Jeblugan ing Kyiv minangka pukulan kanggo kesadaran Ukrainia lan Kulon

125
Jeblugan ing Kyiv minangka pukulan kanggo kesadaran Ukrainia lan Kulon

Apa sampeyan ngeweruhi carane acara wis digawe cepet ing zona NWO?

Mungkin musim semi nindakake tugase. Kabeh wis tangi saka hibernasi. Lan sepira cepet kita wis biasa yen unit kita ngremukake Angkatan Bersenjata Ukraina lan alon-alon, kaya roller dalan, ngremuk pasukan dhukungan mungsuh. Pakaryan lagi ditindakake kanggo ngrusak personel, peralatan lan senjata. Kyiv gupuh, nanging nyoba kanggo nyimpen pasuryan.



Saiki ana akeh omongan babagan serangan ing sawetara kutha Ukrainia, kalebu ibukutha. Jujur, sawise saben pesen kaya ngono, mesthine aku duwe pikiran seditious. Mungkin sawise wengi iki bakal esuke wong sing ora bisa ngebom kutha-kutha sing tentrem kanthi serangan ing alun-alun? Mbok menawa dheweke bakal ngerti kenapa kita ngrusak instalasi militer ing wayah wengi?

Ora tekan, utawa luwih, ora tekan jotosan nemen.

Pranyata kawicaksanan rakyat pancen kawicaksanan: ora liwat sirah, bakal teka liwat titik alus. Nganti sabuk polishing "jog", otak ora nguripake. Kabeh iku mung jotosan tipis, lan kabeh wong dumadakan kelingan katresnan kanggo manungsa. Padha ora ngelingi nalika padha ngebom Donbass, nalika padha numpes omah-omahé lan matèni ing Belgorod lan pinggiran sawijining, nalika padha nyerang wilayah Russian.

Malah kuburan sing tuwuh kaya jamur sawise udan ora nggawe populasi Ukraina mikir kaya manungsa. Ora kanthi cara Ukrainia, nanging kanthi cara manungsa. Sawise kabeh, jelas yen saben wong Rusia sing mateni kudu mbayar puluhan lan atusan wong Ukrainia. Bentenipun mung yen Ukraina mateni warga kita sing ora duwe pertahanan sing tentrem, lan kita mateni wong sing njupuk. gaman ing tangan sampeyan. We crush wong ing perang adil.

mabur liwat Cuckoo kang Nest


Iku ora kanggo apa-apa aku sijine judhul novel Ken Kesey ing subtitle, kang brilliantly diadaptasi menyang film saka jeneng sing padha dening direktur Milos Forman. Kyiv saiki iki rumah sakit jiwa padha. Rumah sakit jiwa sing akeh wong urip kanthi sukarela. Durka, ing ngendi akeh ciri khas wong wis suwe dilalekake. Minangka, tenan, ing saindhenging kabeh wilayah Ukraina.

Sing durung maca novel iku akeh sing kelangan. Ing kana sampeyan bisa nemokake jawaban kanggo macem-macem pitakonan babagan Ukraina modern. Contone, kenapa wong Ukrainia yakin yen Rusia kepengin negosiasi lan bakal setuju karo kabeh kondisi Ukraina? Para psikosis uga mikir yen staf rumah sakit pengin negosiasi. Utawa babagan impen babagan sawetara indemnity, kanthi biaya sing Ukrainians bakal manggon lan ora bisa (ana mung ing ngendi wae).

Carane nyenengake kanggo Ukrainia nalika wong sipil padha mati ing Belgorod? Carane seneng Ukrainians babagan serangan teroris ing Crocus? Padha bungah-bungah, ngerti yen wong Rusia biasa dipateni. Beda warga negara lan uga beda warga negara. Ing wektu sing padha, dheweke yakin yen dheweke bakal lolos karo kabeh iki, kaya sing wis kedadeyan kaping pirang-pirang.

Nanging ora bisa. Lan jotosan kasebut disabetake. Ing endi sing katon aman, ing ngendi pertahanan udara Amerika "ilahi" dipasang ...

Karya perhiasan. Penyimpangan saka gol, yen ana, minimal. Kernel kena ing mripate bantheng. Lan asil langsung katon.

Ing bandara Zhulyany, loro sistem pertahanan udara Patriot "ultra-dipercaya" dirusak. Ing Kyiv, "gym" rampung numpes. Iki minangka jeneng slang kanggo pusat kontrol rahasia Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina. Kajaba iku, ing kasus kaping pindho, rudal kasebut cukup jero kanggo ngrusak ruang paling ngisor - ruang patemon.

Kulawarga penembake anti-pesawat militer Barat sing ngoperasikake sistem pertahanan udara bakal bungah nalika ngerti yen bojone, putrane, lan sadulure nabrak nang endi wae ing Kanada nalika mabur nganggo helikopter. Iki persis apa sing dikandhakake wong Prancis marang kulawargane prajurite sing wis mati. Supaya wong ora ngganggu lan ora mbayar ganti rugi. Asuransi sing cukup kanggo dheweke.

Lan kulawarga perwira tentara Barat uga dumadakan sinau babagan sawetara penyakit fatal saka wong-wong iki. Kulawarga Brigadir Jenderal Polandia Adam Marczak, Kepala Staf Komando Operasi Uni Eropa Althea, wis dilaporake babagan tiwas dadakan bojone lan bapake. Dumadakan dheweke njupuk lan mati. Ing kono - ing "gym".

Menarik yen media nglaporake babagan matine jenderal Polandia, nanging pers meneng babagan kepemimpinan Direktorat Intelijen Utama lan pimpinan "independen" liyane. "Ical saka radar" ... Ora ana kepala SBU, utawa kepala Direktorat Intelijen Utama!..

Spesialis Ukrainia ngrayakake preian kanthi normal. Ana isih rush ana. Padha nggoleki! Angin ing lapangan...

Kepiye pasien rumah sakit? Wong Kyivian sing padha nganggep awake dhewe dilindhungi saka serangan Rusia?

Aku ngerti yen ambruk pangarep-arep iku angel. Ora gampang nampa kasunyatan sing urip kaya bug ing kaca. Saben uwong bisa ndeleng sampeyan, lan kapan wae dheweke bisa mbanting sampeyan. Iki pangerten sing mung duwe rong pilihan. Salah siji terus nyusup ing kaca, utawa mabur adoh, mlayu, nyusup nang endi wae sing isih tetep khayalan safety.

Maneh kita kudu bali menyang "mikir ing Ukrainia."

Saiki iki wektu nalika keputusan kudu digawe. Nalika dadi cetha yen, yen pengin, Rusia bisa nguripake Kyiv menyang cabang neraka. Tanpa listrik, tanpa selokan, tanpa banyu, tanpa toko, kutha bakal dadi ara-ara samun. Wong modern, penduduk kutha saiki meh ora adaptasi karo urip tanpa kabeh komponen kasebut.

Roket Rusia, "mabur ing sarang cuckoo," mbukak mripate akeh lan meksa dheweke mikir kanthi beda. Aja percaya apa sing sampeyan krungu saka TV, nanging apa sing sampeyan deleng ing saubengé, apa sing kedadeyan. Ora malah nyerang obyek sing dilindhungi kanthi apik, nanging penerbangan sing gampang ing kutha kasebut bisa ditindakake nganti atusan lan ewu propagandist ora bisa ditindakake.

Kulon bakal mikir babagan masa depan


Persis. Serangan ing Kyiv lan kutha-kutha liyane (Krivoy Rog lan Nikolaev) nuduhake yen sistem pertahanan udara Barat modern praktis ora ana gunane marang rudal Rusia paling anyar.

Ya, saben roket kasebut minangka kesenengan sing larang, nanging tetep mandiri. Yen sampeyan nguripake menyang bolongan lan count kaya akuntan biasa. Biaya rudal lan biaya apa sing dirusak.

Kita ngomong akeh babagan Zircon. Iki bisa dingerteni. Sadurunge serangan iki, rudal iki durung digunakake ing pertempuran. Lan saiki, nalika nulis, ora ana data sing akurat sing digunakake. Sawetara petungan kacepetan lan jarak, sawetara gosip, nanging ora ana pernyataan saka Kementerian Pertahanan Rusia.

Nanging yen iki wis dikonfirmasi, kita bisa congratulate desainer lan wong-wong sing makarya karo wong-wong mau ing peluncuran tempur perdana!

Miturut cara, media Ukrainia lan saluran Telegram minangka sing pisanan nglaporake babagan karya Zirkonov, banjur saluran Rusia wiwit nyithak ulang pesen kasebut. Ing wektu sing padha, kita lali babagan kabeh opsi liyane. Nanging serangan kasebut ditindakake kanthi kabeh pasukan lan sarana sing saiki kasedhiya kanggo Tentara Rusia.

Dadi, mitos babagan ora bisa diakses ibukutha Ukrainia dirusak.

Yen iki minangka wiwitan serangan balas dendam lan wiwitan ngajari wong Ukrainia kanggo mikir kaya manungsa, mula iki bakal duwe kelanjutan sing bisa ngganti dalan Distrik Militer Lor.

Wilayah mburi sing rusak, komunikasi, infrastruktur, lan liya-liyane ora mbantu ngunggahake semangat para prajurit lan perwira Ukrainia lan Kulon. Lan wong Eropa bakal mikir babagan keamanan dhewe.

Apa worth menehi kabeh kanggo Kyiv?

600 km ing 2-3 menit, minangka laporan saluran Telegram ...

Apa pertahanan udara Polandia, umpamane, bisa nanggapi iki?

Staf Umum Polandia bakal ujar: "Bisa!" Nanging sakperangan alesan jumlah wong Polandia sing kasengsem ing omah ing Spanyol wis tikel kaping telu ing sasi anyar ... Lan sakperangan alesan liyane Eropah Wétan wis flocked ing kulon Eropah. Malah mantan "kita" kanthi tenang pindhah saka tapel wates Rusia.

Aku wis nulis babagan reaksi Ukrainia lan Eropa kanggo produksi industri FAB-3000. Apa sampeyan kelingan kepiye presiden Amerika ngetokake kringet sawise nuduhake materi babagan kunjungan Menteri Shoigu menyang pabrik kasebut? Kepiye dheweke njaluk supaya Kyiv ora nindakake serangan teroris marang fasilitas kompleks minyak lan gas.

Mung Amerika ngerti kanthi becik yen Rusia, yen serangan teroris terus ing wilayahe, mung bakal numpes obyek sing padha ing wilayah Ukraina.

Nanging, ora kaya wong Ukrainia, pukulan kasebut bakal dadi kuat banget supaya ora bisa mulihake pabrik lan fasilitas panyimpenan ora malah ing taun, nanging ing dekade. Aku jotosan kanggo fasilitas panyimpenan gas, kang njupuk Panggonan sak karya ing Kyiv, ora pungkasan.

Siji pukulan lan sawetara pabrik nyuda produksi utawa mandheg kabeh. Wangsulane yaiku wangsulan.

Lan kasunyatan manawa rega hidrokarbon wis mundhak ing pasar donya "ora dadi masalah kanggo masalah wong India."

Bakal angel, utamane ing akhir April - awal Mei


Peresmian Vladimir Putin bakal teka. Iki bakal kelakon ing 7 Mei, miturut hukum saiki. Alamiah, nyedhaki acara iki kita kudu nyana sawetara abominations saka Kyiv. Ing mratelakake panemume, Ukrainians mung ora bisa ninggalake acara kuwi tanpa reaksi.

Mangkono, pasukan kita ngadhepi tugas kanggo mbatesi kemampuan Angkatan Bersenjata Ukraina sabisa-bisa. Terusake operasi sing sukses ing lemah lan numpes mburi. Wis, pirembagan babagan negosiasi wis dadi topik diskusi utama ing Ukraina lan Kulon. Aku percaya iki wektu kanggo ngrusak basis konsentrasi bantuan Barat. Ora kanggo nuduhake manawa kita ngerti babagan dheweke, nanging kanggo nyirnakake kabeh.

Ing kasus apa wae, kewan kasebut tatu, nanging isih kuwat. Kita kudu ngrampungake.

Sembarang mandeg bakal negate kabeh prestasi mangsa lan bakal larang. Ing babagan kerugian personel lan ing babagan materi.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

125 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    31. mars 2024 05:24
    Aku pengin nanggapi kanthi ringkes kabeh artikel sing dawa lan, kaya biasane, emosional dening penulis. Duta Besar Rusia Freelance Abramovich ngumbara nang endi wae suwene sepuluh dina, bisa uga dheweke santai ing yacht, nanging kemungkinan dheweke lagi negosiasi. Lan madat tamba, kaya ing lagu, mundur, iki bab rembugan padha. Mungkin aku salah. Wektu bakal nuduhake.
    1. +2
      31. mars 2024 14:27
      ...Mungkin aku salah. Wektu bakal nuduhake.


      Dear Nikolay.
      Aku wedi sampeyan ora salah.
      Ketoke, ana "bocor" babagan negosiasi kanggo ngrampungake konflik ing Ukraina. Yen ora, M. Le Pen mesthi ora seneng banget.

      PARIS, 20 Maret – RIA Novosti. Rembugan kanggo mutusake masalah konflik ing Ukraina wis ditindakake, nanging tanpa partisipasi Prancis lan Uni Eropa, ujare pimpinan fraksi Rally Nasional ing parlemen Prancis, Marine Le Pen, ing stasiun radio France Inter.
      "Dina iki negosiasi ditindakake, lan kita ngerti iki, nanging kedadeyan tanpa partisipasi Prancis lan tanpa partisipasi Eropa. Dheweke ngliwati Turki, dheweke ngliwati China. Kita ora kalebu saka konflik sing ana. kedadeyan ing ngarep lawang kita, lan ing ngendi kita bakal melu ing kapasitas arbitrator lan negosiator, "ujare politisi kasebut ....
      https://ria.ru/20240320/ukraina-1934442253.html
      1. +7
        31. mars 2024 15:20
        "Kita pancen ora kalebu saka konflik sing kedadeyan ing ngarep lawang kita, lan dadi wajar yen kita melu minangka arbitrator lan negosiator," - dheweke nate nglilani wedhus menyang kebon ing taun 1945 lan saiki lagi blathering. bab "naturalness saka arbitrase sing" .
        1. +1
          1 april 2024 03:52
          sapisan padha nglilani wedhus menyang kebon

          Padha ora ngerti! Dheweke entuk! Ora mung Macron sing nandhang khayalan keagungan, pranyata, sapa wong-wong mau, kenapa ing bumi padha repot? Oh! Wong upahan padha melu negatif negatif
    2. + 11
      31. mars 2024 16:05
      Negotiator freelance iki pantes 9 gram.
      1. +7
        31. mars 2024 18:32
        Ora perlu teori konspirasi ing gaya Stirlitz. Apa negotiator kurang ajar.
        Sampeyan kudu numpes, kalebu bangunan pamaréntahan lan administratif ing Kuev.
        Ngelingake warga: aja ana ..., rudal bakal nyerang sampeyan ing sirah .... Lan nyambungake iki karo shelling Belgorod lan Donetsk.
        Senajan roket larang, toggle iku worth iku. Dheweke mateni semangat psikopat gedhe kanthi apik.
      2. +2
        1 april 2024 15:29
        Kathah pakurmatan. Gandheng dasi kaya guru lan anaké
    3. + 15
      31. mars 2024 16:19
      Kabeh serangan kasebut kudu ditindakake ing wiwitan Distrik Militer Lor lan ora mung marang Kyiv, nanging uga marang Rzeszow, Constanta lan pangkalan pasokan rezim liyane. Saiki, kabeh bangunan administrasi SBU, GUR, administrasi kutha lan wilayah uga kudu dirusak. Nanging, pamrentah kita ora nindakake perang, nanging dolanan hadiah, mula saiki kita seneng-seneng karo serangan individu ing ibukutha Ukroreich lan seneng banget ...
      1. +1
        31. mars 2024 18:53
        Apa sampeyan siap menehi perintah kanggo nyerang NATO? Utawa sampeyan mung hype?
        Ora, yen sampeyan karyawan Staf Umum, ora ana pitakonan hi
        1. +1
          2 april 2024 00:01
          Lan padha menehi pesenan kanggo serangan marang Federasi Rusia. Lan apa? Apa perang donya katelu nuklir wis diwiwiti? Ora. Ora ana sing pengin mati .. Aku luwih yakin yen dheweke ngirim serangan peringatan ing Rzeszow, paling ora ing landasan pacu, tanpa korban, nanging kanthi kuat lan akurat, sampeyan bakal ngerti kabeh kanthi sampurna. Lan bakal kaya ing guyon "iku, ora ana sing arep menyang ngendi wae maneh..". Kekuwatan lan tekad kudu dituduhake ora nganggo spidol abang, nanging kanthi pukulan saka ajiné clenched langsung menyang irung. Dheweke mung ngerti perawatan kaya asu Pavlov
        2. +2
          2 april 2024 09:13
          Kutipan saka Rage66
          Apa sampeyan siap menehi perintah kanggo nyerang NATO? Utawa sampeyan mung hype?
          Ora, yen sampeyan karyawan Staf Umum, ora ana pitakonan hi

          Apa NATA? Kabeh donya ngerti yen ora ana anggota NATO ing wilayah Ukraina.
          Ing wiwitan SVO, ing obrolan karo kanca-kanca, aku ujar manawa kanggo nanggepi penembakan warga sipil, perlu demonstratif. Pilih pemukiman cilik sing diisi fasis lan ngelingake penduduk lokal kanthi cara sing bisa ditindakake yen ing telung, papat, lima ... dina desa sampeyan (desa) bakal dibongkar. Tulung metu saka kono.
          Lan netepi janji! Lan terus nglakoni ing mangsa ngarep! Aku yakin manawa saiki bakal ana korban sing luwih sithik ing loro-lorone. Kanggo apa-apa nambah kanggo pikiran luwih saka atos, demonstrative spanking.
          Banjur aku mung ana ing pikiranku lan dikutuk dening kanca-kancaku (kanthi cara, pensiunan militer). “Kepiyé kowé bisa nambani ‘sedulur-sedulurmu’ kaya ngono?” rengek-rengéngé. Nanging aku banjur mikir lan isih mikir yen iki dudu sedulur. Yudas-dheweke. Lan bakal diobong ing neraka.
      2. -1
        31. mars 2024 19:39
        Mishka mesthi, sial, aku ora ngerti
      3. 0
        31. mars 2024 21:24
        Ana apa!? Kita kudu langsung mencet Washington! Lan yen ana kedadeyan, kita bisa ujar manawa dudu kita.
    4. 0
      31. mars 2024 17:45
      Babagan duta - iki ora mungkin.
      Wong sing prasaja kerep nggawe rumit. Teori konspirasi... nglirik
      Ing kasunyatan, kabeh luwih prasaja. Wis sukses ngancurake Angkatan Bersenjata Ukraina lan infrastruktur Khokhlyatsky
    5. 0
      1 april 2024 09:43
      Mungkin sawise wengi iki bakal esuke wong sing ora bisa ngebom kutha-kutha sing tentrem kanthi serangan ing alun-alun?
      Pikiran iki uga kerep dakwenehi.
  2. + 16
    31. mars 2024 05:38
    Pira pangarep-arep Rusia sing rusak amarga kurang pendidikan Rusia, kabodhoan lan fanatisme, lan kenapa!? Basa Rusia sugih lan kuat lan prekara-prekara kasebut kudu diarani kanthi jeneng sing cocog, mula wong lanang normal bakal nindakake tugas kasebut kanthi bener. Latihan ing tungku, latihan dawa! Asil bakal, mung kudu luwih angel, tanpa histeris lan snot. Metodologi lan pitungan kadhemen bisa digunakake ing kene. Nggawe manungsa saka kewan isih tugas sing padha! Ora saben kewan bakal urip ing pungkasan.
    1. +2
      31. mars 2024 06:05
      https://youtu.be/bJB0KgflWPk?si=5G6k8MKzFFWwlAs0 - посмотрите те, кто не понял как надо.
    2. + 40
      31. mars 2024 07:28
      Negara Ukraina kudu ilang saka peta rampung, ora ana negosiasi kajaba kapitulasi. Mbok Galicia bisa ditinggalake menyang Polandia, lan kabeh wilayah bekas pinggiran kudu mboko sithik dadi bagéan saka Rusia. Lan aku ora ngerti pendapat saka penulis publikasi, kok kita kudu tansah serangan ing retaliation sawise liyane teror Bandera marang warga Russian tentrem - iki posisi banget. Kita kudu ngerti manawa wis rampung lan ana perang, ing ngendi kabeh cara kanggo ngancurake mungsuh kanthi preemptively apik kanggo kamenangan!
      1. + 14
        31. mars 2024 08:55
        Mungkin, kanggo demilitarisasi lan denazifikasi paling cepet, kita isih bisa ngrampungake karya deelectrification lan degasifikasi Nazi Ukraina? Musim panas ngarep - ora bakal beku.
        1. +6
          31. mars 2024 10:04
          Sampeyan pengin ngomong decommunization, sing wis diupayakake suwene sepuluh taun kepungkur
      2. +9
        31. mars 2024 14:06
        Kutipan saka: vasyliy1
        Mbok menawa kita bisa ninggalake Galicia menyang Polandia


        Mung ijol-ijolan karo koridor Suwalki
        1. +2
          31. mars 2024 20:30
          "Mung minangka ijol-ijolan kanggo koridor Suwalki" - ide kasebut pancen bener! Aku mung seneng yen Lithuania, amarga kabeh trik kotor sing ora ngucapke matur nuwun, bakal "nuduhake" wilayah kanggo koridor Suwalki kita.
      3. +1
        1 april 2024 13:42
        Setuju karo sampeyan. Negara Ukraina - anti-Rusia kudu mandheg!
    3. +1
      1 april 2024 13:57
      Tentara kita kudu diijini njupuk sarung tangan putih lan diwenehi kesempatan kanggo nyerang tanpa persetujuan dawa saka pimpinan politik.
  3. + 30
    31. mars 2024 05:45
    Aku wis nulis lan aku bakal mbaleni maneh. Pita kuning lan biru ing AS minangka simbol pasien sindrom Down. Ana wong salah siji supaya wong-wong kuwi karo tape iki utawa bantuan yen perlu. Banjur kabeh negara lara karo Downs ing gendéra kuning-biru. Begjanipun, ora kabeh, nanging akeh. (Mulane Nuland seneng-seneng ngulungake cookie) Lan sampeyan pengin langsung tekan? Mung perawatan jangka panjang kanthi cara radikal banget. Lan mulane - ora ana rembugan! Nganti tekan wates karo memori
    1. -7
      31. mars 2024 05:55
      Dear, sapa sing kudu tekan wates? Apa sampeyan ora pengin nyedhaki dheweke? Salah taun? Banjur anakmu, putu. Kanggo tekan kono, kita kudu kelangan ewonan anak lan putu. Lan kanggo mulihake tatanan sing dibutuhake, kita uga kudu kelangan nyawa anak-anake, banjur Polandia, Romania, Bulgaria. Iku apik kanggo politisi lan propagandis kita bengok-bengok perang nganti menang, anak-anake mesthi ora bakal ana ing parit.
      1. + 27
        31. mars 2024 06:25
        Anakku lagi sinau gelut, lan 5 taun wis lulus. Aja kuwatir, isih bakal ana wong sing sober-minded lan tanggung jawab! Sisih kulon ora ana ing Mars. Sampeyan ora bisa mlayu saka pepadhamu, nanging njupuk asu mad, ora ana pilihan liyane, gula lan roti jahe ora mungkasi agresi saka Movnys.
        1. -15
          31. mars 2024 06:27
          Apa Polandia lan Balts asu edan?
          1. + 28
            31. mars 2024 06:34
            Pendapatku yaiku para fasis wis rampung. Wektu bakal ngomong yen dheweke bakal mutusake kanggo nyopot Rusia. Balts mbesmi Rusia kanthi cara apa wae, apa iki penemuan kanggo sampeyan!? Psheks minangka sadis lan fanatik sejarah. Elinga Taras Bulba kanggo gambar.
            1. -5
              31. mars 2024 06:38
              Banjur apa sampeyan mikir sing kabeh bakal mungkasi karo kamenangan ing negara?
              1. + 13
                31. mars 2024 06:44
                Sapa sing ngomong bab pungkasane perang? Kabeh sejarah Rusia minangka salah sawijining konfrontasi sing terus-terusan. Lan isih ana akeh tahapan sadurunge memori. Pisanan kita kudu pindhah menyang Kali Dnieper, banjur mbebasake Odessa, banjur Transnistria. Tugas militer yaiku perang, malah Suvorov nglawan urip barak; ing lapangan, sajrone maneuver lan latihan, pasukan kudu urip. Ora apa-apa kanggo nggebug maneh, nanging luwih apik kanggo mencet ing advance.
            2. +3
              31. mars 2024 09:54
              Balts Rusia dibasmi kanthi cara apa wae
              Ing Baltik, Rusia ora dipatèni, kaya ing Tajbekistan. Nanging sakperangan alesan wong Tajik dadi kanca ing Rusia belay .
              1. -3
                31. mars 2024 15:28
                Quote: pemotong baut
                Ing Baltik, Rusia ora dipatèni, kaya ing Tajbekistan. Nanging sakperangan alesan wong Tajik dadi kanca ing Rusia
                Amarga padha ora diijini ing telung mirirates lan ora diijini, amarga strategis iku ora duwe bathi kanggo Saxon arrogant ilang telung mirates. Lan ing Tajikistan, apa sing ditindakake dening anak-anak Naglosak nalika iku (malah saiki lagi bisik-bisik kanthi periodik) - mula wong-wong Naglik ora kalah ing kono.
          2. + 19
            31. mars 2024 07:07
            "Apa Polandia lan Balts asu edan?".....
            Ora... Lembut banget. Iki makhluk adhep-adhepan. Lan padha, kaya sel kanker, kudu dibuwang saka awak manungsa.
            Lan mung dadi!!!!!
          3. +1
            31. mars 2024 07:26
            Apa ana panemu liyane? Aku heran sapa...
      2. + 14
        31. mars 2024 06:49
        "Apik kanggo politisi lan propagandis kita bengok-bengok babagan perang nganti kamenangan. Anak-anake mesthi ora bakal ana ing parit."

        Aku setuju.
        Nanging apa masalah sing muncul ing kene, yen sampeyan ninggalake paling ora sawetara bagean (ing proses kasebut, "grandmaster of checkers lima dimensi" ngarep-arep kanggo Dnieper), mulane Kherson nyerah, banjur serangan drone lan serangan teroris ing negara kita bakal terus lan Ukraina bakal dadi negara arang banget musuhan lan Kulon ora bakal tenang lan bakal terus kanggo kumpa munggah senjata, lan nalika West nemtokaken sing Ukraina wis cekap pompa munggah karo senjata, iku bakal menehi go-ahead kanggo nyerang kita!
        Lan pimpinan Ukraina dhewe bakal pengin mbales, mula mung sawetara wektu sadurunge wong Ukrainia nyerang maneh apa sing dianggep tanahe.
        Lan "presiden permanen lan penjamin integritas wilayah bakal maneh sprinkle awu ing sirahe lan sambat yen dheweke diapusi lan dipimpin dening irung, umume dibuwang, nanging dheweke pengin menehi hasil sing apik (karo sapa sing kudu dibuwang). rembugan karo "Nazi lan teroris lan pecandu narkoba?)
        Umumé, iki masalah sing muncul ing pendapatku! Lan aku ora ngerti carane ngatasi tanpa karusakan lengkap Ukraina lan pimpinane!
        Nanging aku ngerti yen kepemimpinan kudu dirusak!
        Sawise kabeh, Dudayev dirusak ing taun 1996 kanthi rudal sing dipandu dening telpon satelit, mula sawise meh 30 taun, apa kita pancen ora duwe senjata sing bisa numpes Zelensky lan geng-genge?
        Ana akeh senjata ing dalan!
        Ora ana kekarepan kanggo nggawe keputusan kanggo numpes kabeh ndhuwur wilayah Ukraina!

        Mung ana kepinginan kanggo njaluk manikur lan sambat yen dheweke diapusi maneh!

        Evil ilang!

        Putin, ngendi Kherson?
        1. +7
          31. mars 2024 07:12
          Apa sampeyan ora weruh ing emosi sampeyan transformasi pendekatan panguwasa kanggo ngrampungake masalah karo wong manca!? Apa sampeyan mikir kertu Medvedev minangka quirk pribadine? Lan babagan Kherson, apa jenis psikosis, kabeh duwe wektune, amarga militer mutusake, kita bakal bali. Delengen acara saiki, pungkasane fasilitas panyimpenan gas dibukak geni. Iki minangka indikator dhasar saka tekad panguwasa; kabeh pitakonku wis ilang. Mung ora fanatically histeria lan push militèr, Aku bakal pindhah menyang bisa sesuk, kanggo mesin, Aku bakal nindakake apa aku tresna, lan kita bakal congratulate ing goleki sukses lan pengin sukses.
          1. + 11
            31. mars 2024 10:08
            ngguyu belay "Masalah dhasar" iki lagi dirampungake mung amarga ing sasi liyane kontrake Pangeran kanggo pasokan gas bakal kadaluwarsa, lan ora ana sing bakal nglanjutake. Mulane, ekonomi ilang kapentingan, perang aneh, ta?
        2. +6
          31. mars 2024 07:23
          RU otomatis:
          SVO - "operasi "militer" aneh"....
          "Aneh" tenan...
          Kasunyatan manawa wong lanang kita mati yaiku "perang" ...
          Lan kasunyatan sing padha mati saka senjata sing bebas (bisa uga kanggo dhuwit) diwenehake kanggo Banderlogs, ing mratelakake panemume saka markas sarwa Angkatan Bersenjata RF, biaya.
          Kita ora bisa ngrusak kreteg, sepur, lsp. - padha uga digunakake dening dills amba. Dheweke bakal duwe "ora nyaman".
          Ya, lan kasunyatan manawa Banderlogs nyerang wilayah omah, nanging kita ora kaya ngono. (Dadi sapa sing mbayar dhuwit ing ndhuwur???)
          Lan sawetara pikiran liyane ...
          Amerika mbuwang senjata lawas. Dheweke ngeculake bungkus permen edan. Lan daur ulang iki biaya urip wong lanang kita. Lan supaya sampah iki mili kanthi bebas menyang "TPA", "milik kita" katon apik kanggo "mbukak".
          OPO ORA OPO???????
      3. +6
        31. mars 2024 07:23
        Inggih, propagandis Staver nguwuh-uwuh. Nanging dheweke ora bakal lunga dhewe ... Dheweke anget, lan aku mikir dheweke ora pengin "menyang swarga, kaya sing dijanjekake." Kanggo kabeh wong. Kalebu anak lan putu.
      4. 0
        31. mars 2024 11:15
        Kanggo tekan kono, kita kudu kelangan ewonan anak lan putu.

        Ora, ora ewu, nanging puluhan ewu, lan bisa uga atusan. Kita duwe kekurangan senjata sing jelas kanggo nglengkapi divisi tambahan. Lan nalika mesthi isih ana senjata konvensional, sing berteknologi tinggi bakal angel lan kurang. Lan Kulon bakal nambah cangkang lan liya-liyane ing pungkasan taun, mung kanggo ngrusak Rusia lan ngrusak negara kasebut. Ing telung sasi bakal cetha apa sing nunggu kita. Yen kita ora pindhah, mung ana siji cara metu: serangan nuklir ing fasilitas lan infrastruktur militer Ukraina.
      5. +2
        1 april 2024 10:03
        . Iku apik kanggo politisi lan propagandis kita bengok-bengok perang nganti menang, anak-anake mesthi ora bakal ana ing parit.


        Nalika aku maca, iku sepuluh (-) Tegese (+). Nanging amarga kelingan critane ibuku bab perang, aku bisa nangis. Lan aku, matur nuwun Gusti, umurku luwih saka seket. Perang iku nggegirisi getih. Lan ora kepahlawanan. Sing perang ora gelem ngomong.
        "Dheweke" entuk keuntungan sementara kanthi nglawan Ukraina. Lan kita kalah ing wektu iki. "Dheweke" nyebabake kita cilaka liwat tangane wong liya. Lan kita kelangan awake dhewe. Luwih becik ngelingi sing Mirunggan lan Mungguh Kuwasa. Wong Zurabov. Utawa Chernomyrdin, warga sing pantes. Diplomat Rusia gedhe. MGIMO wis rampung. Padha makarya tanpa kesel.
        Diplomasi sapa sing menang? Sing "kuldi karo emas" nembus tembok sembarang?
        We ndeleng asil. Slavs matèni Slavs karo edhan.
        Ya, kita bakal menang. Nanging ibuku ngrangkul lan ngambung bapake sing pungkasan nalika umur enem taun. Mulane aku menehi komentator sadurunge (+).
      6. 0
        1 april 2024 14:35
        Iku apik kanggo politisi lan propagandis kita bengok-bengok perang nganti menang, anak-anake mesthi ora bakal ana ing parit.

        Ing wiwitan, ASADA ora nggatekake tembung kasebut ing pungkasan komentar, nanging sawise ndeleng jumlah minus, dheweke wiwit mikir: Yagene dheweke nampa akeh? Pranyata iki kanggo iki. Lan apa sing kedadeyan ing VO? Katon kaya ana pirang-pirang bot super-pseudo-patriotik kanggo mbela propagandis.
    2. + 11
      31. mars 2024 07:15
      Aku bakal njawab sampeyan minangka bapak saka bocah sing duwe sindrom Down sad Ora perlu nyinggung dheweke kanthi mbandhingake karo balapan jaran! Dheweke, ora kaya skakuas, ora agresif! Dadi perbandingan ora apik banget! Aku panginten sampeyan luwih pinter! wong bodho
      1. +6
        31. mars 2024 11:40
        Bener! Downs biasane jenis. Kajaba iku, wiwit lair kaya ngono, ora salah. Minangka kanggo pedunung ing wilayah disebut Ukraina, kabodhoan agresif saiki wis instilled ing wong. Kenapa aku mikir iki? Ing jaman SA, Ukrainia khas minangka undhang-undhang sing tanggung jawab kanggo gudang. Dheweke licik, akal, urip kanthi prinsip sing daklindungi, aku duwe, nanging ora ana agresi.
        1. +3
          31. mars 2024 12:39
          Ing jaman SA, Ukrainia khas minangka undhang-undhang sing tanggung jawab kanggo gudang. Dheweke licik, akal, urip kanthi prinsip sing daklindungi, aku duwe, nanging ora ana agresi.
          Inggih, iku ora bener babagan sing khas. Ukrainia minangka perwira sing apik, nanging uga wangkal, teliti lan tliti, miturut pendapat kadet kita. eseman
          Lan perwira jaminan ing gudang utawa ing unit tentara, meh kabeh padha maling, preduli saka warga negara. eseman
          1. +2
            31. mars 2024 15:03
            Kanca apikku dadi wajib militer ing GDR, ing resimen helikopter. Miturut dheweke, dheweke ngajeni pejabat surat perintah. Nanging dheweke biasane teknisi.
            1. 0
              2 april 2024 00:35
              Kutipan: Sergeyj1972
              Kanca apikku dadi wajib militer ing GDR, ing resimen helikopter. Miturut dheweke, dheweke ngajeni pejabat surat perintah. Nanging dheweke biasane teknisi.

              Teknisi ora ana apa-apa, aku lan mungsuhku tegese manajer gudang, sing kasebut kanthi jelas.
          2. 0
            2 april 2024 00:28
            Aja padha karo perwira karir karo sersan SA wingi,
            sing, sawise 8 sasi layanan militèr, diwenehi hak
            ngirim laporan niat kanggo pindhah menyang layanan luwih
            ing pangkat SA ing basis permanen. Iki dikirim menyang sekolah
            perwira jaminan. We disebut - deflecting saka urgent.

            Bocah kaya ngono bali menyang unit kita. mikh-korsakov kene
            kenek pucuk ing sirah. Persis Ukrainia. Dheweke kabeh rambute peteng.
            Lan sadurunge ana ambisi luwih saka cukup. Lan saiki ing umum - wis
            gendéra kabèh! Tujuane prasaja, bodho lan langsung.

            Ganti tunjangan sersan 12 rubel / sasi dadi gaji.
            Ganti amben prajurit ing barak ing unit ing steppe gundhul -
            kanggo kamar ing asrama perwira ing kutha garnisun, ngendi
            ana toko, panganan sing dakkarepake, dudu jinis sing diwenehake ing kantin,
            lan disko ing wayah sore karo bocah-bocah wadon.
            Ganti layanan kanthi latihan lan pesenan dadi kerja biasa
            ing meja ing Candy kang.
            Sing ngoyak kowe wingi saiki mlaku-mlaku nganggo klambi saka markas
            lan njaluk wong-wong mau kanggo menehi kabeh cepet sabisa.

            Licik, akal - ya. Nanging kabeh licik iki macet metu dadi luwih saka
            dheweke metu. Dheweke malah nyoba kanggo mulang kita carane urip. Bedane ing telpon
            Kita mung nem sasi. Selyuk ireng Ukrainia khas.
        2. +1
          31. mars 2024 15:33
          Quote: mikh-korsakov
          Minangka kanggo pedunung ing wilayah disebut Ukraina, kabodhoan agresif saiki wis instilled ing wong.

          Lan ora mung nganggo tembung ... sampeyan mbokmenawa wis krungu istilah Prancis.
    3. 0
      31. mars 2024 20:16
      Mung perawatan jangka panjang

      Aku wedi yen perawatan ora bakal mbantu ing kene; sing bisa diobati wis ana ing Rusia, nanging mung kuburan sing bakal nambani sing isih ana ing Ukraina.
  4. +2
    31. mars 2024 06:18
    Isih, iki perang aneh. Inggih, kita miwiti perang unprepared. Nanging saiki kabeh katon wis tambah - gaman anyar, pengalaman pertempuran. Dadi kenapa Bankova durung dibom ing Zaman Batu? Humanis? Sawise Crocus City? Utawa kita mung kancil sing ringkih?
    1. + 11
      31. mars 2024 07:09
      Penulis: Simpel.....
      Amerika ora ngidini.
    2. 0
      31. mars 2024 07:30
      Ya, kita ora mbandhingake awake dhewe karo sing mimpin kita. Saka planet liya..
    3. +3
      31. mars 2024 08:02
      Ora, mung wedhus, ora ana wedhus.
  5. +9
    31. mars 2024 06:19
    Nganti sabuk polishing "jog", otak ora nguripake.
    Aku setuju karo penulis. Iki tegese iku perlu kanggo terus striking ing TCTerms paling nglarani, kalebu. ing Kiev.
  6. + 15
    31. mars 2024 06:48
    Aku setuju karo penulis. Yen kita ngelingi jaman kepungkur, bakal dadi cetha saka ngendi asale sikil Ukraina modern. Ing taun 1995, Ukrainians tindak Chechnya kanggo matèni Rusia, pisanan padha digunakake minangka provokator, matur "kok sampeyan kudu perang iki, sampeyan lagi mendem, mbuwang senjata, mulih lan mangan" sing succumbed kanggo persuasi. , banjur disembeleh ing kamera, mengko padha ditembak kaya asu. Taun 2000-an uga mateni Rusia, sanajan Rusia mung nindakake perkara sing apik kanggo makhluke, yaiku diskon gas lan lenga, utawa barang-barang liyane, lan bander-propogados nyebarake saka layar yen Rusia kudu dibuwang saka Kaukasus, ing kana. , kaya, Rusia ngormati Ukraina luwih iku mung kapekso kanggo cede iki lan wilayah liyane kanggo Ukraina, lan ing bali, yen padha pengin, padha bakal nambani Rusia luwih. Banjur ana Georgia, banjur Maidan. Kabeh wektu ora ana gunane, Ukraina dipanggonke dhewe minangka mungsuh saka Rusia. Lan yen saiki kita ngaso, mengko kita bakal wisuh getih kaping pirang-pirang. Sanajan Putin minangka penggemar kesimpulan Minsky. Dheweke sing bisa ngarep-arep apa wae sing ora becik, rombongane mungkin kangen kastil ing Cote d'Azur....
  7. +9
    31. mars 2024 07:10
    Kutipan saka ASAD
    Apa Polandia lan Balts asu edan?

    Apa sampeyan mangu-mangu? Kanthi sikap marang monumen kanggo prajurit Soviet sing mbebasake saka Nazi, dheweke jelas "ngecet awake dhewe ing warna sing dicet dhewe" (c)
    Apa nggumunake nalika turunane Nazi dadi kuwasa ing negara kasebut ... Sampeyan isih duwe welas asih marang Ukraina saiki lan wong-wong sing mateni warga sipil ing Donbass lan saiki nembak ing Belgorod.
    1. 0
      31. mars 2024 07:34
      Aku ora mangu sing iki pitakonan kanggo mungsuh.
      1. 0
        31. mars 2024 15:37
        Kutipan saka ASAD
        Aku ora mangu sing iki pitakonan kanggo mungsuh.
        Sapa wae sing ora yakin (utawa luwih, sampeyan ora mikir) ora takon.
        1. 0
          1 april 2024 13:03
          Utawa, dheweke takon, nanging ora kaya ngono, nanging, minangka klarifikasi,
          "... Apa asu mad Polandia lan negara Baltik?"
  8. 0
    31. mars 2024 07:17
    Quote: avtandil
    Isih, iki perang aneh. Inggih, kita miwiti perang unprepared. Nanging saiki kabeh katon wis tambah - gaman anyar, pengalaman pertempuran. Dadi kenapa Bankova durung dibom ing Zaman Batu? Humanis? Sawise Crocus City? Utawa kita mung kancil sing ringkih?

    Iku angel ngomong sapa sampeyan. Nanging, SVO diwiwiti kanthi pesen manawa para prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina kudu dianggep manungsa. Kaya wong sing dipeksa, ora kaya Nazi Batalyon Nasional. Nanging, kita kudu nyetel sikap kita marang Angkatan Bersenjata Ukraina. Amarga beda antarane wong-wong mau padha piye wae leveled metu.
    Ora ana barang anyar ing sangisore srengenge. Iki persis carane USSR diadili adhedhasar kampanye Finlandia. Mulane, aggressor potensial kudu mbayangno apa sing nunggu dheweke yen ana kedadeyan. Lan kasunyatan manawa VPR Rusia duwe strategi boa constrictor jelas banget. Opsi pisanan yaiku sing paling lembut. Padha njupuk kanggo kekirangan. Kita nggawe kesalahan. Kaya sampeyan.
    1. +7
      31. mars 2024 07:41
      VPR Rusia ora duwe strategi. Kajaba iku, iku boa constrictor. Padha tumindak miturut kahanan. Kanggo jangka panjang. Iki minangka indikator sing paling penting - tumindak ing musim semi 2014.
      1. -2
        31. mars 2024 08:02
        Kutipan saka: dmi.pris1
        VPR Rusia ora duwe strategi. Kajaba iku, iku boa constrictor. Padha tumindak miturut kahanan. Kanggo jangka panjang. Iki minangka indikator sing paling penting - tumindak ing musim semi 2014.

        Panyangka sampeyan teka saka salah pangerten lengkap babagan kasunyatan. Sing ngerti sethithik ngormati tumindak sing ditindakake kanggo nyiapake wiwitan SVO. Persiapan sing serius banget ing kabeh wilayah. Lan militer, lan politik, lan materi.
        Ana pangarep-arep yen sisih liya bakal milih pilihan sing paling murah sing cocog karo kabeh pihak ing konflik kasebut. Ora bisa metu. Nanging dudu pilihan kita.
        Kanggo mikir yen Putin bisa diapusi iku bodho lan sembrono. Kanggo kula, iki digambarake kanthi kasunyatan manawa pidato Munich sing misuwur digawe ing taun 2007, lan wiwitan pangembangan senjata hipersonik diwenehake ing taun 2002. Mbokmenawa amarga mantan perwira KGB gullibility gedhe banget lan lack lengkap informasi dipercaya bab plans saka mungsuh potensial.
        Nanging sampeyan bisa tetep ora yakin.
        1. + 10
          31. mars 2024 10:38
          Sampeyan lagi ngomong babagan persiapan materi.... Kita wis rampung ing genangan, kepiye kita nglumpukake saka kabeh jagad mobilisasi. Lan kita terus nglumpukake. Malah saka taman kanak-kanak. Ya, ora saka bocah-bocah, nanging saka wong tuwa... Babagan kleru.. Ya wis ora ana watese lan pangarep-arep yen ana kembang-kembang ana ing kono. ya
        2. +4
          31. mars 2024 12:52
          Kanggo kula, iki digambarake kanthi kasunyatan manawa pidato Munich sing misuwur digawe ing taun 2007, lan wiwitan pangembangan senjata hipersonik diwenehake ing taun 2002.
          Yen iki, tenan, dadi... nggih, wawasan kaya ngono, mesthi, menehi penghargaan ... sanajan Alexander Zinoviev lan aku ( eseman) wis muni weker wiwit taun 1993
          1. +1
            1 april 2024 04:17
            Alexander Zinoviev lan aku muni weker

            hi Nanging saka titik iki aku pengin ngerti luwih rinci.
      2. 0
        8 april 2024 02:11
        Kutipan saka: dmi.pris1
        VPR Rusia ora duwe strategi, apamaneh boa constrictor.

        Matematika nduweni teori kontrol. Masalah kontrol rumit (contone, loading optimal saka 4 mesin saka produktivitas beda) mbutuhake nggunakake cara brute-force kanggo solusi. Yen ing urusan militer kita nganggep tank utawa kru senapan mesin minangka alat mesin, mula Staf Umum utawa komandan perusahaan tank wis ngadhepi masalah sing ora kabeh ahli ilmu matematika kaya Akademisi Moiseev bisa ngatasi kanthi optimal kanthi nggunakake. metode matématika. Mulane, metode brute force ora bisa dihindari. Nganti saiki, Putin wis apik. Ing taun 2000, Rusia diprediksi bakal ambruk amarga tuwuhing mabuk, kecanduan narkoba, kriminalisasi masyarakat, lan radikalisasi ekstremisme saka Islam dadi antifa. Lan sebagéyan kanthi cara pasukan kasar utawa analisis, ing ngendi kanthi inspirasi ilahi Rusia ngrampungake masalah sing luwih rumit tinimbang upaya kikuk Departemen Luar Negeri AS kanggo nggulingake Putin liwat larangan ing basa Rusia ing Ukraina lan negara Baltik lan, liwat a Kepemimpinan anyar, nyeret Rusia menyang konfrontasi karo RRC.
        1. 0
          8 april 2024 07:25
          Dasar matématika saka teori sistem? Aku sinau iku sapisan.. Ya, iku bab rumit.
  9. 0
    31. mars 2024 07:22
    Kutipan saka ASAD
    Aku pengin nanggapi kanthi ringkes kabeh artikel sing dawa lan, kaya biasane, emosional dening penulis. Duta Besar Rusia Freelance Abramovich ngumbara nang endi wae suwene sepuluh dina, bisa uga dheweke santai ing yacht, nanging kemungkinan dheweke lagi negosiasi. Lan madat tamba, kaya ing lagu, mundur, iki bab rembugan padha. Mungkin aku salah. Wektu bakal nuduhake.

    Ingkang utama yaiku dheweke bali pena ing wektu, nalika dheweke menehi tandha apa sing diwenehi tandha.
  10. 0
    31. mars 2024 07:29
    Miturut pendapatku, iki minangka analisis sing paling akurat babagan kahanan kasebut. Sayange, sing duwe informasi sing luwih akurat ora pengin nuduhake. Kita bakal sinau babagan pilihane sawise kasunyatan. Nanging, inti saka tumindak kasebut katon: kanthi resistensi luwih, saben dina sabanjure bakal luwih angel lan kurang aman.
  11. 0
    31. mars 2024 07:33
    artikel apik karo banter apik
  12. +3
    31. mars 2024 07:40
    Pangarep-arep sing ora realistis sing wis suwe kanggo ngrungokake "kesadaran wong Ukrainia lan Kulon" liyane. Kaya sing sampeyan ngerteni, tujuan kasebut - demilitarisasi lan denazifikasi - minangka tembung kosong kanggo dheweke. Apa sing dibutuhake yaiku serangan informasi sing efektif - banding langsung saka penjamin menyang Ukrainia kanthi teks 1-2 kaca, kanthi inti saka tumindak Rusia sing jelas banget kanggo wong-wong mau. We need diagnosis akurat medical, biologi, spiritual "gedhe Ukrainians", tanpa omong kosong ideologi liberal. Lan, sareh, nawakake siji-sijine cara saluran sehat metu saka alangan. Kabeh manungsa waé wis mbayar kanggo negara sehat saka populasi, nanging ora kanggo wilayah, ora kanggo "nilai-nilai manungsa universal", ora kanggo "hukum internasional". Amarga jelas ana kontradiksi antarane biologi lan "norma" ideologis. Nanging alangan iki muncul - kepiye "bapa baptis" (EBNA) bisa diarani pengkhianat? Kita durung bisa urip tanpa layar ing mausoleum, ing kesadaran kita. Kita ora bisa rembugan kanthi terbuka kanggo kabeh wong, tanpa ndhelikake makna ing Abramovich, ing Istanbul.
    1. +3
      1 april 2024 04:28
      ngarani pengkhianat

      Lan ora mung iki. Nelpon karusakan lan rampokan saka USSR angkara, nelpon privatisasi ilegal, ngenali kabeh sukses USSR, mungkasi ngapusi babagan tirani lan fitnah Stalin lan Lenin...... lan liya-liyane.
    2. +2
      1 april 2024 11:19
      Kita butuh jotosan informasi sing efektif - banding langsung saka penjamin menyang Ukrainia kanthi teks 1-2 kaca

      Sawisé perang rong taun, ora ana sing ngrungokké dhèwèké. Iki kudu ditindakake sadurunge perang. Semono uga kahanan ing jagad iki. Wektu kanggo iki wis liwati.
      karo inti saka tumindak Rusia cetha banget kanggo wong-wong mau

      Iku apik kanggo njlentrehake pisanan "esensi" iki ing Rusia dhewe. :))
  13. +7
    31. mars 2024 07:47
    Ukraina Kulon kudu diwenehake menyang Korea Lor. Korea Utara dhewe bakal mbebasake, ngenggoni lan mulihake ketertiban.
  14. -11
    31. mars 2024 07:49
    [quote=Aja ora cukup!

    Putin, ngendi Kherson?[/quote]
    Apa sampeyan ora mikir yen sampeyan salah percaya yen sampeyan ngerti luwih apik tinimbang Panglima Tertinggi babagan tujuan operasi lan cara kanggo nggayuh? Mulane, aku saranake supaya ora ngadili apa sing sampeyan ngerti ora luwih apik tinimbang babi ing jeruk.
    Nanging, aku bisa menehi sampeyan siji topik liyane kanggo nesu sing bisa ditrapake. Kita duwe kabeh Kementerian Dalam Negeri. Mayuta-yuta karyawan. Kanthi senjata. Nanging dheweke ora bisa ngilangi angkara kanthi cara apa wae. Kepiye babagan obat? Ana akeh dokter, nanging ora bisa nambani kabeh wong.
    Sampeyan bisa menehi conto Israel. Dheweke wis nem sasi nglawan Hamas. Tanpa humanisme palsu. Lha piye kabare? Nanging mungsuhe dudu tentara profesional sing didhukung dening kabeh umat manungsa sing regresif.
    Dadi kepiye carane? Apa sampeyan isih rumangsa pinter?
    1. +3
      31. mars 2024 12:09
      Andrey Vasilievich. Ing asas, aku ora kaget karo jumlah minuses. Marahi bos sampeyan minangka salah sawijining hiburan favorit wong Rusia. Sing paling gampang yaiku nyuwek rompi lan mulai bengok-bengok, kaya "Kucing nilar anak kucing, iku salah Putin." Nanging misale jek kepemimpinan kita dhewe nggawe prasyarat kanggo grumbulan iki. Kenging punapa? Amarga ing jaman internet, ngomong karo wong sing kaya ngono iku cara sing mundur. Saben uwong maca akeh. Lan padha ngomong karo wong ing gaya dongeng tentara kondhang. Panglima ngandika gophers, kang tegese gophers, lan ora ferrets. dibom lan dadi angel kanggo nyuplai. Lan pitakonan langsung muncul kanggo aku, cathetan, dudu KRITIKAN, lan PITAKONAN. Apa kita ora ngebom jembatan ing Dnieper, amarga kita akurat banget lan senjata ngidini kita. Pasukan, Nanging, wis penetrated bank kiwa. Padha ngandhani yen kita pengin supaya korban. Nanging jumlah korban sipil wis tambah. Padha bakal nerangake dening Kanggo wong diwasa, Aku wong ora duwe pitakonan.
      1. 0
        8 april 2024 02:17
        Quote: mikh-korsakov
        Yagene kita ora ngebom jembatan ing Dnieper, amarga kita akurat banget lan senjata kita ngidini kita nindakake?

        Apa kita duwe Khmaers nalika mbela Kherson? Nanging, Gerasimov lan Putin ora ngidini kacilakan sing Zhukov, Rokossovsky, Konev, Korobkov, Shaposhnikov, lan Stalin diijini.
  15. +1
    31. mars 2024 07:58
    Penulis apik. Artikel sing apik. Pahit ... persis apa sing diomongake babagan Ukrainia ...
  16. + 10
    31. mars 2024 08:04
    Karusakan infrastruktur mburi, dadi "gas, cahya, panas," kudu tetep lan ora kesel, lan ora mung sawise serangan teroris ing wilayah Federasi Rusia, yen ora, kita bakal terus perang - aku wedi malah. nyetel tanggal! lol
  17. +3
    31. mars 2024 08:13
    Fasilitas panyimpenan gas ing Kulon kebak, thanks kanggo Putin.
    1. -3
      31. mars 2024 15:43
      Quote: Igorash
      Fasilitas panyimpenan gas ing Kulon kebak, thanks kanggo Putin.

      Sumber informasi ing studio !!!
      1. +1
        1 april 2024 14:16
        Kenapa sumber?! Nanging takon dhewe, Endi ana fasilitas panyimpenan gas lengkap? Apa ditiup angin?! Lan WHO, ing kabeh nurani, kudu mateni kran banyu?! Apa sampeyan melas kanggo Uni Eropa?! Piye wae dheweke ora nganggep "sikep mujijat" kaya ngono.... Persis kosok baline.....
        Lan nalika Genichesk beku tanpa gas?! Apa Geyropa mbantu dheweke, wong biasa?! Lan saka sapa Banderlog entuk gas (ing rega kasebut)?! Akeh pitakonan.....Jawaban digantung ing udara.....Lan ora mung saka aku (aku yakin - mayuta-yuta wong sing solidaritas) ... Kaya iki ....
        1. 0
          8 april 2024 02:19
          Kutipan: Alexander Makov
          Nanging takon dhewe, Endi ana fasilitas panyimpenan gas lengkap?

          Lan pipa gas saka Nigeria liwat Aljazair lan saka Aljazair. Kepiye pasokan gas saka AS lan Qatar?
    2. 0
      1 april 2024 03:17
      We kudu mata uang. Rubel ora cocok kanggo tuku barang industri.
  18. +1
    31. mars 2024 08:50
    Solovyov bener nalika ujar manawa sawise Distrik Militer Lor bakal ana perang maneh. Mungsuh Uni Soviet, amarga mentalitas, ora bisa urip tanpa "gambar mungsuh", ora bakal ngidini wong Rusia utawa wong ing negara liya bisa urip kanthi tenang lan tentrem.
    1. -2
      31. mars 2024 17:23
      "Mungsuh USSR, amarga mentalitas, ora bisa urip tanpa "gambar mungsuh", dheweke ora bakal ngidini wong Rusia utawa wong ing negara liya urip kanthi tenang lan tentrem" - apa ...
      Sing
      "Yen ora amarga sepatu bot prajurit iki, sampeyan bakal diinjak-injak dening sepatu bot prajurit NATO!" - Iki mungsuh saka USSR Piye wae ing 1960, sing lungguh ing tingkat Komite Pusat teka karo "gambar mungsuh"?
  19. +9
    31. mars 2024 09:21
    Artikel babagan apa? Babagan carane ala kabeh kanggo wong-wong mau lan carane apik kabeh kanggo kita? Banjur kenapa operasi kasebut direncanakake minangka perang cilik sing menang (Kyiv ing telung dina, ing 8.00 serangan ing Ukraina ing 21.00 kembang api lan konser Gazmanov) dadi gilingan daging sing wis ana getih luwih saka 2 taun? Ora mung gol sing wis ditemtokake ora bisa digayuh, nanging ora ana prospek sing katon. Kurangé bahan lan sumber daya manungsa ing loro-lorone. Kayane aku kamenangan (utawa paling ora sukses) salah sawijining partai bakal dadi "kamenangan Pyrrhic"
    1. -1
      31. mars 2024 13:28
      Sing janji Kyiv ing telung dina? Mungkin kabeh jinis wartawan sing cedhak karo profesi kuno? Apa sampeyan kudu mung konser utawa mercon tampilan liwat Piece saka lemah ireng banget ing pinggiran? Apa owah-owahan ing tatanan donya, bali saka kekaisaran lan wilayah kekaisaran, lan manunggalaken rakyat ora cukup kanggo sampeyan? Lan uga mbangun tentara gelut nyata? Siap malah kanggo Lisbon (yen perlu).. Donya wis diganti ing sih - apa ora cukup kanggo sampeyan? Yagene emosi banget - "kabeh wis ilang"? Sampeyan kerja kanggo sapa? Marani prajurit kita ing ngarep lan jelasake posisi sampeyan ... dheweke bakal nerangake babagan sampeyan. Bisa dingerteni.
  20. +8
    31. mars 2024 09:31
    Kaya biasane, mesthine bakal ana pengkhianatan sing "sepi". Kuwi sing dakwedeni.
  21. +6
    31. mars 2024 09:32
    Masalah ngrusak sektor energi durung mateng, nanging wis telat. Suwe-suwe kita wis nyerah marang oligarki, sing nandhang epilepsi lan nuntut supaya aset "mitra bisnis" ora disentuh.
    IMHO, iku uga perlu kanggo rampung lan sistematis numpes bangunan administratif: bangunan presiden, Dhéwan ndhuwur, Gauleiters regional, utamané musium pinunjul (museum padha "pendhudhukan"). Iki bakal nyebabake jotosan moral sing luwih gedhe.
    Damn, iku wis cukup, kita wis diputer cukup scrupulosity lan "mynetakism" kanggo titik bloodbath ing wilayah Moscow, iku wektu kanggo nggawe Ukro-Reich watuk lan ngidoni getih.
  22. Bai
    +2
    31. mars 2024 09:59
    Mbok menawa dheweke bakal ngerti kenapa kita ngrusak instalasi militer ing wayah wengi?

    Amarga geranium gampang rusak ing wayah awan
  23. +1
    31. mars 2024 10:09
    Sampeyan perlu kanggo nyegah wiwitan tanpa tega, lan rembugan bisa diwiwiti nalika kita duwe Izmail lan Kyiv.
  24. +9
    31. mars 2024 10:40
    Umumé, kaya biasane. Saben uwong duwe exacerbation musim semi.
    Kanggo sawetara alasan, miturut penulis, kita kabeh kudu ngelingi carane presiden Amerika ngetokake kringet sawise nuduhake materi babagan kunjungan Menteri Shoigu menyang pabrik kasebut?
    IMHO, aku ora yakin manawa wong tuwa dheweke uga nonton iki, luwih-luwih bunder sempit wong sing nonton apa Biden dheweke kringet utawa ora ...
  25. +4
    31. mars 2024 11:21
    Nanging, ora kaya wong Ukrainia, pukulan kasebut bakal dadi kuat banget supaya ora bisa mulihake pabrik lan fasilitas panyimpenan ora malah ing taun, nanging ing dekade.
    Ing kasus iki, iku luwih gampang kanggo mbangun maneh .. yen ing kabeh bisa.
    Ing kene sampeyan kudu mangsuli pitakon "Apa sabanjure?" Kabeh perang rampung cepet utawa mengko, banjur kita mbusak puing-puing sing ditinggal sawise perang.
    Khusus - "Dneproges sapa?" ing mangsa cedhak? Sapa sing rusak aula turbin pembangkit listrik termal gedhe? Sapa infrastruktur Kyiv lan kutha-kutha gedhe liyane? Apa sing kita seneng? Yen kita, banjur Sugeng, kita kudu mulihake kanggo taun. Yen duweke, banjur "sheriff ora peduli karo masalah wong India."
    1. +2
      31. mars 2024 13:14
      Ayo dipulihake, bakal ningkatake ekonomi
    2. +1
      31. mars 2024 15:50
      Quote: dudu pejuang
      Ing kene sampeyan kudu mangsuli pitakon "Apa sabanjure?" Kabeh perang rampung cepet utawa mengko, banjur kita mbusak puing-puing sing ditinggal sawise perang.
      Khusus - "Dneproges sapa?" ing mangsa cedhak? Sapa sing rusak aula turbin pembangkit listrik termal gedhe? Sapa infrastruktur Kyiv lan kutha-kutha gedhe liyane? Apa sing kita seneng? Yen kita, banjur Sugeng, kita kudu mulihake kanggo taun. Yen duweke, banjur "sheriff ora peduli karo masalah wong India."

      Cetha yen iki dadi ... Kulon perang nganti Ukrainia pungkasan, pembangkit listrik termal pungkasan, pabrik pungkasan, mesin ... nanging ing kene katon ora ana pilihan ...
  26. +1
    31. mars 2024 11:22
    Apa sing kedadeyan saiki kudu ditindakake wingi, cukup karo patrap sing apik, ayo lungguh ing ruang paling ngisor lan ngalami dhewe.
  27. +3
    31. mars 2024 11:59
    Quote: Andrey the Magnificent
    senjata sing bisa numpes Zelensky

    Ana senjata, nanging ana uga jaminan sing diwenehake dening penjamin kita kanggo njaga urip Ze, sing dihormati.
    Ora jelas kepiye presiden kita entuk manfaat saka iki?
    1. 0
      1 april 2024 03:24
      Putin ketoke nampa jaminan sing padha saka Zelensky babagan ora ngrusak Kremlin.
  28. Komentar wis dibusak.
  29. +1
    31. mars 2024 12:39
    Nganti saiki, wis tekan kanca-kanca Ze, sing cepet-cepet njaluk supaya padha diresiki lan ngungsi menyang Kulon ing telung dina, supaya ora tanggung jawab kanggo negara sing wis dadi. Nanging Ukrainians biasa wis rampung sangsoro saka otak dening propaganda Bendery lan pracaya ing kamenangan. Mung kari sethithik. Rudal Rusia suwene rong minggu, cangkang tahan sewulan, lan ngrusak kabeh peralatan, kalebu pesawat. Nanging sampeyan bisa urip rong minggu.
  30. 0
    31. mars 2024 13:13
    Ninggalake mung bagean saka Ukraina lan nyebut "Sektor U" ... sing cukup kanggo wong-wong mau, carane Palestina bakal ana
  31. +5
    31. mars 2024 13:28
    Luwih becik telat tinimbang ora nate. Kabeh pukulan kasebut kudu ditindakake 2 taun kepungkur. Dadi akeh wong lanang sing tiwas amarga katentreman sing ora bisa dingerteni saka penjamin kita. Aku ora ngerti, bisa uga wong manca luwih cedhak karo dheweke; ora ana gunane dheweke ngomong babagan toleransi nasional. Mungkin dheweke mikir yen ana akeh lan ijol-ijolan siji nganti lima utawa pitu, iki normal. Saben wong sing matèni awaké déwé kudu wisuh getih. Ora ana siji bakal ngomong tembung kanggo kita yen zircon mabur menyang markas MI6 utawa Mossad, padha bakal ngombe sethitik yen ing Langley. Lan padha ora malah rock prau. Mungkin wektune ... dadi luwih dhisik yen gelut ora bisa dihindari?
    1. -3
      31. mars 2024 20:26
      Luwih becik telat tinimbang ora nate.

      Aku minangka panyengkuyung serangan nuklir winates marang Ukraina, nanging mung marang fasilitas infrastruktur militer lan penting, lan utamane marang sisih kulon Ukraina. Sawetara negara Kulon lan sawetara politisi Ukraina malah saiki ngumumake kekalahan Rusia utawa nyegah kamenangan Rusia nglawan Ukraina.Lan ancaman kekalahan tegese ancaman kanggo kedaulatan lan, kanthi otomatis, nggunakake senjata nuklir lan ora mung taktik. Sing siji bab. Lan kapindho: Contone, nalika Angkatan Bersenjata Ukraina ngluncurake serangan balik, mula kudu nyerang kolom kasebut tinimbang nyelehake prajurit kita ing lemah. Iki bakal dadi vaksinasi sing apik marang kepinginan Ukraina kanggo perang. Wis mesthi tentrem. Lan carane akeh wong bakal kita wis disimpen (prajurit Rusia lan Ukraina) saka wektu ing total? Aku bisa uga ana nganti satus ewu mung tiwas. Nanging sampeyan ora kudu nyerang negara NATO. Kita ora butuh Perang Dunia III.
    2. +1
      1 april 2024 14:31
      Aku tau menehi komentar babagan kaya iki ... Sanadyan Langley utawa MI6 ora duwe makna strategis, mung sampah transfer amunisi ..... Nanging Rzeszow (bebarengan karo warga), Constanta (karo wong-wong mau!) Ya! Lan aku setuju banget karo penutur sadurunge - ora ana sing bakal meow - tangane cendhak! Yen mung KITA wis cukup semangat, sing sayangé, ora diamati nganti saiki....
  32. 0
    31. mars 2024 13:36
    Wangsulan: Bab ingkang utama iku jotosan bantala ngendi iku perlu. Banjur padha nyadari yen mungkin, miturut foto kasebut, ora ana wong liya.
    Aku SBU saiki lungguh ing ruang paling ngisor. Napa dheweke ora ndemek Zelensky nganggo pluru? Nyatane, dheweke mung siji sing nyurung kabeh wong menyang perang. Ketoke padha arep ngenteni ambruk lengkap Ukraina, padha needed badut
  33. +2
    31. mars 2024 14:19
    Apa sing dipikirake dening elit Barat, lan apa sing ana ing eling lan subconscious, kita ora ngerti, dheweke ora ngandhani kita.

    Lan apa sing ana ing pikirane Ukrainians utawa Rusia, minangka pujangga ngandika: "Sampeyan ora bisa ngerti karo pikiran."

    Kanggo ing wektu sing padha, kabeh patriot gedhe lan negara sing rusak ing 1991 ing wektu tentrem, lan kabeh Kristen ora bisa ngidinke saben liyane lan paseduluran saka wong lan padha perang nganti mati lan wilayah Moscow nggoleki siji bab, lan blok financial. opo maneh pemerintah....
    Lan malah ing ndhuwur kabeh kekacauan iki, Presiden Rusia iku wong non-partai ... Lan sing tenan kanggo sapa kene, Iblis dhewe ora bakal ngerti.
  34. -2
    31. mars 2024 14:29
    '"Pengukuhan Vladimir Putin bakal teka. Iki bakal kelakon ing 7 Mei, miturut hukum saiki. Alamiah, luwih cedhak karo acara iki kita kudu nyana sawetara nistha saka Kyiv "

    Aku bakal proaktif "nanggapi" kanggo serangan teroris bisa sing cukup samesthine ing sambungan karo peresmian mbesuk.Contone, serangan retaliation preemptive, kalebu bisa marang Bankovaya, markas Angkatan Bersenjata lan pusat televisi, piranti transmisi, supaya paling ing Kiev Internet bakal tiba.
    Perusahaan utilitas umum Gouge: utilitas banyu, jaringan listrik, sistem televisi tetep lan seluler.
    Sampeyan bisa miwiti saka 4 Mei nganti 8 Mei.
    Lan tanggal 9, nganakake parade lan ngrameke Dina Kamenangan.
    Lan Ukrainians ...? Ayo ndeleng apa sing bisa ditindakake karo ISIS (dilarang ing Rusia)
  35. -1
    31. mars 2024 15:26
    Apa pabrik militer diserang ing wayah wengi supaya buruh ora cilaka? Supaya buruh bisa pindhah menyang perusahaan militer liyane utawa ndhaptar ing kantor pendaftaran lan pendaftaran militer?
  36. -1
    31. mars 2024 17:00
    Aku takon, humanis sing minus?
    Napa, sampeyan ora bisa ngebom Bankovaya?
    Utawa kudu listrik ora dipateni?
    Utawa sing diarani Apa ISIS ora dilarang ing Rusia?
    Utawa sampeyan sedih amarga dilarang ing Rusia??
    Ah, aku entuk! Apa sampeyan mikir yen kita kudu perang mung kanggo nanggepi pati warga sipil kita ...
    Banjur iki mbokmenawa dudu sumber daya sampeyan.
    Inggih. Banjur minus kanggo kesehatan sampeyan))
    1. 0
      1 april 2024 14:36
      Sing minus iku sing seneng ALL IKI.... MUNGGUNG SING... SMERSH (diciptakan!!) bakal tekan "minusers" uga!
  37. +4
    31. mars 2024 20:38
    Propaganda liyane sing akeh ngelak getih, mateni kabeh wong, nyerang NATO, ora ana welas asih kanggo sapa wae, kabeh sing ilang yaiku ukara: Kamulyan kanggo Rusia lan patrap saka ati nganti srengenge. Kasunyatan bilih ing / ing Ukraina sawetara atus, Mungkin ewu wong sing seneng shelling lan serangan teroris prilaku banget nglarakake, nanging kabèh Ukraina ora perlu kanggo ndhaptar iki.
    Kepiye dheweke njaluk supaya Kyiv ora nindakake serangan teroris marang fasilitas kompleks minyak lan gas

    Kabeh iku gampang banget, pemilu wis cedhak, rega BBM langsung ana hubungane karo rating, lan penting kanggo Biden yen regane tetep murah sadurunge pemilu, amarga (tiba-tiba), ana lomba pemilihan lan ora ana wong liya. durung ngerti sapa sing bakal menang.
  38. +2
    31. mars 2024 23:33
    nglarang judhul artikel pompous. Pembaca review militèr ora minnows ing tlaga kanggo fishing karo umpan.
    Epiphany Ukrainians ing taun katelu ..... aja ngomong sandalku. kabeh wong wis suwe ngerti kabeh. lan moaning demonstrative kanggo masyarakat internasional iku fitur nasional Ukraina, saka kategori wanita Ukraina mlaku ing saindhenging donya karo gundhul susu .... kanggo alesan apa wae. Iku isin kanggo wong serius kanggo mbayar manungsa waé kanggo flash mob kuwi. pagelaran kuwi kanggo akeh warga Ukrainia rabble-rousing.
  39. 0
    1 april 2024 02:12
    supaya bener nyerang eling wong Kiev, sampeyan kudu numpes utawa mung nerjemahake unusable kreteg tengen Dnieper lan rampung mati sektor energi ... nanging kene sampeyan kudu ngerti sing Ukraina wis generasi. surplus amarga pembangkit listrik tenaga nuklir ... i.e. kudu nang gardu..
  40. 0
    1 april 2024 05:02
    Mbutuhake meh rong setengah taun kanggo panguwasa Rusia pungkasane siyap nyerang SBU, GUR lan sawetara email. stasiun ... nanging durung diwasa kanggo titik ngancurake kreteg ing Dnieper, paling ing Kyiv ... perang aneh, aneh ...
  41. -1
    1 april 2024 07:08
    Kutipan saka: dmi.pris1
    Sampeyan lagi ngomong babagan persiapan materi.... Kita wis rampung ing genangan, kepiye kita nglumpukake saka kabeh jagad mobilisasi. Lan kita terus nglumpukake. Malah saka taman kanak-kanak. Ya, ora saka bocah-bocah, nanging saka wong tuwa... Babagan kleru.. Ya wis ora ana watese lan pangarep-arep yen ana kembang-kembang ana ing kono. ya

    Sawetara pitakonan muncul. Tanpa bantuan saka saindenging jagad, nanging mung kanthi dhukungan negara, bakal "mobilisasi" mati keluwen? Apa sampeyan wuda lan barefoot? Kepiye babagan buruh kontrak? Uga luwe, barefoot lan undressed? mlarat. Padha perang mung karo apa padha ngumpulake saka donya, lan saka tuwane ing taman kanak-kanak.
    Sampeyan duwe sawetara jinis logika bengkong. Katon kaya Ukrainia. Napa kita butuh kembang? We needed Ukraina netral, non-selaras sing ora nuduhke ancaman kanggo Rusia. Lan ora ngancurake warga sing ora pengin nyembah Nazi.
    Ana pangarep-arep yen proposal bakal ditampa lan kerugian kanggo kabeh wong bakal minimal. Nanging dhuwit gedhe katon ing kene. Lan pikirane Svidomo wis ilang. SVO wis pindhah menyang tahap liyane. Ing perang saka attrition. Lan ing tahap iki operasi bisa rampung. Kerugian gedhe, nanging ora fatal. Lan maneh, dhuwit lan dhukungan moral saka Kulon ora ngidini kita nampa sing jelas.
    Saiki SVO wis rampung. Perang wiwit ngrusak basis materi. Nganti saiki dheweke mung siji-sijine sing diserang. Aku pancene ora pengin VPR kita entek sabar. Lan Angkatan Bersenjata RF bakal miwiti ngetrapake metode Angkatan Bersenjata Ukraina. Apa sampeyan butuh kembang ...
    1. 0
      1 april 2024 11:49
      Perang wiwit ngrusak basis materi.

      Donya ora seneng serangan marang infrastruktur sipil.
      Taun kepungkur, slogan sing padha digunakake nalika njupuk ing gardu. Iki mung nyebabake kasunyatan manawa pasokan pertahanan udara modern diwiwiti saka Kulon; ora ana asil liyane sing katon.
      Njupuk menyang akun kasunyatan sing Ukraina wis keluwihan kapasitas ngasilaken (lan lack saka jaringan distribusi), asil luwih saka taun pungkasan ora bakal katon ing taun iki. Nanging bakal ana reaksi saka Kulon. We are ngenteni kanggo ndeleng carane alokasi dhuwit kanggo senjata bakal mungkasi ing Congress Amérika ing cahya saka serangan paling anyar ing pembangkit listrik, kanggo wiwitan. :((
  42. 0
    1 april 2024 07:16
    Quote: Realing
    Propaganda liyane sing akeh ngelak getih, mateni kabeh wong, nyerang NATO, ora ana welas asih kanggo sapa wae, kabeh sing ilang yaiku ukara: Kamulyan kanggo Rusia lan patrap saka ati nganti srengenge. Kasunyatan bilih ing / ing Ukraina sawetara atus, Mungkin ewu wong sing seneng shelling lan serangan teroris prilaku banget nglarakake, nanging kabèh Ukraina ora perlu kanggo ndhaptar iki.
    Kepiye dheweke njaluk supaya Kyiv ora nindakake serangan teroris marang fasilitas kompleks minyak lan gas

    Kabeh iku gampang banget, pemilu wis cedhak, rega BBM langsung ana hubungane karo rating, lan penting kanggo Biden yen regane tetep murah sadurunge pemilu, amarga (tiba-tiba), ana lomba pemilihan lan ora ana wong liya. durung ngerti sapa sing bakal menang.

    Saben uwong weruh apa sing arep dideleng. Nanging sampeyan isih kudu ora ngubungake persepsi sesat kanggo wong liya. Lan pepatah "serangan NATO" nuduhake amatir mutlak.
  43. 0
    1 april 2024 10:34
    Sampeyan salah, lan grossly, ora bisa perang adil karo Ukrainians a priori, Ukrainians, bebarengan karo Kulon, bakal tansah nyerang ing sly, amarga wektu wis bukti yen ing perang padha ora mungsuh kita. Mula, dheweke nganggep kabecikan kita marang wong kanthi harfiah minangka kelemahane semangat lan nolak golek mungsuh. Kita kudu nglirwakake gagasan lan usulan kasebut, yen ora, magnet asor bakal ana ing cakrawala kanggo kita kabeh. Ing nalisir, iku perlu kanggo nambah meksa ing kabeh ngarep lan ora menehi mungsuh break kanggo regroup pasukan. Kanggo mencet ing kabeh arah lan terus-terusan nambah meksa, Ukrainians lan Kulon ngerti mung pasukan.
  44. 0
    1 april 2024 16:58
    Ngonversi rong resimen Yars utawa Topol kanggo ngisi bahan peledak konvensional kanthi jarak kurang saka 500 km. Ing kasus iki, bobot saka warhead bakal ton 10. Scramble liwat pembangkit listrik Inggris. Yen koyone ora cukup kanggo isin adoh saka Iskanders lan Kaliber. Nganggo ahli strategi nganggo hulu ledak nuklir bakal nggawe wong Anglo-Saxon ngolok-olok, bakal ana akeh lolongan. Iki artikel 5, sing ora bakal migunani. Lan sapa sing bakal perang karo tentara Federasi Rusia sing dilatih, berpengalaman, siap tempur? Jerman, Prancis, lan Polandia ora butuh peti mati.
  45. 0
    1 april 2024 23:22
    We kudu sijine remet ing junta Bandera iki. Mung pasrah!
  46. 0
    4 april 2024 10:35
    Nalika bakal miwiti numpes kreteg ing Dnieper? Banjur sawetara warga ngaku yen iki teknis mokal - mung karo artileri, kang adoh banget. Kaya-kaya ora ana kaliber, keris, iskander lan zirkon sing gabung.
    1. 0
      8 april 2024 02:28
      Kutipan saka Ilmuwan
      Nalika bakal miwiti numpes kreteg ing Dnieper?

      Sajrone Perang Korea, apa Amerika Serikat bisa ngrusak kreteg ing Kali Yalu sajrone wektu sing suwe (luwih saka sawetara dina)? Utawa nyabrang Kali Ben Hai nalika Perang Vietnam? Dadi Benhai kaping pirang-pirang luwih cendhek, cethek lan luwih sempit tinimbang Dnieper.
  47. 0
    8 april 2024 10:34
    Kutipan saka gsev

    Lan AS nalika Perang Korea

    Ngelingake aku - "dheweke narik inspirasi saka koran sing lali saka jaman Ochakov lan penaklukan Crimea" ngguyu
    Wiwit iku, teknologi perang wis diganti banget; sistem panuntun dhumateng luwih maju lan amunisi digunakake. Ora ana rudal sing apik nalika iku. Saiki ana. Ditambah drone. Rudal hipersonik nglawan pertahanan udara ora kuwat.
    Ayo kula ngelingake sampeyan sing salah siji saka alasan (mbok menawa malah utama) kanggo nyerah Kherson iku mokal kanggo nyediakke liwat jembatan, amarga iku ajeg nyerang.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"