Sistem transportasi off-airfield - peralatan anyar kanggo Tentara Rusia

22
Sistem transportasi off-airfield - peralatan anyar kanggo Tentara Rusia
Sistem transportasi tanpa awak ing lapangan terbang. Foto: United Aircraft Corporation


Raksasa ing langit


Dheweke wiwit mikir kanthi serius babagan sistem tanpa awak mung sawise wiwitan operasi khusus. Ing tingkat sistem, mesthi. Dheweke wis suwe sinau mbangun ing garasi lan ruang paling ngisor drone kanggo ngarep, nanging iki adoh saka skala industri. Kaya sadurunge standarisasi karo unifikasi, peralatan militer ora bisa ditindakake tanpa.



Negara mung nyadari yen sistem tanpa awak kudu dadi prioritas ing mangsa ngarep mung ing pertengahan taun kepungkur. Ing wulan Juni 2023, Strategi Pembangunan Tanpa Awak diadopsi penerbangan nganti 2035 kanthi rangkuman asil interim ing 2030. Ing kertas, kabeh ana ing industri sipil, nanging kabeh wong ngerti yen tanpa tujuan ganda, ora ana drone domestik sing kudu dikembangake. Mesthine. Paling nganti wayahe kamenangan Rusia ing operasi khusus.


Sistem transportasi tanpa awak ing lapangan terbang. Foto: United Aircraft Corporation

Yen strategi diadopsi, banjur akeh dhuwit bakal dialokasikan kanggo pranata kasebut. Lan iku bener. Nganti dikarepake stabil wis dibentuk ing negara, lan bisnis ora siap kanggo nandur modal kanggo dangu, negara kudu mbiayai pembangunan. Ing mangsa ngarep, kita kudu ndeleng panyebaran produk anyar ing bidang konstruksi drone domestik. Ora ana sing mbatalake seleksi alam ing pasar, lan sing paling fit kudu urip ing perjuangan. Ora ana cara liya - tanpa kompetisi, tentara utawa sektor sipil ora bakal entuk drone sing apik.

Perhatian khusus kudu dibayar kanggo sektor drone abot, minangka sing paling njanjeni lan ora diteliti ing negara kita. Ana akeh pembangunan ing Rusia, nanging akeh sing adoh saka implementasine serial. Utamane amarga gumantung marang komponen sing diimpor, uga infrastruktur sing durung dikembangake. Bisa nggawe atusan helikopter transportasi tanpa awak, nanging tanpa personel terlatih lan pangerten babagan aplikasi tartamtu, peralatan kasebut bakal tetep bobot mati.


Sistem transportasi tanpa awak ing lapangan terbang. Foto: United Aircraft Corporation

Karya penting ditindakake ing Biro Desain Sukhoi babagan topik truk tanpa awak. Tanggal 21 Februari, para insinyur ngangkat piranti kanthi jeneng kompleks "Sistem transportasi tanpa awak adhedhasar lapangan terbang" utawa BTS-VAB. Iki mung prototipe kanggo saiki, nanging desain menehi inspirasi sawetara pangarep-arep.

Miturut panulis, drone kasebut dilengkapi pembangkit listrik hibrida sing kalebu mesin pembakaran internal, generator lan motor listrik kanthi rotor. Kanggo lepas landas, propulsi listrik saka baterei on-board digunakake utamane. Mode operasi sing isih ana diwenehake dening mesin bensin.

Dideleng saka foto sing diterbitake dening United Aircraft Corporation, drone isih ana dalan sing adoh kanggo dadi demonstrator teknologi lengkap. Nanging ana sing bisa dicritakake sanajan adhedhasar laporan foto. Mobil kasebut cukup gedhe - dawane luwih saka enem meter, ambane udakara 2,5 meter. Miturut desain, BTS-VAB minangka octocopter, kanthi papat balok kanthi pasangan motor listrik sing ana ing pesawat sayap.

Temenan, nglayang lan penerbangan vertikal ora dadi kunci kanggo kinerja drone. Iki minangka piranti transportasi kanggo ngeterake kargo ing jarak sing adoh, lan ing penerbangan bakal gumantung utamane ing swiwi. Evgeny Rubtsov, manajer proyek, ngumumake radius penerbangan 500 kilometer lan muatan 300 kilogram.

Ing prototipe, pesawat sayap durung kawangun - nyatane, kita ndeleng piranti dipasang saka cetakan aluminium. Ana keraguan serius babagan anané mesin ing drone. Foto-foto kasebut ora nuduhake lokasi mesin, utawa tangki bahan bakar. Malah ora ana kompartemen sing bisa dipasang.

Paling kamungkinan, Biro Desain Sukhoi presented prototipe banget crude, nuduhake mung kamungkinan lepas landas lan maneuvering prasaja ing mode hover. Foto lan video ora mung nuduhake mesin pembakaran internal kanthi tangki bahan bakar, nanging uga baterei sing cocog kanggo motor listrik traksi.

Mulane, ana sawetara output - daya diwenehake liwat kabel nyekeli utawa liwat baterei rampung simbolis diselehake ing balok tengah prototipe.

Nanging kabeh iki ora negate pentinge pesawat pisanan saka mesin kuwi. Malah yen ora ing wangun rampung lengkap.

Sing abot - menyang udhara!


Ruang lingkup karya kanggo nggunakake drone abot durung ditemokake.

Apik banget sejarah karo pesawat penumpang modern, sing wis bisa mabur kanthi remot kontrol suwene sepuluh nganti limalas taun. Lan luwih anyar, uga ing panuntun dhumateng intelijen buatan. Flying kamungkinan kanggo dadi malah luwih aman. Nanging sapa sing bakal tuku tiket pesawat tanpa pilot lan mung pramugari?

Kahanan karo drone abot padha - isih durung ana logika sing dibangun kanthi jelas kanggo operasi mesin kasebut. Kita ora bakal njlèntrèhaké rincian operasi sipil; kita bakal nangani karya kanggo kabutuhan militer.

Yen BTS-VAB pungkasane bisa ditindakake, rong masalah bakal muncul. Pisanan yaiku apa sing kudu diangkut ing piranti kasebut. Kapindho yaiku carane nglindhungi drone saka karusakan sing gampang lan spontan saka lemah.


Fragmen video sing ngidini sampeyan ngira ukuran BTS-VAB

Kendaraan kasebut jelas ora murah, lan mungsuh ora bakal nyisihake misil kanggo netralake ancaman kasebut. Menapa malih, nalika kendaraan kacepetan kurang operate karo mesin pembakaran internal karo teken termal cocok. Mulane, piranti kasebut mesthi kudu mabur ing tingkat sing kurang, sing bakal mbatesi jarak operasi. Utawa sampeyan kudu ngunggahake drone repeater, sing nggawe rumit kabeh organisasi.

Ana uga kangelan karo payload.

Petungan nuduhake yen kendaraan kasebut bisa nggawa saperangan prajurit sing tatu ing papan kanggo evakuasi. Nanging ora ana papan kanggo nyelehake. Ing bidang swiwi mokal - ana rotor ing saubengé. Lan nggawa prajurit sing tatu ing pesawat tingkat rendah ing sling njaba ora apik. Kanggo iki, operator drone kudu duwe katrampilan piloting sing luar biasa. Ana mamang sing evacuee, kang eling, bakal setuju kanggo fly saka karsane dhewe.

Miturut pangembang, mode penerbangan utama bakal otomatis ing rute sing wis dibangun. Iki bakal ngidini sampeyan ora wedi perang elektronik mungsuh nganti wayahe tartamtu, nanging Ngartekno nambah kemungkinan pati saka geni saka lemah. Uga saka tabrakan banal karo garis daya. Yen ana "darurat", operator bakal bisa ngontrol mesin kasebut. Kahanan sing padha ing ngarep bakal terus-terusan, mula BTS-VAB isih ora bisa nindakake tanpa pilot ing lemah.


Sistem transportasi tanpa awak ing lapangan terbang. Foto: United Aircraft Corporation

Ing pungkasan materi, kita bakal nyoba takon sawetara pitakonan marang pangembang platform mabur.

Sing pertama kenapa situs web resmi nyatakake panggunaan drone khusus kanggo sipil? Ing tartamtu, ngandika:

"Proyek kasebut ditujokake kanggo struktur umum lan pribadi ing pasar layanan transportasi. Drone bakal bisa nindakake logistik, riset lan tugas liyane sing rumit ing macem-macem wilayah Rusia, kalebu papan sing paling ora bisa diakses.

Apa sing padha wedi? Ing ngendi ana kesempatan kanggo operasi garis ngarep?

Saiki, apa wae sing bisa dikandhakake, sektor sipil ora gumantung banget karo drone abot. Pranyata dadi kahanan sing menarik banget. Yen pangembang ora ngasah peralatan kanggo tujuan dual wiwit wiwitan, mula dheweke bebas milih solusi desain sing cocog. Contone, tuku mesin saka Cina utawa malah nggawe impor paralel. Ing kasus iki, tentara ora bakal bisa pesen drone sing penting kanggo ngarep.

Lan banjur pitakonan kapindho - ing ngendi para insinyur arep njaluk mesin pembakaran internal kanggo piranti kasebut?

Ing Rusia, dheweke wis suwe lali carane nggawe motor ukuran cilik kasebut, lan ngembangake unit mung kanggo kabutuhan BTS-VAB larang banget.

Kita mung bisa ngarep-arep yen ing endi wae ing jero biro desain bangunan mesin saiki lagi nggarap mesin bensin miniatur kanggo drone abot lan sawetara peralatan liyane, sing bakal kita sinau babagan enggal.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

22 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    1. mars 2024 05:24
    Pisanan yaiku apa sing kudu diangkut ing piranti kasebut. Kapindho yaiku carane nglindhungi drone saka karusakan sing gampang lan spontan saka lemah.

    Ya, apa wae, ing watesan kapasitas lan ukuran. Ya, kanthi cara sing padha, umpamane, nalika helikopter transportasi nglindhungi, ora mlebu zona tembak, lan njupuk siluet, iki bakal luwih gampang.

    Miturut pangembang, mode penerbangan utama bakal otomatis ing rute sing wis dibangun.
    Sing utama ora ateges mung siji.

    Ing Rusia, dheweke wis suwe lali carane nggawe motor ukuran cilik kasebut, lan ngembangake unit mung kanggo kabutuhan BTS-VAB larang banget.
    Pira regane "ukuran cilik"? Loro saka kasunyatan sing cukup bisa kanggo nginstal turbin, utawa rodo turbogenerator. Kajaba iku, mode take-off, paling energi-intensif, bakal diwenehake dening baterei lan generator, kaya aku ngerti. Iki tegese syarat daya kanggo engine ora utamané dhuwur, cetha luwih andhap asor saka sejatine sifate aviation.

    Ing bidang swiwi mokal - ana rotor ing saubengé. Lan nggawa prajurit sing tatu ing pesawat tingkat rendah ing sling njaba ora apik.
    Bakal ana kompartemen kargo ing swiwi, tegese ora ana kompartemen kargo, tegese bakal ana wadhah ing antarane gear landing. Apa hubungane karo suspensi eksternal? Yen penulis nganggep kabel ing foto kasebut minangka suspensi eksternal, iki minangka kabel kanggo nyoba ing tether; malah helikopter sing diawaki diuji kanthi cara iki, mula mesthi.


    Iku aneh kanggo ndeleng supaya akeh keluhan saka penulis bab prototipe tenan crude.
    1. IVZ
      +2
      1. mars 2024 06:38
      Iku aneh kanggo ndeleng supaya akeh keluhan saka penulis bab prototipe tenan crude.
      Aku pancen setuju karo sampeyan. A arah banget perlu, konsep rampung digunakake saka piranti dhewe, crude mesthi, nanging salah siji sing paling njanjeni kabeh sing "multiplying" bubar.
      1. 0
        1. mars 2024 07:34
        Kutipan: IVZ
        Iku aneh kanggo ndeleng supaya akeh keluhan saka penulis bab prototipe tenan crude.
        ... A arah banget perlu, konsep cukup digunakake saka piranti dhewe, mentahan mesthi, nanging salah siji sing paling janjeni kabeh sing wis "multiply" akhir-akhir iki.
        Apa sing sampeyan tulis ora pati jelas. Apa konsep kasebut: 8 mesin disusun kanthi susunan "kotak-kotak" lan ing babagan aerodinamika lan kekuatan struktur kasebut jelas ora minangka desain sing optimal saka kabeh sisi, susunan honeycomb luwih nguntungake saka kabeh sisi lan katon luwih murah banget mung ngadeg kanggo sawetara tes lapangan bisa ing kasus iki. Iki mung model asli pesawat, ora kanggo nggunakake praktis minangka adoh aku ngerti.
        Ing teks artikel:
        loro masalah bakal muncul. Pisanan yaiku apa sing kudu diangkut ing piranti kasebut. Kapindho yaiku carane nglindhungi drone saka karusakan sing gampang lan spontan saka lemah.
        - Ing kene bisa lan perlu kanggo ngeterake pancen kabeh, amarga dadi jumlah biaya lan murah lan nyenengake. Lan kapindho: "carane nglindhungi drone saka karusakan sing gampang lan spontan saka lemah." - Saiki, yen sampeyan tetep swiwi, kudu luwih gampang kanggo nglindhungi dhewe saka kacilakan, amarga kacepetan luwih dhuwur lan kontrol mundhak kaping pirang-pirang. Luwih akeh sing bisa diramal sanajan ing tahap wiwitan pangembangan kasebut. Lan aku uga kaget banget karo ukuran baling-baling sing cilik banget; ketoke dheweke ora nemokake sing listrik kacepetan kurang sing dibutuhake ing kasus iki. mesin kanggo pesawat iki.
        1. 0
          1. mars 2024 13:06
          katon luwih kaya ngadeg arang banget mirah

          Bener. Sing ana ing foto yaiku papan kanggo nyoba lepas landas lan landing ing kendaraan listrik cilik. mesin.

          Lan ing versi lengkap iku meh podho pesawat, karo swiwi, awak lan engine piston, kang pesawat utama njupuk Panggonan. ya
          1. 0
            1. mars 2024 13:19
            Kutipan: Netl
            ing versi lengkap iku meh podho pesawat, karo swiwi, awak lan mesin piston, kang pesawat utama njupuk Panggonan.
            Dadi, apa pesawat iki uga digawe kanggo tes kasebut? Ing game padha ing biplane kaya truk jagung karo uga 8 el. mesin sing nyuda take-off / landing kadohan saka pesawat, nanging tinimbang diwenehi sawetara jenis bantal online dinamis, wis ana bantalan online statis sing nyuda dawa landasan pacu dibutuhake kanggo nul. Sampeyan bisa nuduhake foto versi lengkap proyek sing wis dirakit ing wangun pesawat lengkap, utawa paling ora tambahan. describes iku.
            1. 0
              1. mars 2024 13:29
              Sampeyan bisa nuduhake foto versi lengkap proyek sing wis dirakit ing wangun pesawat lengkap

              Aku ora bisa. Aku ora ngerti, ana obyek lengkap, aku durung weruh foto.
              Adhedhasar informasi sing kasedhiya, aku nulis postingan ing ndhuwur.

              "Fitur" utama yaiku instalasi hibrida kanthi 2 jinis mesin. Lan karo "pojok" kahanan beda: ana mode aliran udara khusus kanggo nambah sifat aerodinamis saka swiwi, nanging ing kene iku njupuk-off prasaja ing helikopter, pesawat ing pesawat. Kaluwihan iku syarat situs kurang, gamblang lan biaya kurang dibandhingake tiltrotors, liyane iku cacat. sad
              1. 0
                1. mars 2024 13:39
                Kutipan: Netl
                Kauntungane yaiku syarat sing sithik kanggo situs kasebut, gamblang lan biaya kurang dibandhingake tiltrotors, liyane ana ing abang.
                Gegayutan karo apa, kepriye lan kanthi cara apa sing dipastiake"murah"? Ing nalisir, aku sok dong mirsani Tambah khayal ing loro kerumitan lan biaya saka apparatus Komplek kuwi, amarga Tambah khayal ing nomer unsur struktur dibutuhake mundhak Ngartekno kene, minangka adoh aku ngeweruhi. Lan tiltrotor uga-dirancang. , dening definisi, nyuda kanggo minimal kabeh jinis tambahan lan rasah tambahan bobot saka struktur, lan kene aku sok dong mirsani sing ana akeh banget.
                1. 0
                  1. mars 2024 13:48
                  Kepiye carane "ora larang" dipastikan?

                  Dibandhingake karo tiltrotor, paling kamungkinan amarga nggunakake solusi siap-digawe lan lack of mekanika kanggo ngowahi lan ngirim torsi.

                  Lan ana masalah karo tiltrotor sing dirancang kanthi apik ing saindenging jagad. Kabeh piye wae ora bisa dipercaya banget kanggo kabeh wong. ya
                  1. 0
                    1. mars 2024 14:24
                    Kutipan: Netl
                    Dibandhingake karo tiltrotor, paling kamungkinan liwat nggunakake solusi siap-digawe lan lack saka mekanika kanggo ngowahi lan transmisi torsi.
                    Solusi sing wis siap, apa iki? Solusi kanggo take-off vertikal sing wis kabukten saka helikopter ditambah solusi kanggo penerbangan horisontal pesawat utawa apa? Ing kasus iki, baling-baling kapisah karo motor dhewe digunakake nalika lepas landas/landing, ditambah baling-baling kapisah uga karo motor dhewe nalika pesawat horisontal. Lan ing kene entuk manfaat? Ing kene aku sok dong mirsani kenaikan rega lan kenaikan bobot pesawat sing wis tikel kaping pindho. Ora asil banget amarga kesed atine, ing kontras kanggo implementasine saka project tiltrotor lengkap ngendi kabeh iki setengah rega lan wis setengah bobot, sing, ing pungkasan, sawetara pesawat.
                    Kutipan: Netl
                    А karo tiltrotors uga-dirancang angel kabeh ndonya. Kabeh piye wae ora bisa dipercaya banget kanggo kabeh wong.
                    Ing kene aku sok dong mirsani yen istilah "donya" cocok, utawa donya rada cilik kanthi huruf cilik, nanging ing Donya kanthi huruf kapital, kabeh dadi apik kanggo wong liya kanthi proyeke. Sampeyan bisa uga dimaksudake mung "V-22 Osprey" - banjur ya, model antediluvian iki nduweni kekurangan dhasar sing ora ana ing model tiltrotor liyane sing luwih canggih lan luwih canggih. Apa ora ngelingi pesawat saka sedulur Wright utawa model rada mengko? Kajaba iku, V-22 Osprey digawe ing Tsar Gorokh, nanging sakperangan alesan saben wong ora sok dong mirsani kasunyatan sing paling gampang kanggo ngerti. Aku curiga, sayangé, akeh wong sing wis ngalami operasi pemrograman neuro-psikologis utawa mental sing padha karo zombieting agama. Saiki kepiye carane bisa ngobati lan ngilangi masyarakat?
    2. -1
      2. mars 2024 17:10
      Kutipan: Vladimir_2U
      Iku aneh kanggo ndeleng supaya akeh keluhan saka penulis bab prototipe tenan crude.

      Iki isih budaya))) Freak mabur iki evokes apa-apa nanging saru ing kula. Conto liyane saka sampah sing ora ana gunane kanggo nggawe roda maneh))) lan iki sing diarani konsep?))) Sawetara jinis diare inventif wis diwiwiti, nalika kabeh wong pengin njagong ing aliran finansial, sing saiki , Duwe crapped piyambak, padha mindlessly tumpukan menyang drones tanpa ngerti kang gedhe-gedhe perlu lan kang ora. Lan pengusaha karo kerajinan bodho kaya iki ing gambar mbokmenawa bakal siram akeh dhuwit menyang jamban kanggo kaping 1000th, supaya ing pungkasan iku bakal lolong kaya biasanipun: utawa padha bakal uncalan tangan "Inggih, padha bisa ' "Utawa pelanggan potensial bakal ngomong" kita ora butuh sing ")))
  2. 0
    1. mars 2024 05:29
    Dheweke wiwit mikir kanthi serius babagan sistem tanpa awak mung sawise wiwitan operasi khusus.
    Kesan pisanan sing muncul yaiku kedadeyan kasebut ora mung telat, nanging uga telat banget.
    1. 0
      2. mars 2024 00:05
      Dadi iki ora bener, kita mikir babagan iki wis suwe. Wiwit wiwitan abad kaping 21, kita wis nggawe proyek drone meh luwih akeh tinimbang ing Amerika Serikat. Iki carane Zala ngrayakake ulang tahun kaping rongpuluh taun kepungkur. Mung wae Kementerian Pertahanan ora nindakake apa-apa ngluwihi tembung lan pesenan minimal, banjur nyamar dadi sapu sing ora ngerti babagan drone.
  3. -1
    1. mars 2024 08:27
    Ing Rusia, dheweke wis suwe lali carane nggawe motor ukuran cilik kasebut, lan ngembangake unit mung kanggo kabutuhan BTS-VAB larang banget.


    larang?
    elinga babagan "galoshes"!
    larang - iki nalika upah 50%, energi -20%, lan dhuwit liyane sampeyan kudu ngrancang lan mbangun.
  4. 0
    1. mars 2024 10:24
    Nanging sapa sing bakal tuku tiket pesawat tanpa pilot lan mung pramugari?

    Dheweke ora bakal ngandhani yen ora ana pilot ing pesawat sing sampeyan mabur. Sampeyan mabur lan mabur, ora ketompo carane, sing utama luwih murah.
  5. +2
    1. mars 2024 11:18
    Petungan nuduhake yen kendaraan kasebut bisa nggawa saperangan prajurit sing tatu ing papan kanggo evakuasi. Nanging ora ana papan kanggo nyelehake. Ing bidang swiwi mokal - ana rotor ing saubengé. Lan nggawa prajurit sing tatu ing pesawat tingkat rendah ing sling njaba ora apik

    Dheweke bakal ngelingi pengalaman kepungkur - kaset transportasi underwing.
  6. 0
    1. mars 2024 13:14
    Umumé, ana papan sing cukup ing tengah ing sisih ndhuwur kanggo ngamanake beban utawa tandu karo wong sing tatu.
    Minangka kanggo engine, sampeyan kudu ngerti apa daya kita ngomong bab, Mungkin ana cukup papan.
    Miturut pangembang, mode penerbangan utama bakal otomatis ing rute sing wis dibangun. Iki bakal ngidini sampeyan ora wedi perang elektronik mungsuh nganti wayahe tartamtu, nanging Ngartekno nambah kemungkinan pati saka geni saka lemah. Uga saka tabrakan banal karo garis daya.

    Pancen aneh babagan saluran listrik; luwih akeh operator bakal mlebu tinimbang autopilot, sing duwe kabeh rute bebarengan karo garis sing ditulis. Nanging autopilot utawa operator ora bakal nindakake apa-apa marang rudal anti-pesawat.
    1. 0
      1. mars 2024 13:28
      Quote: Wong wuda
      Nanging autopilot utawa operator ora bakal nindakake apa-apa marang rudal anti-pesawat.
      Kepiye rudal anti-pesawat bisa tekan pesawat ing penerbangan tingkat rendah? Banjur dheweke bakal gampang nemokake kabeh jinis mobil kanthi kacepetan sing padha, amarga dheweke ora bakal bisa nemtokake bedane kabeh kendaraan kasebut kanthi mandiri ...
  7. 0
    1. mars 2024 14:48
    Quote: Dedok
    Ing Rusia, dheweke wis suwe lali carane nggawe motor ukuran cilik kasebut, lan ngembangake unit mung kanggo kabutuhan BTS-VAB larang banget.


    larang?
    elinga babagan "galoshes"!
    larang - iki nalika upah 50%, energi -20%, lan dhuwit liyane sampeyan kudu ngrancang lan mbangun.


    Mangkene informasi luwih lengkap babagan cara mbuwang anggaran:
    https://news.mail.ru/incident/60020862/?frommail=1
    deleng arah apa sing "dikembangake":
    Minangka bagéan saka penyelidikan, karyawan Direktorat Investigatif Utama Komite Investigasi nahan kepala departemen. jaringan lan sistem komunikasi komplek angkasa, Doktor Ilmu Teknis, Profesor Kirill Tsvetkov, Kepala Departemen navigasi radio angkasa, Doctor of Technical Sciences, Associate Professor Andrei Nazarov, sing terakhir wakil Vladimir Avdeev lan guru Artemy Pavlov.
    1. 0
      2. mars 2024 00:11
      Padha mburu nyawa mati ing saben universitas Russian pisanan. Yen sampeyan ndeleng artikel saka ilmuwan Rusia, saben pisanan bisa digunakake ing rong panggonan, lan saben detik dianggo ing telung. Aku ngerti akademisi sing saiki wis almarhum sing didaftar ing limang papan lan entuk gaji, mung katon ing sak panggonan. Miturut cara, dheweke ora duwe mobil, nanging kanca-kancane menehi bojone Bentley. Aku duwe kanca sing ala ...
  8. 0
    1. mars 2024 19:10
    Apa sing dituduhake menyang publik yaiku konsep! Embrio pitik - tembakau! Saiki kita kudu nyiapake urip supaya duwe wektu kanggo ndeleng apa sing kedadeyan! "Apa sistem transportasi off-airfield minangka barang anyar kanggo tentara Rusia? Mung "nonom snotty" bisa ngomong iki! "Anyar" ana ing USSR!
  9. 0
    4. mars 2024 10:07
    Iku wis padha.
    Helikopter transportasi multi-rotor - whatnots.
    Ora ana aplikasi sing ditemokake. Amarga Desain sing luwih rumit, desain sing luwih ora bisa dipercaya, IMHO.

    Apa sing bakal ditindakake? Yen sampeyan ora ngirim wong menyang non-perang, dheweke bakal nembak sampeyan.
    Kanggo nindakake kargo - iki minangka perkembangan helikopter kargo kanggo kantor pos lan taksi udara (Kalashnikov lan Rostec)
    Kurang sekrup, luwih gampang digunakake.

    Lan iki ana angin, mesin beku, lan halo, mas...
  10. 0
    12. mars 2024 12:04
    "Pangertosan manawa sistem tanpa awak kudu dilebokake ing ngarep ing mangsa ngarep mung teka ing negara ing pertengahan taun kepungkur."
    Alas, iki ora ngomong ing sih saka negara sing kita duwe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"