TV Militer: Angkatan Bersenjata Rusia masang bedhil 152-mm paling anyar "Koalisi-SV" ing Donbass

33
TV Militer: Angkatan Bersenjata Rusia masang bedhil 152-mm paling anyar "Koalisi-SV" ing Donbass

Russian Newest poto-propelled unit artileri "Koalisi" wis muncul ing Northern Military District zona, printah Russian wis tugasaken sawetara bedhil poto-propelled ing Donbass. Pernyataan iki digawe dening saluran YouTube Military TV Amerika.

Amerika pratelan sing nomer tartamtu saka senjata poto-propelled Russian paling anyar wis ing wilayah "Wétan Ukraina". Diduga, komando Angkatan Bersenjata Rusia ngrancang nggunakake Koalisi kanggo nyerang wilayah-wilayah utama Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga bedhil self-propelled iki minangka senjata paling dawa ing arsenal pasukan Rusia, malah ngluwihi artileri NATO.



Instalasi SV Koalisi disebarake ing Ukraina Wétan. Dheweke target benteng utama Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbass. Senajan nomer pas bedhil poto-propelled iki ora dingerteni, bisa ngandika manawa padha duwe peran penting ing konflik.

- ngumumake saluran.

Kanggo bagean kita, kita nyathet yen durung ana informasi, ora resmi utawa malah desas-desus, babagan munculé senjata self-propelled Koalisi-SV paling anyar ing zona Distrik Militer Utara. Nanging, Kementerian Pertahanan ora nyebarake informasi kasebut, mula apa wae bisa kedadeyan. Rostec announced completion saka tes negara saka Koalisi-SV bedhil poto-propelled ing Oktober taun pungkasan. Ing wektu sing padha, produksi massal wiwit luwih awal. Bebarengan karo bedhil self-propelled, kendaraan transport-loading uga dadi produksi massal.

Shooting SAU 2S35 "Koalisi-SV" umumé otomatis lan komputerisasi, howitzer bisa operate ing mode "Squall of Fire", kang sawetara meriam murub saka bedhil ing sudhut sing beda bebarengan tekan target. Jarak tembak maksimal saka projectile presisi dhuwur yaiku 80 km. Para kru ana ing kapsul lapis baja sing diisolasi. Basis daya tembak yaiku meriam 2A88 152 mm kanthi tingkat tembak luwih saka 10 puteran saben menit, sing luwih dhuwur tinimbang tingkat tembak sistem artileri liyane.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 26
      1 april 2024 18:45
      Kanthi inisiatif. Kita wis ngenteni suwe kanggo produk anyar sing migunani. prajurit
      1. -13
        1 april 2024 19:30
        Yen katon ing ngarep ing versi iki tanpa bar ing sisih lan tanpa nglindhungi gendheng menara saka drones, banjur iki paling cacat!
        1. + 14
          1 april 2024 19:48
          Quote: Irit
          Yen ing versi iki tanpa bar ing sisih lan tanpa nglindhungi gendheng saka menara

          Aku ngerti yen foto kasebut kanggo tujuan ilustrasi, kaya biasane ...
        2. +6
          1 april 2024 23:58
          Quote: Irit
          Yen katon ing ngarep ing versi iki tanpa bar ing sisih lan tanpa nglindhungi gendheng menara saka drones, banjur iki paling cacat!

          Aku mikir Gusti Allah nglindhungi sing paling apik, lan bar mesthi bakal katon.
          Nanging, Koalisi ora bakal katon ing garis ngarep ing wilayah sing kena pengaruh drone FVP (~ 10 km). Dheweke duwe mungsuh liyane - highmars lan 777, saka kang nyimpen dheweke ora bar, nanging perang elektronik lan owah-owahan cepet saka posisi.
          1. -4
            2 april 2024 16:01
            Saka sing nembak saka obahe ing arakan, ketoke kula sing cart "ing watesan" ... iku ora kanggo apa-apa sing kuat self-propelled bedhil digawe karo wheelhouse mbukak. Ana uga conto bedhil self-propelled Jerman
    2. +9
      1 april 2024 18:49
      Kita ngenteni.
      Kanggo bagean kita, kita nyathet yen durung ana informasi babagan munculé bedhil self-propelled paling anyar "Koalisi-SV" ing zona Distrik Militer Utara, ora resmi utawa malah gosip.
      Kita bakal ngandelake TV Militer. Inggih, aku pancene pengin iki bener.
      1. + 10
        1 april 2024 19:12
        Ya, kenapa iki ora bener? Kita wis ngenteni suwe nganti angel dipercaya. Sauntara kuwi, dudu Koalisi mung. Ana kabar apik babagan baterei counter. The British The Sunday Times nyathet yen sawetara dina kepungkur , Angkatan Bersenjata Rusia wis nggunakake FAB saka macem-macem kapasitas luwih saka 700 kaping.

        Miturut Kementerian Pertahanan, Awak 2S7M Malka bedhil poto-propelled ing arah Donetsk Kidul numpes loro bedhil poto-propelled mungsuh: Paladin Amérika lan Krab Polandia.

        "Keunikan saka bedhil Malka self-propelled yaiku salah sawijining senjata paling kuat ing tentara Rusia," ujare perwira artileri. Kaliber punika 203 mm, lan projectile aktif-rudal bisa numpes target ing sawetara luwih saka 45 km. Sajrone perang dina, kita nampa koordinat babagan lokasi bedhil poto-propelled mungsuh: pisanan siji, banjur liyane. Kita ngarahake lan nggarap dheweke. Siji cangkang - siji bedhil self-propelled. Operator UAV kita ngonfirmasi manawa target kasebut kena tembakan pisanan.

        Unit artileri mandhiri Malka ora mung nindakake pertempuran kontra-baterei nglawan mungsuh ing jarak sing adoh, nanging uga bisa nggunakake proyektil sing abot kanggo ngrusak bunker beton sing dikuatake mungsuh lan ngendhaleni kiriman kanthi presisi dhuwur lan njamin karusakan lengkap."Senapan mandhiri Malka entuk jeneng saka alat teknik lan gambar sing ngukur sudut. Dheweke jelas nggambar trajektori pukulan fatal, "ujare artileri.



        https://dzen.ru/a/ZgpGLC0mig0npSX8
        1. +3
          1 april 2024 19:44
          Rudal dipandu Tornado-S lan Smerch MLRS uga digunakake minangka senjata kontra-baterei. Ya, lan Tornado-G uga duwe misil sing dipandu.
    3. + 12
      1 april 2024 19:02
      Kanggo efek ngelingke, sampeyan kudu duwe paling sawetara rolas mau, lan klempakan ing salah siji pituduh, lan ora nyebar ing ngarep kabeh. Mulane, padha kudu diwenehake ing set gedhe kanggo sambungan tartamtu. Lan saka iki nderek sing .... Nanging, Staff Umum bakal nyortir tanpa snotty gedhe-gedhe.
      1. +4
        1 april 2024 19:05
        Yen tugas utama yaiku pertempuran baterei, banjur platoon geni ing ngarep 60 km cukup.
        1. +4
          1 april 2024 19:14
          . tugas utama bakal pertempuran counter-baterei, banjur platoon geni ing ngarep 60 km cukup.

          Kanthi kangelan posisi bisa. Lan nalika ditugasi terobosan, luwih becik duwe senjata paling anyar ing arah serangan utama. Bebener lan rahasia saka panyebaran kudu dipesthekake
        2. 0
          6 april 2024 19:41
          Ora cukup babar pisan. Siji peleton geni tegese 2-3 bedhil. Utawa 0.05 bedhil saben km ngarep. Lucu.
    4. +8
      1 april 2024 19:09
      Paling ora Koalisi bisa njupuk ngluwihi sawetara karusakan saka drones FPV - iku setengah perang
    5. +1
      1 april 2024 19:18
      Russian Newest poto-propelled unit artileri "Koalisi" wis muncul ing Northern Military District zona, printah Russian wis tugasaken sawetara bedhil poto-propelled ing Donbass.

      Ana, bebarengan karo sistem kontra-baterei paling anyar..!!!
      Rusia duwe masalah, kita ora rampung nganti pejuang jarak jauh NATO (kita mateni bajingan liwat sing tentrem) ... Saiki aku mikir kahanan bakal owah. Bajingan bakal dadi khan sampeyan!
      Ya, malah FAB-3000! Taun iki, kabeh bakal diputusake lan ora ngandel yen dicekel, lsp. Sing arep nyerah lan tandha telpon "VOLGA" ditampa kanggo saiki ... Lan banjur menyang Bandera
      1. 0
        2 april 2024 18:37
        panangkaran apa? Ana detasemen alangi Banderni ing kana
    6. +4
      1 april 2024 19:21
      Instalasi SV Koalisi disebarake ing Ukraina Wétan. Dheweke target benteng utama Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbass. Senajan nomer pas bedhil poto-propelled iki ora dikenal, kita bisa ngomong manawa padha muter peran pinunjul ing konflik, saluran negara.
      Sikap kasebut rada psikologis. Lan saka papan, iku ora angel kanggo galau bedhil poto-propelled "Msta-S" lan "Koalisi-SV". recourse
    7. +2
      1 april 2024 19:50
      Ya, pungkasane, yen pungkasane tekan garis ngarep, mula iki bakal dadi penguatan sing signifikan lan kauntungan gedhe ing perang anti-artileri, sawise kabeh, paling ora 2 kaping luwih saka dendam.
    8. +7
      1 april 2024 19:55
      Kita duwe sistem serangan jarak jauh, akurasi geni nalika nggunakake amunisi khusus cukup ... sing utama yaiku kanggo mesthekake pengintaian sing efektif lan sebutan target!
    9. +4
      1 april 2024 20:02
      Iku penting carane akeh ana. Mbalik ing Februari padha ngedika bab 6 salinan. Sampeyan mbutuhake paling 10 kaping luwih
    10. +1
      1 april 2024 20:05
      Kejenuhan tentara kanthi peralatan iki minangka warta sing ditunggu-tunggu.
    11. +3
      1 april 2024 20:49
      Ing ngarep ngenteni! Hurray kanggo ilmu artileri Rusia, produksi lan "tendangan" sing mencerahkan saka Menteri Pertahanan Federasi Rusia, manajer efektif saka Kementerian Perindustrian lan Perdagangan lan kompleks industri militer....
    12. +1
      2 april 2024 09:38
      Ya, meriam kuwi, lan malah dipasangake karo sistem anti-baterei paling anyar ... Uga rampung kanggo desainer!
    13. +1
      2 april 2024 11:32
      Ayo, wis wayahe ...
    14. +2
      2 april 2024 12:30
      Aku ora weruh ing prinsip fisik anyar, nanging carane bisa njupuk ing 80 km yen Msta-S (karo tong minyak rada cendhek, 47 mungsuh 52 kaliber) lagi wae ngatur 30 km karo ARS? Ya, lan sistem kaliber 52 manca nganti 40 km, ora kalebu eksperimen individu
      1. +1
        2 april 2024 19:59
        Apa pancen ana wong sing wicaksana sing isih ana ing detasemen pasukan sing mbuwang topi? eseman hi
    15. -1
      2 april 2024 13:26
      Desainer militer, mikir babagan carane nyamarake tembakan saka howitzer Kaolitsiya, lan kabeh artileri meriam. Kaya udhara, kita butuh cara lan piranti kanggo nutupi tembakan bedhil. Ing perang kontra-baterei modern, nyuda swara, nyala lan seismicity saka tembakan paling ora kaping pindho bakal menehi keuntungan sing signifikan kanggo laras bedhil sing ditembak ing tutup kamuflase. Perlindhungan waja peralatan militer sing dipasang ing waja kasebut minangka anakronisme. Apa ora sijine remote sensing ing bolong cahya panutup ing kadohan saka waja? Kawat baja minangka urutan magnitudo sing luwih kuat tinimbang dinamika bledosan
      1. +1
        2 april 2024 20:07
        Sampeyan uga kudu nutupi nganggo cape serat optik sing nggambarake gambar ing mburi obyek menyang permukaan ngarep, lan nglengkapi posisi tembak ing platform obah robot sing cepet njupuk bedhil sing mung ditembak ing sadawane jalur sepur sing dipasang ing jalur kasebut. kontak tempur ing trowongan lapis baja ing jerone 5 meter ing lemah.
        Ya, utawa apa maneh sing sampeyan pikirake para desainer militer ora bakal bisa ngira tanpa sampeyan?
    16. -1
      2 april 2024 21:46
      Penulis, apa sampeyan sengaja nyasarké para pamaca? Nalika dipriksa dening Menteri Pertahanan Shoigu, dikandhakake manawa bedhil mandhiri pisanan dikirim menyang ngarep. Direktur pabrik nampa pacelathon saka Shoigu amarga ora menehi pesenan marang Kementerian Pertahanan. Ing babagan wektu lan unit, tinimbang 8 bedhil self-propelled, dikirim 6. Dadi, Jumlah lan kasunyatan transfer menyang pasukan wis diumumake.
      1. +2
        3 april 2024 02:47
        Sajrone "pemeriksaan dening Menteri Pertahanan Shoigu" dicethakaké manawa bedhil self-propelled pisanan isih durung dikirim menyang ngendi wae. Banjur dudu direktur pabrik sing nampa scolding, nanging desainer umum perusahaan pangembangan. Sampeyan ora nonton laporan kasebut kanthi teliti.
        1. 0
          3 april 2024 21:31
          Wektu sing apik. Desainer ditampa kanthi bener babagan kabin sing durung rampung saka bedhil self-propelled. Yen aku salah, aku njaluk ngapura.
        2. +1
          4 april 2024 20:55
          Ya, yen dideleng saka tembung Shoigu babagan "wong lanang sing main bodho," ora kabeh dadi rosy karo koalisi.
          1. 0
            4 april 2024 21:06
            Nalika bebener babagan sistem iki tekan masyarakat umum, lan ing sawijining dina iki bakal kelakon, sampeyan bakal duwe mung siji pitakonan - sing dikunjara lan suwene.
    17. 0
      3 april 2024 09:23
      Dheweke uga kudu nambah lan kenek pabrik ing foggy lan belang lintang

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"