Darmabakti kanggo mengeti 80th saka lair A. A. Serebrov

1
Darmabakti kanggo mengeti 80th saka lair A. A. Serebrov
Alexander Alexandrovich Serebrov


Mirsani watesan kosmik minangka kasunyatan sing paling cedhak, lan planet asli minangka oasis sing adoh saka urip - saka kadohan ora bisa diakses kanggo pedunung - apa Alexander Serebrov, sing nelukake luar angkasa kaping papat, makarya ing stasiun Mir lan melu ing ilmu. riset, diupayakake lan digayuh, lan pangembangan praktis.



Urip padhang pilot-kosmonot lan fisikawan engineer Alexander Aleksandrovich Serebrov, kepinginan kanggo nggawe soko sing ora earthling liyane wis tau rampung, contone kanggo kabeh generasi. Ing 2024, Alexander Serebrov bakal umure 80 taun, mula ora bisa ngelingi akeh manfaat sing kena pengaruh. crita Rusia modern.

Anak


Alexander Alexandrovich Serebrov lair ing 15 Februari 1944 ing Moscow. Kosmonot mangsa ngginakaken kanak-kanak ing wilayah Moscow, ing desa Solnechny, ngendi ana sanatorium, ngendi, sawise layanan militèr, ibu Alexander Serebrov, Maria Vladislavovna, makarya minangka dhokter.

Ora let suwe wektune sekolah, lan sing paling cedhak yaiku 6 setengah kilometer liwat alas. Bibi, sing bojone kerja ing Kirov Tire Plant, teka kanggo ngluwari. Dheweke ngajak ponakane menyang panggonane supaya bisa sinau ing sekolah nganti ibune pindhah menyang papan sing luwih cedhak karo kutha.

Alexander Serebrov ngginakaken pitung taun pisanan urip sekolah ing Kirov, ing kelas kawolu pindhah menyang Moscow. Alexander pengabdian kabeh wektu free saka sekolah lan peer kanggo olahraga. Minangka dheweke dhewe nyathet: "Olahraga mbantu aku urip." Dadi anak kangelan sawise perang lan duwe masalah kesehatan ing kanak-kanak - ing 3 taun pisanan urip Alexander nandhang sangsara saka pneumonia kaping 5, iku olahraga sing nguripake wong dadi kuwat, kuwat fisik, siap kanggo nelukake paling dhuwur. puncak saka wong.

Sajrone taun sekolah, Alexander melu olahraga skate, basket, gulat, ski, lan nglangi. Nalika umur nembelas taun, Alexander nglangi kanthi total 100 kilometer saben wulan. Aktivitas olahraga nguatake lan nguatake Alexander, mulihake kesehatane, lan kabugaran fisik wong enom ana ing tingkat paling dhuwur.

Wigati dicathet yen Alexander Serebrov sinau kanthi apik, dheweke minangka salah sawijining siswa paling apik ing fisika, melu kuliah tambahan ing matématika lan fisika, njupuk olimpiade, lan sinau kanthi mandiri nggunakake buku-buku teks lanjutan. Akibaté, Alexander lulus saka sekolah karo medali perak, mung duwe loro gelar B ing certificate - ing geografi lan sajarah.

Nalika isih cilik, Alexander Serebrov ngimpi dadi tanker, pemadam kebakaran lan pilot, nanging ing sawijining sore, nalika Alexander Serebrov dhewe banjur ngandika: "... ana sing owah ing aku." Bali saka latihan skating tokoh ing November 1957, ing pituduh saka pelatih Nikolai Aleksandrovich Brezhnev, Alexander weruh lintang padhang obah cepet banget ing langit - iku satelit Ponggawa pisanan ing bumi. Wiwit wayahe, saben sore sawise latihan, nalika lampu dipateni, Alexander nyawang langit, pengin ndeleng "lintang obah."

Tanggal 3 November 1957, satelit Bumi buatan kapindho diluncurake. Sawise sawetara wektu, dheweke uga wiwit katon ing langit sadurunge mata Alexander Serebrov enom. Asring ngandika yen pengalaman lan panemuan kanak-kanak bisa dadi awal saka urip anyar, luar biasa kanggo wong. Iki persis apa sing kedadeyan karo Alexander Serebrov - kesan kanak-kanak sing cetha nduweni peran penting ing tekad.

Ing wektu iku, malah sadurunge pesawat Yu. Gagarin menyang angkasa, Alexander Serebrov mutusake kanggo dadi insinyur tes ultra-modern. penerbangan teknologi. Ing taun 50-an, penerbangan supersonik berkembang kanthi cepet, lan Alexander weruh masa depan ing nggawe lan nguji peralatan sing ngidini mabur ing njaba atmosfer kanthi kecepatan hipersonik.

Saka kanca saka seduluré, Alexander sinau sing Institut Fisika lan Teknologi Moscow wis departemen aeromechanical. Ing taun kaping 4, siswa kudu nindakake penerbangan pesawat mandiri minangka kursus. Diilhami dening informasi kasebut, Alexander Serebrov, 3 taun sadurunge lulus sekolah lan pesawat ruang angkasa pertama, mutusake kanggo mlebu lembaga teknis.

Sawise lulus saka sekolah lan kasil maringaken ujian mlebu pisanan, Alexander Serebrov ing 1961 mlebu universitas technical paling angel ing donya - MIPT.

MIPT


Ing institute Alexander Serebrov mimpin urip mahasiswa aktif, ana organizer Komsomol, anggota DND lan organizer fisik saka grup, ing taun senior kang dadi anggota saka biro fakultas saka All-Russian Leninis Komunis Youth. Uni (VLKSM) lan sinau ing departemen militèr MIPT. Kajaba iku, Alexander ora lali kanggo njaga awake ing wangun fisik banget - iku perenang ing fakultas lan tim institute.

Saben musim panas saka 1964 nganti 1966, dheweke kerja ing kamp Orlyonok karo bocah-bocah umur 14-18, sing disiapake kanggo kamardikan, mulang dheweke ngerti alam lan jagad ing saubengé: ora kesasar ing alas, supaya bisa navigasi. medan rina wengi. Astronomi diwulangake mung ing kelas 10 utawa 11 senior, mula kanggo umume "elang," para pendidik dadi pandhuan astronomi pisanan. Dheweke matur nuwun kanggo karya sing apik. Coaching ing kamp kesehatan anak dadi titik wiwitan Alexander Serebrov ing aktivitas pendidikan, kang pengabdian bagean owahan saka urip.

Ing taun 1983, Alexander Serebrov, ing wawancara karo wartawan koran "Kanggo Ilmu", ngelingi taun sinau ing MIPT:

"Aku begja lan mlebu MIPT pisanan. Sinau, urip mahasiswa, karya ilmiah. Sampeyan ngerti dhewe. Nang endi wae ing taun katelu aku nyoba kanggo njaluk ing bidang liwat DOSAAF. Wong-wong mau kandha kanthi alus: "Sampeyan durung cukup umur kanggo kita. Kita kudu nglatih kru penerbangan, lan pujangga kaya sampeyan mung sepesen." Aku mutusake yen aku kudu mandheg mikir babagan iki. Lan mikir babagan carane mabur luwih dhuwur tinimbang mabur ing pesawat.

Sawise penerbangan Yu Gagarin, macem-macem kapentingan Alexander sempit banget, lan sawise penerbangan ing taun 1964 saka telung kru: komandan - pilot militer, insinyur penerbangan lan dhokter - warga sipil - pungkasane mutusake yen panggonane ora ana ing pesawat, nanging ing spaceship ing minangka engineer pesawat.

Wigati dicathet yen pesawat 1964 yaiku Vostok 1, sing kanggo pisanan ing sajarah diluncurake kanthi telung peserta. Kanggo nyilikake bobot, kru mabur tanpa spacesuits lan, ing Kajaba iku, kanggo pisanan ing donya, ujian medical lan tes digawa metu dening dhokter astronot.

Ing taun 1967, Alexander Serebrov, sawise mbela diploma kanthi tandha apik, lulus saka Institut Fisika lan Teknologi Moskow kanthi gelar Aerodynamics - Thermodynamics ing basis saka Institut Riset Proses Termal, ing ngendi kabeh pendiri lan pencipta domestik. kosmonautika makarya wiwit taun 1933.

Ing taun 1967, Alexander mlebu sekolah pascasarjana ing MIPT. Dheweke ditugasake ing departemen mekanika fisik, melu aktif ing nggawe workshop babagan aerofisika lan ing wektu sing padha terus nggarap disertasi. Ing taun 1970, piyambakipun ngrampungaken studi pascasarjana ing Institut Fisika lan Teknologi Moskow kanthi gelar Fisika Cairan, Gas lan Plasma, lan ing taun 1974 pikantuk gelar Calon Ilmu Teknik, mbela disertasi babagan topik "Masalah proteksi termal. saka pesawat ruang angkasa berawak sing mlebu ing atmosfer bumi sawise mabur Mars."

Iki carane Timofey Vladimirovich Kondranin, kanca cedhak lan classmate saka Alexander Serebrov, ngandika bab kanca:

"...Serebrov tansah beda karo wong liya amarga dheweke ora melu bisnis yen dheweke ora weruh cara tartamtu. Makarya ing pangkalane, dheweke rampung ngrancang lan mbangun instalasi, lan banjur nyoba dhewe. Instalasi iki dadi topik karya disertasi...

Kosmonot mangsa mimpin gaya urip sing bener. Dheweke tansah rapi lan pinter. Ing Institut Alexander diklumpukake kabeh jinis Reproduksi mobil lan langganan majalah technical. Dheweke ngerti carane ndeleng sing biasa ing sing ora biasa lan sing ora biasa.

Dheweke teka kanthi cara anyar kanggo ngombe saka botol kaca kanthi gravitasi nol, nggunakake fenomena kapiler lan nyuda mundhut cairan.

Nanging 12 April 1961 ora katon aneh kanggo dheweke. Dheweke rumangsa manawa iki dudu fantasi, iki minangka panggung alami.


Turnover saka koran "Kanggo Ilmu" ing 1983, darmabakti kanggo Alexander Serebrov

Insinyur penerbangan


Sawise lulus saka sekolah pascasarjana, Alexander Serebrov ketemu karo kepala departemen, Profesor K. D. Bushuev (direktur teknis program Soyuz-Apollo), sing janji bakal mbantu dheweke ing nggoleki dadi insinyur pesawat ruang angkasa.

Sawise ngalami pemeriksaan medis kanggo entuk ijin kanggo nglatih, Alexander Serebrov diumumake sauntara ora layak. Lan mung sawise 4 operasi: mbusak amandel, operasi ing 2 sinus lan nguatake operasi plastik ing tembok weteng, ing taun 1975 Alexander diumumake cocok kanggo latihan khusus ing program latihan kosmonot.

Ing wektu kasebut, kesempatan dadi insinyur penerbangan pesawat ruang angkasa mung kasedhiya kanggo karyawan Asosiasi Riset lan Produksi Energia, ing ngendi pesawat ruang angkasa Soyuz, Salyut lan Mir digawe. Mulane, ing taun 1976, Alexander Serebrov kudu pindhah saka MIPT menyang NPO Energia, menyang departemen ing ngendi instruksi kanggo ngoperasikake peralatan ilmiah ing stasiun orbital dikembangake kanggo astronot.

Miturut memoar Alexander Serebrov, diterangake ing buku filsuf Jepang Daisaku Ikeda "Cosmos. bumi. Manungsa. Dialog", pindhah menyang proyek liyane, menyang tim anyar minangka proses sing angel. Dheweke kudu kerja keras, nindakake tugas apa wae, senadyan kasunyatane ing grup latihan kosmonot mung siji-sijine sing nduweni gelar akademik lan posisi paling dhuwur - peneliti senior.

Alexander bebarengan makarya ing Mission Control Center, nyiapake stasiun Salyut-7 kanggo pesawat, ngumpulake unit basa ing model kayu saka stasiun Mir, lan nulis instruksi kanggo mabur kosmonot ing riset ilmiah ing karya.

Wiwit cilik, sinau kanggo ngatasi kabeh alangan lan kangelan, Alexander Serebrov kasil lulus ujian kanggo diakoni ing korps kosmonot, lan tanggal 1 Desember 1978, dening kaputusan saka Komisi Antardepartemen Utama, kang dianjurake kanggo enrollment ing korps kosmonot. Asosiasi Riset lan Produksi Energia minangka bagéan saka asupan kaping 5.

Ing dialog karo Daisaku Ikeda, Alexander Serebrov ngakoni pengalaman sadurunge pesawat pisanan:

"Sajujure, aku wedi mung siji - wektu tundha utawa pembatalan penerbangan. Aku ora kuwatir bab pesawat. Ing wayah sore sadurunge pesawat, aku bisa turu kanthi tentrem tanpa pil turu. Aku malah ngelingi apa sing diwaca sadurunge turu - sejarah Perang Rusia-Turki, "Bayazet" dening V. Pikul.

Alexander Aleksandrovich Serebrov nindakake penerbangan pisanan menyang antariksa wiwit 19 Agustus nganti 27 Agustus 1982 minangka insinyur penerbangan saka pesawat ruang angkasa Soyuz T-7 (saka wayahe diluncurake nganti docking) lan Soyuz T-5 (saka wayahe undocking nganti ndharat. ) lan ekspedisi kaping pindho kanggo ngunjungi stasiun orbit jangka panjang "Salyut-7" bebarengan karo komandan kapal Leonid Ivanovich Popov lan peneliti kosmonot Svetlana Evgenievna Savitskaya, lan makarya ing stasiun karo kru ekspedisi utama pisanan - kosmonot Anatoly Nikolaevich Berezov lan Valentin Vitalievich Lebedev.

Memori Alexander Serebrov sing paling cetha digandhengake karo penerbangan pisanan, entri pisanan saka pesawat ruang angkasa menyang orbit:

"Sanalika otomatisasi ngeculake irung saka roket, sinar srengenge sing kasebar katon ing jendela, nanging ora biru, kaya ing Bumi, nanging ungu ...

Sanalika detik kaping 526 wiwit roket metu saka tabung peluncuran, ana jeblugan sing kuat ing mburine, ora ana bobote, lan sampeyan kayane sampeyan wis tipped mudhun ...

Langsung pandang pisanan ing Bumi. Nalika dipisahake saka roket, kapal muter ngubengi sumbu sing sewenang-wenang kanthi kacepetan 0,5 derajat / menit, saéngga panorama katon saka jendhela, alon-alon ngambang sadurunge mata, megah, Samudra Pasifik, mega, cakrawala sing luar biasa. macem-macem warna, biasane biru."

Akeh eksperimen ilmiah ditindakake ing stasiun orbit jangka panjang Salyut-7. Salah sijine yaiku ngembangake suket Arabidobsis miturut metode ahli biologi Soviet.

Wiji sing ditanam ing papan antarane ekspedisi pisanan lan kaloro sing ngunjungi stasiun orbit Salyut-7 diturunake menyang Bumi dening kru Alexander Serebrov. Banjur wiji iki lelungan kaping pirang-pirang rute - wutah lan mateng ing gravitasi nul, mandhap menyang bumi, riset - lan maneh menyang papan. Ing wektu sing padha, tanduran bumi ditanam saka wiji "ruang". Panaliten kasebut nuduhake yen nalika disimpen ing kahanan penerbangan jangka panjang, biji-bijian umure 5-6 kaping luwih cepet tinimbang ing kondisi terrestrial.


Kosmonot Alexander Serebrov, Valentin Lebedev lan Svetlana Savitskaya nyiapake eksperimen ing stasiun jangka panjang "Salyut-7"

Penerbangan kaping pindho Alexander Serebrov menyang antariksa ditindakake 8 wulan sawise penerbangan pertama. Saka Desember 1982 nganti Maret 1983, Alexander dilatih minangka peneliti kosmonot kru kapindho ing program ekspedisi utama kapindho menyang stasiun orbital jangka panjang Salyut-7. A sasi sadurunge ngrancang Bukak saka ekspedisi utama kapindho Alexander Serebrov iki klebu ing kru pisanan tinimbang kosmonot-peneliti Irina Rudolfovna Pronina.

Tanggal 20 April 1983, pesawat ruang angkasa Soyuz T-8 diluncurake. Program penerbangan kasebut kalebu docking pesawat ruang angkasa Soyuz T-8 kanthi kompleks orbit Salyut-7 - Kosmos-1443, sing wis ora ana pedunung wiwit Desember 1982 lan ana ing mode penerbangan otomatis.

Kahanan darurat


Sajrone penerbangan, ana kahanan darurat: nalika fairing irung kendharaan diluncurake, antena sistem temu otomatis Igla rusak. Mangkono, kru, ninggalake tanpa sistem komunikasi radio karo stasiun lan njaba zona komunikasi radio karo Bumi, mabur ing bayangan menyang Bunch saka rong stasiun bobot luwih saka 40 ton ing kacepetan luwih saka 4 m / detik.

"Rentange tetep kurang saka 150 meter, lan nalisir instruksi, aku ora sengaja banter menehi prentah marang komandan: "Ganti!" Lan miturut instruksi - "ing sisih kiwa". Lan dheweke nindakake prentah iki, sing nylametake kita: kita mabur saka kompleks Salyut-7-TCS kanthi jarak sawetara meter (kurang saka sepuluh).

– ngelingi Alexander Serebrov.

Sawise maneuver sukses, grup kontrol penerbangan ora menehi ijin kanggo mbaleni rendezvous manual karo kompleks orbit, menehi prentah kanggo nyiapake mudhun menyang Bumi, sing ditindakake tanpa komentar. Pesawat ruang angkasa ndharat tanggal 22 April 1983. Alexander Serebrov ngelingi penerbangan iki ing salawas-lawase, nyebataken lair anyar.

Antarane penerbangan antariksa kapindho lan katelu ing taun 1986, stasiun Mir diluncurake, dirancang dening NPO Energia. Alexander Serebrov uga melu ing pembangunan.

Salah sawijining cacat sing diidentifikasi dening Alexander Serebrov ing versi awal unit dasar stasiun Mir yaiku jumlah jendela sing ora cukup, sing dimaksudake kanggo pengamatan visual utawa visual-instrumental Bumi. Alexander nyaranake nglindhungi jendhela saka bledug njaba, lan ora mung siji jendhela, nanging sawetara.

Akibaté, unit dhasar duwe siji porthole kanthi diameter 200 mm ing saben kabin, siji - 400 mm, ngirimake sinar ultraviolet - ing "lantai", lan 4 portholes (kabeh dilindhungi tutup) ing bagean conical saka kompartemen transisi. Uga ing "lantai" blok dhasar ana nganti 4 jendhela liyane, ing ngendi kosmonot bisa mirsani Bumi nggunakake instrumen ing stasiun kasebut.

Tantangan teknik liyane ing pangembangan stasiun Mir yaiku kanggo mesthekake gerakan terorganisir hawa panas lan adhem ing njero pesawat ruang angkasa. Wiwit, amarga bobote, ora ana sirkulasi udara alami ing stasiun kasebut, lan peralatan operasi ngasilake panas, penting kanggo mbusak hawa sing digawe panas kanggo ngindhari kegagalan peralatan.

Alexander Aleksandrovich Serebrov nindakake penerbangan kaping telune menyang ruang angkasa wiwit 6 September 1989 nganti 19 Februari 1990 minangka insinyur penerbangan saka pesawat ruang angkasa Soyuz TM-8 lan ekspedisi utama kaping lima menyang stasiun orbital jangka panjang Mir, bebarengan karo komandan Alexander Stepanovich Viktorenko .

Sajrone penerbangan iki, Alexander nggawe spacewalk pisanan. Dheweke diwenehi tugas penting kanggo nginstal loro sensor bintang ing modul Kvant, sing, kanthi akurasi dhuwur adhedhasar lintang-lintang, bisa nemtokake ing ngendi lan ing posisi apa relatif marang lintang-lintang sing dumunung ing kompleks orbit Mir, lan ngirim informasi kasebut menyang komputer onboard. Adhedhasar biaya energi sing dikira-kira ing Bumi, iki minangka proyek sing rumit banget, lan piranti sing kudu diinstal unik.

Nalika menyang njaba angkasa, insinyur penerbangan utamane tanggung jawab kanggo kabeh, lan komandan menehi asuransi. Amarga voltase dhuwur lan konsentrasi kanggo njaga sensor, nalika mindhah menyang modul Kvant, Alexander Serebrov ilang tas karo piranti sing dipasang. Nanging, komandan kru, Alexander Viktorenko, bisa masang sensor menyang papan tanpa alat sing dibutuhake, lan program spacewalk pisanane rampung kanthi sukses.

Mangkene carane Alexander Serebrov nggambarake kedadeyan kasebut:

"Sawise mbukak lawang, ing sekedhik aku kelingan tembung saka Lomonosov gedhe:
"Abyss mbukak lan kebak lintang;
Lintang-lintang ora ana wilangan, dhasaring jurang.”
Iku pamisah detik. Banjur karya diwiwiti.
Aku kelangan tas alat, nanging aku lan Sasha Viktorenko nindakake tugas kanthi sukses.

Sajrone penerbangan kaping telu, Alexander Serebrov nindakake papat spacewalk liyane, mbuwang total 17 jam lan 36 menit ing luar angkasa.


Alexander Viktorenko lan Alexander Serebrov mriksa fasilitas transportasi kosmonot (SPK)

Motor angkasa


Sajrone spacewalk kaping papat tanggal 1 Februari 1990, Alexander Serebrov nganakake tes pisanan "motor antariksa" utawa sarana kanggo gerakan otonom saka astronot (SPK).

Nyatane, "motor ruang angkasa" minangka roket mini, lan bebarengan karo astronot ing ruang angkasa, iku kabeh mini-spaceship, ngemot kabeh sistem sing dibutuhake, kajaba sistem rendezvous lan orientasi otomatis. Iku kasusun saka telung sirkuit sistem orientasi: loro semi-otomatis lan siji manual, loro sirkuit mesin jet, 16 mesin saben.

Mesin jet saka "motor" beroperasi ing udara sing dikompress, diselehake ing rong silinder kanthi 300 atmosfer saben. Yen sampeyan nguripake mesin kanggo akselerasi menyang sisih, "motor" bakal tekan kacepetan nganti 35 m / sec. Telemetri babagan negara sistem "motor + astronot" ditularake menyang lemah liwat sistem radio otonom.

Tugas Alexander yaiku alon-alon ngalih saka stasiun lan banjur pindhah menyang, nalika Alexander Viktorenko, komandan kru, mesthine kanggo nggawe film. Nanging, ana sing salah, lan "numpak motor" cepet banget digawa adoh 33 meter. Nanging Serebrov bisa rem kanthi manual, lan test rampung kasil kanggo loro anggota saka stasiun ruang lan "motor".


Kosmonot Alexander Serebrov sajrone nguji sarana otonomi kanggo mindhah kosmonot ing luar angkasa (SPK) lan modifikasi anyar saka spacesuit

Sajrone penerbangan kaping papat lan pungkasan menyang antariksa, digawe antarane 1 Juli 1993 lan 14 Januari 1994, minangka insinyur penerbangan saka pesawat ruang angkasa Soyuz TM-17 lan stasiun orbit jangka panjang Mir miturut program ekspedisi utama kaping patbelas, bebarengan. karo komandan Vasily Vasilyevich Tsibliev lan peneliti kosmonot, warga Republik Prancis Jean-Pierre Haignere, saliyane akeh eksperimen ilmiah ing bidang biomedis, astrofisika, pengamatan bumi lan riset bahan, rong acara kedadeyan sing padha karo intensitas kedadeyan kasebut. sak pesawat kapindho Alexander Serebrov.

Ing September 16, 1993, Alexander Serebrov unhooked saka stasiun lan meh mabur menyang papan tanpa wates. Iki kedadeyan sajrone spacewalk kaping enem lan sing pertama ing kru karo Vasily Tsibliev.

Pegangan sing ora apik ing salah sawijining platform modul "Kvant", sing miturut pandhuane, Alexander mesthine bakal diamanake, dicopot saka awak. Manteb ing ati dheweke wis ngamanake handrail, Alexander mabur menyang struktur truss dhuwur kanggo ngamanake karo halyard liyane. Nanging, amarga ora mabur nganti setengah meter, aku nemokake manawa pancingan karabin loro-lorone padha mabur: siji ing tangan tengen, lan liyane gratis. Paling ora telung detik, Alexander Serebrov ana ing penerbangan gratis mutlak.

Begjanipun, pancing kasebut metu saka handrail kanthi lancar, ora ditarik, ora diuripake, lan Alexander weruh truss nyedhaki, sing digandhengake, lan kanthi tenang terus kerja.

Tanggal 14 Januari 1994, sadurunge bali menyang Bumi, Vasily Tsibliev lan Alexander Serebrov mabur ngubengi stasiun Mir kanggo inspeksi visual. Nalika ing kompartemen urip kanthi tugas motret stasiun docking khusus digawe kanggo docking karo American Shuttle, prau kanggo ngirim astronot menyang stasiun Mir, gagang kontrol gerakan kapal kasebut dipateni amarga cacat manufaktur, lan iki bisa mimpin menyang pendekatan mbebayani kanggo modul "Kristal" ing kacepetan bab 1 m / sec.

Kompartemen kluwarga ing ngendi Alexander dumunung banget rapuh lan mesthi bakal bledosan tabrakan. Nanging ing wayahe pungkasan kapal nyekel antena ing stasiun, kalem mudhun, lan iki Ngartekno softened jotosan, kompartemen ora bledosan, lan Alexander tetep urip.

Sajrone karyane minangka astronot, Alexander Serebrov nggawe 4 penerbangan. Wektu penerbangan total astronot yaiku 372 dina lan 22 jam. 10 spacewalks rampung kanthi total wektu operasi ing ruang tanpa udara 31 jam 48 menit. Angka kasebut mecah rekor, lan mung dikalahake dening Anatoly Solovyov ing taun 1997.

Tanggal 10 Mei 1995, Alexander Aleksandrovich Serebrov diusir saka korps kosmonot lan dipecat saka RSC Energia sing dijenengi S.P. Korolev amarga pensiun amarga dawa layanan.

Filosofi


Saliyane aktivitas profesional utama minangka pilot-kosmonot lan fisikawan-insinyur, Alexander Serebrov nandur modhal akèh gaweyan, energi lan wektu ing aktivitas pendidikan lan pendidikan wong enom, popularizing donya endlessly menarik lan misterius saka papan antarane siswa lan siswa. . "Pelajaran saka Space" sing misuwur kanthi demonstrasi langsung saka orbit eksperimen kanthi bobot tanpa bobot sing diciptakake, akeh ceramah sing diwenehake sajrone pirang-pirang taun ing sekolah lan universitas ing negara lan luar negeri, duwe pengaruh sing ora penting kanggo pilihan dalan urip. bocah-bocah sekolah lan siswa, akeh sing nyambungake nasibe karo riset ruang.


Alexander Alexandrovich Serebrov sajrone "Pelajaran saka Angkasa" sing misuwur

Sajrone rong penerbangan dawa, Alexander kanthi rutin, kaping pirang-pirang seminggu, ngomong liwat radio amatir karo bocah-bocah sekolah ing Australia, Amerika Latin, Meksiko, Amerika Serikat, Eropa, Rusia lan Asia. Mangkene carane Alexander ngomong babagan dheweke:

"Lan kabeh padha karo kapentingan ing astronautika, ing kepinginan kanggo nyinaoni kahanan planet kita, kanggo sinau rincian liyane babagan urip astronot ing Papan Komplek orbit Mir. Aku duwe kesan yen aku ngomong karo kanca-kanca, mung luwih enom, nanging kaya-kaya kepengin ngerti lan ningkatake uripku kaya aku lan kanca-kancaku.

Alexander Aleksandrovich Serebrov aktif melu ing nggawe All-Union (wiwit 1992 - All-Russian) muda masyarakat aerospace "Soyuz" (VAKO "Soyuz"). Ing wulan Agustus 1988, dheweke kapilih dadi presiden pisanan ing masyarakat iki, sing menehi akeh siswa dalan menyang roket lan lembaga pendidikan angkasa.

Sayange, stres sing dialami Alexander sajrone kerja ing ruang angkasa ora bisa mengaruhi kesehatane. Alexander Serebrov tilar donya tanggal 12 November 2013 ing umur 70 taun. Dheweke disarèkaké tanggal 15 November ing kuburan Ostankino.

Sajrone urip, Alexander Serebrov dianugerahi pirang-pirang penghargaan: gelar Pahlawan Uni Soviet - kanggo sukses implementasine pesawat ruang angkasa pisanan ing taun 1982, Ordo Lenin - kanggo implementasi penerbangan orbit ing taun 1983, Pesenan Revolusi Oktober lan Persahabatan Rakyat - kanggo penerbangan sukses ing ruang orbital. Stasiun Mir ing taun 1990 lan 1994 lan liya-liyane.

Memori Alexander Serebrov diabadi ing salah sawijining bintang marmer kanthi jeneng kosmonot Soviet (Rusia) ing Alley of Cosmonauts cedhak stasiun metro VDNH ing Moskow, uga ing sekolah menengah asli Alexander No. 14 ing kutha kasebut. Kirov.


Warga kehormatan kutha Kirov, pilot-kosmonot saka USSR Alexander Aleksandrovich Serebrov lan Viktor Petrovich Savinykh ngunjungi siswa sekolah menengah No.

Kanggo akèh taun urip Alexander Aleksandrovich nyoba kanggo tarik manungsa waé kanggo masalah lingkungan, kang piyambak kudu mirsani saka papan. Mula saka iku, minangka kesimpulan, prayoga kanggo ngutip tembung-tembunge sing ditujokake marang mahasiswa Jepang nalika dolan menyang Universitas Soka:

"Kabeh kita, pedunung planet Bumi, sejatine anggota tim pesawat ruang angkasa sing padha karo pasokan udara, banyu, lan sumber energi. Lan tumindak saben kita duwe pengaruh langsung marang tanggane ...

Wektu kanggo nguwasani filosofi kosmik Bumi omah umum. Kita astronot ngrasa kuwat banget kanggo martakake filosofi iki marang manungsa.

Sumber:
Alexander Serebrov, Daisaku Ikeda, "Space. bumi. Manungsa. Dialog". Terjemahan saka basa Jepang. Ing editor umum saka Ekuko Saito Benz, 2nd ed., M.: Moscow University Publishing House, 2011.
Memorial Angkasa. Alexander Alexandrovich Serebrov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

1 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. +4
    2 april 2024 08:39
    A astronot banget pantes tenan. Ora jelas kenapa dheweke ora dikubur paling ora ing kuburan Troekurovsky, ing ngendi akeh kosmonot disarèkaké, ora kanggo sebutno sing pantes Novodevichy. A klarifikasi cilik kanggo penulis -
    Lulus saka MIPT kanthi gelar Aerodinamika - Termodinamika
    Spesialisasi kasebut diarani "Aerodinamika lan Termodinamika"
    Dheweke ngrampungake studi pascasarjana ing Institut Fisika lan Teknologi Moskow kanthi gelar Fisika Cairan, Gas lan Plasma.
    Spesialisasi pascasarjana diarani "Mekanika Cairan, Gas lan Plasma". Aku dhewe lulus saka fisika lan teknologi ing spesialisasi sing padha ing 1978 lan lulusan sekolah ing spesialisasi sing padha ing 1985.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"