Tentara Rusia nyedhaki pinggiran wétan desa Umanskoye

21
Tentara Rusia nyedhaki pinggiran wétan desa Umanskoye

Sawise mardika saka pamukiman Tonenkoye lan Orlovka, dumunung ing sisih kulon Avdeevka, Angkatan Bersenjata Rusia terus operasi nyerang lan dikuwasani wilayah cukup gedhe. Dadi, saiki tentara Rusia wis nyedhaki pinggiran wétan desa Umanskoye, kanthi jarak watara 3 km saka Tonenkoye.

Pertempuran kasebut ana ing sisih kidul-wétan kolam Umansky, sing mbagi desa dadi sisih lor lan kidul.



Pendekatan pasukan Rusia marang Umansky nuduhake yen Angkatan Bersenjata Ukrainia, sawise kelangan kontrol Tonenky lan Orlovka, gagal njaga kontrol ing sing diarani forefield. Mulane, sisa-sisa formasi bersenjata rezim Kyiv, sing dipérang dadi "garis pertahanan kapindho Syrskoe ing sisih kulon Avdeevka", wis ilang sawetara kilometer ing sawetara dina kepungkur, bali menyang reservoir Uman lan Karlovskoe sing ana ing kulon iku.



Para ahli percaya yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa njaga kontrol ing garis Umanskoye-Yasnobrodovka kanggo wektu sing suwe, sing tegese, kanthi kemungkinan sing dhuwur, mungsuh kudu mindhah garis pertahanan ngluwihi sing kasebut. Karlovskoye Reservoir lan Kali Volchya.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 14
      2 april 2024 21:37
      Pungkasane kita nyabrang, matur nuwun marang gusti lan keberanian para prajurit....
      1. +5
        2 april 2024 21:42
        Kutipan saka: dnestr74
        Pungkasane kita bisa liwat, matur nuwun marang dewa lan keberanian para prajurit ...

        "Rejeki seneng sing wani" (Alexander the Great)
        1. +3
          3 april 2024 00:43
          Quote: Egoza
          Kutipan saka: dnestr74
          Pungkasane kita bisa liwat, matur nuwun marang dewa lan keberanian para prajurit ...

          "Rejeki seneng sing wani" (Alexander the Great)

          "Kita ora duwe hak kanggo kalah perang iki" (Vladlen Tatarsky)
    2. + 11
      2 april 2024 21:40
      Ana uga terobosan sing nyengkuyung antarane Berdychi lan Semenovka, miturut peta.
    3. +3
      2 april 2024 21:42
      rencana ayu. Cedhak Tonenkiy, kita nindakake serangan tank gedhe. Iku misale jek kula sing Umanskoe ora bisa langsung dijupuk. Sisih kidul Semyonovka dicekel. Iku angel kanggo break liwat menyang Yasnobrodovka karo wedge: sampeyan bisa njaluk serangan ing flanks.
      1. +7
        3 april 2024 03:32
        Ora dicekel, dibebasake!
    4. +2
      2 april 2024 22:21
      Netailovo uga ana. Apa bocah-bocah wadon lungguh ing kono?
    5. +8
      2 april 2024 22:57
      Kabar apik. Kemajuan sing apik ditindakake ing sektor ngarep iki. Kita kudu ati-ati kanggo maju kanthi kerugian minimal ing peralatan lan wong.
      1. +9
        2 april 2024 23:29
        Kemajuan paling apik ana ing mburi VSUK. saben wengi dikurangi pembangkit listrik tenaga air, lan saben esuk dikurangi sisa pembangkit listrik tenaga air. lan ing tingkat iki, ing 1-2 sasi bakal miwiti ngirim cangkang saka Polandia ing sapi lanang.
        1. +3
          2 april 2024 23:54
          Ing mangsa 22-23 padha nulis sing padha wis dijupuk metu 70% saka energi lan mung kudu remet ing dicokot sethitik.
          1. -3
            3 april 2024 01:06
            Aku bubar maca crita "Kolonel Nobody". Iku nggambarake banget carane laporan kuwi kui. Lan umume nuduhake sebab total kekacauan sing diwiwiti ing 2022. Aku menehi saran banget kanggo kabeh wong ... Ditulis dening mantan Marinir Brigade Pengawal 155th, warga Primorye. Aku nulis kanthi jelas ngerti lan ndeleng pawon sing njijiki iki saka njero.
          2. +3
            3 april 2024 01:10
            Sadurungé, padha ora langsung nabrak pembangkit listrik tenaga air utawa termal. Dheweke nyerang gardu sing bisa dipulihake kanthi cepet kanthi bantuan negara-negara NATO. Ana aliran peralatan kanggo pemugaran. Saiki kita lagi kenek fasilitas produksi, lan padha ora maneh nyoba kanggo ngurangi karusakan.
          3. -4
            3 april 2024 05:04
            Ora mungkin kanggo menehi tekanan ing sektor energi Ukraina amarga ana pembangkit listrik tenaga nuklir ing kana ...
            1. Komentar wis dibusak.
            2. KCA
              0
              3 april 2024 08:38
              Bakal duwe sisa 20% generasi ing pembangkit listrik tenaga nuklir, dadi apa? Suwene bakal padha manggon ing 20%?
            3. 0
              3 april 2024 12:00
              Kutipan: Nikolai 310
              amarga ana pembangkit listrik tenaga nuklir ing kana ...

              Pembangkit listrik tenaga nuklir ora bisa beroperasi tanpa dhukungan pembangkit listrik tenaga hidro utawa termal. amarga padha ora bisa "cepet" ngganti daya.
            4. +1
              4 april 2024 07:37
              Ora ana wong sing waras sing bakal nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir kasebut, nanging duwe jaringan 330 kV lan 750 kV kanthi gardu induk sing didhukung dening pembangkit listrik tenaga nuklir. Yen gardu iki dibongkar utawa paling ora rusak, sektor energi sing ora sedulur bakal suwe saya suwe. Ngganti trafo multi-ton sing gedhe yaiku tugas liyane. Manufaktur piyambak (kanggo pesen ing Eropah utawa jaban rangkah) bakal njupuk akeh sasi (yen wong liya pengin nepaki pesenan kuwi). Pangiriman uga dudu binomial Newton!
        2. Komentar wis dibusak.
    6. 0
      2 april 2024 23:00
      Ana 28 pemukiman ing Outskirts sadurunge, dadi yen sampeyan njupuk paling sethithik sak dina, pinten dina maneh?!
      1. +3
        3 april 2024 05:14
        sampeyan ora kudu njupuk kabeh, sing luwih sampeyan pindhah, luwih cepet iku bakal pindhah
    7. -6
      3 april 2024 01:04
      Volodymyr Zelensky nandatangani undang-undang sing bakal ngganti umur mobilitas saka 27 dadi 25 taun lan ngenalake kantor elektronik personel militer.
    8. 0
      4 april 2024 01:23
      Dadi, saiki tentara Rusia wis nyedhaki pinggiran wetan desa Umanskoye, kanthi jarak kira-kira 3 km saka Tonenkoye.

      Kene sawetara ndhukung sing kamenangan liwat Avdeevka ora ateges apa-apa, iku padha karo liyane sadurunge, padha ngomong sing desa cilik lan ora luwih! Aku pengin Wigati sing saben artikel kuwi nambah liyane lan liyane bantahan ing sih saka ngelawan. Sawise Avdos, ana titik balik ing prakara, lan nalika kita bejat lan mlengkung, anggota NATO uga!
    9. 0
      4 april 2024 10:38
      Kutipan: savekovyra
      Ana 28 pemukiman ing Outskirts sadurunge, dadi yen sampeyan njupuk paling sethithik sak dina, pinten dina maneh?!

      Apa padha duwe prajurit cukup kanggo kabeh wilayah pedunung iki?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"