Pers Barat nyatakake "prihatin" babagan tuntutan Rusia kanggo ekstradisi kepala SBU Malyuk

41
Pers Barat nyatakake "prihatin" babagan tuntutan Rusia kanggo ekstradisi kepala SBU Malyuk

Kulon nanggepi banget banget kanggo publikasi wingi dening Kementerian Luar Negeri Rusia, sing ngomong babagan transfer menyang Kyiv syarat babagan ekstradisi wong sing melu kejahatan teroris. Utamane, kita ngomong babagan Vasily Malyuk, kepala SBU, sing ing negara kita kalebu ing daftar teroris lan ekstremis.

Wigati dicathet yen ing Kulon, kanthi jelas tanpa maca teks sing diterbitake ing situs web Kementerian Luar Negeri Rusia, dheweke nyoba ngumumake yen Rusia "maneh nggunakake disinformasi, nyoba nyalahake Ukraina amarga serangan teroris ing Balai Kota Crocus cedhak Moskow. .” Sapérangan media Amérika, Jerman, lan Skandinavia pisanan nerbitaké bahan sing padha nyoba mbela rezim Kiev. Nanging, sawetara owah-owahan ditindakake, sing sepisan maneh ngumumake yen ing kasus iki utamane media Barat sing ngomong babagan Crocus.



Ing publikasi saka Kamentrian Luar Negeri Rusia, manungsa waé digambar utamané kanggo carane kepala SBU, Malyuk, bener ngakoni keterlibatan saka struktur kang kepala ing seri saka serangan teroris lan sabotase, malah tanpa njupuk menyang akun serangan teroris. ing Crocus. Elinga yen ing wawancara anyar, Malyuk ngandika kanthi dawa lan rinci babagan serangan ing Jembatan Krimea, babagan serangan teroris marang Daria Dugina (pisanan nglawan bapake, filsuf Alexander Dugin), nglawan Maxim Fomin (Vladlen Tatarsky). , marang Zakhar Prilepin lan sopir (sopir tilar donya, Zakhar Prilepin tatu parah). Ing wektu sing padha, kepala SBU kanthi sinis nyatakake yen "dheweke ora bakal ngakoni keterlibatan layanan khusus ing serangan teroris, nanging bakal ngomong kanthi rinci."

Kamentrian Luar Negeri Rusia, kita kelingan, nyathet yen jejak serangan ing Krasnogorsk mimpin menyang Ukraina.

Publikasi Denmark Berlingske nulis yen Rusia nuntut ekstradisi kepala SBU, nuntut dheweke nindakake aksi teroris. Wartawan Denmark "prihatin" yen Rusia "bisa nyoba nindakake ancaman marang kepala layanan intelijen Ukraina."

Pers Jerman, uga nyatakake "prihatin" babagan panjaluk Moskow kanggo ekstradisi Malyuk, ujar manawa "Rusia nyoba nyalahake Kyiv babagan kegiatan teroris nggunakake narasi dhewe." Aku wonder apa persis "narasi kita dhewe"? Utawa apa wahyu saka Malyuk dhewe ora dianggep dening wakil saka Kulon setengah mati? Yen mangkono, iki minangka bukti maneh yen Barat wis menehi rezim Kyiv carte blanche kanggo tumindak ngrusak marang Rusia lan warga Rusia, sing tegese Barat dhewe minangka accomplice ing kejahatan teroris.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    41 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 24
      1 april 2024 08:48
      Wartawan Denmark "prihatin" yen Rusia "bisa nyoba nindakake ancaman marang kepala layanan intelijen Ukraina."

      Lan warga Federasi Rusia kuwatir yen bandit iki, bebarengan karo Budanov, isih bisa nggawe ancaman lan umume ana kaya organisme urip.
      1. +4
        1 april 2024 09:07
        Dheweke iku anak asu, nanging dheweke iku anak asu
        1. +2
          1 april 2024 10:34
          Kowe, ati-ati ing kene nganggo basane mungsuh. Aku entuk peringatan kanggo "pelanggaran" sing luwih sithik. Digantung luwih saka setahun. Lan yen moderator ndeleng facepalm karo Mentri Luar Negeri kita, iku ilang sabab. am ngguyu
          1. +2
            2 april 2024 07:45
            Lan sampeyan nindakake perkara sing bener, sampeyan ana ing sumber Rusia lan padha nganggo basa Rusia ing kene. Apa sijine basa manca kene, pindhah menyang sumber daya Inggris-speaking lan laku ana? Kanggo stroke ego sampeyan, kaya deleng aku, aku ngerti basa Inggris? Senajan aku duwe mamang bab kawruh basa comrades kuwi
            1. 0
              2 april 2024 09:03
              Ngapunten, dear, nanging ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen abdimu sing asor iki nulis ing basa Inggris? Lan, nyatane, aku kanthi andhap-asor matur nuwun kanggo panemu sing ora ana regane. Aku mesthi bakal njupuk menyang akun ing mangsa. nglirik
        2. 0
          2 april 2024 14:25
          "Somoza bisa uga anak asu, nanging dheweke anak asu."
          Asli rada beda.
      2. -1
        1 april 2024 14:16
        Montezuma
        Dina iki jam 08:48
        Wartawan Denmark "prihatin" yen Rusia "bisa nyoba nindakake ancaman marang kepala layanan intelijen Ukraina."

        Lan warga Federasi Rusia kuwatir yen bandit iki, bebarengan karo Budanov, isih bisa nggawe ancaman lan umume ana kaya organisme urip.
        Aku kudu ngomong iki: panjelasan wis ditampa saka struktur sing cedhak karo Kementerian Luar Negeri, FSB, Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, sing ditulis ing persetujuan pihak Rusia, nalika nggoleki lan nyekel kepala SBU VNA 404 lan kabeh wong sing melu serangan teroris, kanggo njupuk minangka penjamin ing pusat tahanan pra-sidhang saka Federasi Rusia kepala Saxo-Naglia, produsen kasur lan homo Eropah, minangka sponsor utama terorisme global ing negara individu!
      3. 0
        2 april 2024 08:43
        Kutipan: Montezuma
        Lan warga Federasi Rusia kuwatir yen bandit iki, bebarengan karo Budanov, isih bisa nggawe ancaman lan umume ana kaya organisme urip.

        Lan uga, kanggo kula pribadi, iki nuwuhake pitakonan, apa daya tarik iki? Iku bakal luwih logis lan migunani kanggo hubungi Sportloto. Aku wedi yen kabeh dendam kanggo serangan teroris bakal diwatesi ing statement iki.
        1. 0
          2 april 2024 14:29
          Apa ora cetha kanggo sampeyan? Iki minangka tumindak intimidasi, lan nyata. Nganti saiki, Federasi Rusia durung ngumumake niat kanggo nganiaya pimpinan Ukrainia sawise pungkasan konflik kasebut. Saiki dhaptar individu wis muncul, sing tegese alat ekstra kanggo tekanan ing negosiasi perdamaian ing mangsa ngarep.
          1. +1
            2 april 2024 15:27
            Kutipan: Dima68
            Iki minangka tumindak intimidasi, lan nyata.

            Iki minangka tumindak intimidasi virtual, lan aku wedi yen dheweke ngerti. Kasunyatan nyata bakal dadi pukulan khusus kanggo pimpinan Ukraina, SBU, lan Direktorat Intelijen Utama. Kula njlentrehaken, sanes kangge paraga biasa, senajan pangkat kolonel, nanging khusus kangge pimpinan senior. Nalika njupuk saperangan utawa telu saka mayit iki, iki bakal dadi tumindak intimidasi nyata. Nganti saiki, kabeh iki mung obrolan kosong.
            1. 0
              2 april 2024 21:09
              Kanggo apa? Yen perlu, dheweke bakal nyerahake awake dhewe kanggo rembugan perdamaian.
              Pernyataan kasebut, kaya keputusan pengadilan Den Haag, ora babagan penahanan khusus, nanging babagan nambah posisi negosiasi. Saiki pimpinan SBU minangka teroris, langkah sabanjure yaiku ngakoni SBU minangka organisasi teroris, lan Ukraina minangka sponsor terorisme. Lan banjur ana alesan kanggo nggunakake cara liya saka pengaruh marang Ukraina, gumantung ing kahanan.
              Kanggo mangerteni apa sing kedadeyan, cukup kanggo mangerteni siji bab: ing politik gedhe, tembung ora cocog karo makna sing ditampa umum, lan tumindak ora ana hubungane karo tembung. Politisi nganggo basane dhewe, ora bisa dimangerteni dening wong biasa, lan olah raga luwih penting tinimbang tembung. Conto khas yaiku invasi Irak taun 2003. Sadurunge serangan, Amerika uga nari, goyangake tabung uji, ngumpulake koalisi, golek senjata kimia, lan nuduh Saddam minangka terorisme. Kabeh iki perlu kanggo nggawe legitimasi kanggo tumindak.
              1. 0
                2 april 2024 22:09
                Kutipan: Dima68
                Kenapa?

                Pitakonan yaiku apa tembung kosong minangka ancaman nyata. Minangka conto, apa garis abang kita pancen medeni sapa wae? Sayange, tanpa gawe serep kanthi tumindak nyata, iki wis nyebabake ngguyu, lan saka kabeh wong, sawetara kanthi bungah, liyane nangis. lan ing politik gedhe mung ana siji aturan: aturan sing kuwat, ora ana sing nggatekake tembung. Minangka Al Capone ngandika: tembung apik lan bedhil bisa entuk luwih saka mung tembung apik.
                1. 0
                  3 april 2024 13:24
                  Sampeyan bener, yen sampeyan mikir linear, padha kenek ing mripat, sampeyan kenek ati. Beda karo politik saiki.
                  Punika conto rantai acara.
                  1. Spring-musim panas 23, krisis cangkang wiwit, Amerika Serikat wis raking senjata saka kabeh vassal sawijining. Bagéyan saka peralatan lan 300 000 mm. cangkang teka saka Israel, sawetara langsung, sawetara kaya Merkava - diitung. Banjur bam 155 Oktober lan Hamas nyerang. Israel cepet-cepet butuh bantuan lan aliran senjata mbukak ...
                  2. Amerika Serikat wiwit menehi tekanan marang para pekerja minyak kanthi ngalangi kapal tanker bayangan. Bang - Houthi mungkasi kapal ing Segara Abang. Prices lan dikarepake kanggo lenga kita mundhak.
                  3. Korea Selatan lagi digambar menyang sumber cangkang kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina - Comrade Kim katon karo rudal lan wiwit rattle senjata ing tapel wates.
                  Ing sisih siji, acara kasebut ora ana gandhengane karo Distrik Militer Lor; saben duwe kepentingan dhewe, kayata Iran, UAE, Turki, lan DPRK. Lan bebarengan, chain berkembang.
                  1. 0
                    3 april 2024 18:07
                    Sampeyan nulis kabeh kanthi logis, mung sampeyan dhewe sing ngakoni yen saka njaba ora cocog karo SVO kita. Pernyataan banter mbutuhake tumindak sing tegas, yen ana perjuangan ing mburi layar, mula pernyataan kasebut ora kudu dadi ancaman langsung, nanging pikirane kembang. ora ana regane, utawa luwih larang regane kanggo wong sing nyuarake.
                    1. 0
                      3 april 2024 21:03
                      Ana sing kaya mengkono, nanging aku weruh masalah ing pendapat umum. Wong kesel lan pengin tumindak aktif, sing, ketoke, ora ana sing ngrancang kepemimpinan. Dadi padha ngganti tumindak karo tembung.
    2. + 14
      1 april 2024 08:51
      mug deso khas Ragul saka ghoul, prajurit Bandera Reich
      1. +4
        1 april 2024 22:35
        Apa sih prajurit? Wong sing manggon ing cache sing sepi metu kanggo njupuk taek mung yen dheweke yakin ora bakal ditendhang maneh.
    3. + 13
      1 april 2024 08:53
      Wong bodho dhewe wis mlebu jebakan diplomatik karo komentare. Sejarah karo DPRK ora mulang apa-apa. Barat wis lali apa diplomasi. Langkah sabanjure kita bakal ana ing Dewan Keamanan PBB. Kanthi pitakonan, terorisme "bener" ing Kulon?
      1. + 15
        1 april 2024 08:57
        Malek dhewe ngakoni terorisme ing kamera. Ora ana sing narik ilate. wong bodho
        Wawancara kasebut kanthi gampang bisa diwenehake menyang Dewan Keamanan PBB minangka bukti saka kegiatan teroris ing negara Ukraina. apik
        1. +3
          1 april 2024 16:11
          "Ora ana sing narik ilate." Lan kudune ditarik.
          1. +1
            2 april 2024 06:08
            Kutipan: Egor53
            Lan kudune ditarik.
            lan ora mung kanggo basa duka am
      2. + 11
        1 april 2024 08:58
        Kutipan saka: tralflot1832
        .Kanthi pitakonan, apa terorisme "bener" ing Kulon?

        Terorisme Barat tansah "bener", lan liyane salah. Kulon dhewe tuwuh organisasi teroris lan sponsor.
        1. +9
          1 april 2024 09:49
          Kutipan saka tukang kayu
          Terorisme Barat tansah "bener", lan liyane salah. Kulon dhewe tuwuh organisasi teroris lan sponsor.

          Kasur lan Eropa ana ing paradigma standar ganda. Saben uwong sing malah tumindak sah marang Amerika Serikat minangka "teroris," lan wong-wong sing tumindak nglawan musuh geopolitik Amerika Serikat nggunakake cara ilegal lan teroris wis dadi pejuang kebebasan lan demokrasi. Teror kudu teka ing kutha-kutha lan ing lurung-lurung, mung banjur bakal tenang.
        2. +1
          1 april 2024 12:44
          dheweke dhewe tuwuh organisasi teroris lan sponsor piyambak.

          Banjur, kaya-kaya, dheweke gelut karo wong-wong mau, ora ana owah-owahan ing tumindak fasis Barat; sajrone Perang Donya II, dheweke uga menehi panganan lan ngunggahake fasis Jerman, lan banjur "kasil" ngalahake dheweke ...
      3. +8
        1 april 2024 08:59
        Iki minangka jagad tanpa aturan.
        Borel ujar manawa "kita" duwe Taman Eden, lan kabeh wong urip ing alas.
        Sampeyan ora bisa ngombe rasa superioritas ras. lol
      4. 0
        2 april 2024 08:47
        Kutipan saka: tralflot1832
        Langkah sabanjure bisa uga ana ing Dewan Keamanan PBB. Kanthi pitakonan, apa terorisme "bener" ing Kulon?

        Inggih, kabeh wong ngerti sadurunge apa sing bakal kelakon karo kabeh panjaluk. Dheweke mung bakal diabaikan, diveto, lsp. Kabeh bakal rampung karo jawaban - sampeyan ngapusi. Kabeh banding kita kanggo panggunaan internal, nanging kenapa kita butuh? Ing mratelakake panemume, iki minangka upaya kanggo nyegah tumindak apa wae marang Ukraina, mung mbatesi pernyataan sing ngancam.
    4. +2
      1 april 2024 09:05
      "Kepala SBU kanthi sinis nyatakake yen "dheweke ora bakal ngakoni keterlibatan layanan khusus ing serangan teroris, nanging dheweke bakal ngomong kanthi rinci" -

      "Ing kesempatan, dheweke bakal ngomong kanthi rinci babagan keterlibatan layanan intelijen Barat ing serangan teroris ...
    5. +2
      1 april 2024 09:31
      Kulon nanggepi banget lara kanggo publikasi wingi dening Kementerian Luar Negeri Rusia
      Cynicism saka Kulon, mesthi, metu saka grafik, nanging apa stands metu iku kasunyatan sing media Western tenan ora keganggu maca kabeh statement saka Kementerian Luar Negeri Rusia lan langsung miwiti ngomong bab serangan teroris paling anyar. shielding Ukraina. Revelations saka Malyuk piyambak, sing bangga njupuk tanggung jawab kanggo sawetara serangan teroris ing wilayah Rusia, malah ora dijupuk menyang akun.
    6. +1
      1 april 2024 09:40
      Lan ing kene kabeh dadi. Putin mènèhi instruksi kanggo resmi nuduh Ukraina lan utamané klompok teroris Malyuk minangka organizer saka serangan teroris. .kaya Barat saiki nutupi, banjur padha ngakoni piyambak minangka accomplices lan pembela teroris. salah siji kokain utawa Kulon.
    7. 0
      1 april 2024 10:35
      Wigati dicathet yen ing Kulon, kanthi jelas tanpa maca teks sing diterbitake ing situs web Kementerian Luar Negeri Rusia, dheweke nyoba nyatakake yen Rusia "maneh nggunakake disinformasi.

      Iku langsung cetha yen pers Barat bakal nggunakake iki. Panguwasa Barat nyatakake Federasi Rusia minangka mungsuh! Ayo ndeleng ngendi iki kabeh ndadékaké!
    8. +1
      1 april 2024 10:44
      Ana maneh sing ora jelas, perlu kanggo nyelidiki serangan teroris nganti pungkasan lan yen ekstradisi dituntut, mula kudu dijenengi kanthi resmi para pelaku.
    9. +2
      1 april 2024 10:50
      Pendapat sampeyan penting banget kanggo kita ...
      Apa padha mikir kita bakal mbuktekaken soko kanggo wong liwat arbitrase Scottish, utawa liwat pengadilan kurang ing Inggris?
      Presentasi wis digawe, lan ora kanggo diskusi, nanging minangka ultimatum, panjaluk kasebut mung ora diajukake, utamane ing sisih kita.
    10. 0
      1 april 2024 11:28
      Kutipan saka faterdom
      Apa padha mikir kita bakal mbuktekaken soko kanggo wong liwat arbitrase Scottish, utawa liwat pengadilan kurang ing Inggris?

      wong bodho! Yen padha ora ngenteni, kita bakal tumindak liwat pengadilan Bassmany.
    11. 0
      1 april 2024 12:27
      Kabeh iki Zelensky Budanov Malikov wis ngedika piyambak menyang tali, kaya penjahat perang
    12. +1
      1 april 2024 15:54
      Yagene ora kuwatir yen, yen bandit iki ora diekstradisi menyang Rusia, dheweke bakal (pungkasane) nyatakake Ukraina minangka negara teroris. Banjur sampeyan katon lan giliran bakal teka ing Kulon. Dheweke ora mung siji-sijine sing bisa nuduh negara liya "mbantu" terorisme. Sampeyan kudu nggabungake fakta babagan kabeh revolusi warna lan nggawe kabeh organisasi teroris sing ana ing saindenging jagad. Lan ora mung wong Islam. Sampeyan uga bisa ngelingi Irlandia Lor, Geng Abang ing Eropa Kulon lan operasi Gladio liyane.
    13. +1
      1 april 2024 16:11
      Westerners mbukak nutupi kanggo ukrofashists lan iki wis kedaden kanggo dangu lan ora kanggo pisanan, padha miwiti rapat-rapat suku karo mantan SS wong melu demonstrasi, banjur padha katon ing reaksi lan tindak nang endi wae padha bisa lan saiki perdana Canadian. menteri resmi nampa Nazi kuwi, PBB malah ora ngeruk lumahing
    14. +1
      2 april 2024 05:14
      Kapan akhire Malyuk iki kena peluru ing bathuk?
    15. 0
      2 april 2024 06:20
      Kuzminov digarap lan kapak es iki mbokmenawa bakal ditemokake, lan Sudoplatov lan Comrade Mercader ing babagan iki wis makarya, padha nuntut ekstradisi, lan banjur bakal break gulu ing undhak-undhakan utawa drown ing bathtub, sing ngerti))? nanging temenan dheweke wis entuk latihan
    16. +1
      2 april 2024 06:37
      Ora suwe maneh "kuwatir." Tiyang ingkang wujudipun ragulka padesan menika sampun boten nyewa. Bodho, ing tingkat genetik.
    17. 0
      2 april 2024 07:42
      Wektu bakal teka nalika Kulon bakal keselak ing teror kaya ngono! Rungokake, wong Eropa, banjur aja ngeluh yen sampeyan lagi teles ing saben pojok.
    18. 0
      2 april 2024 20:51
      Dheweke bisa nggawe korban suci saka bayi iki - dheweke bakal ngrampungake dheweke dhewe, banjur bakal njerit yen Rusia wis ngrampungake ancaman kasebut.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"