Rothschilds utawa Reinkarnasi saka gagasan Perusahaan India Timur

13
Rothschilds utawa Reinkarnasi saka gagasan Perusahaan India Timur

Nalika penulis nyiapake materi babagan kenapa Asia Tengah mbutuhake "sistem hukum Inggris", ing ngendi bagean penting, amarga alasan obyektif, dikhususake kanggo proyek sing ana gandhengane karo "perusahaan keluarga" Rothschild, ana pesen yen dheweke wis tilar donya. donya liyane ing umur 87 Kepala: Jacob Rothschild.

Cetha yen perusahaan kulawarga kuna iki ora bakal ilang, amarga sacara tradisional sugih ing kapribaden, lan sanajan sawise krisis 2008, D. Rothschild main peran patriark, koordinasi karya kabeh jaringan aset sing digandhengake. karo macem-macem cabang saka wit kulawarga.



Ketoke, putrane N. Rothschild, kaya anggota perusahaan liyane, bakal terus lan nguatake kabijakan konservatif sing khas. Lan umume, luwih becik duwe ide babagan apa tegese, utamane amarga pergolakan, krisis lan bencana saiki.

Sajrone pirang-pirang dekade, jenenge Rothschild wis entuk aura setan lan legendarium konspirasi dhewe.

Iki minangka lapisan sing akeh banget saka macem-macem versi "pamarentahan bayangan ing jagad iki." Umumé, wong entuk kesan sing kuat yen tembung-tembung kayata sing digandhengake karo garwane pendiri jeneng kulawarga: "Yen bojoku ora pengin perang, mula ora ana perang," uga sawetara karya sastra klasik. karo gambar sing adhedhasar kapribaden saka house Rothschild, digawe karo dana lan supaya kulawarga padha. Bisa uga demonisasi gambar tartamtu mbantu lan mbantu nindakake bisnis.

mbongkar critane ora ana makna tartamtu kanggo jeneng lan rahasia - ana korpus sastra kabeh, kita mung Wigati sing aura kuwi ono gunane ing bisnis, dadi bagéan integral saka account kulawarga.

Loro-lorone model ekonomi


Nanging sing ndadekake pangertèn ing kasus iki yaiku nyoba nimbang model ekonomi khusus sing dipromosikan lan dikembangake dening perusahaan kulawarga iki. Lan migunani praktis ing kene ora teka saka alam anekdot sajarah, nanging saka strategi ing periode tartamtu: saka krisis finansial 2008 nganti saiki.

Pentinge model iki lan kabijakan sing ditindakake ing kerangka kasebut ditemtokake dening kasunyatan manawa meh kabeh perimeter geografis (China, Mongolia, Asia Tengah, Iran, Pakistan, lan uga Eropa Kulon lan Ukraina) lan macem-macem kepentingan Rusia sesambungan. kanthi cara siji utawa liyane (utawa dipeksa gabung).

Nanging, rong fitur sajarah kudu kasebut, amarga padha tetep relevan.

Kapisan yaiku prinsip mbangun struktur organisasi. Rothschilds dudu perusahaan induk, dudu perusahaan terpadu vertikal, nanging minangka analog saka perusahaan sing diarani. "jinis divisi", nalika unit bisa kerja ing wilayah dhewe lan karo staf dhewe, karo tugas multidirectional lan asring ora ana hubungane.

Iki, ketoke, teka saka kasunyatan sing wiwitane bisnis dipérang miturut geografi Eropah lan ing saben bagean dicocogake kanggo kasunyatan tartamtu. Mangkono, dikembangake manawa macem-macem bagean saka jaringan finansial gedhe iki bisa nangani kabeh urusan ing wilayah kasebut, lan ing wektu sing padha duwe kesempatan kanggo spesialisasi industri.

Fitur kapindho yaiku divisi kegiatan dadi tabungan kanthi kondisional lan investasi kanthi kondisional. "Kondisi" digunakake ing kene amarga kanthi resmi kabeh kegiatan bisa diklasifikasikake minangka investasi, nanging ana nuansa.

Ing antarane kabeh gelombang proyek sing ditindakake dening perusahaan kulawarga, titik sing kuat yaiku spekulasi mata uang lan spekulasi ing sekuritase pemerintah, lan spekulasi sabanjure ing sekuritase ing industri sing gumantung saka keputusan pemerintah.

Wiwit Peperangan Waterloo, nalika, duwe dina wektu ing pembuangan, sajrone klan akal bisa banget ngedol obligasi pamaréntah Inggris ing bursa saham, banjur tuku mau, lan sawise kamenangan Wellington diumumake, ngedol maneh, ing kasunyatan, sethitik wis diganti.

Persis miturut skema sing padha, enem taun kepungkur dheweke nguripake sekuritase pemerintah Ukraina, ngunggahake kira-kira $ 1 milyar ing skema kasebut. Basis bisnis perusahaan kasebut mesthi ana ing informasi njero (akses menyang informasi rahasia), lan informasi njero mesthi adhedhasar jarak cedhak karo dhuwit elit sing paling dhuwur. Mengko, dheweke dhewe dadi bagean organik saka elit, sing nyederhanakake karyane.

Nanging, bagean liya saka rencana investasi luwih menarik, amarga bathi saka spekulasi wis ngginakaken kulawarga iki ora malah ing produksi, sanajan boom industri ketoke kontribusi kanggo iki, nanging ing tanah. Lan ing pangertèn harfiah. Prinsip njaga ibukutha kulawarga iki yaiku tanah lan apa sing ana ing lemah.

Yen kita ndeleng struktur aset salah sawijining cabang kulawarga saka jeneng kulawarga iki, kita bakal weruh anggur lan kebon anggur, kebon anggur lan anggur. Nanging, ora dadi luwih tresna marang omben-omben sing mulia lan produksi sing dadi sababe, nanging tanah sing tuwuh lan nambah kebon anggur (lan kadhangkala mbantu njaga krisis) regane.

Kabeh "chateaus" sing ora ana pungkasan iki minangka tanah Eropa sing terkenal. Nanging iki minangka salah sawijining conto, lan conto liyane yaiku apa sing ana ing lemah. Kapentingan kulawarga disambungake kanthi serius karo emas, pertambangan emas, batu bara lan pertambangan batu bara, industri pertambangan umume, lan, mesthi, karo aset minyak. Kulawarga kasebut uga ora isin saka perdagangan komoditas, duwe saham ing sawetara perusahaan gedhe sing duwe spesialisasi sing padha kayata Glencore.

Iki ora ateges ora ana aset industri liyane ing portofolio lan manajemen kepercayaan saka perusahaan kulawarga - ana akeh, nanging arah dhasar kapentingan penting ing kene.

Sampeyan bisa kerep nemokake Rothschilds diterangake minangka "bankir", nanging iki ora sakabehe bener, wiwit banking lan spekulasi mung cara, lan goal punika tanah lan apa ing tanah.

Ing babagan iki, Rothschild pancen dadi aristokrasi ndharat Eropa sing nyata, "dhuwit lawas Eropa Lama." Liyane bab iku iki ora mung bisnis rental, nanging strategi pembangunan konservatif padha sing kasebut ing awal materi.

Nalika kabeh babagan investasi ing iPhones lan intelijen buatan, wiwitan lan usaha ing Silicon Valley, Rothschilds nindakake lan nindakake siji - tuku emas, ngurus emas, nggarap tanah sing ana emas. Lan yen ora ana emas, banjur karo kasugihan liyane sing ana ing njero bumi, utawa karo bumi dhewe "kanggo anggur."

Sawise krisis 2008, D. Rothschild terus-terusan nganjurake konsentrasi strategi kulawarga, lan luwih akeh kontradiksi ing pasar finansial, luwih akeh dheweke nandur modal ing logam lan "sektor nyata" sing ana gandhengane karo logam lan lemah. Panggabungan investasi ing saham ora banget, nanging saya suda, nalika emas lan "aset keras" liyane tambah.

Pasukan globalis katelu


Yen katon ing ndhuwur 30 dana investasi transnasional lan yen sampeyan njupuk rata-rata prakiraan beda, banjur partisipasi jeneng iki ana 12-13%. Iku ora akeh kanggo merek kanthi reputasi minangka raja. Nanging sacara umum, iki nggambarake peran perusahaan kulawarga minangka "pasukan katelu".

Ora dadi rahasia manawa ana rong proyek globalis konseptual ing donya: Klub Davos-Rome, sing digandhengake karo jeneng Karl Schwab, lan proyek Amerika, kadhangkala disebut "ultra-liberalisme."

Pisanan nganggep (sanajan nominal) keseragaman global manajemen saka A nganti Z, nanging kanthi prinsip divisi global tenaga kerja, sistem kasta masyarakat, digitalisasi lan distribusi sing nyebar.

Kapindho melu divisi ekonomi dadi kluster nilai sing bisa mandiri sing dikelola liwat konglomerat struktur investasi transnasional. Wong transgender lan agenda LGBT liyane ing kene tumindak kaya pilihan manajemen, sanajan rada banter.

Ing konsep kasebut, klompok kapentingan lan konglomerat elit wis saingan, tabrakan, nyampur, gelut lan kolaborasi karo siji liyane gumantung saka kahanan. Contone, Vatikan, sing wis dadi jeneng kluwarga, panyengkuyung makili kapentingan Eropah Lawas ing proyek Roma, lan iki mbantah visi Eropa saka Amerika Serikat, ing ngendi ora ana papan khusus kanggo para elit lawas kasebut.

Rothschilds, minangka pasukan katelu, ora penganut konsep pisanan utawa kaloro. Sanajan minangka bagean organik ing Eropa Lawas, dheweke ndhukung kabeh klompok kapentingan ing Amerika Serikat sing saingan. Saben uwong: saka wong-wong Kristen sing semangat lan Trumpists, kanggo wong transgender AS lan transhumanists digital Schwab. Malah padha duwe hak istimewa kanggo menehi pitunjuk babagan ide-ide sing nyebar ing pikirane macem-macem kalangan elit. The Economist dadi soko hit kene.

Dheweke kerja sama karo negara jero AS, nanging ing wektu sing padha duwe kontak sing paling maju karo China. Ing wektu sing padha, dheweke ana ing sinergi utawa ing posisi netral babagan proyek elit Inggris sing lair ing jero tank pemikir - MI6.

Mirsani kawicaksanan sing kaya mengkono, mbandhingake karo kawicaksanan Perusahaan India Timur, negara kasebut ing sawijining negara. Apa iku nalisir kapentingan Inggris? Umumé, ora, nanging wis mesthi sinergi karo wong-wong mau? Uga ora.

The Rothschilds, karo kabeh ramifications saka struktur sing, banget koyone mbangun analog saka kuwi East India Company. Mung tinimbang sutra, teh, rempah-rempah (kalebu "rempah-rempah" ing tanda petik) ana sumber daya emas lan mineral.

Strategi iki, sing dideleng saka aktivitase, ditujokake kanggo mbentuk cincin bahan mentah, kanthi rute segara ing sisih kidul lan rute darat ing sisih lor. Bagean tanah kasebut saka China lan Korea Selatan liwat Mongolia, Asia Tengah nganti Eropa.

Ing sawetara cara, iki mbaleni ide Jalan Sutra Anyar China lan, sing menarik, cocog karo Beijing babagan kapentingan lan proyek tartamtu. Contone, kapentingan China ing industri batu bara lan metalurgi langsung pas karo kapentingan lan proyek kulawarga Rothschild ing Mongolia, Rusia, lan Asia Tengah. Kaya sing wis dibahas ing artikel sadurunge, ing Kazakhstan, Rothschild pancen duwe kapercayan dhewe, kapentingan ing bahan mentah ngluwihi Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbekistan lan Afghanistan.

Nyatane, nalika wakil saka rong proyek global mutusake carane digitalisasi donya, feed karo kewan omo, pira dolar biaya napas sapi, dalan ijo, lan liya-liyane, "gnome perbankan" iki terus-terusan ngurusi emas, tanah lan lemah lemah.

Kaya-kaya ngerti yen loro globalis mlaku ing es ekonomi sing rada tipis. Lan nalika es iki retak, sing menang bakal dadi wong sing kerja ing es iki - kulawarga Rothschild.

Bener, ora kanggo apa-apa yen jas kulawargane nggambarake barang sing meh padha karo singa ing sisih siji lan elang ing sisih liyane. Sanajan kewan loro kasebut ora persis ing warna lan gambar Houses of Habsburg utawa Windsor, ana persamaan. Lan, kanthi karakteristik, tangan sing nyekel limang panah (lima cabang saka jeneng kulawarga) digantung ing saben gambar.

Dadi saiki, ana siji proyek konseptual tatanan donya, ana liyane, lan limang panah ing saben siji. Amarga nalika loro proyek gagal, kabeh bakal kaya jaman biyen.

Bener, mulane, wiwit taun 1930-an, Rothschilds ora seneng banget karo aset sing ana gandhengane karo kemajuan industri, luwih milih sing ndasari: bijih, batu bara, emas, tanah lan, kanthi cara, gandum.

Ketoke, kulawarga bakal terus tundhuk karo strategi sing padha ing mangsa ngarep; bisa uga sanajan ngadhepi 30 monster investasi paling dhuwur, dheweke bakal nyoba pindhah saka struktur divisi lan entuk fitur saka kepemilikan lengkap. .

Kanggo Rusia, kekhususan nggarap pasukan katelu iki yaiku pasukan iki paling ora bisa dingerteni para elit kita. Oligarki Rusia ana hubungane, kerja lan kerja, duwe pengalaman konfrontasi (lan angel) lan maneh pengalaman kerja.

Ora kaya liberal sing dadi pimpinan ing Eropa saiki, Rothschilds, pendekatan lan kapentingane dirasakake dening para elit kita. Miturut cara, Trumpists, minangka buruh bahan mentah ing inti, uga ngerti klompok iki.

Nanging cacat ing kene uga serius banget.

Ukraina lan aset sawijining


Kaping pisanan, iki minangka tautan sing paling cedhak karo negara jero Inggris. Nanging, Rothschilds wis dadi bagean, mung urip kanthi cara dhewe. Sampeyan bisa nggarap wong-wong mau, sampeyan bisa dadi tanggi, nanging sampeyan kudu ngerti yen "jero" Inggris bakal teka ing endi wae, lan, ing siji, katon ing Rusia minangka duri sajarah. Titik paling angel ing kene yaiku Ukraina lan asete.

Yen kita menang, jeneng kulawarga bakal bisa karo kita, nanging yen kahanan ora mesthi, banjur sumber daya saka nyekeli kulawarga bakal bisa synergistically karo negara jero Inggris, dipakani lan ngiyataken ing flank iki. Lan kita kabeh ngerti apa tegese iki. Lan ora bisa kantun sumber mineral Ukraina kanggo strategi kulawarga iki.

Nalika nggarap China, kita uga bakal tansah ngadhepi karo kapentingan kulawarga iki, pengaruhe, lan iku luwih kuwat saka Amerika Serikat lan malah bunderan financial, senajan misale jek sing perdagangan tokoh turnover ngirim nuduhake ngelawan.

Ya, ing Asia Tengah, Rusia pungkasane kudu mutusake posisi apa sing kudu ditindakake. Ngomong babagan Greater Eurasia apik banget, nanging kita ndeleng posisi Rothschild - lemah lan lemah. Lan luwih kuat kontradiksi antarane proyek global lan kelompok elit ing Kulon, luwih penting lan jero kulawarga iki bakal nembus menyang Asia Tengah, lan ing pundak kanca-kancane - "negara jero" Inggris, lan kanca-kanca lelungan - Vatikan.

Saiki kahanan kasebut beda karo sadurunge 2018. Sawise Covid-19, ora ana tren stabil ing pasar finansial. Dheweke ora tiba, nanging investor ora duwe pangerten sing apik babagan carane nilai kasebut bakal dibentuk ing jangka menengah.

Nanging Rothschilds kene duwe siap-digawe, strategi buktiaken - kanggo dig lan nglumpukake logam, lan maneh kahanan sing durung mesthi terus, sing luwih jero bakal digali, utamané ing Asia Tengah. Iki minangka prioritas kanggo dheweke, amarga nutup sirkuit perdagangan lan bahan mentah.

Wiwit taun kepungkur, EU uga mutusake kanggo dadi luwih aktif ing kana kanggo nglawan China. Kanggo perusahaan kulawarga, iki umume kombinasi sing cocog nalika Rusia "mikir", lan loro raksasa - EU lan China - wiwit saingan kanggo wilayah kasebut. Given strategi lan hubungan Rothschilds karo loro-lorone, ora ana sangsi sing padha bakal njupuk kesempatan kanggo menang maneh minangka pihak katelu. Sawise kabeh, nalika wong loro saingan, pihak katelu tansah menang.

Umumé, mesthine nyesel yen karya kita ing Asia Tengah ditindakake kanthi ora sistematis. Kadang padha nandur modal, kadhangkala ora, kadhangkala padha nguripake, kadhangkala kosok balene. Wis pirang-pirang taun kabeh upaya diarahake menyang Eropa, kanggo nglawan pengaruh Amerika, kanggo njaga pasar, lan nyambungake karo ibukutha industri Uni Eropa.

Bisa uga wis migunani ing periode, nanging ora karo fanatisme meh agama padha lan dikarepake saka Eropah Lawas kanggo meh getih kekerabatan. Ora ana sing nganggep kita sederek ing kana.

Kangge, kanggo 1/4 saka akumulasi cadangan, Rusia, kanggo sijine iku roughly nanging langsung, mung bisa tuku metu kabeh aset utama ing wilayah karo investasi ing 7-8 taun lan mbentuk model atraktif kanggo elit regional.

Saiki, ing kahanan sing kurang dana, kita kudu saingan karo wong-wong sing duwe ora mung akeh, nanging akeh. Inggih, utawa ora saingan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    28 Februari 2024 06:34
    Umumé, ndeleng monsters financial kayata Rothschilds, Rockefellers, lan padha tenan "monster". Ora suwe kepungkur, aku uga ora sengaja teka ing kulawarga Wallenberg sing menarik banget saka Swedia ing Internet, ngrungokake, nanging pengaruhe liwat macem-macem dana sing diduweni, uga, iki paling sethithik setengah saka Eropah (utamane sisih wétan). Lan apa maneh Duck ngeweruhi iku manager ndhuwur, iki ora wong acak saka dalan, padha uga pass ing reins kabeh dana lan perusahaan saka generasi kanggo generasi. Sawise iki, sampeyan pancene wiwit ngerti yen ana kulawarga, dinasti!
    1. 0
      28 Februari 2024 19:25
      Aku kepengin weruh sapa sing duwe ruble saiki - tembung "NEGARA" (kaya ing jaman Soviet) ora ana ing kono.
      Umumé, menehi kula kontrol sumber daya mineral negara, lan aku ora Care sing nulis hukum ing negara iki.
    2. +1
      3. mars 2024 00:04
      Ana saluran ing YouTube - Andrey Fursov.
      Coba ngrungokake dheweke, yen sampeyan kecanthol - dheweke kerep ngomong babagan kulawarga kasebut. Aku seneng contone - ing Italia ing 80s padha mutusaké kanggo audit parlemen lan managers - padha njupuk jeneng lan miwiti ngeduk. Meh 70% sing ana ing parlemen, senat lan walikota kutha minangka turunan saka wong sing mrentah kanthi cara sing padha, nanging ... ing 1600+ taun, malah luwih akeh.
      Sing. - kabeh padha buyut-..--putune wong-wong sing nguwasani Italia tho... Ora owah daya. Klanisme lan sajarah. Lan saiki, ing 90-00s, sugih nouveau kita karo silsilah "penganten lanang lan petani" muncul lan nyoba kanggo gabung karo masyarakat iki minangka "dhewe". Mulane, Abarmovichs kita ing Inggris ora conventional disenengi - ora bisa ngomong sing mbah kakungipun, ora kanggo sebutno mbah kakungipun, lan ana jeneng lan pedigrees bali menyang 1200s.
  2. 0
    28 Februari 2024 08:09
    Saiki, ing kahanan sing kurang dana, kita kudu saingan karo wong-wong sing duwe ora mung akeh, nanging akeh. Inggih, utawa ora saingan.
    Piyé wong sing dirampok bisa nandhingi rampog?
  3. -4
    28 Februari 2024 09:28
    Saiki, ing kahanan sing kurang dana, kita kudu saingan karo wong-wong sing duwe ora mung akeh, nanging akeh. Inggih, utawa ora saingan.


    Nganggep "kurang dana", IMHO, luwih becik fokus ing jumlah poin minimal ...
    contone, kanggo "nyathet kapentingan" kulawarga sing dihormati (digabungake karo negara jero Inggris) ing Ukraina, tanpa nyopir menyang pojok lan tanpa meksa dheweke ilang pasuryan ...
    lan aja melu-melu ing ngendi sing wis jelas yen sampeyan wis ilang kanggo jaman sing bakal teka ...
    Tugas kita yaiku "diijini" dadi paling sethithik salah sawijining "zona biaya" (minangka penulis sing dihormati seneng nulis), ora ana wektu kanggo lemak ...
  4. +2
    28 Februari 2024 10:32
    Iku penasaran, apa Rothschilds njupuk bagéyan ing tatanan saka 1993 Konstitusi Federasi Rusia, miturut kang individu pribadi bisa dadi pemilik saka subsoil lan "kabeh sing ana"? Utawa mung kedadeyan kanthi kebetulan?
    1. +2
      28 Februari 2024 12:42
      Dheweke ngerteni kesalahan kasebut, nanging ora nulis maneh, Rothschild nyetujoni ... ngguyu
    2. +4
      28 Februari 2024 13:20
      Minat Takon. Minangka adoh aku bisa ngomong, padha nulis dhewe, ora tanpa "konsultasi," nanging piyambak. Kita nyurung roti iki dhewe. Nanging bab pranata liyane babagan eksploitasi bahan mentah, ora ana sing ndhelikake kasunyatane yen dana kasebut diracun.
      Umumé, yen sampeyan ndeleng praktik, Rothschilds ora mbutuhake konstitusi. Yen perlu, padha adaptasi, kaya ing China utawa ing China ing Mongolia. Ing Uzbekistan, kepemilikan pribadi sumber daya subsoil dibusak saka konstitusi anyar. Lan ora ana apa-apa. Kazakhs mung ngenalaken yurisdiksi kapisah karo hukum Inggris - AIFC. Lan kita duwe maneuver tax, lan aturan budget beda, etc. Penulis konstitusi kita metu saka celonone dhewe miturut prinsip: "Wanita-wanita nom-noman lungguh lan nyuwun." Padha perang "komunisme". Ana akeh sing ditulis ing kana sing ora ana sing takon - dheweke mlumpat saka celana dhewe.
      Yen perlu, perusahaan kulawarga iki adaptasi karo sistem kasebut; yen ngrasakake kelemahane lan celah, mula bakal nyusup menyang retakan kaya gurita. Ing wiwitan taun 2000-an, dheweke nglawan industri minyak, mula padha restrukturisasi - saiki kita duwe aturan anggaran lan maneuver. Asil ana kondhang "macet" milyar. Kabeh mau mung gumantung marang kekerasan utawa kelembutan sistem pemerintahan nasional
      1. 0
        7. mars 2024 18:36
        Aku bakal matur nuwun yen sampeyan bisa nerangake saperangan TCTerms ing liyane rinci kanggo wong-wong sing ora ngerti. Kepiye hubungane Rothschild karo aturan fiskal lan maneuver pajak? Lan apa hubungane karo milyaran beku?
        1. 0
          7. mars 2024 21:43
          Aku bakal nyebut pendapat murni pribadi. Ing taun 1997-1999, sanajan aku dadi mahasiswa, aku duwe kesempatan kanggo kerja ing aparat ekonomi Duma Negara lan mengko ing Departemen Keuangan. Wektu iki ditondoi ora mung dening kasunyatan sing ana standar, nanging uga kasunyatan sing Code Tax diadopsi ing wektu iku. Aku kudu nggarap proyek (ana 12) kanthi pribadi. Kita kabeh ngerti yen proyek Makarov bakal dijupuk minangka basis, amarga diawasi dening Amerika. Iku kaya rahasia mbukak. Nanging humor yaiku sawetara suntingan cilik (lan akeh suntingan) digawe dening kita, para ahli terkemuka. Nanging pranata dhasar ora bisa didemek. Katon banget cetha yen ana rong klompok ing ndhuwur - siji Amérika, kang perlu kanggo mutusake masalah masalah ing babagan politik, lan Inggris - iki padha Rothschilds sing urusan sejatine sifate karo sumber daya mineral. Amerika luwih akeh melu omong kosong politik, kayata "majalah ijo saka IMF," sing ora ana sing maca ing departemen, nanging Rothschild pancen bahan mentah. Lan iki ora tau didhelikake. Sa adoh aku bisa ngomong, sawise 2000 Guarantor mutusaké kanggo nimbang maneh kontrak bahan mentahan lan mungkasi kabeh freewheeling iki. Empu aggravation serius pisanan karo klompok financial iki. Mengko, grup finansial lan industri Rothschild ngakoni bagean saka aturan game kita lan mlebu kontak kanggo nyebarake untung ing antarane bahan mentah. Nanging ora cetha carane njupuk menyang akun kapentingan Amérika, kang umumé politisi. Kompromi (maneh, sejatine mung miturut pendapatku) yaiku "aturan anggaran", nalika bagean saka untung ditinggalake ing Kulon, lan minangka ijol-ijolan, kita lan grup industri finansial Rothschild bisa nindakake akeh proyek gabungan, nyingkirake masalah kaya Aset Hodor. Secara politis, Amerika nampa bonus, sanajan kanthi nominal aset ing bentuk emas lan cadangan mata uang asing ora ilang yurisdiksi, Rothschilds melu ing aset dhasar (gandum lan sumber daya mineral), para elit kita nampa duweke. Ketoke skema kasebut katon stabil lan cukup dhasar, mula aset kasebut ora ditarik sadurunge 2022. Mbok aku salah, lan mung ngapura wong "pro..li", nanging ana sing ngandhani yen critane luwih rumit. Aku ora ngerti apa aku mangsuli kanthi lengkap utawa ora, yen ana, nulis, aku bakal mangsuli.
          1. 0
            8. mars 2024 21:29
            Matur nuwun, kedadeyan sing apik banget. Aku maca nang endi wae sing Hodor wanted kanggo "menehi Yukos" kanggo Rothschilds, nanging aku ora ngerti bab kabeh liya. Umumé, topik pengaruh non-umum Kulon ing Rusia menarik banget; Aku curiga ana sawetara perjanjian rahasia ing ngendi Rusia dadi partai sing dikalahake lan nyedhiyakake kabeh keuntungan kanggo "mitra" Kulon.
            1. 0
              8. mars 2024 21:32
              Ana kanca kelasku sing kerja ing kana lan lelungan ing bisnis YUKOS. Ana longkangan kuwi sing dening Gusti Allah aku ora scold Guarantor, nanging aku kudu menehi amarga. Dheweke njaga sistem iki. Skala kasebut ora realistis ing yurisprudensi. Aku Hodor tenan wanted kanggo menehi bondho ana. Aku ora bakal ngomong apa aku bener utawa salah, nanging iki pendapat aku wis kawangun.
  5. +1
    28 Februari 2024 21:27
    Kontrol dadi liwat Bank Sentral.
    Ana 4 negara sing isih ana ing donya sing bank sentral ora dikontrol dening Rothschild - Korea Utara, Suriah, Iran, Kuba.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"