Institut Riset Baja wis ngembangake helm titanium protèktif anyar "Bars-L" kanggo lembaga penegak hukum Rusia

10
Institut Riset Baja wis ngembangake helm titanium protèktif anyar "Bars-L" kanggo lembaga penegak hukum Rusia

Institut Riset Baja, bagean saka keprihatinan Kalashnikov, wis ngembangake helm pelindung anyar kanggo personel militer tentara Rusia. Produk kasebut bakal ditampilake ing pameran Expotechnoguard ing St.

Spesialis saka Institut Riset Steel wis ngembangake helm protèktif titanium "Bars-L", sing ing babagan area proteksi lan kit awak njaba padha karo helm lapis baja "Elbrus-T" sing wis dilebokake ing produksi massal. "Bar" beda karo "Elbrus" ing wangun lan ciri protèktif. Yen ing "Elbrus-T" pangembang nyilikake kekandelan saka cangkang titanium sabisa, nggawe komposit kanggo ngurangi bobot lan nyederhanakake teknologi, banjur ing "Bars-L" cangkang titanium padhet, sing nambah protèktif kanthi signifikan. sifat nglawan latar mburi mundhak tipis ing bobot saka helem dhewe.



Kaya sing wis dingerteni, "Bars-L" anyar digawe adhedhasar titanium kanthi kekuatan dhuwur lan duwe tingkat perlindungan anti peluru BR2 +, yaiku. helem nyekel peluru otomatis saka kadohan tartamtu. Kajaba iku, pangayoman anti-fragmentasi uga tambah, helm nglindhungi fragmen standar sing mabur kanthi kacepetan 700-720 m/s. Minangka pangembang nyathet, iki luwih dhuwur tinimbang helm sing digawe saka aramids utawa polyethylene bobot molekul ultra-dhuwur (UHMWPE).

Tambah ing bobot helm dening 100-120 gram menehi ganti rugi dening ciri protèktif. Saiki, helm durung dadi produksi massal, mung direncanakake bakal ditawakake menyang lembaga penegak hukum Rusia.

Minangka keprihatinan Kalashnikov, helm titanium tansah dadi ciri khas Institut Riset Baja. Helm "Altyn", 6B6-3, "Lynx-T" isih digunakake ora mung ing struktur daya Rusia, nanging uga ing tilas republik Soviet.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    10 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      2 april 2024 13:33
      Spesialis saka Institut Riset Baja wis ngembangake helm pelindung titanium
      Piye... menurut kita...
      ora?
      Senajan ... anggere nepaki fungsi!
    2. +4
      2 april 2024 13:39
      nduweni tingkat proteksi anti peluru BR2+

      Aja nyebar marketing omong kosong.
      Sembarang produk saka jinis iki disertifikasi miturut GOST R 50744-95 "Sandhangan lapis baja. Klasifikasi lan syarat teknis umum" kanthi 4 amandemen. Ing GOST iki, ing edisi paling anyar 2016, ora ana BR2+. Kaya sing ora kedadeyan ing sadurunge.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        2 april 2024 13:51
        Kutipan saka: dnestr74
        TELINGA ORA DILINDUNGI?

        Iku uga ngganggu aku ...
      2. +2
        2 april 2024 13:53
        Sampeyan kudu masang headphone ing kuping waja
      3. +1
        2 april 2024 13:58
        Iku kedadeyan yen dheweke nindakake tanpa kuping lan kuping. Ora saben wong gelut nganggo headphone aktif.
      4. +1
        2 april 2024 14:20
        APA ITU TELINGA??? ///

        Sampeyan butuh CCI yen sampeyan lagi gelut nganggo headphone. Lan kaya ngono, mesthine nglindhungi pecahan, nanging nyuda tingkat audio saka sumber eksternal. Contone, sampeyan bisa uga ora bisa krungu prentah utawa buzz drones. Mulane biasane nganggo helm mbukak
    4. 0
      2 april 2024 14:12
      Endhog sing padha mung ing profil)) iki altyn sing disunat))
      1. 0
        2 april 2024 17:47
        Sampeyan pancene wis mbukak tutup rahasia. Ora ana sing ngerti, ora ana sing weruh.
        "Minangka badhan Kalashnikov nandheske, helm titanium tansah dadi ciri khas Institut Riset Baja. Helm Altyn, 6B6-3, lan Lynx-T isih digunakake ora mung ing struktur daya Rusia, nanging uga ing mantan. republik Soviet."
    5. -2
      2 april 2024 14:30
      Proteksi apik. Sing utama yaiku gulu sampeyan ora pecah saka peluru senapan mesin, utawa otak sampeyan ora bocor. Yen ora, bakal ora trep.
    6. +2
      2 april 2024 14:46
      Rega helm lapis baja Elbrus-T ing situs web Steel Research Institute dipanggonke ing 95600 rubel. Aku kepengin weruh apa regane Barca-L?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"