Kompromi Amputasi, utawa Napa Ukraina dirusak

150
Artikel ing ngisor iki diterbitake ing sumber Ukrainia "Kontroversi". Penulis sawijining panulis prosa, pujangga, publicist, ilmuwan lan kondhang pimpinan oposisi Leonid Storch (b. 1963), sing nulis ing Ekho Moskvy lan wiwit 2013, miturut Wikipedia, iku salah siji saka sepuluh paling populer bloggers lokal.

Storch urip lan sinau ing USSR, ing taun 1989 pindhah menyang Amerika Serikat. Ing AS, dheweke uga sinau, saka ahli basa (spesialis ing basa Cina) nganti pengacara. Ing taun 2006, dheweke bali menyang Rusia, nanging ora suwe. Telung taun sabanjure dheweke mabur menyang Thailand.

Saiki, Pak Storch manggon ing Bangkok, nerusake kolaborasi virtual karo media Rusia liberal.

Edisi "VO"


Kompromi Amputasi, utawa Napa Ukraina dirusak


Kasunyatan bilih Barat lan Rusia wis sarujuk babagan redistribusi Ukraina, lan panguwasa Ukraina ora mbantah iki, Leonid Storch nulis ing artikel kasebut. Ing mratelakake panemume, EU tansah katon maneh ing Donbas pro-Rusia, supaya Ukraina anyar diudani-mudhun bakal ono gunane kanggo Eropah.

Absurdity kahanan kasebut yaiku njaga integritas Ukraina saiki ora dadi prioritas kanggo kepemimpinan politik Ukraina. Prioritase yaiku pemilihan sing dijadwalake tanggal 25 Mei lan, sing paling penting, njaga kekuwatan sing dijupuk dening Maidan saka fraksi Yanukovych. Nanging, tujuan utama Maidan ora reshuffling pamaréntahan, nanging nggawe Ukraina kuwat, independen saka Moscow, lan integrasi Ukraina kuwi menyang Eropah. Kanthi kabeh kepinginan, siji ora bisa nimbang negara kuwat lan merdika, wilayah kang dijupuk dening pepadhamu musuhan.

Kaya sing dikarepake, ambisi kekaisaran Kremlin ora mungkasi karo Crimea. Skenario Krimea, sing dikembangake ing Moskow, saiki diulang ing wilayah Donbass lan Luhansk.

SKENARIO. Kaping pisanan, brigade lokal saka unsur declassed, dipimpin dening sawetara pejabat lokal, panggung "kersane rakyat" kanthi njupuk alih saperangan bangunan pemerintah. Ing wektu sing padha, panguwasa Ukrainia, loro ing Kyiv lan lokal, nggusah supaya ora succumb kanggo provokasi lan aktif ngukum para separatis. Sing, ing siji, mutusaké ing referendum lan poto-netepake lan nggantung gendera Rusia ing bangunan dikuwasani.

Kanggo nanggepi, panguwasa Ukraina ngetokake ultimatum lan ngancam nggunakake kekuwatan. Banjur separatis drive demonstrators menyang bangunan dijupuk - iku seng di pengeni sing ana minangka akeh wanita, bocah-bocah lan pensiunan ing antarane wong-wong mau sabisa supaya luwih efektif digunakake minangka alangi manungsa - lan padha nyebut support kanggo referendum. Jam bakal teka, nanging panguwasa Ukrainia ora tumindak apa wae kajaba telpon anyar kanggo nyegah destabilisasi lan nglawan maneh.

Salajengipun, ing pemukiman pinggiran regional, "wong ijo cilik" saka Rusia diumumake lan, atas jenenge wong pemberontak, wiwit ngrebut fasilitas militer strategis. Panguwasa Ukrainia terus banget nyaranake supaya ora tunduk marang provokasi.

Ing final, referendum dianakake - lan wilayah kasebut dipotong saka Ukraina.

Ing skenario iki, penolakan Donbass saiki wis rampung. Nanging yen inaction saka pamaréntah Ukraina sesambungan karo Crimea bisa diterangake dening kejut lan ngarsane pasukan Rusia ing Sevastopol, banjur posisi politisi Kyiv ing hubungan kanggo Tenggara luwih kaya ngiyanati langsung.

PERANG ANEH LAN POLITIK ANEH. Media Ukrainia kanthi sedih nyritakake kepiye tentara nyerahake kendaraan lapis baja marang para separatis lan kepiye para separatis ngenggoni fasilitas anyar. Banjur kita ora sengaja ngerteni manawa ora mung sing diarani ngaku-ngaku. "Republik Donetsk", nanging uga kabeh "Federasi Kidul-Wétan Ukraina" dipimpin déning Anatoly Vizier tartamtu. Banjur - leaflet disebarake ing Donetsk sing nuntut mbayar pajak dolar menyang pamrentah "rakyat" anyar lan kanthi sukarela mlebu ing tentara pemberontak. Wong murtad dijanjekake bakal "diusir menyang Bendery" kanthi, mesthi, ngrampas properti kanthi sukarela.

Apa sing ditindakake pemerintah nalika pamrentah manca ngirim militer lan agen menyang wilayahe lan nggawe kekacauan massal ing kana supaya bisa ngilangi? Iki nyatakake negara darurat lan ngirim pasukan kanggo mbela negara sing dipasrahake. Apa sing ditindakake para pamimpin politik Ukraina? Turchynov mlebu deklarasi sing ngukum, Tymoshenko konsultasi karo politisi Barat, Yatsenyuk ngrembug syarat-syarat utang anyar, lan kabeh padha nyiapake kanthi serius kanggo pemilihan. Ing tembung liyane, kanggo nglindhungi negara dhewe saka ambruk lan melu-melu, pimpinan Ukrainia ora apa-apa.

Ing wiwitan Maret, aku nulis yen posisi panguwasa Kyiv kaya Perang Aneh sing ditindakake dening Prancis nglawan Reich Katelu ing taun 1939-40, lan banjur niru pertahanan negara kasebut rampung kanthi pendhudhukan. Kedadeyan ing sasi setengah kepungkur wis ngonfirmasi rasa wediku. Thanks kanggo kawicaksanan "wicaksana" lan aneh banget saka Kyiv, Crimea wis dicaplok menyang Federasi Rusia (sanajan donya ora ngakoni aksesi iki), Donbass wis bener ninggalake kontrol Kyiv, sabanjuré ing baris Luhansk, kang bisa uga. ngiring dening Zaporozhye, Mykolaiv lan wilayah Kherson.

QUESTION TIME. Pamrentah Ukraina wis nyasarake kabeh wong (kalebu penulis kiriman iki) kanthi ukuran angkatan bersenjata kanggo wektu sing suwe. Nanging sadurunge wiwitan aneksasi Crimea, Menteri Pertahanan Ukraina ngakoni manawa saka luwih saka 40 personel militer, mung udakara 6,000 sing siap tempur. Sisane 75% katon nandhang lara konsumsi, penyakit jantung bawaan, penglihatan sing kurang, budheg, lan bisa uga cerebral palsy. Nanging yen mangkono, apa sebabe dheweke disimpen lan disimpen minangka bagean saka tentara biasa? Lan yen ora, banjur puluhan ewu iki pancene ora bisa nenangake loro utawa telung ewu separatis lan sawetara atus "wong ijo cilik" ing sisih kidul-wétan? Mesthine, dheweke bisa, nanging sakperangan alesan panguwasa ora pengin kedadeyan kasebut.

Contone, sawise kabeh, 75% saka personel Ukrainia lara lan ora bisa nahan selesma gaman. Nanging sawise kabeh, ana Sektor Kanan, sing wis dibentuk lan diuji ing bentrokan karo Berkut. Nanging panguwasa ora pengin "Sektor Tengen" kanggo nyegah penolakan saka Kidul-Wétan. Kajaba iku, panguwasa nglawan sektor iki, lan rong minggu kepungkur, Rada malah ngadopsi draf resolusi babagan disarmament saka detasemen kasebut.

Nanging populasi Ukraina ana 43 yuta wong (ora kalebu Crimea). Apa pancene mokal kanggo nindakake mobilisasi umum, utawa paling ora mbentuk milisi rakyat kanggo nyegah "titushki" lan "wong ijo", lan uga kanggo nglindhungi negara yen ana intervensi massal? Ora ana dhuwit kanggo tuku senjata kanggo milisi? Utawa apa panguwasa Kyiv ora pengin partisipasi milisi?

Nanging sanajan pamrentah Ukraina ora bisa nindakake apa wae ing ndhuwur, banjur nutup watese dhewe supaya wong cilik sing ora sopan lan unsur subversif liyane ora bisa nembus, paling ora? Nanging sakperangan alesan, iku uga ora bisa kanggo dheweke.

Kepemimpinan Ukrainia wis nyenengake para penggemar odiousness, nyatakake yen oposisi kanggo Moskow babagan masalah aneksasi kudu ditangani dening EU lan AS, dudu Kyiv. Banjur panguwasa mbedakake awake dhewe kanthi nerangake manawa dheweke ora nyatakake kahanan darurat supaya ora nundha kampanye pemilihan lan ngganggu pemilihan Mei. Ing babagan absurditas, gagasan iki ora kalah karo mutiara paling apik saka Yanukovych utawa malah Yarovaya, Zhirinovsky utawa Fedorov. Apa iki tegese negara darurat ing wilayah Donetsk bakal nyegah pemilihan presiden ing Ukraina, nanging pamisahan wilayah iki saka Ukraina lan gabung karo Federasi Rusia ora bakal? Aku wonder carane Kyiv bakal nganakake pemilihan ing wilayah kontrol dening negara manca musuhan?

Nanging mungkin ing Kyiv padha ngerti kabeh, nanging ora bisa ngomong apa-apa? Apa dheweke mung nyoba ngindhari tabrakan karo tentara Rusia sing kuat lan, kanthi mangkono, pengin nyingkiri korban manungsa? Nanging sawise kabeh, tabrakan kuwi ora bisa nyingkiri yen Moscow terus ngresiki wilayah sawise wilayah, tekan, ing pungkasan, malah kanggo Khreshchatyk dhewe?

JAWABAN WAKTU. Absurdity kahanan kasebut yaiku njaga integritas Ukraina saiki ora dadi prioritas kanggo kepemimpinan politik Ukraina. Prioritas kasebut yaiku pemilihan sing dijadwalake tanggal 25 Mei lan - sing paling penting - pengawetan kekuwatan, dijupuk dening Maidan saka fraksi Yanukovych lan ditransfer menyang fraksi anti-Moscow, yaiku, dheweke. Nanging, tujuan utama Maidan lan Revolusi 21 Februari ora ana ing reshuffles pamaréntahan, nanging ing nggawe Ukraina kuwat, independen saka Moscow, lan integrasi Ukraina kuwi menyang Eropah. Ora ketompo carane akeh sing pengin, sampeyan ora bisa nimbang negara kuwat lan sawijining, kang wilayah dicokot dening dicokot dening tanggi musuhan lan kang saben minggu ilang kontrol ing wilayah anyar.

Aku mikir yen sajrone konsultasi sing dawa antarane Kyiv, Moskow lan Kulon ing Maret-April, persetujuan digarap ing istilah umum, utawa paling ora posisi sing cocog karo kabeh politisi peringkat dhuwur (mesthi, ora ana sing "konsultasi. karo wong-wong).

Kasunyatan bilih Putin, sing ing wektu iku wong melu ing prakara universal wigati, nyekeli Olimpiade, wis Ukraina dijupuk saka ing irung, nesu marang. Dheweke mutusake kanggo njawab "miturut konsep": yen sampeyan pengin pindhah menyang Eropah, apik riddance, nanging tanpa bagasi pro-Rusia. Bea cukai, ing asas, menehi go-ahead kanggo wacana saka Sepur menyang Kulon, nanging mrentahake mobil kidul lan wétan unhooked - minangka ganti rugi kanggo sajarah jarak, nandur modhal dana, "tumpah getih", etc. Iki asil cocog Moscow: tinimbang pai ing langit - sing, Yanukovych kang tau-wavering Ukraina - iku luwih apik kanggo njaluk manuk ing ajiné, IE, annex sawetara wilayah Ukrainia. .

Kyiv uga seneng karo keputusan iki, amarga Ukraina anyar sing diudani bakal dadi luwih homogen, luwih Ukrainia lan kurang Rusia. Kanggo federalisasi - siji-sijine cara kanggo njaga integritas negara lan nggawe kuwat banget - Kyiv durung siap: sisa-sisa mentalitas totalitarian Soviet lan ora bisa kompromi, yaiku, immaturity politik, duwe pengaruh. Monolithic Ukraina bakal luwih gampang kanggo nggabungake menyang Eropah lan NATO.

Uni Eropa, mesthi, kasengsem ing potensial industri Ukraina Wétan, nanging ing wektu sing padha tansah katon maneh karo ati-ati ing sentimen anti-Kulon ing Crimea, Donbass, etc. Latar mburi budaya non-Eropa saka wilayah kasebut, mentalitas asing, korupsi lan ekonomi kaya mafia - kabeh iki minangka faktor penting sing ngalangi kesiapan Uni Eropa kanggo nggabungake karo Ukraina. Amarga akeh alasan sing padha, Turki ora bisa entuk anggota Uni Eropa sajrone pirang-pirang dekade. Tanpa ballast sing nganggo basa Rusia, Ukraina "Ukraina" bakal dadi calon sing luwih menarik kanggo anggota EU lan NATO. Mulane, pilihan nglereni negara cocog karo Washington lan Brussels.

Minangka asil saka trik politik iki, serigala kudu tetep meh kebak, lan wedhus meh wutuh. Bener, tanpa sikil ngisor lan tanpa kuku siji, nanging isih urip. Lan kanggo mbukak maneh liwat wektu, ahli janji kanggo sijine prosthesis dheweke nggunakake teknologi paling anyar, sing, kanggo mesthekake anggota EU. Kuwi kompromi amputasi. Mulane, Ukraina lagi shredded. Bisa uga rembugan Geneva, sing diwiwiti dina iki, bakal dadi Munich anyar. Nanging, isih ana wektu kanggo ngganti kabeh. Lan yen Kulon nuduhake tekad sing luwih akeh, amputasi bisa diwatesi kanggo ngenali aneksasi Crimea, ninggalake Tenggara ing ngendi wae.

Ana uga solusi sing luwih prasaja lan alami: panguwasa Ukrainia kudu nimbang maneh prioritase, elinga yen tugas utamane yaiku kanggo nglindhungi negara lan pungkasane miwiti mbela: nutup tapel wates, nindakake mobilisasi umum, ngumpulake milisi lan mundur. mungsuh. Lan yen dheweke ora bisa nindakake iki, banjur ninggalake dheweke, utawa paling ora ngganggu wong-wong sing wis siyap nglawan para agresor.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

150 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 64
    April 21 2014
    Leonid Storch Liyane p.a.d.l.a ngrusak saka kohort Svanidze. Venediktov lan li.b.e.r.a.s.t.ov liyane.
    1. + 13
      April 21 2014
      Dheweke pengin nggawe ukiran, tukang ngisep getih! Kuwi perang lan geni.
      1. W1950
        + 23
        April 21 2014
        Aku ora sumpah karo saru, supaya aku bakal ngomong sedhela, DYATEL.
      2. 225 teh
        +4
        April 21 2014
        Kutipan saka Duelist
        Duelist Dina iki, 08:43 ↑ Anyar
        Dheweke pengin nggawe ukiran, tukang ngisep getih! Kuwi perang lan geni.


        Ana akeh banget huruf, nanging isih cetha langsung yen C sticky m.u.d.l.o Pseudomonas aeruginosa iki
        1. WKS
          +4
          April 21 2014
          Kutipan: 225chay
          Ing tembung liyane, kanggo nglindhungi negara dhewe saka ambruk lan melu-melu, pimpinan Ukrainia ora apa-apa.

          Salah formulasi. Perlu. Junta Ukrainia saiki nindakake kabeh kanggo ambruk negara, disintegrasi lan intervensi.
          1. + 11
            April 21 2014
            Nanging sanajan pamrentah Ukraina ora bisa nindakake apa wae ing ndhuwur, banjur nutup watese dhewe supaya wong cilik sing ora sopan lan unsur subversif liyane ora bisa nembus, paling ora?

            BISA

            1. +2
              April 21 2014
              Putin bisa umur 61 taun
      3. RUS
        +1
        April 21 2014
        Menteri Luar Negeri Polandia Radosław Sikorski

        Miturut dheweke, nalika ngomong babagan struktur federal Ukraina, Rusia tegese federalisasi ing sadawane garis Bosnia, dudu Amerika Serikat, kanthi mengaruhi bagean saka negara kasebut lan banjur nyuda integritase. Miturut The Washington Post, diplomat kasebut nerangake manawa babagan ngrusak kahanan ing negara kasebut, nggawe owah-owahan ing tanggalan pemilihan lan nggawe reformasi ekonomi rumit.

        Elinga yen sadurunge ing Donetsk lan Kharkov, peserta protes pro-Rusia ngrebut bangunan administrasi regional, ing Lugansk - departemen Layanan Keamanan Ukraina. Aktivis njaluk federalisasi negara.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 32
      April 21 2014
      Inggih, sampeyan sijine kabeh minuses. Kocak maca. Saka Thailand, apa sing kedadeyan ing Ukraina luwih katon.

      Penulis siji-sijine Bandera saka sekolah lawas. Lan ing Crimea, kabeh wong milih dheweke ing gunpoint, nuding sirahe, lan ing sisih kidul-wétan wis rampung teroris separatis, ing kontras kanggo Kyiv tentrem "onizhedetyah".

      Sing lucu yaiku dheweke dhewe sing nemoni kahanan saiki lan nyoba ngrampungake. Nanging mulane padha ora bisa. Pemisahan saka kasunyatan ngancam bakal dadi sampah, sing kita deleng. Sing liyane saka assholes iki, sing luwih apik.

      Lan Leonid Storch kudu dibuwang perek AIDS-trippouse wangkal. Mugo dadi pelajaran sak lawase.
      1. +2
        April 21 2014
        Kutipan saka sunjar
        Saka Thailand

        Mungkin dheweke wis ganti gender (kajaba alat kelamin)? wassat
      2. +1
        April 21 2014
        Kutipan saka sunjar
        Inggih, sampeyan sijine kabeh minuses. Kocak maca.

        Kocak, tapi penulise khas bajingan... ngguyu
        Mung wong bodho sing naif lan lengkap sing bisa percaya manawa pirang-pirang separatis lan rolas "wong ijo cilik" ngobati banyu ing Timur, lan pamrentah Ukraina ora pengin nggawe dhewe ing kana, sanajan bisa ...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          April 21 2014
          Kutipan: Alekseev
          Kocak, tapi penulise khas bajingan

          Ya, lan neraka karo dheweke!
          Nanging pendapat bajingan iki babagan orane perjanjian tartamtu babagan divisi Ukraina ora katon apik banget. Politik iku urusane reged, kadang berdarah-darah...nanging kudu rembugan, yen ora "kelanjutan politik nganggo cara liya" (c)
      3. kosh
        0
        April 21 2014
        Kutipan saka sunjar
        Lan Leonid Storch kudu dibuwang perek AIDS-trippouse wangkal. Mugo dadi pelajaran sak lawase.

        Gampang yen pengin ngeculake dheweke, sayang. We kudu cah wadon karo TRISICHA (triper, syphilis, Wewelak, kolera). Banjur sisa uripmu bakal cendhak lan padhang.
      4. +1
        April 21 2014
        Kutipan saka sunjar
        sing padha teka munggah karo kahanan sing terus-terusan lan nyoba kanggo ngatasi

        Lan saben wong duwe kahanan lan visi dhewe ing sirahe ... Dreamers, eprst)
      5. +3
        April 21 2014

        Odessa ketemu Tyagnibok karo papak lan banyu suci
    4. + 11
      April 21 2014
      Kutipan saka AleksPol
      Leonid Storch


      Sampeyan bener, massa fecal liberoid khas nguwuh babagan Mordor Muscovite sing dikutuk lan obor Saxon sing sumringah sing nggawa rasa seneng ing jagad iki. Iki mongrels mung lali siji bab, sing wong wis dawa mangertos XY saka XY! Apa crapcrats lan liberoids panganan Rusia ing 90s isih hiccups.
    5. Validator
      + 24
      April 21 2014
      Kutipan saka AleksPol
      Leonid Storch Liyane p.a.d.l.a ngrusak saka kohort Svanidze. Venediktov lan li.b.e.r.a.s.t.ov liyane.

      Venediktov, dibandhingake Storch, mung model kecukupan.
      Aku ndhaptar kaping pirang-pirang ing forum Echo kanggo nglawan wong kaya Storch, nanging sawise sawetara kiriman, dheweke nglarang lan mbusak aku, sanajan aku nulis kanthi bener. Isih ana kebebasan ngomong
      1. +3
        April 21 2014
        Apa iki putri kodhok utawa apa, lan sapa sing bakal ngambung dheweke? ngguyu
        1. +7
          April 21 2014
          Kutipan saka AleksPol
          Apa iki putri kodhok utawa apa, lan sapa sing bakal ngambung dheweke?

          Ayo, wenehi jeramiku sedulur
          1. +2
            April 21 2014
            Mbebayani yen bledosan bau bakal ana ing saindenging Eropa lol
        2. +2
          April 21 2014
          Putri kodok.
          1. +3
            April 21 2014
            Kita uga duwe Kamar Kunst dhewe.
            1. +1
              April 22 2014
              Iki isih didagang.
      2. 0
        April 21 2014
        Ugh!!!!!!!
        Ya, kanggo karpet apa wae !!!! wassat
    6. +4
      April 21 2014
      Saiki, Pak Storch manggon ing Bangkok, nerusake kolaborasi virtual karo media Rusia liberal.


      Iku bakal luwih apik yen dheweke lay bodho ing pantai - dheweke bakal katon luwih pinter!
    7. +5
      April 21 2014
      Kutipan saka AleksPol
      Liyane p.a.d.l.a

      Lan karakter kaya parasitize ing awak "umum"!
      Apa dheweke wis ana ing endi wae? Ing rumah sakit jiwa tanpa akses informasi? Dituduh junta ora mobilisasi! Tangi wit! Dheweke ngumumake (mobilisasi) kaping telu!
      "Pasukan sing bisa nyekel senjata paling sethithik ing tangane!
      Jancok elang! Kadhemen luwih angel ditahan!
      "Sawetara atus wong ijo" - ya, sampeyan dudu wong sing becik! Yen kita ngomong babagan perang karo Rusia, mula akun wong ijo bakal dadi jutaan!
      Ya, neraka karo dheweke! Ana liyane upsets kula: "Wong-wong menek menyang tambang, terus-terusan risking sing urip kanggo mesthekake paling ora LUWE sing gedhe-gedhe tresna! Lan wong kaya parasitize ing otak lan urip luwih marem!
    8. +1
      April 21 2014
      Lan misale jek, ora bajingan paling informed.
      (kutipan) ... "nggawe Ukraina sing kuwat bebas saka Moskow" ....
      Kepriye lengen utawa sikil bisa bebas saka kabeh awak, kajaba dipotong.
    9. 0
      April 21 2014
      Lan misale jek, ora bajingan paling informed.
      (kutipan) ... "nggawe Ukraina sing kuwat bebas saka Moskow" ....
      Kepriye lengen utawa sikil bisa bebas saka kabeh awak, kajaba dipotong.
    10. 0
      April 21 2014
      Lenya, sampeyan bener kaya biasane, RUSSIA sing mbuwang koktail Molotov ing Berkut, njupuk Maydanuts sampeyan ing mburi, tuku kertas sampeyan $ 3 milyar, adol gas kanthi rega $ 285. Panguwasa ing Kyiv edan, ora ana cara liya kanggo nyebataken, kaya kasunyatan sing pikirane iku pikirane "mare abu-abu," sampeyan ana ing kamp liberal babagan ..., uga, minangka klasik. ngandika, crawl lair ora bisa mabur.
    11. 0
      April 21 2014
      Leonid Storch Liyane p.a.d.l.a ngrusak saka kohort Svanidze. Venediktov lan li.b.e.r.a.s.t.ov liyane.

      Nekad ing konfrontasi, macet ing kasunyatan khayalan - wong sing kaya ngono kudu dirawat. Dheweke butuh rehabilitasi psikologis kanggo bali menyang urip normal.
    12. Komentar wis dibusak.
    13. 0
      April 21 2014
      Kuwi maksude ngeblog. Dheweke ora duwe kahanan, nanging munggah ing pamirsa kanthi sesanti. Apa gunane posting ing kene? Ing Bangkok, banjur ing Bangkok..,. Negara Ukraina - ora njupuk Panggonan. Iki kabeh informasi. Lan kabeh alasan sing bakal ambruk. "Dadi Kulon luwih tegas" - apa ora ana pilihan liyane sing dianggep? Lan yen Rusia nuduhake decisiveness? Mung ana siji bebener, yen ana sawetara jinis konflik ing Eropah, banjur iki ing tangan saka Amerika ... Aku mung wedi yen ing kasus iki ora bakal diwatesi ing Eropah lan ora bakal njagong metu. jaban rangkah ... Kajaba, mesthi, Rusia iku mantep.
    14. RND
      0
      April 21 2014
      Kutipan saka AleksPol
      Leonid Storch Liyane p.a.d.l.a ngrusak saka kohort Svanidze. Venediktov lan li.b.e.r.a.s.t.ov liyane.

      Lan jenenge sing ngomong. Kayane jamur paling apik ing Bangkok ...
    15. 0
      April 21 2014
      soko Leonid Storch sawetara jenis mundur! maca artikel kasebut, ana sing rumangsa yen penulis bingung saka sawetara pakaryan sing menarik banget kanggo dheweke, dheweke malah ora ngerti inti, mbok menawa dheweke ora mlebu YouTube, blur kaya ngono saka omong kosong, mamah sithik. karo incompetence kanggo volume lan spit (nol) blog, utawa ngendi teks iki ditarik.
    16. 0
      April 21 2014
      '' Leonid Storch Liyane p.a.d.l.a sellable''. Nyenengake yen ngrungokake pidato kaya ngono saka lambene wong liya sing wis ngkhianati tanah air kanthi mlayu menyang pin dosia.
  2. + 16
    April 21 2014
    Iki mungsuh lan mungsuh pinter! Saiki, yen KANGGO dadi kuwasa, bakal dadi ala banget. Lan "pemilik" bakal nyoba ngganti sing saiki, sing durung mbenerake kapercayan, kanggo wong kaya Storch. Lan padha duwe "cadangan" sugih ing babagan iki !!!! am
    Nanging, nalika lagi nyoba !!! am Lan mbayar manungsa waé - kabeh miturut resep kutha iki ... sing "ngelingi" babagan Berkut, dites ing bentrokan! Apa panjaluk rekonsiliasi teka saka dheweke? Lan ing wektu sing padha, kanthi kejam terus "nyerang"

    Pungkasan wengi ana pesen teka -

    Shooting keprungu maneh ing sacedhake Slavyansk

    Pasukan "mbela diri" Slavyansk ngumumake babagan penembakan dening wong sing ora dingerteni saka telung pamblokiran dalan ing pinggiran kutha Slavyansk.

    "Telung checkpoints kita lagi shelled maneh. Klompok seluler kita wis ninggalake ana, "ujare wakil saka markas pertahanan diri marang Interfax.

    Interfax durung duwe informasi saka sumber liyane, kalebu lembaga penegak hukum.
    xxx
    1. avt
      +5
      April 21 2014
      Quote: Egoza
      Iki mungsuh lan mungsuh pinter!

      Iki panulis babagan kelinci sing pinter ??? Ya, kita duwe Svanidze Kasparovs kaya susu, kaya ing pirang-pirang sayuran ing pasar. A chip diputer maneh saka 90s, iku prakara liyane sing "Ukraine 1991" project wis kalem mudhun karo pangerten proses aktif - Estonia ngaso!
      Quote: Egoza
      Saiki, yen KANGGO dadi kuwasa, bakal dadi ala banget

      Intelektual kaya ngono ora tau dadi kuwasa, mesthine tansah nglawan pamrentah, dheweke dadi operator "misteri" tartamtu sing wis ditunjuk lan bisa lan mung bakal nuntut ing pawon, nanging sing luwih cendhek lan ora sopan, mula kepiye. iku penulis babagan kelinci ing Thailand - sampeyan nindakake kabeh salah lan sampeyan kudu mbaleni maneh ... Kanggo pitakonan -,, Carane? Dheweke mesthi bakal mangsuli sampeyan kanthi frasa umum - "Kaya kaya iki." Ing pangertèn, sampeyan nindakake nalika kita seneng, kita bakal pitutur marang kowe. dhewe entuk palung sing rusak. Dheweke pancen "pinter"! pikiran" lan palung ing ngisor sikile!? Nah, Pushkin ora nulis dongeng. ngguyu
    2. +1
      April 21 2014
      Turchinov lan Yatsenyuk nyuarakake gagasan mungsuh Rusia sing luwih pinter - ahli teknologi politik Barat. Ana rantings bab ngganti Konstitusi, ngenali gubernur kapilih dening wong, status basa Rusian, mbukak caches individu saka pravosekh, nolak saber-rattling ... Nanging iki mung amarga ora bisa metu langsung lan ing salawas-lawase. Kabeh ditindakake kanggo nglegitimasi pemilu, sawise ora ana sing bakal nganggep serius tembung-tembung sing nyenengake. Sing paling menarik yaiku saiki yaiku Putin lan Rusia sing pengin nylametake Ukraina saka disintegrasi, nanging, mesthi, karo Ukraina sing ramah karo Rusia. Isih ana kesempatan kuwi.
    3. 0
      April 21 2014
      Quote: Egoza
      Iki mungsuh lan mungsuh pinter!

      Cetha yen mungsuh iku pinter, kaya sing katon, artikel kasebut sacara internal mbantah fakta sing kondhang.
      Mung pravosek cetha lan titah Yarosh kang nyerat, mung cara kanggo nggawe bisu _ udan!
      1. +2
        April 21 2014
        Quote: Sinis
        Cetha yen mungsuh iku pinter, kaya sing katon, artikel kasebut sacara internal mbantah fakta sing kondhang.

        Iku sabenere ing kontradiksi (distorsi) saka kasunyatan sing kabeh retorika artikel dibangun. Mung dina liyane aku mangsuli persis omong kosong padha ing cabang Pasukan khusus Rusia nerbitake tanggapan marang Jenderal Ukrainia SBU.
        Lan makna utama saka info-omong kosong dumunung ing pranyatan kanggo "wong maju" sing gol saka Revolusi ing Maidan wis ngrambah (daya korup lan dicolong Yanyk lan Ko dibuwang mati) - ing Bagdad Kabeh iku kalem ing Kyiv - musuhan Rusia insidiously dicekel Crimea. Iki "telung paus" propaganda pro-Bandera didorong menyang kepala Svidomo. Mula, wong-wong sing mbuwang ing sisih kidul-wétan - pesisir sing kudu dipaku ...
        1. 0
          April 21 2014
          Kutipan saka: stalkerwalker
          Lan makna utama saka info-omong kosong dumunung ing deklarasi kanggo "hulks majeng" sing gol saka revolusi ing Maidan wis ngrambah (daya korup lan dicolong Yanyk lan Co wis dibuwang mati) - kabeh iku tenang ing Baghdad, Kyiv

          Ya piye wae aku duwe panemu sing beda banget _ MAIDAN KIANATU! Kabeh kanggo nglindhungi prestasi MAIDAN!
          Iki minangka benang abang saka opus iki.
    4. 0
      April 21 2014
      Ya, kutha iki apik banget!
      Jenenge kuwat!
      Layak jenenge!!!!!
      kamulyan kanggo wong urip!!!
      Memori abadi kanggo wong - sing ngormati kanca-kancane !!!!!!
  3. +6
    April 21 2014
    Kok kowe ngrokok penulis sing nggawa H.R.E.N.L kuwi ???
    1. +3
      April 21 2014
      soko, sampeyan ora ngerti apa ...
      1. 0
        April 21 2014
        Kutipan saka marder4
        soko, sampeyan ora ngerti apa ...

        Tranche pisanan demokrasi saka Afghanistan wassat
        1. 0
          April 21 2014
          Kutipan: Strezhevchanin
          kok penulis udud X.R.E.N apa sing diomongake ???

          Kepiye carane??? Sing hemp pager sing Amerika Serikat bakal tuku saka Ukraina, amarga. ora pilih-pilih)))))
          http://topwar.ru/42385-ssha-sobralis-podderzhat-ekonomiku-ukrainy-zakupkami-kono
          pli.html
  4. +6
    April 21 2014
    Ukara-ukara saka paragraf pungkasan pancen ora nyata lan nuduhake yen penulis iku utopis liyane. Inggih, wawasanipun piyambak punika versi liyane saka acara sing ora ana hubungane karo kasunyatan, kaya akeh liyane. Penulis bisa uga ora seneng karo Rusia, nanging kenapa ngina dheweke nalika wektu dhewe bakal nuduhake yen analisis dudu titik sing kuwat.
    1. 0
      April 21 2014
      Kutipan saka koni
      penulis iku utopia liyane.

      Kene, ing memori, ana repes rolas utopians kuwi. Media ndhukung lan ngembangaken struktur otak alternatif kanggo individu kuwi. Nanging ora mung! Senadyan hryvnia Mudhun lan bensin larang, prices wis diganti mung kanggo sawetara jinis barang. 1 UAH Iku misale jek sing tingkat iki maintained artificially - sadurunge Pemilu utawa bisa uga bakal ngatur cadangan.
    2. +1
      April 21 2014
      Penulis bisa uga ora kaya Rusia, nanging kok ngina

      Amarga kabeh artikel kasebut sifate nyerang, reaksi marang tulisane cocog. Penggantian konsep, nalika separatis nyebut wong-wong sing dudu teroris lan separatis, minangka penghinaan kanggo sebagian besar personel militer sing ora siap nglawan dheweke. wong, telpon karo bantuan saka sakepel fasis sayap tengen militan kanggo crush wong-wong sing ora setuju kanggo manggon miturut hukum totalitarian, sing bener ngerti sajarah gedhe ora saka nulis ing buku teks Ukrainia modern, nanging saka karya saka ilmuwan nyata sing mulihake acara kepungkur saka babad lan monumen, sing pengin manggon ing Ukraina, kuwat lan karo sajarah jujur, lan ora ing EU saya biru, kang mulane pinasthi punah.
      Mulane, penulis artikel kasebut minangka PEMBOHONG!
  5. Komentar wis dibusak.
  6. 0
    April 21 2014
    malah ora ketompo carane ngrusak p.a Storch iki, nanging diagnosa ketok: otak maidan
  7. +3
    April 21 2014
    Iki minangka "warga donya" ... s. Volota, ing cendhak
  8. +6
    April 21 2014
    Artikel sing apik banget! Akhire dheweke ngaku! Dheweke ora perlu wong Ukrainia nafik. Dheweke butuh bungkus permen ijo, sing wis dibayar dening pemilik Euromaidan. Ana uga "liberal"!. Dheweke bakal ngedol kabeh, malah negarane dhewe lan wong-wong ing kono, mung kanggo mangan lobster siji (yaiku kanker laut). Dadi dheweke dadi awake dhewe ing pose kanker.
  9. +1
    April 21 2014
    Inggih, uh, fantasi liberal babagan topik kekaisaran ala Rusia lan Ukraina sing cepet-cepet kebebasan. Dadi akeh telek iki wis diwutahake ing kita akhir-akhir iki sing kita wis digunakake kanggo iku. Wis wayahe para priyayi liberal padha ngerti pakurmatan, yen bab "kahormatan" iku mesthi wis ngerti.
  10. +3
    April 21 2014
    Ana uga solusi sing luwih gampang lan alami: panguwasa Ukrainia kudu nimbang maneh prioritase, elinga yen tugas utamane yaiku nglindhungi negarane.


    Prioritas kekuwatan yaiku pangayoman marang rakyate.

    Kyiv wis sijine perang karo sawijining wong ing ngarep .... temenan kahanan kalah.

    Pranyata rakyat lagi kuwasa, nanging kudu kuwalik....kuwasa kanggo rakyat.
  11. andko5
    +2
    April 21 2014
    Apa sampah lan kekacauan ing sirah "panulis" iki! Ora bisa ngerti sing prasaja dhewe, nanging "wicaksana" mulang saben wong ...
  12. +3
    April 21 2014
    Kolom 5 ing kabeh kamulyan!
  13. +3
    April 21 2014
    Pakar saka OSCE lan Komisi Eropa Evgeniy Nikolaevich Tsybulenko - warga Estonia iki lan penulis hukum Ukrainia ngusulake kanggo ngethok Ukraina dadi potongan.
    Ing pratelan sing diterbitake ing portal Estonia paling gedhe Delfi, Yevgeny Nikolayevich nyerat: "Ninggalake rasa isin palsu, kita kudu ngakoni yen ing wangun saiki Ukraina minangka negara merdika durung kelakon, wis pinasthi lan ora duwe prospek. Ukraina Wétan minangka ballast sing ora bisa ditahan kanggo negara, sing bakal nglelebke kabeh negara. Ide katolik saiki, sayangé, ora bisa. Yen kita ora tetep Ukraina minangka bagéan saka wilayah ngendi wong Ukraina manggon, lan ora Okhlos, sing ora ngelingi salah siji kinship, utawa basa, utawa sajarah, kita bakal kelangan kabeh.

    Nuwun sewu, para maos ingkang kula tresnani, nanging punika kedah dipun kutip langkung rumiyin. Iku worth iku:

    "Wilayah wétan kudu sementara ditarik saka Ukraina. Sawise nyingkirake ballast, Ukraina Kulon bakal duwe kesempatan kanggo mbangun negara Eropa sing demokratis lan gabung karo EU lan NATO sanalika bisa. Sawisé iku, iku tetep mung kanggo ngenteni nganti kahanan sajarah wis mateng kanggo Ukraina kuat lan sukses kanggo bisa kanggo Pick munggah bekas wilayah, uga wilayah ngendi Ukrainians manggon kompak.

    Iki bakal kedadeyan luwih cepet tinimbang sing dipikirake wong akeh. Eropah wis wiwit aktif nyingkirake katergantungan energi, sing tegese pungkasan Rusia ing wangun saiki ora bisa dihindari. Wilayah Federasi Rusia bakal cepet disintegrasi dadi pamrentahan tartamtu, lan Ukraina mung bakal dipeksa kanggo nglindhungi wong Ukrainia sing manggon ing njaba.

    Nanging, mundur saka wilayah wétan saka negara mung langkah pisanan. Ora perlu reinvent setir - sampeyan bisa nggunakake model Estonia sukses.

    Antarane liyane, perlu ngupayakake kabijakan sing konservatif babagan kewarganegaraan kanthi introduksi wajib "paspor abu-abu". Wong sing ora setya marang Ukraina ngirim ora nampa kewarganegaraan. Ing wektu sing padha, perlu nggawe kabeh kahanan kanggo wong Ukrainia sing setya pindhah saka Ukraina wétan menyang Ukraina kulon.


    http://perevodika.ru/articles/13278.html
    1. +2
      April 21 2014
      Liyane, saiki fasis Estonia-Ukraina.
      1. 0
        April 21 2014
        Rungokake, sampeyan ngomong kanthi ora sopan!
        Tujuan negara-negara kasebut yaiku kanggo nyumerepi apa sing isih ana ing Ukraina ing gulu Rusia supaya kita overstrain. Luwih akeh perselisihan lan kekacauan ing Ukraina, luwih apik kanggo Kulon. Putin kanthi jelas nyatakake yen Federasi Rusia mung ora bakal mbantu ekonomi Ukraina. Ana petungan awal sing nuduhake yen ekonomi Rusia bakal bangkrut ing 3 taun nalika Ukraina gabung karo utang. Iki minangka tujuan utama: mula, Kulon ora bakal mbantu Ukraina.
        Ing wektu sing padha, krisis ing Ukraina bakal nyumbang kanggo eskalasi krisis ing Uni Eropa, sing bakal meksa europaths sujud marang Pakdhe Sam. Apa sing dibutuhake kanggo ngatur serikat ekonomi Euro-Atlantik lan mblokir Rusia. Iki minangka tujuan strategis, lan kabeh liya yaiku nari.
        Muter kanggo Federasi Rusia bakal ngilangi blokade kasebut. Lan ing kene penting banget kanggo ngrampungake kesepakatan babagan kerjasama karo Iran, Pakistan lan India. Pilihan sing apik yaiku nggawe kerjasama ekonomi sing cedhak karo Argentina, Venezuela, Nicaragua ...
  14. +7
    April 21 2014
    Artikel liyane sing njaluk wong Ukrainia supaya mateni wong Ukrainia. Ing pretext sembarang. Kasunyatan bilih panguwasa ora sah anyar bakal ngapusi Rusia ngandika 22 liyane, sanalika padha ngumumaké piyambak ing panguwasa.
    Blogger-blogger sing adoh-adoh, separatis tengen, sing ngepung Rada, meksa mateni wong nganggo tangan sing salah. Ora ana pilihan liyane?
    Rencana singkat.
    1. Ngenali Rusia minangka negara liya.
    2. Angkat larangan perdagangan karo Rusia. Nganti sampeyan sinau kerja miturut standar Eropa, kerja miturut Rusia. Sing utama yaiku dhuwit kanggo negara, sing sampeyan ora kudu mbayar bunga kaya utangan.
    3. Nggawe pelayanan standar Eropa, yen sampeyan pengin banget menyang Eropa. Sing bakal mbantu wong sing pengin ngalih menyang standar Eropa. Njaluk ing Eropah ora kanggo silihan, nanging kanggo wong-wong mau kanggo mbangun farms lan pabrik miturut standar padha perlu lan mulang wong carane bisa. Kirimi Ukrainians kanggo sinau ing Eropah tinimbang silihan.
    4. Wangsulaken wadyabala dhateng papan panggenan. Tentara ora kudu, ing kahanan apa wae, perang karo rakyate. Lan dheweke ora pengin, mula kenapa nyebarake senjata menyang populasi liwat tentara.
    5. Mulai disarmament saka Kyiv. Ing Kyiv, kutha-kutha liyane bakal bisa nyerahake senjatane dhewe. Nanging angel.
    6. Polisi kudu nglindhungi kabeh wong, preduli saka basa lan loreng, lan mungkasi lan nangkep saben wong sing nglanggar pesenan khusus ing kamera. Dheweke mlaku nganggo senjata, dudu wong militer. Alon-alon, sethitik dening sethitik, nanging menehi polisi hak nggunakake senjata, lan apa padha njupuk fashion saka policemen kick. Iki ora miturut hukum.))) Aku bakal ngutip buku Kuchma "Ukraine ora Rusia": "Ukrainians manggon miturut hukum, nanging Rusia miturut konsep." Hukum kudu padha kanggo saben wong. Nanging sampeyan kudu miwiti ing ngendi iku diwiwiti.
    Aku iki ahli strategi apa?
    1. +2
      April 21 2014
      Rencana apik. Mung ora nyata. meh ora:
      1 Junta bakal nampa.
      2 Kidul-Wétan bakal kepéngin urip bebarengan karo "Svidomo" sawisé ngwutahake getih. Utawa aku salah?
      Rencana iki kudu diadopsi ing 22.02.2014/XNUMX/XNUMX. Banjur bisa uga wis bisa.
      Lan aku minus artikel - mambu rot.
  15. +1
    April 21 2014
    "Pak Storch saiki manggon ing Bangkok" - uga, saka kono, ya. kabeh katon apik....
  16. +2
    April 21 2014
    Penulis yaiku sindrom maydaun paranoid Russophobe,
    nutup tapel wates, nindakake mobilisasi umum, ngumpulake milisi lan ngusir mungsuh
    yaiku kanggo nyirnakake wong-wong sing ora setuju karo panguwasa Kiev Storch minangka fasis.
  17. +2
    April 21 2014
    Minus lan ora komentar, banget wani ngentekake tembung.
  18. +4
    April 21 2014
    Rusia lan Kulon ora bisa setuju babagan divisi Ukraina !!! Yagene kita kudu rembugan yen kita bisa alon-alon bali kabeh Ukraina? Ukrainians cilik, ing nalisir, padha bakal nindakake pesenan sembarang! Dadi rencana kanggo divisi saka Ukraina ing sisih kulon mbokmenawa ana!
    1. Rusia lan Kulon ora bisa setuju babagan divisi Ukraina !!! Yagene kita kudu rembugan yen kita bisa alon-alon bali kabeh Ukraina? Ukrainians cilik, ing nalisir, padha bakal nindakake pesenan sembarang! Dadi rencana kanggo divisi saka Ukraina ing sisih kulon mbokmenawa ana!


      Paling ora, dheweke menehi versi kenapa ora ana apa-apa saka Kyiv. Lan apa utamané ora ana rock prau bab Crimea, Donetsk lan Lugansk. Ya, lan Eropa luwih nguntungake kanggo nyerna Ukraina ing bagean.

      Ing kene ana wong sing duwe versi sing beda, kenapa ora ngenalake kahanan darurat? Logis - mung amarga saka Pemilu, kang ora pengin ngganggu ing sauce sembarang. Nganti saiki, kabeh keputusan Kyiv lan kabeh perjanjian potensial sing bisa ditandatangani ditulis nganggo pitchfork ing banyu, amarga ora ana legitimasi resmi. Nanging sawise pemilihan, dheweke bisa uga gabung karo Uni Eropa, ndhaptar utangan, utawa ngedol negara kasebut menyang "investor asing." Sacara sah, dheweke bakal duwe hak.
  19. +5
    April 21 2014
    Wong pinter liyane. Carane akeh kilometer saka Kyiv kanggo Bangkok? 10 ewu utawa ewu 20. Inggih, ing kadohan kuwi, sampeyan bisa nganalisa kahanan saiki. Aku bakal teka ing Kyiv utawa Donetsk, utawa aku bakal menehi pitungan bodho kanggo Putin ing konferensi pers. Apa sing kudu kita lakoni. carane kanggo nglengkapi Ukraina Filsuf ing sangisore wit kurma Thai. Yen atine lara banget babagan "Ridnaya Nenka", banjur kaos kaki ing koper lan menyang Kyiv. lan supaya sampeyan bisa ngomong babagan apa wae. contone,, bab carane kita bisa nglengkapi Chile utawa Bolivia.
  20. +3
    April 21 2014
    Oh, carane Pak Storch wis writhing! Mung seneng nonton lan ngrungokake! Dheweke ora nggawe kesimpulan kanthi logis saka narasi: Turchinov, Yaytsenyukh lan "Sektor Tengen" minangka agen Putin. Lan kabeh! Ngerti, sial! keprungu
  21. +1
    April 21 2014
    Stroch surname Western, saka ing kono lan urutan ...
  22. +2
    April 21 2014
    Dheweke nyiarake saka menara lonceng. Mung saiki federalisasi minangka proses konstitusional (legal). Lan karo hukum ing Ukraina saiki iku mung extravaganza. Wong-wong sing wis mapan ing Kyiv bakal seneng mbucal, nanging ora ana ngendi kanggo pindhah, supaya siji-sijine cara kanggo urip iku konflik militèr (nyana Pemilu, kayata "legitimizing" ngarsane ing daya, lan banjur "sah" muni weker lan mbela awake dhewe saka mungsuh lan nglindhungi Svidomo saka sing ora katon) . Yen ora, proses konstitusional, i.e. proses legal, ngendi, miturut hukum, iku bakal perlu kanggo njawab kanggo kabeh kekacoan sing wis digawe lan, paling Jahwéh, kanggo pati wong.
  23. +3
    April 21 2014
    Tingkat korupsi ing Kulon luwih dhuwur tinimbang ing Rusia !!
    Lan tarif murah digayuh kanthi ngontrol media lan ningkatake sikap toleran marang fenomena iki (sing diarani lobi).
    Akibaté, ora ana korupsi ing Kulon, nanging ana lobi, lan apa kadhangkala nemu menyang penet utamané related kanggo showdowns lokal lan saluran saka saingan!
  24. +3
    April 21 2014
    Artikel kasebut menarik. Yen kita mbuwang injeksi Rusia, mula ide utama wis jelas - negara Ukraina ing wates saiki ora menarik kanggo pamrentah anyar. Ora menarik kanggo pemerintah, ora menarik kanggo wong Eropa. Mesthi, kita kudu ndalang yen kita nglawan pamisah, nanging kanthi cara kanggo ngreksa penampilan sing penting. Mungkin mulane kita ora weruh gerakan aktif ing negara-negara kasebut, amarga kabeh kedadeyan ing obrolan ing mburi layar.
    1. +1
      April 21 2014
      Kutipan saka Zomanus
      Artikel kasebut menarik. Yen kita mbuwang injeksi Rusia, mula ide utama wis jelas - negara Ukraina ing wates saiki ora menarik kanggo pamrentah anyar. Ora menarik kanggo pemerintah, ora menarik kanggo wong Eropa. Mesthi, kita kudu ndalang yen kita nglawan pamisah, nanging kanthi cara kanggo ngreksa penampilan sing penting. Mungkin mulane kita ora weruh gerakan aktif ing negara-negara kasebut, amarga kabeh kedadeyan ing obrolan ing mburi layar.

      Mungkin amarga ora ana sing ngarepake reaksi kaya ngono saka Rusia, kabeh wong isih kaget!
  25. +1
    April 21 2014
    Ana uga solusi sing luwih prasaja lan alami: panguwasa Ukrainia kudu nimbang maneh prioritase, elinga yen tugas utamane yaiku kanggo nglindhungi negara lan pungkasane miwiti mbela: nutup tapel wates, nindakake mobilisasi umum, ngumpulake milisi lan mundur. mungsuh. Lan yen dheweke ora bisa nindakake iki, banjur ninggalake dheweke, utawa paling ora ngganggu wong-wong sing wis siyap nglawan para agresor.

    Scribbler Storch minangka wong awam lengkap lan bodho.
    Mungsuh Ukraina ora ana ing njaba watese, nanging ing njero.
    Wong Ukrainia, sing ngalahake Nazi lan nasionalis Ukrainia saka OUN-UPA, ora bakal setuju kanggo manggon ing pamaréntahan Bandera fasis lan ngakoni ulang tahun algojo Nazi lan ngukum Bandera minangka preian nasional.
    80% saka populasi sing terus-terusan nganggo basa Rusia ora bakal setuju kanggo nyerahake basa Rusia asline demi sekelompok wong Barat neo-Nazi.
  26. Boralex63
    0
    April 21 2014
    ... Dheweke uga ana ing Thailand ...
  27. 0
    April 21 2014
    Njupuk menarik ing kahanan. Nanging sakperangan alesan aku disiksa dening mamang samar.
  28. +1
    April 21 2014
    Tansah lan ing jaman kuna lan bubar, panulis, filsuf lan intelektual liberal liyane ninggalake Rusia menyang Kulon, nanging yen sadurunge padha nulis babagan tanah air utawa ngomong kanthi apik, mbok menawa kanthi sedhih ora bisa nambah sawetara kondisi sing padha ngerti, saiki dheweke wis ngerti. tansah nesu lan ngremehake marang umate. Mulane, ing antarane ora ana Dostoevsky, Turgenev, Bunin ...
  29. +3
    April 21 2014
    Ya, nightingales saka Pentagon gagak ing ndhuwur paru-paru
  30. 0
    April 21 2014
    Storch bodho!
  31. +2
    April 21 2014
    Artikel bodho dening provokator bodho kanthi julukan partai "Storch".
    Ukraina kudu mangsuli kabeh. Utamané kanggo kasunyatan sing saka 50s saka abad kaping 20 dheweke diijini dhewe kanggo nyetel marang Rusia. Sadawane dalan, dheweke bakal ngerti sapa kanca sejatine, lan sapa buntut babi. Yen ing wektu sing padha wilayah tiba, iku bakal fault saka Ukraina dhewe. Kuwi zug lan zwang.
  32. kadewasan
    0
    April 21 2014
    Penulis duwe alangan ing otak.
  33. +5
    April 21 2014
    Menteri Pertahanan Ukraina ngakoni manawa saka luwih saka 40 personel militer biasa, mung udakara 6,000 sing siap tempur. Sisane 75% katon nandhang lara konsumsi, penyakit jantung bawaan, penglihatan sing kurang, budheg, lan bisa uga cerebral palsy.

    Penulis ora nyangka yen efektifitas pertempuran tentara ditemtokake ora mung dening kesehatan prajurit. Kurang peralatan, tingkat latihan personel sing paling murah, ora gelem nglawan bangsane dhewe ora dianggep. Lan keajaiban ing wulu iki dianggep minangka wakil paling pinter saka negara, "ilmuwan", supaya bisa ngomong. Gampang menehi saran saka Bangkok apa, kanggo sapa lan kepiye carane. Lan teka kanggo kemudi proses banget? Kita bakal seneng ngguyu karo "helmsman" kaya ngono.
  34. 0
    April 21 2014
    Yaaa. Penulis iku kewan lengkap
  35. +2
    April 21 2014
    Ana uga solusi sing luwih prasaja lan alami: panguwasa Ukrainia kudu nimbang maneh prioritase, elinga yen tugas utamane yaiku kanggo nglindhungi negara lan pungkasane miwiti mbela: nutup tapel wates, nindakake mobilisasi umum, ngumpulake milisi lan mundur. mungsuh. Lan yen dheweke ora bisa nindakake iki, banjur ninggalake dheweke, utawa paling ora ngganggu wong-wong sing wis siyap nglawan para agresor.

    Penulis nerusake saka karakteristik posisi sing cacat kabeh Svidomo: maneh, Rusia kudu disalahake kanggo kabeh. Lan ing kene sampeyan kudu miwiti. Negara sing diarani Ukraina lara banget, koma banget. Wong lara sing saiki kuwasa, lara institusi (tentara, panguwasa). Ora ana penutupan tapel wates, utawa mobilisasi umum, utawa kabeh jinis milisi ora bakal nylametake kahanan kasebut. Kita butuh dokter sing mumpuni, sing nyoba ngobati saka sebrang samodra - charlatan ora bakal nulungi. Ana dokter kaya ngono, proses perawatan wis diwiwiti, bakal nglarani, tanpa anestesi, perlu ngilangi tumor ganas sing akeh, banjur terapi jangka panjang. Muga-muga pasien ora tetep cacat, nanging dadi sehat lan ceria.
  36. +3
    April 21 2014
    Penulis sawijining panulis prosa, pujangga, publicist, ilmuwan lan oposisi kondhang Leonid Storch (

    Sanalika aku ora nguripake Echo, aku langsung bungah kanggo negara. Partai liberal kita ngisi Lomonosov anyar. Apa ora tamu studio, banjur kudu ilmuwan misuwur (aku pengin ngerti liyane babagan ilmu apa), publicist kondhang, pujangga bakat. Lan mesthine, oppositionist, yaiku, mung ing interpretasi Echo sing bener, iku wong sing jujur ​​​​lan prayoga, sing nggawa bebener ing pungkasan, kaya sing saiki. Iku isin, lan ing wektu sing padha, iku nyenengake ing kene yen persentase Ivanovs ing kumpul iki arang banget. Jeneng-jeneng wali iki kanggo nilai-nilai aneh biasane rampung ing cara non-Slavia. Kabeh sawetara jenis Felgenhauers, Venediktovs, Shanderovichs, saiki kene Storch liyane digambar. Slavofil sing misuwur. Umume duwe kewarganegaraan nomer loro. Luwih asring Israel.
    1. +1
      April 21 2014
      Kutipan saka: maxbrov74
      Penulis sawijining panulis prosa, pujangga, publicist, ilmuwan lan oposisi kondhang Leonid Storch (

      Sanalika aku ora nguripake Echo, aku langsung bungah kanggo negara. Partai liberal kita ngisi Lomonosov anyar. Apa ora tamu studio, banjur kudu ilmuwan misuwur (aku pengin ngerti liyane babagan ilmu apa), publicist kondhang, pujangga bakat. Lan mesthine, oppositionist, yaiku, mung ing interpretasi Echo sing bener, iku wong sing jujur ​​​​lan prayoga, sing nggawa bebener ing pungkasan, kaya sing saiki. Iku isin, lan ing wektu sing padha, iku nyenengake ing kene yen persentase Ivanovs ing kumpul iki arang banget. Jeneng-jeneng wali iki kanggo nilai-nilai aneh biasane rampung ing cara non-Slavia. Kabeh sawetara jenis Felgenhauers, Venediktovs, Shanderovichs, saiki kene Storch liyane digambar. Slavofil sing misuwur. Umume duwe kewarganegaraan nomer loro. Luwih asring Israel.

      Nyatane, aku setuju, mung aja nelpon wedhus Lomonosovs. Ilmuwan Rusia sing gedhe ora pantes diabaikan!
  37. Ork-78
    +1
    April 21 2014
    Minus kanggo "tetangga musuhan"! Rusia dudu mungsuh Ukraina! Kyiv junta, didol menyang Amerika - ya, mungsuh paling awon! Nanging junta Kyiv nglindhungi kapentingan para bendarane, dudu wong Ukrainia! Liyane - propaganda palsu, sing kebak pers "liberal"!
  38. +1
    April 21 2014
    Aku wis mesthi kaget karo sumber daya iki kanthi gampang ngidini sampeyan cap kene artikel Russophobic kabeh jinis bajingan lan bajingan.
    1. 0
      April 21 2014
      Babagan gampang nyetak artikel Russophobic. Kabeh ing kene banget, banget prasaja. Yen prinsip musuhan sing rada lemah ditepungake menyang organisme, organisme kasebut sinau kanggo nglawan, lan nalika nemoni prinsip sing akeh lan ora kuwat, dheweke bisa nglawan kanthi sukses. Iki diarani vaksin. Yen sampeyan mung nyithak roti panggang pujian, sumber kasebut bakal dadi bengok-bengok lan disetujoni. Ana uga kesempatan nyata kanggo mikir lan andal navigasi artikel sing diusulake, nganalisa lan nggawe kesimpulan, yaiku. padha mikir, lan aja nganti kaya wedhus sing seneng-seneng ing pasembelehan.
      1. lg41
        +1
        April 21 2014
        Ayo banjur nyetak huruf sing ditampa dening pedunung pribumi ing wilayah wétan Ukraina, nyatakake yen dheweke kudu cepet ninggalake tanah asline lan menyang kabeh papat arah, amarga. Saiki tanah iki diklaim dening Svidomo Ukrainians saka Gallicia.
  39. GRUN
    0
    April 21 2014
    banjur apa puluhan ewu iki pancen ora bisa nenangake loro utawa telung ewu pemisah lan pirang-pirang atus "wong ijo cilik" ing Tenggara? Mesthine, dheweke bisa, nanging sakperangan alesan panguwasa ora pengin kedadeyan kasebut.
    Wong bodho liberal amarga ora pengin nglawan warga sipil!
  40. serge
    +2
    April 21 2014
    Mobilisasi? Lan apa kanggo Feed mobilized, yen tentara, minangka ternyata, ora duwe apa-apa kanggo Feed? Lan apa mobilisasi ora bakal pindhah menyang Kiev?
  41. 0
    April 21 2014
    Lengkap x.e.r.n. One gate play. Ora rampung maca negatif
  42. +2
    April 21 2014
    Quote: Mareman Vasilich
    Aku wis mesthi kaget karo sumber daya iki kanthi gampang ngidini sampeyan cap kene artikel Russophobic kabeh jinis bajingan lan bajingan.

    Iki apik.
    Kita kerep banget nulis ing komentar kita ukara "Aku ora ngerti kenapa, ...... carane, ...... apa, .... saka", etc.
    Mula, artikel kaya ngono kudu dingerteni lan diwaca. Kanggo ndeleng sapa lan apa feed wong.
    Sampeyan kudu ndeleng apa sing tuwuh remaja. Sing "Dheweke ngapusi, nuduh, dheweke ala ..." Iki bisa dingerteni. Nanging iki ora cukup. Aja lali manawa artikel apa wae minangka senjata ideologis. Lan senjata apa wae kudu disinaoni supaya bisa nglawan.
    1. lg41
      0
      April 21 2014
      Sinau utawa nyebarake?
      Nempatake artikel ing situs kasebut minangka panyebaran informasi luwih dhisik. Maca artikel iki ing situs lan nulis review minangka asimilasi informasi sing jero. Saka tataran ngelmu iki nganti tataran “sinau amrih bisa nglawan” oh adoh banget
  43. +1
    April 21 2014
    Nanging, tujuan utama Maidan lan Revolusi 21 Februari ora ana ing reshuffles pamaréntahan, nanging ing nggawe Ukraina kuwat, independen saka Moscow, lan integrasi Ukraina kuwi menyang Eropah.


    Penulis kanthi jelas duwe gagasan "rosy" babagan pandangan Eropa babagan Ukraina. Eropa mbutuhake "Ukraina sing kuwat" mung kanggo pangembangan operasi militer nglawan Rusia. Ora maneh. Apa Ukrainians perlu iku? Aku ora yakin. Nanging, Eropa butuh negara sing ekonomine ringkih lan gumantung banget marang Eropa, mesthine beda karo Rusia.
  44. BAT
    0
    April 21 2014
    Ora diwaca separo ... Kakehan huruf ... liyane histeria liberal. Sedulur saka penyanyi makaronich.
  45. +3
    April 21 2014
    Ing Joseph Vissarionych, bab kuwi bakal wedi nerbitaké iki. Ya, apa sing daktulis, dheweke saiki bakal lungguh ing Kyiv lan nulis resort kesehatan kanggo ngurmati CPSU. Iku tragedi Ukraina, sing wong-wong kaya wong-wong mau mrentah lan isih mrentah karo pikirane.
  46. +3
    April 21 2014
    artikel keji
  47. +1
    April 21 2014
    "Ukraina sing diudani anyar bakal dadi luwih homogen" - Aku bakal ngomong yen bakal dadi nganggo ... berlayar - lan kiwa ... Lan Kulon demokratis bakal "layar" Ukraina Ukrainia kanthi lengkap....
  48. +2
    April 21 2014
    Artikel iku omong kosong edan. Dheweke uga liberal ing Thailand. Swara lolong liyane ing paduan suara saka pak serigala howling.
  49. +1
    April 21 2014
    Napa tanggal seda penulis ora dituduhake ing wiwitan artikel? (Pitakonan, mesthi, retorika) Gangguan.
    Salajengipun, 75% saka personel militèr reguler saka angkatan bersenjata Ukraina mung sehat lan kabeh ing urutan karo otak, lan mulane padha ora cepet-cepet lunga lan matèni sabangsane. Lan banjur turunan fasis, banjur bish sektor tengen, iku ora Matter kanggo wong apa apa, anggere kabeh wong akeh kanggo siji, nanging luwih adonan kanggo saben wong mati, pengecut marang sing bisa perang maneh, cekap. mikir Ukrainians.
  50. +8
    April 21 2014
    Kecantikan minangka kekuatan "Elek" ...
  51. +4
    April 21 2014
    Вообще-то автор не сказал ничего нового, чего бы не сказали западные СМИ. А что собственно можно было ожидать от типа, покинувшего Родину и старающегося её побольнее укусить. Существо без роду - племени. В одном он прав - судьба Украины трагична, очень жаль её людей и эту красивую землю, брошенную западными политиканами в топку своей иезуитской политики. Ну, да делай, что должно и будь, что будет. nangis
  52. 0
    April 21 2014
    НОВОРОССИИ надо создавать свое промышленно-развитое сильное государство. А РОССИЯ поможет и заказами и газом и всем чем сможет. БРАТЬЯ МЫ С ВАМИ! apik apik ombenan
    1. 0
      April 21 2014
      1)Создаём независимое государство Новороссия( жили в империи,никого нетрогали,любили царя батюшку... хотим самостоятельности и вообще подумаем о монархии,а что- Наше дело,как хотим так и будем.)
      2)Два независимых государства объединяются(поглощением).
      3)Донбасс льет металл и добывает уголь,Николаев строит корабли,Одесса и Херсон торговые монстры соединяющие черноземье,Приднестровье и Крым.У народа - работа,пенсия и т.д hi
  53. +1
    April 21 2014
    Не могу согласиться, с моделью раздела когда основным регионам украины придается такое малое значение - копытце, голень. С отделением Крыма и Юго-Востока, украина потеряет становой хребет. И протезом здесь не обойдешься. Ни один протез из ЕС не поможет, в принципе. Украина без Крыма и Юго-Востока не овечка, с которой можно "хоть шерсти клок" а бездонная яма, в которую сыпь а дна не увидишь. Так что, содержать такую "юкрейн" в гейропе желающих нет. А Сторчаку, все же надо как-то перебираться поближе к украине, а то из далека много, важных решающих подробностей не видно.
  54. +1
    April 21 2014
    Из Бангкока, конечно, лучше видно. Но, как говорил Паниковский: - Вы поезжайте в Киев. И посморите, чем занимаются революционеры.
  55. +3
    April 21 2014
    закрыть собственные границы, чтобы не проникали наглые человечки и прочие подрывные элементы, оно хотя бы могло? Но почему-то и это оказалось ему не по силам.


    Российско-украинская граница. С двух сторон стоят пограничники и матерят друг дружку. Солнце выше, стало жарче, слюна для оплевывания кончилась. Животы подвело. Х--ол достает тряпицу из шаровар, кричит: А у мене сало е!
    М---аль: подумаешь, сало. У меня поллитра есть! Х--ол: Пивлитры? Мда... Э... Хм... . Слухай, А чого мы тут стоим, пийшлы до хаты!
  56. 0
    April 21 2014
    Народ, вот простите - кто ответит почему либералы правили в России Матушке с 1991 по 1999 и 02.1917 по 10.1917 почему их с позором выгоняют из России??? Россия НИКОГДА не носила в себе ЛИБЕРАЛЬНЫЕ ценности - это чуждо РОССИИ, на мой взгляд, причина здесь одна: защита и сохранение государственного богатства(во всех смыслах этого слова) ведь за всю историю России ее уже далеко не один раз хотели такие вот либералы разорвать и раскрошить- отдать на откуп либеральной гЕйропе... У нас Свой Путь и как то странно после 1999 года этот Путь прокладывает В.В.Путь ))))))
  57. 0
    April 21 2014
    Minangka bagéan saka kawicaksanan "indigenisasi", yaiku, nggawa wakil-wakil saka pinggiran nasional dadi kuwasa, pemalsuan massal ditindakake nalika sensus taun 1926. Ing arah Moskow, tinimbang etnis nyata, Rusia, Bulgaria, Yunani, Yahudi, Polandia dituduhake "Ukraina" ing kolom sing cocog mung ing kasunyatan sing manggon ing SSR Ukrainia. Bab sing padha kedadeyan ing taun 1930-an nalika nerbitake paspor, lan ora bisa ngganti rekaman kasebut ing taun-taun kasebut. Akibaté, jumlah "Ukrainia" ing tilas "Wild Field", sing didunungi utamané dening populasi Rusia, saya tambah akeh, sing duweke Novorossia menyang Ukraina kaya-kaya wis mandheg takon.

    ВОТ-ТАК ДЕЛАЛИ УКРАИНУ . НА ГО-ВОСТОКЕ МОРЕ НАРОДА ГЛАВНОЕ ЕГО РАСШЕВЕЛИТЬ ВОВЛЕКАТЬ В ПОЛИТИЧЕСКУЮ ЖИЗНЬ ОБЩЕСТВА , РАССКАЗЫВАТЬ ПРАВИЛЬНУЮ ИСТОРИЮ ЖИЗНИ РУСИ.
  58. 0
    April 21 2014
    Смешно))) особенно это улыбнуло А чтобы со временем опять бегала, специалисты обещают поставить ей протез по новейшей технологии, т.е., обеспечить членство в ЕС.
  59. +2
    April 21 2014
    Предлагаю ЭХО МОСКВЫ переименовать в ЭХО ВАШИНГТОНА. Уж очень соответствующие борзописцы там обосновались-Сторч, Андреева, Макаревич и т.д.
  60. +2
    April 21 2014
    Автор Леонид Сторч - ещё один балабол о "бедной" Украине из Бангкока
  61. +1
    April 21 2014
    "В настоящее время г-н Сторч живёт в Бангкоке, не прекращая виртуального сотрудничества с либеральными российскими СМИ".
    Настоящий "патриот" Украины.Пишет "письма из далека" и из "Разлива".
  62. +1
    April 21 2014
    провести всеобщую мобилизацию, собрать ополчение и дать отпор врагу.

    belay Opo maneh??
    Этто уже на перманентную мобилизацию смахивает...
  63. +2
    April 21 2014
    эту статью пИсал сссТОРЧёк - об этом надо предупреждать надписью крупными буквами над заголовком. Уважать надо своих читателей, беречь их время, не заставляя читать длинотекстовый бред какого-то замудонца.
  64. +1
    April 21 2014
    Все эти деятели из ЭХО МОСКВЫ, Сторчи,Макаревичи,Каспаровы,Навальные и др.Мы их видим и представляем себе,чего от них ждать,они менее опасны.чем те которые окопались в правительстве и в министерствах.Они себя не рекламируют,а вредят молча, противодействуя усилению России.Вот они наиболее опасны,вот их надо искоренять в первую очередь.
  65. mbandingake
    +1
    April 21 2014
    По сути все верно, по форме... автора аж трясет от ненависти к России и простым людям. Яркий пример того, что либералы в России не приживаются.
  66. 0
    April 21 2014
    Либералы Путина не напрасно боятся.Значит уважают.
  67. +1
    April 21 2014
    Зачем печатать здесь пасквили таких сторчей? Он не прозаик и поэт, а безпринципная, лицемерная, подлая т.в.а.р.ь под названием - либерал, подобным которой в России не должно быть места.
    1. 0
      April 21 2014
      Kutipan saka silver169
      Зачем печатать здесь пасквили таких сторчей?

      Врагов нужно знать и получше !
    2. 0
      April 21 2014
      За тем,чтоб грамотно навалить кучу на умника. am
  68. +1
    April 21 2014
    Да объясните мне наконец почему Украине должны принадлежать русские территории. Тысячу раз публиковали карту Украины. Пусть возьмут своё и валят. На этой земле наши люди живут и оставлять их это не по нашему
    1. 0
      April 21 2014
      Kutipan saka wiktoor
      Да объясните мне наконец почему

      Семь областей Украйне по любому не светит оставить .
    2. 0
      April 21 2014
      Памятники дарителю снесли - хрен им а не подарочки!!!!!
      Домой!!Домой!!!Пора Домой!!! hi
  69. +1
    April 21 2014
    Интересная закономерность - честные люди (в т.ч бывшие политики) живут в своей стране. А всякая шваль каркает из-за бугра. Почему-то не жалуют родную страну, для блага которой столько понаделали ни Горбачёв, на Саакошвили, ни такие вот Леониды.
  70. 0
    April 21 2014
    Kutipan saka AleksPol
    Apa iki putri kodhok utawa apa, lan sapa sing bakal ngambung dheweke? ngguyu

    Скорее всего Юля, т.к. американцы отказались от её прилёта и переговоров.....По информации украинского журналиста Мустафы Найема, поездка Тимошенко в США должна была состояться 23 апреля.

    – Тимошенко должна была быть в Вашингтоне в среду, чтобы встретиться с американскими политиками, но она сама отменила эту встречу, потому что никто из высокопоставленных политиков в Вашингтоне не подтвердили ей встречу. По нашей информации, некоторые из конгрессменов, с которыми она или ее штаб связывались, намекали ей, что не нужно идти в президенты, - заявил Найем в эфире "Громадьского ТВ".
  71. +1
    April 21 2014
    Цитата: "Затем — что в Донецке распространяются листовки с требованием платить долларовый налог новой «народной» власти и добровольно записываться в повстанческую армию. Отступников обещают «выселить к бендерам» с, конечно, добровольной конфискацией имущества.". Откровенная ложь и провокация!!!!
  72. 0
    April 21 2014
    твари либеральные тухлодыро-анальные
  73. 0
    April 21 2014
    Профессиональный дезинформатор, не лишённый аналитического мышления, умеющий красиво перевернуть всё "с ног на голову", видящий в России только "враждебного соседа" либо "враждебное иностранное государство", но никак не признающий, что именно САМО НАСЕЛЕНИЕ юго-восточной Украины решило избавиться от 23 года навязываемого извне противостояния с Россией.

    Кстати, хотелось бы услышать комментарий гражданина США, Сторча, на картинку, которую запостил wiktoor:
    Историческая карта Украины
  74. 0
    April 21 2014
    Автора Леонида Стора, жестко изнасиловать по методике Жириновского и на кол!
  75. 0
    April 21 2014
    ПАДЛА диберастическая! Это вфтору. ку эховскому.
  76. +1
    April 21 2014
    Kutipan saka silver169
    Зачем печатать здесь пасквили таких сторчей? Он не прозаик и поэт, а безпринципная, лицемерная, подлая т.в.а.р.ь под названием - либерал, подобным которой в России не должно быть места.
    Так в России ему и нет места - это гражданин США, участвующий в информационной войне, скорее всего, за вполне солидные деньги.
  77. +1
    April 21 2014
    Не, ну талант ведь на лицо! Так всё перевернуть с ног на голову - это, скажу вам, надо уметь... Из категории - "сам придумал-сам обиделся". Всем таким деятелям мерещаться какие-то "зелёные человечки". На белую горячку похоже. Москва стала враждебной Киеву. Ага... когда только Москва предлагала по настоящему выгодные для Украины условия.
    На днях встретился с давним знакомым - корреспондент нашего 1 канала, Миша. Был на Украине(кстати, во второй раз, как узнали кто он и для чего приехал, его не пустили. Поставили в загранпаспорте красный штамп - не въездной на три года). Работал как раз с улицы Институтской. Так вот, с его слов (а не верить ему причины нет) то, что показывают на по нашему ТВ примерно на 98% соответствует действительности. Почему не 100%? Ну, это же СМИ - что-то где-то приукрасят, не без этого.
    Мне вот ещё что интересно. Украина 23 года была независимой. ГДЕ РЕЗУЛЬТАТ? КТО мешал развитию? Сравните сейчас экономические показатели Украины и Белорусии - разница огромная.
  78. 0
    April 21 2014
    Даже не дочитал.... х.е.р.н.я какая то... А он, случайно, в детстве фантастические рассказы не писал для мамы с папой? Никто не знает?
  79. ed65b
    0
    April 21 2014
    И накурившись опиума этот мудачёс все увидел. Леха, те сценарии которые может достать из рукава наш генеральный штаб тебе лохопентусу и не снились. М.У.Д.А.К. как тебя еще на полемику пустили.
  80. +1
    April 21 2014
    Из Тайланда сколько не кукарекай-не рассветёт! recourse
  81. komisaris
    0
    April 21 2014
    И что вы все возмущаетесь. Человек фактически отсемафорил России, что надо смело забирать весь юго-восток, а запад от этого только вздохнёт с облегчением и вольётся в дружную гомосексуальную семью народов Европы
  82. 0
    April 21 2014
    Таких, как ентот автор .лядей за .уй и да в музей - кунсткамеру.
  83. 0
    April 21 2014
    Я вот не понимаю - а какого хрена здесь печатать врагов, отдавать площадку всяким кам?
  84. Andrey82
    +1
    April 21 2014
    Но ведь население Украины — 43 миллиона человек (не считая Крыма)...

    ////////////////////////////////////////
    Так с момента переписи сколько лет то прошло? Вне всякого сомнения и после переписи 2001 года население не росло, а сокращалось. Были данные что по потреблению хлеба на Украина около 38 млн. человек населения. В 1991 году было 52 млн., а сейчас около 38 и минус Крым, да с округлением - получаем приблизительную численность населения около 35 млн. человек. Вдумайтесь только, за более чем двадцатилетие незалежности численность населения Украины сократилась с 52 до 35 млн. человек. То есть за эти годы было потеряно 15-17 млн. человек. Практически треть населения! Широко рекламируемый т.н. "голодомор" по сравнению с этим геноцидом и рядом не стоял. За годы самости от клятых ей украинцы
    потеряли в разы больше, чем от голодомора?! Но, в отличие от т.н. голодомора жертвы последних лет никоим образом нельзя спихнуть на ей. Вроде последние десятилетия считали себя независимыми. Сами, сами виноваты. Причём все - элита (или псевдоэлита), народ, терпевший эту элиту. И никакого процветания при этом, которым чем уже больше 20 лет пудрят мозги как не было, так и нет. И не будет.
    wong.
  85. Ham
    0
    April 21 2014
    Как хорошо советовать и"анализировать" из Бангкока....,повторяющая сценарий,написаный вовссемирном обкоме демократической партии.
  86. Ham
    0
    April 21 2014
    Как хорошо советовать и"анализировать" из Бангкока....,б.р.е. д.я.т.и.на повторяющая сценарий,написаный во всемирном обкоме демократической партии.
  87. kosh
    0
    April 21 2014
    Цитата:"В результате этих политических ухищрений волк должен остаться почти сытым, а овца — почти целой. Правда, без одной голени и без одного копытца, но все же живая. А чтобы со временем опять бегала, специалисты обещают поставить ей протез по новейшей технологии, т.е., обеспечить членство в ЕС."
    Ну здесь автор явно ошибается или слишком большие надежды возлагает на д.е.б.и.л.о.и.д.н.у.ю хунту. Какие копытца, какие голени, куда бегать без головы? Еще не понятно , что с тушкой произойдет - если не протухнет, обгложут.
  88. 0
    April 21 2014
    Все что останется от Украины будет пригодно только для западных ПРО...
  89. 0
    April 21 2014
    Этот Сторч ещё тот торчок!Такое гнать можно только в белой гарячке!
  90. +1
    April 21 2014
    В Луганске сегодня повыгоняли депутатов "киевского созыва" и избрали своих. Готовится референдум.
  91. +1
    April 21 2014
    Сторч что-то совсем торч. Это с каким презрением надо относится к народу, чтобы считать, что он, народ, тупое стадо, идущее куда ведет "договор России и Запада". А "санкции" Запад придумал, чтобы Россию повеселить, видимо... Статью "ниасилил", фуфло и какое-то подленькое лицемерие прет валом с первого же абзаца.
  92. 0
    April 21 2014
    строч просто человек живущий в прощлом укроины и забывший что кроме его лжи есть и обычная правда-нет укроины больше Крыма,не хочет юго восток быть рабами киева.а строчеподобным нужно сказать-не добили вас тварей после Отечественной войны-добьём сейчас
  93. 0
    April 21 2014
    строч просто человек живущий в прощлом укроины и забывший что кроме его лжи есть и обычная правда-нет укроины больше Крыма,не хочет юго восток быть рабами киева.а строчеподобным нужно сказать-не добили вас тварей после Отечественной войны-добьём сейчас
  94. 0
    April 21 2014
    Следите за руками! Сейчас влезу в шкуру Сторча и докажу, что 2+2=5. Первая цифра определённо 9, дальше стоит минус, вторая цифра (все прекрасно видят) конечно 4. Отсюда ответ- 5. А кто скажет, что я вру глядя на вас "честными" глазами, того я просто обзову ЁМ и выдержу паузу (кому надо меня поймёт)!
  95. poplar
    0
    April 21 2014
    Kutipan: Alekseev
    Kutipan saka sunjar
    Inggih, sampeyan sijine kabeh minuses. Kocak maca.

    Kocak, tapi penulise khas bajingan... ngguyu
    Mung wong bodho sing naif lan lengkap sing bisa percaya manawa pirang-pirang separatis lan rolas "wong ijo cilik" ngobati banyu ing Timur, lan pamrentah Ukraina ora pengin nggawe dhewe ing kana, sanajan bisa ...

    Самое горькое, это что, зомбирование населения прошло успешно, в Харькове многие верят в "руку Кремля", спецагентуру, и т.д. Несут полнейший бред!!!
  96. Palych9999
    0
    April 21 2014
    Вот не пойму, почему такой шум по Крыму?
    Давайте объективно, разумеется взгляд "со своей стороны забора", почему никак не хотят понять очевидные факты:
    во-первых, ни кто Крым "не забрал" - он где лежал (стоял), там и лежит (стоит), это не то, что пришёл и забраз корову у соседа, к себе, навсегда, тут - не так;
    во-вторых,он, Крым, до того лет 250 был в составе России, не этой, но всё же России, как сказал ВВП "вернулся домой" географически ничего не изменилось;
    в-третьих, как жили там люди (в большей части русские и украинцы, которые в большей часть "советские украинцы", т.е. практически русские), так и живут, их не "в полон" забрали и никуда не увезли
    в-четвёртых, им (людям) не сделали ничего плохого, более того, значительно увеличили и пенсии и зарплаты (за счёт "контирентальной России", за счёт "захватчиков", так сказать), т.е. жить им стало значительно лучше, дома не поотнимали, нажитое добро не реквизировали, в иную веру не обратили
    в-пятых,украинцы иных областей что имели от Крыма - возможность отдыхать там и больше ичего, ну так кто их не пускает туда ездить отдыхать? Пусть приезжают, ради Бога.
    в-шестых, "континентальная Россия" не относится к Крыму и крымчанам, как к "покорённой территории", не вывозит эшелонами "награбленное", не обкладывает "контрибуцией" и пр., более того, намерена значительно улучшить и инфраструктуру, и экологию, реанимировать зачуханное производство, создать тысячи рабочих мест, обеспечить реальную защиту от разного рода угроз (например, Турецких, пусть, пока (?), гипотетических)
    Так о чём крик и весь сыр-бор?
    За счёт нас, "континентальных россиян", Крым подкормили, подчистят, подправят, не навяжут подспудно ничего чуждого, и пользуйтесь дорогие украинские братья-славяне его курортными возможностями на радость себе и своим детям!
    Он же для Украины был и убыточным, и дотационным - опять же легче станет киевскому бюджету, да и на пенсиях Киев сколько съэкономит и прочих соцзатратах, миллиарды!
    Вот бы нас ТАК кто завоевал, в 4 раза повысив наше благосостояние, защитив от всех и всего, не навязав нам ни чужого языка, ни чужой культуры, НИЧЕГО иного чуждого и неприемлимого.
    Весь бывший "соцлагерь" только завидовать должен крымчанам, искренне завидывать
    Я - ТАК думаю.
    1. 0
      April 21 2014
      Kutipan saka Palych9999
      Весь бывший "соцлагерь" только завидовать должен крымчанам

      Во и завидуют .
      Kutipan saka Palych9999
      искренне завидывать

      Sayange по чёрному !
  97. Daemon
    +1
    April 21 2014
    Дедушка Фрейд про таких говорил четко:
  98. luka095
    0
    April 21 2014
    Мне кажется, что автора бесполезно осуждать. В его статье есть несколько мест, в которых он что-то категорично формулирует. А потом на основе собственных суждений делает выводы. Такой прием - обычная практика в пропаганде. Он хоть и сидит в Таиланде, но работает на американцев и западноевропейцев. Так что клеймить его бесполезно - на нем и так уже клейма негде ставить. Но знать такую пропаганду и противодействовать ей - нужно.
  99. 0
    April 21 2014
    "Бредунец". Начал читать, терпения хватило сек на 15. Потом -"минус", да немного комментария.
  100. 0
    April 22 2014
    Как вариант сохранение целостности, либо объединение протестного движения на базе ухудшающегося экономического положения(что достаточно долго)
    Либо резкий выигрыш России в информационной Войне, на информационном пространстве Запада, дезавуирующий перевозложенную ответственность на Россию и "народность" майдан-революции.

    Тут тогда Западу, в качестве выхода из патовой ситуации, придется принять-согласится на "нулевой Вариант" с возвратом обеленного Януковича.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"