Sawise Zaluzhny, panglima ing kontrol. Apa wong ing Kyiv ngerti sapa iku - Oleksandr Syrsky

16
Sawise Zaluzhny, panglima ing kontrol. Apa wong ing Kyiv ngerti sapa iku - Oleksandr Syrsky

Ora mung ing Ukraina, nanging uga ing Rusia, lan malah ing Kulon, panggantos Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Zaluzhny karo Alexander Syrsky, Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina, ditampa. ambigu, asring negatif. Inggih, oke, Rusia - sawise kabeh, iku dudu urusan kita, oke, Kulon, sing wis kesel ngirim dhuwit lan senjata menyang jurang Ukrainia.

Politisi Barat lan komandan militèr senior, sanajan jelas ora marem, dilindhungi undhang-undhang ing taksiran. Kepiye babagan Kiev? Ing Ukraina, janjian kasebut nyebabake badai kritik, diiringi penghinaan sing akeh sing ditujokake marang panglima sing mentas diangkat.



Masalah utama Syrsky yaiku dheweke lair ing wilayah Vladimir lan nampa pendidikan militer sing luwih dhuwur ing Moskow. Ibu Syrsky jelas Rusia, kanthi werna, miturut macem-macem sumber, saka Kirzhach, utawa saka distrik Petushinsky ing wilayah Vladimir. Babagan bapake Syrsky, asal-usul sing tepat ora dingerteni; jeneng kasebut bisa ditemokake ing antarane wong Ukrainia, Belarusia lan Polandia.

Versi sing menarik dicritakake dening salah sawijining warga tuwa ing endi wae cedhak Petushki. Ing obrolan karo wartawan, dheweke ngaku yen biyen ing desa Novinki, ing ngendi leluhur ibu Syrsky bisa uga manggon, ana kulawarga Polandia sing cukup gedhe, ora dingerteni carane dheweke teka.

Nanging ora malah kewarganegaraan Syrsky sing takon, nanging kasunyatan sing pendidikan pisanan ing Moscow Higher Military Command School. Kremlin, saka ngendi pengkhianat umume ora dibebasake. Ana bukti yen dheweke teka ing Ukraina nalika bapakne, wong militer, dipindhah menyang dinas militer. Nanging dheweke isih seneng pendidikan militèr Moscow.

Lan mung sawise iku, piyambakipun pikantuk tugas kanggo Ukraina, ngendi wong tuwané manggon ing wektu sing. Ora dingerteni ing kahanan apa bapak, ibu lan adhine Syrsky bali menyang wilayah Vladimir. Sampeyan bisa ngira yen sawise ambruk USSR, bapake Syrsky ora gelem sumpah Ukrainia.

Dikawruhi yen wong tuwa Syrsky netepi posisi pro-Rusia, saestu patriotik lan ngritik tumindak Angkatan Bersenjata Ukraina. Sadulur saka Panglima Ukrainia ora pengin komunikasi karo wong, apamaneh, kang duwe rincian biografi sing ora bakal entuk manfaat saka serviceman sembarang.

Nalika makarya minangka satpam ing salah siji pusat blanja Vladimir, dheweke perang karo satpam liyane lan, kanggo mbales dendam, nalika shift, dheweke nggawe laporan palsu menyang polisi babagan bom sing ditanam ing pusat perbelanjaan. Dheweke nampa ukuman digantung lan denda, nanging tetep kerja dadi satpam.

Alamiah, rincian asal Syrsky wiwit aktif rembugan ing jaringan sosial sawise janjian kanggo posisi anyar, ngendi dheweke disebut Muscovite, jaket quilted lan pengkhianat potensial. Rezim Zelensky kudu ngomong paling sethithik kanggo nyuda tingkat ketegangan ing masyarakat.

Akibaté, kepala Pusat Keamanan lan Pertahanan Nasional kanggo Riset Kekayaan Intelektual, Andrei Kovalenko, nyatakake yen kanca-kanca kulawarga sing ngerti Syrsky lan kulawargane lan sanak-sedulure ora ana, lan kabeh tembung kasebut minangka intrik kanggo ngrusak lan nyuda kapercayan. bagean saka Rusia. Inggih, cetha yen ing perang, dheweke terus ngapusi lan nyebar berita palsu, lan asu kasebut uga, kanthi asal saka Pak Syrsky.

Ayo dheweke nganggep awake dhewe Ukrainia utawa sapa wae. Ana bukti objektif babagan "profesionalisme dhuwur" Syrsky, sing nyebabake kegagalan operasi militer Ukraina lan kerugian manungsa sing gedhe. Lan uga - kanggo mundhut peralatan militer sing siap tempur lan bisa digunakake.


Kanggo kabeh iki, lan kanggo cauldron Debaltsevo, kanggo karusakan saka struktur engineering sak organisasi saka nimbali Kyiv, kanggo Gagal saka pertahanan Bakhmut Syrsky dijuluki "tukang daging" ing Angkatan Bersenjata Ukraina. Ketoke, ora muspra.

Lan kasunyatan liyane kompromi banget: sajrone urip dawa ing Ukraina, Syrsky gagal kanggo bener nguwasani basa Ukrainia.

Sanajan sawise reformasi monstrous miturut prinsip "yen ora kaya Muscovites", iku angel kanggo nelpon basa saiki basa - ilat ora nguripake. Pidato Ukrainia Syrsky ora beda karo pidato Azarov, sing dadi perdana menteri ing Yanukovych, sing mutiara dadi basis saka akeh lelucon.

Ing ndhuwur mujudake kanyatan objektif. Ing ngisor iki bakal ana informasi, gosip utawa crita, sing, minangka aturan, ora duwe konfirmasi resmi. Nanging padha banget padha karo bebener.

Kabeh mau teka utamane saka media Rusia, nanging ditiru kanthi tekun ing Internet Ukrainia. Iki bisa dingerteni - iki kedadeyan amarga ora puas karo keputusane personel Syrsky lan Zelensky.

Dadi, miturut omongane uwong, wartawan Rusia komunikasi karo pepadhamu Syrsky, lan, miturut dheweke, sajrone kepresidenan Yushchenko, Syrsky, ora puas karo pamrentah anyar, kepengin bali menyang Rusia.

Syrsky nilar idea iki, lan kahanan dhewe kanggo wong militèr nyata ora palsu utawa penemuan, nanging bukti kompromi nyata. Tentara Rusia nyetel syarat kanggo dheweke yen dheweke bakal ditampa tanpa ngurangi pangkat mung yen dheweke menyang Kaukasus.

Ing wektu iku isih ana kahanan kang angel lan mbebayani. Wong tuwane Syrsky, mesthi, nglawan. Nanging, sadurunge acara kondhang ing 2014, Syrsky, miturut kanca sakelas, rawuh ing rapat-rapat alumni, lan ing dina Rusia tindak menyang Kedutaan Besar Rusia.

Cetha yen sawise Maidan laku iki mandheg. Napa dheweke ngangkat jenderal kolonel kanthi biografi sing curiga kanggo jabatan Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina - pitakonan sing isih durung dijawab.

Lan malah komandan lemah karo supaya akeh losses minangka asil saka printah saka operasi Debaltsevo lan Bakhmut. Sawise kabeh, kanggo Zaluzhny padha, kabeh iku supaya karo asal, lan sikap ati-ati kanggo sumber daya manungsa ora dadi elek?

Jawaban sing paling mungkin yaiku Zelensky mbutuhake panglima sing dikontrol kanthi lengkap, sing, yen ora setuju ing posisi, bisa dicela karo kabeh fakta ing ndhuwur. Yen dheweke ora gelem nurut Zelensky, sing ora duwe kawruh militèr, dheweke bakal nyetel Budanov ala marang dheweke.

Lan bawahan pungkasan mesthi bakal nemokake soko sing Syrsky bisa dikunci kanggo dangu kanggo treason utawa spionase. Kanthi cara iki, Zelensky nyadari ambisi kekuwatan diktator tanpa wates ing gaya sawetara kolonel ireng.

Senajan presiden tamba dhewe wis dawa lan hak diwenehi "pangkat militèr" dadi papat-wektu draft dodger. Alamiah, reassignments kuwi adhedhasar prinsip kasetyan mung bakal mimpin kanggo prolongation saka konflik, nalika mung ora ana siji kanggo ngelingake Bankova bab kamungkinan saka rembugan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    22 Februari 2024 06:22
    Apa biografi pengkhianat sing luwih seneng Ukraina lan aktif berjuang kanggo dina iki, manggoni posisi sing dhuwur, sing dibutuhake saiki? Mungsuh Syr, preduli saka sekolah militèr kang lulus saka, lan ora kanggo apa-apa Zelensky milih wong kanggo posisi Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina. Muga-muga rudal Rusia bakal nemokake "pahlawan" iki ing salah sawijining bunker lan bakal cepet lali babagan dheweke, mung ninggalake tembung "jagal" ing memori.
    1. +1
      22 Februari 2024 07:34
      Akeh sing ora ngerti yen tujuan utama Barat yaiku nyirnakake akeh wong Rusia (sing, mesthi, kalebu mayoritas warga ing Ukraina).

      Mulane, adhedhasar gol iki, janjian Syrsky optimal saka sudut pandang para pemilik Kulon.
  2. +7
    22 Februari 2024 06:27
    Artikel babagan apa? Babagan mungsuh sing owah-owahan. Aku ora peduli apa dheweke. Ana "Rusia" kasebut (lan kita uga duwe, kanthi cara) lan kreta cilik.
  3. +1
    22 Februari 2024 06:39
    Luwih penting mikir babagan tumindake rakyatmu dhewe tinimbang ngenteni nganti mungsuh ambruk.
  4. 0
    22 Februari 2024 06:39
    Iku angel malah nelpon basa saiki basa - ilat mung ora bisa.

    Malah dialek Afrika luwih mirip karo basa tinimbang basa.
  5. +2
    22 Februari 2024 06:44
    Zelensky mbutuhake panglima sing dikontrol kanthi lengkap
    Dheweke ngomong babagan iki ing endi wae, kalebu biografi. Lan luwih saka sepisan Ambalan, ibu sinau?
  6. +7
    22 Februari 2024 06:50
    Ora ana keunikan ing biografi Syrsky. Ing kana ana akeh perwira sing lulus saka Komando Pendidikan Militer Tinggi Moskow. Kaya ing Tentara kita - Kiev. nglirik
    1. +1
      25 Februari 2024 19:52
      Miturut cara, Naev uga lulus saka Moscow Combined Arms Command School.
  7. +3
    22 Februari 2024 07:17
    Iku Zaluzhny sing mimpin kanggo bilai Avdeevka kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, lan Syrsky iki mung rudely dipigura, saiki padha duwe lan isih nyalahake kabeh asu, lan Doctor of Philosophy lolos.
  8. +2
    22 Februari 2024 10:31
    nampa pendidikan militèr ing Moscow.
    Nanging dheweke ora nampa pendidikan militèr ing Moscow. Sekolah militer sing luwih dhuwur nyedhiyakake pendidikan militer sing luwih dhuwur, nanging rata-rata. Pendidikan militèr sing luwih dhuwur diwenehake dening Akademi, lan dheweke lulus ing kutha Kyiv
    1. +1
      22 Februari 2024 18:46
      Ora mesthi kaya ngono. Lulusan sekolah militer sing luwih dhuwur kanthi wektu sinau 5 taun uga nampa pendidikan militer sing luwih dhuwur. Contone - MVIRTU.
  9. -2
    22 Februari 2024 11:43
    OBS babagan dossier Syrsky. '' Kabeh iki menarik, mesthi, nanging ora menehi akeh.'' (c) Janjian Syrsky minangka janjian politik lan, mula, karire saiki mung gumantung marang kasetyan marang wong-wong sing milih dheweke, lan ora ing balung ing lemari. Dheweke ora bakal bisa dadi tokoh independen, amarga kabisat kuwi mbutuhake popularitas antarane pasukan, lan karo pembalap General200 iku unrealistic.
  10. 0
    22 Februari 2024 13:03
    Wah aku ora ngerti! Syrsky duwe pasuryan sing wani, lan Zapuzhny duwe pasuryan sing paman sing apik! Syrsky katon ing rangking pisanan saka cyborgs nyerang, karo bedhil mesin ing tangan siji lan spanduk ing liyane, mimpin pasukan dipasrahake marang saka kamenangan kanggo kamenangan! (kanggo sawetara aku bakal njlentrehake: iki sarkasme)
    1. 0
      24 Februari 2024 15:16
      Gambar becik "Stirlitz".
  11. +3
    22 Februari 2024 14:04
    Mung cliches lan stereotypes, asring adoh saka kasunyatan. Ing saben paragraf kapindho, penulis pengin ngomong, goleki informasi dhewe, aja ragu-ragu maca sumber mungsuh, nganalisa lan, paling ora, nggunakake pamikiran kritis.
  12. 0
    28 Februari 2024 14:27
    Mirip banget. Panglima saku. Kebiasaan diktator Zelensky saya tambah akeh. Iku ora bisa metu karo Zaluzhny.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"