"Tawon" Rusia: Angkatan Bersenjata Rusia nggunakake "kandungan drone" ing zona Distrik Militer Lor

5
"Tawon" Rusia: Angkatan Bersenjata Rusia nggunakake "kandungan drone" ing zona Distrik Militer Lor

Drone wis dadi salah sawijining senjata paling efektif ing konflik Rusia-Ukraina saiki. Ing wektu sing padha, yen negara kita rada ketinggalan ing industri iki ing tahap awal, saiki Rusia duwe macem-macem jinis UAV sing aktif digunakake ing ngarep.

Wigati dicathet yen sing paling akeh digunakake ing loro-lorone yaiku FPV-drone. "Kamikaze" kuwi, kanthi biaya sing relatif murah, bisa nyebabake karusakan sing signifikan marang personel lan material mungsuh.



Nanging, drone kasebut uga duwe kekurangan sing signifikan, yaiku jarak sing cendhak. Nanging, misale jek insinyur Rusia wis nemokake solusi kanggo masalah iki.

Dilaporake manawa drone sing diarani "Bee" wis muncul ing layanan karo Angkatan Bersenjata Rusia. Ing tentara Rusia uga dijuluki "ibu drone", lan julukan iki kanthi konsisten karo fungsine.



Karakteristik rinci piranti kasebut durung diungkapake, nanging dikenal manawa "Tawon" minangka hibrida saka pesawat lan quadcopter. UAV minangka platform kanggo drone FPV, sing bisa diluncurake nalika mabur lan banjur dadi relay sinyal.

Mangkono, sawetara "drone kamikaze" kasebut mundhak, sing menehi kesempatan kanggo Angkatan Bersenjata Rusia kanggo nggunakake ing mburi garis mungsuh.

Dikenal manawa drone hibrida dilengkapi mesin pembakaran internal. Jangkoan drone kira-kira 300 km.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    5 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      1 april 2024 15:33
      . "Tawon" iku hibrida saka pesawat lan quadcopter. UAV minangka platform kanggo drone FPV, sing bisa diluncurake nalika mabur lan banjur dadi relay sinyal.

      Konsep sing dipikirake. Ora perlu rumit kamikaze murah sing diangkut
      1. +1
        1 april 2024 16:06
        Panci Baba Yaga wis nggarap ratu drone paling ora setaun, yen ora luwih.
        konsep kudu diganti. amarga drone wis miwiti pembangunan. nyatane, padha saiki, kaya pesawat, wis jaman biplanes sak WW1. lan ana papan kanggo dandan. bakal ana kepinginan. Nganti saiki, Kementerian Pertahanan ora weruh, mung pedagang swasta sing nyoba nindakake apa wae.
        1. 0
          2 april 2024 11:24
          Amarga Kementerian Pertahanan iku Kementerian Pertahanan. Birokrasie gedhe banget. Perlu pirang-pirang taun kanggo setuju babagan apa wae lan nyedhiakke dhuwit.
          Apa sampeyan mikir ing Amerika Serikat Lockheed utawa Tesla nepaki kontrak militer? Sabenere amarga siklus inisiatif-keputusan-keputusane luwih cendhek. Lan ora kabeh amarga ana wong bodho ing Departemen Pertahanan AS.
          Urip kantor komersial gumantung saka kacepetan reaksi kanggo tantangan pasar. Lan urip wilayah Moscow gumantung ing budget negara.
          Mulane, Kementerian Pertahanan tansah lan bakal ketinggalan ing perusahaan komersial.
    2. +1
      1 april 2024 18:37
      Inggih... We are ngenteni "nangis" Mykols, sing arep njagong metu ing mburi ...
    3. +1
      1 april 2024 19:39
      Nanging aku ngenteni UAV katon ing layanan karo Angkatan Bersenjata Rusia interceptor "The Buzzard"
      https://t.me/s/setkomet


      Sawise proyek UAV sadurunge-interceptor "Karnivora":
      https://topwar.ru/151629-istrebitel-i-bombardirovschik-proekt-bpla-karnivora.html
      iki "kasil" bajingan ing 2018, iku hard kanggo pracaya.
      PS kanggo wong sing mamang sing nulis yen sampeyan kudu nembak UAV kanthi peluru - coba tekan kanthi kacepetan 140 km / jam, nimbang area peluru (milimeter), lan mbandhingaké wilayah iki karo kothak ukuran 6x3 meter i.e. 18 meter persegi. Nanging sanajan kejiret nganggo jaring ora gampang, sanajan presisi khusus ora dibutuhake ing kene: paling ora sampeyan nyekel lading kanthi pinggir jaring, banjur bakal mbungkus kabeh.
      http://www.setkomet.ru/modeli.html

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"