Frigate USS Stark. Akibat saka serangan

14
Frigate USS Stark. Akibat saka serangan
Esuke, geni wis meh mati. Kapal kasebut duwe dhaptar sing kuwat, jet banyu katon - iki saka papan sing diombe banyu sing ana ing kono nalika mateni geni.


Ing pungkasan bagean pisanan iki crita kita ninggalake fregat ing negara groggy, supaya ngomong. Dheweke nampa rong pukulan lan saiki bakal ngatasi.



Ing interval antarane nyiapake bagean 1 lan 2 crita, aku isih bisa nemokake laporan sing dimaksudake kanggo Panitia Persenjataan Senat. Nang endi wae ana ing sawetara rak nganti narik kawigaten Google - kaya sing kasebut ing pambuka - lan diowahi dadi format epub, yaiku, buku elektronik.

Ana uga 40-lembar aneh, ana uga ora gambar / peta / foto, lan ing asas ngandika bab sing padha ing laporan resmi kanggo Angkatan Laut, nanging ing tembung sing beda. Ketoke, militer lan sipil, utamane para senator, mikir beda.

Dadi terus nganggo sing diarani Investigasi Formal ... lan liya-liyane. Ing kurung bakal dadi pikiranku sing muncul nalika aku kenal karo acara kasebut.

Bagéan saka 2
Sawise serangan


Bagean laporan sabanjure diarani Post Attack Actions. Iki nggambarake panelusuran kanggo korban, langkah-langkah medis, kontrol geni, kontrol karusakan lan perbaikan sing dibutuhake ing mangsa ngarep.

Limang wong rampung ing segara, tiba liwat bolongan ing sisih kiwa, lan banjur dijupuk saka banyu. Iki (jeneng kasebut kadhaptar lan ana cathetan kaki ing kaca laporan sing ilang). Kelimane ana ing kamar kru nalika rudal pertama kenek. Kamar kasebut kanthi cepet kebak kumelun lan lampu mati.

Telung wong bisa kanthi cepet nemokake EEBD (alat pernapasan darurat sing dirancang kanggo uwal saka ruangan sing asap - ora kanggo kerja, nanging mung kanggo uwal. Ing kapal selam, kabeh wong nggawa ing sabuk, lan ing kapal permukaan lan kapal dagang ( Ya, ana uga geni) disimpen ing macem-macem papan sing trep, sing saben wong kudu ngerti kanthi ati-ati; dheweke nganggo busana kanthi cepet; ana udhara sajrone 30 menit, nanging yen sampeyan lungguh kanthi tenang lan meh ora ambegan) lan mbantu loro liyane sijine wong ing.

Usaha kanggo metu liwat lawang darurat ora kasil; lawang mung mbukak rada 3 sentimeter. Papat saka lima nampa kejutan listrik saka kabel sing rusak. Papat tiba ing laut kanthi ora sengaja, sing kaping lima nindakake kanthi inisiatif dhewe. Wong loro mau banjur ketemu lan nemokake lifebuoy strobo lan lifebuoy sinyal kumelun, sing wis dibuwang saka jembatan dening Letnan T. Summers.

Dheweke banjur digabung karo loro liyane, nggunakake EEBD kanggo njaga daya apung. Papat iki diangkat saka banyu kanthi helikopter panelusuran ing wayah esuk lan digawa menyang rumah sakit militer ing Bahrain. Anggota kru kaping lima ngentekake wektu iki dhewe, ngambang ing punggung.

Esuke ing 9:00 dheweke ditemokake dening helikopter lan 9:20 dijupuk dening perusak USS Waddell ing kondisi apik (helikopter kagungane Angkatan Pertahanan Bahrain, sing melu operasi nylametake; koordinat para perenang sing ditemokake diwenehi lan ternyata ana meh 2 km antarane papat lan siji, lan kabeh digawa adoh 15 km saka frigate).


Operasi nylametake diwiwiti ing 21:45nalika sinyal darurat ditampa ing pangkalan ing Bahrain. Obat-obatan lan peralatan sing dibutuhake dikirim menyang bandara, papan diatur kanggo pangiriman korban, lan 23:00 loro helikopter saka unit HC-2 (Helicopter Support Squadron) mabur menyang fregat. Siji helikopter duwe loro pilot, sing nomer loro duwe pilot lan perenang.

Wektu nanggepi saka kabar pisanan nganti budhal yaiku 1 jam 15 menit.


Helikopter unit NS-2, bisa uga, sing melu operasi nylametake.

Upaya awal kanggo nemokake fregat nggunakake penemu arah ing frekuensi VHF mimpin helikopter menyang prau pedagang sipil 6 mil saka fregat. Frigate ditemokake ing 23:45 ing sinyal cahya sumunar. Lampu dek ing fregat bisa digunakake, nanging ora cukup kanggo operasi normal helikopter ing wayah wengi.

В 23:45 LCDR Miller (Komandan Letnan, medic) ndharat ing dek fregat bebarengan karo peralatan medis lan silinder udara tekan kanggo piranti napas.

Sadèrèngipun hélikopter dhatêng, para dhoktêr kapal frigat sampun nyawisakên papan anggènipun anggèni tiyang ingkang tatu wontên ing hanggar helikopter, awit ruwangan dhoktêr kapal wau kathah asapipun. Dokter kapal kasebut ngalami pirang-pirang tatu serpihan, nanging tetep bisa ngatur pertolongan pertama kanggo para korban.

Sawise ndharat Miller, helikopter nindakake operasi telusuran sajrone 1 jam 45 menit, nanging ora nemokake sapa wae lan bali menyang fregat.

Ana wong loro ing kapal sing lara lara abot sing mbutuhake evakuasi, nanging iki ora bisa ditindakake amarga akeh peralatan ing dek kudu dipindhah supaya helikopter bisa mabur kanthi aman.

Ing wayah esuk, geni ing fregat wis cukup dipateni, kru lan peralatan dipindhah menyang busur, lan helikopter wis bisa nglayang ing helipad. Loro korban sing kobong banget diangkat ing kapal lan digawa menyang rumah sakit.

Sabanjure ana dhaptar dawa ciloko, kobong lan ciloko kanggo anggota kru lan penilaian awal - skip. Bener, ora akeh sing bisa diwaca ing kana, mung cathetan kaki ing kaca sing ora ana. Mbok menawa iki malah luwih apik.

Kira-kira ing 15:00 Tanggal 18 Mei nggolèki mayat para korban diwiwiti. Tim pencari dumadi saka rong kru saka fregat lan papat saka USS Lasalle (dermaga transportasi amfibi), sing saiki wis nyedhaki lokasi saka Bahrain. Kamar siji dipriksa bebarengan. Yen kru kapal frigate ora bisa langsung ngenali mayat, mula identifikasi awal ditindakake kanthi nggunakake tandha ora langsung (sandhangan, tato, dering, lan liya-liyane).

Akèh-akèhé jenazah ditemokake ing papan kru. Telung wong sing nganggo EEBD ditemokake ing cedhak lawang metu darurat, telu ditemokake ing cedhak kamar peralatan "kanca utawa mungsuh". Wong loro sing klelep mau katon salah siji sing tiba ing njero jurang.

Ing tanggal 20 Mei, kabeh mayit digawa bali lan USS Lasalle diangkut menyang Bahrain, saka ngendi dheweke diangkut menyang Jerman menyang rumah sakit militer Amerika.

Ternyata mayat 36 wong dikirim, lan siji, Terance Welden, kadhaptar minangka MIA (Missed in Action). Ing kene maneh ana cathetan kaki kanggo kaca sing ilang - ketoke, penyelidikan sing luwih rinci babagan kahanan ilang kasebut ditindakake.

Perang kanggo slamet


Bagean Kontrol Karusakan. Secara harfiah diterjemahake misale jek "kontrol karusakan," nanging sejatine iki sing diarani "perang kanggo slamet." Sing bakal kita sebut.

Ayo ndeleng gambar awak kapal.




Rudal pisanan nyerang frigate ing sisih kiwa ing area pigura 110 (titik referensi ing gambar kasebut ana ing mburi bagean busur superstruktur, ing sangisore jembatan) lan ora njeblug. Pecahan kasebut langsung liwat lan metu saka sisih tengen ing area pigura 172, mbentuk bolongan cilik (landmark - mast segitiga openwork).


Potongan hulu ledak banjur ditemokake ing kamar ing dek kaping 2.

Rudal kaloro nyedhaki panggonan sing padha lan njeblug, nembus watara 1 meter ing awak.

Ing ngisor iki ana pranala menyang foto sing ora kalebu ing versi laporan kita. Nanging Internet ngelingi kabeh, dadi iki:











Wigati. Pancen angel dimangerteni kaya apa asline. Aku gumun, kanthi angel banget aku bisa nemokake sawetara foto saka papan sing padha karo kapal sing padha. Kebak foto-foto jembatan, BIP lan liya-liyane, diisi karo macem-macem peralatan, nanging ora ana kokpit siji-sijia. Kaya-kaya ora ana amben, meja utawa kursi siji. Ing kene, contone, kantin kru kapal USS Elrod, jinis sing padha karo Stark - ana sawetara ujian kanggo nganyarke. Kanggo ndownload foto kanthi resolusi normal, dheweke njaluk $9!


Lan iki minangka papan kru ing kapal penjelajah rudal. Ing frigate, aku mikir iku padha, utawa malah luwih kompak. Saiki bayangake yen puing roket mabur liwat kene ...


Wiwit rudal kasebut ditembak saka jarak sing cendhak (cedhak dibandhingake karo jarak rudal), saben rudal kasebut ditinggalake kira-kira 300 kilogram (135 kg) bahan bakar sing ora digunakake, sing langsung murub.

Kebakaran nyebabake papan kasebut (ana nomer kamar, sing ora ngandhani apa-apa): kamar pribadi, markas CPO (Kepala Petty Officers) - ayo diarani kamar mandor, penata rambut, ruang girokompas, Lounge RCN. kamar (Aku ora ngerti apa iku, nanging, temenan sawetara jenis panggonan ngendhokke , wiwit "ruang tamu") lan swiwi kiwa jembatan.

Rudal pisanan (ngagetake) nyebabake karusakan luwih akeh tinimbang sing kapindho.

Iku nggawa akeh bahan bakar kobong ing lambung kapal, nalika sawetara energi saka jeblugan roket kapindho metu saka awak liwat bolongan. Geni, sing diwiwiti ing kamar pribadi, nyebar menyang kamar peralatan "kanca utawa mungsuh" lan kamar kontrol.


Kamar kanggo peralatan identifikasi - apa sampeyan mikir iku gampang banget?


Lan iki BIP

Kumelun cepet nyebar mburi, kanggo pigura 212 (titik referensi ing drawing punika tabung torpedo kelompok lan antena STIR. Ana bulkhead geni nang endi wae ana).

Jeblugan roket kaloro duweni dampak langsung ing ngisor iki: kekacauan perwira cilik lan markas perwira (ditata ing siji kompartemen lan diarani negara perwira: kabeh sing dibutuhake ana ing kene: kabin, ruang makan, prasmanan, lounge) kapenuhan kumelun kandel, geladhak maju saka bledosan ing geni; liwat galley geni mlebu ing koridor starboard banjur maju saka galley; bengkel No. 2 lan 5 diisi kumelun; meksa ing sistem geni mudhun kanggo 60 psi (6 kg / cm) amarga gusts ing utama (nalika kapal ing segara, siji utawa loro pumps geni terus mlaku).


Kondisi papan sing kena pengaruh ing wektu 1 jam sawise impact

Sanalika sawise hit pisanan, kapten, tekan ing kreteg lan weruh geni ing sisih port, dhawuh amunisi kanggo 14,5 senapan mesin mm lan Stinger MANPADS dibuwang ing segara.


Jembatan

Ing printah "man overboard", sawetara lifebuoys lan sinyal sumunar padha dropped (dheweke banjur dijupuk dening sing tiba / mlumpat liwat bolongan).

Peralatan radio wis gagal. Radio genggam saka kit penyelamat digunakake kanggo komunikasi karo pesawat AWCS lan kapal perusak USS Waddell.

Akeh sistem interkom gagal. Kanggo komunikasi karo CPU kamar engine, kamar tiller, kamar DCC (Karusakan Control Central utawa pos kontrol karusakan), lokakarya No.. 2 lan 3, telpon dipasangake tanpa baterei digunakake (iki sing kudu nguripake gagang kanggo njaluk liwat. ).


Iki rupane. Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem piranti ing kana. Ana wong ngomong ing telpon iki

Ing kamar mesin nalika rudal pisanan kena, kahanan kaya ing ngisor iki: turbin utama No. disambungake menyang switchboard utama ing podo karo, pumps geni No.. 1 lan 2 kasedhiya meksa ing utama geni. Petugas mekanik sing tugas ana ing pusat kontrol.

Sawise kenek rudal, generator No. 4 dipateni amarga korsleting, diganti nomer 3. Turbin utama diuripake menyang mode pertempuran (Aku ora ngerti persis apa tegese iki; paling kamungkinan, ing kasus iki , kabeh jinis proteksi sing biasane bakal nyuda kacepetan utawa malah mandheg turbin, lan watesan liyane dibusak; contone, sampeyan bisa nambah kacepetan kanthi cepet).

Utama geni iki diuripake kanggo mode ZEBRA (Aku uga ora ngerti; ketoke, sawetara jenis konfigurasi utama iki dimaksudaké kanggo Cut mati wilayah rusak).

Sawetara foto kamar mesin (ora kaya kapal dagang, ana sawetara ing kapal perang) saka kapal sing padha:


Ruangan mesin bantu No. 2


Stasiun kontrol pusat


Turbin utama


Stasiun kontrol turbin utama

Tekanan ing garis geni ing busur kapal kasebut sithik banget, mula dheweke nyoba nyambungake pompa geni darurat P-250 menyang wilayah kasebut, nanging ora bisa nyedhot amarga kapal kasebut isih obah kanthi cepet.

(Kaping pisanan, aku ora ngerti iki - kepiye pompa ora nyedhot banyu, lan apa hubungane karo kacepetan? Ternyata iki pompa portabel, didorong mesin bensin. Nyedhot. selang fleksibel kudu diturunake ing segara, banjur banyu bakal mili, nanging kanthi kacepetan lengkap, selang mung mlumpat liwat ombak).

Kapten mutusake manawa upaya utama kudu dikonsentrasi ing rong rudal anti-pesawat cadangan, ing ngendi suhu mundhak.

Kira-kira ing 21:40, sawise miwiti pompa geni 1-2-3 lan ngisolasi wilayah sing rusak, tekanan ing geni utama ing sisih mburi kapal sawise pigura 180 tambah dadi 120 psi (8,5 kg / cm). Nanging, ora ana banyu sing diwenehake menyang majalah rudal, lan sistem sprinkler ing kana ora bisa digunakake.

В 23:00 turbin utama padha mati lan pump geni darurat pungkasanipun wiwit operate biasane. Kapten dhawuh supaya rong rudal dibanjiri, nanging iki dadi mokal - banyu ora mili ana. Sampeyan iki mutusaké kanggo kelangan roket dening Mudhunake selang geni saka kelompok 02 (iki kelompok uppermost).

Pemadam geni dikoordinasi saka dek lepas landas, peralatan dikirim ing kana lan disebarake ing antarane pihak pemadam kebakaran 4-6 wong. Kaping pisanan, upaya dipusatake kanggo mateni geni ing kamar lemari lan kamar mandor.

В 23:30 A tug penyelamat saka Bahrain teka, moored menyang frigate ing sisih starboard lan wiwit cooling dek ing area majalah rudal.


Timeline


Ing tanggal 18 Mei, acara-acara kaya iki berkembang:

00:30 Geni kelas B kacarita ing ruang mesin bantu No. 1. Pateni 00:58 nggunakake Halon (Kelas B geni tegese ngobong cairan sing gampang kobong utawa bahan sing direndhem ing cairan iki. Halon - ora jelas apa pemadam geni utawa sistem pemadam permanen digunakake).

Kumelun ing papan kasebut mudhun kanthi signifikan sawise siji mesin utama diwiwiti kanthi lawang mbukak (?) Kanggo nggawe tekanan negatif (gagasan kasebut jelas, nanging ora ana panjelasan - iki minangka inisiatif wong liya, utawa metode iki diuji ing latihan). .

01:14 frigate entek silinder online kanggo apparatus AMBEGAN (ora ana kompresor kanggo maksud iki? Malah kita duwe). Helikopter sing ngirim Dr. Miller uga ngirim silinder cadangan.

Weker nyuworo babagan suhu dhuwur ing rong anti-pesawat lan rong cangkang kanggo bedhil 76-mm (ing gambar rong kasebut ana ing sangisore bedhil). Sampeyan ora bisa kelangan roket cadangan kanthi cukup, amarga garis geni sing maju saka superstruktur praktis ora efektif lan sistem sprinkler rong ruangan ora bisa digunakake.

01:35 Kapal perusak USS Waddell teka, kapale ngirim peralatan pemadam kebakaran lan pasokan medis.

Gulungan frigate tekan 16 derajat kanggo port. Pangareping mate diatur kru kanggo pump metu banyu lan dhawuh bolongan kanggo Cut ing bulkheads ndhuwur kelompok utama.


Bener, ing kene frigate wis ana ing keel sing rata, lan selang sing sepi katon saka ngendi banyu mili.

Pangrusak USS Conyngham nyedhaki. Kiriman darurat saka loro kapal perusak teka ing fregat kanggo nguatake kru kapal sing kesel.

Upaya kanggo mateni geni ing papan kasebut kanthi nggawe bolongan lan nginstal sprayer ora kasil amarga karusakan sing disebabake bledosan.

Kamar-kamar busur dibanjiri banyu saka geni utama (ing foto-foto frigate ora mung ana dhaptar ing sisih kiwa, nanging uga ana potongan tipis ing busur). Para kru lan mandor uga kebanjiran.

Pungkasan, perusak Conyngham njupuk fregat kasebut lan digawa menyang pelabuhan ing Sitra (Bahrain), ing kana kapal kasebut menyang USS Lasalle.

Sajrone 48 jam sabanjure, kebakaran cilik terus kedadeyan sacara periodik ing fregat.


Stark lan Lasalle ing dermaga sing padha

Sajrone perjuangan kanggo slamet, ora ana sing nandhang lara, karusakan, kobong, lsp.

Sabanjure ana dhaptar kabeh jinis instruksi lan dokumen panuntun dhumateng, mriksa lan latihan periodik, sing ing fregat, kaya sing dituduhake kanthi mriksa entri ing macem-macem log lan obrolan karo kru, ditindakake kanthi tepat lan sesuai karo kabeh aturan sing ana. ing wektu iku.

Banjur karusakan kadhaptar lan prakiraan pambuka kanggo ndandani sak wentoro perlu diwenehi kanggo mesthekake wacana sawijining menyang port ngarep.

Menarik


Antarane sing menarik:

– kahanan cuaca nyegah unloading cepet saka amunisi saka majalah rudal, lan kabeh properti dumunung ing kono lan abundantly watered karo banyu segara wis wektu kanggo teyeng (rudal uga?);

- peralatan kamar mesin rusak dening kumelun lan jelaga (ora jelas), nanging bisa digunakake;

– panel kontrol ing jembatan ora bisa didandani. Kabeh peralatan listrik lan elektronik, kabel menyang gandhewo saka pigura 212, padha salah siji numpes utawa ora dipercaya kanggo nggunakake luwih.

Biaya awal ndandani, miturut spesialis markas lan ahli sing diundang saka galangan kapal Jacksonville lan Philadelfia, $ 77 yuta, ora kalebu sawetara peralatan sing dilengkapi Pemerintah (properti sing diduweni dening pemerintah), sing nambah $ 65 yuta liyane.

Posts


Supaya kita mboko sithik menyang bagean pungkasan panemu - yaiku, panemu, pertimbangan, sudut pandang. Mangkene evaluasi kabeh sing kedadeyan lan jawaban kanggo pitakonan tradisional - sapa sing kudu disalahake?

Kerusakan ing frigate Stark sing disebabake dening pesawat tempur F-1 Irak disebabake dening papat faktor utama:

- kegagalan umum komandan lan personel nonton kanggo ngurmati bebaya kanggo Stark sing muncul saka kampanye udara Irak; Gagal, utamane komandan lan personel nonton, kanggo ngenali ancaman sing ditimbulake dening pesawat tempur F-1 Irak lan kanthi efektif nggunakake sistem tempur kapal kanggo nanggapi ancaman kasebut;

- organisasi lan pengawasan sing ora bener;

– Gagal saka komandan lan nonton personel kanggo mesthekake negara nyukupi saka siyap gaman;

- misunderstanding dening komandan lan nonton personel nggunakake radar kontrol geni minangka langkah hinting ing ancaman mortal kanggo njamin safety saka fregat.


Panglima Frigate

Frigate ora njupuk langkah sing cukup utawa pas wektune kanggo ngelingake pesawat Irak babagan anane kapal perang Amerika. Pengalaman gabungan saka akeh kapal sing ditugasake ing Teluk wiwit wiwitan perang tanker nuduhake yen nalika dipadhangi radar kontrol senjata, pesawat Irak ngganti dalan.

Sabanjure, sawetara kaca nyathet kesalahane kapten, perwira pertama lan letnan Moncrief - nanging aku menehi saran supaya ora luwih jero. Umumé, kita wis ngerti soko dhéwé.

Luwih ing bagean iki, organisasi sing apik kanggo perang kanggo slamet kacathet.

Ngelingi kerugian gedhe saka personel lan karusakan abot, para perwira lan kru fregat nindakake langkah-langkah sing efektif lan teratur kanggo nglawan geni lan njamin keamanan kapal. Kasuksesan kasebut minangka asil latihan sing apik lan tingkat kesiapan awak sing dhuwur.

Kapten kaputusan kanggo fokus efforts ing banjir / cooling amunisi rudal pas wektune lan sabdho.

Anane pencitra termal inframerah ing antarane kru bisa mbantu ngenali sumber geni.

Jumlah alat napas lan silinder oksigen cadangan ora cukup.

Yen bantuan saka kapal liyane ora kasedhiya ing wektu, kerugian lan karusakan saka fregat bisa dadi luwih signifikan.

Dadi alon-alon kita tekan kaca pungkasan laporan, sing bakal diilangi. Ora ana sing menarik maneh, biasane kabeh macem-macem birokrasi kanthi logat Anglo-American.

Apa sing kedadeyan sabanjure?


Irak ujar manawa fregat kasebut ana ing wilayah sing ora ana navigasi lan pilot pesawat tempur nganggep kapal tanker. Penyelidikan sing dipimpin dening Laksamana Muda Grant Sharp nemokake manawa kapal kasebut ana rong mil ing njaba wilayah sing dilarang nalika serangan kasebut, mula alasan Irak ora bisa digunakake.

Motif pilot lan pesenan sing ditampa tetep ora dingerteni (sanajan pilot, mesthine bisa mutusake yen tandha target ana ing wilayah sing diwatesi, amarga jarake cendhak banget).

Saddam Hussein njaluk ngapura lan menehi tandha manawa pilot kasebut ditembak.

Penulis Prancis Jean-Louis Bernard nulis buku babagan acara kasebut, "Pahlawan Baghdad," sing ujar manawa pilot Abdul Rhaman isih urip lan uga dianugerahi medali. Apike yen pilot kanthi jeneng mburi iki kadhaptar minangka wis mabur karo pesawat menyang Iran ing pungkasan perang. Buku sing padha nggambarake carane Irak entuk sawetara pesawat Falcon 50 lan ngowahi dadi operator rudal.

Dewan Penyelidik Angkatan Laut AS nyingkirake Kapten Brindel saka komando lan menehi saran supaya dheweke lan perwira TAO Letnan Moncrief diadili ing pengadilan militer. Nanging, padha nampa paukuman ekstrajudicial ditandatangani dening Laksamana Kelso II (papat lintang gedhe) lan layang teguran. Brindel milih pensiun awal, nalika Moncrief nerusake layanan lan pensiun sawise wolung taun. Pejabat senior LCDR Gajan dilereni soko tugas "kanggo sabab" lan diwenehi surat peringatan.

Anggota kru sing mati dianugerahi medali Purple Heart. Wong-wong sing mbedakake awake dhewe ing acara-acara sakteruse uga nampa macem-macem penghargaan, wiwit saka Navy Cross (loro paling senior ing sistem penghargaan umum).

Batch darurat utamane dicathet. Punika ing sakabehe:


Yen sajrone serangan rudal, kru nuduhake awake dhewe ora siap kanggo kahanan kasebut, sanajan sing nyalahke kabeh iki ana ing para komandan, mula nalika nylametake kapal saka akibat saka serangan, ana akeh sing mbedakake.

Bener, ing kapal perang kabeh wong melu perang kanggo kaslametané, nanging uga ana Divisi Kontrol Karusakan sing kapisah, sing kasusun saka wong sing dilatih khusus, spesialisasi kasebut disebut Damage Controlman. Kepemimpinan sakabèhé ana ing mekanik senior (pangareping), sing mrentah divisi lan ngarahake tumindak langsung saka DСA - Asisten Kontrol Kerusakan. Lt Conklin tumindak ing kapasitas iki ing fregat.

Kabeh anggota tim respon nampa Medali Angkatan Laut / Marin Corps, penghargaan paling dhuwur kanggo kepahlawanan sing dituduhake ing kondisi non-pertempuran.

USS Stark tetep ing Bahrain ditambatake menyang bengkel ngambang USS Acadia nganti akhir Juni.


Ing kana dheweke wis disiapake kanggo nyebrang segara, lan dheweke tekan kanthi aman miturut kekuwatane dhewe ing plabuhan asale ing Mayport, Florida.

Iki diterusake meh setaun ndandani ing Ingalls Shipbuilding, Mississippi.

Sawise ndandani, dheweke terus ngabdi ing macem-macem segara lan segara lan pensiun ing taun 1999. Ing taun 2006, dheweke "dibubarake", lan piring buritan kanthi jenenge dumunung ing sawijining museum ing pangkalan angkatan laut ing pelabuhan Mayport.


Ana uga plakat peringatan kanthi jeneng, sing cedhak karo mantan kru lan kulawarga korban nyoba kumpul saben taun.


Sing, mbok menawa, iku kabeh.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

14 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    1. mars 2024 05:57
    Matur nuwun kanggo artikel!
    senapan mesin 14,5 mm
    Kanthi gampang, kaliber kasebut ora khas, ora mung kanggo Angkatan Laut AS, nanging kanggo negara-negara Kulon umume. ngguyu

    dumunung ana lan abundantly watered karo banyu segara, wis wektu kanggo teyeng cukup uga (rudal uga?);
    Rudal, utamane rudal anti-pesawat, minangka barang sing rada alus, mula ora ana gunane sing disimpen ing ruangan khusus, kanthi iklim mikro, utawa ing TPK, lan disegel kanthi hermetik. Dadi bisa uga ora karat, nanging mesthi ilang linuwih.

    - peralatan kamar mesin rusak dening kumelun lan jelaga (ora jelas), nanging bisa digunakake;
    Soot duweni efek "manfaat" sing luar biasa sanajan ing listrik, apamaneh elektronik. Kajaba iku, cukup akumulasi ing sistem ventilasi sing mbutuhake ora ngresiki, nanging dismantling.
    1. KCA
      +4
      1. mars 2024 10:09
      Dadi soot utamané senyawa karbon, risak antarane trek ing Papan, lan malah luwih ing tingkat dhuwur iku 100%
    2. kig
      +4
      2. mars 2024 04:12
      Kutipan: Vladimir_2U
      kaliber atipikal

      ya, ana kesalahan ing kene, aku ngakoni belay Kaliber 50. Aku ora ngerti apa aku mikir nulis 14.5
      1. +1
        2. mars 2024 05:02
        Kutipan saka kig
        ya, ana kesalahan ing kene, aku ngakoni Kaliber 50. Aku ora ngerti apa sing dakkarepake kanggo nulis 14.5.

        Tanganku kesel nyuduk! ngguyu
        Ya, ana blunders bodho, aku dhewe tau bingung kaki karo pound ing artikel. hi
  2. +9
    1. mars 2024 11:19
    Artikel sing menarik, informatif.
    Yankees padha begja sing bolongan ing ndhuwur waterline lan ora ing kamar mesin, nanging ing gandhewo saka kapal. Lan uga kasunyatan manawa rudal anti-kapal ora tiba ing rong sistem pertahanan rudal.
    Inggih, lan mesthi, kualitas rudal anti-kapal Prancis "admires", sing njeblug saben wektu liyane!
    1. +2
      1. mars 2024 14:39
      Quote: Boa constrictor KAA

      Yankees beruntung amarga rudal anti-kapal ora kena ing ruang bawah tanah pertahanan rudal.

      Ya, limang meter ing sisih kiwa, lan kabeh bakal luwih nggumunake.
  3. -1
    1. mars 2024 12:21
    Kanggo ndownload foto kanthi resolusi normal, dheweke njaluk $9!

    Ora perlu mbayar. Jancok wong
    1. kig
      +3
      2. mars 2024 04:04
      Kutipan: Valery_Erikson
      Jancok wong

      Aku mung nglakoni, nanging editors kaya wis glossed liwat premis iki nglirik
  4. +2
    1. mars 2024 21:37
    Matur nuwun kanggo artikel sing menarik!
  5. 0
    1. mars 2024 22:22
    Dadi roket nomer loro ora katon njeblug.
    Utawa carane?
    1. 0
      1. mars 2024 23:04
      Quote: Milo
      Dadi roket nomer loro ora katon njeblug.
      Utawa carane?

      Dheweke nulis yen sing pertama langsung liwat, lan sing nomer loro mung kesusu. Dheweke mlebu luwih dhuwur tinimbang sing pertama, kira-kira limang meter, miturut foto kasebut.
    2. kig
      +3
      2. mars 2024 04:07
      Quote: Milo
      Utawa carane?

      Rudal kaloro nyedhaki panggonan sing padha lan njeblug, nembus watara 1 meter ing awak.
  6. +2
    2. mars 2024 10:49
    Miturut exosets, ing Sheffield cedhak Maladewa, siji uga ora njeblug, nanging terus ngobong kabeh watara karo engine mlaku, kang mengaruhi drowning, iki ditulis ing gambaran saka perang.
    Mungkin amarga materi saka superstructure / alloy aluminium? / padha ora njeblug?
  7. 0
    8 april 2024 00:16
    Ссылка на первыую часть истории не ведет на первую часть.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"