Review militèr

Euromaidan lan lintang nangis

269
Kulon mbagekke ora mung roti lan cookie kanggo wong Maidan. Dhukungan moral uga penting. Ternyata, akeh tokoh sing misuwur saka budaya Kulon sing diarani solidaritas karo Kyiv lan pembangun demokrasi Ukrainia liyane. Contone, aktor Hollywood George Clooney nyatakake solidaritas karo Batkivshchyna, lan Schwarzenegger ngrekam video kanggo Euromaidanists lan dikirim ing YouTube. 11 detik video saka Iron Arnie regane akeh. Ing nada saka Western "lintang" kapribaden Creative misuwur produksi domestik uga ngandika: hairdresser Zverev, showman seks Dzhigurda, artis Nikas Safronov, pimpinan saka grup DDT Shevchuk. Koor lintang iki ditambah karo swara wanita manca: mantan bintang porno Sasha Gray gabung karo panyengkuyung Euromaidan.



A supporter kondhang saka demokrasi Hollywood, George Clooney, ana ing antarane pisanan ing dhaftar wong-wong sing sympathize karo Maidan. Aktor kasebut ora kesed kanggo ngrekam pesen video kanggo ndhukung para demonstran, sing banjur dikirim ing situs web partai Batkivshchyna. Dheweke jarene:

"Aku njaluk sampeyan, wong Ukrainia sing wani, pejuang kanggo masa depan, dudu masa lalu! Kita Amerika kaya sampeyan ing nguber demokrasi iki. Liwat trial and error, kita wis ngerti yen demokrasi sejati ora ana tanpa pemilihan sing bebas, adil lan transparan.


Miturut aktor, Tymoshenko minangka tahanan politik:

"Temtunipun ora ana demokrasi nalika ana tahanan politik, utamane, kayata Tymoshenko. Mulane, aku arep pitutur marang kowe, kabeh wong ing Maidan ing Kyiv lan ing saindhenging Ukraina: nalika katon ing Kulon, ngerti sing kita njawab sampeyan karo katon kebak admiration gedhe. Kita pengin sampeyan duwe kekuwatan sing dikarepake. Lan kita pengin sampeyan kekuatan kanggo perang kanggo iku.


Ing kene kudu dicathet yen panguwasa Barat (yaiku, dudu Clooney, nanging Gedung Putih) ndeleng Kyiv luwih karnivora tinimbang karo admiration.

Ing dina liyane, Komite Senat AS babagan Hubungan Luar Negeri nganakake rapat khusus kanggo topik Ukrainia. Ing kana, saliyane Brzezinski sing teka khusus, "kanca" sing kondhang saka USSR lan Rusia, pejabat penting saka Departemen Luar Negeri minangka V. Nuland lan T. Melia ngandika.

Asisten Sekretaris Negara AS kanggo Urusan Eropa lan Eurasia Victoria Nuland, bebarengan karo Wakil Kepala Biro Demokrasi, Hak Asasi Manungsa lan Tenaga Kerja Tom Melia, wiwit pour banyu ing pabrik demokrasi, nyatakake "aspirasi" wong Ukraina (ora kanggo cookie, nanging, Ms. Nuland?), Babagan "hak asasi manungsa dhasar" lan bab kabeh liya sing ora ana hubungane karo kasus kasebut, amarga ora ana hak asasi manungsa ing Amerika Serikat, utawa ing Zimbabwe, utawa ing Mars. Sampeyan bisa maca liyane babagan pidato karyawan Departemen Luar Negeri ing The American Conservative, ing artikel dening James Carden, banget ora marem karo Gedung Putih, sing kerja minangka penasihat Komisi Presiden babagan Hubungan Bilateral Rusia-Amerika ing Departemen Luar Negeri ing 2011-2012 (ing basa Rusia, artikel kasebut diterbitake ing "InoSMI").

Nalika Nuland rampung propaganda, Pak Melia munggah ing panggung. Lan iki sing ditulis James Carden sing ora puas:

"Miturut Melia, wiwit ambruk USSR ing Desember 1991, Amerika Serikat wis ngentekake - Melia nggunakake istilah "nandur modal" - udakara $ 5 milyar kanggo mbantu Ukraina, lan $ 815 yuta langsung kanggo mbiayai demokrasi lan program pertukaran. Kajaba iku, wiwit 2009, pamrentahan Obama wis menehi dana $184 yuta kanggo program sing ndhukung masyarakat sipil, hak asasi manungsa, pemerintahan sing apik, lan aturan hukum ing Ukraina.


Banjur Comrade Cardin milih limang tesis utama ing pidato Nuland lan Melia:

1. Ing konflik sing ana ing Maidan, kepentingan nasional AS dadi taruhan.

2. Tanpa dhukungan finansial lan moral saka Amerika Serikat, oposisi Ukrainia mbokmenawa ora bakal sukses.

3. Rusia tumindak khianat kanthi menehi pamrentah Ukraina paket bailout sing luwih menarik tinimbang sing ditawakake Uni Eropa lan IMF.

4. Para demonstran ing Maidan tumindak atas jenenge kabeh wong Ukrainia, lan umume wong-wong iki pengin Ukraina gabung karo Uni Eropa.

5. Asil saka krisis saiki bakal mengaruhi pangembangan Rusia. Yen Ukraina milih masa depan Eropa, Rusia bakal ngetutake.

Kanthi theses ridiculous (utamané bab "treacherously"), kang mung bisa teka ing pikiran karyawan Departemen Luar Negeri sing wis dawa pracaya propaganda dhewe, ketua panitia Robert Menendez, anggota panitia Senator Bob Corker, senator Chris Murphy lan John McCain ( iki bubar dibukak ing Kiev).

Ora nggumunake, Robert Gates, mantan Sekretaris Pertahanan AS, ing memoar "Utang" ngritik Kongres kanggo incompetence lan propaganda, lan nelpon senator "bodho" lan "munafik" egoists. Anggota Komite Urusan Luar Negeri House, miturut pendapate, minangka brutes sing jahat lan bodho. Lan pejabat Gedung Putih ora luwih apik. Mantan menteri kasebut nganggep Wakil Presiden Joe Biden minangka "pembicara" sing ora nindakake apa-apa kajaba nggawe kesalahan politik.

Iki daya banget, minangka J. Clooney temenan pracaya, looking ing Kyiv saka Amerika "kanthi katon kebak admiration gedhe." "Kita pengin sampeyan kekuwatan sing dikarepake," ujare aktor kasebut. Mbokmenawa, Ukraina "kepengin" sijine Klitschko ing kuwasa, sing, ing perusahaan saka wong diterangake dening R. Gates, bakal katon cukup ing ngarep (mung kang perlu kanggo sinau Inggris sethitik). Clooney dikenal dadi kanca loro Klitschko sedulur.

Aktor iki echoed dening liyane - A. Schwarzenegger, uga connoisseur gedhe saka demokrasi.

Iron Arnie ngrekam pesen video kanggo ndhukung Euromaidan lan dikirim ing YouTube. Ing video 11 detik, aktor kasebut ujar:



"Aku pengin ngomong karo wong Ukrainia lan ujar manawa kanthi ati-ati aku muga-muga sukses ing perjuangan sing tentrem kanggo demokrasi lan kebebasan."


Perjuangan tentrem? Iku misale jek sing Arnie malah ora njupuk kapentingan ing apa kedados ing Ukraina.

Punika ringkesan singkat. Khusus kanggo sampeyan, Terminator.

Wong sing ora dingerteni atas jenenge Tentara Pemberontak Ukraina ngirim banding ing Facebook sing ngaku tanggung jawab kanggo mateni polisi tanggal 24 Januari ing Kyiv cedhak hostel Berkut, laporan saluran kasebut. "RT".

Bandhing kasebut ujar manawa mateni pejabat penegak hukum minangka "balas dendam kanggo mateni para demonstran, nyiksa tawanan lan ngejek wong-wong mau." Polisi ditudhuh dening pembalas dadi "aparat punitive rezim pendhudhukan."

Penulis surat kasebut menehi ultimatum: dheweke nuntut penahanan kabeh ndhuwur pamrentahan Ukraina. Ing wektu sing padha, polisi kudu lay mudhun gaman, mbusak insignia lan pindhah ing kontrol saka Maidan.

Yen panjaluk kasebut ora ditindakake, UPA ngancam bakal ngluncurake perjuangan bawah tanah lan mateni polisi kanthi rutin.

Ing Kherson, salah sawijining polisi tiwas, sing tatu nganggo piso dening peserta "Euromaidan" lokal, laporan. "Lenta.ru" kanthi referensi kanggo layanan pers Kementerian Dalam Negeri Ukraina.

Miturut agensi kasebut, ing wayah sore tanggal 27 Januari, klompok aktivis nyerang telung petugas penegak hukum ing pojok dalan Kulik lan Mira. Loro petugas polisi dirawat ing rumah sakit kanthi kondisi kritis. Salah sijine kudu ngilangi limpa. Kapindho duwe tatu penetrating ing dhadha. Katelu ditusuk ing dhengkul lan pundhak.

Waca majalah Time, Arnie! Ing artikel "Penjahat Sayap Kanan Ngrebut Protes Liberal ing Ukraina" (Wektu, AS; sumber terjemahan - "InoSMI") Simon Schuster nyathet yen protes pro-Eropa ing Kyiv wis "ngowahi ala": kelompok sayap tengen entuk kekuwatan. kutipan:

"Dina Minggu, sakcepete sadurunge tengah wengi, sawetara rolas wong nganggo topeng ski lan kamuflase ngubengi bangunan Kementerian Kehakiman ing tengah Kyiv, ibukutha Ukraina, lan wiwit mbanting jendela lantai dasar nganggo bat baseball. Dheweke gampang nangani bar ing jendhela, nyopot saka tembok karo klub, lan menek ing njero. Iki minangka pelayanan federal katelu sing ditindakake klompok minggu iki.

Gang sing nyebut dhewe "Spilna Right" utawa "Cause Umum" iku salah siji saka sepuluh organisasi dubious perang kanggo panggonan ing srengenge, yen ora kanggo Kepemimpinan langsung, ing uprising marang Presiden Viktor Yanukovych. Antarane klompok iki ana radikal sayap tengen, lan hooligans bal-balan, lan veteran, lan perusahaan preman bat-waving. Kanggo ngganggu tokoh oposisi sing luwih mantep kayata juara tinju dunia Vitali Klitschko, dheweke wis dadi sorotan revolusi iki. Sapa wae sing bakal melu ngrampungake krisis politik Ukrainia bakal nganggep peran kelompok kasebut. Nanging, dheweke dadi saya angel dikontrol.


Ing latar mburi wong-wong iki, Klitschko pancen katon kaya manuk dara sing tentrem. Ya, mung bubar ternyata Klitschko kaya wong Amerika. Miturut undang-undang Ukrainia saiki, wong sing nduweni hak manggon permanen ing negara liya lan status penduduk pajak negara iki ora dianggep minangka penduduk Ukraina. Ketentuan iki bisa nyegah Vitali Klitschko ora melu ing pemilihan presiden 2015. Pranyata Vitali Klitschko minangka warga pajak ing Amerika Serikat, uga Jerman.

Nalika piyambakipun nyerat Inpress.ua, pimpinan "UDAR" minangka warga pajak ing Amerika Serikat: dheweke ngirim laporan pajak sing ngemot Nomer Keamanan Sosial AS (SSN).

Nomer iki digunakake dening pamrentah AS kanggo ngenali warga lan warga lan ngrekam penghasilane. Miturut deklarasi sing diajukake, anggota kulawarga Klitschko - garwane lan anak-anake - uga duwe nomer sing padha. Babagan iki nyerat publikasi "Hukum lan Bisnis".

Miturut deklarasi kasebut, Vitaly entuk meh $ 2012 yuta ing 12. Pak Klitschko ora mbayar dhuwit kanggo anggaran Ukraina.

Wakil Verkhovna Rada saka "Tanah Tanah" Vladimir Polochaninov ngakoni yen Klitschko bisa uga duwe masalah karo registrasi minangka calon presiden sing ana hubungane karo adopsi amandemen Kode Pajak dening Parlemen.

Gitaris Depeche Mode Martin Gore gabung karo Schwarzenegger lan Clooney. Wong iki blak-blakan ngakoni yen dheweke ora nututi warta. Lan isih ngomong kanggo ndhukung Euromaidan. Ora, dheweke ora tampil ing Kyiv, nanging ing Amsterdam. Gore jarene:

"Kasunyatan yen sampeyan melu ing dalan-dalan kanggo gabung karo Uni Eropa tegese sampeyan pantes dadi bagean saka wong liya."


Apa sing dikarepake Ukraina, Joe Biden diterangake kanthi populer. "Pembicara" sing padha sing disengiti dening Robert Gates kanthi ati. Tema sing dijupuk Biden banjur digawa menyang klimaks dening Barack Obama.

Amerika Serikat nganggep mundur saka Kabinet Menteri Ukraina lan mbatalake undang-undang 16 Januari dening Rada minangka "kemajuan" lan njaluk pambentukan pamrentah pro-Eropa ing negara kasebut, ujare Gedung Putih ing ngisor iki. obrolan telpon kapindho ing pungkasan XNUMX jam antarane Wakil Presiden AS Joe Biden lan Presiden Ukraina Viktor Yanukovych. Nulis babagan corr. RIA Novosti Alexei Bogdanovsky.

Biden njaluk Yanukovych kerja bareng karo oposisi. Pamrentah anyar kudu "mimpin Ukraina menyang arah Eropa, nguatake institusi demokratis lan nindakake reformasi sing perlu kanggo kamakmuran ekonomi."

Apa jenis kamakmuran lan apa arah Eropa katon, Obama wis nerangake.

Ing pidato taunan State of the Union, presiden AS pisanan ngomong babagan kahanan ing Ukraina. Sergey Semakov nulis babagan iki (Esuk.ru).

B. H. Obama ujar manawa dheweke ndhukung rakyat Ukraina kanthi kepinginan kanggo nyatakake protes kanthi tentrem. "We stand for fact that every people have right to free express their opinion and state their position on the future of country," kutipan BBC marang dheweke.

Kerusuhan lan rapat umum ing lurung-lurung ing kutha-kutha Ukraina, miturut Obama, ngomong babagan pangembangan kabebasan-kabebasan demokratis ing negara kasebut. Lan Obama mbandhingake Ukraina dhewe karo Myanmar lan Tunisia: ing ngendi AS kanthi aktif ndhukung pembangunan demokrasi.

Dadi iki ngendi sampel masa depan Ukraina! Tunisia! Miturut cara, kang menehi kritik dening warta, Tunisia wis tenan ngrambah akèh ing dalan demokratis - malah dina liyane iku malah constitutionally equalized lanang lan wadon. Leres, presiden negara iki wajib banget dadi Muslim, nanging, ujare, Obama condong menyang Islam.

Gelombang dhukungan kanggo Euromaidan disebabake dening statement ceroboh VV Zhirinovsky. Dheweke bubar ngevaluasi kinerja "aktivis Maidan" kanthi cara ekspresif sing khas:

"Pecandu alkohol, pecandu narkoba, uga pro-Barat, mata-mata, provokator menyang alun-alun ing kana lan dadi tenaga pendorong protes."


Tembung-tembung kasar saka Vladimir Volfovich diterusake dening reaksi saka sawetara tokoh budaya sing diarani jaman kita.

Euromaidan lan lintang nangis


Artis Dzhigurda teka ing Kyiv, sing nulis Alexei Usov ("Wilayah Anyar"), ngakoni yen dheweke mabur amarga wicara Zhirinovsky. Wartawan kasebut ngutip tembung-tembung saka pemain seks:

“Aku ngerti yen anakku mbarep ana kene, mbak, kanca-kanca. Aku mabur menyang "pecandu narkoba", "mabuk" lan "wong gelandangan". Aku padha mendem, mabuk narkoba lan wong sing ora duwe omah, kaya wong-wong iki. Iki minangka wong sing bebas, kaya dewa cinta, ngomong apa sing dikawruhi lan apa sing dikarepake saka kekuwatan. Ing Rusia, iki ora mungkin. Ukraina minangka mutiara sing bisa nindakake apa sing ora bisa ditindakake Rusia lan Belarus. Ukraina iku Eropa."


Banjur Vadim Stepantsov katon ing ngarepe wong Kiev. Iki minangka "sopan santun" lan pimpinan kelompok Bakhyt-Compot. Dheweke nindakake potpourri kanthi tema "Oh, Frost, Frost" kanggo "Wong Maidan" lan sawetara lagu saka repertoar grup.



Ditandhani ing Maidan lan artis Nikas Safronov. Dheweke ngandika saka panggung:

"Sampeyan kaget yen wong-wong padha tumindak kanthi sikap positif. Sampeyan kaya kulawarga, kabeh bebarengan. Kanggo kula, iki minangka conto sing apik. Aku ana ing panggonan sing beda-beda, aku weruh akeh acara, padha angel, nanging ing kene kabeh ana ing hubungan demokratis kanggo saben liyane. Sampeyan wong apik tenan. Aku matur nuwun kanggo dadi tuladha kanggo wong liya, carane tumindak, carane nambani saben liyane.


"Argumen lan Fakta" nyebutake tembung Leah Akhedzhakova. Dheweke uga, "kanthi gumolonging ati" ngetutake Maidan:

"Kanthi gumolonging atiku, kanthi gumolonging jiwaku, aku ngoyod Maidan. Wingi aku nelpon Eldar Alexandrovich Ryazanov: "Apa sampeyan ndeleng apa sing kedadeyan ing Maidan? Lan kasunyatan sing ing kadhemen, ing wayah wengi, wong ngadeg ing Maidan ... Carane larang demokrasi nemu! Aku bangga Ukrainians. Iku mokal kanggo kita. Ing kene (ing Rusia. - Ed. "AiF") tingkat rasa wedi manungsa luwih murah tinimbang ing Ukraina. Ayo Rusia sinau saka Ukraina, amarga wong ngadeg kanggo Maidan nganti pungkasan. Aku nangis sak kabehe atiku."


Nalika wong nangis, kita bakal nambah saka awake dhewe, liyane mbayar. Ora ana gunane Melia, sing kasebut ing ndhuwur, ngetung lan ngumumake pirang-pirang dolar AS sing "diinvestasi" ing Ukraina. Elinga yen babagan 5 milyar kanggo "bantuan", sing 815 yuta tindak "kanggo mbiayai program demokrasi lan ijol-ijolan." Lan $ 184 yuta liyane digunakake "kanggo mbiayai program sing dituju kanggo ndhukung masyarakat sipil, hak asasi manungsa ..."

Pancen bener: "Kepiye larang demokrasi!"

punk Belarusian uga teka kanggo ndhukung Euromaidanists. Ing panggung Euromaidan, grup Lyapis Trubetskoy nampilake sawetara lagu. Soloist saka grup Sergey Mikhalok ngandika:

"Miturut conto sampeyan, sampeyan nuduhake yen kanthi bantuan keberanian, kepahlawanan, solidaritas lan persatuan nasional, sampeyan ora mung bisa nglawan hak-hak sipil lan kabebasan sampeyan, nanging uga nglawan pelanggaran hukum politik, negara lan polisi. Sampeyan superhero! Hore!"


Nilai-nilai Barat uga diwulangake marang wong Ukraina dening politisi sing kondhang kaya Guido Westerwelle, Menteri Luar Negeri Jerman. Wong sing Lukashenka disebut jambon utawa biru, nambahake: "... luwih becik dadi diktator tinimbang biru."

Carane ngirimaken RIA News ", sawise rapat Desember ing Kyiv karo pimpinan Batkivshchyna Arseniy Yatsenyuk lan pimpinan UDAR Vitali Klitschko, Westerwelle marang wartawan:

"Kita pancen ora peduli karo nasib Ukraina. Kita ngadeg kanggo nilai Eropa lan nyatakake yen lawang menyang Uni Eropa tetep mbukak. Ukraina kudu mlebu ing Eropa.


Ing perusahaan sing padha karo Westerwelle lan bagean budaya Kulon, ana uga bintang porno, lan saiki dadi model, Sasha Grey. Dheweke ora ana ing Kiev. Zvezda ndhukung tumindak oposisi Ukrainia ing Kyiv liwat Twitter lan Facebook, ing ngendi wrote:

"Tetep kuwat Kiev!"

("Tetep kuwat, Kyiv!")

Pimpinan grup DDT, Yuri Shevchuk, ora menyang Twitter, nanging langsung menyang "Echo saka Moscow", ing ngendi, ing antarane liyane, dheweke nerangake kenapa protes kasebut muncul:

“...Amarga nyatane Kyiv lan Ukraina mung kesel, lan kabeh kanca-kanca wis muak karo iki, ayo dilebokake kanthi entheng, kurang ajar. Wong ora weruh cahya lan masa depan. Mulané banjur padha lunga menyang Maidan.”




Liyane Euromaidan didhukung grup Rusia Tokyo, pimpinan grup Night Snipers Diana Arbenina, soloist grup Ukraina Okean Elzy Svyatoslav Vakarchuk lan pimpinan grup Vopli Vidoplyasova Oleg Skrypka.

Ya, lan liyane. Euromaidan uga didhukung dening raja glamor Sergei Zverev. Minangka nyerat "TSN", dheweke teka ing Kyiv kanggo mesthekake yen ana revolusi nyata kene, lan malah kanggo njupuk bagéyan ing. Nanging ing wayahe pungkasan, ketoke, dheweke ngganti pikirane babagan melu. Nanging, dheweke ngrekam video sing dikirim ing blog. Zverev ngandika:

"Saiki aku ana ing Kiev, ing Maidan. Delengen apa barricade ing mburiku. Mesthi, ora bakal bisa nembus ing kana. Lintang kaget!"


Ayo ngringkes. Koleksi "lintang" ndhukung Maidan, mesthi, nyengsemaken: saka raja glamor kanggo aktris saru, antarane kang kanca Klitschko Pak Clooney, M. Gore, sing ora maca warta, lan Schwarzenegger, sing bakal. luwih apik takon Steven Seagal ing masalah geopolitik, flashed antarane wong-wong mau.

Sauntara kuwi, pamrentah Ukraina wis mundur, lan Amerika Serikat, miturut desas-desus sing durung diverifikasi, tuku cookie anyar: Kyiv bakal ngrasakake demokrasi Tunisia ...

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
269 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. DocKlishin
    DocKlishin 30 Januari 2014 08:55
    + 215
    guyon.
    Wong Ukrainia nikah karo bocah wadon Rusia. sadurunge manten, rama menehi wong instruksi: - pisanan, njupuk dheweke ing tangan lan njupuk dheweke menyang amben. Tampilake carane kuwat Ukraina. Banjur copot klambi - tuduhake carane ayu Ukraina. Lan swara mbah kakung keprungu saka kamar sabanjuré: Lan banjur miwiti jerking ... nuduhake carane independen Ukraina!
    1. wong Samaria
      wong Samaria 30 Januari 2014 08:59
      -80
      Ora lucu!!!
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 30 Januari 2014 09:30
        + 28
        Kutipan: Samaria
        Ora lucu!!!

        Apa sedhih wis ngluwihi sampeyan?
        1. wong Samaria
          wong Samaria 30 Januari 2014 09:57
          + 18
          Apa sedhih wis ngluwihi sampeyan?
          Lan lucu kanggo sampeyan ... Ukraina bakal mundur limang taun ing saperangan sasi, wong mati, banjur mung dadi luwih elek ... LAN YOU ... ...
          Iki minangka latihan sadurunge Rusia, lan apa biaya kita kaya pungkasan ora dingerteni ... Ya, sedhih banget nyerang aku ..
          1. askort154
            askort154 30 Januari 2014 11:10
            + 10
            Samaritan .... Apa sedhih nyerang sampeyan? Apa sampeyan lucu ...

            Humor minangka senjata paling gedhe kanggo manungsa.
            Nanging ora saben pesimis entuk.
            1. wong Samaria
              wong Samaria 30 Januari 2014 13:17
              +9
              Humor minangka senjata paling gedhe kanggo manungsa.
              Nanging ora saben pesimis entuk.

              Lha nek ana pidato bab Amerika, aku uga bakal ngguyu, guyon kasebut lucu, nanging Ukrainia sedulur, aku kuwatir banget, oke tutup topik !!! hi
              1. sepi tanpa wates...
                sepi tanpa wates... 30 Januari 2014 14:43
                +6
                Humor nyetel mekanisme pamikiran ... Kajaba iku, ngguyu asring dadi mediator sing apik kanggo mbedakake bebener saka goroh ... Dadi, kabeh ana ing urutan))) lan paling, aku mikir, anekdot kasebut ditampa kanthi cepet. )))
              2. ArhipenkoAndrey
                ArhipenkoAndrey 30 Januari 2014 18:05
                +2
                Ya, ing umum, seniman iki discredited Maidan ing paling banget, petinju utama, support - clowns tanpa otak, utamané "wong" Zverev, apa jenis support kuwi Maidan, ana isih ora cukup asosiasi internasional prostitusi. lan Gobis nggulung, banjur house lengkap nuduhake.
                1. DocKlishin
                  DocKlishin 30 Januari 2014 21:22
                  +7
                  Aku ora pengin nyinggung sapa, nanging apa mengkono ing Ukraina mung sawetara jenis Fantasi, lan wildest. Kabeh dicampur - homoseksual, liberal, Nazi, fasis, mummers, Uniates, penggemar, ultras - saben makhluk ing pasangan. Ing tembung, sirahku mumet - iki minangka negara ing ngendi pembangkit listrik tenaga nuklir beroperasi, roket dibangun, ana galangan kapal sing gedhe, wilayah sing akeh lemah ireng. AKU ORA NGERTI...
                  1. DocKlishin
                    DocKlishin 30 Januari 2014 21:33
                    +8
                    ... ora ana liya sing ana ing pikiranku ing jaman saiki. Lha piye? Propaganda fasisme, Bandera, nggulingake kekuwatan negara kanthi bantuan pasukan saka njaba ... INI REVOLUSI - manggon karo asu ajag, nguwuh kaya asu ajag. duka
                2. Foxmara
                  Foxmara 31 Januari 2014 09:43
                  0
                  Aku uga mikir sing angel kanggo discredit Zverev Samsaya Awon, aku malah wanted kanggo ngundang dheweke kanggo tetep ana, nanging .. sawise kabeh, dheweke dadi wong migunani. Ya, lan Dzhigurda uga wis suwe ora ana ing jagad iki. Iku misale jek sing iki kebangkrutan migran lan kabeh wong pengin apik, neraka sampeyan nolak.
                3. cezarb95
                  cezarb95 31 Januari 2014 13:06
                  +1
                  ora perlu mèmperake wong-wong dudu manungsa iki karo panganan sing enak banget) luwih becik diarani kewan, bisa uga padha)
              3. Nikoha.2010
                Nikoha.2010 31 Januari 2014 00:21
                + 10
                Kutipan: Samaria
                Humor minangka senjata paling gedhe kanggo manungsa.
                Nanging ora saben pesimis entuk.

                Lha nek ana pidato bab Amerika, aku uga bakal ngguyu, guyon kasebut lucu, nanging Ukrainia sedulur, aku kuwatir banget, oke tutup topik !!! hi

                Lan aja nutup topik kasebut! Aku uga ngguyu lelucon sing diterbitake DocKlishin sepisan (lelucon iki wis mlaku-mlaku ing Internet luwih saka sedina), nanging sing mateni aku yaiku pinten (+180) penerbit lan (- 70) Wong Samaria padha dicekel! Aku ora ngerti carane kanggo alamat sampeyan, kedhaftar dear saka situs iki, (Aku ora menowo Samaria), nanging sejatine sifate manungsa aku takon sampeyan, yen sampeyan ora seneng banget, sampeyan bisa downvote, nanging sampeyan nggawe kuwi. godhok saka ngeruk sing ana mung ora tembung. Apa mekanik utawa ora, sampeyan bisa nulis, aku ora setuju, jujur ​​... nanging ora ana gunane kanggo cepet-cepet karo minus. Saben pengunjung situs duwe pendapat. Umumé, iki ora becik ing hubungane karo wong Ukrainia (utamané ing kahanan politik sing angel)! Kita kabeh ngece wong saka negara beda, uga, kita ngguyu, rembugan, lan sampeyan bisa mungkasi. Sadurunge sampeyan menet tombol tombol, sensor, iku ora Matter, mikir bab apa sampeyan nindakake bab tengen ... Yours setya, Sergey Alexandrovich Nikolaev, Russian, penduduk desa Salym Khanty-Mansiysk Otonomi Okrug, pensiunan saka Kementerian Dalam Negeri. Aku duwe pakurmatan!
                1. Foxmara
                  Foxmara 31 Januari 2014 09:52
                  +4
                  jawaban punika gaib prasaja. iki loro kiriman pisanan lan saben wong luwih kamungkinan kanggo mriksa ing wong, uga. Tulisan kasebut, nyatane, gampang banget lan bisa diakses, lan sing paling penting, dheweke emosional, lan tandha-tandha kasebut dipasang tanpa dipikirake. Tulis sing pinter lan ora ana sing bakal weruh. Kirim foto karo hamster bug-eyed lan sampeyan dijamin satus seneng. kalebu nelpon kanggo decency - raos? Sapa sing bisa ngerti.
                  Ing wektu sing padha, wong sijine pluses / minuses ora ing sih / marang Ukraina, nanging kanggo ombone saka pangerten guyon lan taksiran sawijining.
                  Aku yakin manawa umume wong-wong mau cukup ramah marang Ukraina lan Ukrainia lan kuwatir babagan nasibe para sedulur.
                2. blizart
                  blizart 31 Januari 2014 18:49
                  0
                  Ora plus, aku setuju banget. Aku duwe anak lanang saka nikah pisanan ing Odessa, lan kene aku ing Dzhambul "ing karpet." Mangkene carane "nyebul" kita kabeh ing kabeh arah. Apa yen jotosan malah luwih?
            2. Komentar wis dibusak.
          2. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 30 Januari 2014 11:22
            + 15
            Kutipan: Samaria
            Iki minangka latihan kanggo Rusia

            Kabeh iki wis kedadeyan ing Rusia, kita wis lulus lan ora bakal gabung karo EU, lan kita ora ngimpi urip kaya ing Eropa.
            Kutipan: Samaria
            Oke, aku sedih tenan..

            Inggih, banjur 0,5 lan .... nglirik
            1. wong Samaria
              wong Samaria 30 Januari 2014 13:19
              +6
              Inggih, banjur 0,5 lan ....

              Sore kanggo kesehatan ombenan
              1. vadson
                vadson 30 Januari 2014 16:11
                +6
                njaluk ditampani, njupuk kanggo warfiles ru
                Departemen militer saka limang negara wis ngumumake niat kanggo melu ing Kejuaraan Dunia Tank Biathlon 2014 ing tank, Ivan Buvaltsev, kepala Direktorat Utama kanggo Latihan Pertempuran Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, ngandika dina iki.

                Sadurungé, Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu ngirim undhangan resmi kanggo melu ing kejuaraan kanggo 41 negara. Limalas negara dikonfirmasi partisipasi lan ngumumake bakal saingan ing peralatan Rusia - tank T-72B. "Lima negara wis ngumumake niat kanggo melu ing Tank Biathlon 2014 ing kendaraan. Iki Ukraina, Yunani, Republik Ceko, Italia lan China, "ujare nalika rapat karo atase militer negara manca ing Moskow.

                Miturut dheweke, masalah ngirim kendaraan lapis baja iki menyang wilayah Rusia saiki lagi digarap. Miturut Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, tank Ukrainia lan Cina bakal dikirim menyang situs kompetisi kanthi rel. Perkiraan biaya transportasi puteran bakal luwih saka 4,3 yuta rubel. Lan tank Republik Ceko, Italia lan Yunani mesthine ditransfer dening pesawat saka Penerbangan Angkutan Militer. Sampeyan isih kudu mutusake apa iki bakal pesawat saka Rusia utawa negara-negara sing melu Tank Biathlon 2014.

                Kejuaraan Dunia Tank Biathlon 2014 bakal dianakake wiwit 26 Juli nganti 16 Agustus 2014 ing papan latihan Alabino ing Wilayah Moskow. Biathlon tank dianakake kanthi cara sing padha karo balapan ski ing bentuk balapan relay lan nyedhiyakake telung balapan kanthi rute 20 kilometer. Ing wektu sing padha, peserta ngatasi sawetara alangan, kayata slalom (ula), ford, mound (tanjakan curam), jembatan trek lan scarp. Ora kaya biathlon klasik, kru kendaraan tempur nyerang target sing niru tank lan helikopter sing mabur kanthi jarak 900 nganti 2,2 ewu meter.
                1. GCU
                  GCU 30 Januari 2014 22:29
                  +1
                  Kutipan saka vadson
                  Kejuaraan Dunia Tank Biathlon 2014 bakal dianakake wiwit 26 Juli nganti 16 Agustus 2014 ing papan latihan Alabino ing Wilayah Moskow.

                  Miturut RIA Novosti, ing pungkasan biathlon ing wilayah Moskow, tahap kapindho biathlon tank mesthine bakal dianakake ing Kiev Maidan, target tembak wis ditemtokake sadurunge !!! ombenan
                  1. Felix200970
                    Felix200970 30 Januari 2014 23:12
                    0
                    Kutipan saka A.V.
                    Miturut RIA Novosti, ing pungkasan biathlon ing wilayah Moskow, tahap kapindho biathlon tank mesthine bakal dianakake ing Kiev Maidan, target tembak wis ditemtokake sadurunge !!!

                    Lan iki pancene ora lucu. Ora bakal lucu banget kanggo tanker ing kutha. Padha diobong cepet banget. Ing kutha apa wae ...
          3. RPD
            RPD 31 Januari 2014 00:07
            +1
            kepengkok? apa dheweke maju? ojo gawe aku ngguyu
          4. ArhipenkoAndrey
            ArhipenkoAndrey 1 Februari 2014 11:08
            0
            Ana latihan karo Ukraina nalika Yushchenko didorong liwat Maidan, saiki woh wohan beri dibanjiri, lan Maidan, bebarengan karo kamardikan, kudu langsung diremuk dening panguwasa, amarga ing lemah iki, kajaba fasis Barat, ora ana sing tuwuh. .
          5. ver_
            ver_ 4 Februari 2014 17:00
            0
            Sejarah saka jaman kuna menehi kesaksian babagan siji perkara - Khokhls ora bisa duwe kamardikan lan kamardikan ... Sawise ngethok klub iki, dheweke ngamuk wiwit ngalahake awake dhewe nganti ilang eling ... lan sawise sadomasochism iki, sawise pulih saka excision iki, padha takon pitakonan - apa iku ..? (analog - kabeh wong nesu polimer) ...
      2. Arberes
        Arberes 30 Januari 2014 09:46
        + 28
        Kutipan: Samaria
        Ora lucu!!!

        Iku ora padha kanggo saben wong? Secara pribadi, aku menehi rating +++++
        Apa aku paling seneng karo simbah? Wong wicaksana lan kanthi rasa humor sing padha!
      3. Onyx
        Onyx 30 Januari 2014 12:45
        0
        Kutipan: Samaria
        Ora lucu!!!

        Aku ndhukung.
        1. morfeks
          morfeks 30 Januari 2014 12:58
          0
          Kutipan: Onyx
          Kutipan: Samaria
          Ora lucu!!!

          Aku ndhukung.

          Aku uga.. Ngguyu marang susahe wong liya iku akeh wong kang ringkih..
          1. Basarev
            Basarev 30 Januari 2014 20:08
            +2
            Mulane, mbok menawa, Amerika menang saka ngisor atine nalika USSR ambruk.
      4. Bismark
        Bismark 30 Januari 2014 13:53
        + 50
        Iku mesthi lucu!
        1. Bismark
          Bismark 30 Januari 2014 14:06
          + 10
          Bener, ing warta Ukrainia sing paling jujur, dheweke bakal ujar manawa Berkut ngalahake dheweke.
          1. Andrey78
            Andrey78 30 Januari 2014 15:21
            +8
            Ora - padha nyoba kanggo njupuk, nanging wong enom deftly dodged.
        2. ArhipenkoAndrey
          ArhipenkoAndrey 30 Januari 2014 18:07
          +6
          Mula wong Maidan padha nganggo helm, nanging prinsipe mesthi ana geger.
        3. scoop lawas
          scoop lawas 30 Januari 2014 19:42
          +8
          Korban saka daya eptyt. Sayange ana cobblestone ing tangane, lan ora koktail Molotov. ngguyu
          1. Felix200970
            Felix200970 30 Januari 2014 23:13
            +5
            Quote: scoop lawas
            Korban saka daya eptyt. Sayange ana cobblestone ing tangane, lan ora koktail Molotov. ngguyu

            Kuwi tenanan. Bisa menang penghargaan Darwin
      5. AntonR7
        AntonR7 30 Januari 2014 16:44
        0
        Ora, mung ing topik. ))
      6. Nick
        Nick 30 Januari 2014 19:39
        +3
        Kutipan: Samaria
        Ora lucu!!!

        Sampeyan bener yen wong Ukrainia katon ing lelucon, sauntara, dudu Ukrainia sing nandhang "kamardikan", nanging wong Kulon, sing bisa diarani Ukrainia kanthi ukuran gedhe banget ...
      7. Akut
        Akut 2 Februari 2014 19:18
        0
        Apa kedaden kanggo kita yen sampeyan sijine pluses kanggo outright njijiki iku. Apa sampeyan wong?
    2. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 30 Januari 2014 09:29
      + 12
      Kutipan saka DocKlishin
      Lan banjur miwiti nggambar ... nuduhake carane independen Ukraina!

      Aku ngandhani anekdot iki durung suwe, mung dudu Ukraina, nanging Estonia.
      Sampeyan plagiat, Pak, sanajan sampeyan isih bisa nglebokake Georgia utawa Latvia karo Lithuania ngguyu
      1. Tersky
        Tersky 30 Januari 2014 16:09
        + 13
        Kutipan: Alexander Romanov
        iku ora Ukraina, nanging Estonia.

        Sasha, banget opportunely ngelingake Estonia, ternyata sampeyan bisa:
    3. ShturmKGB
      ShturmKGB 30 Januari 2014 10:41
      + 22
      ... lan monyet Zverev kudu dilebokake ing ban, sing ana ing latar mburi foto, lan diwutahake banyu supaya bajingan bakal beku!
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 30 Januari 2014 11:23
        + 10
        Kutipan saka ShturmKGB
        kanggo beku bajingan!

        Tokoh sing glamor bakal katon ngguyu
        1. truk bakul
          truk bakul 30 Januari 2014 11:39
          + 16
          Ana ora cukup loro liyane "wong" Ukraina - Bedrosovich lan Baskov, utawa padha nesu?

          lan siji liyane, aku ora nate seneng karo Eddie, nanging dheweke uga nyathet:

          "Sauntara kuwi, Yanukovych entuk dhuwit kanggo feed Ukraina ing krisis. Dheweke pancen gemuk, uga, mungkin lemu, uga, phlegmatic, uga pengecut, nanging dheweke entuk. Kanggo negara. Dheweke wis nampa telung milyar, gaji karyawan negara wis dibayar.
          Lan apa Klitschko, Yatsenyuk, Tyagnibok entuk kanggo wong? Dheweke entuk borscht lan bubur karo godhok kanggo Maidan. Nanging wong ing Ukraina ana ing sangisore 50 yuta, lan ing Maidan mung ana sewu, luwih akeh ing dina Minggu.

          E. Limonov

          uga nentang "Euromaidan" yaiku:

          Tina Karol, Ani Lorak, Katya Osadchaya lan Vladimir Zelensky
          1. RUS
            RUS 30 Januari 2014 13:19
            + 14
            Ketoke "getih Adyghe panas" Liya Akhidzhakova wiwit muter. Aku mikir dheweke kudu menehi paspor Ukrainia, lan mbatalake Rusia, yen dheweke pancene ngadeg kanggo Ukraina lan ora percaya ing Rusia.
            1. dr.star75
              dr.star75 30 Januari 2014 15:13
              + 14
              Inggih, dheweke banjur, ngendi dheweke? Apa pancene ora mung menehi pensiun? Utawa, muga-muga dheweke "dicekel"? Ora cocog karo pikiranku! Gusti Allah iku bener: aja nggawe brahala kanggo awak dhewe? Kabeh brahala iku "ora nyata"!" Kita ketemu ing mbucal sampah, wisuh, lan padha tarik "anjir kanggo sampeyan" kanggo kita! Carane padha malah duwe kalbu kanggo ngomong soko? lan GAGAL, ​​kaya ora free ing pendapat sampeyan?
              1. Xunta
                Xunta 31 Januari 2014 12:11
                +3
                Ing muda liar, aku dadi penggemar DDT .... persis nganti aku ketemu Shevchuk ing wong .... RARE!
            2. nduwurerr
              nduwurerr 30 Januari 2014 16:22
              + 11
              Saiki, atine wong Yahudi sing mlarat nangis, lan ing taun 1993 atine nyanyi kanthi bungah nalika sawetara ewu ditembak lan diremuk dening tank ing cedhak Gedung Putih. Nanging wong Rusia padha, sampeyan mikir. Apa sawetara Rusia kanggo Leah, lan malah Akhedzhakova !!!!!
              1. ArhipenkoAndrey
                ArhipenkoAndrey 31 Januari 2014 05:22
                +3
                Gusti, wong wadon tuwa, kabeh urip ing teater, dheweke ora nyekel apa-apa sing luwih abot tinimbang kipas ing tangane, kedadeyan paling ala ing uripe yaiku kuku sing rusak, lan ing kene dheweke janji marang nenek kanggo dhukungan, mula dheweke kentut. wektu karo Eropah, ngapura mbah.
            3. AnaBat
              AnaBat 5 Februari 2014 18:00
              0
              Aja nganti Akhidzhakova mlebu RUSSIA - diasingake menyang Ukraina kulon!
        2. sepi tanpa wates...
          sepi tanpa wates... 30 Januari 2014 13:17
          + 21
          Sirkus kudu tur... Lan jeneng rombongan kasebut kanthi jelas nuduhake sistem nilai Euromaidan ...
          Sanajan sedhih ndeleng Arbenina lan Shevchuk ing dhaptar iki. Aku dianggep wong mikir.
          1. lefterlin53rus
            lefterlin53rus 30 Januari 2014 14:33
            + 15
            Shevchuk isih sumunar ing Bolotnaya, lintange wis suwe saya mudhun.
          2. Nick
            Nick 30 Januari 2014 23:23
            +2
            Kutipan saka: sepi tanpa wates ...
            Sanajan sedhih ndeleng Arbenina lan Shevchuk ing dhaptar iki. Aku dianggep wong mikir.

            Iki sing ditindakake royalti kanggo wong ...
          3. ArhipenkoAndrey
            ArhipenkoAndrey 31 Januari 2014 05:23
            +2
            Wektu terus maju, nanging penghasilan luwih dhuwur, Shevchuk, ora ana sing istiméwa.
          4. Xunta
            Xunta 31 Januari 2014 12:15
            0
            Wong-wong pinter ing Rusia wis wiwit bosok wiwit jaman Pétrus Agung... BAHEMA B.ya! Akeh lan akeh sing kolom 5th, minangka aturan, padha normal - maca wong mikir kene, iki dudu badut iki, nanging engineers, Doctors, guru - iki intelligentsia, lan ghouls iki pancene luwih abot tinimbang x . Aku ora nyekel apa-apa ing tanganku.
        3. Basarev
          Basarev 30 Januari 2014 18:09
          + 10
          Kutipan: Alexander Romanov
          mantan bintang porno Sasha Gray gabung karo panyengkuyung Euromaidan

          Ora ana mantan bintang porno ...
        4. ArhipenkoAndrey
          ArhipenkoAndrey 31 Januari 2014 05:19
          0
          Lintang bakal diarani ing jo ... e!
      2. askort154
        askort154 30 Januari 2014 11:24
        + 14
        ShturmKGB..lan kethek Zverev kudu dilebokake ing ban, sing ana ing latar mburi foto, lan diwutahake banyu supaya bajingan bakal beku!

        Sadurunge, iki diarani: "korban aborsi"! Aku ndeleng foto kasebut, nanging pancen bener!
      3. morfeks
        morfeks 30 Januari 2014 13:01
        +2
        Kutipan saka ShturmKGB
        ... lan monyet Zverev kudu dilebokake ing ban, sing ana ing latar mburi foto, lan diwutahake banyu supaya bajingan bakal beku!

        Lha kok ngono! Dheweke bodho! Lan wong gemblung suci ing Rus tansah dikasihani ..
        1. vadson
          vadson 30 Januari 2014 18:26
          +2
          banjur dheweke kudu duwe panggonan karo Kashchenko lan ora ing saluran tengah
      4. alekseinew
        alekseinew 30 Januari 2014 13:21
        +8
        kabeh limo sampah, menek kanggo ningkataké piyambak, queers, aktor, "aktris", nalika padha ora ngerti telek lan ora ngerti apa-apa, ghouls!
      5. pinter bokong
        pinter bokong 30 Januari 2014 13:28
        +4
        Sampeyan kejem banget Pak. Aku mung menehi saran kanggo nutup ing zona.. Ana 100 wong ing sel umum ... Kanggo nyenengake para tahanan.
      6. Simon
        Simon 30 Januari 2014 13:56
        +5
        Lan sikile kuru bengkok..!!! ngguyu DUWE..!!! lol Inggih, kewan! wassat
        1. Sid.74
          Sid.74 30 Januari 2014 14:13
          +2
          Kutipan: Simon
          Lan sikile lekuk kuru..
          Hmm apa aku kelingan lagu tahun 90an Celana robek, kurus, sikil kurus, bengkok. ngguyu
      7. anarkis
        anarkis 30 Januari 2014 14:32
        +2
        Kutipan saka ShturmKGB
        ing latar mburi

        Babagan latar mburi - gedhe. nglirik
      8. Andrey78
        Andrey78 30 Januari 2014 15:23
        +1
        kok ban, patok-patok neng mburi...
      9. bobba94
        bobba94 30 Januari 2014 16:25
        +8
        Kok ngono? Sawise kabeh, dheweke dadi aktor, urip kanggo awake dhewe, entuk dhuwit sing bisa. Sampeyan kudu njupuk gampang ing wong. Kancaku ujar - "Simbahku duwe teater lan aktor saka budak ing omahe. Yen dheweke main kanthi apik, dheweke bakal menehi ganjaran. Komedian, kanthi tembung, abdi. , nanging apa sing diganti "
      10. ArhipenkoAndrey
        ArhipenkoAndrey 30 Januari 2014 18:08
        +1
        Iku luwih apik kanggo nggawe simbol saka Maidan - kewan ing ban kobong - iki daya! Bajingan munggah menyang bajingan.
      11. takto.onotak
        takto.onotak 30 Januari 2014 18:28
        +1
        ... luwih becik: supaya bajingan beku lan ora bisa lolos nalika ana kedadeyan ...
      12. Komentar wis dibusak.
      13. Nick
        Nick 30 Januari 2014 23:19
        +1
        Kutipan saka ShturmKGB
        lan kethek Zverev


        Kakehan aksara kanggo W M O iki!
    4. revnagan
      revnagan 30 Januari 2014 12:57
      + 12
      Kutipan saka DocKlishin
      guyon.

      Mikir sing anyar. Lan, omong-omong, babagan Arnie. Dheweke pengin perjuangan sing tentrem kanggo kabeh rakyat Ukraina. Apa sebabe penulis nganggep yen "terminator" ndhukung "Maidanites"? Ya, dheweke ndeleng kahanan ing Ukraina Luwih infantilely, lan iki khas kanggo mayoritas populasi P.i.n.d.o.s.t.a.n.a, nanging aku ora weruh siji tembung saka support kanggo nom-noman fasis saka Maidan. Minangka kanggo liyane saka "tokoh" ... iku .Lan aku uga bakal ngomong yen ora amarga kepinginan agresif sing ngganggu Banderaite kanggo saddle protes lan ngrebut panguwasa ing dhuwit amer ing gelombang sawijining, yen Maidan tumindak miturut slogan mulihake kaadilan lan nasionalisasi dicolong. property (uga, kaya Hugo Chavez), banjur pamaréntah saiki wis bakal kesapu adoh. Lan akeh sing ngidoni iki "euromaidaun" (kalebu kula) bakal ndhukung siji saka "alternatif kasunyatan" (lan aku siji saka wong-wong mau). Inggih, wiwit saiki pitakonan mung nyoba kanggo ngganti siji klan liyane, lan malah ing dhuwit Amer lan tangan Nazi-Bandera, "Maidan" nimbulaké penolakan lan koyo rolling muntah antarane PALING. PENDUDUK UKRAINE Minangka, dening cara, saiki liberoid-snotty banget pengecut pemerintah, Phew, misale jek sing ngandika kabeh.
      1. A. Yaga
        A. Yaga 30 Januari 2014 14:17
        0
        Duc, Clooney, bocah wadon umume pinter:
        "Aku njaluk sampeyan, wong Ukrainia sing wani, pejuang kanggo masa depan, dudu masa lalu! Kita Amerika kaya sampeyan ing nguber demokrasi iki. Liwat nyoba lan kesalahan, kita sinau babagan iki demokrasi sejati ora ana tanpa pemilu sing bebas, adil lan transparan".
      2. ArhipenkoAndrey
        ArhipenkoAndrey 31 Januari 2014 05:29
        +1
        Ya, kanggo wong-wong mau, Amerika, Ukraina nang endi wae antarane Sudan lan Irak, ing umum, nang endi wae ing Australia, uga, ngendi kang kangaroos, ing umum padha nglindhungi alam.
    5. Bismark
      Bismark 30 Januari 2014 13:46
      + 25
      Ora komentar!
      1. alekseinew
        alekseinew 30 Januari 2014 13:51
        + 10
        Zverev epik dol....jancok!!!
      2. retur
        retur 30 Januari 2014 16:38
        +2
        Iki Photoshop.
        1. alekseinew
          alekseinew 30 Januari 2014 16:47
          +2
          iku isih ora ngowahi apa-apa
      3. ArhipenkoAndrey
        ArhipenkoAndrey 30 Januari 2014 18:12
        +1
        Simbol saka Maidan sing glamor !!! Sing siji narik kawigaten sing kaya ngono, mula sing siji iki nyengkuyung liyane.
    6. Oleg14774
      Oleg14774 30 Januari 2014 18:35
      -1
      [quote = DocKlishin] Lelucon.
      Wong Ukraina nikah karo bocah wadon Rusia ...
      Lan apa babagan kasunyatan manawa lelucon kasebut diciptakake khusus, lan iki, sawise kabeh, mengaruhi prilaku semaput lan nggawe keputusan.
      Komentar luwih nuduhake efek esuke iki ing otak kita! Apa sampeyan seneng-seneng?! Lan yen liwat sampeyan supaya?
      1. piyambakan
        piyambakan 30 Januari 2014 20:38
        +2
        Aku maca artikel lan komentar. Where are we heading)))
      2. alexy garbuz
        alexy garbuz 30 Januari 2014 22:05
        +2
        Lan aku ngerti anekdot iki minangka anané humor normal saka mbah kakung ing hubungan karo putu lanang. Yen sampeyan ora sinau apa-apa sadurunge omah-omah, mula pancen bener kanggo ngece dheweke. Urip iku endah lan endah!!!
  2. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 30 Januari 2014 08:56
    +7
    Kerusuhan lan rapat umum ing lurung-lurung ing kutha-kutha Ukraina, miturut Obama, ngomong babagan pangembangan kabebasan-kabebasan demokratis ing negara kasebut. Lan Obama mbandhingake Ukraina dhewe karo Myanmar lan Tunisia: ing ngendi AS kanthi aktif ndhukung pembangunan demokrasi.
    Ing kene Obama bener mbandhingake Ukraina kaya iki ..
    Lan kabeh "bisnis pertunjukan" iki kita kabeh ngerti sapa sing ngatur bal ing kana .. lan ora nggumunake yen badai dhukungan kasebut .. duka
    1. Igor39
      Igor39 30 Januari 2014 09:13
      + 52
      Kabeh perek ngumpul nalika padha perang ing Chechnya, padha uga kanggo highlanders free, bodho sundel ing tembung.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 30 Januari 2014 09:32
        + 20
        Kutipan: Igor39
        Kabeh perek nglumpuk nalika padha perang ing Chechnya, padha uga kanggo highlanders free, t

        Ya, padha ora kanggo Chechens utawa Ukraina, padha kanggo dhuwit. Nalika infa njedhul munggah, pira saben wong nampa, banjur sampeyan bakal ngerti carane akeh padha ora menehi peduli bab wong-wong sing padha ngomong ing Kiev. padha mbayar uga, banjur kabeh bakal ngadeg bebarengan karo Putin lan nyanyi lagu kebangsaan.
        1. alexy garbuz
          alexy garbuz 30 Januari 2014 22:07
          0
          Zhiznevsky Belarusia uga kesusu kanggo dhuwit, kajaba peluru, ora entuk apa-apa. Iki lotre, sial!!!
      2. -=Rusich=-
        -=Rusich=- 30 Januari 2014 13:57
        +3
        Shevchuk ana ing Chechnya. Dheweke teka, nyanyi kanggo para prajurit lan meh mangan karo wong-wong mau saka pot sing padha. Nanging posisine ing Maidan ora jelas kanggo aku. Senadyan wektu liwati, wong wis owah ...
    2. a52333
      a52333 30 Januari 2014 09:25
      + 34
      Sasha Gray minangka bintang porno.
      Arnold (ing isih enom) uga tumindak porno
      Zverev lan Dzhigurda (ora kasebut ing wayah wengi) hmm .....
      Sawise dhukungan kasebut, wong Maidan kudu buyar
      1. andrey
        andrey 30 Januari 2014 09:56
        + 30
        ing kabeh kaping padha munafik, jesters, bodho suci, sapa nanging ora "lintang", istilah mad iki ing rong puluh taun pungkasan wis nyetak dhateng sembarang sundel sing katon ing layar Zombi, wektu kuwi "lintang" saiki werna abu-abu, dzhigurda lan zverev ...
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 30 Januari 2014 11:25
          +6
          Quote: Andrey Yurievich
          , sapa wae nanging dudu "lintang"

          Dadi dheweke ngarani awake dhewe. Takon ing situs sing nganggep dheweke dadi bintang, jawabane bakal lucu.
          1. Tersky
            Tersky 30 Januari 2014 12:54
            +4
            Kutipan: Alexander Romanov
            Sing diarani awake dhewe.

            Lan saben liyane - "nakal". Hello Sasha!
          2. olviko
            olviko 30 Januari 2014 13:45
            +7
            ". Takon ing situs web sing nganggep dheweke lintang, jawaban bakal lucu."

            Klitschko uga nganggep awake dhewe minangka bintang. Sadurunge, dheweke bengok-bengok ing Maidan: "Klitschko kanggo kepresidenan. Lan saiki, Klitschko kanggo titik utawa Klitschko kanggo titik, kaya sing dikarepake. ing bathuk "kanggo rakyate. Lan dina mengko. dheweke disebut ora kanggo meksa acara - Saiki padha bengok-bengok marang: "Endi pelurumu, Arseniy Petrovich? ". Kabeh badut iki duwe siji ngimpi - kanggo ningkataké piyambak kanggo nggawe dhuwit iki
        2. Tersky
          Tersky 30 Januari 2014 12:52
          +5
          Quote: Andrey Yurievich
          ing kabeh wektu padha aktor, jesters, bodho suci, sapa nanging ora "lintang",

          Apa jenis "lintang" sing ana ing bokong, mung nalika ndeleng pasuryan Zverev, aku duwe gagging, kaya sadurunge "kontemplasi" aku wis "asem" seminggu ...
        3. DEFINDER
          DEFINDER 30 Januari 2014 15:17
          + 12
          Quote: Andrey Yurievich
          ing kabeh wektu padha aktor, jesters, bodho suci, sapa nanging ora "lintang",
      2. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 30 Januari 2014 11:24
        +3
        Kutipan: a52333
        Sawise dhukungan kasebut, wong Maidan kudu buyar

        Dadi ana padha, mbayar uga lan padha dhewe bakal mbukak kanggo tumindak ing film kanggo wong diwasa ing akeh.
      3. dr.star75
        dr.star75 30 Januari 2014 13:01
        +4
        Kanggo ngringkes, Maidan didhukung dening wong-wong saka orientasi non-tradisional, kanthi kapinteran sing durung berkembang, lan para pecinta dhuwit (ing loro-lorone)
      4. revnagan
        revnagan 30 Januari 2014 13:02
        +1
        Kutipan: a52333
        Arnold (ing isih enom) uga tumindak porno

        Iku aneh, sakperangan alesan aku panginten sing SS (Sylvester Stallone) dosa karo iki? "Italian stallions" disebut film (aku wong ora nonton).
        1. a52333
          a52333 30 Januari 2014 21:07
          0
          Arnold Schwarzenegger

          Superstar Arnold Schwarzenegger ora uwal saka partisipasi ing porno. Kajaba iku, Arnie enom pose kanggo majalah gay. Basa ala ngaku yen nalika isih enom, Schwarzenegger langsung melu film porno "biru". Kajaba iku, Arnie kasil melu kompetisi kanggo pitik jago paling gedhe.
          Aku ngaku ora katon. maca yen dheweke lagi syuting.
      5. AlNikolaich
        AlNikolaich 30 Januari 2014 13:11
        0
        Kutipan: a52333
        Sasha Gray minangka bintang porno.
        Arnold (ing isih enom) uga tumindak porno
        Zverev lan Dzhigurda (ora kasebut ing wayah wengi) hmm .....
        Sawise dhukungan kasebut, wong Maidan kudu buyar

        Ngendi dheweke bakal mlayu? Sing padha arep menyang ngendi! Zverev, Dzhigurda, Akhedzhakova, Safronov, Arni, Klunya, lan uga integrator Eurocanian! Lan wong-wong iku paling fellow lelungan menyang Maydanuts! Ing dalan... Neraka!!!
      6. Simon
        Simon 30 Januari 2014 14:00
        0
        Akeh bintang porno sing apik ndhukung Maidan.!!! lol
      7. alexy garbuz
        alexy garbuz 30 Januari 2014 22:11
        0
        Ing sesi jujur ​​lan sedulur Klitschko kacathet. Ketik mesin telusuran "Sadulur Klitschko ing motret." Iku mung pas kanggo nyelehake ing jejere Michelangelo.
  3. sisih
    sisih 30 Januari 2014 08:57
    + 19
    karo aktor Western, iku cetha kanggo wong-wong mau "sing mbayar lan pesen musik", lan kita "raja glamor" lan "elit kreatif" kaya trough ing Rusia ... A posisi saestu liberal minangka moo nyetujoni menyang "nilai-nilai Western ", lan lemak ing wektu sing padha ana Rusia.
    1. Greenwood
      Greenwood 30 Januari 2014 09:11
      + 13
      Kutipan saka yan
      Ing wektu sing padha, lemak babi iku Rusia.
      Padha susu Rusia nalika padha bisa. Ing kasus iki, kabeh elit politik, pertunjukan lan bisnis bakal ana ing villa lan penthouse ing Cote d'Azur, Miami, Courchevel lan Gusti Allah ngerti ing endi liyane. Umumé, dheweke ora nandhang patriotisme khusus kanggo tanah air.
  4. Vladimirets
    Vladimirets 30 Januari 2014 08:58
    + 27
    Jamur alami sing tuwuh ing papan sing lembab lan anget. Akhedzhakova, mesthi, banget kuciwa, liyane saka badut ing gaya dhewe.
    1. Djozz
      Djozz 30 Januari 2014 11:11
      + 18
      YOU saiki lagi enchanted ing S.U.K.E. Akhedzhakova, elinga tangisane ing taun 93 "Remuk reptil", iki ditujokake marang para pembela Gedung Putih lan Parlemen lan U.B.L.Yu. Dka Dzhigurda., Voting saka layar karo dheweke.
      1. RUS
        RUS 30 Januari 2014 13:31
        +1
        Dzhigurda jester pea. Lan bubar iku wis rampung ala ...... iku tega iku aktor apik, Cossack Ivan Koltso diputer uga ing film - "Ermak".
        1. andrey
          andrey 31 Januari 2014 06:49
          +1
          Aku bubar nonton "Yermak", aku seneng banget nalika ngisi Dzhigurda ing kana ...
    2. mike_z
      mike_z 30 Januari 2014 12:17
      + 10
      Lan aku luwih kuciwa karo para rocker ... Aku ora nyana Shevchuk lan Arbenina ndhukung Maidan. Inggih, oke, paling ora Maidan, lan dudu Nazi lan Nazi.
      1. alekseinew
        alekseinew 30 Januari 2014 13:25
        +6
        Shevchuk ora puas karo urip, ora jelas apa x .... dheweke ora bisa urip, aku seneng lagu-lagune, nanging piz ... ora!
    3. lefterlin53rus
      lefterlin53rus 30 Januari 2014 14:37
      +2
      Akhedzhakova, Arnie .. Umur tuwa ora bungah
      1. mlaku
        mlaku 30 Januari 2014 22:46
        0
        Shevchuk kuciwa banget mandheg
  5. Arhj
    Arhj 30 Januari 2014 08:58
    + 13
    "Ing konflik sing kedadeyan ing Maidan, kepentingan nasional AS dadi taruhan." Ya, kita ora bisa menyang jamban supaya ora mengaruhi kapentingan Amerika Serikat, lan ora ketompo ing ngendi jamban iki ana ing Kyiv utawa ing Beijing.
    Lan Schwarzenegger wis cukup ndeleng film dhewe. Aku wonder carane akeh Amerika sing nyebut "dhukungan kanggo wong Ukraina" ngerti ngendi Ukraina iki dumunung.
  6. ZU-23
    ZU-23 30 Januari 2014 08:59
    + 14
    Schwartz ngganggu kula kanggo wektu sing suwe, kanggo pitakonan sing dianggep pahlawan ing urip, wangsulane Gorbachev.
    1. Greenwood
      Greenwood 30 Januari 2014 09:07
      +7
      Tumindak lan reformasi Gorbachev nyebabake ambruk ekonomi USSR lan likuidasi luwih saka negara iki. Amerika Serikat bakal ngelingi dheweke kanthi anget nganti suwe, ora ana siji-sijine panguwasa sing duwe pikiran kanggo nggabungake kapentingan negara kanggo citrane.
    2. Wellych
      Wellych 30 Januari 2014 09:51
      + 10
      Apa sampeyan ngarepake Stalin ngomong? Schwartz bisa lan Elton John - Pak.
    3. vjhbc
      vjhbc 30 Januari 2014 09:55
      +2
      uga, sing bener, iku pahlawan sing, iku kabeh padha yen Hitler wis numpes Jerman ing lemah ing tengah perang lan pindhah manggon ing USSR, kita bakal dianggep wong pahlawan padha, nanging Jerman, ing suwalike
      Kutipan: ZU-23
      Schwartz ngganggu kula kanggo wektu sing suwe, kanggo pitakonan sing dianggep pahlawan ing urip, wangsulane Gorbachev.
    4. Djozz
      Djozz 30 Januari 2014 11:14
      0
      Dadi otak dheweke diracuni anabolik.
    5. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 30 Januari 2014 11:27
      0
      Kutipan: ZU-23
      Schwartz ngganggu kula kanggo wektu sing suwe, kanggo pitakonan sing dianggep pahlawan ing urip, wangsulane Gorbachev.

      Iku kabeh saka steroid.
    6. Komentar wis dibusak.
  7. Averias
    Averias 30 Januari 2014 09:00
    + 22
    Liya Akhedzhakova "kaget" kula, mesthi, nanging, kaya sing dikandhakake ibuku, dheweke ora menehi pensiun kaya ngono. Nanging liyane (aku ngomong babagan "bintang kita"). Dhuh Yehuwah, Paduka boten saged mirsani tiyang-tiyang wau tanpa nangis. Sing siji nyoba "goyangake" kabeh wong karo anggotane, sing kaping pindho ....., sing kapindho yaiku "bintang ing f ... e", para seniman gedhe ora menehi istirahat kanggo katelu. Lan padha duwe siji bab umum - lalen. Ora ditampilake ing TV, penggemar lali. Dadi wong-wong sing nggegirisi wong awam kanthi semangat jaran. Umumé, "pantes" ndhukung "pantes". Lan kanggo sijine iku luwih prasaja, padha bakal menehi kanggo dhuwit lan ing ...... Rabble karo ambisi rotten lan ajining dhiri ngisor plinth.
    1. vladimirZ
      vladimirZ 30 Januari 2014 09:25
      + 21
      Ora cukup kanggo Akhidzhakova sing sial iki, tangane ditutupi getih sawise njaluk eksekusi Dewan Tertinggi Rusia, ora mung dheweke melu ambruk USSR, nanging uga nyumbang kanggo kuwasa EBN karo oligarki. sing numpes ekonomi Rusia lan mimpin kanggo impoverishment saka wong, saiki dheweke isih intervenes ing ambruk Ukraina.
      Dheweke kudu ndedonga marang Gusti Allah lan nyuwun pangapunten kanggo dosa-dosa sing ditindakake sadurunge wong-wong mau, lan dheweke terus kerja kotor kanggo promosi shitokrasi sing mateni wong.
      Bisa dideleng yen telek ora duwe pikiran lan nurani ... ki Akhidzhakova.
      1. Wellych
        Wellych 30 Januari 2014 09:52
        + 14
        Mbayangno kanak-kanak karo katon kaya? Lan aja nyekek awak nganti tuwa ... sampeyan bisa cultivate akeh ing dhewe.
  8. mirag2
    mirag2 30 Januari 2014 09:00
    +6
    Ya fu-u-u-u!
    Lintang-lintang ing kana, sepisanan, ngomong apa sing dijaluk wong-wong Kulon, jelas yen dheweke isih bakal nggawe film ing Hollywood babagan crita tulus babagan katresnan saka cah wadon Ukraina nyata kanggo wong saka Partai Wilayah, "titushka", sing bakal ngerti kesalahane, lan ngrangkul golek utama, katresnan bakal nguwuh: "Kamulyaning Ukraina! Metu saka gang!".
    Mergo iki...
    Lan kita "lintang" (mbok menawa padha) - ing siji wektu padha gedhe nyatet ing program Yeltsin "Vote, yen ora, sampeyan bakal ilang!" - elinga?
    Supaya sampeyan ngerti apa jenis lintang lan apa rega lan motivasi kanggo wong-wong mau lan prilaku.
    1. pamangsa.3
      pamangsa.3 30 Januari 2014 09:47
      + 24
      Siji bisa ngomong babagan kabeh "lintang" lan "lintang" iki ing tembung Jan Hus. Ngadeg ing saham, martir weruh wong wadon tuwa bodho sing, cukup yakin yen dheweke nindakake tumindak apik, nggawa armful saka brushwood kanggo geni. "Oh sanc-ta simplicitas (KESIMPULAN SUCI!)," Gus nguwuh kanthi eseman pait: dheweke berjuang kanggo kabegjane wong wadon tuwa, nanging dheweke ngladeni para penyiksa kanthi niat sing paling apik.
  9. Homo
    Homo 30 Januari 2014 09:03
    +5
    Sing popularitas wis suda pengin ngadeg metu (ngeling-eling dhewe) ing sawetara cara!!! Ya, lan entuk dhuwit.
  10. cilacap20
    cilacap20 30 Januari 2014 09:03
    +9
    Ora ana tembung Bakal mandheg langganan Ya, padha bisa nglarang
  11. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 30 Januari 2014 09:03
    + 18
    Nah, rawa bosok wis tekan MAYDAN - glamor kita wis katon ing kabeh kamulyan.
    Mesthi, sampeyan bisa nyalahake kabeh dosa marang panguwasa, nanging wong bodho iki ora weruh apa sing kedadeyan sawise revolusi kasebut ing negara-negara sing ditindakake.
    Ing tembung, demokrasi, nanging ing tumindak, karusakan saka dissidents.
    Ing tembung, kamardikan, nanging ing kasunyatan, lam saka bandits lan crooks kabeh loreng.
    Ing tembung, kepinginan kanggo urip sugih, nanging ing kasunyatan rampokan saka wong.
    Rakyat umum wis ora duwe kapercayan ing MASA DEPAN.
    Tembung-tembung manis babagan demokrasi, kebebasan, kesetaraan dadi tembung kosong nalika negara-negara kasebut didominasi perusahaan transnasional saka KULON. Wong dadi ora ana.

    Apa bakal ana liyane - tandha ayu saka cara Western urip wis mimpin akeh wong edan (well, iki pilihanipun) - nanging njupuk adoh saka dalan.
  12. Dazdranagon
    Dazdranagon 30 Januari 2014 09:04
    + 14
    Rusia tumindak khianat kanthi menehi pamrentah Ukraina paket bailout sing luwih apik tinimbang sing ditawakake Uni Eropa lan IMF. - "We wanted kanggo ngrampog, lan sampeyan mbantu wong-wong mau ... Iku aneh, kok padha milih sampeyan?"...
    Iron Arnie ngrekam pesen video kanggo ndhukung Euromaidan - Apa, dhuwit wis rampung, Arnie? ngguyu Lan kanggo please ... Obama siap?
    Yen panjaluk kasebut ora ditindakake, UPA ngancam bakal ngluncurake perjuangan bawah tanah - banjur bakal matèni sampeyan kaya asu!
    Artis Dzhigurda teka ing Kiev - ngendi tank sing arep dikirim menyang Dzhigurda? ...
    Euromaidan uga didhukung dening raja glamor Sergei Zverev We kudu tank liyane ...
    1. mirag2
      mirag2 30 Januari 2014 09:25
      +1
      Dhuwit, dening cara, Arnie tenan rampung, salah siji divorce, utawa sawetara utang kawangun nalika dadi gubernur, supaya mutusaké kanggo tumindak ing film maneh.
      Kita weruh yen ing taun kepungkur 3 film muncul karo dheweke: "Return of the Hero", "Escape Plan", "The Expendables 2", lan terminator kaping 5 liyane bakal difilmkan.
    2. Djozz
      Djozz 30 Januari 2014 11:18
      +5
      Apa ngirim tank kanggo cacing iki Zverev, sampeyan bakal matèni snot kang
    3. shuhartred
      shuhartred 30 Januari 2014 13:10
      +2
      Euromaidan uga didhukung dening raja glamor Sergei Zverev - kita butuh tank liyane ... [/ kutipan]
      Aku siji kanggo loro cukup. Sampeyan ngerti irit BBM nun. sedulur
    4. SlavOn76
      SlavOn76 31 Januari 2014 00:19
      +1
      Ing kasus terakhir, ora tank, nanging ...... tank ngguyu
  13. tor11121
    tor11121 30 Januari 2014 09:04
    + 12
    rzhu, ora tukang sulap! - ped..sy kabeh krins! njaluk menyang tumpukan! utamané foto karo kethek, ing latar mburi ban.
    1. nduwurerr
      nduwurerr 30 Januari 2014 16:28
      +1
      Monyet ing ngisor ban iku sajak sing apik!
  14. Greenwood
    Greenwood 30 Januari 2014 09:05
    + 12
    Ing asas, aku bisa ngerti aktor Amérika. Dheweke, umume, ora ngerti apa-apa babagan Ukraina. Kita krungu nang endi wae ing kabar yen ing Ukraina wong "protes ing lurung-lurung kanggo demokrasi", iku kabeh - iki cukup kanggo nyedhiyani wong karo dhukungan moral saka Los Angeles.
    Kanggo lintang kita, kabeh uga jelas. Umume wong-wong mau duwe real estate ing luar negeri, ibukutha sing dipikolehi ing Rusia uga ana ing kana, lan akeh anggota kulawarga sing manggon ing kana. Kanthi "elit" pro-Kulon kaya ngono, upaya Rusia kanggo nggambarake konfrontasi karo Kulon katon luwih lucu tinimbang serius.
    1. ora katon
      ora katon 30 Januari 2014 09:24
      +4
      Kutipan saka Greenwood.
      Kanggo lintang kita, kabeh uga jelas

      Aja padha bali!
      Ayo wong-wong Barat sing galak! uh..
      1. Greenwood
        Greenwood 30 Januari 2014 09:41
        + 12
        Aku bakal nglarang dual kewarganegaraan. Ukuran sing efektif banget, miturut pendapatku. Banjur umume lintang kita cukup warga Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Israel lan "mungsuh" liyane.
        1. shuhartred
          shuhartred 30 Januari 2014 13:16
          +1
          Kutipan saka Greenwood.
          AS, Inggris, Prancis, Israel lan "mungsuh" liyane.

          Aku ora bakal langsung nggolongake Prancis lan Yahudi minangka mungsuh kita. Ing mratelakake panemume, kapentingan nasional negara-negara iki mbutuhake rapprochement karo Rusia, nanging ora permusuhan (mratelakake panemume, yen sampeyan cukup mbantah, aku bakal menehi tandha plus. ngguyu )
        2. ver_
          ver_ 4 Februari 2014 17:23
          0
          Mung Gusti Allah sing ngerti kersane wadhah iki ... lan apa akibate ... lan marang sapa ... dalane Gusti ora bisa dingerteni ...
    2. O_RUS
      O_RUS 30 Januari 2014 13:52
      +1
      Kutipan saka Greenwood.
      Kanthi "elit" pro-Kulon kaya ngono, upaya Rusia kanggo nggambarake konfrontasi karo Kulon katon luwih lucu tinimbang serius.




      apik lan +
  15. Jeneng pisanan Vanguard
    Jeneng pisanan Vanguard 30 Januari 2014 09:05
    +7
    Kaget .. utawa upset, Aku malah ora ngerti kang luwih Yura Shevchuk, boten liya iki samesthine saka liyane setengah dores ing shoes kurang. Utamané nrenyuhake iku "kuwat" Sasha Gray menehi saran kanggo Kyiv. Kanggo sawetara alesan, penulis andhap asor disebut dheweke mantan bintang porno, amarga ana, kaya ing KGB, ora ana mantan. ora
    Dadi, matur nuwun kanthi sanget Oleg kanggo review hi
    1. Greenwood
      Greenwood 30 Januari 2014 09:14
      +1
      Kutipan saka Firstvanguard.
      Kanggo sawetara alesan, penulis andhap asor disebut dheweke mantan bintang porno, amarga iku kaya ing KGB
      Dheweke saiki ana ing bisnis lan kerja dadi DJ sing modis. Ing Mei taun kepungkur, dheweke malah ngatur tur muluk Rusia saka Vladivostok menyang Moskow dhewe.
      PS Sanajan karya kepungkur dheweke mesthi luwih narik kawigaten para penggemar. ngguyu
    2. Kucing
      Kucing 30 Januari 2014 12:07
      +1
      Kutipan saka Firstvanguard.
      Kaget .. utawa upset, aku malah ora ngerti sing luwih Yura Shevchuk

      Kajaba iku, piye wae aku ora nyana iki saka Shevchuk.
      1. Jeneng pisanan Vanguard
        Jeneng pisanan Vanguard 31 Januari 2014 15:39
        0
        Apa ana rekaman kinerja Shevchuk ing Echo ing Internet? Lan banjur kita upset kanggo apa-apa?
  16. Imyarek
    Imyarek 30 Januari 2014 09:09
    +1
    Asil saka krisis saiki bakal mengaruhi pangembangan Rusia. Yen Ukraina milih masa depan Eropa, Rusia bakal ngetutake contone- wong lara tenan... wong bodho udakara 5 milyar kanggo "bantuan", sing 815 yuta dadi "kanggo mbiayai demokrasi lan program pertukaran"- mbokmenawa dhuwit ora tekan addressee, padha ora njupuk menyang akun mentality lokal. ngguyu
  17. PN
    PN 30 Januari 2014 09:12
    + 13
    Ukrainians, bakar Zverev ing barikade! Ayo paling ora ngremehake sampeyan karo ngarsane.
    1. ale-x
      ale-x 30 Januari 2014 16:02
      +2
      Ya, ing kono dirayakake ing Desember, nalika Berkut ora dipateni utawa diobong. Lan saiki dheweke bisu ing kana lan ora perlu ...
  18. svoi
    svoi 30 Januari 2014 09:13
    + 11
    Babagan Shevchuk, ora nyenengake, yen aku seneng karo dheweke, dheweke nyanyi lagu sing apik. Ora bisa teka karo "mati" dheweke, ketoke. swara luwih apik tinimbang ora ana.
  19. individu
    individu 30 Januari 2014 09:13
    +4
    27 Juni - mengeti Pertempuran Poltava.
    Apa sing diganti:
    Sadurungé, 300 taun kepungkur, Charles XII Swedia ngadeg ing Ukraina.
    Saiki mung duta besar Swedia sing kacathet ing acara Maidan.
    Panguwasa Ukraina dhewe wis nggawe eling pamisah.
    Dheweke wiwit melas Karl, lan Mazepa diajeni, malah dicet nganggo dhuwit. Kaya, hetman pengin apik ora kanggo awake dhewe, nanging kanggo kabeh Cossacks. Umumé, aku pengin sing paling apik, nanging ternyata ...
    Nalika kita ndeleng pamisah ing kabeh sajarah, budaya, mentality lan ketaatan kanggo nilai-nilai spiritual - campuran mbledhos iki diwutahake metu ing kothak Kyiv.
    1. polos
      polos 30 Januari 2014 10:35
      + 13
      Mazepa sajrone pagelaran, supaya bisa ngomong, ing ngarepe Carlos. Sedhih yen karakter sejarah sing saiki dadi panguwasa ...
      1. Baemaley99
        Baemaley99 30 Januari 2014 13:25
        + 11
        Dadi Mazepa minangka Kutub. Kepiye carane dheweke bisa tresna marang wong Rusia? Pahlawan sing endi? Kene ing Poltava, sawetara Nazi wrote: Mazepa ge RO lan Ukraina "Lan sing gedhe-gedhe normal figured metu carane streamline prasasti iki lan masang menyang bebener sajarah. Lan padha nutupi munggah huruf RO. Ternyata bebener. Senajan iku politik. bener lan kabeh wong ngerti yen Mazepa kaping 3,14.
        1. SoboL
          SoboL 30 Januari 2014 19:22
          +2
          Mungkin dheweke kelalen nulis sing cendhak sawise "GE"?
          Lan umume, Kita kanggo wong-wong mau:
          1. baytygan
            baytygan 30 Januari 2014 21:02
            0
            Odessa diwenehi muspra ...
  20. klik80
    klik80 30 Januari 2014 09:15
    + 12
    Shevchuk isih dadi pelacur politik, sawise dheweke wiwit nyoba kanggo mlebu politik, dheweke mandheg nulis lagu sing apik. Oke, iki n * doras glamor, nanging band rock ngendi padha menek.
    1. Greenwood
      Greenwood 30 Januari 2014 09:46
      +7
      Kutipan saka klik80
      ngendi band rock pindhah.
      Apa sampeyan wis lali carane pseudo-rocker kita kaya Pauk utawa Kinchev ing taun 1991 bengok-bengok "mudhun karo kediktatoran CPSU", "kita pengin urip bebas", lan liya-liyane? Lan musike, nyatane, minangka parodi rock barat ing taun 80-an, lan saiki akeh sing wis dadi Ortodoks. Umumé, saham ngguyu.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 30 Januari 2014 11:28
        +5
        Kutipan saka Greenwood.
        Apa sampeyan wis lali carane pseudo-rocker kita kaya Pauk utawa Kinchev ing taun 1991 bengok-bengok "mudhun karo kediktatoran CPSU", "kita pengin urip bebas", lan liya-liyane?

        Lan sampeyan mbokmenawa lali carane kita kabeh nindakake.
        1. AlNikolaich
          AlNikolaich 30 Januari 2014 13:32
          +3
          Kutipan: Alexander Romanov
          Lan sampeyan mbokmenawa lali carane kita kabeh nindakake.

          Damn, nanging padha nindakake ... Kang aku getun sethitik saiki, nanging ora akeh!
          Ing taun 91, CPSU wis dadi kediktatoran ing Marked Misha. Lan negara digawa menyang kupon kanggo gula lan sabun! Mulane, kita padha kanggo kamardikan lan marang partokrasi, kang didol USSR lan sawijining wong!
          Lan saiki, ngelingi USSR, kita ngelingi Stalin lan Brezhnev! Nanging ora Gorbyacheva lan Khrushchev !!!!!
        2. nduwurerr
          nduwurerr 30 Januari 2014 16:31
          +1
          Ya, meh kabeh Rusia ndhukung Yeltsin. Aku dudu pendukung CPSU, nanging EBN wis mbayangi akeh!
    2. olviko
      olviko 30 Januari 2014 14:14
      +2
      "Shevchuk isih dadi pelacur politik,"

      EUROMAND.
  21. Gavril
    Gavril 30 Januari 2014 09:17
    +3
    Aku bakal ngormati Schwarzenegger tho, iki idola kanak-kanak! Kaya Bruce Lee! Kabeh "lintang" liyane menyang alas!
  22. Mviktor
    Mviktor 30 Januari 2014 09:18
    + 11
    Glamor kita ing Maidan nyumurupi kabeh parasit sosial
  23. tombok
    tombok 30 Januari 2014 09:25
    +8
    Babagan sing paling apik kanggo Rusia bakal ditindakake karo kabeh bintang kanca Euromaidan, iki kanggo narik kawigaten kaya Snowden, dheweke teka ing Maidan, promosi awake dhewe, kumpul bali menyang omah kanggo kerja lemak ing tanah air, lan PASSPORT ORA VALID!!!! Ora ana Shevchuk maneh, ora ana Dzhigurda, ora ana Zverev. Ana pejuang kanggo pemilihan Eropa, nanging ora ana warga Rusia sing kaya ngono. Aku mikir kita ora bakal susah banget yen kita ora ndeleng Zverev maneh.
  24. Hort
    Hort 30 Januari 2014 09:25
    +3
    Ya, umume, ora nggumunake. Western - dingerteni, padha dikandhani - padha barked lan lali.
    Minangka kanggo buffoons kita, reaksi sing cukup bisa diprediksi saka bohemian lan "intelligentsia kreatif": ing sembarang sistem lan tingkat kamardikan, padha bakal scourge negara. Iki jenis wong
    1. SlavOn76
      SlavOn76 31 Januari 2014 00:32
      0
      Ing beyo saka Western - statement kontrovèrsial. Apa sampeyan mikir bakal bisa nuduhake Ukraina ing peta? Dheweke ngerti apa sing dikandhakake Departemen Luar Negeri. Lan ngumpulake informasi dhewe .... Apa sing sampeyan omongake !!! Upacara Oscar ana ing dalan.
  25. kimanas
    kimanas 30 Januari 2014 09:25
    0
    Ing ngendi iki stardust?
  26. kalodhangan
    kalodhangan 30 Januari 2014 09:26
    +2
    PR murah .. Carane padha ora ngrusak kulit Zverev, aku ora ngerti, padha mutusaké kanggo ninggalake kanggo .. mengko.
  27. Lyapis
    Lyapis 30 Januari 2014 09:27
    +1
    Asil saka krisis saiki bakal mengaruhi pangembangan Rusia. Yen Ukraina milih masa depan Eropa, Rusia bakal ngetutake.

    Aku kepengin weruh saka ngendi kapercayan kasebut asale saka Kulon? Sanalika kudeta liyane "demokratis" kelakon ing endi wae, statement langsung krungu yen saiki, banget, banget, wong-wong sing ditindhes bakal nggulingake rezim getih ing Rusia/China/Belarus/Ganduras. Lan sanajan kasunyatane ora nate kedadeyan, saben wektu anyar kabeh bola-bali ...
  28. Panji medeni
    Panji medeni 30 Januari 2014 09:29
    +7
    A lack lengkap pangerten saka proses ing atine lintang.
    Padha lintang ... ora saka donya iki. Padha kudu ningkataké piyambak, nuduhake piyambak sepisan maneh ... Nanging asring dadi metu sing padha nuduhake stupidity sing, stupidity, nyebabake ing paling tega antarane akeh saka populasi.
    Kanggo Shevchuk, dheweke pancen bener kanggo awake dhewe - "nglawan pamrentah apa wae, nglawan birokrat, nglawan korupsi lan nyolong," lan sing terakhir diwakili ing Ukraina luwih akeh tinimbang ing Rusia.
    Dadi, kabeh wis samesthine - ora ana sing anyar, sayangé ...
    1. Imyarek
      Imyarek 30 Januari 2014 11:56
      +2
      Kutipan: Ensign sing nggegirisi
      A lack lengkap pangerten saka proses ing atine lintang.
      Padha lintang ... ora saka donya iki.

      Ya, dheweke mung edan ing salah mandheg!
    2. Kucing
      Kucing 30 Januari 2014 12:09
      0
      Kutipan: Ensign sing nggegirisi
      mangerteni proses ing pikirane lintang.

      ngguyu ngguyu ngguyu
  29. sigizmund472
    sigizmund472 30 Januari 2014 09:31
    +1
    Kutipan saka PN
    Ukrainians, bakar Zverev ing barikade! Ayo paling ora ngremehake sampeyan karo ngarsane.

    Ora mungkin dheweke ana ing kono. Iku salah siji bab ing latar mburi barikade, lan cukup liyane kanggo njupuk ing latar mburi gambar sing nggambarake barikade. Iki duwe liyane ... Nuwun sewu, ora cukup semangat))
    1. Greenwood
      Greenwood 30 Januari 2014 09:54
      +2
      Ing kene, aku uga mikir, ing latar ngarep aspal sing resik, ing mburi Zverev minangka barikade sing digawe kanthi rapi. Iku katon kaya hiasan.
  30. Sergg
    Sergg 30 Januari 2014 09:32
    +4
    Kanthi latar mburi kerusuhan ing Kyiv, pasukan katelu kudu mlebu ing arena politik. Apa daya iki? Hard kanggo ngomong. Iku misale jek Rusia saiki taruhan ing pasukan iki, amarga Yanukovych ora kuwat, lan aku ngerti dhewe saka Ukrainians, VOR, lan Maidanites ora bisa kanggo ngatasi masalah negara. Lan Amerika Serikat butuh anarki ing wilayah Ukraina, dudu kanggo ngumpulake maneh karo RUSIA, USA BUTUH WILAYAH PANAS CARI RUSIA.
  31. Egoza
    Egoza 30 Januari 2014 09:37
    + 40
    Dear! Lha, ora kabeh lintang ing Rusia kaya ngono!!!Sugeng tanggap warsa ana liyane sing PIKIR!
    "Penyanyi Rusia sing misuwur Yuri Loza ing Facebook menehi penilaian babagan acara 19 Januari ing Kyiv. "Dheweke tau nulis marang aku ing komentar:" Yuri, apa sampeyan ora ngerti yen Ukraina wis adoh saka kekaisaran sajrone pirang-pirang taun, lan iki wis dadi langkah gedhe, menehi pangarep-arep lan iman ing masa depan sing luwih apik kanggo negaraku. ”
    Wingi, ndeleng trolleybus kobong ing tengah Kyiv, aku temen maujud ngendi Ukraina wis ninggalake kekaisaran lan ngendi iku arep. Lan aku bisa ngomong kanthi yakin meh satus persen yen dheweke ora bakal seneng ing kono. Lan bakal ala - wedi lan luwe. Kowe kok luwe? Ya, amarga keluwen minangka akibat saka revolusi lan kerusuhan. Iki minangka aksioma, sing dibuktekake kanthi pirang-pirang abad sejarah donya. Kanggo utopians ngibar-ngibar gendera ing barikade, perusuh lan perampok mesthi bakal teka. Akibaté, pangan bakal entek ing minggu, lan ing sasi kelompok bersenjata bandit bakal miwiti kanggo roaming kutha lan desa, njupuk adoh pungkasan. Ing telung sasi, kucing lan tikus bakal dipangan ing kutha-kutha, ndeleng sirloin tanggane ing tangga.
    Ora ana sing bakal menehi utawa menehi utangan, amarga ora ana pamrentah sing bisa, ora ana sing menehi dhuwit. 15 milyar sing ditampa Ukraina saka Rusia ora bakal nylametake kahanan kasebut (kemungkinan kasebut wis ditindakake), sampeyan ora kudu ngetung utangan anyar, amarga para demonstran ing Maidan dhewe seneng mbaleni: "Mesthi wae. , kita bakal njupuk dhuwit saka Rusia, nanging aku bakal ngidoni!" Spat, lan apa, dadi luwih gampang? Aku digunakake kanggo mikir sing kabeh Euro-homeless iki minangka provokasi lokal saka Westerners, nanging sawise dadi akeh Kyivans wingi teka ing alun kanggo ngrusak negara dhewe, malah aku felt ora nyaman.
    Nanging ing wektu sing padha, kapercayan teka sing Rusia ora kudu nyoba kanggo njaga tanggi khayal cedhak karo kekaisaran, supaya padha pindhah menyang kabeh papat sisih. Nanging ing ngendi kanggo ngrampungake atusan ewu wong Ukrainia sing keluwen sing bakal mlayu menyang negaraku, mlayu saka obscurantists dhewe?
    Sumber: http://polemika.com.ua/news-136090.html
    1. Armata
      Armata 30 Januari 2014 09:58
      + 14
      Sugeng siang, Elena. Vine tansah dadi wong pinter, filsuf. Iki cetha banget katon ing lagu-lagune. Tansah diajeni, lan saiki malah luwih ngurmati wiwit.
      1. dr.star75
        dr.star75 30 Januari 2014 13:12
        +6
        Respect kanggo Yuri Loza! Iku apik kanggo ngerti sing ora kabeh maydanuta Gusti Allah ing sirah kabeh. Padha mbokmenawa ing minoritas, sampeyan kudu piye wae ndhukung Patriot.
    2. wong
      wong 30 Januari 2014 12:40
      +2
      Quote: Egoza
      Nanging ing ngendi banjur bisa ngrampungake atusan ewu wong Ukrainia sing keluwen sing bakal mlayu menyang negaraku, ngungsi saka obscurantists dhewe?

      Iku apik, supaya padha mlayu menyang Rusia lan liyane. Kanthi demografi, kita ketat, nanging ing kene atusan ewu Slavs bakal muter. Secara pribadi, aku seneng.
      1. Hort
        Hort 30 Januari 2014 14:19
        0
        Aku ora ngerti, aku ora ngerti, akeh sing saiki ngipat-ipati "dheweke" apa cahya lan nuduh wong-wong mau kabeh dosa mortal, kok padha dibutuhake ing kene?
        1. wong
          wong 30 Januari 2014 18:19
          0
          Kutipan: Hort
          Aku ora ngerti, aku ora ngerti, akeh sing saiki ngipat-ipati "dheweke" apa cahya lan nuduh wong-wong mau kabeh dosa mortal, kok padha dibutuhake ing kene?

          Paling ing tingkat kluwarga, ora ing tingkat worldview.
  32. 787 XNUMXnk
    787 XNUMXnk 30 Januari 2014 09:38
    +4
    Lan iki elit budaya kita.
    Perlu dianalisis kanthi rinci pernyataan umum tokoh kasebut.
    babagan propaganda kekerasan, terorisme, lsp.
    manawa ana wong sing ngluwihi ruang lingkup lan saiki miturut kode kasebut.
    Mbusak kabeh wong saka saluran negara sadurunge njaluk ngapura lan debunking umum.
    Ayo padha ngerti yen kamardikan iku dudu kekacauan, nanging tanggung jawab.
    1. sichevik
      sichevik 30 Januari 2014 10:07
      +9
      Lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen kabeh riff-raff iki minangka elit budaya kita? Saka kabeh geng iki, mung siji Akhedzhakova bisa dipilih. Liyane Shevchuk.
      Vakarchuk tansah dadi oranzhoid, wiwit jaman alas pimply.
      Lan liyane kabeh (maksudku lokal, tokoh-tokoh omah-omah) apa jenis bintang? Zverev, Dzhigurda lan liyane saka pop scum - bakat apa padha? Dheweke ana ing Maidan kabeh kanggo PR lan adonan.
      1. 787 XNUMXnk
        787 XNUMXnk 30 Januari 2014 10:29
        0
        Elite ora kaya status ing merit,
        nanging posisi nyata lan dikarepake jeneng ing papan media.
        Jumlah isi media kanthi partisipasi ndadekake dheweke dadi elit ing mata wong biasa.
    2. Djozz
      Djozz 30 Januari 2014 11:23
      +3
      Wiwit kapan ampas masyarakat iki dadi elit budaya!
  33. Egoza
    Egoza 30 Januari 2014 09:39
    + 22
    Sapa sing gelo yen Schwartz diarani Gorbachev pahlawan? Bener! Gorbachev ora ngrusak negarane, nanging negara sing dadi mungsuh potensial. Mulane, kanggo Schwartz, dheweke dadi pahlawan!
    Nanging Steven Seagal duwe pendapat sing ngelawan, mula ora kabeh dadi ala! sedulur
    1. polos
      polos 30 Januari 2014 10:40
      +4
      Seagal duwe akar Rusia ...
  34. valokordin
    valokordin 30 Januari 2014 09:41
    +4
    Kabeh ing ndhuwur 3.14 lan Kisbians minangka daging lan getih, mungsuh kita lan aktivitase karo Rusia kudu diboikot lan dikutuk sacara universal. Sampah anti-Rusia
  35. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 30 Januari 2014 09:42
    +8
    Yen glamorist kita ndhukung Maidan, mesthi bakal nyebar sedulur
  36. T-100
    T-100 30 Januari 2014 09:46
    +4
    kapribaden kreatif sing misuwur ing produksi domestik uga ngandika: penata rambut Zverev, showman Dzhigurda, artis Nikas Safronov, pimpinan grup DDT Shevchuk.

    Apa, apa, apa??? misuwur? Kapribaden kreatif produksi domestik??? Ya ora ana wong ing tanah air, akeh sing ora seneng Pak iki, sing ngerti, aku njaluk ngapura kanggo ekspresi)))
  37. ireng
    ireng 30 Januari 2014 09:56
    +6
    Aku kaget carane isih ana Makar panyilem-masak antarane riff-raff iki. Uga isih sing tresna "demokrasi".
    Apa sing arep sampeyan tindakake ing kene. Kita ora melu konser. Saluran anjog kanggo excommunicate saka udhara. Ayo padha bark.
    1. rodiy2007
      rodiy2007 30 Januari 2014 11:50
      +3
      Aku wis nganjurake iki kanggo dangu! Sampeyan mung kudu nglirwakake demokrat kasebut - liberal, ora menyang konser, lsp. We feed dhewe!
  38. demotivasi
    demotivasi 30 Januari 2014 10:00
    + 13
    Koleksi "lintang" ndhukung Maidan, mesthi, nyengsemaken: saka raja glamor kanggo aktris saru, antarane kang kanca Klitschko Pak Clooney, M. Gore, sing ora maca warta, lan Schwarzenegger, sing bakal. luwih apik takon Steven Seagal ing masalah geopolitik, flashed antarane wong-wong mau.

    Profesi Atker lan urip bohemian sing apik, mesthine ninggalake tandha ing kemampuan mental karakter kasebut. Bisa dingerteni - yen ing urip sampeyan ora nindakake apa-apa kajaba muter urip wong liya ing film, saka ngendi asale pikiran? Sawise kabeh, kanggo manggon kanthi bener dhewe, mung urip supaya mengko sampeyan ora bakal isin ing ngarepe wong, utawa ing ngarepe dhewe, utawa ing ngarepe anak - iki luwih apik lan luwih angel tinimbang nggambarake soko ing layar. Aktor, kanthi tembung, apa sing kudu ditindakake yaiku wong sing cacat.
  39. Kombitor
    Kombitor 30 Januari 2014 10:13
    +4
    Kasunyatan bilih sembarang venal 3,14 dorasnya, kaya Zverev, ngandika ing dhukungan saka "Maidanites" ora utamané keganggu kula. "Rear-wheel drive" - ​​padha uga "rear-wheel drive" ing Afrika.
    Nanging Terminator terus terang nguciwani aku. Kepiye carane ngirim link menyang situs kita?
    1. crbvbyjr
      crbvbyjr 30 Januari 2014 10:26
      +4
      terminator patriot amerika lan ngandika iku kabeh. kita mungsuhé.
    2. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 30 Januari 2014 11:31
      +5
      Kutipan: Kombitor
      Kepiye carane ngirim link menyang situs kita?

      Lan sampeyan sijine video ing YouTube kanggo wong pribadi, iku bakal break kabeh cathetan kanggo ndeleng. Kajaba, mesthi, sampeyan nganggo basa Inggris. Ana gosip bakal tekan lan dheweke bakal katon.
  40. sigizmund472
    sigizmund472 30 Januari 2014 10:14
    +5
    Kutipan: demotivator
    Lan iki elit budaya kita.

    Lan sing ngomong yen iki "elit"???? Iki MANTAN, utawa luwih MANTAN ... sing muncul ing gelombang patriotisme jingoistik taun 90-an. Lan saiki ... Saiki, ngelingi salah sawijining lagu Asmolov, siji bisa ngomong babagan dheweke ing tembung: "Dheweke pancene pengin sumunar, paling sethithik sedhela, ing omah sawise tengah wengi, ing jejere wong" Iki - ana ora ana papan liya kanggo sumunar.
    1. Greenwood
      Greenwood 30 Januari 2014 11:29
      0
      Sampeyan bisa uga mikir yen sing saiki luwih apik ...
  41. rosewik
    rosewik 30 Januari 2014 10:36
    +4
    Kutipan: ZU-23
    Schwartz ngganggu kula kanggo wektu sing suwe, kanggo pitakonan sing dianggep pahlawan ing urip, wangsulane Gorbachev.

    Dadi bener mikir sing Gorbachev? "Empire of Evil" ambruk? Wis ambruk. Negara gedhe sing arep mlaku * nanging gulung mudhun? Digulung mudhun, ya, Amerika kudu ngedegake MONUMEN kanggo dheweke, yen durung.
    Iki pahlawanmu...
  42. rodiy2007
    rodiy2007 30 Januari 2014 10:38
    +1
    Gee, oke, aktor lan politikus Barat, kabeh wis jelas karo dheweke, dheweke ora ngerti ngendi Ukraina ing kabeh! Nanging Azedzhakova - carane dheweke njaluk menyang perusahaan "glamor" kuwi, bebarengan karo wong-wong sawah Zverev lan Dzhigurda edan?
    1. Djozz
      Djozz 30 Januari 2014 11:27
      +1
      Dadi wiwit umur 93 dheweke wis mlaku-mlaku karo Dzhigurda ing omong kosong.
  43. Jack7691
    Jack7691 30 Januari 2014 10:52
    +3
    Rusia - teka menyang pikiran sehat! Sawise kabeh, sampeyan sing, kanthi cara sampeyan dhewe, ngidini kabeh sampah iki muter ing saindenging jagad kanthi bebas lan ngrusak Tanah Air kita (dudu duweke)! Utawa apa iki ngintip rambut dawa karo katon wong lanang conto kanggo sampeyan?
    1. kubanec
      kubanec 30 Januari 2014 12:19
      +1
      ing siji tembung - YUDAS-
  44. chunga-changa
    chunga-changa 30 Januari 2014 10:57
    +1
    Arnie ora dadi aktor maneh, dheweke dadi politisi lan duwe tujuan kanggo Kongres. Liyane ora mbukak, kabeh wong wis ngerti kabeh babagan dheweke, ora ana sing ora dikarepake. Iku ora cetha mung kok mung sawetara wong nyatet ngendi Svanidzes karo Posners lan liyane Alekseins karo Makarevichs.
  45. Miles
    Miles 30 Januari 2014 11:01
    +7
    Aku bakal nyabut paspor wong Rusia sing setya lan dikirim kanggo promosi nilai-nilai demokratis lan gay ing Eropa lan AS, tanpa hak seumur hidup kanggo mlebu Rusia.
    1. Alexander 2
      Alexander 2 30 Januari 2014 11:09
      +2
      Iki dudu lintang, iki propetushatin lan panemu saka wong-wong kuwi mung kudu diabaikan.
      1. ArhipenkoAndrey
        ArhipenkoAndrey 31 Januari 2014 05:58
        0
        Sampeyan bisa uga mikir yen ana sing ngrungokake pendapate.
  46. Oleg 12
    Oleg 12 30 Januari 2014 11:03
    + 10
    Aku wis nulis sepisan, aku bakal mbaleni maneh. Kabeh seniman iki entuk dhuwit ing Rusia. Dheweke dadi agen pengaruh, nyingkirake kewarganegaraan lan ngusir dheweke saka negara kasebut! Ing sawetara sasi saben wong bakal lali bab wong-wong mau, ing setengah taun padha bakal nyanyi songs temen beda nalika njaluk bali.
  47. Dormidont
    Dormidont 30 Januari 2014 11:20
    +4
    Non-intervensi Rusia ing proses sing ditindakake ing negara berdaulat persaudaraan minangka conto kanggo wong liya. Nanging kanggo apa para pelacur iki lunga menyang kana? Kok meneng wae lan wedi ngomong ing omah yen ora seneng? Apa sampeyan pengin munggah pangkat? Nangis uga, nanging aja lali nangisi para polisi sing wis mati (sing, kanthi cara, mbela pamrentah sing sah) sing tetep yatim piatu saka anak lan sedulure! wong munafik! Aturan komunikasi ora ngidini ekspresi sing luwih cocok, nanging pracaya marang aku, aku duwe!
  48. Yaroslav
    Yaroslav 30 Januari 2014 11:21
    +4
    Aku ngelingi tembung Zhirinovsky: "Kita kudu ngumpulake kabeh badut sirkus iki lan sijine ing sepur MOSCOW-MAGADAN!"
    Nanging tembung emas!
  49. Alexander65
    Alexander65 30 Januari 2014 11:33
    + 11
    Mbalik ing taun 1993, kethek cilik Akhedzhakova iki mbengok kanthi bungah nalika dieksekusi Dewan Tertinggi Rusia: "Salib kutu!" Dheweke ora melas getih manungsa, Bolshevik Anyar iki.
  50. sersan89
    sersan89 30 Januari 2014 11:36
    +2
    Akhedzhakov menyang lokomotif lan menyang Maidan ing dalan langsung "trailer bakal pindhah (menyang utawa menyang Ukraina), platform (Rusia) bakal tetep, Shevchuk terus-terusan nglawan kabeh wong, nanging kenapa ora njupuk kasunyatan sing ing Grozny, miturut shelling, kang sang songs kanggo lanang, lintang Western, kalebu" wesi Arnie "digawa munggah dening media Western lan mulane ora bisa mikir beda, nanging ana apa-apa kanggo ngomong bab macem-macem 3,14-nu.