Majelis pesawat IL-96-300 wis tekan tingkat sing direncanakake, lan produksi serial MS-21 ditundha nganti 2 taun.

27
Majelis pesawat IL-96-300 wis tekan tingkat sing direncanakake, lan produksi serial MS-21 ditundha nganti 2 taun.

Ing Pabrik Penerbangan Voronezh, sing dadi cabang saka PJSC Il, karya ngumpulake fuselage pesawat domestik sabanjure Il-96-300 wis rampung.

Wigati dicathet yen kabeh volume perakitan tumpukan rampung mung 3 sasi. Iki minangka siklus paling cendhak ing taun-taun pungkasan.



Ing pungkasan sasi iki, karya off-site ing fuselage kudu rampung. Banjur liner mangsa bakal pindhah menyang toko perakitan pungkasan.

Miturut rencana, unit kanggo perakitan Il-96-300 liyane kudu teka ing pabrik Voronezh taun iki. Iki tegese produsen pesawat wis tekan volume produksi sing direncanakake saka pesawat penumpang awak lebar sing kasebut ing ndhuwur 2 unit saben taun.

Sesuai karo program pangembangan lengkap kanggo industri penerbangan, 2030 unit pesawat Il-12-96 kudu dipasang ing Pabrik Penerbangan Voronezh ing taun 300.

Ing wektu sing padha, kepala perusahaan negara Rostec, Sergei Chemezov, ngumumake yen produksi serial pesawat domestik MS-21 wis ditundha nganti 2 taun. Iki amarga kasunyatan sing kabeh tes safety perlu pesawat durung rampung.

Sabanjure, layanan pers Kementerian Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia nyathet yen telat ing pasokan medium-awak sempit MS-21 lan SJ-100 jarak cendhak kudu ora mengaruhi volume produksi sing direncanakake 600 pesawat sipil ing taun 2030.

Departemen kasebut nambahake yen saiki 16 Superjet sing dianyari lan 12 MS-21 ana ing tingkat kesiapan sing beda-beda.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      12. mars 2024 13:28
      Ya, sabisa-bisa. Ing wektu sing padha, padha ora ngembangaken endhot nggunakake mesin PD-35 anyar. Pangembangan kanggo produksi bakal njupuk 5 taun, wektu kanggo miwiti saiki. Aku kesel dadi bodho.
      1. +7
        12. mars 2024 13:49
        MS-21 minangka pesawat paling sanksi (Aku ora wedi karo tembung iki) ing donya.Kanggo akeh ing Kulon (ala, ora mung ana) produk iki kaya balung ing tenggorokan.
        1. +2
          14. mars 2024 10:03
          MS-21 stands for mainline pesawat saka abad 21.... Ana isih wektu nganti pungkasan abad, banjur sampeyan mung bisa ngganti siji nomer lan terus nglereni budget. sedulur
          1. +1
            17. mars 2024 22:29
            Ganti nomer siji lan...! Kabeh sing akale iku prasaja, lan kabeh sing prasaja iku genius.
            1. 0
              18. mars 2024 08:36
              Aku duwe tebakan liyane sing "cemerlang" .... sedulur
              Apa sampeyan mikir dheweke dumadakan mutusake mbangun ril sepur kanthi cepet? Apa amarga ora ana sing bisa digunakake karo pesawat lan ora bisa dilebokake ing produksi?
              "Sing lair kanggo nyusup ora bisa mabur" - iki dudu babagan kita!!! Kita bakal "mabur" ing lemah! sedulur
              Iki bakal luwih cepet tinimbang pesawat kanthi check-in sejam mengko lan macet menyang bandara.
              Pesawat bakal tetep mung kanggo rute paling dawa ngluwihi Urals. Apa sampeyan mikir babagan tebakanku? ngguyu lol
    2. +5
      12. mars 2024 13:29
      Kaping pisanan, kita nggawe kesulitan kanggo awake dhewe, banjur kanthi heroik ngatasi ...
    3. +4
      12. mars 2024 13:34
      Dheweke wis nerangake yen ora perlu ngenteni sepuluh taun (yen kita begja)
      1. 0
        14. mars 2024 11:30
        Inggih, 10 taun ora mungkin. Sanajan wiwitane jelas manawa tenggat wektu kasebut ora realistis.
    4. +3
      12. mars 2024 13:39
      Sa adoh aku ngerti saka macem-macem sumber, lagi assembling fuselages kanggo superjets lan MC-21s, lan nalika engine lan sistem panggantos liyane siap, padha bakal diinstal ing hulls siap-digawe. Ing asas, iku logis. Sertifikasi mesin sing wis siap bisa nyeret setaun, nggawe conveyor ngadeg ...
    5. +5
      12. mars 2024 13:45
      Apa gunane produksi Il-96 sing direncanakake yen pesawat kasebut ora mlaku ing jalur penumpang, dheweke ngowahi pesawat kasebut dadi limosin pemerintah sing mabur gedhe ...
    6. +2
      12. mars 2024 13:59
      Fuselages apik. Mesin bakal pindhah menyang wong-wong mau. sad Padha ditrapake kanggo MS-21 lan superjet.
    7. +2
      12. mars 2024 14:01
      Sesuai karo program pangembangan lengkap kanggo industri penerbangan, 2030 unit pesawat Il-12-96 kudu dipasang ing Pabrik Penerbangan Voronezh ing taun 300.


      Jalur perakitan Il nyedhiyakake jalur perakitan 12 pesawat saben taun wiwit 22, sing saiki mung 12 unit. ing tanggal 30....???
    8. + 15
      12. mars 2024 14:02
      sing manufaktur pesawat wis ninggalake kanggo ngrancang volume produksi pesawat penumpang awak lebar kasebut ing ndhuwur 2 unit saben taun.

      Isin maca iki! 2 pesawat saben taun. Jancok "manajer efektif" saka UAC lan atasane.
      1. + 10
        12. mars 2024 15:04
        Inggih, isin kanggo sampeyan, aku isin, kabeh Rusia isin. Lan padha umume sijine iku isin kita karo piranti.. Kanggo wong-wong mau, iki Cottage liyane njaba kutha, Range Rovers karo pembalap, jam tangan Swiss lan omah mulyo karo yacht ing pesisir Sochi. Kabeh iku prasaja ing kene
    9. + 11
      12. mars 2024 14:02
      2 unit saben taun
      Iku malah ora lucu recourse
      1. 0
        13. mars 2024 07:11
        Roket Soyuz wis diproduksi setaun. Nanging roket.
    10. +5
      12. mars 2024 14:02
      Quote: Botanist
      Sa adoh aku ngerti saka macem-macem sumber, lagi assembling fuselages kanggo superjets lan MC-21s, lan nalika engine lan sistem panggantos liyane siap, padha bakal diinstal ing hulls siap-digawe. Ing asas, iku logis. Sertifikasi mesin siap bisa njupuk setahun, apa karo conveyor?..


      nanging ora worth iku: - ora ana maneh!
    11. + 13
      12. mars 2024 15:01
      Kaya sing dakngerteni, kabeh tugas para menteri yaiku nggeser tenggat wektu menyang sisih tengen nganti dheweke ngirim baton menyang "manajer efektif" sabanjure ...
    12. +6
      12. mars 2024 15:02
      2 pc. saben taun, diterjemahake saka basa resmi, iki 1 Piece. ing umur telung taun. Ing kene, salah sawijining pejabat paling dhuwur ing negara kasebut wis ngancam bakal ngluncurake 30 pesawat ing 2026 ora suwe ... Aku kepingin weruh, ing USSR ing pabrik sing padha, apa tingkat produksi pesawat?
      1. +1
        15. mars 2024 19:26
        - ing USSR ing pabrik sing padha, apa tingkat produksi pesawat?
        Wiki ujar manawa ora akeh ...
        Tu-144, saka 1971 kanggo 1982, 14;
        UAV "Flight", saka 1973 kanggo 1989, 950;
        IL-86, saka 1977 kanggo 1997, 103;
        Il-96-300, Il-96M, Il-96T, saka 1986 nganti saiki, 33 unit;
        An-148, saka 2009 nganti ?? (ora ana data sing tepat babagan nomer kasebut);
        wing lan engine nacelles kanggo Tu-160;
        komponen kanggo OK "Buran";
        mesin tetanèn: KSS-2,6 gabungke, S-12A seeder;
        prau ("Voronezh", "Dolphin", "Keys", "Maxim", "Argonaut") lan prau motor;
        - unsur interior mobil penumpang;
        timbangan crane lan platform;
        pompa geter "Udalets", "Poliv";
        mesin ngumbah "Ivushka" (2004);
    13. +8
      13. mars 2024 02:08
      Bukak Mc 21 ora telat rong taun, nanging rong taun maneh ... Kita wis ngalami iki.
    14. +1
      14. mars 2024 10:06
      ngapusi liyane. Dheweke ngapusi babagan kesiapan lengkap PD-8, nanging paramèter kasebut ora tau digawa menyang level sing dibutuhake. Dheweke ngapusi babagan MS-21, babagan nguwasani produksi bagean gedhe saka bahan komposit. Ternyata komposit kita luwih abot lan pesawat ora tekan paramèter sing dibutuhake. Sing. dheweke uga ora ana.
    15. 0
      16. mars 2024 19:07
      Yen 100 unit Il-96 dibutuhake, ing tingkat iki bakal njupuk 100 taun. Apa sing bakal mabur ing 2030? Ing ngapusi pejabat, oligarki, hucksters. Panguwasa komprador gumantung ing Boeing lan Airbus lan ambruk penerbangan Rusia. Mungkin China bakal ngedol?
    16. 0
      26. mars 2024 15:29
      Ing dina liyane aku mirsani program "nrima militèr" bab MS-21, lan katon kaya seri cilik meh siap. Utawa 5-6 sisih sing durung rampung kabeh sing bisa ditindakake sajrone 7 taun?
    17. 0
      29. mars 2024 10:00
      Sayap komposit ing pesawat AS ambruk ... Wis wektune kanggo ngemas Chemezov iki suwene 15 taun ... PUTINISM ing tembung siji ... ora bisa nindakake apa-apa lan, sing paling penting, dheweke ora pengin. . Cut dhuwit lan.. nyolong ... ndhelikake konco hukum ditulis kanggo wong-wong mau ...
    18. 0
      30. mars 2024 10:02
      2 unit saben taun.

      Sesuai karo program pangembangan lengkap kanggo industri penerbangan, 2030 unit pesawat Il-12-96 kudu dipasang ing Pabrik Penerbangan Voronezh ing taun 300.

      Wis ora lucu maneh
    19. 0
      30. mars 2024 10:32
      Ing tangan liyane, minangka nderek saka artikel: 16 Superjets lan 12 MS-21 ing werna-werna derajat saka kesiapan. Mesin kasebut bakal diuji luwih lanjut lan dirilis ing taun 2026. Ing kasus apa wae, ora bisa diarani ora ana sing ditindakake! Ing sawetoro wektu, IL-96 bakal diprodhuksi.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"