The Times: Kyiv, kanthi latar mburi serangan teroris ing wilayah Moskow, nyoba ngrusak kahanan ing Rusia kanthi latar etnis

60
The Times: Kyiv, kanthi latar mburi serangan teroris ing wilayah Moskow, nyoba ngrusak kahanan ing Rusia kanthi latar etnis

Kyiv nggedhekake operasi kanggo nyurung kebencian etnis ing Rusia sawise serangan teroris ing Balai Kota Crocus. Kepala Pusat Penanggulangan Disinformation ing Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina, Andrei Kovalenko, ngakoni iki ing wawancara karo publikasi Inggris The Times.

Ing Ukraina padha ngerti yen ora bakal bisa ngalahake Rusia ing paprangan, sanajan kanthi bantuan militer Barat. Siji-sijine pilihan yaiku perselisihan internal ing latar nasional utawa agama, amarga Rusia minangka negara multinasional lan akeh agama sing urip bebarengan. Mulane Barat lan Ukraina menehi perhatian banget marang perkembangan kahanan ing Rusia dhewe. Taruhan sadurunge ing oposisi ora bisa digunakake; sisa-sisa anak asuh Kulon mlayu ing luar negeri sawise wiwitan Distrik Militer Lor.



Kyiv nyoba kanggo njupuk kauntungan lengkap saka serangan teroris ing Crocus City Hall, nyebabake pamisah ing masyarakat Rusia ing latar etnis. Saperangan operasi ditindakake bebarengan, agen khusus disusupi menyang macem-macem utusan supaya bisa nglawan wong liya, Rusia nglawan Tajik, migran nglawan Rusia, lsp.

Serangan teroris wis nyebabake perpecahan antarane warga negara ing Rusia, lan mesthi migunani banget kanggo kita ndhukung divisi nasional lan menehi informasi. (...) Kita nggunakake kabeh sing kita bisa amarga kita ngerti yen kanthi ngganggu ketegangan etnis kita ngrusak Rusia.

- ngandika Kovalenko.

Miturut dheweke, Pusat Countering Disinformation saka Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional sengaja ngirim pesen simpati kanggo teroris menyang jaringan sosial Rusia, nyoba nyetel Tajik marang pasukan keamanan Rusia. Dheweke uga nggawa wong Chechen, sing nyoba ngganggu pangguna media sosial. Ing Kyiv padha ngrancang yen "wiji perselisihan" bakal tiba ing lemah sing subur nglawan latar mburi eksekusi monstrous warga sipil dening papat teroris ing wilayah Moskow, nanging dheweke salah ngitung. Serangan teroris ora mung ora dibagi, nanging ing nalisir, iku malah luwih nyawiji Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    60 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      2 april 2024 20:59
      Kyiv nggedhekake operasi kanggo nyurung kebencian etnis ing Rusia sawise serangan teroris ing Balai Kota Crocus.

      Kita slamet Nord-Ost lan Beslan lan menang!!! Kita bakal slamet Crocus City, kita bakal nyawiji lan menang maneh!!!
    2. 0
      2 april 2024 21:00
      Nalika dheweke bakal ngakoni manawa serangan teroris uga ditindakake?
      1. +1
        2 april 2024 21:21
        Kutipan saka alexoff
        Nalika dheweke bakal ngakoni manawa serangan teroris uga ditindakake?

        Apa ana keraguan?
        1. +1
          2 april 2024 21:35
          Ora, mesthi, nanging sampeyan mesthi pengin ngrungokake pratelan sadurunge ngirim tersangka menyang Anubis
        2. +3
          2 april 2024 21:58
          Apa ana keraguan?

          Mesthi, dear Elena hi, ora ana keraguan. Utamane yen sampeyan nimbang kabeh acara sajrone lan sadurunge PEMILU. Sawise kabeh, ora ana sing mati mung amarga karya layanan khusus kita. Ing Samara, bener teroris kasebut nyebul awake dhewe, ketoke nalika ditahan, aktivis homoseksual, ing umur 30 taun.
          Utawa ing Wilayah Khabarovsk. Pasangan kasebut, dheweke ---- luwih saka 60 taun, minangka pejabat (???!!!), dheweke ---- luwih saka 50, ana ing Departemen Dalam Negeri amatir, dipimpin. Sing nggumunake, ternyata akeh organisasi Ukraina ing kana, mesthine kegiatan amatir.....??? Where liya padha kasedhiya? Apa sing lagi dilakoni? Pasangan iki padha nggawa akeh bahan peledak. Jeblugan jembatan liwat Amur.
          1. +1
            2 april 2024 22:24
            Kutipan saka Reptilian
            Sing nggumunake, ternyata akeh organisasi Ukraina ing kana, mesthine kegiatan amatir.....??? Where liya padha kasedhiya? Apa sing lagi dilakoni?

            Nyatane, akeh sekolah lan gimnasium ing Federasi Rusia diprentahake kanggo menehi pitulungan...Apa sampeyan ngelingi carane ing Ukraina padha bengok-bengok yen Rusia ora menehi kesempatan kanggo sinau ing basa pribumi kanggo Ukrainians? Amarga ora bisa mbukak sekolah nganggo basa Ukrainia instruksi (ora ana bocah sing akeh), mula paling ora ana klompok kegiatan amatir lan sinau basa Ukrainia.
            1. +5
              2 april 2024 22:33
              Aku ngerti yen iki kabeh wong diwasa amatir. Tarian, lagu-lagu..... karo bangsa-bangsa iki, kayane saiki ngadhepi garu sing padha karo USSR.
              Kira-kira 3 taun kepungkur, sawetara wong wadon non-Baltik ing Wilayah Krasnoyarsk ngorganisir grup kanggo bocah-bocah sinau basane.... Banjur ternyata dheweke nglawan negara lan pro-fasis.
              1. +1
                3 april 2024 12:56
                Так если кружок не дадут открыть, то те же самые граждане будут вести свою подрывную деятельность из своего дома
                1. 0
                  3 april 2024 13:39
                  Насчёт прибалтки, это было до СВО, сообщения в газетах были осенью, про терроризм ничего не было, училка эстонского и английского языков учила по книгам, где "зигуют" дети-нацисты Картузский район Красноярского края, деревня Верхний Суэтук.Основана в 1851 ссыльными эстонцами. Показывала она Крым, как украину. Родители сигнализировали. Там учились около 20 детей и оказалось, часто приезжали эстонские спонсоры-пропагандисты нацизма. Сколько вчера не искал --- не нашёл, что сделали с той училкой . Жаль, если только выгнали.
                  А насчёт заукраинцев, там столько кружков и какой охват ! Уж пусть дома сидят под наблюдением. Но лучше по тюрьмам, по ссылкам. Вспомнил, что прочёл в марте в газете ЗАВТРА, но не искал снова
                  1. +1
                    3 april 2024 14:57
                    Дык пока со спонсорами и высокооплачиваемыми пропагандистами не борятся, толку будет мало. Невзоров небось до сих пор получает дофига денег с Питера
                    1. 0
                      3 april 2024 16:08
                      Про Невзорова не знаю, но целые каналы вместе с ведущими надо am am обнулить.
      2. 0
        3 april 2024 07:19
        Да не их это идея, может помогали где то. Их максимум это по городам долбить и мосты взрывать, а так тонко сработать... Найти людей которых можно на это кинуть, по факту это были смертники. Продумать саму акцию. Налить в уши этим дебилам, что они смогут куда то уехать после такого. Больше на бритов похоже или цру.
    3. + 21
      2 april 2024 21:10
      Rusia nglawan Tajik, migran nglawan Rusia

      Ing mratelakake panemume, ora perlu operasi khusus ing kene; para migran dhewe bisa ngatasi iki kanthi apik. Tanpa bantuan saka njaba.
      1. +3
        3 april 2024 08:18
        Добавлю: и пофигизм наших полицейских! "Когда убьют тогда и приходите!"
    4. +6
      2 april 2024 21:14
      Sawetara operasi ditindakake bebarengan, agen khusus dipasang ing macem-macem utusan cepet supaya bisa nglawan wong liya,

      Ya, padha wis ditempelake ing utusan kita disebut forum kanggo dangu. Dheweke ngguyu ing kene nganti pirang-pirang dina ... Lan malah saiki padha gemuruh sacara periodik, anggota forum saka Ukraina, masquerading minangka Rusia ...
    5. 0
      2 april 2024 21:21
      Lan ing kene tokoh-tokoh kasebut nyoba kanthi sekuat tenaga ngguyu
      1. +3
        2 april 2024 21:46
        Quote: Warabey
        Lan ing kene tokoh-tokoh kasebut nyoba kanthi sekuat tenaga

        Lan dheweke bakal terus nyoba. Pancen angel golek luwih akeh "wong Rusia sing prihatin" tinimbang tokoh kasebut. Padha mlengkung mundur kanggo ngarahake diskusi topik menyang arah pedoman.ya
        1. +1
          2 april 2024 21:53
          Dadi dheweke wis ana ing topik iki, maneh nyoba terus nyoba. ngguyu Umume prentahe padha karo kecoak))
      2. +1
        3 april 2024 10:46
        Quote: Warabey
        Lan ing kene tokoh-tokoh kasebut nyoba kanthi sekuat tenaga

        Хорошо устроились, охранители. Теперь всех, кто недоволен миграционной политикой, по вашей ущербной логике, можно записывать в ЦИПСО. Недовольство мигрантами началось не после Крокуса, а гораздо раньше.
        При чём тут вообще многонациональность России и мигранты из Средней Азии? У них есть свои страны, которые, на минуточку, практически мононациональны, и из которых в своё время изгоняли русскоязычных. Тот, кому не нравится игра в одни многонациональные ворота - не обязательно ЦИПСОшник.
        1. -1
          3 april 2024 10:49
          Речь идет не о тех, кому это не нравится, а о тех, кто постоянно об этом талдычит не замолкая. А это именно - ципосота.
          п.с. И, кстати, термин - "охранители", придуман как раз ципсошниками.
          1. +2
            3 april 2024 10:52
            А может это один из жителей, к примеру, Котельников, который ежедневно сталкивается с "дружбой народов"? Как вариант. Или вы считаете, что должен быть определённый лимит на недовольство мигрантами? Если так, то как часто, по вашему мнению, можно выражать своё недовольство приезжими?
            1. -1
              3 april 2024 10:55
              У меня к Вам тоже есть вопросы. Вы считаете что на русскоязычных ресурсах не работают ципсошники? А если работают, то что они на этих ресурсах пишут - "Слава украине"?
              1. +1
                3 april 2024 11:02
                Quote: Warabey
                Вы считаете что на русскоязычных ресурсах не работают ципсошники?

                По логике вещей - работают. Но, не каждый несогласный с миграционной политикой обязательно ципсошник. Надо отделять зёрна от плевел, так сказать. А вы под одну гребёнку всех метёте.
                Quote: Warabey
                кстати, термин - "охранители", придуман как раз ципсошниками.

                Есть разные версии происхождения этого термина.
                ОХРАНИТЕЛИ, название идейно-политического течения 60—80 XIX в. Само слово «охранители» представляет собой буквальный перевод латинского слова «консерваторы», хотя русские охранители во многом принципиально отличались от аналогичных западных политических движений.
                1. 0
                  3 april 2024 11:10
                  ""По логике вещей - работают. Но, не каждый несогласный с миграционной политикой обязательно ципсошник. Надо отделять зёрна от плевел, так сказать. А вы под одну гребёнку всех метёте.""

                  Еще раз. Речь не о не согласных с политикой, а о тех, у кого львиная доля сообщений состоит из "возмущений" о миграционной политике, о хреновом руководстве, о бестолковости командования и так далее. Они пишут только в таком ключе. Такие люди выкупаются очень просто - достаточно почитать их сообщения. Это ничто иное, как попытка сформировать мнение, как в России всё хреново. И именно таких людей я и имею в виду, а не всех "под одну гребенку", как вы утверждаете.
                  1. 0
                    3 april 2024 11:19
                    Quote: Warabey
                    И именно таких людей я и имею в виду, а не всех "под одну гребенку"

                    Вы же не уточняете, что имеете в виду конкретных людей. Вы пишете: "эти", "они". Кто такие "эти" и "они" - бог знает. Создаётся впечатление, что "они" - это все, кто недоволен мигрантами. И что удивительного, что именно в статье, касающейся мигрантов, пишут такие комменты? Вот если бы в статье про авиацию, например, кто-то начал возмущаться - другое дело.
                    1. 0
                      3 april 2024 11:28
                      Я отвечал человеку, который тоже прекрасно понимает какие персонажи, как себя тут ведут и по какой причине. Ведь статья как раз о том, кто и как раскачивает межнациональный конфликт в России. Стало быть и люди имеются в виду те, у кого большинство комментов за последнее время, как раз для этого.
                      И, кстати, многие из таких персонажей, как раз пытаются ввернуть свои методички даже не в тему обсуждаемого вопроса. Просто - лишний раз "правду для урякалок рубануть", как они это называют.
    6. 0
      2 april 2024 21:24
      Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional khusus ngirim pesen simpati kanggo teroris menyang jaringan sosial Rusia

      Spekulasi getih warga sipil sing tiwas ora ana apa-apa iku njijiki
      ... kanthi tujuan kanggo ngowahi wong siji-sijine, Rusia nglawan Tajik, migran nglawan Rusia, lsp.

      Nanging ing kene, kanthi ati-ati, kita kudu ngakoni manawa meh rampung
      Aku durung weruh gelombang gething kaya ngono ing jaringan sosial marang wong saka republik liya, mbokmenawa wiwit jaman Dudayev/Raduev.
      Mugi wektu bakal sijine kabeh ing panggonan
      Nyuwun bela sungkawa kanggo kabeh kulawarga korban lan peserta sing ora sengaja ing acara kasebut ...
      1. +6
        2 april 2024 22:01
        Kutipan saka sdvt
        Nanging ing kene, kanthi ati-ati, kita kudu ngakoni manawa meh rampung
        Aku durung weruh gelombang gething kaya ngono ing jaringan sosial marang wong saka republik liya, mbokmenawa wiwit jaman Dudayev/Raduev.
        Lan apa sing dibahas ing thread sabanjure (bahan peledak ing lambang) minangka bagéan saka rencana iki.
        Kanggo lambang Paskah - nyalahke Muslim.
        Lan layanan khusus kita saiki kudu aktif banget - mung seminggu, tanggal 10 April, Idul Adha. Jeblugan ing mesjid, diatur dening SBU lan presented minangka "dendam kanggo Crocus," uga bisa dadi bagéan saka rencana padha kanggo drive wedge.
        Lan Juni isih ngarep, Idul Adha uga rame. Aku dhewe saben taun nonton gulat, kanca-kanca Tatar ngajak aku.

        Dadi bakal ana kebingungan babagan agama lan nasional. Mung dheweke ora nggawe dhewe ing Bankova. Siji bisa ngrasakake tangane Master of Ukraine sing berpengalaman lan apik.
        1. +5
          2 april 2024 22:03
          Lan apa sing dibahas ing thread sabanjure (bahan peledak ing lambang) minangka bagéan saka rencana iki

          Apa sampeyan mikir babagan serangan drone saka Kazakhstan? Lan masalah antaretnis disentuh lan padha padu karo Kazakhstan ...
          1. +1
            2 april 2024 22:43
            Kutipan saka Msi
            Lan apa sing dibahas ing thread sabanjure (bahan peledak ing lambang) minangka bagéan saka rencana iki

            Apa sampeyan mikir babagan serangan drone saka Kazakhstan? Lan masalah antaretnis disentuh lan padha padu karo Kazakhstan ...

            Uga saka manual sing padha ...
            Ing Ukraina, Kulon wis mandheg ngomong, dheweke pindhah menyang Asia Tengah. Dheweke pengin menang kanthi jumlah geni, ora kanthi kualitas.
          2. +1
            3 april 2024 05:20
            Так эту идейку закинул депутат госдумы РФ Гурулёв...
    7. + 15
      2 april 2024 21:24
      Sadurunge serangan teroris, apa para migran tumindak kaya warga sing taat hukum?
      1. +5
        3 april 2024 08:25
        И оправдание их бесчинств со стороны властей: избили мужика в СПб в саду Сан-Гали, так им статью за хулиганку вменили, типа сам мужик от сердечного приступа кончился. Это люди не видят? Их это не бесит? Зачем злить народ своими действиями на пустом месте, оправдывая откровенно безобразные действия мигрантов. Ах преступность не имеет национальности, давайте не будем говорить о национальности преступников... А люди безглазые бараны? Они не видят все те безобразия, которые творятся вокруг них?
    8. +3
      2 april 2024 21:29
      Ing sumber Internet "Fontanka" ing komentar, mung ing sasi anyar wis topik anyar, mung saka seri inciting gething etnis, camouflaged, karo epithets dingerteni nanging ora dilarang, supaya komentar ora dibusak.
      Wis suwe dadi hotbed saka tsipso, lan editor ora mikir yen ora ana alesan resmi.
      1. 0
        2 april 2024 21:54
        Kutipan saka vicvic
        Ing sumber Internet "Fontanka"

        Ing pirang-pirang kaca umum, ing ngendi akeh komentator kumpul, "Cossacks dikirim" iki tansah ana. Padha ora koyone langsung kampanye kanggo apa wae, nanging ing antarane garis arah teks bisa katon kanthi jelas. Iki utamané katon kanggo wong-wong sing wis sinau kanggo ngenali tulisan tangan saka karya makhluk kuwi.
        1. +1
          2 april 2024 22:49
          Ya bener, mung Fontanka, publikasi gedhe lan kondhang sing sadurunge duwe reputasi apik kanggo dangu.
    9. 0
      2 april 2024 21:32
      Inggih, wong ing Rusia iku pinter, kabeh wong langsung ngerti kok padha nggawa ISIS kene - padha ngetung cangkir, mung kita hardened dening perestroika, voucher lan omong kosong liyane, sampeyan ora bisa ngapusi kita karo chaff!
    10. 0
      2 april 2024 21:35
      Nyatane, kepala Pusat Memerangi Disinformasi ing Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional, Kovalenko, bener ing sawetara cara, pamisah utawa ora pamisah, gething utawa xenophobia wis suwe dikuwasani utusan, situs lan platform Rusia.
      Warga Ukraina, ora kudu Ukrainians dening warga negara! utawa Tajik karo Uzbek lan Georgia ... oke, migran, nanging nyatane, warga Federasi Rusia dhewe bisa kejiret ing tengah perusahaan propaganda liyane, ora kanggo sebutno sekutu sing paling cedhak.
      Ing kene, pedunung lokal, mesthi, bakal langsung nesu lan mulai nesu banget ngguyu nanging 90% ing kene mung duwe memori sing cendhak, lan liyane luwih seneng ora ngelingi Belarusians, sing diarani jeneng 3-4 taun kepungkur, nalika hubungan karo Old Man rusak, babagan kanca saka Kaukasus, Chechens utawa Dagestanis, sing nganti bubar diolesi cat ireng eksklusif!
      Ing mratelakake panemume, mung siji-sijine unproblematic ing babagan iki ing wilayah tilas USSR mung Belarus lan Uzbekistan, liyane wis regejegan interethnic lan fuss ing wangun utawa liyane.
      1. +1
        2 april 2024 22:34
        mung Belarus lan Uzbekistan tetep ing tlatah tilas USSR; liyane duwe perselisihan antaretnis lan Vanity ing siji utawa liyane wangun.

        Ana pogrom antaretnis ing Uzbekistan sanajan ing Uni, ing Fergana, umpamane.
        1. 0
          2 april 2024 23:34
          Ana, iki kasunyatan, nanging ing Karimov, meh kabeh radikal lan ruffians padha ulig. Saiki, ing Presiden anyar, kabijakan sing padha ditindakake, sanajan dheweke dituduh ora duwe demokrasi ....
    11. + 10
      2 april 2024 21:45
      Kabeh iki wis rampung sadurunge SVO. Siji-sijine caveat yaiku ora kanthi dhukungan saka mungsuh, kahanan karo migran muncul, nanging wong kita dhewe sing nggawe. Mungsuh mung nggunakake apa sing diparingake marang dheweke ing piring perak. Nyuwun
    12. +3
      2 april 2024 21:58
      - Ya... Masalahe wis katon malah saka Kyiv!
    13. +2
      2 april 2024 22:15
      Mung dina iki aku dhewe ketemu ing saluran Ufa TG. Kaya aku wong Azerbaijan, kita kabeh ngukum agresi Rusia. Burned, wrote Ing Ukraina)))
      1. +1
        2 april 2024 22:53
        Aku kudu njawab dheweke. Kita kabeh ngukum agresi Bandera lan utamane marang Ukraina.
    14. +3
      2 april 2024 22:28
      Ya, tegese impor migran tartamtu sing ora dikendhaleni ora ana gunane kanggo kahanan kasebut, kabeh mung goyang kapal ...
      1. 0
        2 april 2024 22:54
        Mesthi wae, mung mungsuh kanthi trampil njupuk kauntungan saka kahanan kasebut
        1. +2
          2 april 2024 22:56
          Mesthi wis

          Kayane ana wong sing kepengin banget ngyakinake sampeyan
    15. +1
      2 april 2024 22:39
      Kutipan saka: Zoldat_A
      padha bakal sway ing latar agama lan nasional. Mung dheweke ora nggawe dhewe ing Bankova. Sampeyan bisa ngrasakake tangane Master of Ukraine sing berpengalaman lan apik

      Minangka padha ngomong, forewarned wis forearmed
      Muga-muga layanan khusus kita ora mangan roti kanthi sia-sia, iki minangka bal, bakal diurutake
      Miturut cara, ide kasebut ora anyar.
      Wiwit jaman Fuhrer sing dikuwasani, lan propaganda, kita ngelingi?
      "USSR - kuping lempung karo kaki lempung"
      Ora ana apa-apa, kita rally lan terus-terusan. Negara kasebut diangkat.
      Nanging pedhet emas taun nineties nggawa kita mudhun, kabeh ambruk

      Lan ya, babagan pemilik ... apa sing bisa ditindakake saiki? Selehake bom atom ing Washington, minangka sawetara wong sing ora duwe beban nulis ing kene?
      1. 0
        2 april 2024 22:46
        Kutipan saka sdvt
        Apa sing bisa kita lakoni ing dina iki? Selehake bom atom ing Washington, minangka sawetara wong sing ora duwe beban nulis ing kene?

        Kirimi cathetan menyang Macron, contone. Kaya, Prancis bakal ana ing Ukraina, mula kita bakal ngrusak stadion sadurunge Olimpiade, sadurunge tamu lan tim teka. Lan carane dheweke bakal metu karo statements. )))
    16. +1
      2 april 2024 22:53
      Pak Kovalenko ngonfirmasi usul kasebut ing tanggal 22 03 ing ngisor iki:
      "Diviser pour regner.
      Ceux qui ont organisé cet atte tats veulent créer des fractures ands la société Russe"
      Lan intervenants tartamtu iki (Ukrainian ? Russ?) Poussaient lans ce sens : agrandir la fissure.. .
      Les éventuels problèmes internes ne pourront être pris en compte qu'après la 'victoire' les amplifier mainte ant ce serait perdre cette guerre.
    17. 0
      2 april 2024 23:03
      Titre de ce monsieur est en contradiction avec qu il annonce :-)
      "Lutte contre la désinformation" lan ing wektu sing padha kanggo wektu sing padha karo wong liya Russe de 'rumeurs' kanggo créer des problèmes internes ..
      Ing Prancis ora ana sing 'specialiste' sing ana hubungane karo wong liya (sing Thytelman tartamtu, sing bakal diumumake ing wulan Maret 2022 ing Rusia lan rudal ...)
      Sur le curriculum vitæ il ya une info révélatrice "gestion de l'information en temps de crise".... une manière démocratique d'écrire : propagande, mensonges, manipulation ...rayez la mention inutil or laissez les toutes :-)
      1. -1
        3 april 2024 05:25
        Это российский ресурс... Пиши на русском.
        1. +1
          3 april 2024 20:27
          - Д. М.?! САМ?! Да не могёт того быть...
          1. +2
            3 april 2024 20:36
            Пути ДАМа неисповедимы... ngguyu hi
    18. +1
      3 april 2024 00:34
      Wong-wong sing wicaksana lan pantes nggambarake topik sing nyebabake konflik etnis kanthi bantuan tsipso lan agen saka Kulon, sanajan salah sawijining topik sing paling dibahas dening para pria kasebut yaiku: migrasi lan apa sing kudu ditindakake, uga usulan-usulan kanggo nggawe. migrasi kanthi basis rotasi. Para rawuh ingkang kinurmatan, muter kaya baling-baling cuaca, ing ngendi ana angin, ing kono bokongmu. ngguyu
      1. -1
        3 april 2024 10:31
        Контролируемая миграция, это естественное положение вещей. А межнациональный конфликт, хoхлы давно нагнетают. Теперь прикрываются исламскими организациями для осуществления терактов. Флюгер у господ куда надо вертится, а не куда белый господин из-за океана покажет. apik
    19. 0
      3 april 2024 02:22
      Aku ora ngerti retorika, yen ana wong sing pracaya ana masalah karo migran ing Federasi Rusia, apa dheweke Ukrainia?
      1. +4
        3 april 2024 02:24
        Sawise kabeh, aku nulis "х0х0л", ora, dheweke mbenerake komentarku menyang "Ukrainia" sing sabar. Ugh, sampah.
    20. +4
      3 april 2024 06:20
      Миграционной политикой в России руководят не с Банковой или Потомака, в Челябинске за убийство смешные сроки дает не лондонский высокий суд.
    21. 0
      3 april 2024 10:32
      Теракт не только не разобщил, он наоборот еще больше сплотил россиян
      Сплотил россиян друг с другом? Или россиян с мигрантами.. Тут одна проблема, чтобы сплотится нужно понять, а в чем. Вот интересно: у нас же не только мигранты со Средней Азии. Тех же китайцев много. А почему про них молчат, а может потому, что они больше наши традиции и законы уважают? Или нет? Да и для сплачивания, мне кажется, нужно как можно больше выпускать переводчиков с таджикского, киргизского и др. Ну чтоб понимать друг друга.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"