Kapal paling cepet US Sealift Command diblokir ing Baltimore

34
Kapal paling cepet US Sealift Command diblokir ing Baltimore
Kapal kelas Algol


Paling cepet ing donya


Adhedhasar artikel saka The WarZone kanthi judhul sing meh padha, ing ngendi Joseph Trevithick ngeluh babagan nasib lan nangisi kedadeyan jembatan kasebut. Banjur ana tambahanku, para pelaut kudu seneng.



Loro kapal transportasi kelas Algol, sing uga kalebu kapal kargo paling cepet ing donya ukurane, lan rong kapal Reserve liyane armada ana ing Pelabuhan Baltimore nalika kedadeyan jembatan kasebut. Ing wektu nulis, lalu lintas kapal ing pelabuhan wis dilereni soko tugas.


Gambar satelit, September 2023: SS Antares lan SS Denebola ing berth

Kapal sing dimaksud yaiku SS Antares lan SS Denebola. Loro-lorone minangka bagean saka Armada Cadangan (RRF), sing dikelola dening Administrasi Maritim Kementerian Perhubungan (MARAD). Kapal-kapal kasebut digawa dening pelaut pedagang sipil.

Nalika kapal melu operasi transportasi militer, kapal kasebut dikuwasani Komando Angkatan Laut AS (MSC, Komando SeaLift Militer). Nganti saiki, biasane ana ing negara sebagian operasional kanthi kru sing suda. Proses aktivasi bisa njupuk ing ngendi wae saka limang nganti 10 dina, gumantung saka prau kasebut.

Rong kapal Reserve Fleet liyane uga dumunung ing Baltimore yaiku kapal ro-ro Cape Washington lan Gary I. Gordon.


MV Gary I. Gordon

Kapal liyane saka seri sing padha, Cape Wrath, ditugasake ing pelabuhan Baltimore, nanging data marinetraffic nuduhake yen isih ana ing Samudra Atlantik, saka Antwerp nang endi wae menyang Teluk Chesapeake. Ing asas, kali ing bank-bank Baltimore dumunung mili menyang teluk iki, mbok menawa dheweke arep menyang Baltimore - nanging saiki dheweke kudu golek papan perlindungan liyane.

Kabeh kapal Reserve Fleet ing Baltimore ditetepake minangka "ROS-5," tegese kudu siyap menyang segara sajrone limang dina sawise nampa pesenan kanggo ngaktifake, ujare MARAD. Zona Perang wis tekan MARAD kanggo informasi luwih lengkap babagan kapal Armada Cadangan ing Baltimore lan apa sing arep ditindakake kanggo nanggepi kedadeyan wingi.

Sawetara sejarah


Apamaneh, kahanan saiki karo kapal Antares lan Denebola ing Baltimore pancen luar biasa, kayadene kapal-kapal kasebut. sejarah.

Pasangan iki nggantosi seprapat saka kabeh kelas Algol, kang, minangka nyatet, utamané cepet multi-tujuan kapal kargo. Seri kapal iki dibangun ing taun 1970-an ing galangan kapal ing Walanda lan Jerman Kulon kanggo perusahaan pelayaran Amerika SeaLand (saiki wis ora ana). Kacepetan maksimum sing diumumake kanthi resmi yaiku 33 knot (61 km / jam).


Foto saka taun 1976 - iki sing katon kaya

Ing babagan kacepetan, Angkatan Laut duwe transportasi kelas Spearhead sing luwih cepet sing bisa paling sethithik 35 knot (konon kecepatan paling dhuwur nganti 45 knot), nanging duwe kapasitas muatan sing luwih murah.


Transportasi ekspedisi cepet saka jinis Spearhead

Kapal kasebut, saiki diarani kelas Algol, biyen minangka kapal kontainer paling cepet ing donya. SeaLand diarani SL-7. Pembangkit listrike yaiku turbin uap kanthi kapasitas total 120 ewu hp. karo.

Ora suwe sawise pambangunan kasebut, perang Arab-Israel liyane pecah, Terusan Suez dadi ora bisa diakses kanggo wektu sing suwe, lenga wiwit diangkut ing saindhenging Afrika, lan pungkasane, kabeh acara kasebut duwe pengaruh banget marang rega bahan bakar - alamiah, ing arah mundhake.

Kapal kontainer, sing ngonsumsi 600 ton bahan bakar saben dina, dadi ora nguntungake, lan ing taun 1980-an perusahaan kasebut ngedol kapal kasebut menyang pemerintah.

Ing wiwitan, dheweke langsung dadi bawahan komando transportasi maritim lan nampa jeneng anyar, tradisional kanggo Angkatan Laut. Dheweke uga ngalami restrukturisasi, nampa piranti kargo dhewe lan kemampuan kanggo ngangkut kendaraan roda lan dilacak, lan nampa sebutan FSS - Kapal Sealift Cepet (Cukup, padha kapal kontainer, nanging dadi kapal ro-ro. Sajarah konversi pantes crita kapisah dhewe).

Ing pungkasan taun 2000-an, kapal kasebut dikuwasani MARAD, lan awalan angkatan laut USNS sadurunge jeneng kasebut diganti dening SS sipil.

Saiki, prau kasebut beda-beda ing babagan volume sing migunani lan dipérang dadi telung klompok.


Kapal kelas Algol asring melu operasi transportasi militer. Contone, mung limang kapal kasebut nggawa meh 20% kargo sing dibutuhake kanggo Operasi Desert Shield (bagean pisanan saka Operasi Desert Storm, yaiku konsentrasi pasukan koalisi multinasional).

Dheweke banjur terus melu nyuplai pasukan lan ngeterake meh 15% pasokan sing dikirim saka Amerika Serikat menyang Arab Saudi. Dheweke banjur melu transportasi pasokan militer menyang Somalia, Balkan ing taun 1990-an, lan ing tahap awal operasi ing Afghanistan lan Irak ing taun 2000-an. Dheweke uga aktif melu latihan gedhe lan ngirim pasokan kamanungsan.


USNS Altair ing olahraga ing 1986

Minangka kanggo Cape Washington lan Gary I. Gordon, padha mung bagean cilik saka ro-ro prau diduweni dening Reserve Fleet. Ana meh 30 wong ing kana.


Acara ing Baltimore teka nalika kapabilitas kapal Komando Sealift dikarepake.

Padha dibutuhake kanggo ngangkut kargo militèr ing wilayah Pasifik lan Eropah (ing cahya saka acara dikenal kanggo everyone). Komando militer malah nggunakake kapal sipil kanggo transportasi tank Abrams lan Bradley armor personel operator kanggo ngrampungake titik pangiriman penengah ing Eropah.

USNS Roy P. Benavidez saiki arep menyang Segara Mediterania, nggawa peralatan kanggo papan ngambang sementara sing bakal dikirimake bantuan kamanungsan menyang Jalur Gaza.


Wis pirang-pirang taun, ana keraguan manawa kapabilitas Sealift Command cukup kanggo nyukupi kabutuhan saiki. Ing taun 2019, paling ora 11 kapal saka Armada Cadangan ora bisa mabur babar pisan.


Kondisi kesiapan Armada Cadangan saiki ora dingerteni.

Direktur Reserve Armada, pensiunan Rear Adm Ann Philips, marang ing House Armed Services pangrungon pungkasan taun sing dheweke "ora yakin" kabeh prau Reserve Fleet bisa disebut marang yen perlu.

Kabijakan Angkatan Laut saiki kanggo nggedhekake kemampuan maritim yaiku "nyedhiyakake pitulungan pendanaan" kanggo akuisisi kapal pribadi.

Insiden Baltimore saiki nyebabake komplikasi tambahan kanggo Armada Cadangan amarga papat kapal, kalebu loro kelas Algol kanthi kinerja dhuwur, diblokir ing pelabuhan.

Pungkasan teks saka WarZone, lan saiki duweke dhewe. Inggih, kula mboten saged nolak.

komentar


Nalika aku miwiti makarya ing Angkatan Laut, ing salah siji saka kapal aku ketemu pesawat lawas saka majalah Marine Armada, kang maca karo kesenengan. Ing tengah saben majalah ana rong lembar kanthi kuna sing cendhak warta armada donya, lan ing salah siji saka wong-wong mau aku weruh foto kapal kuwi karo gambaran singkat.

Daya 120 ewu jaran, ukuran lan kacepetan 33 knots, arsitektur karo loro superstructures nggawe kesan, uga kasunyatan sing pesawat saka Yokohama kanggo Seattle njupuk 5 dina.

Akeh mengko, aku rampung munggah ing kapal borjuis, lan makarya kaping pirang-pirang ing kapal kontainer gedhe kanthi kacepetan 25 knots. Lan sapisan, sajrone siji kontrak, aku mlayu persis ing rute iki kaping pirang-pirang saurutan.

Umum tabungan lan badhan kanggo lingkungan durung tekan puncak, lan transisi njupuk kita 8 dina karo kacepetan rata-rata 23-24 knots. Lan sing paling penting, sajrone 8 dina iki, kita ngganti jam kaping sanga. Kita nindakake iki sak dina, nanging isih ora nyenengake.

Ing pungkasan penerbangan kaping telu, aku kepengin turu, ing wayah awan, banjur esuk, utawa ing wayah sore, nanging ora ing wayah wengi. Lan umume, ana bagean sing padha karo kabeh ing jagad iki.

Nalika iku aku kelingan apa sing wis diwaca, lan kepingin weruh - kepiye carane dheweke bisa metu saka kahanan kasebut?

Nalika nyiapake artikel kasebut, ing sawetara forum, aku nemokake memoar saka wong-wong sing kerja ing kapal kasebut, lan aku ora bisa nolak.

Kenangan


Dadi, apa sing dikandhakake para saksi mata? Ijol-ijolan panemu ditindakake ing taun 2009.

Kapal kasebut nduweni rong kamar mesin, saben ngemot rong boiler lan siji turbin uap kanthi kabeh mekanisme tambahan sing dibutuhake. Ana uga loro baling-baling, nanging mung ana siji rudder, lan iki digawe sawetara kangelan nalika maneuvering ing kacepetan kurang, Contone, mooring lan unmooring ing bandar.

Babagan kacepetan


Ana macem-macem kenangan babagan kacepetan:

- 33 knot ora tau dikembangake, biasane 24-26 (kang, mesthi, uga akèh);

- kacepetan rata-rata kira-kira 30 knot). Sawise lelungan siji boiler kudu mandheg, lan kapal isih bisa nggawe 21 knot;

– kacepetan tansah luwih saka 30 knots.

Konsumsi bahan bakar


Babagan konsumsi bahan bakar: salah sijine sing kerja ing kana kelingan yen 2 galon bahan bakar Bunker C dibakar saben jam (iku, 8 liter, yen iki galon Amérika - lan apa liyane. Bahan bakar sing ditemtokake nduweni bobot spesifik 300 nganti 0,95, mula yen njupuk 1,03, entuk 1,0 ton saben dina. Banjur ternyata mobil sing luwih irit tinimbang kita - kapal sing dak lelungan saka Yokohama menyang Seattle, amarga kita nggunakake 200-210 ton saben dina. Nanging iki ora bisa, amarga mesin diesel kacepetan kurang luwih irit tinimbang pabrik turbin uap. Mbok menawa wong kasebut nuduhake konsumsi bahan bakar siji turbin. Oke, nanging 220 ton saben dina ... ora wonder padha mlaku ing kacepetan suda).

Liyane nulis yen 5 bbls dikonsumsi saben dina - yen iki tong minyak, mula dadi jumlah 000 m sing luar biasa.3.

Powerplant


Ora ana otomatisasi - pangeling percaya yen iki wis rampung kanthi sengaja, amarga saka tabungan, amarga mekanik kudu dibayar ekstra 10% kanggo kerja ing kapal otomatis (ing dina!).

MKO duwe jam 4 jam biasa; saben jam tangan duwe mekanik lan rong mekanik. Ana masalah gedhe karo sistem banyu segara kanggo cooling condenser: banyu segara utama lan pipa sing cocog ana luwih saka 2 meter ing diameteripun, kecepatan banyu ing dhuwur banget, lan rauh masalah karo karusakan karat.

Boiler ngasilake uap kanthi tekanan 70 kg/cmXNUMX2 lan suhu 500 °C – (oh, Kuza kita bakal duwe sing kaya ngono).

Meh rong jam diwenehake kanggo entuk daya sawise maneuvers lan ngurangi kacepetan sadurunge maneuvers.

Разное


Wektu diganti rong jam saben wengi.

Awak mesin manggon ing superstruktur mburi, lan meh ora bisa mbukak lawang busur nalika obah, kaya tekanan udara.

Kru dek, kapten lan navigator manggon ing superstruktur busur. Iku angel kanggo watchman ing setir kanggo njaga dalan, amarga dheweke meh ora bisa ndeleng mburi busur kapal, lan inersia-tendency angel kanggo nangkep.

Ing pungkasan diskusi, muncul karakter kanthi julukan steamer659 lan ngenalake awake dhewe minangka mekanik senior salah sawijining SL-7 sing wis ana.

Umumé, dheweke ngonfirmasi apa sing dieling-eling para veteran, utamane paramèter uap lan konsumsi bahan bakar 4 barel saben dina, lan nyatakake yen ing umur 500 taun kapal kasebut ana ing kondisi sing apik lan isih bisa tekan 37 knot, lan salah sijine sawise modifikasi padha bisa gawé 33 knots (ora bisa ngelingi jeneng). Boiler dilengkapi otomatisasi modern, lan masalah lawas ora ngganggu tim mesin.

Saiki mung kuwi.

Sumber kenangan
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -6
    2 april 2024 04:54
    Ojo nyalahke aku.
    Aku gumun Aku ndeleng artikel sampeyan lan, jujur, aku ora ngerti babagan apa ...

    Apa review babagan karusakan saka kacilakan Baltimore, utawa ana nostalgia babagan dina-dinaku ing Angkatan Laut ...
    Nanging, ing kasus apa wae, karya kasebut wis rampung lan pantes didorong kanthi bentuk "+" ...
    hi
    1. -3
      2 april 2024 06:19
      Aku uga ora ngerti kesed penulis ngowahi kabeh angka dadi metrik. Yagene maca sing nganggo basa Rusia diwenehi gambar ing ngendi paramèter kapal dituduhake ing sistem ukuran Inggris?
      1. +2
        2 april 2024 10:44
        Aku ana ing AS kanggo kerja limang taun: Aku isih duwe sistem ukuran ing sirahku, supaya aku bisa ngerti pelaut.
        1. 0
          2 april 2024 10:52
          Aku ana ing AS kanggo kerja limang taun: Aku isih duwe sistem ukuran ing sirahku, supaya aku bisa ngerti pelaut.
          Nanging aku ora bisa. Iku salah siji bab kanggo blurt metu soko sing liyane ora ngerti ing obrolan. Njupuk wektu kanggo nulis artikel iku prakara liyane. Sadar nulis, kanthi pangarep-arep yen bakal diwaca ing sumber tartamtu, ing lingkungan basa tartamtu. Siapke materi, pikirake isine.
          Sampeyan, Andrey, aja nulis kiriman sampeyan ing kene nganggo basa Inggris. Screw istilah profesional menyang. Senajan iki relatif kanggo artikel, impromptu. Nanging, ana sing ngandhani yen sampeyan kudu nulis ing basa Rusia supaya sampeyan bisa dingerteni kanthi bener lan ora ambigu.
  2. +5
    2 april 2024 05:08
    Matur nuwun, aku seneng maca. Disenengi!
    Kemampuan kanggo ngoperasikake kapal khusus sing ora utama, nanging armada tambahan regane akeh.
    Wingi kita ngomong babagan topik iki, salah sawijining spesialis menehi conto yen ing taun-taun Perang Patriotik, jarak antarane sepur ing Trans-Siberia Railway kadhangkala 3 kilometer. Lan iki tanpa otomatisasi.
    1. +6
      2 april 2024 07:34
      "Sajrone Perang Patriotik, jarak antarane sepur ing Trans-Siberia Railway kadhangkala 3 kilometer. Lan iki tanpa otomatisasi. "- jumlah bencana lan kacilakan tetep ing tingkat meh pra-perang ing saindhenging perang. Lan iki njupuk menyang akun saboteurs, mbusak wong saka railway lan kekacoan militèr.
      Langkah-langkah pra-perang kanggo nglawan kacilakan - diwiwiti karo Keputusan 7/8 lan diakhiri karo perbaikan teknis lan peralatan otomatisasi - bisa digunakake.
      Aku ketemu kaya iki: sak Perang Stalingrad, sepur kanggo Saratov saka Samara meh ing baris saka ngarsane.
      1. +2
        2 april 2024 10:58
        Aku uga maca sing interval antarane sepur ana 8 menit utawa kurang, lan kanggo nglanggar jadwal malah bisa sijine munggah marang tembok stasiun. Lan aku nemoni wawancara karo salah sawijining wakil komisaris sepur sing isih urip ing taun 80-an. Dheweke ngomong yen dheweke manggon ing kreta - sawise ngrampungake siji masalah / kacilakan / macet - dheweke menyang titik liyane kanggo bab sing padha, kadhangkala dheweke mabur. Laporan pribadi sing terus-terusan marang awake dhewe. Lan nalika perang, ril sepur mati, mung terus maju; rel dicopot saka BAM sing durung rampung.
  3. +4
    2 april 2024 05:18
    Ora suwe aku numpak kapal borjuis

    Aku pengin sumpah ing "uap", nanging aku temen maujud sing profesional! ngguyu
    Bagian penulis menarik! hi
    1. 0
      3 april 2024 02:39
      Yen kapal duwe mesin pembakaran njaba lan cairan sing digunakake yaiku uap, mula kapal kasebut minangka kapal uap. Lan awalan SS ngandika persis iki - Kapal Uap, iku ora Matter apa mesin piston utawa turbin. Kapal motor bakal dadi MS - Kapal Motor.
      1. 0
        3 april 2024 03:38
        Sawisé iku, aku rampung kerja ing kapal borjuis, lan makarya kaping pirang-pirang ing kapal kontainer gedhe kanthi kacepetan 25 knot.
        Kapal kontainer kanthi kacepetan dhuwur mesthi dudu kapal uap ...
        Ya, aku ora ngerti khusus babagan Algol, aku mikir babagan mesin diesel utawa turbin gas ing umum.
  4. ada
    +1
    2 april 2024 05:20
    Apik banget, matur nuwun kanthi sanget.
    Aku ora bisa nyathet asil operasi Baltimore - iki minangka karya, nanging saiki kita kudu pindhah menyang mercusuar sing luwih gedhe, lan wong mabuk, pembicara bulu lan alkohol bisa diilangi minangka unsur sing ora stabil.
  5. +6
    2 april 2024 07:36
    Aku pengin ndeleng sistem pendinginan iki, kudu sirkuit ganda, banyu segara lan banyu seger, lan desalinator apa wae, muga-muga kapal kukus, kaya lokomotif uap, nggawa pasokan banyu seger. Thanks kanggo artikel, menarik banget.
  6. +4
    2 april 2024 10:49
    Kira-kira 25 taun kepungkur aku nemoni artikel ing salah sawijining majalah kelautan. Lan ana ditulis yen sawise runtuh Uni Indestructible, Amerika tuku kapal turbin uap Kapten Smirnov saka ChMP.
    Iku migunakaken akeh bahan bakar, makarya ing watesan saka payback, nanging, ketoke, iku uga duwe tujuan liya, yen soko kedaden. Kacepetan kasebut yaiku 25-26 knot. Amerika pengin digunakake minangka transportasi kacepetan dhuwur kanggo tujuan operasi khusus. Padha Cut liyane 10-20 meter menyang awak, lan ketoke nambah mergo.
    Lan sing Cap Smirnov katon banget kaya ing ndhuwur-kasebut Gary I. Gordon.
    Bisa uga Cape Washington saka seri Segara Ireng sing padha.
    1. +1
      2 april 2024 11:01
      Wah, aku nembe ketemu: https://fleetphoto.ru/projects/1893/?lang=ru
    2. +4
      2 april 2024 12:02
      Kapethik saka: danka111
      jebul dheweke uga duwe tujuan liya, yaiku

      Mesthi wae! Lan iki "ana" diarani Selat Segara Ireng!
      Setengah saka Odessa ChMP kasusun saka prau dual-nggunakake, kang kalebu papat Project 1609 roll-off kapal sampeyan kasebut.
    3. kig
      +7
      2 april 2024 12:08
      Kapethik saka: danka111
      Lan sing Cap Smirnov katon banget kaya ing ndhuwur-kasebut Gary I. Gordon.

      Iki nuduhake m / v "Vladivimr Vaslyaev", pungkasan saka seri iki. Dheweke kerja ing Perusahaan Pengiriman Laut Ireng, lan dheweke uga ngeluh amarga konsumsi bahan bakar sing dhuwur. Ing taun 1997 didol menyang AS, utamane kanggo Komando Sealift. Pancen angel ujar kenapa Amerika mbutuhake, bisa uga adol dhuwit - kenapa ora njupuk? Iki rada modern: padha ngethok sisipan 30 meter ing lambung, rong crane lan helipad ing dek, dawa lan nguatake ramp bongkahan lan liya-liyane. Sing nggumunake, pembangkit listrik saka rong turbin gas tetep padha. Padha dijenengi LCPL Roy M. Gandum. Iki dilayani nganti 2021 lan dibatalake ing 2022.
      1. +1
        2 april 2024 12:59
        https://seanews.ru/2020/07/17/ru-sovetskij-rolker-na-sluzhbe-voennogo-flota-ssha/
  7. +5
    2 april 2024 11:19
    Artikel gedhe. Tanpa Wikipedia, kanthi nyalin jujur, kanthi pangolahan terjemahan mesin, kanthi tambahan menarik saka penulis lan saka obrolan para veteran pengadilan kasebut. Sawetara penulis luwih becik nganalisis gaya iki, tinimbang mbuwang karya sing apik ing konsep nanging njijiki ing eksekusi.
    Ngaturaken sugeng riyadi
  8. +1
    2 april 2024 11:48
    Iku angel kanggo penjaga ing setir kanggo njaga dalan, amarga dheweke meh ora bisa ndeleng ujung busur kapal.

    Carane menarik! Para pelaut mesthi seneng!
  9. +2
    2 april 2024 12:02
    Ya, dheweke diblokir, mula ora ana kabutuhan khusus. Ing sasi, port bakal diblokir lan bakal pindhah menyang ngendi wae. Aspek ekonomi luwih penting ing kene. Nganti 25% ekspor batu bara Amerika ngliwati Baltimore, Lloyd's of London dadi gila, pembayaran asuransi mabur menyang angkasa)))
    1. 0
      2 april 2024 12:55
      Nikolai hi Yen sampeyan ora nulungi pilot, dheweke ora bakal nyewa dheweke dadi sopir taksi.
      1. +1
        2 april 2024 17:24
        Sugeng siang, Andrey. Aku maca sing ana loro pilot ana))) nanging aku iku bakal angel kanggo mbuktekaken sirno saka pilot, misale jek sing ana masalah karo mesin.
        1. kig
          0
          6 april 2024 14:52
          Kutipan: TermiNakhTer
          bakal angel mbuktekake kesalahane para pilot

          Pilot yaiku wong sing luwih ngerti kahanan lan kekhasan lokal tinimbang kapten. Dheweke menehi saran, nanging mung kapten sing tanggung jawab kanggo kabeh sing ana ing jagad iki.
          1. 0
            6 april 2024 14:55
            Lha, mbah mbah ngendika dadi loro. Mesthine, kapten tanggung jawab kanggo kabeh sing ana ing kapal, nanging yen kesalahan pilot dibuktekake ing pengadilan, mula ora ana sing bisa ditindakake. Lan ing kasus, Lloyd bakal nandhang sangsara, sehat, preduli saka nyoba, amarga kabeh wis diasuransiake.
            1. kig
              0
              6 april 2024 15:00
              Kutipan: TermiNakhTer
              ngendikane mbah kalih

              Ora ana gunane ngrembug apa-apa saiki. Kita kudu ngenteni asil investigasi.
              1. 0
                6 april 2024 18:20
                Perlu, nanging investigasi beda. Wangsulan: Bab ingkang utama ing proses investigasi ora kanggo mbukak dhewe)))
  10. 0
    2 april 2024 15:10
    Ora ala, karakteristik kinerja rinci. Yen ana sing kasengsem, terjemahake ciri-ciri kasebut.
  11. +1
    2 april 2024 23:25
    Kajaba iku, meh ora bisa mbukak lawang busur nalika obah, kayata tekanan udara.

    Ing kacepetan iki, sampeyan kudu mikir babagan aerodinamika kabin.
    1. 0
      3 april 2024 02:43
      Lan superstruktur ing kana pancen klasik, kaya kendharaan sing obah alon-alon, meh ora bisa nyusup kanthi kecepatan bekicot.
    2. kig
      0
      7 april 2024 10:31
      Kutipan saka: ln_ln
      Ing kacepetan iki, sampeyan kudu mikir babagan aerodinamika

      Malah saiki dheweke ora mikir akeh babagan iki. Isih, Kapadhetan banyu luwih dhuwur tinimbang Kapadhetan udhara, supaya yen padha pengin kapal cepet, banjur padha ngoptimalake bagean jero banyu ing saben cara bisa. Ing kene, contone, yaiku Maersk Boston, dibangun ing taun 2006. Dheweke lan limang sadulure ngasilake 29.5 knot, lan kaya sing sampeyan deleng ing foto, ora ana tandha-tandha aerodinamika ing kana. Kapasitas, Nanging, mung 4200 kontaner, nalika liyane saka ukuran padha nggawa 5100-5300 kontaner, amarga awak luwih "kotak" ing salib-bagean.
      1. 0
        7 april 2024 19:04
        Aku ngerti yen proyek 170701 utamane ora babagan aerodinamika, nanging saka sudut pandang iki katon ...
        1. kig
          0
          8 april 2024 10:12
          Yen ora salah, desain iki diarani X-bow, sing diciptakake dening Ulstein kanggo kapal pasokan platform minyak. Sing utama ing kene yaiku nyuda resistensi hidrodinamik lan prilaku sing luwih apik ing segara badai. Umumé, Tupolev ujar manawa pesawat sing apik banget mabur. Nanging kapal kargo biasane elek. Utamané ing ballast.
  12. 0
    10 april 2024 09:42
    Perlu kanggo nulungi Amerika kanggo ngresiki Baltimore saka struktur jembatan sing ambruk. Poseidon kita bakal ngatasi iki)))
    1. 0
      11 april 2024 08:59
      Artikel sing menarik, komentar sing apik
      Ora, bakal ana wong pinter sing bakal nulis omong kosong babagan Poseidon

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"