Review militèr

Merdika iku sedheng. Antics paling banter saka nasionalis

159
Merdika iku sedheng. Antics paling banter saka nasionalisRekan Oleg Tyagnibok maneh ngelingake awake dhewe ing njaba Verkhovna Rada.

Anggota Svoboda maneh ngelingake awake dhewe, secara harfiah ngilangi layang mundur saka akting. Presiden NTU Alexander Panteleimonov.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing wayah wengi sadurunge, deputi Igor Miroshnichenko, Bogdan Benyuk lan Andrei Ilyenko bledosan menyang kantore, sing ora ngremehake basa lan serangan sing kuat, meksa kepala saluran negara mundur.



"Mungkin ing wektu tentrem kudu tumindak kanthi beda lan tumindak kasebut bakal banget kasar, nanging saiki kita ana ing wektu sing tumindak kaya ngono wis cukup. Ora bisa ditampa kanggo nyiarake acara saka Kremlin babagan aneksasi Crimea, nalika prajurit Ukrainia tiwas ing Crimea. Nanging Alexander Panteleimonov ora gelem nulis pratelan kanthi sukarela, "ujare Igor Miroshnichenko.
Semburan kaya saka anggota Svoboda dudu sing sepisanan.

Cara kabeh mulai

Ing mangsa panas 2004, minangka anggota fraksi Ukraina Kita, pimpinan saiki Svoboda, Oleg Tyagnibok, ngandika ing Gunung Yavoryn, ngirim pidato babagan "Anak-anak lan Muscovites," lan banjur malah kanca-kanca partai sing mimpin kampanye presiden Viktor Yushchenko adoh. dhewe saka dheweke.



Ternyata, iki mung wiwitan saka seri statement lan tumindak.

jeneng sing bener

Wakil saiki Svoboda wiwit narik kawigatosan dawa sadurunge padha menyang Verkhovna Rada.
Dadi, ing salah sawijining taman kanak-kanak, wakil rakyat saiki Irina Farion wiwit ngandhani bocah-bocah babagan jeneng "tengen" lan "salah".



9 Mei serangan

Anggota parlemen liyane, Yuriy Mikhalchyshyn, mbedakake awake dhewe ing 9 Mei ing Lviv: ing pimpinane, preman nasionalis nyuwek pita St.



"Cocok" ora kanggo sing dikarepake

Svobodovites ora seneng karo film Rusia "Match", sing nyritakake babagan sing diarani. match pati, dianakaké ing Nazi-dikuwasani Kyiv.
Tape perdana kaset dicopot. Tindakan iki dipimpin dening wakil rakyat saiki Andrei Ilyenko.



Stalinis ora duwe papan ing kene

Svobodovites uga kacathet ing perang nglawan mungsuh ideologis.
Dadi, ing Kyiv, presentasi buku dening sejarawan Rusia Nikolai Starikov babagan Joseph Stalin diganggu.



Perang Tugu

Kabeh padha Igor Miroshnichenko bener-bener miwiti "perang monumen" aktif: ing Akhtyrka pimpinan sawijining monumèn kanggo Vladimir Lenin kabongkar.



Serangan saka KSCA

Sadurungé Euromaidan, wakil saka Svoboda njupuk bagéyan ing clashes cedhak Administrasi Negara Kyiv City, nuntut, ing tartamtu, sing Pemilu dianakaké ing ibukutha.
Kadhangkala, kanggo ngirim posisi menyang panguwasa Kyiv, bangunan bale kutha kudu dijupuk dening badai.



perang parlementer

Sampeyan kudu nyatet sing anggota saka Svoboda aktif perang ing kubah saka Rada Verkhovna, asring melu ing perang parlementer paling gedhé.
Sumber asli:
http://www.vremia.ua/rubrics/sobytiya/5570.php
159 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ivan Tarasov
    Ivan Tarasov 21. mars 2014 18:52
    + 23
    guyonan kacang.
    1. Tumbleweed
      Tumbleweed 21. mars 2014 18:54
      + 13
      Ya, perlu kanggo njupuk seri humor babagan iki, humor kasebut bener kanthi pait, nanging ing ambang kewajaran. ngguyu
      1. Arberes
        Arberes 21. mars 2014 19:21
        + 12
        Dheweke duwe klub gelut nyata ing Rada! Valuev kudu dikirim ana, ngandika, kanggo ijol-ijolan pengalaman! Karelin uga bisa ngajari sampeyan!
        1. Adipati
          Adipati 21. mars 2014 19:50
          + 24
          Padha ora jesters, sayangé iku Nazi.
          1. de Clermont
            de Clermont 21. mars 2014 20:18
            +8
            Iku bener sing padha ora cukup jesters: rodo monyet karo granat !!!
            1. 16101955
              16101955 21. mars 2014 23:40
              +5
              Gabung karo EU ...
              1. apollo
                apollo 22. mars 2014 00:31
                0
                intro tanpa sabun...
          2. Siberia19
            Siberia19 21. mars 2014 20:48
            + 30
            15:48 Kéwan saka Lviv


            Aku pengin crita sing nggawe kaget kabeh kulawarga.
            Aku duwe kanca. Jenenge Vitaly. Dheweke mantan polisi. Dheweke umur 64 taun. Dina iki esuk dheweke nelpon kula ing ponsel lan, sobbing, marang ing ngisor iki.

            Dheweke duwe kanca sing manggon ing Lvov - uga mantan polisi. Urip karo putra lan ibune. Dadi kanca iki nelpon Vitaly wingi. Aku nangis. Lan ngandika sing kita ing Donetsk ora pracaya siji tembung saka Nazi sing teka kanggo daya. Dheweke ujar manawa fasis nyata mlaku-mlaku ing Lviv. Kanthi senjata.
            Ing dina liyane padha ngethok sirahe mantan polisi, Letnan Kolonel Petrenko, urip. Lan padha butted sirah iki kanggo sawetara jam ing sadawane jalur trem ing tengah Lviv. Dheweke ujar manawa ing Lvov dheweke pancen mateni lan ngethok Rusia. Biasane - mantan polisi lan militer.

            Rusia ninggalake Lvov sacara massal. Sejatine - ing Transcarpathia. Amarga padha wedi kanggo pindhah menyang Timur liwat Kiev. Dheweke ngandhani Vitaly manawa para fasis sing padha teka ing omahe lan kepengin weruh kenapa putrane ora gabung karo Pengawal Nasional. Diancam kanthi kekerasan fisik. Dheweke langsung ngirim putrane menyang Polandia. Lan wingi sore, para nasionalis teka maneh. Ngalahake dheweke. Padha nyoba. Dheweke kepengin ngerti ngendi putrane. Padha lunga nanging janji bakal bali.

            Dheweke ujar manawa dheweke bakal dipateni. Dheweke ora bisa ninggalake Lvov, amarga ibune ana ing tangane. Lan dheweke umur 90 taun.
            Dadi dheweke nelpon Vitaly dina iki - jam setengah siji wengi. Dheweke kandha yen ing apartemen - dheweke ngalahake lawang ...
            Ngandika - pamit, kanca!
            Lan sambungan iki diselani.
            Vitaly ora turu sewengi. Nyoba nelpon kancaku. Nanging telpon dipateni.
            Vitaly nelpon kula, lan sobbing kabeh - marang kula.
            Kita wiwit mikir babagan apa sing bisa ditindakake, banjur Vitaly nelpon maneh. Dheweke kandha yen kancane saka Lvov wis sesambungan. Lan iku dumunung 350 kilometer saka Lviv.

            Dheweke ujar manawa nalika Nazi nyeret dheweke metu saka apartemen menyang dalan, lan ana 5 wong, ana sing nelpon. Lan Nazi wiwit ngrembug informasi sing ditampa liwat telpon. Padha disambi. Untunge, kunci mobil ana ing saku. Kang - ngadeg cedhak. Dheweke kandha yen dheweke ora ngelingi kepiye dheweke bisa mlebu ing mobil. Kuwi ketegangan. Aku dadi sadar - nalika aku wis ngluwihi Lvov. Bejo yen para nasionalis, kayane ora duwe mobil.

            Wusanane. Wong lelungan tanpa dokumen. Untunge, ana dhuwit kanggo bensin. Menyang Transcarpathia, ibu 90 taun tetep ing omah.

            Iki kedadeyan ing Lviv. Nanging media korup ora nuduhake iki lan ora nulis babagan iki.

            Katon kaya iki, mbokmenawa, ngenteni Donbass uga!
            Ing Donbass, repressions uga ing ayunan lengkap!
            Gubernur wilayah Donetsk sing mentas diangkat dening junta, Gauleiter Taruta, uga tumindak - kaya fasis nyata.

            Wong sing metu kanggo rapat umum - dheweke nelpon massa. Kejiret karo polisi saka wilayah liyane. Supaya wong-wong mau bisa ngalahake kita, ngrusak kita lan nyekel kita. Awit, miturut dheweke, dheweke ora duwe pangarep-arep kanggo awake dhewe.
            rally dilarang. Nelpon kita turis Rusia. Sing lunga menyang rapat umum-kanggo dhuwit.
            Donbass, lan utamané Donetsk, dadi harder lan harder saben dina.
            Oligarki Taruta minangka pidana nyata!
            Sialan! http://trimava.at.ua/publ/42-1-0-2999
            1. Nick
              Nick 21. mars 2014 22:24
              +9
              Kutipan: Siberian19
              rally dilarang. Nelpon kita turis Rusia. Sing lunga menyang rapat umum-kanggo dhuwit.
              Donbass, lan utamané Donetsk, dadi harder lan harder saben dina.
              Oligarki Taruta minangka pidana nyata!

              Wektu kanggo "wong sing sopan" katon ora mung ing Crimea ...
            2. 16101955
              16101955 21. mars 2014 23:35
              +7
              Pahlawan sejati...
              1. zennon
                zennon 22. mars 2014 00:19
                +1
                Pahlawan sejati...

                Lan pahlawan!
                1. Fomas
                  Fomas 22. mars 2014 00:32
                  +1
                  Ya, aturan propaganda !! am
                  Kampanye propaganda lawas wis digunakake maneh, ditambah lagi disiarake ing TV
                  Pemuda nganggep bebener (+ musik)

              2. Komentar wis dibusak.
              3. apollo
                apollo 22. mars 2014 00:33
                0
                pimp Essesian ndadékaké para pelacur Essesian kanggo tumindak gedhe, lan slogan "Ayo nyerang penjajah Rusia kanthi prostitusi", kaya ngono :)
            3. Veteran
              Veteran 22. mars 2014 00:44
              +2
              Pitulung, Gusti, sing saiki lagi nandhang sangsara saka kuwasane Bandera ing Ukraina! Padha, yen ora Samsaya Awon, iki disiapake kanggo wong Crimea, lan matur nuwun marang Gusti Allah sing saiki ing salawas-lawase Russian!
              Lan mung ana siji cara metu - kanggo paling diapusi lan tormented dening bandits wong Ukraina munggah kanggo perang nglawan ilegal lan pidana panguwasa Kyiv!
              Gusti Allah ngluwari Rusia lan Rusia Suci!
          3. Siberia
            Siberia 21. mars 2014 22:34
            +1
            Dadi manawa wong ala
            1. 16101955
              16101955 21. mars 2014 23:43
              +1
              Gabung karo Garda Nasional....
          4. zzz
            zzz 21. mars 2014 23:04
            +6
            Kutipan: Adipati
            Padha ora jesters, sayangé iku Nazi.


            Saka situs liyane
            NATALIA GRIGORYEVA (GOLUBEVA)
            22:58
            KREDIT TENTANG YAROSH!!!! Front Anti-Fasis! SOS! GUYS! Akunne ing Vkontakte diretas dening peretas saka Tallinn. Ing, siji iki corresponded karo sawetara mungsuh lan marang wong sing kita kudu cepet-cepet karo South-East, digunakake iku slipping adoh ... Ing Maret 25, padha planning serangan teroris ing Donetsk ing rapat umum, padha ngomong sing a bom lampus bakal teka bebarengan karo bandit. !!!!! Bukak kabeh pranala lan waca dhewe! POSTING MATERIAL menyang GRUP LAIN ING FORUM!!! http://www.euromaidanu.net/wp-content/uploads/2014/03/410.jpg http://www.euromaidanu.net/wp-content/uploads/2014/03/124.jpg http:// www.euromaidanu.net/wp-content/uploads/2014/03/210.jpg http://www.euromaidanu.net/wp-content/uploads/2014/03/310.jpg !!!
            1. kamulyan45
              kamulyan45 22. mars 2014 00:19
              +1
              Matur nuwun kanthi sanget, informasi wis ilang
              lan wong wis matur nuwun.
            2. SHILO
              SHILO 22. mars 2014 00:31
              +7
              Kutipan saka zzz
              KREDIT TENTANG YAROSH!!!! Front Anti-Fasis! SOS! GUYS!


              Ana keraguan sing ora jelas yen Pak Yarosh bakal ngrembug serangan teroris sing nyata ing VKontakte ngguyu , nanging kanggo medeni pudel naif kanggo nyuda karakter massa kanthi bantuan NATALIA GRIGORYEVA (GOLUBEVA) tartamtu - ya ya .
              Nanging, aku bakal ana ing tanggal 25 eseman , yen sho ora ngelingi dashingly nangis .
              Panjenengan SHILO prajurit
          5. 16101955
            16101955 21. mars 2014 23:31
            +2
            Wong-wong saka euromaidan ...
          6. 16101955
            16101955 21. mars 2014 23:32
            0
            Ratusan cewek..
            1. apollo
              apollo 22. mars 2014 00:36
              +2
              fasis katon saka podium lan mikir sing panekuk pirang-pirang wanita, lan nganggo swastika kabeh dadi seksi ... gambar kasebut diarani "sundel Nazi"
          7. 16101955
            16101955 21. mars 2014 23:34
            0
            Euromaidan satus....
        2. matRoss
          matRoss 21. mars 2014 19:51
          +7
          Kutipan: Arberes
          Dheweke duwe klub gelut nyata ing Rada!

          Ora klub, nanging aib donya! Negara "negara" iki ora bisa, nanging kudu digatekake. Kéwan sing mbebayani kudu diisolasi. Nanging, sawetara, luwih utawa kurang tamed, bisa dianjurake kanggo tetep ing zoo (badan pamaréntahan), ing kontrol dokter hewan (saka FSB).
        3. Oleg Sobol
          Oleg Sobol 21. mars 2014 20:21
          +3
          Apa sing bisa diwulangake dening atlit lan wong normal "Neanderthal"?
          Carane ngalahake "hukum" kanthi kalah ing 1-2 hits?
          Utawa carane nerangake menyang speaker, meneng saka sikil, dheweke mateni mikropon saka topik?
          Utawa, kepiye Klitschko dadi "politisi" tanpa menang luwih saka siji "babak politik" perang?
          Utawa carane dadi atlit, wong, wakil rakyat?
          Dheweke ora bakal bisa nindakake sing terakhir ... Malah evolusi ora duwe daya ing kene ...
        4. Pashhenko Nikolay
          Pashhenko Nikolay 21. mars 2014 22:11
          +1
          Ya, ana apa-apa lan Klitschko bakal main ing klub kasebut. Ora ana aturan kanggo gelut. Wong saka Emelianenko kudu dikirim menyang kono.
      2. W1950
        W1950 21. mars 2014 20:16
        +3
        "Anarki minangka ibu saka urutan" - minangka ahli teori revolusi lan anarkisme Pierre Joseph Proudhon ngandika.
    2. ele1285
      ele1285 21. mars 2014 19:15
      + 14
      Kutipan: Ivan Tarasov
      guyonan kacang.
      1. iku-ai00
        iku-ai00 21. mars 2014 19:37
        +4
        Aku uga isin yen kudu ngelingake sampeyan utang, piye wae ora trep kanggo wong sing duwe utang, nanging kayane - BAR AND BER ...
        Sampeyan perlu kanggo nuntut, miturut persetujuan, kanggo bali menyang Tanah kelairan SEJARAH - RUSIA, lan malah supaya a / m / ers mbayar "kelangan" kanggo "operasi lembur" saka Alaska.
        1. zennon
          zennon 22. mars 2014 00:29
          +1
          Kudu dituntut, miturut persetujuan

          Aku seneng yen Crimea wis bali. Aku ngimpi banget! Nanging, demi Gusti, jelasake kenapa sampeyan entuk ide yen Alaska didol sedhela? Aku ora pengin mbukak diskusi, nanging aku njamin , iki ora dadi! akeh, kesed ... Waca ing Internet.
          1. ele1285
            ele1285 22. mars 2014 12:00
            0
            Kutipan saka zennon
            Aku kudu nulis akeh babagan iki, kesed banget.

            kesed, mesin kemajuan, jamban anget uga diciptakake amarga kesed, bajingan metu.
    3. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 20:26
      +1
      Ngguyu wong lara iku salah.
    4. Yura
      Yura 21. mars 2014 21:01
      +2
      Kutipan: Ivan Tarasov
      guyonan kacang.

      Sing mesthi wae, kanthi guyon bisa nyirnakake kabeh wong sing ora njupuk.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. Stalker
      Stalker 21. mars 2014 21:17
      +1
      guyonan kacang.

      "6 frame" gugup ngrokok ing pinggir, nonton kanthi iri amarga wis kalah .... ngguyu
    7. platitsyn70
      platitsyn70 21. mars 2014 21:40
      +5
      guyonan kacang.
      BADUT
      sapa sing ora mlumpat iku m.......
      1. platitsyn70
        platitsyn70 21. mars 2014 21:46
        +4
        Klitschko, Tyagnibok, Yaytsenyuk
    8. Nick
      Nick 21. mars 2014 22:17
      +2
      Kutipan: Ivan Tarasov
      guyonan kacang.

      Nanging mbebayani. wong edan tenan.
    9. apollo
      apollo 21. mars 2014 23:24
      +1
      Minimajdanuty ing Nizhny Novgorod:
      1. apollo
        apollo 21. mars 2014 23:54
        +5
        http://vk.com/club5859320 на сайте так называемого Правого Фронта, призывают к процветанию русской нации цитируя Гитлера...как и на Украине так и у нас в основном это молодняк, молокососы которым промыли мозги, причем зараза распростроняется...если потеряем молодеж потеряем все, нужно заниматся воспитанием молодежи, посмотрите - после развала СССР, ни одного детского фильма не снято, а какие у нас мультики были добрые...вся эта мразь подпитывается снаружи, надо блокировать сайты, запрежать марши, ловить организаторов...
      2. Gorinich
        Gorinich 23. mars 2014 01:12
        0
        Moncong Yahudi iki nuduhake carane Rusia iku.
    10. 16101955
      16101955 21. mars 2014 23:38
      +1
      Salo ing coklat ...
    11. Dimkin
      Dimkin 22. mars 2014 14:22
      0
      guyonan kacang.

      Ya, luwih Maidan
  2. svetlomor
    svetlomor 21. mars 2014 18:55
    +2
    Dheweke butuh salib wesi ... kanggo kuburan.
    1. UGIN48224
      UGIN48224 21. mars 2014 19:07
      +4
      Ora, ing gulu! Lan wesi tuang, rong kilogram !!! negatif
      1. de Clermont
        de Clermont 21. mars 2014 20:24
        +2
        Salib, malah wesi cor, ora banget efektif ing gulu, malah nggantung bobot: yen terus kaya mangkene, ora mung ora ana segara kanggo klelep dhewe, nanging ora ana sing nglilani dheweke lunga. menyang Dnieper, ing perjuangan kanggo ekologi lan kebersihan! Tyagnibuka mung kudu mlayu saka tebing ing Carpathians: dheweke ora mambu kaya dhewe!
    2. Pertapa
      Pertapa 21. mars 2014 19:43
      +7
      Kutipan saka: svetlomor
      Dheweke butuh salib wesi ... kanggo kuburan.


      Saham aspen kanggo wong-wong mau lan dudu salib wesi kanggo hantu ..
      1. Adipati
        Adipati 21. mars 2014 19:56
        +3
        Kutipan: Ascetic
        Saham aspen kanggo wong-wong mau lan dudu salib wesi kanggo hantu ..

        Sayange, ing Ukraina padha populer, Nazi kudu perang karo loro pasukan lan propaganda. Perang informasi minangka senjata sing nggegirisi, kita kudu nyoba nylametake wong Ukrainia saka nir.
        1. PENZYAC
          PENZYAC 21. mars 2014 20:49
          +2
          Carane ngirim kanggo wong ing paling bebener tanpa pengadilan Nilai ing negara sing wis tinimbang media sawijining "Kamentrian Bebener" lan liya saka total disinformasi lan zombification saka populasi? Ing latar mburi, malah media Barat sing melu politik lan gumantung saka finansial mung minangka model kejujuran lan ora adil. Sayange, hukum fisika ora ngidini siaran langsung saluran TV Rusia menyang kabeh wilayah Ukraina. Cara liya kanggo ngirim sinyal menyang Ukrainia mbutuhake peralatan khusus lan wani nekat saka pemilike. Supaya nyebar bebener minangka "LAPORAN SOVINFORMBURO" nalika pendudukan Nazi?
          1. Aku maca warta
            Aku maca warta 21. mars 2014 21:39
            +4
            Nanging sawise kabeh, stasiun longwave bisa siaran.
            1. PENZYAC
              PENZYAC 21. mars 2014 22:22
              +2
              Quote: Maca pawarta
              Nanging sawise kabeh, stasiun longwave bisa siaran.


              Lan gelombang cendhak uga. Sepira gedhene pamirsane?
              Saiki dudu taun 70-an lan dudu taun 80-an ing abad rong puloh.
          2. lg41
            lg41 22. mars 2014 03:12
            0
            Iki kudu ditindakake kanthi sistematis. Nerapake teknologi sing wis ana lan ngenalake sing anyar. tumindak profesional mbutuhake pemain profesional
        2. SSR
          SSR 21. mars 2014 23:06
          +1
          Kutipan: Adipati
          Kutipan: Ascetic
          Saham aspen kanggo wong-wong mau lan dudu salib wesi kanggo hantu ..

          Sayange, ing Ukraina padha populer, Nazi kudu perang karo loro pasukan lan propaganda. Perang informasi minangka senjata sing nggegirisi, kita kudu nyoba nylametake wong Ukrainia saka nir.

          "Keluwen ora jenenge." Ayo ngenteni lan ndeleng kepiye tikus-tikus iki wiwit mangan.
      2. 16101955
        16101955 21. mars 2014 23:49
        0
        Ratusan Langit...
    3. 16101955
      16101955 21. mars 2014 23:45
      0
      Bapak-bapak pahlawan saiki Maidan ...
  3. sergey32
    sergey32 21. mars 2014 18:56
    +5
    Aku rauh Putin bakal ngirim Doctors menyang Rada. Sopan.
    1. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 22:26
      0
      Kutipan: sergey32
      Aku rauh Putin bakal ngirim Doctors menyang Rada. Sopan.


      Kanggo iki, alasan konkrit sing dikuatake dibutuhake. Delengen reaksi frenzied saka Kulon lan media sawijining. Dheweke duwe soko kanggo ilang.
  4. fzr1000
    fzr1000 21. mars 2014 18:57
    +4
    Jesters ing panguwasa - bilai kanggo negara lan wong. Rusia ora bisa ngidinke iki kanggo dangu.
  5. Ora dingerteni
    Ora dingerteni 21. mars 2014 18:58
    +8
    Lan nalika bakal padha miwiti hanging wong? duka Nyuwun
    1. Aku maca warta
      Aku maca warta 21. mars 2014 21:39
      +4
      Soko saka 2004 ora bakal diwiwiti kanthi cara apa wae.
      1. PENZYAC
        PENZYAC 21. mars 2014 22:28
        +1
        Quote: Maca pawarta
        Soko saka 2004 ora bakal diwiwiti kanthi cara apa wae.


        Ya, padha linger ing donya iki, setan ing neraka bosen lan lolong ora sabar.
  6. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 21. mars 2014 18:59
    +8
    Dheweke entuk dhuwit iki, dheweke urip .. Kita uga duwe wong kaya ngono ing Rusia, mung dheweke ngidak aku .. dheweke diinjak lan dicekel tanpa ngeculake .. keprungu
    1. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 20:52
      +2
      Sayange, sampeyan oversimplifying yen mung babagan dhuwit ...
  7. Siberia19
    Siberia19 21. mars 2014 19:02
    + 16
    nonton lan nuduhake!
    1. kamulyan45
      kamulyan45 21. mars 2014 19:28
      +2
      Game opo iki???
      Lan bocah-bocah wadon apa frisky!
      1. Zeus
        Zeus 21. mars 2014 19:48
        +5
        Lan iki persis apa sing diterangake wong Prancis de Sade, lan Sacher-Masoch Austria.
    2. sso-250659
      sso-250659 21. mars 2014 19:41
      +7
      kasus klinis sadomasochism. kene revels ing asor, lan banjur orgasme wedi lan ngremehake liyane ...
    3. mad
      mad 21. mars 2014 19:54
      +6
      PPC! Lan iki pahlawan Ukraina?! Dheweke kudu diobati utawa pindhah menyang geyropa, wong-wong miskin kasebut dihormati banget ing kana ... Lan luwih becik ngisi kanthi lengkap, yen ora, dheweke bakal nemokake apa sing dikarepake ing pakunjaran Rusia lan paukuman bakal mudhun.
    4. Revolver
      Revolver 21. mars 2014 19:59
      +8
      Nanging sing dadi 3.14 zdit? Lungguh ing kursi kanthi sikil lan aja ngayun. Sampeyan perlu saka posisi ngadeg lan karo kabeh obat bius. Mungkin malah kebodhoan sing sethithik bakal ngilangi dheweke. Lan ora menarik kanggo nonton. negatif
      1. starhina01
        starhina01 21. mars 2014 20:37
        +6
        Saiki dheweke bakal entuk kanggo urip kaya iki, lan ora mung saka wong wadon, nanging uga saka saben wong sing pengin, amarga dheweke cenderung kanggo iki. wong bodho Nalika aku mbayangno dheweke mlaku ing dalan lan kabeh wong nimbang dheweke, dadi luwih tenang ing jiwaku lol
      2. Teknisi MAF
        Teknisi MAF 22. mars 2014 04:49
        0
        Oh yoyo! Wow, "otak koktail! Klitschko dijupuk maneh ing tinju, Buzychko ing sadomaso, padha karo Yaytsenyukh?
    5. S-300
      S-300 21. mars 2014 20:39
      +3
      iku cetha apa Nazi apa karo sederek ing kaloro, tandha indelible.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. Aku maca warta
      Aku maca warta 21. mars 2014 21:40
      +2
      1) Iku dudu dheweke.
      2) Dheweke bakal ngumumake yen dheweke disiksa dening pasukan khusus Rusia.
      1. wong Slav
        wong Slav 22. mars 2014 00:23
        +2
        Sepur, s..ka, ngebaki sirahe)))
  8. tnship2
    tnship2 21. mars 2014 19:04
    + 11
    Sedhih banget! Ketoke ing Eropa dheweke mutusake kanggo mecut pedhang sing karat iki lan rada gawe anyar. Nasionalisme kanthi bentuk radikal banget nular. Uni Soviet ngobati wasir nasionalis iki nganti suwe sawise perang. : Pakunjaran nyerah. . Ojo nyerah- mandeg nembak! Dheweke bakal dadi alat sing ora duwe pikiran ing tangan sing salah. Dheweke dhewe ora ngerti apa sing ditindakake.
    1. ora utama
      ora utama 22. mars 2014 00:41
      +1
      Kutipan saka tnship2
      Sedhih banget! Ketoke ing Eropa dheweke mutusake kanggo narik pedhang sing karat iki lan rada gawe anyar.

      Dheweke lali babagan Munich lan kabeh sing kedadeyan sawise iku!... Utawa mungkin dheweke mutusake kanggo nyoba kaping pindho? Ing kasus apa wae, kahanan kasebut ngganggu banget!
  9. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 21. mars 2014 19:05
    + 19
    Tumindak Nazi lan Nazi sing metu maneh ora dadi "antik terkenal." Iki liyane ...

    ing Lviv - fasis nyata mlaku-mlaku. Kanthi senjata.
    Ing dina liyane padha ngethok sirahe mantan polisi, Letnan Kolonel Petrenko, urip. Lan padha butted sirah iki kanggo sawetara jam ing sadawane jalur trem ing tengah Lviv. Dheweke ujar manawa ing Lvov dheweke pancen mateni lan ngethok Rusia. Biasane - mantan polisi lan militer.

    Rusia ninggalake Lvov sacara massal.

    http://takie.org/news/zveri_so_lvova/2014-03-21-9523

    Padha bener ing Lutsk.
    1. Aku maca warta
      Aku maca warta 21. mars 2014 21:42
      +7
      Kita duwe padha. Aku bakal ngomong ngendi, nanging aku wedi
  10. mamont5
    mamont5 21. mars 2014 19:05
    +7
    pengikut Nazisme. Mung ana siji pungkasan.
  11. delfinN
    delfinN 21. mars 2014 19:07
    + 12
    Sawise iku malah kanca-kanca partai, sing mimpin kampanye presiden Viktor Yushchenko, adoh saka dheweke.
  12. Ora apik
    Ora apik 21. mars 2014 19:11
    +6
    Tumindak ala ora mbutuhake akeh kapinteran...
  13. kristal
    kristal 21. mars 2014 19:17
    + 20
    dhaftar ora kalebu kerusuhan lan gelut ing Odessa - nalika Farion mutusaké kanggo terus pidato ing kene.
    Ora ana tindakan kanggo ngobong bendera Odessa ing Lviv - ing umum lan resmi.
    Nanging banjur kita bisa nampar tamu tamu, lan dina iki padha kabeh Pahlawan Maidan, lan kita separatis ...
    1. kamulyan45
      kamulyan45 21. mars 2014 21:14
      +4
      Kepiye carane sampeyan bisa nandhang kabeh iki?
      Aku katon kene ing turis wareg lan involuntarily
      njupuk nesu kuwi ... saka mung pikiran sing wong sandi
      saiki nandhang sangsara, nanging kok padha luwih ala tinimbang sampeyan? Banjur, mesthi
      Aku ngerti sing wong ora duwe apa-apa karo wong-wong mau malah luwih saka kita
      lagi ngapusi.
  14. wong sopan
    wong sopan 21. mars 2014 19:19
    + 19
    wong Ortodoks ndeleng carane akeh ketepakan. Sing pretyaya marang Gusti Allah, lan sing ora pretyaya, delengen apa sing kelakon. wong Ukraina sing pengin manggon ing free, negara tentrem duwe berkah saka Gusti Allah kanggo iki lan dhukungan saka kabeh kuwoso, unbending lan gedhe wong RUSIA!
    16 Maret - Referendum kabeh-Crimean (kalebu kutha Sevastopol) dianakake ing Crimea - ing sangisore naungan Katedral Kabeh Bapa Pendeta saka Gua Kiev.
    17 Maret - Adhedhasar Pranyatan Kamardikan lan asil referendum, Republik Crimea diproklamasiake minangka negara merdika lan berdaulat, kanthi kutha Sevastopol nduweni status khusus. Ing dina sing padha, Presiden Rusia nandatangani dekrit sing ngakoni Republik Crimea minangka negara sing merdika lan berdaulat. Parlemen Krimea kanthi cepet nyiapake rancangan perjanjian internasional babagan gabung karo Federasi Rusia - ing sangisore naungan Pangeran Daniel saka Moskow sing sah.
    18 Maret - Prajanjèn internasional ditandatangani babagan diakoni Crimea lan Sevastopol menyang Rusia - ing pangayoman saka St Lukas, Uskup Agung Confessor Simferopol.
    21 Maret - Présidhèn Vladimir Putin nandatangani undhang-undhang babagan ratifikasi persetujuan bab mlebuné Crimea lan Sevastopol menyang Rusia. - Ing tutup saka Ikon saka Basa Allah "Tandha".
    Mung wong wuta ora bakal weruh yen Gusti Allah saka swarga wis mberkahi kabeh. Lan para pinituwa kinurmatan ing Kiev-Pechersk, ngerti apa sing bakal teka ing Ukraina sing gelisah, dipasrahake marang kita, Rusia, ngurus kabeh mayuta-yuta wong iki. Lan Theotokos Maha Suci mberkahi kabeh wong sing melu iki. Aja nglawan Gusti Allah. LAN RUSIA!!!
    1. wong liyo595
      wong liyo595 21. mars 2014 19:31
      +9
      uga rampung, aku ndhukung kanthi lengkap, aku ngerteni kanthi bener ........ lan wong-wong Krimea bakal ngrayakake Paskah Kristus ing Rusia Ortodoks.
      1. PENZYAC
        PENZYAC 21. mars 2014 22:42
        +4
        Kutipan saka: strannik595
        uga rampung, aku ndhukung kanthi lengkap, aku ngerteni kanthi bener ........ lan wong-wong Krimea bakal ngrayakake Paskah Kristus ing Rusia Ortodoks.


        Lan kanggo Paskah, Bandera kudu dicekel siji-siji lan endhog "dicet".
  15. Alex95
    Alex95 21. mars 2014 19:22
    +7
    Ukrainia dhewe wis ngalembana "pahlawan" iki kanggo rong puluh taun, saiki padha katon ing geng Bendera urip.
  16. darksoul
    darksoul 21. mars 2014 19:31
    +3
    Dheweke ujar manawa Klitschko ora duwe papan ing politik, nanging miturut pendapatku, dheweke digawe kanggo Rada Ukrainia. ngguyu
    1. tukang lempar
      tukang lempar 21. mars 2014 23:09
      0
      Sedulur-sedulur Emelianenko kudu mlebu, ana wong sing bisa ndeleng bokonge))
  17. andrei332809
    andrei332809 21. mars 2014 19:34
    +3
    Aku ora ngerti apa? ing "Kashchenko" kabeh spesialis ing vacation?
    1. Pertapa
      Pertapa 21. mars 2014 19:56
      +9
      Kutipan saka: andrei332809
      Aku ora ngerti apa? ing "Kashchenko" kabeh spesialis ing vacation?



      Iki sing seger. Ketoke, Bank Nasional Ukraina, dipimpin déning pamaréntah Yatsenyuk menyang mangsa padhang, mutusaké kanggo liquidate hryvnia rauh. Lan ing wektu sing padha, bagean saka wong bebarengan karo.
      Sumber utama Bank Nasional Ukraina wis siyap kanggo numpes hryvnia

      Sawise nganalisa informasi iki, kita bisa kanthi aman ngomong sing sabanjuré "revolusi nasional" kasil rampung karo rampokan banal saka wong biasa lan pengayaan cetha saka oligarki. Siji nemu perasaan sing padha mutusake kanggo mbusak hryvnia "tanpa gangguan lan bledug." Paling ora, ora ana tembung babagan iki ing media, lan mulane, bisa dianggep yen ing sawetara titik populasi mung bakal ngadhepi kebutuhan kanggo ijol-ijolan hryvnias kanthi kurs sing nggegirisi kanggo mata uang anyar. Mangkono, pamrentah anyar bakal nyoba ngatasi utang domestik. Kaya biasane, sampeyan ngerti sapa sing bakal nandhang sangsara.

      Ing tampilan kabeh ing ndhuwur, patriot nyata Ukrainia lan billionaire Ihorek Kolomoysha ngirim salam geni kanggo kita kabeh, manggonke taruhan carane akeh yuta Ukraina wektu iki bakal liquidated, amarga padha ora pas menyang pasar.
      1. Tersky
        Tersky 21. mars 2014 21:01
        +6
        Kutipan: Ascetic
        Ketoke, Bank Nasional Ukraina, dipimpin déning pamaréntah Yatsenyuk menyang mangsa padhang, mutusaké kanggo liquidate hryvnia rauh.
        Lan iki nglawan latar mburi kasunyatan sing sacara teoritis rega gas kanggo Ukraina bisa udakara $ 500. Ing wektu sing padha, sanajan kanthi rega $ 400 saben 1000 meter kubik, defisit imbangan pembayaran negara bakal tuwuh meh sapratelo - nganti udakara $ 20 milyar, adoh ngluwihi 10% saka PDB, sing katon kaya bencana total. Utang "Energi" mung pucuk gunung es utang Ukrainia. Ing istilah finansial, bisnis Ukrainia pribadi katon luwih elek tinimbang negara - ing taun-taun pungkasan wis "ngembangake" amarga koleksi utang sing larang lan jangka pendek. Akibaté, ing taun finansial iki, "pemilik pribadi" kudu mbayar $ 34,8 milyar - tokoh astronomi kanggo bisnis Ukraina sing asring ora nguntungake. Sauntara kuwi, aset finansial saka ndhuwur Ukrainia mung gedhe ing skala Ukraina - contone, gagasan "sarwa" saka Brzezinski, sing ngusulake kanggo ngumpulake milyar saka oligarki kanggo mulihake ekonomi, ing kasunyatan cukup absurd. . Gelombang standar perusahaan tumuju menyang Ukraina, sing bakal diperparah dening ketidakstabilan politik lan akibat sing dikarepake saka perang gas, disusul karo ambruk Ukraina. Iki "panguwasa" ora ngerti, utawa ora pengin ngerti apa bokong padha climbing menyang, lan apa jurang sing bakal push wong Ukraina menyang. Ing tembung liyane, apa aku ngomong bab? Dheweke butuh wong-wong ing Maidan, lan saiki dheweke dadi ballast kanggo dheweke ..
        1. PENZYAC
          PENZYAC 21. mars 2014 22:52
          +3
          Padha corny "kertu ijo" ing Amerika Serikat pribadi bisa metu kanggo awake dhewe, uga, lan 30 euro ing wektu sing padha.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. kamulyan45
        kamulyan45 21. mars 2014 21:33
        +3
        Ya, iki perlu, kaya rong tetes Santa Claus ing pasuryan!
        Lan ana bajingan yak tenan!
    2. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 22:46
      0
      Kutipan saka: andrei332809
      Aku ora ngerti apa? ing "Kashchenko" kabeh spesialis ing vacation?


      Ana mung ora cukup perawat.
    3. tukang lempar
      tukang lempar 21. mars 2014 23:10
      +1
      padha duwe taun liyane kanggo menehi hasil karo Baba Leroy, nanging kene padha ora duwe daya, kene 2 Doctors - "Nagant" lan "Mauser" mung bakal bantuan.
  18. Ivan 63
    Ivan 63 21. mars 2014 19:35
    +5
    Kanthi kami iki, kabeh wis jelas, nanging aku mbaleni kanggo ngremukake sampeyan dhewe!
  19. jPilot
    jPilot 21. mars 2014 19:41
    +9
    Sayange kanggo nyatakake, nanging supaya kabeh bisa kedadeyan, Ukraina kudu ngombe tuwung kasebut dhewe lan ing ngisor, dheweke dhewe nglairake iki kanthi idin tacit. Ana cara metu, nanging dheweke dhewe kudu teka lan miwiti tumindak.
    1. stalkerwalker
      stalkerwalker 21. mars 2014 19:53
      +5
      Kutipan saka jPilot
      Ana cara metu, nanging dheweke dhewe kudu teka lan miwiti tumindak.

      Aku setuju karo bitterness - iku perlu kanggo tiba painfully ing dhengkul supaya straighten munggah karo kamulyan.
      1. Pertapa
        Pertapa 21. mars 2014 21:51
        + 11
        Kutipan saka: stalkerwalker
        Aku setuju karo bitterness - iku perlu kanggo tiba painfully ing dhengkul supaya straighten munggah karo kamulyan.


        Ing kalodhangan iki, ana kiriman sing apik, wis mlaku ing internet

        Editorial "New York Times". 19.03.2024/XNUMX/XNUMX.
        WONG RUSIA MANEH NAMPANG SING!!!



        Nalika, ing taun 1991, USSR rampung, kabeh umat manungsa progresif mutusake yen DUNIA KULON sing menang perang "dingin" sing wis ana wiwit taun 1946.
        Ya, aku kelingan euforia saka kamenangan iki !!! Nilai Barat wis menang! Ora ana liya sing nyegah prosesi demokrasi ing saindenging planet! Ora bakal ana perang maneh, amarga ora ana alesan!
        Kita banjur mikir. Lan ana saben alesan kanggo iki!
        Uni Soviet pecah dadi 15 republik sing rusak ...
        Kanthi ati nurani sing entheng, kita nulis 1/6 tanah kasebut, kajaba kadhangkala, mainake saben liyane, nindakake "revolusi oranye", nindakake apa sing dibutuhake supaya ora bisa metu saka kekacauan lan ninggalake rangking. saka "donya katelu" ...
        Carane salah kita padha!
        Nyatane, Rusia ora kalah ing Perang Dingin. Padha mung metu saka iku, rightly pracaya sistem sing diwakili USSR ora cocog karo kasunyatan wektu lan iku perlu kanggo nindakake modernisasi jero - ing basa militèr iki disebut - kanggo mundur kanggo regroup pasukan. lan tegese.
        Carane cendhak memori sajarah kita - Rusia tansah nindakake iki nalika padha duwe mungsuh serius ing ngarepe! Malah Napoleon sarwa, sawise dijupuk Moscow ing 1812, iku manawa wis menang. Hitler, mung 30 km saka Moskow ing mangsa salju taun 1941, ora mangu-mangu yen asil perang kasebut minangka kesimpulan sing wis ditemtokake ... Kepiye kabeh rampung - kita ngerti ...

        Ono kedadean opo?

        Rusia, pura-pura menehi kamenangan, ngidini kita nuduhake sapa sejatine kita. Ora ketompo carane pait iku kanggo ngakoni, nanging iku bener ... Kita wiwit ngebom saben wong sing ora setuju karo kita ing paling bab, kita ora menehi peduli babagan hukum internasional, sinking kanggo titik sing kita publicly ngapusi. Dewan Keamanan PBB, kita kanthi sukarela ngethok jagad peta, kita ngasingake sekutu Eropa, kita dhewe nggawe krisis sing nyebabake ekonomi jagad ... Ya, ya, kita tumindak kaya banteng ing toko cina ...

        Lan 2014 teka.
        Rusia kanthi gampang lan mung nggabungake Crimea dhewe ... Dheweke njupuk lan nindakake.
        Lan kita ora bisa nindakake apa-apa. Umume. Amarga ora ana telung komponen dominasi kita ing volume sing dibutuhake - panguwasa internasional, kekuwatan finansial, tentara sing bakal siap perang kanggo kepentingan geopolitik kita ...

        Menapa malih, dumadakan ternyata iki Rusia, juara hukum internasional, kaadilan lan karsane wong.

        Lan saiki aku katon sedih metu saka jendhela, ngendi referendum ing secession saka Amerika Serikat saka Texas njupuk Panggonan. Lan aku kudu ujar - kita nindakake kabeh dhewe ...

        Dadi - ora ana "perang dingin" antarane negara (blok), nanging ana kompetisi kanggo masa depan. Luwih tepate, prinsip sing bakal dibangun.

        Sampeyan ngerti asil.
        1. SPACE
          SPACE 21. mars 2014 22:55
          +5
          Kutipan: Ascetic
          WONG RUSIA MANEH NAMPANG SING!!!

          Ora bisa nerangake kedadeyan sawise 91 yen ora. Mungkin iku pancene wis ngrancang ndhuwur-rahasia operasi KGB? A konsesi taktik kanggo ngidini politisi pro-Kulon teka menyang kuwasa, kanthi bantuan kanggo mbangun maneh ekonomi, nggabungake menyang Kulon, nyilih lan nyegat inisiatif, minangka asil, gain kaluwihan strategis ing mangsa ... Utawa dening Providence saka ndhuwur.
          Komentar sampeyan kudu diowahi dadi artikel, ana apa-apa ...
    2. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 22:55
      +1
      Kutipan saka jPilot
      Sayange kanggo nyatakake, nanging supaya kabeh bisa kedadeyan, Ukraina kudu ngombe tuwung kasebut dhewe lan ing ngisor, dheweke dhewe nglairake iki kanthi idin tacit. Ana cara metu, nanging dheweke dhewe kudu teka lan miwiti tumindak.


      Kekarepan kanggo kebebasan lan gething marang Nazi kudu luwih kuwat tinimbang rasa wedi! Kaya mbah kakung ing WWII.
      Dheweke ora bakal lunga kanthi tentrem.
  20. kvnvolga2008
    kvnvolga2008 21. mars 2014 19:47
    +4
    Apik banget yen Park Ki-moon ketemu karo V.V. Lebokno. Mungkin klompok kerja internasional bakal mbukak mata para patron Kulon saka scumbags Ukrainia!
    1. niki233
      niki233 21. mars 2014 22:26
      +2
      sampeyan isih percaya yen PBB pengin ndeleng bebener, aku iri karo optimisme sampeyan.
  21. Kelevra
    Kelevra 21. mars 2014 19:51
    +6
    Nasionalis lan fasis, iki minangka abses ing awak Bumi! Dheweke kudu diremuk lan diremuk!
  22. Avas2006
    Avas2006 21. mars 2014 19:56
    +7
    Kutipan: Siberian19
    Siberian19 (1) dina iki, 19:02 anyar
    nonton lan nuduhake!

    Dadi sing dibutuhake saka jaksa!
  23. Ork-78
    Ork-78 21. mars 2014 19:58
    +2
    Inggih, BANDERLOGY!
    1. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 23:05
      0
      Kutipan: Ork-78
      Inggih, BANDERLOGY!


      KAA sing wicaksana wis ana ing dalan. ngguyu
  24. AleksPol
    AleksPol 21. mars 2014 20:02
    +4
    Kutipan saka: kvnvolga2008
    Apik banget yen Park Ki-moon ketemu karo V.V. Lebokno. Mungkin klompok kerja internasional bakal mbukak mata para patron Kulon saka scumbags Ukrainia!

    Dheweke ora bakal weruh apa-apa saka dheweke (kulon) mripat karo gendera belang lintang sing curtained
  25. S-300
    S-300 21. mars 2014 20:08
    +2
    Iku misale jek kanggo kula sing ano uno iki, utawa apa remnants saka fasis sing, robbing Ukraina bab pungkasan kiwa.
  26. delfinN
    delfinN 21. mars 2014 20:14
    +9
    Kepiye Ukraina gabung karo EU
  27. upasika1918
    upasika1918 21. mars 2014 20:16
    + 10
    Wong! Kabar anyar! Amerika nggawe dhaptar sanksi marang wong Finlandia sing duwe bisnis ing Rusia utawa duwe kontak karo Rusia. Dhaptar iku gedhe. Ing antarane "korban" yaiku presiden HC Jokerit! Para penggemar kaget.
    1. Turis
      Turis 21. mars 2014 22:51
      +3
      Aku wonder apa bakal ana dhaftar Cina? keprungu
  28. Komentar wis dibusak.
    1. v53993
      v53993 21. mars 2014 21:02
      +8
      Apa kita duwe saiki pasien madhouse dibebasake kanggo akhir minggu?
    2. sv68
      sv68 21. mars 2014 21:14
      +2
      lan sampeyan Pak lali mangan
    3. lapangan
      lapangan 21. mars 2014 21:30
      +2
      Kutipan saka AndreyHV
      Gusti! Jebakan mbanting ing dina. nalika Crimea ditampa ing Federasi Rusia.

      Apa sampeyan ngrokok, apa sing dilebokake?
    4. jupuk
      jupuk 21. mars 2014 21:42
      +5
      Kutipan saka AndreyHV
      Gusti!

      Cossack liyane mishandled .... Lan pinten padha mbayar, slicker ????

      Rating negatif
      Tambah menyang dhaptar ireng
      Jeneng lengkap: Andrew
      Kelompok: Pengunjung
      Tanggal riko: 21. mars 2014 20:47
      Tanggal registrasi: 20. mars 2014 20:53
      Publikasi: 1 [ Deleng kabeh publikasi ]
      Komentar: 4 [ Komentar pungkasan ]
      Rating: -561 +
    5. niki233
      niki233 21. mars 2014 22:29
      +1
      Kowe saka ngendi... mlumpat Maidan utawa rawa?
    6. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 23:14
      0
      Iki, kanthi kasempatan, dudu Navalny? Salah situs?
  29. Komentar wis dibusak.
    1. sinukvl
      sinukvl 21. mars 2014 20:42
      +4
      Sampeyan butuh perawatan, kancaku!
      1. PENZYAC
        PENZYAC 21. mars 2014 23:30
        0
        Kutipan saka sinukvl
        Sampeyan butuh perawatan, kancaku!


        Iki ora ditambani, mung cacat lan pondokan khusus kanggo wong edan.
    2. sv68
      sv68 21. mars 2014 21:17
      +4
      apa jaran Trojan dhewe teka kanggo sampeyan?
    3. lapangan
      lapangan 21. mars 2014 21:31
      +4
      Mlayu menyang EU bodho, mlayu kanthi cepet
      Kutipan saka AndreyHV
      Jaran Trojan wis teka.
    4. tukang gawe
      tukang gawe 21. mars 2014 21:56
      +4
      Jaran Trojan wis teka
    5. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 23:28
      +1
      Kutipan saka AndreyHV
      Sajrone 2014-2015, negara kaya Rusia bakal ora ana ...


      Ngimpi biru saka Brzezinski pikun lawas? Rusia kaya manuk Phoenix, sawise saben nyoba kanggo numpes iku mung dadi kuwat. Dadi ngomong Obama. Ayo dheweke nyoba ora ngrusak negarane. Sinau sejarah, sampeyan loro.
  30. mitridates
    mitridates 21. mars 2014 20:29
    + 13
    Nasionalis Ukrainia, ora kaya wong Rusia lan Belarusia, ora ngakoni kesatuan Slavia, nanging kanthi wuta perang nglawan Rusia kanggo kamardikan sing diragukan, sing, nyatane, malah ora perlu.
  31. pvv113
    pvv113 21. mars 2014 20:31
    + 12
    A KUMPULAN RAMS sing mbayangno titik EVOLUSI
  32. individu
    individu 21. mars 2014 20:46
    +4
    Iki minangka wedhus wedhus, sing nalika isih cilik bapake ora "nerangake" kanthi sabuk yen sampeyan kudu mbayar kabeh.
    Saiki wis diwasa lan bakal mbayar kabeh kanthi getih.
  33. Shelva
    Shelva 21. mars 2014 20:49
    +4
    Dheweke bakal duwe papan latihan kanthi monumen lan atribut liyane saka budaya "Yahudi". Saubengé pager sing dhuwur lan aja mangan - supaya wong-wong mau nyebutake awake dhewe.
  34. Komentar wis dibusak.
    1. jupuk
      jupuk 21. mars 2014 21:48
      +3
      Kutipan saka AndreyHV
      AndreyHV

      Bapak-bapak moderator, nyopot trik sing reged, tulung, baune.... negatif
      1. Pertapa
        Pertapa 21. mars 2014 22:36
        +1
        Quote: sniper
        Bapak-bapak moderator, nyopot trik sing reged, tulung, baune....


        Aja bebas mangan tombol. Sing luwih cepet pesen teka, luwih sithik kita bakal menehi panganan kanggo troll ...
    2. leonid
      leonid 21. mars 2014 22:00
      +1
      Ya, ana bubur ing sirah, dudu bubur, nanging sele, lan siji gyrus kanthi garis burik.
    3. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 23:34
      +2
      Kasunyatan sing Russian - mung babras, Amérika utawa Eropah - pati.
  35. Komentar wis dibusak.
    1. lapangan
      lapangan 21. mars 2014 21:32
      0
      Apa sampeyan kehabisan pil? iya ta? ek carane stomps
    2. PENZYAC
      PENZYAC 21. mars 2014 23:44
      +1
      Kutipan saka AndreyHV
      nanging Putin ora bisa nindakake liya, Yen ora, NATO bakal ngadeg ing Sevastopol lan Rusia dibantai ing Crimea. saiki mung perang.


      Ya, perang - dadi apa? Kanggo nindakake liya iku dadi pengkhianat. Dadi wedi karo asu ajag - lungguh ing omah. Ayo sing nemtokke wedi perang - bumerang tansah bali. Lungguh "ing mburi genangan gedhe" ora bakal bisa.
      PS Wektu iki aku sijine plus.
  36. Komentar wis dibusak.
  37. Sergey Sitnikov
    Sergey Sitnikov 21. mars 2014 21:03
    + 14
    Kutipan saka AndreyHV
    Ing taun 2014-2015, negara kaya Rusia bakal ora ana, saiki, ing wektu iki, tumindak pungkasan karusakan saka wong gedhe, negara gedhe wis ditindakake. Tragedi paling gedhe ing sajarah manungsa, karusakan saka kabeh peradaban, donya Rusia, wis teka ing tataran pungkasan. Jaran Trojan wis teka.

    Sapa sing sampeyan wedi kewan, Rusia? Elinga yen kita minangka conto, ilustrasi konsep sing padhang ADAPTASI, kita quintessence kekuatan, kita mung bisa ilang bebarengan karo kabeh wong, karo saben wong menyang native pungkasan saka pulo paling sepi Oseania)))) elinga troll mercantile - sanajan suket ora tuwuh sawise kita, sampeyan ora bakal nari ing mburi genangan ing balung kita ...
    Ya))), Aku kelalen nggawe godhok saka jaran - godhok "Trojan Horse", apa sampeyan ora bisa nyerna?
    1. Komentar wis dibusak.
  38. serg2.72
    serg2.72 21. mars 2014 21:03
    +7
    Kutipan saka AndreyHV
    nanging Putin ora bisa nindakake liya, Yen ora, NATO bakal ngadeg ing Sevastopol lan Rusia dibantai ing Crimea. saiki mung perang.

    Nulis akeh, sampeyan bisa mbantah, sampeyan ora bisa. Mung kok sampeyan mikir sing Navalny lan Nemtsov bakal katon, nanging kasunyatan sing Minin lan Pozharsky bisa katon nang endi wae ing wilayah atos ora dianggep. Lan bakal sepur maneh kanggo nyimpen Moscow lan Ukraina bebarengan karo?
  39. Ragoz
    Ragoz 21. mars 2014 21:38
    +3
    Supaya adoh, kuwi kolom kaping lima minangka Khahomada, Nemtsov, Kasyanov, Chubais, Gorbachev, Alekseeva, Novodvorskaya lan dana related Gorbachev, Yeltsin, asu. uga sing mlaku-mlaku ing ngeculke .. servitor pertahanan ing Rusia, ora ana sing apik, kajaba Maidan, ora ana sing dikarepake. duka
    1. Veteran
      Veteran 22. mars 2014 00:34
      +3
      Aku setuju. Kanggo iki, kita duwe conto Kamenangan Agung tanggal 9 Mei 1945, bali saka Crimea menyang pesisir asli, lan pidato Presiden kita babagan "Kolom Kelima". Cepet kita nyawiji watara Gendéra lan Anthem kita, luwih cepet kabeh Yudas iki bakal ngungsi menyang feeders ing sisih kulon .... Gusti Allah ngluwari Rusia!
  40. machinetchik_39
    machinetchik_39 21. mars 2014 21:50
    + 10
    Nguntal bledug! Aku bakal mbuwang reruntuhan Patung Liberty, lan ing omah putih aku bakal nulis "Salam saka Kaliningrad!" am
    1. DAYMAN
      DAYMAN 21. mars 2014 21:54
      +1
      Jeblugan patung iku, NGIMPI! apik
      1. niki233
        niki233 21. mars 2014 22:33
        +3
        lan kok wong wadon iku tumindak ala marang kowe, luwih-luwih wong Prancis.
        1. DAYMAN
          DAYMAN 21. mars 2014 22:53
          +1
          Iki minangka simbolis tinimbang, contone, bangunan Pentagon ...
        2. machinetchik_39
          machinetchik_39 22. mars 2014 00:10
          +1
          Lan sing bakal ngerti ana! Dheweke wis dadi Amerika luwih saka satus taun, meh pribumi ngguyu
  41. Alexander 3
    Alexander 3 21. mars 2014 21:58
    +5
    Kabeh gumantung marang awake dhewe.. Saka sikap kita nganti acara iki.
  42. DEZINTO
    DEZINTO 21. mars 2014 21:59
    + 10
    bliiiiin uga, aku ora ngerti apa-apa, kok padha bodho lan agresif?!?! Aku naif banget kan? Aku pracaya marang wong! Iku tansah misale jek kula sing wong! Lan aku tulus nesu lan duka nalika krungu lan ndeleng prilaku njijiki kewan kuwi. Aku durung cukup umur. Lan aku isih kaget yen wong bisa dadi nistha langka. Aku iki cingak dening kabar bab polisi muter karo sirah pegat ing Lviv, mung ahhh! Apa iki? bal Iblis ing kabeh negara?
    1. Saratovets
      Saratovets 21. mars 2014 22:45
      +1
      Dheweke duwe kompleks korban kaya Polandia!
    2. Aljavad
      Aljavad 21. mars 2014 23:13
      +1
      turu nalar nglairake monster
    3. Aku maca warta
      Aku maca warta 24. mars 2014 11:10
      0
      Iki prabédan antarane sampeyan. Dheweke mikir yen saben wong sing ora karo dheweke bodho, "titushki"
  43. Komentar wis dibusak.
  44. setan1666
    setan1666 21. mars 2014 22:03
    +4
    Iku medeni kanggo mbayangno apa sing bakal kelakon yen shobla iki ing setir Outskirts, lan Yankers (padha wis digunakake kanggo nglawan kita karo proxy) wiwiti lengen iki bodho apik-motivasi !!! Iku bakal luwih ala tinimbang perang limang dina! wong bodho
  45. pensiunan
    pensiunan 21. mars 2014 22:17
    +3
    Yuri Mikhalchishin

    Aku elinga maju apik tenan Stepan Mikhalchyshyn diputer ing Karpaty. Kayane ora sadurunge utawa sawise dheweke saka liga 1 ing Sat. USSR ora njupuk wong. Lan aku ndeleng dheweke ing pertandhingan karo Uralmash ing taun 80 utawa 79. Lan wiwit aku main pemain pertahanan ing tim muda lan tampil apik banget, sawise aku weruh Mikhalchishin nyuwek pertahanan Uralmash, aku, terus terang, kaget ...
    Ana uga grandmaster catur saka Lvov, Mikhalchishin. Dheweke main brazenly, wani, anyar ... Aku malah duwe kasempatan kanggo ngomong karo wong ... Apa padha tenan sederek karo banderlogs iki?
    1. Saratovets
      Saratovets 21. mars 2014 22:46
      +1
      Aku saka Saratov, nanging sayangé aku duwe sederek Banderlog saka Lviv, apa maneh, generasi Rusia ((
      1. apollo
        apollo 22. mars 2014 00:05
        0
        ngakak...
    2. PENZYAC
      PENZYAC 22. mars 2014 00:04
      +3
      Sayange, mayoritas Rusia (loro Ukrainia lan Belarusians) iku sederek getih saka banderlogs iki, mung padha (banderlogs) ora duwe nyawa, padha didol.
      1. lg41
        lg41 22. mars 2014 07:21
        0
        Galician minangka keturunan Celt. Sing. ing tingkat genetis, padha ora Slavs.
  46. muhomor
    muhomor 21. mars 2014 22:22
    +8
    Euforia maneh! Napa aneksasi Crimea dianggep minangka perang sing menang? Wis menang perang nganti saiki. Ora malah perang, nanging perang. Ing Ukraina, nesu saka populasi marang Rusia kanggo Crimea saiki multiplying. Malah sing ora banderlog. Ana kampanye liar kanggo demonize Rusia ing kabeh media Western. Padha pour slops Samsaya Awon saka Serbia ing siji wektu, Samsaya Awon saka ing 08.08.08. Oh, aku wedi yen bakal ana serangan sing energik banget ing saindenging jagad bebas, kanthi tujuan ngrusak ekonomi kita kanthi fatal. Loro-lorone ing diplomatik lan militer, lan sing paling penting ing informasi lan arah ideologis.
    1. Wadim12
      Wadim12 21. mars 2014 23:08
      +3
      Ora mungkin populasi Ukraina bisa nesu marang Rusia. Padha ngerti banget (sanajan ora kabeh) sing Crimea ora dijupuk saka wong-wong mau, nanging bali menyang panggonan asli.
      1. pilot8878
        pilot8878 22. mars 2014 01:34
        0
        Kancaku, ngandhani wong-wong sing lair ing Ukraina sawise 1991 babagan Crimea Rusia. Dheweke ora bakal percaya. Kanggo wong-wong mau, Crimea iku Ukrainia.
    2. PENZYAC
      PENZYAC 22. mars 2014 00:07
      0
      Sing bener, apa sing dadi, sing ora bisa dihindari.
    3. lg41
      lg41 22. mars 2014 07:27
      +1
      Wong normal - warga Ukraina - seneng karo wong Krimea. Lan media Ukrainia nyuarakake posisi mastere. wartawan minangka "sektor tengen" ing informasi lan arah ideologis
  47. rkty666
    rkty666 21. mars 2014 22:33
    +9
    Kyiv lan kabeh negara, nyoba kanggo dijupuk nasionalis guwa. Tanpa bantuan saka Kulon, wong-wong sing cilaka iki ora bisa njupuk langkah. Ora suwe, oh ora suwe, jagad iki bakal nggegirisi ndeleng wabah apa sing ditindakake.
    1. tukang lempar
      tukang lempar 21. mars 2014 23:18
      +3
      Sejarah ora mulang sapa wae, wabah coklat bakal diwiwiti maneh saka Eropa.
      Lan sakperangan alesan aku eling - 1940, perang antarane Jerman lan Inggris wis ana. Banjur Pak Eden (kaya Mentri Angkatan Udara ing Inggris) nggawa rencana bom ing Jerman, lan banjur ana tembung sing nengsemake - "Tuan-tuan, nanging sampeyan ngusulake kanggo ngebom properti wong liya."
  48. Stalker
    Stalker 21. mars 2014 22:45
    +1
    Kutipan: Pashhenko Nikolay
    Ya, ana apa-apa lan Klitschko bakal main ing klub kasebut. Ora ana aturan kanggo gelut. Wong saka Emelianenko kudu dikirim menyang kono.

    Nang endi wae, mungkin... ngguyu
    1. Pashhenko Nikolay
      Pashhenko Nikolay 21. mars 2014 22:59
      +2
      Ing kene, sing luwih enom mesthi bakal luwih pinter tinimbang sing luwih tuwa, lan luwih kuwat tinimbang sing luwih tuwa lan luwih pinter, amarga dheweke ora munggah ing guano iki.
    2. apollo
      apollo 22. mars 2014 00:30
      0
      Mugi padha ora nguntungke Kalichko iki
  49. skifd
    skifd 21. mars 2014 22:47
    +2
    Bank Nasional Ukraina nyiapake kanggo numpes hryvnia

    Dina iki, 14:24 • Pub.: alex7su • Ndeleng: 34297 • Komentar: 32 • Acara Donya Kanggo kabeh penampilan, Bank Nasional Ukraina, dipimpin déning pamaréntah Yatsenyuk menyang mangsa padhang, wis mutusaké kanggo liquidate hryvnia rauh. Lan ing wektu sing padha, bagean saka wong bebarengan karo. Yen sampeyan mikir aku edan, aku menehi saran supaya sampeyan ngerti apa sing bisa ditemokake. Bubar, surat menarik muncul ing Internet, ing ngendi pegawe saka perusahaan Jerman Giesecke & Devrient ngelingake marang sanak-sedulur Ukrainia babagan ambruk sistem finansial Ukrainia:
    "
    Rampung : http://politikus.ru/events/15223-nacbank-ukrainy-gotovitsya-unichtozhit-grivnu.h


    tml
    1. Aku maca warta
      Aku maca warta 22. mars 2014 00:26
      0
      palsu.
      1) sawetara derajat pangayoman.
      2) bocor banget iki "bocor".
  50. DEZINTO
    DEZINTO 21. mars 2014 22:48
    +5
    Wong duwe kenangan sing cendhak! We are ing jangkah kaya .... apa sih Mars, kita pindhah ing bunderan !, karo macem-macem derajat saka sukses, (nggih, aku mung filosofi sethitik), ndamel kanggo rembulan, lan banjur ayo anggota .. ngukur roket. Ha! nggih? Sanadyan pembangunan utawa aspirasi, supaya kita bakal njupuk tanah saben liyane kabeh kita urip! Umumé, ora menarik! Aku kanggo ibu Rusia karo kabeh atiku, lan ing sadawane dalan, mung kita duwe cukup akal sehat lan bakal kanggo mulihake urutan. Elingi majalah taun 60-an, artikel sing apik babagan penaklukan, babagan prestasi wong!, Aku nandheske PEOPLE, ora ana eksklusivitas nasional, wong-wong dicritakake, lan wong ngimpi langkah anyar ing sejarah. Iku pesen sing bener! Lan saiki!? Yat negara kesempatan raksasa wis ambruk, kabeh wong mbagi tanah maneh. Eh.
    1. PENZYAC
      PENZYAC 22. mars 2014 00:14
      +1
      Kutipan saka DEZINTO
      Wong duwe kenangan sing cendhak! We are ing jangkah kaya .... apa sih Mars, kita pindhah ing bunderan !, karo macem-macem derajat saka sukses, (nggih, aku mung filosofi sethitik), ndamel kanggo rembulan, lan banjur ayo anggota .. ngukur roket. Ha! nggih? Sanadyan pembangunan utawa aspirasi, supaya kita bakal njupuk tanah saben liyane kabeh kita urip! Umumé, ora menarik! Aku kanggo ibu Rusia karo kabeh atiku, lan ing sadawane dalan, mung kita duwe cukup akal sehat lan bakal kanggo mulihake urutan. Elingi majalah taun 60-an, artikel sing apik babagan penaklukan, babagan prestasi wong!, Aku nandheske PEOPLE, ora ana eksklusivitas nasional, wong-wong dicritakake, lan wong ngimpi langkah anyar ing sejarah. Iku pesen sing bener! Lan saiki!? Yat negara kesempatan raksasa wis ambruk, kabeh wong mbagi tanah maneh. Eh.


      Sampeyan bener, aku uga mikir.