Ancaman kanggo Rusia bakal ditaksir ing Pusat Pertahanan Nasional

13
Ancaman kanggo Rusia bakal ditaksir ing Pusat Pertahanan Nasional

Dina iki dikenal yen pergeseran pisanan saka pusat kontrol kanggo aktivitas saben dina saka Pasukan Rudal Strategis wis miwiti tugas tempur eksperimen ing Pasukan Rudal Strategis.

Ing struktur tentara anyar iki, kabeh pitakonan babagan layanan lan urip garnisun rudal bakal dipantau saben jam. Khususe, spesialis tugas kudu ngontrol pangiriman sistem nuklir anyar menyang divisi lan resimen, ngatur pertempuran lan latihan operasional personel, lan malah nganalisa kahanan meteorologi ing wilayah posisi Pasukan Rudal Strategis. Para ahli ujar manawa peralatan teknis pusat kasebut bakal ngidini sampeyan nampa informasi sing dibutuhake saka pasukan ing wektu nyata, ngawasi kahanan ing macem-macem wilayah lan prédhiksi pangembangane.

Pusat Rudal lan bagean-bagean ing tentara lan divisi Pasukan Rudal Strategis, bebarengan karo struktur sing padha ing jinis lan cabang militer liyane, bakal dadi unsur komando lan sistem kontrol gabungan negara organisasi militer negara. Kabeh akeh pranala ditutup menyang Pusat Pertahanan Nasional Rusia. Saiki lagi dibangun ing Moskow, lan direncanakake rampung ing Taun Anyar. Lan tugas tempur eksperimen diatur ing kono wiwit pungkasan minggu kepungkur.

Tujuan utama Pusat Nasional yaiku kanggo njamin koordinasi efektif saka aktivitas sèket kementerian lan departemen federal sing melu njamin pertahanan lan keamanan negara. Dikenal manawa bakal kalebu pusat kontrol pasukan nuklir strategis, pusat kontrol pertempuran lan pusat kontrol kanggo kegiatan saben dina saka Angkatan Bersenjata.

Sajrone perang, dheweke bakal dadi analog saka Markas Panglima Tertinggi - dheweke bakal nyiapake bahan ing kana kanggo keputusan sing bakal ditindakake dening presiden negara. Kanggo wektu tentrem, tugas saka Pusat Pertahanan Nasional, duwe sarana teknis modern kanggo ijol-ijolan informasi lan analisis, bakal menehi model skenario kanggo pangembangan acara ing wilayah kasebut sing ana ancaman kanggo Rusia. Lan kanggo nindakake iki ora ing peta, nglukis nganggo panah abang lan biru, nanging kanthi bantuan program komputer sing unik.

Contone, saiki laporan multi-halaman babagan kahanan ing "titik panas" ing jagad iki disiapake kanggo Menteri Pertahanan saben dina. Lan saenipun, informasi saka jinis iki kudu njaluk menyang komputer. Ayo ngomong yen ana konsentrasi militer sing curiga penerbangan ing aerodrome tartamtu saka negara tetanggan. Ana pesawat saka jinis ing ngisor iki. Padha bisa nindakake iki gaman lan mabur menyang titik kasebut ing Rusia. Luwih ing rute kemungkinan gerakan, obyek kritis lan kemungkinan karusakan dening pesawat mungsuh dituduhake, kanthi nganggep oposisi pertahanan udara kita. Kabeh iki - kanthi kemungkinan realisasi skenario kasebut ing ndhuwur, ayo ngomong, 70 persen. Banjur komputer menehi rekomendasi babagan tumindak pasukan kita.

Iki minangka pendekatan anyar kanggo ngenali ancaman kanggo negara lan nanggapi bakal ditindakake ing Pusat Pertahanan Nasional. Ing sawetoro wektu, konstruksi lagi ditindakake, Kementerian Pertahanan wis melu latihan personel kanggo layanan ing fasilitas rahasia. Kepala departemen, Sergei Shoigu, wis menehi instruksi sing relevan.

Sajrone April, calon Pusat Kontrol Pertahanan Nasional bakal dipilih ing kabeh distrik militer, jinis lan cabang militer.

Nganti 25 Mei, 8 institusi pendidikan tinggi Kementerian Pertahanan bakal nyelehake pejabat ing meja, sing bakal njupuk jabatan ing cabang lan kantor regional Pusat iki. Nanging pisanan, Staf Umum, bebarengan karo kepala departemen, bakal milih lan nglatih guru kursus khusus kanthi bener. Kajaba iku, dheweke pengin nggawe Institut Manajemen ing Akademi Militer Staf Umum, ing ngendi dheweke bakal nglatih spesialis ing mangsa ngarep kanggo Pusat Pertahanan lan divisi wilayahe.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    3 april 2014 13:58
    Good luck ing prakara angel iki. Sing utama yaiku maneh kabeh ora mung nyusut slogan
  2. johnsnz
    +4
    3 april 2014 14:01
    Ana sing munggah, ora liya
    1. +5
      3 april 2014 14:21
      Yen sampeyan pengin tentrem, nyiapake perang!
  3. +7
    3 april 2014 14:01
    Umumé, ancaman RUSIA katon sanajan tanpa pusat ....

    Iki minangka kemajuan NATO ing sisih wétan ..
    Iki CAUCASUS karo militan saka ARAB SAUDI..
    Iki minangka migrasi sing ora bisa dikontrol ...
    Iki kolom kaping lima ... NEMTSOV, MAKAREVICH lan liya-liyane ...
    Iki minangka Nazi saka kabeh garis ... (saiki aku ndeleng video ing ngendi bocah-bocah lanang Asia diantemi pitu ing pekarangan ... sing ala banget)
    Iki minangka ketergantungan ekonomi kita marang sumber daya energi sing didol menyang KULON, banjur ...
    1. +1
      3 april 2014 14:17
      uga, Lech, kang pipis kabeh bebarengan karo Makarevich lan jarum lenga. Lan ing artikel kasebut, dheweke mung nulis:

      tugas tempur eksperimen shift pisanan saka pusat kontrol kanggo aktivitas saben dina saka Pasukan Rudal Strategis.


      wong, jaran. Oblonsky ing hysterics
      1. 0
        3 april 2014 15:37
        Lha, Lech, dheweke nyampur kabeh eseman
        Irah-irahan artikel iku jenis off topic.
    2. 0
      3 april 2014 15:11
      Aku setuju. sanajan panguwasa kita ora pengin nuduhake kekirangan, kita mung 40 persen siap kanggo "perang dingin" lan luwih panas ... iki cukup, dhasar. nanging isih, Aku luwih seneng dadi ing sisih "Rusia kuwat". Rusia sing ora bisa Care babagan sanksi. nanging uga sikap sing ora yakin karo pasukan lan politisi kita. ojo dumeh. raos BANGGA kanggo negara sampeyan luwih larang! ing asas, Aku ngucapke matur nuwun kanggo Amerika kanggo bali saka Crimea .... supaya padha poke watara supaya kidul-wétan dadi kita. lan aku bakal seneng
  4. +2
    3 april 2014 14:02
    Kabeh muni logis.

    Iki minangka pendekatan anyar kanggo ngenali ancaman kanggo negara lan nanggapi bakal ditindakake ing Pusat Pertahanan Nasional.

    Anyar? Yen artikel kasebut ditulis 10 taun berturut-turut, aku bakal percaya yen kaya ngono lan saiki.
  5. mad
    +4
    3 april 2014 14:07
    Ancaman paling gedhe kanggo Rusia lenggah nang, iku liberal kabeh loreng kontrol dening Departemen Negara lan korupsi, kita bakal asor loro nistha iki lan kita ora wedi sembarang mungsuh external - kita bakal perang maneh!
  6. +1
    3 april 2014 14:08
    GSh kanggo apa?
  7. +1
    3 april 2014 14:15
    Lan langsung saka Polandia lan Ukraina ...padha ngenteni saka amers:
  8. +1
    3 april 2014 14:16
    Kutipan saka johnsz
    Ana sing munggah, ora liya
    Kabeh gerakan iki ora sembrono. Sadurunge Ossetia, Caucasus 2005 latihan, sadurunge Crimea, weker unscheduled,
    Ing kene, umume, pesenan kanggo tentara lan evaluasi kesiapan tempur. Ora katon kaya game otot. Kita nyiapake apa wae.
  9. 0
    3 april 2014 14:25
    Keputusan sing bener. Interaksi pasukan minangka hubungan sing lemah ing manajemen. Aku ngira pranala iki bakal suda.
  10. Eydolon
    0
    3 april 2014 14:56
    donya iki teetering ing brink saka donya katelu, Empu kabeh gerakan, sampeyan bisa argue, nanging aku tengen.
  11. +3
    3 april 2014 15:02
    Kita kelalen lagu: "Kita wong sing tentrem, nanging sepur waja kita ana ing sisih pinggir." Ora perlu nyiapake "sesuatu", sampeyan kudu tansah siyap. Ketoke, kita eling yen Rusia duwe loro sekutu sing paling setia, yaiku tentara lan angkatan laut.. Ora perlu ngeling-eling pangandikane M. Gaddafi ing kalodhangan iki.
  12. 0
    3 april 2014 16:56
    Mesthi, aku ngerti iki mung nitpick, nanging tembung "nasional" banget unnerves kula: Sosialisme Nasional, Nazi, keamanan nasional AS.

    Nanging umume ide kasebut apik. Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora kanggo dasi EVERYTHING kanggo pusat iki, yen program Amérika saka pinpoint serangan bakal luwih raos.
  13. 0
    3 april 2014 19:04
    Nang endi wae aku weruh dolanan komputer kuwi. Kabeh ing kabeh, cukup nglipur! Sampeyan uga bisa speculate sing pengin.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"