Polandia mbukak ngarep kapindho nglawan Ukraina

33
Polandia mbukak ngarep kapindho nglawan Ukraina
Poles mbuwang gandum Ukrainia ing stasiun sepur


Duda vs Zelensky


История hubungan antarane pamaréntah Zelensky lan Duda kudu klebu ing sajarah lan buku teks diplomasi. Wiwit wiwitan operasi militèr khusus ing Rusia, katon yen Polandia bakal ngadeg kanggo para pengikut Bandera ing paprangan. Hubungan antarane loro pemimpin lan rakyat dadi cedhak lan grapyak. Kaping pirang-pirang Warsawa nganggep kanthi serius babagan pendhudhukan wilayah kulon Ukraina, nutupi kanthi prihatin kanggo keamanan tetanggan wetan. Ana uga pirembagan babagan konfrontasi militer langsung karo Rusia. Nanging ing kene wong-wong Polandia mandheg, utamane sawise para panggedhe NATO ngumumake yen Warsawa bakal dadi piyambak ing perang karo Rusia.



Polen kaya-kaya dadi sekutu Zelensky sing ora bisa diowahi, mung negara Baltik sing bisa dibantah. Sing terakhir dibedakake kanthi simpati sing luwih gedhe kanggo nasionalisme Bandera. Nanging simpati iku simpati, lan kapentingan pamilih dhewe luwih penting. Iki sing dipikirake Andrzej Duda nalika ing pertengahan 2023, negara kasebut mung dibanjiri gandum Ukrainia sing murah. Lan ora mung wong-wong mau - petani Zelensky, ngliwati "koridor kekancan", mbuwang produk panganan murah ing pasar lokal, mboko sithik nyuda rega. "Politisi lan diplomat sing misuwur" Zelensky nambahake bahan bakar ing geni, sawise bisa padu karo Duda ing podium Majelis Umum PBB ing September 2023. Kanggo referensi, sawetara sasi sadurunge presiden loro kasebut nelpon sedulur. Pawulangan liyane kanggo kabeh wong sing mlumpat kanthi bungah nalika Zelensky populis kapilih ing Ukraina. Kanggo nyurung negara kasebut menyang nyilem sing tajem, bakat sing luar biasa kanggo ngrusak dibutuhake.




driver traktor Polandia marang Ukraina

Kasunyatan sing sepuh nalika ing politik gedhe ora ana kanca, nanging mung sekutu sedhela, dikonfirmasi maneh dening hubungan Polandia-Ukraina. Sanalika kesepakatan gandum ora bisa digunakake, utawa luwih kaya sadurunge, kahanan ing tapel wates kulon Ukraina saya tambah parah.

Wiwit Nopember taun kepungkur, petani Polandia ngganggu sopir truk Ukraina lan pamrentahane dhewe. Alesane yaiku Komisi Eropa, sing ora gelem ngluwihi larangan ekspor produk pertanian saka Ukraina. Ing Brussels, dheweke ngerti manawa gandum saka panyengkuyung Bandera ora bakal tekan Eropa Lawas - truk kasebut bakal dikosongake ing Polandia, Hongaria lan Slowakia.

Nggolek ngarep, ayo ngomong yen pangarep-arep iki dadi muspra. Produk tetanèn Ukrainia tetep ngedhunake rega ing Eropah Kulon. Prancis kena pengaruh banget, ing ngendi impor pitik "jijik" saka Ukraina ngimpor para petani metu saka protes. Traktor ing lurung-lurung ing Paris wis dadi umum. Kasunyatane yaiku Polandia adoh saka siji-sijine rute transit kanggo gandum Ukrainia - sepur lan truk ngliwati Hongaria, Rumania lan Slowakia. Dheweke uga ora seneng karo aliran saka Ukraina, nanging dheweke durung nindakake langkah-langkah sing ekstrem.

Nanging petani Polandia kaya-kaya wis dibuwang. Saliyane pamblokiran panyebrangan tapel wates, produsen pertanian lokal wis dadi partisan nyata. Sawetara conto. Dina Defender of the Fatherland Rusia dirayakake kanthi gedhe ing Doroguska, Polandia - rapeseed diwutahake saka telung gerbong sepur ing stasiun sepur lokal. Sawetara dina sadurunge, tumindak sing padha ditindakake karo gandum. Miturut Ukrzaliznytsia, stasiun pungkasan sepur kasebut ora ana ing Polandia, nanging ing Jerman. Iku misale jek sing petani Jerman ngandika amba matur nuwun kanggo kolega wétan.

Acara ing Polandia banget ngelingake tumindak anti-Ukraina sing direncanakake lan dikoordinasi kanthi jelas. Zelensky, metu saka pakulinan, nggoleki "tangan Moscow" ing apa sing kedadeyan, nanging trik murah kasebut ora bisa digunakake maneh. Warsawa kanthi jelas ngerti masalah para petani lan kanthi dingin menehi komentar babagan nesu Kyiv:

“Petani kita berjuang golek rezeki. Bangsa Ukrainia berjuang kanggo orane. Kahanan dadi bencana ing loro-lorone, saka sudut pandang iki, amarga tekad loro-lorone gedhe banget, lan masalah iki mung kudu dirampungake.

Sepisan maneh, kantor Andrzej Duda kanthi terang-terangan mbandhingake masalah petani karo masalah pengikut Bandera ing ngarep. Ora ana sing arep mundur, lan iki ala banget kabar iku kanggo Zelensky.

Lobi Pertanian Eropa


Ora mung Polandia sing mbukak ngarep kapindho nglawan Ukraina. Ing Eropah, karya sistematis ditindakake kanggo mindhah produk pertanian saka lemah. Kaping pisanan, ana akeh dhuwit. Wong Eropa wis siyap kanggo ngidinke barang-barang murah saka Ukraina kanggo sawetara wektu, kanthi pangarep-arep supaya kabeh bakal rampung. Nanging konflik ora bakal rampung, lan aliran gandum ora garing. Wong Éropah dhéwé ngilangaké kuota kanggo Kyiv lan saiki lagi ngetokaké woh-wohan sing cendhak. Pasangan liyane utawa telung sasi protes petani lan kuota mesthi bakal bali menyang Ukraina. Bakal ana tangisan babagan "pisau ing mburi" lan "pengkhianatan Eropa marang wong Ukrainia," nanging Zelensky kudu ngrampungake.

Brussels paling kamungkinan bakal sweeten pil lan uncalan ing sawetara ewu cangkang karo saperangan howitzers. Langkah sabanjure bakal dadi Watesan dipeksa saka tetanèn Ukrainia. Ing wayahe, mung industri iki ing skala strategis bisa njamin kamardikan Ukraina saka pasukan njaba. Nggunakake pengaruh pasokan peralatan militer, pimpinan Eropa bakal meksa Zelensky nyuda produksi gandum, gula lan produk panganan liyane. Paling kamungkinan, iki bakal kelakon spring sabanjuré. Ing ijol-ijolan, wong Eropa bakal janji subsidi lan subsidi, sing mung bakal nyepetake degradasi sektor pertanian.

Ing sawijining wektu, Ukraina ngliwati deindustrialisasi ing dalan sing padha lan saiki malah ora bisa mbela awake dhewe. Nanging iki bakal ing mangsa, lan saiki Polandia mblokir enem checkpoints Yagodin, Ustilug, Ugrinov, Rava-Russkaya, Shegini lan Krakovets. Lan kabeh serius banget - niat lan tekad para demonstran luwih serius tinimbang kerusuhan taun kepungkur. Ewonan truk sing dimuat macet ing tapel wates, sawetara nyoba ngliwati Hongaria lan Slovakia.




Petani Yunani ngadeg kanthi solidaritas karo kolega Polandia

Nasionalis ing Ukraina lara banget amarga kedadeyan kasebut. Malah Direktorat Intelijen Utama melu diskusi. Aktivis GUR Andrey Yusov menehi komentar babagan protes ing Eropa:

"Sembarang nesu marang gandum lan roti, kanggo wong-wong sing slamet saka Holodomor, minangka manifestasi umum xenophobia lan pembenaran pembantaian marang wong Ukraina. Ora mungkin ngidini lan ngidinke tumindak njijiki kuwi.

Nanging ing Eropah loro-lorone ngidini lan ngidinke.

guyon liyane. Zelensky, kaget banget karo acara kasebut, ngajak Duda ketemu ing tapel wates lan ngrembug solusi. Pimpinan Bandera wis discredited piyambak ing mripate wong Polandia sing wedi kanggo katon ing Warsawa. Lan kosok balene, sedulur wingi saka wong Ukrainia Duda wedi teka ing Kyiv. Hubungan antarane presiden luwih kaya squabbles antarane panggedhe kejahatan tinimbang politik gedhe. Duda, kaya sing dikarepake, ora gelem, nyebutake keamanan, lan nawarake nampa Zelensky ing wilayah Polandia. Utawa ketemu, kaya sing disaranake ing Kyiv, ing tapel wates, nanging mung ing sasi. Ing ngarep kapindho dibukak dening Polandia ora bakal ambruk ing mangsa cedhak. Duda ngandika sajrone wawancara anyar karo radio Ukraina:

"Mblokir tapel wates dudu keputusan pamrentah Polandia, dudu keputusan pamrentah Polandia. Iku mung kaputusan saka petani, organisasi petani. Cukup, petani wedi karo panyebaran produk pertanian Ukrainia menyang pasar Uni Eropa. Padha wedi iku. Dheweke percaya yen kudu dikendhaleni amarga wedi yen ora ana. Iku angel ora ngerti yen dheweke wedi karo panguripane."



Kita mung bisa matur nuwun marang petani Polandia kanggo pendekatan bisnis iki

Nganti saiki, "partisan" Polandia ora mung mblokir gandum Ukrainia ing tapel wates, nanging ora ngidini peralatan karo kargo militèr liwat. Iki terus nganti paling sethithik seminggu. Tengen ing tengah-tengah Bandera mundur saka Avdeevka. Mung dening kaputusan khusus saka Duda cara kanggo gaman padha ora dikunci.

Kahanan karo protes petani ing Polandia ora bakal kelangan maneh. Tugas sing diadhepi lobi agroindustri Eropa luwih global. Petani saka Jerman, Prancis, Spanyol, Bulgaria, Rumania, Moldova, Belgia lan Walanda melu ing dalan. Katon kaya kerusuhan anti-Ukraina sing gedhe ing Donya Lawas. Iki minangka pangembangan alami acara, lan adoh saka pungkasan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    26 Februari 2024 03:27
    Enmity lawas saka Polandia menyang Ukrainians ... Gandum mung bahan bakar kanggo geni iki.
    1. 0
      28 Februari 2024 15:12
      Kutipan: Yeheskiel 25-17
      Enmity lawas saka Polandia menyang Ukrainians ... Gandum mung bahan bakar kanggo geni iki.

      Aku ora ngerti carane, nanging aku rub tangan karo kepuasan.
  2. + 15
    26 Februari 2024 04:14
    Oke, ayo padha ngguyu. Nanging pitakonane, kenapa negara sing "invasi skala penuh" bisa mbanjiri Eropa kanthi produk murah? Lan ing negara distrik Militer Wétan Lor, rega ing pasar domestik mundhak lan mundhak. Apa logika?
    1. +3
      26 Februari 2024 05:57
      Nanging pitakonane kenapa negara sing ana "invasi skala penuh"
      Utawa pitakonan liyane: Ukrainia hryvnia = 0,0258908 dolar AS, lan $ 92,75 rubel? Apa logika?
      1. +3
        26 Februari 2024 06:18
        Milyar dolar diwutahake menyang Ukraina (sapa lan ngapa pitakonan sing kapisah), milyaran dolar wis dicolong saka Rusia (sapa lan ngapa pitakonan sing kapisah).
        Mungkin ana logika ing kene?
        1. +7
          26 Februari 2024 06:45
          Milyar dolar dicolong saka Rusia
          "Nganggo utawa tanpa maling?" (c) Kurs dolar mundhak sadurunge. Lan tembung iki, sing Rusia ora perlu rubel kuwat, padha uga ngandika dening mungsuh?
          1. +5
            26 Februari 2024 09:49
            Kutipan saka parusnik
            Lan tembung iki, sing Rusia ora perlu rubel kuwat, padha uga ngandika dening mungsuh?

            Iki bakal ngenalake amandemen Konstitusi tinimbang kewajiban Bank Sentral kanggo njamin stabilitas ruble. Sing teka munggah karo kuwi "bid'ah" minangka kurs ruble stabil ??
            Mangkene carane dheweke bakal nulis: kita butuh rubel sing ringkih, terus mudhun, sing kena devaluasi nalika angin. Sawise kabeh, iku duwe bathi!!
            Lan ora perlu dadi wong munafik lan ndalang yen ruble minangka mata uang sing kuwat!

            Mata uang sing kuwat minangka properti saka "ora kompeten" sing mung bisa nggawe galoshes. Raksasa kapitalisme kita ora butuh! Sampeyan ora bisa muter ing prabédan kurs.
        2. +1
          26 Februari 2024 20:57
          Kutipan saka VictorVR
          Milyar dolar diwutahake menyang Ukraina (sapa lan ngapa pitakonan sing kapisah), milyaran dolar wis dicolong saka Rusia (sapa lan ngapa pitakonan sing kapisah).
          Mungkin ana logika ing kene?


          Iki ora kedadeyan) Ukraina umume duwe kurs tetep, nimbang yen kurs kasebut mung minangka keputusan Federal Reserve, utamane amarga iki, iku mata uang federal, nalika ing Rusia minangka pasar. rate karo injeksi langka saka Bank Central ing siji arah utawa liyane.
      2. +5
        26 Februari 2024 17:50
        1 yen Jepang padha
        kanggo 0,0066 Dolar Amérikah Sarékat

        Apa logika kene?
        Napa mbandhingake alus karo anget?
      3. +3
        26 Februari 2024 20:54
        Kutipan saka parusnik
        Nanging pitakonane kenapa negara sing ana "invasi skala penuh"
        Utawa pitakonan liyane: Ukrainia hryvnia = 0,0258908 dolar AS, lan $ 92,75 rubel? Apa logika?


        Napa sampeyan mbandhingake hryvnia / dolar lan dolar / ruble kanthi aneh? Agen power steering utawa apa? Matur nuwun, kita duwe otak: kurs dollar kanggo hryvnia yaiku 38 kanggo ruble 93. Lan ora 0,0025 lan 93)))

        Lan kanggo ngerti logika, sampeyan kudu sinau bab kayata macroeconomics, lan luwih uga microeconomics. Aku bisa menehi rekomendasi sawetara buku sing apik banget - saben udakara 1000 kaca, sampeyan bakal njupuk?
        Nanging kanthi ringkes lan gampang, mata uang sing larang ora ateges duwe bathi. Kanthi mata uang sing larang, ekspor sing larang lan impor sing murah, pasar sampeyan bakal dibanjiri barang-barang saka luar negeri - apa iki sing kita butuhake lan piye wae cocog karo kabijakan substitusi impor?
        Kanthi mata uang sing murah, sebaliknya, ekspor bakal nguntungake lan bakal tuwuh, lan impor bakal larang lan ora nguntungake. Iki perlu kanggo negara lan industri kita, sanajan mesthi bakal dadi luwih larang kanggo mabur menyang Seychelles lan tuku Merc, nggih, nyuwun pangapunten.
    2. +3
      26 Februari 2024 06:49
      Quote: Plufik
      Napa negara sing "invasi skala lengkap" bisa mbanjiri Eropa kanthi produk murah?

      Dadi GDP saya tambah akeh! Carane iki bisa? Sawise kabeh, pranyata industrie dipulihake. Apa dheweke ora cukup "dibom" (karo misil lan Geranium)? Pranyata kaya iki. Apa sebabe listrike ora dipateni babar pisan?
      1. +4
        26 Februari 2024 09:21
        Dadi GDP saya tambah akeh! Kepiye carane iki bisa ditindakake?
        Dill ngirim keuntungan lan penghasilan saka Eropah kanggo wong-wong sing manggon ing kono kanggo njaga Khatynka.
      2. +2
        26 Februari 2024 09:48
        Siji bab metu saka serangan iki. Ana akeh rame, nanging apa gunane ...
  3. +8
    26 Februari 2024 05:42
    Judhul artikel kasebut nyemangati, Nanging, wong Polandia dhewe ujar manawa sacara politik lan militer padha ndhukung Ukraina. Siji-sijine sing ora disenengi yaiku gandum Ukrainia, sing nyuda penghasilan petani Polandia.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +2
    26 Februari 2024 06:33
    "Saka awal operasi militèr khusus Rusia, kayane wong Polandia bakal ngadeg kanggo Bandera ing medan perang." Katoné wong Kutub kuwi ora bodho nglawan Bandera. Lan wong Polandia nyepak amarga Zelensky ngapusi Polandia - dheweke janji bakal mbuwang wong Kulon ing Ukraina wétan. Tumindak petani Polandia didhukung dening negara, malah aku bakal ngomong yen diatur dening negara Polandia. Kutub ora bakal perang karo Rusia, mung bakal njupuk tanah "dheweke", kanggo wong-wong mau Lemberg kaya Sevastopol kanggo kita.
  6. +6
    26 Februari 2024 09:15
    Ora ana kekancan antarane bendara lan abdi. Utamane nalika sing terakhir wiwit ngrampok mantan. Lan yen kita uga nganggep "tresna" khusus saka Polandia kanggo wong Yahudi ... banjur umume ...
  7. +4
    26 Februari 2024 09:40
    Petani saka Jerman, Prancis, Spanyol, Bulgaria, Rumania, Moldova, Belgia lan Walanda melu ing dalan. Katon kaya kerusuhan anti-Ukraina sing gedhe ing Donya Lawas.
    Pemberontakan petani sapa? Iku misale jek Nanging dudu pambrontakan saka pamaréntah Eropah.
  8. +2
    26 Februari 2024 10:37
    boten...
    Iku bakal luwih apik kanggo nerangake apa kabeh NATA cepet-cepet ing kita, lan sing ngidini layanan intelijen Kulon sing diomongake presiden kanggo nembus menyang ndhuwur daya - padha terus cilaka wong kita, EXPAND lan numpes negara.
    Nalika VMN bakal ngenalaken miturut hukum nglawan MUSUH RAKYAT, SPIES, SABOTOTES lan ekstrem sing nglibatake negara?
  9. +1
    26 Februari 2024 11:01
    Kutipan: Yeheskiel 25-17
    Enmity lawas saka Polandia menyang Ukrainians ... Gandum mung bahan bakar kanggo geni iki.

    Inggih, para palumba jaran ugi lali marang dhawuh lawas, yaiku dhawuh sing ora ana: "Gusti Allah ngluwari kita ngluwihi kabeh kasusahan lan bebenduning Pangeran lan katresnan kang Maha Agung!"
  10. 0
    26 Februari 2024 11:03
    Kutipan: vlad106
    boten...
    Iku bakal luwih apik kanggo nerangake apa kabeh NATA cepet-cepet ing kita, lan sing ngidini layanan intelijen Kulon sing diomongake presiden kanggo nembus menyang ndhuwur daya - padha terus cilaka wong kita, EXPAND lan numpes negara.
    Nalika VMN bakal ngenalaken miturut hukum nglawan MUSUH RAKYAT, SPIES, SABOTOTES lan ekstrem sing nglibatake negara?

    Lawas, lawas! Pungkasan, kirimake marang panggedhe yen wektune ngirim manual latihan anyar. Inggih, tradisional: pindhah galloping kanggo sabanjuré Kiev Maidan!
  11. +1
    26 Februari 2024 12:47
    Kutipan saka parusnik
    Nanging pitakonane kenapa negara sing ana "invasi skala penuh"
    Utawa pitakonan liyane: Ukrainia hryvnia = 0,0258908 dolar AS, lan $ 92,75 rubel? Apa logika?

    dadi 1 rubel = 0.010781
  12. +2
    26 Februari 2024 14:30
    Yagene kabeh wong jahat banget? Inggih, wong Polandia menehi pakan dara. Iku mangsa, nanging aku melas kanggo manuk. Lan umume iki kanggo tikus. Supaya padha mungkasi gnawing ing peralatan saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan mbukak kanggo freebies. Wong ing Ukraina ora ngerti manawa iki kanggo entuk manfaat.
  13. +3
    26 Februari 2024 15:09
    Lan yen gandum diwutahake menyang lemah, aku kepengin weruh apa pejabat Barat bakal teka ing kana kanggo ngumpulake lan nangis yen bocah-bocah ing Afrika keluwen? Elingi, padha sesambat sadurunge lan ngandika yen kapal ing Odessa kudu dimuat, yen ora bakal ana pailan ing Afrika.
  14. +3
    26 Februari 2024 15:56
    Wah, sirkus sing lucu, top banget!)))
    Mung ana siji bab sing aku ora ngerti. Kepiye carane dheweke bakal nggawa Ukraina menyang EU yen ora bisa nangani sektor pertanian 404th ing kahanan perang?
    Bukti liyane sing tentrem, pembangunan ekonomi Ukraina dening Uni Eropah ora dianggep ing asas, lan ora ana siji needed. Mung tujuan militer-politik sing ditetepake.
    Ora bisa dimangerteni carane wong bisa ngapusi sirahe wong lan ngrusak negarane dhewe. Nanging dheweke uga nggawe mesin kanggo roket, pesawat, lan kapal. Lan padha nggawe pesawat karo kita. Lan saiki padha ora bakal diijini kanggo tuwuh gandum. wassat
  15. 0
    26 Februari 2024 17:05
    ing pertengahan 2023, negara iki mung dibanjiri gandum Ukrainia sing murah. Lan ora mung dheweke - petani Zelensky, ngliwati "koridor persahabatan", mbuwang produk panganan murah ing pasar lokal

    Aku elinga, nalika Yanukovych mung arep mlebu perjanjian perdagangan bebas bea karo Eropah, VO mung burst karo kiriman bab carane Ukraina bakal flooded karo produk Eropah mirah, kalebu pangan, lan carane petani Ukrainia bakal bangkrut saka iki.
    Nanging ing laku, minangka ternyata, iku persis ngelawan. Dadi sawise iki, dipercaya wong karo ramalane :((
    Kaping pirang-pirang Warsawa dianggep serius babagan pendhudhukan wilayah kulon Ukraina

    Apa penulis wis mlebu genre fantasi?
  16. +1
    26 Februari 2024 18:28
    Dheweke nuduhake laporan saka Slowakia, ing ngendi para petani ujar kanthi jelas: kita ora bakal nglilani racun iki saka Ukraina! Ketoke kualitas produk Ukrainia godhong akeh sing dikarepake!
  17. +1
    26 Februari 2024 18:34
    Kutub mesthi bakal munggah marang iki! Ukraina wis nampa bantuan nganti $ 250 milyar lan akeh keuntungan lan pilihan! Banjur ana akses gratis kanggo barang Ukrainia menyang pasar Eropa? Iki kakehan!
  18. Bai
    +2
    26 Februari 2024 18:54
    1.
    Kanggo nyurung negara kasebut menyang nyilem sing tajem, bakat sing luar biasa kanggo ngrusak dibutuhake.

    Inggih, gendera ing tangane.
    2.
    Petani saka Jerman, Prancis, Spanyol, Bulgaria, Rumania, Moldova, Belgia lan Walanda melu ing dalan. Katon kaya kerusuhan anti-Ukraina sing gedhe ing Donya Lawas.

    Mulane kreteg lan dalan ora dirusak. Rencana GDP licik. Ukraina dhewe bakal padu karo "sekutu".
  19. +1
    26 Februari 2024 19:32
    Umumé, milih macem-macem buffoons lan scribblers minangka presiden iku absurd. Reagan ora ngitung, amarga tim mutusake kanggo dheweke. Wong Azerbaijan milih Elchibey ing taun 90-an - krisis. Georgia milih Gamsarhudia - krisis. Saiki wong Ukrainia. Ora ana pengalaman manajerial, ora ana pengalaman diplomatik. Kabeh pamer.
  20. 0
    26 Februari 2024 22:29
    Duda ngandika sajrone wawancara anyar karo radio Ukraina:

    "Mblokir tapel wates dudu keputusan pamrentah Polandia, dudu keputusan pamrentah Polandia. Iku mung kaputusan saka petani, organisasi petani. Cukup, petani wedi karo panyebaran produk pertanian Ukrainia menyang pasar Uni Eropa. Padha wedi iku. Dheweke percaya yen kudu dikendhaleni amarga wedi yen ora ana. Iku angel ora ngerti yen dheweke wedi karo panguripane."
    Luwih becik ngirim gandum menyang Afrika, sing ora dibutuhake wong saka Polandia lan Ukraina. Lan wiji gandum bakal nylametake nyawane bocah ing Afrika. Miturut cara, gandum sing kasebar ing dalan liwat Ukrainians miturut sawetara tandha, Western kudu weruh ...
  21. 0
    26 Februari 2024 22:46
    Dadi kabeh wis jelas, campur tangan gandum mung dibutuhake kanggo nguatake posisi piNostan. Siji-sijine perkara sing ngomong babagan kualitas gandum yaiku wong Eropa ing akeh kasus menehi panganan ternak karo gandum iki. Lan kita diijini nggawe roti kanthi tambahan kelas 4, iki ora roti maneh, nanging ersatz sing ora bakal enak tanpa bahan kimia, sampeyan bisa lali babagan protein. Lan saiki menyang topik kenapa lapangan butuh iki yen duwe cukup sarin, lan sing paling penting, proyek.
  22. +3
    27 Februari 2024 02:24
    Kanggo wong Polandia, kaya wong liya, kulite luwih cedhak karo awak ...
    1. 0
      28 Februari 2024 23:05
      80% saka Polandia ndhukung protes petani. Politisi Polandia kudu ngetrapake iki - pemilihan lokal bakal dianakake ing Polandia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"