"Berkut" nyebar swiwi ing Ukraina

224
"Berkut" nyebar swiwi ing Ukraina


Iku nyenengake kanggo ndeleng crita saka rapat Dewan Keamanan PBB ing Ukraina, kang kepala NATO, Anders Rasmussen, hovered liwat Sergey Lavrov, meh katon menyang mripate. Nanging dheweke mung nuduh Rusia nyebabake kerusuhan ing Donbass ...

Carane nerangake? Carane nerangake kabeh Rasmussen iki, karo "NATO tau panginten kanggo nyerang Rusia", Farionov karo "makhluk iki pantes mung siji bab - pati", Tymoshenko karo "nembak karo nuklir. gaman"," hares coklat - bajingan penyayang ", para demonstran sing tentrem karo" kita tentrem, nanging sapa sing ngucapake tembung sing nglawan bakal diantemi ", Turchinova karo" minoritas nasional Rusia ", kabeh Euromaidan iki kanthi motto:" Sapa ora mlumpat iku Muscovite ”?

Ana panjelasan, sing diomongake dening Maydanuts dhewe: "padha bocah-bocah"! Kabeh saka militan neo-fasis Yarosh nganti Rasmussen lan Catherine Ashton karo Nuland! Miturut alesan naif childishly sing, lan kekejeman. "Dheweke ora nyebut awake dhewe fasis, mula dheweke dudu fasis!" Mulane, nalika ketemu karo wong diwasa kaya Lavrov lan Putin, dheweke katon ing mripate kaya punk nakal.

Sawise kabeh, Rasmussen ngerti dhewe yen NATO-Uni Eropa iku kucing sing padha mangan lemak Rusia - Ukraina. Lan saiki dheweke ngeculake buntut: Aku ora pengin, dheweke teka dhewe! Lan dheweke pura-pura kaget: lan kenapa South-East Ukraina mbrontak?

Ana akeh alasan kanggo pambrontakan ing Donbass, nanging ana siji sing utama: iki prestasi Berkut, getih sing diwutahake ing Euromaidan. Oposisi heroik Berkut kanggo "Sektor Tengen" Bandera ngungkapake bebener sing nggegirisi: Euromaidan minangka tambahan kanggo Nazi Bandera, dheweke ngapusi lan mung nganggo "sandhangan Ukrainia" - dheweke sejatine ora Ukrainia, nanging coklat-Galician.

"Berkut" ing lurung-lurung Kyiv dicethakaké bebener liyane elek, ngandika: "Moscow konco kita!" Dheweke nuduhake kabeh wong kanthi mripate dhewe yen Washington ana ing mburi kudeta ing Kyiv, dheweke ngontrol wong Bandera, lan mbayar gething marang Rusia. Sing ndhelikake "protes spontan": mung revolusi, ora ana sing pribadi!

"Berkut" iki kaulungaké ing Kyiv, nanging mbalekake saka jotosan iki, lan njupuk mati ing native South-East, Ukraina Anyar Rusia. Lan dudu pejuange dadi titik pertumbuhan fisik protes, saka ngendi pemberontakan populer lair. Senajan iki penting banget.

Ingkang langkung wigatos inggih punika kasunyatan bilih ing tigang wulan Berkut nglawan militan neo-Nazi ing Maidan, wonten titik balik ing sentimen sosio-politik ing Ukraina, ingkang ndadosaken pambrontakan rakyat.

Bandera propaganda saiki sculpting ngapusi anak anyar babagan pasukan khusus Rusia, bandit lan teroris ing Donbass: "padha anak." Lan wong-wong mau bakal bali menyang bolongan goroh dhewe. Yagene Rusia kudu ngenalake pasukan khusus, kanggo mbukak dhewe kaya ngono, nalika ora perlu, nalika ana Berkut ing sisih kidul-wétan!

Nanging Rusia eling lan bakal tansah elinga iku Berkut sing mbukak mata donya kanggo fascism Galicia anyar. Sing dadi daya tahan Berkut sing nggugah Kidul-Wétan Ukraina, nuwuhake sentimen anti-Maidan, rally, lan pungkasane, Front.

"Operasi anti-teroris" saka junta Kyiv ing Kidul-Wétan minangka deklarasi perang marang populasi sing nganggo basa Rusia, kita kudu ngadhepi bebener! John Brennan, direktur CIA lan, ternyata, kurator koloni Ukrainia ing Amerika Serikat, ora disdain teka ing Kyiv lan wong menehi pesenan perlu. Washington dipeksa kanggo ngenali riko rahasia saka direktur CIA, lan langsung sabdho karo goroh childish: direktur CIA (!) Nindakake istimewa diplomatik efforts ing Kyiv! "Onizhedeti" kabeh ana!

Intervensi Washington kaya ngono bakal ngganti: Rusia ora bakal ninggalake wong-wong dhewe ing sisih kidul-wétan! Idin saka Dewan Federasi kanggo ngirim pasukan menyang Ukraina ing cilik saka kabutuhan urgent tetep ing pasukan. Rasmussen ngerti iki, lan mulane dheweke kuwatir kaya bocah: obrolan serius diwiwiti.

Sawise kabeh, cara demokratisasi sing biasa - bom saka udhara - ora mungkin. Ana gupuh ing Eropah: populasi ora pracaya propaganda Western, clichés babagan "demokrasi" lan "kabebasan" wis suwe digandhengake dening wong awam prasaja karo goroh anyar lan perang anyar, acara ing Ukraina wis misahake aturan. kelas, sanajan tekanan saka Washington lan njaluk solidaritas Atlantik.

... Iku simbolis sing Amerika Serikat nandhang losses pertempuran pisanan ing Donbass: bab rong puluh Amerika ilang cedhak Donetsk, ketoke mercenary, ketoke mercenary banget angel, yen John Brennan kuwatir bab nasibe. Ora bisa nemokake dheweke ...
Iki carane Rusia ngrusak donya Amerika unipolar ing Ukraina, lan Berkut minangka manuk gelut!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

224 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    17 april 2014 09:05
    Nah, iku apik lan wis "ngomong" karo ridges, dadi kanggo ngomong ing inti.
    1. + 40
      17 april 2014 09:13
      Ora ana gunane ngomong karo wong-wong mau. Dheweke budheg lan basane ala - ora bisa nerjemahake kanthi bener saka basa Rusia.
      1. +9
        17 april 2014 09:29
        Kutipan saka Geisenberg
        Ora ana gunane ngomong karo wong-wong mau.



        Mulane, tembung "ngomong" ing tandha petik lan render.
        1. + 70
          17 april 2014 10:04
          aran Apa jenis Amerika ilang cedhak Donetsk7 Ora ana Amerika ana ... Mungkin sawetara poachers teka .. Kanggo nyekel iwak kanggo spawning? eseman
          Mercenaries, iki ... kepiye ... profesional ... dheweke ... ngliwati sawetara poin, kaya sing ditulis Amerika ... Dheweke mesthi bisa ... lol Ora ana siji-sijia ... Simbah mesthi nggatekake ... Nanging ora ngerti ... Dadi kabeh omong kosong. nglirik lol
          1. + 30
            17 april 2014 10:57
            Ssh, meneng. Kenapa sampeyan mecat agen? Mbah Rusia, Soviet minangka jaringan counterintelligence layanan khusus kita. Sampeyan ora kudu nglakoni maneh.
            1. + 40
              17 april 2014 12:47
              Quote: Mareman Vasilich
              Mbah Rusia, Soviet minangka jaringan counterintelligence layanan khusus kita. Sampeyan ora kudu nglakoni maneh.

              telat. Agen kasebut miwiti fase pungkasan operasi kasebut. likuidasi.
          2. +8
            17 april 2014 11:21
            Goose mburu wiwit, padha "geese".
            1. RND
              +6
              17 april 2014 12:00
              Kapethik saka: cesar65
              Goose mburu wiwit, padha "geese".

              Wong-wong Bandera padha bunker ing siji wektu, lan iki ketoke ngurutake dhewe. Kepala mudhun ...
            2. + 15
              17 april 2014 12:20
              padha jago, dudu geese.
            3. 0
              19 april 2014 22:19
              "Onizhedeti" ngenalaken kertu trump - pasukan khusus "onizhegusi". Wedhus wis ilang.
          3. Viktor Shmagin
            +8
            17 april 2014 19:05
            Garudha emas wis ngethok angsa liar, yen ora, dheweke mabur ing kene, panimash, kaya ing omah, utawa ing Irak sing ora maju, dheweke ora ana ing endi-endi, nanging dudu manuk dara, mula dheweke mabur.
          4. WKS
            0
            18 april 2014 10:15
            Mungkin mercenaries iki lungguh karo Kalash ing barricades ing Donbass?
          5. svetachalmers
            0
            19 april 2014 08:33
            persis, persis! ora ana wong! ngguyu
        2. StolzSS
          0
          18 april 2014 00:42
          Ya, kirzachi kita banget sopan lan omong-omongan karo kabeh, muga-muga ana wektu kanggo ngobrol kanthi rinci hehe))) sedulur
          1. Komentar wis dibusak.
      2. + 24
        17 april 2014 10:02
        Kutipan saka Geisenberg
        Ora ana gunane ngomong karo wong-wong mau. Dheweke uga budheg

        Tendangan apik saka sikil ing kuping, nambani budheg kanthi apik.
        1. + 16
          17 april 2014 10:07
          Kutipan: Alexander Romanov
          Tendangan apik saka sikil ing kuping, nambani budheg kanthi apik.

          Halo kickboxer! Apa sampeyan diwulang nalika cilik yen gelut iku ora apik? ngguyu Nanging minangka dhokter, ing pangertèn saka dhokter, sampeyan mung sampurna njlèntrèhaké cara perawatan ... apik lol
          1. +4
            17 april 2014 10:16
            Kutipan saka domokl
            Nanging minangka dhokter, ing pangertèn saka dhokter, sampeyan mung sampurna diterangake cara perawatan

            Kuna nanging bisa dipercaya nglirik
            hi san hi
          2. +3
            17 april 2014 11:19
            Kutipan saka domokl
            minangka dhokter, ing pangertèn saka dhokter, sampeyan mung sampurna njlèntrèhaké cara perawatan ...

            Bener, efek kasebut, ing pangertene anane utawa ora ana pangrungu, ora mesthi diwujudake, nanging ndadekake otak ing panggonane ... lol
          3. +3
            17 april 2014 14:24
            Kutipan saka domokl
            Kutipan: Alexander Romanov
            Tendangan apik saka sikil ing kuping, nambani budheg kanthi apik.

            Halo kickboxer! Apa sampeyan diwulang nalika cilik yen gelut iku ora apik? ngguyu Nanging minangka dhokter, ing pangertèn saka dhokter, sampeyan mung sampurna njlèntrèhaké cara perawatan ... apik lol

            ing groin kanggo sujud, lan ing kuping kanggo krungu! nyegah ora mung budheg nanging uga dissent
        2. +3
          17 april 2014 11:01
          Kutipan: Alexander Romanov
          Tendangan apik saka sikil ing kuping, nambani budheg kanthi apik.

          Ora mung ... iki minangka obat sing wis kabukten lan uga mbantu wuta.. buktine nglirik
        3. +5
          17 april 2014 12:06
          Kutipan: Alexander Romanov
          Tendangan apik saka sikil ing kuping, nambani budheg kanthi apik.

          Aku kenal sekolah misuwur saka massagers-terapis ngguyu
        4. +1
          17 april 2014 12:23
          Kutipan: Alexander Romanov
          Tendangan apik saka sikil ing kuping, nambani budheg kanthi apik.
          lol apik
        5. +5
          17 april 2014 13:02
          Kutipan: Alexander Romanov
          Tendangan apik saka sikil ing kuping, nambani budheg kanthi apik.

          Sasha, saka sampeyan mung ana siji saran ala kanggo wong enom. Dina-dina Hong Gil Dong meong wis liwati lan bukti yen sikile kaya penyangga. Kanggo ngadeg ing wong-wong mau, ora kanggo gelombang. Ing perang werna, kanthi inept balancing, ing 95% saka kasus kaya posisi awak, nalika wentis outstretched diunggahake ndhuwur tingkat sabuk, iku ndadékaké kanggo kasunyatan sing golek dhewe diuripake.
          Iki aku, minangka mantan setengah mayit, sing digawa bali saka gelut mbayar kaping pirang-pirang ing 90s (analog saka modern "campuran gelut"), lan aku ngomong bab latihan ballet kuwi.
          Ana tangan - supaya tlatah karo wong-wong mau. Ngadeg mantep ing sikilku. Inggih, ing sawetara kasus, dhengkul kanggo awak.

          Lan wiwit aku wanted kanggo pindhah menyang otolaryngologists. Sampeyan kudu ngetrapake perawatan kasebut kanthi "obat rakyat" sing diusulake kanthi ati-ati.
          Ana kesalahan medis. Kasus sing abot banget, mbutuhake wektu istirahat sing dawa kanggo pasien.
          1. +5
            17 april 2014 15:25
            Aku elinga nonton gelut petinju kita kaya Zhirov (10 taun wis liwati, aku ora ngelingi persis jeneng mburi) karo Amerika. , mung bisa diterangake dening luck. Dadi Rusia karo Crimea kenek kita "mitra" ing untu ing partai sing padha panginten padha menang ing Ukraina.
            1. +3
              17 april 2014 19:49
              Oleg Maskaev-Khasim Rahman!!! Kalah sing paling brutal, lan asisten sing tatu ing mburi ring!
              1. +2
                18 april 2014 16:47
                Perang iki ana ing kene http://www.youtube.com/watch?v=NCSxCD_tGfY
                1. sps
                  0
                  19 april 2014 19:49
                  Katon MASKAYEV HANDY THANKS FOR LINK
            2. +2
              17 april 2014 21:38
              Ya, aku elinga nonton pertandingan iki karo adhiku ing dacha ing b / w TV lan meh dadi asem. Nanging dumadakan .... Kita wis mlumpat metu menyang dalan, lan tanpa ngomong apa-apa karo nangis: "Ayayay mateni wong ireng ..."))) Aku ngelingi wayahe iki kanggo dangu)))
          2. 0
            17 april 2014 15:54
            Kutipan saka ptah
            Sash, saka sampeyan mung ana siji saran ala kanggo wong enom.

            Lan sampeyan ora bakal ngarep-arep liyane saka dheweke
          3. yulka2980
            +1
            18 april 2014 03:47
            Aku nonton gelut iki! Fedor Emelianenko! Apik banget!!! apik
      3. 0
        17 april 2014 18:57
        Ah dadi kasus obrolan lan sejatine sifate lanang. Lan minangka karakter sing misuwur, "tembung kasebut diwenehake marang kanca Maxim."
      4. 0
        19 april 2014 14:15
        "Yatsenyuk menehi ultimatum marang Rusia supaya "langsung ngetrapake apa sing ditandatangani ing Jenewa"

        Rincian: http://www.regnum.ru/news/polit/1792801.html#ixzz2zKFl3W7g
        Panggunaan materi apa wae mung diidini yen ana hyperlink menyang kantor berita REGNUM

        Kutipan iki sepisan maneh nandheske kasekengan lengkap iki supaya disebut-. pemerintah kanggo dialog: disarm lan ngosongake kabeh bangunan administratif ing sisih kidul-wétan, lan kita bakal teka saka Galicia lan sijine iku supaya. P.r.i.d.u.r.o.k utowo kelangan kumingsun?
    2. +4
      17 april 2014 09:14
      Perlu supaya tentara bayaran kaya Powers ing sawijining wektu diadili dening pengadilan rakyat, sanajan pengadilan apa sing nglawan tentara bayaran ...
      1. +7
        17 april 2014 09:24
        Kita kudu nyekel wong-wong mau lan ngomong, nyekel wong-wong mau ing panggonan sing intim, lan gabungke menyang Internet.
        1. +8
          17 april 2014 10:19
          Elang emas kudu dadi pangeling marang lembaga penegak hukum sing saiki bakal nyerang kutha-kutha ing Ukraina wétan babagan cara panguwasa nganggep prajurit sing setya.
          Conto sing apik banget!
          1. + 11
            17 april 2014 10:50
            Kutipan saka ASed
            Elang emas kudu dadi pangeling marang lembaga penegak hukum sing saiki bakal nyerang kutha-kutha ing Ukraina wétan babagan cara panguwasa nganggep prajurit sing setya.

            Oh, pasukan keamanan ora nganti! Pitakonan, apa sing arep kita mangan?
            Penjabat Presiden Ukraina, Ketua Verkhovna Rada Oleksandr Turchynov nandatangani Undang-Undang No. 1190-VII "Ing Amandemen Tumindak Legislatif Tertentu Ukraina Babagan Nguatake Material lan Dhukungan Keuangan Kemampuan Pertahanan Negara", miturut situs resmi Parlemen. .

            Miturut doc, sajrone nyiapake pertahanan bersenjata negara utawa pertahanan yen ana agresi bersenjata utawa konflik bersenjata, pendanaan pertahanan nasional negara, Angkatan Bersenjata Ukraina, latihan mobilisasi lan mobilisasi bisa uga ditindakake kanthi biaya. saka sumbangan amal individu lan entitas legal kanthi cara sing ditemtokake dening Kabinet Menteri.
            Sumber: http://polemika.com.ua/news-143605.html
            xxx
            Cekakipun, ora ana dhuwit, drive dhuwit!
            1. +5
              17 april 2014 11:05
              Quote: Egoza
              sajrone persiapan kanggo pertahanan bersenjata negara utawa pertahanan yen ana agresi bersenjata utawa konflik bersenjata, pendanaan pertahanan nasional negara, Angkatan Bersenjata Ukraina, latihan mobilisasi lan mobilisasi bisa uga ditindakake kanthi biaya sumbangan amal saka individu lan badan hukum kanthi cara sing ditemtokake dening Kabinet Menteri.

              Smile.., utamané kanthi cara sing ditemtokake dening Kabinet Menteri., Kabinet Menteri bakal nemtokake sapa lan pira sing bakal dirampog lan dicopot kanthi sukarela kanthi sukarela miturut gendera sumbangan ...
              1. +4
                17 april 2014 12:04
                Kutipan: Tersky
                nyuwek ing wangun sukarela dipeksa miturut gendera sumbangan.

                Aku takon ponakanku: apa sampeyan ngirim 5 hryvnia menyang tentara? ngguyu
                Nanging dheweke kandha marang kanca-kancane yen dheweke ngirim supaya ora lara patriotisme. lol
                1. 0
                  17 april 2014 23:43
                  Aku dikirim, Aku dhewe ngawula ing Square, padha ora keluwen, nanging ora banget apik karo cemilan.
            2. +4
              17 april 2014 11:10
              Quote: Egoza
              Oh, pasukan keamanan ora nganti! Pitakonan, apa sing arep kita mangan?


              Ya, kabeh wong ora nganti! Kabeh padha sibuk!
              Iku ora nganti Nazi! Persis sadurunge Uji Coba Nuremberg. Lan sawise dheweke, pemain biasa nandhang paukuman sing pantes!
              1. 0
                18 april 2014 10:30
                Kutipan saka ASed
                Quote: Egoza
                Oh, pasukan keamanan ora nganti! Pitakonan, apa sing arep kita mangan?


                Ya, kabeh wong ora nganti! Kabeh padha sibuk!
                Iku ora nganti Nazi! Persis sadurunge Uji Coba Nuremberg. Lan sawise dheweke, pemain biasa nandhang paukuman sing pantes!

                Sawetara mlayu menyang Kanada. Saiki empedu teka saka kono.
            3. +4
              17 april 2014 11:18
              Quote: Egoza
              Inggih, paling GIVE soko!

              Sugeng siang Lenochka! tresna
              Apa Putin ora kuwat kanggo ngontrol junta kanthi menehi dhuwit kanggo tentara Ukraina? Ana lapangan sing wiyar kanggo negosiasi bisa mbukak nganti sampeyan bisa ambegan! Lan aku, kanggo bageanku, bakal nulungi iwak ...
              1. 0
                18 april 2014 21:18
                Iki minangka ide xoroschja, Poderschivaju
          2. +6
            17 april 2014 12:59
            Berkut minangka pahlawan! Apa sing bisa dakkandhakake, kabeh wong ndeleng langsung ing TV.
          3. 0
            17 april 2014 23:40
            Ya, dheweke uga bisa nggabungake iki, sanajan ing Ukraina, nyuda pasukan keamanan minangka game sing paling populer ing kalangan politisi.
        2. +4
          17 april 2014 11:02
          Mercenaries katon ing njaba lapangan hukum, supaya sampeyan bisa nindakake apa wae!
          1. 0
            17 april 2014 18:05
            Lan saka ngendi informasi kasebut teka yen 20 potongan kasebut ilang?
            1. +4
              17 april 2014 18:57
              Satus wong ireng mlaku-mlaku menyang Ukraina. Ora ana panganan sajrone seminggu - lan isih ana 80.
        3. 0
          17 april 2014 11:21
          Kutipan saka comprochikos
          Kita kudu nyekel wong-wong mau lan ngomong, nyekel wong-wong mau ing panggonan sing intim, lan gabungke menyang Internet.

          Utawa bisa uga duwe aturan - aja nyerah urip, ya ...?
        4. Komentar wis dibusak.
        5. +1
          17 april 2014 11:40
          Yen dheweke ora ana lan nenek-nenek ora weruh dheweke, banjur kepiye carane sampeyan bakal njupuk bal? Lan kasunyatan sing padha ora malah ing Donbass, tanpa Internet, geese bakal ngenali. Angsa iku manuk sing paling pinter, ngerti cuaca nganti nem sasi.
        6. 0
          17 april 2014 13:12
          banjur Turchinovs iki, endhog, julukan.
      2. +3
        17 april 2014 10:50
        Kutipan saka ShturmKGB
        Perlu supaya tentara bayaran kaya Powers ing sawijining wektu diadili dening pengadilan rakyat, sanajan pengadilan apa sing ditindakake kanggo tentara bayaran.


        Yen iki bener babagan tentara bayaran, iki apik banget, amarga tentara bayaran ora ana ing hukum, mula ora ana gunane kanggo dolanan karo wong-wong mau. dadi ing pakulinan.
    3. +4
      17 april 2014 10:16
      Umumé, sampeyan kudu njupuk langkah-langkah pembalasan sing padha marang wong Amerika lan wong Maidan, yen rong puluh iki isih urip, lan aku rumangsa urip, banjur gawe video lan ujar manawa wong Maidan ora metu saka sisih wétan. lan ora nyukupi kabeh syarat, banjur endhog Amerika bakal digantung ing ceri Ukrainia lan dikirim menyang saindenging jagad, aku yakin junta bakal mundur sesuk lan ninggalake Kyiv, Amerika bakal nglirwakake lan ngedol kabeh wong, mula iki gambar pangilon kanggo sampeyan.
      1. +6
        17 april 2014 10:36
        Aja diapusi, tentara bayaran minangka pakan meriam, sing utama yaiku ngrampungake tugas, liyane minangka sekunder.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +1
          17 april 2014 11:43
          Rega pakan meriam angsa bakal mundhak.
      2. 0
        17 april 2014 13:02
        Ngganti menyang Bout karo Yaroshenko, 1 kanggo 10 lan proyek wis rampung.
    4. +9
      17 april 2014 10:26
      Iku angel ngomong karo Bandera lan Galicians saiki sawise Maidan.
      Nalika nelpon:
      1. Sampeyan uga kudu ngerti basane, sing, kanthi cara, akeh tembung saka basa Polandia lan ing sisih wétan, sing nganggo basa kasebut ora mesthi ngerti wong Kulon.
      2. Kepiye carane sampeyan bisa ngomong karo dheweke yen padha mlumpat bebarengan? Sawise kabeh, yen sampeyan ngomong karo Muscovites, sampeyan kudu gallop, yen ora, sedulur-sedulurmu bakal ngomong, sampeyan ora gallop, tegese sampeyan nunggang.
      3. Kepriyé anggonmu ngomong karo wong-wong mau, yèn dikandhakake: "Yagene kowe teka mrene nggawa gaman?" Maydanovite wis lali carane komunikasi minangka manungsa. Wong-wong sing wis nilar karya, buruh tentrem, maca buku, lan mung ngrungokake pamane saka sebrang samodra - dheweke saiki bisa jiggle slogan.
    5. +3
      17 april 2014 11:00
      Sampeyan kudu ngomong karo wong-wong mau ing basa favorit, basa daya! Yen sampeyan jiwitake siji titik perih favorit karo lawang, padha langsung dadi manut!
    6. + 10
      17 april 2014 14:49
      Sampeyan ora bisa ngomong karo Nazi, kajaba: "330 bedhil saben kilometer ngarep" !!! Fasis sing apik yaiku fasis sing mati !!! Eyang kakung kita ing taun 1941-45 ngerti iki lan ditindakake kanthi kualitatif. Lan kasunyatan sing "dheweke bocah", dadi "lokomotif kudu remuk nalika lagi teko" !!! Monyet-banderalogs, mlumpat menyang chant: "Sapa sing ora mlumpat iku siji ..." ora perlu maneh pendidikan, nanging mung karusakan total. Humanisme pasca perang sing ana hubungane karo pengkhianat, UPAshists, lan sampah liyane, wis nyebabake kasunyatan manawa sampah iki saiki mlaku ing dalan-dalan ing sprat borderlands, wilayah Bandera ing Ukraina, lsp. Banjur dheweke bakal njupuk, ora bakal ana sing mlaku (lan dadi "conto urip" kanggo wong enom!
      1. 0
        17 april 2014 20:31
        Aku ndhukung sampeyan kanthi lengkap. Aku wis nulis, Kamerad Stalin ora rampung.
    7. Validator
      +1
      18 april 2014 15:28
      Tulangan wis teka ing Berkut - gelut kucing
  2. +6
    17 april 2014 09:07
    Sing sapa nekani kita nganggo pedhang, bakal mati dening pedhang!
    1. KOH
      + 10
      17 april 2014 10:15
      Sapa sing marani kita nganggo pedhang bakal nyembeleh awake dhewe...
    2. + 13
      17 april 2014 10:21
      Quote: Behemoth
      Sing sapa nekani kita nganggo pedhang, bakal mati dening pedhang!


      Sapa kang bakal marani kita kalawan pedhang,
      OPK iku ketinggalan jaman. :)
      (lelucon KB lawas)
    3. xan
      +2
      17 april 2014 14:41
      Quote: Behemoth
      Sing sapa nekani kita nganggo pedhang, bakal mati dening pedhang!

      Sapa sing marani kita nganggo pedhang tanpa nuthuk, iku kaget!
  3. Zelen
    +1
    17 april 2014 09:14
    Waca newsru.com, acara sing padha nanging nganggo saus sing beda))))
    1. +5
      17 april 2014 09:39
      Kutipan saka Zelen
      Waca newsru.com, acara sing padha nanging nganggo saus sing beda))))



      Kita duwe macem-macem saus.
      1. +3
        17 april 2014 11:28
        Kutipan saka Zelen
        Waca newsru.com, acara sing padha nanging nganggo saus sing beda))))


        Warta warta favoritku. Miturut cara, liwat dheweke aku nemokake Review Militer!
        Beda ing macem-macem tampilan. Yen sampeyan nambahake Rusia 24, CNN lan Euronews, sampeyan entuk Swan, Kanker lan Pike.

        Nanging sampeyan nelpon kanca-kanca waras ing Odessa utawa Nikolaev, lan piye wae tiba ing panggonan dhewe.
  4. +3
    17 april 2014 09:14
    ... Iku simbolis sing Amerika Serikat nandhang losses pertempuran pisanan ing Donbass: bab rong puluh Amerika ilang cedhak Donetsk, ketoke mercenary, ketoke mercenary angel banget, yen John Brennan kuwatir bab nasibe.

    Lan apa sing sampeyan kuwatir? Ayo perusahaan asuransi kuwatir, isih akeh sing isih ana ....
  5. + 22
    17 april 2014 09:15
    Iku simbolis sing Amerika Serikat nandhang losses pertempuran pisanan ing Donbass: bab rong puluh Amerika ilang cedhak Donetsk, ketoke mercenary, ketoke mercenary banget angel, yen John Brennan kuwatir bab nasibe. Ora bisa nemokake dheweke ...

    Iku simbolis yen tentara bayaran wis Ical ... Teh ora kanggo bocah-bocah njupuk lan ilang. Lan "Berkut" saiki wis Panggonan tengen ing Donbass lan South-East, padha bakal dadi inti, komponèn ngatur watara kang wong bakal musataken. Iki bakal dadi tanggepan asimetris kanggo Pravoseks lan, muga-muga, saiki ora ana sing bakal nahan para pejuang yen miwiti nembak lan mbuwang koktail Molotov. Scum mangertos mung kekuatan, nanging supaya padha squeal ing PBB - kita duwe rock ana - Churkin.
    1. + 12
      17 april 2014 09:30
      Churkin umume wong enom. Histeria kasur iki dilebokake sacara periodik. Ya, lan "wakil demokrasi" liyane uga menehi goyang.
      1. + 13
        17 april 2014 10:13
        Iku wektu kanggo menehi ganjaran marang dheweke !!!!! Iku amarga saraf wong iku wesi, digawe saka rod baja !!!! Apa sing Lavrov, apa sing Churkin !!!!
        1. +1
          17 april 2014 17:29
          Sabenere, aku mesthi wis rusak dening rambute karo pasuryan bab meja salah siji saka "demokrat" iki utawa paling reprimanded ing Rusia kuna.
        2. 0
          17 april 2014 20:21
          Quote: tundra
          Iku wektu kanggo menehi ganjaran marang dheweke !!!!! Iku amarga saraf wong iku wesi, digawe saka rod baja !!!! Apa sing Lavrov, apa sing Churkin !!!!

          V.V. Mayakovsky kanthi ora sengaja kelingan:
          Kuku bakal digawe saka wong-wong iki!
          Luwih kuwat ora bakal ana ing jagad kuku!
    2. 0
      17 april 2014 09:52
      Kutipan: Corsair0304
      Iku simbolis sing mercenary wis Ical

      Ing negara kita tegese "Ketemu lan ilang" ing umum "Kirdyk" kanggo wong-wong mau.
      1. +1
        17 april 2014 10:56
        Aku mikir yen dheweke isih bakal menehi kesaksian ing pengadilan, nalika ngadili para pimpinan junta Kyiv. Punika link menyang artikel bab "ilang 20 karyawan PMC." http://www.e-news.in.ua/in-ukraine/7585-20-sotrudnikov-chvk-greystone-byli-vzyat
        yv-plen-na-blok-postu-mezhdu-harkovom-i-slavyanskom.html
    3. +5
      17 april 2014 10:55
      Kutipan: Corsair0304
      Iku simbolis sing mercenary wis Ical


      Mbok ana sing kelingan lelucon lawas: pesen TASS. Armada Amerika kaping 6 ilang ing Laut Mediterania. Armada kita ora rugi.
    4. +1
      17 april 2014 10:59
      Kutipan: Corsair0304
      Iku simbolis sing mercenary wis Ical.

      Dadi KGB sialan iki nyoba! Dadi "Kebebasan" prihatin !!!

      Merdika ngandika bab ngarsane agen KGB antarane panguwasa Ukrainia anyar belay

      Wakil Rakyat Ukraina VO "Svoboda" Oleksandr Mirniy ngumumake yen panguwasa Ukrainia anyar duwe agen KGB. Dheweke mratelakake panemume kasebut ing saluran TV 112 Ukraina.

      "Wong-wong sing padha ing daya, padha cetha mangertos apa padha dilakoni. Amarga Svoboda dina iki mbutuhake dhaptar agen KGB dibukak lan kita, aku, bakal sinau akèh bab wong-wong sing ing kuwasa, kalebu saiki," - ngandika politisi.

      Dheweke uga nyathet yen SBU lan intelijen digunakake kanggo Federasi Rusia. "Layanan Keamanan ora bisa digunakake kanggo kita lan intelijen ora bisa digunakake kanggo kita. Kita dilayani dening Layanan Keamanan lan intelijen Federasi Rusia. Kita isih duwe agen FSB ing Layanan Keamanan Ukraina lan intelijen, aku yakin, "ujare..

      Sumber: http://polemika.com.ua/news-143606.html
      1. +2
        17 april 2014 11:09
        Quote: Egoza
        Wakil Rakyat Ukraina VO "Svoboda" Oleksandr Mirniy ngumumake yen panguwasa Ukrainia anyar duwe agen KGB.

        Wong mlarat wis ilang. wong bodho
        KGB yaiku USSR. Kayane lagi wae metu saka koma. wassat
        Quote: Egoza
        Aku yakin manawa kita duwe agen FSB nganti saiki, ing Layanan Keamanan Ukraina lan intelijen.

        Jeneng, sandhi, penampilan?
        Aku pengin ngerti pahlawanku. aran
        1. +1
          17 april 2014 13:21
          ora KGB, nanging NKVD, utawa OGPU. Aku persis koma, lan mbokmenawa ana maneh.
          1. +4
            17 april 2014 19:00
            Ayo, apa ana kanggo peteng - Cheka.
      2. +2
        17 april 2014 11:22
        Quote: Egoza
        Svoboda ngumumake anané agen KGB ing antarane panguwasa Ukrainia anyar

        Inggih, yen mangkono, banjur padha direkrut nalika isih spermatozoa ...
      3. 0
        17 april 2014 20:35
        Lenochka, dadi luwih apik, tegese padha bakal udan saben liyane.
    5. 0
      17 april 2014 21:29
      Kutipan: Corsair0304
      ana kita duwe rock - Churkin.
      Dheweke katon kaya kepala akuntan ing pabrik Soviet, lan genggeman padha: "hey, sampeyan, ora bonus seprapat - aku ndeleng sampeyan, kaya ing toko, supaya sampeyan ana ing kamar udud, ing kamar udud utawa metu saka kamar udud! Apa sampeyan ngluwihi rencana? pira sing kurang rampung? Nanging kanthi swara sing tenang lan kanthi tampilan sing cerdas. Padha banget padha ing katon.
    6. Komentar wis dibusak.
  6. vedross
    +7
    17 april 2014 09:15
    Rusia tangi lan tangi saka dhengkul!
    1. + 15
      17 april 2014 09:49
      Kutipan saka vedross
      Rusia tangi lan tangi saka dhengkul!

      Rusia ora tau ngadeg ing dhengkul. Lan ora bakal ngadeg.
      Nanging liyane wis mesthi sijine lan bakal sijine!
      .
      Ati-ati ing giliran.
      1. + 21
        17 april 2014 10:38
        Solovyov ngandika apik: "kabeh wong mikir sing Rusia wis ing dhengkul kanggo 20 taun, nanging dheweke mung lacing munggah berets dheweke."
      2. 0
        17 april 2014 10:59
        Bener! sedulur Bakal bet!!!
      3. +3
        17 april 2014 20:38
        oh uga, elinga 90. ngendi padha kita supaya vtdross plus.
    2. +1
      17 april 2014 10:58
      Rusia wis suwe tangi nalika Putin dadi kuwasa, lan saiki bakal ana Ukraina, mula mbukak mata!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        17 april 2014 11:51
        Apa sampeyan tangi bojone esuk?
        bakal.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        17 april 2014 21:43
        Kutipan saka xbhxbr-777
        Rusia wis suwe tangi nalika Putin dadi kuwasa, lan saiki bakal ana Ukraina, mula mbukak mata!
        Mbalik ing taun 1999, dheweke nyetel jam weker, lan nalika Gusinsky dibuwang metu saka negara, aku dadi penggemar setia. Lan sampah liberal ana ing pasukan ing wektu sing, nanging ora digatèkaké kaya pug gajah.
        Lan kanthi "Berkut" dheweke nindakake kanthi apik! Dheweke janji kerja ing Rusia. Saiki, wong lanang sejati iki wis entuk mburi sing bisa dipercaya, lan junta minangka sekring potensial ing f...
  7. lex
    +7
    17 april 2014 09:18
    "Pamrentahan" Ukraina saiki yaiku sing ngluwihi kabeh pamrentah sadurunge ing trik, sing sadurunge dheweke bisa njaga Ukraina lan saiki ora bakal nulungi apa-apa amarga mung siji jeneng sing isih ana saka Ukraina, yaiku Berkut sing padha sadurunge. pungkasan lan sing dikhianati lan saiki dituduh kabeh dosa wis nuduhake carane acara bakal berkembang saben dina bakal luwih akeh sing njupuk sisih kidul-wétan sing ora ngakoni panguwasa saiki, lan panguwasa nindakake. ora ngerti iki sing karo nambah meksa ing pemberontak padha njaluk oposisi kuwi saka sing mbokmenawa kudu mbucal ing roto ing sisih kulon, lan banjur yen padha duwe wektu.
  8. +6
    17 april 2014 09:18
    Mung kawujudan sadar saka tugas siji nindakake mukjijat lan kadhangkala feats gedhe. Lan senadyan kekacoan lengkap ing printah saka Berkut ing dina - saben wong ing vacation, wong ngadeg. Unit khusus iki, sing ora ana sing ngerti babagan wingi, wis entuk pakurmatan saka saindenging jagad.
  9. +7
    17 april 2014 09:21
    Nanging akeh wong ing Kulon kanthi tulus percaya yen tangan Moskow ana ing mburi protes ing Ukraina wétan. Dheweke mung ora bisa ngerti kanthi pikiran "demokratis" kepiye bisa ngatur kanthi apik lan mimpin gerakan protes tanpa pimpinan layanan utawa agen khusus, kaya ing Maidan. Dheweke ngadili dhewe, wong lanang, para penyelenggara revolusi warna ora bakal ngerti wong Rusia. Mulane, padha wedi. Ayo padha terus wedi.
    1. 0
      17 april 2014 12:20
      Nanging isih ana tangan Moskow))) Utawa "ilang" Greyhound minangka karya milisi ??? Paling kamungkinan, tumindak sawetara klompok khusus bakal lumahing (ing pangertèn apik saka tembung) nang endi wae ing tlatah Federasi Rusia.
      Lan ora mungkin kanggo nindakake gerakan protes tanpa agen, pasokan, dhukungan .... kaya Maidan dudu fenomena spontan, uga kedadeyan ing SEU. Nanging banjur dadi ...
      1. +4
        17 april 2014 12:37
        Kutipan saka Maverick78
        Lan ora mungkin kanggo nindakake gerakan protes tanpa agen, pasokan, dhukungan .... kaya Maidan dudu fenomena spontan, uga kedadeyan ing SEU. Nanging banjur dadi ...

        Kanthi Maidan, kabeh wis jelas banget - loro "tamu minangka pejabat" kanthi tangisan dhukungan, lan laporan Departemen Luar Negeri babagan lards greenery ...
        Nanging dhukungan saka Kidul-Wétan dening Rusia, saliyane moral lan informasi, isih perlu kanggo mbuktekaken - Lavrov utawa Matvienko ora teka, padha ora nggawa "cookies" ing macem-macem formulir. Ing tapel wates, Layanan Border Ukrainia ora ngidini wong diwasa ing kulawarga ngliwati, pirang-pirang kendaraan lapis baja sing "digawa" menyang wilayah Ukraina sing wewatesan karo Rusia, ora diitung ...
        Kirimake klaim sampeyan menyang CIA, "nyewa" lantai tengah ing SBU, menyang Departemen Luar Negeri. Mungkin dheweke bakal mangsuli wassat
      2. 0
        17 april 2014 19:03
        Aku setuju yen dheweke bakal teka - wektu kanggo njupuk enem trump durung teka. Yen pancen ilang, mesthi. Yen ora palsu.
      3. 0
        17 april 2014 21:49
        Kutipan saka Maverick78
        lan acara ing SEU - banget.

        Lan ing SEU, wong sing njabat ing Angkatan Udara, macem-macem pasukan khusus, lan liya-liyane, kaya ora? Lagi lungguh ing basements, paling kamungkinan hostages. Lagi ngenteni kanggo diijolke kanggo kamardikan.
      4. Komentar wis dibusak.
  10. + 10
    17 april 2014 09:22
    Dheweke bocah-bocah. Siji uga bisa kelingan Kyivans biasa sing nggawa pai lan soups kanggo kulawargané ala iki. Dheweke bocah-bocah. Wis kasep kanggo nyebat bocah-bocah iki - wektune kanggo nyingkirake.
    1. +2
      17 april 2014 10:16
      Kepiye babagan pesen SMS kanggo $5 kanggo ndhukung Maidan, sanajan sadurunge tentara?
      1. 0
        17 april 2014 23:58
        Aku ora krungu babagan SMS kaya ngono, cepet-cepet ngelingi ana 2 pegatan - pambangunan rumah sakit anak (kurator yaiku garwane beekeeper 2) lan iki karo tentara (padha didol).
    2. Komentar wis dibusak.
  11. Gagarin
    + 12
    17 april 2014 09:24
    CERITA KARO WONG 20 AMERIKA SING HILANG BANGET, NANGING KENAPA KESEHATAN.
    1. +3
      17 april 2014 09:35
      Muga-muga informasi kasebut dikonfirmasi. Utawa mungkin dheweke ngerti apa jenis kekacoan sing ditindakake lan mung ilang kanthi tenang nganti mambu goreng. Iki ora kanggo perang karo mbah, sampeyan bisa njaluk iku ing untu. ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +3
      17 april 2014 09:47
      Supaya kita ora exaggerate. AS nyatakake yen tekane kepala CIA ana hubungane karo ilange.
      Lan saiki dheweke ngaku yen ora ana tentara bayaran Amerika ing Ukraina.
      Apa sampeyan ngerti apa-apa saka omong kosong iki?
      Aku ora ngerti apa-apa.
      1. 0
        17 april 2014 21:53
        Kutipan saka Turkir
        ora ana tentara bayaran Amerika ing Ukraina
        Nalika padha ilang, padha ora. Bener.
      2. Komentar wis dibusak.
    4. +1
      17 april 2014 09:51
      Upaya murah kanggo mimpin kita kanggo ngenali ngarsane pasukan khusus kita ing Ukraina.
    5. +2
      17 april 2014 10:00
      amarga dheweke apik banget. Ora dosa ngrasakake kabar kaya ngono =))
    6. 0
      18 april 2014 17:33
      Wah, acara kaya ngene iki seneng banget. Dadi aku arep ngucapake matur nuwun sing gedhe kanggo sing njupuk
  12. +7
    17 april 2014 09:27
    Iku simbolis sing Amerika Serikat nandhang losses pertempuran pisanan ing Donbass: bab puluh Amerika ilang cedhak Donetsk, ketoke mercenary, ketoke mercenary banget angel, yen John Brennan kuwatir bab nasibe.
    Ing endi ana sing luwih spesifik babagan iki?
    1. +3
      17 april 2014 09:33
      Aku ndhukung, Aku uga durung krungu bab iku, uncalan mati info, pliz.
      1. +1
        17 april 2014 10:14
        Tansah link yen sampeyan pengin.
        Pracaya utawa ora - mutusake dhewe.
        __http://takie.org/news/slavjansk_i_chastnaja_military_kompanija/2014-04-15-9968
        _
  13. crawler wengi
    +3
    17 april 2014 09:28
    Ya, tentara bayaran iki wis ana ing panangkaran. Kita mlumpat
  14. +3
    17 april 2014 09:31
    Kutipan saka Gagarin
    CERITA KARO WONG 20 AMERIKA SING HILANG BANGET, NANGING KENAPA KESEHATAN.



    Mercenaries bakal ditemokake. Mbokmenawa, ing Lubyanka dangu, dheweke nyanyi yen dheweke yaiku Povorotti.
    1. 0
      17 april 2014 09:39
      Aku padha wis nggunakake prostitusi suburban ing Lviv kanggo dangu.
  15. +1
    17 april 2014 09:33
    yen ana sing ngerti rincian babagan 20 Yankees sing ilang?
    1. +1
      17 april 2014 10:58
      http://www.e-news.in.ua/in-ukraine/7585-20-sotrudnikov-chvk-greystone-byli-vzyat
      yv-plen-na-blok-postu-mezhdu-harkovom-i-slavyanskom.html
    2. +3
      17 april 2014 19:05
      Didol menyang Prancis. Ing harem wong.
  16. +4
    17 april 2014 09:35
    Mercenaries dudu Bandera punk, mung ora ilang kaya ngono. Kajaba iku, malah sing nduweni ora bisa nemokake. Yen padha ilang, banjur ana sing mbutuhake. Pitakonan yaiku, kapan lan ing kahanan apa dheweke bakal "mundhak". Ana sing ngandhani yen bakal ana ing wektu sing tepat kanggo kita.
  17. -12
    17 april 2014 09:37
    Artikel kasebut ora ana apa-apa. "Wong diwasa" kudu luwih apik ngurusi "pranksters" supaya bisa nyegah kahanan sing angel, lan malah paling puncak. Saiki, Rusia minangka kekuwatan bahan mentah kanthi kekuwatan vertikal sing jelas kriminal. Kanggo partai sing mandhiri ing ajang politik, swasembada ekonomi perlu. Dheweke ora.
    1. +1
      17 april 2014 10:07
      Kanggo mungkasi dadi daya sumber daya, iku ketoke luwih gampang ora kanggo njaluk bebarengan, nanging kanggo break pasar ana lan nggawe anyar, karo aturan beda saka game.
    2. 0
      17 april 2014 19:17
      Yen "angin" dudu saka sisih kono, mula ayo menyang ngendi asale !!!!
    3. 0
      17 april 2014 20:35
      Kutipan saka WETER
      Kanggo partai sing mandhiri ing ajang politik, swasembada ekonomi perlu. Dheweke ora.

      Apa sedulur Amerika duwe swasembada ekonomi?
      Yen sampeyan mutusake kanggo ngganggu kita, nulis sing menarik. Ora perlu dongeng babagan wong diwasa lan bocah-bocah.
    4. 0
      18 april 2014 00:03
      Sayange, penghasilan utama yaiku dodolan hidrokarbon. Aku ngarep-arep yen PDB bakal ngganti kahanan dadi +
  18. +2
    17 april 2014 09:40
    Kabeh mercenary bakal kejiret lan diwenehi paseksi nang endi wae ing OSCE utawa PBB
  19. 0
    17 april 2014 09:40
    Lan ing ngendi tentara bayaran "ilang"?
    1. +2
      17 april 2014 09:42

      razv35 EN  Dina iki, 09:40 Anyar


      Lan ing ngendi tentara bayaran "ilang"?


      ,,, mungkin kanggo pupuk Nyuwun ,,,
      1. +1
        17 april 2014 10:15
        Maca kene..
        __http://takie.org/news/slavjansk_i_chastnaja_military_kompanija/2014-04-15-9968
  20. +2
    17 april 2014 09:41
    Perlu supaya tentara bayaran kaya Powers ing sawijining wektu diadili dening pengadilan rakyat, sanajan pengadilan apa sing nglawan tentara bayaran ...
    Muga-muga dheweke wis ngidoni getih ing endi wae ing Lubyanka ing ruang paling ngisor ..
    1. +2
      17 april 2014 11:31
      ... ing Lubyanka ing ruang paling ngisor padha ngidoni getih.

      Aku ora mikir sing wong upahan ana stamina ideologi kuwi kanggo ngidoni getih. Dheweke duwe "ideal" liyane. Kanggo "cita-cita" iki wong ora bakal mati, amarga wong mati ora butuh "cita-cita" kuwi maneh.
  21. +3
    17 april 2014 09:41
    ""Padha bocah" kabeh ana!"

    Nah, wiwit bocah-bocah, banjur mangan lan turu. lan padha bakal nyenengi - kita bakal sijine ing sudhut. Lan ora ana apa-apa kanggo menek menyang urusan diwasa.
  22. ken
    + 24
    17 april 2014 09:50
    Kenapa Rusia kudu ngenalake pasukan khusus nalika ora perlu, nalika ana Berkut ing sisih kidul-wétan! Kanthi Berkut, polisi, bela dhiri, wadyabala tindak menyang sisih wong, lan wong-wong mau. Kabeh ing tangan sampeyan !!!
    1. +2
      17 april 2014 10:18
      Ya, banjur liwat Polandia menyang Berlin!
      Ora! Apa sampeyan bokong?! Ana tank Rusia ing cedhak Taman Tiergarden!
      Ooooh. Lan ing kono wis dikutuk grinned!!!
  23. +5
    17 april 2014 09:52
    Propaganda Bandera saiki ngukir goroh bocah-bocah anyar babagan pasukan khusus Rusia, bandit lan teroris ing Donbass
    ya, Rusia, pasukan khusus angel dipahami, kaya Zorro, karo mbanyoni bisa lan notebook, kadhangkala nganggo bedhil mesin, roam sak kutha Ukraina lan dijupuk .. We njupuk kutha Donetsk karo perang, kita mlaku bebarengan werna lan maca jeneng werna, nanging jeneng ora prasaja, tembung tengen militan Kyiv werna dadi liwat kutha, Kyiv werna ndadékaké kita kanggo West .. Nerangake ridiculous, Tymoshenko njupuk kang Maidan kanggo pasukan khusus Russian ..
  24. +2
    17 april 2014 09:53
    Daya ana ing bebener! Lan sanajan dheweke ora seneng karo sing kuwat, dheweke ngajeni. Dijogo!!!
  25. +7
    17 april 2014 09:53
    Apa sing dikarepake Turchynov lan co? Geng Neo-Nazi? Ora ana, mung tentara bayaran Amerika sing isih ana, nanging uga ilang ing endi wae, bisa uga kaya "tiba-tiba" unit Wehrmacht utawa SS ilang ing alas Ukrainia 60 taun sadurunge.
    1. + 13
      17 april 2014 13:16
      Kutipan: Minyak standar
      mung mercenaries Amérika tetep, nanging uga ilang nang endi wae, mbokmenawa kaya "tiba-tiba" Unit saka Wehrmacht utawa SS ilang ing alas Ukrainia 60 taun sadurungé.
  26. +8
    17 april 2014 09:57
    Berkutovtsy ora mung wong lanang sing wani, nanging uga pahlawan!
    Iku wong-wong sing nyampur kabeh kertu kanggo ahli strategi Amerika, sing meksa metu saka kabeh pigura wektu sing direncanakake. Lan Berkut ora bakal ngapura sapa wae amarga tiwas kanca-kancane ing tangan junta fasis.
    Lan kita uga ora kudu lali. ora tau.
    1. 0
      18 april 2014 00:08
      muga-muga ora diapura, akeh sing nyengkuyung.
  27. +3
    17 april 2014 09:58
    Kutipan saka ronin
    Lan apa sing sampeyan kuwatir? Ayo perusahaan asuransi kuwatir, isih akeh sing isih ana


    Ora ana badan, ora mbayar asuransi.
    Miturut kontrak, asuransi ora dibayar kanggo sederek wong sing ilang.
    1. AVIATOR36662
      0
      18 april 2014 22:57
      Perlu, mung sawise paling sethithik 6 sasi, bisa uga mung duwe wektu sing rada beda. Ora ana sing pribadi, mung hukum sing asring padha ing kasus kaya mengkono.
  28. +6
    17 april 2014 10:03
    Iku simbolis sing Amerika Serikat nandhang losses pertempuran pisanan ing Donbass: bab puluh Amerika ilang cedhak Donetsk, ketoke mercenary, ketoke mercenary banget angel, yen John Brennan kuwatir bab nasibe.


    Iku simbolis yen dering nglambangake Amerika ora dicethakaké ing Olimpiade.
    Iku simbolis nalika gendéra dikibaraké: Amérika, Rusia lan Belarusia, angin nyuwek gendéra negara.
    Iku simbolis yen supervolcano tangi ing bawana Amerika, lan ora ing Indonesia, Selandia Anyar utawa Jepang.

    Sepisan kecelakaan, kaping pindho minangka kebetulan, kaping telu minangka pola ...
    1. + 14
      17 april 2014 10:16
      Lan ing beban.
      1. 0
        17 april 2014 12:15
        Lan kabeh sing saiki mikir yen pamrentah Amerika dhewe "nyebul" ing gendéra.
      2. 0
        17 april 2014 12:21
        digawe ing china
      3. 0
        17 april 2014 12:58
        Texas ambruk
      4. 0
        17 april 2014 21:49
        Iki sing nyebabake redundansi lan detak jantung abuh
      5. 0
        18 april 2014 07:25
        kanthi simbolis. AS wis teka iki. Padha dadi negara dibagi.
    2. +5
      17 april 2014 11:38
      Katon kaya planet Bumi dhewe wis kesel karo tumor ganas iki - Amerika Serikat.
      1. MBA78
        +1
        17 april 2014 12:29
        iki tandha kaping pindho ... Aku kepengin weruh apa tandha katelu (pungkasan).
  29. Volland
    +6
    17 april 2014 10:11
    Dina iki nasib Ukraina bakal diputusake, Putin bakal ngomong lan nindakake kabeh kanthi cekap, lan kabeh asu bakal bark lan whine sawise dheweke nindakake kanggo nglindhungi warga wong Slavia.
    1. +4
      17 april 2014 10:14
      Kutipan: Volland
      Dina iki nasib Ukraina bakal diputusake,

      Kayane nasibe Ukrainia wis diputusake, tetep kudu mutusake apa sing kudu ditindakake karo sisa-sisa, rakyat nandhang sangsara, kaya wong kulon lan wetan negara.
  30. +4
    17 april 2014 10:18
    Lan aku seneng laporan babagan penahanan bis karo banderlog ing wilayah Odessa. Sapa wae sing ditemokake duwe helm, dheweke ngalahake wong-wong mau nganggo helm iki, miturut pendapatku, efektif banget, utamane yen kanthi kekuwatane.
    1. +1
      17 april 2014 10:42
      Apa sampeyan bisa nyambung menyang laporan?
  31. +4
    17 april 2014 10:41
    Matur nuwun kanggo Penulis! hi
    Berkut - Pahlawan. temtunipun.
  32. crawler wengi
    +1
    17 april 2014 10:48
    postinganku ilang, soal penangkapan naeniki (((
    1. +1
      17 april 2014 11:14
      Kutipan saka NightCrawler
      kirimanku digosok-gosok, bab nyekel naeniki

      Aja ngirim informasi rahasia am ! Matur nuwun hi Marang moderator, yen ora, dheweke bisa kepincut- duka kanggo pambocoran ...
    2. 0
      17 april 2014 11:26
      Aku bisa maca :)
  33. 0
    17 april 2014 10:49
    Ora suwe dheweke bakal katon ing papan sing ora dikarepake kanthi tampilan awal.
  34. +1
    17 april 2014 10:50
    Ya, saiki game diwasa wis diwiwiti, kabeh dadi salah karo junta lan Amerika uga mlebu ing genangan lan taruhan dadi luwih dhuwur, RUSIA bakal ngerti yen ora bakal bisa tetep ing pinggir, kayane aku. sing Yanukovych urgently needed ing sisih kidul-wétan, kang bakal ngulungaké legitimasi kanggo protes ing sisih kidul-wétan , lan wong ngerti sing ana ing Ukraina lan menehi pesenan kanggo pasukan lan Kamentrian Internal babagan ora nggunakake pasukan, junta ing metu bakal tetep karo sektor tengen lan mercenaries, tentara bakal nguripake marang junta, nanging sampeyan kudu cepet-cepet!
    1. 0
      18 april 2014 00:12
      materi yanyk-liwati (gan kang) digunakake, kang wis ora iman.
  35. +2
    17 april 2014 10:54
    Mung wong Amerika edan babagan impunitas lan mikir yen bakal bisa uga ing kene. Nanging ora, ora bisa.
  36. + 13
    17 april 2014 10:57
    Kita ngadeg nganti pungkasan lan ora ngiyanati sumpah!
  37. +3
    17 april 2014 11:06
    wong lanang! Jancok iki Amerika Nevsky tau ngandika: "Sapa sing teka karo kita karo pedhang bakal mati dening pedhang!"Pangandikane sunnat ing salawas-lawase!
    1. kosh
      0
      17 april 2014 16:08
      Babagan "Berkut" kudu dikandhakake yen dheweke pancen wong lanang sing wani. Iki carane sampeyan kudu "kontrol" yen kanca-kanca dipatèni ing ngarepe mripat, lan sampeyan tindakake pesenan lan ora njupuk bali, ora defend dhewe? Pahlawan, aku mesthi ora bakal nahan ...
  38. 0
    17 april 2014 11:33
    Dheweke meh ora ilang. Aku padha needed alesan, ngandika sing kita looking for (alam, kita ora bisa nemokake soko sing wis ora ilang) lan kita ora koordinasi plans karo junta.
  39. MG42
    +1
    17 april 2014 11:47
    Nemokake konfirmasi kabar babagan punishers. Sampun dangu dipunmangertosi bilih polisi ing Wetan Ukraina simpati kaliyan para pemberontak, malah elang emas Donetsk tindak dhateng sisihipun tiyang ingkang ngagem pita St. Panguwasa Kyiv, sawise ndeleng kahanan kasebut, kanggo nyegah, nggawe batalyon punitive saka scumbags lokal Russophorbes, ing jumlah 19 bêsik, lan 9 saka wong-wong mau sacoro prakteke kawangun. Sampeyan ora butuh ID militer kanggo mlebu. wong bodho , nanging mung sertifikat sing nyatakake yen ora ana rekaman pidana lan lulus komisi medis, dheweke bakal diwenehi senjata militer lan bakal nyuda protes populer kanthi keras. Kasus iki disponsori dening oligarki Yahudi Dnepropetrovsk Kolomoisky, kepala Privatbank. dolar, kanggo saben bangunan dijupuk maneh saka pemberontak, regane 10 ewu dolar, etc.
    Peta penyebaran batalyon, sing dibentuk
    1. Komentar wis dibusak.
    2. kosh
      +1
      17 april 2014 16:18
      Kutipan: MG42
      Bisnis iki disponsori dening oligarki Yahudi Dnepropetrovsk Kolomoisky, kepala Privatbank.

      Iki dhuwit kanggo referendum. Wis bisa nindakake privatisasi Privatbank lan cabang-cabange, rega bisa disetel kanggo kepala Kolomoisky ing lelang. Aku propose kanggo miwiti: 1.Lot. - 1000 dollar siap kanggo menehi. Trade, miwiti!
      1. +2
        17 april 2014 18:25
        Aku bakal ngalahake dheweke kanthi gratis ...
      2. 0
        18 april 2014 00:17
        marang kula nomer sms pliz ngendi ngirim lan jumlah 1-10 UAH utawa rubles.
    3. 0
      18 april 2014 00:16
      ora matèni, nanging tawanan Aku wonder carane akeh, contone, Akhmetov bakal muter mati greenery kanggo wong ???
  40. 0
    17 april 2014 11:49
    Kita bakal ngerti apa sing bakal diputusake ing Jenewa, bisa uga ana sing jelas. Mesthi ana sawetara jinis istirahat.
  41. -3
    17 april 2014 11:56
    Babagan sing ilang. Ana legenda sing 400 taun kepungkur detasemen Polandia ngliwati Veliky Ustyug lan ... ora teka ing endi wae. Utamane basa-basa sing ala ngaku yen wanita lokal wis dibongkar dadi bojo. Lan sing kurang ala, sing padha nyewo minangka Cossacks. "Daftar" Aku njaluk sampeyan ora ketegangan, ing dialek lor "Cossack" iku jeneng buruh tani.
    1. +1
      17 april 2014 22:20
      Sial, sampeyan ngomong babagan Ustyug Cossacks kita, dheweke ora tau dadi buruh. Cossack, miturut pendapat kita, minangka penjelajah. Sapa sing nelukake Siberia kanggo Rusia? Ustyug Cossacks kita, lan Totem Cossacks, malah tekan Alaska. Lan banjur "petani"!. Sampeyan kudu ngerti sejarah Rusia dhewe, yen wanita kita nggunakake Polandia utawa wong manca liyane kanggo procreate, iku mung nambah jenis. Kita isih duwe jeneng Polandia ora umum!
  42. +1
    17 april 2014 11:57
    Saiki wis wektune kanggo nyelehake Amerika ing panggonane. Nanging, China lan Rusia bakal nransfer dhuwit kanggo pemukiman bebarengan. Banjur Yankees bakal "nyanyi" kanthi cara sing beda lan wong Eropa bakal entuk pangerten sing luwih apik.
    1. +1
      18 april 2014 01:13
      Tanggepan kita bebarengan kanggo jago
  43. 0
    17 april 2014 12:11
    Lan apa tanpa ndeleng mata saka ngisor. We kudu sampeyan lan kita. NATO kayane wedi karo Rusia.
    1. kosh
      0
      17 april 2014 16:25
      Deleng latihan lan peluncuran rudal paling anyar, 12 larian MIG kita ...
      Sanajan padha wedi, kathok jero ora duwe wektu kanggo ngganti.
  44. + 15
    17 april 2014 12:11
    Anders Rasmussen Hung watara ing ngarepe Sergey Lavrov, meh looking menyang mata. Nanging dheweke mung nuduh Rusia nyebabake kerusuhan ing Donbass ...

    Banjur...
  45. 0
    17 april 2014 12:13
    Saiki rega foie gras kudu mudhun sithik.
  46. +1
    17 april 2014 12:16
    Pahlawan Berkut ora diragukan! Lan kepiye Berkutovtsy sing ing Kyiv cedhak pengadilan ngenteni putusan pacare kanggo Maidan, lan maneh diremehake, dibuwang karo UHG, endhog, glepung! Polisi ngadeg lan nonton. Aku mesthi ngerti lan aku ngerti yen ana solidaritas perusahaan. .d. Bener bl..i?!! Kabeh, sampeyan kudu ngrungokake PDB.
    1. xan
      +3
      17 april 2014 14:49
      Quote: Posya10rus
      Kabeh, sampeyan kudu ngrungokake PDB.

      Ing pitakonan saka komandan saka Crimean Golden eagle VVP, iku cetha sing padha sengit Yanukovych ora kurang saka Maidanists. Bubar aku maca sing pulisi near Poltava mandheg loro bus karo Maidanovites arep Kharkov lan ngalahake wong munggah ing kuwi cara sing dadi cetha yen polisi prasaja saka junta adoh saka support.
      Umumé, getih sing diwutahake ing pelanggaran hukum ora gratis, lan para pamburu wis tanggung jawab, lan pungkasane petungan isih adoh.
    2. kosh
      +8
      17 april 2014 16:32
      Dheweke wis dadi pahlawan amarga wis wani teka ing pengadilan lan ngenteni kancane! Lan sak bacchanalia ana moron.id.o.v.
  47. +3
    17 april 2014 12:27
    Elang emas minangka simbol perlawanan marang junta. Lan simbol iki ora bakal pindhah menyang ngendi wae, amarga wong-wong wis nampa kanthi cara kasebut. Dheweke wis dipuji, kanthi asmane bakal padha perang.
  48. 0
    17 april 2014 12:31
    Akeh artikel pujian babagan "Berkut".

    Liyane iku penting kanggo kula: sawetara pejuang Berkut lan wong tengen liyane ambruk ing tangan separatiss sayap tengen, kulawarga wong urip adoh saka Crimea, akeh tatu sak kudeta rampung ing rumah sakit Kyiv.

    Apa kabeh padha metu ?? Utawa sapa sing bisa - dibuwang, lan liyane bisa urip, kepiye carane ?? Kayane ana wong sing kepincut karo "pengadilan Pravosekovsky sing paling manusiawi ing donya" amarga njupuk dhewe ing kamp kidang. Apa ana sing nggarap iki? Utawa mung Churkin sing ngomong "fi" homoseksual saben dina lan iku ??
    1. 0
      18 april 2014 00:25
      ing mayoritas ana support moral, lan iku perlu kanggo nggayuh wong-wong mau, nanging angel miturut gerakan saiki, Kiev, contone, minangka minoritas kanggo wong-wong mau - bagean 3rd.
  49. +3
    17 april 2014 12:33
    Ora ana topik, nanging Berkut ora mung nganiaya amarga ngladeni rakyat:
    Moscow. 17 April. INTERFAX.RU - Ketua Verkhovna Rada Ukraina, lan. babagan. kepala negara Oleksandr Turchynov ngancam karo pengadilan para pejuang brigade udhara kapisah kaping 25 sing nyerahake senjata ing Slavyansk (wilayah Donetsk)

    "Brigade udhara kapisah kaping 25, militer sing nuduhake pengecut lan nyerahake senjata, bakal dibubarake, lan militer sing salah bakal mangsuli ing pengadilan," ujare, mbukak sesi parlemen, Kamis.

    Ing junta Ukrainia, ngladeni rakyat minangka tindak pidana!
    1. MG42
      +2
      17 april 2014 12:54
      video dina iki ngendi pangon ngandika bab iki ing Rada, bebener iku ing pamindhahan >>

      Ing acara wengi ing Mariupol dina iki, 3 wong tiwas, sawetara. Welasan tatu, sanajan iki statistik resmi, ing urip nyata bisa uga luwih.
      1. MG42
        +1
        17 april 2014 13:23
        Foto saka Mariupol bengi iki, saliyane wong mati lan tatu, ana 65 wong liyane sing ditangkep, Avakov dikonfirmasi iki.
        1. +1
          17 april 2014 20:55
          lan sampeyan luwih pracaya Avakov, dheweke wis dadi delusional sing merinos dhewe bakal rauh mbusak wong.
      2. 0
        19 april 2014 14:53
        Lan pasuryan serius. Janji uga. Lan sapa sing bakal sampeyan tangkep, buruh?
  50. + 10
    17 april 2014 12:56
    Luwih saka setengah abad wis liwati, lan karikatur isih relevan ...
    1. 0
      17 april 2014 15:40
      "Crocodile" Soviet tansah relevan. Wong serius lan enlightened makarya ana.
      1. +3
        17 april 2014 18:12
        Aku uga bubar nemokake koran taun 74 ing lemari lawas ibu. Aku maca kaya edisi dina iki. NATO ngembangaken, borjuis wis dadi overbearing, etc. ))) 3.15ndos ora ngganti, nanging kita wis diganti prajurit
  51. 0
    17 april 2014 13:06
    Kanggo tuduhan babagan panggunaan pasukan khusus Rusia ing acara-acara ing Ukraina, aku mung bakal ngomong siji - angel golek kucing ireng ing kamar sing peteng, utamane yen ora ana. Kajaba iku, bodho yen kucing iki pinter, wani lan sopan. Kutipan saka S. Shoigu
  52. +1
    17 april 2014 13:13
    Amerika Serikat mung ngerti basa kekuwatan, lan iki sing kudu kita guneman
  53. +3
    17 april 2014 13:19
    profesor sekolah lawas tansah duwe akal sehat
  54. 0
    17 april 2014 13:22
    Yanukovych kudu dilebokake ing kepala NATO. wong bodho
    1. 0
      18 april 2014 00:29
      lan wakil Pshonka lan Azirov minangka penerjemah.
  55. 0
    17 april 2014 13:33
    lan ing neraka karo Amerika ... ora ana gunane kanggo nyoba kanggo njaluk liwat komunikasi menyang Donetsk Administrasi Negara Daerah. Mungkin padha diobong ...
  56. Polarfox
    +3
    17 april 2014 14:32
    Kakehan wis lali
    Kehormatan lan kasetyan ora mung swara,
    "Berkut" iki nyebar swiwine,
    Maret liwat bolongan, Bandera - s.uk.i.

    Ya, sampeyan ngidoni ing mburine,
    Lan wong-wong mau padha nguwuh-uwuh ala lan racun,
    Sampeyan meh ora mikir
    Sing bakal bali - kendel, gloriously.

    Iki, ing Kyiv, karo pangukuran sampeyan
    Sampeyan lagi fussing muspra, ora ngerti ford.
    "Berkut" sing wani wis rampung Donetsk -
    Kanggo kamardikan, kanggo pakurmatan, karo wong.
  57. 0
    17 april 2014 14:56
    Guys, crita bab 20 prajurit ilang akurat? Diverifikasi?
  58. Polarfox
    0
    17 april 2014 15:02
    Iki minangka pangareping CIA. Diduga, dheweke teka ing Kiev kanggo nggoleki dheweke.
  59. 0
    17 april 2014 15:02
    Hugo Baskerville milih enem kanca, sing paling nekat
    lan dissolute, crept menyang farm lan, ngerti sing rama cah wadon lan sadulur
    nalika adoh, dheweke njupuk dheweke adoh. Bali menyang Baskerville Hall, dheweke ndhelikake tawanan
    ing salah siji kamar ndhuwur, lan dhewe, miturut adat, wiwit riyaya karo
    kanca-kanca. Wong wadon apes meh ilang pikirane, krungu singing, njerit lan elek
    ipat teka saka ngisor, kanggo, miturut paseksiné wong-wong sing ngerti Hugo
    Baskerville, dheweke dadi ora bisa dikendhaleni ing mabuk sing katon
    tembung pitenah kuwi bisa ngobong wong sing najis
    lambemu. Ing pungkasan, wedi nggawa bocah wadon menyang titik sing dheweke wani
    tumindak sing bakal ditolak dening wong sing paling pinter lan wani, yaiku:
    metu menyang cornice, mudhun menyang lemah ing sadawane ivy sing entwined (lan nganti saiki
    wektu entwines) tembok kidul kastil, lan mlayu liwat rawa menyang omahe bapakne,
    dumunung telung mil saka Baskerville estate.
  60. -1
    17 april 2014 15:03
    Sawise sawetara wektu wis liwati, Hugo ninggalake tamu karo maksud
    kanggo njupuk pangan lan ngombe kanggo tawanan, utawa mbok menawa wis ing atine
    lan sing luwih elek, nanging aku weruh yen kandhang kosong lan manuk kasebut mabur bebas.
    Iblis banjur nyekel Panjenengané, amarga wis mlayu mudhun saka undhak-undhakan menyang bujana
    aula, dheweke mlumpat ing meja, nyebarake botol lan piring lan sumpah kanthi banter.
    kanggo menehi awak lan nyawa marang pasukan ala, mung kanggo nyusul buronan. Lan bye
    Kanca-kancane padha gumun amarga nepsu kang ana ing batine, salah sijine,
    sing paling ora duwe ati utawa sing paling mendem, bengok-bengok supaya asu-asu mau diuculake
    nderek Krungu tembung kaya ngono, Hugo mlayu metu saka kastil lan dhawuh marang para penganten lanang
    saddle kuda ireng lan supaya asu mudhun lan, supaya padha sniff selendang,
    dropped dening cah wadon, galloped sawise Pack barking banter bebarengan banjir
    rawa rembulan.
    Kanca-kancane nedha bengi padha meneng sawetara wektu, ora langsung ngerti
    apa sing njalari keributan kuwi. Nanging sadurunge padha foggy karo anggur
    pasangan nalar nyadari apa tumindak kotor sing bakal ditindakake ing papan sing mbukak
    rawa gambut. Banjur kabeh padha bengok-bengok: ana sing nuntut jaran, ana pistul, ana sing
    botol anggur liyane. Banjur, sawise rada sadar, dheweke, minangka kabeh perusahaan,
    cacahe telulas, padha mlumpat ing jaran lan melu ngoyak.
    Rembulan padhang sumorot, para pamburu padha mlayu-mlayu ing sadawane dalan
    miturut petungan, cah wadon kudu mlayu yen duwe niyat tekan
    menyang omahe bapakku.
  61. -1
    17 april 2014 15:04
    Squires mendem ngipat-ipati pangon lan nitih. Nanging rauh Frost
    lumayu liwat kulit, amarga padha krungu clattering hooves, lan sawise iku
    a mare ireng, dijamin ing umpluk, kesusu liwat mau tanpa penunggang lan karo
    reins nilar. Wong-wong sing padha surak-surak padha ngumpul, padha wedi,
    Nanging wong-wong mau tetep mlaku, sanajan wong-wong mau mung ana ing kene.
    comrades, bakal seneng jaran bali. Padha alon
    maju lan pungkasane weruh asu. Paket kabeh, kanggo dangu
    misuwur kemurnian jenis lan galak, squealed pitifully, crowded watara
    mudhun menyang jurang jero, sawetara asu mlayu stealthily kanggo sisih, lan
    liyane, bristling lan sparkling mripat, nyoba kanggo nyusup menyang panah
    jurang sing mbukak sadurunge wong-wong mau.
    Para penunggang mandheg, kaya sing bisa ditebak, luwih tenang,
    apa padha nalika padha budhal. Akèh-akèhé ora wani nglakoni
    ora langkah maju, nanging telu bravest utawa paling mabuk ngirim jaran
    jero jurang. Lan ana pekarangan amba mbukak kanggo mripate, lan ing
    rong pilar watu gedhe bisa katon, diselehake ing kene maneh
    jaman biyen. Cagak-cagak kaya ngono isih bisa ditemokake ing rawa-rawa nganti saiki.
    Rembulan padhang madhangi pekarangan, ing tengahe ana bocah wadon apes,
    mati amarga wedi lan kelangan kekuwatan. Nanging ora ing ngarsane awak ora urip lan
    Ora weruh awak Hugo Baskerville sing ana ing cedhake, wong telu ngrasa
    wong-wong sing sembrono, amarga rambute obah ing sirahe. Ora! Ndhuwur Hugo
    jumeneng monster vile - a gedhe, kewan ireng, padha ing katon kanggo
    asu, nanging luwih dhuwur lan luwih gedhe tinimbang asu sing wis dakdeleng
    marang wong mati. Lan monster iki nyuwek tenggorokan Hugo Baskerville sadurunge mripate
    lan, nguripake moncong getih marang wong-wong mau, flashed sawijining kobong mata.
    Banjur padha bengok-bengok, wedi banget, lan ora kendhat njerit.
    Padha cepet-cepet mlayu liwat rawa-rawa. Salah siji saka wong-wong mau ngandika wis tilar donya ing padha
    wengi, ora bisa metokake apa kang kudu sekseni, lan loro liyane sadurunge
    ing pungkasan dina dheweke ora bisa pulih saka guncang sing abot.

    Arthur Conan Doyle, The Hound of the Baskervilles.

    Apa ora ngelingake sampeyan babagan acara pungkasan???
    1. +2
      17 april 2014 19:19
      Nganti saiki, aku ngerti wong sing seneng ngutip karya sastra wong liya. Dheweke pancen ora seneng karo Berkut, dheweke seneng perang ing Maidan. Apa sampeyan ora saka lapangan woh wohan beri iki?
    2. 0
      19 april 2014 14:45
      Brevity iku nyawa saka wit.
  62. +1
    17 april 2014 15:19
    Umurku kira-kira 12 taun nalika aku ngimpi: Aku nyopir menyang omahku ing Kharkov nganggo tank ... Lan tangga-tanggane, sing akeh sing ora urip maneh, mbuwang kembang ing waja ... Apa ngimpi kasebut tenan kenabian? Ukraina iku Rusia. Rusia iku Ukraina. Rusia ora ninggalake dhewe! Mungsuh bakal dikalahaké, Kamenangan bakal dadi milik kita! Ayo drive bayonet menyang utomo mungsuh!
  63. +1
    17 april 2014 15:23
    Kabeh wong kuwatir babagan tentara bayaran - aku mung seneng duwe simpati kaya ngono, saiki aku bakal mratelakake panemume: kabeh wong ngerti kepiye karyawan ngremehake kerugian, ora preduli ing ngendi operasi kasebut ditindakake, aku ngakoni manawa ana luwih akeh "turis" - ora ana sing ngerti persis nomer total Aku eling carane ing 90- x, ing TV, padha nuduhake latihan kita karo anggota Staff, carane terakhir ilang nalika nindakake tugas - iku cukup kamungkinan sing ora ana owah-owahan wiwit banjur, senadyan Kabeh gadget. Ing situs iki, durung suwe, ide apa sing bakal kelakon dibahas apa yen sampeyan tuku tentara bayaran? Mungkin salah siji saka wong-wong kita ing kana wis nggawe ide iki kanthi kreatif, lan para profesional iki berjuang kanggo Republik Donetsk minangka bagean saka acara amal. Ngimpi elek direktur CIA yaiku nalika Churkin ing PBB bakal nuduhake materi kanthi mratobat sing tulus saka " turis fingered” jeneng listing, judhul, jumlah!
  64. 0
    17 april 2014 15:24
    Kabeh wong kuwatir babagan tentara bayaran - aku mung seneng duwe simpati kaya ngono, saiki aku bakal mratelakake panemume: kabeh wong ngerti kepiye karyawan ngremehake kerugian, ora preduli ing ngendi operasi kasebut ditindakake, aku ngakoni manawa ana luwih akeh "turis" - ora ana sing ngerti persis nomer total Aku eling carane ing 90- x, ing TV, padha nuduhake latihan kita karo anggota Staff, carane terakhir ilang nalika nindakake tugas - iku cukup kamungkinan sing ora ana owah-owahan wiwit banjur, senadyan Kabeh gadget. Ing situs iki, durung suwe, ide apa sing bakal kelakon dibahas apa yen sampeyan tuku tentara bayaran? Mungkin salah siji saka wong-wong kita ing kana wis nggawe ide iki kanthi kreatif, lan para profesional iki berjuang kanggo Republik Donetsk minangka bagean saka acara amal. Ngimpi elek direktur CIA yaiku nalika Churkin ing PBB bakal nuduhake materi kanthi mratobat sing tulus saka " turis fingered” jeneng listing, judhul, jumlah!
  65. +1
    17 april 2014 15:30
    Utawa mungkin ora ana 20 tentara bayaran sing ilang? Iku bakal logis yen dheweke pancene tiba ing tangan para pemberontak utawa yen GRU wis suwe nuduhake. Sing luwih cepet efek bakal luwih gedhe.
    1. 0
      19 april 2014 14:42
      Napa cepet-cepet? Cepet-cepet mung dibutuhake nalika nyekel kutu. Nanging yen sampeyan nyekel, iku dudu kutu. Lan mbales kudu adhem.
  66. 0
    17 april 2014 16:45
    Quote: Egoza
    Kutipan saka ASed
    Elang emas kudu dadi pangeling marang lembaga penegak hukum sing saiki bakal nyerang kutha-kutha ing Ukraina wétan babagan cara panguwasa nganggep prajurit sing setya.

    Oh, pasukan keamanan ora nganti! Pitakonan, apa sing arep kita mangan?
    Penjabat Presiden Ukraina, Ketua Verkhovna Rada Oleksandr Turchynov nandatangani Undang-Undang No. 1190-VII "Ing Amandemen Tumindak Legislatif Tertentu Ukraina Babagan Nguatake Material lan Dhukungan Keuangan Kemampuan Pertahanan Negara", miturut situs resmi Parlemen. .

    Miturut doc, sajrone nyiapake pertahanan bersenjata negara utawa pertahanan yen ana agresi bersenjata utawa konflik bersenjata, pendanaan pertahanan nasional negara, Angkatan Bersenjata Ukraina, latihan mobilisasi lan mobilisasi bisa uga ditindakake kanthi biaya. saka sumbangan amal individu lan entitas legal kanthi cara sing ditemtokake dening Kabinet Menteri.
    Sumber: http://polemika.com.ua/news-143605.html
    xxx
    Cekakipun, ora ana dhuwit, drive dhuwit!

    Lan dheweke ora nyoba njaluk utangan saka Rusia sing dikutuk kanggo perang karo Rusia, oh, amarga aku salah arah.
  67. +1
    17 april 2014 17:06
    VVP ngandika bener dina iki. bilih wong Kulon tansah ana ing sangisore wong liya lan ora ana sing nganggep padha, mung abdi, lan saiki padha ngawula marang kita.
  68. Kostya-pejalan kaki
    0
    17 april 2014 17:56
    Ora kanggo apa-apa yen sedulur Zhemchuzhny nyanyi yen bocah-bocah mutusake babagan Woodpeckers, mula kita, minangka Severny sings, bakal entuk geldings iki ing Afrika uga!

    Pati kanggo Hippos! Kamenangan kanggo Bianca! Pateni setan!
  69. 0
    17 april 2014 18:35
    Kamulyan kanggo Berkut!!!!!!!!!!!!!!!!
  70. 0
    17 april 2014 19:41
    Lan "Berkut" nyuwil "angsa liar." Apik banget! Sapa sing bakal dadi sabanjure?
  71. 0
    17 april 2014 20:14
    Keren guys! Kamulyan kanggo Berkut, kamulyan !!!
  72. Alfredet
    0
    17 april 2014 21:28
    Wong lan dewa kepincut karo hadiah sing apik ...
  73. kirqiz SSR
    0
    17 april 2014 21:36
    sing bener, rong puluh warriors super wis ilang, supaya iku apik sing ora njupuk anak lan wanita.
  74. 0
    17 april 2014 23:26
    Iku simbolis sing Amerika Serikat nandhang losses pertempuran pisanan ing Donbass: bab rong puluh Amerika ilang cedhak Donetsk, ketoke mercenary, ketoke mercenary banget angel, yen John Brennan kuwatir bab nasibe. Ora bisa nemokake dheweke ...

    Yen iki pancene kedadeyan, mula kabar apik. Aku mesthi ujar, iki dudu Afrika, iki Rusia. Lan tentara bayaran iki perang kaya kabeh wong Amerika - saka kadohan, pengecut. Geng provokator lan pembunuh. Mesthine, perlu kanggo ngadili, nanging bakal ditindakake - dheweke ilang, kaya-kaya wis tenggelam, lan ora ana jejak memori. Supaya wong liya ngerti lan ngelingi, sampeyan ora bisa campur tangan ing Rusia!
  75. +7
    17 april 2014 23:29
    Konfrontasi heroik "Berkut" karo "Sektor Kanan" Bandera
    "Berkut" bakal mudhun ing sajarah minangka simbol saka wani lan kakuwatan. Thanks kanggo wong lanang sing pisanan ngadeg ing dalan fasisme!
    1. +1
      19 april 2014 02:01
      Kutipan saka: pvv113
      "Berkut" bakal mudhun ing sajarah minangka simbol saka wani lan kakuwatan.


      Ya, YA!

      1. 0
        19 april 2014 14:35
        Ngendi aku bisa nemokake link menyang artis?
  76. 0
    17 april 2014 23:33
    Aku ora ngerti - Lyashko kanthi tenang pindhah ing Lugansk dina iki ing kepala Sektor Kanan, ing Mariupol ana Parvoseks ing unit militer, sing banjur, sawise njupuk, mlayu ing saindhenging kutha, mung mbukak geni ing wong, lan babagan 65 dicekel - bener ... Apa sing dakkandhakake? Aku ora ngerti kepiye ana lan sapa sing ngrebut kekuwatan apa?

    Napa unit militer sing dipasang ing kutha ora diblokir? Napa televisi lan radio ora dikendhaleni? Napa stasiun sepur ora dikendhaleni? Napa demonstrasi massa aktivis Maidan ditindakake dina iki ing Lugansk?

    Putin bener - Rusia ora preduli babagan melu, nanging sejatine minoritas sing ngomong. Ing endi ing Donetsk, kutha sing kuwat yuta, paling ora ana satus ewu warga? lan kabeh wong seneng lan ngipat-ipati ing unison, Aku pasuryan Nazi, ing murni Russian, iku ora?
    1. komod77
      0
      18 april 2014 00:16
      Amarga ora ana protes populer sing nyata. Ana pirang-pirang atus demonstran aktif - paling apik, satus wong sing nganggo senjata. Dheweke didhukung dening telu nganti patang ewu simpatisan. Kanggo mblokir simpul lan komunikasi utama lan njaga blokade nganti pirang-pirang dina, pasukan kasebut cilik banget. Sanajan padha ngomong babagan "Musim Semi Rusia", mayoritas warga ing kutha-kutha "dilebur ing protes" mung dadi pengamat pasif. Aktivis nyekel sawetara bangunan lan ora bisa mengaruhi kahanan umum ing kutha-kutha. Adhuh!
  77. 0
    18 april 2014 05:39
    Ya, warga lokal ndeleng kumpul "angsa liar" sing ora duwe duweke, nyekel, dicekel lan dimasak, supaya "apik" ora ilang. nglirik
  78. Komentar wis dibusak.
  79. 0
    18 april 2014 06:25
    dudu bocah, makhluk sing ora sopan saka impunity
  80. +2
    18 april 2014 09:56
    Mayoritas wong ing Ukraina isih pasif ngenteni wong teka lan nindakake kabeh sing kudu ditindakake dhewe, iki ora bakal kedadeyan. Yen sampeyan pengin urip luwih apik, nggawe urip luwih apik dhewe utawa milih pimpinan negara supaya bisa mikir lan tumindak kanggo sampeyan! Ing 2-3 sasi padha bisa miwiti kanggo tangi lan mikir ... Kamulyan kanggo Golden Eagle!
  81. +1
    18 april 2014 12:13
    Berkut kudu nyiapake operasi kanggo ngrusak pimpinan Bandera ing Kyiv... Iki ketoke cara paling getih kanggo ngatasi masalah ing Ukraina. Mung kanthi ngethok sirah hydra kita bisa miwiti mulihake tatanan ing Ukraina. Kabeh Torchinovs, Yaytsenyukhas, TimoshOnks iki kudu dirusak, ora ana cara liya, utawa wong-wong Ukrainia bakal ngumbah awak kanthi getih nganti bakal ngelingi dheweke ing salawas-lawase ... Banjur sapa maneh kajaba Berkut sing bakal nindakake iki ...
  82. +3
    18 april 2014 17:47
    Cliques Kiev tetep dikubengi dening wadyabala sing kualitas morale ora nganti tekan para putrane Rama Makhno. Dene para tentara bayaran, muga-muga dheweke wis ngerti apa sing ditindakake, Ukraina padha karo Rusia, lan yen ora. nggawe pamindhahan, sing urip? bakal tetep, padha bakal njagong ing dock bebarengan karo pemerintah homoseksual iki.
  83. +1
    18 april 2014 19:45
    Hello everyone ... Aku anyar kene, sanajan aku wis maca telung taun. Kanggo 20 tentara bayaran sing ilang ...
    Nanggapi tuduhan kasebut saka kepala Dinas Keamanan Ukraina Valentin Nalyvaichenko, Shoigu nyathet: "Pancen angel golek kucing ireng ing kamar sing peteng, utamané yen dheweke ora ana. Iki malah luwih bodho yen kucing iki pinter, wani lan sopan»
    Miturut kula, ing teks biasa, yen ana RG, banjur padha bali kabeh ... lan padha ora bali kosong.
  84. ale1959
    +1
    18 april 2014 21:01
    Mantap Berkut!!! Wong lanang sejati!!! Jarene akeh wong Amerika nang Ukraina, isih isa diculik!!!
  85. 0
    18 april 2014 21:40
    Kutipan: Alexander Romanov
    Tendangan apik saka sikil ing kuping, nambani budheg kanthi apik.
    Ha, ha, jelasake carane sampeyan bisa nyepak kuping wong sing ora duwe sirah? Minangka kanggo mercenary ilang, padha wis suwe nampa kewarganegaraan Rusia lan manggon ing Rusia. Ora suwe kabeh tentara AS bakal dijaluk gabung karo tentara Rusia! Sing pinter ora bakal ngenteni Yellowstone mati, banjur bisa kasep.
  86. 0
    19 april 2014 14:26
    Piye wae, dheweke kegawa banget karo ngacungake tangan. Vedt babagan "Berkut obrolan lagi ...
  87. 0
    19 april 2014 16:30
    Wektu wis teka kanggo mung ngrusak kabeh sing ana ing sangisore sikil Rusia, lan ora ana sing bisa nindakake apa-apa, mung kabeh wedhus iki ora bakal ngerti apa sing kedadeyan lan bakal ilang langsung ...
  88. 0
    19 april 2014 23:54
    iki 20 Spartans saiki ing manure reresik farm sawetara wong kang
  89. Liubov
    0
    20 april 2014 13:24
    ... banget, ta? :) Publikasi ing media Ukraina saiki: "Kamentrian Dalam Negeri Ukraina njaluk bantuan saka mantan karyawan unit pasukan khusus Berkut." Iki nyatakake ing banding saka dewan kasebut. Kamentrian Dalam Negeri Ukraina nalika perayaan Paskah. ... ing ngadhepi agresi eksternal ", kabeh warga kudu ngelingi yen dheweke minangka anak saka tanah Ukrainia siji, lali kabeh grievances bebarengan, gawe marem kabeh ambisi pribadi. departemen ngandika.
  90. Liubov
    0
    20 april 2014 13:28
    Kamentrian Dalam Negeri Ukraina ngusulake kanggo lali INI?
    Bocah-bocah padha ngadeg kaya tembok,
    Nalika kumpul parlementer
    Dibagi negara siji-sijine
    Ngimpi hak istimewa...

    Ngadeg ing udan, ngadeg ing salju
    Padha ngadeg - ing idu lan saru,
    Dheweke ngadeg - butuh kabeh ...
    Padha ngadeg - sawise kabeh, padha prajurit.

    Sepisan maneh - ing manure nganti alis ...
    Nutupi awak karo parasit,
    Padha ngadeg karo pasuryan ireng,
    Nganti kamenangan Pyrrhis wong ...

    Padha ngadeg - tightly, minangka lawas.
    Padha ngadeg - ora sparing awak.
    Padha kobong kaya obor urip
    Dibayar mabur.

    Padha ngadeg - nganti kuil abu-abu.
    Nganti riyaya pemakaman palsu
    Anak-anakku getih asli
    Lan anak tiri saka Fatherland.

    Padha dikhianati - satus kaping
    Lan maneh, Yudas bakal dikhianati.
    BERKUT lan pasukan khusus ngadeg.
    Sing lanang ngadeg - kaya mukjijat.

    Lan, bebarengan karo wong-wong mau, ing sangisore Salib
    Pandonga lan Roh - bebarengan -
    Telung bhikkhu perang perang,
    minangka perwira sing paling dhuwur.

    Lan yen ana wong sing ngapusi -
    Aku dhewe bakal nulis epik babagan dheweke.
    Kamulyan kanggo para pahlawan - iki dheweke,
    Kanggo panandhang suci saka Ukraina.
  91. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"