Eksekusi teroris saka Balai Kota Crocus: pantes utawa ora

223
Eksekusi teroris saka Balai Kota Crocus: pantes utawa ora


Tengen menyang Neraka


Emosi pancen mlaku dhuwur lan mbutuhake paukuman sing cukup kanggo para pembunuh saka Balai Kota Crocus.



Enem dina sawise tragedi kasebut, 143 wong sing dikenal tiwas ing tangan teroris. Sing paling dhisik sing dipikirake yaiku nindakake paukuman pati tanpa wektu tundha sing ora perlu. Minangka pangecualian, nguripake mripat wuta kanggo macem-macem moratoriums lan artikel ing Konstitusi sing langsung lan ora langsung nglarang njupuk wong. Ayo padha kalebu non-manungsa kayata Dalerjon Mirzoev, Saidakrami Rachabalizoda, Shamsidin Faridun lan Muhammadsobir Fayzov.

Kabeh wis jelas babagan kesalahane - para teroris diidentifikasi dening saksi mata, dheweke katon ing kamera, lan dheweke dhewe nuduhke sajrone kekejaman kasebut.

Ing babagan iki, saben wong Rusia takon dhewe pitakonan: apa aku saiki kudu mbayar pajak kanggo eksistensi kewan kasebut ing wujud manungsa?


Mbokmenawa sawetara iki wis siyap nampa pati minangka berkah. Apa kita bakal menehi kesempatan iki?

Emosi minangka emosi, lan bisa dingerteni. Pancen angel pengin terus urip organisme sing, mesem, mateni wanita lan bocah-bocah, dipotong lan diobong urip. Sebagéyan gedhé sing tiwas ing Balai Kota Crocus isih ora bisa diidentifikasi ...

Nanging ayo nyoba ndeleng kahanan kasebut kanthi rasional. Minangka adoh sabisa, mesthi.

Saiki, ukuman pati bakal mbutuhake nglanggar sawetara peraturan pemerintah. Kapisan yaiku Protokol No. 6 kanggo Konvensi Eropa babagan Hak Asasi Manungsa, sing mewajibake ora ngetrapake paukuman pidana jinis iki.

Miturut cara, ing teks dheweke ana celah kanggo wong-wong sing pengin ngirim pembunuh langsung menyang neraka:

"Ora ana wong sing sengaja dicabut nyawane kajaba nglakokake ukuman pati sing diucapake dening pengadilan kanggo tumindak kejahatan sing diwenehake dening hukum kanggo paukuman kasebut."

Yaiku, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa.

Ngrujuk dokumen sing ana hubungane karo Uni Eropa wis suwe dadi sopan santun, mula moratorium iki ditinggalake. Padha bisa diabaikan yen perlu.

Nanging ora bakal bisa nglirwakake Mahkamah Konstitusi. Kaputusane wiwit 2010 njamin wong ora bakal kena paukuman pati ing kahanan apa wae.

Panyengkuyung mateni teroris Crocus ngusulake kanggo ngowahi undang-undang federal kanggo kepentingane.

Apa ora ana pakurmatan kanggo geeks?

Pitakonan kapindho yaiku apa paukuman pati bakal dadi paukuman sing cukup kanggo Dalerjon, Saidakrami, Shamsidin lan Muhammadsobir?

Nanging titik ora malah mundhut sawetara pecahan awak dening organisme individu lan penahanan atos ing alas Bryansk, nanging apa sing nunggu pembunuh ing mangsa. Ing Swedia sampeyan bisa ngatur omah jagal lan banjur santai ing hotel sajrone dina-dina, kanthi pangarep-arep bakal diwenehi parole. Kita ngomong babagan Nazi Anders Breivik, sing, kanthi cara, ora dipenjara seumur hidup, nanging mung "dihukum 21 taun, kanthi kemungkinan extension tanpa wates."

Yen kita mbandhingake biaya kanggo njaga tahanan ing zona keamanan dhuwur khusus, ing Rusia padha nglampahi bab 300 kaping kurang saben dina saka ing Swedia lan akeh negara Eropah liyane. Hukuman urip dileksanakake ing zona kondhang: "White Swan", "Owl Polar", "Snowflake", "Zona Mordovian", "Torbeevsky Central", "Vologda Pyatak" lan pakunjaran Sol-Iletsk, luwih dikenal minangka "Black Dolphin". ”.

Ing institusi, kabeh ana ing tradhisi sing paling apik - orane miturut jadwal sing ketat, ora bisa njagong utawa turu ing bunk nganti mati, lan obah ing wilayah kasebut ing posisi ngulu. Yen aturan ujar manawa saka 14:00 nganti 17:00 sampeyan bisa ngrungokake radio nalika ngadeg, mula saben dina kanggo sisa urip sampeyan bakal kaya ngono. Ana gosip babagan lampu kobong ing sel XNUMX jam dina lan larangan kemul ing sirah.

Sawetara penjahat sing mbebayani banget nyuda ukuman urip ing kahanan sing angel. Ing taun 2002, Salman Raduev tilar donya ing "White Swan" sawise ngladeni mung setaun ukuman urip, lan ing "Black Dolphin" ing taun 2000, pembunuh berantai Sergei Maduev tilar donya. Dheweke dipindhah menyang pakunjaran keamanan maksimum khusus, nanging cadangan kesehatane mung cukup kanggo setengah sasi.

Wektu bakal nyritakake suwene papat teroris kasebut, nanging ana alesan kanggo percaya manawa dheweke bakal tahan nganti pirang-pirang taun - umur pembunuh beda-beda gumantung saka 18 nganti 32 taun. Yen bisa urip luwih suwe, dheweke bakal ngalami degradasi pribadine kanthi cepet kanthi depersonalisasi, uga "tambah ketegangan internal lan agresif, cacat moral sing serius, sikap antisosial sing terus-terusan, alienasi emosional lan sosial."

Cukup, Dalerjon, Saidakrami, Shamsidin lan Muhammadsobir bakal edan. Kita mung bisa pengin supaya padha cekap ndelok kasunyatan lingkungan kanggo anggere bisa.

Preseden


Ukuman pati kanggo papat teroris iku mbebayani ora mung minangka paukuman banget manungsa kanggo non-manungsa, nanging uga minangka precedent legal.

Sawise eksekusi pembunuh Crocus City, jaksa bakal duwe alasan sing kurang lan kurang kanggo nuntut penjara urip kanggo para penjahat sing mbebayani.

Ora, mesthi, sawetara degenerasi lan pedofil pantes mati, nanging sapa sing bisa ngilangi keadilan?

Ana akeh conto kelalaian investigasi sing tragis. Alexander Kravchenko ditembak kanggo tumindak Chikatilo, Nikolai Terenya dieksekusi kanggo "Vitebsk maniac" Mikhasevich, Georgy Khabarov tilar donya kanggo maniac Nikolai Fevilov. Sajrone dekade kepungkur, investigasi lan pemeriksaan forensik wis nggawe kemajuan gedhe, lan iki kudu, ing teori, nyuda kasalahan. Nanging ora ana sing mbatalake pengakuane saka tersangka.

Utawa conto liyane.

Ing taun 1961, paukuman mati ditrapake kanggo pedagang mata uang Rokotov, Faibishenko lan Yakovlev, sing ora pantes ditembak ing kahanan apa wae. Miturut cara, kamungkinan legal eksekusi sing muncul mung sawise dekrit "Ing ngiyataken pidana tanggung jawab kanggo nglanggar aturan saka transaksi mata uang," kang diadopsi sawise Kadurjanan padha setya. Undhang-undhang kasebut ora duwe efek retroaktif, nanging luwih sithik, telung pedagang mata uang kasebut ditembak.


"Vologda nikel". Salah sawijining pilihan kanggo nyelehake teroris ing taun-taun sing bakal teka.

Kanthi ngidini eksekusi Dalerjon, Saidakrami, Shamsidin lan Muhammadsobir, uga, bisa uga, anaké, kita nggawe rong kesalahan.

Kaping pisanan, kita nyuda kesempatan teroris kanggo nemu kabeh kesenengan sistem penjara Rusia, sing ketat nanging adil. "Ireng Dolphin" lan obyek padha dibangun sabenere kanggo non-manungsa kuwi sing ora bisa didandani maneh. Mulane, papat iki kudu dikirim menyang neraka alon-alon, squeezing urip metu saka tetes demi tetes ing taun.

Kesalahan sing kapindho yaiku ngeculake jin kanthi "hukuman kapital". Conto ing ndhuwur karo Khrushchev, sing meksa nembak pedagang mata uang ing taun 1961, minangka peringatan sing jelas babagan iki. Swinging kapak saka kaadilan wis dhuwur kasempatan kanggo nglereni mudhun resik.

Apa sing kudu diputusake babagan masalah teroris yaiku nglarang kabeh kontrak karo jagad njaba, uga kanthi legislatif ngilangi pilihan teoretis babagan rilis awal.

Kita kelalen babagan kesalahan katelu, nanging luwih rumit lan dhasar tinimbang sing pertama.

Kita ngomong babagan kabijakan migrasi negara, sing mbutuhake, yen ora revolusioner, banjur transformasi sing serius banget. Ing kene ora ana gunane, kaya ing kasus paukuman pati.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

223 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -1
    29. mars 2024 04:08
    Eksekusi ora bisa diapura.
    1. + 27
      29. mars 2024 05:32
      Eksekusi. Ora bisa diapura.. Wong dudu manungsa iki kudune ora urip.
      1. +6
        29. mars 2024 05:34
        Quote: Gagak
        Eksekusi. Ora bisa diapura

        Intine dilebokake ing endi sing kudu ...
        1. -1
          29. mars 2024 07:58
          Tonton maneh kartun "In the Land of Unlearned Lessons", "The Adventures of the Comma and the Period", amarga ngandhani carane nulis tandha wacan kanthi bener. Lan titik kasebut diselehake ing panggonan sing salah, ing ngendi koma kudu dadi.
          1. + 20
            29. mars 2024 09:43
            Kanggo pisanan aku ora setuju karo Evgeniy Fedorov! Yaiku.

            Penulis ora njupuk menyang akun kasunyatan sing Dhiskusi bab ABOLITION saka paukuman pati saiki njupuk Panggonan sak periode SVO ing Rusia - i.e. bab perang lan organisasi saka SECOND FRONT dening MUSUH Federasi Rusia ing mburi ing Rusia dhewe!!!
            Lan sing ngandhani penulis yen Federasi Rusia minangka negara - ing ANY CASE (!) - mesthi bakal ana ing salawas-lawase ing wangun saiki?! Supaya ing wektu sing padha Federasi Rusia bisa SEJARAH njamin penjara urip kanggo teroris iki SELAMANYA!!!
            Miturut cara. Padha ngandika bab sing padha bab USSR! Nah, ing ngendi USSR saiki kanthi sistem sosialis! Bab sing padha karo Kakaisaran Rusia ing taun 1917!
            Ing endi penulis entuk pendekatan non-dialektik-materialistik, pendekatan ideologis pro-Barat-kolonial metafisika-borjuis kanggo nyengkuyung pembunuh lan mungsuh Rusia?!

            TOTAL. Kanggo pisanan, penulis Fedorov dicethakaké pikirane setan saka moralitas kolonial-ideologis pro-Kulon ing hubungan kanggo nimbali saka Penghapusan paukuman pati ing Rusia. ora ndhukung KEAMANAN NASIONAL negara kita - Federasi Rusia.

            Penulis ora ngerti apa sing diusulake babagan sejarah Rusia dhewe minangka negara sing merdika saka Kulon.
            1. +9
              29. mars 2024 10:46
              Ora ana tiramisu utawa iPhone kanggo wektu iki.
              Muat piyambak.
              Nanging wong-wong sing nggawa dheweke ana ing tari bunder ngubengi sel kanggo urip.
              Lan supaya terakhir feed mantan.
              Lan biaya nuklir taktis ing sangisore kompleks, kanggo nyegah kabeh perusahaan anget saka dibusak.

              Supaya Federasi Rusia bisa SEJARAH
            2. +4
              30. mars 2024 05:02
              Aku pancene nyengkuyung paukuman pati kanggo wong-wong iki, amarga operasi militer saiki ditindakake ing wilayah Rusia, lan dheweke dadi mungsuh.
              Aku maca babagan voting sing bisa ditindakake ing wulan September.
              Aku uga maca carane dheweke ditangani ing panggonan karo wong-wong sing mateni bocah-bocah utawa kejem marang bocah-bocah utawa tumindak ala karo bocah-bocah. Cukup bubar ana kasus kaya sing ana crita ing Internet. Pakunjarane rampung luwih dhisik. Tegese, pranyata paukuman sing adil kanggo wong-wong dudu manungsa iki bakal teka saka wong-wong sing bakal dadi jejere, lan dudu saka negara.
              1. +3
                1 april 2024 18:24
                Kutipan saka Reptilian
                Aku kabeh kanggo paukuman pati kanggo iki.

                Aku uga, nanging aku bakal luwih maju. Mesthine ana paukuman pati kanggo kabeh teroris.
                1. +3
                  1 april 2024 18:55
                  Temtunipun kanggo kabeh wong! Amarga yen wong ora mati, nanging dicegah, mula kedadeyan kasebut sanajan tumindak
            3. +1
              3 april 2024 19:54
              Tatiana. 29 Maret 2024 09:43. Anyar. awakmu-" ...Penulis ora ngerti persis apa sing diusulake ngenani eksistensi sejarah Rusia dhewe minangka negara BERDAULAT sing bebas saka Barat..."

              Ora mung nggunakake VSSZ (tingkat paling dhuwur saka gawe piala sosial). nanging njupuk menyang akun pengalaman saka USA lan China. Utamane sing misuwur, contone, terorisme. contone Crocus - ... bisa uga sajrone rehabilitasi ditayangake ing TV.
              Mung peek-a-boo sing bisa berfilsafat. sing durjana ora bakal mandheg dening wedi mati. Ana pangecualian, nanging mung sawetara ...
      2. + 19
        29. mars 2024 05:51
        Aku kanggo paukuman pati. A sawetara alasan.

        Non-manungsa sing nduweni kewarganegaraan tartamtu nduweni mentalitas sing beda. Padha wedi mati. Mati salah. Lan iki bisa mungkasi akeh wong.

        Lan - njaga siji non-manungsa saben dina bakal biaya, aku mikir, sawetara ewu rubel. Multiply dening dekade. Cukup transfer dhuwit.
        1. +5
          29. mars 2024 08:07
          Aku disaranake nransfer pangopènan kanggo sederek! Ayo padha mbayar pangan, keamanan, etc., etc.! Tumrap paukuman pati, dakanggep moratorium kudu dibuwang, nanging ora bisa ditrapake kanggo kewan iki, nanging supaya wong-wong sabanjure sing arep mateni Rusia bakal mikir kaping sepuluh babagan tumindak kaya ngono!
          1. +2
            29. mars 2024 20:27
            supaya wong-wong sabanjuré sing arep matèni Rusia bakal mikir kaping sepuluh bab mengkono iku!

            Ya, misale jek sadurunge wong-wong kaya wong-wong mau dadi salah siji cara, saiki ana omong kosong - dheweke mlayu lan banjur nyerah, lan ora "nolak lan dibubarake"
            Aku mikir ing kana, sanajan tanpa paukuman pati, diaspora Azerbaijan bakal dipateni kanthi bodho amarga Agalarov ngrusak bisnise
            1. Komentar wis dibusak.
            2. 0
              7 april 2024 21:07
              alexoff. (Александр). 29 марта 2024 20:27. Новый - "...Я думаю там и без смертной казни азербайджанская диаспора прирежет тупо за то, что бизнес Агаларовым порушили..."
              Цитата из строго х\ф "Ворошиловский стрелок" - На квартиру к задержаным за изнасилование девочки приехал отец одного из фигурантов. Стал просить местных из МВД отдать ему сына. мол - "Я его ДОМА сам убью ngguyu ". Местный опер (играл Сергей Гармаш) ответил - "...Если бы я знал. что ЭТО правда сам бы к вам его отвез.. ora "
              Aja gawe aku ngguyu - в "лучшем " случае сведут дебет с кредитом. но скорее всего "войдут" в положение . keprungu ...Я так думАю. hi
          2. +3
            30. mars 2024 05:22
            pangopènan kanggo sederek

            Lan ora mung iki. Sederek diwasa kudu diakoni minangka accomplices saka teroris. Lan apa sing kita krungu? "Padha apik! nangis lugu! nangis "
            Kepriyé ilat bisa ngomong bab sing apik sakwisé kabèh? Sing paling njijiki. Ukara kasebut muni. "Dheweke nemokake diabetes. Sampeyan ora bisa njaluk perawatan ing Tajikistan. Sampeyan kudu menyang Rusia. "Dheweke lunga, urip 20 utawa 30 taun tanpa bali. Yaiku, ing Federasi Rusia, tegese insulin gratis, pensiun cacat, keuntungan liyane kanggo sederek, bisnis, omah, lan sedulur enom nyiapake terorisme. Apa kahanan ing kulawarga? Yen sampeyan wis manggon kene kanggo supaya akeh taun lan wungu mungsuh saka Federasi Rusia. Lan njerit "dheweke apik nangis "
        2. +8
          29. mars 2024 16:47
          Aku duwe 4 komentar ing artikel kasebut. 1. Mung dening cara, Breivik iki didakwo saka terorisme ora ing Swedia, nanging ing Norwegia. 2. Babagan kasunyatan bilih narapidana sing dihukum urip dadi edan. Aku weruh "wawancara" karo tahanan sing wis njabat 15 taun. Ya, dheweke kuru lan rambute rontog, nanging dheweke mangsuli pitakon koresponden kanthi cukup. 3. Nalika wong urip, dheweke urip kanthi pangarep-arep, "apa yen, apa yen." 4. Referensi kanggo jaman kuna, sing padha dinuga dijupuk wong resik, ora pantes kanggo alasan suntingan, utamané ing umur kamera lan Internet, amarga kita ngomong bab kasus tartamtu saka terorisme massal - nalika pelaku ing ngarep kabeh. donya. Aku nganggep argumentasi Putin yen introduksi ukuman pati ora nyebabake nyuda kejahatan dadi kontroversial, amarga sampeyan ora bisa mlebu ing sirahe wong-wong sing ngrancang, nanging ngerti. Mula, aku nganggep ora sopan yen sedulur-sedulure para korban menehi pakan kanggo wong-wong sing rusak iki sajrone uripe. Mulane aku nyengkuyung eksekusi.
      3. 0
        29. mars 2024 08:32
        Pati gampang banget. Kajaba iku, dheweke dadi martir kanggo iman kanggo radikal liyane. Ukara urip sejatine padha karo eksekusi, mung alon lan nglarani. Lan kanggo eksekusi kuwi aku siap kanggo mbayar ora mung pajak, nanging uga mbayar ekstra!
        1. + 11
          29. mars 2024 10:09
          Apa sih martir kanggo iman? Iki setan, ing Rusia - Satanists! Takon marang Muslim babagan iki, dheweke bakal ngandhani sampeyan. Satanists ngirim ora manggon, ambegan udhara lan spoil pasuryan saka planet iki orane, mulane mung paukuman pati, luwih hanging, ora njupuk.
          1. +8
            29. mars 2024 10:24
            Sampeyan uga lali babagan saham sing dilebokake dening wong-wong ala iki telung utawa patang dina kanthi "perasaan" kabeh, banjur padha mati, iku uga cara sing apik. Dheweke ora bakal duwe "Gurias", lan Iblis (Iblis).Sawise mateni umat kita, welas asih apa, sanajan ing penjara urip, sing bisa kita ucapake?
          2. +2
            29. mars 2024 10:34
            Sapa sing ngomong babagan Muslim? Aku nulis kanthi cetha
            kanggo radikal liyane
          3. 0
            30. mars 2024 00:31
            Takon marang Muslim babagan iki, dheweke bakal ngandhani sampeyan.

            Apa bener kanggo sapa wae?
        2. -1
          29. mars 2024 21:42
          Sampeyan ora bisa nglakokake. Nanging urip ing pakunjaran kudu kebak kasangsaran lan siksa. Kanthi humanisme liberal, pakunjaran ora bisa diowahi dadi resort. Paukuman kudu tetep paukuman. Perlu kanggo nolak wong-wong kuwi hak kanggo sambat lan banding menyang kantor jaksa lan organisasi hak asasi manungsa.
        3. 0
          7 april 2024 21:20
          Ady66. (Аркадий). 29 марта 2024 08:32. ваше - "...Кроме того они при этом для остальных радикалов становятся мучениками за веру..."
          1. Насчёт вашего - "...Слишком лёгкая смерть. ..." aran Зачеи откладывать!? На ваш выбор - легкая смерть:
          встретить электричку лежа на рельсах
          1-й вариант головой.

          2-й вприант - положить на рельсы только ноги и "мучиться" всю оставшуюся жизнь. Ваш выбор. Без лишней болтовни! nangis
          2. "...они при этом для остальных радикалов становятся мучениками за веру..." - эти совершившие в священные дни убийство. трясущиеся и
          купленные за копейки. они станут МУЧЕНИКАМИ!?
      4. -2
        29. mars 2024 15:58
        Execution gampang banget kanggo wong-wong mau ... supaya padha manggon ing siksa kanggo 5-7 taun
      5. +4
        29. mars 2024 18:02
        Eksekusi. Ora bisa diapura.. Wong dudu manungsa iki kudune ora urip.

        A eksekusi isin ing gallows, lan malah karo publikasi, bakal kelangan kepala akeh sing pengin bantuan teroris, utamané Muslim. Lan wong bodho kita uga.
        Simbah bener!
    2. +4
      29. mars 2024 09:19
      Ya beda. Dihukum urip. Nanging kanggo ngumumake bajingan kasebut ing setelan pribadi yen "amarga akeh panjaluk saka wong kerja" dheweke bakal dieksekusi.
      Lan njupuk 2 kaping minggu, salah siji kanggo dijupuk, utawa kanggo gallows, utawa ing open. Selehake ing tembok, uncalan daur ulang, sijine ing tandu lan kenceng. Inggih, banjur menyang kamera.
      Aku ora mikir sing liwat wektu padha bakal njaluk angin saka persiyapan. Sadurunge mati amarga stres. Iki bakal dadi paukuman sing nggegirisi.
    3. + 24
      29. mars 2024 09:31
      Aku percaya yen kanthi ngomong babagan paukuman pati, dheweke sengaja ngalih saka panyebab sing nyata saka kedadeyan kasebut!
      Panyebab nyata yaiku wong-wong sing nyiyapake desa ing luar negeri, sing ngatur distribusi paspor "helikopter", sing wiwit esuk nganti esuk nyusup menyang kuping saka layar TV sing ekonomi Rusia ora bisa ngatasi tanpa "tenaga kerja". wong neneka.
      Lan pitakonan liyane kanggo presiden, sing nyatakake yen tujuan serangan teroris iki kanggo nyebar panik!
      Panik apa sih???
      Mungkin presiden wedi lan gupuh!
      Nanging kanca-kancaku ora ana sing panik! Saben uwong mung nduweni siji perasaan - nesu!
      Nesu marang wong-wong sing ngidini gerombolan galak iki menyang negara, ing kabeh festival pilaf lan persahabatan nasional saka saben wesi !!!
      Dideleng saka statement ekstrem Putin, nalika krungu slogan Rusia kanggo Rusia, nyebabake dheweke kuatir lan kuwatir! (((
      Ya, Rusia kanggo Rusia lan kanggo kabeh wong lan bangsa sing manggon ing Rusia!!!
      Lan ora kanggo gerombolan liar saka desa Pamir!
      Lan yen iki nyebabake dheweke kuwatir, mula dheweke manggon ing antarane para migran "sregep" iki, supaya dheweke manggon paling ora 10 ewu ing Novo Ogorevo minangka conto pribadhi, amarga ana cukup ruang kanggo luwih akeh wong sing ditresnani "uga Rusia. ”!

      Putin, ngendi Kherson?
      1. +3
        29. mars 2024 10:20
        Mmm....
        Pitakonan mung - sampeyan ora ngandelake panguwasa, nanging ing wektu sing padha sampeyan njaluk introduksi paukuman pati - apa sampeyan cukup?
        Utawa apa sampeyan ora ngerti carane landhep senjata sampeyan kurban kanggo panguwasa?
        Panguwasa bisa nguripake senjata iki marang sampeyan kapan wae.
        Pira "konspirasi anti-Soviet ana kalah metu panguwasa ing pancen tenan daya rakyat ing USSR? Apa sing kedadeyan karo untu Rokossovsky lan iga Korolev? 4 yuta denunciations tiba saka langit? Kepiye carane bisa diilangi saiki?
        Lan saiki kita duwe kapitalisme ...

        Babagan paukuman pati, aku tansah ndhukung paukuman pati kanggo artikel tartamtu.
        Nanging saiki, ndeleng watara, paukuman pati dilereni soko tugas kanggo paling 5 taun.
        1. +4
          29. mars 2024 11:20
          Iku misale jek kula sing wektu kanggo mikir bab pandherekipun potensial lan sederek. Deportasi kabeh kulawarga, kabeh iki akeh sedulur, sadulur, tuwane, anak.
          Supaya wong-wong scumbags iki ngerti yen dheweke nyetel kabeh sedulure lan ngrusak uripe. IMHO luwih manungsa lan luwih efektif tinimbang eksekusi
        2. mz
          0
          29. mars 2024 12:37
          Kutipan: my 1970

          Apa sing salah karo untu Rokossovsky lan iga Korolev?

          Ing awal 40s, untu Rokossovsky apik, yen sampeyan ndeleng foto-fotone. Dheweke entuk mahkota logam sawise perang. Untune padha kalah "Miturut putu buyut Rokossovsky, sing diarani crita bojo Marsekal Vasily Ivanovich Kazakov." Ora ana bukti utawa bukti liyane. Lan ana foto sawise penahanan.
          Uga ora ana bukti babagan tulang rusuk Korolev sing rusak. Ana sing nyebutake rahang sing rusak. Saka obrolan antarane wartawan Yaroslav Golovanov lan garwane S.P. Korolev:
          "- Apa Sergei Pavlovich duwe rahang sing rusak? Aku takon bojone Korolev, Nina Ivanovna.
          "Dheweke ora tau nyebutake," wangsulane kanthi mikir. "Dheweke pancen ora bisa mbukak cangkeme, lan aku ngelingi yen dheweke kudu menyang dokter gigi, dheweke tansah gugup ..."
          Jawaban iki saka garwane Sergei Pavlovich ora ngonfirmasi manawa rahange dirusak dening petugas keamanan sing jahat lan kejam.
          Ing pungkasan taun 20-an, Korolev dhewe nyoba glider lan bisa uga patah rahang ing kana.
          1. -3
            29. mars 2024 12:47
            Dheweke mbujuk wong-wong mau - ora digebugi utawa disiksa, mung lungguh ing kono lan santai ....
            1. mz
              0
              29. mars 2024 12:57
              Kutipan: my 1970

              Dheweke mbujuk wong-wong mau - ora digebugi utawa disiksa, mung lungguh ing kono lan santai ....

              Aku ora ngaku iki, aku mangsuli pitakon ing komentar sampeyan, sing ora langsung (ya, ya, sampeyan uga ora ngaku ing kene) nuding nyiksa Korolev lan Rokossovsky dening ghouls-chekists getih.
              1. -1
                29. mars 2024 18:41
                "sing ora langsung (ya, ya, sampeyan uga ora ngaku ing kene) nuduhake penyiksaan Korolev lan Rokossovsky. ghouls-chekist getih."
                - uga, nyatane pamrentah Soviet ngakoni dheweke nalika ditembak. Banjur kekuwatan Soviet ing Khrushchev lan Brezhnev - Ora direhabilitasi.
                Pamrentah Soviet luwih ngerti babagan kabeh tinimbang aku.
                1. 0
                  30. mars 2024 00:59
                  nyiksa Korolev lan Rokossovsky dening ghouls-chekist getih."
                  - uga, bener pamaréntah Soviet dikenali wong-wong mau nalika padha dijupuk. Banjur pamaréntah Soviet ora rehabilitasi ing Khrushchev lan Brezhnev.

                  Aku ora ngerti babagan Rokossovsky, nanging babagan Korolev, ora ana sing ditembak.
                  Asisten Vyshinsky, Mark Raginsky, sing menehi sanksi kanggo penahanan Korolev, tilar donya ing taun 1991, profesor, pengacara sing diajeni, lan liya-liyane.
                  Penyidik ​​​​ing kasus Korolev - Bykov (tilar donya ing taun 1987) lan Shestakov (tilar donya ing taun 2009) - ora ana sing nyalahake kasus Korolev, sanajan ing taun 1957 Korolev direhabilitasi.
                  1. 0
                    30. mars 2024 11:43
                    "Aku ora ngerti carane miturut Rokossovsky"- Zakovskogl ditembak
          2. -2
            30. mars 2024 00:44
            Utawa dheweke bisa tiba saka pit ... utawa bisa rusak ing naksir ing trem ... sampeyan bisa nganggep akeh iku. Nanging: yen katon kaya bebek, quacks kaya bebek, banjur iku bebek, ora dara.
          3. -2
            30. mars 2024 01:31
            Ing awal 40s, untu Rokossovsky apik, yen sampeyan ndeleng foto-fotone.
            - Sampeyan kudu maca buku, ora ndeleng gambar. Diagnosis guesser saka foto, uga kanggo kula. Pakar kaya ngono kudu dipateni.
      2. +2
        29. mars 2024 11:14
        Quote: Andrey the Magnificent
        Ya, Rusia kanggo Rusia lan kanggo kabeh wong lan bangsa sing manggon ing Rusia!!!

        Setuju kabeh 100! apik
      3. +7
        29. mars 2024 11:43
        Aku bakal nambah liyane. Elingi bocah lanang lemari kanthi jeneng "Rusia" Islam. Bocah iki ditampilake ing kabeh saluran. Ora, aja mikir sing ala, bocah kasebut pancen mbantu wong-wong metu saka bangunan kasebut.
        Trik kasebut, saliyane bocah iki, ana sekitar enem liyane sing umure uga mbantu dheweke metu saka bangunan kasebut. Apa sampeyan ngerti kenapa dheweke ora ngomong apa-apa babagan dheweke? Kabeh wong Rusia. We digawe iku! Ing Putin, dadi Rusia ing Rusia iku ala.
        1. -1
          29. mars 2024 12:02
          "Bocah iki ditampilake ing kabeh saluran" - Muga-muga sampeyan elinga yen ana wong sing mlaku ing ngarepe bocah lanang karo telpon lan syuting kabeh ing saubengé? Lan banjur dikirim?
          Lan watara liyane ora ana wong sing kaya ngono utawa wis mati ...
          Kabeh wong liya Miturut cara, wingi utawa dina sadurunge wingi padha nuduhake ing TV - padha diwenehi soko lan ngomong bab wong-wong mau.

          Kabeh saluran nuduhake gambar sing dikirim wong - lan dudu syuting dhewe. Nanging kanggo "nendhang" sampeyan ora nggatekake
          1. +3
            29. mars 2024 12:17
            Lan sampeyan mbokmenawa remen karo Muslim. Lan kaya idola sampeyan, sampeyan sengit marang Rusia.
            1. -4
              29. mars 2024 12:39
              Lan amarga sampeyan sengit marang Muslim, apa ana sing bakal owah? Utawa apa kita duwe sing 360 teroris dihukum taun kepungkur - polling wong Tajik?
              Insinyur penerbangan Tajik sing dipateni dening pengkhianat lan pengkhianat - apa dheweke mbela Rusia utawa Tajikistan ing Ukraina?
              1. +5
                29. mars 2024 13:05
                Iku ora babagan gething. Rusia minangka omahku, kenapa aku butuh wong liya sing ora diundang sing uga pengin dadi master ing kene.
                1. -3
                  29. mars 2024 13:24
                  Rusia minangka omahku, kenapa aku butuh wong liya sing ora diundang sing uga pengin dadi master ing kene.

                  Ora posisi sing ala. Aku ngerti. Senajan iku banget primitif kanggo kula, nanging oh uga.
                  Nanging iki pitakonan kanggo sampeyan: sampeyan perang kanggo Bolsheviks. Kepiye posisi iki cocog karo prentah klasik? Iki sing diomongake Lenin.
                  Alien kanggo sampeyan yaiku borjuis Rusia, malah sing cilik, malah sing deso cilik (sing duwe sapi luwih saka siji). Lan uga pasukan keamanan saka kabeh garis, saka perwira kanggo apa Lenin disebut gendarmes. Lan wong-wong miskin lan, sing paling penting, para buruh ing kabeh negara, ora preduli saka bangsa lan agama, iku duweke sampeyan. Tegese, wong Tajik iki ing situs konstruksi kudu dadi dhewe, lan pasukan khusus FSB sing ditahan dening mungsuh.
                  1. +6
                    29. mars 2024 14:20
                    Piye wae sampeyan nyederhanakake. Ora kanggo Bolshevik, nanging kanggo Uni Soviet.
                    Kepiye carane bisa ana wong kita dhewe sing ora nganggo basa Rusia, nanging aku ngrungokake iki sedina muput ...
                    1. 0
                      29. mars 2024 16:34
                      Ora kanggo Bolshevik, nanging kanggo Uni Soviet.

                      Ya, ora, kita kabeh kanggo USSR, aku lan sampeyan lan Putin.
                      Lan sampeyan kanggo Partai Komunis Kabeh-Union Belarus kaya Tatra.
                      Utawa aku ora ngerti sampeyan, bisa uga aku bisu.

                      Babagan wong liyo, aku mikir ana konsensus ing negara iki.
                      Yen ana sawetara wong manca sing teka ing kene lan nggawe komunitas sing ora gelem nampa budaya, adat, mental, agama (yaiku, miturut paribasan kanthi piagam dhewe menyang biara), banjur komunitas iki. kudu dibusak saka negara sanalika sawise ilang sabab. Yaiku, dheweke nggawe jembatan ing kana, contone, ayo padha mulih.

                      Lan yen perlu kanggo ndherek wong-wong mau wis rembugan, banjur aturan iki kudu indisputable.
                      Sak ngertiku, wong Oran saiki lagi mikir.
                      1. +1
                        29. mars 2024 18:00
                        Putin percaya yen sawise Nicholas 2, langsung ana Yeltsin. Aku ora setuju karo Tatra ing kabeh, nanging aku tansah ndhukung dheweke.
                        Kita ora butuh wong liyo. Yen mung padha ngapusi lan ora ana maneh 140 yuta ing negara.
                    2. -4
                      29. mars 2024 19:42
                      Piye wae sampeyan nyederhanakake. Ora kanggo Bolshevik, nanging kanggo Uni Soviet.
                      Kepiye carane bisa ana wong kita dhewe sing ora nganggo basa Rusia, nanging aku ngrungokake iki sedina muput ...

                      - Aku tresna sampeyan lan wong kaya sampeyan ...
                      Dheweke nggebug dhewe ing dhadha tengen kanthi tumit kiwa, nguwuh-uwuh, "Apa USSR sing apik," banjur ngeluh, "Aku pengin USSR - nanging tanpa chocks!!"
                      Aku malah ora bisa mbayangno liyane Goebbelsism ...
                      Iki moaners ing USSR padha lali yen Pushkin minangka Negro dening mbah kakunge, Lermontov minangka Skotlandia, Dzerzhinsky lan Rokosovsky minangka Polandia ( belay ), lan Stalin lan Beria ing umum"wong saka kewarganegaraan Kaukasia."
                      1. -1
                        29. mars 2024 20:05
                        Sampeyan nyedhaki wong kanthi gampang. Aku ora ngomong yen USSR apik. Aku mung nglawan dihina. Dheweke wis ora ana maneh; sing wis lunga iku apik utawa ora.
                        Minangka kanggo warga negara, yen kita ora njupuk extremes, banjur padha kabeh Soviet.
                      2. -3
                        29. mars 2024 22:26
                        Minangka kanggo warga negara, yen kita ora njupuk extremes, banjur padha kabeh Soviet. - sing, yen saiki kabeh dadakan USSR v.2 lan Taj SSR iku bagéan saka, lan Tajiks lumaku watara kutha amarga padha Soviet - banjur sampeyan nglawan iki ora apa sampeyan keberatan?
                        Apa aku ngerti sampeyan kanthi bener?
        2. +6
          29. mars 2024 14:54
          Nalika dheweke menehi ijazah, ibune, sing dibungkus selendang ireng, ngadeg ing mburi lan bapake kanthi jarak sing hormat. Kabeh padha.
      4. +2
        29. mars 2024 12:54
        Dideleng saka statement ekstrem Putin, nalika krungu slogan Rusia kanggo Rusia, nyebabake dheweke kuatir lan kuwatir! (

        Lan dheweke nyebutake kanthi bener. Sampeyan dhewe sing nulis kok. Amarga dudu koma, nanging setengah saka slogan kasebut dibuwang. Amarga iku bener.
        Ya, Rusia kanggo wong Rusia lan kanggo kabeh wong lan bangsa sing manggon ing Rusia!!!


        LAN LUWIH BENER
        Rusia kanggo warga Rusia.
        Sedhela lan cetha.
        Ora kanggo buruh migran, ora kanggo investor asing, ora kanggo aktivis hak asasi manusia globalis, nanging kanggo warga Rusia.
      5. +3
        29. mars 2024 14:24
        Quote: Andrey the Magnificent
        Aku percaya yen kanthi ngomong babagan paukuman pati, dheweke sengaja ngalih saka panyebab sing nyata saka kedadeyan kasebut!

        Apa aku setuju karo sampeyan! Dheweke mung nggawe singsot sing apik saka paukuman pati iki lan ngeculake sawetara uap! Lan saiki, slop wong loropaken maneh pour ing kabeh media. Padha ora kabeh padha, sampeyan ora bisa ngadili kabeh, lan toleransi liyane. Sedhih banget, ora ana sing bakal ngganti kebijakan migrasi, ora ana apa-apa. Kanggo iku, maneh, kaya pandonga, dheweke mbaleni babagan kepercayaan marang PDB 80+% saka Rusia. am
    4. +1
      30. mars 2024 01:03
      Aku setuju - mung behead wong.
    5. -1
      30. mars 2024 11:36
      Ya, supaya iku kanggo urip. Saratipun badhe sami nyuwun pejah....
  2. + 10
    29. mars 2024 04:08
    Ana pilihan kanggo ngliwati pengadilan konstitusi lan konstitusi dhewe. Tuduhake wong-wong sing ora duwe kadurjanan marang manungsa (miturut pendapatku sing ora duwe pengalaman, dheweke nindakake kejahatan marang manungsa), lan nyoba ing pengadilan internasional miturut preseden Nuremberg. Ngundang hakim saka negara sing nindakake paukuman pati - Belarus, China, India, Iran, hakim ketua temenan saka Federasi Rusia. Jaksa iku Rusia - lan malah Poklonskaya, dheweke bakal katon nyengsemaken lan mulane luwih ngyakinake. Ayo Tajikistan nyewa akeh pembela kanggo wargane sing dikarepake lan saka ngendi wae, malah saka / saka. Standar prosedural persis kaya Nuremberg. Ukara gantung cukup samesthine. Lan ora Matter sing ing execution ing Federasi Rusia wis diwènèhaké ing hukum, kriminal Nazi padha digantung sawise perang, amarga iku persis apa sing ditulis ing hukum internasional, kang, yen perlu, diselehake ing ndhuwur hukum nasional.
    Lan prosedur eksekusi adhedhasar model Iran. Nggawa crane minangka cedhak TKP, lan sethitik dening sethitik, iku bakal bisa.
    1. +9
      29. mars 2024 06:14
      Kok angel banget? Mung angkat moratorium lan eksekusi. Iku pakurmatan gedhe kanggo wong-wong mau kanggo ngumpulake liyane internasional.
      1. -1
        29. mars 2024 06:16
        Kutipan: 123_123
        Mung angkat moratorium lan eksekusi.
        Ora gampang. Sanajan moratorium kasebut langsung dicabut, pembatalan kasebut ora duwe efek retroaktif. Apa sampeyan butuh whining para liberal ing saindenging negara lan ing saindenging jagad?
        1. +8
          29. mars 2024 08:56
          ya, sampeyan complicate kabeh ing zona, apa wae bisa kelakon, sampeyan ora sengaja bisa mlumpat saka shkonar kanggo mop karo titik lan nyumerepi ana, sampeyan bisa nyilem menyang ember lan drown, utawa sampeyan mung bisa nglalu ing doorframe, nanging ana cara, ana gerbong lan luwih angel kanggo ngatasi masalah mung karo unit operasional
          1. +1
            29. mars 2024 10:42
            Kutipan saka Mazunga
            ya, sampeyan complicate kabeh ing zona, apa wae bisa kelakon, sampeyan ora sengaja bisa mlumpat saka shkonar menyang mop karo titik lan nyumerepi ana, sampeyan bisa nyilem menyang ember lan drown

            Lha yen ora langsung kenek, kudu kuwatir, utawa dheweke mecah pel, sampeyan ora duwe pel. Lan sing banjur bakal narik mop metu saka iku lan wisuh, iku property pemerintah sawise kabeh. Apa yen dheweke dadi homoseksual, lan tinimbang paukuman dheweke entuk buzz pati.
            Aku nyaranake mung ngobong wong-wong mau urip, kaya padha ngobong penyihir ing Abad Pertengahan. Modest lan rasa sedulur
            1. +2
              29. mars 2024 13:23
              Ya, aku mikir dheweke bakal tresna banget))) kabeh skuad bakal tresna marang dheweke lan luwih saka sepisan ana uga wong sing bener.
        2. 0
          29. mars 2024 23:38
          Quote: Nagant
          Kutipan: 123_123
          Mung angkat moratorium lan eksekusi.
          Ora gampang. Sanajan moratorium kasebut langsung dicabut, pembatalan kasebut ora duwe efek retroaktif. Apa sampeyan butuh whining para liberal ing saindenging negara lan ing saindenging jagad?

          Apa tegese - ora? nglirik Sampeyan ora mbingungake keputusan pengadilan, sanajan Konstitusi, karo hukum pidana. Undhang-undhang iki netepake syarat-syarat tumindak ing papan lan wektu, lan yen sampeyan mbukak saiki, ujug-ujug katon kabeh padhang ing kana kanthi ngetrapake paukuman pati, ditetepake kanggo sawetara pelanggaran.
          Kaputusan pengadilan kasebut nglarang panggunaan paukuman pati ing wektu saiki, nanging iki ora ateges duwe statute watesan babagan tumindak kasebut nganti larangan kasebut dicabut - amarga hukum kasebut luwih dhuwur lan sah. Larangan (moratorium) ing wangun kaputusan ing wektu sadurunge pertimbangan saka cilik ing manfaat ing pengadilan pidana bakal ilang - langsung bebendhu bisa digawe lan paukuman ing sesuai karo Criminal Code saka Federasi Rusia ing lengkap. .
          Lan, kanthi cara, Protokol No 6 kanggo Konvensi Eropa kanggo Perlindhungan Hak Asasi Manungsa lan Kebebasan Fundamental - babagan penghapusan paukuman pati - Rusia mlebu ing 1997, nanging ora ngratifikasi, penulis kobong.
    2. +1
      29. mars 2024 12:58
      Ya, iki uga minangka solusi sing sah.
      1. +1
        29. mars 2024 13:25
        ora mung sah, nanging uga bener, bakal gampang mateni peluru, nanging ing kene sampeyan isih kudu entuk pati
  3. +6
    29. mars 2024 04:21
    Aku mung ngerti siji bab: padha ora kudu mati cepet. Padha ora pantes iki.
    1. 0
      29. mars 2024 05:36
      Ngenteni pati luwih elek tinimbang pati dhewe. Nalika dheweke bisa teka kanggo sampeyan kapan wae. Lan maneh babagan "keguguran keadilan" ... Kesalahan apa sing bisa kedadeyan kaya iki?
      1. 0
        29. mars 2024 09:03
        Apa bakal diwatesi kanggo iki?
        1. 0
          29. mars 2024 09:31
          Marang kula, apa ana akeh miscarriages saka kaadilan ing biaya eksekusi? Maksudku periode wiwit penghapusan paukuman pati, wiwit ing 60s? Ukuran iki ditrapake khusus kanggo biaya utamané mbebayani, lan ora kanggo kondhang "spikelets"
          1. +3
            29. mars 2024 09:38
            Kepiye carane ngerti yen ana keguguran keadilan? Bukak statistik lan deleng rata-rata% saka acquittals: Eropa / AS saka 5 nganti 20%, Rusia - kurang saka 1%. Ora perlu ndeleng sistem peradilan Rusia liwat kaca tingal warna mawar; yen sampeyan mlebu ing pengadilan minangka dituduh, mung pitakonan yaiku ukuran pengendalian, lan ora apa sampeyan bakal dibebasake. Lan yen paukuman pati katon, Aku wedi kanggo mbayangno carane akeh wong bakal pindhah menyang donya liyane kanggo pitenah, lan carane akeh kanggo amplop ing kamar mburi.
            1. +1
              29. mars 2024 16:11
              Ora, ya, yen sampeyan saka diaspora, banjur padha bisa mbenerake. Tuladhane segara. Lan yen sampeyan wong Rusia, ya, sampeyan bakal njagong. Maneh, kita duwe sawetara kekaisaran trashy ing nalisir, nalika kita bakal mandheg mlaku ing rake iki?
              Lan ya, pejabat uga terus-terusan dibuwang, kepiye aku lali.
            2. 0
              30. mars 2024 00:49
              Ya, ana akeh conto ing sajarah modern Federasi Rusia nalika juri mbebasake, nanging kantor kejaksaan ngajokake protes lan pengadilan liyane nimbang maneh. Lan dheweke ditemokake guilty ... ya.
          2. +1
            29. mars 2024 10:29
            "Langkah iki ditrapake kanthi ketat kanggo pelanggaran sing mbebayani, lan ora kanggo "spikelet" sing kondhang - paling ora 3 wong ditembak tinimbang pembunuh maniac liyane.

            "Kanggo "spikelet" sing kondhang - kabeh rada beda karo sing diterangake marang kita. Tugas utama Dekrit "7/8" yaiku perang nglawan nyolong transportasi - buruh sepur kanthi sengaja nindakake kacilakan / kacilakan - supaya Kanthi introduksi "2/7", jumlah kacilakan lan bencana sepur mudhun saka 8 dadi 62 saben taun, banjur dadi kira-kira 000. Lan ing saindhenging perang angka kasebut kira-kira padha, sanajan ana bom / saboteurs. / kekacoan.
            1. 0
              30. mars 2024 01:08
              Tujuan utama Keputusan "7/8" yaiku kanggo nglawan maling transportasi

              Aku elinga yen Decree 7/8 ora milih Zheglov kanggo Ruchechnik kanggo railway.
              1. -1
                30. mars 2024 12:46
                Keputusan 7/8 Zheglov ora milih Ruchechnik kanggo sepur. -Sampeyan ngeweruhi kanthi bener - dheweke "njait" barang. Umumé, iki mung peran sing ora sukses - amarga akting sing apik, saben wong nganggep karakter negatif minangka positif.
                Lan miturut 7/8 - Ruchechnik, ing asas, temenan ora tiba ing ngisor iki. Iki persis apa penulis nandheske - sing Zheglov "njahit"urusan.
                Putusan kasebut kanthi jelas nyatakake maling iku ditrapake:
                "Setara ing nilai kargo kanthi transportasi rel lan banyu menyang properti negara lan nguatake keamanan kargo kasebut kanthi cara apa wae.
                .....................
                II.
                1. Nyandhingake nilai properti peternakan lan koperasi kolektif (panen ing sawah, cadangan umum, peternakan, gudang lan toko koperasi, lsp.) karo properti negara. lan nguatake kabeh cara kanggo nglindhungi properti iki saka maling."
                Teater Bolshoi 200% dudu transportasi sepur utawa banyu, lan mesthi dudu properti peternakan kolektif.
                Aku mbaleni - ing wektu nulis buku kabeh ngerti banget babagan apa "ketetapan mbah kakung" lan mangertos kanthi sampurna babagan ilegal aplikasi kasebut kanggo Ruchechnik
      2. 0
        29. mars 2024 12:05
        Babagan miscarriages saka kaadilan: iki pancene masalah. Kabeh wis jelas karo degenerasi kasebut, nanging keputusan kanggo ngilangi eksekusi ora mung gumantung marang dheweke. Lan kesalahan fatal bisa uga ana; penulis malah menehi conto. Dadi masalah kasebut pancen kontroversial, utamane kanthi nggatekake syarat-syarat penahanan ing hukuman mati. Bener, prospek paukuman pati bisa uga duwe pengaruh sing kuat marang tentara bayaran saka kabeh garis.
  4. + 12
    29. mars 2024 04:26
    Nanging ora bakal bisa nglirwakake Mahkamah Konstitusi.

    Iki mbokmenawa minangka humor
    Ora, mesthi, sawetara degenerasi lan pedofil pantes mati, nanging sapa sing bisa ngilangi keadilan?

    Masalahe yaiku ing kasunyatan kita, keguguran umum ora mung dipenjara wong sing ora salah, nanging uga ngapura wong sing salah - amarga macem-macem alasan.
    Saka kasus sing gegandhengan karo iki, cukup kanggo ngelingi "Azov".
    Dadi tansah ana kasempatan karo hadiah iPhones lan menyang resorts.
    1. +3
      29. mars 2024 12:13
      Nanging nalika seminggu kepungkur aku kelingan babagan jet bisnis lan iPhone, aku dadi incensed.
      Kabeh mlaku kaya sing wis direncanakake, saiki para pihak sing kepengin weruh lan bakal mulih kanggo "ngladeni" ukumane.
  5. +7
    29. mars 2024 05:07
    Banget ora setuju karo penulis.
    Fedorov, njupuk kabeh urip teroris saka kanthong sampeyan dhewe.
    Kabeh kasenengan saka sistem penal kita dibatalake dening aktivis hak asasi manungsa sing nuntut kenyamanan manungsa kanggo non-manungsa iki, panganan biasa, gendheng ing sirahe, perawatan medis, koran, buku kanggo diwaca ... Aku yakin bakal diwenehi konsesi liyane kaya Breivik ... dheweke pancen edan lan edan babagan impunitas.
    Jin kanthi paukuman pati minangka fiksi lan fantasi Fedorov ... paukuman pati bisa ditundha tanpa wates ... setaun, 10 taun, 20 taun ... supaya pembunuh, pemerkosa, lan teroris nandhang sangsara nalika nunggu.
    Introduksi hukuman mati ora ana pengaruhe marang kebijakan migran...deleng Arab Saudi lan Amerika Serikat sing diidinake hukuman mati kanthi resmi...dadi penulis blak-blakan ngapusi ing kene.
    Minangka kanggo pengadilan konstitusi, masalah uga bisa ditanggulangi ... cukup kanggo ngganti komposisi dadi hakim sing luwih waras lan kudu ngilangi pelobi kaya Klishas saka Duma Negara sing ngethok kabeh panjaluk. masyarakat kita ... ora bakal kelakon apik anggere padha lungguh ana.
    1. +3
      29. mars 2024 05:53
      Ayo! Ora babagan Fedorov, nanging babagan liberal lengkap sing menehi ide iki. Lan saiki wis dadi wong pikun. Wong tuwa ing Mahkamah Konstitusi lan Kremlin
    2. +7
      29. mars 2024 08:38
      Nanging iki apike - kahanan sing durung mesthi babagan tanggal penegakan. Aku setuju karo satus persen iki. Liyane bab bakal roto roulette saben dina, apa utawa ora kanggo nindakake. Lan supaya padha ngerti babagan! Lan saben dina bakal pungkasan!
  6. + 11
    29. mars 2024 05:24
    Ora, mesthi, sawetara degenerasi lan pedofil pantes mati, nanging sapa sing bisa ngilangi keadilan?
    Wong Azov, sing uga pantes mati, mung diijolake, malah ora diadili ... Utawa anggota geng Tsapkov, sing diampuni, mesthine wis ngumbah kejahatan sing ditindakake marang awake dhewe, dheweke wisuh. adoh karo getih. Nanging kepiye wong-wong sing ora peduli karo keamanan warga lan sawetara pusat hiburan sing kobong sanajan ora ana teroris?
  7. + 10
    29. mars 2024 05:33
    penjamin ngandika; "Kita ora kaya ngono." Dadi topik ditutup. hypothetically .... ana urip ing Mars? topik luwih cocog.
  8. + 10
    29. mars 2024 05:40
    Kontradiksi karo Mahkamah Konstitusi minangka perkara sing adoh banget. Dheweke dhewe mimpin kanker ing pojok lan saiki ora ngerti apa sing kudu ditindakake.

    Alesan "carane ora numpes wong sing ora salah amarga kesalahan" umume minangka moyoki akal sehat. Banjur perlu kanggo nglarang operasi lan kabeh kendaraan bermotor. Yen ora, kaya-kaya amarga kesalahan driver, sampeyan ora bakal nemoni wong liya.

    Moratorium eksekusi bisa dicabut kanthi winates. Kanggo pancasan saka Pengadilan Supreme lan tundhuk pangujan kahanan sing ngilangi penyalahgunaan.

    Sejatine ora ana masalah ing kene, nanging ana kapentingan sing dhuwur banget .... Pakunjaran urip trep amarga sampeyan bisa kanthi tenang mbebasake penjahat sing disalahake menyang kamardikan ... sah utawa ora ... . Nanging yen dheweke nembak sampeyan, mula manawa pimpinan paling gedhe ora bakal nylametake sampeyan.
  9. + 10
    29. mars 2024 05:51
    Ing kasus iki, kejahatan miturut artikel terorisme mbutuhake paukuman abot. Teroris kudu ngerti yen dheweke ora bakal bisa tetep ing pakunjaran. Paukuman kudu abot lan cepet sabisa. Saka sajarah, siji bisa ngelingi pengadilan militèr Stolypin, nalika terorisme lan Kadurjanan utamané serius padha nyoba lan dihukum ing 48 jam. Mesthi, ana keluwihan lan banjur dibatalake, nanging nuduhake yen mateni pejabat pemerintah wis mudhun banget.
    1. +2
      29. mars 2024 06:10
      Mesthi ana keluwihan

      Contone, eksekusi dening pengadilan militèr saka petani, ing ngarepe mata Cossack matèni putrane mung limang taun, lan njupuk mbales marang.
      1. 0
        29. mars 2024 06:21
        Lan apa Cossack kudu apa karo? Ana akeh conto liyane nglanggar kaadilan. Bolshevik umume ngobong desa Cossack kanggo numpes Cossack minangka kelas.
        1. +2
          29. mars 2024 06:38
          Lan apa Cossack kudu apa karo?

          Senadyan kasunyatan sing Cossacks seneng nindakake fungsi punitive ing hubungan karo petani.
          Lan apa sing sampeyan tulis babagan Bolsheviks minangka akibat: minangka pembalasan, nalika Perang Sipil, para petani nganggo jas abu-abu uga padha.

          PS Aku ora mbenerake kahanan iki, utamané wiwit leluhurku Black Sea Cossacks, nanging pramila kasunyatan sajarah: qui pro quo
          1. +2
            29. mars 2024 06:50
            Yaiku, sampeyan ngerti pembantaian Cossacks, sing ora ana sing lawas utawa cilik, lan mbenerake kanthi bebener sejarah? Nuwun sewu, nanging miturut konsep modern, iki pembantaian lan terorisme, ora ana alesan apa wae.
            1. +4
              29. mars 2024 06:57
              Genosida (saka basa Yunani γένος - clan, tribe lan Latin caedo - I kill) minangka wujud kekerasan massal, sing ditetepake PBB minangka tumindak sing ditindakake kanthi tujuan kanggo ngrusak, kabeh utawa sebagian, negara, etnis, ras utawa kelompok agama.
              Cossack ora tau dadi klompok ètnis sing kapisah; padha dadi bagéan saka wong Rusia sing melu Perang Kelas Sipil.
              1. -2
                29. mars 2024 07:03
                Iki minangka masalah sing kontroversial. Lan ora ana jawaban sing bener ing kene, aku percaya yen Cossacks wiwit muncul minangka kelompok etnis sing kapisah, nanging iki dicegah dening Perang Sipil kanthi proyek wong Soviet. Perang ing Ukraina nuduhake carane bagean saka siji wong bisa dadi klompok ètnis kapisah: Little Rusia tenan dadi Ukrainians. Oke, kabeh iki menarik, nanging ora ing topik artikel.
                1. +1
                  29. mars 2024 15:17
                  Wong Rusia cilik lan Ukrainia minangka rong jeneng kanggo warga negara sing padha; Wong Rusia cilik minangka klompok ètnis independen sanajan ana ing sangisoré Kakaisaran Rusia.
                2. +4
                  29. mars 2024 15:40
                  Pembentukan klompok ètnis sing kapisah saka wong-wong mau rampung kanthi subordinasi marang Tsar Moskow.
                  1. 0
                    30. mars 2024 01:16
                    Nalika gabung, dheweke wis dadi kelompok etnis sing kapisah. Iki mbukak liwat kabeh dokumen ing wektu sing.
            2. +2
              29. mars 2024 07:03
              Miturut pendapat sampeyan, yen Cossacks ngrusak para petani, mula kabeh padha. Miturut cara, Cossacks abang lan putih disusupi ing saben liyane kanggo nyawa manis.
              Ora kaya Cossacks sing dibantai banget yen film digawe babagan dheweke ing taun 1950. Lan sampeyan nggunakake mitos perestroika.
              1. -4
                29. mars 2024 07:23
                Apa iki nalika Cossacks genosida petani? Cossacks tansah dihormati minangka prajurit lan dhukungan saka Rusia, nanging Bolsheviks nyerang pukulan ala saka mburi, sadurunge ideologis disintegrated perwira ing ngarep.
                1. +3
                  29. mars 2024 07:33
                  Nanging sampeyan kudu ngerti sejarah. Saliyane Bolshevik, ana Mensheviks, Sosialis Revolusioner, Trudoviks, Kadet lan 20 partai liyane, lan ora Bolsheviks nggulingaké Tsar, lan ora mung Bolsheviks sing dadi agitators ing ngarep.
                  Minangka kanggo dhukungan. banjur Bulavin lan Nekrasov uga Cossack.
                  1. -2
                    29. mars 2024 07:44
                    Matur nuwun, aku ora sambat babagan kawruh sejarah. Perlu dicathet menawa Bolsheviks sing pengin Rusia kalah ing perang. Lan iki mung siji alasan: ora ana kesempatan liyane kanggo ngrebut kekuwatan. Apa bener utawa ora, kabeh wong mutusake dhewe.
                    1. + 10
                      29. mars 2024 10:27
                      Iki minangka mitos perestroika. Lenin ora pengin asor kanggo negarane, nanging kanggo pamaréntah tsarist, nelpon kanggo revolusioner ing kabeh negara kanggo sukses revolusi, kang kedaden ing sawetara negara. Sawisé Revolusi Oktober, Lenin nulis: "We are defencists sawise Oktober 25, 1917, kita menang hak kanggo mbela tanah air. saka imperialis. Kita mbela, kita bakal menang."
                    2. +5
                      29. mars 2024 11:35
                      Sampeyan ora ngerti sejarah, nanging omong kosong Black Hundred sing didol kanggo sampeyan tinimbang sejarah ...

                      Yen kabeh Cossack sampeyan dibubarake, banjur sapa sing ditulis Sholokhov???
                      1. +1
                        29. mars 2024 15:59
                        Dheweke nggambarake wektu nganti awal 30-an, nalika dispossession aktif lan decossackization diwiwiti. Ing taun 80-90, meh ora ana Cossack ing panggonan sing diterangake. Ana sawetara turunane sing mung bisa diarani Cossacks kanthi kondisional. Ing wektu iku, ing tilas peternakan Cossack, populasi sing suda banget kalebu wong Ukraina Rusia lan putu saka Cossack kasebut ... ana uga Mari, Chechen, Ingush, lan buruh saka Asia Tengah wiwit katon.
                    3. +3
                      29. mars 2024 11:45
                      Lan ing Parade tanggal 24 Juni 1945 ing Red Square, formasi ditindakake ing seragam Cossacks sing bisa dingerteni ...

                      Bab liyane yen Cossack iki ora dikenal kanggo sampeyan, lan scum sing ... sing perang ing sisih Hitler lan nyoba kanggo uwal menyang zona kulon pendhudhukan iku duweke ... Sing padha sing mengko ekstradited dening allies ... Yen kita ngomong babagan "Wanita Cossack" iki lan ngeculake kabeh luh kanggo Kulit, banjur ...
                2. Bai
                  +5
                  29. mars 2024 11:32
                  nanging Bolshevik nyerang pukulan ala saka mburi, sadurunge ideologis disintegrated perwira ing ngarep.

                  Sinau sejarah. Ing ngarep dirusak dening perusahaan Kerensky. Ambruk diwiwiti saka dheweke. Apa hubungane karo Bolshevik?
                3. +1
                  29. mars 2024 14:59
                  Lagi kaya iki? Sapa lan ngapa Pétrus Agung digantung lan dibuwang? Lan banjur Catherine.
            3. +3
              29. mars 2024 11:41
              Kutipan: Glock-17
              Yaiku, sampeyan ngerti pembantaian Cossacks, sing ora ana sing lawas utawa cilik, lan mbenerake kanthi bebener sejarah?

              Sholokhov nggambarake perang sipil kanthi apik ing "Quiet Don". Antarane Cossacks, pisanan kabeh. Pembantaian apa sing diomongake?
              PS Buku iki kudu kalebu ing kurikulum sekolah. Kaya kabeh karya penulis.
              1. +2
                29. mars 2024 16:02
                Apa sampeyan mikir kabeh kedadeyan kaya ngono? Dheweke ora ngidini dheweke nulis bebener
                1. +1
                  29. mars 2024 16:16
                  Kutipan: VZEM100
                  Apa sampeyan mikir kabeh kedadeyan kaya ngono? Dheweke ora ngidini dheweke nulis bebener

                  Bebener babagan Perang Sipil luwih elek.

                  Kutipan: VZEM100
                  Dheweke nggambarake wektu nganti awal 30-an, nalika dispossession aktif lan decossackization diwiwiti.

                  Iki tegese padha mung krungu bab "Virgin Soil Upturned". Nanging!
                  "Bioskop minangka seni sing paling penting" V.I. Lenin.
                  Minangka conto. "When the Cossacks Cry" Film adhedhasar crita M.A. Sholokhov. Kira-kira jam pira? nglirik
                  1. +1
                    29. mars 2024 16:18
                    ............. awal 20s.
                    sawise 30s dispossession lan collectivization, kang wis ora ana siji lan apa-apa kanggo nulis bab
                    Sampeyan ngerti sing padha wanted kanggo nyekel wong banget, nanging bejo dielingake ing wektu lan minangka asil saka mréntahaké kanggo Stalin, penahanan ora njupuk Panggonan.
                    1. +2
                      29. mars 2024 16:34
                      Kutipan: VZEM100
                      ...sawise 30-an kepemilikan lan kolektivisasi, dheweke ora duwe sapa-sapa utawa apa-apa kanggo nulis.

                      Inggih, inggih! Ora, apa "mummers" ing Parade Kamenangan?
                      Liyane babagan "seni sing paling penting." Aku bakal uncalan ing - "Kuban COSSACKS". Kuwi sing diarani. nglirik
                      1. +2
                        29. mars 2024 16:36
                        iki babagan farm kolektif lan ora babagan Cossacks
                      2. +1
                        29. mars 2024 16:37
                        nglirik
                        Kutipan: VZEM100
                        iki babagan farm kolektif lan ora babagan Cossacks

                        Kutipan: VZEM100
                        Sajrone taun sekolah aku maca kabeh karya utama.

                        A-lan-lan!!! Ah-ah-ah!
                        jawaban
                      3. +1
                        29. mars 2024 16:39
                        Ing mangsa panas 84, aku pisanan ngunjungi desa Veshenskaya minangka bocah, lan dheweke tilar donya ing Februari, mula aku meh ketemu dheweke urip.
                      4. +1
                        29. mars 2024 16:42
                        apa jenis Cossack bisa ana ing pamaréntahan Soviet? dheweke ngilangi dhasare. iku wiwit ing sangisoré raja lan pungkasané ing sangisoré.
                      5. +1
                        29. mars 2024 16:52
                        Kutipan: VZEM100
                        apa jenis Cossack bisa ana ing pamaréntahan Soviet? dheweke ngilangi dhasare. iku wiwit ing sangisoré raja lan pungkasané ing sangisoré.

                        Minangka kelas, ya. Kaya para bangsawan. Minangka pangeling-eling kanggo anak turunan, ora.
                      6. 0
                        30. mars 2024 00:18
                        Simbahku ngandhani carane Orenburg Cossacks sewengi dadi petani kolektif. Malah dilarang nggunakake tembung Cossack.
                  2. +1
                    29. mars 2024 16:27
                    Iki tegese padha mung krungu bab "Virgin Soil Upturned".

                    Sajrone taun sekolah aku maca kabeh karya utama.
                    1. +1
                      29. mars 2024 16:34
                      Kutipan: VZEM100
                      Sajrone taun sekolah aku maca kabeh karya utama.

                      A-lan-lan!!! Ah-ah-ah!
  10. +6
    29. mars 2024 05:59
    Kapisan yaiku Protokol No. 6 kanggo Konvensi Eropa babagan Hak Asasi Manungsa, sing mewajibake ora ngetrapake paukuman pidana jinis iki.
    Eropa, konvensi, protokol - wektune lali kabeh iki. Saiki luwih akeh wong sing tiwas ing tangan Eropa tinimbang sing wis tiwas wiwit taun 1945.
  11. +4
    29. mars 2024 06:02
    Kita ngomong babagan kabijakan migrasi negara, sing mbutuhake, yen ora revolusioner, banjur transformasi sing serius banget. Ing kene ora ana gunane, kaya ing kasus paukuman pati.
    Prancis lan Marseille, sampeyan duwe liyane, ngenteni.
  12. +3
    29. mars 2024 06:06
    Kita kelalen babagan kesalahan katelu, nanging luwih rumit lan dhasar tinimbang sing pertama.

    kesalahan apa? Ora ana sing bakal owah karo dheweke, mesthine: dheweke bakal nggawe swara cilik, nggawe gangguan, lan maneh proses kasebut bakal kaya biasane.
    1. +3
      29. mars 2024 06:22
      hi Yen kita ngomong babagan paukuman pati, saiki wis wektune korupsi dipadhetke karo terorisme.” “Aku wis ora tahan, apa maneh nyolong, nyolong akeh, aku pengin nulungi sampeyan, warga, hakim. (c)
      1. 0
        29. mars 2024 06:40
        hi
        Nyatane, kita ngerti: iki minangka obrolan sing serius lan tanggung jawab, lan dudu "tangisan jiwa artikel."
        1. -3
          29. mars 2024 06:43
          lan dudu "tangisan jiwa artikel"
          Lan artikel kasebut minangka "tangisan saka jiwa" - blah, blah
  13. + 11
    29. mars 2024 06:23
    Quote: Nagant
    Kutipan: 123_123
    Mung angkat moratorium lan eksekusi.
    Ora gampang. Sanajan moratorium kasebut langsung dicabut, pembatalan kasebut ora duwe efek retroaktif. Apa sampeyan butuh whining para liberal ing saindenging negara lan ing saindenging jagad?

    Inggih, sepisanan, iku salah lan counterproductive kanggo mbangun kawicaksanan umum (lan kuwi kaputusan penting, ora mangu, mengaruhi iku) looking bali ing sing disebut. liberal lan kelompok liyane ing saindhenging donya; kapindho, sampeyan mikir iki piye wae bakal mengaruhi kahanan saiki? Sanksi sing luwih gedhe ora bakal dileksanakake.
  14. Bai
    +8
    29. mars 2024 06:24
    Nanging ora bakal bisa nglirwakake Mahkamah Konstitusi. Kaputusane wiwit 2010 njamin wong ora bakal kena paukuman pati ing kahanan apa wae.

    1. Nundha konstitusi. Nglakokaké ukara.
    2. Temokake warga Belarus ing antarane para korban. Pasrahake menyang pengadilan Belarusia
    1. +1
      29. mars 2024 12:22
      Ana solusi sing luwih gampang:
      Nganakake sidang pengadilan ing lapangan, ngundang kabeh sederek korban, nyedhiyakake shovels lan pitchforks kanggo kerja rumah tangga. Adhedhasar asil review, mbebasake wong sing dituduh ing papan kasebut, langsung lunga lan ninggalake wong sing dibebasake ing perawatan sederek korban kasebut. Padha duwe pitchforks lan shovels.
  15. +5
    29. mars 2024 06:28
    Nalika aku ngerti, tujuan artikel iki yaiku kanggo ngeksekusi wong-wong iki lan terus ngimpor sedulur-sedulure. Miturut cara, ya. Ora ana sing pengin nerangake kenapa ing tengah-tengah serangan teroris iki. presiden ngapura Tsapkov.
    Miturut cara, bakal menarik kanggo ndeleng video utawa paling ora foto wong mlaku-mlaku lan njupuk. Utawa sing culprits nandur ing wong akeh?
  16. 0
    29. mars 2024 06:44
    Kanggo wong-wong iki, paten pinaten kuwi perang nglawan wong kafir, lan dheweke wis siap mabur menyang swarga. Pitakonan: Apa dheweke kudu menehi tiket kanggo sepur cepet menyang arah kasebut?
    1. +6
      29. mars 2024 07:02
      Teroris saka Crocus pancen pengin urip ... nonton video penahanan ... dheweke durung siap mabur menyang swarga.
    2. +6
      29. mars 2024 08:32
      Pavel, apa sampeyan duwe salah? Apa jenis iman? Padha matèni kanggo dhuwit! Ora ana tembung sing diomongake babagan "kafir".
      1. +1
        29. mars 2024 10:36
        Sing penting kanggo kita saiki dudu nasibe, nanging kepiye carane dirasakake dening komunitas Muslim ing Rusia. Ana wong sing nganggep wong-wong mau minangka "martir kanggo iman" nalika dieksekusi, nanging sebaliknya, dheweke kudu katon minangka wong sing ora penting. Amarga alasan demografi, konflik politik internal ing latar agama cenderung mundhak.
  17. +1
    29. mars 2024 06:45
    Apa sing kita duwe saiki? Akeh korban sipil. Gedhung Crocus sawise kobongan.Mergo kabeh wong padha nyingkiri kahanan bangunan iki. Apa bangunan sing apik bisa nandhang karusakan kaya ngono sawise kobong? Iku meh podho struktur sawise lindhu utawa sawise bledosan saka jumlah gedhe saka bahan peledak Apa wong papat bisa nimbulaké karusakan kuwi? Dene bab eksekusi, iki bakal diputusake tanpa kita, kaya akeh perkara sing diputusake saiki.
    1. +1
      29. mars 2024 15:02
      Dheweke bisa yen njaluk bantuan ... contone, "pemilik" lumbung iki. Wingi ana katrangan yen udakara 40 wong mati amarga tatu bedhil, liyane sesak lan kobong.
  18. +6
    29. mars 2024 06:48
    Anggere panguwasa paling dhuwur kita aturan, eksekusi ora bakal bali, lan ora ana owah-owahan, kita ngenteni 6 taun. Lan aku setuju karo penulis, pati iku prasaja, nanging kondisi penahanan bisa luwih elek lan pati sing dikarepake bakal teka kanthi cepet, mula kenapa kuwatir. sedulur
  19. +9
    29. mars 2024 06:50
    Ing masalah miscarriage of justice. Secara teoritis, pilihan saka paukuman pati karo penundaan saka ukara kanggo 1-5 taun, contone, bisa.
  20. +6
    29. mars 2024 07:00
    Miturut cara, ana akeh konstitusi Yeltsin sing ora bisa ditampa kanggo urip Rusia saiki, utamane ing mangsa ngarep. Yen saiki teroris iki ora bisa dieksekusi kanthi paukuman pati amarga kebingungan antarane Konstitusi lan keputusan Mahkamah Konstitusi, mula paragraf Konstitusi kudu diganti supaya paukuman mati bisa ditrapake kanggo teroris sing bakal teka, pengkhianat Tanah Air. , sadis, pedofil lan liya-liyane. Sawise kabeh, siji ora kudu mikir yen serangan teroris iki pungkasan. Sayange, Rusia dadi target nomer 1 kanggo teroris.
    Kita uga kudu nggatekake manawa para teroris iki, ora dieksekusi nanging ngladeni ukara urip, bakal nganggep awake dhewe minangka pahlawan media. Kunjungan saka kabeh jinis "aktivis hak asasi manungsa" liberal peringkat dhuwur lan "aktivis hak asasi manungsa" bakal diwiwiti. Malah kita dhewe, ora ketompo sing Barat. Kabeh wartawan bakal golek cara kanggo wawancara karo teroris kasebut. Lan sapa maneh yen dudu pahlawan ing media, sanajan kanthi tandha "anti".
    Ing sisih liya, ndeleng, media kudu ngandhani wong-wong babagan iki lan babagan wong-wong sing saiki nglakokake ukuman urip lan njaluk paukuman pati kanggo awake dhewe. Lan ora amarga kalbu gnaws kanggo urip, nanging amarga kahanan ing pakunjaran kanggo wong sing diukum urip ora bisa ditanggung. Neraka saben dina lan alon-alon, iki kaping sewu luwih elek tinimbang pati instan ... Lan banjur wong-wong ing Rusia bisa uga setuju kanggo njaga pembunuh kasebut ing pakunjaran kasebut supaya alon-alon mati, tinimbang ngeksekusi kanthi cepet. Oalah, iki bakal dadi Nasrani, jiwane ing neraka uga disiksa nganti suwe lan tanpa welas asih, mbok menawa ing salawas-lawase, mula siksa ragane limang taun ing neraka kadonyan ing pakunjaran nganti mati, malah bakal dadi. singkat banget lan manusiawi....
    Kanggo kabeh "pejuang hak asasi manungsa" sing wis ngeluh babagan apa bisa uga ana "papat" sing ana ing perawatan kita, bebaya "pejuang HAM" iki meh padha karo bebaya sing asale saka sing diarani. "Komite Ibu-ibu Prajurit". Yen ora bubar, tentara kita bakal "seneng" dina iki ...
  21. + 10
    29. mars 2024 07:06
    33 komentar lan ora ana sing nyebutake yen ing kasus iki dudu paukuman pati dhewe sing dibutuhake, nanging gantung. Ya, sampeyan bisa mbungkus kulit babi sajrone urip.
    Apa sampeyan kelingan kepiye para petani ing Suriah nyerang rumah sakit kita lan apa sing kedadeyan? Dheweke ditemokake dening SOF, dibungkus kulit babi lan dicekik. Ora ana sing nate nganggep dokter kita maneh. Apa sampeyan pengin ngilangi terorisme Islam? Mengkono uga.
    Lan wong Yahudi uga bulldoze omah-omahé teroris lan sanak-sedulure.
    1. -2
      29. mars 2024 15:04
      Iki bakal nimbulaké malah liyane musuhan saka fanatik. Perlu mboko sithik lan mantep nglarang pembangunan masjid, jenggot lan jilbab, lan propaganda agama umum. padha karo pasamuwan-pasamuwan
  22. + 11
    29. mars 2024 07:12
    Sawise Crocus, aku ora mbayangno yen ing negara kita bakal ana wong sing melas marang teroris kasebut. Nanging ana sawetara. Wong-wong mau nesu marang kupinge. Sampeyan ora bisa kaya carane kita luwih apik tinimbang teroris yen kita duwe cara sing padha. Kaluputane durung kabukten, lsp. Miturut cara, siji ardent zaputinist. Aku pengin ngelingake wong-wong sing lali carane warga Azov dihukum pati diijolke. Ya, kabeh wong ngerti yen kita dibebasake kanthi bebas.
    Mulane, aku FOR paukuman pati lan langsung!!!
    1. +4
      29. mars 2024 08:44
      Ora masalah rasa welas asih utawa humanisme ... Ana siji film Prancis karo Jean Marais sing jelas. French apik!

      Rahmat sing nylametake saka ukuman urip kanggo wong sing duwe hubungan apik yaiku ora mung bisa digugat.

      Tahanan bisa diganti. Lan malah ukumane bisa dileksanakake sawetara wong ...... dheweke bisa "mati ing pakunjaran", ana pilihan lan ana wektu kanggo ngleksanakake.
      Nanging ora ana sing bisa nylametake sampeyan saka eksekusi, sanajan sampeyan sedulure raja dhewe
      1. -1
        29. mars 2024 10:35
        "Tawanan bisa diganti.
        Nanging ora ana sing bisa nylametake sampeyan saka eksekusi, sanajan sampeyan sedulure raja dhewe" - sing ngalangi sampeyan ngganti Sadurunge dening eksekusi?
        1. +2
          29. mars 2024 16:32
          Kowe bener, Sampeyan kudu njlentrehake: eksekusi minangka paukuman sing ora bisa dibatalake, iku titik. Ora ana cara kanggo menehi ganti rugi amarga ditembak.

          Ing kene penulis ngomong babagan irreversibilitas eksekusi kanggo wong sing ora salah. Nanging ana sisih liyane kanggo iki: kanggo wong guilty, eksekusi ora kalebu kamungkinan kanggo bantuan saka patrons. Ing kene, kaya sing diucapake: "lan asu ditutup"
      2. +3
        29. mars 2024 10:36
        Bener, sampeyan bener. Shooting ora bisa dibalèkaké. Yen ora, dumadakan sesuk pemerintah bakal ganti lan para Satanis iki bakal diampuni lan dibebasake. Utawa dheweke bakal ngganti ukuman urip 20 taun, sampeyan ora ngerti apa sing bisa kedadeyan.
        1. -1
          29. mars 2024 12:05
          Yen daya SO owah-owahan, banjur kita bakal duwe wektu sethithik banget kanggo wong-wong mau. Pitakonan bakal babagan eksistensi negara ...
          1. -1
            29. mars 2024 12:16
            Ing abad kaping 20 wae, pitakonan babagan eksistensi negara diunggahake kaping telu, mula kanggo kita iki asring kedadeyan.
            1. -1
              29. mars 2024 12:21
              Lan ing wektu sing padha, populasi pancen kuwatir - kepiye tawanan kanthi ukara sing dawa?
              1. +1
                29. mars 2024 12:26
                Ora preduli apa sing dikuwatirake dening populasi, sing penting saiki dadi kuwatir, lan yen referendum saiki dianakake babagan masalah ngangkat moratorium paukuman pati, mayoritas bakal milih FOR.
        2. +2
          29. mars 2024 15:25
          Kutipan: Yuri Vasiliev
          Yen ora, dumadakan sesuk pemerintah bakal ganti lan para Satanis iki bakal diampuni lan dibebasake.

          Luwih saka pilihan realistis.
    2. -1
      29. mars 2024 10:33
      Nah, kabeh wong ngerti yen ing negara kita dibebasake kanthi bebas.- Parole ora ditrapake ing artikel kasebut ....
      1. +1
        29. mars 2024 10:51
        Dina iki ora ditrapake, nanging sesuk sawetara "humanis" bakal kuwasa lan ngganti undang-undang kasebut.
        1. 0
          29. mars 2024 11:55
          Yen dheweke teka kuwi "humanis" - banjur kabeh negara bakal seneng-seneng banget sing, ing prinsip, bakal tetep. Iki bakal dadi kaping pindho saka EBN utawa 1990s v.2....
  23. +4
    29. mars 2024 08:47
    Padha pantes mati; nanging kita ora bisa ngganti Undang-Undang Dasar, yaiku UUD, saben 5 taun sepisan. Ana akeh cara liyane kanggo ngatur Neraka ing Bumi kanggo wong-wong mau, sanajan tanpa ngencengi rezim PLS. Kajaba iku, kita kudu ngencengi hukum imigrasi supaya kabeh wong sing teka ing kene saka Asia Tengah kepengin teka ing kene; ngipat-ipati wong-wong mau.
    1. +4
      29. mars 2024 08:57
      Ora perlu ngganti Konstitusi kabeh; sampeyan bisa nggawe akeh amandemen sing dikarepake, lan iki ditindakake ing kabeh negara. Konstitusi digawe dening rakyat kanggo rakyat lan ora ana sing nggawe brahala. Ora ana tenggat wektu resmi suwene sampeyan bisa ngganti.

      Nalika bos butuh, dheweke bakal nindakake apa wae sing dikarepake. Yen ora perlu, alangan sing ora bisa diatasi langsung muncul. Iki pancen hukum sing ora bisa diowahi
    2. +8
      29. mars 2024 09:09
      "Nanging kita ora bisa ngganti Hukum Dasar kita,"
      Kita ora bisa, nanging kita ngganti. EBN duwe Konstitusi dhewe, Putin duwe Konstitusi dhewe. Lan aku yakin sapa wae sing teka sawise Putin uga pengin duweke. Kenging punapa? Amarga ana akeh ketidakadilan ing hukum kita. Lan tujuane kanggo nglindhungi kepentingan ora negara lan rakyat, nanging kanggo nglindhungi bagean tartamtu saka populasi, kanthi biaya mayoritas. Lan wong-wong nuntut pati kanggo tukang mateni! Lan wong-wong nglawan para migran! Lan yen pamrentah kanggo rakyate, mula kudu ngetrapake undang-undang kanggo kepentingan rakyat, lan dudu wong Tajik!
      1. 0
        29. mars 2024 09:38
        Atas dasar apa sampeyan ngomong atas jenenge rakyat? Contone, aku nglawan wong-wong mau dieksekusi kanthi lembut, aku luwih ngelak. Ngenalake torture wajib kanggo wong-wong sing ana ing rezim khusus kanggo terorisme lan nduduhake online supaya wong liya bisa ndeleng apa sing nunggu dheweke.
        1. +4
          29. mars 2024 12:32
          Victor Sergeev, apa sampeyan master torture, apa sampeyan bakal kerja? Sampeyan bisa? Utawa sampeyan mung bakal seneng online?
    3. +4
      29. mars 2024 10:43
      Konstitusi wis ora diganti luwih saka 30 taun! Iki ditulis kanggo kita dening penasihat Amerika ing Yeltsin, wektune kanggo ngganti! Wektu sing beda wis teka lan kahanan sing beda. Konstitusi Yeltsin kolonial wis ketinggalan jaman lan ora nyukupi kepentingan negara lan rakyat. Amandemen sing digawe ora dianggep, ora mengaruhi artikel dhasar.
  24. +6
    29. mars 2024 08:54
    Mesthi padha PATUT! Padha pantes 100%. Napa kita isih kudu mbayar dhuwit kanggo perawatan, perawatan, lan liya-liyane? Dheweke kudu ana ing lemah lan luwih becik ing endi wae ing rawa utawa ing jamban, utawa malah DIBUANG!
    1. 0
      29. mars 2024 11:39
      Aku bakal mangsuli sampeyan kanthi paradoks; pakunjaran tegese pajak kanggo treasury, iku tegese proyek kanggo warga. Lan babagan perawatan ... Yen pitakonan kasebut ditimbulake kanthi bener, dheweke bakal mati sajrone setahun. Bisa dibuwang nalika ditahan utawa ing kamp teroris, nanging papat kasebut utamane; padha dibutuhake urip, padha kudu nembang kaya manuk kenari.
  25. -1
    29. mars 2024 09:03
    Ora dingerteni apa sing luwih elek - eksekusi utawa penjara urip. Pendapatku: paukuman pati ora bisa bali menyang Rusia. Ya, ana hukum, ana keadilan, nanging ing tahap perkembangan masyarakat kita saiki, kemungkinan kesalahane dhuwur. Sawise eksekusi, sapa sing bakal njaluk ngapura marang sederek, lan karo wong apa? Yen kahanan mbuktekaken kesucian dicethakaké. Dadi, sawise nyoba, para teroris bakal ngadhepi nasib sing ora bisa ditindakake. Ing sawetara taun, siji bakal nggantung awake saka bosen, sing nomer loro bakal keselak idu nalika turu. Mergo iki.
    1. +4
      29. mars 2024 10:51
      Lan apa sampeyan mikir kemungkinan kesalahan ing kasus iki? Ana luwih saka cukup bukti saka kaluputan saka scum iki. Lan mung mateni nonhuman kaya ngono. Lan urusan karo sedulure.
  26. +6
    29. mars 2024 09:14
    Penulis, pitakonan ora babagan "martabat ..." Pitakonan ora babagan milih jinis EXECUTION. Iki dudu Eksekusi. Pitakonan iku BUANGAN omong kosong iki.
    Iki kudu dadi NORM kanggo scum iki.
    Mungkasi ngomong babagan RETURN daur ulang.
  27. +4
    29. mars 2024 09:17
    Apa jenis Author, Nanging. Lan supaya Penulis nransfer kabeh gaji ing kana supaya bisa disiram lan diwenehi panganan kanthi biaya sampeyan, lan bagean saka pajak sing dakkarepake bakal bali menyang aku? Lan mungkasi dipakani kita crita bab carane ala urip kanggo wong-wong mau ana. Banjur bakal urip, nanging wong 147 ora ana maneh, lan sanak-sedulure 147 iki bakal dipangan nganti mati. Nanging miturut sampeyan iki adil banget, bener Author? Umumé, kita duwe donya lengkap liwat kaca looking, nalika wong perlu iku, padha cepet ngganti konstitusi lan CC stands ing manungsa waé tanpa "kyu". Lan banjur langsung "ah-ay-ay, ora mungkin, iki Konstitusi."
    1. +3
      29. mars 2024 12:28
      Lan banjur langsung "ah-ay-ay, ora mungkin, iki Konstitusi"
      Ya nek arep diowahi ya allah, kabeh wong kesusu nggolek gunane. Lan pas ngusulke arep diowahi, nanging ora gelem, langsung dirujuk... Oh, bisa. 't, Konstitusi, ikatan suci, spiritual kita, oh, nanging kepiye carane sampeyan bisa ngganti dheweke? KS bakal gelo, dilebokake ing pojok, lan tamparan ing sirahe ... ngguyu
  28. +5
    29. mars 2024 09:25
    Sampeyan ora bisa eksekusi - amarga ... kesalahan bisa uga (wong sing ora salah dieksekusi), nanging disimpen ing kahanan "khusus" sing nyebabake degradasi pribadine, bestialitas, lsp. nikmate "kesalahan" manungsa? - penulis BRED.
    Kabeh penjahat kudu kerja kanggo kepentingan masyarakat lan ndhukung awake dhewe kanthi biaya dhewe! Yen sampeyan ora nyambut gawe, sampeyan bakal mati.
    Yen sampeyan ora pengin kerja, golek obat kanggo nyoba obat-obatan anyar, praktik operasi kompleks, lsp. Lan makhluk sing diukum urip kudu dadi donor suku cadang kanggo wong-wong sing nandhang sangsara ing tangane.
  29. +1
    29. mars 2024 09:26
    Eksekusi teroris
    Artikel kasebut hype, kaya moratorium, wingi dibatalake. Pengadilan Basmanny bakal nggawe keputusan sing adil miturut undang-undang sing saiki.
  30. +3
    29. mars 2024 09:30
    Amarga kasunyatane ora saben wong ngerti apa urip (utawa orane).
    dihukum "urip", anané jinis paukuman kaya paukuman pati dening negara nduweni efek nyegah minimal ing angkara sadurunge hukum miturut artikel sing cocog.
  31. Komentar wis dibusak.
  32. +4
    29. mars 2024 09:35
    Penulis, apa konvensi kasebut lan EU utawa CE? Rusia dudu partai konvènsi lan dudu anggota Dewan Éropah; Aku ora pengin eksekusi. Mung ana moratorium, mbatalake lan eksekusi. Nanging eksekusi kasebut entheng banget, sampeyan kudu ngowahi urip dadi neraka lan nuduhake eksistensi urip 24 jam saben dina, kanthi ngantem lan nyiksa. Iki dudu wong, luwih ala tinimbang tikus sing dites. Miturut cara, sampeyan bisa nggawe isi mbayar lan menehi dhuwit kanggo ndhukung non-manungsa.
  33. +5
    29. mars 2024 09:38
    Ketoke, sawetara pembela korban teroris luwih unggul tinimbang teroris dhewe babagan kekejeman.
    1. +3
      29. mars 2024 10:13
      Ngelingake aku babagan dongeng "Carane Ivanushka the Friend Went for a Miracle", sawise rampokan Marko Bogaty, dheweke takon marang para abdi apa sing bakal ditindakake yen maling kasebut kejiret. Akeh saran. Ana sing nyaranake gantung ing pancing, liyane mergo.. Ing wektu sing padha, kabeh wong ngerti yen kabeh usulane ora ditindakake
  34. -1
    29. mars 2024 09:41
    Ing babagan iki, saben wong Rusia takon dhewe pitakonan: apa aku saiki kudu mbayar pajak kanggo eksistensi kewan kasebut ing wujud manungsa?


    Lha, pajekku mbayar anane aparat birokrasi sing abuh nganti kegemukan.

    Turu tawanan ing bunk mesthi bakal luwih murah tinimbang turu wakil ing Duma. Hay urip.
    Sanajan iki, mesthine bisa diarani urip kanthi kondisional
  35. +2
    29. mars 2024 10:00
    Ngarujuk marang religiusitas, dheweke kepengin urip. Padha ora dadi martir.
  36. lex
    +4
    29. mars 2024 10:13
    Kabeh bisa diputusake, yen mung ana karsane sing kuwasa!
    Mesthine ana paukuman pati.
    Sing dihukum mati ing sel ora kesusu nglalu, nanging kabeh amarga ana pangarep-arep, apa yen bakal ngapura, apa yen ngidini nebus getih ing ngarep, apa yen negara ambruk.
    Dheweke nulis babagan miscarriages saka kaadilan, uga, supaya kasus pidana kuwi dianggep dening panel kapisah saka hakim, lan yen bukti 1000% buktiaken, banjur menyang tembok, lan yen ora ana bukti mestekake, banjur ngirim kasus kanggo luwih. diselidiki.
  37. +5
    29. mars 2024 10:17
    Kanggo sawetara alasan, kamungkinan mriksa lan ngukum sanak keluarga teroris - sing manggon ing kene, ing Tajikistan, lan ing papan liya - ora dianggep babar pisan. Ora mungkin sedulure sing manggon karo kita, utawa, luwih elek, duwe paspor Rusia, duwe sikap sing apik marang negara sing wis diadopsi. Cukup kanggo mriksa kawruh basa Rusia lan ngirim wong sing ora ngerti, utawa sing ora ngerti, menyang desane dhewe. menyang negara sing ora ngerti basa lan, utamane, karo wong-wong sing mbantu entuk kewarganegaraan negara kita .
  38. +5
    29. mars 2024 10:19
    Sampeyan kudu ngukum sederek sabisa-bisa, sanajan iki ora bener kanthi sah, nanging sing utama yaiku kanggo nglawan serangan teroris ing mangsa ngarep. Kanggo sing ora ngerti, ngethok kuping lan mangan iku saka opera sing padha. Iki ngendi regejegan lawas antarane Zheglov lan Sharapova metu.
  39. +5
    29. mars 2024 10:32
    Tegese artikel: ngerti lan ngapura. Nanging ateges. Penjahat Nazi Hess urip ing kurungan sepi suwene 93 taun. Penulis nganggep yen teroris sing dimaksud bakal disiksa dening nurani lan iki bakal nyebabake dheweke edan lan bakal terus urip lan didhukung negara kaya edan karo pajak kita. Apa yen dheweke ora duwe kalbu kaya Hess? Penulis nyebutake minangka conto urip cendhak teroris Chechnya. Nanging padha lungguh lara lan ora ing umur padha Tajik iki. Penulis wedi yen ana precedent kanggo nggunakake paukuman pati, banjur pengadilan bakal miwiti kanggo pass kiwa-tengen lan minangka bukti eksekusi wong resik tinimbang maniacs. Nanging ana ewonan saksi lan rekaman video, lan dheweke dhewe ngakoni. Mratelakake panemume: ngilangi paukuman pati minangka pangecualian siji-wektu lan nglakokake teroris kasebut kanthi cara gantung.
    1. +3
      29. mars 2024 12:17
      Mratelakake panemume: ngilangi paukuman pati minangka pangecualian siji-wektu lan nglakokake teroris kasebut kanthi cara gantung.
      Lan nindakake iki kaping pirang-pirang. Serangan teroris anyar, unfreeze, eksekusi lan beku maneh, lan terus-terusan nganti sabanjure ...
  40. +4
    29. mars 2024 10:33
    Kita ngomong babagan Nazi Anders Breivik

    Aku elinga dheweke nuntut supaya PS diganti karo modifikasi anyar, kaya iku wis outdated lan ora bisa nangani game anyar.
  41. +2
    29. mars 2024 10:46
    Hukuman pati ... Sadurunge nggawe keputusan kaya ngono, ora bakal dadi ide sing ala kanggo ngerti penyelidikan kasebut.
    Interogasi bolo biru, sampeyan bisa ngethok kuping supaya luwih wicaksana, uga kanthi piknik kanthi luwih rinci, ing ngendi dheweke nalika ora ana, lan liya-liyane
  42. +5
    29. mars 2024 11:16
    A longsor standar verbiage, ilmiah, lan mulane paling efektif ...
    Malah lambang liberal Dmitry Likhachev, wis urip 100 taun ing macem-macem negara "Rusia", sawise serangan teroris ing Moscow, dumadakan diganti pendapat bab paukuman pati. Lan dheweke minangka akademisi (pinter, tegese), korban represi Stalinis (motivasi luwih akeh), panulis (insinyur jiwa manungsa). Banjur dumadakan, ngadhepi faktor kuwi, aku njupuk lan ngganti MY (Aku ora mangu) pendapat 180 derajat.
    Lan ing kene kita ditunjuk dening Thomas: ing Zorkin, ing Konstitusi, ing EU, lan sakperangan alesan ing Chikatilo ...
    Wong-wong kita dirusak (sing akeh sing mati yaiku wanita umur 25-45 taun, lan padha manthuk-manthuk kaya boneka Cina.
    Yen ora ana wong, ora bakal ana hakim Zorkin, Konstitusi bakal bali menyang status hukum penasaran Raja Hammurabi ing tugu watu ing cuneiform, EU - saiki aku ora ngerti apa janjine marang kita. , lan, miturut, kita kanggo wong-wong mau.
    Dadi, sing sapa nggawe Loh Nabi Musa saka kabeh ing ndhuwur iku allah palsu. Utawa ora kita, paling.
    1. +3
      29. mars 2024 11:52
      Aja ngarani wong Cina bodho. Sapa sing menehi dheweke 20 taun?
  43. +3
    29. mars 2024 11:27
    Kaya-kaya eksekusi bakal ngganti apa wae ...
    Panguwasa ngimpor migran kanthi jutaan, lan terus ditindakake.
    Pamrentahan kudu diganti dadi sing paling ora nglawan Rusia
  44. 0
    29. mars 2024 11:35
    Pati iku apik banget kanggo wong-wong mau. Dheweke kudu kerja keras nganti tumeka dina, batuk getih lan mati kaya makhluk. Lan perlu, kaya ing Israel - padha numpes omah-omahé para penjahat lan ngusir saben wong metu menyang dalan kanthi tandha ireng. Iki bakal nggawe wong liya mikir.
    1. +3
      29. mars 2024 12:20
      [b]
      Lan perlu, kaya ing Israel - padha nyirnakake omah-omah para penjahat lan ngusir kabeh wong menyang dalan.
      /b]
      Apa yen apartemen dienggo bareng? Apa sing duwe?
  45. -1
    29. mars 2024 11:50
    Aku ora bakal menehi komentar babagan hukum Federasi Rusia kaya ngono. Aku mung mikir yen urip putus asa iku luwih ala tinimbang mati, iku kabeh.
  46. +3
    29. mars 2024 12:38
    Lan sethithik babagan paukuman pati ing sawijining negara, mesthi - ing Laos, visual, supaya bisa ngomong, ilustrasi moral Laos (ditempelake).

    Lan sethitik liyane babagan warga Laos sing pengin paukuman pati, nanging ora maca KUHP Laotian. Lan migunani kanggo maca, utamane wong Laos bisa uga kaget, umpamane, sinau apa ekstremisme lan terorisme saiki ing Laos.

    Mangkono uga, warga Laos wis bisa ngira yen ora ana masalah kanggo negara Laos: yen perlu kanggo wong mati, "wong" bakal mati.
  47. +6
    29. mars 2024 12:46
    Ing taun 1961, paukuman mati ditrapake kanggo pedagang mata uang Rokotov, Faibishenko lan Yakovlev, sing ora pantes ditembak ing kahanan apa wae.

    Iki minangka kutukan khas saka acara sajarah saka perspektif modern, sing ora bisa ditampa.
    Apa ana sing lali yen wektu iku ana 2 cara pangembangan manungsa? Sosialis lan kapitalis. Lan sosialisme duwe kesempatan kanggo menang. Lan ing kahanan iki, pedagang mata uang minangka mungsuh utama, pengkhianat lan pengkhianat negara.
    Saiki sampeyan bisa tuku dolar utawa tuku roti, amarga ora ana sosialisme maneh. Lan saiki, mesthi, eksekusi ing taun 1961 dianggep minangka savagery. Nanging banjur kabeh beda.
    1. +1
      30. mars 2024 04:13
      Sosialisme umume kaadilan sosial. Apa hubungane mata uang kasebut? Pedagang valuta asing dadi mungsuh amarga ngganti mata uang kanthi tingkat sing salah. Aku setuju - iku ora adil. Apa sampeyan mikir yen para pelaut Volga-Don nampa rubel, lan para pelaut TorFlot nampa rubel mata uang asing? Tumindak sing padha kanggo saben wong, yen ora, keadilan apa iki?
  48. 0
    29. mars 2024 14:59
    Sakumur urip! Ananging kawitane yen dicacah-cacah nganti ora tahan ngadeg, ngapusi lan lungguh, aja lali marang sanak-sedulure, kudune dibuwang nganti generasi 7. Luwih becik dibuwang kabeh sedulur-sedulur saka wong-wong sing dudu manungsa iki.
  49. +2
    29. mars 2024 15:09
    Kutipan saka: BABAY22
    Lan sosialisme duwe kesempatan kanggo menang.

    Ing tingkat kesadaran wong saiki, lan luwih-luwih ing wektu iku, dheweke ora duwe kesempatan. Iki masalah masa depan sing adoh.
  50. +3
    29. mars 2024 15:28
    Panyengkuyung mateni teroris Crocus ngusulake kanggo ngowahi undang-undang federal kanggo kepentingane. Apa ora ana pakurmatan kanggo geeks?

    Ya, mesthi ana degenerasi kaya ngono, mula saiki kudu diwenehi panganan, dijaga lan diwenehake layanan medis kanggo urip? Sawise kabeh, penjara urip uga nyedhiyakake iki!
    Dadi luwih apik kanggo pindhah "marang tembok".
    Kaping pisanan, nalika ngupayakake uripe wong liya, saben wong bajingan kasebut kudu ngerti manawa dheweke ngorbanake nyawane, uga kesejahteraan kulawarga lan sedulure.
    Kapindho, apa ora pangopènan seumur hidup "kanthi paket lengkap layanan" banget? Apa ora ana wong ing negara kita maneh sing butuh bantuan negara? korbane padha nandhang sangsara, kobong urip ing geni, tatu lan remuk dening reruntuhan, nanging supaya padha mati dijamin lan cepet, tanpa ngenteni pangadilan Gusti Allah.
    Dadi aku kanggo paukuman pati, minangka Ukuran Supreme saka pangayoman sosial warga sandi. Yen sampeyan kudu nggawe owahan kanggo Konstitusi, nggawe wong, Aku siyap kanggo milih "Kanggo"!
  51. +3
    29. mars 2024 15:34
    Kita duwe gagasan luwih utawa kurang babagan apa sing bisa ditindakake para teroris. Nanging kita ora tansah mbayangno apa pengacara lan humanis saged.
    Dihukum penjara seumur hidup amarga mateni lan ngilangi korban, Anvar Masalimov, 63 taun, dibebasake kanthi bebas sawise 25 taun penjara. Moskovsky Komsomolets nyerat babagan iki, nyathet nggawe precedent mbebayani. Gunggunge wong sing dihukum penjara seumur hidup sing bisa dibebasake saiki wis meh setengah ewu.

    Wiwitane, Masalimov diakoni minangka pelanggar baleni sing mbebayani amarga pembunuhan bola-bali sing ditindakake nalika mabuk, lan dihukum pati. Pirang-pirang taun ngenteni dieksekusi, nanging ing taun 1998, Presiden Boris Yeltsin, kanthi dekrit, ngganti paukuman mati karo penjara seumur hidup.

    Kaping pisanan, Masalimov dipenjara ing koloni Vologda Pyatak kanggo tahanan urip, banjur ditransfer menyang pakunjaran Polar Owl ing desa Kharp, Yamalo-Nenets Autonomous Okrug. Saka ing kono dheweke nulis keluhan menyang pengadilan. Akibaté, indikasi yen dheweke dianggep minangka pelanggar baleni sing mbebayani lan kahanan sing mbebayani ora dilebokake saka ukara kasebut. Artikel kasebut dikualifikasi maneh saka Art. 102 ing stasiun 103 saka KUHP RSFSR, sanajan ukuman tetep seumur hidup.

    Publikasi kasebut nyathet yen Layanan Penjara Federal nganggep pembebasan Masalimov minangka akibat saka reklasifikasi paukuman, lan dudu parole, sanajan sawetara dokumen pengadilan nunjukake alesan sing terakhir.

    Saiki Masalimov bisa uga ana ing Moskow. Dheweke katon ing Gréja St Dmitry Rostov. Ana kang ngandika saka niat kanggo ngrekrut pengacara lan nuntut negara kanthi pangarep-arep entuk omah lan ganti rugi kanggo paukuman sing abot banget.
  52. +3
    29. mars 2024 15:42
    Pitakonan babagan penerapan paukuman pati ora kaya sing digambarake dening penulis Evgeniy Fedorov.
    Ing alam urip, seleksi alam beroperasi, ora kalebu individu lan spesies sing ora diadaptasi karo eksistensi tartamtu.
    1. Ing masyarakat, komunitas wong, seleksi alam biologis ora operate. Ananging sarèhning ing masarakat punapa kemawon wontên tiyang = tiyang ingkang botên nyukupi sarat-saratipun masarakatipun piyambak-piyambak, mila paukuman pêjah wontên ing masarakat minangka sarat kangge nyingkirakên tiyang-tiyang wau = tiyang ingkang kados makatên punika. Kajaba iku, panggunaan paukuman pati ora mung ngilangi individu sing diwenehake saka eksistensi, nanging uga ora kalebu individu kasebut saka prokreasi. Ing pangertèn iki, paukuman pati minangka mekanisme ngreksa dhiri lan ngresiki dhiri masyarakat. Siji mung bisa mbayangno ing ngipi elek apa sing bakal kelakon ing masyarakat yen, liwat pangecualian saka eksistensi, iku ora mbebasake dhewe saka perampok, rudo pekso, lan inhumans lan ngidini kanggo reproduksi ing turunane lan ing generasi sakteruse. Mulane, pitakonan nglamar paukuman pati ora dadi pitakonan kanggo nggawe kahanan utawa "ora kondisi" kanggo eksistensi reptil ing zona, kaya sing dianggep penulis, nanging iki minangka pitakonan kanggo njaga masyarakat dhewe.
    2. Saiki ana perang sing Rusia gelut ora mung karo Banderlog = neo-fasis, nanging karo kabeh "beradab" Kulon. Lan ing perang - kaya perang, mung hukum perang sing kudu ditrapake. Ing pangertèn iki, saboteurs, penjarah, perkosa, pasukan punitive, etc. kudu tundhuk pangadilan martial lan, minangka Resor pungkasan, mercilessly numpes tanpa nyoba utawa diselidiki ing titik. Mulane, apa wae panjaluk kanggo ngurmati manungsa marang humanoid lan reptil kaya sing nyerang Crocus Hall, paling ora aneh, ora ketompo carane tuntutan iki dibenerake. Menapa malih, ing kahanan nalika Rusia ana ing negara perang, perang karo kabeh Kulon, selaras karo syarat legal kayata operasi hukum retroaktif kaya aneh, contone, requirement kanggo tundhuk karo legality sosialis sak Donya II. perang.
    1. +1
      29. mars 2024 20:05
      Kutipan: Pravdodel
      ...individu sing ora nyukupi syarat masyarakat dhewe ... paukuman pati muncul minangka syarat kanggo ngilangi individu kasebut saka eksistensi ...
      Saiki ana perang ... Lan ing perang - kaya ing perang, mung hukum perang sing kudu ditrapake ... Mulane, sembarang panjaluk kanggo mirsani kamanungsan marang humanoids lan reptil ... paling aneh, ora masalah. carane dikarepake iki sabdho. Menapa malih, ing kahanan nalika Rusia ana ing negara perang ... selaras karo syarat legal kayata operasi hukum retroaktif minangka aneh, contone, requirement kanggo tundhuk karo legality sosialis nalika Perang Donya II.

      Aku setuju karo kabeh kajaba statement pungkasan ... Sajrone Perang Donya II, "kepatuhan karo legalitas sosialis" dipantau kanthi ati-ati lan pelanggaran hukum ora diidini. Mung "legalitas sosialis" minangka urutan gedhene sing luwih ketat tinimbang saiki.
      Kanggo ngenalake kekuwatan hukum sing surut wis ana ing ambang pelanggaran hukum. Penting banget kanggo ngetrapake undang-undang sing cocog babagan paukuman pati supaya para teroris, penjahat lan ghoul liyane bakal diganjar kanthi lengkap.
  53. 0
    29. mars 2024 16:11
    Conto klasik saka owah-owahan ing emphasis. Utawa mlumpat saka topik. Apa bedane carane dheweke mati? Padha bisa mati lan dihukum urip ing sawetara taun. Sing paling penting yaiku invasi migrasi terus. Miturut cara, paukuman pati ora bakal mungkasi fanatik agama saka ngomong. Lan gerombolan wong Asia nyebar lan terus nyebar ing saindhenging Rusia. Sayange, kabeh padha lan padha.
  54. Komentar wis dibusak.
  55. 0
    29. mars 2024 17:53
    Nggawe herbarium saka wong-wong mau nggunakake tali karo daur ulang, lan nalika wis garing, menehi kanggo pihak sing kasengsem minangka souvenir.
  56. +1
    29. mars 2024 18:29
    Sajrone operasi militer, nalika atusan wong, warga sipil lan militer, mati saben dina, pancen aneh yen ngomong babagan welas asih marang pembunuh wong sing ora duwe senjata, kalebu bocah-bocah. Kanggo wong-wong sing kaya ngono, siji-sijine pilihan yaiku eksekusi kanthi gantung, utawa, minangka pilihan pungkasan, eksekusi umum, supaya ora ana keraguan manawa negara ora bisa nglindhungi wargane.
  57. 0
    29. mars 2024 19:38
    Minangka penahanan ing Dolphin Ireng diterangake, paukuman pati apik kanggo wong-wong mau.
    Nanging kita isih kudu nggawe film tetep iki lan nuduhake kanggo mbenerake wong-wong sing wis mlaku ing dalan sing salah.
    1. +1
      29. mars 2024 20:08
      Ya, cah ayu nandhang sangsara banget nganti kebab ora bisa mlebu ing tenggorokan ...
      1. +1
        29. mars 2024 20:33
        Tsapki ora lungguh ing Black Swan. Ditilik saka pangeling-eling siji narapidana, pakunjaran rezim khusus ora ana barbeku.
  58. +2
    29. mars 2024 19:41
    Hukuman mati wis suwe dadi tuntutan umum. Lan partai sing kalebu bali ing program kasebut, paling ora kanggo 15 taun sabanjure, bakal menang pemilihan Duma.

    Lan yen sampeyan filosofis, nyeret ing kene tahap sejarah negara, banjur iki jawaban sampeyan.

    Ora ana sing ngomong babagan paukuman pati amarga alasan politik - kita ngomong babagan pelanggaran pidana lan mung babagan, lan paukuman pati kanggo pembunuhan kanthi kekejeman tartamtu, kalebu. anak ora luwih saka kompromi antarane kejahatan lan paukuman, antarane korban lan pidana, antarane penuntutan lan pertahanan!!!

    Kabeh liyane saka kang ala.

    Ora angel kanggo tingkat kesalahan kanthi nundha eksekusi paukuman pati kanggo periode nth.
  59. Komentar wis dibusak.
  60. +1
    29. mars 2024 21:32
    Irah-irahan lan ukara pungkasan wis cukup. Pitakonan bodho, ending murky.
  61. 0
    29. mars 2024 22:07
    Aku ora weruh prabédan antarane eksekusi lan penjara urip, nanging mung ing kahanan sing ketat. Bakal ana sing arep dibantah. Anggere ora bab perang.
  62. +3
    29. mars 2024 23:13
    Kutipan: Andriuha077
    Ora ana tiramisu utawa iPhone kanggo wektu iki.
    Muat piyambak.
    Nanging wong-wong sing nggawa dheweke ana ing tari bunder ngubengi sel kanggo urip.
    Lan supaya terakhir feed mantan.


    Bener!
    Nanging iki ora cukup.

    Kabeh kulawarga, kabeh kanca lan gendakan padha sambutan.
    Mow mudhun wiji reged iki, cara Zionis ngerti carane lan nindakake.

    Pejabat lobi kanggo ngimpor migran, kabeh jinis wong Zatulintsy lan Khusnulintsy,
    wajib miwiti dina kerja kanthi ngunjungi ALL kuburan para korban kafir sing ora salah!
  63. +1
    29. mars 2024 23:49
    Uap saka nesu umum diunekake kanthi ngrembug apa worth ngremukake 4 bedbugs saka yuta sing kasedhiya.
  64. -1
    29. mars 2024 23:55
    Quote: Realing
    Kepiye carane ngerti yen ana keguguran keadilan? Bukak statistik lan deleng rata-rata% saka acquittals: Eropa / AS saka 5 nganti 20%, Rusia - kurang saka 1%. Ora perlu ndeleng sistem peradilan Rusia liwat kaca tingal warna mawar; yen sampeyan mlebu ing pengadilan minangka dituduh, mung pitakonan yaiku ukuran pengendalian, lan ora apa sampeyan bakal dibebasake. Lan yen paukuman pati katon, Aku wedi kanggo mbayangno carane akeh wong bakal pindhah menyang donya liyane kanggo pitenah, lan carane akeh kanggo amplop ing kamar mburi.

    Apa sampeyan mikir iku menarik? hi Ing sistem hukum pidana Rusia sing ana kudu ora ana acquittals ing kabeh, iki minangka cacat ing karya. Amarga wong sing dilatih khusus wis diparengake kanggo nyiapake dokumen kanggo sidhang, kanthi kekuwatan pengadilan, sing kegiatane diawasi dening jaksa.
    Napa sampeyan mung nganggep pembebasan pengadilan? Nanging yen penolakan kasebut ditindakake dening wong sing kompeten sadurunge digugah, kepiye statistik komparatif sampeyan? Kepiye babagan kasus sing wis rampung ing tahap pra-sidang? Nah, kapan dheweke mandheg amarga ora ana acara utawa corpus delicti?
    Apa sampeyan ngetung persentase - apa sampeyan bisa ngrujuk data sing bisa diverifikasi utawa mung dijupuk saka irung lan diolesake ing layar?
    1. -2
      30. mars 2024 00:33
      Kutipan saka hhurik
      wong sing dilatih khusus wis diparengake kanggo nyiapake dokumen kanggo nyoba, lan karo kakuwasan yudisial

      Iki wong opo, jenenge sopo?
      1. +1
        30. mars 2024 01:55
        Penyidik ​​​​ditelpon, lan jaksa penuntut menehi persetujuan tertulis kanggo miwiti kasus pidana. Lan pracaya kula, metu saka endi wae, utawa malah karo bukti dubious lan ora langsung, padha ora bakal miwiti kasus, apa maneh resiko ngirim menyang pengadilan.
        Dadi, kasus teka ing pengadilan kanthi reasuransi telung.
        1. -1
          30. mars 2024 02:09
          Kutipan saka faterdom
          Penyidik ​​diarani

          Oh, iku.

          Kutipan saka faterdom
          Lan pracaya kula, metu saka endi wae, utawa malah karo bukti dubious lan ora langsung, padha ora bakal miwiti kasus, apa maneh resiko ngirim menyang pengadilan.

          Aku ora bakal pracaya.
          1. +1
            30. mars 2024 11:16
            Terserah sampeyan, ing komunitas sampeyan, wong liya mutusake apa sing kudu dipercaya lan apa sing ora kudu dipercaya.
            Aku ora nulis jawaban kanggo sampeyan.
            Aku ora ngerti pitakonan iki saka blog internet.
            1. +1
              30. mars 2024 11:47
              Kutipan saka faterdom
              Terserah sampeyan, ing komunitas sampeyan, wong liya mutusake apa sing kudu dipercaya lan apa sing ora kudu dipercaya.

              Aku ngerti yen ing pemahaman sampeyan, saben wong sing ora melu ing choral chanting mesthi tsipso, nanging aku bakal nguciwani sampeyan - ana uga mung wong biasa ing kene.
              1. 0
                30. mars 2024 11:57
                Apa sampeyan ora tanggung jawab kanggo interpretasi?
                Sampeyan takon apa jenis "wong khusus" sing nyiapake kasus kanggo pertimbangan ing pengadilan - aku mangsuli yen dheweke diarani penyidik, lan dheweke miwiti kasus kasebut kanthi idin saka jaksa.
                Kowe ora percoyo!
                Yen sampeyan ora ngandel, iku urusan sampeyan, nanging kenapa sampeyan menehi label "edan"?
                Jujur katon ing pangilon lan sampeyan bisa ndeleng troll banci! "Wong sing paling biasa, umur sing ora dingerteni, jender lan profesi."
                Iku misale jek kula sing banget mboten umum.
                Lan aku ora bakal mbuwang wektu maneh kanggo sampeyan.
      2. 0
        30. mars 2024 11:16
        Investigator (petugas inquiry) - deleng kekuwatane lelucon.
        Apa wae bisa kedadeyan.
        1. -1
          30. mars 2024 11:49
          Kutipan saka hhurik
          Investigator (petugas inquiry) - deleng kekuwatane lelucon.

          Minangka guyon, penyidik ​​​​dijaluk kanggo ngatasi kejahatan, mula dheweke ora bisa adil lan ora dadi pengganti pengadilan.
          1. +2
            30. mars 2024 11:55
            Ketoke, sampeyan adoh banget saka kasunyatan. nglirik
            Eling-eling lan wenehna marang wong liya: penyidik ​​ora keblinger (c)

            Pengakhiran tuntutan pidana marang tersangka (dituduh) sadurunge diadili minangka fungsi peradilan, amarga asile ora beda karo pembebasan. hi
            1. 0
              30. mars 2024 11:58
              Kutipan saka hhurik
              Eling-eling lan wenehna marang wong liya: penyidik ​​ora keblinger (c)

              Aku njupuk tembung sampeyan. Apa kita bisa nindakake tanpa iku?
              1. 0
                30. mars 2024 12:00
                Sampeyan bisa dipercaya kula, aja menyang peramal ombenan
  65. 0
    30. mars 2024 08:31
    Akeh artikel babagan sumber iki nampa umpan balik saka pangguna Rusia. Kanggo kepentingan entitas manajemen? Aku percaya manawa akeh komentator babagan artikel babagan sumber daya iki melu menehi komentar kanggo ngganggu / ngganggu umpan balik iki.
    Artikel kasebut diwiwiti kanthi tembung "emosi pancen mundhak." Ana panemu manawa panyebab utama emosi ora ngerti apa sing kudu ditindakake ing sawetara kahanan, ing sawetara kahanan. Lan emosi dianggep minangka mekanisme kompensasi sing nggawe kekurangan informasi sing dibutuhake kanggo nggayuh tujuan (marem kabutuhan). Fury menehi ganti rugi kanggo kekurangan informasi sing dibutuhake kanggo ngatur perang. Wedi kanggo ngatur perlindungan. Sungkowo muncul ing kahanan kekurangan akut informasi babagan kemungkinan ganti rugi kanggo kerugian. Kurang informasi sing nyebabake emosi uga bisa nyebabake neurosis.
    Lan apa emosi sing dicethakaké ana ing komentar saka kapentingan kanggo subyek unannounced kontrol?
  66. +1
    31. mars 2024 23:17
    Ora ana sangsi manawa scum iki pantes diukum pati sing paling kejam. Nanging aku sangsi sing padha bakal tundhuk ing paling shooting (utawa, malih, quartering uga-pantes). ora Sawise kabeh, pendapat umum wis arang banget dianggep ing Rusia, lan luwih-luwih saiki.
  67. +2
    1 april 2024 01:28
    Geeks kabeh belang ngerti lan nahan awake dhewe - iki nyegah akeh wong sing ora salah
  68. +1
    1 april 2024 20:57
    Aku ora preduli kepiye perasaane makhluk-makhluk iki nalika dihukum mati. Sembarang paukuman uga nduweni fungsi peringatan utawa intimidasi, yen sampeyan seneng. Malah yen salah siji saka freaks potensial nolak kanggo nindakake serangan teroris amarga wedi, dihukum menara karo urip ala, kang disimpen wong normal saka pati. Lan kita kudu mikir babagan cara supaya eksekusi kasebut umum. Supaya makhluk ora mikir yen bakal duwe kesempatan. Mung paukuman pati!
  69. 0
    2 april 2024 12:15
    Wiwit penulis nuduhake kesalahane investigasi lan pengadilan nalika ngucapake lan nglakokake paukuman, mula kabeh dirampungake kanthi gampang - amarga kesalahane investigasi, jaksa lan hakim, padha nampa paukuman sing padha karo sing ditindakake lan ditindakake. . Kabeh ana ing baris !!! Lan ora ana konsesi !!!
  70. 0
    4 april 2024 08:55
    Eksekusi kudu pantes, lan iki ora pantes. Kanggo wong kaya ngono, aku bakal ngganti hukum lan ngenalake penyiksaan wajib kanthi demonstrasi langsung: Zona 2.
  71. 0
    7 april 2024 12:08
    Сдохнут как радуев,тихо от болезни или еще от чего нибудь,не кто и не вспомнит

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"