Aja kantun, Ursula! A sethitik babagan prospek dubious saka EU lan NATO

12
Aja kantun, Ursula! A sethitik babagan prospek dubious saka EU lan NATO


Ora ana nabi yen ora ana Fatherland


Dadi, Ursula von der Leyen dianggep dadi sekretaris jenderal. Aja kuwatir, dudu CPSU, nanging mung NATO. Uga feeder apik kanggo lola politik iki. Nanging, bisa uga ora bisa ditindakake.



Pers Barat saingan karo saben liyane kanggo laporan yen dalane menyang pos paling dhuwur ing Alliance Atlantik Lor bisa uga diblokir ora dening sapa wae nanging Kanselir Federal Jerman Olaf Scholz. Napa Ursula sing gelisah ora nyenengake penerus Deutsch-Mutti dhewe - Angela Merkel sing gedhe?

Nyonya, nuwun sewu, Frau... von der Leyen minangka salah sawijining pahlawan ing publikasi "pribadi" kita - "Ursula von der Leyen: Komisioner Frau kanthi akar Rusia". Iki aristokrat Jerman modern karo jero sajarah hubungan karo Rusia.

Wiwit isih enom, dheweke wis kadhaptar minangka dhokter profesional, sanajan dheweke wis suwe mlebu ing pro politik gedhe. Nanging ora ana wong ing Rusia sing bakal mbantah iki, tinimbang ing kertas. Amarga ing laku nyata, sukses Frau Ursula tansah gagal. Nanging, dheweke wis dadi akrab karo elit Eropa, lan kabeh wong ing EU, EC lan Parlemen Eropa ngerti apa sing dikarepake saka dheweke.

Ora kaya Demokrat Sosial sing goyah ing gerbong Kanselir kesatuan, sedhih, Jerman. Wektu bakal ngandhani kepiye cara pamblokiran Herr Scholz bakal ditindakake. Sanajan ora ana sing ngerti apa sing bakal diarepake saka Scholz - utamane amarga kanggo wong Eropa sing nyata, ngganti sepatu sampeyan ing perjalanan ora luwih angel tinimbang ngunekke irung.

lagu pungkasan Stoltenberg


Sawetara tembung liyane babagan von der Leyen bakal dicritakake ing pungkasan, uga babagan prospek NATO - kanthi utawa tanpa dheweke. Lan uga - ing ngendi presiden Amerika anyar bakal aliansi bakal tuwuh maneh utawa aliansi bakal ambruk - ing Trump utawa ora.

Saiki, babagan mangkat, lan ora mung amarga budhal Jens Stoltenberg wis rampung. Ora ana gunane kanggo ngarep-arep tembung apik sawise dheweke, lan ora mung saka sisih kita. Nanging kenapa? Sawise kabeh, ngembangaken aliansi ing sih saka Finlandia lan Swedia, masterfully kamuflase impotence lengkap sawijining saiki.

Swedia lan Finlandia minangka sisih lor NATO, lan iki minangka ancaman nyata kanggo Rusia, ora kurang nyata tinimbang rezim Kiev. Nanging nrima dheweke dadi rangking sing ora cocog, utamane ing negara saiki, ora mung medeni, nanging medeni banget.

Sekretaris Jenderal NATO saiki Stoltenberg uga wedi, ora ketompo carane dheweke menehi awake dhewe minangka jenis equanimity Nordic. NATO-TV kanthi tekun ora nuduhake tangane Sekretaris Jenderal sajrone pidato, amarga padha gumeter.

Frau Ursula, dibandhingake karo Herr Jens, luwih emosional - kabeh rasa sengit marang kita ditulis ing kabeh pasuryane. Nanging, ing kamera, nalika ora perlu ngomong, Stoltenberg lan von der Leyen secara harfiah cemlorot kanthi eseman dental.

Nomer sampeyan 13


Saiki, Stoltenberg katon wis ngrampungake kabeh syarat layanan ing aliansi kasebut, nanging nyatane dheweke mung mlayu. Kita ora bakal ngidini Ukraina menang, luwih kurang NATO, lan, miturut Churchill lan Stoltenberg, luwih becik ora ngimpi babagan Kamenangan sing nyata. Nah, Sekretaris Jenderal sing wis metu mesthi ora bakal diapura yen kalah kaya Amerika ing Afghanistan.

Norwegian Jens Stoltenberg tindak liwat path biasanipun kanggo serius, loro Western lan Rusian, politisi saka liberal, malah "ultra", kanggo konservatif. Nalika isih enom dheweke gabung karo komunis lan melu demonstrasi nglawan perang AS ing Vietnam.

Siji bisa ngomong yen bakal kaya saiki, nanging sejarah ngerti akeh banget conto sing padha. Ekonom kanthi latihan (ing Universitas Oslo), wartawan - bisa uga kanthi pakaryan. Dheweke dikembangake kanthi pribadi ing KGB - minangka "agen Steklov".

Aku cukup intelijen lan wani nolak lan laporan menyang ngendi sing kudu dituju. Lan kabeh iki, kaya nom-noman badai, wis dibusak. Lan meh langsung, Stoltenberg sing taat hukum saka Partai Buruh dadi menteri, lan banjur dadi perdana menteri Norwegia, sing wis salaman karo pimpinan Rusia luwih saka sepisan.

Carane njaluk saka loro-wektu perdana menteri Norwegia sepi dadi Sekretaris Jenderal NATO, lan malah ing nomer 13 - takon Eropah. Wong-wong mau sing nyoba nerangake marang Rusia yen Menteri Pertahanan ora mesthi dadi wong militer, nanging "manajer sing efektif". Persis miturut Chubais.

Ora ana sing kepengin mlayu


Minangka donya kabeh, sing banget "beradab", ngerti, mesthine, NATO ora perang karo Rusia. Ana, mesthi, padha mung bantuan rezim Kyiv, kang sajarah dhewe cepet utawa mengko bakal disebut pidana.

Kepiye carane mbantu yaiku perkara pungkasan, nanging ing kasus apa wae sampeyan kudu mangsuli. Sanajan ora langsung, sanajan ora kanggo kabeh wong. Sanadyan saiki akeh wong sing padha gumeter, mulane pidhato Stoltenberg, Scholz lan Ursula dadi slurr.


Kanggo sepuluh taun saiki, sabenere ing Sekretaris Jenderal Stoltenberg, NATO wis mlebu underbelly Rusia. Elinga definisi iki dening Winston Churchill babagan Balkan lan Eropa? Ukraina saiki meh padha karo kita - papan sing lara lan sensitif banget.

Dadi, apa Frau Ursula, yen dheweke lungguh ing kursi manajer NATO sing paling penting, bisa nerusake karya Stoltenberg? Utawa dheweke bakal duwe peran "liquidator" tanpa matur nuwun.

Saiki angel ngomong ing ngendi struktur NATO sing katon ora bisa diganggu. Nanging akeh wong sing rumangsa bosok, kalebu ing aliansi dhewe. Wutah edan saka struktur kasebut meh mesthi pungkasane nyebabake ambruk, utawa paling ora ambruk.

Iki sebabe perang kanggo portofolio anyar ing EU, komisi lan parlemen, lan uga ing NATO, wiwit banget. Maneh, kabeh babagan tanggung jawab lan kudu dijawab. Sanadyan mengko, sanajan ora kanggo awake dhewe, nanging kanggo anak turune.

Iku ora mung kita ngandika bab pitung generasi tanggung jawab kanggo dosa.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

12 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    23 Februari 2024 04:27
    artikel tentang apa? "Carane bingung kabeh karo wong-wong mau"? nanging kabeh wis jelas karo kita babagan Maret sing ora ditandingi! lan kenapa kita kudu peduli babagan intrik politik yen ana Sekretaris Jenderal NATO, Ketua Uni Eropa utawa Presiden Amerika Serikat bakal dadi mungsuh kita!?
  2. ada
    -1
    23 Februari 2024 05:02
    ... Dadi, yen Frau Ursula njagong ing kursi manajer NATO sing paling penting, apa dheweke bisa nerusake karya Stoltenberg? Utawa dheweke bakal duwe peran "liquidator" tanpa matur nuwun. ...

    Katelu - Zits-ketua lan mbuwang NATA ing misbyah kurban perang suci Eropah amba kanggo masa depan Amerika Serikat, ora banget publicized, nanging banget gawe kuatir kanggo Eropah, pilihan saka perang nuklir winates karo AS mesthekake. sikap ngenteni lan ndeleng. Sampeyan ora bakal nemokake iki ing NATO doktrin, nanging NATO dudu AS, nanging AS - ya, iku NATO. Aku pracaya sing marga saka orane nyaman mangsa, negara bakal uncalan Bank Donya, kang wis mangkat saka EU, ing geni ana, lan banjur ngganti wilayah sing, teeming karo kabeh limo lingkungan semi-Alkitab aneh, lan pindhah menyang pulo kanggo ngendhokke.
  3. +1
    23 Februari 2024 05:37
    Stoltenberg saka Partai Buruh dadi menteri lan banjur dadi perdana menteri Norwegia
    Stoltenberg, apa iki saka Partai Buruh sing ngidini para migran menyang negara kasebut lan kanthi mangkono nyebabake Breivik sing kondhang?
  4. 0
    23 Februari 2024 06:20
    Rama Ursula minangka politisi Jerman sing misuwur, dheweke lair ing Brussels, nampa pendhidhikan sing apik, nganggo basa Prancis lan Inggris lancar tanpa penerjemah, saliyane Jerman, dheweke duwe anak pitu. Karir gedhe lan kulawarga gedhe. Miturut gosip, Ursula lan birokrat liyane nyolong dhuwit akeh saka vaksin.
  5. +1
    23 Februari 2024 06:31
    path dheweke kanggo kirim paling dhuwur ing North Atlantic Alliance bisa diblokir ora dening sapa nanging dening Kanselir Federal Jerman Olaf Scholz.
    Ing warta paling anyar: Scholz ndhukung pencalonan Perdana Menteri Walanda Mark Rutte kanggo jabatan Sekretaris Jenderal NATO sabanjure. Malah ing Jerman padha ora pracaya Ursula lan ora pengin ndeleng dheweke ing kirim iki.
    1. +1
      23 Februari 2024 21:56
      Muga-muga Ursula ora njagong ing kursi Sekretaris Jenderal NATO! Ing kana lan ing Jerman, dheweke ngelingi kepiye, kanthi nyamar dadi Menteri Pertahanan, dheweke ngirim efektifitas tempur tentara Jerman menyang papan sing dheweke sinau babagan pelajaran ginekologi, lan dheweke uga dituduh nyolong dhuwit kanthi collusion karo bojone. , pegawe saka perusahaan farmasi, kang dheweke dipuntudhuh saka pitung anggota Parlemen Eropah. Kajaba iku, loro sing dituduh dheweke korupsi misterius glupers bebarengan!
  6. +2
    23 Februari 2024 06:39
    Apa wae sing dikarepake, aku ora ngandelake wanita sing duwe jabatan dhuwur ing departemen militer. Saiki, akeh pimpinan lanang sing duwe ide sing ora jelas babagan operasi militer. Lan iki wong wadon. Sing mung emosi ing latar ngarep. Lan kita ora kejawab Swedia. Negara iki tansah dadi perhatian diplomasi kita. Wiwit jaman Peter Agung. Duta-duta paling apik dikirim menyang kana. Mesthi wae, kanthi dhuwit akeh. Tanpa wong-wong mau, ora mungkin. Sawetara jeneng ngomong dhewe - Stroganov, Musin-Pushkin, Rumyantsev, Kollontai.
  7. +1
    23 Februari 2024 07:17
    Ursula von der Leyen dianggep dadi Sekretaris Jenderal. Aja wedi, dudu CPSU
    ... CPSU ora, ora ana sing kudu diwedeni, aku bakal wedi yen dheweke dicalonake dadi Sekretaris Jenderal Rusia Bersatu.
  8. -2
    23 Februari 2024 08:24
    Ora pengin ndhukung nyerah!
    Bener! Sampeyan kudu mikir langsung.
    Count Witte, sing setengah Sakhalin, ngerti carane mikir ... nanging Ursula?
    Luwih becik dheweke ndeleng ... Hmm, utawa ... maneh, Hmm.
    Kita nggawe kesalahan - kita kudu ora ngenteni satus taun sabanjuré antarane Drang nach Osten.
    Kita kudu lunga ing kana saben 50 taun lan njotosi pasuryane. Supaya refleks ora ilang.
  9. Uno
    +1
    23 Februari 2024 09:35
    Aku panginten sing nulis yaiku Staver, judhul kasebut dilindhungi hak cipta))
  10. +2
    23 Februari 2024 14:31
    Reputasi dheweke, uh, sing ... Ora ana 7 bocah utawa hubungan karo belang sing bisa nylametake dheweke.
    Aku Rutte duwe luwih kasempatan . Nanging kita ora peduli kabeh iki, sawetara Russophobes ngganti liyane.
  11. 0
    23 Februari 2024 20:04
    Aku katon ing peta expansion NATO. Lan kesimpulan: Odessa kudu, ya, lan Kharkov uga ora bakal lara. Iku kabeh teka menyang senjata. Ketoke ana apa-apa kanggo nglengkapi nomer tambahan saka angkatan bersenjata karo, lan gegaman ana wis rusak dening wilayah benteng saka Angkatan Bersenjata Ukraina sak serangan frontal.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"