Uji coba pesawat eksperimen Boom XB-1 diwiwiti

10
Uji coba pesawat eksperimen Boom XB-1 diwiwiti
Lepas landas pertama XB-1


Sawise pirang-pirang taun persiapan, perusahaan Amerika Boom Technology (merek dagang Boom Supersonic) miwiti uji coba penerbangan saka demonstrator teknologi XB-1 Baby Boom eksperimental. Kanthi bantuan, direncanakake ngembangake sawetara teknologi lan solusi anyar, sing banjur bakal digunakake ing proyek pesawat penumpang supersonik Boom Overture.



Pisanan ing udhara


Penerbangan pisanan saka prototipe pesawat XB-1 anyar ditindakake tanggal 22 Maret 2024. Mojave Airfield ing California dipilih minangka situs peluncuran uji coba; pesawat iki digawa metu ing wilayah udara ndhuwur ara-ara samun kanthi jeneng sing padha. Perusahaan pangembangan nyathet simbolisme pilihan situs uji coba iki. Ing wilayah udara iki ing taun 1947 manungsa pisanan ngluwihi kacepetan swara ing penerbangan horisontal.

Ing kontrol pilot test Bill Shoemaker, pesawat prototipe mabur saka lemah lan mabur kanggo pisanan. Penerbangan kasebut ditindakake ing sadawane lintasan bunder tertutup ing wilayah lapangan udara. Suwene penerbangan ora ngluwihi 20 menit. Kanggo alasan safety, pilot ora mbatalake gear landing. Sajrone penerbangan kasebut, kendaraan eksperimen kasebut diiringi pesawat cadangan T-38 ing kontrol Tristan Brandenburg.

Sajrone penerbangan pisanan, eksperimen XB-1 nuduhake sawetara karakteristik penerbangan, lan uga nuduhake kontrol lan parameter liyane. Miturut perusahaan pangembang, pesawat kasebut munggah ing dhuwur 7120 kaki (kira-kira 2150 m) lan kacepetan 238 knot (440 km/jam). Ing kabeh mode penerbangan sing diuji, pesawat njaga stabilitas lan kontrol. Kabeh sistem onboard bisa digunakake kanthi normal lan mbantu pilot ngontrol pesawat kasebut.


Baby Boom ing udhara

Sajrone pesawat pisanan, kita uga nggarap proses landing tartamtu. Amarga aerodinamika khusus sing dioptimalake kanggo penerbangan supersonik, XB-1 kudu nggayuh sudut serangan sing dhuwur ing jalur luncur. B. Shoemaker ngormati fitur pesawat kasebut, lan kancane ing T-38 ngawasi safety maneuver.

Pesawat uji pisanan Baby Boom dianggep sukses. Pesawat eksperimen kasebut umume ngonfirmasi kalkulasi para desainer lan nuduhake kabeneran solusi teknis sing digunakake. Saiki dheweke wiwit nyiapake kanggo penerbangan tes sabanjure, sing bakal mbantu ngumpulake kabeh informasi sing dikarepake kanggo nerusake program utama Boom Overture.

Sawise asil penerbangan pertama XB-1, manajemen perusahaan pangembangan lan pilot uji nggawe sawetara pratelan - bisa diramal seneng lan optimis. Dheweke ngapresiasi acara kasebut lan pentinge kanggo proyek Overture lan kanggo penumpang penerbangan umume. Dheweke uga njamin yen sukses anyar bakal ditindakake ing mangsa ngarep.

kepungkur rumit


Sampeyan kudu nyatet sing kabungahan karyawan Boom Superonic rampung sabdho. Padha makarya ing proyek XB-1 lan Overture kanggo dangu, ora nilar wong sawise sawetara gagal, lan isih nampa asil penengah dikarepake. Ing tahap iki, dheweke bisa dipuji amarga semangate, nanging durung kanggo asil karya.

Perusahaan Boom Technology didegake ing 2014 lan langsung nyetel target kanggo nggawe pesawat penumpang supersonik (SPS). Ing 2016, ngumumake yen sadurunge ngrancang SPS lengkap, sing diarani Boom Overture, pesawat eksperimen XB-1 bakal digawe lan diuji. Penerbangan pisanan kasebut wiwitane direncanakake ing pungkasan taun 2017.


Landing pisanan

Teknologi Boom ora langsung bisa nemokake investor, mula karya kasebut ora ana gandhengane karo jadwal, lan rencana kasebut kudu direvisi. Mangkono, ing pungkasan 2017, mung bisa miwiti ngembangake proyek XB-1 lengkap lan nggawe komponen pesawat pisanan. Produksi kabeh komponen airframe mung rampung ing 2019-20. Ing tataran sabanjure, padha nglumpuk menyang struktur siji lan dilengkapi karo Unit perlu.

Pesawat prototipe sing wis rampung diluncurake saka toko perakitan mung ing Oktober 2020. Ing wulan-wulan sing bakal teka, dheweke janji bakal nganakake tes lemah lan pindhah menyang tes penerbangan. Penerbangan pisanan banjur direncanakake kanggo 2021, nanging tanpa nemtokake tanggale. Kesulitan muncul maneh, lan wiwitan penerbangan ditundha maneh, saiki dadi 2022. Akibaté, penerbangan pertama mung tanggal 22 Maret 2024 - enem nganti pitung taun luwih saka tanggal sing wis ditemtokake.

Masa depan gedhe


Boom Supersonic nglaporake manawa XB-1 eksperimen bisa ngatasi tugas penerbangan pertama lan nuduhake data penerbangan sing dibutuhake, kalebu. maneuverability lan kontrol. Nanging, sawetara penerbangan subsonik liyane direncanakake kanthi kecepatan lan dhuwur sing beda. Sawise iki, persiapan kanggo tes sabanjure bakal diwiwiti.

Ing tahap tes kapindho, Baby Boom bakal nuduhake potensial supersonik. Bakal diuji kanthi kecepatan nganti M=2,2 ing kabeh kisaran ketinggian desain. Durung ditemtokake kapan penerbangan supersonik bakal diwiwiti. Nanging, ketoke, program kasebut wis disusun. Utamane, dilaporake yen T. Brandenburg bakal nyopir mobil ing tes kasebut.


Test pilot Bill Shoemaker

Ing mangsa ngarep, XB-1 bakal mbantu ngumpulake kabeh informasi babagan operasi struktur kanthi sakabehe lan unit individu. Adhedhasar data kasebut, versi final saka Boom Overture ATP bakal dikembangake. Kanggo alasan sing jelas, dheweke durung bisa ujar manawa proyek iki bakal rampung lan dites. Menapa malih, considering critane demonstrator teknologi, siji bisa mangu banget kamungkinan saka ngleksanakake project Overture ing pigura wektu cukup.

teknologi janji


Pesawat eksperimen XB-1 Baby Boom dirancang kanggo nyoba kabeh gagasan inti saka konsep Boom Overture sing nemtokake rancangane. Penampilan aerodinamis, solusi tata letak, teknologi lan bahan dipinjam saka proyek SPS ukuran lengkap, nanging dileksanakake kanthi skala sing sithik.

Kanthi bantuan demonstrator teknologi, dheweke ngrancang kanggo nyoba desain aerodinamis sing diusulake ing udara. Pesawat kasebut nduweni fuselage berbentuk spindle elongated lan sayap rasio aspek sing kurang kanthi pinggiran ogival, unit buntut tradisional lan sistem propulsi ing fuselage mburi. Ing aerodinamika lan tata letak XB-1 beda karo SPS nyata ing jaman kepungkur, nanging amarga iki direncanakake entuk kaluwihan tartamtu.

Dikarepake yen desain aerodinamis sing dipilih bakal ningkatake kinerja penerbangan dhasar lan karakteristik ekonomi pesawat kasebut. Gelombang kejut supersonik diprediksi bakal mudhun lan nyebabake obyek ing lemah. Miturut petungan, XB-1 eksperimen kudu kaping pirang-pirang luwih tenang tinimbang pesawat Concord ukuran lengkap. Uga dibedakake saka SPS serial kanthi ora ana kerucut irung sing bisa dipindhah.

Airframe pesawat digawe nggunakake logam lan komposit sing akeh digunakake ing konstruksi pesawat kanggo nyuda biaya lan kerumitan produksi. Bahan digunakake sing cocog karo beban mekanik lan termal sing diitung. Sistem pendinginan kanggo unsur paling panas saka airframe amarga sirkulasi bahan bakar uga wis dileksanakake.


Konsep ATP Boom Overture

XB-1 duwe set standar avionik kanggo pilot sing cocog karo standar penerbangan sipil. Solusi anyar sing ana gandhengane karo desain khusus ATP uga wis diterapake. Mangkono, sistem video khusus kasedhiya kanggo ndeleng maju lan mudhun tanpa gangguan saka conthong irung.

"Baby Boom" eksperimental dawane 21 m lan lebar swiwi 5,2 m. Bobot take-off yaiku 6,1 ton. Mung siji pilot sing mathuk ing kabin, lan volume gratis diwenehake kanggo ngontrol lan ngrekam peralatan kanggo tes rekaman. asil.

Boom Overture ing mangsa ngarep bakal luwih gedhe lan luwih abot. Dawane bakal tekan 50 m kanthi swiwine 18 m. Bobot take-off 75 ton bakal ngidini nganti 45-50 penumpang. Karakteristik kacepetan SPS lengkap bakal ana ing tingkat demonstrator teknologi saiki, lan pengin nambah jarak maksimal nganti 8,3 ewu km.

Panggonan ing pasar


SPS Tu-144 lan Concord ing siji wektu ora nindakake apik, lan ing pungkasan padha nilar. Nanging, upaya kanggo nyegerake penerbangan penumpang supersonik terus. Proyèk anyar saka peralatan kuwi lagi digawe, tanpa kekurangan saka mesin serial saka sasi. Sawetara wong, kalebu. XB-1 Baby Boom mlebu tahap uji coba penerbangan minangka pesawat demonstrator teknologi. Bisa uga ing mangsa ngarep kabeh iki bakal nyebabake munculna proyek ATP lengkap anyar lan malah wiwitan operasi.

Teknologi Boom pracaya ana kira-kira. 500 rute sing bisa digunakake pesawat jinis Overture. Kanggo layanan kasebut, nganti 2 ewu pesawat bakal dibutuhake. Iki minangka pasar sing cukup gedhe sing bakal ditindakake produsen pesawat. Teknologi Boom kepengin melu kompetisi kasebut lan duwe kaluwihan tinimbang manufaktur pesawat liyane. Lan kemungkinan ing balapan SPS mbesuk langsung gumantung ing uji coba XB-1 eksperimen sing wis diwiwiti.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    28. mars 2024 04:55
    PDB, aku uga ngimpi babagan iki, nanging durung ana wektu.
  2. -4
    28. mars 2024 05:22
    Apa bedane, kajaba elektronik onboard sing diiseni, saka Tu-144 utawa Concorde Prancis?
    1. +4
      28. mars 2024 08:25
      Kutipan: Wong Walanda Michel
      Apa bedane,

      Aku mikir akeh cara. Ilmu wis teka adoh ing 60 taun. Perkembangan anyar wis muncul ing kabeh wilayah, bahan anyar, teknologi anyar.
  3. -7
    28. mars 2024 05:29
    Boom - sampeyan durung maca Kapten Vrungel? Apa wae sing diarani yacht, kaya ngono bakal ngambang. Boom iku jeneng apik kanggo pesawat.
    1. +8
      28. mars 2024 06:13
      Kutipan saka fiv
      Boom iku jeneng apik kanggo pesawat

      Lan sampeyan ndeleng terjemahan ...
      1. -3
        28. mars 2024 15:27
        Lan aku wis ngerti apa iku boom. Jeblugan, antara liya. Jeneng apes kanggo pesawat. Kang aku wrote bab. Apa wong ora seneng - aku ngguyu ing jeneng piranti?
  4. +1
    28. mars 2024 09:01
    "Amarga aerodinamika khusus sing dioptimalake kanggo penerbangan supersonik, XB-1 kudu tekan sudut serangan dhuwur ing jalur luncur. B. Shoemaker ngormati fitur pesawat kasebut, lan kancane ing T-38 ngawasi safety maneuver. ”
    Ora kaya Concorde lan Tu-144, irunge ora bakal mudhun nalika landing; pilot bakal ngawasi proses kasebut nggunakake kamera video karo komputer.
    Umumé, pesawat kasebut beda-beda saka para leluhur kanthi desain sing luwih prasaja lan dipercaya; rega tiket samesthine bakal ana ing tingkat kelas bisnis pesawat subsonik konvensional.
    1. 0
      28. mars 2024 09:35
      Kutipan saka solar
      Umumé, pesawat kasebut beda-beda saka para leluhur kanthi desain sing luwih prasaja lan dipercaya; rega tiket samesthine bakal ana ing tingkat kelas bisnis pesawat subsonik konvensional.

      Iku bakal luwih gampang kanggo ngisi pesawat. Kapasitas penumpang kaping telu kurang saka Concorde. Concorde, ing konfigurasi maksimum kelas siji, bisa nampung 144 penumpang.
  5. +1
    28. mars 2024 10:04
    Sistem pendinginan kanggo unsur paling panas saka airframe amarga sirkulasi bahan bakar uga wis dileksanakake.

    Penulis ngatur kanggo ora mung pour jumlah supercritical banyu menyang artikel, nanging uga dilute banyu iki karo dongeng. Ora ana "sistem pendinginan kanggo unsur pemanas" ing pesawat. Ing kacepetan 2,2 M ora perlu iki. Ketoke Google Translator main lelucon kejam marang penulis sajrone terjemahan.
    Kanggo kontrol termal, sistem kontrol lingkungan nggunakake bahan bakar minangka sink panas kanggo nyerep panas kabin.

    Yaiku, ing kabin lan sistem pendingin udara kokpit, radiator bahan bakar-udara digunakake ing garis kadhemen kanggo kelangan hawa, ing endi unsur pendinginan yaiku bahan bakar penerbangan. Iki minangka salah sawijining solusi standar, ora ana sing revolusioner ing kene.
    Iki minangka pasar sing cukup gedhe sing bakal ditindakake produsen pesawat. Teknologi Boom kepengin melu kompetisi kasebut lan duwe kaluwihan tinimbang manufaktur pesawat liyane.

    Boom Supersonic wis duwe udakara 70 pre-order. Contone, Japan Airlines ora mung mlebu kontrak awal kanggo 20 pesawat, nanging uga melu mbiayai pembangunan.
    Kajaba iku, versi khusus "kanggo misi respon cepet" dikembangake bebarengan karo Northrop Grumman.
  6. 0
    28. mars 2024 23:09
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake, kita bakal ngenteni lan ndeleng apa sing bisa ditindakake.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"