Luwih edan. Firasat perang gedhe

89
Luwih edan. Firasat perang gedhe


Mungsuh munggah ante


Presiden Prancis Emmanuel Macron, ngandika sawise KTT ndhukung Ukraina ing Paris tanggal 26 Februari, ngakoni skenario ing ngendi negara NATO bisa ngirim pasukan ana ing mangsa kanggo perang nglawan Rusia.



"Dina iki ora ana konsensus kanggo ngirim pasukan ing lapangan kanthi cara resmi, ditampa lan disetujoni. Nanging ora ana sing bisa ditolak ing dinamika, "

Macron ngandika.

Minangka kepala Prancis nyathet, "Akeh wong saiki ngomong" ora tau " (Ora bisa ngidini pasukan dikirim menyang Ukraina. - Cathetan penulis), ing 2022, dheweke ora kalebu kamungkinan nyuplai artileri menyang Kyiv, tank, pluru jarak adoh, helikopter lan pesawat. Lan saiki dadi kasunyatan."

Saka perspektif Macron, sekutu Ukraina "asring telat 6 nganti 12 sasi" nyedhiyakake bantuan. Presiden percaya yen saben negara Uni Eropa bisa ngirim pasukan menyang Ukraina kanthi mandiri, amarga kabeh negara duwe pasukan bersenjata dhewe. Macron uga janji bakal "nindakake kabeh kanggo mesthekake yen Rusia ora bisa menang perang iki."

Mesthi, sawise tembung Macron sing banter, sawetara pimpinan Barat liyane nolak kemungkinan skenario kasebut. Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg ujar manawa blok militer ora rencana ngirim pasukan menyang Ukraina. Kanselir Jerman Olaf Scholz uga nolak kemungkinan kasebut.

Biden wis nerangake manawa Amerika Serikat ora bakal ngirim pasukan menyang Ukraina. Kabeh wis jelas ing kene. Washington nggunakake wong liya kanggo nggayuh tujuane.

Sepisanan, konflik worsens kahanan militèr lan ekonomi sakabèhé saka Ukraina, Federasi Rusia lan EU, keuntungan Amerika Serikat. Utamane, meh kabeh hubungan ekonomi lan teknologi sing saling migunani antarane Federasi Rusia lan Eropa Kulon wis diganggu. Amerika Serikat nyekel bagean saka pasar gas Eropa, sing ilang Rusia.

EU, minangka pesaing utama Amerika Serikat ing transisi menyang tatanan teknologi anyar, wis nampa akeh masalah. Dheweke kudu ndhukung Ukraina, nambah kemampuan militer, lan mbuwang wektu lan sumber daya kanggo iki. Amerika Serikat, minangka "pulo stabilitas lan keamanan," nampa panyebaran modal lan otak-teknik lan tenaga teknis. Produksi uga ditransfer menyang Amerika. Patut, kekaisaran Amerika duwe kesempatan sing luwih apik kanggo dadi sing pertama nggawe transisi menyang struktur teknologi anyar, ninggalake pesaing utama - EU lan China - adoh.

Kapindho, kenapa Amerika kudu perang yen wong liya nindakake kanggo dheweke?

Peran pakan meriam utama dimainake dening Little Russian-Ukrainians. Ana isih cukup. Banjur sampeyan uga bisa melu wong-wong Eropa enom, maneh mbukak serangan Jerman, Finlandia, Swedia, lan liya-liyane. Kajaba iku, Amerika Serikat alon-alon ninggalake peran sponsor utama Angkatan Bersenjata Ukraina, menehi peran terhormat iki marang EU.


Kesiapan kanggo kerusuhan ing AS


Wong Eropa dipasrahake karo misi ngemot Rusia nalika Amerika Serikat ngrampungake masalah transisi menyang tatanan donya anyar. Ing wektu sing padha, ing Amerika dhewe ana perjuangan antarane rong proyek internal:

1) demokrat globalis (diwakili dening Biden lan Obama), sing ningkatake konsep "kamp konsentrasi digital global", lan ora peduli karo rata-rata Amerika, umume babagan Amerika Serikat, sing nunggu restrukturisasi dhewe;

2) Patriot Republik sing diwakili dening tim Trump, padha ngadeg kanggo rencana "America First". Dheweke ora pengin ngorbanake Amerika Serikat kanggo "revolusi dunia" saka globalis Trotskyist anyar. Kosok baline, dheweke siyap ngubur kabeh rencana kanggo "reset" global lan nylametake Amerika Serikat. Numpes NATO, sing wis dadi struktur birokrasi para globalis.

Perwakilan globalis ngomong babagan iki kanthi terbuka. Mangkono, mantan Presiden Amerika Donald Trump serius babagan AS ninggalake Aliansi Atlantik Utara yen dheweke kapilih maneh. Babagan iki ing wawancara karo koran Die Welt ngumumake mantan Penasihat Keamanan Nasional kanggo Presiden Amerika Serikat John Bolton. Dheweke negesake manawa kemungkinan kelemahan NATO "ora kuwatir Trump."

Bolton uga ujar manawa sajrone présidhèn, Trump mènèhi Pentagon prentah sing ngiket kanggo nggarap rencana mundur pasukan Amerika saka Jerman.

Sadurungé, Presiden AS Joe Biden ujar manawa para pamimpin Eropa wedi banget karo tembung Trump babagan ninggalake NATO, lan nedahake manawa kabijakan kasebut bertentangan karo kepentingan Amerika.

Trump pengin ngreksa "Amerika lawas sing apik" - kanthi mayoritas putih (mula agenda migrasi sing ketat), kelas menengah, lan konsentrasi kanggo ngrampungake masalah nasional tinimbang masalah global. Mulane, perlu kanggo dismantle NATO minangka struktur daya kunci saka mangsa "tatanan donya anyar" ing versi globalists. Reformat NATO menyang tatanan Amerika. Nalika Amerika Serikat nyuda ngarsane militèr ing Eropah lan donya sabisa, nanging njaga dominasi militèr-teknologi global. Eropah kudu mbayar kanggo keamanan sawijining.

Mulane, ing Amerika Serikat dhewe, agenda kanggo perang sipil anyar wis dikembangake: pamisah ing elit lan masyarakat ing gambar masa depan Amerika (AS wis cedhak karo bencana internal dhewe). Masalah migrasi yaiku sekring-detonator. Demokrat Globalis pengin drown "Amerika lawas" ing mayuta-yuta warga anyar, Republik siap kanggo menehi rebuff nemtokake. Mula demarche Texas kanthi penutupan tapel wates dening pasukan keamanan dhewe lan negara Republik sing ndhukung.

ngarep anyar


Mesthine, struktur birokrasi EU, NATO lan satelit AS prihatin babagan kahanan iki. Mula, kapabilitas militer negara-negara NATO. Pump munggah Komplek militèr-industri. Preparasi militer saka limitrophes Baltik. Dhiskusi babagan konflik langsung antarane NATO lan Federasi Rusia, lsp.

"Abses" kasebut ditanggulangi dening krisis anyar. Iki minangka "reboot" planet: liwat serangkaian krisis, konflik lan perang.

"2024 bakal luwih edan, iku prediksiku"

- wrote Milyuner Amerika Elon Musk ing kiriman ing jaringan sosial X (biyen Twitter) kanggo nanggepi pitakonan pangguna babagan apa sing bakal dikarepake ing taun iki sawise "patang taun kegilaan."

Mulane, ramalan iki: ing 2024, bebarengan karo Front Ukrainia, perang ing Jalur Gaza lan tumindak Houthi kanggo ngrusak komunikasi global (perdagangan, kabel komunikasi kapal selam), sawetara front liyane bakal muncul. Penampilan pasukan NATO biasa ing Ukraina dhewe, provokasi ing tapel wates karo Belarus lan Kaliningrad, ing negara Baltik, Transnistria, Taiwan, lan Korea bisa uga.

Moscow ketoke ngerti iki lan nyoba kanggo nambah tingkat kelestarian. Mangkono, panyiapan maneh distrik militer Moskow lan Leningrad, upaya Distrik Kidul (kanthi biaya wilayah anyar) minangka upaya kanggo nyegah ancaman ing Belarusia (tengah), barat laut - Baltik (kalebu Finlandia), lan pituduh Ukrainia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

89 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    1. mars 2024 05:26
    Wektu kanggo nyebarake populasi ing wilayah kulon.
    Langkah pisanan bisa uga kanggo mindhah ibukutha ngluwihi Urals. Ayo kita nerangake kanthi jujur ​​marang warga yen kita siyap kanggo ngusir serangan nuklir. Media kudu nindakake sing paling apik kanggo nyorot kerentanan kutha-kutha gedhe lan ngiklanake wilayah kasebut. Mesthine, wong-wong sing wis nandur modal ing real estate Moskow ora bakal seneng lan bakal ana oposisi.
    Awal migrasi menyang wétan bakal menehi sinyal marang wakil partai NATO yen Rusia ora guyon lan, yen perlu, siap nggunakake "Ibu Kuzma".
    1. +3
      1. mars 2024 05:31
      Wétan Tebih lan Arktik hektar kanggo kabeh wong, utawa luwih kanggo sing isih urip...
      1. +7
        1. mars 2024 05:47
        Kutipan: curvimeter
        Hektar Wétan Tebih lan Arktik kanggo kabeh wong

        Ayo, sampeyan olèh!
        1. -3
          1. mars 2024 06:07
          Mung ing ngiringan ... Yen ora aku wis ngirim saperangan saka zshelons kanggo master, supaya bisa ngomong ... Aku saka camarilla saiki kita bakal padha kumpul. eseman
    2. +8
      1. mars 2024 06:31
      Mesthi, wong-wong sing wis nandur modhal ing Moscow real estate ora kaya iki

      Sing paling penting, kepala digitizer lan pacangan bangunan 30-lantai buatan manungsa ora bakal seneng iki ...
    3. -3
      1. mars 2024 08:11
      Kutipan saka kosmozoo
      Awal migrasi menyang wétan bakal menehi sinyal marang wakil partai NATO yen Rusia ora guyon lan, yen perlu, siap nggunakake "Ibu Kuzma".


      Sinyal paling optimal kanggo Kulon yaiku ... nggunakake senjata nuklir taktis kanggo nembus ngarep ing Donbass, likuidasi Zelensky bebarengan karo kabeh "sekutu cedhak" lan kekalahan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wektu sing cendhak. . Mung iki pancen bisa medeni Kulon lan ngerti yen perkara kasebut ora mung winates ing tekane kontingen NATO ing Ukraina, banjur bakal ana tekane senjata nuklir strategis ing kutha-kutha ing Eropah.

      Lan kabeh liyane ora medeni kanggo Kulon ... amarga Dheweke ngerti yen GDP mung nggegirisi ing tembung, nanging nyatane, pirang-pirang garis abang sing dilanggar? Ing kana pulpen felt-tip wis garing. Banjur kabeh bakal terus berkembang ... amarga ing Kulon padha ngerti yen PDB bakal wedi nggunakake senjata nuklir taktis ing Ukraina amarga risiko politik lan kutukan saka masyarakat donya, lan tanpa bakal ana perang proxy antarane Uni Eropa lan Rusia ing wilayah Ukraina ... awale helm, armor armor, trus gaman/amunisi iki, trus rudal jarak jauh... saiki ngenteni penerbangan barat terus kontingen uji coba negara NATO, sing bakal digabung karo negara liya.. . ing umum, gilingan meat bakal terus, ngiring dening mobilisasi anyar ing Rusia (ing pertahanan Fatherland, marang negara Kulon).
      1. -18
        1. mars 2024 08:40
        Kutipan: Aleksandr21
        Lan kabeh liyane ora medeni kanggo Kulon ... carane akeh garis abang wis dilanggar ... ing Kulon padha ngerti yen PDB bakal wedi nggunakake senjata nuklir taktis ... ing umum, gilingan daging bakal terus.
        Sampeyan adhedhasar "ramalan" histeris babagan apa sing sampeyan ora ngerti kanthi pasti: apa sing medeni ing Kulon, apa sing dingerteni lan apa sing bakal diwedeni Putin. Sawise "garis abang" wiwit NWO, lan West wis weruh sing padha kalah. Aku ora ngerti suwene SVO bakal tahan, aku percaya, nganti tugas kanggo nggayuh tujuan sing wis ditemtokake. Federasi Rusia fokus lan siap kanggo konfrontasi karo NATO, nanging isih ana perselisihan lan repot babagan kabutuhan kanggo mulihake ekonomi lan potensial militer kanthi latar mburi dalan-dalan sing ditanduri petani ing ibukutha Eropa.
        1. + 17
          1. mars 2024 08:56
          Kutipan: Stanislav_Shishkin
          Sawise "garis abang" wiwit NWO, lan West wis weruh sing padha kalah.


          Lan mulane padha njaluk tentrem? :) Ora, iku ora utamané cetha yen Kulon wis kalah, yen wis, banjur rembugan bakal miwiti ing mangsa Ukraina - Rusia, lan hubungan antarane Rusia lan Kulon minangka kabèh, nanging kita ndeleng gambar beda. . Nalika potensial militer Rusia wis weakening, lan iki senadyan kasunyatan sing kontingen NATO durung langsung melu ing permusuhan (ing pangertèn sing amba). Lan pratelan Macron minangka kelanjutan saka kabijakan sing dipilih ing taun 2022 kanggo ngadhepi Rusia.

          Nanging aku ndeleng pernyataan saka PDB, sing ing wawancara lan ing macem-macem platform ngirim sinyal babagan perdamaian lan kesiapan kanggo dialog nalika dheweke ora pengin krungu. amarga padha yakin ora bakal kalah. Malah saiki, sawise 2 taun wiwit wiwitan Distrik Militer Lor, apa sing kita deleng ing ngarep? Apa ana fraktur? Ora. Malah ing arah Avdeevsky, saiki kita bakal tekan garis Ocheretino - Novoselovka - Kamyshevka lan ing kana kita bakal mandheg nem sasi, yen ora luwih, ing arah liyane, kemajuan uga cukup andhap asor ... lan taun sabanjuré, Kulon bakal nyiapake Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo counter-offensive anyar, bakal nyedhiyani 1 yuta drones sing dijanjekake, yen ora luwih (lan bakal menehi, ora ana sangsi ... kepinginan kanggo ngalahake Rusia. kuwat), pabrik-pabrik sing wis mlebu kontrak jangka panjang kanggo pasokan artileri. cangkang bakal tekan kacepetan dibutuhake + peralatan bakal diwenehake saka cadangan US + aviation lan gelombang anyar saka counter-nyerang nunggu kita. Banjur liyane ... Dadi iki ora bakal rampung apik.
          1. -11
            1. mars 2024 09:09
            Kutipan: Aleksandr21
            GDP, sing ing wawancara lan ing macem-macem platform ngirim sinyal babagan perdamaian lan kesiapan kanggo dialog
            Ngendi dheweke ditakoni babagan iki, dheweke mangsuli: kita siap, nanging Zelensky nglarang Ukraina. Apa sing kudu dijawab? "Aku ora pengin tentrem, nanging aku pengin perang nganti Ukrainia pungkasan"? Ora usah, iki barise, kok diulang. Panjaluk Ukraina bali menyang tapel wates 1991 wis suwe diumumake minangka fantasi sing ora bisa dirundingake. Kita bakal weruh apa panjaluk Federasi Rusia yen negosiasi diwiwiti tanpa nerusake topik iki supaya "ora bakal rampung kanthi apik." Utawa apa sampeyan teka mrene?
            1. +9
              1. mars 2024 09:25
              Kutipan: Stanislav_Shishkin
              Ngendi dheweke ditakoni babagan iki, dheweke mangsuli: kita siap, nanging Zelensky nglarang Ukraina. Apa sing kudu dijawab?


              Dheweke kudu nyatakake yen nganti Rusia entuk gol ing Ukraina, negosiasi ora bakal diwiwiti. Lan maneh, rembugan karo sapa? Apa dheweke pengin rembugan karo sing diarani Nazi lan pecandu narkoba? Banjur dheweke ora bakal mangsuli kejahatane, amarga serangan teroris sing ditindakake lan luwih akeh + negosiasi presuppose kompromi ... iki tegese Rusia ora bakal entuk gol lan bakal ana pengulangan Perjanjian Minsk 3.0, mung. wektu iki.
              Ya, dudu pratelan, nanging posisi sing ditindakake Rusia: yaiku kanggo ngrampungake "Nazi" nganti pungkasan utawa rembugan karo dheweke, sing diarani "sampeyan njupuk salib utawa nganggo celana. .”

              Kutipan: Stanislav_Shishkin
              Utawa apa sampeyan teka mrene?


              Aku teka kene kanggo analytics lan komentar sing menarik, + kadhangkala aku nemoni interlocutors sing menarik ... mangsuli pitakonmu?
              1. -9
                1. mars 2024 09:39
                Kutipan: Aleksandr21
                Dheweke kudu nyatakake yen nganti Rusia entuk gol ing Ukraina, negosiasi ora bakal diwiwiti.
                Apa sampeyan dhewe mutusake yen SVO bakal rampung sadurunge Rusia ngrampungake kabeh tujuane ing Ukraina? Utawa apa sampeyan mikir yen luwih cepet lan luwih akeh wong Ukrainia sing diseret ing kono kaya kewan daging dirusak, luwih apik? Nanging iki digandhengake karo paningkatan jumlah korban ing sisih kita sing aktif maju. Angkatan Bersenjata Ukrainia wis dirusak kanthi cara, nalika dibuwang menyang serangan balik, dheweke mlayu maneh, lan kita alon-alon maju menyang negara ing pundhak.
                1. +8
                  1. mars 2024 10:20
                  Kutipan: Stanislav_Shishkin
                  Apa sampeyan dhewe mutusake yen SVO bakal rampung sadurunge Rusia ngrampungake kabeh tujuane ing Ukraina?


                  Mung presiden sing bisa mutusake kapan SVO bakal rampung; Aku mung bisa ngandhani babagan visiku babagan kahanan saiki. Lan aku ora seneng karo sing dakdeleng ... Amarga tundha tenggat wektu kanggo SVO bisa dadi backfire ing kita (wis metu: shelling saka kutha-kutha Rusia, UAVs sing nyerang infrastruktur, krisis ekonomi lan nambah risiko kanggo keamanan negara minangka kabèh, etc.) .

                  Yen kita ngomong khusus babagan kahanan saiki ing ngarep, kita weruh yen mungsuh mbela awake kanthi cekap, lan nyoba ngrusak detasemen serangan saka Angkatan Bersenjata Rusia, supaya mengko entuk istirahat. , klumpukne kekuatan lan miwiti counter-offensive anyar. Lan iki taktik sing bener ... kita ora ngerti apa biaya desa-desa sing padha ing arah Avdeevsky bakal dipikolehi (nanging temenan ora cilik) lan taktik nyerang langsung mangan potensial nyerang kita ... Aku wedi yen kahanan kaya Severodonetsk-Lisichansk bakal mbaleni dhewe. Nalika, sawise perang abot, Angkatan Bersenjata Rusia mandheg kanggo "regroup" lan replenish cadangan. Nanging ing kahanan saiki, akeh bakal gumantung ing replenishment prajurit kontrak, i.e. Pira wong sing isih gelem? utawa wis ana perlu kanggo gelombang anyar mobilisasi? Ing kasus apa wae, sanajan taktik frontal saiki, titik balik ora katon, mungsuh duwe cadangan gedhe lan sawetara personel sing durung disebar, lan ing ngarep yaiku Konstantinovka (66 km2), Kramatorsk (124 km2), Slavyansk (60 km2) lan aku ora ngerti apa pasukan sing kudu ditindakake, utamane yen kahanan kaya Mariupol lan Bakhmut bola-bali + wektu apa sing bakal ditindakake ... sawise kabeh, ana risiko ing sisih kulon. sing bakal ngumpul, nyuplai kabeh sing perlu lan titik balik bakal kelakon ing sisih (kahanan kaya ing wilayah Kharkov bakal mbaleni lan Kherson).

                  Mula, ana gagasan sing kudu rampung kanthi cepet ... nanging kepiye? mobilisasi anyar ora dadi solusi, mung bakal nambah kerugian kita, mula emphasis utama kudu nggunakake jinis senjata sing saya kuat, kalebu senjata nuklir taktis, sing akeh ora seneng, amarga risiko ... lan nyepetake terobosan pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbass, yen ora, kita kudu perang kanggo saben pemukiman bakal paling apik 5-10 taun, lan paling awon Barat bakal nyusul kita ing kompleks industri militer lan menehi kuwi. kaluwihan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina sing bisa rampung ngganti kahanan ing ngarep.
                  1. +2
                    2. mars 2024 15:09
                    Kutipan: Aleksandr21
                    delaying deadline kanggo SVO bisa backfire ing kita

                    Lan sampeyan ngusulake nggunakake senjata nuklir taktis kanthi massal ... ing Donbass? Ing wilayah sampeyan? Lan muga-muga sampeyan ngerti manawa panggunaan senjata nuklir taktis ora bakal menehi pengaruh. Dheweke ora bisa nyerang kutha, ta? Lan ing LBS iki minangka perusahaan maksimal ... uga, benteng batalyon. Apa worth iku? Utawa luwih becik mbuwang 10-20-30 potongan APAB ing kana?
                    Serangan jero menyang wilayah?
                    Mangkono maneh, nalika kita bali tanah kita kanggo awake dhewe, apa kita mung ngumbara liwat awu radioaktif lan ngeruk turnips kita? Apa sing kudu ditindakake?
                    Ayo dadi soberly katon ing APA sing perlu kanggo kekalahan cepet lan nemtokake Angkatan Bersenjata Ukraina lan deoccupation wilayah Segara Ireng Rusia.
                    Ukuran klompok kudu kira-kira 1,5 yuta bayonet aktif. Apa kita duwe akeh saiki?
                    Ora Ana
                    Sampeyan duwe pinten?
                    Bebarengan karo pasukan sing ngalami latihan lan koordinasi - kira-kira 1 yuta (khusus kanggo zona Distrik Militer Utara).
                    Nalika nomer sing dikarepake bakal teka?
                    Yen sampeyan nyoba banget, kanthi keterlibatan kontingen Pengawal Nasional (pembersihan, kontrol wilayah sing dibebasake), sukarelawan lan internasionalis, banjur ... ing pungkasan mangsa panas. Nanging sanajan karo pasukan sing kasedhiya, ing awal musim panas kita bisa miwiti operasi nyerang sing cukup serius. Lan cadangan lan replenishment bakal teka ing urutan kerja. Iku wis debugged.
                    Apa maneh sing kita butuhake?
                    persenjataan. Kaping pisanan, artileri - meriam lan roket, ing wektu sing padha long-range lan tliti dhuwur. Industri iki nggarap iki, nanging bakal njupuk sawetara wektu kanggo potensial perlu kanggo katon. Aku kabeh bakal siap dening perusahaan panas.
                    amunisi?
                    Masalah kasebut wis dirampungake lan produksie saya tambah. Nanging kabeh iki bisa ditindakake nalika Tentara kita menang ing perang pertahanan taun kepungkur. Ngendi sampeyan cepet-cepet dheweke?
                    Kanggo kamenangan? ... Persis? ... Ana paribasan Rusia sing apik - cepet-cepet alon-alon. Sing. ora repot.
                    Ing mangsa panas, daya geni lan serangan kita bakal nambah 1,5 kaping saka saiki. Banjur kita bakal ngomong.
                    Kutipan: Aleksandr21
                    Konstantinovka (66 km2), Kramatorsk (124 km2), Slavyansk (60 km2)

                    Sawise ngarep wis di-push adoh saka aglomerasi Donetsk kanggo kadohan ora kalebu impact meriem meriem, Aku ora mikir sing arah tartamtu iki bakal dadi utama. Kajaba ngarep mungsuh crumbles lan sampeyan kudu pindhah ing pundhak kanggo wilayah tetanggan. Ing sawetoro wektu, pertumpahan getih saka operasi serangan langsung ditemtokake kanthi kudu nyurung ngarep adoh saka Donetsk lan aglomerasi. Amarga mungsuh nindakake kekejeman, nanging pertahanan udara ora nyegat cangkang artileri.
                    1. 0
                      2. mars 2024 17:13
                      Kutipan saka bayard
                      Ayo dadi soberly katon ing APA sing perlu kanggo kekalahan cepet lan nemtokake Angkatan Bersenjata Ukraina lan deoccupation wilayah Segara Ireng Rusia.


                      Ayo padha ndeleng sober, aku kabeh kanggo iku. 2 taun wis liwati wiwit wiwitan Distrik Militer Lor, pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbass ditahan lan garis ngarep meh ora owah ing pangertèn sing wiyar, lan ana sawetara sukses ing arah Avdeevka, nanging pira. kaping padha njupuk Avdeevka padha? Ing kana, wiwit Februari 2022, ana perang lan kita bisa ngalahake kabeh sing bisa, lan mung bubar kita bisa nggawe setengah genggeman lan ngethok rute pasokan Angkatan Bersenjata Ukraina saka sisih lor, banjur dadi tanpa guna kanggo nyekel Angkatan Bersenjata Ukraina ... ana kemajuan ing arah iki, nanging apa biaya? Utawa apa sampeyan mikir amarga kaluwihan pesawat kita ing FABs lan seni. We duwe losses cilik saka Nihan? Ayo katon luwih jembar ... Angkatan Bersenjata Rusia saiki nyoba maju ing pirang-pirang arah, nanging potensi serangane dibuwang, ora muspra yen aku ngelingi kahanan karo Severodonetsk-Lisichansk, nalika sawise dicekel kita mutusake. kanggo mungkasi kanggo mulihake grup, lan ing kasus iki aku gambar bakal padha, Pitakonan mung ngendi padha bakal mandheg amarga... Kanthi pasukan sing kita duwe, kita ora bakal bisa nyerang saben wilayah pedunung…. Ana pituduh sing meh ora ana kemajuan (Sinkovka - sing mbukak dalan menyang Kupyansk) utawa Belogorovka sing bakal ngidini kita ngubengi Seversk lan banjur 2 arah bakal mbukak bebarengan ing ngendi kita bisa pindhah, nanging nganti saiki ora ana owah-owahan. ana lan Angkatan Bersenjata Ukraina nekad nyekel pertahanan ... ing tapel wates karo Belarus biaya 120 ewu klompok sing ora melu Donbass, ing arah Odessa, cedhak Kiev ana uga cadangan lan ora cilik, i.e. Masalah karo personel Angkatan Bersenjata Ukraina ora gedhe yen dideleng (500 ewu liyane bakal dibutuhake -1 yuta wong bakal direkrut)…. Lan kanggo ngalahake mungsuh, pasukan lan sarana sing luwih gedhe dibutuhake tinimbang sing kasedhiya saiki.

                      Ora perlu ngomong babagan rekrutmen Pengawal Rusia amarga ... sing bisa wis melu, lan liyane dibutuhake lokal. Kanthi Sukarelawan uga ... ing 2 taun, aku meh kabeh dipilih. Ora dingerteni karo prajurit kontrak, nanging ing wektu kasebut, sapa wae sing pengin wis mlebu kontrak, yaiku. Yen pitakonan muncul babagan rekrut 500 ewu lan luwih, sampeyan kudu nggawe mobilisasi anyar, kepiye pengaruhe ekonomi / sentimen ing Rusia, lsp. iki critane beda banget...

                      Ana uga masalah penumpukan ing bagean kompleks industri militer Barat, ora perlu nonton carane nangis ing media lan nganggep yen kabeh iku ala kanggo wong-wong mau ... Angkatan Bersenjata Ukraina bakal menehi kabeh sing padha. mbutuhake serangan kontra anyar lan bakal nemokake cangkang (kita ing ngarep umume ora rumangsa kekurangan Angkatan Bersenjata Ukraina) lan drone / UAV bakal ngirim (janji 1 yuta lan ndhuwur) ... apa sing bakal kelakon yen industri Barat bisa paling ora nyedhak karo kompleks industri militer kita? Utawa nyusul? Taruhan mesthi bakal diselehake ing drone lan karusakan saka personel mungsuh saka jarak adoh liwat operator UAV ... Yen ngasilake UAV kaping 5-10, mula ora bakal ana pasukan serbu sing cukup.

                      Mulane, IMHO, aku ora weruh kamenangan cepet diwenehi kasunyatan saiki, lan kabeh crita iki bisa mulet nganti 2030 cukup tenang yen Ukrainians nyekeli baris + padha diwenehake karo kabeh sing perlu, lan ana kamungkinan sing padha bakal entuk potensial nyerang lan mbaleni serangan balik (bisa uga ana luwih saka siji) kanthi nganggep pasokan penerbangan / tarif kanggo drone + UAV / pasokan cangkang (pabrik Barat beroperasi, kontrak jangka panjang wis rampung) lan kahanan ing ngarep bisa uga akeh owah-owahan. Lan adhedhasar iki, aku ngusulake kanggo nyepetake terobosan pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi bantuan jinis senjata sing saya kuat, kalebu senjata nuklir taktis, supaya kita ora kudu njupuk saben pemukiman (cilik) kanggo a sasi utawa luwih, aku ora ngomong babagan sing gedhe ... Banjur perang bakal mungkasi luwih cepet lan bakal mungkasi karo kita kamenangan, lan yen kita tundha, banjur kabeh bisa ngganti ing arah rampung ala.
                    2. 0
                      2. mars 2024 17:27
                      Ana versi acara liyane (luwih realistis), sing saiki Angkatan Bersenjata Rusia bakal nuduhake sukses ing ngarep sadurunge pemilihan, banjur kita bakal mbukak pertahanan sing ketat lan ora bisa maju ing wektu sing cendhak. . Lan kita mung bakal ngenteni asil pemilihan presiden ing Amerika Serikat, asil sing bakal nerangake manawa persetujuan bisa ditindakake; yen mangkono, kabeh bakal mandheg ing garis kontak saiki lan kabeh bakal dirampungake. ing bidang diplomatik.
                      1. -1
                        2. mars 2024 19:51
                        Sampeyan mung ora ngerti ... rodo, sampeyan ora ngerti alasan bener kanggo SVO sing kedaden dumadakan lan apa kita miwiti karo kuwi klompok cilik. Aku menehi saran supaya sampeyan google video obrolan antarane M. Khazin lan Goblin ing YouTube (metu kira-kira sedina utawa rong dina kepungkur), ing ngendi Mikhail ing wiwitan ngomong babagan alasan utama wiwitan Distrik Militer Utara lan kok ana landing ing Gostomel. Dheweke wis bola-bali alesan iki kaping pirang-pirang ing macem-macem pidato, lan iku wong banget informed - "apparatchik lawas." Aku banjur bakal ngerti kok kabeh padha persis kaya iki, sing dadi instigator lan instigator kabeh iki, lan apa kita isih (ya, isih) ing pertahanan strategis. Lan serangan kita ing sawetara arah bebarengan ora operasional, nanging operasional-taktis ing alam. Sugeng dalu .
                        Ing awal musim panas, serangan lan daya tembak saka grup SVO kita bakal nambah kaping 1,5 lan, kaya sing dikarepake, operasi tempur sing luwih serius bakal diwiwiti, lan ing ngarep sing luwih akeh.
                        Nanging ing 24.02.2022/280/50. gunggungipun sadaya wadyabala Angkatan Bersenjata Rusia namung 20 ewu, 100 ewu malih wonten ing Angkatan Udara lan udakara 60 ewu ing Marinir Angkatan Laut. Kabeh negara !! Mulane, sawise ngumpulake klompok 550 ewu saka kabeh iki, kalebu Pasukan Khusus lan Pengawal Rusia, lan cepet-cepet mobilisasi loro korps LDPR (600 ewu), kita miwiti iki. Nalika Angkatan Bersenjata Ukraina, kanthi total, sanajan tanpa mobilisasi sing diwiwiti ing dina pisanan, ana kira-kira 250 - 100 rakitan bahan bakar. wong bersenjata - 3 ewu Angkatan Bersenjata Ukraina, 70 ewu brigade pertahanan militèr + Pengawal Nasional + Pasukan Border (sing Federasi Rusia ora nganti saiki) + formasi bersenjata kelompok Nazi ... Lan mobilisasi sing diwiwiti menehi XNUMX ewu sukarelawan ing Kiev piyambak ing XNUMX minggu pisanan.
                        Nanging kebangkrutan Gostomel rampung tugas - 4 warheads nuklir Inggris (2 saben kanggo Ukraina lan Turki) dijupuk lan rencana Inggris kanggo pangembangan acara ana fiasco. . Nanging kanggo meksa wong sing wis digunakake kanggo setuju karo perjanjian sing diusulake (operasi khusus minangka operasi khusus amarga nggayuh tujuan sing winates ing wektu lan skala)
                        Nanging wiwit perang dadi inexorably protracted, kita wiwit nyiapake mung Perang Agung lan Protracted. Wiwit awal musim gugur 2022, ekonomi, kompleks industri militer, lan Keuangan wis ngrampungake tugas iki lan terus ngrampungake. Nanging kanggo nyedhiyakake lan nglengkapi formasi anyar Angkatan Bersenjata RF, perlu kanggo ngasilake kabeh iki, tuku, simpen ing gudang lan ngetokake unit ... Yaiku, iki minangka proses urip, kaya conveyor. sabuk. Sing ngidini sampeyan lengen, nglengkapi lan nglatih 40 ewu prajurit (korps senjata gabungan lengkap) saben wulan ing papan latihan lan pusat pelatihan. Mulane padha nyimpulake persis yen akeh kontrak saben wulan - sistem pass-through kanggo persiapan lan rekrutmen. Liyane ngenteni giliran.
                      2. 0
                        6. mars 2024 10:47
                        Kutipan saka bayard
                        Aku maringi pitutur sampeyan kanggo google video obrolan antarane M. Khazin lan Goblin ing YouTube (metu bab utawa rong dina kepungkur)

                        Sampeyan bisa ngirim link langsung? Ora ana wektu kanggo mriksa kabeh sing muncul.
                      3. -1
                        6. mars 2024 16:41
                        Kutipan saka Telur
                        Sampeyan bisa ngirim link langsung?

                        Goblin lan Khazin ora ngeculake video sing kerep banget, sampeyan bisa nggoleki ing saluran Goblin, nanging aku ora nyimpen pranala.
                      4. +2
                        2. mars 2024 20:14
                        Mulane, ora perlu nggawe gupuh kanthi proposal serangan nuklir ing Donbass lan Tanah Rusia ing Pantai Segara Ireng Lor. Mung kanthi sirah sing adhem, ngitung kabeh akibat sing bisa ditindakake. Yagene kita kabeh butuh akibat sing mung bakal nggawe rumit kabeh kanggo kita lan Donya? Latihan otomatis - mbayangno sampeyan kaya banteng sing gagah ing ndhuwur gunung, ing sangisore komplotan sapi. . . Ora banteng sing isih enom lan ora sabar, nanging banteng sing gagah lan gagah. Lan menehi pitutur marang kancamu sing isih enom lan ora sabar. hi
                        Lan aja kuwatir babagan jumlah Angkatan Bersenjata Ukraina, kabeh ngarepe wis retak. Dheweke wis wiwit mundur lan mindhah cadangan sing padha saka wilayah internal, saka cedhak Kyiv, Odessa, saka cedhak Kharkov lan tapel wates Belarusia.
                        Nanging padha tetep pasukan iki ana kanggo alesan. Padha ngenteni pukulan anyar kanggo Kyiv, Chernigov, Kharkov lan Sumy karo trepidation. Mulane padha njaga pasukan ing kono. Lan padha wedi karo operasi kebangkrutan ing wilayah Odessa. Padha wedi banget. .. Nanging kita kudu nransfer lan nransfer ... Nanging kita durung miwiti nyerang - kita mung squeezing Angkatan Bersenjata Ukraina adoh saka aglomerasi Donetsk.
                        Aku bisa pitutur marang kowe apa kaya manggon ing shelling kanggo meh 10 taun saiki - Aku manggon ing Donetsk. Lan "Grad" uga mabur menyang payon omahku. Lan kabeh pekarangan ditutupi "Petals" - ing wayah wengi.
                        Sampeyan mung mikir kaya iki - kanggo mbentuk klompok siap tempur lan bersenjata kanthi 1,5 yuta wong wiwit awal. ? Nyedhiyakake karo staf komando? Peralatan lan senjata? Mung nglengkapi tentara kuwi?
                        Ora perlu repot-repot, kabeh wong kudu nindakake pakaryan ing panggonane. . Lan komplotan ing ngisor gunung kita ora bakal menyang endi wae - kita bakal nutupi kabeh wong. keprungu
                  2. +1
                    4. mars 2024 11:03
                    Biyen, nalika kerja bareng, nasib nggawa aku karo polisi operasional. Operasi kasebut, kaya sing dikandhakake, "saka Gusti Allah," lan dudu saka kategori sitter kantor. Nonton dheweke kerja, aku takon, kepiye carane bisa nggawe "gambar" kanthi cepet babagan apa sing kedadeyan? Aku nampa jawaban: yen sampeyan bisa mangsuli pitakonan sing prasaja - apa, ing ngendi, kapan, kenapa (sing entuk manfaat) sampeyan bakal nampa informasi lengkap babagan apa sing kedadeyan. Sing utama ora nggawe kesalahan ing penilaian sampeyan. Coba ngevaluasi SVO kanthi cara sing padha; kanthi pribadi, aku entuk gambar sing adoh saka rosy.
                2. +1
                  5. mars 2024 20:20
                  Stanislav Shishkin, malah kanggo aku, sing adoh saka perwira personel, jelas yen tentara ora bisa nyekel wilayah 4-5, mula ana sing salah ing kene ... Lan sawise banding PDB tanggal 24.02 Februari. kanggo prajurit kita "dadi manungsa karo Angkatan Bersenjata Ukraina lan meh "jaga" saka wong-wong mau .... Aku mung dadi kacang lan kepingin weruh "sapa lan apa komandan jenderal kita nglaporake marang dheweke" ... kanthi hormat. menyang GDP.
                  1. -1
                    6. mars 2024 10:12
                    Kutipan: Andrey Nikolaevich
                    yen tentara ora bisa nyekel 4-5 wilayah, banjur ana sing salah
                    Kesimpulan kasebut ora digawe saka biru. Aja duwe conto sajarah cocok kanggo comparison karo SVO kanggo menehi conto "sing" (carane kudu)?
            2. +7
              1. mars 2024 09:27
              Miturut cara, phrases provokatif kuwi

              Kutipan: Stanislav_Shishkin
              "prediksi" sing histeris


              Kutipan: Stanislav_Shishkin
              Utawa apa sampeyan teka mrene?


              Apa sampeyan malah nulis kanggo dhuwit, utawa apa upbring sampeyan ngidini sampeyan nindakake iki?
              1. -6
                1. mars 2024 09:53
                Kutipan: Aleksandr21
                banjur padha ora bakal mangsuli kadurjanan
                Iki sing diarani "cliquishness".
                Kutipan: Aleksandr21
                rembugan kalebu kompromi ... iki tegese Rusia ora bakal entuk gol
                USSR rembugan ora mung karo Nazi, nanging uga karo allies kita. Dadi kompromi kudu digawe, banjur akeh Nazi bisa ngindhari eksekusi. Saiki kita ora duwe sekutu, nanging ana mungsuh sing bakal dikalahake utawa dipeksa setuju karo syarat kita. Sasaran saka NWO wis announced, lan padha ora diganti mudhun.
              2. -6
                1. mars 2024 10:22
                Kutipan: Aleksandr21
                Kutipan: Stanislav_Shishkin
                Utawa apa sampeyan teka mrene?
                Apa sampeyan malah nulis kanggo dhuwit, utawa apa upbring sampeyan ngidini sampeyan nindakake iki?
                Apa jenis upbringing nglarang nelpon spade spade?
                Kutipan: Aleksandr21
                Banjur liyane ... Dadi iki ora bakal rampung apik.
                Aku nyebut komentar kasebut histeris "ramalan" amarga iku apa. Semono uga wacana kang dipromosekake ing Kolom 5 ing salawas-lawase. Patriot penjaga ora ditindhes ing ruang informasi mung amarga kita duwe sistem militer, lan dudu perang lan hukum militer ing negara kasebut. Yen ora, dheweke ora bakal ngadeg ing upacara karo sampeyan lan ora ana sing bakal menehi pitutur marang kowe.
                1. +5
                  1. mars 2024 10:32
                  Kutipan: Stanislav_Shishkin
                  Aku nyebut komentar kasebut histeris "ramalan" amarga iku apa. Semono uga wacana kang dipromosekake ing Kolom 5 ing salawas-lawase.


                  Patriotisme ora ateges sampeyan kudu nggebug dhewe ing bathuk kanthi nyritakake kepiye carane apik lan apik, "ahli" sing dibayar nindakake pakaryan sing apik karo TV, nanging babagan ndeleng gambar nyata lan risiko kanggo negara ... ngomong babagan lan ora meneng, aja ngomong masalah, iki bakal luwih migunani, banjur yen masalah katon bisa didandani ... lan kabeh apik ing kerajaan kita (c).

                  Mikir babagan iki, ing topik kolom 5 lan ramalan sing sampeyan ora seneng.
                  1. -1
                    1. mars 2024 11:26
                    Kutipan: Aleksandr21
                    Yen masalah katon bisa didandani
                    Masalah dudu gulma pinggir dalan, mula kudu dimangerteni, yaiku ndeleng kontradiksi sing ora ditanggulangi, atur dadi hubungan sebab-akibat, saka ngendi wit masalah bisa dibentuk, sing bisa nggawe ramalan supaya bisa goleki cara kanggo ngrampungake kahanan masalah. Wong-wong sing pengin ngowahi kahanan kuwi. Saben kontradiksi mbutuhake anané antitesis. Tanpa iku, ora ana tumindak mental sing ditindakake, kabeh jinis omong kosong mung ditanam ing masarakat. Aku lan peserta liyane promosiake ing komentar kita kanthi kemampuan sing paling apik. Mbukak goroh yen ana wong sing sengaja nyurung ing kene, ana sing mbaleni maneh kanggo perusahaan kasebut, diterusake minangka "ramalan", iki, mesthine, ora bakal mbuwang mungsuh, nanging mung bakal ngganggu panyebaran sentimen dekaden dening mungsuh kaping 5. kolom lan pengawal acak, patriot. Iki carane aku ndeleng kahanan ing forum.
          2. +2
            1. mars 2024 09:49
            Aku ora setuju yen ngarep bakal ngadeg yen kita tekan baris: Ocheretino-Novoselovka-Kamyshevka, banjur Ugledar, Orekhov, Gulyai Pole mesthi bakal tiba lan bagean Zaporozhye ngarep bakal munggah banget lan iki bakal duwe kuwat. impact ing moral sakabèhé.
            1. -2
              1. mars 2024 09:55
              yen kita tekan kono

              tembung kunci yen (lan apa biaya?)
              Iki bakal duwe pengaruh sing kuat ing moral saben wong.

              Ya, kita wis krungu mantra-mantra kasebut wiwit nyekel Mariupol (lan padha ngomong babagan Avdeevka)
          3. -6
            1. mars 2024 10:06
            Kutipan: Aleksandr21
            Nalika potensial militer Rusia wis weakening
            Apa sampeyan nggawe dhewe, utawa sampeyan maca ing ngendi wae? Aku ora ngerti apa potensial sing saya lemah ing kana, nanging kompleks industri militer kerja kanthi cepet, tentara nampa lan nguwasani senjata, taktik, lan liya-liyane, ing taun 2024 jumlah personel militer ing jajaran kita. tentara bakal ditambah dadi 1,5 yuta wong. Mulane tangise "kabeh wis ilang!" Sampeyan ora bisa nelpon apa-apa liyane saka histeris.
            1. +9
              1. mars 2024 10:26
              Kutipan: Stanislav_Shishkin
              Apa sampeyan nggawe dhewe, utawa sampeyan maca ing ngendi wae? Aku ora ngerti apa potensial sampeyan wis weakened, nanging Komplek militèr-industri digunakake ing kapasitas lengkap, tentara nampa lan nguwasani senjata anyar, taktik, etc.


              Nanging sampeyan lali yen kelangan peralatan militer / penerbangan / angkatan laut uga nyuda potensial militer, kepiye penerbangan sing ilang? Apa kita wis mulihake? utawa kendaraan lapis baja? Pitakonan kasebut retorika. Ora kanggo sebutno losses ing Angkatan Bersenjata Rusia. Iku mung ing TV sing kabeh apik lan ayu.
              1. -4
                1. mars 2024 10:41
                Kutipan: Aleksandr21
                Pitakonan kasebut retorika.
                Iki minangka pitakonan sing sampeyan ora ngerti jawabane, nanging sampeyan pura-pura nindakake lan njerit kanthi muspra. We gawé liyane senjata saka kita ilang ing Northern District Military, lan West mrodhuksi kurang. Apa sampeyan mikir yen kabeh wis ilang kanggo Federasi Rusia? Pramila kula ngira-ira kok panjenengan sowan mriki. Aku durung weruh analytics, apa-apa liyane saka retorika anti-Rusia saka guard-patriot nandheske ing "tengen" kanggo bengok "jaga" karo utawa tanpa alesan saka sampeyan. Ing DPRK, dheweke bakal nglilani sampeyan lunga, nanging aku mung ngelingake sampeyan: "Aja nyoba ngomong."
                1. +7
                  1. mars 2024 10:54
                  Kutipan: Stanislav_Shishkin
                  Apa sampeyan mikir yen kabeh wis ilang kanggo Federasi Rusia?


                  Aku ora tau ngomong yen kabeh wis ilang. Ketoke sampeyan maca supaya "uga" ... babagan ngurangi potensial militer, aku nulis ing kontes konfrontasi karo Barat lan iki bener. Yen negara kelangan peralatan militer / penerbangan / angkatan laut kanthi jumlah Nth amarga BD, mula ora dadi kuwat amarga iki, potensial mudhun. Ya, sanajan kanggo amunisi sing padha, pira gudang sing kudu dikosongake sadurunge ekspansi produksi amunisi diwiwiti, pirang-pirang rudal sing digunakake, lsp. lan bakal njupuk wektu kanggo mulihake kabeh iki, supaya ora ana "jaga" kene.
                  1. -4
                    1. mars 2024 11:43
                    Kutipan: Aleksandr21
                    Yen negara kelangan peralatan militer / penerbangan / angkatan laut kanthi jumlah Nth amarga BD, mula ora dadi kuwat amarga iki, potensial mudhun.
                    Padha kelalen nambah: yen kompleks militer-industri ora ngasilake luwih saka negara sing kalah. Apa sampeyan duwe informasi saka sumber sing bisa dipercaya manawa iki bener? Ana kerusuhan ing Kulon: Ukraina mbuwang senjata luwih akeh tinimbang sing duwe wektu kanggo ngasilake, amarga wis ngrakit senjata Soviet lawas ing Eropa. Dheweke ndeleng masalahe, dheweke bakal nyoba ngrampungake, lan saka ngendi sampeyan entuk data, yen "potensi saya suda." Kanggo sawetara nyuda, nalika sawetara mundhak. Ing kahanan iki, impotensi ngancam Kulon.
                  2. -1
                    1. mars 2024 12:29
                    Kutipan: Aleksandr21
                    iki bener nyatane
                    Padha nyilih saka O. Bender: "Ora ana Gusti Allah, iki kasunyatan medical"?
                    Kutipan: Aleksandr21
                    pirang-pirang gudang sing kudu dikosongake sadurunge ekspansi produksi amunisi diwiwiti
                    Cukup persis kanggo miwiti ngembangake produksi, kalebu inovasi, kanthi luwih cepet tinimbang konsumsi. Apa sampeyan mbayangno kahanan sing beda?
          4. 0
            6. mars 2024 12:40
            Apa EU uga bakal menehi sejuta prajurit menyang Outskirts taun ngarep? Dheweke bisa uga duwe wektu kanggo nglairake, nanging ora bisa ngunggahake lan nglatih.
        2. +1
          1. mars 2024 09:56
          perlu kanggo mulihake ekonomi
          Apa sampeyan isih percaya yen ekonomi ing kana (ing kene) ana ing kekacoan sing mbutuhake pemulihan?
    4. 0
      1. mars 2024 18:12
      Mesthine, sampeyan bakal ditolak, nanging paling ora sampeyan kudu nyiapake transfer sawetara fungsi ibukutha menyang Yekaterinburg (Novosibirsk). Wilayah sing wiyar ing negara kita lan kemampuan kanggo nyebarake minangka kauntungan gedhe. Aku ndhukung posisi sampeyan, kosmozoo. Mung Kremlin sing ora bisa nindakake tugas kasebut. Lan aku yakin manawa sing belang nggawe hypersound serial, dheweke bakal nyelehake Norwegia-Finland-Baltic-Poland-404 ing busur ing segara, ing darat lan ing udhara lan bakal ana ultimatum sing angel. Yen sawetara fungsi ibukutha ninggalake Moskow, bakal luwih gampang kanggo njawab.
    5. 0
      1. mars 2024 18:24
      Apa sampeyan guyon? Wis ing USSR padha ora gelem mbusak sipil saka megacities
    6. +1
      5. mars 2024 22:05
      Padha nggetak. Sijine kabeh ing baris? Gojag-gajeg. Elit Barat urip banget. Nanging sampeyan bisa ilang kabeh. Iku salah siji bab kanggo ngganggu wong. Liyane bab iku kanggo njaluk ing liwat sirah. Malah sawetara bledosan nuklir ing Eropa Kulon bakal nyebabake panik lan panyusutan mata uang. Apa yen kabel transatlantik lan pasifik diunekake? Trowongan saluran? bendungan Walanda? Kabeh unit nuklir ing Eropah? Satelit rusak? Pusat keuangan? Lan sateruse. Ayo padha pindhah karo mbah kakung kuwi dhewe. Rusia banget angel kanggo wong-wong mau. Senajan padha kudu doyo ing untu.
  2. -1
    1. mars 2024 05:40
    Sapa sing ngluwihi sapa? Iki kira-kira retorika para pemimpin Eropa. Wedi karo apa sing diomongake, dheweke ngomong yen dheweke salah paham. Ora kena ngarepake apa wae sing bisa dingerteni saka Eropa. Mesthi wae, apa wae bisa ditindakake, nanging apa sing bakal ditindakake. akibat.. Lan ora kebetulan yen Macron nyoba nganggo sandhangan Napoleon. Sanajan gedhe banget kanggo dheweke. Iku apik banget kanggo main peran patron utama ing mangsa ngarep. Lan patron kasebut dhewe mikir babagan apa sing kudu ditindakake. Salah siji ing Timur Tengah, utawa ing Ukraina, utawa ing kampanye Pemilu.
  3. +8
    1. mars 2024 05:52
    Dadi pimpinan Bulgaria wiwit ngomong babagan kemungkinan ngirim pasukane kanggo ngrebut Ukraina.
    Dadi Macron ora mung ngomong babagan pasukan NATO ing Ukraina.
    Aku nganggep proses iki minangka asil sakabèhé logis saka pendekatan lan konsolidasi NATO menyang tapel wates Rusia.
    Sabanjure bakal nyiapake jembatan NATO ing tlatah Ukraina kanggo serangan ing Rusia kanthi akibat saka ambruk lan karusakan ing ngisor iki conto Irak, Yugoslavia, lan Libya.
    PDB bakal nuduhake nasib Milosevic utawa Gaddafi yen dheweke terus nuduhake kekarepan sing apik lan kepinginan kanggo rembugan karo Barat kanthi biaya apa wae.
    Conto-conto Hussein, Gaddafi lan Milosevic ana ing ngarep kita ... dheweke uga nyoba kanggo nyenengake para hawks perang ing Washington lan mbayar nyawane.
    1. +6
      1. mars 2024 07:20
      Wong Bulgaria, sanajan aliansi karo Hitler, ora wani nglawan USSR. Iki tegese rasa wedi ilang, lan sing ora bisa dibayangake pancen bisa kedadeyan. Babagan "agenda perang sipil ing AS" nggawe aku ngguyu. negara polisi kaku lan masyarakat temen beda saka kita
    2. +4
      1. mars 2024 08:55
      GDP bakal nuduhake nasib Milosevic utawa Gaddafi
      "Menyang desa, huh? Ayo! Sapa sing bakal nglebokake dheweke ing pakunjaran?! Dheweke tugu!" (c) ...
    3. -4
      1. mars 2024 08:58
      Quote: Lech saka Android.
      Conto Hussein, Gaddafi lan Milosevic ... dheweke uga nyoba kanggo nyenengake para elang perang ing Washington.
      Nyenengake? Apa sing bisa ditindakake nglawan AS? Libya ing sangisore Gaddafi dadi negara paling sugih ing ngendi perawat duwe gaji 1500 USD; ing Hussein, Irak minangka negara berkembang ing ngendi wong ora wedi marang uripe, Milosevic mbela Serb, kaya Federasi Rusia saiki nglindhungi Rusia ing Ukraina. Kabeh padha nyoba ngembangake negarane tanpa nggatekake Amerika Serikat, sing padha dipateni. Ing Kulon, jelas, dheweke mutusake yen iki bisa ditindakake karo Federasi Rusia, nanging, miturut pendapatku, dheweke wis ngerti yen dheweke salah ngitung.
      1. -2
        1. mars 2024 09:00
        Taliban sing nganggo sandal bisa nyepak Amerika lan bangsane metu saka Afghanistan...dadi iki pitakonan retorika.
        1. -5
          1. mars 2024 09:14
          Quote: Lech saka Android.
          Taliban sing nganggo sandal bisa nundhung Amerika lan kanca-kancane metu saka Afghanistan
          Ing kabeh sejarah, ora ana sing bisa nelukake Afghanistan, sanajan saiki padha gelut nganggo sepatu olahraga.
          1. 0
            6. mars 2024 12:46
            Mungkin amarga penghasilan saka perang kaya Abad Pertengahan ora cukup. Apa biaya kanggo ngrusak negara kasebut dhuwur banget?
            1. 0
              6. mars 2024 13:24
              Kutipan saka Traktoris
              Mungkin amarga penghasilan saka perang kaya Abad Pertengahan ora cukup. Apa biaya kanggo ngrusak negara kasebut dhuwur banget?
              Lan, contone, Amerika Serikat tindak ing kono, mbuwang atusan milyar dolar, ora ngetung kerugian reputasi. Kenging punapa? Padha ora ngerti carane ngetung keuntungan lan panginten sing iki gambling apik?
              1. 0
                6. mars 2024 17:16
                Ngelak ora ana apa-apa, gambar iku kabeh!
      2. -1
        1. mars 2024 09:58
        Libya ing sangisore Gaddafi dadi negara paling sugih ing ngendi perawat duwe gaji 1500 USD
        Aku ngomong karo wong Libya, ora ana kamakmuran swarga sing dicet ing kono. Yen ora, ora ana wong sing njupuk menyang dalan.
    4. +1
      1. mars 2024 15:47
      Hussein, Milosevic lan Gaddafi ora duwe senjata nuklir. Kita duwe. Kajaba iku, kanthi jumlah sing cukup kanggo nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa ing "Kulon kolektif". Aku dudu pakar, mesthi, nanging aku ora ngerti carane sampeyan bisa nindakake apa sing diterangake (disintegrasi lan karusakan) karo negara sing duwe potensi nuklir. Apa ana skenario realistis kaya iki? Ngendi aku bisa maca? Mung aja menehi saran kanggo ngilangi bobot, mangga.
  4. + 10
    1. mars 2024 05:58
    Umumé, kenaikan derajat sing alon banget nganti saiki.
    Apa sampeyan lali babagan kejutan lan tangisan ing kene babagan ngirim senjata cilik ing awal 2022?
    Lan nangis babagan pasokan Javelin?
    Dhiskusi sing nawakke - uga, padha ora bakal diinstal?
    Saiki dheweke "meh" setuju yen F-16 bakal muncul ing Ukraina ...
    Supaya kita bisa setuju karo pasukan NATO. Alon-alon.

    Bener, kedadeyan jerami pungkasan mecah punggung unta ... Lan Rusia bakal nindakake apa-apa - kanthi kaget "mitra" ...
    Nanging luwih becik ora digawa menyang Javelin ...
    1. +6
      1. mars 2024 11:50
      Kutipan saka tsvetahaki
      Apa sampeyan lali babagan kejutan lan tangisan ing kene babagan ngirim senjata cilik ing awal 2022? Lan nangis babagan pasokan Javelin?

      Bener, ya.
      Mung ing kasus, mugi kula ngelingake wong-wong sing wis lali sajarah "garis abang elek" saka pejabat Rusia rong taun pungkasan:

      1. Penyediaan peralatan militer abot Soviet kanggo Ukrainia minangka garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake.
      2. Perlengkapan pesawat lan helikopter Soviet sing dicolong yaiku garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake
      3. Penyetor sistem pertahanan udara Ukraina menyang Ukraina yaiku garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake
      4. Penyetor sistem artileri Kulon kanggo Ukrainia yaiku garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake
      5. Penyetor kanggo Ukrainia MLRS "Himars" garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake
      6. Penyetor sistem pertahanan udara Barat kanggo Ukrainia yaiku garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake
      7. Supplies saka peralatan militèr abot kanggo Western Ukrainians garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake
      8. Supplies Stormshadow lan Scalp pluru dicolong (nganti 300 km) garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake
      9. Pasokan rudal sing dicolong menyang Khimars nganti 160 km yaiku garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah nganggo aliran sing anget lan diterusake
      10. Pukulan dill ing Jembatan Kerch minangka garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah kanthi tetesan sing anget, jembatan kasebut diserang kaping pirang-pirang, lan kasil dipateni kaping pindho.
      11. Serangan dening dill ing wilayah "pribumi" Federasi Rusia kanthi senjata Barat minangka garis abang. Garis-garis kasebut dikumbah kanthi aliran sing anget, pukulan digawe saben dina.

      Inggih, ing ngendi kita saiki:
      12. Pangiriman menyang Ukrainia rudal jinis Taurus kanthi jarak 500-550 km minangka garis abang.
      13. Penyetor kanggo F-16s dicolong garis abang.
      Kaya biasane, kita ngenteni aliran lan pangiriman senjata kasebut ing mangsa ngarep.

      Ana uga garis abang "liyane liyane" ing dhaptar, kayata uranium lan amunisi kluster, nanging iki mung cilik dibandhingake karo kabeh liyane.
      Demilitarisasi diterusake kanthi cepet, ya.
      1. 0
        2. mars 2024 10:11
        ... dikumbah nganggo banyu anget lan diulungake

        Apa aliran panas iki sing dites?
  5. +3
    1. mars 2024 06:14
    Presiden Amerika Donald Trump serius babagan AS ninggalake Aliansi Atlantik Utara yen dheweke kapilih maneh.
    Lan yen Trump ora cocog karo pangarepan, dheweke ora bakal dipilih maneh? Perang?
    1. +6
      1. mars 2024 08:18
      Apa ana wong liya sing duwe pangarep-arep kanggo Trump? Kaya karo Carlson (jarene wong kita). Nanging dheweke sejatine wong Amerika. Lan dheweke tenggelam kanggo Negarane ... ya
    2. 0
      3. mars 2024 04:06
      Kutipan saka parusnik
      Presiden Amerika Donald Trump serius babagan AS ninggalake Aliansi Atlantik Utara yen dheweke kapilih maneh.
      Lan yen Trump ora cocog karo pangarepan, dheweke ora bakal dipilih maneh? Perang?

      Inggih, kabeh pangarep-arep kanggo bantuan saka Amerika ngguyu ngguyu ngguyu
      Kayane ora ana pangarep-arep kanggo awake dhewe.
  6. +5
    1. mars 2024 06:25
    Quote: Lech saka Android.
    PDB bakal nuduhake nasib Milosevic utawa Gaddafi yen dheweke terus nuduhake kekarepan sing apik lan kepinginan kanggo rembugan karo Barat kanthi biaya apa wae.

    Nanging iki muspra. Dheweke, kaya Hunchback, bakal nampa Bebungah Nobel lan ngaso ing laurels. Wong lanang, anak didik lan kerjane kanggo kepentingane... Kabeh liya janji lan wong-wong sawah, kanggo panggunaan internal.
    1. 0
      1. mars 2024 07:19
      Ora mungkin wong Eropa nyiapake nasib Gorbachev kanggo dheweke. Paling apik, dheweke bakal ngirim sampeyan menyang Den Haag kanggo seneng-seneng, yen wong liya ora. Lan dheweke bisa nindakake kaya sing ditindakake karo Gaddafi.
      1. +3
        1. mars 2024 08:30
        Sampeyan isih ora bisa ngerti yen iki siji tim, utawa luwih geng.
        1. +2
          1. mars 2024 08:49
          Aku ngomong sethithik bab liyane. Gorbachev diwenehi urip nyaman ing Kulon mung kanggo nuduhake yen ngedol tanah air lan manggon. Yen Kulon kasil ngrusak Rusia saka njero, mula Kulon ora butuh maneh, lan kanggo Kulon ora bakal dadi masalah apa tim utawa geng utawa ora - dheweke bakal dilebokake ing piso, lan "Luckiest" bakal dikirim menyang Den Haag kanggo seneng-seneng.
          1. +3
            1. mars 2024 10:21
            Kanggo lusuh iki ora ana Kulon utawa Timur, kabeh padha ing prau sing padha. Lan media bakal nglukis kasunyatan apa wae, nggawe ireng putih lan kosok balene ... Sampeyan mung kudu ndeleng kanthi luwih cedhak. Conto anyar babagan kegilaan Covid global kanthi jelas nuduhake "ing endi asu kasebut ngoyak-oyak" lan ing ngendi kita mabur luwih cepet lan luwih cepet lan Federasi Rusia ana ing ngarep ... nulis sing Cossack misplaced. Sanajan ora preduli apa GDP utawa liyane, sepur wis lunga. Kita mung ora duwe wektu kanggo ngerti, lan akeh sing ora ngerti, ing ngendi kita pungkasane. Ora teori konspirasi. Sampeyan mung bisa nganalisa acara ing kene sajrone 4-5 taun kepungkur lan bakal dadi luwih jelas apa.
  7. -1
    1. mars 2024 06:28
    Luwih edan. Firasat perang gedhe

    Lan artikel liyane saka Comrade Samsonov!
    P.S. Lan yen ana perang gedhe, mesthine bakal dadi "siji", kaya ing Palestina ...
  8. +2
    1. mars 2024 07:44
    Saben negara Uni Eropa bisa ngirim pasukan menyang Ukraina kanthi mandiri, amarga kabeh negara duwe pasukan bersenjata dhewe
    Ana sing nuduhake manawa Macron ora muspra, sing nuduhake manawa dumadakan ana "bodho independen" sing bakal tiba ing pernyataan kasebut. Ing endi Prancis, lan ing ngendi Ukraina, nanging ana negara sing wewatesan karo: Polandia, Slowakia, Hongaria, Romania.
    Macron uga janji bakal "nindakake kabeh kanggo mesthekake yen Rusia ora bisa menang perang iki"
    Saiki, dheweke aktif nyedhiyakake senjata lan bom (lan kanggo nanggepi, yen bisa, kita ngalahake Prancis ing "Kamardikan"), lan sesuk, mbok menawa, kanggo medeni Rusia, dheweke bakal nari ing meja.
  9. +4
    1. mars 2024 07:47
    Apa AS bosok lan ambruk maneh? Wis rong atus taun kabeh wis kedaden, sanajan iki Samsonov, iku salah siji sregep ngancam karo roti, utawa karo "bonboy" biasa ing rudal antarbenua. Iki musim semi, ayo padha sabar.
    1. +6
      1. mars 2024 08:23
      "Mulane, perlu kanggo mbongkar NATO minangka struktur kekuwatan utama "tatanan donya anyar" ing mangsa ngarep ing versi globalis. Reformat NATO menyang tatanan Amerika.

      aha .. penulis nulis yen Amerika Serikat wis pindhah menyang tatanan donya anyar lan kanggo iki ana kabeh repot .. apa jenis urutan iki? ngendi bakal padha dadi hechemon? lan NATO saiki ora ana ing "tatanan Amerika"? nanging aku malah ora pengin menehi komentar babagan perang sipil ing AS ... mayoritas amer cukup apolitis ... ya, dheweke bakal teka ing pemilihan, nanging ora kanggo perang sipil ...
  10. +2
    1. mars 2024 08:08
    Lan isih ana perspektif sing apik ing kabeh iki. Kanggo pindhah menyang swarga, ngliwati kabeh kompetisi lan pengadilan sing nggegirisi. Dikenal kanthi pasti saka sumber sing cedhak karo sumber asline dhewe !! Lan mungsuh mung bakal mati lan crumble menyang bledug nuklir. am Dadi kita kudu bungah, mundhakaken support saka 80% kanggo 101% Lan banjur kita bakal bisa kanggo entuk ngimpi lawas-lawas saben Kristen Ortodoks Highly spiritual - kanggo pindhah menyang swarga!!!! lol
    1. +1
      1. mars 2024 09:03
      Lunga menyang swarga, ngliwati kabeh kompetisi lan pengadilan sing nggegirisi.
      Aku, aku..swarga, dastish Fantastic! Ana kali susu sing digawe saka sawit lan jeli bank sapa ngerti, hipotek murah, utangan murah, apel kawruh, impor, mbokmenawa. bakal ana” (c). eseman
  11. +5
    1. mars 2024 08:31
    Artikel ing tingkat pakar TV.
  12. +4
    1. mars 2024 08:58
    Penampilan pasukan NATO biasa ing Ukraina dhewe, provokasi ing tapel wates karo Belarus lan Kaliningrad, ing negara Baltik, Transnistria, Taiwan, lan Korea bisa uga.
    Apa ramalan kanggo kapan? Nganti pungkasan taun 2024? Utawa telung sasi sabanjure?
  13. +1
    1. mars 2024 09:44
    1) demokrat globalis (diwakili dening Biden lan Obama), sing ningkatake konsep "kamp konsentrasi digital global", lan ora peduli karo rata-rata Amerika, umume babagan Amerika Serikat, sing nunggu restrukturisasi dhewe;

    2) Patriot Republik sing diwakili dening tim Trump, padha ngadeg kanggo rencana "America First". Dheweke ora pengin ngorbanake Amerika Serikat kanggo "revolusi dunia" saka globalis Trotskyist anyar. Kosok baline, dheweke siyap ngubur kabeh rencana kanggo "reset" global lan nylametake Amerika Serikat. Numpes NATO, sing wis dadi struktur birokrasi para globalis.

    Iku kedadeyan sadurunge. Comintern, "Kita bakal nyedhot geni donya kanggo sedhih kabeh borjuis!!!" Banjur Stalin teka lan iku, Komintern rampung. Ya, ana sing liya, kaya kepinginan kanggo rembugan karo Kulon, nanging isih.
    1. -1
      1. mars 2024 09:59
      Iki minangka pakulinan sing nyembur omong kosong sing luar biasa, mula Eropa ora seneng karo kita.
      Stalin ora "teka" saka ngendi wae. Lenin njupuk Stalin menyang pamaréntahan.
      Lan Stalin dadi pribadine gedhe nalika dadi pimpinan Bolsheviks.

      Lan Stalin kudu lali Comintern ora nalika "teka", nanging nalika Roosevelt lan Churchill ngirim ultimatum: "salah siji bantuan Lend-Lease utawa Comintern ...". Iku taun 1943 ...
  14. +5
    1. mars 2024 09:51
    Tujuan utama Kulon yaiku karusakan saka Federasi Rusia lan dismemberment nalika nyegah saka nggunakake senjata nuklir. Perlu dikandhakake yen kanthi retorika "penyayang perdamaian", sing asring mirip karo kekalahan, panguwasa Rusia terus-terusan menehi alesan marang Kulon supaya bisa yakin maneh babagan kemungkinan asil kasebut.

    Ora ana sing nguatake niat predator kanggo nyerang mangsane luwih saka bukti sing ora duwe daya.

    Lan ing pangertèn iki, Rusia wis sukses sacara signifikan ing taun-taun pungkasan.

    Apa gunane modernisasi pasukan nuklir strategis Rusia tanpa wates yen mungsuh yakin manawa dheweke bakal bisa nyingkiri panggunaane. Basis kanggo kapercayan kasebut yaiku indecisiveness saka panguwasa, sing terus-terusan nanggapi tumindak musuhan, meh tansah mung karo statement.

    Kanggo Anglo-Saxon, iki minangka tandha kelemahan lan undhangan kanggo agresi luwih lanjut. Iku ketok.
    1. +3
      1. mars 2024 12:03
      Kutipan saka: avia12005
      karusakan saka Federasi Rusia lan dismemberment nalika nyegah saka nggunakake senjata nuklir

      1. Jujur, aku ora bisa mbayangno ing teori carane iki bisa: numpes lan dismember lan uga kanggo mesthekake yen senjata nuklir ora menyang ngendi wae. Apa sampeyan duwe versi apa wae? Sawise kabeh, iku kaya "mangan iwak lan njagong nang endi wae"
      2. Apa sing bakal ditampa dening "Kulon" nalika entuk gol iki sing ora ana saiki? kene sirah karo Bunch saka negara semi-alam bébas duwe senjata nuklir ... lan apa apik? Apa sampeyan duwe jawaban? karo kauntungan tartamtu diukur ing dhuwit - sawise kabeh, kapitalis ora bakal nindakake apa-apa kanggo idea.
      3. Panemuku pribadhi, yen owah-owahan panguwasa iku liya kang dikira-kira.. pembagian/rusak iku ora prelu.. lan sapa sing ngira perlu, wangsulana pitakon nomer 1,2 ing komentarku..
  15. +2
    1. mars 2024 10:47
    Miturut statistik, omong kosong Macron mung didhukung dening 26% wong sing mangan kodok ...
  16. +7
    1. mars 2024 11:16
    Sepisanan, konflik worsens kahanan militèr lan ekonomi sakabèhé saka Ukraina, Federasi Rusia lan EU, keuntungan Amerika Serikat.

    Ing babagan ekonomi, Federasi Rusia ora entuk manfaat.
  17. +3
    1. mars 2024 12:55
    "Mulane, ramalan iki: ing 2024, bebarengan karo Front Ukrainia, perang ing Jalur Gaza lan tumindak Houthis kanggo ngrusak komunikasi global (perdagangan, kabel komunikasi kapal selam), sawetara ngarep liyane bakal muncul. Pasukan NATO ing Ukraina dhewe, provokasi ing tapel wates karo Belarus bisa uga lan Kaliningrad, ing negara Baltik, Transnistria, Taiwan, Korea.

    Sayange aku mandheg ngrokok, yen ora, mesthi menarik apa jenis ganja sing diobong penulis.

    Sing, sembarang kekacoan ing donya iku salah siji saka fronts ing perang Rusia nglawan ala mutlak. Apa Houthis njeblug kapal - apa sekutu Rusia nindakake iki? Utawa mungsuh? Lan ing perang ing Gaza, Rusia kanggo sapa?

    Bubar ana upaya kudeta ing Chad - ing ngendi kita?

    Ana uga supernova ...
    1. 0
      1. mars 2024 15:52
      Sing, sembarang kekacoan ing donya iku salah siji saka ngarep ing perang Rusia nglawan ala mutlak.

      Ana anekdot ing USSR: "Imperialis Amerika campur tangan ing urusan internal Uni Soviet ing saindenging jagad."
  18. -2
    1. mars 2024 14:27
    Kanggo tuku tentara sing kuwat yuta saka luwih saka satus entitas pamaréntah ing donya sing ngukum Distrik Militer Utara Federasi Rusia ing Ukraina lan nandatangani keputusan pengadilan Den Haag, sawetara persen milyar sing dialokasikan kanggo Ukraina bakal cukup, dilatih ing pangkalan NATO lan dikirim kanggo bantuan Angkatan Bersenjata ing guise saka sukarelawan.
    Tangkapan kasebut ana ing persenjataan - peringkat 5 ing donya babagan daya beli, Federasi Rusia ngasilake senjata luwih akeh tinimbang NATO (AS+Kanada+Inggris+EU)
  19. Bai
    -2
    1. mars 2024 18:07
    2022 ora kalebu kamungkinan nyediakake Kyiv karo artileri, tank, rudal jarak jauh, helikopter lan pesawat. Lan saiki dadi kasunyatan."

    Thanks kanggo cowardice saka pamaréntah Rusia. Siji blah blah blah babagan garis abang. Perang nuklir saiki ora bisa dihindari
  20. -1
    1. mars 2024 23:07
    Nalika padha miwiti tanggal 24, iku angel kanggo ngetung kabeh iki? Utawa kabeh arep miturut rencana?
  21. 0
    2. mars 2024 20:54
    Yagene, aku ora weruh sisih kita nyiapake populasi kanggo perang gedhe. Wis wayahe. Ing endi pambangunan papan perlindungan bom, ing ngendi pelajaran pertahanan sipil, ing endi organisasi cadangan yen ana perang nuklir. Elingi carane ing USSR, nang endi wae ana posters bab apa sing kudu dilakoni ing perang nuklir, latihan dianakaké. Siji bab sing apik yaiku para migran kabeh bakal mlayu saka kita.
  22. 0
    3. mars 2024 01:26
    Eropa ora duwe potensi sumber daya kanggo perang gedhe. Ora ana gagasan sing manunggalake, kanthi bersenjata sing bakal ditindakake dening wong akeh kanggo perang kanthi impuls siji. Mung ana rasa nyuda sing ora bisa dihindari ing standar urip, tekane mlarat, kaya sing kedadeyan ing taun 60-70-an pungkasan abad iki. Lan saiki imbangan daya ing Teater Operasi Eropah temen beda - ora ana kaunggulan teknologi saka tentara potensial saka Eropah united liwat tentara mungsuh ing wong Rusia. Nanging, ing nalisir, potensial strategis kita ing wangun senjata nuklir ing kondisi luwih apik lan luwih gedhe saka jumlah operator lan biaya. Ngarep-arep yen perang bakal ditindakake kanthi cara konvensional, kaya sing kedadeyan saiki ing wilayah Ukraina, minangka dhuwure naif. Rusia duwe sumber daya manungsa sing luwih murah dibandhingake karo Eropa sing bisa bersatu, mula wabah permusuhan bakal cepet banget nyebabake serangan nuklir marang mungsuh. Bakal wong ing Eropah resiko ngirim pasukan menyang wilayah Ukraina, Aku ora. Kanggo iki kelakon, kahanan kudu njedhul nalika Rusia sacoro prakteke wareg karo asil ngrambah ing Distrik Militer Lor, West lan regime Zelensky sawijining pendhapa ana ing verge saka kapitulasi, nanging isih ora pangenalan saka kekalahan. Rembugan diwiwiti babagan tatanan donya sawisé pungkasan Perang Patriotik Agung. Negara kita kanthi historis, nalika menang perang ing medan perang, bisa kalah akeh ing meja negosiasi. Pitakonan mung saiki yaiku ing ngendi Rusia siyap mandheg, apa tujuan akhir. Ayo kula ngelingake yen tujuan utama diumumake ing Desember 2021. Nalika ing alamatku menyang NATO lan Amerika Serikat nyatakake yen kita siyap ngeyel lan ngupaya bali menyang kahanan 1997. Mangkono, kabeh gelombang ekspansi NATO menyang Timur digulung maneh. Iki minangka rencana maksimal.
  23. +1
    3. mars 2024 09:57
    IMHO, apa media nyiapake populasi kanggo perang gedhe?
    Perang cilik sing menang ora metu, lan saiki ana ombak PR babagan senjata nuklir, ujare, ayo kenek, ayo kenek NATO, babagan nyuda hak lan kebebasan kabeh sing ora setuju, lsp.

    Kajaba iku, para elit isih ngancam saka kantor sing anget, para oligarki isih bolak-balik ing luar negeri, para miliarder kanthi tenang narik dhuwit lan ninggalake kewarganegaraan (lan wis njupuk wong liya luwih akeh), nanging wong Rusia biasa isih bakal mbayar rega. kanggo wong-wong mau?
    Pranyata kaya iki.
    1. 0
      3. mars 2024 12:31
      Miturut Kitab Suci, sing nyebabake kabeh masalah yaiku dosane manungsa. Ora ana liyane. Bebener iku paling angel kanggo wong kanggo nampa.

      Nanging Gusti Allah luwih kuwat, dheweke bakal ngremuk utawa nyebar. Iki kedaden kanggo wong Yahudi 2 ewu taun kepungkur. Sanalika Kristus dikhianati, 33 taun sabanjure ana perang karo Roma. Karo sapa dheweke pancene pengin "kanca" sadurunge ....
      Lan apa sing kedadeyan karo kita wong dosa 33 taun kepungkur?
  24. 0
    5. mars 2024 12:32
    Yen dheweke, jago, kepengin dhewe, tanpa NATO, ngenalake pasukan jagone menyang Ukraina, mula kenapa ora nyingkirake kutha kaya Marseille lan Le Havre sanalika dheweke nindakake iki? Apa luwih gampang nggunakake saperangan Poseidon kanggo maksud iki. Apa sing bakal dikandhakake kabeh Prancis marang Monsieur Debille iki? Lan iki kudu diucapake kanthi terang lan jelas. Ngomong yen kita ora bakal mbujuk, nyatakake protes, kuciwane, keprihatinan utawa ngunyah snot. Ayo mbusak sawetara kutha plabuhan ing Prancis kanggo miwiti, lan apa mengkono sabanjuré gumantung ing prilaku saka Makronchik iki.
  25. 0
    5. mars 2024 19:16
    Priksa lan inventarisasi kabeh fasilitas Pertahanan Sipil. Kabeh toko sing ana ing papan perlindungan bom kudu langsung ditutup. Nindakake latihan pertahanan sipil lan darurat supaya wong ngerti papan perlindungan lan ngerti prosedur tumindak nalika weker diumumake. Iki kudu ditindakake kanthi cepet!
  26. 0
    7. mars 2024 15:18
    Aku bakal nambah iki: Kita ora bisa nutup kerugian kita; setengah saka populasi duwe piala ing sirahe ... Sawetara wong ngerti lan ngerteni kasunyatan lan seriuse kahanan ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"