Review militèr

Pesawat nyerang Textron AirLand Scorpion. Rampung tahap tes sabanjure

16
Sawetara dina kepungkur, tahap sabanjure nguji pesawat serangan ringan Scorpion, digawe dening Textron AirLand, rampung ing Amerika Serikat. Ing Januari lan separo pisanan Februari, spesialis perusahaan pembangunan mriksa operasi saka macem-macem sistem lan ngumpulake informasi sing perlu kanggo dandan luwih saka pesawat anyar. Tes rampung tanggal 13 Februari.



Miturut pilot test D. Hinson, asil apik dipikolehi sajrone penerbangan uji coba. Tujuan saka tes kepungkur yaiku kanggo nguji sistem mekanik lan elektronik pesawat kasebut. Kajaba iku, para penguji bisa ngevaluasi karakteristik lan efektifitas sakabèhé. Penerbangan uji coba ditindakake ing pangkalan Angkatan Udara AS ing Wichita.

Rencana kira-kira Textron AirLand kanggo karya luwih lanjut ing proyek Scorpion wis dingerteni. Ing pungkasan taun iki, direncanakake kanggo nganakake sawetara atus penerbangan uji coba, sajrone operasi macem-macem sistem on-board lan karakteristik penerbangan pesawat prototipe pisanan bakal diuji. Kaping pisanan, direncanakake kanggo ngrampungake fine-tuning kabeh sistem onboard lan nggawa karakteristik penerbangan pesawat menyang tingkat sing dibutuhake. Ing mangsa ngarep, para ahli bakal melu refinement lan nguji kompleks senjata.

Proyek Scorpion isih ana ing tahap uji coba prototipe pisanan, nanging wis dadi minat kanggo militer, spesialis lan amatir. penerbangan. Kaping pisanan, perlu dicathet "asal" saka pesawat serangan anyar. Joint venture Textron AirLand digawe dening rong manufaktur pesawat gedhe: Textron lan AirLand Enterprises. Pisanan, utamane, kalebu perusahaan kayata Cessna lan Bell, sing duwe pengalaman ekstensif ing nggawe peralatan penerbangan, kalebu pertempuran. Ing awal 2012, loro perusahaan nandatangani perjanjian joint venture.

Pisanan lan mbok menawa dudu proyek pungkasan Textron AirLand yaiku pesawat serangan Scorpion, sing diarani SCV12-1 ing tahap awal pembangunan. Proyek Scorpion diluncurake kanthi tujuan ngembangake pesawat serangan ringan anyar sing bisa nindakake macem-macem misi tempur sing ana gandhengane karo deteksi lan ngrusak target darat. Kepengin menang papan ing pasar internasional mapan kanggo pesawat tempur, Textron AirLand mutusake kanggo narik minat para pembeli potensial ing sisih ekonomi proyek kasebut. Dadi, salah sawijining kaluwihan utama pesawat Scorpion yaiku biaya operasi sing relatif murah. Miturut data sing kasedhiya, parameter iki ora bakal ngluwihi 3-4 ewu dolar AS saben jam penerbangan. Kanggo mbandhingake, jam terbang pesawat tempur-bomber F-16 regane kira-kira $20.



Fitur menarik saka proyek Scorpion yaiku pendekatan iklan. Nganti musim gugur taun kepungkur, mung wong sing gegandhengan karo pembangunan sing ngerti babagan anane proyek kasebut. Masyarakat umum sinau babagan iki mung ing 16 September, nalika pambangunan prototipe pisanan wis rampung. Sakcepete sawise "perdana" wiwit nyoba prototipe pisanan.

Sawetara cara kanggo nyuda rega pesawat lan biaya operasi dikenal. Kanggo nyuda biaya konstruksi lan nyederhanakake pangopènan, pesawat Scorpion akeh nggunakake komponen lan rakitan sing dijupuk saka proyek perusahaan Textron liyane. Contone, pesawat serangan anyar nggunakake loro mesin turbojet Honeywell TF731 kanthi dorong saben 1800 kgf, sing uga dilengkapi sawetara pesawat komersial. Kajaba iku, bagean saka bagean pesawat udara kudu digawe saka bahan komposit nggunakake teknologi sing wis suwe.

Senadyan kesederhanaan sing relatif, pesawat serangan sing janjeni kudu nduweni ciri tempur sing cukup dhuwur. Scorpion bakal bisa nindakake lan nggunakake nganti 1400 kg saka macem-macem gaman ing enem hardpoints external. Anane kompartemen kargo internal kanthi kamungkinan penundaan beban sing padha diumumake, nanging bakal digunakake kanggo nampung peralatan khusus. Komposisi senjata sing tepat sing cocog kanggo digunakake durung dijenengi. Ketoke, macem-macem gaman bakal khas kanggo pesawat serangan ringan: bom sing ora dipandu lan tiba-tiba, uga macem-macem sing dipandu. gaman. Komposisi spesifik senjata sing kasedhiya kanggo digunakake bakal ditemtokake dening pelanggan.

Spesifik tugas sing ditindakake, yaiku kabutuhan kanggo ndeteksi lan ngrusak target lemah, mengaruhi tampilan teknis pesawat kasebut. Pesawat serangan Scorpion digawe miturut konfigurasi aerodinamis normal kanthi swiwi cilik sing dipasang ing dhuwur. Stabilizers lan loro keels dumunung ing fuselage mburi. Bagian buntut saka fuselage nduweni kontur karakteristik, amarga sawetara fitur saka instalasi rong mesin. Ing sisih ngarep fuselage ana kabin pindho kanthi susunan kru tandem. Kabin ditutup dening lantern umum.



Pesawat kanthi bobot lepas landas maksimal luwih saka 9,6 ton kudu kacepetan ora luwih saka 820-830 km / jam, duwe langit-langit layanan 13,7 km lan jarak feri udakara 4400 kilometer. Gampang kanggo ndeleng manawa data penerbangan sing diumumake kanthi konsisten karo tugas sing kudu ditindakake Scorpio. Kacepetan penerbangan ora luwih saka 830 km / h bakal ngidini kanthi cepet tekan wilayah sing dibutuhake, nanging ing wektu sing padha njaga tingkat konsumsi bahan bakar sing bisa ditampa. Kajaba iku, sayap lurus bakal ngidini pesawat serangan mabur kanthi kecepatan sing rada sithik, kanthi harfiah nggantung ing medan perang. Pasokan bahan bakar bakal ngidini, yen perlu, kanggo patroli wilayah tartamtu kanggo sawetara wektu.

Ing wayahe, pesawat serangan cahya Scorpion katon menarik lan janjeni. Karakteristik lan kemampuan tempur sing diumumake bisa uga dadi kapentingan kanggo macem-macem pelanggan potensial. Katon kaya Textron AirLand wis bisa ngetrapake janjine kanggo nggawe "pesawat taktis sing paling terjangkau." Nanging, isih awal banget kanggo nggawe kesimpulan. Tes pesawat serangan anyar bakal paling ora nganti pungkasan taun iki, lan mung sawise rampung bakal bisa ngomong kanthi yakin babagan prospek pesawat kasebut.

Miturut lapuran, pesawat serangan Scorpion wis dadi kapentingan kanggo para panuku potensial. Perusahaan pangembangan kasebut nyatakake yen rembugan saiki lagi ditindakake karo rong negara manca sing bisa tuku sawetara pesawat anyar. Sapa sejatine sing melu rembugan durung dilaporake.

Data sing kasedhiya ing pesawat serangan sing janjeni "Scorpion" nuduhake manawa para pelanggan utama bakal dadi negara ukuran medium lan miskin sing kudu nganyarke angkatan udara, nanging diwatesi ing kemampuan finansial. Kajaba iku, negara gedhe bisa uga kasengsem ing pesawat kasebut. Dadi, pesawat Scorpion bisa dadi kapentingan kanggo National Guard lan US Coast Guard. Iki dicritakake dening mantan komandan Angkatan Udara Pengawal Nasional P. Weaver. Nanging, kita ora lali yen Weaver saiki kerja minangka salah sawijining kurator program Scorpion, mula pratelan kasebut katon ambigu.



Miturut Textron AirLand, ing mangsa ngarep banget, negosiasi babagan pasokan pesawat serangan Scorpion bisa diakhiri kanthi penandatanganan kontrak. Ing sawetoro wektu, manufaktur pesawat Amérika terus nambah pembangunan anyar. Ing pungkasan taun iki, direncanakake kanggo nganakake sawetara atus penerbangan uji coba lan ngrampungake fine-tuning sawetara sistem penting. Mung sawise ancang-ancang kanggo construction saka pesawat anyar bisa miwiti.


Miturut situs web:
http://scorpionjet.com/
http://flightglobal.com/
http://militaryparitet.com/
http://airforcemag.com/
http://aviationweek.com/
http://nvo.ng.ru/
Pengarang:
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tronin.maxim
    tronin.maxim 20 Februari 2014 07:46
    +8
    Bomber apik. Aku mikir yen bisa dieling-eling, mula bakal dadi pesaing serius ing pasar senjata global. Soko sing padha karo rooks kita.
    1. Vladimirets
      Vladimirets 20 Februari 2014 09:01
      + 13
      Kutipan saka tronin.maxim
      Soko sing padha karo rooks kita.

      Konsep sing padha, lan akeh sing ngomong yen wektu Su-25 wis ilang.
    2. Papakiko
      Papakiko 20 Februari 2014 09:27
      +9
      Kutipan saka tronin.maxim
      Soko sing padha karo rooks kita.

      Ora babar pisan. Penampilan saka "warthog" budded.
      Nanging umume dianggep minangka "Aku wuta sampeyan saka apa ....". Buta saka sisa-sisa fu-18 lan kabeh tumpukan UAV.
      Lan miturut konsep, laurels Yak-130 jelas ora menehi istirahat.
      1. Ingvar 72
        Ingvar 72 20 Februari 2014 10:37
        +4
        Quote: Papakiko
        Lan miturut konsep, laurels Yak-130 jelas ora menehi istirahat.

        Aku uga nyathet iki. hi
      2. vladsolo56
        vladsolo56 20 Februari 2014 11:40
        +1
        Nanging, ing mratelakake panemume, iku sethitik luwih gedhe lan abot tinimbang Rook lan Yak padha.
      3. boom_bah
        boom_bah 20 Februari 2014 13:00
        +2
        Ya, dheweke adoh saka Su-25, utamane Yak-130, lan tugase beda-beda. Drummer cahya murah normal, mesthi, negara cilik bakal tuku, mesthi bakal manggoni niche.
    3. Alex
      Alex 20 Februari 2014 12:51
      +3
      Lan ing ngendi waja, kapsul waja, perlindungan unsur penting? Yen ora ana sing kasedhiya, pesawat serangan iki bisa ditembak nganggo senjata cilik konvensional.
      1. tukang pos
        tukang pos 20 Februari 2014 13:08
        +1
        Kutipan saka Alez
        bisa dijupuk mudhun karo tangan cilik conventional.

        1. nyoba (paling ora) njaluk saka bedhil menyang gagak mabur (utawa kendaraan otomatis kanthi kacepetan 180 km / h)
        2. saiki padha karo kacepetan 500 km / h
        KESEMPATAN=0
        3.All-komposit airframe lan struktur, desain modular.
        bab TANPA pesenan (komposit) - NO ONE WRITTEN.
        Iki minangka pesawat serangan medan perang IMPACT.
        Desain pesawat kasebut uga cocog karo syarat lan misi Pengawal Nasional (kayata perang ora teratur, patroli tapel wates, pengawasan maritim, bantuan darurat, kontrol obat lan operasi pertahanan udara).
        1. rereget
          rereget 21 Februari 2014 03:09
          +1
          Dadi cukup kanggo ngomong yen komposit adhedhasar Para-aramid ora arang banget, kaya sing dikandhakake, waja.
    4. Sipil
      Sipil 21 Februari 2014 10:17
      +1
      Apik kanggo nglawan pemberontak, Bendera, lsp.
  2. Mesin pembakaran internal
    Mesin pembakaran internal 20 Februari 2014 08:58
    -10
    Pathetic mirip rook. Sampeyan bakal bisa nyuda mukjijat iki kanthi senapan mesin Kalashnikov. Mesthi, yen sampeyan njaluk menyang kokpit unarmored.
    1. ruslan207
      ruslan207 20 Februari 2014 09:48
      +7
      ICE-omong kosong nyoba kenek wong pinter kacepetan ora 200 km / h ing siji wektu USSR uga mimpin pangembangan pesawat serangan kuwi, padha malah nyoba kanggo ngowahi Yak 50 menyang pesawat serangan cahya ing Afghanistan.
    2. ruslan207
      ruslan207 20 Februari 2014 09:48
      0
      ICE-omong kosong nyoba kenek wong pinter kacepetan ora 200 km / h ing siji wektu USSR uga mimpin pangembangan pesawat serangan kuwi, padha malah nyoba kanggo ngowahi Yak 50 menyang pesawat serangan cahya ing Afghanistan.
  3. Alexey Prikazchikov
    Alexey Prikazchikov 20 Februari 2014 09:45
    +6
    A mesin apik kanggo cilik, tentara miskin, iku. Digabungake karo flu murah lan UAV medium-altitude murah, iku sing didhawuhake dhokter.
  4. Jedi
    Jedi 20 Februari 2014 11:50
    +1
    ayu mesthi ... nanging jujur, celeng luwih apik. ya wis, lan rook ... yen mung telung ewu rook ... nanging aku ngalamun, nuwun ...
  5. Nayhas
    Nayhas 20 Februari 2014 11:56
    0
    Ide sing pancen ora bisa dipercaya lan mbuwang dhuwit. Aja menyang peramal, ora ana sing bakal tuku kerajinan iki. Yen ora ana awak, ya, yen ora ana omong kosong ...
    1. tukang pos
      tukang pos 20 Februari 2014 13:11
      +5
      Kutipan saka Nayhas
      Apa bakal dadi tanpa awak

      Iku rampung modular.
      Yen dikarepake, bisa digawe ing versi drone. Ora ana alangan.
      Diasah kanggo tugas tartamtu saka Pengawal Nasional
      1. Nayhas
        Nayhas 20 Februari 2014 18:36
        +1
        Quote: tukang pos
        Iku rampung modular.
        Yen dikarepake, bisa digawe ing versi drone. Ora ana alangan.
        Diasah kanggo tugas tartamtu saka Pengawal Nasional

        Nah, banjur oh ... Kita bakal weruh ...
        1. tukang pos
          tukang pos 20 Februari 2014 18:46
          +2
          Kutipan saka Nayhas
          . Kita bakal weruh...

          liwat radar pelacak target lan kompleks optoelektronik kanthi panemu arah inframerah gelombang dawa (Pantsir-S1)?
          ya
  6. Kolonel Manuk
    Kolonel Manuk 20 Februari 2014 12:54
    0
    Apik, review apik, lan sing paling penting, tingkat tes sing dhuwur banget, yaiku. ana sing kurang banget. Kabar kaya ngono kuwi ora nyenengake aku.
  7. inkass_98
    inkass_98 20 Februari 2014 12:59
    +1
    Yaiku, kendaraan ekspor murni, kaya F-5, bakal nyimpen sawetara potongan, maneh, bisa ngenalake "agresor" menyang skuadron, amarga ana persamaan karo kendaraan kita.
  8. planetil18
    planetil18 20 Februari 2014 14:27
    +2
    Rook, dudu Rook. Nguji kacepetan! Ing kene ana sabab kanggo kuciwane.
  9. Jedi
    Jedi 20 Februari 2014 16:40
    +1
    Kutipan saka Nayhas
    Yen ora ana awak, ya, yen ora ana omong kosong ...

    pancen sarujuk. mangsa, lan saiki, belongs kanggo pertempuran drones ... yen wong ora setuju karo iki, iki misfortune ... minangka Stalin ngandika: yen kasunyatan iku nglawan kita, dadi luwih elek kanggo kasunyatan
  10. dmitrij.blyuz
    dmitrij.blyuz 20 Februari 2014 17:27
    0
    Ya ayo mabur, kayane mobil biasa.
  11. rawa-rawa
    rawa-rawa 20 Februari 2014 18:43
    0
    Adilbek Ryskeldinovich, tuku saperangan rolas pesawat iki, ora ketompo carane, sampeyan bisa ngurangi utang US kanggo Kazakhstan. eseman
    Mesthi, Tsesna, iku uga bakal dadi apik, nanging kita ora duwe pesawat serangan cukup larang, pesawat serangan.
  12. tchoni
    tchoni 20 Februari 2014 20:50
    0
    Kesan kasebut yaiku pesawat multi-tujuan sing entheng sing bisa, yen dikarepake, digunakake minangka pesawat serangan ringan utawa basis kanggo drone serangan murah sing dirancang kanggo sawetara sorties. Ora ana gunane kanggo mbandhingake karo rook utawa bartender, sing, miturut definisi, minangka pesawat bata kanggo medan perang. Lan ora perlu kanggo padha karo Yak-130, kang, miturut Profesi utama UTI, bisa simulasi mode pesawat saka macem-macem jinis pesawat, lan bakal dibuwang menyang perang mung saka hopelessness.
  13. orsker
    orsker 20 Februari 2014 21:14
    0
    Kok kabeh pesawate medeni?!
  14. kplayer
    kplayer 20 Februari 2014 21:32
    0
    Yak-130 luwih cepet lan uga ora nganggo waja (UTS minangka fungsi utama).
    Lelucon kabeh pesawat serangan entheng ana ing murah panggunaan lan pangopènan, lan bisa digunakake saka lapangan udara lapangan kanthi landasan pacu sing cendhak, ing babagan kemampuan serangan A-10 kanthi beban tempur 7t, kanthi jelas. ora bisa diganti, loro stasiun (bow lan mburi) saka sistem ndjogo optik-elektronik, ngandika lan bab fungsi pengintaian saka pesawat (kalebu panentu informasi ing wektu nyata), tugas nimbali udhara kasebut, i.e. Kajaba iku, tugas nyegat UAV pengintaian mungsuh lan pesawat cahya sing mabur sithik (kayata Cessna) ditugasake, sing penting kanggo perang nglawan perdagangan narkoba (100% bakal dituku dening sawetara negara ing Amerika Tengah lan Kidul). , nanging ora ana gun dibangun ing. Sistem pengisian bahan bakar udara - ???
    Panggunaan massive saka pesawat serangan cetha ora samesthine (konflik intensitas "kurang" lan "sedheng".
  15. lpd1
    lpd1 21 Februari 2014 05:39
    -1
    Kutipan saka kplayer
    ing kemampuan serangan saka A-10 karo payload 7t sawijining


    Kita wis nulis babagan kemampuan A-10 eseman http://topwar.ru/38801-bolshie-pushki-amerikancev.html
  16. 1c-ngabari-kutha
    1c-ngabari-kutha 21 Februari 2014 13:54
    0
    Quote: Jedi
    ayu mesthi ... nanging jujur, celeng luwih apik. ya wis, lan rook ... yen mung telung ewu rook ... nanging aku ngalamun, nuwun ...
    Uga, negara A-10 uga duwe udakara 160 unit, lan 18 unit ilang ing Afghanistan ing pangkalan. Taliban teka lan ngobong.
  17. kplayer
    kplayer 21 Februari 2014 16:27
    0
    Kutipan saka lpd1
    Kita wis nulis babagan kemampuan A-10 eseman http://topwar.ru/38801-bolshie-pushki-amerikancev.html

    "Bebener lair ing perselisihan" - babagan komentar. Artikel kasebut dhewe minangka kothong (bisa uga ora diwujudake) saka propaganda Soviet sing isih ana, konyol maca babagan gas bubuk sing mlebu ing intake udara pertempuran (!) Pesawat (ora mung A-10).