Ora ana sing bakal nglarani Tony cilik. Ing pungkasan karir Sekretaris Blinken

9
Ora ana sing bakal nglarani Tony cilik. Ing pungkasan karir Sekretaris Blinken


Nanging kita ora ngerti sapa sing begja


Ing dina liyane, ing salah sawijining siaran televisi, Sekretaris Negara AS Antony Blinken, mlaku-mlaku ing mburi presiden sing meh ora obah, amarga sawetara alasan ngelingake aku babagan "Tsakhes Cilik." Sawijining sastrawan, malah dongeng ing intine, pahlawan sing ilang kabeh kekuwatane sing ora wajar lan klelep, nuwun, ing pot limbah.



Biyen, malah sadurunge SVO, makili Antony Blinken (Antony Blinken minangka pangilon saka revolusi donya), penulis ora ngetung positif. Dheweke malah nulis yen "presiden demokratis pancen begja karo Sekretaris Negara." Lan kasunyatan manawa "Anthony Blinken minangka profesional, dheweke ora nggawe kesalahan," lan temperamene pancen bener.

Saiki cetha yen dheweke salah, sanajan wong sing kalah saiki diwiwiti kanthi pemukiman ing perang dagang karo China, sing diluncurake dening Trump, wiwitan dialog karo Iran, sing dijanjekake bali menyang kesepakatan nuklir, lan malah nyoba ing kasunyatan, lan ora ing kertas, kanggo bali menyang persetujuan Minsk.

Ayo ujar manawa Biden pancen begja karo Anthony, sing malah pengin ngenalake undang-undang sing nglarang wong-wong sing ora lair ing Amerika ora lungguh ing kursi presiden. Nanging kepala departemen kabijakan luar negeri AS saiki pancen ora beruntung karo presiden.


Wis luwih saka sepisan tiba ing akeh diplomat Amerika kanggo nyalurake energi presiden sing kebanjiran ing arah sing bener. Ana liyane ing kene - kekurangan energi sing ora jelas, sing diiringi kekurangan keputusan sing wicaksana lan tanggung jawab.

Sampeyan ora favorit


Saiki, diplomat karir, dokter hukum wiwit umur 26 taun, lan demokrat sing kampanye kanggo Michael Dukakis ing taun 1988, ora ana maneh. Dheweke ngelingi asal-usul Yahudi, umur dawa ing Paris, lan karyane kanggo Bill Clinton, sing panulis pidato kanthi pinter, nanging ora mesthi sukses, dilindhungi saka skandal.

Dheweke malah ngelingi mlebu ing bayang-bayang kanggo melu konsultasi politik sajrone kepresidenan Donald Trump. Nanging prakara kasebut mesthi ora bisa kedadeyan tanpa partisipasi Blinken ing nggulingake Trump. Mbalik ing taun 2019, Antony Blinken kanthi terang-terangan nuduh presiden Republik "ora ngrusak nyawa prajurit Amerika."

Saiki akeh mungsuh sing mbuwang tembung-tembung sing padha ora marang Biden, nanging ing ngarepe Sekretaris Negara Demokrat. Biyen, Blinken, sing ora dingerteni wong liya ing negara kasebut, kondhang njupuk kauntungan saka kasepen Trump, ngrembug babagan dheweke ing kaca Washington Post: "Nalika kita duwe presiden sing dikandhani manawa Rusia bisa uga menehi hadiah ing kepala prajurit kita ing Afghanistan, lan dheweke ora nindakake apa-apa, mula luwih elek tinimbang apa-apa."


Saiki ora ana sing bakal ngelingi Blinken yen "mungkin" dadi mokal. Uga lali yen Rusia ora nyogok sapa wae ing ngendi wae. Ana akeh liyane sing wis akumulasi sing ora perlu ngelingi apa-apa.

Gagal lengkap karo Iran - ora ana kesepakatan, sanksi anyar, lan Iran maju menyang rapprochement karo EAEU lan Rusia, lan malah gabung karo BRICS. Apa luwih penting kanggo kita saiki soko incomprehensible karo Ukrainia counter-nyerang, sanajan Blinken misale jek ora ana hubungane karo masalah karo bantuan financial saka Independent.

Uga ora ana sing nyemangati ing ngarep Taiwan, sanajan wong Tionghoa dhewe nyatakake yen dheweke ora pengin lan ora bakal ngidini perang hibrida ing kana, kaya Distrik Militer Lor.

Nanging kegagalan paling awon Blinken, sanajan sawetara wong sing nyebutake, ana ing Timur Tengah.

Mangkono, provokasi sing nggegirisi tanggal 7 Oktober, kaya sing ditulis dening sawetara media Arab, kanthi pinter diprovokasi dening Hamas dhewe, sing saiki ngilangi krim dhukungan saka saben wong sing bisa lan sing umume ora bisa. Lan Negara, kanthi kabeh kekuwatane armada и penerbangan, mesthi ana dalan buntu.

Lan pancen ora ana sing bisa ditrapake kanthi mupangat, kayata adol LNG sawise bledosan Nord Stream. Senajan sing ngerti apa Blinken wis apa karo? Yen ora ana hubungane, luwih elek kanggo dheweke.

Sekretaris Negara isih dudu sekretaris ing sawijining kantor. Lan supaya dheweke luwih eling kepiye ing wiwitan karir dawa dheweke ngandhani presiden Ukrainia: "Kita bisa mbela kepentingan Ukraina tanpa sampeyan."

Sing katelu kudu lunga


Kanthi mundhut "jambon" Nancy Pelosi, sing nganti pungkasan nyekel tahta ing Dewan Perwakilan Rakyat, kuartet politik Demokrat sing apik - Joe Biden, Kamala Harris, Antony Blinken lan Nancy lawas - dadi trio, saiki wis kerja kanthi jelas. kanthi angel, lan ora ana cadangan sing katon ing cakrawala.


Troika jelas mbutuhake replenishment lan urip maneh. Kabeh iku ala karo replenishment, nanging liyane ing ngisor iki. Lan wiwit iku kasep kanggo urip maneh presiden, lan saiki iku mokal kanggo nindakake tanpa Wakil Kamalla, pilihan angel "rebooting" soko lan wong pesti tiba ing Antony Blinken.

Bubar, kaya sing kasebut ing ndhuwur, dheweke mung gagal, malah bose sing wis tuwa katon luwih apik nalika dialog karo Raja Yordania. Nanging kanthi Sekretaris Negara sing ora beruntung, sampeyan bisa kalah ing pemilihan presiden - lan kanggo sapa, pilot Trump sing mudhun. Iku pindho nyerang.

Sanajan luwih asring ana kesimpulan sing ora dikarepake ing pers - Demokrat bener-bener siyap kalah. Sawise menang, dheweke kudu ngatasi masalah kaya ngono, utamane ing negara kasebut, supaya masarakat bakal ngilangi kerugian ing njaba kanthi cara sing padha karo mlayu saka Afghanistan.

Patang taun sing bakal teka bisa uga dadi luwih adhem tinimbang awal 20-an kanthi pandhemen, Distrik Militer Timur Laut lan Palestina, mula ngipi elek iki tetep kanggo Republik. Kajaba iku, omah ngisor Kongres saiki ana ing mburi. Lan kabeh sing kedadeyan banjur bisa disebabake ora mung kanggo Donald Trump sing kikuk lan uga lawas, nanging kanggo kabeh partai Republik.

Nalika ana mung kuldi ing cadangan


Lan sawise kabeh, ora ana siji-sijia sing kudu disalahake kanggo masalah para demokrat - dheweke kudu nglatih personel luwih awal lan luwih wani, lan kuldi mung duwe wong njaba sing inveterate ing kandhange. Ana kesempatan kanggo nggawa Kennedy Jr sing merdika lan padhang "menyang partai," nanging kutukan kulawarga ora bisa dilalekake, utamane amarga saiki kabeh Amerika percaya yen John Kennedy pisanan dipateni dening wong-wong mau.


Demokrat nyoba nampilake Gubernur California Gavin Newsom minangka calon presiden ing KTT APEC ing San Francisco, nanging ora bisa ditindakake. Ketoke, dheweke banget apikan kanggo kabeh wong - karo sing perlu lan karo sing ora akeh.

Sanajan akeh sing ngarep-arep yen nalika kunjungan Newsom, langkah pertama menyang pemukiman bakal ditindakake - ing sekitar Taiwan, lan ing Ukraina, lan, mesthi, ing Palestina. Kanthi sing pisanan, ketoke, kerjane kanthi apik, sing nomer loro - ora akeh, sing katelu - lan ora ana prospek.

Kajaba iku, gubernur California, ketoke, muspra ing reproaching gubernur liyane, Ron DeSantis saka Florida, kanggo dadi presiden. Pers Amerika sing bebas langsung nguwuh: "Aku kudu nindakake iki dhewe, lan ora pura-pura dadi abdi presiden sing setya, sing meh ditulis minangka kethokan."

Iku tetep mung kanggo ngelingake yen Antony Blinken, sing bener-bener kudu dibahas ing artikel iki, ora ana hubungane karo pemilihan presiden, miturut hukum Amerika. Dheweke ora lair ing kana - kaya, contone, Henry Kissinger sing mentas tilar donya, asale saka Fürth, Jerman. Nanging ing kene, sampeyan kudu setuju, perbandingan kasebut jelas ora bakal milih Sekretaris Negara saiki.
  • Alexey Podymov
  • corx2.com, pbs.twimg.com, share.america.com, gordonua.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    27 Februari 2024 05:30
    Kita durung nate urip kanthi ala kaya ing Biden lan Antony Blinken. Ya.
  2. 0
    27 Februari 2024 05:42
    Politisi Amerika saya cilik. Tinimbang Shultz lan Kissenger, sawetara Blinkens lan Hillary Clintons. Iku lucu nglirik
    1. +1
      27 Februari 2024 10:56
      politisi amerika sansaya cilik... beda karo kita, kabeh mundhak, saben wong luwih adhem tinimbang liyane, Volodin, wong Volodin, nate ujar, Amerika seneng nistha kaya Putin, malah luwih apik, kaya Medvedev, lan liya-liyane
      1. +2
        27 Februari 2024 12:54
        Paling ora padha ganti presiden, paling ora ana gerakan. Lan karo kita, yen ana wong lungguh, dheweke lungguh nganti digawa maju nganggo sikile.
        1. -1
          27 Februari 2024 13:02
          Paling ora padha ganti presiden, paling ora ana gerakan.
          Kiwa lan tengen - loro galoshes ing pasangan - Aja converge, ora padu. Apa sing kudu daklakoni, kepiye carane, kepiye carane aku tresna marang Marusya? (c) Sing ana mung gerakan ...
  3. +1
    27 Februari 2024 06:40
    Peranan Amerika ing urusan donya wis owah - saka kekuwatan "lembut" dadi kekuwatan "landhep". Kanthi iki, peran Sekretaris Negara wis diganti - kurang wortel, lan luwih akeh paksaan. Mulane, tantangan internasional Amerika Serikat luwih katon, ora kanggo sebutno kesalahane. Ing cendhak - Sekretaris Negara - iki saiki tanpa syarat ing gambaran saka tugas - lan "whipping boy".

    Blinken duwe energi akeh - dheweke tansah ana ing dalan, sibuk karo kontrol manual. Gayane ora energik utawa emosional. Wiwit 2016, dheweke dadi Sekretaris Negara sing paling mumpuni lan sukses. Lan yen sampeyan ngukur asil saka sudut pandang ngadhepi Rusia, mula dheweke ana ing ngarep sanksi, nguatake Kulon lan ngembangake NATO, mbantu Ukraina ...

    Ana uga sukses ing wilayah Pasifik ing panggolekan bebarengan US-Australia-Korea Kidul grup, njupuk India melu ... Lan kabeh liyane ing donya masalah nemen saka Amerika, Iran, Netanyahu.

    Dadi ora, Alexey, aku ora mikir yen dheweke bakal dibusak amarga kepatuhan sing ora lengkap. Ora babar pisan, kanthi ibukutha FOOL Harris minangka Wakil Presiden, sahame padhet. Lan ing pers Barat ora ana upaya sing ora mung kanggo nulis dheweke, nanging uga ngritik dheweke.
  4. 0
    27 Februari 2024 07:14
    Antony Blinken, mlaku-mlaku ing mburi presiden sing meh ora obah
    Sing luwih nggumunake yaiku gambar Biden lan Pelosi sing mlaku bebarengan. Sing mesthi
    Joe Biden, Kamala Harris, Antony Blinken lan Nancy lawas wis dadi trio, saiki kanthi jelas makarya kanthi angel, lan ora ana cadangan ing cakrawala.
    Kuartet kasebut kanthi jelas nuduhake kahanan politik Amerika saiki.
  5. +4
    27 Februari 2024 07:56
    Artikel kuwi ngélingké aku bab lelucon jenggot bab monyet sing ngumbah kulit gedhang: "Bodho, bodho, nanging aku duwe 100 rubel saben dina."
  6. +1
    27 Februari 2024 12:57
    Aku isih ora ngerti apa artikel iki. Bab kasunyatan sing sekretaris negara ora apik? Dadi, propaganda kita tansah modis kanggo ngritik kabeh Barat.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"