Lima taun layanan cybernetic Amerika saka Pentagon, utawa TK "Daisy"

46


Kita wis bisa miwiti ngucapake selamat marang "mitra" Amerika amarga kasunyatane ing taun iki layanan USCYBERCOM ngrayakake ulang tahun kaping lima wiwit diwiwiti. Limang taun, para prajurit Cyber ​​​​Command (iki USCYBERCOM) wis kerja keras - salah sawijining divisi struktural angkatan bersenjata AS, sing, kaya sing kasebut ing piagam organisasi, njamin kebebasan tumindak. Amerika Serikat lan sekutune ing jagad maya, uga ngatur macem-macem operasi militer ing jaringan siber . Carane padha bisa! Saiki kabeh wong ngerti yen Amerika Serikat duwe struktur militer kaya ngono, sing kudu kita ucapake, Amerika Serikat sing tepat.

Kepiye carane ngerti manawa Cyber ​​​​Command ing Amerika Serikat ora kesel? Lan ora malah saka Edward Snowden, sing saiki ora mung manggon ing Rusia, nanging uga nggunakake baris langsung karo Vladimir Putin kanggo njlentrehake apa presiden Rusia bakal njupuk donya kabèh ing cybercap ing gambar lan mirip saka karya. Amerika Serikat ... Kita nemokake kanthi gampang. Untunge, saben dina ruang Runet diisi maneh karo pangguna sing peduli sing siap nglampahi wektu pribadhi kanggo verifikasi keaslian informasi kasebut utawa kasebut. Iki minangka pakaryan pangguna sing bisa ndeleng "buntut" USCYBERCOM, alon-alon ndhelik ing pojok.

Iki "buntut" saiki dikenal meh kabeh donya pesen saka "Wanita Krimea - putri saka perwira", sing downright muntah nangis saka jantung, nyatakake yen dheweke pribadi lan "putri kapten" liyane ora pengin. ndeleng Crimea minangka bagéan saka Rusia, lan pengin tanpa gagal kanggo ninggalake ing yurisdiksi Kyiv. Lan ukara "Aku wong Krimea, putri saka perwira. Aku wis manggon kene kanggo 50 taun. Percaya wae: ora kabeh gampang banget ing kene…” wis dadi simbol nyata saka karya USCYBERCOM.

Penulis saka tembung kasebut "Wanita Krimea" nggawe rencana ing ngisor iki: Pangguna World Wide Web kudu ngerti manawa akeh warga Crimea ora nampani referendum lan aneksasi Crimea menyang Federasi Rusia. Salajengipun, pangguna lan media donya, sing bakal ngrebut tangisan jiwa "wanita Krimea" sing berpengalaman, bakal nyebar. kabar iku ing pigura khusus, nambah kredibilitas malah luwih. Lan tataran pungkasan - iku bakal bisa kanggo goyangake Piece saka kertas (layang saka gelo "penduduk semenanjung") minangka analog saka tabung test Powell ing Dewan Keamanan PBB, nyatakake yen Rusia nyuwek Crimea tanpa njupuk menyang. nggatosaken pamanggihipun warga semenanjung. Kertas lan liya-liyane, ayo ngomong, unsur-unsur isih diguncang dina iki, nanging ora ana ing Dewan Keamanan, lan ora kanthi tingkat kapercayan kaya sadurunge invasi Amerika ing Irak.

Rencana adoh saka pasukan cyber AS, sing ana gandhengane karo pangarep-arep kanggo layang saka "putri perwira", ora ditakdirake dadi kenyataan. Kasunyatane yaiku sawise nerbitake mutiara Internet iki, sawetara blogger Rusia lan ora mung Rusia mutusake kanggo mriksa saka ngendi "Wanita Krimea" nyebarake, sing dadi kategoris babagan kepinginan kanggo ninggalake Crimea menyang Ukraina. Mriksa alamat IP menehi asil asli banget. Ternyata "wanita Krimea" pisanan (lan ana sawetara "wanita Krimea" sajrone sawetara dina Maret) ngisi jaringan kasebut kanthi panemune ora saka Sevastopol, ora saka Feodosia, lan ora saka pusat administrasi. saka Crimea - Simferopol. Publikasi kasebut asale saka Amerika Serikat, sing dituduhake dening alamat IP sing diverifikasi dening pangguna Internet saka wong sing, atas jenenge "putri perwira", ngisi Internet kanthi disinformasi.

Ing sawetara blog Rusia (salah sijine - http://papasha-mueller.livejournal.com/2336727.html) ana bahan sing "Crimean wadon", sing stands munggah kanggo nasib semenanjung pribumi, manggon sakperangan alesan ing negara Illinois (Cook County, Arlington Heights). Luwih nyelidiki informasi babagan panggonan iki mimpin pangguna kanggo kasunyatan sing pusat latihan khusus kanggo reservists Angkatan Darat AS dumunung ing panggonan sing padha. Miturut cara, walikota kutha Arlington Heights iku wong jenenge Mulder. Ya, bahan kasebut ora dadi rahasia, amarga ternyata ...

Yahoo.Maps maps menehi panggonan pas saka ngendi "Crimean wadon" ing paling umur Balzac "dikirim" ing sawetara publikasi elektronik lan blog.

Lima taun layanan cybernetic Amerika saka Pentagon, utawa TK "Daisy"


Jarak antarane wilayah (Crimea lan negara bagian Illinois) ing garis lurus yaiku 9000 km ...


Apa Kiss frank ing Kawa saka ulang taun kaping lima saka layanan USCYBERCOM, kang, ketoke, mutusaké kanggo nindakake "laboratorium karya" antarane murid-reservists sawijining. Dheweke nyetel gol, menehi peralatan ing pembuangan, njupuk bagéyan ing Course saka karya, nanging kesalahan kritis digawe nalika nulis kesimpulan ... Akibaté, kabeh "laboratorium" mudhun saluran.

Sawise "Wanita Krimea", kaya sing diobong, "dheweke" nulis kaya "ing Nikolaev (sambungan Crimea karo kutha Nikolaev -? ..) ana sing salah karo proxy", nanging nalika "petugas putri" wiwit mangsuli pedunung Nikolaev dhewe, sing wis kabeh supaya karo proxy, banjur "lady" ing tokoh "Amerika" mung mbusak mutiara saka dosa.
Karya saka American Cyber ​​​​Command lan "infantry" Ukrainia wis nampa akeh lelucon ing ruang Runet. Pangguna wiwit ngleksanani sing bakal bisa kanggo troll luwih reservists USCYBERCOM.
Komentar saka pembaca blog ing ndhuwur ing LiveJournal.

Irlay777
Aku ipar kapindho Yulia Tymoshenko. Pracayaa, ing Kiev kabeh ambigu.


Iku_komentar
Aku minangka putu gedhe saka pemukim awal Amerika, manggon ing Gedung Putih. Secara rahasia saka bojoku, aku ndhukung Vlad Putin. Ukraina tse Rusia!


Ortheos
Ing kana, kabeh platoon saiki nindakake telung puteran penalti ing sekitar Pentagon.


Sawise tendhangan kasebut saka pasukan cyber AS, kabeh klompok pangguna dibentuk ing Internet, sing wis nuding metu carane "infanterier cyber" Ukrainia nyoba kanggo netepi prentah USCYBERCOM. Lan ana akeh "hadiah" kanggo ulang tahun kaping lima saka unit Amerika iki. Jaringan sosial, macem-macem blog lan portal mung dibanjiri pesen sing, miturut penulis, rambute para pamaca kudu ngadeg, nanging ing kasunyatan, kabeh mung nyebabake ironi babagan "prajurit kaki" sing ora beruntung. Punika salah satunggalipun.

Irma Krat (ejaan lan tanda baca disimpen) ing kaca ing jaringan sosial:

Setengah jam kepungkur ing kutha Simferopol ana bledosan ing ngendi wae cedhak stasiun pemadam kebakaran, ora adoh saka stasiun sepur. Aku ora bisa langsung nulis. Petir metu saka Internet, kabeh tanggane mateni lampu lan TV amarga wedi. Mobil nyopir ing dalan kira-kira 15 menit kanthi lampu darurat. Apa sing kedadeyan, saiki aku bakal nyoba ngerteni.


Ukrainia seneng karo Irma tiba kaya cornucopia. Padha udan mudhun, udan mudhun, nganti salah siji saka pangguna mbayar manungsa waé menyang ngendi Irma nulis bab "bledosan" Simferopol, kang kanggo sawetara alesan residents saka Simferopol ora sok dong mirsani. Siji Irma ngeweruhi ... Jaringan sosial kasebut kategoris: papan ing ngendi kiriman kasebut digawe yaiku "Kyiv". Salah siji Irma bisa ngatasi jarak 800 km ing setengah jam, ora langganan saka ibukutha Ukraina, utawa, meh miturut klasik, dipindhah menyang Simferopol dening hipnosis Woland ...

Minangka salah sawijining pangguna LJ nulis (Yetnick):
Katon kaya cepet-cepet mlayu saka Simferopol nganti setengah jam menyang Kyiv, lan sampeyan mung kudu ngguyu ...


Umumé, kanthi ulang taun kaping lima sampeyan, USCYBERCOM. Lan negara mesthi kudu diguncang ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

46 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    April 19 2014
    Good luck, cyber-hamster! ngguyu
    1. Bi_murza
      + 11
      April 19 2014
      Good luck kanggo wong-wong mau ora kanggo ndeleng carane kupinge Anggere ana warisan pendidikan Soviet!
      Trik kuwi ora bakal bisa ngguyu
    2. +1
      April 19 2014
      Padha cyber-assholes. Dheweke mangan bubur semolina, lungguh ing panci - lan banjur nggambar gajah jambon. TK tenan. nglirik
  2. +2
    April 19 2014
    "Umume, kanthi ulang taun kaping lima sampeyan, USCYBERCOM. Lan negara mesthi kudu diguncang ..."

    Bisa muter sawetara peran ing tataran pisanan. Lan saiki, "Sapa sing wis dieling-eling bakal dilebokake." Saiki ora ana sing nyebabake ngguyu.
    1. +3
      April 19 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Umumé, kanthi ulang taun kaping lima sampeyan, USCYBERCOM. Lan negara mesthi kudu diguncang ... "

      Wong Tua Lukashenko ngandika luwih bener - "jancok"
      Aku bubar nampa tawaran menarik kanggo entuk nganti 25 kanthi melu survey lan ngisi kuesioner. Anonymity dijamin. Login lan sandhi sing kawangun, iku tetep mung layang karo idin kanggo ngirim. Tarif ing ngisor iki:
      "Aku bisa entuk pinten?"

      PARISIPASI ING QUESIONER - wiwit 5 c.u. nganti 80 c.u. Kanggo siji kuesioner.
      PESERTA KUMPULAN FOKUS - saka 30 c.u. nganti 150 USD SATU JAM.
      WAWANCARA TELPON - saka 5 c.u. nganti 50 c.u. FOR INTERVIEW.
      VIDEO - saka 5 c.u. nganti 30 c.u. Kanggo ndeleng siji jam.
      Atusan SAMPEL PRODUK kanggo TESTING - GRATIS.
      Dadi ora kelangan pangarep-arep.
      1. +1
        April 19 2014
        Kutipan saka Bort Radist
        Aku bubar nampa tawaran menarik

        Apa alesan menarik kanggo manungsa waé kanggo wong utawa sampeyan mikir sing usulan kuwi acak???
        1. 0
          April 19 2014
          Kutipan saka APAS
          Apa alesan menarik kanggo manungsa waé kanggo wong utawa sampeyan mikir sing usulan kuwi acak???

          Aku ora mikir iku narik kawigaten manungsa waé. Distribusi otomatis jaringan. Dhuwit gratis, iki wis dadi gudang pribadine tartamtu. Banjur sistem kuesioner, ora mbebayani nalika sepisanan ....
          Aku ora ngetutake link kasebut, nanging pengalaman urip nuduhake manawa kaya ngono.
          1. 0
            April 20 2014
            Kutipan saka Bort Radist
            Aku ora mikir iku narik kawigaten manungsa waé. Distribusi otomatis jaringan

            Aku mikir dheweke isih duwe warisan nang endi wae, amarga aku ngetik "tuku mobil" banjur sampeyan disiksa dening mail saka tawaran, silihan lan layanan perantara.
  3. +2
    April 19 2014
    Inggih, ora bisa digunakake karo lelucon ing jaman Soviet, mula saiki dheweke mutusake kanggo nyoba karo laporan "saksi mata"!
  4. +2
    April 19 2014
    Lan kenapa server Review Militer ana ing Jerman? Luwih ora patriotik.
    1. +4
      April 19 2014
      Kutipan saka Igor
      Lan kenapa server Review Militer ana ing Jerman? Luwih ora patriotik.
      Dadi ora ana bedane, kabeh padha, kabeh INFA disimpen ing negara eseman
      1. svv150473
        0
        April 19 2014
        Pitakonan Menarik Endi SERVAK lan TO HA-HA lan WE VUYUYU
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +8
      April 19 2014
      Kanthi kesenengan kita bakal diselehake ing server pribadi (patriotik). Kirimi saran kanggo panggonan kanggo pangurus.

      Ngomong-ngomong, kenapa patriot Igor nulis komentar nggunakake komputer sing digawe ing njaba Rusia? .. eseman
      1. +2
        April 19 2014
        Kutipan: Volodin
        Kanthi kesenengan kita bakal diselehake ing server pribadi (patriotik). Kirimi saran kanggo panggonan kanggo pangurus.

        Ngomong-ngomong, kenapa patriot Igor nulis komentar nggunakake komputer sing digawe ing njaba Rusia? .. eseman

        Cetha yen layanan mungsuh lan prices asring luwih atraktif. Dhewe ngadhepi redneck Rusia.
        Nanging isih, lokasi fisik penting. Ing kasus iki, pilihan sarana kanggo mblokir sumber daya bakal luwih gedhe.
        Ing tangan liyane, ana plus. Kasedhiya sumber daya kanggo pamirsa manca bisa luwih apik - yen dumadakan mutusake kanggo ngilangi Internet Rusia saka Eropa.

        Kanggo pitakonan babagan komputer Igor - kandel lan ora sopan.

        Miturut artikel kasebut, dheweke ragu yen iki minangka karya USCYBERCOM. Wiwit malah spesialis IT rata-rata bakal bisa mask alamat IP sumber kanggo pangguna prasaja. Lan mung acara khusus sing bakal bisa mbukak kahanan sing sejatine.

        Iki luwih minangka inisiatif pro-junk.

        Kirimanku iki bakal ana ing sangisore gendera Rusia - lan sabanjure aku bisa ngetokake ing Iceland utawa apa wae.
  5. +1
    April 19 2014
    Chamomile taman kanak-kanak Amerika, aku pengin sampeyan gagal paling jero ngguyu
    1. 0
      April 19 2014
      Matur nuwun Gusti, "daisies" ora tuwuh ing awu vulkanik!
  6. +1
    April 19 2014
    Hamster tempur gaya negara... Sing lima.
  7. +1
    April 19 2014
    Kutipan saka: mamont5
    "Umume, kanthi ulang taun kaping lima sampeyan, USCYBERCOM. Lan negara mesthi kudu diguncang ..."

    Bisa muter sawetara peran ing tataran pisanan. Lan saiki, "Sapa sing wis dieling-eling bakal dilebokake." Saiki ora ana sing nyebabake ngguyu.

    Ya, lan kabar kasebut nuduhake manawa media asing wis nolak tumindak kasar Rusia! Nalika wong Amerika bodho lan wong Eropa homo bakal kesel ngrungokake panguwasa moronic?!
  8. DeOS78RU
    +7
    April 19 2014
    Aku dhewe iki putri saka Khanty lan Mansi (KhMAO) Pracayaa, ora kabeh prasaja ing kene! Ora kabeh wong kepengin dadi Khanto-Mansi. Ana sing condong menyang varian Manse-Khantei. Lan sawetara separatis umume duwe keberanian ngomong yen dheweke wong Rusia!
    1. svv150473
      0
      April 19 2014
      BANDUNG AKU PUTRA NEGARA OPO ORA BANTAL KOMUNIKASI Ojo sumelang.
  9. upasika1918
    +5
    April 19 2014
    Mata-mata Rusia sing jahat wis nulis maneh instruksi kanggo gergaji ing saindenging Amerika ...
  10. +5
    April 19 2014
    Mbalik ing Februari, aku maca komentar "patriotik" lan anti-Rusia ing salah sawijining situs Ukrainia, ing ngendi alamat IP dibuwang ing ngarep saben komentar. Dadi, aku ngeweruhi sing ngelawan komentar, ketoke saka wong beda, ana alamat padha. Mlebet ing situs lokasi IP lan ngandika Jerman, nang endi wae ing alas. Iki mung sawetara jinis klub Internet ing antarane pines lan kabeh integrator Eropa Ukrainia lungguh ing kono tanpa istiméwa, nanging padha kuwatir sethitik, ora ketompo carane dheweke lelayaran adoh saka Eropah.
    1. 0
      April 19 2014
      Waspada iku kabeh!!! prajurit
  11. + 11
    April 19 2014
    "Halo! A native Texas nulis kanggo sampeyan, putu saka cowboy Marlboro lan putra saka Indiana Jones, Aku wis manggon ing ranch kanggo 50 taun antarane bison lan prairies. Mung pracaya kula: kabeh iku ora supaya prasaja kene . .. Ora ana sing pengin manggon ing negara polisi lan menehi panganan Washington ... "
    Kapten Pasukan Cyber ​​​​Putin Romashov, jeneng samaran operasional "Romashka" keprungu
  12. 0
    April 19 2014
    Artikel sing menarik - Matur nuwun!
  13. Korablev
    +2
    April 19 2014
    Domain: topwar.ru
    Umur domain: 1455 dina.
    Title: militèr review
    Katrangan: Tinjauan militer - ringkesan babagan kahanan militer-politik ing jagad iki, uga katrangan babagan peralatan lan senjata militer.
    IP Server: 5.187.2.65
    Lokasi server: Saksa
  14. 0
    April 19 2014
    mung ing wektu tentrem propaganda kasebut bisa digunakake, nanging ing militer kabeh Internet bakal dipateni lan menara TV lan radio bakal digunakake, lagi dikendhaleni.
  15. 0
    April 19 2014
    ngguyu Tor kudu digunakake, Tor, gentlemen, cybersoldiers! Pejuang siber...
    Maneh, iki uga perang ideologis lan disinformasi - kenapa kaget?
  16. 0
    April 19 2014
    Idiocy disuling murni, terus terang kaya lara untu. V. Medinsky.
  17. 0
    April 19 2014
    Sawise aku eling, nanging saiki aku lali ing server endi lan carane maca alamat domain. Tolong kandani aku!
    1. 0
      April 19 2014
      Yandex, lan Yandex diindeks kanggo sampeyan nglirik
  18. +1
    April 19 2014
    lan aku tansah ngandika sing Illinois minangka tutugan teritorial saka Crimea wong bodho
  19. +1
    April 19 2014
    ++++++ Artikel sing apik tenan!
    Fun lan rasa.
    Lan sing paling penting. kesan kuwi. sing ora overdo iku kabeh.

    Rusia wis menang lengkap kamenangan ing perang elektronik kanggo Crimea.
    Muga-muga mungsuh ora duwe wektu kanggo ngerti, amarga kamenangan kita bakal rampung lan pungkasan.
    Ame.ik.u ff toppka! Kanggo neraka karo wong-wong mau!

    Perusahaan ilmiah maju!
    Shoigu kanggo Presiden AS!
  20. +1
    April 19 2014
    Kita kudu "spud" dhewe lan ngilangi.

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/756/kjaf888.jpg
  21. IGS
    +1
    April 19 2014
    Lan "kita" "wanita Krimea", karo VO, congratulate boom? wassat
  22. 0
    April 19 2014
    Bener, situs kasebut pancen asem, paling ora ilang ... Lan tank terus-terusan nglayang ing salju salju ing udhara, dheweke uga duwe kapal selam ....
  23. +1
    April 19 2014
    Nalika sampeyan cum kurang ajar, mesthi watu kuning !!!???
  24. svv150473
    0
    April 19 2014
    SNOWDEN ngandika
  25. 0
    April 19 2014
    Many thanks, Volodin Alexey, kanggo artikel! Nanging aku wong lanang kudu nglampahi ulang taun sabanjuré ing cara kita, karo Sugeng, vodka lan bruwang, blackjack lan sundel, uga, tradisional, karo scuffle lan drive kanggo polisi! digunakake padha hoofed limang taun lan nglairaké mung siji tembung universal: "Aku putri ...". Ayo nggedhekake cakrawala bocah-bocah, nyebarake chakra otak, ngrusak template kasur, lan ngombe kanthi biaya ulang tahun, lan hadiah saka kita!
  26. Komentar wis dibusak.
  27. 0
    April 20 2014
    Iki diarani gypsies. Dheweke uga nyoba ngapusi sirahe ...
  28. +1
    April 20 2014
    Pertahanan paling apik nglawan perang informasi yaiku sirah sampeyan ing pundak kanthi kawruh geografi lan kawruh dhasar fisika (ora perlu ngerti rumus). eseman
  29. 0
    April 20 2014
    Amerika bodho, nyelehake roket amy lan bakal mati ing sasi ngguyu
  30. 0
    April 20 2014
    Negara lan Negara kudu ora mung gonjang-ganjing, nanging uga ajeg gonjang-ganjing!!!
  31. 0
    April 20 2014
    ... YOU YAY YOU GARY LOT, yen sampeyan niger gubaty?
  32. 0
    April 20 2014
    A gulung ageman adoh watu ... Lan layanan penet saka Kedutaan Besar AS ing Ukraina https://www.facebook.com/usdos.ukraine/posts/10152093399761936?notif_t=notify_me
    lan layanan pers Departemen Luar Negeri AS watara jam, pitung dina minggu lan preian ditanggepi saben setengah jam miturut release penet.
    Ukro-TV lan media sing diduweni dening oligarki lan Ukro-patriot ing tunjangan Amerika muter omong kosong iki, nambah "revive" tipis.
    Njupuk menyang akun kasunyatan sing saluran TV Rusia ing Ukraina wis Cut mudhun rampung, zombification saka populasi dening kabeh cara propaganda khusus cukup efektif, lan psychosis anti-Rusia liwat gendheng.
  33. 0
    April 21 2014
    http://www.arcyber.army.mil/index.html
    Dadi wong-wong mau, pejuang saka ngarep sing ora katon
  34. Azaat
    0
    April 21 2014
    Dadi gendéra, lan dadi bodho.
  35. Azaat
    0
    April 21 2014
    Dadi gendéra, lan dadi bodho.
  36. Samara
    0
    April 21 2014
    Wong!!! Aku kaget karo omonganmu. Lan sampeyan ngomong babagan fasisme ing Ukraina? Apa sampeyan ora takon marang wong Ukraina yen dheweke kudu dilindhungi kaya ngono? Yagene ora ana sing nulis manawa Ukraina nyingkirake presiden maling sing ora duwe proporsi? Aku ora ngerti yen sampeyan kenal karo rasa isin kanggo wong pisanan negara, kita kenal !!! Ya, pemerintah anyar ora duwe wewenang, ora ana tim sing koordinasi. Ya, aku ora ngerti kaya apa masa depan kita. Nanging nalika prajurit kita disandera dening sampeyan, nalika presiden ngidini dheweke ngapusi lan ing wektu sing padha ngandhani kabeh jagad yen "ora ana negara, ora ana persetujuan", lali yen wong manggon ing wilayah iki sing percaya marang dheweke. lan panginten sing kita -negara loropaken, apa kudu Ukrainians mikir? Aku ora ngerti kenapa kita kudu di-push, nanging ora ana tank Ukrainia "kanthi niat apik" ing lemah sampeyan. Aku ora bisa ngyakinake sampeyan. Kita duwe ruang informasi sing beda. Nanging aku pengin pidato presiden sampeyan wingi nggawe sampeyan mikir lan mangu-mangu. Mugi sampeyan lan kita mangsa padhang. Tetep manungsa!


    Iki minangka pendapat mayoritas Ukrainia. Ayo padha maca lan ngrungokake wong-wong Ukrainia, yen kita pancene nganggep awake dhewe dadi sedulur!


    Apa sampeyan mikir yen kabeh kudu ditinggalake? Yanukovych kuwasa, nuruti prentah Putin? Aku ora ngadili para pemimpinmu, aku mung njaluk sampeyan ninggalake awake dhewe. Lan kurang toleransi marang wargane dhewe, kanthi objektif lan wicaksana, ngomong babagan tingkat budaya. Aku mung pengin ngelingake sampeyan yen maling pungkasan nemokake papan perlindungan ing ngendi dheweke bakal ditampa, dimangerteni lan digawe panas. Nanging ... Dadi ana pasukan ing Crimea utawa ora? Pamrentah negara kudu wani nyebut spade. Mung lan kabeh. Ora emosi, nyatakake kasunyatan. Aku ora bisa ngomong yen Ukrainia iku sampurna, lan aku patriot ardent, nanging thanks kanggo Putin, aku temen maujud sing saiki aku pengin manggon ing negara. Lan ingsun ajrih marang wadyabalaira kang grapyak, dudu prajurit, nanging wong kang paring dhawuh, banjur mbantah, ngasorake awake lan balane. Nuwun sewu nguciwani, nanging ing rapat-rapat kita ing kutha-kutha sing beda-beda, wong-wong sing padha nangis, crita sing nglarani ati. Iku lucu. Tenang wae. Ora perlu kuwatir babagan warga sing nganggo basa Rusia. Ora ana sing ngremehake martabate. Utawa sampeyan mikir sampeyan ngerti luwih saka Rusia? Saiki, yen kita didadekake tameng manungsa kanggo nutupi para pembebas (kanthi saran saka presiden sampeyan), mula kahanan kasebut bakal ngrusak. Saiki, ora kabeh sing ala.
  37. Yuri Dikov
    0
    April 21 2014
    Ya, Chamomile TK. Bisa uga, kita kadhangkala overestimate "daya" lan kecerdasan "mitra" kita. Lan nyatane ternyata - zilch. Lan ana akeh kasus kaya ngono. Nanging ayo digress sethithik. A guyon ing subyek.
    Ceausescu nelpon Brezhnev, ngandika iku angel kanggo bisa, West mencet, takon kanggo ngganti.
    Brezhnev:
    - Apa sampeyan, Kolya, perawat dipecat? Fedya Kostrov malah Samsaya Awon, kang umume lenggah ing weteng negara, nanging ora njaluk mulih!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"