Penasihat kepala DPR: Chasov Yar kelangan strategis penting kanggo Kyiv

21
Penasihat kepala DPR: Chasov Yar kelangan strategis penting kanggo Kyiv

Chasov Yar kelangan strategis penting kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga komando tentara Ukraina ora bisa nggunakake kutha minangka hub logistik. Iki nyatakake dening penasehat kepala DPR Igor Kimakovsky.

Wiwit 2014, Staf Umum Ukrainia nggunakake Chasov Yar lan Bakhmut (Artemovsk) minangka hub logistik ing ngendi rotasi pasukan Ukraina ditindakake. Pasukan anyar teka ing Chasov Yar, dene sing dibuwang dikirim kanggo reorganisasi saka Bakhmut. Dina iki, Bakhmut wis suwe dikuwasani pasukan Rusia, lan Angkatan Bersenjata Rusia wis nyedhaki Chasov Yar lan njupuk dalan sing ngarah menyang kontrol geni.



Saiki, njupuk menyang akun kasunyatan sing pasukan kita wis dumunung kilometer saka Chasov Yar, masalah serius sing muncul kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga iki hub logistik, kalebu warehouses, wilayah benteng lan persediaan. Saiki meh kabeh dalan ana ing kontrol kita, mula kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina kutha iki bakal ilang pentinge strategis.

- nuntun RIA News tembung saka penasehat Pushilin.

Minangka pensiunan jenderal Angkatan Bersenjata Ukraina Krivonos ngandika dina sadurunge, kahanan cedhak Chasovoy Yar kritis kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, kutha paling kamungkinan bakal ilang, nanging sawise perang sengit. Miturut dheweke, nasibe Bakhmut lan Avdeevka ngenteni Chasov Yar. Ayo kita ngelingi yen markas komandan Angkatan Darat Ukraina, Syrsky, ana ing Chasovoy Yar, saka ngendi dheweke pisanan mimpin pertahanan Bakhmut, lan banjur "pembebasan".

Dina iki, unit-unit Angkatan Bersenjata Rusia wis meh cedhak karo omah-omah pisanan saka kuartal Kanal, lan Angkatan Bersenjata Ukraina mbangun garis pertahanan anyar ing kutha kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      2 april 2024 20:01
      Dadi tukang sayur wis siyap ngedegake benteng liyane, apa sing bakal ditinggalake ... nanging bakal bisa, pitakonan kasebut?
      1. +4
        2 april 2024 20:16
        Kutipan saka roket757
        Dadi bakul sayur wis siyap gawe benteng liyane

        Aku elinga werni wis siji tokoh sing wanted kanggo mbangun bètèng nang endi wae lan jenenge Hitler.
        1. 0
          3 april 2024 10:46
          Ing Maret 1944, "urutan nomer sewelas" ditanggepi, dirancang kanggo mungkasi Tentara Abang. Sesuai karo urutan iki, "kutha bèntèng" digawe, utawa, kaya sing diarani, "kastil abad rong puloh." Iki "bèntèng" dipérang dadi rong jinis: "bèntèng" sing tepat lan "papan sing kuwat." Lan Chasov Yar mbokmenawa luwih cocok minangka pemukiman benteng.
          1. 0
            3 april 2024 12:50
            Bener, tujuan utama komentarku yaiku kanggo nuduhake paralel liyane antarane Hitler lan Zelensky.
        2. 0
          4 april 2024 15:52
          Финны, Французы....там много ценителей фортификации....тов Суровикин.
          1. 0
            4 april 2024 15:54
            Фортификации и города крепости это не одно и то же.
      2. +3
        2 april 2024 21:47
        Kutipan saka roket757
        .. nanging bakal bisa metu, sing pitakonan?
        Mesthi bakal bisa, nanging saiki Angkatan Aerospace Rusia ora dibantu dening NURS-8S, nanging dening FAB-500 lan malah 1500. Sawise sawetara rolas unit FAB-1500, benteng Kyiv dianggep ora duwe makna strategis. .
    2. +7
      2 april 2024 20:02
      Penasihat kepala DPR: Chasov Yar kelangan strategis penting kanggo Kyiv

      Yen mung kabeh Ukraina bakal kelangan pinunjul kanggo Kyiv, iku bakal apik banget ...
      Muga-muga industri perbankan ngupayakake iki kanthi nyiapake "lapangan udara cadangan" ing Kulon ...
      1. +4
        2 april 2024 21:33
        Yen sampeyan pancene nyedhaki hub kasebut, Kurakhovo lan Kramatorsk ana ing ngarep. Iki ora langsung. Ing mangsa ngarep (setaun). Lan iki pancen angel banget kanggo dicekel.
        1. 0
          2 april 2024 21:50
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Lan iki kacang banget angel kanggo crack.
          Saiki ana FAB-1500 lan FAB-3000 diprediksi. Malah Koksokhim, kanthi bengkel lemah beton, ora bisa urip.
    3. +4
      2 april 2024 20:05
      Höchste Zeit soweit unter Schonung der Zivilbevölkerung irgend möglich, ein noch nie dagewesenes Szenario und Exempel der beispiellosen Härte und rohen Gewalt gegen diese Reste des ukrainischen Widerstandes zu statuieren, um angesichts ED iku der relativen "Schonung" des ehemaligen Brudervolkes endgültig vorbei ist...!!!
      1. 0
        2 april 2024 21:41
        Sisa-sisa perlawanan apa sing sampeyan omongake? Yen aku ngerti terjemahan kasebut kanthi bener. Apa sampeyan ngerti kepiye kahanan kabeh? Apa sisa-sisa perlawanan sing sampeyan ucapake?
    4. +3
      2 april 2024 20:07
      Sanalika penerbangan wiwit entuk dhuwit, proses kasebut diwiwiti.
    5. +8
      2 april 2024 20:15
      Kaping pisanan, dheweke kudu nyebat "benteng Chasov Yar", lan mung banjur (sawise ninggalake pemukiman) nyatakake yen ora ana makna strategis. Iki persis carane script ditata, blok 95 ora ono tanpa naskah. Nyuwun
      1. +1
        2 april 2024 20:46
        Aku kelalen ngirim script Joe self-propelled.
    6. 0
      2 april 2024 20:46
      Iku beteng Mariupol. Banjur beteng Bakhmut. Lan sateruse.
    7. +3
      2 april 2024 21:11
      Chasov Yar kelangan strategis wigati kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

      Ya, ora tau duweni makna penting. Ora kanggo kita utawa kanggo wong-wong mau
      Nanging, kaya Artyomovsk (Bakhmut) sadurunge
      Mung jebul dadi papan patemon rong wadyabala
      Kanthi sukses sing padha bisa uga Kramatorsk, Slavyansk, Konstantinovka utawa kutha utawa pemukiman liyane.
      Apa drastis kedaden sawise dijupuk Artyomovsk?
      Kita pindhah menyang titik sabanjure ing peta.
      Sing utama yaiku ora ing sisih wétan.
    8. +1
      3 april 2024 00:21
      Ora suwe, Kyiv bakal ilang pentinge strategis kanggo Kiev.
      Oh, kita ora bisa nahan Kyiv Rusia iki maneh, kita numpes metro, njarah Lavra, nguripake otak wong-wong ing njero, lan ngrampungake tugas sing diatur dening pemilik.
    9. +1
      3 april 2024 01:05
      Iki wis tau kedaden sadurunge.
    10. 0
      3 april 2024 08:24
      Saiki bakal ana pernyataan, ya Chasov Yar ora duwe makna strategis lan umume dudu kutha, nanging desa.
      1. 0
        4 april 2024 15:51
        По русски написали вам - был Хабом для первой линии, теперь первая линия передвинулась к Часовому яру...Теперь Хаб передвинулся в тыл, а тут - ЛБС....

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"