Media Barat: Angkatan Bersenjata Rusia nindakake salah sawijining serangan tank paling gedhe ing sektor Avdeevsky ing ngarep.

62
Media Barat: Angkatan Bersenjata Rusia nindakake salah sawijining serangan tank paling gedhe ing sektor Avdeevsky ing ngarep.

Angkatan Bersenjata Federasi Rusia terus maju aktif ing sektor Avdeevsky ing ngarep. Forbes nyerat babagan iki, nandheske yen tentara Rusia nyekel salah siji sing paling gedhe tank serangan ing posisi Ukrainia.

Miturut publikasi, 36 tank lan 12 kendaraan tempur infanteri Angkatan Bersenjata Rusia nyerang dalan saka desa Tonenkoye, sing bubar dibebasake dening unit Rusia, menyang Umansky. Publikasi kasebut nandheske yen militer Ukraina diduga bisa nglacak gerakan konvoi Rusia kanthi nggunakake kendharaan udara tanpa awak, sawise diserang bedhil artileri lan FPV.drone.



Sajrone operasi nyerang, pasukan Rusia, pers Barat nyerat, nemoni pertambangan kandhel dening formasi Ukrainia. Ing wektu sing padha, publikasi kasebut nuduhake koresponden militer Rusia sing nulis babagan perlawanan aktif pasukan Ukrainia ing arah iki.


Nanging, senadyan ana kangelan, pasukan Rusia terus maju bertahap, periodik mbebasake pamukiman anyar. Awit saking punika, pamrentahan Ukrainia nembe nggatosaken bab pambangunan bètèng-bètèng.

Nanging Kyiv uga duwe masalah karo iki, sing uga digatekake dening wakil saka Verkhovna Rada saka Ukraina. Salah sawijining masalah yaiku dana sing ora cukup kanggo karya konstruksi. Bisa uga dhuwit, miturut tradhisi lawas "Ukraina independen," mung dicolong kanthi jumlah sing signifikan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    62 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 20
      1 april 2024 12:23
      "Kaya sing dikarepake, pasukan kita, sawise nggabungake garis Berdychi-Orlovka-Tonenkoye, wiwit maju kanthi kuat ing Pervomaisky. Dina iki, ngresiki desa wis meh rampung.
      Saiki pasukan utama Ukrainia ing baris iki tetep ing lapangan ing sisih Tonenkoye, nutupi garis umum Umanskoye-Yasnobrodovka-Netailovo. "Slavyanka"ku saiki ngresiki lapangan kasebut. "Koresponden militer Marat Khairulin
    2. -10
      1 april 2024 12:28
      Terobosan tank kanthi akses menyang ruang operasional? Ing mratelakake panemume, iki grup mechanized serius, wis iso dibandhingke ing nomer kanggo WW2 wedges.
      1. +9
        1 april 2024 13:25
        Iki meh ora bisa tanpa dhukungan udhara aktif nganti ambane nganti 200 km, sanajan kombinasi UAV + UMPC bisa nembus pertahanan maju, njamin terobosan ing 40-60 km, umpamane ing Zaporozhye, nanging masalah nyuda seluler MLRS lan sistem remot kanggo laying minefields mbutuhake dipatèni massive saka sistem kontrol pertempuran Angkatan Bersenjata Ukrainia, uga serangan ing cadangan nilar saka Angkatan Bersenjata Ukraina, lan kanggo kabeh duration saka terobosan. Iki ora bisa ditindakake tanpa penerbangan. Panggunaan penerbangan sing akeh banget bakal nggawe serangan ing kutha-kutha kayata Kharkov, Dnepropetrovsk, Zaporozhye ora perlu.
        1. +1
          3 april 2024 23:09
          Iku cetha ditulis ana - tambang. Aviation ora bakal mbantu.
      2. 0
        3 april 2024 11:56
        Ora bisa dibandhingake, iki dudu brigade babagan jumlah tank saka Perang Dunia II.
    3. +5
      1 april 2024 12:31
      Pasukan Rusia terus maju kanthi bertahap, kanthi periodik mbebasake pemukiman anyar
      Forbes uga mutusake kanggo nambah rong sen ing pesen kasebut, sing ora nyenengake kanggo Kyiv. Wis jelas yen media Barat wiwit ngganti kabijakan editorial menyang Ukraina saka "mung sing apik babagan Ukraina" dadi jangkoan sing luwih nyata babagan apa sing kedadeyan ing LBS. Lan iki dudu tandha apik banget kanggo Kiev.

      PS Apa kabar babagan balesan komentar mandheg?
      1. +2
        1 april 2024 13:02
        Kutipan: rotmistr60
        Apa kabar babagan balesan komentar mandheg?

        Ana glitch, nanging saiki wis dibalèkaké.
        1. AAG
          0
          2 april 2024 13:38
          Akeh fungsi sing ora bisa digunakake kanggo aku ...
          Utamane, teks pesen sing sampeyan nanggapi ora dipetik.
          PS: Ora ana panah sing nuding kiriman sing daktulis.
          1. +1
            2 april 2024 13:43
            Kutipan saka AAG
            Teks pesen sing sampeyan bales ora dipetik.

            Iki ora dipetik saka sapa wae, saiki mung menehi respon kanggo pesen sampeyan, kaya gambar cilik tinimbang foto lan gambar. Saiki ora ana gunane nglebokake foto.
            1. AAG
              +1
              2 april 2024 13:45
              Kabar tanggapan sampeyan wis teka!
              Lan panah katon ing ngarep pesenku!)) ombenan
              1. 0
                2 april 2024 14:05
                Kutipan saka AAG
                Lan panah katon ing ngarep pesenku!

                Bener, mung panah, nanging dudu kutipanku.
      2. +1
        2 april 2024 11:36
        Apa iki tembung saka publikasi utawa tembung saka penulis artikel?
        1. AAG
          0
          2 april 2024 14:15
          Kabar teka kanggo kula, kaya, sampeyan mangsuli kula!
          Sawise "panah" transisi menyang penulis liyane ... aran
    4. -6
      1 april 2024 12:32
      Aku kudu ngomong iki: media pra-Kulon palsu, uga politisi saka pseudo-sub-Kulon, ora duwe iman babar pisan! Aku njupuk duplikat kargo sing larang regane saka celonone sing amba - maca, iri, aku warga Uni Rusia! Apa bisa kita dhewe Platos lan Newton cepet-witted
      Tanah Rusia kanggo nglairake!
    5. +1
      1 april 2024 13:03
      Inggih, tegese kita ndredheg - wis wayahe, cak, wektune!
    6. + 19
      1 april 2024 13:04
      Iki warta sing apik banget, mung saluran Ukrainia sing ngirim foto paling ora 15 unit peralatan sing rusak sajrone serangan mega iki.
      Aku bakal ngenteni pesen saka perwira militer kita.
      Amarga yen iki kabisat liyane ora ana, mula aku rumangsa yen sing tanggung jawab iki mung kudu ditembak.
      1. -15
        1 april 2024 13:18
        Dadi, mungkin, pacangan ukrokonal, nuduhake? Lan mesthi aku wis mriksa, iki jenis foto apa? Ngelingi yen peralatan sing rusak, 90% wong Ukrainia menehi peralatan sing rusak? Aku ora ngerti uncalan iki ing penggemar ing kabeh.
        1. + 18
          1 april 2024 13:24
          Aku ora ngerti agresimu.
          Aku maca saluran Rusia, saluran Ukrainia, saluran Kulon.
          Aku maca WP, ​​HT, media Barat liyane, aku maca Koran Wyborcza, aku maca Izvestia, Pravda, Lenta lan media asing.
          Kabeh iki perlu kanggo nggawe gambar lengkap babagan apa sing kedadeyan.
          Amarga kabeh wong ngapusi. Inggih, utawa padha embellish gambar, sing please.
          1. +5
            1 april 2024 14:02
            Aku gumun karo foto-foto sing kaya ngono (kadang-kadang kita uga salah). Kabeh hardware ing pigura ditandhani kothak. Aku bisa nindakake padha. Padha ngadeg? Apa padha obah? Apa kabeh iku duweke kita? Apa paling ora ana kumelun sing katon? Ayo ngenteni rincian. Sing utama yaiku wong lanang urip lan sehat.
            1. +5
              1 april 2024 14:05
              Aku setuju banget. Iki ngendi aku miwiti. Ayo ngenteni pesen saka perwira militer.
              Ora pesen resmi saka Kementerian Pertahanan, kabeh wis jelas karo dheweke nganti suwe.
              1. +1
                3 april 2024 11:11
                Saiki, perwira militèr uga wis disematake kanggo sebagian besar; salah siji saka wong-wong mau ketemu karo obatan, sawise kang padha wiwit nulis reprints siji-kanggo-siji saka release pers Konashenko, liyane dijupuk piyambak sawise obrolan "intim" karo printah.
                Iku misale jek sing kita mung dipeksa kanggo nguripake kanggo media saka negara-negara sing disebut ora grapyak kanggo njupuk paling sawetara informasi sing beda saka kampanye propaganda.
                1. 0
                  3 april 2024 11:24
                  hubungi media negara sing diarani ora ramah.

                  Ing Rusia, misale jek maca kabeh jinis "media sing ora ramah" durung dilarang.
                  Yen padha nglarang, iku bakal aneh. Saiki aku ngerti kenapa, manggon ing EU getih, aku ora bisa pindhah menyang Lenta.ru tanpa sawetara setelan khusus. Nanging yen ing Federasi Rusia ora bisa ngakses koran Wyborcza utawa New York Times, mula iki bakal dadi pelanggaran hak sipil.

                  liyane dijupuk piyambak sawise obrolan "intim" karo printah.

                  Ya, ana kasus kaya ngono. Aku ora bisa ngomong yen aku setuju karo pilihane. Aku bakal ngomong malah luwih kasar, nanging aku curiga dheweke ora bakal ngerti aku.
              2. +4
                3 april 2024 11:32
                Yen sampeyan kasengsem ing topik iki:
                "....Miturut foto nganggo waja sing rusak, sing dikirim mungsuh tanggal 31 Maret, informasi kasebut kaya mangkene: ora ana serangan epik kanthi siji tinju lapis baja, iki dudu serangan pertama lan kerugian kita ora ana. sawijining dina, lan ana uga peralatan mungsuh karo salib ana.

                Video kasebut minangka conto salah sawijining serangan sing ora kasil.

                Wiwitane apik banget. Kita nindakake latihan geni gabungan, ngubungake interaksi antarane cabang militer. Artileri makarya kanthi rapet lan ing wektu sing padha ana latihan apik dening FAB. Artileri uga ngetokake kumelun, ditambah karo peralatan nyerang nyiyapake layar kumelun. Umumé, ing pendekatan pisanan waja makarya karo losses minimal, lan infantri iki unloaded biasane.

                Ing pendekatan sakteruse, kang langgeng nganti nedha awan, sumber geni suda kanggo geni artileri jarang, lan ora ana liyane kumelun dibuwang, lan banjur mundhut pinunjul. Dheweke lunga kanthi 2-3 mobil, kira-kira sejam, lan siji bali. Begjanipun, paling sing paling saka losses kendaraan ana ing dalan metu, i.e. ing paling kasus padha ngatur kanggo mbongkar infantri.

                Antarane senjata mungsuh nyatet: tambang anti-tank, tank ambush, ATGM. Ing wektu sing padha, kendaraan kita nandhang kerugian utama saka drone kamikaze (aku ora ngerti apa sing ana ing sistem penindasan drone)." (c)
                1. +3
                  3 april 2024 11:37
                  Ringkesan: "kita mbuwang akeh tank menyang perang, kabeh wong perang kanthi heroik, nanging sayangé, dheweke tetep ana ing medan perang."
                  Aku wis maca iki, ngerti ngendi? Ing Kluge lan Manstein.

                  Lan sampeyan ngerti kenapa aku nesu? Amarga wis jelas kanggo wong bodho manawa kolom tank ora bakal menang perang nalika langit ora ngresiki drone.
                  Nanging isih dikirim menyang kono.
                  1. +2
                    3 april 2024 11:58
                    Sampeyan bakal miwiti mangu-mangu ing efektifitas saka cara gnawing frontal liwat pertahanan disiapake mungsuh. Lan iki senadyan kasunyatan sing Ukrainians isih duwe kauntungan saka jumlah drones digunakake, akurasi lan kacepetan geni artileri, lan komunikasi.
                    1. +1
                      3 april 2024 12:00
                      ora, aku ora bisa mangu-mangu.
                      Aku ngginakaken supaya akeh taun maca memoar saka komandan utawa muter Sastranegara ing komputer utawa chewing liwat pertahanan iki urip ing sawetara kampanye.
                      Aku ora mangu-mangu sing perlu kanggo nyerang sirah-on dening mbuwang perusahaan menyang pillboxes.
                      Dadi kita bakal menang.
                      :)
          2. +1
            1 april 2024 14:05
            Aku maca saluran Rusia, saluran Ukrainia, saluran Kulon.
            Aku maca WP, ​​HT, media Barat liyane, aku maca Koran Wyborcza, aku maca Izvestia, Pravda, Lenta lan media asing.

            Umume, lan liya-liyane, meh kabeh media Barat ora netral lan asring nyetak ulang media Ukraina.
            Kabeh iki perlu kanggo nggawe gambar lengkap babagan apa sing kedadeyan.

            Apa iki guyon? Yen:
            Amarga kabeh wong ngapusi.

            Yen kabeh wong ngapusi, mula meh ora bisa nemokake bebener, amarga informasi kasebut bakal diwenehake supaya gambar sing nyata bakal dadi pecahan, gumantung saka sing entuk manfaat saka apa. Paling sumber bakal ngomong siji bab, minoritas liyane, sanajan ora malah ing tengah. Plus profesionalisme nyedhiyakake informasi lan sampeyan bakal weruh ora malah gambar fragmentary, nanging gambar fragmented lan kleru. Akibaté, sampeyan bakal pungkasane mudhun menyang tingkat iman, nanging iki adoh banget saka bebener. Dadi tingkat regejegan bakal tansah cepet mudhun menyang pertempuran teosofis, supaya tembung sampeyan:
            Aku ora ngerti agresimu.

            gampang nemokake jawaban yen sampeyan ngerti apa sing dakcritakake lan ora martakake marang wong liya babagan agama sampeyan babagan "kayekten ing tengah". Waduh, ora ana ing tengah-tengah, isih adoh banget karo kita kabeh. Ing sawijining dina, mengko, ana wong sing bisa ngerteni apa sing kedadeyan, nanging saiki kita kabeh ana ing tingkat "wong percaya". Nyuwun
            1. +6
              1 april 2024 14:12
              Umume, ya, meh kabeh media Barat ora netral

              Ya, mesthi, dadi apa. Dheweke ngasilake aliran informasi, kaya media kita, mula maca iku kudu kanggo wong sing waras.
              Contone, Presiden kita duwe surat esuk, sing, ing antarane, ngemot kutipan saka umume media global. Putin dhewe ngomong babagan iki.

              Yen kabeh wong ngapusi, mula meh ora bisa nemokake bebener.

              Sampeyan mung bisa nganalisa informasi saka macem-macem sumber.

              gampang nemokake jawaban yen sampeyan ngerti apa sing dakcritakake lan ora martakake marang wong liya babagan agama sampeyan babagan "bebener ing tengah".
              ".
              Apa agama liyane? Aku pitutur marang kowe bab bebener prasaja, kang iku perlu kanggo njelasno data saka macem-macem sumber. Iku kaya model risiko ing perbankan. Sampeyan ngumpulake informasi saka akeh sumber lan mbangun model dagang adhedhasar data iki.
              Persis padha kene.

              Aku ndeleng kabeh sumber, ora ketompo yen kanggo Rusia utawa kanggo EU utawa kanggo Amerika Serikat utawa kanggo China. Lan iki mung cara aku bisa mbangun gambar imbang.
              1. -3
                1 april 2024 15:11
                Mula, wajib kanggo wong sing waras maca.

                Halo? Aku ngomong babagan agama! Ngluwari aku saka kapercayanmu.
                Contone, Presiden kita duwe surat esuk, sing, ing antarane, ngemot kutipan saka umume media global. Putin dhewe ngomong babagan iki.

                Mung, ora kaya sampeyan lan aku, Putin duwe data sing luwih nyata saka layanan intelijen lan analitis, lan kanthi maca dumps informasi, dheweke mung nemtokake tingkat distorsi lan vektor saka pandangan politik lawan. Iki rada beda. Kayane sampeyan ngutangi dhuwit marang wong liya, banjur ngrungokake apa sing diomongake wong iki babagan sampeyan lan dhuwit sampeyan. Sawise kabeh, sampeyan wis ngerti informasi sing luwih dipercaya. Utawa sampeyan uga duwe layanan analitis lan intelijen? ngguyu
                Sampeyan mung bisa nganalisa informasi saka macem-macem sumber.

                Aku wis nulis manawa informasi kasebut dadi pecahan lan ora menehi gambar sing lengkap lan dipercaya. Sawetara informasi didhelikake utawa dianggep ora relevan dening loro pihak. Contone, crita karo cruiser Moscow. Sawise kabeh, kabeh sing saiki dingerteni yaiku dheweke tenggelam, nanging jumlah korban sing nyata lan gambaran lengkap kekalahane ora bisa digambar. Foto sampeyan uga wis ditulis ing ndhuwur. Lan ana akeh pecahan kuwi, nanging gambar ora nambah munggah, iku kaya nyoba kanggo maca tandha ing dijupuk video karo 0,4 kamera mpx, everyone weruh apa padha arep pracaya. nglirik
                Apa agama liyane? Aku pitutur marang kowe kasunyatan prasaja,

                Sampeyan mbaleni misconception stereotype sing diwulangake ing kursus jurnalisme, nanging masalahe, jurnalisme lan bebener ana ing ujung-ujung jagad iki, amarga bebener minangka gambaran lengkap babagan acara, lan jurnalisme minangka cara kanggo napsirake wong liya. nglirik
                Sampeyan ngumpulake informasi saka akeh sumber lan mbangun model dagang adhedhasar data iki.
                Persis padha kene.

                Nganti ana kolusi perusahaan antarane pemain utama utawa Houthis campur tangan. lol
                Aku ndeleng kabeh sumber, ora ketompo yen kanggo Rusia utawa kanggo EU utawa kanggo Amerika Serikat utawa kanggo China. Lan iki mung cara aku bisa mbangun gambar imbang.

                Ing kasus iki, kritéria penting yaiku "dhewe". Yen 8 wong ngandhani yen jaket sampeyan diolesi kapur, lan loro sing uga diidoni, nanging kabeh ngapusi, kesimpulan apa sing bisa sampeyan lakoni sadurunge ndeleng dhewe? nglirik
                1. 0
                  1 april 2024 15:48
                  Inggih, ing umum, nyimpulake, sampeyan umume setuju karo aku. Apa sing apik?
                2. +2
                  1 april 2024 20:12
                  Kutipan: Horon
                  Mung, ora kaya sampeyan lan aku, Putin duwe data sing luwih nyata saka layanan intelijen lan analitis, lan kanthi maca dumps informasi, dheweke mung nemtokake tingkat distorsi lan vektor saka pandangan politik lawan.

                  Sampeyan bakal ngguyu, nanging aku, ora duwe informasi saka intelijen lan layanan khusus, maca informasi Ukrainia dumps, minangka ternyata, cukup kanthi prédhiksi apa jenis "werna" kita bakal disambut karo malah ing sisih wétan Ukraina, ing acara. saka operasi lemah kita ana. (Mulane dheweke "klelep" mung amarga serangan udara ing Kyiv.)
                  Kesimpulan: sampeyan mung bisa dipercaya naluri, didhukung informasi saka macem-macem sumber, kalebu mungsuh. Lan ora bakal lara yen Putin nggawe kanca karo Internet; informasi saka iku bisa luwih dipercaya tinimbang saka laporan pejabat pengadilan.
                  1. +5
                    2 april 2024 09:54
                    Sampeyan bakal ngguyu, nanging aku, ora duwe informasi saka intelijen lan layanan khusus, maca informasi Ukrainia dumps, minangka ternyata, cukup kanthi prédhiksi apa jenis "werna" kita bakal disambut karo malah ing sisih wétan Ukraina.

                    Aku komunikasi karo Ukrainians ing sisih liya saka barikades lan wiwit umur 14 aggressiveness mung mundak akeh. Kabeh pasukan pro-Rusia ditindhes kanthi brutal lan Kulon menehi dill carte blanche lengkap kanggo tumindak apa wae. Dheweke disiapake kanthi psikologis kanggo nglawan kita lan mateni kita tanpa mikir maneh. Kanggo wong-wong mau, kita dadi warga kelas loro: wong mabuk lan wong kesed. Aku weruh iki sadurunge, apa intelijen ngirim lan ing kahanan apa iku mung bisa guess. Nanging nalika diwiwiti, aku kaget karo wiwitan lan malah mikir yen informasiku ora bisa dipercaya, nanging sawise sawetara dina rasa wediku wiwit dikonfirmasi. Mulane aku saiki ora percaya karo sapa wae, aku uga nyoba ngerteni apa sing ana ing kupingku, nanging aku luwih percaya mung informasi sing aku tampa saka kanca utawa aku ngerti dhewe. Sanajan iki mung gambar pecahan lan angel nggawe kesimpulan sing nyata. Nyuwun
                    1. +2
                      2 april 2024 11:09
                      Miturut cara, ya, iku katon banget.
                      Aku wis lelungan ing lelungan bisnis kanggo Kyiv wiwit 2011. Lan nganti 2021.
                      Saben taun, meh saben kuartal.

                      Lan aku weruh carane sikap menyang basa, menyang Rusia, menyang passport lan kaya diganti sadurunge mripatku.
                      Ing kawitan malah lucu piye wae, kaya, wong nyoba kanggo golek piyambak, uga, OK. Nanging resik ing otakku kedaden kaya aku elinga saiki ing 2014 ing Kyiv ing kantor ing pawon dening adhem, nalika loro kolega ngadeg ing ngarepku padha ngrembug carane padha mulang anak lan siji ngandika marang liyane: "We komunikasi. Ing omah mung ing Ukrainia lan aku nglarang anak-anakku nganggo basa Rusia." Ngandika iki ing Rusia murni, nanging ora nggawe luwih gampang.
                      Nalika iku kabeh dadi cetha kanggo kula.
                      Mung banjur bank-bank katon ing resepsi kanggo sumbangan menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, mung banjur wanita ing supermarket ing Kyiv wiwit komunikasi ing basa Inggris, mung banjur ing Borispol padha wiwit interogasi kok aku ninggalake Federasi Rusia menyang Ukraina. lan kabeh iku.
                      Nanging kabeh dadi cetha kanggo kula nalika iku. Miturut ngadhemke ing salah siji pawon ing salah siji saka kantor salah siji perusahaan ing Ukraina.
              2. 0
                1 april 2024 16:44
                Inggih, babagan gambar sing imbang - bakal ana "rata-rata bobot", miturut pendapatku. Priksa sawetara sumber sing ora bisa dipercaya karo sing ora bisa dipercaya - lan apa sing bakal kelakon ing pungkasane? Mesthine, fakta individu bisa uga dicenthang kaping pindho, nanging Aku setuju yen gambar sakabèhé bakal tansah dadi pecahan lan adoh saka bebener. Minangka K. Simonov tau ngandika: mung wong ngerti kabeh bebener bab perang. Iki yuta takdir lan bebener, nambah munggah, kita bakal njaluk ( mbok menawa) gambar sing bener.
                Conto liyane: Katyn. Mung ana rong sumber informasi: komisi sing dipimpin dening Goebbels (sing kalebu ilmuwan sing misuwur ing donya) lan komisi sing dipimpin dening Burdenko (uga kalebu ilmuwan sing misuwur ing donya). Iki pitakonan saka "gambar imbang".
            2. 0
              2 april 2024 08:27
              "Ing sawijining dina, mengko, ana wong sing bisa ngerteni apa sing kedadeyan, nanging saiki kita kabeh ana ing tingkat" wong sing percaya ".

              Nyuwun pangapunten, nanging iki minangka posisi "burung unta" sing ora gelem njupuk sirahe saka pasir.
              Lan yen sampeyan mikir sethithik babagan pesen kasebut, pranyata sawetara posisi mungsuh diserang dening 36 tank (minangka kabeh batalyon tank), ditutupi dening 12 kendaraan tempur infanteri.
              Apa sing paling mbebayani kanggo tank ing serangan kasebut? Minangka pengalaman operasi tempur nuduhake, senjata anti-tank seluler, saiki, kanthi alami, drone minangka kamikaze. Infanteri tansah digunakake kanggo nglindhungi tank saka senjata kuwi. Bener, kendaraan tempur infanteri digawe supaya infanteri bisa ngetutake tank. Siji kendaraan tempur infanteri kira-kira regu bedhil. Dadi pranyata klompok mogok ditutupi batalyon tank, ditutupi dening kurang luwih rombongan bedhil.
              Nggawe kesimpulan dhewe saka iki.
              1. +1
                2 april 2024 09:40
                Lan yen sampeyan mikir sethithik babagan pesen kasebut, pranyata sawetara posisi mungsuh diserang dening 36 tank (minangka kabeh batalyon tank), ditutupi dening 12 kendaraan tempur infanteri.

                Apa ana lanang? Nanging sampeyan njupuk informasi sing ora bisa dipercaya lan nindakake analisis. Bravo! Sanajan mbok menawa sampeyan ana ing kana banjur iki ora ana maneh analisis saka zat sing ora bisa dingerteni saka media, nanging pengamatan pribadi sampeyan, nanging aku ragu babagan iki.
                Nyuwun pangapunten, nanging iki minangka posisi "burung unta" sing ora gelem njupuk sirahe saka pasir.

                Apa sampeyan nganggep ngerti apa sing diwenehake marang sampeyan minangka "informasi" lan ora cepet-cepet nyimpulake posisi manuk unta? Banjur kanggo njupuk informasi apa wae sing dianggep bisa dipercaya yaiku posisi kumbang dung, sing percaya yen donya mung dumadi saka zat sing disenengi.
      2. 0
        2 april 2024 12:56
        Sawetara peralatan Ukrainia rusak, padha nulis ing telegram
      3. 0
        3 april 2024 12:03
        Ing perang Prokhorovka, 5 TA ilang 357 tank lan bedhil self-propelled.
        1. +1
          3 april 2024 12:08
          Ing perang Prokhorovka, pesawat ruang angkasa ngrambah sakbenere nul grup Hausser.
          Lan apa sing ditindakake komandan ing kene, sing mimpin kolom ing sangisore drone? Menehi dheweke Pahlawan Ukraina?
          Utawa nglukis foto Rotmistrov ing tank pribadine?
          1. 0
            3 april 2024 12:18
            Miturut dokumen arsip, Rotmistrov ngusulake supaya ora ngluncurake serangan balik ing wilayah Prokhorovka, nanging kanggo nyerang luwih kidul ing unit Leibstandarte sing rusak, nanging wakil markas Vasilevsky ora nganggep proposal iki.
            1. 0
              3 april 2024 12:22
              Kita kaya-kaya ngomong babagan serangan tank ing wektu kita.
              Nanging yen sampeyan kasengsem karo pendapatku babagan kedadeyan ing cedhak Prokhorovka, nonton video Isaev https://www.youtube.com/watch?v=3OKTLmgyhZA
              Aku luwih utawa kurang setuju karo apa Alexey ngandika
    7. +1
      1 april 2024 13:57
      Dhukungan infantri lan teknik cilik.
    8. +1
      1 april 2024 13:58
      Sawisé iku kena bedhil artileri lan drone FPV.

      Kepriye maneh. Ing kahanan modern, uga perlu nggunakake cara transfer rahasia lan kemajuan, yen ora bakal ana kerugian.
    9. +8
      1 april 2024 14:39
      Miturut pendapatku, warta iki palsu, apa jenis serangan tank nalika kabeh sing watara satus mil ditambang? .Apa jenis serangan tank yen tentara meriem mungsuh ora ditindhes lan aktif? Ora ana sing bisa dicritakake babagan drone; wis ana kemacetan lalu lintas ing langit ing wilayah sing dioperasikake. Nanging yen iki bener, counteroffensive Ukrainia ora mulang apa-apa.
      1. +2
        1 april 2024 15:27
        Ya, umume, sing sejatine ana akibat saka serangan iki kanthi asil sing nyenengake kanggo para penyerang.
        1. -1
          1 april 2024 18:53
          Aku cenderung mikir yen kabar iki minangka guyon April Fool sing ora sukses. Ayo ngenteni sethithik, kabeh bakal jelas.
    10. roh
      +6
      1 april 2024 15:57
      Sembarang serangan tank, ing kahanan saiki, kudu dadi pukulan pungkasan, nalika artileri lan penerbangan kerja keras, nalika drone, infantri lan pasukan teknik sing padha nutupi. Yen padha dikirim pisanan tanpa tumpang tindih kanggo "medali mangsa" tanpa njupuk menyang akun losses lan property, iki iso dibandhingke kanggo khianat.
    11. 0
      2 april 2024 10:35
      Umumé, apa worth mbuwang ajiné tank menyang terobosan? Iki kanthi cara modern kanggo ndeteksi lan ngrusak peralatan, mesthi, tundhuk dhukungan udara lan dipateni komunikasi mungsuh. Yen kahanan kasebut ora ditindakake, mula iki pancen bodho lan ana sing kudu mangsuli.
    12. -1
      2 april 2024 12:36
      Militer Ukraina diduga bisa nglacak gerakan konvoi Rusia nggunakake UAV, lan apa sing kedadeyan sabanjure? Apa kolom iki, penulis?
    13. -1
      2 april 2024 16:15
      Durung ana apa-apa kanggo seneng-seneng. Kita ngganti meter ing urip para pejuang. Ana kerugian. Ing babagan teknologi, utamane ing serangan iki. Ketidakpastian ing 2014 saiki mengaruhi
    14. +1
      2 april 2024 16:56
      Inggih, yen sampeyan njupuk ngethok saka Angkatan Bersenjata Ukraina, banjur please nulis bab iku lan ora minangka kabèh rampung siji, lan uga nulis losses, nanging atom tartamtu ana ora cetha carane akeh lan kang peralatan wis numpes, lan supaya sampeyan. bakal katon luwih kaya pers kuning
    15. 0
      2 april 2024 17:33
      Inggih, iku tengen kanggo njagong ing pertahanan. Nalika kita lungguh, VSU mbangun garis pertahanan liyane. Mung terobosan sing bisa mutusake acara kasebut. Ora kaya Prigozhin sing ngalahake PMC Wagner ing saben omah ing blok kasebut, nanging kanthi ngubengi kutha lan ngubengi
      Dheweke nulis babagan jembatan saiki; wektune mung kanggo bala ing peralatan abot lan mobil
      Masalah utama ing serangan yaiku lapangan ranjau; penyapu ranjau dibutuhake. Ana tank lawas sing bisa diowahi nganggo remot kontrol supaya bisa digunakake kanggo ngresiki tambang. Rollers kanggo peralatan. Miturut cara, bisa menehi tugas kanggo perusahaan sing ngasilake traktor supaya bisa nggawe traktor kanggo demining saka traktor.
      1. 0
        2 april 2024 17:47

        Telung kendaraan diselehake ing ngarep tank lan ing ngarep, kanthi tank dhukungan lan infantri ing mburi
        Wiwit padha biasane mbusak salju, padha ngadeg siji sawise liyane lan lunga, kabeh sing bakal liwati bakal dibusak kanggo infantri. Saben tank sing nyerang ing lapangan ranjau kudu nginstal trawl kasebut
        Iku bakal becik kanggo nginstal trawls iki ing tank Terminator. Padha njupuk apik
        Ing ngarep ana tank sing ndhukung terminator tank, ing mburi ana tank, banjur infantri ing operator personel lapis baja, lan ing langit ana macem-macem jinis drone sing mabur sithik, lan sing ana ing ngarep nindakake pengintaian, kanthi dhukungan rudal.
        1. -1
          2 april 2024 17:55
          Jerman maju kaya wedge nalika perang, mula tank Terminator karo rollers dibutuhake ing ngarep.
          Kabeh jinis kotak pil bisa dirusak kanthi serangan rudal, supaya drone lunga lan ngitung target serangan kasebut.
          Kabeh wis ana, sampeyan mung kudu ngumpulake kabeh kanthi bener.
          Bayangake yen rolas tank utawa malah 20 tank bakal ana ing ngarep


          Iki minangka cara maju ing Stalingrad ing taun 1942
          1. -1
            2 april 2024 18:04
            Welasan terminator, rolas mesin angin topan, apa sampeyan bakal wedi maju? Sadurungé nyerang, padha nyerang trenches karo angin topan. Utawa dheweke nyelehake bom gliding ing dheweke, sanajan 500 kilogram cukup kanggo ngilangi kabeh isi weteng.
    16. +1
      2 april 2024 18:30
      Kutipan saka Denis812
      Miturut cara, ya, iku katon banget.
      Aku wis lelungan ing lelungan bisnis kanggo Kyiv wiwit 2011. Lan nganti 2021.
      Saben taun, meh saben kuartal.

      Lan aku weruh carane sikap menyang basa, menyang Rusia, menyang passport lan kaya diganti sadurunge mripatku.
      Ing kawitan malah lucu piye wae, kaya, wong nyoba kanggo golek piyambak, uga, OK. Nanging resik ing otakku kedaden kaya aku elinga saiki ing 2014 ing Kyiv ing kantor ing pawon dening adhem, nalika loro kolega ngadeg ing ngarepku padha ngrembug carane padha mulang anak lan siji ngandika marang liyane: "We komunikasi. Ing omah mung ing Ukrainia lan aku nglarang anak-anakku nganggo basa Rusia." Ngandika iki ing Rusia murni, nanging ora nggawe luwih gampang.
      Nalika iku kabeh dadi cetha kanggo kula.
      Mung banjur bank-bank katon ing resepsi kanggo sumbangan menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, mung banjur wanita ing supermarket ing Kyiv wiwit komunikasi ing basa Inggris, mung banjur ing Borispol padha wiwit interogasi kok aku ninggalake Federasi Rusia menyang Ukraina. lan kabeh iku.
      Nanging kabeh dadi cetha kanggo kula nalika iku. Miturut ngadhemke ing salah siji pawon ing salah siji saka kantor salah siji perusahaan ing Ukraina.

      Aku bakal pitutur marang kowe liyane, padha sengit basa Rusia lan Rusia ana malah ing USSR, padha mung nesu kanggo nuduhake iku cetha. Banjur sampeyan mesthi bakal diukum amarga "nasionalisme", lan cukup akeh. Aku ngerti amarga aku manggon ing kono kanggo 87-91 taun. Dadi, wong-wong sing ngomong babagan "wong sedulur" kudu njawab pitakonan: saka ngendi dheweke entuk?
    17. 0
      2 april 2024 19:18
      Lan koresponden militer ora nulis apa-apa babagan kerugian kita lan asil serangan ???
    18. 0
      2 april 2024 19:54
      Kabar babagan serangan iki ala banget. Lan video kasebut ana ing YouTube
    19. 0
      3 april 2024 08:21
      Pitakonan kanggo sapa ngerti iki, iku bisa kanggo mbusak wilayah karo bom cluster? Contone RBC - 500?
      1. -1
        3 april 2024 14:12
        Iki ora mungkin, lan iki. Tambang ora njeblug saka jeblugan sing cedhak, nanging uga cangkang, yen piranti anti-personil kanthi sekring tension dipasang, mula ora bakal ana detonasi, iki beda banget, nanging operasi normal minangka akibat saka sensor target. . POMZ, Springi utawa OZM kita bakal bisa digunakake yen gumpalan bumi utawa cabang abot teka ing sensor target. Luwih angel karo sekring push lan PTM; senjata anti-personil duwe tembelan kontak cilik, dene PTM duwe kekuwatan tekanan sing dhuwur. Dadi ora bisa numpes kabeh tambang, ana sing bakal tetep. Dheweke asring nulis babagan detonasi amunisi sekunder. . Iki minangka asil saka efek suhu ing inisiator (detonator), sing dumunung ing amunisi dhewe lan, ora kaya TNT sing padha, sensitif marang suhu.
    20. -1
      3 april 2024 08:55
      Aku pengin sampeyan sore apik, ana ngguyu, ing Inggris: Tom, 3 kothak, John punika tengah, lan aku ing sisih kiwa.
      Padha mati meneng, yen ora padha ngganggu. Jeneng sing diarani: Putin lan kita. Dheweke janji bakal nggawa kabungahan kanggo wanita kita, mula kita dadi liar
      Krungu Inggris lan padha duwe
    21. 0
      4 april 2024 02:29
      Forbes nyerat babagan iki: sampeyan ora bisa percaya 100%, goroh wis ngisi ruang informasi, lan media kita ora adoh saka iki. Aku pracaya Sladkov lan Poddubny, nanging padha uga winates ing komentar.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"