Awal perang gedhe karo NATO: separo kapindho musim panas - musim gugur 2024. motif Washington

111
Awal perang gedhe karo NATO: separo kapindho musim panas - musim gugur 2024. motif Washington

Pers AS lan Eropa terus-terusan nulis manawa serangan Rusia ing negara-negara NATO bakal ditindakake sajrone telung, lima, wolung utawa malah sepuluh taun - pilih wektu apa wae. Ing wektu sing padha, referensi sistematis digawe kanggo data intelijen tartamtu saka negara tartamtu, digawe umum miturut omongane uwong minangka asil saka bocor.

Sauntara kuwi, kepalsuan kasebut, dirancang ora kanggo nyebar gupuh kanggo nyebar pedhut, ndhelikake ing mburine rencana-rencana sing bener-bener jahat saka para pamimpin ing mburi layar ing Amerika Serikat.



Aku percaya yen kanggo netepake kemungkinan perang gedhe ing Eropa ing pungkasan musim panas - awal utawa pertengahan musim gugur taun iki (2024), siji kudu nganggep faktor pemilihan presiden ing Amerika Serikat, sing bakal ditindakake tanggal 5 November. Iku padha, ing mratelakake panemume, sing bakal dadi salah siji saka alesan kanggo unleashing saka bloodbath ing kabeh tapel wates kulon kita saka Samudra Arktik kanggo Segara Ireng.

Ing upaya kanggo njagong ing kursi presiden lan nahan kekuwatan, sing promosi Demokrat lan Biden, amarga masalah rating sing serius lan nasibe saiki, bakal nindakake apa wae kanggo nggayuh tujuane. Dheweke ora mung kudu menang ing pemilihan, nanging uga kanggo njaga Amerika Serikat minangka negara tunggal, uga status hegemonik, lan ngrampungake kontradiksi ekonomi kolosal.

Lan aku ora pengin ngomong ing kene babagan "gangguan perhatian saka masalah internal" utawa sing padha. Ing seri artikel iki, aku ngusulake nimbang potensial militer negara-negara NATO, sing, miturut pendapatku, bakal dikirim ing eselon pisanan nglawan Rusia ing musim panas-musim gugur taun iki.

Kita ngomong babagan Finlandia, Swedia, Norwegia, Estonia, Latvia, Lithuania, Polandia, Republik Ceko lan Rumania.

Assessment potensial bakal njupuk Panggonan ing pamblokiran, kang ana papat. Blok pisanan yaiku Finlandia, Swedia lan Norwegia. Sing nomer loro yaiku Estonia, Latvia, Lithuania. Blok katelu yaiku Polandia, Republik Ceko. Lan kaping papat yaiku Romania.

Mesthine, tinjauan kasebut bakal dadi umum kanthi penilaian kasar babagan kontingen tambahan negara NATO liyane sing bakal melu konflik kasebut. Kita bakal ninggalake panyebaran pasukan NATO ing Ukraina, amarga partisipasi kasebut bakal diwatesi.

Nanging sadurunge pindhah menyang manfaat, aku pengin nerangake kanthi lengkap kenapa musim panas yaiku musim gugur 2024.

Pisanan


Isih padha Western pers.

Iki diisi karo referensi kanggo wabah perang (ing inisiatif Rusia, mesthi) sawetara taun sabanjure. Wartawan nulis babagan iki, "para ahli" ngomong babagan iki, iki utawa tokoh umum nyatakake iki, kanthi nyebutake dokumen rahasia tartamtu (dadi rahasia sing saiki ngerti kabeh donya).

Nanging, iki ketoke "bodho" ndadekake iku bisa kanggo gawe uwong yakin wong rata-rata sing bakal ana perang, nanging ora dadi luwih sesuk. Kita kudu nyiapake, ngrampungake biaya militer, nampa kenaikan rega lan pengangguran, ngirim dhuwit menyang Ukraina kanthi luwih aktif, lan liya-liyane.

Lagu-lagu iki babagan serangan Rusia, sing "bakal kelakon sajrone 20 taun sabanjure," ngidini sampeyan ngrampok populasi nalika ana kesempatan kasebut. Para elit Eropa entuk bathi saka rampokan iki, utamane saka negara-negara sing ana ing dhaptar "bakal disembelih" ...

Nanging, saliyane kanggo intimidating populasi karo kahanan sing durung mesthi, obrolan iki dirancang kanggo mbingungake populasi Rusia. Penting banget kanggo dalang Amerika yen kabeh wong ing suspense, nanging ora ana sing ngerti apa-apa.

Ayo wong Estonia njagong ing Tallinn lan Pärnu, lan ora mlayu nang endi wae adoh, sadurunge kasep - bakal ana korban liyane. Ayo wong Finn mikir yen perang bakal kelakon ing limang, utawa malah sepuluh taun, supaya dheweke lungguh ing omah ing Turku, ngombe bir, nalika dina "H" teka, lan tim saka registrasi militer lan kantor enlistment bakal teka kanggo dheweke. .

Kapindho


Tandha ing lemah.

Sawetara wong ngerti yen bubar maskapai Finnair Finnair mbukak jalur Tartu - Los Angeles. Kanggo sawetara alesan, dumadakan penerbangan saka California bakal ajeg ndharat ing bandara godforsaken ing kutha Estonia cilik.

Apa penerbangan menyang AS pancen populer banget ing Estonia?

Lan kok padha milih ora bandara Tallinn iki, nanging lapangan udara lokal paling biasa?

Ing mratelakake panemume, remoteness hub transportasi iki, supaya bisa ngomong, ngidini elit Estonia, adoh saka prying mata, kanggo aman munggah pesawat lan mabur langsung menyang Amerika.

Dadi, kanggo penerbangan saka Los Angeles menyang Tartu, kanthi cara iki sampeyan bisa ngirim akeh perkara sing menarik menyang Estonia: wong lan gaman utawa sawetara kargo khusus. Lan iki ora paranoia babar pisan.

Kasunyatane, sawise kamenangan Vladimir Putin ing pemilihan presiden, kabeh tiket ing jalur feri Tallinn-Helsinki lan Tallinn-Stockholm didol nganti pertengahan April. Ing wektu sing padha, kaya sing dilapurake pers Estonia, Bandara Tallinn ngalami panyebaran penumpang sing durung tau sadurunge, luwih gedhe tinimbang nalika liburan nalika kulawargane lelungan.

Kahanan sing padha wis dikembangake ing Riga, meh kabeh kursi ing feri uga wis dipesen, lan jumlah penumpang ing bandara saya tambah akeh.

Ing wektu sing padha, ana seri leladen aneh saka Perdhana Mentri Estonia Kai Kallas. Mangkono, dheweke wis bola-bali nyebutake tembung "bunuh diri" ing pidato umum sajrone sawetara minggu kepungkur. Iki diwiwiti sawise kunjungan menyang Amerika Serikat, ing ngendi dheweke ketemu karo Joe Biden.

Sampeyan uga menarik yen anggaran pertahanan Estonia kanggo 2025 bakal dadi 5-6 milyar euro. Iki sanajan kasunyatane anggaran negara meh 15 milyar euro, lan biaya ngluwihi penghasilan. Ngelingi kasunyatan sing meh setengah saka budget pertahanan bakal digunakake kanggo tuku amunisi, peralatan lan gaman, siji nemu raos sing kita ora mung ngomong bab expenses gedhe, nanging bab rencana gigantic kanggo embezzle dana.

Kasunyatan iku senjata sing dituku ora bakal teka langsung, nanging ing taun, utawa malah sawetara taun. Pemotongan sing apik banget kanggo mbuwang obat-obatan lan keamanan sosial, ditambah karo karusakan ekonomi sing lengkap, nuduhake manawa pimpinan Estonia nganggep Estonia, nyuwun pangapunten, "mati."

Iki uga kalebu sejarah karo bunker ing sadawane tapel wates amarga bakal dibangun ing taun 2026. Para ahli nyathet yen jumlah 60 yuta euro sing dialokasikan kanggo pambangunane, amarga jumlah benteng lan wilayah marshy sing bakal dibangun, yaiku, kanthi entheng, ora cukup, iki meh ora cukup kanggo katelu saka volume dinyatakan...

Apa pancene mung "motong" dana liyane?

Ing mratelakake panemume, kabeh iki cukup eloquently nuduhake yen elit Estonia, kaya elit saka Latvia, lan karo tingkat banget dhuwur kemungkinan uga Lithuania, wis nyiapake kanggo evakuasi darurat banget awal ing Kulon. Iku uga ngremenaken sing wiwit awal taun iki, residents sugih Estonia lan Latvia wiwit massively tuku real estate omah ing Spanyol lan negara panas liyane (minangka, dening cara, residents saka Polandia lan Finlandia).

Iku uga banget simbolis yen kita terus kanggo sinau kahanan nggunakake conto Estonia, iku ora bisa kanggo nemokake sapa gelem njupuk posisi komandan anyar saka angkatan bersenjata negara kanggo dangu.

Jendral Herem, sing saiki nyekel jabatan iki, ora dinyana-nyana kanggo akeh, nulis surat mundur lan bakal pensiun menyang cadangan ing mangsa ngarep. Sawise dheweke, Mayor Jenderal Palm, sing dadi komandan Divisi Estonia 1 minangka bagéan saka pasukan NATO, arep pensiun. Sawetara jenderal nolak tawaran kanggo ngisi posisi sing kosong.

Akibaté, Kolonel Merilo kudu diangkat dadi komandan, sing enggal dianugerahi pangkat brigadir jenderal pas tanggal 23 Februari. Salah sawijining pratelan pisanan ing pangkat anyar yaiku deklarasi perang karo Rusia ing wilayahe ...

Kabeh iki, mesthi, bisa disalahake minangka psikosis massa. Aku ora mbantah. Nanging, aku percaya yen iki bisa dianggep kegilaan massa mung yen ora ana argumen liyane.


Presiden AS Joe Biden

Katelu


Kita bali maneh menyang topik pemilihan ing Amerika Serikat.

Wiwitan perang antarane negara-negara NATO lan Rusia ing njaba kerangka konflik ing Ukraina bakal ngidini Demokrat ora mung numpes Trump, kanthi nyebut dheweke maneh minangka "agen Kremlin", nanging uga ngrusak Partai Republik kanthi sakabehe. .

Lan sing paling penting: pitakonan sapa sing dadi bos ing Amerika Serikat ora bakal suwe banget, lan sapa wae sing ora setuju bakal katon kaya wong jahat sing mutlak. Kajaba iku, kanthi nggunakake provokasi ing konflik karo Rusia sawetara kakuwasan NATO non-nuklir, Amerika Serikat bakal entuk konsolidasi unprecedented saka donya Kulon watara dhewe, bakal bisa kanggo ndhikte syarat-syarat malah luwih atos kanggo negara. Eropa, lan uga nyuda pamikiran separatisme ing negarane ngluwihi kerangka kerja lan norma hukum.

Ya, kanthi finansial lan ekonomi, yen sampeyan seneng, pangembangan acara kasebut bakal ngidini para tukang senapan lan bankir Amerika ora mung nambah penghasilan kanthi ora bisa dibayangake kanthi nampa pesenan anyar saka negara-negara Eropa lan adol maneh senjata negara-negara kasebut sing wis mbayar. ora ana maneh, nanging uga kanggo entuk dhuwit tambahan dening nyediakke barang tartamtu wigati strategis.

Ora perlu dikandhakake, acara iki bakal nyepetake aliran modal lan produksi saka Eropa menyang Amerika Serikat.

Saliyane iki, mesthi ana plus gedhe liyane kanggo Amerika: kaiket dening perang ing Eropah, lan ora mung ing Ukraina, Rusia ora bakal bisa ndhukung China ing confrontation karo hegemon donya. Nanging saiki Washington duwe kesempatan pungkasan kanggo nyeret China menyang perang ing Taiwan lan dadi konflik karo Jepang, lan bisa uga dadi konfrontasi sing luwih jembar ing Timur.

kaping papat


Pangkalan udara NATO ing negara Baltik, uga ing Finlandia, nampa pesawat transportasi militer aliansi kanthi frekuensi sing durung tau ana sadurunge.

Pesawat kanthi gaman ajeg ndharat ing pangkalan udara Lielvarde (Latvia), Siauliai (Lithuania), lan ing wayah wengi kargo militer teka ing pelabuhan Paldiski nganggo kapal transportasi...

Aktivitas wis tambah penerbangan NATO ing wilayah Segara Baltik, sing, mesthi, sebagian amarga akeh latihan sing ditindakake ing tapel wates karo Rusia, nanging ...


Pangkalan Udara Lielvarde (Latvia)

Sampeyan uga kudu disebutake manawa kabeh wilayah wates Finlandia wis sepi, dadi kotamadya sepi kanthi bangunan sing ora ana pedunung. Lan yen iki mung bisa diterangake dening penurunan ekonomi sing disebabake dening penutupan tapel wates karo negara kita, nyatane fenomena sing padha diamati ing wilayah wétan Latvia, Lithuania, Polandia ...

Kalima


Perang Agung saka Samudra Arktik nganti Segara Ireng minangka prastawa sing luwih penting tinimbang mung perang ing Ukraina.

Ditawakake ing saos "agresi Rusia", bakal nggabungake masyarakat Amerika, kanthi cepet mbusak kabeh kesalahane Joe Biden saka kenangan para pamilih, lan nggawe dheweke dadi "penyelamat bangsa". Ing wektu nalika mung kesed ora ngomong ing Amerika Serikat bab prospek saka Perang Sipil lan bisa ambruk negara, manunggalaken mayoritas warga, ngrambah malah ing biaya pati saka puluhan yuta wong ing Eropah, ora koyone rega gedhe saka titik Amérika tampilan.

Bener, wektu pemilihan, ditambah karo argumentasi liyane, sing ngidini kita nganggep kanthi yakin manawa wiwitan perang Eropa utama, utawa awal fase pertama, direncanakake kanggo separo musim panas. - pertengahan Autumn 2024.

Nang endi wae ing interval iki kudu njeblug.

Kaping enem


Kontrol negara jero Amerika marang politisi Eropa wis tekan tingkat sing bisa meksa nindakake apa wae. Ora mung elit negara-negara Eropa sing diawasi, nanging uga, kaya sing dikandhakake, warga biasa.

Kontrol mutlak ekonomi, media, propaganda, politik ndadekake mayoritas warga negara sing bakal dikirim menyang crucible perang dadi zombie.

Mulane ora bakal dadi masalah gedhe kanggo Amerika Serikat kanggo meksa negara-negara Eropa Timur lan Skandinavia melu perang. Kajaba iku, kabeh bakal diatur kaya Rusia wis nyerang maneh. Kurange kadhaulatan ing kahanan saiki bakal katon ing kabeh kamulyan.

Kajaba iku, kahanan ekonomi lan masalah sosial sing miskin, kaya sing kadhangkala kedadeyan, bakal luwih gampang kanggo para propagandis perang, sing njanjeni rampasan sugih lan urip sing seneng sawise kekalahan Rusia.

kapitu


Entri peserta anyar menyang perang bakal ngluwihi ngarep. Ngelingi manawa akeh ahli ngomong babagan kemungkinan Rusia nindakake operasi serangan strategis ing musim panas lan musim gugur, ngembangake geografi konflik bakal ngilangi bagean beban saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan nyetabilake kahanan.

Ngelingi yen Amerika Serikat ora mung duwe kepentingan politik nanging uga ekonomi ing Ukraina, kemampuan pertahanan tentara Ukraina ora paling penting. Kita kudu ora lali yen 28% saka wilayah Ukraina dituku dening perusahaan Amerika.

Ing artikel sabanjure kita bakal ngomong babagan kemungkinan rencana AS.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

111 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    2 april 2024 04:07
    Ing artikel sabanjure kita bakal ngomong babagan kemungkinan rencana AS.

    Apa sing bisa kita ucapake babagan dheweke? Kita ndeleng kabeh ing wektu nyata.
    Amerika Serikat wis dadi sponsor saka konflik militer. Kaya padha nyedhiyakake senjata menyang junta Ukraina, dheweke uga nyedhiyakake senjata kasebut menyang Israel ...
    Iku wektu kanggo mikir babagan doktrin serangan nuklir preventif, supaya ora puas karo pikiran sing nalika kita pindhah menyang gerbang Swarga, padha mung bakal mati ... Nang endi wae, ing sawijining dina ...
    1. + 25
      2 april 2024 06:07
      Negara-negara NATO ora bodho kanggo nyerang Rusia lan ngobong geni perang, padha tumindak luwih subtly, saiki mung ana intimidasi banal saka negara kita supaya kita wedi lan mbuwang gendera putih. Saiki kita mung kudu miwiti perang ing pinggiran kanthi nyata, lan ora ing rezim kita dhewe, lan aku mikir ing pungkasan taun kita bakal meksa nyerah ing kasus iki. Negara-negara saiki wis mutusake kanggo ngurus awake dhewe lan China, mula ora bakal melu konflik karo kita, nanging wong Eropa ora ana apa-apa militer, ora duwe pasukan darat sing dilatih gedhe sing dilengkapi peralatan sing cukup, tanpa dheweke. ora bakal ana kamenangan marang kita. Ya, aja lali babagan senjata nuklir taktis ing kasus sing ekstrem - bakal mungkasi NATO. Dadi ayo berjuang lan kerja bareng lan Kamenangan bakal dadi milik kita! Kita berjuang kanggo alesan sing adil lan ngeling-eling para korban!
      1. + 13
        2 april 2024 07:48
        Aku setuju karo sampeyan. Intimidasi dumadi minangka unsur kabijakan Barat.

        Saiki, sajrone satelit, kabut perang wis ilang.

        Sembarang persiapan kanggo operasi serangan utama bakal dideteksi kanthi cepet.
        Lan tanpa klompok gedhe ing tapel wates karo Rusia, serangan NATO ora mungkin.

        Apa, negara Baltik bakal nyerang karo rong puluh ewu pasukan? Sing lucu.

        Nanging kasunyatan manawa negara Baltik lan Finlandia wis dadi lapangan terbang raksasa sing mbebayani.
        1. +5
          2 april 2024 11:07
          Uni Eropa lemah dibandhingake karo Reich kaping 3, nanging kita dudu USSR.
          1. +4
            3 april 2024 06:18
            Quote: Sipil
            Uni Eropa lemah dibandhingake karo Reich kaping 3, nanging kita dudu USSR.

            Iki tegese kabeh bakal cepet berkembang dadi konflik nuklir tanpa wates.
            Lan karusakan lengkap peradaban Kulon.
            1. -4
              3 april 2024 07:23
              Kutipan saka bayard
              Quote: Sipil
              Uni Eropa lemah dibandhingake karo Reich kaping 3, nanging kita dudu USSR.

              Iki tegese kabeh bakal cepet berkembang dadi konflik nuklir tanpa wates.
              Lan karusakan lengkap peradaban Kulon.

              Kabeh donya bener. Iki dudu tumindak sepihak. Ing kene sampeyan kudu mikir kanthi sirah apa pungkasane mbenerake sarana.
              1. +3
                3 april 2024 07:48
                Quote: Sipil
                Kabeh donya bener.

                Sanadyan jumlah hulu ledak utawa kekuwatane ora cukup kanggo kabeh jagad. Ana pirembagan bab "Musim Dingin Nuklir" ing 70s - 80s, nalika ledak nuklir kanthi kapasitas 5, 10, 20, 25, 30+ lan 50 Mt ana ing layanan. Saiki wis arang ana hulu ledak nuklir kanthi kapasitas 1 Mt. lan jumlahe wis suda banget.
                Kajaba iku, yen perang ana ing Hemisfer Lor, mula ora bakal nggawa radiasi menyang Hemisfer Kidul - angin saka Hemisfer Lor ora bakal ana. Dadi manungsa ora bakal ilang. Nanging peradaban bakal nandhang sangsara. Lan peradaban Kulon bakal ilang.
                Quote: Sipil
                Ing kene sampeyan kudu mikir kanthi sirah apa pungkasane mbenerake sarana.

                Sapa sing ngalangi dheweke mikir?
                Gelombang pasang surut bakal ngilangi bawana Amérika Lor, Kapuloan Inggris, lan Semenanjung Eropa. Dheweke ngerti babagan iki. Dadi yen dheweke mutusake bunuh diri, iku pilihane.
                Pilihan kita uga cilik - salah siji kita numpes mungsuh kita karo siji serangan preemptive, utawa kita mati bebarengan karo wong. Saka sisih kita, pilihan kasebut katon jelas.
                1. 0
                  3 april 2024 09:05
                  Sampeyan bakal saka belahan bumi sing endi? Ora ana sing ngilangi pirang-pirang hulu ledak megaton saka layanan. Yen sampeyan pengin ngobong nuklir, terusake, nanging aja nyeret jutaan wong Rusia karo sampeyan. Sampeyan ketoke mbah tuwa lan agresif, amarga sampeyan menehi saran supaya kabeh wong nglalu, mung amarga sampeyan pengin banget. Sampeyan bisa nindakake iki tanpa kita. Ora ana sing nyekel.
                  1. +5
                    3 april 2024 10:56
                    Quote: Sipil
                    Sampeyan bakal saka belahan bumi sing endi?

                    Saka Donbass, Donetsk.
                    Quote: Sipil
                    Ora ana sing ngilangi pirang-pirang hulu ledak megaton saka layanan.

                    Wong enom, yen sampeyan buta huruf, ora ngerti statistik Perang Dingin, ora ngerti carane nggunakake data referensi lan ora ngetutake acara, iki masalah pribadi sampeyan. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing ora duwe pendidikan militer lan ing asas ora bisa kanggo netepke kahanan militèr-politik.
                    Kanggo ngerti APA sing ana ing layanan karo USSR lan AS ing puncak Perang Dingin, aku bakal menehi sampeyan sawetara nomer pasukan nuklir strategis Uni Soviet lan AS.
                    USSR:
                    - ICBM adhedhasar silo lan seluler - 1 pcs. (kira-kira setengah saka wong-wong mau abot - "Stiletto", "Scalpel", "Voevoda"),
                    - SLBM adhedhasar SSBNs / SSBNs - 950 pcs.
                    - bom strategis - 150 pcs.
                    USA :
                    - ICBM adhedhasar silo - 1050 pcs. (sing 50 abot),
                    - SLBM ing SSBN - 600 pcs.
                    - bom strategis - 700 pcs. (kang 100 pcs. B-1B).

                    Lan saiki peerku yaiku nemokake, paling ora ing Wikipedia, jumlah lan kekuwatan hulu ledak nuklir ing kabeh operator kasebut, lan mbandhingake angka kasebut karo jumlah pasukan nuklir strategis Amerika Serikat lan Federasi Rusia saiki lan kekuwatan hulu ledak. marang wong-wong mau.
                    Pay uga manungsa waé kanggo kahanan saiki kabeh US Minuteman-3 ICBMs lan apa paling 10-15% saka wong-wong mau bisa njupuk mati, tekan (lan mencet) target lan ... operasi normal ing wayahe impact.
                    Quote: Sipil
                    Yen sampeyan pengin ngobong nuklir, terusake, nanging aja nyeret jutaan wong Rusia karo sampeyan.

                    Sampeyan wis digawa menyang negara iki. Lan yen sampeyan pribadi lan wong kaya sampeyan ora pengin ndeleng iki, banjur masalah sampeyan. Pose manuk unta ora bakal nylametake sampeyan lan mesthi ora bakal nyiapake sampeyan kanthi mental.
                    Rusia wis perang. Iki minangka taun katelu ing fase panas. Lan "Perang Donya Katelu" diumumake dening Paus sing bakal ditindakake ing 2012. Dadi sampeyan turu kabeh.
                    Quote: Sipil
                    Sampeyan ketoke mbah tuwa banget lan agresif

                    Mesthi, aku wis dadi "mbah kakung," nanging aku ora umur kaya sing dikarepake, aku durung umur 60. Aku pejabat cadangan Soviet sing nampa pendidikan apik banget lan duwe pengalaman urip apik. Lan sanajan kasunyatane aku wis perang wiwit musim semi 2014, aku dadi wong gedhe (biyen aku perang ing divisi kelas berat) lan apikan. Aku mesthi ora pengin pati ing wong muspra.
                    Sampeyan duwe psikologi terwelu ing pager saka lelucon: "Terwelu ngira yen dheweke tresna, nanging nyatane ... dikembangke."

                    "Ngopeni wong sing tentrem
                    Tangise kehormatan ora bakal tangi
                    Ayo padha nyebutake para Abdi woh-wohan Merdika
                    Padha kudu dipotong utawa diudani
                    Nasibmu saka taun nganti taun -
                    Kuk sing nganggo rattle lan pecut."
                    A.S. Pushkin "Nabi".
                2. -2
                  5 april 2024 08:29
                  Bener, American Minuteman duwe hulu ledak 29 megaton, nanging Yars kayane duwe 5.
                  1. +3
                    5 april 2024 09:10
                    Ing Minuteman 2 ana siji ing 1 Mt.
                    Ana 3 potongan ing Minuteman 3. kanthi kapasitas 325 kt.
                    Wiwit taun 90-an, miturut Prajanjian START, dheweke mung bisa nggawa siji hulu ledak, lan hulu ledak sing dipilih saka ICBM MX sing dinonaktifake kanthi ngasilake udakara 600 Kt.
                    Yars bisa nggawa saka 3 nganti 10 kapal selam nuklir. Ing kasus terakhir - 10 warheads nuklir kanthi kapasitas 50 kt saben. saben .
                    Lan amunisi nduweni kapasitas 10 Mt. mung ngadeg ing Titan-2 ICBM. Nanging padha mundur saka layanan bali ing 80s.
        2. +6
          2 april 2024 14:04
          Kutipan: Ilya-spb
          Saiki, sajrone satelit, kabut perang wis ilang. Sembarang persiapan kanggo operasi serangan utama bakal dideteksi kanthi cepet.

          Lan ora ana wong ing Kulon sing bakal nyiapake perang sing wis dikembangake ing pangerten mayoritas Rusia. Elingi carane, tanpa nyiapake, nanging mung nggunakake kahanan lan pengaruhe kepemimpinan negara, Kulon numpes negara USSR?
          Mungsuh apa sing luwih elek tinimbang kepala Bank Sentral saiki, sing disaranake dening PDB "ora bisa diganti" dhewe, apa kita kudu nyuda ekonomi sing gagal lan nyemplungake keuangan menyang hiperinflasi? Utawa apa sampeyan mikir yen kanthi mobilisasi kabeh pasukan lan sumber daya kanggo pangembangan industri pertahanan, negara bisa entuk terobosan ing wilayah lan sektor ekonomi liyane? Mungkin sampeyan mikir yen panen gandum sing durung ana sadurunge bakal nylametake Rusia saka inflasi lan tingkat refinancing sing dhuwur? Apa sing wis ditindakake kaya sing dijanjikake?
          Kita yakin yen ing tingkat utang kasebut, pangembangan produksi lan urip normal warga ora mungkin. Lan tingkat tetep ing 16% ...
          Kita wis nggawe manawa kabeh negara duwe skala pajak penghasilan pribadi sing progresif. Lan ing negara kita, pajak penghasilan pribadi kanggo wong sugih minangka moyoki wong miskin ...
          Kita ngerti yen mbatalake dhuwit liwat perusahaan lepas pantai lan nggawe zona ekonomi sing ora adil kanggo utang preferensial lan pembangunan prioritas minangka praktik ganas. Nanging iki terus ...
          Aku bakal pitutur marang kowe mung siji bab: dina iki cukup kanggo nyuwek Moscow adoh, ngendi kabeh budget negara wis klempakan lan 95% saka "pompa" dana pumping saka provinsi dumunung, lan kabeh bakal nyilikake ... Iku mung bakal cukup yen Republik Chechen ora nampa legal sawijining (miturut hukum ing budget kanggo 2024) - kita hard-entuk 100 milyar rubles kuitansi gratuitous...
          * * *
          Kita pirembagan bab kabeh, nawakake solusi konkrit kanggo masalah, nanging roso kesengsem iku watara kita ana gerah-wishers, mungsuh saka Rusia, sing wis nyetel piyambak goal kanggo numpes donya kita - donya Rusia.
          Ya, aku bakal diobong kanthi isin kanggo nampa 60 rubel saben wulan ing negara sing biaya urip disetel 000-ewu rubel ... Apa sampeyan ngerti? Kaya nalika kita urip ing sangisore EBN, kita terus ngrasakake sinar "kamulyane" lan warisan ...
          1. -3
            2 april 2024 16:54
            Lan sampeyan nyathet kanthi bener yen ana perang lan taruhane ora padha, ya, lan liya-liyane. Nanging kenapa sampeyan nggawe gupuh? Ora ana sing mbatalake kolom 5 ing konteks operasi militer, kaya sing sampeyan deleng, nglawan kolom kaping 5 langsung ora bisa, kaya sing sampeyan deleng. Aja gupuh yen mung salah, nanging ora disengaja
            1. +6
              2 april 2024 17:08
              Kutipan: Geo73
              Lan sampeyan nyathet kanthi bener yen ana perang lan taruhane ora padha, ya, lan liya-liyane. Nanging kenapa sampeyan nggawe gupuh?

              Kepiye carane gupuh sing saya alami? Kasunyatan bilih aku disebut spade spade? Utawa sampeyan duwe conto carane "bebek elek" kita bakal dadi angsa sing ayu? Tuladha mangga!!!
              Nganti saiki, "bebek elek" dadi gemuk, bebek sing njijiki, isine sinis, sing nyedhiyakake kesejahteraan pribadi sing berlebihan ing basis bisnis apa wae ...
              Mungkin sampeyan ndeleng Sahibzadovna ing rags karo tangan metu? Iki minangka rasa seneng nalika ana 326 bank ing negara kasebut, tingkat refinancing yaiku 16%, lan kurs rubel wis suda kaping telu sajrone reformasi ...
          2. +1
            4 april 2024 17:42
            Inggih, ayo miwiti karo kasunyatan sing wis nampa sanksi, saka kang, aku yakin, hegemon ambegan abot, nanging Rusia tetep ing ekonomi. Ya, ana inflasi, nanging ora, ora nganggo ater-ater hiper, kaya sing diarepake sing ngetrapake sanksi kasebut. Menapa malih, "introducers" sanksi dhewe nampa iki inflasi padha saka 10 persen ing Great Britain kanggo 24 persen ing limitrophes Baltik. Bank Sentral? Kepiye babagan Bank Sentral? Ing kerangka Bretton Woods, ing ngendi kita diseret dening EBN sing ora bisa dilalekake ing taun 1990, Bank Sentral minangka salah sawijining cabang Federal Reserve System, sing ngontrol emisi ing Federasi Rusia kanggo tundhuk karo bathi dolar lan, nganti saiki, tetep. ekonomi ing jatah keluwen saka underfinancing. Nanging kita durung rampung ninggalake Bretton Wood? Isih ing IMF. Nanging nyatane, Cetrobank wis dilebokake ing kontrol pimpinan Federasi Rusia, amarga sanajan sanksi kasebut, PDB wis berkembang (minangka para ekonom ngomong, amarga ekonomi kita kurang dibiayai, lan sawise wiwitan SVO , Bretton Woods blinders nguripake mripat wuta lan sumber dhuwit mili menyang ngendi lan perlu).
            Aku ora setuju karo kasunyatan sing kita mung duwe tetanèn lan Komplek industri militèr ngambang. Kepiye babagan energi nuklir? Apa babagan industri antariksa? Kepiye babagan nggawe kapal, sing ngluncurake pemecah es siji-sijine? Lan mechanical engineering mrodhuksi kabeh saka nggabungke lan traktor kanggo auruses, kang kita ora isin menehi kanggo Comrade Kim. Lan sapa ing jaman globalisme mung lungguh ing kursi dhewe? Apple nggunakake sapir buatan saka Stavropol Monocrystal ing kamera. Lan ora ana apa-apa ... kayane kudune.. Tarif 16 persen mesthi akeh. Nanging maneh, aku ngelingi, Bretton Wood, sawise sanksi, kita ora duwe dekrit maneh, kita bisa nemtokake dhuwit. nyuplai awake dhewe lan ngatur aliran uga, lan ora tansah miturut tingkat 16 persen, iku cukup bisa kanggo nggawe "kahanan khusus" ing sektor perlu. Nanging aku kasengsem ing mergo? Apa sampeyan nelpon, sayangku? Supaya kanggo njupuk menyang lurung-lurung karo posters ngandika, "Mudhun karo Nabiulin 16 persen"?
            1. 0
              4 april 2024 18:32
              Kawicaksanan rakyat ngandika:
              Wong wicaksana sinau saka kesalahane dhewe, wong wicaksana sinau saka kesalahane wong liya, nanging wong bodho ora bakal sinau.
              Akeh kesalahan sing digawe ing pambangunan ekonomi lan keuangan Rusia ora dianggep lan diulang sacara periodik. Napa ing bumi, umpamane, Dana Kesejahteraan Nasional kudu nandur modal ing bank-bank Barat? Praktek apa iki mindhah pejabat saka panggonan menyang panggonan? Suwene sampeyan bisa njaga wong tuwa (luwih saka 70-75, pungkasane) ing pamaréntahan? Kaping pira kudu bola-bali yen wetenge negara lan sumber daya alame bisa digunakake kanggo kepentingan rakyat kabeh?
              Sampeyan wis nulis kabeh ing kene ... Ing Federasi Rusia ana kekurangan kapal perang, ora ana industri pesawat sipil, industri otomotif, robotika, lan industri elektronik wis didorong menyang pinggiran ... 75% saka negara kasebut. wilayah wis gasified, ana wilayah karo banyu impor, unit listrik diesel, lan ora ana jamban dilengkapi uga ing sekolah , lan sampeyan icebreakers ...

              Kutipan saka Leontrotsky
              Nanging aku kasengsem ing mergo? Apa sampeyan nelpon, sayangku? Supaya kanggo njupuk menyang lurung-lurung karo posters ngandika, "Mudhun karo Nabiulin 16 persen"?

              Aku nyatakaké kasunyatan supaya buruh layanan ora squeal ing euforia saka pseudo-sukses lan ora dilat wilayah sabab, nuduhake pengabdian kanggo awak ...
              Coba ngomong sing bener...
        3. +3
          3 april 2024 01:24
          Kutipan: Ilya-spb
          Sembarang persiapan kanggo operasi serangan utama bakal dideteksi kanthi cepet.
          Lan tanpa klompok gedhe ing tapel wates karo Rusia, serangan NATO ora mungkin.

          Kenapa serangan saka klompok gedhe?
          Iku luwih duwe bathi lan luwih aman kanggo muter game "siji gandum - numpuk? Loro pari-parian ...".
          5 drones menyang Beograd saben dina? 6 drone?... Siji serangan saben minggu? Loro serangan seminggu? ...
          Mungkasi kemampuan nyerang kita kanthi pukulan. Alon-alon ngunggahake suhu konflik - supaya ora godhok, supaya saben wong bisa digunakake.
          Apa kita wis biasa nyedhiyakake tank lan amunisi? Apa sampeyan ora biasa ing awal 2022? Padha mung seething lan ngancam! Nanging ora ana apa-apa - tank lan liyane ora menarik banget kanggo dibahas, pesawat - kita mung ngenteni kapan.
          Tansah konflik mbukak. Kaya sing bakal ditulis ing kene - "kita nggiling pasukan lan peralatan NATO."
        4. +1
          3 april 2024 10:47
          Kutipan: Ilya-spb
          Aku setuju karo sampeyan. Intimidasi dumadi minangka unsur kabijakan Barat.

          Apa sing kudu kita wedi? Ayo padha wedi. Kanggo perang, kanggo perang kaya mengkono, iku kanggo munggah menyang donya kapitalis, supaya sampeyan kudu posisi dhewe ora minangka menang, nanging minangka pemenang. Sing luwih banter babi Bandera, luwih akeh kepala hegemon karo NATO gonjang-ganjing.
          Kutipan: Ilya-spb
          Sembarang persiapan kanggo operasi serangan utama bakal dideteksi kanthi cepet.
          Lan tanpa klompok gedhe ing tapel wates karo Rusia, serangan NATO ora mungkin.

          NATO nganakake latihan skala gedhe ing cedhak wates Federasi Rusia, koordinasi pertempuran, supaya kita bakal weruh. hi
      2. + 10
        2 april 2024 17:29
        Ing sawijining wektu, Amerika Serikat nglairake strategi perang nuklir winates. Saiki, kabeh usahane teka perang ing wilayah winates sing ora kalebu wilayah Amerika Serikat dhewe.
        Sampeyan bisa ngelingi carane AS lan Bank Donya nyurung Hitler kanggo nyerang USSR lan banjur, nemokake piyambak "sekutu" karo USSR, telat mbukak ngarep kapindho - padha ngenteni USSR kanggo nandhang sangsara sabisa lan weakened ing perang. .
        Dadi saiki Amerika Serikat muter flywheel perang informasi palsu, nggunakake wayang Eropah kanggo intect gayropa marang Rusia. Aku pancen yakin yen Amerika Serikat bakal setya marang praktik sing wis kabukten nguber panas kanthi tangan sing salah. Lan padha duwe ing atine kanggo pit kita tanggi marang Rusia, nanging ing kuwi Artikel 5 ing bantuan bebarengan saka kabeh struktur NATO kanggo siji utawa luwih anggota saka organisasi iki melu perang karo Rusia ora dijaluk. Banjur Amerika Serikat bakal duwe pangarep-arep, lan bisa uga kapercayan, yen dheweke bakal lungguh ing jaban rangkah, kanthi aktif mbantu Geyropa nyandhang Rusia.
        Lan penjamin kita, sing nyatakake kapentingan tas dhuwit lan wis kaping pirang-pirang digambar "garis abang" sing ilang kaya tinta simpatik, ora bakal menehi risiko nggunakake senjata nuklir taktis ing sisihane, ing geyropa, lan luwih-luwih ora bakal menehi dhawuh kanggo nyerang nganggo senjata strategis ing wilayah AS. Kajaba iku, kabeh elit Rusia, sing duwe real estate, akun, lan sederek ing Kulon, duwe kepinginan ageng, mung patologis kanggo nggawe perdamaian karo kapitalis manca, amarga padha getih! Ya, wong sugih nouveau kita mung ora ngerti yen ngluwihi gunung, dheweke ora bakal ditampa minangka duweke - dheweke mung bakal dibuwang! Lan Amerika Serikat, kanthi alami, ngarepake yen kanthi ngrusak Rusia ing perang konvensional karo geyropa, bakal meksa Rusia nampa persetujuan ngremehake sing bener-bener ngrusak negara lan wong Rusia multinasional.
        Aku mikir kanggo nyegah kedadeyan kasebut, kita kudu duwe wektu kanggo ngatasi pinggiran ing awal musim dingin, nggabungake wilayah kasebut menyang Rusia.
        1. Komentar wis dibusak.
    2. +5
      2 april 2024 13:32
      Aku mikir yen sadurunge eskalasi, luwih bener kanggo menehi tekanan kanggo dhuwit: blokir perdagangan, ngganggu pasokan. (Kulon tetep alesan lan logika ing dompet.) Lan kabeh iki ora cetha dening kang tangan. Block Suez karo sawetara jenis Laka, supaya kapal lenggah tightly. Ana preseden, kita weruh asil. Ngatur kahanan darurat ing Terusan Panama kanthi asil sing padha. Ana titik sing rawan ing Rotterdam, Antwerp, lan London. Tumpahan bahan kimia, pupuk mbledhos, kapal kelangan daya lan jembatan dibongkar. Lan kapten ora langsung sok dong mirsani sing jangkar plowing ing ngisor. Apa wae bisa kedadeyan ... Iku kedadeyan, lan otak wong sing ora ngerti wiwit kerja. Mugi kelakon.
      1. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      4 april 2024 08:17
      Kutipan saka: ROSS 42
      Wektu kanggo mikir babagan doktrin serangan nuklir preventif, supaya ora puas karo pikirane yen kita menyang gerbang Swarga, dheweke bakal mati ...

      Nanging iki jawaban sing bener. Kabeh kaya ing film sing njijiki - sing utama yaiku mateni "ibu perang" ing omahe. Bisa ditarget, nanging ora bisa dihindari. Kaping pisanan, "kulawarga Adam" saka Bourgeoisie Utama.
      Amarga ora ana sing miwiti pembakaran - ora ana geni.
  2. +8
    2 april 2024 04:17
    Kadhangkala aku seneng nonton lalu lintas udhara liwat "panggung wétan". Sing paling menarik yaiku penerbangan reguler Kalita Air; pesawat perusahaan disewakake minangka taksi udara sing ngangkut peralatan militer. Ana penerbangan saka Korea Selatan utawa Jepang, mbokmenawa amunisi. Aku uga nemokake grafis menarik, ngandika sing padha terus-terusan 30 pengintaian lan pesawat tempur ing udhara, nanging iki mbokmenawa mokal, sanajan iku angel kanggo ngadili, amarga padha tau fly karo transponders diuripake. Iki minangka kasunyatan sing menarik babagan "frekuensi penerbangan sing durung tau ana sadurunge."
  3. +8
    2 april 2024 04:35
    Finns kepengin banget perang karo wong Rusia khusus ... ngusulake ngirim pasukan NATO menyang Ukraina.
    Ketukan drum perang wis bisa dirungokake kanthi jelas ... lan ora masalah yen Rusia ora pengin perang karo NATO ... isih bakal ditarik menyang konflik iki ... kontradiksi wis tekan ambang konflik.
    Muga-muga pimpinan Kremlin siyap kanggo skenario iki ... sanajan apa sing bisa dakkandhakake, negara kita ora nate siap perang karo para penakluk Barat ... mesthi perlu kanggo mbenerake rasa ora siap iki kanthi biaya getih gedhe saka rakyat kita.
    1. -5
      2 april 2024 07:03
      Finns kepengin banget perang karo wong Rusia khusus.
      Aku bisa ngelingake yen Finlandia minangka bagean saka Kakaisaran Rusia ... Lan kita uga bisa miwiti Distrik Militer Lor karo dheweke ...
    2. -4
      2 april 2024 14:11
      Quote: Lech saka Android.
      Ketukan drum perang wis bisa dirungokake kanthi jelas ... lan ora penting maneh yen Rusia ora pengin perang karo NATO ... isih bakal ditarik menyang konflik iki ... kontradiksi wis tekan ambang konflik...

      ...ing ngendi ana indoktrinasi ing Kulon sing Rusia (Putin) wedi perang, cukup mung push Bear lawas sing lara iki, lan lagu "Do the Russians want war" wis suwe ilang. arti asli:

      Ya, kita bisa perang
      nanging kita ora pengin maneh
      prajurit gugur ing paprangan
      menyang tanah susahmu.
      Sampeyan takon ibu
      takon bojoku
      banjur sampeyan kudu ngerti
      Apa Rusia pengin perang?
  4. + 15
    2 april 2024 04:45
    Jujur, aku ora ngerti apa sing kudu disiapake? Kita dudu Uni Soviet, kita ora bisa nangani konflik skala gedhe, kanthi gampang, ora ekonomi, utawa industri, utawa moral lan politik. Ya, lan NATO dhewe bisa, ing paling apik, nggawe gelombang pisanan, nanging banjur skates ora bakal metu-dalan uga (lan saiki aspal ninggalake dalan) ... Dadi ngrungokake kabeh pihak, ora ana sing pengin banget. kanggo perang, ora bakal ana dalan gampang kanggo loro-lorone, nanging saben wong stubbornly mekso sing kita kudu perang lan nggawe konflik utama, nanging ora ana kang bisa nerangake apa? lan kanggo apa? Pranyata tanpa entuk manfaat kanggo kabeh pihak sing bisa langsung. Pranyata yen tinimbang ngrampungake masalah nyata negara, lan ana akeh, ing kene lan ing tanggi, kita dipromosekake minangka alternatif kanggo dolanan prajurit, kanthi taruhan dhuwur kanggo wong biasa, lan tanpa kemungkinan. saka menang, sampeyan kudu ngakeni. Sampeyan kudu dadi bodho lengkap kanggo melu petualangan kaya ngono, apa kita bisa melu iki? Ya Gampang......
    1. +5
      2 april 2024 05:03
      Sampeyan kudu dadi bodho lengkap kanggo melu ing petualangan kuwi, apa kita bisa melu iki? Ya Gampang......

      Sampeyan kudu dadi bodho lengkap kanggo mikir yen NATO bakal menehi kembang lan sumpah tresna marang kita.
      NATO ngadeg ing gerbang kita, wis maju saka tapel wates Jerman lan wis bener-bener dikuwasani Ukraina, nyiapake springboard kanggo serangan ... saiki giliran negara kita.
      Perang karo NATO ora bisa dihindari ... kewan iki kepengin mangan lan kita dadi mangsa sing enak.
      1. +6
        2 april 2024 09:42
        NATO ana ing gerbang kita
        wiwit taun 2004, nalika negara-negara Baltik diakoni ing NATO. Kajaba iku, Rusia banjur ora nggambar garis abang kanthi tandha abang.
        1. +3
          2 april 2024 18:05
          NATO ana ing gerbang kita

          Ora bener!!! Rusia sing jahat iki saiki wewatesan karo NATO saka lor nganti kidul!!!
          Sarcasm, yen ana.
    2. +3
      2 april 2024 06:11
      Hmm... Aku setuju karo sampeyan. Nanging iki. Ayo ndeleng ora suwe - awal abad pungkasan ... Dideleng saka pratelan para sejarawan, ora ana sing pengin perang donya. Nanging kabeh wong nekad ngupayakake. iku. Lan pecah.
      1. +2
        2 april 2024 18:06
        "Ora ana sing pengin perang, perang ora bisa dihindari" - iki persis babagan wektu kasebut.
    3. 0
      3 april 2024 12:20
      Pranyata tanpa entuk manfaat kanggo kabeh pihak sing bisa langsung. Pranyata yen tinimbang ngrampungake masalah nyata negara, lan ana akeh, ing kene lan ing tanggi, kita dipromosekake minangka alternatif kanggo dolanan prajurit dolanan, kanthi taruhan dhuwur kanggo wong biasa, lan tanpa kemungkinan. saka menang, sampeyan kudu ngakeni.
      Penerima kasebut dumunung ing jaban rangkah. Kabeh utang kudu diilangi (ing AS wis meh tekan PDB), krisis ekonomi permanen kudu dirampungake, supaya ana untung, kabeh wong kudu dipromosikan. Dheweke ora duwe cara sing luwih apik kanggo ngatasi masalah kapitalisme kasebut tinimbang perang. Kanggo ngrampungake iki kanthi tentrem, kapitalis kudu pamit kanggo bagean saka bathi, sing ora bisa ditampa kanggo TNC. Dheweke ngarep-arep tuku kontrol ing tas nuklir Federasi Rusia, banjur butuh pengawas lan polisi nalika runtuh Federasi Rusia. Lan padha ing Eropah "luwe lan kadhemen". Sawise kabeh, pengungsi Arab duwe psikologi sing padha karo pasukan punitive: padha ora wedi mung kanggo wong sing ora bersenjata utawa nalika lagi 10 kanggo 1.
    4. -1
      3 april 2024 21:16
      Kira-kira 25 khimars prakteke refracted dalan NWO, nanging apa yen ana 200 mau? NATO ora lemah kaya sing sampeyan pikirake.
      1. 0
        8 april 2024 15:22
        Omong kosong opo? 25 unit paling super-duper ora bisa ngganti apa-apa, kajaba mung siji perang.......
  5. + 10
    2 april 2024 05:20
    Mbok menawa Amerika Serikat bakal menehi tekanan marang elit "wakal" Federasi Rusia?.. Kekayaan sumber daya Federasi Rusia mbok menawa cara paling realistis kanggo mbayar utang negara. Sekutu AS uga setuju karo tembung manis "reparasi".
    Aku ora bakal percaya yen "demokrasi" Barat bakal mbuwang milyaran kaya ngono yen ora ndeleng "jackpot gedhe."
    1. +7
      2 april 2024 06:14
      Dheweke ndeleng akeh. Kajaba iku, kita dhewe nuduhake "akeh perkara sing negatif kanggo kita." Lan sing paling penting, rasa wedi perang karo negara sing duwe senjata nuklir ilang. Mungkin dheweke ngerti apa sing kita ora ngerti?
      1. +7
        2 april 2024 07:09
        Lan sing paling penting, wedi perang karo negara sing duwe senjata nuklir wis ilang.

        Ana rasa wedi marang Uni Soviet, Barat ngerti manawa senjata nuklir bakal digunakake minangka respon, utawa yen sawetara negara bakal adoh banget kanggo nyetel kahanan dhewe. Lan Kremlin saiki wis ngulu lan didilat lambene ing kabeh omong kosong Barat sing dibuwang Barat bola-bali kanggo nyoba reaksi para tahanan Kremlin.
      2. +7
        2 april 2024 07:15
        Mungkin dheweke ngerti apa sing kita ora ngerti?


        Dear Dmitry.

        Aku mikir tembung sampeyan cedhak karo bebener.
        Kita (mayoritas populasi Rusia, ora ngerti babagan rahasia "pengadilan Madrid") ora ngerti akeh.
        Marine Le Pen ngeculake negosiasi sing ditindakake kanggo ngrampungake konflik militer ing Ukraina.
        Aku nganggep yen retorika palsu ing media Barat babagan persiapan militer negara-negara NATO kanggo perang gedhe karo Rusia minangka bagean saka skenario kanggo meksa Rusia sajrone negosiasi kapisah sing lagi ditindakake.
        Iki, mesthi, pendapat pribadi.
        1. 0
          3 april 2024 21:21
          Le Pen ngeculake negosiasi sing ditindakake kanggo ngrampungake konflik militer ing Ukraina.

          Kulon nggawe konflik metu saka biru, kok padha kudu mungkasi?
      3. +2
        2 april 2024 14:21
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Lan sing paling penting, wedi perang karo negara sing duwe senjata nuklir wis ilang. Mungkin dheweke ngerti apa sing kita ora ngerti?

        Ya, Dmitry, dheweke ngerti:
        "Pasukan wedhus wedhus lanang sing dipimpin singa bakal tansah ngalahake pasukan singa sing dipimpin dening wedhus lanang."
        Lan apa maneh:
        "Sampeyan bisa ngapusi sawetara nganti suwe, bisa ngapusi wong akeh sajrone sedhela, nanging ora bisa ngapusi kabeh wong ing salawas-lawase."
        hi
        1. +2
          2 april 2024 15:04
          Umumé, aku percaya yen ing nem sasi kita bakal mungkasi operasi militer. Dheweke nyebul menyang kuping babagan prestasi kabeh tujuan lan kamenangan kita. Nggoleki apa sing kedadeyan hi
          1. +1
            2 april 2024 15:07
            Kutipan saka: dmi.pris1
            Dheweke nyebul ing kuping kita babagan nggayuh kabeh tujuan lan kamenangan kita, ndeleng apa sing kedadeyan

            Nalika drone mabur ngubengi Rusia, ora ana gunane "nyebul" barang menyang kuping, amarga kabeh wong ngerti:
  6. + 10
    2 april 2024 05:30
    Entri peserta anyar menyang perang bakal ngluwihi ngarep.
    Lan saiki garis ngarep ngliwati kabeh wilayah Ukraina? Kanggo mbentang saka Samudra Arktik menyang Segara Ireng... Lan banjur ing ramalan penulis kelalen nuduhake Norwegia, Norwegia uga negara NATO. karo construction saka bunkers lan karcis kanggo feri?
    1. +3
      2 april 2024 05:53
      Kepiye carane mbangun bunker lan tiket feri?

      Ora kaya Napoleon lan Hitler, NATO nganggep operasi serangan sing nemtokake ing arah utama. Tujuane yaiku kekalahan pasukan darat Rusia, panyiapan blokade laut lan nggawe ketegangan sosial ing masyarakat Rusia (kelas ngisor ora pengin, kelas ndhuwur ora pengin lan ora bisa). Dheweke ora bakal luwih jero menyang expanses Rusia sing ora ana telas, mbuang divisi lan logistik sing overexerting. Dadi kabeh promosi kasebut yaiku Belarus lan Semenanjung Kola.
      Dheweke ndeleng kekalahan kita amarga ilang kontrol wilayah lan republik nasional sing adoh saka Moskow, sing bakal ngidini divisi pasca perang ditindakake kanthi biaya minimal.
      1. +5
        2 april 2024 06:16
        Apa Nazi ora nindakake blitzkrieg ing arah utama? Lan Bonaparte uga.
        1. +8
          2 april 2024 06:41
          Apa Nazi ora nindakake blitzkrieg ing arah utama? Lan Bonaparte uga.

          Babagan Bonaparte: dheweke ora butuh akuisisi teritorial ing Rusia, nanging kudu numpes tentara Rusia, sing nyebabake serangan ing Moskow. Lan iki arang banget ing skala Eropa. Ya, ora ana kekuwatan kanggo pendhudhukan lengkap (miturut standar Eropa). Sing utama yaiku meksa Alexander I kanggo ndhukung blokade Continental.
          Iki ora kabeh kasus karo Hitler: ing kene rebutan wilayah (Lebensraum) minangka prioritas utama. Mula ukuran operasi lan kerugian sing luar biasa. Ing wektu sing padha, akeh kurang manungsa waé wis mbayar kanggo dijupuk saka posisi tombol - Semenanjung Kola, Kaukasus, negara Baltik lan Leningrad tinimbang kanggo nyekel Moscow.
          Aku percaya yen nggawe pusat logistik lan akumulasi senjata kanthi jelas nuduhake kepinginan NATO kanggo mungkasi serangan Rusia ing Ukraina, nindakake operasi kanggo nyekel Belarus lan kalebu ing NATO (ing wangun apa wae), lan liquidate basis saka Lor. Armada kanthi manggoni Semenanjung Kola lan Bumi Novaya. Upaya sing bisa ditindakake dening Finlandia kanggo nggabung karo Karelia.
          Wangsulan: Bab ingkang utama - kanggo mbangkitaké sentimen protes ing roso kesengsem saka gagal militèr lan ngembangaken gerakan Islam radikal ing republik Asia Tengah, Ural lan wilayah Volga. Kita kabeh bisa ndeleng grin gerakan etno-religius iki ing 22.03.2024/07.10.2023/XNUMX (sayang yen telponku sinau saka acara XNUMX/XNUMX/XNUMX nyebabake reaksi negatif saka Rusia sing digawa ing nilai-nilai palsu. internasionalisme proletar).
      2. +5
        2 april 2024 06:40
        Nah, ayo padha pisah, apa sabanjure? Apa migran Afrika lan Meksiko bakal miwiti ngembangake Siberia? Apa aset oligarki Rusia bakal dijupuk lan disedhiyakake kanggo awake dhewe, utawa bakal ditinggalake sethithik kanggo dheweke, utawa bakal mbentuk administrasi kolonial saka dheweke?
        1. 0
          2 april 2024 06:49
          Nah, ayo padha pisah, apa sabanjure?

          Hegemon, miturut rekomendasi para ahli, bakal miwiti ngoptimalake populasi lan nyetel komposisi ras. Ya, ora ana sing mbatalake kamenangan energi ijo, lan mulane rasional (miturut pendapate) nggunakake sumber daya alam kanggo entuk manfaat saka peradaban.
          Lan aja kuwatir babagan para migran. Kepemimpinan kita kanthi ketat ngetrapake kabeh program internasional kanggo ngisi Rusia karo migran.
          1. + 10
            2 april 2024 07:49
            Hegemon, miturut rekomendasi para ahli, bakal miwiti ngoptimalake populasi lan nyetel komposisi ras.

            Nyuwun pangapunten, mesthi, nanging dudu apa sing kedadeyan ing Rusia sajrone 30 taun saiki, lan tanpa partisipasi hegemon, paling ora katon? opo
          2. +2
            2 april 2024 17:42
            Kepiye babagan para migran?
            Lan apa babagan oligarki Rusia? Sampeyan bisa uga ora mangsuli pitakon iki.
        2. 0
          2 april 2024 15:44
          Nah, ayo padha pisah, apa sabanjure? Apa migran Afrika lan Meksiko bakal miwiti ngembangake Siberia? Apa aset oligarki Rusia bakal dijupuk lan disedhiyakake kanggo awake dhewe, utawa bakal ditinggalake sethithik kanggo dheweke, utawa bakal mbentuk administrasi kolonial saka dheweke?

          Kepiye sampeyan seneng karo ide kanggo ngilangi ras Slavia? Muni lucu, ridiculous lan alam bébas?
          iki persis apa Hitler wanted kanggo nindakake, iku wong Eropah, dening cara
          1. +2
            2 april 2024 17:48
            Nyuwun pangapunten, nanging ras Slavia sing manggon ing Rusia wis ngalami krisis demografi sing jero nganti pirang-pirang dekade, diganti dening para migran, sanajan negara kasebut ora dikuwasani. Ing Belarus, ora ana wutah apa-apa.
        3. +1
          2 april 2024 18:09
          Utawa bakal mbentuk administrasi kolonial?

          Apa durung kabentuk? Dheweke kerja keras, lan suwe ((((((((((((((((((
          1. +1
            2 april 2024 19:11
            Paling ora ana sing ngerti maca ing antarane garis. hi
      3. -6
        2 april 2024 07:10
        Dheweke ora bakal nyelidiki luwih jero menyang expanses Rusia sing ora ana telas, mbuang divisi lan logistik sing overstraining.
        Dheweke ora kudu. Sawise serangan NATO ing wilayah kita, aku yakin manawa ancaman kanggo eksistensi Rusia bakal diumumake, kanthi kabeh sing ana. Yen ana, iki kalebu serangan nuklir marang mungsuh. Lan sanajan iki minangka senjata nuklir taktis, ora ing jumlah paling gedhe, banjur prajurit NATO, ing teori, kudu langsung njaluk perdamaian. Aku bakal nerangake apa. Peralatan NATO, umume, ora duwe perlindungan anti-radiasi. Padha sing ditemokake ing tank lan kendaraan tempur liyane sing diprodhuksi ing USSR lan Federasi Rusia. Padha ora pengin mati ing serangan nuklir, uga, padha ora bodho, sawise kabeh! Ora kaya sawetara politisi Barat, mesthi.
        Umumé, aku ora mikir yen NATO bakal mutusake kanggo nindakake agresi.
      4. 0
        3 april 2024 01:28
        Kutipan: Viktor Leningradets
        Ora kaya Napoleon lan Hitler, NATO nganggep operasi serangan sing nemtokake ing arah utama.

        Mamang banget.
        Luwih nyuda. Isih, milyar emas karo wong-wong emas kita gabung karo kita sacara ekonomi luwih gedhe tinimbang kemampuan kita ing jangka panjang.
        Lan aja ngelingi lelucon lawas yen China bakal nyerahake nyawane kanggo kita.
  7. +3
    2 april 2024 05:40
    Saliyane iki, mesthi ana plus gedhe liyane kanggo Amerika: kaiket dening perang ing Eropah, lan ora mung ing Ukraina, Rusia ora bakal bisa ndhukung China ing confrontation karo hegemon donya. Nanging saiki Washington duwe kesempatan pungkasan kanggo nyeret China menyang perang ing Taiwan lan dadi konflik karo Jepang, lan bisa uga dadi konfrontasi sing luwih jembar ing Timur.

    Iki minangka tugas utama Amerika Serikat.
    Nggunakake NATO kanggo perang ing Eropa, dheweke ninggalake China tanpa sekutu utama lan mbebayani banget kanggo Amerika - Rusia ing teater Pasifik. Dheweke, lan dudu wong Eropa, sing dadi sing utama ing konfrontasi sing bakal teka. Lan pusat kekuwatan yaiku negara-negara AUKUS lan sekutune ing wilayah kasebut. Sawisé kamenangan marang China, wong Anglo-Saxon ngarep-arep bisa ngrampungi Rusia kanthi gampang, sing kesangkut ing konflik Eropah. Smashing mungsuh Piece dening Piece iku dhasar saka ilmu militer.
    Sayange, kanthi kabijakan manca tanpa untu lan strategi militer sing ora kompeten, kita banget nyumbang kanggo pangembangan acara kanthi cara sing ditetepake dening Amerika.
    1. ada
      +3
      2 april 2024 08:25
      Kutipan: Viktor Leningradets
      ... Sawisé kamenangan marang China, Anglo-Saxon ngarep-arep bisa kanthi gampang ngrampungaké Rusia, sing macet ing konflik Eropah. ...

      Aku nuduhake badhan babagan kahanan, sanajan aku ora duwe titik wiwitan kanggo prédhiksi pembangunan ing A-TR lan China utamané, nanging aku ora pracaya ing gamblang saka struktur, Aku wis tau ndeleng iku. Aku percaya yen saiki ora ana gunane nyederhanakake. Ing mratelakake panemume, iku ketok sing Amerika Serikat lan NATO isih durung nggunakake sembarang unsur siap-digawe saka perencanaan militèr sing wis cukup digarap metu lan dikuwasani dening pasukan kanggo counter kita ing Belarus lan Ukraina, salah siji pribadi utawa ing. cara koalisi, mung sawetara "stubs" lan pacifist "Ramsteins". Kesimpulan sing bisa ditindakake ing kene yaiku: tingkat kebingungan sing cukup saka tumindak utawa wektune, bisa uga luwih awal tinimbang sing dikarepake. Ora mungkin ora nggatekake imbangan pasukan sing ora padha ing ijol-ijolan nuklir karo Amerika Serikat ing operasi strategis pisanan, kanthi nganggep kasunyatan manawa wektu iki bakal luwih suwe utawa duwe istirahat sing dawa (break) ing orane tumrap sekolah saka operasi utawa malah antarane wong-wong mau, awit iku misale jek mokal kanggo prédhiksi malah alam banget saka mesthi angel utawa malah mokal nganti informasi sing perlu bab kahanan lan, utamané, bab asil MNA wis akumulasi. Aku meh yakin manawa VPR mungsuh ora duwe pangerten umum babagan kahanan lan pangembangane, nanging uga ora duwe pendekatan sing manunggal kanggo iki, mula VPR ora bisa tumindak tanpa ngandelake karya lan pendapat para spesialis sempit ing macem-macem wilayah, lan ana samesthine liyane kebingungan ana. Setting awal pendekatan konseptual kanggo pembentukan konflik ing Timur. SN tansah nganggep pranata syarat kanggo perang nuklir winates ing wilayah makro karo pihak perang ing tengah ing GG, lan iki ora owah wiwit taun 90-an lan iki wis rampung - perang ana ing wilayah negara tengah Eropah lan kanggo saiki tetep ana.
      Ngelingi ing ndhuwur, aku cenderung manawa pasukan sing efektif banget ing Kulon golek pendekatan kanggo mangerteni proses kasebut lan dheweke ora siap ngetrapake rencana sing wis siap kanggo nggunakake pasukane; kontradiksi langsung uga bisa ditindakake. , lan arah utama konsentrasi upaya durung dipilih, sing bisa uga ora langsung amarga kemungkinan serangan global preemptive kita kanggo nanggepi panggunaan senjata nuklir taktis sing winates dening mungsuh, sing pancen wis digarap lan disiapake dening dheweke. , sing, iku sabenere imbangan ing ijol-ijolan nuklir karo kasur sing umumé ora ing sih, kang bakal nyabrang nasibe salib kanggo salawas-lawase.
      Kesimpulan: Kasur bakal ngevaluasi kahanan kanthi lengkap lan muter wektu nganti bisa nggawe keputusan sing bener sing bener, lan kanthi latar mburi proses iki, pasukan lan liya-liyane bakal bodho nindakake unsur-unsur rencana sing luwih gedhe.
      Ya, aku kelalen, miturut "buku primer" kita mesthi dadi sing pertama. Yen kita nampa manawa iki ora owah, banjur nari ngubengi Kakaisaran Langit ing sawetara cara minangka wayahe sing ngganggu lan ngganggu.
      kene. Nganti saiki aku ora weruh apa-apa liyane.
      Ya - lan babagan pemilihan presiden AS, kudu dingerteni manawa sadurunge Amerika Serikat ngadhepi tugas ekspansi menyang zona Arktik lan konsolidasi langsung ing Arktik (sumber daya, posisi sing nguntungake). Iki difasilitasi kanthi "game loro presiden saka rong partai." Perlu owah-owahan mesthi? Ora ana masalah - ing kene ana pemilihan lan presiden liyane kanthi aspirasi sing beda-beda, lan nalika bagean EuroNAT bakal ngobong geni perang, sampeyan bisa kanthi aman lunga karo wong lor kanggo mbangun Arktik lan nggawe vektor ancaman militer tambahan kanggo kita ing kana. , ngrampungake sawetara masalah liyane, nambah kayu bakar kanggo BV lan ing A-TR. Ya, akeh perkara sing bisa ditindakake nalika rencana insidious digawe ...

      Lan mung sing pungkasan, aku meh lali - kasur, miturut rencana bar-boom gedhe, lan ing EuroNAT uga, miturut "buku primer", ana siji acara liyane sing nemtokake kabeh pangembangan kahanan. gumantung - reformasi sosial kolosal saka orientasi sosialis, nyatane tatanan masyarakat "sosialisme militer" kanggo nggawa negara-negara Kulon menyang tingkat kesiapan lengkap kanggo perang ing istilah militer-politik lan ekonomi, utawa sing padha, sing padha sinau pengalaman. saka USSR lan negara sosialis liyane, uga Jerman fasis, kanggo dangu. Tandha-tandha pisanan saka pendekatan kanggo implementasine ing Amerika Serikat kira-kira setahun kepungkur, manuk hantu. Wakil Kepala Sekolah Keamanan Nasional AS J. Sullivan wis nemtokake arah gerakan kasebut, lan dina liyane Pr. USA J. Biden misale jek wis dikonfirmasi, nuduhake yen sing ora setuju "dibagi" lan "wong sing ora ngerti kabijakan partai" bakal tetep dadi minoritas, utawa kaya ngono. Ing cendhak, kabeh rumit ana ... nglirik
      1. +1
        2 april 2024 19:29
        Matur nuwun, Dmitry!
        Minangka tansah, kabeh iku kanggo titik lan kabeh ing urutan.
        Ing mratelakake panemume, iku ketok sing Amerika Serikat lan NATO isih durung nggunakake sembarang unsur siap-digawe saka perencanaan militèr sing wis cukup digarap metu lan dikuwasani dening pasukan kanggo counter kita ing Belarus lan Ukraina, salah siji pribadi utawa ing. cara koalisi, mung sawetara "stubs" lan pacifist "Ramsteins". Kesimpulan sing bisa ditindakake ing kene yaiku: tingkat kebingungan sing cukup saka tumindak utawa wektune, bisa uga luwih awal tinimbang sing dikarepake.

        Ya, kita miwiti kanthi nggunakake faktor kejutan, kanthi ora siap umum kanggo nindakake operasi militer ing tingkat sawetara front. Iki nyampur kertu kanggo mungsuh kita lan meksa dheweke main kanthi pertahanan. Inggih, padha liwati iki bali ing Perang Donya I, lan padha liwati nganti lengkap VICTORY. Nanging kita ora duwe pengalaman kaya ngono, mula kita nari ing rake Falkenhain.
        Ya, aku kelalen, miturut "buku primer" kita mesthi dadi sing pertama. Yen kita nampa manawa iki ora owah, banjur nari ngubengi Kakaisaran Langit ing sawetara cara minangka wayahe sing ngganggu lan ngganggu.

        Ing kene aku bakal mbantah manawa China sing pindhah lan ngancam bakal nggawe sawetara "Sfera Kesejahteraan Kesejahteraan Agung" lan pangembangan "globalisme terbalik." We are lungguh ing sidelines, quietly rotting lan ora nuduhke ancaman expansionist kanggo "miliar emas". Kita bisa ditinggalake kanthi sedhela, sajrone wektu kasebut, kita bakal ngrusak luwih akeh minangka kekuwatan lan bakal makili target sing bisa diakses saka sudut pandang Amerika Serikat lan NATO.
        Lan mung sing pungkasan, aku meh lali - kasur, miturut rencana bar-boom gedhe, lan ing EuroNAT uga, miturut "buku primer", ana siji acara liyane sing nemtokake kabeh pangembangan kahanan. gumantung - reformasi sosial kolosal saka orientasi sosialis, nyatane tatanan masyarakat "sosialisme militer" kanggo nggawa negara-negara Kulon menyang tingkat kesiapan lengkap kanggo perang ing istilah militer-politik lan ekonomi, utawa sing padha, sing padha sinau pengalaman. saka USSR lan negara sosialis liyane, uga Jerman fasis, kanggo dangu. Tandha-tandha pisanan saka pendekatan kanggo implementasine ing Amerika Serikat kira-kira setahun kepungkur, manuk hantu. Wakil Kepala Sekolah Keamanan Nasional AS J. Sullivan wis nemtokake arah gerakan kasebut, lan dina liyane Pr. USA J. Biden misale jek wis dikonfirmasi, nuduhake yen sing ora setuju "dibagi" lan "wong sing ora ngerti kabijakan partai" bakal tetep dadi minoritas, utawa kaya ngono.

        Iku kabeh bener, nanging Amerika banget inventif lan ngurmati lan nurture sing kreatif. Sampeyan mung bisa nyiyapake uga kanggo perang pungkasan. Ya, kepiye carane dheweke bakal tumindak lan luwih seneng kaget tinimbang siyap? Ing tanggal 22.06.1941 Juni XNUMX, iki pancen keputusane. Banjur, kita utawa China ora dadi ancaman nyata kanggo nyerang Benua. Nanging Amerika Serikat lan sekutu-sekutune bisa ngalahake China kanthi radikal, nyuda populasi lan wilayahe, lan kanthi praktis ngrusak kekuwatan industri. Nanging, jendhela kesempatan kanggo Amerika Serikat kanthi cepet nutup, lan ketoke padha mutusaké kanggo miwiti ing taun teka.
        1. ada
          0
          3 april 2024 06:09
          Salam Victor, bebarengan!
          Ya, aku dudu ahli strategi, levelku minangka militer, wis suwe banget lan kabeh sing ana ing ndhuwur bisa diarani kanthi aman minangka asumsi pribadi utawa reaksi menyang "kothak" saka memori lawas. "Buku ABC" beda ing kene, kayane luwih cedhak karo bebener miturut tujuane, nanging dheweke wis luwih saka 30 ngguyu
          Siji-sijine perkara sing aku ora mangu-mangu yaiku ngganti struktur, arah lan sing paling penting - urutan perencanaan tingkat strategis ing arah NATE kita, kanggo wektu sing ditemtokake - "banget angel", mekanisme sing nyenyet, penyesuaian sing paling mungkin. (kajaba masalah saiki lan pribadi) rencana aksi sing ana gandhengane karo:
          karo RB lan "Nanging Rama njupuk", kalebu amarga Gagal;
          kanthi komisi "klien" anyar;
          kanthi perspektif kahanan ing Ukraina.
          Lan banjur mung yen padha ing wektu kanggo puncak sabanjuré.
          Nanging kepiye, khusus NATO, ngembangake perencanaan militer kanggo nggunakake lan aplikasi pasukan gabungan blok ing konfrontasi karo China ora jelas kanggo aku, lan aku uga ora ngerti apa sing disiapake AS + WB ing A-TR. Nggunakake "kothak" minangka sumber informasi, aku ora bisa nggabungake kabeh dadi siji gambar sing bisa dipercaya, mula mung adhedhasar "perasaan perang" umum. Komentar sampeyan menarik kanggo aku, aku kudu nonton acara kasebut.
          Apa sampeyan yakin babagan "jendela nutup" kanggo AS? Apa dheweke ora bisa nyelehake "barang sing ora perlu" ing ngisor tutup kanggo sawetara wektu? Piye menurutmu?
          1. +2
            3 april 2024 07:13
            Sugeng enjing, Dmitriy!
            Aku nulis sadurunge kerja, ora ana telpon, mula cepet:
            1. NATO (ing mratelakake panemume, lan Mungkin ing mratelakake panemume saka Kepemimpinan saka Globalists) kawujud sawijining misi - ngilangi ancaman saka USSR. Saiki negara-negara sing kalebu ing kono (kajaba Inggris Raya) bisa dikorbanake kanggo mblokir Rusia ing arah kulon.
            2. Mulane, AUKUS Anglo-Saxon (Australia, Britania Raya, AS) aturan ing A-TR, narik kawigaten consangues (Kanada, Selandia Baru, Oseania), predator enom diwasa (Vietnam, Filipina, Indonesia, Korea Selatan) , lan, mesthi, bakal nguripake maneh dinosaurus - Jepang.
            3. Jendhela kesempatan bakal ditutup kanggo Amerika Serikat yen wong Tionghoa ngatasi masalah penyebaran maju kanthi cara dhewe. Ing babagan potensial produksi lan mobilisasi, dheweke isih ngluwihi kabeh kasebut ing ndhuwur, nanging ing babagan kemampuane kanggo nglindhungi wilayah utama panggonan / produksi, kahanan kasebut ora nyenengake. Dadi, yen Cina bisa nggawe sabuk pertahanan laut, kaya Jepang ing taun 1942, sepur Amerika bakal lunga ing salawas-lawase.
            3. Kita, sanajan "sibuk ing Eropa," bisa uga dadi sekutu China ing konfrontasi sing bakal teka, lan SSBN lan Penerbangan Strategis, uga kamungkinan nyebarake pangkalan ing Samudra Pasifik Lor, bisa dadi faktor sing nemtokake. .
            4. Ngelingi tumindak AUKUS sing ora bisa diprediksi, sampeyan kudu miwiti dhisik. Lan wiwitan sing paling apik, miturut pendapatku, dudu aneksasi Taiwan, nanging operasi kanggo nggabungake Korea maneh kanthi bantuan China lan Rusia.
            Sugeng dalu!
            1. ada
              0
              3 april 2024 13:31
              Matur nuwun kanthi sanget kanggo jawaban sampeyan!
              Ya, iki konstruksi sing cukup cetha. Bakal menarik banget kanggo ndeleng sawetara rencana pribadi, utawa luwih apik, ing conto praktis saka database.
              Inggih, kula mbayangno posisi RRC minangka tunggu-lan-ndeleng, banjur apa sing kedadeyan, apa iki kahanan kita? Kanggo kita, teater operasi liyane ing Timur Jauh ora dikarepake, mesthi. Ya, aku setuju, iku ora gampang kanggo kita lan mbebayani kanggo nggawe keputusan sing salah.
  8. +5
    2 april 2024 06:17
    . Kajaba iku, kabeh bakal dilengkapi kaya Rusia diserang maneh.

    Iki durung nate kedadeyan !! Lan kene maneh?

    Ing topik iki. Yen dheweke ngomong babagan perang kabeh wektu lan nyiapake kanthi intensif, mula bisa uga. Paling kamungkinan, NATO nggarap masalah ngirim pasukan menyang Ukraina lan prospek kanggo pangembangan kamungkinan saka kahanan iki.
    1. +1
      2 april 2024 06:26
      nimbang masalah ngirim pasukan menyang Ukraina
      Minangka detasemen?
      1. +3
        2 april 2024 06:29
        Kutipan saka parusnik
        Minangka detasemen?

        Lan ing kapasitas iki uga. Menapa malih, yen NATO lumebu ing Ukraina, ing kawitan bakal mung siji negara Eropah, lan ora kabeh bebarengan.
  9. +9
    2 april 2024 06:27
    Kutipan saka: dmi.pris1
    Lan sing paling penting, wedi perang karo negara sing duwe senjata nuklir ilang. Mungkin dheweke ngerti apa sing ora dingerteni?

    apik Aku setuju banget! Ana akeh keputusan sing ora dikarepke lan ora bisa diterangake saka Federasi Rusia. Wedi marang Rusia wis ilang. ...Mungkin ana wong sing "ing ndhuwur" dadi "korban" propaganda dhewe: parade, film babagan pasukan khusus, konsep senjata tuwa ...
    1. +1
      2 april 2024 08:26
      Bener, jagad saiki meh padha karo "pemukiman gagak" saka karya sing kondhang, sing kobong, diobong dening warga dhewe saka kabeh sisih bebarengan.
      1. +1
        2 april 2024 09:48
        jagad iki kaya "pemukiman gagak"
        "Eh, ayo gludhug menyang gegeran" (c)
  10. +6
    2 april 2024 06:48
    Saben aku maca komentar kaya iki, aku mikir ing negara ngendi aku manggon. Saben uwong ngrembug negara-negara NATO kanthi antusias. Mungkin ayo ngelingi Rusia. Apa pejabat Rusia, oligarki, pegawai negeri bakal perang karo NATO?
    Saiki ora ana sing ditindakake kanggo kamardikan, impor paralel ing endi wae.
    1. +1
      2 april 2024 18:14
      saka
      pejabat Rusia, oligarki, PNS
      wong sing atine wis suwe ora ngenteni apa-apa.
  11. +4
    2 april 2024 06:50
    Kontrol negara jero Amerika marang politisi Eropa wis tekan tingkat sing bisa meksa nindakake apa wae.
    Ing bagean iki aku setuju banget karo penulis. Amerika Serikat ora bakal ragu-ragu kanggo mbuwang Eropa menyang tungku perang anyar, lan bakal mlayu menyang tungku iki kanthi kesenengan masochistic tanpa mikir babagan akibate. Ing wektu sing padha, Amerika yakin yen dheweke dhewe ora melu langsung, dheweke bakal lungguh ing luar negeri kanthi tenang. Lan Eropa? Dadi apa sampeyan bener-bener ngrasakake dheweke?
  12. +3
    2 april 2024 07:34
    Ya, ora mungkin perang langsung karo NATO. Sawise kabeh, perang nuklir minangka pungkasane manungsa. Nanging aku mikir bakal ngrusak kahanan politik internal. Peta nasional durung rampung. Aku sing Crocus City wis ditampilake uga carane masalah karo migran bisa destabilize masyarakat Rusia.
    1. +3
      2 april 2024 11:07
      Sawise kabeh, perang nuklir minangka pungkasane manungsa.

      para elit kita wis nyatakake prasetya marang prinsip non-guna, lan non-proliferasi, lan liya-liyane ... sanajan Belgorod, utawa Kursk, utawa Moskow diowahi dadi Hiroshima, wayang kita ora bakal flinch lan bakal. ora nanggapi!
  13. +7
    2 april 2024 08:24
    "Lan aku ora pengin ngomong ing kene babagan "gangguan perhatian saka masalah internal" utawa kaya ngono.

    Artikel iki mung minangka conto saka "gangguan banal saka masalah internal."
  14. +7
    2 april 2024 09:10
    Mbokmenawa GDP ajeg maca artikel, analisis, lsp. saka jinis kuwi, pramila sampeyan ana ing donya poni pink. Kita kudu mudhun ing bumi. RF ora USSR dheweke ora bisa saingan karo NATO. Rusia minangka mobil trailer ekonomi donya, mung saiki ing bagean persenjataan padha ngeluh babagan kekurangan pesawat operator kanggo bom 3 ton, lan dheweke langsung arep perang karo NATO. Sawise ambruk USSR. Kerugian populasi - 26 yuta kerugian ekonomi - 40% mundhut produksi - 66% mundhut tetanèn - 44% apa sing kudu dilawan? Iki Uni saged saingan karo kabeh donya militèr lan ekonomi uga, kabeh sing perlu nindakake dhewe.
    Kita bali maneh menyang topik pemilihan ing Amerika Serikat.
    Ora perlu ndemek dheweke babar pisan politik AS njaba ora tau ora owah, ora preduli presiden sing ana, dheweke dudu sing utama, dheweke bakal mbantah, bakal gampang dicopot, kaya Kennedy utawa Nixon, ngubur pangarep-arep lan pangarep-arep sampeyan.
    Sawetara wong ngerti yen bubar maskapai Finnair Finnair mbukak jalur Tartu - Los Angeles. Kanggo sawetara alesan, dumadakan penerbangan saka California bakal ajeg ndharat ing bandara godforsaken ing kutha Estonia cilik.
    Ya, iku adhedhasar ing Tartu penerbangan strategis USSR, resimen kasebut diprentahake dening Dudayev sing kondhang. Landasan pacu kasebut wis diresiki ing kana, pengebom bisa ditampa. Pasukan Alliance dipasang ing kabeh pangkalan militer SA ing Baltik. Ing Adazi, ana latihan, aku teka menyang adhine kanggo sumpah, Dobele, Siauliai, ing wilayah Gaiziunai, pusat latihan Angkatan Udara 242 paling gedhé dumunung. padha masrahake dhewe anggota NATO Pengkhianatan kapentingan negara lan kemampuan pertahanan, iki mung cara kanggo ciri apa wis rampung. Dadi kesimpulan sing paling gampang - ora ana saka pimpinan saiki Federasi Rusia, ora arep perang karo Amerika Serikat lan NATO.
    1. +2
      2 april 2024 09:22
      Iku kabeh ringkesan kanggo artikel. Lan sampeyan ora perlu nambah apa-apa. Agung. apik hi
    2. +1
      2 april 2024 09:59
      RF dudu USSR lan ora bisa saingan karo NATO.
      Nanging apa maneh: Gemuruh geni, gumuruh kanthi kecemerlangan baja, para "Armatian" bakal nempuh kampanye nesu nalika dheweke ngirim kita menyang perang ..... lan marshal pisanan bakal nuntun kita menyang perang! (c)
      1. +1
        2 april 2024 18:17
        Ora ana marshal sing isih ana, aja ngarep-arep))))))))
        1. +1
          3 april 2024 08:13
          Ora ana marshal sing isih ana
          Nanging kepiye Shoigu, marshal Kemenangan ing mangsa ngarep?
          1. 0
            4 april 2024 11:29
            Kok kowe nglakoni iki marang dheweke?..
            Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
    3. +3
      2 april 2024 15:49
      Ora ana pimpinan Federasi Rusia saiki sing arep perang karo AS lan NATO.

      Dadi mayoritas wong biasa ora duwe niat gelut karo sapa wae! Ora percoyo aku? Deleng carane akeh wong sing kesusu ing taun 22 sawise mobilisasi diumumake.
  15. +3
    2 april 2024 09:54
    "Yen sesuk ana perang, yen mungsuh nyerang,
    Yen pasukan peteng teka,
    Minangka wong siji, kabeh wong Rusia
    Ngadeg kanggo Motherland free
    Ing bumi ing swarga lan segara
    Melodi kita kuat lan abot:
    Yen sesuk perang
    Yen sesuk munggah gunung,
    Siapke kanggo pindhah dina iki!
    Yen sesuk ana perang, negara bakal geger
    Saka Kronstadt menyang Vladivostok,
    Negara bakal gonjang-ganjing, gedhe lan kuwat,
    Lan kita bakal numpes mungsuh kanthi kejem!
    Ing bumi ing swarga lan segara
    Melodi kita kuat lan abot:
    Yen sesuk perang
    Yen sesuk munggah gunung,
    Siapke kanggo pindhah dina iki!
    Pesawat bakal mabur, senapan mesin bakal gemuruh,
    Tank kuwoso bakal gemuruh
    Lan kapal perang bakal lunga, lan infantri bakal lunga,
    Lan gerobak-gerobak sing mlayu-mlayu
    Ing bumi ing swarga lan segara
    Melodi kita kuat lan abot:
    Yen sesuk perang
    Yen sesuk munggah gunung,
    Siapke kanggo pindhah dina iki!
    Kita ora pengin perang, nanging kita bakal mbela awake dhewe-
    Kita nguatake pertahanan kanthi alasan sing apik.
    Lan ing tanah mungsuh kita bakal ngalahake mungsuh
    Getih cilik, jotosan gedhe!
    Ing bumi ing swarga lan segara
    Melodi kita kuat lan abot:
    Yen sesuk perang
    Yen sesuk munggah gunung,
    Siapke kanggo pindhah dina iki!
    Tangi wong, siap-siap munggah gunung,
    Drum luwih keras!
    Musisi, lunga! Singers, ayo maju!
    Swara lagu kemenangan kita!" (c)
  16. -1
    2 april 2024 11:04
    Ing wayahe nalika mung kesed ora ngomong ing Amerika Serikat babagan prospek Perang Sipil lan kemungkinan ambruk negara.

    mung wong kesed ing acara Solovyov sing ora nyanyi dongeng kasebut
    1. +1
      2 april 2024 18:19
      Lan iki aku mikir dhewe: yen Trump ditembak sadurunge Pemilu, lan trek mimpin kanggo BLM, lan saka ing kono menyang Gedung Putih ... Inggih, sejatine sifate teoritis? nglirik
  17. 0
    2 april 2024 11:29
    Klasik! Sanajan teks kasebut ora dawa banget ...
    1. +3
      2 april 2024 12:42
      Dadi kabeh bener. Ayo ngomong pajak lan rega mundhak, para migran ngobong benang luwih akeh, banjur bam! Lan katerangane, perang Juli, bisa uga Oktober.. Mungsuh-mungsuh ana ing sakubenge.. Njero lan njaba kok pengin produk sing murah, ngenteni sedulur, ayo njupuk Washington, kabeh bakal luwih gampang. ." - Sampeyan ngerti Apa sampeyan, wong wadon bodho, sing dina iki padha njupuk sapi siji saka sampeyan, lan sesuk, sesuk bakal bali sepuluh! - Sabar, mbakyu. Kita bakal nguripake maneh. Kita bakal nguripake kabeh maneh! Free wadon "(c)
  18. +3
    2 april 2024 12:59
    Ing wayahe nalika mung kesed ora ngomong ing Amerika Serikat babagan prospek Perang Sipil lan kemungkinan ambruk negara.


    Kita biasane seneng topik iki. Perang Sipil mung ora masuk akal, amarga sifat apolitis saka wong Amerika biasa.

    Nanging kenapa nyerang tenaga nuklir kanthi risiko ngrusak kabeh wong, kalebu Amerika Serikat? Dheweke wis nampa sumber daya; masyarakat bisa dikonsolidasi liwat intimidasi tanpa perang kanthi kemungkinan karusakan lengkap. Amarga yen perkara kasebut ora mung ana ing Eropa, sanalika rudal nuklir pisanan mabur, ijol-ijolan serangan nuklir global bakal diwiwiti. Apa wong Estonia wis siyap ngungsi menyang AS, mikir yen rudal ing kana ora bakal tekan? Lucu.
    1. +2
      2 april 2024 13:17
      Nanging kenapa nyerang tenaga nuklir kanthi risiko ngrusak kabeh wong, kalebu Amerika Serikat?
      Supados teks langkung narik kawigatosanipun, supados mboten mikiraken masalah ingkang ngremenaken... Perang enggal teka, kita kedah nyawiji, supados saged ngalahaken mengsah wonten ing lahan mengsah, kanthi sakedhik nyawa, kanthi jeblugan sing kuat. Mungsuh ana ing gapura, dheweke nggambar garis abang, nanging ora digatekake, nembus gapura. Yen mung duwe wektu kanggo nggambar bunder sihir ... eseman
  19. +1
    2 april 2024 17:20
    Aku wonder - penulis bakal mangan topi yen ora ana perang? hi
  20. Bai
    0
    2 april 2024 18:55
    Amerika Serikat tansah ngganggu perhatian para pamilih saka masalah internal kanthi miwiti perang ing ngendi dheweke dhewe melu. Pamilih AS ora kasengsem ing perang wong liya. Mung perang dhewe sing bisa ngganggu perhatiane.
    Lan yen negara butuh perang kanggo ngrampungake masalah internal, dheweke bakal melu dhewe, nanging dadi kepala koalisi.
  21. +4
    2 april 2024 19:27
    Kanca-kanca!
    Aku pancene seneng nuduhake optimisme lan pracaya yen ora bakal ana perang amarga sawetara alasan, nanging 22 Juni 1941 paling ora mbantah iki. Cetha yen Rusia modern dudu USSR, lan Eropa dudu Reich, Putin dudu Stalin, nanging prinsip nolak sing jelas banget mbebayani. Sampeyan bisa, mesthi, ngrujuk marang oligarki bosok, menyang menara Kremlin, kanggo siji bab, liyane, nanging ana specificity, ora abstraksi. Lan kekhususan iki banget fasih:
    Iku ora adil sing Siberia belongs kanggo Rusia

    Madeleine Albright.

    Rusia wis mati. Kita ora tau ngentekake dhuwit kanthi apik sadurunge

    Lindsey Graham

    Tugas Rusia sawise kalah ing Perang Dingin yaiku nyedhiyakake sumber daya kanggo negara sing makmur. Nanging iki mung perlu 50-60 yuta wong

    John Mayor

    Sing luwih cilik populasi ing wilayah iki (USSR lan Rusia), luwih sukses pembangunane dening Kulon.

    Zbigniew Brzezinski

    Tujuan NATO yaiku kanggo ngenalake pasukan penjaga perdamaian ing mangsa ngarep menyang wilayah konflik etnis lan perselisihan tapel wates saka Samudra Atlantik nganti Pagunungan Ural.

    Bill clinton

    Wong Slavia (Rusia, Belarusia, Ukrainia) kudu kerja kanggo kita, lan yen kita ora butuh maneh, ayo padha mati. Vaksinasi lan perlindungan kesehatan ora perlu kanggo wong-wong mau. Kesuburan Slavia ora dikarepake ... pendidikan mbebayani. Cukup yen bisa ngetung nganti satus... Saben wong sing berpendidikan bakal dadi mungsuh kita. Kabeh bantahan sentimental kudu ditinggalake. Wong iki kudu diatur kanthi tekad wesi.

    Adolf Hitler

    Rusia ora kudu dadi negara gedhe lan kuat sing percaya yen dheweke duwe hak nindakake apa wae sing dikarepake. Rusia mung kudu bubar dadi negara cilik sing ora duwe kekuwatan lan akeh ambisi, amarga yen ora, aku mbaleni maneh, aku ora weruh pungkasane perang ing Ukraina. Nyatane, dina iki kita luwih maju menyang kahanan Israel. Iki tegese kita tansah siyap kanggo soko kanggo miwiti kedaden. Ora dina iki utawa sesuk, nanging ora bakal luwih tenang

    Martin Herem, Panglima Angkatan Bersenjata Estonia.

    Mungkin padha guyon? Aja mikir. Pitakonan ora kanggo mikir soberly, pitakonan kanggo urip dhewe lan nglindhungi negara. Aku bisa dadi lawas-gaya lan bodho, nanging misale jek kula sing iki persis cilik.
    1. 0
      3 april 2024 13:21
      Dear penulis! Perang, minangka inti saka karusakan fisik, wis lumaku kanggo dangu. Nanging, 24 taun lan 87 persen, iki minangka prestasi utama wong Kulon. Sanajan tanpa bedhil, dheweke entuk lan bakal entuk 6 taun maneh apa wae sing dikarepake. IMHO mesthi. hi
  22. +1
    3 april 2024 01:43
    Wong-wong sing duwe pikiran analitis nggambarake konfrontasi karo NATO ing 2014, lan kanthi wiwitan Distrik Militer Lor, iki dadi jelas. Saiki iki wis thukul dadi kapercayan Absolute lan, mbokmenawa, iku paling apik kanggo ninggalake bravado ing wangun analogi karo kalah kalah Hitler lan Napoleon, sing tau nyuwil untu ing Rusia. Federasi Rusia modern adoh saka USSR, kang wis tentara saestu kuwat lan salah siji saka ekonomi paling kuat ing donya, kang nemtokake wewenang politik ing ajang internasional. Iki tegese nglawan aliansi "Overseas" karo "Amerika Serikat Eropa" saiki bakal angel banget. Lan kahanan saiki kanthi histeria militèr kanthi sistematis sing ditindakake dening Kulon katon ora ana pilihan liyane kajaba konfrontasi militer sing mbukak. Senajan aku pengin salah. Aku pancene pengin.
  23. +1
    3 april 2024 02:56
    sawise
    ...rencana neraka para pemimpin ing mburi layar ...

    Penulis, minangka analis sing kompeten, ora ana kanggo kula pribadi.
  24. +2
    3 april 2024 10:36
    motif Washington

    Ya tetep wae... :)
    Kaya ing perang donya pungkasan - kanggo entuk bathi saka perang ...
    Ya, mbusak Eropa minangka pesaing ...
  25. +1
    3 april 2024 15:44
    Ana akeh banget tembung pinter sing nuduhake, ing mratelakake panemume, carane pungkasan politisi Rusia lan ilmuwan politik saka kasunyatan. Nyuwun Kaya sing ana ing USSR ing taun 1940, lan ing wiwitan taun 1941. Kasunyatane yaiku Barat wis ngrancang pukulan total kanggo Rusia - ing "Minangka biasane": tanggal 22 Juni 2024. Lan dudu "Agustus-September," kaya sing diterangake dening penulis artikel kasebut. Aku wis ngrancang lan saiki ngrampungake persiapan pungkasan kanggo iki. Pertimbangan para ahli strategi Barat padha karo Napoleon lan Hitler. Lengkap Rusia ing 3 sasi panas. Lan ngaso ing laurels. Bener, kira-kira seprapat kepungkur, ana artikel sing rada pinter babagan iki. Rencana serangan iku pinter. Iku kasusun saka 2 fase ganti cepet: 1) serangan atom-rudal-nuklir global ing kabeh wilayah Rusia, karo kabeh sing ana. ("Yen bedhil digantung, mula kudu murub"). Banjur langsung, minggu kanggo bledug nuklir dumunung lan langsung: 2) Entri saka tentara invading ing sadawane kabeh tapel wates Western. Persiapan pungkasan saiki lagi rampung - pangiriman kanggo tahap 2). . AS nganakake latihan kanggo tahap 1 setahun kepungkur, miturut artikel pungkasan kasebut. Iki nalika, ing Mei kira-kira 2023, kabeh kapal selam nuklir strategis AS kanthi atusan rudal menyang segara lan dumunung ing posisi peluncuran bebarengan ing kabeh telung samudra. Ing wektu sing padha, drone cilik mabur menyang Moskow lan langsung nyerang kubah Kremlin ing ndhuwur kantor Putin. Kanthi iki, Amerika Serikat yakin yen siji drone tekan target kasebut, mula kabeh hulu ledak nuklir saka rudal mesthi bakal nyerang kabeh target sing direncanakake ing wektu sing padha. Ing kana, latihan busana kanggo tahap 1) karusakan Rusia dening Amerika Serikat rampung kasil ditindakake setahun kepungkur. Dadi saiki iki wektu kanggo nulis wasiat ... bener - ora jelas kanggo sapa: ora bakal ana sing maca. Ya, dheweke bakal kobong. Nanging ana kabar apik: amarga kabeh wong nundha wiwitan Perang Total nganti luwih suwe, kita kabeh ora duwe wektu kanggo wedi: "roket wis teka - lan AHA" ...
    Ngetung sawetara "kewarasan para panguwasa Kulon" iku omong kosong. Sapa sing bakal mikir kanthi akal ing kana? 95 taun SS-Soviet Soros utawa apa? Dadi bakal mati wae. "Banjur aja nganti ana wong sing njaluk sampeyan." Utawa penulis virus Bill Gates?...
    Dadi ayo ngombe bir kanthi tenang: nasibe wis ditemtokake. Kita nyiapake tanggal 22 Juni - AS BISANE. (panulis artikel kasebut njlèntrèhaké rincian persiapan kanthi bener, aku mung lali babagan latihan fase 1 taun kepungkur), sawise tentara invasi gedhe ora bakal dibutuhake. Mung ana siji cara: wong percaya kudu ndedonga marang Gusti Allah. Rusia ora duwe kawilujengan liyane saiki: "Aja ngandel marang para panggedhe ing bumi." Kitab Suci
  26. +3
    3 april 2024 16:26
    Ora ana sing luwih mbebayani tinimbang ngremehake kahanan. Sawise seri saka perang ing siji abad kaping 19 lan 20, ana pendapat sing kabeh luwih "gedhe" perang ora bisa, amarga ana gegaman elek - senapan mesin Maxim, ing 1939. Pimpinan Prancis nyatakake yen Jerman ora bakal wani nyerang kita, amarga Prancis duwe Garis Maginot lan luwih kuwat. Aku ora mikir iku worth ngelingi carane iku rampung?
  27. Komentar wis dibusak.
  28. 0
    3 april 2024 21:44
    "
    Ing artikel sabanjure kita bakal ngomong babagan kemungkinan rencana AS.
    Adhedhasar isi artikel kasebut, kita bisa uga ora duwe wektu kanggo ngobrol.
    Sampeyan kudu nyatakake tanggung jawab Amerika Serikat, supaya bisa ngomong, kanggo kabeh sing ala ing donya iki, minangka instigators lan penyelenggara utama. Sing. konflik militèr sing serius sing ditimbulaké déning para pemakan iwak lan wong Kutub liyané kudu ngakibataké serangan kita marang Amerika Serikat. Yen ora, asu ajag iki bakal nggegirisi kita nganti kita padha mati. Kaping pisanan, Amerika Serikat nggawe Ukraina dadi Russophobe sing galak, ora bisa dirundingake, banjur giliran Eropah Timur bakal teka, ora bakal mbantu, bakal mbuwang Eropah Kulon, lan dheweke dhewe bakal nggosok tangane ing bawana sing adoh.
    Pemilik kudu tanggung jawab marang wong-wong mau.
  29. 0
    4 april 2024 08:11
    Ora mungkin yen kasur ngapusi yen dheweke menang ing perang donya. Kerugian minimal, keuntungan maksimal. Lan kabeh ing biaya wong liya. Lan saiki kabeh wis bola-bali miturut skenario lawas sing wis suwe. Sing katelu wis ditindakake, lan kuping belang lintang, kaya biasane, tetep metu ing kabeh pojok.
    1. 0
      4 april 2024 11:41
      Subtleties linguistik saka formulasi.
      Koalisi negara-negara Nazi-fasis Eropa mesthi dikalahake dening Tentara Merah Uni Soviet sing gedhe, lan apa sing ditindakake dening Tentara Kwantung sing apik banget. hi
      Lan staf menang: kira-kira enem bom udara Jepang nganti kaliber 50 kg tiba ing wilayah kontinental ing wilayah sepi (kanggo sing kasengsem ing data sing akurat, ora angel ditemokake), kerugian manungsa, utamane dibandhingake karo wong Tionghoa lan Soviet, sing diabaikan; ekonomi ing munggah lan jalaran saka Great Depression wis pungkasanipun diatasi; sistem financial global sing ono gunane kanggo Negara wis ditetepake lan kabeh wong ing saubengé utang iku; Kakaisaran Inggris wis dirusak lan USSR rusak; ana Baton Atom Besar, lsp, lsp....
      1. 0
        4 april 2024 11:45
        Aku ngguyu nganti suwe nalika maca ing sawetara crita detektif sing diterjemahake ing taun 1990-an kepiye wong Amerika biasa nandhang sangsara nalika WW2: sampeyan mung bisa tuku ban mobil setaun...
        Pancen, kanggo sapa inten cilik banget, kanggo sapa kerak-kerak wis mould sad
  30. 0
    4 april 2024 08:56
    Vanga ujar manawa Eropa bakal dadi bawana sing ora ana pedunung ing taun 2025
    1. 0
      4 april 2024 11:30
      Dheweke uga ngomong babagan "Syria durung tiba."
      Apa kita nyimpen popcorn?
      1. 0
        4 april 2024 12:39
        Cara mung. Nanging pungkasan peradaban Kulon wis suwe diramalake. Ana peramal sing ora kaetung
        1. 0
          4 april 2024 12:54
          Kepiye peradaban kita diprediksi bakal berkembang.
          Nanging iki ora nggawe luwih gampang kanggo kita (((((((((((
  31. +1
    4 april 2024 11:09
    Babagan Total Attack of West ing awal musim panas, aku ngabari Konstantin Valentinovich Sivkov liwat saluran langsung, seprapat kepungkur, kanthi lampiran artikel pinter sing pisanan karo fakta pangembangan serangan nuklir AS saka kapal selam a taun kepungkur. Dadi Sivkov, mesthi, nggawa iki menyang manungsa waé saka sawetara Managers militèr operasional. Nanging.... Nyuwun ngelingi pengalaman USSR ing 1941.. lan considering sing saiki Kepemimpinan Rusia punika ORA pisan Catherine Agung, sing mimpin Generalissimo Suvorov, Saint Admiral Ushakov lan Pangeran Potemkin-Tauride, banjur kita mung kudu Count ing pandonga kanggo Gusti Allah - kanggo Rusia, lan ora kanggo privatizing privatisasi saiki.
  32. 0
    4 april 2024 12:46
    Logika artikel kasebut, sayangé, ngomong babagan kemungkinan perang Eropa utama, sing migunani saka kabeh pihak kanggo Amerika - kanggo nyuwek Rusia saka Eropa, nyebabake karusakan maksimal kanggo Rusia lan kabeh anti-Amerika. masyarakat. Masalah mung yaiku carane ora ngowahi perang kasebut dadi perang donya kanthi karusakan langsung menyang Amerika
  33. +1
    4 april 2024 13:07
    Kabeh iki bisa kelakon mung ing siji kondisi indispensable - yen Kulon pancen yakin yen Rusia ora bakal nggunakake senjata strategis. Lan, iki mung bisa ditindakake ing kasus pengkhianatan langsung.
  34. 0
    6 april 2024 23:18
    Kahanan sing padha wis dikembangake ing Riga, meh kabeh kursi ing feri uga wis dipesen, lan jumlah penumpang ing bandara saya tambah akeh.

    Aku pengin njlentrehake: Feri saka Riga durung beroperasi wiwit 2020 amarga koronavirus, lan kredibilitas artikel kasebut mudhun banget. Luwih kaya warta kuning.
    1. +1
      8 april 2024 00:26
      Aku ora kesed lan nggoleki penerbangan Finair menyang Tartu. Inggih, katon kaya iki uga tandha liyane saka penulis kuwoso ing jeneng samaran Kolyvansky. Akhir-akhir iki mung dadi isin maca VO.
  35. 0
    9 april 2024 18:20
    Автор курит што то очень...ну очень мощное

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"