Kelayakan nggunakake pesawat strategis, jarak jauh lan transportasi minangka operator FAB-3000 karo UMPC

92
Kelayakan nggunakake pesawat strategis, jarak jauh lan transportasi minangka operator FAB-3000 karo UMPC
Ing latar mburi ana FAB-3000-M54. Gambar dening mil.ru


Salah sawijining jinis senjata paling efektif sing digunakake dening Angkatan Bersenjata Federasi Rusia (Angkatan Bersenjata RF) sajrone operasi militer khusus (SVO) ing Ukraina yaiku bom udara sing dilengkapi modul perencanaan lan koreksi terpadu (UMPC).



Kaping pisanan, bom aerial mbledhos dhuwur (FAB) kaliber 500 kilogram - FAB-500 - wiwit digunakake ing medan perang karo UMPC, banjur ditambah karo produk cilik FAB-250, uga amunisi kluster RBK-500 lan ODAB. - 500 amunisi detonasi volumetrik. Bubar, bom aerial FAB-1500 sing paling kuat karo UMPC wis digunakake.

Saben amunisi siji kaliber utawa liyane duwe kaluwihan lan cacat dhewe.

Ing tangan siji, ngurangi kaliber ngidini operator kanggo njupuk liyane bom saka UMPC ing siji wektu lan numpes liyane target ing siji pesawat, nanging kasedhiya yen daya ngrusak amunisi iki cukup kanggo numpes / numpes target diwenehi.

Ing sisih liya, bom pangeboman kaliber sing luwih gedhe bisa ngrusak obyek sing luwih dilindhungi; Kajaba iku, bisa dianggep manawa watesan utama ing panggunaan bom aerial karo UMPC yaiku ngisi teknologi tinggi, lan dudu bom aerial dhewe. , lan mulane luwih becik nggunakake bom aerial sing bakal nyebabake mungsuh luwih cilaka - kita ngomong babagan iki sadurunge ing materi. "Nalika ukuran penting: UMPC ing FAB tambah daya".

"Lonceng" pisanan katon saka FAB-1500 karo UMPC, kang ing daya ngrusak sawijining ngluwihi paling amunisi dipandu, ora mung ing Rusia, nanging uga ing luar negeri, saged glethakaken mudhun bangunan gedhe lan struktur.


FAB-1500 karo UMPC wis mabur menyang posisi mungsuh

Lan sajrone kunjungan menyang Nizhny Novgorod, Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu ngumumake maneh produksi bom mbledhos dhuwur FAB-3000-M54 (sabanjure diarani FAB-3000). Bobot mbledhos saka bom udara iki kira-kira 1 kilogram, sisane digawe saka awak baja sing gedhe banget, sing bisa nembus benteng-benteng kanthi kekuatan dhuwur lan njeblug bom ing njero obyek sing dirusak.

Ora ana sing dikandhakake babagan panggunaan FAB-3000 karo UMPC, nanging ora mungkin Angkatan Bersenjata Rusia bakal mutusake nggunakake FAB-3000 tanpa UMPC - malah nganggep kelemahane pertahanan udara Ukrainia. (pertahanan udara) bubar, operator FAB bakal nyedhaki titik release 3000 agawe - mungsuh bakal nggawe kabeh gaweyan kanggo numpes pesawat kita.


Corong saka FAB-3000

Ing materi sing kasebut ing ndhuwur, kita ujar manawa faktor utama sing mbatesi panggunaan UMPC ing bom aerial saka FAB-9000, FAB-5000, FAB-3000 yaiku jumlah operator sing bisa digunakake, uga sawetara release, kang nemtokake kaslametané pesawat operator ing kahanan countering pertahanan udara mungsuh.

Masalah nemokake operator paling optimal kanggo bom pangeboman karo UMPC wis dibangkitake dening penulis luwih saka sepisan; kasunyatane yaiku bom aerial karo UMPC gaman "Aplikasi massal", lan dudu "peluru salaka", mula, operator bom pangeboman karo UMPC uga kudu nyebar lan murah, ing biaya lan biaya operasi - kanggo tujuan kasebut, ora rasional nggunakake piranti kasebut. kendaraan tempur rumit lan larang, kayata pesawat tempur Su-57 lan Su-35 paling anyar, amarga avionik (avionik) sing rumit lan larang ora kudu nggunakake bom udara karo UMPC nglawan target kanthi koordinat sing wis dingerteni.

Nanging, karo operator FAB-3000 isih luwih angel, amarga ora saben pesawat bisa ngangkat produk iki, lan kanggo wong-wong sing bisa, dadi operator saka bom aerial iki, malah njupuk menyang akun peralatan karo UMPC, bisa uga. beboyo.

Ayo ndeleng kanthi luwih rinci babagan operator FAB-3000 potensial karo UMPC; kita bakal langsung nggawe reservasi: kita ora ngelingi nggunakake FAB-3000 tanpa UMPC, amarga iki tegese penindasan lengkap pertahanan udara mungsuh, lan ing babagan iki. cilik iku ora kritis maneh apa uncalan lan saka apa.

Tu-160(M), Tu-95MS(MSM)


Koyone sing paling logis yaiku nggunakake pesawat strategis minangka operator FAB-3000 karo UMPC. penerbangan Tu-160 (M) lan Tu-95MS (MSM) - kapasitas muatan sing signifikan bakal ngidini panggunaan nganti setengah rolas amunisi kasebut ing siji pesawat.

Nanging, sepisanan, miturut data mbukak, kabeh Tu-160 (M) lan Tu-95MS (MSM) saiki ing layanan diadaptasi kanggo striking karo long-range cruise pluru (CR), kanggo mesthekake kamungkinan nggunakake FAB-3000 karo. UMPC, padha kudu diowahi, lan kemampuan kanggo nggunakake rudal jarak adoh dening pesawat iki bisa sementara / sebagian ilang.

Lan sing nomer loro, Angkatan Bersenjata RF ora duwe akeh pesawat iki kanggo menehi risiko kanthi mabur cedhak banget karo garis kontak tempur (LCC), utamane amarga ukurane gedhe, kemampuan manuver sing sithik, lan visibilitas dhuwur ing termal lan radar. sawetara dawa gelombang nggawe target gampang kanggo sistem rudal anti-pesawat mungsuh (SAM), plus ana kemungkinan pesawat kasebut bakal dideteksi dening satelit pengintai HBTSS lan PWSA mungsuh, kanthi sebutan target ditanggepi langsung menyang sistem pertahanan udara..


Tu-160 lan Tu-95MS. Gambar dening Wikimedia Commons / V. Savitsky / Sergey Krivchikov - Tim AviaPhoto Rusia

Lan miturut kritéria "efektivitas biaya", pesawat kasebut ora katon apik banget minangka operator bom udara karo UMPC - larang banget, lan jam penerbangan pesawat kasebut larang banget.

Tu-22M3(M3M)


Sanalika konco "strategist" punika long-range ngebom Tu-22M3 (M3M), kang dikonfirmasi kemampuan kanggo nggunakake FAB-3000, nempel ing Ukronazis entrenched ing tanduran Azovstal. Nanging Tu-22M3 (M3M) meh ora bisa disebut operator becik saka FAB-3000 karo UMPC, masalah isih padha - ukuran gedhe saka pesawat, maneuverability kurang, visibilitas pinunjul ing dawa gelombang termal lan radar. nomer winates ing Angkatan Bersenjata RF, biaya dhuwur pesawat lan jam pesawat.

Ana pitakonan penting liyane - sepira gedhene UMPC kanggo FAB-3000?

Ana kemungkinan amarga ukuran gedhe saka UMPC, bom pangeboman karo iku mung ora pas karo kompartemen internal pesawat; ing kasus iki, Tu-22M3 (M3M) duweni potensi bisa nggawa loro bom aerial kuwi karo UMPC ing. pylons underwing dimodifikasi, ing ngendi sadurunge nggawa rudal anti-kapal (RCR) X-22.


Tu-22M3 kanthi rudal anti-kapal Kh-22 kanthi bobot luwih saka 5 kilogram saben

Miturut cara, iku ukuran pinunjul saka UMPC sing bisa dadi alangan kanggo nglengkapi amunisi kayata FAB-5000 lan FAB-9000 karo wong-wong mau - padha mung ora pas karo operator ana.

Umumé, sanajan pesawat aviation strategis lan jarak adoh bisa digunakake minangka operator FAB-3000 karo UMPC, iki meh ora bisa disebut solusi optimal.

Nanging, Tu-160(M) lan Tu-95MS(MSM) luwih dibutuhake minangka operator rudal jelajah strategis jarak jauh Kh-555 lan Kh-101 (lan Tu-160M ​​​​bisa uga dadi pembawa rudal hipersonik kompleks Kinzhal), lan Tu-22M3 (M3M) dibutuhake minangka operator rudal anti-kapal aerobalistik X-22/X-32.

IL-76


Kayane, apa hubungane karo pesawat transportasi? Sawise kabeh, ngeculake bom aerial, sanajan karo UMPC, apa ora dadi tujuane?

Nanging, ing kasunyatan, akeh kasus nggunakake pesawat transportasi kanggo nyelehake amunisi kanggo macem-macem tujuan, luwih-luwih ana kecenderungan sing jelas yen ing mangsa ngarep panggunaan pesawat transportasi minangka kendaraan pangiriman kanggo macem-macem jinis senjata mung bakal mundhak.

Aja ngomong babagan nggunakake bom free-fall konvensional saka pesawat transportasi ing kondisi supremasi udara lengkap utawa meh lengkap, contone, nalika pesawat transportasi Amerika C-130 digunakake kanggo nyelehake bom BLU-82 ing Vietnam. Sanajan latihan kanggo kru pesawat angkut babagan ngeculake bom udara ing Angkatan Bersenjata Rusia isih ditindakake, contone, ing Nopember 2021, pesawat angkut Il-76 sukses dibom kanggo tujuan latihan ing papan latihan Kushalino ing wilayah Tver. saka dhuwur watara 500 meter.

Sadurunge pesawat transportasi malah dianggep minangka platform kanggo ngluncurake rudal balistik antarbenua (ICBM) sing diluncurake udara..


Ngluncurake ICBM sing diluncurake kanthi udara saka pesawat transportasi

Diuji ing AS kamungkinan nggunakake pesawat transportasi minangka operator saka kendaraan udara tanpa awak (UAV) ukuran cilik, bisa digunakake ing mode kamikaze lan digunakake maneh sawise bali menyang operator.. Rusia nimbang kamungkinan nggunakake padha saka Il-76 minangka operator saka UAV Molniya.


Gambar nampa UAV menyang pesawat angkut C-130 lan pesawat uji coba kanthi transportasi UAV ing piranti panampa

Sistem Rapid Dragon lagi aktif dites, sing kalebu palet khusus kanggo rudal jelajah JASSM-ER ing pesawat transportasi Amerika. C-130 bisa nggawa 12 rudal jelajah JASSM-ER, dene C-17 sing luwih gedhe bisa nggawa 5 palet saben 9 rudal kanthi total 45 rudal JASSM-ER.

Kajaba iku, kemungkinan nggunakake bom sing dipandu JDAM-ER lan ADM-160 MALD decoys saka pesawat transportasi kanthi cara sing padha dianggep - rong jinis senjata pungkasan, kanthi cara, digunakake ing Ukraina, lan kepiye carane ora. mungkasi munggah antarane "beta testers" senjata Amérika iki, wiwit kapentingan US ing cukup dhuwur. Bab sing padha lagi dikembangake ing Jepang.


Sistem Rapid Dragon. Gambar saka presentasi Lockheed Martin

Kenapa preamble dawa?

Lan kasunyatan manawa kabeh pesawat "gedhe", bisa uga pesawat transportasi Il-76 sing bisa dadi operator paling efektif saka FAB-3000 karo UMPC.

Apa kauntungane?

Ing ukuran kompartemen kargo.

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, FAB-3000 karo UMPC bisa dadi produk sing cukup gedhe; Kajaba iku, watesan ukuran ora ngidini nginstal UMPC kanthi lebar swiwi sing nyedhiyakake panggunaan luwih akeh ing FAB-3000. Sawetara sumber ngandhakake yen bobot lan dimensi sing signifikan saka FAB-3000 karo UMPC bakal bisa njamin jarak luncur ora luwih saka 40 kilometer, sing mbebayani banget kanggo pesawat operator.


Kompartemen kargo Il-76. Gambar dening Wikimedia Commons/Panganggo#101

Pesawat angkut Il-76 nduweni kompartemen kargo kanthi ukuran 20x3,45x3,4 meter (umume dawane kompartemen kargo 24,5 meter, nanging ana ramp 4,5 meter saka iku), kapasitas muatan 28-60 ton, jangkoan penerbangan kanthi muatan 40 ton - 6 kilometer.

Adhedhasar ukuran kompartemen kargo ing ndhuwur, kita bisa ngomong babagan kemungkinan potensial kanggo nyelehake ing Il-76 ing piranti transportasi lan discharge khusus saka 3 nganti 16 unit. FAB-3000 karo UMPC (dawa 3-4 unit, jembaré 1-2 unit ing baris ngisor, jembaré 1-2 unit ing baris ndhuwur), gumantung saka dimensi UMPC kanthi swiwi sing dibutuhake.

Miturut cara, sadurunge kamungkinan nempatake amunisi glide kanthi sayap rasio aspek dhuwur (relatif karo awak amunisi) ing kompartemen kargo pesawat transportasi Il-76 dianggep dening penulis ing materi. "Proyek Condor: Pati saka Swarga".


Proyek "Condor". Gambar pengarang

Panggunaan pesawat angkut minangka operator bom udhara karo UMPC mbusak watesan babagan panggunaan amunisi super abot kayata FAB-5000 lan FAB-9000 karo UMPC; mung luwih sithik sing bakal dilebokake ing kompartemen kargo, amarga contone, mung 3-6 Unit. FAB-5000 karo UMPC utawa 1-2 unit. FAB-9000 karo UMPC.

Nduwe akurasi serangan sing bisa dibandhingake karo rudal jelajah modern, amunisi FAB-5000 lan FAB-9000 karo UMPC ora bakal menehi kesempatan kanggo struktur ibukutha kayata jembatan, bendungan, lantai pabrik, fasilitas pelabuhan lan liya-liyane.

temonan


Saka kabeh pesawat strategis, jarak jauh lan transportasi - operator potensial saka FAB-3000 karo UMPC, panggunaan pesawat transportasi Il-76 sing dimodifikasi bisa dianggep optimal. Kompartemen transportasi bisa nampung saka 3 nganti 16 unit. FAB-3000, dilengkapi UMPC kanthi swiwi rasio aspek dhuwur, nyedhiyakake jarak luncur sing gedhe, nyuda resiko nabrak pesawat pembawa rudal pertahanan udara musuh.

Kajaba iku, panggunaan pesawat transportasi kanggo nyelehake bom aerial duweni potensi kanggo nimbang kemungkinan nglengkapi UMPC lan amunisi sing luwih kuat, kayata FAB-5000 lan FAB-9000.


FAB-9000-M54

Perlu dicathet yen FAB-3000 duweni potensi bisa digunakake saka pesawat taktis, nanging kita bakal ngomong babagan iki ing artikel sabanjure.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

92 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    1 april 2024 05:26
    Penulis ora kejawab sawetara nuansa babagan panggunaan Il-76 minangka tukang ngebom. Kaping pisanan, sanajan kita nganggep Il-76 meh padha ing syarat-syarat rilis kanggo para pengebom kaya Tu-22, mula ukuran gedhe banget lan kekurangan siluman tetep. Sing. IL-76 bakal dadi mangsa gampang kanggo misil jarak jauh.
    Kapindho - IL-76 ora padha miturut kahanan reset! Amarga bom bakal ditarik metu saka ramp, sing tegese dhuwur gulung bakal 5-6 km, lan sing luwih penting bakal ditarik metu kanthi parasut, tegese kacepetan bom bakal luwih murah tinimbang sing wis kurang. kacepetan Il-76 sak kebangkrutan (ora luwih saka 400 km / h ) Inggih, 600 km / h karo ramp mbukak.
    Ora ana sing bisa ngomong babagan sawetara rencana bom sing aman ...
    1. +3
      1 april 2024 05:47
      Ing taun 1943, dheweke nyoba FAB-8NG karo PE-5000, banjur diuncalake menyang Nazi! Nanging ora mlebu ing teluk bom, dheweke mabur kanthi lawang rada mbukak. Nanging kita bisa. Iku Tsar Bomba.
      1. +6
        1 april 2024 06:36
        Iku tetep kanggo nimbang pesawat penumpang An-24 decommissioned. Tu-154, etc., lan banjur bakal teka menyang balon. sedulur
        1. 0
          1 april 2024 18:32
          Yen Kamentrian Pertahanan wis tuku kabeh Tu-10Ms seger saka perusahaan komersial ing awal 154s lan sijine ing panyimpenan, saiki bakal duwe cadangan airframes kanggo nggawe versi pesawat kanggo mangsa cedhak.
    2. AVM
      0
      1 april 2024 10:48
      Aku weruh informasi babagan watesan 400 km / h, nanging ngendi iku ngandika bab watesan dhuwur 5-6 km?

      Aku nganggep ora drop parachute, nanging drop gravitasi, nalika giliran digawe ing advance, contone, dening 8-10 km, lan banjur munggah menyang maksimum 11-12 km saka langit-langit praktis karo release simultaneous saka bom (ing Course bali).

      Ya, Il-76 isih nduweni ukuran gedhe lan kemampuan maneuver sing kurang, nanging dimensi kompartemen kargo bisa nggawe UMPC kanggo FAB-3000 kanthi skala sing luwih gedhe tinimbang nalika digantung ing Tu-22M3, amarga sing luwih akeh gliding sing kudu digayuh, contone, ora 40-60 km kanggo FAB-3000, nanging udakara 100 km.

      Kajaba iku, kabeh pesawat gedhe sing ambruk dirusak amarga mungsuh ngerti lokasine miturut data intelijen asing (NATO) lan "nyiapake rapat." Luwih angel kanggo nglacak kabeh pesawat transportasi tinimbang pengebom, amarga ... ana mung liyane saka wong-wong mau. Sanajan, mesthi ana risiko, pertahanan udara kudu digatekake.
      1. +1
        1 april 2024 17:42
        Kutipan saka AVM
        Aku weruh informasi babagan watesan 400 km / h, nanging ngendi iku ngandika bab watesan dhuwur 5-6 km?

        Lan iki minangka watesan kanggo karya kru ing kompartemen kargo. Clarified - 7 km.

        Kutipan saka AVM
        Aku nganggep ora drop parachute, nanging drop gravitasi, nalika giliran digawe ing advance, contone, ing 8-10 km, lan banjur munggah menyang maksimum 11-12 km saka langit-langit praktis karo release simultaneous saka bom. (ing dalan mbalikke) ... ing skala gedhe ... amarga sing luwih gedhe gliding sawetara kudu digayuh, contone, ora 40-60 km kanggo FAB-3000, nanging bab 100 km.
        Teken wit Natal, lan malah telung ton, ora kanggo sebutno babi 5-ton saka pesawat, carane narik metu? Nanging ora mung kuwi, bom bakal duwe kacepetan horisontal negatif nalika dicemplungake kanthi irung menyang target, utawa kudu nguripake 180 derajat menyang target, entuk kacepetan amarga dhuwure. Mekaten, ing kacepetan lan dhuwur kuwi, malah swiwi super-apik banget ora bakal mabur 100 km. Nanging iki tanpa ngelingi kekuwatan swiwi lan unit penyebaran lengkap.

        Kutipan saka AVM
        Kajaba iku, kabeh pesawat gedhe sing ambruk dirusak amarga mungsuh ngerti lokasine miturut data intelijen asing (NATO) lan "nyiapake rapat"
        Iki amarga dheweke ora sengaja mabur menyang LBS, dheweke ora mabur menyang dheweke.
      2. 0
        1 april 2024 19:33
        Pertahanan udara bakal ngalahake kabeh iki sanajan sadurunge mlebu ing lapangan tempur.
    3. 0
      1 april 2024 16:34
      apa jenis standar pindho ana?
      India nggantungake 3 (telung) rudal anti-kapal Brahmos 2500 kg ing bobot lepas landas maksimal Su-30MKI 39 ton.
      3 rudal anti-kapal 2500 kg = 7500 kg = 7,5 ton
      yaiku India duwe 7,5 ton ing Su-30 - nanging kita ora duwe jinis Su-34 sing luwih kuat
      Su-34 maks take-off bobot 45 ton - Onyx anti-kapal rudal bobote 3000 kg
      - supaya ing ngisor fuselage sistem suspensi bakal ndhukung 1 FAB-3000 karo UMPC lan 2 ing swiwi
      Aku bakal ngomong liyane: Su-34 bakal nampa rudal anti-kapal Zircon
      1. 0
        1 april 2024 17:56
        Kutipan saka: Romario_Argo
        India nggantungake 3 (telung) misil anti-kapal Brahmos 2500 kg ing Su-30MKI

        2500 kg siji. Telu dipikolehi karo BrahMos-NG cilik.

      2. +1
        1 april 2024 19:37
        Khusus kanggo Romario: Su-30MKI nggawa siji Brahmos. Siji, nanging 3000% ​​luwih entheng tinimbang FAB-20. Lan: ora pengalaman nggunakake pertempuran.
        1. 0
          2 april 2024 09:30
          iki provokasi - digunakake mung strategists
          HURRAY
          - kita nemokake yen Su-34 bisa nggawa siji FAB-3000 karo UMPC ing ngisor fuselage
          lan ing sangisore swiwi 2 bom FAB-1500 liyane kanthi UMPC lan 2 rudal R-77
    4. 0
      1 april 2024 18:40
      Utawa Mungkin padha ora bakal dropped saka pesawat?
      Amerika nggawe bom GLDSB kanthi booster roket, dipecat dening instalasi adhedhasar lemah. Apa sing ngalangi kita nggawe ramp kanggo ngluncurake pesawat roket kanthi akselerator bubuk lan mesin turbofan sustainer adhedhasar mobil sepur. Lan gawe pesawat roket ngubengi bom iki. Dadi, mbaleni pengalaman 100 taun kepungkur kanthi sepur lapis baja artileri ing tingkat teknis anyar.
      1. 0
        2 april 2024 05:10
        Kutipan saka clou
        Apa sing ngalangi kita nggawe ramp kanggo ngluncurake pesawat roket kanthi akselerator bubuk lan mesin turbofan sustainer adhedhasar mobil sepur. Lan gawe pesawat roket ngubengi bom iki.

        Ya, seneng tanggal 1 April kanggo sampeyan uga!
        1. 0
          2 april 2024 09:41
          iku kaya Siria MLRS Golan-1000 karo 6 Panuntun
          - nanging isih bakal ora luwih saka FAB-250
          - lan sawetara cilik, ora luwih saka 10 km
    5. -1
      2 april 2024 19:13
      Pilihan mung kanggo ngowahi iki FABs abot, yaiku, kanggo kelet boosters roket utawa mesin menyang ** narik utawa ing sisih kanggo release maneh. Banjur bakal bisa karo wong-wong mau saka 76th, lan saka liyane. Aku yakin sawetara opsi sing padha lagi ditliti ...
    6. 0
      8 april 2024 00:07
      Nyatane, kabeh luwih gampang. Iku aneh sing penulis lan paling komentator ora ngerti sing UMPC iki dikembangaké lan digunakake mung karo bom M62. Ora ana sing nate ngembangake utawa bakal ngembangake UMPC kanthi bom jinis M54, sing kalebu FAB-3000. Bom kanthi profil M54 bentuke tong minyak lan ora ana sing ngomong babagan perencanaan. Bom laras dirancang kanggo diselehake ing njero fuselage, duwe profil sing luwih cendhek kanggo ngirit papan, lan aerodinamis.
      1. 0
        8 april 2024 03:55
        Kutipan: Plot Plotov
        Bom laras dirancang kanggo diselehake ing njero fuselage, duwe profil sing luwih cendhek kanggo ngirit papan, lan aerodinamis.

        Sampeyan nulis sawetara jinis omong kosong ... Bom duwe proporsi sing padha karo FAB-1500, mula kenapa tanpa aerodinamika? Kajaba saka kamungkinan nginstal fairings ...
        1. -1
          10 april 2024 00:01
          Yah? Inggih, deleng prabédan antarane fab-500m62 lan fab-500m54 ..
          Model M-54 asli dirilis ing taun 1954, ing wangun gampang diangkut dening bomber abot; versi seret kurang saka M-62 ditugasake kanggo gerbong njaba fighter-bomber ing taun 1962. Kepiye bom laras bakal ngleyang? Wis aerodinamis saka bata.
          1. 0
            10 april 2024 02:56
            Kutipan: Plot Plotov
            Yah? Inggih, deleng prabédan antarane fab-500m62 lan fab-500m54 ..

            А вы на фото в статье посмотрите.
            Iku kabeh...
  2. +5
    1 april 2024 05:28
    Apa sampeyan wis nggawe bom lan ora ngerti carane ngirim? Gee!
    1. +3
      1 april 2024 06:05
      Penulis ora ngerti iki. Sadurunge produksi diwiwiti, wong sing dilatih khusus wis nindakake petungan. Aku mikir yen kru pesawat wis latihan suwe.
      1. +3
        1 april 2024 07:22
        Rejeki babagan kopi ... utawa kaya sing dicritakake ing kene, "Mitrofanovism liyane" nglirik
        1. +3
          1 april 2024 09:10
          Kutipan: Popuas
          Rejeki babagan kopi ... utawa kaya sing dicritakake ing kene, "Mitrofanovism liyane" nglirik

          Ing dina liyane ana artikel babagan FAB5000 lan FAB9000. Banjur aku nulis yen unit sumber daya iki ing kahanan saiki minangka sumber bangga, nanging ora ana regane praktis, sanajan karo UMPC, nganti pertahanan udara mungsuh 100% ditindhes. Padha downvoted kula nganti mati! Nanging saiki Pak Mitrofanov (karo kabeh pemborosan ing babagan teknis) negesake sudut pandangku.
          - Kita ora bisa nggunakake bom kasebut tanpa UMPC amarga alasan sing jelas.
          - UMPC durung digawe kanggo bom iki. Lan ora mungkin UMPC bakal digawe sing bakal njamin penerbangan bom ing jarak sing luwih gedhe tinimbang sawetara tumindak sistem pertahanan udara modern.
          - Kita meh ora ana media sing cocog (sanajan UMPC sing cocog digawe). Lan sing ana (transportasi IL lan AN) sibuk karo liyane, lan jumlahe, sayangé, ora nambah, nanging suda.
          Tuladhane kaya iki!
    2. 0
      1 april 2024 06:35
      "" "Dheweke nggawe bom lan ora ngerti carane ngirim? Nggih!""
      Bom-bom iki digawe wis suwe, banjur ana operator sing cukup kanggo dheweke. Ing jaman semana, ora ana sistem pertahanan udara sing canggih lan bom bisa diturunake kanthi aman yen perlu.
    3. 0
      1 april 2024 14:15
      Aku padha ngerti, Aku padha bakal Rush satus kilometer ing kedhip mripat. Wiwit keris diluncurake saben sasi, kenapa pilot-pilot padha adem? Ayo padha mbuwang uga
  3. +4
    1 april 2024 05:31
    Aku yen ora bisa digunakake, ora bakal digawe maneh. Ketoke kabeh wis digarap - kita bakal weruh. apik
    1. 0
      1 april 2024 05:49
      Bisa dianggep sing bakal gawé seri cilik mung kanggo nyoba cara reset. Miturut cara, sampeyan bisa nguji instalasi akselerator bubuk kanggo entuk ketinggian sawise gulung lan nambah jarak luncur.
      1. 0
        1 april 2024 05:55
        Lha, nyambut gawe ing barisan ngarep mesthi dadi kekacoan. Lan 1,2 ton TNT uga ora kesenengan sing murah ... lan ora ana sing kasebut ing MGM (karo simulator biaya). Dadi angel ngomong apa sing kudu ditindakake recourse
    2. +3
      1 april 2024 07:07
      Paling kamungkinan, padha digawe kanggo wesi kabeh limo pabrik lan papan ndhelik bom ing kutha-kutha gedhe, nempel mau langsung liwat target, kaya Mariupol, nalika pertahanan udhara mungsuh wis ditindhes lan ora ana sing ngancam operator ing wilayah target, lan kutha iki diubengi.
      1. +2
        1 april 2024 13:07
        Miturut pendapatku, iki minangka pilihan sing paling realistis nganti saiki. Nanging ora jelas ing ngendi dheweke bakal nemokake kahanan taktik kaya ing Mariupol. Sawise kabeh, mung bisa ditindakake ing taun 2022 amarga kemajuan lan ovation kutha kanthi cepet.
  4. +3
    1 april 2024 05:33
    [masalah isih padha - ukuran gedhe saka pesawat, kurang maneuverability, visibilitas pinunjul ing termal lan radar dawa gelombang, nomer winates ing Angkatan Bersenjata RF, biaya dhuwur pesawat lan jam penerbangan.]

    Tembung pangripta ing dhuwur ngenani penerbangan strategis lan jarak jauh!
    Dadi ternyata kabeh sing kasebut ing ndhuwur ora ditrapake kanggo transportasi penerbangan?
    Apa penulis bingung apa-apa?
  5. +5
    1 april 2024 05:38
    Sing. Tu-22M3 kurang maneuver, larang, lan bakal gampang dadi target, lan IL-76 murah, kanthi ESR kurang, lan bakal gampang nindakake maneuver anti-rudal ... Bocah-bocah wadon nari kanthi menarik!
    1. 0
      1 april 2024 05:57
      Beda sethithik. TU-22 larang amarga bisa nggawa senjata nuklir. Lan mundhut pesawat kasebut bakal dadi bolongan ing sistem pasukan strategis. Mundhut Il-76, ora ketompo carane abot, ora bakal ngurangi arsenal pasukan strategis.
      1. 0
        1 april 2024 13:08
        TU-22 larang amarga bisa nggawa senjata nuklir

        Lan senjata nuklir apa sing bisa ditindakake TU-22 ing jaman saiki? bom tiba gratis utawa apa?
        1. 0
          1 april 2024 15:54
          Apa sing sampeyan tindakake? Kepiye rudal Kh-22/32?
          Iki dudu senjata nuklir. Èfèktif numpes pesawat-mbeta kelompok serangan saka armada mungsuh.
          Miturut cara, lan bom uga.
          1. 0
            1 april 2024 16:53
            Kepiye rudal Kh-22/32?
            Iki dudu senjata nuklir.

            Rudal anti kapal? Ya, apa wae sing bisa ditindakake saiki lan lagi nembak ing lemah, nanging paling ora, iki dudu senjata nuklir. Kanggo senjata nuklir padha duwe X-15s saiki decommissioned.
            Èfèktif numpes pesawat-mbeta kelompok serangan saka armada mungsuh.

            Padha banget dipercaya. X-22s wis outdated, X-32s - ana akeh gosip bab wong-wong mau, nanging ora cetha apa padha diprodhuksi ing kabeh utawa apa padha bener.
            Miturut cara, lan bom uga.

            Ora ana gunane kaya FAB-9000 sing gedhe banget
            1. 0
              1 april 2024 17:48
              Kutipan saka alexmach
              Rudal anti kapal? Ya, apa wae bisa dadi saiki lan lagi nembak ing lemah

              rudal jelajah. Wis bisa njupuk ing lemah wiwit digawe.

              Kutipan saka alexmach
              iki dudu senjata nuklir

              Kanggo modifikasi apa wae ana warheads khusus.

              Kutipan saka alexmach
              X-32 - ana akeh gosip bab wong-wong mau, nanging ora cetha apa padha diprodhuksi ing kabeh utawa apa iku bener.

              Diprodhuksi lan digunakake. Apa sing ora jelas?

  6. -3
    1 april 2024 05:42
    Kaping pisanan, politisi numpes SS-20 RSDs dhewe "menyang lemah" lan kanthi mundhut teknologi, banjur militer kudu golek cara kanggo ngimbangi kabodhoan lan pengkhianatan "paling dhuwur".
  7. +2
    1 april 2024 05:50
    Kepiye carane sampeyan metu sawise ngreset? Il-76 dudu Su-34; ora bisa nindakake maneuver sing cetha sawise dicemplungake. Lan ing umum, buruh transportasi supaya cedhak sabuk wis Gamble. Singkatipun, penulis nyedhot
  8. 0
    1 april 2024 06:00
    Sawise dheweke miwiti nindakake, tegese ana operator lan solusi. Penulis mislead karo rejeki.
    1. 0
      1 april 2024 13:09
      Penulis mislead karo rejeki.

      Eksklusif amarga masalah aplikasi saka sudut pandang mbukak kawruh sing ana ora sepele.
  9. +1
    1 april 2024 06:10
    Pilihan optimal yaiku nggunakake pesawat transportasi Il-76 sing diowahi.
    Ya, ora ana jinis pesawat sing dadi operator paling optimal kanggo bom iki. Nggunakake karo sisih iki tegese mbabarake operator menyang kemungkinan dhuwur saka karusakan ing advance. Iki minangka conto nasib sedih Il-76, cedhak Belgorod, lan A-50, sing ditembak dening rudal pertahanan udara.
    Sampeyan bisa nyoba ngatasi masalah kasebut kanthi nglengkapi sistem UMPC + FAB3000 iki kanthi mesin roket tambahan supaya bisa nambah radius panggunaan pertempuran kanthi dramatis. Nanging aku wedi yen sanajan ing kasus iki ora ana gunane; dimensi lan bahan kasebut ndadekake rentan kanggo geni anti-pesawat mungsuh.
    1. +1
      1 april 2024 13:41
      Aku sing gegaman anti-pesawat ora mbebayani kanggo "bodho" baja nglukis-walled kuwi (yen ora artileri medium-kaliber). Lan padha mbokmenawa bisa ngrusak UMPC, nanging modul dijamin saka ngisor dening bom dhewe.
      Secara teoritis, sawise modifikasi, Su-34 bisa njupuk pasangan - kapasitas mbukak bakal ngidini, ana unit suspensi kanggo beban kasebut (kanggo PTB), nanging modifikasi serius dibutuhake.
  10. +2
    1 april 2024 06:53
    Mbuwang bom saka transporter iku apike. Kabeh sing isih ana yaiku njupuk pertahanan udara mungsuh.
    1. 0
      1 april 2024 09:46
      iku luwih gampang upgrade rudal 9M723 kanggo Iskander OTRK
      nambah dawa roket kanthi ngganti bahan bakar campuran nanging nyuda jarak saka 500 km dadi 200 km
      nambah lan ndawakake sirah saka 480 kg kanggo 1500 kg
      lan sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab nimbali udhara ing kabeh
  11. +3
    1 april 2024 09:26
    Kaping pisanan, aku nyaranake ngelingi nasib radar mabur kita. Mobil-mobil kasebut larang regane lan cukup dilindhungi (ing teori), amarga biaya lan pentinge. liwat wilayah kita. Lan isih - padha ditembak mudhun. Saiki ayo takon dhewe - pira FAB-3000 sing kudu diluncurake ing target paling cedhak karo tapel wates? Aku paling sawetara rolas. Mesthi, padha bakal nimbulaké karusakan apik (sanajan aku ora khayalan bab akurasi UMPCs ngarep-digawe kanggo kgb kuwi. produk karo bobot pinunjul), nanging apa bisa dadi rega kanggo nggunakake kaya iki? Boten kados RO, bom free-mudhun duwe radius luwih cilik lan operator sing dipeksa kanggo tumindak liyane predictably kanggo pertahanan udara mungsuh. Minangka sasi anyar wis ditampilake, mungsuh mangertos iki lan nggunakake kombinasi pengintaian lan ambushes kanggo operate ing wilayah paling aktivitas langsung saka aviation kita.
    Panggunaan FAB-3000, kaya sing dituduhake penulis, bakal nyebabake kerugian sing signifikan kanggo penerbangan sing angel diganti - ijol-ijolan iki bakal dadi target sing, ing kasus sing paling apik, bakal dipateni ing wektu sing cendhak. lag medium (kreteg temenan utamané) amarga wilayah ing mungsuh lan mulihake brigade durung dibatalake, akurasi UMPC ora mutlak, ana cukup akeh kreteg ing Dnieper.

    Mesthine, yen perlu, ing teori sampeyan bisa "push liwat" kaya iki, nanging sampeyan kudu ngerti yen kahanan karo NATO "panas", lan mbuang pesawat gedhe ing ngarepe iku sing umume dikarepake saka kita.

    Aku percaya yen "penemuan pisanan saka pusar", sing ditemokake dening Amerika wis 50-60 taun kepungkur, minangka langkah maju sing gedhe (ing babagan bom aerial sing bisa diatur, mesthine), nanging bakal dadi langkah sing luwih gedhe. mbukak unsur perlu kanggo iki minangka mesthekake superioritas udhara lokal kanggo operasi kuwi luwih ambane luwih lan perlu kanggo pinunjul, Tambah lengkap ing kaslametané Unit pengebom kita. Ing kasus kasebut (wong Amerika), iki minangka pendekatan siluman, nanging sampeyan ora bisa ngerteni siluman ing dhengkul, dadi pilihan ing kene bisa uga ngluwihi pertahanan udara sajrone operasi skala gedhe lan multi-domain bebarengan, kang serangan bom UMPC bakal digabungake karo nuthuk lokal metu saka pertahanan udhara kapapar lan disorganization saka kontrol, lan kang mbokmenawa kudu pindhah magepokan karo serangan rudal marang target njaba operasi lokal (pusat kontrol). Kanggo kakehan pertahanan udara, sampeyan bisa (lan kudu) nggunakake target decoy, UAV, perang elektronik lan trik liyane. Isih bakal ana kerugian, nanging ing sawetara serangan kasebut bisa entuk karusakan strategis sing signifikan kanthi kerugian minimal.
    Ing jangka agêng-nganti-dawa, kaya sing wis daktulis ing kene, minangka operator kanggo bom kasebut (luwih apik bikaliber, 1500-3000) sampeyan butuh UAV geometri siluman kanthi kompartemen internal, kanthi teknis iki minangka paramèter "Hunter" babagan bobot sing bisa dipakai, nanging produk iki kudu luwih murah lan aerodinamis luwih cocog karo tugas tinimbang "Hunter".
    1. 0
      1 april 2024 14:40
      Radar mabur ditembak mudhun dening pertahanan udara kita. Mulane, dheweke bisa nembak sapa wae, ing ngendi wae, nganggo utawa tanpa fabs.
  12. +2
    1 april 2024 10:10
    Kanggo sawetara alasan, kabeh wong pengin ngrusak struktur pendukung lan papan perlindungan. Apa ora bisa ngliwati, mblokir lan mung ngenteni nganti mungsuh, kaliren, metu saka papan perlindungan menyang jagad sing amba?
    1. 0
      1 april 2024 10:47
      Kutipan: Yuras_Belarus
      Apa ora bisa ngliwati, mblokir lan mung ngenteni nganti mungsuh, kaliren, metu saka papan perlindungan menyang jagad sing amba?

      Ing endi aku bisa njaluk personel kanggo pamblokiran?
      Ana bakal mbaleni kahanan 1945, nalika akeh festungs njupuk alih pasukan Tentara Abang, Ngartekno weakening pasukan serangan.
      1. +1
        1 april 2024 14:36
        Oh, pengalaman negatif taun 1945 iki! Padha teka munggah karo idea, sampeyan ngerti, kanggo drive mungsuh menyang cauldrons! Sampeyan perlu kanggo mbebasake mungsuh saka encirclement, amarga karo pasukan utama iku ora pati roso. Banjur gawe kemah kanggo tawanan perang, njaga, medeni kerumitan!
    2. 0
      1 april 2024 16:51
      Kutipan: Yuras_Belarus
      Kanggo sawetara alasan, kabeh wong pengin ngrusak struktur pendukung lan papan perlindungan. Apa ora bisa ngliwati, mblokir lan mung ngenteni nganti mungsuh, kaliren, metu saka papan perlindungan menyang jagad sing amba?

      Persis. Tonggak sabanjure ing seni perang yaiku ngarepake prajurit mungsuh bakal mati amarga sebab-sebab alamiah (tuwa) nalika umur pensiun.
  13. 0
    1 april 2024 10:40
    Panggunaan IL-76 minangka platform kanggo misil minangka topik sing menarik. Ana sawetara BUTs. Il-76 ora cukup. Lan sampeyan butuh rudal khusus, dudu bom, supaya pesawat kasebut ora tiba ing zona pertahanan udara mungsuh.
    1. 0
      1 april 2024 11:33
      Pilihan liyane isih gawé drone siji-mesin abot karo mesin PS-90 sipil saka Il-76 padha. Sampeyan uga bisa nggunakake mesin bekas sing ukurane luwih cilik, ing ukuran PD-8.
  14. +1
    1 april 2024 11:36
    Sanalika ana ancaman saka sistem pertahanan udara Patriot, ora ana sing luwih gedhe tinimbang Su34 sing bisa nggawa bom kasebut. Kelemahane liyane yaiku desain OFAB 1500-3000kg saka 50s, khusus diadaptasi kanggo rem nalika tiba .... kanggo 500x ana desain stroke 60x kanthi bentuk sing beda.
    1. 0
      1 april 2024 14:18
      Aku wis nulis kanggo artikel babagan penyebaran produksi: M-54 duwe aerodinamika sing ora cocog kanggo perencanaan. Ing asas, M-54 babagan kaliber maksimum karo dimensi minimal ing BOMB BAY; M-62 - streamlining maksimum kanggo suspension EXTERNAL, malah ing MiG-25RB.
      Katon ing baris M-62 FAB-1500T paling abot (tahan panas). Sebutan kasebut nuduhake manawa iki ora bisa ditemokake saiki, amarga saka kecepatan operasi / langit-langit MiG-25 mung bisa nggayuh target jinis "kutha". Lan FAB-3000 M-62 ora digawe.
      Anggota staf dilengkapi modul perencanaan-koreksi ing bom kanthi diameter suda lan elongasi awak. Kanggo nindakake iki karo FAB-3000 M-54, sampeyan kudu ngethok buntut lan masang fairings irung lan buntut, anggere ...
      1. 0
        1 april 2024 15:05
        Kutipan: Quzmi4
        Aku wis nulis kanggo artikel babagan penyebaran produksi

        Ya ora ana produksi, iki crita. Inggih, maksimal sing bisa diidini yaiku cangkang diisi bahan peledak saka saham lawas. Yen kasus anyar digawe adhedhasar UMPC, dering balistik ora ana gunane. Lan stabilizer meh ora dibutuhake.
        1. AVM
          0
          1 april 2024 20:46
          Iku ora kasunyatan, peralatan lan cetakan injeksi bisa wis ditinggalake khusus kanggo modifikasi iki, lan aerodinamika banjur bakal didandani karo fairings cahya, salah siji digawe saka plastik utawa aluminium prangko.
          1. 0
            1 april 2024 20:50
            Kutipan saka AVM
            Ora kasunyatan, bisa uga ana peralatan lan cetakan injeksi sing ditinggalake khusus kanggo modifikasi iki

            Mung cones sirah sing dibuwang, liyane dilas.
      2. 0
        1 april 2024 17:59
        Kutipan: Quzmi4
        Katon ing baris M-62 FAB-1500T paling abot (tahan panas).

        FAB-1500T model 1976, wis desain beda.
  15. 0
    1 april 2024 12:45
    IL-112 bisa nggawa lan mbuwang bom kasebut. Siji, kadang malah loro. Nanging...

    Ing asas, sampeyan bisa malah ngowahi sawetara lawas Su-25s. Yen FAB-3000 mathuk ing fuselage. Beban tempur maksimal ditetepake minangka 4400 kg. Mesthine, dheweke bakal nggawa bom kasebut alon-alon lan suwe, nanging kudu diluncurake.

    Sampeyan uga bisa ngelingi "Hunter". Sing wis ana ing kene. Nang endi wae ing dalan. meh. Nanging ing teori iku operator becik. Inconspicuous, radar ngirim ora ndeleng ing kadohan saka gulung UMPC.

    Yen kita duwe analog saka F-117, iku uga bakal dadi pilihan sing apik banget. Kanthi kakehan, dheweke bisa uga bisa ngangkat bom kasebut.
    1. 0
      1 april 2024 14:22
      Nanging Su-25 paling ora bisa njupuk soko ing fuselage, sampeyan wis kasengsem?
      Transporters kudu uncalan piyambak saka langit-langit, amarga kacepetan wiwitan bom bakal nul, lan iku bakal bisa kanggo gain kacepetan kanggo ngleyang mung dening ijol-ijolan dhuwur.
      1. 0
        1 april 2024 14:37
        Kutipan: Quzmi4
        Nanging Su-25 paling ora bisa njupuk soko ing fuselage, sampeyan wis kasengsem?

        Soko bisa - ndeleng gambar. Lan ora kanggo apa-apa aku nulis tembung "rework" ana.
        1. 0
          2 april 2024 12:16
          Ya ing jeneng berkas sampeyan
          https://topwar.ru/uploads/posts/2024-04/suhoj_su-25-28-39_moskva_-_zhukovskij_ramenskoe_rp298.webp
          Iki Su-39, wis ilang((((((((((((
          1. 0
            2 april 2024 12:22
            Kutipan: Quzmi4
            Iki Su-39, wis ilang((((((((((((

            Apa iki dhasar ngganti kamungkinan nggantung soko ing fuselage ing pesawat diowahi kanggo maksud iki?
            1. 0
              2 april 2024 12:33
              Ya, industri penerbangan Rusia wis ngasilake 100 pesawat sajrone taun finansial kepungkur. Iki sarcasm, yen ana.
              Ing mratelakake panemume, yen sampeyan kudu hack kaya Azovstal, sampeyan ora perlu UMPC. Yen sampeyan perlu kanggo mbangun jembatan tengen Dnieper (telu ha-ha, lan ngerti kok), sampeyan kudu masang menyang roket, nanging UMPC bakal ora kejawab maneh.
              1. 0
                2 april 2024 12:44
                Kutipan: Quzmi4
                Ya, industri penerbangan Rusia wis ngasilake 100 pesawat sajrone taun finansial kepungkur.

                Apa hubungane karo iki? Aku sengaja nulis babagan Su-25 lawas, kanthi umur layanan sing meh kesel.

                Kutipan: Quzmi4
                lan UMPC liwat maneh

                Iki masalah kapisah.
      2. 0
        1 april 2024 14:50
        Kutipan: Quzmi4
        Transporters kudu uncalan piyambak saka langit-langit, amarga kacepetan wiwitan bom bakal nul, lan iku bakal bisa kanggo gain kacepetan kanggo ngleyang mung dening ijol-ijolan dhuwur.

        Pancen bener. Nanging pitungan prasaja nuduhake yen iku banget bisa kanggo ngganti dhuwur kanggo kacepetan. Energi kinetik 1 kilogram dipercepat nganti 300 m/s yaiku 45 kJ. Lan energi potensial 1 kilogram sing diunggahake nganti dhuwur 10 kilometer yaiku 100 kJ.
        1. 0
          1 april 2024 15:36
          Energi kinetik 1 kilogram dipercepat nganti 300 m/s yaiku 45 kJ. Lan energi potensial 1 kilogram sing diunggahake nganti dhuwur 10 kilometer yaiku 100 kJ.

          wassat Iku angel malah komentar babagan iki
          1. 0
            1 april 2024 15:42
            Quote: skeptis jahat
            Iku angel malah komentar babagan iki

            Ngerti. Nanging ora ana sing meksa sampeyan.

            Utawa dheweke meksa?
            1. 0
              2 april 2024 12:28
              Lilienthal wiwit ngganti ketinggian kanthi kacepetan lan kosok balene, nalika aerodinamika lan dinamika penerbangan mung ana ing proyek.
              Aku ngomong apa? Sing luwih dhuwur kacepetan lan dhuwure wiwitan, luwih dhuwur jarak penerbangan.
              Konvensional: MiG-25RBT mbuwang FAB-1500T saka 20000 m kanthi kacepetan 2000 km / jam, mabur 20 km tanpa UMPC. Ing dhuwur maksimum apa IL-76MD bisa depressurize kompartemen kargo tanpa jalaran fatal? Ayo dadi ngomong yen ing 6000 m lan 400 km / h parachute narik bom saka kaliber padha metu saka pesawat; Kacepetan awal 200 km / h, lan karo UMPC mabur padha 20 km, yen sampeyan lagi bejo.
              Saiki pitakonan: endi operator sing kasebut minangka target sing luwih trep kanggo pertahanan udara?
              1. 0
                2 april 2024 12:41
                Kutipan: Quzmi4
                Ing dhuwur maksimum apa IL-76MD bisa depressurize kompartemen kargo tanpa jalaran fatal?

                Pitakonan menarik. Langit-langit praktis, kaya sing dikandhakake, kira-kira 12 km. Apa akibat fatal saka depressurization saka kompartemen kargo ing dhuwur kuwi?

                Kutipan: Quzmi4
                Sebutake ing 6000 m lan 400 km / jam parasut

                Napa 400 km / jam lan kenapa parasut perlu? Apa bisa nindakake 800 tanpa parasut?
                1. 0
                  4 april 2024 11:59
                  Mesin kasebut dirancang kanggo kondisi operasi tartamtu. Kebangkrutan normal dianggep kanggo kisaran kacepetan-ketinggian tartamtu. Kepiye depressurization kompartemen kargo ing njaba kisaran kasebut bakal mengaruhi volume tekanan? Sapa, saliyane perancang Ilyushin, bakal ujar? Ya, lan dheweke bakal ngetung dhisik.
                  Lan parachute minangka pilot chute, skema standar kanggo mbongkar VTA ing pesawat. Sampeyan ora bisa suggest push wong bodho telung ton metu karo tangan))))))) Sampeyan bisa, mesthi, suggest mbuwang metu saka irung-up, nanging ana pilot siap kanggo eksprimen karo owah-owahan KAYA ing keselarasan?!
                  1. 0
                    4 april 2024 12:16
                    Kutipan: Quzmi4
                    Kepiye depressurization kompartemen kargo ing njaba kisaran kasebut bakal mengaruhi volume tekanan? Sapa, saliyane perancang Ilyushin, bakal ujar?

                    Kepiye carane iki bisa mengaruhi sampeyan? Apa kulit, sing dikembangake dening beda tekanan ing dhuwur, pancen duwe peran serius ing sifat kekuatan fuselage? Kepiye carane pesawat bisa mabur?

                    Kutipan: Quzmi4
                    Lan parachute minangka pilot chute, skema standar kanggo mbongkar VTA ing pesawat. Aja nyaranake nyurung wong bodho telung ton nganggo tangan sampeyan)))))))

                    Apa sampeyan ora kudu loman karo winch listrik? )))))

                    Inggih, utawa geser kepekso dhasar. Dheweke duwe kreta karo bom. Kunci elektronik.

                    Kutipan: Quzmi4
                    Sampeyan bisa, mesthi, suggest nyelehake metu saka irung-up, nanging ana pilot gelem eksprimen karo owah-owahan alignment KAYA?!

                    Kepiye owah-owahan ing keselarasan dhasar beda-beda ing pitching saka sing ana ing pesawat tingkat?
                    1. 0
                      4 april 2024 12:53
                      Apa sampeyan ora kudu loman karo winch listrik? )))))

                      Inggih, utawa geser kepekso dhasar. Dheweke duwe kreta karo bom. Kunci elektronik.

                      Aku bakal mbaleni dhewe: Tanduran digawe soko trep lan duwe bathi FOR Dhewe. Lan carane lan ngapa nggunakake koper iki tanpa gagang - ana akeh pecandu siap kanggo invent.
                      Kepiye owah-owahan ing keselarasan dhasar beda-beda ing pitching saka sing ana ing pesawat tingkat?

                      Apa sampeyan duwe ide babagan dinamika penerbangan?
                      1. 0
                        4 april 2024 12:58
                        Kutipan: Quzmi4
                        Aku bakal mbaleni dhewe: Tanduran digawe soko trep lan duwe bathi FOR Dhewe. Lan carane lan ngapa nggunakake koper iki tanpa gagang - ana akeh pecandu siap kanggo invent.

                        Apa ora dadi kreatif? Contone, aku wis suwe percaya yen platform sing paling cocok kanggo peluncuran rudal jelajah massal yaiku pesawat transportasi.

                        Kutipan: Quzmi4
                        Apa sampeyan duwe ide babagan dinamika penerbangan?

                        Ora. Dakkandhani.
    2. 0
      1 april 2024 14:28
      Carane akeh IL-112s kita duwe, malah yen padha ora fly?
      Mungkin aku ketinggalan jaman?
  16. Bai
    0
    1 april 2024 13:09
    Umumé, cara sing paling murah yaiku nguripake Buran lan nyelehake saka angkasa. Tanpa modifikasi
    1. 0
      1 april 2024 14:26
      Mugi sing sarcasm.
      "Buran" minangka warisan peradaban sing wis ilang banget, lan mulihake iku dudu barang sing kudu dilebokake ing iPhone ((((((
      Lan modul perencanaan lan koreksi kudu ditambah karo fairing kepala saka ICBM kanggo nglebokake lapisan atmosfer sing padhet lan nyepetake kecepatan operasi UMPC.
  17. 0
    1 april 2024 13:15
    Panggunaan IL-76 bisa uga, nanging ing kasus "langit sing cetha". Argumentasi iki bisa diwenehi kanggo Bankova nalika kita tekan Dnieper, mbuwang mungsuh ing mburi.
  18. 0
    1 april 2024 16:52
    Su 34 lan Mig 31 bakal ngatasi masalah kanthi tenang, santai.
  19. 0
    1 april 2024 17:18
    Pungkasane, kamenangan ditemtokake dening jumlah ton wesi lan bahan peledak sing ditibakake ing sirahe mungsuh. Ing wektu sing padha, biaya saben ton kasebut, kalebu pangiriman, penting.
    A priori, bom saka pengebom strategis metu emas.
    .
    Ing sisih liya, meh ora ana benteng lapangan sing bisa nahan kaliber enem inci. Ing babagan rasio rega-asil, ora ana tandhingane.
    .
    Mulane, perlu kanggo nambah produksi kabeh senjata. Sepisanan, bedhil enem-inch lan meriam kanggo wong-wong mau. Kita butuh produksi 150 bedhil saben dina lan 300 cangkang. Ing dina! Dina iki, miturut kita, kita ngasilake setengah saka saben sasi. Iku ora ngageti sing ing 000-2022 ana drape nach osten nyengsemaken.

    Alami, ana bolongan ing efek geni sing kudu dipasang karo ahli strategi emas. Apa sing ora apik. Kita kudu nambah produksi cangkang.
    Kanggo obyek sing luwih kuat, rudal jarak cendhak kanthi muatan saka satus nganti ton dibutuhake. Iki bisa diowahi hujan es, angin topan lan Tochki kanthi hulu ledak sing luwih kaliber bobote luwih gedhe amarga nyuda jarak. Ing jarak cendhak lan daya dhuwur, akurasi ora utamané penting. Sampeyan bakal bisa kanggo njaluk dening sistem panuntun dhumateng inersia saka 60s lan malah prasaja.
    Nalika diluncurake saka peluncur siji-charge, kamuflase sing nyenengake bisa digayuh sanajan ing jarak kurang saka siji km saka LBS. Sadurunge diluncurake, mesthi, lan sawise diluncurake, mungsuh uga bakal mbuwang chimera.
    .
    Kanggo target ing kadohan nganti atusan kilometer saka LBS, surrogates saka FAB saiki mung migunani. Nanging dheweke butuh operator sing bakal diluncurake sawetara atus kilometer saka LBS. Nggawe operator tanpa awak sing entheng kanggo kendaraan telung ton ora gampang, nanging gampang banget. Ana akeh opsi, saben wong bisa teka munggah karo dhewe ... Apa paling nyerang iku ana turah mbrawah saka awal 80-an teknologi kanggo produksi sing, nanging hardware dhewe bisa digawe malah ing XNUMXs!
    .
    Nalika Amerika mbangun pertahanan udara Ukrainia, target ing jero pertahanan mung bisa diakses kanggo misil balistik lan jelajah.
    .
    Sawise Finlandia tansah ana domestik. Iki mung bisa dicegah kanthi nuduhake kekuwatan kita menyang jagad iki. Produksi cangkang lan rudal sing dikembangake minangka kekuwatan negara.
    Ora perlu wedi karo militerisasi ekonomi. Produksi senjata mung pucuk gunung es. Kanthi mbuwang milyaran Nabiulin ing industri pertahanan (utawa luwih, ing produksi bahan, peralatan lan komponen ...) kita bakal nampa kapasitas kolosal. Teknologi, peralatan lan bahan bakal dikarepake ing ekonomi sing tentrem nganti 90%. Negara bakal tikel daya industri.
    Lan fasilitas produksi utama isih, 10% saka kapasitas anyar, bisa mothballed sawise Kamenangan.
    .
    Aku nulis kabeh iki ing musim semi-musim panas 2020 ...
    1. 0
      1 april 2024 17:27
      Ngapunten, musim panas 2023.
  20. 0
    1 april 2024 18:36
    Penulis mung nganggep saka sudut pandang babagan cara nggawa truk 3 ton iki; pikirane kenapa ora dibutuhake ora kedadeyan. basa -Apa kauntungan saka bom iki liwat padha 1 ton utawa malah luwih entheng? Ya, lan kabeh UMPC iki bodho
  21. 0
    1 april 2024 19:14
    Tanggal 1 April 2024, Yak-130 tanpa awak ing sasis lengkap mangkat saka UMPC-2-1500-FAB-3000 UMPB (biplane), nggawa rong pasang proyektil Hurricane tanpa hulu ledak ing pylon sayap minangka akselerator. Utawa padha nggawa. Pasangan ing lepas landas, pasangan ing pesawat nalika ngetik reset pertempuran. Yak tanpa awak metu saka serangan ing cedhak lemah kanthi penerbangan tingkat rendah, ngliwati terrain gedhe lan cilik.
    Foto 1:
    PTB-3000 kosong gampang ngangkat 6-8 wong.
    Liyane saka foto mung ayu.
  22. 0
    2 april 2024 01:11
    Aku bakal ngandhani kabeh rahasia militer, nanging mung ana siji operator kanggo FAB-3000 karo UMPC. Lan iki MIG-31K (modifikasi, karo pylon kanggo papat-ton "keris"). Ora ana foto, nanging (wong ngomong) modul UMPC cukup organik, siji karo akselerator bahan bakar padat, liyane tanpa. Fairing padha karo ing FAB 1500. Ing wektu sing padha, diameteripun bom luwih cilik tinimbang "Dagger" lan malah luwih entheng karo UMPC .... Wis dites ing situs tes ing Wilayah Khabarovsk . Aja matur nuwun ...
  23. 0
    2 april 2024 02:44
    Kutipan saka quaric
    Aku bakal ngandhani kabeh rahasia militer, nanging mung ana siji operator kanggo FAB-3000 karo UMPC. Lan iki MIG-31K (modifikasi, karo pylon kanggo papat-ton "keris"). Ora ana foto, nanging (wong ngomong) modul UMPC cukup organik, siji karo akselerator bahan bakar padat, liyane tanpa. Fairing padha karo ing FAB 1500. Ing wektu sing padha, diameteripun bom luwih cilik tinimbang "Dagger" lan malah luwih entheng karo UMPC .... Wis dites ing situs tes ing Wilayah Khabarovsk . Aja matur nuwun ...

    Banjur, pitakonan liyane lagi digawe: suwene suwene Fab 1500 mabur karo Umpk mudhun saka Mig-31?
    1. 0
      2 april 2024 08:38
      Persis padha karo SU-34. Ayo kula pitutur marang kowe siji rahasia liyane: UMPC dirilis ing kacepetan subsonik.
  24. -2
    2 april 2024 10:25
    Ayo diterusake tanggal siji April, Okhotnik-RBV tanpa awak, dimodernisasi banget saka kumpulan MiG-25 Mesir saka panyimpenan kanthi ngganti sepasang mesin karo siji anyar ing Uralvagonzavod, saka kompartemen sing nyaman kanthi kacepetan supersonik mbuwang KAB-3000 tanpa sayap. 50 kilometer, lan 120 ing versi winged karo instalasi amba mbukak saka UMPC-1500-1-3000 dikiataken patang puluh lima derajat Sapuan.
  25. 0
    2 april 2024 18:01
    Kutipan: Vladimir_2U
    Ya, seneng tanggal 1 April kanggo sampeyan uga!

    Apa aku ora guyon, utawa aku nggawe artikel?
  26. 0
    3 april 2024 11:08
    Sampeyan kudu nggunakake FAB (3000-9000) karo PRD sistem rudal S-75, S-125, S-200 sing wis ditarik saka layanan.
  27. 0
    5 april 2024 17:42
    Carane akeh buruh transportasi kita duwe ... ora ono kanggo nyelehake? Sing dadi pitakonan . Teknologi apik yen sampeyan duwe keluwihan apa sing dirancang kanggo. Dadi ora
  28. 0
    7 april 2024 19:55
    Aku maca maneh artikel lan komentar. Kesimpulan:
    Bom lawas butuh operator subsonik anyar sing diadaptasi kanggo dheweke, pesawat lawas butuh bom sing dipandu anyar sing diadaptasi kanggo supersonik. Operator kasebut kudu murah sabisa, tanpa awak lan dikontrol saka lemah. Penting: Rudal pertahanan udara kudu luwih larang tinimbang piranti kasebut.
    .
    Nalika ora ana, kita nggunakake pengganti lawas, nanging pangembangan pertahanan udara mungsuh mbutuhake peralatan anyar. We kudu nandur modal saiki, iku bakal biaya liyane mengko. Utawa nyopir peralatan iki kanthi jumlah sing ora cukup rudal pertahanan udara, banjur, nggunakake supremasi udara, numpes kabeh obyek sing ngancam sadurunge nyebabake kerugian.
    .
    Sapa wae bisa nggawe pilihan desain tartamtu. Aku uga bisa nuduhake. Ya, aku wis nerangake babagan sadurunge ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"