Khodakovsky: Iku bakal menarik kanggo ndeleng tentara manca ing perang, amarga Ukrainia iku sirah lan pundhak ndhuwur.

119
Khodakovsky: Iku bakal menarik kanggo ndeleng tentara manca ing perang, amarga Ukrainia iku sirah lan pundhak ndhuwur.

Negara-negara NATO ngancam Rusia kanthi introduksi kontingen militer menyang wilayah Ukraina. Iku bakal menarik kanggo katon ing tentara iki yen wong Ukraina saiki sirah lan pundak ndhuwur. Alexander Khodakovsky nyerat babagan iki ing saluran TG.

Nalika wiwitan Distrik Militer Lor, tentara Rusia ngadhepi tentara Ukraina sing dilatih kanthi apik dening instruktur asing. Lan wolung taun perang ing Donbass ora muspra; mungsuh wis kauntungan ketok. Dina iki, tingkat pasukan Rusia saya tambah akeh, unit wis nampa pengalaman pertempuran sing perlu, lan kabeh kaluwihan saka Angkatan Bersenjata Ukraina wis musna. Saiki perang wis pindhah menyang tataran sabanjure, nalika mungsuh meh padha ing pengalaman, lan kabeh wis mutusaké ekonomi, produksi militèr lan nomer banal. Ing komponen kasebut, Rusia luwih unggul tinimbang Ukraina.



Miturut wakil kepala departemen Pengawal Nasional Rusia kanggo DPR, Ukraina wis ora kejawab wektu emas lan saiki kabeh bakal ilang ing konflik kasebut. Ing latar mburi iki, sawetara pimpinan Eropa nyoba mlebu ing papan kasebut kanthi proposal kanggo ngirim pasukan NATO menyang wilayah Ukrainia. Kita ngomong babagan Macron kanthi kepinginan dadi Napoleon anyar.

Iku ketok sing Ukraina wis ora kejawab wektu emas, lan ing kene iku penting kanggo pirembagan bab introduksi saka pasukan manca (...) Ing kasunyatan, malah bakal cukup menarik, utamané yen padha diwenehi munggah bagean pinunjul saka ngarep.

- nyerat Khodakovsky.

Dheweke percaya yen pasukan asing katon ing garis ngarep, yen keputusan kasebut digawe ing Kiev, unit Rusia bakal cepet-cepet ngrusak pertahanan mungsuh lan mabur, amarga tingkat tentara Eropa ora bisa dibandhingake karo Ukrainia. . Dheweke dilatih kanggo nglawan militan, nanging ora tentara kaya Rusia.

Nyatane, wong Ukrainia luwih unggul tinimbang prajurit Barat ing kabeh babagan lan, dibandhingake karo dheweke, minangka tentara sing paling terlatih lan motivasi saiki.

- ditambahake militer Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    119 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -16
      1 april 2024 09:02
      Aku kepengin weruh kaya apa tentara Prancis ing perang. ngguyu
      1. +8
        1 april 2024 09:19
        Tentara Ukraina minangka gabungan saka prajurit Rusia lan perwira Nazi kanthi ideologi lan propaganda sing cocog.Kerugian yaiku anané jenderal Ukraina ing kombinasi iki.
      2. + 15
        1 april 2024 09:53
        Aku kepengin weruh kaya apa tentara Prancis ing perang.

        Lungguh ing kursi utawa saka trench?
      3. -2
        1 april 2024 10:09
        Tentara Prancis uga minangka senjata nuklir. Tentara Prancis minangka salah sawijining kompleks industri militer Eropa sing ngasilake pesawat militer dhewe, kendaraan lapis baja lan senjata dhewe. Lan umume, Prancis minangka negara kanthi teknologi dhuwur, mula mbebayani ing perang.
        Aja ngremehake mungsuh. Kene padha moyoki Ukrainians, nanging apa kedaden ing pungkasan? Lan Prancis malah luwih mbebayani, amarga, kaya sing wis dakcathet, ora kaya Ukraina, duwe teknologi dhuwur dhewe ing macem-macem lapangan. Aku ora ngomong yen konflik karo Prancis duwe kesempatan kanggo cepet berkembang dadi konflik karo paling ora anggota Eropa NATO.
        Supaya...
        Quote: Wong jenggot
        Aku kepengin weruh kaya apa tentara Prancis ing perang.

        Ora, aku ora pengin. Cukup lan Ukrainia headlong
        1. +7
          1 april 2024 13:39
          Quote: piring
          Lan Prancis malah luwih mbebayani, amarga, kaya sing wis dakcathet, ora kaya Ukraina, duwe teknologi dhuwur dhewe ing macem-macem lapangan.

          Amerika Serikat, kanthi teknologi lan senjata nuklir, mlayu saka Vietnam utawa saka Afghanistan ... Dheweke janji marang kabeh wong, NATO teknologi tinggi, kanggo ngilangi ancaman saka Houthi sajrone seminggu ... Miturut cara, kepiye carane Apa Prancis, teknologi dhuwur, sajrone sawetara taun kepungkur ing Helped Africa?
          Quote: piring
          Aku ora ngomong yen konflik karo Prancis duwe kesempatan kanggo cepet berkembang dadi konflik karo paling ora anggota Eropa NATO.
          Supaya...

          opo? Apa hubungane karo anggota Eropa? Sampeyan kudu maca kanthi teliti apa sing diarani Artikel 5 saka Perjanjian NATO. Ora ana apa-apa babagan kasunyatan manawa sekutu kudu ngadeg kanggo anggota sing mlebu ing wilayah negara sing ana perang lan karusakan. Sanajan negara-negara Trans-Baltik, amarga wangkal, bisa mlebu, nanging apa akibate mengko? Negara-negara bakal mlebu mung yen Rusia kalah, sing ora dikarepake. Dheweke, Amerika Serikat, wiwit intensif ngompa Ukraina kanthi kabeh lan kabeh wong sawise kamenangan lokal ing pungkasan taun 2022, nanging sawise sewulan, wiwit wiwitan "counter-offensive" Ukrainia, dadi saya angel. kanggo wong-wong mau kanggo nyedhiakke dhuwit kanggo bantuan "Nezalezhnaya". Kuartal pisanan 2024 wis liwati lan isih ora ana bantuan. Dadi Prancis bisa nyoba, "sekutu" kasebut ora ngapusi akeh ...
          1. +3
            1 april 2024 18:07
            Kutipan saka Fitter65
            AS kanthi teknologi lan senjata nuklir bisa lolos saka Vietnam utawa Afghanistan ...

            Dadi, ora mung wong-wong sing diusir saka Afghanistan, mulane.
            Aku percaya yen dheweke dhewe ora cepet-cepet numpes Houthi. Nalika padha arep numpes Irak, padha nindakake: padha duwe kekuatan. Lan ing konflik non-nuklir, iku ora kanggo kita saingan karo wong-wong mau.
            Kutipan saka Fitter65
            Ngomong-ngomong, kepiye teknologi dhuwure mbantu wong Prancis ing Afrika sajrone sawetara taun kepungkur?

            Yen kabijakan gagal, ora ana teknologi sing bakal nyimpen. Afrika mung babagan politik.
            Kutipan saka Fitter65
            Kuartal pisanan 2024 wis liwati lan isih ora ana bantuan. Dadi Prancis bisa nyoba, "sekutu" kasebut ora ngapusi akeh ...

            Pranyata Ukraina durung nampa bantuan manca kanggo kabeh waktu ing taun iki, lan pasukan bersenjata isih durung dikalahaké. Dadi ya, Prancis bisa nyoba. Tentarane temenan luwih kuwat tinimbang tentara Ukrainia.
            1. +1
              1 april 2024 23:46
              Quote: piring
              Ukraina durung nampa bantuan manca kanggo kabeh waktu taun iki, lan angkatan bersenjata isih durung dikalahake. Dadi ya, Prancis bisa nyoba. Tentarane temenan luwih kuwat tinimbang tentara Ukrainia.

              Nduwe gaman berteknologi tinggi ora ateges luwih kuwat. Prancis bisa nyoba lan kena ing untu. Iku salah siji bab Chase Arab ing sandal lan ireng karo bedhil Kalash, lan cukup liyane kanggo perang kaya wong diwasa. Kasunyatan bilih Ukraina isih tetep, amarga isih tetep amarga wis dipompa kebak senjata ing taun kepungkur, nanging uga wiwit ambruk. Dadi ayo padha nyoba ...
              Quote: piring
              Lan ing konflik non-nuklir, iku ora kanggo kita saingan karo wong-wong mau.

              Dadi ana sawetara "konflik non-nuklir" saka ngendi padha muncul kaya macet, sanajan kita ora perang ana, resmi ...
              1. GGV
                +1
                3 april 2024 13:09
                Kawula ugi badhe ngengetaken, bilih saderengipun kita boten nate sejajar kaliyan para Khok ing cacahing prajurit ingkang melu perang, lan sadaya kamenanganipun kalampahan nalika cacahipun ngungkuli kita dening 2.5-3 kaping, miturut sawetara sumber malah kaping 4.
            2. +2
              1 april 2024 23:52
              Quote: piring
              Pranyata Ukraina durung nampa bantuan manca kanggo kabeh waktu ing taun iki, lan pasukan bersenjata isih durung dikalahaké. Dadi ya, Prancis bisa nyoba. Tentarane temenan luwih kuwat tinimbang tentara Ukrainia.

              Nanging Ukraina sadurunge wis nampa akeh bantuan militèr sing bakal cukup kanggo paling nem sasi liyane tanpa dhukungan. Lan karo kabeh penghinaanku marang Ukraina, dheweke wis perang nganti 10 taun, tegese dheweke duwe tentara sing duwe pengalaman, nanging nalika Prancis pungkasan perang, umume kita durung urip, nanging banjur cepet-cepet nyerah.
            3. +5
              2 april 2024 08:56
              Sawetara jenis polemik ...... alarmist ..... Sapa wae sing ana ing perang ngerti (lan aku!) - Wong menang perang, FAKTOR manungsa, lan ora TEKNOLOGI! Sanadyan sampeyan bersenjata TELU, klompok-klompok serbu (yaiku WONG HIDUP!) bakal mlebu kutha lan desa! Ana akeh conto, aku malah ora bakal nyathet .... Lan aku setuju karo penulis, perwira tempur, aku kepengin weruh carane "march" Prancis sing wani ngliwati Ukraina.....
              Kaya sing diomongake, njupuk gendera ing tangan sampeyan !!!
              1. +1
                2 april 2024 17:22
                Makov! Sajrone foto bareng sawise Kamenangan, Stalin ngajak Khrulev njagong ing baris ngarep, lan marang marshals nglumpuk sing tanpa karya wong iki ing mburi, ora ana kamenangan ing ngarep. Kutha-kutha diserbu wong urip, nanging kudu bersenjata sing apik, lan kit pertolongan pertama iku penting kaya sepatu, waja awak, seragam sing nyaman, lsp.
                1. +2
                  2 april 2024 17:32
                  Lan sapa sing mbatalake kit pertolongan pertama, waja, lsp?! Iki dudu babagan iki - saiki ora ana wong sing nganggo sepatu bast sing gelut karo musket lan mung (utawa pengkhianat), sing IN LIFE ora ngerti apa sing maju, bakal ngaku sebaliknya.....Nanging perang (kabeh tanpa pangecualian lan ing kabeh wektu!), padha perang lan menang (kadhangkala padha kalah!), DENING WONG URIP...
                  1. +1
                    2 april 2024 18:14
                    Dobel-breasted uga ora disenengi!
              2. 0
                2 april 2024 19:08
                Kutipan: Alexander Makov
                bersenjata, kelompok nyerang (yaiku wong urip!) mlebu kutha lan desa!

                Yen sampeyan duwe gegaman cukup kanggo ngrusak kabeh sing ana ing ngarep sampeyan, mula sampeyan ora kudu mlebu, kayane aku. Ngapa ora?
                1. +1
                  3 april 2024 12:50
                  piring. Iki persis sing ditindakake dening belang-belang ing Mosul, Irak, Afghanistan - padha remuk dadi bledug dening penerbangan, banjur dening rudal + artileri, banjur dening tank, lan mung banjur dening "marinir mulya".....Mung Marines. ora bisa gelut (praktis) karo sapa wae - KABEH ING SAPU, kalebu warga sipil....
                  Pitakonan. Apa sing nyegah Pasukan Aerospace saka ngebom Kyiv, Kharkov, lsp. miturut dhaptar, banjur serangan saka LINE LINE OF MISSILES, banjur karo aotillery, lan mung banjur miwiti tank karo tutup?!
                  Setuju, iki pitakonan sing apik: ana korban sing luwih sithik ing pasukan, lan asile.....
                  Padha getun, ta?!
                  1. 0
                    3 april 2024 17:06
                    Kutipan: Alexander Makov
                    Mung Marinir (praktis) sing ora ana sing bisa dilawan - KABEH ING SAPU

                    Muni kaya ana sing ala.
                    Kutipan: Alexander Makov
                    Padha getun, ta?!

                    Aku ora bakal percaya yen manajemen senior bisa ngrasakake sapa wae. Aku curiga ana mung ora cukup amunisi kanggo iki.
              3. -1
                3 april 2024 11:11
                Kutipan: Alexander Makov
                WONG menang perang, FAKTOR MANUNGSA, lan dudu TEKNOLOGI!

                Ayo kita banjur carane wong ngalahake teknologi ing Yugoslavia. Marang kita carane wong ngalahaké teknologi ing Irak. Carane wani India "ngalahake" teknologi Eropah lan saiki manggon ing leladen. Kepiye prajurit Afrika "ngalahake" pasukan ekspedisi Eropa cilik ...
                Sampeyan nulis omong kosong lengkap.
                1. +1
                  3 april 2024 11:21
                  Ora, sampeyan nulis omong kosong.....Sampeyan luwih ngerti saka sofa.....Lan yen sampeyan paling ora weruh (maca, krungu) soko, banjur perang ing Israel bakal menehi sampeyan kabeh jawaban, mbayar manungsa waé kanggo IDF "teknologi tinggi" ....
                  Lan yen kita njupuk Yugoslavia.....Inggih, elinga WHO AND WHAT nembak mudhun salah siji saka pesawat "Stealth" (lan biaya loro lard)....
                  Dadi, aja ngomong omong kosong karo resepsionis lan aja ngisin-isini - sing jelas yen sampeyan adoh (saka tembung AT ALL) saka perang .... Lan matur nuwun marang Gusti Allah ...
                  1. -1
                    3 april 2024 11:30
                    Dear, kasunyatan sing sampeyan wis ing perang ora nggawe sampeyan wong pinter, sayangé... Pira negara sing Yugoslavia pecah? Nanging ya, bangga karo F-117 sing mudhun, iki rega sing apik kanggo ngrusak negara.
                    Nanging ing Israel durung rampung. Ya, babagan wong India lan kolonisasi Afrika, mesthine sampeyan ora kejawab kanthi teknis ngguyu
                    Bravo nglirik
                    1. 0
                      3 april 2024 11:36
                      Ayo banjur elinga Perang Lake Peipsi
                    2. 0
                      3 april 2024 11:38
                      Kepiye perasaan para tentara salib teknologi ing kana?
                    3. 0
                      3 april 2024 11:40
                      Nanging Yugoslavia mesthi ambruk, lan ora perlu perang, dheweke mesthi ana ing sisih kamp sosialis.
                    4. 0
                      3 april 2024 11:48
                      Lan yen bab wong India....Wah, ayo padha ngelingi pambrontakan Sioux ing abad kepungkur....
                      Sapa sing nandhang pasuryane?! (Satemah TENTERA kudu waspada)???
                      1. 0
                        3 april 2024 11:52
                        Lan apa sing ditindakake wong India karo para pengikut Jenderal Sheridan - "India sing apik yaiku wong India sing mati"??? Ora bisa ngelingi?!
                    5. GGV
                      +1
                      3 april 2024 13:31
                      Napa sampeyan lali yen ing Irak ana pengkhianatan dening militer? Inggih, Serbia (sabeneré ora ana Yugoslavia ing wektu iku) ora kudu eling tanpa kabeh nuansa, nanging ana akeh: sanksi, pertahanan udara outdated, kaunggulan angka ageng, ora ana wates malah karo negara netral. Dadi ora mung teknologi NATO sing menang perang kasebut. Inggih, botên prêlu kacariyosakên dhatêng Afganistan, manawi Federasi rusia nyawisakên sathithikipun sapratelu gaman ingkang kasêdya dhatêng para Mujahidin, kasur botên badhe nguwasani punapa-punapa ing ngriku, kadosdene ing Vietnam.
                      1. 0
                        3 april 2024 14:47
                        GGV. Persis..... Ya akeh neng kene (ora neng kebonmu), ora mung ORA NGERTI sejarahe, tapi sing PALING ANYAR..... Lagi ngeruk sesat....
                        Matur nuwun kanggo dhukungan, ana sing NORMAL!
                      2. 0
                        3 april 2024 15:13
                        GGV. Aneka nuansa....
                        1. Kang biyen padha perang, banjur padha aweh gegaman (Hekmatyar, Shah-Masud, lsp);
                        2. Pengkhianatan marang perwira Irak Apa asile?!
                        3. Ngomong-ngomong, durung rampung ..... Lan sing belang-belang, trumpeting menyang saindenging jagad babagan VICTORY (?) nglawan ISIS (organisasi sing dilarang ing Federasi Rusia), AS ALL TIMES didhukung (apa sing digawe. !), Klompok kasebut (Al-Kaida, contone);
                        4. Nalika kelompok entuk "saka kontrol", padha wungu WORLD WORLD, amarga padha GUTS TINY;
                        5. Inggih, lan pungkasanipun, sing paling penting - karo kabeh SOPHISTICITY operasi penyebaran
                        kabeh sing belang iku asale saka dogma - MUSUH-MUSUH (kanggo kita, yaiku)....
                        PS Aku ngentekake pirang-pirang taun kanggo ngerti (aku ngerti 32 surah saka Al Qur'an lan nganggo basa Pashto)...
                        KITA KABEH belang-belang, kita ..... ORA IMAN....
                        Panji ijo Nabi kudu ngadeg ing salumahing jagad...
                        Akeh (kita uga, kanthi cara), ORA NGERTI MAKNA IKI (lan aku ora ngomong babagan fundamentalis radikal Islam!)...
                        Iki AGAMA....
                    6. 0
                      3 april 2024 14:40
                      Flyer. Apa sampeyan pengin ngrembug ... komentar ing ngisor iki?! Sugeng rawuh, kaya sing diucapake kanca-kanca "kita" (?) (sampeyan?).
                      Utawa sampeyan feverishly browsing Wikipedia kanggo subyek?
                      Aja kuwatir, aku ngerti yen ana sejarah sing luwih akeh tinimbang sampeyan, aku siap kanggo mbantah karo Wikipedia (ana uga akeh sing ora bisa ditindakake).
              4. 0
                3 april 2024 19:15
                Alexander Makov. (Alexander Makov). Wingi, 08:56. Anyar. Panjenengan-"... Lan aku setuju karo penulis, perwira militer, aku kepengin weruh carane "march" Prancis sing wani ngliwati Ukraina ... Kaya sing dikandhakake, njupuk gendéra menyang tangan sampeyan !!!..."

                Emosional aku setuju karo sampeyan. aran
                Nanging. kanggo Rusia minimal 250 ml dibutuhake. sampeyan ngerti wong Rusia pribumi apik . Negara iki gedhe lan sing pengin "nuduhake" ing sadawane perimeter lan cedhak SEA kanthi "rehabilitasi" lengkap saka pribumi. keprungu . Lan amarga diarani Kerugian "alami" ing urip sipil sejatine 500 ewu saben taun. Ora ana sing mbatalake kerugian ing Distrik Militer Lor. opo lan peran saka "tamu" utamané ing ngarep "shovel-pasar". ing laporan saka Kementerian Dalam Negeri lan FSB kanthi visual "Crocus City ...". am Banjur l/s kudu direksa. periode "pemulihan" wong paling sethithik 18 taun. ya malah banjur. apa sing bakal tuwuh lan sapa. ora
                Kalebu ana Aku duwe pengalaman "komunikasi" ing Distrik Militer Lor karo "perwakilan" NATO lan liya-liyane lan cukup akeh + sejarah Rusia. nangis Kesimpulan - supaya sampeyan tetep ing omah. iku perlu kanggo "nerangake" minangka harshly sabisa kanggo sclerosis NATO sing wis ilang gisik, kanggo kita 1 paling Panjenengan 100. Kanggo teka kanggo kita saka mung pikiraken. Dheweke uga ngalami diare karo Parkinson (ora guyon). prajurit hi duka
            4. +4
              2 april 2024 09:14
              Quote: piring
              Dadi ya, Prancis bisa nyoba. Tentarane temenan luwih kuwat tinimbang tentara Ukrainia.


              Ya, sampeyan ngrusak kasunyatan, kita ngomong babagan kontingen pasukan Prancis sing winates ing wilayah Ukraina tanpa dhukungan saka rudal lan udara saka wilayah Prancis lan sekutu. Lan ing kene profesionalisme lan pengalaman tempur bakal luwih dhisik. Lan yen kita nganggep yen dheweke duwe profesionalisme babagan iman, mula kanthi pengalaman pertempuran kabeh dadi surem. Ngelingake apa jenis pengalaman tempur Prancis wis suwene 80 taun, ora kanggo sebutno siji sadurunge, ngendi negara iki nyerah ing 40 dina.
              Ngomong-ngomong, sampeyan ngerti ukuran tentara Prancis? Pinten sampeyan mikir dheweke bisa nyedhiyakake saka iki kanggo kampanye ing Ukraina lan apa sing bisa nyebabake owah-owahan ing samodra ing kasunyatan saiki? Kanggo referensi: dheweke ora bisa njamin keamanan Olimpiade saiki, dheweke njaluk bantuan sekutu, amarga ora cukup wong.
              Nanging ya, saka sudut pandang manufaktur lan ekonomi, Prancis luwih adhem tinimbang Ukrainia, lan uga duwe rong atus rudal nuklir. Nanging wong-wong mau ora bakal wani nyerang Rusia saka negarane dhewe, amarga bisa nanggepi kabeh nomenklatura. Ora mungkin sekutu utamane pengin kedadeyan kaya ngono, macron bakal dikepung kanthi cepet
            5. +2
              2 april 2024 19:45
              Dadi sapa sing diusir saka Afghanistan? Apa sampeyan ngrujuk menyang Tentara Soviet? Dadi prajurit Soviet ora mlayu saka Qubul nganggo busana wanita, kaya SAS. Dheweke lunga kaya sing diprentahake, ing kolom marching. Yen ora ana dhawuh, utawa yen ana prentah kanggo ngresiki Afganistan, mesthine bakal nindakake lan ngresiki. Dadi ora perlu mbandhingake... nganggo driji.
              1. 0
                3 april 2024 12:32
                Ulum. Ora mung ora Mbusak, dheweke isih tetep (perusahaan kaping 6 dudu LEGENDA, kasunyatan sing nyenengake).
          2. 0
            2 april 2024 08:44
            Lan aku bakal terus - Ora ana sing bakal nggunakake sapa wae ... .. Kanggo kabeh kabodhoan, ana uga cukup "nonfools" metu ana sing ngerti akibat saka "sabuk" kuwi marang Federasi Rusia....Nanging WHO EXACTLY bakal "sabuk" iku Belarus, lan banjur Tribabalts ora bakal cukup, utamané Lithuania dijamin koridor Suwalki lan reunifikasi wilayah Kaliningrad karo Federasi Rusia.....Lan Polandia bakal rake ing lengkap, kanggo numpuk. .....
        2. +4
          1 april 2024 16:32
          Quote: piring
          Lan umume, Prancis minangka negara kanthi teknologi dhuwur, mula mbebayani ing perang.

          Nglawan Wehrmacht, blumbang paddling minangka mungsuh sing pantes, nanging padha nguncalake paws ing dina patang puluh lan terus mbuwang tangan siji, nganti Mei '45. Nanging dovecote saiki ora cocog karo wong Prancis ...
          1. +3
            1 april 2024 18:20
            Kutipan saka isv000
            Nanging dovecote saiki ora cocog karo wong Prancis ...

            Ya, kita ora cocog karo generasi Soviet jaman saiki, mula - ing pungkasan - kita kabeh pancen pantes kanggo saben liyane. Nyuwun
        3. 0
          2 april 2024 14:12
          Quote: piring
          Tentara Prancis uga minangka senjata nuklir. Tentara Prancis minangka salah sawijining kompleks industri militer Eropa sing ngasilake pesawat militer dhewe, kendaraan lapis baja lan senjata dhewe.

          Dudu gegaman dhewe sing nggawe perang, nanging wong sing nguwasani. Iki wong sing kita ngomong babagan, yen sampeyan maca artikel kasebut kanthi teliti. hi
          1. 0
            3 april 2024 12:25
            Piramidon. Iki persis sing dakkandhakake ing komentarku - FAKTOR MANUNGSA! Lan sawetara, kaya sing sampeyan ngerteni, reaksi kasebut beda-beda, kanggo komentarku, komentar wong sing nginep ing mburi Kali 2,4 taun, dheweke nyebut aku bodho.....Aku ora diapusi, aku nyoba jelasake nganggo FAKTA (!).....
            Aku mung ndeleng: ora ana gunane kanggo sawetara (mesthi ora ana ing kebon sampeyan!)
    2. +8
      1 april 2024 09:02
      ing umum, iku tengen, nanging ing West bakal cukup pejuang dilatih, senar saka donya, batalyon saka saben negara NATO, lan padha bakal bisa kanggo ngumpulake nomer cekap saka prajurit. Mesthine, dheweke ora bakal ngganti kahanan, nanging bisa ngombe getih.
      1. 0
        1 april 2024 11:07
        Kutipan: LuckyBlog
        ing umum, iku tengen, nanging ing West bakal cukup pejuang dilatih, senar saka donya, batalyon saka saben negara NATO, lan padha bakal bisa kanggo ngumpulake nomer cekap saka prajurit. Mesthine, dheweke ora bakal ngganti kahanan, nanging bisa ngombe getih.

        28 batalyon saka macem-macem lan akeh basa! Iku salah siji bab kanggo pamer nalika latihan lan komunikasi ing basa Inggris karo kamus, nanging cukup liyane kanggo mesthekake kontrol lan interaksi nalika kahanan pertempuran nyata, nalika padha bakal mrentah ing Inggris ing udhara, lan bakal sumpah ing basa dhewe. amarga terjemahan sing ora akurat. lol
        1. -1
          1 april 2024 12:20
          yaiku, saiki ana ewonan tentara bayaran manca saka Peru menyang Kamboja, sing akeh "batalyon saka akeh motley lan multibasa! Iku siji bab kanggo pamer nalika latihan lan komunikasi ing basa Inggris karo kamus, nanging cukup liyane kanggo mesthekake. kontrol lan interaksi nalika kahanan pertempuran nyata, nalika ing udhara bakal printah ing Inggris, lan bakal sumpah, amarga terjemahan ora akurat, ing basa dhewe" ora nuduhke bebaya kanggo prajurit kita?
          yaiku, ewonan tentara bayaran mati sia-sia tanpa mateni siji prajurit kita?
          aneh, banjur apa Kamentrian Luar Negeri lan Kamentrian Pertahanan supaya ngganggu recruitment saka manca menyang Angkatan Bersenjata Ukraina? Sawise kabeh, dana 404 digunakake kanggo wong-wong mau, nanging ing wektu sing padha ora nyebabake karusakan apa wae.
          1. +1
            1 april 2024 15:56
            Kutipan: LuckyBlog
            yaiku, saiki ana ewonan tentara bayaran manca saka Peru menyang Kamboja, sing akeh "batalyon saka macem-macem lan multibasa!...... ora nyebabake bebaya kanggo prajurit kita?
            Yagene padha ora mbebayani? saiki.
            Kutipan: LuckyBlog
            yaiku, ewonan tentara bayaran mati sia-sia tanpa mateni siji prajurit kita?
            Dadi tanpa mateni? Lan ya, padha mati tanpa guna lan ora kanggo tanah air, kaya asu kesasar. Iki dudu perang dheweke. Yen kita tetep ing omah, mesthi kita ora bakal mati.
            Kutipan: LuckyBlog
            aneh, banjur apa Kamentrian Luar Negeri lan Kamentrian Pertahanan supaya ngganggu recruitment saka manca menyang Angkatan Bersenjata Ukraina?
            Kepiye Kementerian Luar Negeri kita nyegah iki? Ya, kita bisa nyatakake protes utawa ngirim cathetan, nanging kita ora bisa ngganggu fisik. Dene Kementerian Pertahanan, ngrusak kabeh wong sing ora nggatekake protes lan cathetan Kementerian Luar Negeri kita.
            Kutipan: LuckyBlog
            Sawise kabeh, dana digunakake kanggo 404

            Dana 404 ora dienggo, amarga 404 dhewe disedot dening kasur. Kabeh dibiayai saka anggaran AS lan EU, utamane saka Dana Perdamaian.
            Sampeyan sebagéyan bener ing pangertèn sing padha bakal bisa kanggo ngumpulake ringkesan hodgepodge, nanging sampeyan ora njupuk menyang akun kasunyatan sing malah iki "geese" gelut ing Ukraina ana ing Unit kapisah amarga padha ora ngerti basa lan komunikasi karo saben liyane ing "ala / apik" Inggris. Dheweke ora melu operasi skala gedhe lan digunakake ing wilayah tartamtu lan sempit, asring nindakake fungsi detasemen barrage. Yen ana perang karo NATO, banjur bakal ana perang ing skala temen beda, nalika tentara bakal melu, lan dudu klompok batalyon-taktis.
            1. -1
              1 april 2024 16:24
              Kutipan: Nyrobsky
              Yagene padha ora mbebayani? saiki.

              Nanging kepiye carane bisa nampilake yen dheweke nyoba ngyakinake yen batalyon NATO ora menehi ancaman amarga mung nganggo basa Inggris nalika latihan, nanging dheweke sumpah nganggo basa asline. Aku mung ora ngerti sadurunge komentar sing kuwalitas gelut prajurit gumantung ing basa apa padha sumpah, nanging sampeyan, presenting akeh kanyatan, sampurna ndhukung sing padha ora bakal bisa perang yen padha sumpah ing basa beda.


              Kutipan: Nyrobsky
              Dadi tanpa mateni? Lan ya, padha mati tanpa guna lan ora kanggo tanah air, kaya asu kesasar. Iki dudu perang dheweke. Yen kita tetep ing omah, mesthi kita ora bakal mati.

              Aku ora peduli mati apa ora, tetep cacat utawa dadi wong sugih, aku ora perduli carane akeh sedulurku sing mati nalika dikubur, lan pengalaman ngandhani yen sanajan siji regu dinetralake, luwih saka siji. pejuang kita asring mati, lan mercenary wis "neutralized" adoh luwih saka satus cabang. lan kanthi ngubur 28 pertempuran NATO, luwih saka rolas, lan bisa uga atusan prajurit kita bakal mati, sing urip, miturut komentar sampeyan, ora penting kanggo sampeyan.

              PS, Kamentrian Luar Negeri kita nyatakake yen ora bisa direkrut warga negara liya menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging negara kasebut kasil nglirwakake Kamentrian Luar Negeri kita.
              ZZY mercenaries njupuk bagéyan sudhut ing database. ing Artemovsk padha, Polandia nyekeli posisi nganti sawetara kilometer sudhut. Ana kasus nalika kita njupuk posisi lan kabeh mayit saka Angkatan Bersenjata Ukraina ireng. lan padha ora dadi ireng ing Bakhmut / Artemovsk. lan yen 28 batalyon NATO teka lan kasedhiya karo peralatan native, lan iki kalebu sistem pertahanan udara lan Arta lan OTRK karo MLRS lan UAV karo satelit. Klompok kasebut mung bisa dirusak kanthi kerugian sing akeh. lan nalika aku weruh wong bodho sing nambani wong siji tangan kiwa, sanadyan mung ing tembung, aku biasane suggest sing padha mimpin serangan ing wong-wong sing bisa urusan karo tangan kiwa siji (go ing baris pisanan), banjur alesan langsung miwiti amarga. kanggo umur, karya, masalah kulawarga, constipation lan anané kaos kaki saka werna sing dikarepake. lan wong-wong sing nyukupi ngerti bebaya saka mungsuh serius. digunakake wis Cut metu dening censorship, padha wis njupuk Kyiv ing 3 dina
              1. +2
                1 april 2024 16:34
                Pak, aku duwe rong pitakonan kanggo sampeyan.
                Pitakonan Siji, kenapa sampeyan cepet banget nesu lan wiwit nulis komentar gugup yen komentar sampeyan ora ditampa dening wong?
                Pitakonan loro - Apa basa Rusia sampeyan lan apa sampeyan manggon ing Rusia?
                Aku mikir sampeyan duwe masalah kanggo mangerteni apa sing diwaca. nglirik
                1. +1
                  1 april 2024 22:50
                  Aku wong Rusia asli, aku manggon ing Rusia, aku ora ngerti wong-wong sing nulis nang endi wae yen ing Kulon prajurit ora kompeten lan pengecut, lan peralatan sing nyedot, nanging ing kene kita kabeh omong kosong lan meh ora ana masalah.
                  1. 0
                    2 april 2024 12:13
                    "Ing Kulon, para prajurit ora kompeten lan pengecut" - nalika tentara ora nglawan mungsuh sing padha lan ora dipalu dening tentara meriem Rusia sajrone pirang-pirang minggu, jelas banget yen dheweke trampil lan ora pengecut. Ngoyak barmalei ing Afrika iku siji, nglawan tank mungsuh iku liyane.
                    Nalika komandan ing kabeh tingkat menehi pesenan ing siji basa, mesthi bakal jelas kanggo pangkat lan file. Nalika ing 28 basa - uga, aku ora ngerti - apa pangkat lan file ngerti Inggris ing tingkat militer.
                    Yen ora, saben batalyon kanggo awake dhewe lan ana guyonan saka WWII babagan Romania - sing paling butuh 10 divisi.
                    1. -1
                      2 april 2024 12:16
                      lunga lan takon marang bocah-bocah sing gelut - apa tentara bayaran asing pengecut lan bodho? nanging isih tanpa senjata Western nyata (nalika kabeh ing jumlah normal, lan ora 14 tank kanggo kabeh tentara lan tanpa aviation lan OTRK). Aku kesel banget karo wong sing wis ngalahake kabeh wong ing kursi, nanging ing urip nyata.......
                      1. +1
                        2 april 2024 12:28
                        "Bukak lan takon marang bocah-bocah sing gelut - apa tentara bayaran asing pengecut lan bodho?" - sekelompok tentara bayaran ing tumpukan siji - ora. personel tentara.
                        Iki minangka perkara sing beda-beda - serangan ing tank nglawan barmaley sing duwe maksimal RPG lan lagu sing beda banget - nyuwek pertahanan liwat lapangan ranjau nalika artileri / tank / bedhil anti-tank / drone nyerang sampeyan lan liya-liyane ing cara cilik.
                        Kajaba iku, Angkatan Bersenjata dhewe nulis manawa wong manca digunakake kaya detasemen penghalang
                        1. -1
                          2 april 2024 12:33
                          peteng ndhedhet....
                          1) tentara bayaran pisanan dadi kader tentara lan ing kana dheweke entuk pengalaman tempur
                          2) sing maune ora ngoyak barmalei, kok saiki wis ditindhes? utawa bakal padha saiki ngomong bab kontingen Polandia atusan ewu sing liwat Bunch saka konflik? utawa babagan pengalaman perang global antarane militer Kolombia sing saiki perang ing 404 ing sisih pot? pengalaman apa wong Georgia duwe? ing 5 dina saka juara mlaku, apa sampeyan ngetung saka kita? Miturut cara, ana uga wong Georgia sing nglawan. utawa apa pengalaman karo Thais lan Kamboja? nanging saiki padha dadi bagéan saka tentara Ukraina lan perang cukup apik. lan iki tanpa kasedhiyan teknologi modern.
                        2. +1
                          2 april 2024 13:16
                          "Mercenaries pisanan dadi kader tentara lan ing kana dheweke entuk pengalaman tempur" - sing tentara Eropa duwe pengalaman tempur ing perang karo padha mungsuh?
                          Malah wong Amerika perang ing Irak kanthi tentara sing luwih ringkih.
                          Mulane, langit-langit tentara NATO yaiku perang kontra-gerilya (lan Amerika Serikat kalah ing Afghanistan).
                          Lan ora ana siji sing lungguh ing trenches nalika 152mm miber ing wong - lan akeh.

                          Georgia, Kamboja, Thai...
                          Aku ngerti manawa paling ora ana siji kasus - nalika wong-wong kita bengok-bengok "Nyerah" lan ing sisih liya "Rusia ora nyerah" lan loro-lorone njeblug. Kamboja mungkin, ya......
                          Kula sakelas lagi ngladeni - dheweke ngandhani babagan iki.
                        3. -1
                          2 april 2024 13:32
                          babagan Rusia ora nyerah ing wawancara Putin?
                          Yen ora, saiki aku ngerti yen ing kabeh 3 taun perang mung ana siji kasus nalika prajurit kita tabrakan karo prajurit mungsuh. lan tentara bayaran Georgia ora ngrampungake kita ing Bucha, ora nyiksa kita nalika dicekel (malah ngethok anggota), wong Polandia ora melu serangan ing wilayah Belgorod (padha liwati minangka RDK), wong Asia lan Afrika. padha ora dipasang ing Bakhmut. kabeh perang iki saka siji episode, kita dijupuk dill lan padha ora dadi tawanan amarga padha Russian. sial situs iki arep downhill liyane lan liyane. Sakcepete registrasi ing kene bakal ngganti sertifikat demensia.
                          PS Aku maringi pitutur sampeyan maca komposisi tentara Irak sadurunge loro perang. dheweke luwih kuwat tinimbang Ukrainia. printah kita bisa sinau saka kasur carane ngatur perang lan sesambungan. padha duwe negara beda lan losses saka geni loropaken ing Angkatan Udhara padha kurang saka kita nalika siji negara lan siji sistem manca
                        4. 0
                          3 april 2024 07:06
                          "babagan Rusia ora nyerah karo wawancara Putin?" - Sampeyan inattentive wong bodho wong bodho
                          "Kanca kelasku lagi ngladeni - iku sing dicritakake marang aku."

                          PS Aku maringi pitutur sampeyan maca komposisi tentara Irak sadurunge loro perang. - mung masalah - ALL diktator tansah dadi asil dikhianati dening bawahane.
                          Irak ora terkecuali....
                2. +1
                  3 april 2024 14:26
                  Nyrobsky. Inggih ... kancaku, sampeyan ora kudu menyang patriot (monggo aja bingung karo Patriot)
                  1. 0
                    3 april 2024 16:10
                    Kutipan: Alexander Makov
                    Nyrobsky. Inggih ... kancaku, sampeyan ora kudu menyang patriot (monggo aja bingung karo Patriot)

                    Sampeyan ora bisa mbingungake loro iki, padha tepat lan tanpa welas asih kaya kacang mabur saka slingshot hi
              2. +1
                2 april 2024 10:08
                Nanging kanggo nyegah "pengelompokan" kasebut saka mbentuk (lan ora diangkut saka titik A menyang titik B), ana akeh cara - aku ora bakal dhaftar mau..... Nanging, aku setuju karo tesis liyane - PERANG LAIN bakal kelakon..... Lan prioritas WAJIB diowahi supaya wong liya ora seneng.....
                1. +1
                  2 april 2024 10:12
                  Aku setuju kene, carane dadi luwih gumantung mung kita. Yen kita ngidini Barat ngerti yen sapa sing resmi menyang Ukraina bakal mati kanthi resmi, mula dheweke ora bakal nyoba. kita ora bakal bisa gawe uwong yakin. Bakal ana pendaratan uji coba pasukan NATO. lan yen kita ora nuduhake apa sing bakal dadi, banjur bakal dadi luwih elek. nanging kita duwe saben kesempatan kanggo muter kelompok iki menyang aspal nganti padha ndarbeni kabeh jinis senjata abot.
        2. 0
          2 april 2024 05:50
          Iku salah siji bab kanggo pamer nalika latihan lan komunikasi ing basa Inggris nganggo kamus

          Aku ora mikir pejabat NATO nggunakake kamus.
      2. +1
        1 april 2024 16:36
        Kutipan: LuckyBlog
        ing umum, iku tengen, nanging ing West bakal cukup pejuang dilatih, senar saka donya, batalyon saka saben negara NATO, lan padha bakal bisa kanggo ngumpulake nomer cekap saka prajurit. Mesthine, dheweke ora bakal ngganti kahanan, nanging bisa ngombe getih.

        Ya, perang karo wong-wong mau, amarga ora ana sing bakal nglawan x-bolongan. Bakal ana perawatan kluster persegi, diterusake kanthi harrowing ...
      3. 0
        2 april 2024 09:36
        Mesthi wae bisa ngombe, nanging uga ORA MATI.... Aku setuju, Pakdhe Sam bakal duwe rong puluh utawa rong gajih kanggo "memotivasi" tentara bayaran, nanging ... Dhuwit iku siji, wedi karo awake dhewe. KULIT, lan (njupuk tembungku!) iku FAKTOR LAIN ...
        1. -1
          2 april 2024 09:41
          Kanggo sawetara alasan, tentara bayaran wis telung taun nggulung menyang aspal, nanging alirane ora garing.
          1. 0
            2 april 2024 09:47
            Ora garing munggah - ngandika banter ... Pay manungsa waé menyang media Western SAME (Polandia, utamané) sing nulis bab mercenary lan bab perang ing GENERAL, lan, malah luwih apik, katon ing KOMENTAR saka Polandia-petani. - Aku njamin sampeyan, dheweke pancen beda-beda panemu babagan kabeh iki......Lan nyoba kanggo "memotivasi" para petani kasebut ing ngarep....
            1. 0
              2 april 2024 09:59
              Aku weruh meh uprising petani ora mung ing Polandia nanging ing saindhenging Eropah. lan dheweke ngerti yen dheweke ndhukung Rusia, sanajan luwih akeh amarga pamrentahane saiki sengit marang Rusia, lan mungsuh mungsuhku yaiku kancaku. Senajan ing keadilan iku worth kang lagi nyimak sing bagean saka populasi EU cukup wicaksana lan nyadari yen Rusia, dibandhingake karo pemerintah, iku malaekat saka swarga, senadyan Bunch saka shortcomings Russian.
              Masalahe, dudu petani sing bakal dikirim perang, nanging personel militer profesional. lan aku, ya, aku ngerti yen ing Polandia, contone, militèr mundur supaya ora mungkasi perang ing mangsa ngarep karo Rusia, sing durung kasunyatan sing bakal kelakon, nanging ana kasempatan lan iku. ora nul. Aku uga ngerti yen ing Polandia, umpamane, wong lanang lunga menyang EU supaya ora ana ing daftar mobilisasi.
              Nanging iki ora negate kasunyatan sing Polandia piyambak bakal ngumpulake sawetara ewu pejuang motivasi sing bakal kepincut ora mung karo dhuwit nanging uga karo janji sing padha bakal duwe support ora kaya panci, sing bakal ana patriots lan Scalps lan NASAMS karo SAMPT karo Aster. 30 block2 (sing nglawan Daggers lan Zirkov) lan kabeh penerbangan NATO (yaiku, ora mung F-16 lawas, nanging uga F-16 anyar, lan Rafales lan Eurofighters malah F-35) lan Abrams, dudu model 91. lan ora 31 bêsik, nanging atusan versi paling anyar bebarengan karo Leo2 paling anyar. Kanthi dhukungan kasebut, puluhan ewu Russophobes lan Nazi saka saindenging jagad bakal cepet-cepet perang lan percaya marang aku, iki bakal dadi pasukan sing nggegirisi, ya bakal dirusak, nanging kerugian bakal gedhe banget amarga ora bakal dadi pot sing mati ing FABs karo UPMK ing trenches tanpa respon ing arah kita. iki bakal duwe soko kanggo defend piyambak karo lan soko kanggo nanggapi
              1. 0
                2 april 2024 10:24
                Nanging iki ana STAFF GENERAL (sing kudu fungsi NORMAL (!!!)), GRU, SVR, etc., amarga iki WAR (ayo isih nelpon spade a spade!);
                Lan SOLUTION THE ISSUE, sing sampeyan, ing umum, tenan dikembangaké, ana akèh (loro klasik lan ora dadi) solusi apik, salah siji kang PRE-START, lan CONSOLIDATED lan SIMULTANEOUSLY saka sawetara arah (maksudku Belarusian. Tentara).....
                Nanging kanggo iki, sampeyan butuh WILAYAH sing penting, lan aku ngarep-arep yen konsentrasi pasukan mungsuh sing padha, kaya sing wis diterangake, ora bakal digatekake ...
                1. 0
                  2 april 2024 10:25
                  Sing persis apa kita ngomong bab bakal, lan ana saben alesan kanggo mikir sing ana wong Staff Umum lan Departemen Pertahanan sing ora kasengsem ing kamenangan Federasi Rusia ing perang.
                  1. 0
                    2 april 2024 10:35
                    Ana sawetara bebener ing IKI, sayangé.....Nanging.....Ora kabeh jenderal iku SUV....Ana sawetara sing duwe pengalaman tempur.....Nanging kolom 5 "tenang" .....Ing kene kita butuh luwih akeh KESAYANGAN tinimbang mbukak ngarep liyane.....
                    1. 0
                      2 april 2024 10:37
                      Joseph Vissarionich kasil....Lan pengalaman iki kudune wis ditrapake wingi.....
                      1. 0
                        2 april 2024 10:57
                        Stalin uga ora bisa, mula Khrushchev lan liya-liyane tetep urip. lan Trotskyists iki banjur ngrusak USSR. sawise 53 iku dudu USSR maneh nanging bayangane (iku kuwasa Trotskyists sing padu karo USSR ing China lan Albania, sing sadurunge ndedonga kanggo iku)
                        1. +1
                          2 april 2024 11:24
                          Maksudku jaman Perang Donya II - dadi BAD banget .... Kabeh sing kedadeyan sawise - asil saka MISKIN-SEEKNESS, pisanan kabeh..... Kepemimpinan negara kasebut .... Kanggo sawetara alesan, China kasil nggawe negara sosial (sanajan negara reformis), nanging, ing kabèh, mesthi bener lan kita (donya kabèh!) ndeleng asil.... Lan iki negara semi-feodal. (ateges!) karo milyar (saiki 1,5) populasi! Aku ora njupuk menyang akun "revolusi budaya" - Mao wis akeh masalah HIS, nanging ..... Nalika padha ngomong, asil ing WAJAH Panjenengan! Lan kabeh wong ilang, kalebu USSR ...
                        2. +1
                          2 april 2024 11:29
                          Yen kabeh wis bisa metu uga ing WWII, Aku ora wis 41 taun.
                          nanging ing kabèh aku setuju sing specialists makarya luwih irit, nanging padha duwe kakuwasan lan kabisan liyane.
                        3. 0
                          2 april 2024 17:44
                          Lan apa (utawa sapa?!) sing nyegah SMERSH diuripake maneh lan diwenehi kekuwatan "jaman perang"?! Perang durung diumumake?! Aku ora peduli yen ana akeh kerusuhan .... Lavrenty ora ngerti banget (lan dheweke nindakake perkara sing bener!) ...
                        4. 0
                          2 april 2024 17:48
                          Lan tutul liyane kanggo potret, luwih modern tinimbang SMERSH - iki IRGC, MOSSAD, lan, mesthi, "skuad pati" (ing sawetara negara Amerika Latin)..... Asil tansah kesengsem kabeh ....
    3. +5
      1 april 2024 09:07
      Padha makarya nggoleki!
      1. -5
        1 april 2024 09:57
        Padha makarya nggoleki!

        Biasane, ora ana tembung, nanging ora jelas sapa sing saka video kasebut. Aku pengin Angkatan Bersenjata RF kita ngurmati.
    4. -1
      1 april 2024 09:09
      Aku setuju 100% babagan tentara Rusia lan Angkatan Bersenjata Ukraina.
    5. +4
      1 april 2024 09:11
      Ya, bakal dadi menarik banget kanggo nonton kontingen militer saka kepunahan Baltik - suwene suwene bakal tetep ing pangertèn harfiah saka tembung kasebut)
      1. +1
        2 april 2024 09:48
        Ya, sampeyan sadis - Lithuania duwe 44 wong - mesthi cukup kanggo sawetara wulan (kanggo operasi polisi ing mburi - kaya biasane)
    6. 0
      1 april 2024 09:12
      Aku elinga yen wong manca kudu njupuk posisi pertahanan ing sisih lor Ukraina, lan Banderaites liberated bakal pindhah menyang wétan lan kidul. Persis, ing kasus iki, bakal luwih gampang kanggo nyekel wilayah lor Ukraina.
    7. 0
      1 april 2024 09:12
      Aku mikir yen Khodakovsky ora perlu njaluk undhangan saka sponsor NATO babagan game tentara asing ing perang lan paling ora kira-kira ngevaluasi kondisi teknis senjata, pertempuran lan moral, motivasi lan atribut liyane saka pejuang modern sajrone latihan.
      Nanging kabeh iki mung bakal dadi pilihan kira-kira
      1. 0
        3 april 2024 13:49
        ZovSailor. Khodakovsky ora perlu menyang ngendi-endi - iku perwira tempur, dheweke wis perang wiwit buaian..... Nanging anggota NATO mesthi kudu ngundang dheweke kanggo ngrembug kekalahan kasebut..... Mungkin dheweke kudu ditugasake ing NATO. College kanggo menehi ceramah carane NATO wis liquidated... .bungah, lan PURELY.....Ya, kita lanang mati, nanging padha uga inflict karusakan KAYA (dening anggota NATO padha ngendi jenderal mati).... Iki mesthi ora omong kosong ...
    8. +5
      1 april 2024 09:14
      Pengalaman pertempuran ora akeh dhuwit ... utamane ing konflik tingkat iki. Tumraping wangkal / wangkal, bisa udur, sing paling, paling, pungkasane wis suwe, nanging sayange, isih cukup, lan malah saka wong anyar teka, ana sing metu, saka sing slamet terus. perang.
      Umumé, perang kasebut sengit, mung ora kanggo sapa waé prajurit
    9. +5
      1 april 2024 09:18
      Tanpa dominasi "kavaleri udara," NATO ora perang, lan iki wis kebak kekerasan ing omah, sing dumunung ewonan kilometer saka medan perang.
    10. -3
      1 april 2024 09:20
      Aku kudu ngomong: Aku 1000 lan 000% yakin ing tentara paling kuat ing donya - Angkatan Bersenjata Rusia kita ing Distrik Militer Lor!
      Kemampuan kanggo menang lan gen saka Winner padha glethakaken mudhun dening ibu kita liwat sajarah 1000-taun peradaban Rusia kuna!
      Iki gen wong Victorious karo susu ibu mung dikuwatake ing perang tanpa wates lan serangan mungsuh!
      Rusia ora tau nyerang sapa wae tanpa alasan serius kanthi ancaman kanggo njaga bangsa lan negara!
      Sindrom Vietnam, Afghanistan, Suriah, Libya, Yugoslavia, VNA 404 ora bakal bisa
      Ora ana tentara siji ing jagad iki nganti level Angkatan Bersenjata Rusia ing Distrik Militer Lor!
      Kesehatan, urip kanthi Kamenangan kanggo kulawarga sing ditresnani lan ditresnani!
      Mungsuh bakal dikalahake!
      Kamenangan bakal dadi milik kita!
      1. +2
        1 april 2024 10:15
        Kabeh diputusake kanthi volume produksi militer lan tingkat teknologi industri lan tentara. Inggih, lan relevansi pamikiran strategis lan taktis ing markas. Minangka bonus, pengalaman pertempuran nyata uga migunani banget.
        Nanging gen ora ana hubungane.
        1. +1
          2 april 2024 09:52
          Aku ngomong babagan 10 taun kepungkur karo wong Tionghoa enom ing Arktik. Ing China, kabeh apik ing teknologi lan volume, nanging nalika padha guyon wiwit ngomong bab perang antarane China lan Federasi Rusia, padha ngajeni bilih ing China, Rusia disebut wong prajurit, lan ora bakal ana perang - kaya ora ana apa-apa kanggo dibagi (iki uga kanggo akeh - sing China bakal manggoni Siberia). Dheweke ora menyang sisih lor China, yen ora bakal cepet-cepet menyang Siberia :)))
    11. +9
      1 april 2024 09:32
      Kutipan saka: tralflot1832
      Tanpa dominasi "kavaleri udara" NATO ora perang.

      Trik kasebut yaiku NATO nduweni keunggulan kuantitatif kaping 10 ing udhara, lan meh 12 kali ing helikopter. Yagene Khodakovsky mutusake yen prajurit kanthi senjata ringan bakal teka, nanging penerbangan, pertahanan udara, lan pengintaian teknis ora? Apa komandan batalion iki duwe MANPADS sing cukup? Kepinginan sing ora bisa dingerteni kanggo nambah jumlah lan kemampuan mungsuh. Wong lanang kita bakal wiwit mati, sing mesthi urip kanthi nyolong.
      Sawetara jinis obrolan propaganda. Kanggo kula, malah sing nglawan kita saiki kabeh kudu lara disentri saka daging bosok, supaya luwih gampang kanggo wong lanang.
      1. 0
        1 april 2024 09:51
        Ya, yen negara-negara individu sing dadi anggota NATO lagi ngobrol, kenapa kita uga ora ngobrol?
      2. +2
        1 april 2024 10:14
        Rudal bakal teka dhisik. Banjur pesawat bakal teka. Dheweke bakal diterusake karo tembakan artileri roket. Banjur voli saka artileri klasik. Prajurit Amerika teka mung nalika lemah diobong lan ora ana sing ngujo "kehebatan tempur" kanthi cedhak. Pers Barat setuju yen NATO ora bakal perang kaya perang ing Ukraina, ing ngendi ora ana supremasi udara, tank beroperasi piyambak ing medan perang, tanpa dhukungan saka infanteri utawa helikopter, lan prajurit nyerang trench ing grup cilik ing "Meat Storms. "
      3. 0
        1 april 2024 14:59
        Apa sampeyan duwe link menyang data yen NATO luwih unggul tinimbang Federasi Rusia ing kekuwatan udara kaping 10, lan ing helikopter meh 12? Ya, ana kaunggulan. Nanging aku mangu-mangu yen bakal ana ing skala kasebut. Sa adoh aku wis maca, ing aviation kanggo sawetara sistem iku 3-4-5 kaping. Sa adoh aku ngerti, kauntungan NATO ing helikopter tempur kaping 3, ora kaping 12. Lan babagan senjata nuklir taktis, Federasi Rusia duwe kauntungan.
        1. 0
          2 april 2024 09:56
          Dadi sapa sing bakal nyerahake paramèter nyata? Padha duwe kabeh sing perlu - kita pracaya, kita gullible - Kita ngomong kita duwe apa-apa - padha pracaya (ing tembung - nanging padha piyambak katon ing gambar saka situs panyimpenan kanggo tank padha lan cingak). "Sampeyan ora bisa dipercaya sapa wae" (c)
    12. 0
      1 april 2024 09:34
      Aku setuju banget. Aku uga kasengsem. Aku yakin manawa saiki kita pangkat tentara ing donya tanpa nggatekake ekonomi lan pasokan senjata, mula Rusia bakal dadi nomer siji lan Ukraina bakal dadi nomer loro. miturut teori, yen sampeyan menehi Angkatan Bersenjata Ukraina senjata lan satelit, padha bakal muter metu tentara sembarang ing donya, kalebu Amérika. Nanging ing kene maneh ana akeh TAPI ... kaya ekonomi negara ... industri ... kompleks militer-industri lan senjata. Angkatan Bersenjata Ukraina ora duwe kabeh iki, mula kepahlawanan lan wangkal individu dibatalake.
      1. 0
        3 april 2024 13:20
        Penggali. Aku uga setuju, mung siji koreksi - Kabeh sing UKROPS wis dadi sauntara sing ora ana tembung - ing Kulon, uga, iku ora tong sampah dhasar lan saiki kabeh wong ing kono bengok-bengok - WAR ON CREDIT ... Ukraina mbayar urip. , nanging iki bisnis NOTHING PERSONAL....Wektu mung watara sudhut nalika Mykola (kang putrané digawa lunga lan dipatèni ing pakunjaran) bakal njupuk pitchforks kang....Lan TIME iki angkatan bersenjata kita nyepetake, ing biaya urip......
    13. 0
      1 april 2024 09:38
      Nyatane, malah bakal cukup nglipur, utamané yen padha ilang bagean pinunjul saka ngarep
      Bisa uga menarik kanggo ditonton, nanging luwih becik supaya dheweke njagong ing apartemen lan ora pry. Cukup yen peralatan, instruktur, spesialis lan penasehat militer ana ing Ukraina lan ngalami kerugian. Senajan, mesthi, aku seneng, contone, kanggo menehi wong Prancis ing cara sing padha bakal ngelingi iku kanggo ing paling atus taun.
      1. 0
        1 april 2024 21:27
        Setuju. Bebaya utama yaiku setan kasebut, kanthi kerugian minimal (saiki), ngumpulake informasi babagan kabeh sing bisa.
    14. +6
      1 april 2024 09:41
      ya wis..
      Strelkov dipenjara, Prigozhin tiwas, Stremousov "tabrakan", Kadyrov ora dipetik, sawise Kadmi, sawise Gaza, mung siji "ahli" sing ora disenengi - Khodakovsky. karo omongane sing kadang aneh...
      Kajaba iku, statement iki ora setuju karo PR sing akeh wong manca perang ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina, lan padha asring ngiyataken Unit incapacitated saka Angkatan Bersenjata Ukraina.. (kadhangkala padha nulis).
      1. 0
        1 april 2024 16:59
        Miturut cara, ya, akhir-akhir iki kita ora krungu apa-apa bab wong Kadyrov.
    15. -1
      1 april 2024 09:55
      Mesthi, "komandan tempur legendaris" dhewe lan wakil, sakperangan alesan, bakal nonton perang ing monitor lan ora saka baris ngarep.
      Ceterum censeo Washingtago delendam esse
      1. 0
        2 april 2024 10:06
        ing 2014 kang mirsani kabeh saka baris ngarep. Dheweke ngatur salah sawijining unit sing paling siap tempur ing Donetsk, lan sampeyan mung ngobong sofa sampeyan?
        1. -1
          2 april 2024 10:49
          Apa sampeyan yakin?
          Ceterum censeo Washingtago delendam esse
    16. -1
      1 april 2024 09:58
      Aja ngremehake mungsuh. Februari lan Maret 2022 cetha nuduhake iki lan carane bisa mungkasi uga.. Waca crita "Kolonel Nobody", alasan kanggo acara wiwitan sawijining
    17. -1
      1 april 2024 10:14
      Inggih, ala wis tangi.
    18. 0
      1 april 2024 10:33
      Ora ana tentara Barat sing bakal nindakake operasi tempur tanpa penerbangan, mung Ukraina sing diwenehi kesempatan kanggo bunuh diri.
    19. +1
      1 april 2024 11:22
      lan ngendi padha duwe SUPERIORITY ing awal NWO?
    20. +1
      1 april 2024 11:22
      Nyatane, wong Ukrainia luwih unggul tinimbang prajurit Barat ing kabeh babagan lan, dibandhingake karo wong-wong mau, makili sing paling terlatih lan motivasi wadya bala

      Motivasi banget, "motivasi" mili kaya banyu mancur saka saben benteng. Ing Kyiv, motivasi sacara periodik tumpah ing lurung-lurung.
    21. +1
      1 april 2024 11:44
      Pengalaman minangka keuntungan, nanging motivasi apa sing bakal ditindakake para prajurit wektu iki lan mati kaya leluhure ing Rusia? Tema karo tanah lan petani ora bakal bisa digunakake ing wektu iki. Dhuwit uga dadi-dadi, banget pragmatis, idea dibutuhake, lan butuh wektu kanggo Pethel idea iki menyang kepala wong.
    22. 0
      1 april 2024 12:30
      ing acara pasukan manca katon ing baris ngarep, yen kaputusan kuwi digawe ing Kyiv, Unit Russian bakal cepet break liwat pertahanan mungsuh.

      Apa Khodakovsky ora ngerti anane penerbangan NATO? Utawa dheweke bakal mbuwang topi kabeh? :((
      1. +1
        2 april 2024 09:20
        Pesawat iki isih kudu dipasang nang endi wae (+dilengkapi + maintained)....Lan lapangan udara mlumpat dudu tank ing sabuk alas, lan dheweke bakal nabrak tanpa ngirit Daggers.....Lan pasukan NATO (sing ana. ora), Kabeh wong ngerti iki lan disiksa dening keraguan sing ora jelas ...
        1. 0
          2 april 2024 10:09
          Wong wis digunakake kanggo pracaya nomer, nanging padha ora ing sisih Federasi Rusia. Nanging otak ora urip - nomer bisa uga salah. Kaya paribasan sing apik - kabeh apik ing kertas - nanging dheweke lali babagan jurang
        2. +1
          2 april 2024 13:10
          Lan mlumpat airfields ora tank ing sabuk alas, lan padha bakal kenek wong tanpa sparing Daggers

          Rong taun ora cukup kanggo numpes penerbangan Ukrainia. Lan anggota NATO ora bakal lungguh ing lapangan terbang sajrone rong taun.
          1. 0
            3 april 2024 12:08
            Surya Iki sing dakkandhakake ing ndhuwur - kita kudu ngganti PRIORITIES, lan dudu booth, nanging Starokonstantinov u, Zhulyany, Boryspil kanthi ALL MEANS, supaya bisa ngrusak menyang lemah ...
            1. +1
              3 april 2024 12:50
              Ya, ana wong sing isin nembak penerbangan Ukrainia ing lapangan udara. Nanging nembak ora ateges nabrak. Perlu kanggo pengintaian lan mock-up tinimbang pesawat durung dibatalake.
              1. 0
                3 april 2024 13:30
                Aku wani nglaporake yen kita isin .... Iki, malah, kasunyatan intimidasi.....
                Yen dheweke ngalahake aku kaya wong diwasa, ora ana siji pesawat sing njupuk saka ZHULYAN UTAWA BORISPOL, nanging dheweke nggawe swara sing nggegirisi.....
                Iki ora MASSIVE STRIKES ing lapangan udara mungsuh, lan padha ora menehi peduli sing sipil ora duwe cukup pesenan kanggo menehi SOMEONE pesenan lan Mbusak geopoints dituduhake menyang BUDUK ..... Tenan?!
    23. 0
      1 april 2024 13:01
      Paling kamungkinan, dheweke bakal mlayu amarga ora bisa diusir dening pasukan ing obat-obatan lan barikade, sanajan log bisa.
    24. +2
      1 april 2024 16:23
      Negara-negara NATO ngancam Rusia kanthi introduksi kontingen militer menyang wilayah Ukraina. Iku bakal menarik kanggo katon ing tentara iki yen wong Ukraina saiki sirah lan pundak ndhuwur.

      Iku bakal menarik kanggo ndeleng wong sawise ngolah posisi FAB-3000! Lan manawa kanggo break trek, supaya pejalan kaki mlaku clumsily liwat puddles! am
    25. 0
      2 april 2024 00:10
      Ukrainians ora bisa dadi unggul kanggo sapa wae, amarga kanggo perang perlu ekonomi, kang padha ora duwe. Dheweke ora bisa nganggo sandhangan, sepatu, feed, lengen para pejuang lan mbayar dhuwit. Miturut kritéria apa sing luwih dhuwur? Apa cara sing paling pinter kanggo njaluk dhuwit lan gaman? Miturut logika iki, tentara apa wae bisa dadi pakan meriam.
      1. +2
        2 april 2024 10:14
        Ing Donbass kula kathah sanak-sedulur, sampun dangu anggènipun pêrang, makatên wau, ngubengi lêga wadya Ukrainia, sami surak-surak, medal, pasrah. Saka ing kono, "Rusia ora nyerah" lan njeblug nganggo granat. Apa tentara liyane lan personel sing bisa nindakake? Norwegia? utawa Finlandia? utawa mungkin wong Amerika? - Aku perwira angkatan laut lan aku nonton carane IRGC nangkep prau Amer, carane nglangi pertempuran Amer nangis lan tumungkul ing ngarepe anggota IRGC Iran.
    26. 0
      2 april 2024 08:33
      Yen ing nem sasi, 500 km2 dibebasake, banjur karo NATO, pira 10 m2 lan 10 km2. Yen Ukrainians ora mbukak, apa sampeyan mikir sing Polandia bakal mbukak?
    27. 0
      2 april 2024 18:08
      Aku pancen setuju karo dheweke ing kene. Ana 80% wong Rusia sing padha ing kana, diapusi dening sawetara nilai Barat. Lan Rusia ngerti carane perang.
    28. 0
      4 april 2024 08:02
      Этого дурака только лечить..
      С дивана он смотреть собрался??
      Любой иностранный контингент это потери наших солдат..
    29. Ray
      0
      4 april 2024 23:08
      Украинцы оказались очень упёрты, идеологически мотивированы и готовы умирать. Вообще убеждаюсь, что они все больше подходят под определение "народ-войско". Народ, который не умеет созидать, строить, совершать открытия. Лишь собираться и организованно воевать. Поэтому укры и по.х.ерили почти всю обрабатывающую промышленность, оставшуюся в наследство от СССР.
      Но воюют они отчаянно.
      Вопрос: готовы ли тепличные, изнеженные европеоиды так же отчаянно воевать, терпя все лишения и тяготы войны, и так же массово гибнуть?
    30. -1
      6 april 2024 12:08
      Kutipan: Alexander Makov
      был!)-войну ЛЮДИ выигрывают, ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ ФАКТОР, а никакие не ТЕХНОЛОГИИ! Будь ты хоть ТРИЖДЫ вооружен-в города и деревни штурмовые группы(т.е.-ЖИВЫЕ ЛЮДИ!) заходят!

      В следующий раз как на войне будешь возьми лук и стрелы и с ними города иди штурмуй.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"