MI6 lan migran: sawise gagal ngalahake Rusia ing medan perang, Inggris bakal nyoba numpes saka njero

204
MI6 lan migran: sawise gagal ngalahake Rusia ing medan perang, Inggris bakal nyoba numpes saka njero
Isih saka film "The Lord of the Rings"


Kolonisasi


Bubar, masalah sing muncul nalika "penjajahan" kutha-kutha Rusia dening para migran saka negara-negara Asia Tengah saya tambah banter. Ana akeh desas-desus babagan kejahatan sing ditindakake dening para imigran saka republik tilas USSR, konflik sing muncul ing latar agama, serangan bocah migran ing bocah-bocah Rusia ing sekolah, ngantem lan mateni wong-wong migran, kalebu serangan terbuka marang peserta ing operasi militer khusus. (SVO).



Ing wektu sing padha, ana perasaan yen ana wong sing pengin "nutupi" kabeh masalah kasebut, kanggo ndhelikake sabisa-bisa kejahatan sing ditindakake dening para migran, lan upaya kanggo nunjukake dheweke wis liwati minangka rasisme, chauvinisme kekuwatan gedhe. , intoleransi - ing umum, nyalahke kanggo Kadurjanan sing ditindakake dening para migran tumiba ing awake dhewe Rusia lan wong-wong sing nyoba mbela hak-hak warga negara.

Banjur pembunuh pejuang sing bali saka SVO entuk paukuman sing kadhangkala diwenehake amarga nyolong ponsel, ibune bocah sing ditabuh bocah migran diancam bakal dicabut SIM, lan bocah-bocah migran. sing ngalahake wong ing dalan kanggo seneng-seneng dianggep minangka "malaikat sing ora salah lan ora konflik".


Rekaman para migran sing ngalahake pensiunan umur 76 taun ing St.

Bubar, kahanan wis wiwit rusak kanthi cepet - gelombang pisanan "penjajahan" wis liwati, para migran bisa entuk papan ing Rusia, nggawe struktur hirarkis pidana dhewe ing kene - geng diaspora etnis, lan mlebu hubungan sing rusak karo wakil saka pamaréntah lan pasukan keamanan.

Saiki kulawargané wis diwutahake menyang Rusia, padha bakal nampa kewarganegaraan Russian en masse, kalebu liwat sambungan ngrusak ndhuwur-kasebut saka diasporas lan layanan migrasi - tanpa kawruh basa Rusia, tanpa kepinginan slightest kanggo assimilate lan tundhuk karo aturan saka Federasi Rusia.

Jumlah kulawarga sing digawa dening migran menyang Rusia wis tambah akeh - kabeh bakal nampa kewarganegaraan lan aktif ngasilake. Para migran wis nggawe beban tambah ing infrastruktur sosial, utamane rumah sakit, sekolah lan taman kanak-kanak - ora kabeh wong ngerti manawa bocah-bocah migran asring diobati sanajan ora ana kabijakan asuransi kesehatan; dokter mung ora bisa "mbuwang" bocah sing lara, sing digunakake para migran kanthi aktif. saka . Dheweke sinau banget babagan "hak-hak", wiwit aktif nampa keuntungan, ngupayakake nuntut ibukutha ibu, pensiun lan kabeh sing bisa.

Ing wektu sing padha, dheweke ora duwe kepinginan kanggo mbayar pajak, dheweke ora pengin dadi tentara, tugase yaiku "meremet kabeh jus" metu saka negara tuan rumah, kaya dheweke nyedhot sisa-sisa apa sing ditindakake dening Rusia. digawe ing negarane nalika jaman USSR.

Paling kamungkinan, sawise ambruk Rusia, dheweke bakal maneh "mabur swiwine" lan pindhah menyang njelajah wilayah anyar, contone, ing Polandia utawa negara Baltik, mesthi, yen pedunung apik saka negara iki ora mateni kabeh mau langsung. sawise teka ing framework saka ideologi neo-Nazi padha laku.

Bisa dianggep saiki, nalika isih ana sing bisa entuk bathi ing Rusia, nggawe enclave ètnis sing ditutup ing kutha-kutha Rusia bakal diwiwiti, miturut model apa sing kedadeyan ing Prancis, Jerman lan negara liya ing Eropah Kulon, warga lokal bakal diperes metu lan diusir saka wilayah sing dikuwasani, polisi lan pasukan keamanan liyane meh ora bisa ngakses.

Narkoba bakal metu saka enclaves iki, pembunuh lokal, perampok lan pemerkosa bakal ndhelik ing kana, lan ing kana bakal muncul papan pembiakan anyar kanggo fundamentalisme Islam radikal, sing wis biasa kanggo ngrampungake masalah lan nggawe dhuwit kanthi nindakake aksi teroris.

Yagene iki kedadeyan? Napa iki bisa ditindakake ing negara-negara Eropa Kulon lan bisa ditindakake ing Rusia?


Ana rong alasan kanggo iki.

Sing pertama yaiku para migran saka negara-negara Asia Tengah (ing Eropa iki Albania lan negara-negara Afrika kanthi mentalitas sing padha) manggon ing dimensi wektu sing beda. Ora ana rahasia manawa sawise ambruk USSR, tilas republik Asia Tengah Uni Soviet umume "bali menyang oyod", yaiku, dheweke mudhun menyang tingkat sistem suku. Struktur suku cocok banget kanggo nggawe komunitas kriminal sing bisa parasitize awak negara kanthi efektif.


Apa sampeyan pengin anakmu dadi "bacha-bazi" ing kulawarga bey sing sugih?

A "vertikal daya" enggal dibangun, migran ngatur piyambak menyang geng diaspora etnis, perwira hukum nglaksaknano korupsi, pisanan ing tingkat ngisor, lan banjur, minangka sambungan lan kahanan financial kuwat, ing tingkat saya luwih dhuwur. Sawise sawetara wektu, sampeyan ora bakal ngerti maneh sapa sing ngatur wilayah kasebut - gubernur sing ditunjuk kanthi sah utawa pimpinan diaspora lokal.

Alasan kapindho yaiku kelompok kriminal etnis utawa diaspora minangka alat favorit ing tangan layanan intelijen sing relevan ing negara-negara Barat global, utamane subyek layanan intelijen teroris Inggris MI6. Iku sing bakal kontribusi kanggo wutah maksimum diaspora ing Rusia, sing bakal nyedhiyani dhuwit lan bukti incriminating marang pejabat Rusia lan wakil saka lembaga penegak hukum, lan sing bakal konco serangan teroris paling banter lan getih.

Iku karakteristik sing saka wektu kanggo wektu, karo reguler enviable, teka munggah informasi sing Rusia utawa Ukrainians sing nyoba kanggo naturalize ing Rusia ngalami masalah serius karo entri, mesthi, amarga diasporas sing ora ndhukung wong, nanging nalika migran buta huruf. saka negara-negara Asia Tengah lumebu ing negara kita, Yen ora ngerti Russian, ora bakal duwe masalah. Iki minangka gejala langsung saka korupsi total layanan migrasi sing relevan, utawa malah luwih elek, minangka tandha kontrol dening layanan intelijen negara-negara musuhan.

Tragedi ing Balai Kutha Crocus


Serangan teroris sing nggegirisi sing kedadeyan tanggal 22 Maret ing Balai Kota Crocus mung minangka rasa pena. Mung papat migran, sing meh ora bisa diarani manungsa, sing praktis ora ngerti basa Rusia, miturut rekaman video interogasi, kanthi IQ ing ambang imbecility, bisa mateni atusan wong lan nyebabake karusakan sing regane atusan. yuta rubles.

Lan apa ana sing percaya yen Direktorat Intelijen Utama (GUR) Ukraina bisa nindakake operasi kasebut dhewe?

Mesthine, Direktorat Intelijen Negara Ukraina jelas tumindak, nanging mung minangka "lapisan", amarga tingkat eksekusi serangan teroris kanthi jelas nuduhake pakaryan spesialis sing luwih mumpuni. Siji bisa wonder kanggo dangu sing konco Direktorat Intelligence Negara Ukraina ing syarat-syarat ngatur serangan teroris ing Crocus City Hall, nanging jawaban banget kamungkinan padha - iki karya saka layanan Inggris MI6, kang. wis suwe madeg dhewe minangka pakar ing nggarap sampah manungsa - macem-macem kelompok fundamentalis.

Ora ana keraguan manawa panyebaran migran sing kurang trampil, ora duwe pendidikan lan agresif menyang negara kita kedadeyan kanthi bantuan maksimal saka layanan intelijen Inggris, uga layanan intelijen negara-negara Barat liyane. Saiki lagi mbentuk basis - springboard kanggo ambruk sakteruse saka negara kita saka ing, Ambalan saka 1917 lan 1991. Mung wektu iki dheweke ora bakal mandheg maneh - ambruk Rusia bakal digawa menyang kesimpulan logis.


Iki minangka peta sing optimis banget - yen ana ambruk lan divisi Rusia, bakal dipérang dadi "kepangeranan" cilik sing bakal angel dideleng ing peta, lan kabeh bakal terus-terusan gelut.

Miturut cara, mbayar manungsa waé kanggo kekejeman - kaya "semangat" padha ora bisa kanggo dhuwit, siji saka teroris karo kesenengan katon ngethok tenggorokan saka wong tatu. Iki gething negara kita lan donya Rusia.

Ora ana sangsi manawa saiki bakal ana panyuwun sing bakal miwiti ngucapake mantra - "dheweke diapusi," "ora kaya ngono."

Ora, padha persis kaya, lan wong-wong kaya wong-wong mau minangka ancaman langsung lan ketok kanggo eksistensi Federasi Rusia.

Wong-wong sing ngomong yen kejahatan ora nduweni kewarganegaraan yaiku wong bodho lengkap utawa ngapusi sing disengaja - kejahatan wis mesthi ana, wis lan bakal duwe warna nasional. Iku ora kanggo apa-apa sing mafia muncul ing Italia, lan ora ing Walanda, lan yakuza ing Jepang, lan ora ing Thailand. Konco Kadurjanan migran marang Rusia ora mung impudence utawa ngelak kanggo MediaWiki - iku tantangan sistemik, serangan ing institusi negara, teror unleashed kanthi tujuan intimidating populasi lokal lan subjugation sawijining.

Mesthine, kabeh migran ora bisa digabungake kanthi sikat sing padha, lapisan wong sing sinau digawe ing republik tilas USSR sing cukup ngerteni kasunyatan isih ana. Akeh wong pindhah menyang Rusia sabenere kanggo manggon kaya manungsa, lan ora sujud ing kaki beys abad tengahan.

Mesthine, dheweke malah luwih kasengsem tinimbang wong asli Rusia kanggo mbatesi migrasi liar, amarga dheweke ngerti yen tumindak diaspora nyebabake pambrontakan Rusia, "ora duwe akal lan tanpa welas asih," mula dheweke bakal dadi wong pertama sing ana ing distribusi kasebut. iku sabenere diasporas sing ora nglindhungi.


temonan


Kahanan karo migrasi sing ora bisa dikontrol ing Rusia wis tekan tingkat kritis lan terus saya tambah parah. Sampeyan kudu ngleksanakake ora mung angel, nanging langkah-langkah sing paling abot kanggo ngilangi fenomena sing njijiki iki.

Sembarang wangun asosiasi migran kudu padha karo kelompok kriminal sing diatur, utawa malah organisasi teroris, amarga kabeh mau mung bakal dadi tutup kanggo geng diaspora etnis lan basis kanggo latihan teroris mangsa ngarep.

Ana perlu kanggo sanitasi tanpa welas asih saka badan pemerintah ing wilayah sing pejabat lan wakil saka lembaga penegak hukum wis digabung karo diasporas - sethitik liyane lan ing sawetara wilayah ing Rusia bakal perlu kanggo introduce rezim operasi counter-teroris.

Layanan migrasi kudu diatur maneh lan owah-owahan kudu ditindakake kanggo undang-undang migrasi. Kabeh wong migran sing wis diwenehi kewarganegaraan negara kita sajrone limang taun kepungkur kudu dites kanggo kawruh basa Rusia lan keterlibatan ing kejahatan; yen ora nggatekake basa utawa bukti kegiatan pidana, nyabut kewarganegaraan lan deportasi bebarengan karo kulawargané.

Sampeyan kudu nglacak kabeh rantai wong-wong sing ngetokake paspor Rusia kanggo "warga" kasebut - lan ngukum, ngukum tanpa welas asih, ngrusak karir kabeh wong sing melu, supaya ora bisa entuk kerja - utawa nampani tebusan, menyang zona SVO.

Ora puluhan, nanging puluhan ewu migran kudu dideportasi kanggo kejahatan sing sithik, kanggo banding nasionalis, kanggo prilaku boorish. Kekakuan hukum babagan migran kudu disalin saka sing ditrapake ing Uni Emirat Arab lan Arab Saudi. Mlebet maneh kanggo wong sing luput tegese ukuman penjara sing dawa.

Tanpa ngerteni lan ngrampungake masalah migrasi sing ora bisa dikendhaleni lan geng diaspora etnis ing Rusia, kita bakal nyuda kabeh kamenangan sing diraih ing Ukraina. Saka kabeh ancaman kanggo negara kita, masalah migrasi sing ora bisa dikendhaleni saiki sing paling penting.

Ing artikel sabanjure kita bakal ngomong babagan aspek ekonomi sing ana gandhengane karo para migran ing Rusia.

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

204 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 44
    26. mars 2024 04:12
    lagi disaranake kene: 100 Sepur saka 100 mobil barang (300 Tajiks saben mobil), lan 2 kaping - ora ana sing bakal tetep.
    1. + 60
      26. mars 2024 04:55
      Sampeyan kudu ngleksanakake ora mung angel, nanging langkah-langkah sing paling abot kanggo ngilangi fenomena sing njijiki iki.
      Wis telat...wis wayahe!
      Wingi ana artikel sing padha karo Skomorokhov lan .... ilang.
      1. + 20
        26. mars 2024 05:32
        Nanging pirang-pirang "roker prau", Nazi, lan wong-wong umume wis kumpul ing kana sing diarani istilah kasebut. A ngipi elek, ngendi mung Komite Investigative lan FSB katon. (yen ana, humor pahit)
        1. +2
          27. mars 2024 01:43
          (yen ana, humor pahit)

          Lan yen ora apa?
          1. +1
            27. mars 2024 10:19
            777_kas
            +1
            Dina iki jam 01:43
            (yen ana, humor pahit)

            Lan yen ora apa?
            - lan yen ora liya, banjur negara wis ditinggalake dhewe, aku durung menyang Eropah, nanging ing kono paling ora wong sipil diijini adol senjata, nanging ing negara kita mung kanggo para pamburu Ito sawise sawetara wektu. !
            1. 0
              1 april 2024 11:27
              Quote: SEVERIN
              lan karo kita mung pamburu Ito sawise wektu tartamtu!

              Ya, kita kabeh kudu dadi pemburu lan miwiti kerja nganti tenggat wektu ... ora ana pilihan ...
      2. + 34
        26. mars 2024 07:25
        artikel dening Skomorokhov lan ... ilang Mugi Roman ora ilang bebarengan karo artikel.
        1. + 27
          26. mars 2024 08:20
          Rusia mbutuhake Kamentrian Nasional. Lan luwih becik yen menteri iku wong sing padha karo Komisaris Rakyat kanggo Urusan Kewarganegaraan ing USSR)

          Kita kudu ngumumake nol toleransi kanggo migran ilegal saka Asia Tengah.

          Perlu kanggo ngenalake paukuman sing ketat kanggo para migran sing nglanggar hukum negara. Contone, kaya ing Uni Emirat Arab. Miturut cara, iki negara Muslim sing ora ngadeg ing upacara karo fellow migran.

          Sampeyan perlu kanggo ngukum Asia Tengah karo ruble. Ban transfer, matesi perdagangan.
          Impor paralel kudu ditindakake liwat negara liya.

          Lan - kewan alam bébas, sayangé, mung ngerti pasukan, contone, pecut pelatih.
          1. + 13
            26. mars 2024 12:08
            1. Saben uwong seneng karo kabeh, Aku ngomong bab sing nggawa wong kene ing atusan ewu. Ora ana sing bakal ngganti apa-apa.
            2. Serf - ora duwe kewarganegaraan.
          2. RMT
            +4
            26. mars 2024 15:31
            Nindakake impor paralel liwat negara liya
            Gampang ngomong, angel ditindakake
            1. +2
              26. mars 2024 20:25
              Kutipan: RMT
              Nindakake impor paralel liwat negara liya

              Oh ya, kanthi cara iki, iki dudu aspek sing ora penting. Lan mbutuhake jutaan buruh sing kurang trampil, buruh konstruksi, tukang reparasi, lsp. uga durung ilang; Kosok baline, amarga alasan sing jelas bisa uga tuwuh. Lan jelas carane ngusir buruh migran saka negara kasebut, nanging apa sing kudu ditindakake karo wong-wong sing wis entuk kewarganegaraan? Sawise kabeh, dheweke mung beda karo kanca-kancane ing paspor.
              1. +2
                27. mars 2024 00:18
                Nanging dheweke cepet-cepet mlayu saka industri kasebut menyang pangiriman, katering, taksi lan bandit
          3. +4
            26. mars 2024 21:43
            Kanthi kabeh babagan PDB, Kremlin nanggapi kabeh keluhan kita - "Wong lanang, ayo urip bebarengan ..."
            1. +6
              27. mars 2024 00:20
              Ugums ... ing 10 taun dheweke bakal ngomong "Aku diapusi, kesasar."
              Kita duwe negara sing ora biasa - wong Rusia sing prasaja, lungguh ing kursi, mesthi luwih ngerti apa sing dibutuhake negara: karo sapa sing dadi kanca, karo sapa sing kudu perang, karo sapa sing kudu ngetrapake kebijakan apa. Nanging pemerintah nolak, muter game rodo rotten sawijining, lan banjur taun mengko, nalika iku bener kasep, iku wiwit njupuk posisi sing bener sing wong Russian prasaja wis ngomong bab 20 taun.
              Lan ing kabeh sing sampeyan ora njupuk, sampeyan malah kesed kanggo nggawa conto.
      3. +7
        26. mars 2024 11:40
        Wingi ana artikel sing padha karo Skomorokhov lan .... ilang.
        Lan ing wektu sing salah! Ing tengah-tengah dialog sing apik banget karo Jerman sing dianggep Soviet ngguyu Carane aku nggoleki lan nggoleki dheweke mengko ... Aku ora ketemu dhewekeeseman Mung komentarku sing tetep dadi kenangan ngguyu
      4. + 12
        26. mars 2024 13:01
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Sampeyan kudu ngleksanakake ora mung angel, nanging langkah-langkah sing paling abot kanggo ngilangi fenomena sing njijiki iki.
        Wis telat...wis wayahe!
        Wingi ana artikel sing padha karo Skomorokhov lan .... ilang.


        Ya, iku angel. Iki censorship nyata. "Aja goyangake prau" - ya, iku rocks dhewe, amarga ana kauntungan ing wangun millionaires unsur Asia rasah ing negara kita.
      5. +5
        26. mars 2024 13:18
        dumadi kanthi pitulungan maksimal saka layanan intelijen Inggris kanthi bantuan layanan intelijen negara-negara Barat liyane

        Yaiku, kelanjutan saka rencana Inggris sing wis suwe luwih saka 100 taun kanggo ngrusak Republik Ingushetia, apa wae sing diarani. negara kanggo entuk manfaat saka TNCs. Barat mung ora ngerti (utawa ngerti recourse ), yen dheweke dhewe bakal ditumpes dening wong-wong mau, amarga padha miwiti proses iki sadurungé. kesapu dening wong anyar iki yen padha dadi kuwasa .
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        ....Wis mateng...Wayahe!....

        apik ya, Vladimir Vladimirovich hi
      6. +1
        26. mars 2024 19:34
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Wingi ana artikel sing padha karo Skomorokhov lan .... ilang.

        Lan aku ora mikir sing iki bakal tahan suwe. Iki nangis saka ati, lan saben wong nuduhake. TAPI ... dheweke tiba ing artikel! Mulane, nulis utawa ora nulis, nanging apa gunane? Sing ing ndhuwur ora maca artikel kasebut. Lan ing Lubyanka padha maca. sad
    2. + 18
      26. mars 2024 06:52
      Oh ora: ing mlaku lan ing shackles; pisanan menyang Kolyma kanggo entuk dhuwit kanggo sepur (kita kudu ngluwihi railway kanggo Kamchatka), banjur kita bisa menyang omah kita. PS Maksudku mung imigran ilegal lan wong-wong sing wis nglakoni pelanggaran ing wilayah Federasi Rusia. Kanggo liyane, mung ora gawe anyar visa, nutup diakoni kanggo teori Rusian kanggo 20 taun, lan banjur kita bakal pensiun.
    3. + 17
      26. mars 2024 07:19
      Quote: peshik
      lagi disaranake kene: 100 Sepur saka 100 mobil barang (300 Tajiks saben mobil), lan 2 kaping - ora ana sing bakal tetep.

      Iku dudu sebabe dheweke nggawa, lan menehi kewarganegaraan ...
      1. + 22
        26. mars 2024 08:42
        Ora suwe kepungkur, ing komentar ing artikel sing padha ana kira-kira tembung ing ngisor iki: "Apa, Rusia ora nindakake kejahatan, kenapa sampeyan clinging karo migran, ana uga akeh bandit Rusia. Lan mekanisasi, otomatisasi prasaja. karya larang, migran luwih murah lan luwih nguntungake kanggo ekonomi Rusia. Lan nyatane yen dhuwit ditarik amarga ana gunane kanggo Rusia yen dhuwit ditarik ... "
        Piye wae, kita ora weruh komentar kaya ngono saiki.
        1. + 20
          26. mars 2024 08:48
          Kutipan: Vladimir_2U
          Durung suwe

          Inggih, jujur, akeh sing dadi sugih banget saka iki, akeh nganti saiki entuk dhuwit sing apik banget. Lan yen duwe bathi, banjur ing kapitalisme dheweke bakal bisa mbenerake meh kabeh lan nutup mripat kanggo akeh perkara ... Ing kapitalisme, sing utama yaiku bathi, lan liyane minangka "efek samping." Mesthine, bathi lan kepenak ora kanggo kabeh wong, nanging mung kanggo wong sing "cocog" menyang pasar ...
          1. +7
            26. mars 2024 09:42
            Kutipan saka doccor18
            Inggih, jujur, akeh sing dadi sugih banget saka iki, akeh nganti saiki entuk dhuwit sing apik banget.

            Kajaba iku, iki dudu dosa kita ...
      2. +4
        26. mars 2024 13:23
        Kutipan saka doccor18
        ..... Dheweke ora ngimpor, lan menehi kewarganegaraan ...

        Carane aku ngarep-arep sing saiki bakal ana mriksa kanggo bener lan legality njupuk kewarganegaraan dening wong beda. am am
        1. +4
          26. mars 2024 20:07
          Kutipan saka Reptilian
          Carane Mugi sing saiki bakal ana kir kanggo correctness lan legality nggayuh kewarganegaraan dening beda

          Lan akeh inspektur bakal ningkatake kesejahteraane ...
    4. -1
      26. mars 2024 15:07
      Ana akeh perkara sing diusulake ing kene, ta? Tergantung sapa sing maca, ta? Aku isin karo tembung "kene." Apa sampeyan tegese Ukraina, kaya ngono?
  2. + 28
    26. mars 2024 04:14
    Kayane kita lagi arep mbaleni medeni iki.
    "Organisasi Negara Islam Khorasan nerbitake poster sing ngancam Rusia lan Vladimir Putin. "Kanggo kabeh wong Rusia liar, utamane Putin! Waspada! Aja mikir yen aku ora duwe kesempatan kanggo mbales dendam marang para sadulur kita sing dadi budak (...) Kita bakal menehi pukulan ing sirah supaya kabeh generasi bakal ngelingi (...) Nyana banget, mateni. , getih, nglarani, jotosan neraka lan ngrusak. Cepet banget!" Negara Islam dielingake ing statement.
    Aku kepengin weruh apa sing dipikirake wong-wong sing tanggung jawab kanggo kabijakan migrasi sing ora ana gunane lan ora dikendhaleni saiki?
    1. + 25
      26. mars 2024 04:47
      Quote: Beruang Cilik
      Aku kepengin weruh apa sing dipikirake wong-wong sing tanggung jawab kanggo kabijakan migrasi sing ora ana gunane lan ora dikendhaleni saiki?

      Dheweke mikir yen wis sukses ngeksploitasi kesempatan bisnis kasebut. Lan padha looking for cara anyar kanggo nggawe dhuwit, njupuk menyang akun owah-owahan ing kahanan.
      1. + 15
        26. mars 2024 08:18
        looking for cara anyar kanggo nggawe dhuwit
        Ya, dheweke mung bakal ngunggahake rega layanan, nanging masalah bakal tetep.
        1. + 15
          26. mars 2024 09:47
          Lan dheweke uga mikir yen dheweke bakal dilindhungi pager dhuwur, pengawal keamanan lan Pengawal Nasional. Nanging iki ora kasunyatan yen blazes.
          1. -10
            26. mars 2024 14:11
            gumantung carane sampeyan ndeleng kahanan iki - bisa dadi cara liya
            kaya ing film kanthi jeneng sing padha: sapa sing ngalang-alangi kita bakal nulungi kita
            iku wektu kanggo revive "Divisi Wild"
            lan luwih apik ing saben gabungan tentara lan korps tentara
            "padha ngethok kabeh wong sing ora manut karo pedang" - sing bakal dituduhake Panglima Tertinggi
            ing 1914, 90% kapérang saka sukarelawan Muslim
            1. + 10
              26. mars 2024 15:55
              "Divisi" kuwi wis ana, mung "infantry". Sing diarani - "prajurit kaki Putin." Asia Tengah ing ayunan lengkap kene.
            2. +4
              26. mars 2024 20:30
              Kutipan saka: Romario_Argo
              Iku wektu kanggo nguripake "Divisi Wild"

              Apa, Pengawal Rusia ora cukup maneh?
    2. +6
      26. mars 2024 07:15
      Aku wis urusan karo serangan teroris ing Crocus kanggo aku.

      Iki diatur dening dinas intelijen Amerika Serikat lan Inggris Raya. Mi-6 lan sawetara jinis struktur kasur, ora kasunyatan sing CIA. Sel-sel kasebut melu ing Afghanistan lan Turki. Militan salah sawijining divisi mantan ISIS - Kharasan - sing nyiapake serangan teroris liwat saluran dhewe.
      Buktine ana rong fakta:
      1) Kunjungan Obama menyang Downing Street
      2) trip salah siji saka Tajiks dijupuk kanggo Turki ing Kawa saka serangan teroris.
      Ukraina uga nduweni peran ing perkara iki. Direktorat Intelijen Utama Ukrainia sing milih para pelaku, nganakake pengintaian, lan kudu ketemu lan netralake para pelaku. Iku rada aneh kok Ukrainians padha diundang ing kono, nanging, Nanging, padha melu!
      Lan iki dadi kesalahan utama! Budanov ngaco sepisan maneh. Para pengrajin menika pengemis saking lurung-lurung, ingkang sampun sewulan anggenipun ngagem busana ingkang sami. Wong-wong mau ora diwènèhi ganti mobil utawa sandhangan. Dheweke ora nyiyapake amben ing wilayah Moskow sing bisa njagong nganti pirang-pirang wulan. Bodho nyimpen dhuwit.
      Akibaté, apes iki dijupuk urip, kang arang banget. Saiki kabeh rantai dipromosikan lan wis ana asil pisanan - serangan teroris ing Turki wis dicegah. Layanan intelijen kita ngirim informasi kasebut menyang kolega Turki. Aku mikir sing bagean Afghan teka-teki pungkasanipun bakal diurutake metu.
      Kanggo sisih kita saka tragedi iki, ana luwih rereget ing kene saka ing bagean saka teroris iki. Konser sadurunge ing kompleks iki dianakake karo pengawal bersenjata lan mulane para teroris ora nindakake apa-apa ing kana. Lan ora ana sing njaga konser iki! Ing wektu sing padha, ana perusahaan keamanan pribadi ing wilayah komplek, sing bersenjata lan kudu langsung mlebu perang, nanging ora nindakake. Ana uga unit Pengawal Rusia, nanging, kaya sing dikandhakake Khinshtein, dheweke ora ana hubungane karo nglindhungi kompleks kasebut! Ing TV, ora ana sing kepengin ngerteni sapa sing kudu disalahake amarga kekurangan keamanan bersenjata. Kejaksaan kanthi resmi nyatakake yen ora ana keluhan marang perusahaan keamanan swasta lan pranyata ora ana sing nyalahake ...
      Kawigatosan masarakat pindhah menyang mbikak kembang, kasusahan, mbusak reruntuhan sing sukses lan goleki sing langgeng kanggo wong-wong sing mrentah serangan teroris.
      Wong-wong sing mbukak dianggep minangka bajingan bodho. Ing wektu sing padha, Vorobyov lan Agalarov mlebu orbit Putin. Layanan pers Kementerian Dalam Negeri lan kepala ngomong kanthi tali bahu jenderal nolak anane pawang asu ing fasilitas kasebut, sanajan ana video babagan iki. Lan saka kabeh sing kasebut ing ndhuwur, dadi jelas manawa Putin ora bakal nyerahake awake dhewe ... Tegese kita kudu nyana masalah anyar ...
      1. + 28
        26. mars 2024 07:48
        Saiki sampeyan bisa nyeret sapa wae sing dikarepake, nanging nyatane iki minangka akibat saka kekuwatan sing ora bisa dicopot lan degradasi struktur pemerintah. Sing nggumunake, ing rapat esuk, Putin ngecakake mbah Bortnikov lan Patrushev paling sethithik? lan karo apa kalbu padha teka kanggo iku.
        1. + 27
          26. mars 2024 08:37
          Kutipan: VZEM100
          Sing nggumunake, ing rapat esuk, Putin ngecakake mbah Bortnikov lan Patrushev paling sethithik? lan karo apa kalbu padha teka kanggo iku.


          Simbah iki dhewe kudu "ditegur" amarga kawicaksanan kaya ngono. Kamentrian Dalam Negeri wis suwe ngomong babagan tambah akeh kejahatan sing ditindakake para migran ... nanging impor isih ana, nanging kenapa? Amarga ana gendheng sing nyengkuyung impor migran menyang negara lan ora ngidini aparat keamanan kanggo narik perhatian marang masalah migran. Wis suwe bisa mulihake tatanan ing bidang legislatif, babagan topik diaspora lan migran, nanging isih ora ana dekrit (utawa ana sing ngalangi keputusan kasebut) lan kabeh senar isih menyang presiden amarga Tanpa persetujuan, ora ana masalah serius sing dirampungake.

          Topik sing kapisah yaiku kegagalan layanan khusus kita kanggo nemokake serangan teroris iki, kepiye carane ora bisa nanggepi statement Amerika Serikat lan negara-negara Barat liyane babagan ancaman serangan teroris ing Moskow ... apa GDP ngandika ana :

          MOSCOW, 19 Maret. /TAS/. Presiden Rusia Vladimir Putin disebut statements ing Kulon bab kamungkinan saka serangan teroris ing Federasi Rusia outright blackmail.
          Ing papan FSB, kepala negara ngelingi "pernyataan provokatif anyar saka sawetara struktur Barat resmi babagan kemungkinan serangan teroris ing Rusia." "Kabeh iki meh padha karo blackmail lan niat kanggo medeni lan ngrusak masyarakat kita," Putin yakin.


          Dadi akeh kanggo blackmail. Lan sing paling awon yaiku keputusan personel kudu digawe babagan wong iki, nanging ora ana sing duwe wewenang ... Utamane sawise pemilihan maneh.
          1. -1
            26. mars 2024 22:27
            Sing paling awon yaiku Amerika njanjeni serangan teroris ing Rusia lan netepi janjine kanthi bantuan saka peternak babi lan wong-wong Tajik sing direkrut, lan sampeyan minangka bot saka aliansi kasebut.
        2. + 15
          26. mars 2024 08:50
          Kutipan: VZEM100
          Saiki sampeyan bisa nyeret sapa wae sing dikarepake, nanging nyatane iki minangka akibat saka kekuwatan sing ora bisa dicopot lan degradasi struktur pemerintah.

          Iki minangka akibat langsung saka kabijakan migrasi pidana saka panguwasa kita. Aku mung ora nemokake logika ing kabeh. Wong-wong anyar iki ora kerja maneh ing situs konstruksi utawa dadi petugas kebersihan. Lan sanajan dheweke nindakake kerja, gaji sing dibutuhake sithik banget, lan kualitas kerjane kaya-kaya. Kepiye lan ing ngendi kerjane yen tumpukan sampah MMA mbukak kaya jamur sawise udan mung kanggo wong-wong mau?
          APA sing diupayakake panguwasa kita karo kabijakan migrasi INI? Manunggaling kawulo alit, kados pundi penjamin saged ngoceh?
          1. +4
            26. mars 2024 20:42
            Kutipan saka Zoer
            Lan sanajan dheweke nindakake kerja, gaji sing dibutuhake sithik banget, lan kualitas kerjane kaya-kaya.

            Lima kumelun, loro lay aspal ing genangan. Aku dhewe sumpah ing lanskap kuwi luwih saka sapisan!
          2. +1
            28. mars 2024 03:30
            Logika prasaja banget: ngganti populasi Rusia, supaya wong Rusia dadi salah siji saka akeh bangsa (kira-kira 20-30%), lan dudu mayoritas kaya saiki (60-70%). Elit multinasional (mafia, inti kang Yahudi kaya padha Agalarovs, Usmanovs, Kiriyenkos, etc.) saka Federasi Rusia nganggep Rusia ancaman kanggo posisi lan ibukutha dicolong. Mulane, dongeng babagan ancaman fasisme Rusia nyebar, slogan "Rusia kanggo Rusia!" dilarang, lan mantra babagan "negara multinasional" diulang. Tujuane yaiku nyuda identitas nasional Rusia. Nah, senjata sing paling penting yaiku migran.
        3. +2
          26. mars 2024 09:49
          kalbu? Ora, dheweke ora ngerti babagan iki. Mbokmenawa mangkono. Nyuwun
        4. +3
          26. mars 2024 16:00
          Kekuwatan ing Uni ora owah nganti pirang-pirang dekade, nanging ora ana sing bisa kedadeyan kaya ngono. Alasane dumunung ing wilayah liyane. Sikap "Sugih ing biaya apa wae" ora ana alangan lan ora diwatesi dening kepentingan moral, etika, utawa nasional. Para birokrat borjuis lan korupsi ora duwe bangsa. Gusti Allah iku dhuwite.
      2. + 12
        26. mars 2024 08:04
        Aku ora kejawab siji titik. Kedutaan Besar AS ing Moskow ngetokake peringatan sadurunge serangan kasebut. Situs kasebut bisa diakses kanthi bebas. Apa ora ana aparat penegak hukum sing nanggapi informasi kasebut? Sing akeh acara massa sing dianakake ing wilayah Moskow ing wektu sing padha ora bisa nggawe rezim siaga dhuwur ing panggonan sing dianakake?
        1. + 21
          26. mars 2024 09:35
          Piye ora reaksine???
          Dheweke dhewe nyatakake ing papan FSB yen kabeh iki palsu lan nyoba dening Kulon kanggo goyangake galley.
      3. +5
        26. mars 2024 11:59
        Mikhail-Ivanov:
        Aku dhewe ngerti serangan teroris ing Crocus

        Cukup masuk akal miturut pendapatku.
        Apa sampeyan mikir yen bisa mbaleni operasi kasebut kanthi keterlibatan ekstra etno-agama?
    3. +2
      26. mars 2024 09:44
      Quote: Beruang Cilik
      "Organisasi Khorasan Negara Islam"

      ISIS meh ora ana hubungane karo Crocus.
    4. +4
      26. mars 2024 09:48
      Sing bakal dilindhungi dening aurus waja, pager dhuwur ing desa elit lan keamanan pribadi, saliyane FSO, Kementerian Dalam Negeri lan Pengawal Nasional Rusia sing utamane nglindhungi.
    5. + 12
      26. mars 2024 12:02
      Aku wonder carane Belarus ngatur tanpa impor massive migran ekstremis.
  3. + 46
    26. mars 2024 04:15
    Ngapunten, nanging yen kita duwe kabijakan migrasi sing jelas, fokus utamane kanggo ngurmati hak-hak lan kabebasan-kabebasan saka populasi pribumi Rusia, lan ora ngambung bokong saka macem-macem kelompok etnis sing asing karo kita, mula kita ora bakal wedi karo apa wae. MI6. Para legislator Duma elek, departemen lan layanan penegak hukum lan migrasi elek, menehi kewarganegaraan kanggo dhuwit kanggo kabeh jinis scum, nalika Rusia ora bisa entuk kewarganegaraan nganti pirang-pirang taun, lan wong lanang pinter Kremlin sing ngetutake kabeh iki. marga saka kapentingan tartamtu saka bunder wong elek. Ing kene ana mungsuh sejati. Yen ora kabeh iki, MI6 mesthi bakal rusak untune
    1. + 27
      26. mars 2024 04:49
      Kutipan saka: FoBoss_VM
      Nuwun sewu, nanging yen kita duwe kabijakan migrasi sing jelas

      Kita duwe kabijakan sing jelas sing diumumake dening ndhuwur - "Entuk sugih."
      Nganggep perkara utama iki, kabeh liya bisa digunakake.
      1. +7
        26. mars 2024 08:55
        "Enak awakmu"


        Yen mung "Sugih" ...
        "Rusia anyar" digedhekake ing negara kasebut. Tanpa werna Rusia, tradhisi lan budaya.
        Keuangan tansah mung alat.
    2. + 42
      26. mars 2024 04:56
      Ana artikel ing VO "nganti gludhug ...", padha Cut metu. Ketoke ana sing ora seneng karo artikel utawa komentar kasebut. Nanging ana akeh perkara sing menarik ing kana. Aku wonder yen artikel iki uga bakal Cut? Iki kebijakan. (Aku ora nyalahake dheweke, dheweke uga ditekan saka ndhuwur)
      1. +3
        26. mars 2024 09:52
        Artikel iki ora bakal Cut metu, iku bab kabeh lan boten ing wektu sing padha - ngiyataken sing standar, deepen wong blah blah blah.
        1. +2
          26. mars 2024 20:49
          Kutipan saka AdAstra
          Artikel iki ora bakal dipotong, babagan kabeh lan ora ana ing wektu sing padha

          Dheweke ngethok sampeyan ora kanggo artikel, nanging kanggo komentar! Iki uga duwe papan "Situs dipatèni". Bener, dheweke nguripake sawise kira-kira menit 15. Kaya, bebaya, supaya ora ngomong akeh banget ing kene!
    3. + 22
      26. mars 2024 05:45
      Pitakonan iku beda. Apa legislator Duma dhewe ora gelem dadi penganut MI6 lan sekte liyane?
      1. + 19
        26. mars 2024 06:01
        Inggih, miturut aktivitas profesional lan apa sing ditindakake, aku ngakoni banget. Ora ana cara liya kanggo nerangake iki
      2. + 14
        26. mars 2024 08:26
        sampeyan ndeleng serviceman ing oyod))) generasi iki sing adol USSR lan sampeyan pengin manggon ing Miami, sampeyan ngerti, duwe villa ing Italia, angel dadi patriot, mula pura-pura dadi gombal lan Cut rambute lan ana pesawat lan Viv la France utawa apa wae sing ngandika ing ijin panggonan wong
        1. + 10
          26. mars 2024 11:24
          Kutipan saka Mazunga
          sampeyan ndeleng serviceman ing oyod))) generasi iki sing adol USSR lan sampeyan pengin manggon ing Miami, sampeyan ngerti, duwe villa ing Italia, angel dadi patriot, mula pura-pura dadi gombal lan Cut rambute lan ana pesawat lan Viv la France utawa apa wae sing ngandika ing ijin panggonan wong

          Nalika aku ngerti, generasiku sing adol USSR? Banjur ngomong ngendi aku bisa njaluk bagean? ngguyu Aku setuju, paling ing wangun villa ing Alaska ngguyu
          1. +7
            26. mars 2024 11:27
            ya, njupuk)))) malah ing Kem volost, aku ora ngomong bab sampeyan ing asas, nanging bab wong-wong sing lelayaran ing setir lan dipakani saka setir))) ing dina iku lan isih angin lan feed ana.
            1. Komentar wis dibusak.
        2. +2
          26. mars 2024 20:53
          Kutipan saka Mazunga
          Generasi iki sing adol USSR, nanging aku pengin manggon ing Miami

          Sauntara iku, padha ngongkon anak lan putu ana mrana, panggonan kanggo mapan.
      3. +8
        26. mars 2024 08:56
        Kutipan saka sever41
        Pitakonan iku beda. Apa legislator Duma dhewe ora gelem dadi penganut MI6 lan sekte liyane?

        Aja ngomong, anggota Duma ora wani menyang jamban tanpa sinyal saka ndhuwur
  4. +3
    26. mars 2024 04:20
    Sawise gagal ngalahake Rusia ing paprangan, Inggris bakal nyoba numpes saka njero

    Apa alat sing bakal digunakake Inggris kanggo iki?
    Aku sing paling mbebayani kanggo kita iku renegades kayata Gorbachev lan Yeltsin.
    Sabanjure teka kategori agen pengaruh, para pelayan, wong enom sing sinau ing London lan Washington ... saka ing kono padha bali, kanggo sisih paling, brainwashed lan ardent mungsuh saka negara kita.
    Luwih, hubungan antar etnis, Inggris banget pinter nggunakake kolom kalima antarane borjuis ing Rusia, pitting Rusia marang Tajiks lan Tajik marang Rusia ... Kanggo sawetara alesan GDP ora sok dong mirsani iki ... utawa ora pengin sok dong mirsani lan nanggepi. .
    Macem-macem blogger Russophobes lan hype uga digunakake marang wong-wong kita kanthi lengkap ... umume, yen digali luwih jero babagan topik iki, akeh informasi, ibu, aja kuwatir ... ngarep perang nglawan kita yaiku jembar banget...ora kabeh warga kita weruh lan ngerti iki.
    1. + 31
      26. mars 2024 04:55
      Quote: Lech saka Android.
      nglawan Rusia nglawan Tajik lan Tajik nglawan Rusia ...

      Ora perlu ngganggu sapa wae.
      Bedane mentalitas ndadekake para migran rumangsa kaya nelukake master. Dheweke urip miturut aturan desane - saka musik banter nganti piso ing iga yen ana kritik.
      Lan panguwasa njaluk supaya Rusia dadi wedhus kurban - yen ora, iki baiting ... Padha menehi saran kita, ora migran, kanggo re-education. Mendidik maneh tegese sabar.
      Dadi karya "umpan" ora dibutuhake - karya iki ditindakake ing omah karo para migran - amarga kahanan sosial ekonomi sing mundur.
      1. + 14
        26. mars 2024 05:44
        Dheweke menehi saran supaya kita sinau maneh, dudu wong neneko. Mendidik maneh tegese sabar.
        Menapa malih, bab ingkang sami kedadosan ing negara Eropah, ngendi wong wis teka ing jumlah gedhe.
      2. + 14
        26. mars 2024 06:22
        Iki dudu masalah mentalitas wong Tajik ... nanging kontrol wong Tajik dening panguwasa; kanggo radikalisme, ekstremisme, nglanggar norma-norma prilaku ing masyarakat kita kudu diterusake kanthi penahanan, pengadilan, penjara ... iki persis masalah.
        Panguwasa dhewe ngidini unsur-unsur kasebut dadi amuk ing lurung-lurung kita ... perang kudu diwiwiti karo Duma Negara kanthi ngetrapake undang-undang sing cocog, ngilangi pelobi para wakil, banjur mudhun kekuwatan vertikal kanggo nggawa standar prilaku pejabat. nganti titik tuntutan pidana kanggo inaction.
        Ing teori, kabeh gumantung ing PDB kita ... peluncuran flywheel saka paksaan dening negara mekanisme sing perlu gumantung ing ... sumelang ... Aku ndeleng dheweke lan weruh yen dheweke ora cepet-cepet nindakake iki. .
        1. + 18
          26. mars 2024 08:59
          Quote: Lech saka Android.
          Ing teori, kabeh gumantung marang PDB kita ... peluncuran flywheel saka paksaan dening negara mekanisme sing dibutuhake gumantung ...

          Lan ngusulake kanggo adaptasi migran kanggo peradaban kita, kanggo budaya, adat, mentalitas kita..... Lan ora kanggo incite kebencian etnis... Ayo migran swagger, matèni wong kita lan nggawa kita greyness desa.
          1. +5
            26. mars 2024 09:02
            Kutipan saka Pakdhe Lee
            Lan aja njalari kebencian etnis ... Ayo para migran swagger, mateni rakyat kita lan nggawa abu-abu desa.

            Ana iki ... Aku isih nyoba kanggo ngerti apa kang ngimbangi kene ing pojok piso.
            Sawise kabeh, kesabarane rakyat ora ana watese...sawise serangan teroris kuwi gampang banget ilang kapercayan.
            1. + 11
              26. mars 2024 09:13
              Quote: Lech saka Android.
              Sawise serangan teroris kuwi gampang banget ilang kapercayan.

              Isih akeh pitakonan babagan serangan teroris iki: entri gratis lan metu saka teroris, ora ana keamanan bangunan lan acara, ora ana sistem weker, weker geni lan pemadam kebakaran otomatis ora bisa. materi sing gampang kobong saka bangunan lan mlebu pemilik menyang kantor listrik ...
            2. +3
              26. mars 2024 16:21
              .sawise serangan teroris kuwi gampang banget ilang kapercayan.
              Jujur, aku ora duwe apa-apa. Dheweke ora bakal ilang ing mripatku.
          2. +6
            26. mars 2024 09:48
            [b]
            dheweke ngusulake kanggo ngganti para migran menyang peradaban kita, karo budaya, adat istiadat, mentalitas kita.[
            /b]Apa wilayah Muslim ing Rusia wis adaptasi banget karo budaya Rusia?
            1. +1
              26. mars 2024 16:22
              Apa wilayah Muslim ing Rusia wis adaptasi banget karo budaya Rusia?
              Kuwat lan awet. Tataria, Bashkiria. Caucasus minangka topik sing kapisah.
          3. +2
            27. mars 2024 00:48
            ..... adaptasi migran....

            Nganti pirang-pirang taun ing negara pasca-perestroika, ora bisa adaptasi, lan nalika saya tambah, masalah-masalah saka dheweke dadi luwih akeh, uga biaya kanggo wong-wong mau. Wektu kanggo ngenali arah sing mbebayani iki, nyatakake, lan ninggalake. Lan mundur saka organisasi internasional sing menehi resep pemukiman maneh "elemen asing."
            Yen bapake kerja ing kulawargane, pira wong saka kulawargane sing nampa tunjangan utawa pensiun? 5-6-7? Ya Gampang! Apa wong sing ora duwe keahlian kuwi larang banget kanggo negara? Lan aku nganggep manawa pratelan babagan anggaran kasebut luwih kuat tinimbang kabeh warga pribumi. Aku malah ora pengin hi Vladimir Vladimirovich lan ngomong babagan iki
        2. +1
          26. mars 2024 20:26
          Quote: Lech saka Android.
          Iku ora masalah mentalitas Tajik ... iku masalah kontrol Tajik dening panguwasa,

          Yen mung ... Sayange, masalah mung bisa dirampungake kanthi pendidikan. Wong bodho lan wong Turkmen.
          Nanging yen anak-anak kita isih digedhekake ing kulawarga, lingkungan lan sekolah sing luwih utawa kurang normal, mula para migran minangka produk saka pandhidhikan saka desa-desa (sing ringkes).
          Kita ora duwe kekuwatan kanggo ngajari awake dhewe, nanging kita kudu nglatih maneh jutaan wong asing.
          Carane ora "nguwasani wong-wong mau saka panguwasa" iku masalah akeh; 20 yuta, paling apik, bisa dikontrol kanthi entheng. Lan apa wanders nang massa iki - sayangé. Nganti dheweke metu lan nemokake dalan metu - contone, kanggo ngontrol pengontrol kanthi suap.
    2. + 40
      26. mars 2024 05:14
      Quote: Lech saka Android.
      Aku mikir bab paling mbebayani kanggo kita renegades kuwi minangka Gorbachev lan Yeltsin.

      Iku tetep mung kanggo mangerteni yen Putin, sing nganggo wreaths ing kuburan EBN, minangka pewaris langsung EBN, lan kajaba tembung lan pitenah marang sistem sosialis, kita ora bakal krungu apa-apa saka dheweke ... Paling ora kanggo 12 taun sabanjuré ...
      Mbangun sistem kakuwatan sing ngrusak bangsa titular iku worth banget ...
      1. + 16
        26. mars 2024 06:17
        Sampeyan mung kudu ngerti yen Putin, sing nganggo wreaths ing kuburan EBN, minangka pewaris langsung EBN,


        Warisan sing diwarisake Putin saka EBN bakal dilestarekake, dikembangake lan digabungake.
        .

        Putin ngomong babagan masa depan urip politik ing Rusia

        MOSCOW, 18 Maret - RIA Novosti. Calon presiden Rusia lan kepala negara saiki Vladimir Putin ujar manawa dheweke mikir yen ing urip politik ing Rusia kabeh bakal tetep kaya saiki.
        "Aku mikir yen ing urip politik domestik biasa, kabeh bakal tetep padha," ujare Putin marang wartawan ing markas pemilihan....https://ria.ru/20240318/putin-1933876106.html


        Kabeh bakal tetep kaya sadurunge: sing sugih saya sugih, sing mlarat saya mlarat.

        P.S. "MOSCOW, 1 Maret - RIA Novosti. Total kasugihan saka pengusaha paling sugih saka Rusia ing rong sasi pisanan taun tambah dening 11,084 milyar dolar;..."
        https://ria.ru/20240301/milliarder-1930393358.html
        1. +2
          27. mars 2024 01:10
          Kutipan: AA17
          Kabeh bakal tetep kaya sadurunge: sing sugih saya sugih, sing mlarat saya mlarat.

          Lan minangka HE bubar nyatakake: Ora bakal ana deprivatisasi! recourse
    3. + 25
      26. mars 2024 07:31
      Sing paling mbebayani ora renegades, nanging kelanjutan saka kursus saiki. Negara kita apes slamet Yeltsin lan Gorbachev, sanadyan karo losses. Apa bakal urip para migran lan kabijakan saiki - kita bakal weruh kanthi cepet
      1. +5
        26. mars 2024 09:51
        Apa dheweke bakal slamet?
        Kanggo 25 taun aku piye wae ngalami perang Chechnya lan serangan teroris lan bakal slamet 6 taun isih, utawa malah 12...87% saka wong-wong sing milih kanggo dalan negara setuju karo iki..Dheweke siap kanggo urip..
    4. + 10
      26. mars 2024 08:53
      Quote: Lech saka Android.
      Aku sing paling mbebayani kanggo kita iku renegades kayata Gorbachev lan Yeltsin.

      Eh, ing papan sing paling menarik, rantai kasebut rusak ...
    5. +2
      26. mars 2024 20:55
      Quote: Lech saka Android.
      Aku sing paling mbebayani kanggo kita iku renegades kayata Gorbachev lan Yeltsin.

      Ora ana ing MSG, utawa ing EBN, ora ana pelanggaran hukum migrasi kasebut!
      1. 0
        28. mars 2024 14:47
        Quote: apik ala
        Ora ana ing MSG, utawa ing EBN, ora ana pelanggaran hukum migrasi kasebut!

        Ing sangisoré wong-wong mau, Rusia dipatèni ing republik. Saiki lagi ngethok lan nembak wong ing omahe dhewe-dhewe. Kabeh lumaku miturut rencana. Sampeyan ngerti rencana sapa, kanthi huruf Pu ...
      2. 0
        30. mars 2024 16:49
        Kajaba iku, Lenin dudu kontemporer sosialisme. Dina lan wengi ganti (Gorbachev, Yeltsin), lan karavan (proses) terus ...
  5. + 18
    26. mars 2024 04:36
    Perlu banget. Saben wong sing mlebu diwenehi sidik jari lan DNA (negara mbokmenawa ora duwe dhuwit cukup kanggo sing terakhir). Sembarang kedadeyan cilik, kanggo saben wong sing cedhak, tersangka utawa saksi, ora preduli sapa dheweke miturut dokumen, karo kulawarga lan anak-anake - pesawat lan menyang tanah air. Sawise mlebu maneh - ditahan nganti setahun ing pakunjaran.
    Utawa kaya ing Korea Kidul - mlebu mung kanthi tiket bali sawise 3 sasi. Kejiret mengko - deportasi karo larangan entri kanggo sawetara taun. Wong Korea ngerti carane nangani para migran, ngencengi lan ngencengi hak mlebu. Wong Cina uga gedhe. Teka - prints, foto ing database. Lan Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan teka ing curiga perang utawa pesta banter.
    Sing ora ngerti, utamané residents saka bagéan Eropah saka Rusia. Sadurunge pandhemen, bagean singa saka migran menyang China lan Korea, nggunakake Federasi Rusia minangka pangkalan. Lan akeh wong Rusia kita menyang kana kanggo entuk dhuwit. Lan penulis garis kasebut nggawe paspor asing kanggo kerja ing Korea utawa China. Nanging banjur pandemi, tapel wates ditutup, mlebu menyang Korea diencengi.
    Saiki wektu wis teka. Sapa sing bakal ngandhani aku ing pungkasan taun 90-an - awal taun XNUMX-an yen kita bakal kerja ing China? Sanadyan nalika iku wong Tionghoa lagi nyambut gawe ing situs konstruksi ing Siberia lan omah kaca. Saiki sampeyan ora bisa nemokake wong Tionghoa ing wayah awan, nanging CIS ana ing situs konstruksi ing China lan Korea sadurunge pandemi.
    1. + 16
      26. mars 2024 06:57
      Kutipan: Mekey Iptyshev
      Perlu banget. Saben wong sing mlebu diwenehi sidik jari lan DNA (negara mbokmenawa ora duwe dhuwit cukup kanggo sing terakhir). Sembarang kedadeyan cilik, kanggo saben wong sing cedhak, tersangka utawa saksi, ora preduli sapa dheweke miturut dokumen, karo kulawarga lan anak-anake - pesawat lan menyang tanah air. Sawise mlebu maneh - ditahan nganti setahun ing pakunjaran.
      .

      Apa bisa nyaring wong sing ora ngerti Rusia ing tapel wates? A sawetara pitakonan kanggo sing ngetik kanggo njawab. Apa sampeyan arep menyang Rusia? Kowe arep menyang sapa? Sapa sing bakal ketemu sampeyan? Sampeyan arep menyang alamat ngendi? Lan sateruse. Yen ora bisa mangsuli, dheweke langsung mbalik maneh. Lan yen padha ora kejawab sampeyan, lan wong anyar nindakake angkara, sampeyan bisa tansah golek sing ora kejawab wong. Lan uga nggawa menyang kaadilan
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +4
        26. mars 2024 12:38
        Apa bisa nyaring wong sing ora ngerti Rusia ing tapel wates? A sawetara pitakonan kanggo sing ngetik kanggo njawab. Apa sampeyan arep menyang Rusia? Kowe arep menyang sapa? Sapa sing bakal ketemu sampeyan? Sampeyan arep menyang alamat ngendi? Lan sateruse. Yen ora bisa mangsuli, dheweke langsung mbalik maneh. Lan yen padha ora kejawab sampeyan, lan wong anyar nindakake angkara, sampeyan bisa tansah golek sing ora kejawab wong. Lan uga nggawa menyang kaadilan
        Aku pengin ndeleng pemeriksa sing setuju supaya wong migran lulus ing kahanan iki ngguyu Sampeyan bisa ngomong ngendi kanggo nemokake de.bi.la kuwi? ngguyu
        Aku saranake supaya kita ngilangi kabeh wong sadurunge teka! eseman Kita kudu nuduhake welas asih! tresna
      3. +4
        26. mars 2024 16:28
        Apa bisa nyaring wong sing ora ngerti Rusia ing tapel wates? A sawetara pitakonan kanggo sing ngetik kanggo njawab. Apa sampeyan arep menyang Rusia? Kowe arep menyang sapa? Sapa sing bakal ketemu sampeyan? Sampeyan arep menyang alamat ngendi? Lan sateruse. Yen ora bisa mangsuli, dheweke langsung mbalik maneh. Lan yen padha ora kejawab sampeyan, lan wong anyar nindakake angkara, sampeyan bisa tansah golek sing ora kejawab wong. Lan uga nggawa menyang kaadilan
        Sawise mlebu, wong khusus mangsuli pitakon kasebut. Lan ora ing papriksan tapel wates, nanging langsung ing kantor dhuwur. Luwih tepate, ing kabeh kantor, amarga sing miskin kudu direksa saka kita.
      4. +3
        26. mars 2024 21:15
        Quote: Egoza
        Lan yen padha nglilani sampeyan liwat, lan wong anyar nindakake angkara, sampeyan bisa tansah golek sing ora kejawab iku. Lan uga nggawa menyang kaadilan
        Nanging sapa sing bakal nindakake iki?
    2. + 22
      26. mars 2024 08:32
      Model undang-undang migrasi UAE kudu dadi basis - meh ora mungkin wong migran entuk kewarganegaraan. Pelanggaran hukum sing paling cilik - metu saka negara kasebut.... Nanging ora ana hukum migrasi sing ketat bakal mbantu nganti tatanan dibalekake ing Layanan Migrasi Federal lan Departemen Dalam Negeri Kementerian Dalam Negeri.... , apa sing kita duweni asring dilanggar.
      1. +3
        26. mars 2024 13:20
        Kita kudu njupuk model undang-undang migrasi UAE minangka basis - meh ora mungkin wong migran entuk kewarganegaraan. Nglanggar hukum sing sethithik - metu saka negara ....
        Kenapa copy? Aku propose kanggo ngidini mung lulusan Harvard lan Massachusetts Institute of Technology, utawa, ing kasus nemen, Cambridge lan Oxford, menyang Rusia saka Asia Tengah, nanging ora langsung, nanging mung sawise lulus ujian ing beluk lan basa Rusia. Ngundang anggota lengkap Akademi Ilmu Rusia minangka pemeriksa kanthi imbuhan sing apik, supaya wong-wong miskin entuk dhuwit ekstra.
        Nanging aja menehi kewarganegaraan! Nggawe pangecualian mung kanggo pamenang Nobel!
    3. +1
      26. mars 2024 12:08
      Perlu banget. Saben wong sing mlebu diwenehi sidik jari lan DNA (negara mbokmenawa ora duwe dhuwit cukup kanggo sing terakhir). Sembarang kedadeyan cilik, kanggo saben wong sing cedhak, tersangka utawa saksi, ora preduli sapa dheweke miturut dokumen, karo kulawarga lan anak-anake - pesawat lan menyang tanah air. Sawise mlebu maneh - ditahan nganti setahun ing pakunjaran.
      Apa sing ketat banget ing kene? Nyuwun Mesthine kaya iki:
      Saben wong sing mlebu diwenehi sidik jari lan DNA lan ... langsung menyang kunjara! sedulur
    4. +1
      26. mars 2024 12:17
      Sembarang kedadeyan cilik, kanggo saben wong sing cedhak, tersangka utawa saksi, ora preduli sapa dheweke miturut dokumen, karo kulawarga lan anak-anake - pesawat lan menyang tanah air. Sawise mlebu maneh - ditahan nganti setahun ing pakunjaran.
      Ayo! Sing regane tiket pesawat??? Ayo dheweke mlaku mlaku, bebarengan karo kulawarga, anak lan saksi sing dicurigai! Lan ing wektu sing padha terus-terusan ngambung pengawal sing ngiringi ing bokong! tresna
      Lan yen sampeyan nyoba mlebu maneh, sampeyan bakal ditembak ing pinggiran!
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +5
            26. mars 2024 15:58
            ana diagram kaya iki, mandheg ing Poltoratskogo kanthi warna abang saka mburi, decl ditabrak bumper, dheweke mlumpat metu ing kene lan ana bagean))) Aku sinau ing departemen teknis ing Sarykulka, aku mesthi kanca.
            1. +1
              28. mars 2024 08:47
              Hello! Bab sing menarik: nalika aku lara, dheweke mbusak kabeh jawabanku marang sampeyan, kalebu sing kalebu ngutip frasa saka komedi gedhe Gaidai! eseman
              1. +1
                28. mars 2024 08:53
                ya, contoku karo bapak lan mobil uga dibusak))) ketoke dheweke mambu banget saka pilaf
                1. +1
                  28. mars 2024 08:59
                  Kutipan saka Mazunga
                  ya, contoku karo bapak lan mobil uga dibusak))) ketoke dheweke mambu banget saka pilaf

                  Dadi aku kelangan wong sing ora salah, mung kutipan babagan "sampeyan ora bisa nyukupi volost." Apa wong sing mbusak ora nonton "Ivan Vasilyevich"??? eseman
  6. + 27
    26. mars 2024 04:50
    Wingi, artikel sing padha dening Romawi ditindhes. Iki bakal tetep nganti nedha awan???
    1. + 13
      26. mars 2024 08:34
      Ingkang utama ing kene yaiku yen Romawi dhewe ora ditutupi, artikel kasebut apik, mula Eshnikov bisa uga ana ing mobil.
  7. + 37
    26. mars 2024 04:57
    Sadawane dalan, 25 proyek sing dijanjekake kanggo wong Rusia ing siji wektu digawe kanggo para migran.
    1. + 18
      26. mars 2024 05:16
      Kutipan saka parusnik
      Sadawane dalan, 25 proyek sing dijanjekake kanggo wong Rusia ing siji wektu digawe kanggo para migran.

      ...Ya...Kanthi bedane tingkat teknologi lan kualifikasi... wassat
    2. + 12
      26. mars 2024 09:11
      padha janji
      & kekurangan tenaga kerja.

      Skizofrenia minangka propaganda lan sing ngrungokake.

      Sauntara kuwi, sing impor wis ngungsi warga lokal ora mung dadi petugas kebersihan.
      1. +3
        26. mars 2024 21:23
        Kutipan: Valenok
        Sauntara kuwi, sing impor wis ngungsi warga lokal ora mung dadi petugas kebersihan.

        Aku duwe rejeki apik kanggo nambani traumatologist-babai nalika aku patah tulang rusuk kira-kira 8 taun kepungkur. Iga isih lara.
        1. +2
          27. mars 2024 04:15
          Iga isih lara.

          Sampeyan isih begja banget.
          20 dina kepungkur aku kudu njupuk ibuku saka kamar mayat sawise "dokter" kaya ngono.
          Aku isih ora ngerti jeneng mburi. Perawat ing ruang tunggu kandha yen dheweke ora bisa ngomong apa.
          Aku ora ngerti diagnosis (apa sing "dirawat"). Laporan kematian kasebut nyatakake "penyebab kematian sing ora dingerteni" kode 99.
    3. +5
      26. mars 2024 16:31
      Sadawane dalan, 25 proyek sing dijanjekake kanggo wong Rusia ing siji wektu digawe kanggo para migran.
      Nanging akeh lowongan wis digawe kanggo Rusia ing tentara aktif! Iku ora kabeh ala! ngguyu
  8. -35
    26. mars 2024 05:03
    Ing sawijining wektu, nalika mbangun omah ing desa, aku nandhang sangsara banget saka wong lokal sing ngancam bakal nyolong kabeh bahan. Padha ngethok kabel supaya mengko "mung 20 ewu" bisa nyambung maneh .... ngguyu Saiki wis padha mati amarga mendem.
    Lan aku supaya ndandani saka wong neneko. Padha ora bisa ala. Salam hangat kanggo patriot Rusia!
    1. + 20
      26. mars 2024 05:20
      Kutipan: ivan2022
      Saiki wis padha mati amarga mendem.

      Dadi, pranyata kenapa kita mandheg saka konsumsi alkohol lan munggah ing panggunaan narkoba ...
    2. + 25
      26. mars 2024 08:08
      Kutipan: ivan2022
      Salam hangat kanggo patriot Rusia!


      Salam hangat kanggo patriot non-Rusia...Aku uga kerjo karo migran ... padha mbukak hack ... sampeyan kudu terus-terusan ngontrol lan njaluk dhuwit ora luwih elek tinimbang hacks ... supaya ora bla bla.
      Sawise dheweke, jambs kudu terus-terusan diilangi.
    3. + 26
      26. mars 2024 08:30
      Keturunan para migran iki bakal ngaturake salam kanggo anak-anakmu. Ya, lan sampeyan isih bisa njupuk ing pensiun nalika sampeyan miwiti ngomong. Nanging dheweke ora bakal ngilangi kabel sampeyan. Lan dheweke bakal mbuwang sampeyan metu saka omah. Kaya ing 90s padha Rusia ing Asia Tengah.
  9. + 33
    26. mars 2024 05:07
    Salahe Nata maneh, ing kene dheweke nindakake prekara-prekara sing gila kaya MI6, Mossad, lan CIA gugup ngrokok ing pinggir, lan njerit Ibu mlayu menyang kabeh arah. Ora perwira intelijen NATO sing ngetokake paspor lan mriksa basa Rusia, dudu wong-wong sing ngowahi undang-undang kita dadi sirkus, nanging warga pribumi dhewe dadi bocah lanang sing mecut. Mung ing TV kita ora ninggalake wong kita dhewe, nanging nyatane, bisnis ora ana sing pribadi. Kapitalisme ing wangun sing paling sesat, para kapitalis jaman biyen ora bisa mikir babagan fenomena kaya ngono, iki dudu totalitarianisme, dudu kediktatoran, clownery mbokmenawa paling cocok. Obah-obah amben tanpa wates, tanpa tumindak nyata lan pangarep-arep kanggo owah-owahan, bakal disembelih kaya wedhus, kabeh lan kabeh wis didol karo giblets, ora ana sing suci, apa wae institusi masyarakat sing sampeyan tindakake, kabeh didol lan digabung. menyang lumpur tanpa wates lan putus asa ...
  10. + 22
    26. mars 2024 05:07
    Maneh ana wong sing kudu disalahake.
    Dheweke nggawe masalah dhewe, banjur golek sing tanggung jawab.
    1. + 14
      26. mars 2024 05:26
      Masalah dhewe nggawe
      Masalah-masalah kasebut tuwuh dadi ikatan spiritual.
  11. + 16
    26. mars 2024 05:37
    Ora ana keraguan manawa panyebaran migran sing kurang trampil, ora duwe pendidikan lan agresif menyang negara kita kedadeyan kanthi bantuan maksimal saka layanan intelijen Inggris, uga layanan intelijen negara-negara Barat liyane.


    Kasunyatan manawa layanan intelijen Barat ana ing mburi kabijakan maling lan pidana saka panguwasa Rusia minangka kesimpulan sing mbebayani banget saiki. Penulis iku wong sing wani...
  12. + 18
    26. mars 2024 05:55
    Iku misale jek sing migrasi uncontrolled saka Asia Tengah lan Transcaucasia ing dhewe iku ala, ora ana sing mbantah. Nanging aku manawa buruh PVS (wakil saka bisnis construction, wakil (elinga cilik ing St. Petersburg karo legalization saka 100 gasters dening salah siji saka wakil?), kejiret ing rackets pangayoman lan bribery kanggo nyedhiyani dokumen perlu kanggo kewarganegaraan kanggo residents saka desa lan desa, ora tembung saka Russian, ora tembung , kudu langsung dikirim menyang kemah, karo watesan umur minimal 000 taun, tanpa parole sembarang.
    1. +1
      29. mars 2024 17:38
      Lan tanpa hak korespondensi kaya sadurunge.
  13. + 18
    26. mars 2024 05:57
    Sembarang wangun asosiasi migran kudu padha karo kelompok kriminal sing diatur, utawa malah organisasi teroris, amarga kabeh mau mung bakal dadi tutup kanggo geng diaspora etnis lan basis kanggo latihan teroris mangsa ngarep.

    Ana perlu kanggo sanitasi tanpa welas asih saka badan pemerintah ing wilayah sing pejabat lan wakil saka lembaga penegak hukum wis digabung karo diasporas - sethitik liyane lan ing sawetara wilayah ing Rusia bakal perlu kanggo introduce rezim operasi counter-teroris.


    Artikel kasebut pancen bener lan saran sing apik banget. Mung, paling kamungkinan ... cendhak, ngimpi ora mbebayani, nanging ora ngimpi iku mbebayani.
  14. + 14
    26. mars 2024 06:02
    "Ora ana sangsi manawa panyebaran migran sing kurang trampil, ora duwe pendidikan lan agresif menyang negara kita ditindakake kanthi bantuan maksimal saka layanan intelijen Inggris...." Ana sing ora ngerti, negara kita dipimpin dening MI6, lan polisi, FSB, ... sawetara agen intelijen Inggris?
    1. + 20
      26. mars 2024 06:17
      Pamrentahan kita dikelola dening MI6
      Lan ketoke wiwit 1991 ...
      1. + 11
        26. mars 2024 06:53
        Ing ekspresi sing tepat saka Stanislav Govorukhin: "Ing awal 90-an, revolusi pidana gedhe dumadi ing Rusia." Buruh Guild (manajer efektif), geng kriminal lan rabble liyane dadi kuwasa. Kontingen jenis iki mesthi gampang dikontrol dening layanan intelijen asing. Deleng carane akeh wakil kita duwe real estate lan anak sing manggon ing luar negeri. Rusia ing kontrol external. Dadi ojo ngece awakmu. Kabeh sedulur iki duwe tugas ngresiki wilayah kanggo kolonisasi negara-negara Barat. Kabeh kekacoan iki wis lumaku kanggo 5000 taun. Kaya sing dikandhakake, Rbs ana ing repertoare. Terorisme nduweni kewarganegaraan, kewarganegaraan kasebut ditemtokake dening haplogroup R1b1. Dadi sing ditresnani dening kabeh "elit" kita yaiku Eropa Kulon "enlightened". Kabeh liya minangka akibat.
      2. +6
        26. mars 2024 08:42
        Lan ketoke wiwit 1991 ...
        wiwit 1985 (mundhak kuwasa Gorbachev) nglirik
  15. + 21
    26. mars 2024 06:11
    Apa ana sing ngerti, saliyane pejabat, negara - sumber impor "spesialis terkenal" - tukang cukur, sopir taksi, lan liya-liyane, tanpa ekonomi ora bisa ana - sing nuduhake simpati marang para korban serangan teroris ing Crocus? Utawa, apa klompok kejahatan sing diatur ing diaspora saiki wis tenang, lan sesuk bakal mlaku-mlaku ing dalan-dalan kanthi terorganisir nuntut mbebasake "wong sing ora salah"?
  16. + 21
    26. mars 2024 06:13
    Ing sawijining wektu ing UAE, 300 wong Nepal padha gelut. Kaputusan pamrentah UAE gampang - kanggo nglarang kabeh wong Nepal mlebu tanpa wates nganti keputusan sing kapisah digawe, yen ana, lan dheweke lunga menyang kana, kaya sing ditindakake marang kita, kanggo entuk dhuwit. Kabeh dadi sepi ing antarane warga negara liyane ing UAE, nanging ora nate banter. Gerbang emas ing Dubai ngadeg kanthi tenang minangka monumen - aku ora ngelingi
  17. +7
    26. mars 2024 06:20
    Ora preduli sapa sing ngganggu awake dhewe, pungkasane mung awake dhewe sing kudu kerja. Kesadarane para mudha wis suda nganti tingkat perusak. Asring diumumake yen kamenangan ing perjuangan internasional mung bisa mungkasi karusakane negara mungsuh. Iki nyederhanakake kesadaran bocah lanang utawa wadon. kanggo mikir kanthi logis. Kesadaran manungsa modern adhedhasar animasi. Apik banget kanggo ndeleng barang-barang individu, lan ora ndeleng kabeh umume. Mesthi, ora muspra yen mungsuh kita mangan roti ing Kulon, kabeh gumantung saka carane kita bisa nolak kabeh rencana mungsuh, kabeh gumantung ing kita.
  18. + 18
    26. mars 2024 06:50
    Kawicaksanan migrasi saiki migunani kanggo akeh ... kajaba kanggo wong pribumi Rusia, dipimpin dening wong Rusia sing mbentuk negara. Saka kene pitakonan logis kenapa wong Tajik utawa Uzbek sing duwe paspor Rusia bisa dadi bagian saka urutan rahasia sing diarani diaspora, nanging ing rahasia iki.
    Pesene ditutup kanggo Rusia utawa Mordvins utawa Yakuts? Ora kanggo sebutno apa sing bakal kelakon yen Rusia utawa Chuvashs pengin duwe diaspora dhewe ing Rusia karo atamans!Yen Rusia utawa Chuvashs uga pengin nggabungake urutan rahasia iki disebut "diaspora Tajik", uga, apa wae sinau, ngomong. , kanggo nyanyi lagu Tajik lan nari tarian. Dadi, kanggo wong Rusia utawa Chuvash, pimpinan pesenan rahasia iki sing diarani "Diaspora" bakal ujar kanthi jelas, menyang endi sampeyan arep, ngliwati alas, organisasi iki pancen adhedhasar nasional, supaya wong Tajik bisa manggon ing kene. nglirwakake hukum, tradhisi lan adat Rusia, sing luwih dhuwur tinimbang kabeh wong Lan ing kene wong Rusia lan Kalmyk bakal mikir yen wong Rusia utawa wong Kalmyk ing kono bakal nggawe pesenan rahasia sing padha kanggo awake dhewe, mula para pemimpin diaspora kasebut wis suwe nebang alas ing Magadan sing cerah.
    Lan iki minangka pimpinan diaspora Tajik lan Uzbek! Padha ngomong yen mung ing Moskow lan St. Petersburg padha nggawa jumlah gedhe ing bentuk suap supaya telung atus ewu, ing basa Rusia, "ora boom boom," Tajiks lan Uzbeks nampa kewarganegaraan Rusia. Miturut cara, salah sijine teroris sing ditahan, sing ora bisa ngomong Rusia, bakal kerja dadi sopir taksi ing Moskow, lan sing nomer loro, sing ora nganggo basa Rusia, wis kerja minangka penata rambut. Ya, ing negara liya, sopir taksi utawa penata rambut ora nganggo basa negara? Sing negesake apa sing dakkandhakake ing ndhuwur, yen pesenan rahasia sing diarani "Tajik, Uzbek, Turkmenistan, diaspora Kazakh" duwe kabeh struktur ing komposisi - saka pimpinan nganti sopir taksi lan penata rambut. ora duwe kabeh tentara pejuang ing strukture ...
  19. + 22
    26. mars 2024 07:08
    Sayange, akeh maneh sing salah, mikir yen iki bisnis sing ngimpor migran kanggo entuk bathi. Ora, iki kekarepan politik saka ndhuwur banget kanggo ngganti populasi pribumi karo sapa wae sing duwe budaya manca.
    1. + 12
      26. mars 2024 07:30
      mbok menawa sabab amal iki wis dijupuk munggah lan dibiayai dening Arab, Turki lan Iranians
    2. +7
      26. mars 2024 08:35
      Bisnis uga ngimpor. Mung sing gedhe. Padha sing nduweni negara.
  20. + 15
    26. mars 2024 07:16
    Saiki aku weruh wong-wong mau ngemot van karo barang-barang saka situs konstruksi lan njupuk "spesialis sing terkenal" nang endi wae. Kayane sing kudu ngerti yen dina iki layanan migrasi bakal teka kanthi pemeriksaan ing situs konstruksi.
  21. + 24
    26. mars 2024 07:26
    Pranyata metu sing West godless dadi kutha menyang aul kanggo kula, lan ora siji padhang.
    Negara kita milih kanggo nerusake kursus saiki; kabeh sing ditulis ing kesimpulan bisa nyabrang.
  22. +6
    26. mars 2024 07:28
    ----------- lan apa hubungane karo Mi-8?
  23. + 14
    26. mars 2024 07:31
    Putin mung ora ngerti babagan iki, yen ora, dheweke bakal ngrampungake masalah kasebut kanthi cepet.
  24. +8
    26. mars 2024 07:33
    Kabeh sing bisa ditindakake saiki yaiku nglirwakake para migran: aja tuku apa-apa saka wong-wong mau, aja nganggo layanane.
    1. +5
      26. mars 2024 13:57
      Aku malah ora menyang toko ngendi migran "mlayu"

      Sampeyan ngerti, mesthine dheweke ora bakal sok dong mirsani, lan dheweke ora bakal mlarat Nyuwun
      Padha duwe donya cilik dhewe lan padha mikir cara sing padha karo sampeyan, padha uga tuku saka dhewe, njupuk rambute saka dhewe, sing driver mendhoan, Sejatine? Sing kita ngomong babagan, dheweke duwe infrastruktur lengkap sing diikat dhewe ((
      1. 0
        26. mars 2024 16:47
        padha duwe infrastruktur lengkap disambungake menyang
        Tanpa dhuwit saka njaba, jagad cilike ora bakal urip.
    2. +1
      26. mars 2024 21:35
      Kutipan saka yuta
      Aku malah ora menyang toko ngendi migran "ngatur."

      Kowe arep menyang ngendi? Mangga ngirim kula alamat ing cedhak wilayah Moscow!
      1. +1
        26. mars 2024 22:54
        Moskow lan wilayah Moskow ora kabeh Rusia.
  25. + 20
    26. mars 2024 07:35
    Masalah utama Rusia yaiku pamrentah sing korup, sing nutup mripat marang aliran migran sing ora bisa dikontrol, apartemen karet, diaspora lan guwa Wahabi.
    Asil ing pasuryan.

    Mi-6, CIA, NSA, SBU ora ana hubungane. Dheweke mung kena kalus lara, sing ora diobati, nanging mung digosok kanthi luwih keras saben taun.
  26. + 20
    26. mars 2024 07:41
    "Patriot" utama negara kasebut nggawe pukulan kaping pindho kanthi kegiatane. Krisis demografi lan impor migran sing ora dikendhaleni. Apa iki? Bodho utawa angkara? Ing kasus apa wae, "patriot" utama ora nate tanggung jawab kanggo kesalahane.
    1. + 10
      26. mars 2024 10:09
      Apa iki? Bodho utawa angkara?
      Luwih bener lan luwih akurat kanggo ngomong kabodhoan utawa ngiyanati (pengkhianatan iku kejahatan dhewe). Kanggo kula, iku dudu kabodhoan, nanging ngiyanati wong lan negara. - Bungah, borjuis! - Kita, wong ala, nindakake kabeh. We disigar kayu bakar kuwi lan hauled ing sawetara HAY, lan murup kabeh kothak karo bom ireng, meriam putih lan cartridges kuning. Wis arep njeblug! Wong-wong borjuis banjur seneng-seneng, nanging ora kabeh wong sing ndhaptar Bad Boys dadi borjuis, lan ora kabeh wong diwenehi senggol senggol lan bakul cookie kabeh, lan saka sawetara, apa sing sadurunge diwenehi dijupuk. Lan kapal-kapal sing diprodhuksi sacara domestik ora lelayaran ing sadawane kali, pesawat domestik ora mabur ing langit biru, lan lokomotif uap sing diklumpukake saka bagean borjuis mlaku ing sadawane rel... Lan mausoleum ing ngendi Malchish-Kibalchish dumunung ing preian. ing karya A. Gaidar.
  27. + 12
    26. mars 2024 07:44
    Ora ana gunane ngencengi hukum, amarga iki ora ditindakake. Salah siji saka teroris wis kadaluwarsa visa kanggo 3 sasi.

    Nanging ing ngendi Rusia, lan ing ngendi hukum ...
  28. + 12
    26. mars 2024 07:45
    Miturut cara, Bastrykin njupuk kontrol saka cilik saka Rajapati anggota SVO ing Chelyabinsk, nuntut review sawijining .... Lan soko SILENCE. Ana sing ngerti apa-apa???
    1. +2
      26. mars 2024 14:54
      Lan sampeyan ngetik ing Internet apa lan ing kutha ngendi Bastrykin njupuk kontrol, ternyata dheweke duwe 48 jam dina, yen ora luwih, lan liyane, ora turu, ora mangan, ora pindhah menyang jamban, dheweke mung ngontrol kabeh.
      1. 0
        28. mars 2024 10:23
        takon pitakonan iki ing Vesti FM, yen sampeyan wong sing peduli, apa padha
  29. + 17
    26. mars 2024 07:48
    Apa MI-6? Malah yen lagi dadi bagéan saka tragedi iki, pondasi kanggo iku kasil glethakaken dening penganut kita dhewe ngimpor "spesialis qualified". Lan yen sadurunge padha luwih murah amarga gaji, saiki padha nampa gaji meh padha, lan cukup apik yen sampeyan njupuk construction industri, aku ora bakal ngomong bab construction sipil, aku ora bisa. Mulane, logika ngimpor wong-wong mau ing jumlah gedhe cukup angel dimangerteni, sawise kabeh, Rusia durung depopulated kanggo kuwi ombone. Lan anggere laku ganas iki terus, ontran-ontran kuwi bakal terus kelakon saka wektu kanggo wektu. Inggih, Salam khusus kanggo layanan khusus kita, Aku ora ngerti carane iku bisa kanggo rampung nglirwakake ancang-ancang kanggo serangan teroris nalika kabeh kedutaan mbukak mbukak bakal ana serangan teroris ing dina teka, lan khusus ing konser utawa pusat blanja gedhe. Lan Cherry ing ndhuwur saka TV ing dina mourning, sawetara seri bab pasukan khusus kelangan nyegah serangan teroris lan freeing hostages. Apa sinisme khusus marang wong mati lan wong sing ditresnani.
    1. + 10
      26. mars 2024 08:38
      Nganti kaya iki. 20+ taun kepunahan ing 0,5-1 yuta saben taun. Lan oops. Ora ana wong enom sing kuwat. Mung dhuwit, nanging stabilitas. Kita isih kudu mbangun akeh apartemen sing regane 100500 yuta ing Moscowabad. Lan ing negara liya, supaya padha mangan saka kebon. Apa sampeyan mikir? Gajine 25
  30. +7
    26. mars 2024 07:52
    Kutipan saka Vinnybuh
    Ana artikel ing VO "nganti gludhug ...", padha Cut metu.

    Apa bisa diwaca nang endi wae?
    1. +2
      26. mars 2024 21:40
      Dheweke ora ngrusak supaya sampeyan bisa maca!
  31. + 10
    26. mars 2024 07:59
    Ing sawijining wektu, Peter the Great miwiti gerakan saka barbarisme menyang peradaban kanthi ngethok jenggot.
  32. + 13
    26. mars 2024 08:00
    Kabeh kekuwatan wis dituku saka ngisor nganti ndhuwur dening Kementerian Dalam Negeri lan Pengadilan lan administrasi, sampeyan lan aku dirusak dening pejabat dhewe.
    1. +9
      26. mars 2024 10:11
      Kabeh daya wis dituku
      Kabeh kekuwatan ora dituku, wis tuwuh bebarengan, padha tumindak bebarengan.
      1. + 11
        26. mars 2024 10:12
        Kabeh kekuwatan ora dituku, wis tuwuh bebarengan, padha tumindak bebarengan.

        Ing ngendi akeh bandit ing taun 90-an? Padha dadi wakil.
        1. + 13
          26. mars 2024 10:17
          Iki sing dakkandhakake, para bandit wis dadi kuwasa lan nggawa rakyate dhewe. Miturut cara, presiden ngapura "Tsapkovskys" amarga partisipasi ing Distrik Militer Lor, dheweke ngilangi kejahatan sing ditindakake. marang wong biasa sing getihen. Saiki uga bakal entuk manfaat, kaya peserta SVO..
  33. + 12
    26. mars 2024 08:03
    Mbusak tembung "MI6" saka artikel lan maknane ora bakal owah
  34. + 14
    26. mars 2024 08:14
    Moskow, stasiun metro Prospekt Mira, akeh rereget sing manggon ing kana, dheweke asring masang stiker ing eskalator, kaya sing asring ditindakake para hooligan bal-balan. Mung ing stiker ireng iki ana saber, tengkorak, lan aksara Arab, kaya ing gendera ireng Daesh. Para militan wis ana ing antarane kita, ing ibukutha, turu, padha ngenteni go-ahead!
    1. +5
      26. mars 2024 08:17
      Kutipan: Vadim S
      Moskow, stasiun metro Prospekt Mira, akeh rereget sing manggon ing kana, dheweke asring masang stiker ing eskalator, kaya sing asring ditindakake para hooligan bal-balan. Mung ing stiker ireng iki ana saber, tengkorak, lan aksara Arab, kaya ing gendera ireng Daesh. Para militan wis ana ing antarane kita, ing ibukutha, turu, padha ngenteni go-ahead!


      Ing Voronezh kita uga duwe tumpukan rereget ing lurung-lurung, sampah, tembok scribbled - Nanging, ora sabers, soko supaya enom, aku ora ngerti, nanging, temenan, kita. Wong enom padha dolanan. Mung Moscowabad wis kawangun ana, iki ora kudu diijini.
      1. + 14
        26. mars 2024 08:22
        Ana uga mesjid ageng, ing dina preian kabeh dalan kebak lendhut, kanggo sawetara blok kabeh ditutupi karo rereged lan lungguh kuwalik. trem, mobil mandheg, malah wong ora bisa liwat, nanging pemerintah kita kasebut kanthi teliti, njaga wong-wong mau ing njaga seragam supaya ora ana siji nemu cedhak rereget utawa ngganggu tamu terkenal! Kabeh wis diputusake kanggo kita!
        1. +4
          26. mars 2024 09:36
          Kita durung duwe masjid, nanging ana akeh gréja Ortodoks. Aku manggon ing cedhak candhi lan asring ngunjungi wilayahe - resik banget, ana kembang sing apik lan wit-witan sing apik. Nalika lumaku liwat wilayah, sampeyan ora sengaja alon-alon alon lan mung ngujo lingkungan.

          Ing preian, contone, Paskah, mesthi, ana akeh wong lan kemacetan lalu lintas, nanging iki arang banget lan sampah dibusak cepet.

          Luwih becik manggon ing cedhak candhi.
  35. + 16
    26. mars 2024 08:18
    Lho, kok sampeyan agresif banget marang wong migran? Delengen, dheweke bisa langsung mratobat

    1. + 15
      26. mars 2024 08:40
      ngeweruhi sing ora ana mustache, Salafist khas, dening cara, tembung diwenehi kanggo kaafir ora worth kertas kang ditulis))) mratobat carane)))
  36. + 23
    26. mars 2024 08:25
    Ing kene kita kudu nyadari yen para migran dibayar keuntungan, diwenehi paspor luwih cepet lan luwih gampang tinimbang wong Rusia, lan dibebasake saka kaadilan - ora dening para migran dhewe, utawa dening panguwasa Inggris, nanging dening panguwasa liyane saka negara liya. panguwasa Rusian.
    De facto - Panguwasa Russophobic saka Rusia, nuwun banget!
  37. + 13
    26. mars 2024 08:44
    Ora ana keraguan manawa panyebaran migran sing kurang trampil, ora duwe pendidikan lan agresif menyang negara kita kedadeyan kanthi bantuan maksimal saka layanan intelijen Inggris, uga layanan intelijen negara-negara Barat liyane.

    Aku kepengin weruh apa sing ditampa penulis? Sing. Apa intelijen Inggris sing nglarang VVP ngenalake rezim visa karo negara kasebut lan nindakake kontrol sing ketat marang kabeh wong sing mlebu? wassat
    Kayane lelucon babagan jenderal sing mabuk:
    Jendral tangi sawise sesi ngombe liyane lan ndeleng ajudan dheweke ngresiki jaket saka muntah. Jendral wiwit mbenerake awake dhewe:
    - Aku mlaku-mlaku liwat barak, lan letnan ketemu aku, mabuk nganti mati, lan kepiye carane aku ... Ya, aku menehi brute iki MINGGU ing guardhouse ing kana !!!
    Kang ajudan nanggapi
    - Sampeyan ora menehi cukup, kehormatan, dheweke uga ngompol ing celonone ...
  38. Komentar wis dibusak.
  39. + 18
    26. mars 2024 09:02
    kabeh keluhan marang presiden, penjamin, panglima paling dhuwur.....banjur sajrone 25 taun pemerintahane dheweke ngidini kahanan sing penduduk pribumi ing negara dadi ora kepenak manggon ing kono ... lan ora nindakake apa-apa. kanggo ngganti, mbenerake dhewe karo negara kapentingan paling dhuwur (?). ora ana solusi kanggo masalah migran sing katon ... penjamin ora owah sawise pemilu
    1. + 14
      26. mars 2024 09:48
      Kutipan saka moneron
      ora ana solusi kanggo masalah migran sing katon ... penjamin ora owah sawise pemilu

      Kang menehi kritik dening bleating saka guarantor lan nglereni metu saka artikel "Guru saka granules. Iku wektu kanggo nyabrang dhewe, "sampeyan pancen bener. Ora ana sing bakal ngganti kebijakan migrasi.
      Aku dhewe ora tau dadi pendukung legalisasi bedhil laras pendek, nanging jujur, aku pengin njaluk. Piye wae aku wis ora rumangsa aman maneh ing tanah airku. Alah...
    2. +8
      26. mars 2024 10:14
      .
      penjamin ora ngganti sawise Pemilu
      Saka papat calon paling awon, sing paling apik dipilih. Kita wis pemilu, ora pemilihan maneh? eseman
      1. +5
        26. mars 2024 11:06
        Referendum. ya "" "" "
        1. +5
          26. mars 2024 11:28
          Kaya mangkene: "Wong-wong! Maria Godunova lan putrane Theodore ngracun awake dhewe nganggo racun. Awake dhewe weruh mayit-mayite. Yagene kowe meneng wae? Bengok-bengok: sugenge Tsar Dimitri Ivanovich!" eseman
  40. Komentar wis dibusak.
  41. + 14
    26. mars 2024 09:55
    Kita kudu njupuk conto saka kutha Kurgan. Ing kana, gubernur enom nyebarake kabeh diaspora, Chechen, Armenia. Azeris, lsp. Kepemimpinan diaspora langsung ilang. Ana cathetan ing prakara iki ing Free Press sawetara sasi kepungkur.
  42. + 12
    26. mars 2024 10:10
    Dina iki aku ngalih radio kanggo pisanan lan ora ngrungokake liyane wicara Putin. Ana ketoke (utawa ora?) Kurang pangerten saka masalah, sawetara jenis kebingungan, ngendi Presiden KITA?
  43. + 10
    26. mars 2024 10:12
    Yen sampeyan ngetutake logika penulis, banjur Inggris ngrusak dhewe, Prancis, Jerman, Italia, lan liya-liyane, uga AS. Dheweke uga duwe masalah gedhe karo para migran. Ana solusi kanggo masalah migran kanggo dangu; ora perlu reinvent setir. Kita kudu ngetrapake praktik paling apik ing Arab Saudi)))
    1. Buruh. migran manggon ing wilayah sing ditutup, ing njaba wilayah pedunung - kamp konsentrasi. Sampeyan bisa mlebu ing wilayah NP mung sajrone jam kerja lan wektu sing dibutuhake kanggo tekan lan bali. Yen polisi nyekel sampeyan ing jam aneh - deportasi.
    2. Ora ana kulawarga, sanak-sedulur, keuntungan, lan liya-liyane - mung kerja.
    3. Pelanggaran sing paling cilik - deportasi lan larangan mlebu seumur hidup.
    Mung ana siji masalah: luwih nguntungake para hucksters Rusia ngimpor migran tinimbang mbayar upah normal wong Rusia.
  44. +3
    26. mars 2024 10:15
    "Paling kamungkinan sawise ambruk Rusia"

    Lan apa sing direncanakake kanggo ambruk Rusia?
  45. +8
    26. mars 2024 10:26
    Mulane, kita, Rusia, ora bisa acuh tak acuh! Kita kabeh kanthi semangat nulis komentar duka ing kene saiki, nanging ora ana sing bakal nulis complaint menyang presiden, utawa menyang kantor kejaksaan, utawa menyang FSB lan struktur liyane, kita dhewe nyoba ninggalake kanthi cepet nalika ndeleng akeh migran. lsp. Lan saiki kita kudu njupuk kauntungan saka wayahe, ngiyataken banding kita kanggo panguwasa, iku bakal njupuk bab 10 menit liwat Internet, nanging yen 1,10,20 yuta wong nulis, mungkin panguwasa bakal miwiti kanggo mutusaké soko. migran manggon ing omahmu, aja kesed, nelpon polisi, supaya padha mriksa, goyangake polisi distrik, ing umum, kita kudu nggawe kahanan sing paling ora nyaman kanggo wong-wong mau, nanging ing framework saka hukum. Ing pasar, ing dalan, yen migran ngancam sampeyan, aja ragu-ragu nelpon polisi, aja padu karo wong-wong mau, mung nelpon lan iku. Saiki polisi bakal kerja maksimal karo para migran, kita kudu nulungi iki.
  46. +9
    26. mars 2024 11:05
    Inggih, aku cepet-cepet maca apa aku duwe wektu - artikel lan komentar. Iki yen Mitrofanov dipotong kaya Skomorokhov.
    Pitakonan kasebut ora dijawab ing loro artikel utawa ing komentar:
    1. Napa Rusia nindakake sing paling apik kanggo kekancan karo Tajikistan lan negara-negara tilas Soviet liyane, apa sing pengin dituduhake babagan iki lan apa keuntungan praktis sing diduweni.
    2. Apa alasan sing bener kanggo ngimpor massa migran kanthi kesadaran primitif menyang Rusia.
    Kita wis meh teka ing jawaban kanggo pitakonan kapindho, nanging ora ana sing malah nangani pisanan - apa medeni? Aku uga.
    Aku nulis komentar kanggo ndhukung artikel lan kabeh anggota forum sing melu diskusi, lan uga supaya komentarku katon ing profilku. Yen artikel iki dibusak sawise nedha awan, banjur mbok menawa aku bakal nemokake mengko liwat komentar. Aku kelingan kedadeyan sing padha sawetara taun kepungkur. Banjur aku ketemu.
    Hello everyone! Sampeyan pahlawan.
    1. +7
      26. mars 2024 11:55
      Quote: depresi
      1. Napa Rusia nindakake sing paling apik kanggo kekancan karo Tajikistan lan negara-negara tilas Soviet liyane, apa sing pengin dituduhake babagan iki lan apa keuntungan praktis sing diduweni.
      2. Apa alasan sing bener kanggo ngimpor massa migran kanthi kesadaran primitif menyang Rusia.

      Inggih, pitakonan kapindho mung minangka akibat saka pisanan. Kuncine tata tentreme bais kono yaiku ngusir wong-wong sing terpinggirkan saka kene. Iki kok padha digawa kene ing yuta.
      Nanging kenapa elit kita butuh kekancan kaya ngono karo elit Uzbek-Tajik ora jelas. Supaya Amerika ora teka karo pangkalan NATO? Inggih, piye wae malah ora lucu maneh ... Ing kahanan kaya saiki, NATO ora dibutuhake kabeh.
    2. +2
      26. mars 2024 23:05
      Quote: depresi
      Yen artikel iki dibusak sawise nedha awan, banjur mbok menawa aku bakal nemokake mengko liwat komentar.

      Sampeyan ora bakal nemokake. Aku nyoba banget kanggo nemokake artikel Skomorokhov. Alah.
  47. + 12
    26. mars 2024 11:15
    Aku ora ngerti suwene artikel bakal tetep ing situs, mbok menawa bakal ilang rauh, bebener iku hushing munggah masalah ora ateges sing masalah bakal ilang. Lan uga kanggo kabeh masyarakat, muga-muga, kajaba wong-wong sing gumantung marang perdamaian ing negara kasebut, jelas yen kekuwatan paralel wis muncul ing negara kasebut, kekuwatan sing luwih kuat lan pengaruhe tinimbang pamrentah resmi, ing paling ing sawetara wilayah, daya iki nuduhke ancaman nyata kanggo eksistensi negara, lan iki dudu penemuan wartawan.
  48. +9
    26. mars 2024 11:16
    Artikel sing bener banget. Komentar sing bener banget. Nanging panguwasa ora nindakake apa-apa.
    Ora weruh? Ora ngerti masalah? Aku mangu-mangu, wong bodho ing ndhuwur ora tahan.
    Kayane pengaruh diaspora wis tembus banget, lan ora jelas apa sing bisa ditindakake kanggo ngganti kahanan.
    1. +6
      26. mars 2024 12:24
      Kutipan saka: Rostislav
      wong bodho ora tetep ing ndhuwur.

      Mung ngelawan. Wong bodho ana ing premium ana. Padha basis saka vertikal.
  49. + 10
    26. mars 2024 11:26
    IMHO, kaya biasane:
    Ora bisa diarani jeneng tartamtu saka pelaku.
    Nanging sampeyan bisa nyalahke kabeh ing West abstrak, Ukraina, MI6 utawa Departemen Negara. Kanthi pilihan utawa bebarengan.
    lan kabeh jinis "kudu, kudu, kudu ...

    Kangge, mugi kula ngelingake sampeyan yen Pemilik Winter Cherry lelungan ing luar negeri tanpa alesan (padha nulis), pamilik aliran migrasi mindhah jutaan (lan ora rubel), lan mung saluran telegram sing wani nulis babagan iki kanthi jeneng lengkap. Sisane ngrti kabeh tapi.. "bakal mesam-mesem neng ngarepmu" (elinge sopo sing ngomong)
  50. +8
    26. mars 2024 11:28
    Quote: depresi
    Yen artikel iki dibusak sawise nedha awan, banjur mbok menawa aku bakal nemokake mengko liwat komentar.

    Sayange, kabeh wis dibusak. Wingi aku wis komentar. Ora ana apa-apa dina iki.
  51. +7
    26. mars 2024 11:38
    Wingi aku ndhukung kanthi lengkap artikel Roman Skomorokhov. Dina iki aku ndhukung artikel Andrei Mitrofanov. Suwene?
  52. +6
    26. mars 2024 12:17
    Kabeh konstruksi ing negara gumantung ing tenaga kerja murah. Sapa sing bisa ngalangi pengaruhe Faizulin? Mung siji wong.
  53. +6
    26. mars 2024 12:37
    Sabanjure bakal ngrebut sekolah lan atusan bocah bakal dipateni ... Apa sing bakal diomongake para panguwasa sawise kedadeyan kasebut?
  54. +4
    26. mars 2024 13:40
    Rezim toleransi nol. Sing dibutuhake ing kene ora mung karsane panguwasa, nanging karya markas ing kabeh wilayah ing mode conveyor. Polisi-jaksa-FSIN-wates pengawal lan TD.
  55. +4
    26. mars 2024 14:35
    Kepala negara menehi instruksi kanggo mikir liwat sistem langkah-langkah pencegahan kejahatan, kalebu ing bidang migrasi.

    "Kahanan ing wilayah iki, sing penting lan ngganggu jutaan wong, kudu dikendhaleni," ujare Presiden Rusia marang karyawan departemen kasebut.

    Wah, ora bisa!!! Sapa sing ngangkat tlapukané?
  56. +4
    26. mars 2024 15:01
    Ing taun 1991, kudeta ditindakake, Uni Soviet dirusak, lan sistem sosialis dibubarake. Wong-wong sing nindakake iki nggawa kapitalisme karo wong-wong mau, kabeh, wis ngrampok rakyat, tetep kuwasa, dadi oligarki, hucksters, kapitalis, borjuis. Penulis ngusulake kanggo ngatasi masalah karo migran, i.e. nyingkirake borjuasi Federasi Rusia saka sumber bathi. Sayange, borjuis ora bakal ngukum awake dhewe. Ing bourgeoisie lan pamaréntah ing siji wong iku mafia. Wiwit taun 1991, pamaréntah Federasi Rusia wis siji warga negara, penulis bener nulis sing kabeh kriminal duwe kewarganegaraan. Penulis kanthi bener nyathet yen kerusuhan bisa ngganti stalemate saiki karo migran, lan umume. Contone, pemberontakan Prigozhin, sing ora dianjurake kanggo ditulis, durung dianjurake ing Federasi Rusia kanggo nggunakake tembung kapitalisme, USSR. Masalah kabeh wong Rusia yaiku buta huruf sejarah lan politik.
    1. +4
      26. mars 2024 15:59
      Ing Perestroika, mungsuh USSR lan wong-wong Soviet ora nindakake kudeta, nanging kontra-revolusi kanthi tujuan bali menyang apa sadurunge Revolusi Oktober - kapitalisme, lan awake dhewe dadi parasit sing sugih lan sugih ing gulu. wong-wong sing dibuwang dening Bolshevik.
      1. +3
        26. mars 2024 16:04
        Kutipan saka tatra
        Ing Perestroika, mungsuh USSR lan wong-wong Soviet ora nindakake kudeta, nanging kontra-revolusi kanthi tujuan bali menyang apa sadurunge Revolusi Oktober - kapitalisme, lan awake dhewe dadi parasit sing sugih lan sugih ing gulu. wong-wong sing dibuwang dening Bolshevik.


        Dheweke entuk kanthi 5 poin.
  57. RMT
    +3
    26. mars 2024 15:13
    "Iki minangka tema layanan intelijen teroris Inggris MI6. Iku sing bakal nyumbang kanggo pertumbuhan maksimal diaspora ing Rusia, sing bakal menehi dhuwit lan informasi kompromi babagan pejabat Rusia lan wakil saka lembaga penegak hukum.
    Kamentrian Tenaga Kerja lan Perlindhungan Sosial Federasi Rusia kayane ora dipimpin dening Inggris. Padha bisa lan bakal nyedhiyani dhuwit. Ing endi bakal nemokake rereget ing pejabat lan pasukan keamanan kita? Dheweke kabeh wong sing jujur ​​​​lan lulus sertifikasi.
  58. +1
    26. mars 2024 16:19
    Aku ngerti siji bab. Yen pemerintah ora ngrampungake masalah iki, mula rakyat bakal ngrampungake. ya
  59. +3
    26. mars 2024 16:29
    Ora ana sing bakal nindakake iki, pimpinan negara nyengkuyung migrasi
    1. 0
      26. mars 2024 17:24
      "Ora ana sing bakal nindakake iki; pimpinan negara nyengkuyung migrasi"

      Iki minangka langkah sing perlu. Populasi Rusia cilik banget, pimpinan nyengkuyung tingkat lair lan migrasi, nanging tingkat kelahiran luwih elek, sing bisa dingerteni - wanita kutha modern ora bakal nglairake akeh.

      Mulane, migrasi ora bisa dihindari.
  60. +6
    26. mars 2024 16:32
    "... Sampeyan perlu kanggo ngatur maneh panguwasa ing wilayah kasebut ing ngendi panggabungan pejabat lan wakil lembaga penegak hukum karo diaspora wis kedadeyan - luwih sithik lan ing sawetara wilayah Rusia kudu ngenalake counter. - rezim operasi teroris ... "

    Iki ngendi ana ROOT tengah masalah, lan ing umum - meh kabeh masalah saka wong Rusia!..
    Pejabat Rusia sing korup lan bos Rusia sing korup ...
    Cukup - Yudas minangka pengkhianat marang wong Rusia ... Patron jahat saka rabble migran kriminal ...

    Roh jahat iki sing kudu diidentifikasi kanthi cepet lan dihukum paukuman sing paling ora karuwan, nganti lynching ...
    Yen ora, sampeyan ora bakal bisa sukses ing perang sing bener kanggo Rusia, perang ing mburi layar sing nggegirisi karo Kulon lan accomplices lan antek!..

    Kajaba iku, iki betrayers - padha jenis ora Samsaya Awon saka migran, nanging padha ora duwe niat ninggalake! (Sapa sing butuh wong-wong mau - pengkhianat marang bangsane kanthi jumlah kaya ngono!)
    Mulane, kahanan iku cedhak banget kritis ...

    Sing diarani "pengusaha" sing nyewa migran kanthi dhuwit (amarga srakah) lan ora nyedhiyakake kahanan normal kanggo kerja lan eksistensi, ora ngerti manawa, ing pungkasan, cepet utawa mengko, anak-anak wong-wong iki bakal teka. dheweke, kanggo anak-anake sing pungkasan - lan dheweke bakal takon utawa ujar - sampeyan asu Rusia sing lemu lan rakus - sampeyan ngombe getih saka wong tuwa kita ...
    Dadi - Ayo mbayar! ..

    Mesthi, kita ora melas kanggo ghouls kuwi.
    Aku melas kanggo wong Rusia biasa sing mesthi (kaya ing "Crocus") tiba ing millstones bencana perang etnis ing mburi layar iki ...

    Umumé, kahanan bisa uga tekan titik sing paling patriotik lan hasrat Rusia (luwih tepat, wong Rusia-speaking) bakal dipeksa kanggo ngatur kaya KKK AS ..., njupuk fanatik migran paling ardent lan pembunuh, nanging , sing paling penting, pengkhianat lan patron Rusiane ...
    Iki cukup nyata ... Lan ..., BY THE WAY ..., - iki bisa dadi langkah sing efektif lan efisien ...

    Sampeyan uga perlu kanggo ngenalake migran sistem tanggung jawab kolektif diaspora kanggo para anggotane...
    Kanggo kejahatan siji "anggota" diaspora, kabeh diaspora kudu nanggung paukuman sing kejem ...

    Tanggung jawab uga kudu dikenalake kanggo amatir "domestik" - tenaga kerja murah ...
    Yen karyawan migran wis nindakake kejahatan serius marang warga Federasi Rusia, "bisnis" pengusaha iki langsung ditutup utawa disita ...
    Iki bakal meksa "pengusaha" kasebut kanthi ati-ati milih tenaga kerja lan kanthi ati-ati nyaring unsur sing ora dikarepake, sing duweni potensi kriminal ...
  61. +6
    26. mars 2024 16:55
    Pisanan, para birokrat, hakim lan "petugas penegak hukum" sing lunga kanggo ngawula diaspora manca lan mangan saka tangane kudu diadili ora kanggo korupsi, nanging kanggo pengkhianatan dhuwur kanthi istilah saka 15 nganti 25 taun tanpa hak kanggo parole lan karo penyitaan. saka EVERYTHING "angsal ngluwihi kemampuan" pegawe" (c) ing lapangan layanan tenan kanggo manca diaspora, piyambak lan sederek.
    Mung ancaman penjara sing suwe lan ora bisa dirampas kabeh sing dicekel bisa nyuda rasa rakus para birokrat, hakim lan "petugas penegak hukum" sing ora duwe prinsip.
    Kajaba iku, kudu ana pembatalan kewarganegaraan wong-wong sing ora ngerti ing basa Rusia, nanging diduga sumpah nalika njupuk kewarganegaraan, lan para birokrat sing nandhatangani layang filk iki kudu, paling ora, dibuwang saka kantor, lan ing maksimum - uga didakwo saka treason dhuwur, minangka wong tumindak ing kapentingan negara manca.
    Ya, perusahaan sing adol sertifikat kawruh babagan basa Rusia, sejarah lan undang-undang Rusia kudu dibuwang kanthi tanpa ampun. Lan karyawan lan manajer bakal dirampas hak kerja ing organisasi kasebut.
    Iku minimal!
  62. +4
    26. mars 2024 17:33
    Rega migrasi yaiku rakus kapitalisme, sing mbayar minimal kanggo karya sing ditindakake. Sabangsane ora pengin kerja maneh kanggo dhuwit iki (lan ora bisa mbayar: hipotek, bocah-bocah, lan liya-liyane), nanging imigran Ya, mbandhingake ana kene, kesimpulan kasebut nuduhake dhewe.. Screener paling gampang yaiku tes basa.
  63. +7
    26. mars 2024 17:35
    Yen ana sing ora weruh, para teroris wis nyusup metu saka jamban lan mateni kita, wis ana ing omah kita. Crocus mung minangka acara sing konsentrasi; ana atusan, ewonan Crocus ing Rusia. Iku mung sing kita ngerti. Ana pirang-pirang kasus bisu lan sepi? Mesthine cacahe nganti atusan ewu. Perang sing ora dideklarasi ditindakake marang Rusia. Rahasia, sombong, sinis ing komentar moyoki saka diaspora, ing grins moyoki saka panguwasa. Aku ora ngerti, bisa uga iki machinations MI6, nanging ing kasus iki, anggota Vsulin lan liyane sing nggawa kita mayuta-yuta hardworking, andhap asor, non-ngombe teroris minangka mungsuh cetha Rusia. Nanging suwene dheweke lungguh ing kursi lan ora ana sing weruh? Utawa mengko, nalika Rusia nemoni leladen, kaya wong asli Amerika, sing nullifier sabanjure bakal nyebar tangan lan bleat, "Kita diapusi." Delengen, ana sepi lengkap, kaya ora ana kedadeyan. Lan panguwasa bisa uga mikir kaya ngono, pikirake, dheweke mateni satus, nakal liyane. Wanita isih nglairake. Nanging yen putrane Patrushev wis bajingan ing "teras mburi" utawa putri Kolokoltsev wis impaled, mesthi ana squeal saiki, wulu bakal mabur menyang langit. Dadi ana kasepen lengkap.
  64. +4
    26. mars 2024 18:19
    migran bisa entuk papan ing Rusia lan nggawe struktur hierarki kriminal dhewe ing kene - geng diaspora etnik

    Padha perang lan perang karo Basmachi, lan ing pungkasan Basmachi iki sukarela diijini menyang omah ... Saiki ing saindhenging Rusia kita kudu miwiti nglawan Basmachi ...
  65. +4
    26. mars 2024 19:57
    Ayo padha ngringkes diskusi kita.
    Apa paukuman pati mesthi, paling ora. Saben uwong bakal ngrujuk marang posisi Zorkin. Apa teroris bakal dieksekusi, ora, dheweke wis ujar.
    Apa migran bakal dideportasi lan masalah migrasi bakal rampung? Mesthi ora, dheweke bakal rustle kanggo pertunjukan.
    Apa para pelaku, penyelenggara contone, bakal diukum minangka masalah sing kontroversial.
    Diragukan apa bakal ana owah-owahan ing karya lembaga penegak hukum.
    Mula pitakone. Apa maneh bab elek sing kudu kelakon kanggo owah-owahan kanggo miwiti?
  66. +2
    26. mars 2024 20:12
    Maneh, ana sing kudu disalahake liyane kita, aku pengin ngelingake penulis yen ing Inggris uga ana masalah karo para imigran, sanajan nganggo bedhil mesin kaya kita ora mlaku ing dalan, nanging ing negara kita pancen ana perang. Yen ana sing lali. Masalahe yaiku kita ora duwe kabijakan sing jelas babagan masalah iki. Lan mula aliran menyang Rusia saka populasi pribumi, sing pancen ora perlu kanggo negara kita. Para pejabat duwe kekarepan sing salah kanggo ngrampungake masalah kasebut. . Kenapa? Ana macem-macem alasan, nanging kasunyatan sing masalah wis mateng wis dadi cetha, malah ing Kremlin, bebener teka alon-alon, nanging pranyata artikel iki nandheske, lan kita duwe kekuatan lan sarana. kanggo mulihake ketertiban ing wilayah iki.Iku prakara cilik.
  67. Komentar wis dibusak.
  68. 0
    27. mars 2024 07:16
    Ana kemungkinan tartamtu yen kedadeyan kasebut ditujokake kanthi tepat kanggo tuwuhing sentimen nasionalis ing antarane populasi Rusia.
    implementasine ora mung angel, nanging langkah-langkah sing paling abot kanggo ngilangi fenomena njijiki iki
    sabenere saka sudut pandang nasionalis, kanthi langkah-langkah sing paling abot. Iki kira-kira ngapa ing Amerika Serikat padha ngambung sepatu kulit ireng supaya ora mbrontak lan miwiti perang sipil. Kajaba iku, panguwasa kita nyoba nyetop konflik apa wae, lan para migran ngrasakake impunity saka iki, plus pasukan keamanan nyoba kanggo njupuk kauntungan saka iki ...
  69. +1
    27. mars 2024 13:27
    asu menehi kafilah dadi ... kanggo sapa kabeh exhortations iki - kanggo wong Yahudi sing nggawe elit Rusia? Apa ana sing mikir yen program panggantos populasi skala gedhe sing ditindakake ing ngarep kita ing Rusia lan ing Kulon minangka akibat saka kacilakan, pengawasan utawa keprihatinan cilik kanggo sawetara persen pertumbuhan ekonomi? Wektu kanggo ngatur unit pertahanan diri, bisa uga kita bakal urip sawetara dekade maneh
  70. 0
    27. mars 2024 20:03
    Miturut judhul

    Apa Inggris Raya sing nggawa jutaan migran ing kene?
    Federasi Rusia nindakake iki
  71. 0
    29. mars 2024 17:22
    Kabeh bener lan bener. Kabeh wong ndeleng iki, nanging siji pitakonan yaiku diaspora: konsep apa iki? Apa status, hak, carane organisasi iki mbayar pajak utawa ora, etc. Saben uwong dadi wuta kanggo iki. Asil eksperimen Merkel ora ngyakinake sapa wae ing kene, nanging muspra.
  72. 0
    30. mars 2024 16:57
    Sajarah mbaleni maneh, ora bisa menang ing paprangan, dheweke bakal miwiti ngolah para pemuda kanthi akeh, sing utama yaiku Gorbachevs lan Yeltsins ora kapilih, yen ora bakal ngedol Rusia tanpa perang.
  73. 0
    30. mars 2024 19:37
    Iku karakteristik sing saka wektu kanggo wektu, karo reguler enviable, teka munggah informasi sing Rusia utawa Ukrainians sing nyoba kanggo naturalize ing Rusia ngalami masalah serius karo entri, mesthi, amarga diasporas sing ora ndhukung wong, nanging nalika migran buta huruf. saka negara-negara Asia Tengah lumebu ing negara kita, Yen ora ngerti Russian, ora bakal duwe masalah.


    Minangka pengalaman saka Distrik Militer Lor nuduhake, antarane Rusia lan Ukrainians ninggalake, ana masalah padha karo angkara ing antarane Tajiks. Kajaba ana komponen agama lan linguistik. Dadi, apa worth ngukur kabeh Tajik kanthi sikat sing padha yen ana masalah sing jelas ing bidang kabijakan migrasi?
  74. 0
    31. mars 2024 04:52
    Iku kabeh babagan pamrentah Rusia sing korup. Lan, mesthi, akeh pejabat, wong sugih, anggota Duma lan Dewan Federasi - puluhan lan puluhan ewu - nggantung ing layanan intelijen Barat lan bakal, kaya wayang, nindakake apa sing diprentahake. ... Tambang iki ditanam maneh ing USSR, utamané intensif kanthi bantuan Gorby sing ditandhani lan kancané Yakovlev, lan Yeltsinoids sing dadi kuwasa malah luwih misuwur. Kulon sacara methodically lan ing kabeh arah digunakake kanggo numpes Rusia lan "elit" kita degrading liyane lan liyane. Kayane aku meh ora ana pangarep-arep kanggo owah-owahan sing luwih apik. Penjamin, minangka puncak kekuwatan sing katon, ngucapake akeh tembung sing bener, nanging, sayangé, asring banget tembung-tembunge minangka swara kosong, ilang ing kekosongan ...
  75. 0
    1 april 2024 18:33
    Ora ana sing bakal kelakon. Ing pamrentahan iki, Rusia bakal garing lan nerusake uripe. Langkah sabanjure yaiku nyilat sepatu para migran iki. Pamrentah ing Rusia wis suwe gabung karo mungsuh.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"