Yankee

84
YankeeLifeNews entuk rekaman obrolan telpon antarane Victoria Nuland lan Duta Besar AS ing Ukraina nang endi wae.

Iku ora surprise kanggo kula sing padha brutes, Yankees iki. Malah nalika urip ing Amerika, aku duwe kesempatan kanggo komunikasi karo sawetara anggota kongres lan gubernur siji. Mister iki nggawe kesan sing njijiki kanggo aku, lan potret umum saka tokoh politik Amerika kanggo aku wis dibentuk ing pungkasan taun 70-an: ngapusi, munafik, ganas, kasar, kanthi tembung.

Napa luwih becik duwe pengalaman pribadi - sampeyan ora nggawe kesalahan utawa nggawe sawetara kesalahan sakwise.

Deleng, dheweke nyeret Ukraina metu saka pengaruhe, ora ngremehake kanggo ngatasi unsur-unsur sing paling asing kanggo dheweke - Nazi Barat. Ing Libya lan Suriah, dheweke nyebul negarane negara kasebut, ngandelake gangster sing paling akeh lan, ing pungkasan, unsur musuhan saka radikal Islam.

Wong Amerika ora tanggung jawab, ora sopan, nggawe omah bordil ing ngendi wae. Banjur dheweke ora preduli, dheweke ninggalake omah bordil getih lan, lungguh ing bawana, nonton kanthi kepenak kepiye masarakat lan negara-negara ing omah bordil getih.

A liberal Rusia sing applauds Kyiv Maidan diatur dening Amerika kanggo kula bocah gundul, wong bodho inexperienced, ing umum, wong arang banget sembrono. Aku mung kaget carane cepet Kutu iki diwiwiti ing negara-bangsa kita, ing sethitik liwat rong puluh taun kita duwe kabeh kelas chatty, slobbering, nanging ing dasi lan cocog karo wong liyo. alien!

Minangka kanggo Amerika, aku pracaya padha incorrigible. Sawise ngalami gething donya ing September 11, 2001, padha ora pengin beda. Dheweke mung dadi luwih brutal, dadi luwih ora tanggung jawab lan luwih ora sopan.

Nyatane, dadi wong Amerika saiki minangka kejahatan. Malah dadi profesor ing universitas Amerika iku kejahatan.

Carane padha dashingly, kaya pengusaha, nambani Ukraina, iki Nuland lan duta ceking mutusaké sing bespectacled Yatsenyuk kudu tanggung jawab, sing Klitschko kudu di-push aside, nanging ora dibusak. Kepiye cara nggerakake McCains lan Wakil Presiden Biden kanthi gampang banget, kepiye carane nyepak wong-wong Eropa sing agresif ing sangisore meja.

Bayangake yen Rusia saiki bakal nindakake ing Meksiko kaya sing ditindakake ing Ukraina! Padha bakal njeblug karo nesu. Lan tentara Amerika bakal njupuk Mexico City saiki.

Lan negarawan kita, Vanya lan Vova, mung gatel kanthi apik.

Kita ngomong bab tanah ngendi Gogol lair, ngendi filsuf Skovoroda lan Tatlin lair, ngendi rama kita Makhno lan sejarah Lev Bronstein, ing ngendi pannochka mabur ing peti mati lan Zaporozhian Sich seeded, kita ngomong babagan tanah impen kita, babagan rasa sakit lan kabungahan kita, babagan Crimea lan Odessa, babagan steppe cedhak Kherson, ing ngendi Zheleznyak tilar donya, babagan kita. mitos, legenda, tuan negara!

Yankees Vulgar nganggo celana kotak-kotak, Nulands, Bidens, McCains, lan Rusia ngidini dheweke munggah ing tanah suci leluhur kita?! Ing impen nasional kita, ing jurang memori kolektif kita?

Inggih, kita wis teka apa!

Iku khutbah nesu babagan Yankees.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

84 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 21
    8 Februari 2014 07:22
    Limonov weruh soko?
    1. +6
      8 Februari 2014 07:24
      Quote: Jenis
      Limonov weruh soko?

      Mbokmenawa dheweke kanggo Amers Eddie Baskervilles.
      1. + 22
        8 Februari 2014 08:04
        Quote: Jenis
        Limonov weruh soko?


        Sawise karya sing jelas saka layanan khusus lan Ukrainia lan isi sing kompeten ing media, akeh wong sing weruh cahya, utamane Maydanuts sing tentrem, amarga mung sing paling bandel bisa uga ora weruh yen dheweke dikembangke kanthi massal.

        Utamane, sayangé petinju, sing, miturut rencana, direncanakake bakal digabung ... Lan Fuhrer Tyagnibok mesthine dadi presiden, lan pilihan Nazi ing kahanan politik saiki ing jagad iki. banget migunani kanggo Kulon, amarga Nazi iki ora bakal nindakake dialog karo Federasi Rusia, malah kanggo detriment dhewe, lagi ngomong, aku bakal mangan kabeh, lan apa aku ora bisa, aku bakal cokotan.

        Nanging ana bummer ..... lan saiki ing Ukraina oppas ngombe vodka, mangan lard lan nangis, nangis, nangis.
        1. + 17
          8 Februari 2014 11:19
          sledgehammer102 (1) SU Dina iki, 08:04
          "Sawise karya sing jelas babagan layanan khusus lan Ukrainia lan isi sing kompeten ing media, akeh wong sing wiwit ndeleng kanthi jelas.
          TIGA kartu kuning EU lan AS..
          - pisanan - ing KTT Rusia-EU kaping 32 tanggal 27 Januari 01, Eropa mung mandheg .. Miturut Bjorn von Sidow (, Anggota Parlemen Eropa, mantan Menteri Pertahanan Swedia)
          - "Aku wedi yen ing wayahe hubungan antarane Brussels lan Moskow ana ing impasse. Ora ana inisiatif sing katon saka salah siji sisih."
          -Kapindho, Ing Konferensi Keamanan 50th ing Munich, Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov nuduh Kulon minangka kabijakan standar ganda lan ngetrapake pilihan ing Ukraina, nalika Sekretaris Negara AS John Kerry ujar manawa AS lan Uni Eropa ndhukung rakyat Ukraina. ing perjuangan kanggo demokratis, Eropa ....
          .. ora ngerti ... ora Amerika utawa Eropa .. Banjur padha terang-terangan nglanggar kabeh norma lan aturan tanpa isin .. Njaluk katelu ,,, pungkasan ???
          -rembugan katelu saka pejabat Departemen Negara ... EU .. kanggo masyarakat umum ...
          Miturut cara, Nuland njaluk ngapura menyang EU, nanging kanggo Ukraina .. mbokmenawa ora nganggep perlu ..
          .. wayahe nyingkirake para hooligan saka lapangan..
          1. +9
            8 Februari 2014 14:37
            Kutipan: 222222
            Miturut cara, Nuland njaluk ngapura menyang EU, nanging kanggo Ukraina .. mbokmenawa ora nganggep perlu ..

            Sadurunge Ukraina, lan sing ngetung karo perek. Kanggo dheweke, Ukraina kaya bocah wadon sing ora sopan. Digunakake lan dibuwang. Apa sing ana ing Maidan pancen ora ngerti iki?
            1. +6
              8 Februari 2014 15:03
              TELPON. EN Dina iki, 14:37 ↑
              Apa sing ngadeg ing Maidan pancen ora ngerti iki. "... jebul ana ...
              Ing sakelas ana forum "Anti-Maidan" Ana akeh banget !!!
            2. + 15
              8 Februari 2014 15:03
              Sajrone Perang Patriotik Agung, Ukraina ilang 8 yuta wong. 3 yuta tiwas ing ngarep, lan 5 yuta dirusak dening polisi, Bandera, OUN-UPA, Melnikovites lan pengkhianat liyane, nasionalis borjuis. Ukrainia Soviet butuh 14 taun kanggo mulihake populasi dadi 42 yuta (sensus 1953). Ukraina lan Rusia duwe nasib sing padha.
              1. +6
                8 Februari 2014 19:52
                Kutipan: Z.O.V.
                Ukraina lan Rusia duwe nasib sing padha.

                LAN SATU NEGARA.
          2. +1
            8 Februari 2014 20:16
            Kutipan: 222222
            -rembugan katelu saka pejabat Departemen Negara ... EU .. kanggo masyarakat umum ...
            Miturut cara, Nuland njaluk ngapura menyang EU, nanging kanggo Ukraina .. mbokmenawa ora nganggep perlu ..
            .. wayahe nyingkirake para hooligan saka lapangan..


            Carane akeh kertu kuning sampeyan kudu ana kanggo mbusak? Loro-lorone wis cukup hi
        2. +7
          8 Februari 2014 12:00
          Kutipan saka sledgehammer102
          Sawise karya sing jelas babagan layanan khusus lan Ukrainia lan isi sing kompeten ing media, akeh wong wiwit ndeleng kanthi jelas,
          Iki bener, nanging "luwe lan kadhemen" luwih cepet kanggo sober tinimbang mbanyoni kanthi agitasi. Amerika kudu kalah perang kanggo Ukraina. Padha nang ing minoritas, agresif, banter-mouthed, impudent nasionalis minoritas. Ukrainians ora bodho, padha ora ilang naluri kanggo poto-pengawetan. The Yankees brazenly tak melu ing urusan internal Ukraina. Dheweke ndhikte menyang ngendi lan apa sing kudu ditindakake, nanging ora menehi dhuwit kanggo nyegah gawan. Rusia ujar manawa bakal ngormati pilihan apa wae saka wong Ukrainia, mbantu negara kasebut, tanpa dipikirake sapa sing kuwasa, lan kanggo miwiti, nyilihake 15 lard. Kanggo wong sing wicaksana, pilihan kasebut jelas. Lan yen kabeh iki diterangake kanthi bener ... Banjur sampeyan bisa menang mayoritas. Lan iki persis apa sing ilang. Panguwasa, kanthi tradhisi realisme sosialis sing paling apik, ngrusak PERANG INFORMASI. Secara politik lan agitationly padha ora pati penting, organisasi padha ora duwe daya. Ing kasus apa wae, Jacek kudu diganti: politisi sing nyoba lungguh ing 3 kursi bebarengan ora bisa nggawa apa-apa sing apik (apriori) kanggo rakyat lan sekutu.
          1. + 10
            8 Februari 2014 14:04
            Boa constrictor KAA (1) RU Dina iki, 12:00 ↑
            lan wingi, nalika mbukak Olimpiade Musim Dingin AS, Kartu Merah ditampilake. kajawi sadaya bawana, kajawi .. .AS ambruk..
          2. Associate Professor
            +1
            8 Februari 2014 22:33
            Quote: Boa constrictor KAA
            Panguwasa, ing tradhisi realisme sosialis sing paling apik, nesu ing PERANG INFORMASI

            Apa ana perang? Perang yaiku nalika paling ora rong pihak tabrakan. Lan ing Ukraina, monopoli saka media, kang kagungane oligarki (IE West). Yanukovych malah ora nyoba nggawa sawetara pesenan menyang media, kaya sing ditindakake Putin ing awal 2000-an.
        3. +6
          8 Februari 2014 13:24
          Kutipan saka sledgehammer102
          Utamane, sayangé petinju, sing, miturut rencana, direncanakake bakal digabung ...

          Vitalya, mungkin, lunga menyang Westrwella kanggo nyenengake awake dhewe? wassat
        4. +9
          8 Februari 2014 13:44
          sledgehammer102 (1) SU "Semalat banget kanggo petinju..."
          -------------------------------------------------- ------------
          Aku pancene ora ngerti kok dadi melas marang PRI-DURKA iki! Dheweke bajingan padha karo wong liya, ora luwih apik, lan bisa uga luwih elek! Nyoba kanggo muter ing popularitas antarane kabeh pembuangan olahraga, utamané ing antarane wong enom! Nanging nom-noman ora kabeh "edan", alhamdulillah! Dadi aja ngetung! Lan kabeh mau, bebarengan karo "Madame", iku wektu kanggo ngasingake saka masyarakat! Lan yen kita ngomong babagan Limonov, mula dheweke ora "ndeleng cahya" ing hubungane karo "Amerika", minangka wong kene deigned kanggo sijine iku, kang tansah panginten!
    2. vladsolo56
      +3
      8 Februari 2014 08:41
      Ya nggumunake, amarga dheweke dadi mungsuh sosialisme, sing ora setuju, apa kekurangane saiki? Ya, aku ora percaya wong-wong sing, dina iki kanggo sawetara, banjur dumadakan kanggo wong liya, sesuk bakal kanggo katelu. Dheweke mung kudu ngunggahake rating politik, mula dheweke nyoba ngupayakake gelombang kasebut. Nanging, aku ragu yen dheweke bakal sukses.
      1. + 12
        8 Februari 2014 10:22
        Mungsuh ... ora cukup ... ora percaya ...
        Aku tau ing salah siji saka kiriman disaranake sing sing pengin maca artikel Limonov 20-30 taun kepungkur. Artikel dina iki ngemot gagasan sing padha karo taun 80-an lan 90-an. Aja kesed, maca sawetara kaca LiveJournal Limonov, banjur maca artikel lawas. Mbok menawa sampeyan bakal nemokake sing anyar, paling ora menarik. Sawise kabeh, iku tansah luwih apik kanggo ndeleng (maca) sapisan saka krungu satus kaping. Aku bakal seneng ngerti pendapat sampeyan sawise maca, contone, "The Disappearance of the Barbarians".
      2. + 12
        8 Februari 2014 11:13
        Nyuwun pangapunten, sampeyan ora manggon ing kartun? Mung ing kartun Mickey Mouse ora owah, ora ketompo carane akeh taun pass lan ora ketompo carane akeh kang nyengsarakke. Wong owah-owahan lan iku apik. Ya, dadi vane cuaca ora dadi titik. Nanging owah-owahan jero bisa, perlu - iku bagéan saka akeh munggah sawise kabeh!
        A saran sethitik. Delengen apa sing diomongake wong kasebut. Banjur - sapa iku. Dadi luwih gampang lan dadi, aku njaluk ngapura, luwih pinter.
        1. +4
          8 Februari 2014 12:45
          Kutipan: michael3
          A saran sethitik. Delengen apa sing diomongake wong kasebut. Banjur - sapa iku. Dadi luwih gampang lan dadi, aku njaluk ngapura, luwih pinter.

          Iki sing daktelpon. Supaya ora kaya ing lelucon kuna: Aku ora seneng karo Caruso, dheweke ora ngerti nyanyi. -Endi sampeyan krungu? - Lan Petya nyanyi kanggo aku.
          Aku mung nglawan statement adhedhasar pendapat wong liya. Ora ateges dadi panyengkuyung mutlak Limonov, aku nglawan kutukan sing ora-ora-ora ing absen. Aku ora ngetutake karire kanthi rapet, nanging iki ora ngalangi aku kanggo ngajeni wong-wong sing ora tansah dakanggep. Paling ora kanggo duwe dhewe! kapercayan, ora dileksanakake dening pers lan Internet. matur nuwun.
      3. +4
        8 Februari 2014 13:39
        vladsolo56
        Setuju. Dheweke minangka dissident profesional. Dheweke nggawa karusakan Uni minangka cedhak. Mnchta dadi nyata. Lan apa? Eddie maneh ora marem. Eddie iku dissident.
        Ing kene kolega ngomong yen kita kudu katon ora ing wong, nanging ing tembung. Mbok. Nanging mungkin iku worth looking ing tembung, nanging tumindak?
        Oke, kita ora bakal ndeleng kasunyatan manawa dheweke minangka bugger lawas. Ayo katon ing kasunyatan sing nyumbang kanggo karusakan saka USSR, kanggo nggawe organisasi semi-fasis saka Bolsheviks Nasional, katon ing flag. Kolega, apa sampeyan seneng yen dheweke nyoba nggabungake Nazisme lan komunisme ing siji botol? Nanging kabeh wong ngerti pasukan sing nyoba kanggo madhani konsep-konsep antagonis iki, kanggo padha karo komunis karo Nazi. Elinga sapa sing nindakake? Dadi sapa sing entuk manfaat saka inisiatif Edichka?
        Utamane nyentuh yaiku partisipasi Eddie ing gerakan rawa. :))) Kene dheweke banget sumpah ing Amerika. Nanging iki ora nyegah dheweke nindakake ing rawa karo American Chirikov, Jerman lan wayang akeh liyane sing ngubengi kedutaan Amerika, lelungan karo laporan menyang Senat lan njaluk supaya Amerika ngetrapake sanksi sing angel marang Rusia - dheweke ujar manawa rezim Putin sing berdarah. ora bakal kepenak. Ora ana sing ngerteni manawa tumindak Eddie sing kaya ngono rada bertentangan karo pernyataane lan rada ora wajar? :))) Bener, kaya Eddie dhewe, dheweke ora wajar ... lan ora sethithik, nanging kabeh ... rampung. :)))
        1. +1
          8 Februari 2014 20:24
          Irung ing angin - whist kanggo njupuk?
      4. +3
        8 Februari 2014 13:52
        Kutipan saka vladsolo56
        Aku ora ngandel wong-wong sing, dina iki kanggo sawetara, banjur dumadakan kanggo wong, sesuk bakal kanggo katelu.

        Lan ayo ngelingi awake dhewe ing pungkasan taun 80-an. Lan wong ing awal 90s! Sampeyan ngomong ana sawetara sing salah? Ya, umume negara! Errare humanum est.
        Kutipan saka vladsolo56
        Dheweke mung kudu ngunggahake rating politik

        Aku setuju karo iki. Kaya politisi wae. Nanging ora saben politisi wiwit awal 90s wis terus-terusan lan pribadi melu ing pertahanan Gedung Putih, perang ing Yugoslavia, Abkhazia lan Transnistria. Lan dhukungan saka A. Prokhanov lan Z. Prilepin, sing aku hormati, tegese banget kanggo aku pribadi. hi
      5. +4
        8 Februari 2014 13:54
        vladsolo56 (1) RU "sawise kabeh, dheweke dadi mungsuh sosialisme, dissident,"
        -------------------------------------------------- -----------------
        Aku ora setuju karo sampeyan ing kene! Kabeh sing wis kadhaptar ing ndhuwur ora bisa digandhengake karo LOVE menyang Kulon! Malah ing situs iki bubar ana artikel bab "dissident", Aku kelalen jeneng mburi, sing wong liyo kene lan tetep wong liyo padha kanggo WEST! Lan nalika dheweke bali menyang RUSSIA, dheweke maneh dadi ora "salah siji saka dhewe" ing kene ... Aku pracaya yen nempel kabeh jinis "label" kaya "dissident" ora mesthi bener. Lha, wong weruh kekurangan lan ora bisa nahan, mula apa dheweke langsung dadi "dissident"? Contone, ing jaman Soviet, aku uga ora seneng banget, kanthi gampang, nanging amarga iki, WEST, bebarengan karo SyShyA, ora tau dadi lan ora bakal dadi kanca kanggo aku!
      6. garlik
        +1
        8 Februari 2014 17:47
        Ora lemons dissident!
    3. +1
      8 Februari 2014 08:58
      Quote: Jenis
      Limonov weruh soko?

      Mergo iki. Denis Korablev wis ngirim 10 artikel saka Limonov's LiveJournal on Politicus. Lan kabeh bener !?
    4. +6
      8 Februari 2014 09:46
      Hibah Amerika mandheg teka, mula dheweke gelo karo Pakdhe Sam. Dheweke tumindak miturut liberal, dicokot tangan sing panganan.
    5. avt
      +3
      8 Februari 2014 10:59
      Quote: Jenis
      Limonov weruh soko?

      Ora, aku felt "tren" lan miwiti munggah. Inggih, amarga aku ora malah nyenengi ing nulis, aku wiwit diobong karo kriya ing "tren".
    6. +5
      8 Februari 2014 11:42
      Napa dheweke tangi? Provokator halus. Iki cara kerjane, sanajan kanthi tulus pengin kebahagiaan lan kamakmuran Ukraina. Apa dheweke ora ngerti posisi Putin, sing disuarakake ing TV. - "Kita ora bakal ngganggu. Yen ana pamrentah sing waras, kita bakal nimbang kabeh panjaluk. Nasib Ukraina kudu diputusake dening rakyate." Utawa ora cukup maneh? Apa kita butuh pembantaian internasional kanthi partisipasi Federasi Rusia? SGA lan Kulon mung nunggu iki, slipping Ukrainka minangka umpan. Utawa dheweke ora ngerti yen tujuane dudu Ukraina, nanging Rusia?
      1. Alexander65
        +1
        8 Februari 2014 13:21
        Sing, Nuland lan Biden bisa somersault ing Kyiv, ewu kilometer saka SGA kaya iwak ing banyu, lan kita ing "ibu kutha Russian" ora bisa ing paling tumindak padha ana? Mung katon saka sisih? Banjur kita bakal ngenteni pamaréntahan edan karo tyagnibok lan NATO cedhak Kursk.
    7. Komentar wis dibusak.
    8. 0
      8 Februari 2014 11:49
      Quote: Jenis
      Limonov weruh soko?


      Aja nyana konsistensi saka Limonov, iku salah siji "licks" utawa "cokotan" ...

      Pengarang Eduard Limonov, panulis, oposisi sing ora bisa ditindakake
    9. +4
      8 Februari 2014 12:31
      .. nanging ngandika kuwat, figuratively lan ayu ..
      1. +2
        8 Februari 2014 14:00
        Kutipan: 222222
        .. nanging ngandika kuwat, figuratively lan ayu ..

        Penulis...
        1. +7
          8 Februari 2014 15:06
          Corsair (2) RU Dina iki, 14:00 ↑
          Penulis ... "Dheweke lan Prokhanov ing siji bakal dadi program ing topik" apa USA? “ lan malah Kurginyan .. Starikov .. Yen kita wis ngaso !!!
    10. aepocmam
      +1
      8 Februari 2014 18:40
      Quote: Jenis
      Limonov weruh soko?

      Ora kaya iki. Limonov tansah dadi wong sing prayoga, lan dheweke tetep kaya ngono.
    11. +1
      8 Februari 2014 23:40
      Quote: Jenis
      Limonov weruh soko?

      Aku dhewe gumun karo artikel kaya ngono sing dikarang Limonov. Senadyan kabeh musuhan marang dheweke, artikel kasebut mesthi dadi plus.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. +9
    8 Februari 2014 07:26
    saka Don.
    Nah, yen Limonov entuk, apa sing bisa kita ucapake babagan wong liya. Ora ana tembung, mung matyuki!
    1. +2
      8 Februari 2014 12:15
      Kutipan saka Borisjdin1957
      Ora ana tembung, mung matyuki!

      Iki minangka basa "sastra" Limonov. Bareng Eddie ngempet sumpah, "bersih ing pikiran" langsung teka. Weruh sakcedhake, dheweke nggegirisi. Iku saka medeni iki kang bledosan menyang maxims. Kita wis ngerti iki kanggo wektu sing suwe, nanging dheweke percaya yen "dheweke" luwih apik. Lan ing sampeyan! Bummer! Ketoke, nyatane, dheweke mandheg mangan lan dheweke ngerti yen wektune wis liwati. Lan ing bayang-bayang lan lali, kadhemen lan luwe. Dadi aku mutusake kanggo ngelingake aku. Ngagetake, nanging ing sisih liya saka barricade.
  4. +4
    8 Februari 2014 07:37
    Biasane Limonov kenek, yen teka marang, banjur iki p lengkap .... !!!!
  5. Samson911
    + 27
    8 Februari 2014 07:50
    "Amerika Serikat minangka "negara" sing ora wajar, luwih-luwih Amerika Serikat minangka "negara" sing ora wajar. Negara sing ora wajar iki digawe dening kelompok, kulawarga, klan, kelompok lan geng migran - golek untung, penjahat buronan, petualang. sing, ngrebut tanah manca, barbarously lan mercilessly exterminated populasi pribumi ing sawijining tanah.Sakabèhé sajarah sakteruse saka iki ora wajar "negara" (utawa rodo, tatanan monstrously agresif) punika chain perang predatory lan predatory, kekejeman getih, degradasi monstrous. lan infus terus-terusan getih sing luwih seger (migran anyar) menyang organisme sing rusak lan rusak."
    Apa iki dadi kanggo wong liya, kita ngerti. Tragedi getih global, rampokan total lan rampokan. Samudra getih tumpah, gunung emas sing diekspor, karusakan saka kabeh bangsa, ora kanggo sebutno ewu lan ewu suku lan klan individu. Lan tragedi iki terus nganti saiki lan bakal terus nganti negara bajingan iki isih ana. Ora ana simpati kanggo negara iki - mung gething lan muga-muga aku ora dhewekan. Piye wae aku bubar nggunakake geguritan K. Simonov "Kill a German" lan maneh aku pengin ngganti sing dicokot lan mbaleni - "Kill American", "Kill American", "Kill American" ... Lan liyane pendapat kuwi. , luwih cepet kita bakal numpes wong-wong mau.
    "We ndeleng beda antarane kewan-wong Kulon, kanibal-"pamburu" lan Rusia wong-nitahake ing conto Rusia-"Spanyol" California, ngomong, abad kaping XNUMX. Rong jinis genetik. Loro pendekatan. ing ing wektu sing padha, mateni tengen lan kiwa, utamane wong tuwa lan bocah-bocah sing ora perlu, dheweke ngusir batur menyang kandhang, disiksa, dipeksa mati utawa lara, banjur dibuwang metu saka gapura beteng.
    Wong Rusia ora mbangun bètèng-bètèng, dheweke nyewa wong India, mbaptis wong-wong mau, mulang maca lan nulis, lan sing paling penting, mulang wong-wong mau kanggo mluku, nyebar, lan panen. Wong Rusia manggon kanthi bebas ing California, wong India tresna marang dheweke, nggawa hadiah, nggawa anak wadon dadi garwane ... "



    1. +7
      8 Februari 2014 10:01
      Matur nuwun dear, nyimpen kula saka kudu nulis komentar dawa, Aku langganan saben tembung sampeyan nulis, WITH PLEASURE. apik ombenan
    2. zzz
      zzz
      0
      8 Februari 2014 19:04
      Kutipan saka Samson911
      Negara sing ora wajar iki digawe dening kelompok, kulawarga, klan, kelompok lan geng migran - golek keuntungan, penjahat buronan, petualang sing, ngrebut tanah manca, kanthi barbar lan tanpa ampun mbasmi penduduk pribumi ing tanahe.


      Dheweke nulis apik banget. Iki crita sing ngisin-isini.

      Lan wingi crita kita ditampilake ing saindenging jagad !!!
  6. makarov
    +2
    8 Februari 2014 07:57
    "Eduard Limonov, penulis, oposisi sing ora kuwat" lan pederast kabeh-Rusia
    1. +3
      8 Februari 2014 08:25
      Kutipan saka makarov
      "Eduard Limonov, penulis, oposisi sing ora kuwat" lan pederast kabeh-Rusia


      Aku bakal ngomong kanthi jujur! Kanggo dangu! opo Pikirane dawa! Lan iku worth ngirim artikel saka pribadine supaya odious. Nanging dheweke sijine kanthi apik. ya
    2. +2
      8 Februari 2014 10:11
      1 wektu ora Honduras ngguyu
  7. + 12
    8 Februari 2014 08:10
    Wong Amerika, nuwun kanggo tautologi, konsep kasebut ora bisa dingerteni. Bangsa sing wis dicuci otak sajrone 150 taun kepungkur, wis nyerep nilai-nilai palsu lan kanthi terang-terangan ngetrapake wong liya.
    Elinga ing USSR ana film anak "Moscow-Cassiopeia". Para pahlawan teka ing planet ing ngendi komputer tengah mbrontak lan tugase kanggo nggawe wong seneng. Kabagjan, miturut panemune, yaiku mandheg mikir, kepengin weruh, dadi sayuran. Ing kene robot nyekel wong ing planet lan ngirim menyang prosedur nggawe seneng.
    Pamrentah Amerika lan oligarki minangka komputer sing padha sing nggawe wong seneng, nyuda kemampuan kanggo mikir dhewe.
    1. +8
      8 Februari 2014 10:12
      [quote = Arhj] Pamrentah Amerika lan oligarki iku komputer sing padha sing nggawe wong seneng, nyuda kemampuan kanggo mikir dhewe. [/ kutipan ya Lan sing menarik, "wong" ora nolak nggawe seneng, sanajan wong-wong sing lunga menyang kana ing pertengahan 90-an. Sewulan kepungkur, aku ngomong karo segelas teh, Dadi dheweke, sing lulus saka sekolah menengah ing USSR, ngandhani yen Perang Donya II dimenangake dening p-lan-ndostanites. Kanggo sawetara 18 taun, padha reforged jancok resik, Aku ora isi pasuryan kanggo siji cilik, bebarengan kanca-kanca narik wong mati. sad
    2. 0
      8 Februari 2014 20:33
      Sampeyan ora adoh saka bebener. Saka sudut pandang ibukutha donya, wong kudu didorong dening ide kanggo ngisi weteng lan kesejahteraan materi.
  8. +3
    8 Februari 2014 08:18
    Apa sing lagi wae tangi utawa apa? Iki jelas wiwit dina ASP dibentuk.
  9. +5
    8 Februari 2014 08:29
    ing ngendi bapak kita Makhno lan Lev Bronstein sajarah lair, ing ngendi pannochka mabur ing peti mati lan Zaporizhzhya Sich nggegirisi,


    Yen MAIDAN menang, ing UKRAINE wis bakal lair homoseksual, FEMINIS lan LESBIAN bakal mabur ing peti lan komunitas LGBT motley dipimpin dening UPA, OUN lan ghouls liyane bakal seethe.
  10. +7
    8 Februari 2014 08:36
    Lan Limonov, mbok menawa, nyatane komunis lan patriot luwih saka Zyuganov.
    1. +2
      8 Februari 2014 10:26
      Ora ana wonder dheweke duwe partai Bolshevik
      1. +4
        8 Februari 2014 13:48
        SPLV
        Inggih, ya ... Bolshevik ... setengah Nazi. Secara pribadi, aku ora seneng kombinasi incongruous iki. Deleng ing Bolsheviks Nasional, iku trep banget kanggo sawetara wong bawl sing Nazisme lan komunisme iku siji lan padha.
        Ora ketompo carane Zyuga ora kuwat, dheweke mung nggawe partai ompong saka Partai Komunis, dheweke ora ngrusak ide ... meh ... nanging dheweke ora duwe ciri fasis, ora kaya Eddie.
        1. +2
          8 Februari 2014 20:40
          Kutipan saka: eseman
          dheweke wis ora quirks, kados Eddie - ora.

          Ya .. sembarang psikiater bakal dadi edan ing "Edichka", diagnosis iku mokal kanggo njlèntrèhaké, kang dadi mobile ing kepinginan kanggo entuk dhuwit ing apa wae, malah ing f-o-n-e dhewe, sing Mercury katon kaya penyu dibandhingake karo wong.
    2. kekuwatan
      0
      8 Februari 2014 21:00
      Ing tanggal 31 sampeyan menyang Triumphal Square. Sampeyan tekan mobil GB, ngendi padha salam karo tangan putih. Kuwi kabeh tresna, tugas wis rampung.
  11. +1
    8 Februari 2014 08:49
    Aku ora mikir yen aku kudu njupuk Limonov kanggo kuotasi, Eddie Burns
  12. +1
    8 Februari 2014 08:55
    Apa ora Panggonan yen "bast ing baris"? Kasunyatan sing ana searches, banjur kuwi lan ora bisa maneh didandani.
  13. +7
    8 Februari 2014 09:01
    Aku ora seneng Limonov.

    Nanging ing kene, kita kudu menehi hak marang dheweke, dheweke pancen bener.
  14. +2
    8 Februari 2014 09:28
    Limonov elinga Gogol? Apa Grecha lan Bulgarin ora pengin ngelingi?
    Chichikov wis tuku jiwo mati Limonov lan pandherekipun kanggo lay ing dewan wali. Chichikov iku Yankee, apik-apik ing basa Rusia.
    Pangeran Lemon bakal meneng, ing gombal.
  15. +1
    8 Februari 2014 10:01
    pindoooos wis dadi ora sopan, mung ora ana papan liya - sampeyan ngerti pusar jagad iki ... nanging aku mikir retribusi bakal teka lan akeh negara bakal seneng mlebu Gedung Putih ing Washington.
  16. +2
    8 Februari 2014 10:02
    Sapa sing luwih apik tinimbang Limonov kanggo ngerti apa Amerika! Dipercaya wong! Wong lanang iku ngomong sing bener. Sapa sing ora pracaya, maca babagan petualangan kewan ing Amerika. Cheg-apa, nanging dheweke khusus ing iki! Nanging, ora pantes dilebokake ing kaca VO.
  17. +1
    8 Februari 2014 10:07
    Sapa wae E. Limonov ing pangertèn jender, pambiji politik Amerika (AS) akurat lan ora bisa dikalahake!
  18. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      8 Februari 2014 13:55
      Dhukungan
      Dheweke ngomong macem-macem. Lan ing gilingan sapa sing diwutahake banyu? Delengen, ing rawa-rawa dheweke nindakake bahu menyang pundhak karo Ksyushas, ​​​​Chirikovs, Navalnys, Jerman - karo wong-wong sing dibiayai lan diawasi dening Amerika supaya dioyak dening Eddie. Dadi gilingan kang? :)))
      Lan umume, aku ora ngerti apa sing dipikirake wong nalika gabung karo partai sing dipimpin dening karakter iki. Pimpinan, pederast lawas - muni ... piye wae ora bangga. :))) Ing endi bisa mimpin rakyat ing spanduk semi-fasis?
  19. +3
    8 Februari 2014 10:48
    Quote: Dhukungan
    Nanging umume, ora masalah, p.i.d..utawa ora p.i.d..utawa, yen pour banyu ing gilingan tengen, iku apik. Kajaba iku, dheweke ora promosi utawa ngiklanake "kelemahane". Banjur dheweke bakal migunani - kaya asu getih, nyedhot sing biru lan jambon.


    Ayo padha ngumpulake kabeh jinis roh jahat lan nyawiji nglawan mungsuh! Comrade ngaku promiscuity unprincipled kuwi. Lenin - dheweke mung ora duwe sampah, saka penjahat lan deserters, kanggo patients Clinical lan sadists - asil utama saka kamenangan. Mung, saiki, njupuk wektu suwe kanggo mbusak negara saka ram iki, lan, ternyata, ora rampung.
  20. Lukich
    +8
    8 Februari 2014 11:06
    ... uga, pisanan, Limonov ora tau dadi liberal, aja bingung karo akeh lan macem-macem sobchak liyane ...
    ... lan sareh - ing topik - Amerika ora menehi peduli bab kita ing kabeh ... b, lan apa padha tuku kanggo dhuwit dadi bab sing, nanging padha ora takon bab, lagi worn, uga kanthi ati-ati utawa ora banget, nanging banjur dibuwang - yaiku, kaya iki - tuan-tuan! ... (lan Klyachko bodho, o.p.y.y Yatsenyuk sing licik utawa serigala ala Tyagnibok (minangka dheweke bisa uga mikir babagan awake dhewe) - apa bedane? apa iku nggawe (sanajan prabédan mesthi ing rega lan kanggo amers iki penting !!!) ... - Aku dadi ...
  21. +1
    8 Februari 2014 11:54
    Carthage jaban rangkah kudu dirusak!
    Lan pancen bakal dirusak.
    Kabeh kita sing mung bisa keroting untu saiki bakal weruh iki ing sawijining dina. Lan dina iku ora adoh. Kekaisaran Yankee sing bosok meh bangkrut. Kita kudu duwe sawetara sabar.
    Roma ora dibangun ing dina. Nanging Carthage bakal tiba.
    Banjur Rusia bakal duwe tugas abot kanggo ngrusak preman kasebut.
    Iku bakal nyenengake wassat
  22. +1
    8 Februari 2014 12:09
    Politik iku pancen njijiki, wingi dadi siji, dina iki nyengkuyung liyane, Sesuk umume ngomong wong Martian kaya apa. Owah-owahan panemune kaya jeroan, ngomong apa sing ngasilake penghasilan. Lime pit.
    1. +1
      8 Februari 2014 14:03
      piyambakan
      :))) Ora. luwih apik ing pulo watu sing ora dienggoni - ayo padha mangan saben liyane - kanibalisme ing ngisor paling apik. :))) Dadi masalah - bakal muncul maneh.
      Aku mikir politisi muncul nalika kethek wiwit mikir yen wektune dadi manungsa. Dadi, para leluhur politisi modern padha ngumbar ing ngarepe kanca-kancane babagan perlune nggedhekake papan urip, ngilangi bencana kamanungsan, babagan kasunyatan manawa kethek tetanggan ndedonga menyang totem sing salah - kudu dipeksa ndedonga marang sing bener. ... :))) Lan alasane meh padha karo wong-wong sezamane - duwe luwih grub, luwih akeh bawahan, luwih akeh wanita monyet lan kabeh wong wedi lan ngajeni. :)))
  23. + 11
    8 Februari 2014 12:12
    Lukich sijine kabeh tengen. Iki bener. Aku kerep komunikasi karo macem-macem wakil saka bangsa sing manggon ing Amerika Serikat. Amerika minangka bangsa tanpa moralitas, padha duwe moralitas siji - sukses ing urip kanthi biaya apa wae. Dheweke mung duwe siji Gusti Allah - dhuwit. Kabeh tujuan urip, ing sembarang biaya, kanggo tumpukan dhewe nishtyakov ing umur tuwa lan banjur njagong persis ing bokong, ngidoni saben wong lan kabeh. Padha ora duwe fitur lan konsep kayata: paseduluran, paseduluran, kasetyan, rasa hormat, welas asih, lsp. Yagene kedadeyan kasebut? Inggih, punika saged dipunmangertosi - Amerika minangka bangsa pendatang lan keturunanipun. Kanggo pindhah menyang Amerika Serikat, mesthine kudu ngliwati akeh "rintangan" khusus sing digawe dening Departemen Luar Negeri AS kanthi cara sing mung bisa ngatasi wong-wong sing duwe tatanan moral lan struktur pikiran tartamtu. Mulane, wong-wong saka macem-macem bangsa lan bangsa wis akumulasi ana, nanging saka pola pikir padha - dhuwit-grubbers lan sukses. Kajaba iku, para imigran sing mentas teka ing "tanah air demokrasi" ana ing sangisore pengawasan ketat badan pengawas khusus, kanthi ati-ati nonton supaya, Gusti Allah ngalang-alangi, dheweke ora nglanggar konsep, stereotype, lan liya-liyane saka masyarakat Amerika, dheweke bakal ngetutake. kawicaksanan "nilai" sing ditindakake dening negara. Mulane, emigrants mentas teka terus-terusan dipeksa kanggo "curry sih" lan asring ngluwihi malah "pribumi" pedunung tumpukan sampah iki - emigrants saka awal "ombak" karo vileness lan ugliness moral. Lan ya, ing perusahaan Amerika, sikap utama marang karyawan persis iki - "Aku tuku sampeyan, sampeyan duweku, lan ing karya aku nindakake apa wae sing dakkarepake karo sampeyan. Yen sampeyan ora seneng, jancok .. th. " Ing keadilan, kudu dicathet yen sikap iki wis migrasi menyang kita, lan ditemokake ing ngendi wae ing papan kerja ing perusahaan Rusia. Iki amarga model negara Amerika wis ditanam ing kita sajrone 20 taun. Aja mikir yen kita duwe "kekebalan" kanggo nglawan. Delengen generasi "Rusia" sing wis diwasa sajrone 20-25 taun iki - dheweke, nyatane, wis ora beda karo wong Amerika babagan nilai moral. Siji-sijine pencegahan ing negara kita yaiku generasi sing luwih tuwa. Nanging sanalika iku ilang, negara kita lan wong bakal dadi cabang saka Amerika Serikat, amarga padha bakal tindakake nilai lan moral padha ing Amerika Serikat.
  24. 11111mail.ru
    0
    8 Februari 2014 12:24
    Eddie iku plus, mung saiki dheweke durung rampung diwutahake cita-cita partai. Miturut nasionalisme - ya, nanging miturut Bolshevism? Sabanjure sampeyan kudu nutupi topik kanthi luwih lengkap.
  25. +2
    8 Februari 2014 12:41
    Penulis 100% bener. Artikel kasebut "+", nanging yen bisa, aku bakal nyelehake 100 "plus".
  26. +1
    8 Februari 2014 13:25
    Limonov, Khazin. Sapa sing dadi intelektual sabanjure?
  27. +1
    8 Februari 2014 13:28
    Persis. Secara kiasan. Siap langganan saben tembung.
  28. +1
    8 Februari 2014 13:37
    Napa ora ngatur "brothel" cilik nang endi wae ing Skotlandia, Catalonia utawa Alaska?
    Dadi kanggo "ndeleng apa sing kedadeyan."
    A media sethitik, dhuwit sethitik (saka porta Ukrainia - isih setengah wektu tundha ... t).
    Tickle bokong karo awl, supaya ngomong.
  29. -1
    8 Februari 2014 13:46
    Venediktov, Limonov....Saluran kanggo pasokan obat bius diblokir? Lan sadurunge iku, dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan ing jagad iki? Utawa ora ana wektu kanggo nulis? Nanging artikel "+" sijine.
  30. +7
    8 Februari 2014 13:48
    Iku wektu sing dhuwur kanggo nindakake iki - mandheg dadi sisih sing terus-terusan "dibenerake" lan mbuwang bal menyang lapangan mungsuh, nuwun, "mitra". Iku perlu sing bakal menehi hasil karo "telek", supaya padha ora duwe wektu kanggo menek menyang kita lan "telek" ing kanthong kita. Sampeyan malah ora perlu akeh kanggo iki. Contone, kanthi cara apa wae, perlu kanggo sponsor departure, migrasi, emigrasi wong Kaukasia menyang Eropa. Mangkono, kita bakal "mateni sawetara manuk kanthi watu siji": 1) kita bakal ngirim bagean paling agresif saka masyarakat, 2) radikal lumpen Kaukasia enom bakal muddy banyu ing antarane burghers uga-panganan - supaya padha muter ing "frying" pan", 2) nom-noman sing wis mangkat "sinau" ing Eropa bakal ngrusak desa-desa, bakal nyuda rekrut saka macem-macem radikal sing beda-beda. 3) sanajan bali, ora bakal dadi "kewan" maneh - Eropa. "budaya" bakal motong wong-wong mau, Mungkin (aku ngurmati pangarep-arep ha ha) wong bakal pindhah ing ngisor spanduk "biru" .... Inggih, ing vena padha. Lan kabeh iki wis bisa rampung sapunika, nggunakake mitos inflated dening Uni Eropa dhewe babagan "ditindhes" ing Rusia "maha-merdika", bangsa cilik - yaiku, "ngalahake" mungsuh kita, nuwun - "mitra" karo "senjata" dhewe.
  31. AVG
    0
    8 Februari 2014 14:06
    Apa Limonov wrote, kita kabeh ngerti kanggo dangu. Tugas iku kanggo ngirim iki kanggo wong prasaja ing Kulon, lan kita isih kudu bisa lan nggarap. Lan kasunyatan manawa ora kabeh wong ana, wong bodho nuduhake paling ora protes paling anyar ing Prancis.
  32. Max_Karusakan
    0
    8 Februari 2014 14:14
    Sing lucu yaiku obrolan iki ngremehake PBB, kalebu minangka wayang Amerika Serikat. Apa dialog sing apik. Bocor kasebut mbentuk opini publik ing saindenging jagad. Pendapat umum yaiku apa sing dadi dhasar Amerika Serikat nalika nindakake bisnis. Pitakonan ing kene yaiku apa wayahe wis teka nalika Amerika Serikat, wis discredited (sanajan luwih angel), bakal ngeculake kabeh topeng lan ngidoni pendapat umum. Lan padha bisa menehi peduli babagan pendapat, ing wektu nalika padha gumantung tanggung ing sasi?
  33. +2
    8 Februari 2014 14:58
    Iku misale jek kula sing artikel iki ora ditulis dening Limonov ing kabeh? ora ana wong liya sing mikir? hi
  34. -1
    8 Februari 2014 15:01
    Ing Olimpiade, "Sampeyan ora bisa nyekel kita!!!" ..., ing situs sing dihormati, - Dove Eddie ... Apa iki? Apa kita mlengkung, prototolerant?
  35. 0
    8 Februari 2014 15:07
    "Dene wong Amerika, aku percaya yen dheweke ora bisa dikoreksi. Sawise ngalami gething ing jagad iki tanggal 11 September 2001, dheweke ora pengin dadi beda. Dheweke mung dadi luwih brutal, dadi luwih ora tanggung jawab lan luwih ora sopan."

    Siji bisa mikir mung ing 11 September 2001, nanging ora saiki. Sembarang wong sing mikir ngerti yen iki minangka provokasi dening layanan khusus AS, kaya bledosan ing maraton setahun kepungkur. Nah, iku mung teater absurd.

    Lan liyane, ing asas, aku setuju.
    Nanging aku pengin Wigati sing kadhangkala inaction luwih migunani tinimbang tumindak.
    Iku film Fantastic.
    Ing kana, robot kasebut mbalela marang wong-wong. Nemokke kabeh limo trik reged, matèni wong. Lan komandan kapal ragu-ragu, ora ngerti keputusan apa sing kudu ditindakake ing kahanan kritis, nggawe robot dadi stupor. Robot kasebut ngetung kabeh supaya tumindak apa wae saka komandan kasebut dadi tragedi. Lan dheweke, "bajingan", ora nindakake apa-apa. Ing kene robot kasebut ngiyanati awake dhewe, mlayu ngrokok peralatan kasebut.
    Lan komandan banjur ngandika - kekirangan saka wong, nalika mikir bab kaputusan, dadi kekuatan ing hubungan kanggo robot.
    Dadi saiki butuh wektu entek.
    Kaping pisanan, Olimpiade, lan sing nomer loro, kabeh unsur sing ora sopan bakal duwe wektu kanggo mbuktekake awake dhewe, amarga kabeh oposisi sing ala lan korupsi katon ing negara kita, lan ing kana. Kanggo langsung ndeleng pengkhianat ing pasuryan!
  36. +2
    8 Februari 2014 15:11
    Bespectacled Yatsenyuk kudu dadi sing utama,

    Punika gambar saka situsSektor Kanan"
  37. moskal68
    +4
    8 Februari 2014 17:14
    Ing buku "Aku, Eddie", Limonov nulis carane dheweke ambruk ing anus dening wong ireng. Wiwit kuwi aku ora nggugu omongane jago iki.
  38. +1
    8 Februari 2014 17:42
    Kabeh wong ngomong babagan pribadine Limonov?! .. Aku bakal nambah rong sen:
    Aku nyaranake supaya kabeh kolega sing saiki maca "We had a Great Epoch", bisa uga mata sing luwih amba bakal dibukak kanggo wong iki. Lan Limonov diusir saka USSR amarga radikalisme sing ekstrem lan amarga dheweke nganggep pimpinan USSR (partai lan Soviet) minangka pengkhianat kanggo panyebab Lenin lan ora ragu-ragu kanggo ningkatake pandangane ing ngendi wae dheweke nemokake kuping gratis.
    Kanggo homoseksualitas ... Dheweke, para radikal, asring duwe iki (ketoke minangka indikator khusus saka kesejukan radikal) ...
  39. +1
    8 Februari 2014 18:04
    "Minangka Amerika, aku pracaya padha incorrigible" - Aku bakal ngomong liyane, padha kaya bagéan saka subkultur Anglo-Saxon, antagonis kita.
    Iki minangka komentar sing daktinggalake sawetara dina kepungkur babagan topik sing padha. Miturut total informasi, apa sing kedadeyan ing Ukraina nduweni tanda-tanda psikosis massa.
    Mangkene ide - basa kudu katon minangka salah sawijining aspek kompetisi.
    Kawruh basa manca ndadekake urip luwih menarik lan sugih, ing babagan potensial kanggo pangembangan lan asil.
    Nanging pendidikan ing institusi pendidikan Inggris-speaking, gumantung ing pengalaman - bisa mbebayani loro kanggo individu lan kanggo budaya kang nggantosi (kelas chatty, slobbering, nanging ing hubungan lan cocog karo manca. Aliens!)
    Dadi kedadeyan yen jagad iki nyoba urip (sawetara kanthi sukarela, sawetara ora) miturut pola budaya Anglo-Saxon, Inggris, kaya basa komunikasi antaretnis - sing duwe akibat negatif sing serius.
    The Anglo-Saxon, banget kamungkinan malah ora sadar, nyoba kanggo ngatasi masalah unsolvable, nyebar pengaruh budaya kanggo budaya liyane / kelompok ètnis.
    Dheweke ora ngerti, utawa ora pengin ngerti, yen ana hubungan sing ora ambigu ing antarane basa, pambentukan lan praktik pandangan dunia, sintaksis basa minangka sintaksis pandangan dunia.
    Kajaba iku, subkultur Anglo-Saxon dhewe duwe kabeh pratandha degenerasi.
  40. 0
    8 Februari 2014 18:05
    tutugan:
    Ing ngisor iki sawetara argumen:
    prasasti kaya "panas sampeyan bisa kobong dhewe", "landhep sampeyan bisa cilaka" ... iki mung pucuk gunung es budaya sing ngremehake.
    Propaganda sing dibangun ing tesis perjuangan kanggo "kabebasan", nanging babu perang kanggo kamardikan, ing kasus iki babu saka basa Inggris. Amarga ing kene roh, squeezed menyang framework saka basa banget prasaja, ngendi wangun nemtokake isi, diwatesi ing pemahaman saka bhinéka donya.
    Kanggo mbandhingake, cukup nuwuhake pitakonan babagan eksistensi keadilan sosial ing kerangka kompetisi sing ana ing alam manungsa.
    Kita tanpa mangu-mangu minangka salah sawijining bangsa sing paling cerdas (wajar ing pangertene cara tumindak ing panyuwunan Gusti Allah) ing bumi - basa kita ora ana watese. (ana argumentasi)
    Nalika kita ngrumusake informasi, ditularake dhewe, sikap kasebut, sing uga ambigu. Kaputusan kita mesthi dadi pilihan. Rusia mungkin. Kita ora nggawe keputusan eksklusif.
    Nanging, Anglo-Saxon, nalika ngrumusake informasi, jangkoan pranala asosiatif angel amarga struktur sintaksis sing kaku. Akibaté - meh ora ana bayangan.
    Ana panemu ing antropologi yen refleksi minangka salah sawijining beda dhasar antarane manungsa lan kewan.
    Superficiality dijupuk / diterbitake kanggo efektifitas subkultur Anglo-Saxon.
  41. +1
    8 Februari 2014 18:06
    pungkasan:
    Apa sing kudu ditindakake kanggo ngembangake jagad iki?
    Ing sambungan karo ndhuwur - ing tampilan saka gamblang relatif saka basa Inggris, impact saka subkultur adhedhasar Inggris, ing budaya adhedhasar sintesis basa, banget winates.
    Dampak saka subkultur adhedhasar basa Inggris, kondisi sing perlu kanggo sukses proyeke, rampung lan sirna - yen ora ana penutur asli basa iki.
    Kanggo penutur sekunder, cukup kanggo nerangake perniciousness nggunakake basa Inggris kanggo urip pribadi - iki mung degradasi.
    Bisa dianggep kanthi akal manawa kita ora bakal bisa urip miturut pola subkultur Anglo-Saxon - iki ora mungkin.
    Ayo nyoba nyoba - iki bakal nyebabake psikosis massa, sing saiki kita deleng ing bagean saka populasi ing Ukraina, lan malah ing kene.
    Umum - panggunaan basa subkultur Anglo-Saxon dening operator sekunder kanggo pangembangan proyek lan gerakan apa wae bakal nggawa asil sing padha - gagal lan degradasi (ndeleng kabeh akibat ing Afrika).
    Dadi, kawruh iku daya - ngerti kekirangan mungsuh (lack saka bayangan), wis nemokake sifat gegaman utama, sampeyan bisa tumindak purposefully.
    Iku manungsa kanggo menehi kuwalitas sing padha kanggo kanca-kanca saka budaya liyane sing ngerti (padha uga nindakake iki kanggo kita), nanging iki ora tansah migunani kanggo sabab umum.
    Kamenangan bakal dadi milik kita, kajaba ana wong sing kanthi sadar ngrusak.
    Kita kudu nyawiji, saben ing papan kerjane kanthi serius.
    Kita duwe akeh kanca.
    P.S. Mula, para abdi mau padha ngupaya mardika, dene wong-wong kang nalar kepengin nggayuh kaadilan.
    Mula, budaya kita duwe daya pendorong sing beda banget, yaiku dialektika pembangunan.
    Kita kudu ngelingi iki lan ngelingake Anglo-Saxon supaya kita ora kudu numpes. Kawruh iku kekuwatan - ngerti kontradiksi kasebut, bakal bisa setuju utawa medeni.
  42. moskal68
    +2
    8 Februari 2014 18:06
    Kutipan: Ensign sing nggegirisi
    Kabeh wong ngomong babagan pribadine Limonov?! .. Aku bakal nambah rong sen:
    Aku nyaranake supaya kabeh kolega sing saiki maca "We had a Great Epoch", bisa uga mata sing luwih amba bakal dibukak kanggo wong iki. Lan Limonov diusir saka USSR amarga radikalisme sing ekstrem lan amarga dheweke nganggep pimpinan USSR (partai lan Soviet) minangka pengkhianat kanggo panyebab Lenin lan ora ragu-ragu kanggo ningkatake pandangane ing ngendi wae dheweke nemokake kuping gratis.
    Kanggo homoseksualitas ... Dheweke, para radikal, asring duwe iki (ketoke minangka indikator khusus saka kesejukan radikal) ...
    Inggih, supaya wong ing sudhut biru lan rant. Lan kanggo wong normal, dheweke tetep dadi homo. Lan ora Matter yen padha duwe utawa kaping pirang-pirang.
  43. -1
    8 Februari 2014 18:38
    Bravo Edi
  44. 0
    8 Februari 2014 18:45
    Wong sing pancen ora duwe moralitas lan prinsip moral ora bisa dadi pembawa bebener ing Rusia. Amarga dheweke dadi homo sing korup, dheweke tetep, ora peduli sapa sing bakal ngedol ... mutusake kanggo nyuwek bokong kaping pindho kanggo negrito? :)))
  45. +1
    8 Februari 2014 19:20
    Bayangake yen Rusia saiki bakal nindakake ing Meksiko kaya sing ditindakake ing Ukraina! Padha bakal njeblug karo nesu. Lan tentara Amerika bakal njupuk Mexico City saiki.

    INSTANT, Pak Llimonov...supaya NATA, sing dipimpin dening Amerika, bakal "njeblug kanthi nesu" lan wis ana ing Moskow?
  46. +4
    8 Februari 2014 19:43
    "Edichka", apa sampeyan ora nyepak kedaulatan lan negara kita ing rawa? Apa sampeyan pengin entuk dhuwit saka McFall? Utawa diwasa ing umur tuwa? Apa sampeyan bodho kabeh urip?
    Pancen, "tuladhane dadi piwulang kanggo wong liya..."
    Lan kanggo Administrator: Limonov, znachitstsa, bisa nelpon Amerika Amerika - lan boten. Lan kanggo kita, tegese - spanduk? Aku nyalahake standar ganda, kemunafikan, lan kabeneran politik sing ngapusi.
  47. kekuwatan
    0
    8 Februari 2014 20:41
    "Satemene, dadi wong Amerika saiki minangka tindak pidana. Malah dadi profesor ing universitas Amerika minangka tindak pidana. "- Klasik! Limonov, kaya biasane, diobong!
  48. +4
    8 Februari 2014 21:54
    Iku misale jek sing ngandika kabeh bener, sanajan ora ngandika anyar Nyuwun .
    Apa aku pengin dheweke nyepak?opo
    1. +1
      9 Februari 2014 00:06
      Amarga ala bakal dadi ala. Iki hukum alam semesta. Kabeh makhluk rasional ngerti iki kanthi intuisi. Nanging nyurung memungsuhan lan sengit iku cara paling gampang kanggo bilai. Nyoba mangertos, nolak lan ngganti pikirane mungsuh kanggo wong kaya Limonov minangka karya moral lan mental sing akeh banget.
  49. 0
    8 Februari 2014 23:49
    Punapa mawon wong ngandika utawa mikir bab Limonov lan bisa pantes, nanging ing artikel iki cetha lan concisely nuduhake inti saka Amerika.
  50. +5
    9 Februari 2014 00:34
    Kutipan saka konvalval
    Punapa mawon wong ngandika utawa mikir bab Limonov lan bisa pantes, nanging ing artikel iki cetha lan concisely nuduhake inti saka Amerika.

    ... Kesempatan kanggo entuk manfaat saka skenario apa wae .. ora luwih, Limonov saiki ora "ing tren" minangka "modern, self-proclaimed publik progresif" ngandika, apa kiwa kanggo wong?! .. urgently nyekel kanggo soko sing cedhak lan dingerteni kanggo akeh wong, "kambing loro-faced Amerika" .. sing bakal mangu .. :) :) :) :)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"