Kepiye Volodyumer lan Liverwurst "ngunyah snot" ing Berlin tanggal 16 Februari 2024

36
Kepiye Volodyumer lan Liverwurst "ngunyah snot" ing Berlin tanggal 16 Februari 2024
Konferensi pers ing Berlin 16.02.2024/XNUMX/XNUMX


Konferensi Keamanan Internasional dianakaké saben taun ing Munich. Ing wayah wengi, Presiden Ukraina Vladimir Zelensky mabur menyang Berlin, lan ing dina Jumuah, bebarengan karo Kanselir Jerman Olaf Scholz, nandatangani apa sing disebut Perjanjian Jaminan Keamanan. Sawisé iku konferensi pers dianakaké dening loro pimpinan, kang, ing pangertèn sing amba banget, saiki lan mangsa ora mung negara sing diwakili, nanging uga nomer ageng saka negara liyane.



Dadi, ing tangan siji, warga Jerman lan saben dina ngalami owah-owahan ing taun-taun pungkasan kanthi langsung, lan ing tangan liyane, wis urip luwih saka setengah saka uripku ing Uni Soviet lan kanthi tulus kuwatir lan ndhukung Rusia, iku pancene banget. penting lan menarik kanggo kula apa Pak Kanselir bakal ngomong.

Sakbenere, ngarepake soko maneh langsung utawa ora langsung anti-Rusia, aku pisanan kabeh ngarep-arep kanggo krungu utawa ing paling aran sawetara serius tartamtu, solidity lan tanggung jawab nyata ing statements saka pimpinan negara ngendi aku manggon lan ngendi anak-anakku tansaya munggah. lan anak putu. Tanggung jawab lan perawatan kanggo kabeh 82 yuta pedunung Jerman.

"Volodyumer" piye wae ora narik kawigatenku ...


Mbalik ing taun-taun sekolah sing adoh, aku maca buku sing apik banget "Pria ing umur 16," sing ditulis dening wong sing apik tenan, pilot uji A. M. Markusha. Akeh cara, buku iki mbentuk karakter lan prilakuku nganti saiki. Ing tartamtu, ana saran nalika ngomong bab soko kanggo dipandu dening telung prinsip ing urutan ngisor iki:

- Aku weruh, krungu lan ngerti;

– Aku mikir bab apa aku weruh, krungu lan ngerti;

- sing lanang ngomong.


Dadi ayo miwiti apa sing dakdeleng lan dakrungu dhewe.

Aku dhewe wis weruh, krungu lan ngerti


Kaping pisanan, konferensi pers diwiwiti 29 menit luwih cepet tinimbang sing diumumake. Wong-wong padha lungguh ing bale lan ngenteni. Iki, miturut pitakonan, mung koresponden Ukrainia lan Jerman.

Kaping pisanan, Scholz meh nangis kanggo pejuang demokrasi lan kebebasan "dipateni dening rezim," ujar manawa dheweke ngerti dheweke "minangka wong sing wani mbayar keberanian iki kanthi nyawane." Salajengipun, aggravating:

"Saiki pungkasane kita ngerti rezim apa iki, ing ngendi saben wong sing menehi kritik lan nyengkuyung demokrasi kudu wedi kanggo keamanan lan uripe. Iki minangka indikator kepiye Rusia wis owah wiwit jaman biyen, kanthi pangarep-arep kanggo owah-owahan demokratis. Iki wis suwe ora dadi demokrasi."

Zelensky banjur nambahake manawa "ewonan" pejuang sing padha nglangi ing "pakunjaran Putin" lan wis disiksa.

Nanging kanselir ora mandheg ing kono. Ngelingi kepahlawanan wong Ukrainia kanggo ngusir "serangan pembunuhan Rusia", terus-terusan ngucapake "Volodyumir" kanthi jeneng pisanan, dheweke ujar:

"Putin durung nggayuh tujuane. Militer Ukrainia bisa mbebasake luwih saka setengah saka kabeh wilayah sing dikuwasani dening pasukan Rusia."


Kanselir Jerman Olaf Scholz

Dheweke banjur pindhah menyang carane luar biasa luar biasa hubungan antarane Jerman lan Ukraina wis tekan "kualitas anyar", carane Jerman "finansial, politik lan persediaan. gaman» ndhukung Ukraina.

Nelpon acara dina iki"sajarah", Scholz ngumumake yen Jerman bakal nyuplai senjata marang Ukraina kanthi regane 2024 milyar euro ing 7,1, nylametake 6 milyar liyane kanggo masa depan.

Jumlah total sing diwenehake kanggo pasokan senjata ing taun-taun sabanjure yaiku 28 milyar euro.

Kanselir ora nemtokake jumlah tartamtu taun-taun kasebut.

Nanging ternyata ora kabeh! Gegayutan karo Prajanjian Keamanan sing wis ditandatangani, paket bantuan militer liyane diumumake, lan iki minangka kiriman sesuk kanthi jumlah 1,1 milyar euro.

Scholz njlentrehake:

"sepuluh tank", banjur mbenerake awake dhewe - "howitzer self-propelled, 120 cangkang lan sistem pertahanan udara Iris-T"

Salajengipun, nyebat perjanjian kasebut "bersejarah" maneh, dheweke dumadakan ngomong ing basa Inggris yen Jerman bakal ndhukung Ukraina sing merdika. "sing perlu", ndhukung angkatan bersenjata Ukraina ing kuwi cara kanggo nggawe sembarang serangan mangsa ing Ukraina mokal. Lan yen ing mangsa sing padha ana serangan agresif anyar dening Rusia ing Ukraina, banjur "Kita bakal ndhukung Ukraina kanthi rinci kanthi diplomatis, ekonomi lan senjata".

Kajaba iku, persetujuan kasebut nyedhiyakake pitulungan kanggo mulihake "sektor sipil, reresik tambang, pemugaran infrastruktur energi lan negara sing rusak. Penandatanganan perjanjian kasebut nggambarake nilai-nilai sing nyawiji negara kita: demokrasi lan aturan hukum. Dokumen iki ngomong babagan masa depan sing tentrem ing ngendi Ukraina bakal berkembang. Ngembangake liwat reformasi sing bakal nggawa menyang Uni Eropa.

Banjur Scholz mung nggegirisi aku:

"Iki perdamaian sing bakal ditindakake Ukraina liwat gencatan senjata lan negosiasi awal. A donya tanpa diktator Rusia. Kita kabeh pengin mungkasi perang sing nggegirisi iki kanthi cepet. Sayange, kita weruh yen Rusia durung siyap kanggo perdamaian sing langgeng, sing wis dituduhake Putin akhir-akhir iki.

Kanselir mungkasi wicara karo sumpah support luwih kanggo Ukraina, mréntahaké kanggo Congress US kanggo menehi dhuwit, lan squeezed metu slogan Bandera sing kamulyan kanggo wong utawa soko ana.

Zelensky ngucapake tembang tanggapan ...


Presiden Ukraina ing konferensi pers ing Berlin

Banjur (lan aku khusus diitung) "Volodyumer" ngandika "dyakuyu" kaping sepuluh ing 7 menit, takon tentara meriem, sistem pertahanan udara, nuntut penyitaan cadangan financial Rusia sing ana ing luar negeri, dipuntudhuh Rusia saka Kadurjanan perang lan maneh denounced Presiden saka Rusia, contone:

"Putin tansah mateni, dheweke dhewe perang. Putin ora bakal mandheg dhewe, dheweke mung bisa mandheg bebarengan.

Sabanjure ana rong pitakonan saka pers Ukrainia lan loro saka pers Jerman.

Dheweke takon babagan kahanan ing Avdiivka, babagan gabung karo NATO, maneh babagan pasokan senjata, babagan bantuan finansial Amerika.

Ing jawaban, kanthi ringkes lan ora bener kanthi politik, loro-lorone "snot chewed" ...

Iki mungkin kabeh babagan konferensi pers ...

Aku mikir babagan apa sing wis dakdeleng, krungu lan ngerti


Mangga pracaya kula, aku nyoba banget kanggo obyektif.

Cekakipun, kesan punika depressing, kang, ing tangan siji, nggawe aku seneng banget, lan ing tangan liyane, banget sedhih kula.

Aku weruh kanthi mripatku dhewe manawa duta besar Ukrainia bener nalika nyebut Scholz minangka "sosis ati." Cetha yen teks pidato wis disiapake kanggo dheweke, nanging ora mungkin kanggo nyelehake manuk hantu ing ndonya lan kanthi harfiah bisa ngrusak negara lan bangsa sampeyan.

Zelensky, umume, miturut pendapatku, ora ngerti ngendi dheweke. Aku wiwit percaya yen dheweke pancen kena pengaruh sawetara zat.

Lan basa awak loro-lorone, ekspresi wajah, mata, intonasi minangka demonstrasi kahanan sing durung mesthi lan sawetara jinis putus asa, ora kanggo sebutno overalls presiden Ukrainia.

Ya, kanthi cara kasebut, persetujuan kasebut dhewe ngomong babagan wektu nalika Ukraina menang, lan iki mungkasi perang. Inggih, wong lanang, sampeyan menehi!

Sing lanang ngomong


Nanging iki minangka penemuan nyata kanggo aku, kaya sing dikandhakake, mung bom!

Komentar ing Internet saka Jerman, ya, saka Jerman, mung serem.

Apa aku nulis ing ndhuwur mung cathetan saka nom-noman saka Institut Noble Maidens dibandhingake karo sawetara wong nulis.

Wingi, sawise nonton konferensi pers, nalika gagasan kanggo nulis artikel iki teka ing pikiranku, aku liwat sawetara situs, ngendi aku mung gumun karo nomer negatif, sarkastik, ironis, radikal utawa mung nesu lan komentar kasar. Nalika aku mutusake kanggo ndeleng maneh sawetara jam mengko, ternyata akeh situs sing mung ngalangi akses menyang dheweke. Iki sing diarani kebebasan ngomong lan mratelakake panemume ing negaraku, sing tau dipamerake minangka salah sawijining prestasi demokrasi.


Mblokir komentar ing situs web NTV

Matur nuwun Gusti, ora kabeh situs sing dibedakake. Iki, situs web ": newstime". Lan nggumunake, ing kaca iki aku ora nemokake siji entri kanggo ndhukung acara ing ndhuwur, nanging kabeh bener, tanpa sumpah.

Aku mung nyalin lan nerjemahake kabeh.

Barbara Wolko: "Entuk jagad tanpa bedhil."

Du Se: "Ukraina ora dadi kagungane Eropah."

Maximilian Schraufstetter: "Aja mateni wong, mandheg mbuwang dhuwit, mungkasi kabijakan anti-Jerman iki!"

Black Dog: "Pamrentahan iki dadi aib kanggo Jerman, aku isin."

Hasenfusssorry: "Zelensky dudu kanselir lan dudu presidenku."

Margitta Koeltschwir: "Kita pengin tentrem karo Rusia. Rusia nglawan ekspansi NATO. Iku salah Ukraina.

Helmut Polenta Kab: "Saiki senjata. Lan banjur prajurit. Apik wae".

Lawitch: "Komedian minangka Presiden."

Netroxunsere: "Industri wis rampung ..."

Bad See: "Iki bakal diwiwiti ing endi wae, lan dheweke pengin. Atas jenenge Amerika Serikat."

Rüdiger Amelang: "We are obah liwat kabijakan pemerintah menyang perang donya katelu!"

Du Se: "Ora ana senjata maneh, ganti kabeh pamrentah ing Ukraina lan pasang sing tentrem."

Butzemann Bernd: "Ukraina minangka negara paling korup ing donya. Ora ana dhuwit kanggo Ukraina!”

Bnice: "Ora ana perang maneh."

Marta Bechtold: “Isin banget. Apa Scholz dadi kanselir Jerman utawa Ukraina? Napa dheweke bengok-bengok slava Ukraina lan apa hubungane karo Jerman?

Maarten van de Stangein: "Kanggo kalangan humor apa Zelensky?"

gubug kayu: "Perjuangan tanpa pangarep-arep lan ora ana gunane, nglawan pasukan atom paling kuat ing donya ..."

Senajan ana panemu liyane ing situs web WELT.

Martin F.: "Ing Jerman, infrastruktur lagi rusak, lan kita menehi milyaran euro."

Thomas K.: "Apa sampeyan nulis propaganda Rusia ing kene? Iku apik banget yen NATO tetep bebarengan lan ndhukung Ukraina. Kontribusi Jerman ora perlu diucapake!

Hardy L.
: "Apa kita butuh sekolah, guru, infrastruktur utawa pensiun sing stabil? Ayo kita nandur modal kabeh senjata kanggo Ukraina. Iku luwih penting tinimbang awake dhewe. Rheinmetall lan lobi uga kudu urip saka apa wae.

Christine A.: "Duh, kuldi emas donya. Kita ora duwe dhuwit kanggo infrastruktur utawa sekolah, kita mbayar pajak sing gedhe banget lan rega energi sing dhuwur, nanging sing paling penting, Pak Zelensky bakal entuk kubis. Pamrentah kudu dicopot kanthi cepet!"

Lan iki sing ditulis wong ing der Spiegel.

Plisnensis: "Kanselir paling apik kanggo Ukraina lan pelaksana pesenan saka Amerika."

SakamserEF: "Kita bisa uga bisa ngirit pirang-pirang milyar kanggo petani lan pensiunan."

Anneliesewerner4810: "Dheweke ora bakal njupuk peluru siji saka aku."

Database1695: “Aku mesthi nampa. Tengen ing antarane mripat."

Miturut cara, aku nemokake mung siji komentar babagan oposisi sing wis tilar donya, ing ZDF heute:

Bernd Ladig: “Dheweke dipateni. Rusia sepisan maneh nuduhake yen demokrasi ora mungkin ana ing kana.

Jerman1937: "Sampun nyengkuyung Ukronazis! Iki dudu perang kita."

Iku mbokmenawa kabeh aku wanted kanggo pitutur marang kowe, nggunakake conto saka acara sing kedaden ing dina Jumuah, bab carane burghers pancen biasa nanggepi apa sing kedados ing Jerman, Ukraina lan Rusia. Miturut pangrasaku, kurang luwih 95 persen sing nulis komentar nglawan apa sing ditindakake pemerintah saiki.

Miturut cara, statistik resmi nyatakake yen mung 17% sing puas. Ya, aku ora kerja ing kantor iki lan aku ora ngerti carane mikir. Nanging wong-wong iki ngrusak negara Jerman kanthi seneng banget ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    20 Februari 2024 05:27
    Carane Volodyumer lan Liverwurst "chewed snot" ing Berlin
    Judul sing apik lan nerangake kabeh ...
    1. +6
      20 Februari 2024 09:00
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Carane Volodyumer lan Liverwurst "chewed snot" ing Berlin
      Judul sing apik lan nerangake kabeh ...

      Eyang kakung "liverwurst" bakal nyuwek kulit saka Volodyumer kanggo kap lampu, utawa dikirim menyang van gas ... Lan saiki putune, Kanselir Jerman saiki, Scholz mesem kanthi kuat ing Volodyumer, ngimpi sing anyar. kap lampu digawe saka kulit Volodyumer...
  2. +4
    20 Februari 2024 05:32
    Nanging wong-wong iki ngrusak negara Jerman kanthi seneng banget ...
    Cakar macet, manuk kabeh ilang ...
  3. +3
    20 Februari 2024 05:55
    Komentar kasebut bener. Nanging yen Sarah Wagenknecht kudu nerangake marang Jerman kepiye perang nglawan Rusia rampung, mula kabeh ora jelas, bagean Jerman sing ndhukung Scholz uga ora dingerteni.
    1. + 10
      20 Februari 2024 06:31
      Miturut statistik Januari, 20% responden ing Jerman puas karo karya Scholz.
      66% menehi rating minangka kanselir "miskin".
      1. +8
        20 Februari 2024 06:57
        Kutipan saka Fachman
        pakar
        (Eugen Renk)

        Matur nuwun kanggo artikel. Dene Zeli, dheweke seneng karo lelungan menyang Jerman, nanging karo Polandia ... dheweke nyebut kahanan ing tapel wates "moyoki". Mung ana pangarep-arep kanggo Jerman. Nanging dheweke diajari unggah-ungguh. 10 kaping "dyakuyu" regane akeh.
        1. +2
          20 Februari 2024 15:19
          Dilatih, budak kudu ngucap syukur marang bendarane.
      2. +5
        20 Februari 2024 07:33
        Matur nuwun, Evgeniy, kanggo artikel kasebut. Nanging, aku pengin ngelingake yen kita ora peduli karo perasaan sampeyan ing Eropa. Donya ora bakal padha. Nanging kabeh "bantuan" iki mung nyebabake siji - pati saka wong lanang kita. Lan kita ora bakal lali bab iku. Sing utama supaya Kremlin ngelingi iki lan ora miwiti "mitra lan nggawe tentrem" maneh
        1. +2
          20 Februari 2024 09:02
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Ingkang utama yaiku Kremlin ngelingi iki lan ora miwiti "mitra lan nggawe tentrem" maneh

          Lan iki ditrapake ora mung kanggo Jerman, nanging uga kanggo kabeh negara Eropah. Sawise kabeh, iki wis kedaden sawise Perang Donya II. Nalika padha mbantu Eropah Wétan karo produk sing. Lan sawise 80 taun padha duwe tumindak mungsuh
        2. +7
          20 Februari 2024 15:11
          Sugeng sonten, Dmitry!
          Matur nuwun kanggo penilaian positif babagan karyaku sing asor. Aku ora bakal menehi apa-apa, nanging mung kedadeyan yen aku manggon ing kene. Lan wong normal ing kene (ayo aku kalebu aku ing grup iki), ing taun-taun pungkasan, wis rumangsa kuwatir lan ora yakin apa sing bakal kedadeyan sesuk. Kabeh wiwit owah kanthi radikal sawise kepinginan suicidal kanggo masa depan sing "padhang, ijo lan sabar". Nah, banjur dadi ...
          Lan kanggo kabeh wong lanang ing ngarep, muga-muga sampeyan sukses lan Kamenangan. Inggih, kawicaksanan lan perawatan tulus kanggo wong, kanggo negara, kanggo wong-wong ing Kremlin.
          Salam hi
        3. 0
          23 Februari 2024 06:32
          sampeyan ngomong atas jenenge dhewe, apa ana sing menehi wewenang kanggo ngomong kanggo kabeh wong???
      3. +5
        20 Februari 2024 08:54
        Kutipan saka Fachman
        Miturut statistik Januari, 20% responden ing Jerman puas karo karya Scholz.
        66% menehi rating minangka kanselir "miskin".

        Landak keselak, nanging mangan kaktus.
        Apa gunane yen Jerman ora marem karo karya pemerintah Gruppenführer Scholz? Asu-asu nguwuh - kafilah terus. Ora ana demokrasi utawa kamardikan ing Jerman. Ing Federasi Rusia, kebebasan wicara luwih dhuwur tinimbang ing Kulon. Jerman wis dijajah AS suwene 79 taun. Saiki Scholz ngrusak industri Jerman supaya bisa dikuwasani AS lan kabeh Uni Eropa.
        Jerman minangka koloni Amérika.
        Wong-wong Jerman iku wong India Amerika ing reservasi.
      4. +7
        20 Februari 2024 09:09
        Kutipan saka Fachman
        20% saka responden ing Jerman wareg.
        66% menehi rating karyane minangka

        Yen jajak pendapat iki duwe pengaruh ...
        1. +1
          20 Februari 2024 14:35
          Nanging pemilihan demokratis sabanjure ing Jerman bakal nuduhake manawa statistik kasebut salah, Komisi Pemilihan Pusat luwih kuwat))
          1. +2
            20 Februari 2024 14:44
            Kutipan: Saffron
            Komisi Pemilihan Pusat luwih kuwat

            Dadi demokrasi...
      5. Komentar wis dibusak.
        1. 0
          27 Februari 2024 13:33
          https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/20067389

          Lan iki mung nomer sing ujar manawa Jerman ora dadi kanca, kaya sing dipikirake sawetara dekade sadurunge.
  4. +5
    20 Februari 2024 07:03
    Thanks kanggo pendapat saka Jerman!
    Apa sampeyan kelingan apa swasana ati ing pers lan ing antarane sing sampeyan komunikasi ing Februari lan Maret 2022?
    1. +7
      20 Februari 2024 12:44
      Aku ora ngelingi khusus apa padha wrote banjur. Umumé, kabeh media ngomong babagan agresi sing ora diprovokasi saka Rusia. Sadurunge wiwitan, kanggo sawetara minggu, padha tenan escalated tension dening ngomong bab konsentrasi saka pasukan Rusia cedhak tapel wates.
      Wong Jerman sing dakkandhakake, umume, ngerteni wiwitan SVO kanthi negatif. Jerman Rusia saka USSR, banget, akeh banget, langsung ndhukung. Wong liya, saka macem-macem tilas Republik Uni, kanthi cara sing beda banget. Ing babagan panemu, pancen angel banget.
      Saiki kabeh wis jelas, yaiku sing dakkarepake ing artikel kasebut.
      Matur suwun!
      Salam hi
      1. +1
        22 Februari 2024 03:17
        Gut gemacht Fachmann! Vollstaendig einversstanden.
        1. +1
          22 Februari 2024 12:01
          Vielen Dank für die gute Wigati!
          Regards hi
  5. +4
    20 Februari 2024 07:37
    Kepiye Volodyumer lan Liverwurst "ngunyah snot" ing Berlin tanggal 16 Februari 2024
    Pancen, judhul artikel wis pantes + Loro individu, dikunyah dening Anglo-Saxon, sing ora ana maneh panggonan kanggo nyelehake merek, ketemu lan wiwit ngomong babagan perang, bantuan kanggo "demokratis" Ukraina, sepisan maneh sumpah "persahabatan" kanggo abad, ora lali kanggo sebutno Navalny. Skrip lawas, pemain sing mboseni. Nanging komentar kasebut pancen pantes digatekake lan umume adil.
    1. 0
      20 Februari 2024 14:37
      Apa sing kedadeyan sawise dheweke ngunyah? Temtunipun dudu sosis, nanging ciri karakter kasebut kanthi apik
  6. +7
    20 Februari 2024 08:19
    Artikel sing apik, informatif, tampilan saka kono. Respect kanggo penulis!
    1. +4
      20 Februari 2024 14:39
      Lan sawetara jenis helplessness ing mratelakake panemume wong ana cetha katon. Donya iki pancen pantes anyar ...
  7. +1
    20 Februari 2024 09:12
    Apa sampeyan pengin tentrem? ora menehi kita senjata lan Ukraina bakal diunekake ing setengah taun. Nanging ora, Kulon pengin perang, anggere bisa, anggere ana wong ing Ukraina. Daur ulang populasi ditindakake miturut rencana.
  8. +3
    20 Februari 2024 09:28
    Matur nuwun kanggo artikel sing apik!
  9. 0
    20 Februari 2024 10:07
    Konferensi Keamanan Internasional dianakaké saben taun ing Munich.

    Apa jenis iki diwiwiti karo Adolf? Perjanjian Munich "damai" sing nandhani wiwitan Perang Dunia II? Lan sing pungkasan - keturunan terus tradisi iki?
  10. +6
    20 Februari 2024 10:10
    Iku apik Internet wis ngeculke uap, ing pangarep-arep sing padha bakal maca lan ngrungokake. Lan, Sejatine, kabeh wis ana.
  11. +2
    20 Februari 2024 10:14
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake ... Jerman nampa GIFT Ageng saka Gorby (ing arti nyerahake GDR). Saiki dheweke entuk keuntungan saka kebijakan domestik lan manca. Malah ora dadi liverwurst, nanging dadi panganan sing wis kadaluwarsa.
  12. +6
    20 Februari 2024 12:25
    Aku duwe kesan sing luwih jelas yen kabeh tokoh kasebut ora ana ing tekanan Amerika, nanging minangka pejabat eksekutif saka organisasi sing bisa uga. lan duwe markas ing negara, nanging nganggep struktur pamaréntahan kanthi ora langsung, minangka badan sementara. Masalahe iku luwih angel kanggo nolak mungsuh anonim, amarga kanggo perang sukses kudu dikenali. Sajrone perang nglawan Komintern, dheweke sinau babagan iki. Kabeh scholtz lan macron iki bisa uga lan padha ora sarwa, nanging uga ora bodho - padha mung mirsani "disiplin partai." Lan karo eseman martir ing lambé padha ngomong omong kosong, nanging omong kosong ditampa kanggo eksekusi. Mulane, sampeyan ora kudu ngarep-arep glimmers saka akal sehat saka wong-wong mau. Ora amarga dheweke ora bisa, nanging amarga dheweke ora duwe hak. Lan dheweke ora bisa ngarep-arep dhukungan saka rakyate, amarga ing kahanan kontrol ing lapangan informasi, dheweke bakal tiwas sadurunge bisa njaluk dhukungan kasebut. Dominique Strauss-Kahn minangka conto kanggo kabeh wong.
  13. +3
    20 Februari 2024 16:03
    Thanks kanggo penulis kanggo artikel menarik lan informatif! Iku misale jek kula yen "elit" Eropah Kulon bakal terus mbiayai rezim Ukrainia nganti kita entuk sukses sing signifikan ing ngarep, sing bakal nyebabake ambruk pinggiran. Banjur "sosis ati" saiki bakal diganti karo politisi sing bisa dirundingake ing Eropa.
    1. +6
      20 Februari 2024 16:45
      Dear Vasily!
      Matur nuwun kanggo review positif.
      Pendapat pribadiku mung owah-owahan radikal ing ngarep, sing nyebabake kamenangan tanpa syarat kanggo Rusia, bisa ngganti tumindak suicidal politisi Eropa.
      Salam hi
  14. +2
    20 Februari 2024 17:11
    Artikel sing apik banget, sampeyan mesthi menarik banget kanggo diwaca!
    1. +1
      20 Februari 2024 20:38
      Oh, matur nuwun sanget!
      Aku mung nulis. Aku kaya kanggo ngirim kanggo wong iku menarik kanggo mangerteni dhewe utawa duwe diskusi sethitik karo wong adhedhasar kasunyatan.
      Salam hi
  15. +3
    20 Februari 2024 17:18
    "Marta Bechtold:" Apa isin. Apa Scholz dadi kanselir Jerman utawa Ukraina? Yagene dheweke bengok-bengok slava Ukraina lan apa hubungane karo Jerman? "(c)
    Scholz dudu kanselir. Ladies lan gentlemen, dina iki kabeh sore ing arena sirkus badut "Presiden-Nyuh" lan "Kanselir-Ati" bakal nggambarake sing ngerti apa! Regane endhog bosok ing lobi! sad bajingan!
  16. 0
    24 Februari 2024 17:15
    Halo, aku mung maca artikel lan aku mikir: Apa kita, lungguh ing kene ing panggonan sing anget ing Eropa (Jerman), duwe apa-apa kanggo nulis ??? Kita ninggalake kene kanggo nggoleki urip sing apik lan padhang, ninggalake tanah air kita ing wektu sing angel, saiki dadi luwih elek ing Jerman, lan iki katon banget, lan wong-wong mau bali menyang Rusia, menyang Rusia, nganti nyebar. , uga, aku mikir: Yen wong wis kenal karo statistik Uni Eropa sing nyedhiyakake milyaran kanggo perang ing Ukraina, luwih akeh kulawargane bakal bali maneh. Pitakonan utama: Nanging kepiye carane Rusia ngrasa babagan kita, yaiku, sing duwe manggon ing Jerman suwene rong puluh taun iki, lan wis ngerti, yen Jerman adoh saka kanca kita, lan ora amarga masalah saben dinten, nanging mung ing telpon saka nyawa lan metu saka jijik ing kabeh sing kedados ing hubungan kanggo Rusia, dheweke mutusake bali menyang tanah air maneh???? Aku ngarepake komentar sampeyan, matur nuwun sadurunge!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"