekanan kritis ing cangkang. Mabur kapisan kapal udara kasebut dumadi ing tanggal 13 Desember 1872, kacepetan tekan kira-kira 19 km/jam. Diilhami dening artikel menarik liyane babagan Zeppelin - "iku mung sawetara jinis liburan!" dina iki, thanks kanggo penulis "sajarah" lan "senjata"!
    1. +4
      16 Februari 2024 11:22
      Ora mung ana - ing taun 1872 ing Brünn, teknisi Jerman Henlein nguji balon sing dikontrol.
      Iki kasebut ing materi sing digunakake. Ana uga nyebutake nginstal mesin pembakaran internal Lenoir ing kapal penumpang.
      Aku ora kalebu iki ing artikel supaya presentation kompak.
  3. +6
    16 Februari 2024 08:09
    Thanks kanggo Penulis, materi sing menarik lan anyar kanggo aku, uga diwenehi.
  4. +6
    16 Februari 2024 09:47
    loro panemu Jerman Otto lan Langen presented sing "mesin atmosfer" ing pameran ing Paris, kang efficiency tekan 14%.
    Nanging mesin iki luwih rame lan luwih gedhe ...
    1. +5
      16 Februari 2024 11:33
      Kelemahan paling gedhe saka "mobil atmosfer" (saliyane swara) yaiku dhuwure dhuwur - kanggo mobil kanthi daya 1,5 hp. langit-langit paling sethithik 3,5 m dibutuhake.
      Mulane, mesin iki ora pesaing langsung saka mesin pembakaran internal Lenoir, nanging padha "squeezed metu" bagéan saka pasar amarga efficiency luwih.
      Nanging ana dalan buntu ing bangunan mesin
  5. +4
    16 Februari 2024 11:45
    Aku weruh salah ketik:
    Kanggo penemu mangsa iki sukses ageng: mekanik lan electrical engineer banget, Marinoni, banjur dadi mentor lan asisten pemilik.
    Bener:
    "mengko dadi mentor lan asistene."

    Moderator mangga ndandani iki
  6. +4
    16 Februari 2024 14:28
    Supaya ora mati keluwen, Jean entuk kerja dadi garçon (pelayan) ing restoran cilik.

    Sajrone wektu angel iki (ketoke, ing kesan saka kasugihan saka paman-insinyur sukses), wong enom ngembangaken kepinginan banget kanggo teknologi.

    Restoran iki, Auberge de l'Aigle d'Or (digambarke), isih ana nganti saiki. Nalika makarya ing kana, Lenoir paten panemuan pisanane ing taun 1845 - baling-baling.
    1. +4
      16 Februari 2024 15:16
      Sumber (N. Shpanov The Birth of a Motor) ujar manawa restoran kasebut diarani Single Parisian, alamat sing tepat ora ditemtokake.
      1. +3
        16 Februari 2024 17:41
        Sumber (N. Shpanov The Birth of a Motor) ujar manawa restoran kasebut diarani Single Parisian, alamat sing tepat ora ditemtokake.

        Wiwit Lengoire minangka Knight of the Legion of Honor, biografi rincine ana ing Revue de la Société d'Entraide des Members de la Legion d'Honneur, No. 107.
  7. 0
    16. mars 2024 21:59
    ... lan malah ora sengaja entuk karya S. Carnot, sing isih ora ngerti apa-apa.

    Kayane aku ora nate ngerti, dadi "tanpa kompresi."

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"