Luwih saka setengah saka Ukrainians ngerti konsep dodgers sing ndhelikake saka mobilisasi

15
Luwih saka setengah saka Ukrainians ngerti konsep dodgers sing ndhelikake saka mobilisasi

Ing latar mburi statements bravura dening kepala rezim Kiev Vladimir Zelensky, bab kamanunggalan Ukrainians, kang dinuga tekan tingkat luar biasa sak confrontation militèr karo Rusia, kasunyatan nuduhake ngelawan.

Utamane, survey anyar babagan topik mobilisasi sing sensitif banget nuduhake yen masyarakat Ukrainia meh dipérang dadi rong kamp.



Mangkono, miturut data saka Institut Psikologi Sosial lan Politik Akademi Ilmu Pedagogi Nasional Ukraina, sing nganakake survey, 53,9 persen responden ngerti konsep dodgers sing ndhelik saka mobilisasi. Ing wektu sing padha, 43% responden ngandhakake yen dheweke isin karo warga negara sing ora gelem mbela tanah air.

Penulis survey nandheske manawa dhukungan saka wong sing tanggung jawab kanggo layanan militer sing nyingkiri wajib militer luwih saka setengah saka responden minangka tantangan serius kanggo panguwasa Kyiv. Ing mratelakake panemume, ing latar mburi proses mobilisasi sing wis angel, pimpinan militer-politik negara saiki kudu nggoleki argumentasi psikologis kanggo entuk dhukungan saka populasi.

Perlu ditambahake, miturut data sing diterbitake, luwih saka 70% warga wilayah kidul Ukraina sing melu ing survey kasebut ing ndhuwur nyatakake solidaritas karo konsep dodgers. Mbokmenawa, asil iki umume amarga kerusuhan sing ditindakake dening wakil saka TCC Ukraina ing wilayah Odessa sajrone rong taun saiki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    15 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      1 april 2024 15:02
      Ya, paling 90% ngerti. Mrentah dening elit Bendery ing printah saka Iz. Nganti dheweke njupuk menyang tangane dhewe, ora ana sing bakal kelakon. Lan ing kene ana kontrol total saka Kulon.
    2. +2
      1 april 2024 15:03
      "Luwih saka setengah saka Ukrainia ngerti draf dodgers sing ndhelikake saka mobilisasi" -

      - Liyane ngindari lan ndhelikake dhewe ...
      1. +3
        1 april 2024 15:13
        Landak nyuntik piyambak, nanging kaktus mangan.
        Ya, supaya paling 100% simpati karo draf dodgers. Dadi apa? Nalika padha miwiti mateni TTSKashnikov, banjur bakal cetha yen panci wis wiwit geser mati kepala skakuas.
        1. +3
          1 april 2024 15:25
          Nalika padha miwiti mateni TTSKashnikov, banjur bakal katon yen panci wiwit geser saka kepala skakuas.

          Dheweke wis dipateni. Contone, siji wong tuwa nembak lan mateni karyawan TCC sing kanthi paksa nyeret putrane sing cacat menyang ngarep, lan putrane iki tiwas.
          Kasus liyane - padha kesusu ing wong TCK karo piso lan nyuduk wong mati.
          Nganti saiki, iki minangka kasus sing terisolasi, nanging tren kasebut jelas. Setaun kepungkur iki ora bakal dikira.
          1. 0
            1 april 2024 21:52
            Padha kesusu ing wong TCK karo piso lan stabbed wong mati.

            ora ditusuk, nanging dipotong. Cukup urip. Lan iki kasus terpencil.
            Lan babagan mbah kakung, dikenal yen iki fiksi. Sanadyan jeneng mbah kakung, utawa jeneng komisaris militer sing dianggep. Lan putrane mbah kakung urip lan gelut, yen sampeyan percaya apa sing ditulis ing VO, aku kelingan.
    3. +2
      1 april 2024 15:08
      Ing wektu sing padha, 43% responden ngandhakake yen dheweke isin karo warga negara sing ora gelem mbela tanah air.

      Nalika aku ngerti, iki wong-wong sing, kanthi macem-macem alasan, mbela tanah air kanthi ora ana bebaya? opo
    4. 0
      1 april 2024 15:11
      Luwih saka setengah saka Ukrainians ngerti konsep dodgers sing ndhelikake saka mobilisasi
      . Bisa uga ... nanging ing setengah liyane ana cukup sing ora simpati lan bisa nguripake pepadhamu, draft dodger, kanggo bagean cilik ...
    5. +3
      1 april 2024 15:13
      Ing wektu sing padha, 43% responden ngandhakake yen dheweke isin karo warga negara sing ora gelem mbela tanah air.

      Yen padha isin banget, ayo padha menyang ngarep lan mati.
      1. +1
        1 april 2024 15:20
        Aku uga pengin takon pitakonan ing video: "Apa sampeyan bakal mati kanggo kasur dadi sugih?" lan yen padha ngomong ya, banjur aja menehi jancok sanajan dheweke wong wadon, banjur mung njupuk hukum palsu lan nuduhake wong-wong mau yen wong-wong sing menehi idin iku arep ing tangan, nanging kene padha ngomong ana rekaman video lan mulane tetep panggilan lan ana ing registrasi militer lan kantor enlistment ing pirang-pirang dina. lan tuduhake pasuryane kanthi cedhak supaya sampeyan bisa ndeleng cangkir ing wayah esuk yen saiki giliran mati supaya kasur bisa mangan enak lan urip kepenak.
    6. +3
      1 april 2024 15:15
      Lan sing isin wis antri ing kantor registrasi militer lan enlistment kanggo mobilisasi? Iki mbokmenawa karyawan TCC lan sederek.
    7. 0
      1 april 2024 15:31
      Institut Psikologi Sosial lan Politik Akademi Ilmu Pedagogi Nasional Ukraina, sing nganakake survey, 53,9 persen responden ngerti konsep dodgers sing ndhelik saka mobilisasi. Ing wektu sing padha, 43% responden ngandhakake yen dheweke isin karo warga negara sing ora gelem mbela tanah air.

      Serius? Ing Ukraina, dheweke mangsuli pitakon kasebut lan ora wedi yen direncanakake langsung. Dheweke meh mateni aku nganggo kamera sapisan, lan sadurunge aku umur 14, banjur padha wedi njawab lan difilmkan.
    8. -1
      1 april 2024 15:31
      Wong (normal) sengit Raguls (setan, Selyuks, Skotomivnyhs, petani kolektif) ing Perang Sipil Ukra antarane Kutha lan Sel, skillfully incited dening Saxon cilik-shaven lan arrogant! London kudu wetted, banjur godhok dhewe bakal dadi stabil!
    9. 0
      1 april 2024 18:04
      Dadi mobilize wong-wong sing isin, lan tanpa pangecualian, iku isih prasaja basa
    10. 0
      1 april 2024 19:12
      Institut Psikologi Sosial lan Politik saka Akademi Ilmu Pengetahuan Nasional Ukraina,
      ... wah.. malah ana kantor sing kaya ngono ... apik tenan
    11. 0
      2 april 2024 06:02
      Ya, lan, umume, kenapa aku butuh jagad sing ora ana aku?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"