Turchynov lan Yatsenyuk: Ukraina siap kanggo reformasi konstitusional lan desentralisasi kekuwatan

90

Pamrentah Ukraina siyap nindakake reformasi konstitusi, minangka asil administrasi negara regional lan distrik bakal dibubarake. Iki diumumake dening Penjabat Presiden Alexander Turchinov lan Penjabat Perdana Menteri Arseniy Yatsenyuk. Yatsenyuk ngajak para wakil saka Verkhovna Rada supaya bisa ngetrapake undang-undang amnesti kanggo para demonstran sanalika bisa.





Layanan pers saka Verkhovna Rada saka Ukraina dina iki nerbitake rong pernyataan dening pimpinan negara babagan kahanan ing Ukraina


pratelan Turchinov

"Kepemimpinan negara, kanthi dhukungan mayoritas ing Verkhovna Rada Ukraina, bakal nggawe kabeh upaya kanggo nimbang kanthi cepet amandemen sing cocog karo Konstitusi Ukraina lan kanggo reformasi pamaréntahan lokal lan organisasi kekuwatan ing wilayah kasebut. ing Ukraina, nyedhiyakake desentralisasi kekuwatan lan ekspansi kekuwatan komunitas teritorial," ujare Presiden Ukraina.


Dokumen kasebut khusus nemtokake status basa Rusia ing Ukraina. "Kanggo nggayuh katentreman lan harmoni antarane warga Ukraina, hak dewan regional, kutha lan distrik kanggo mutusake menehi status resmi kanggo basa Rusia utawa basa liyane sing diucapake dening mayoritas penduduk lokal ing wilayah kasebut. wilayah bebarengan karo basa Ukrainia negara bakal mesthekake," document ngandika.


Pernyataan kasebut uga nuduhake amnesti kanggo para demonstran ing negara kasebut. "Pamrentah Ukraina wis ngirim menyang Verkhovna Rada rancangan undang-undang sing nyedhiyakake kanggo nyegah penuntutan pidana, nggawa tanggung jawab pidana utawa administratif saka wong sing ana hubungane karo acara sing kedadeyan nalika protes massa, tundhuk nyerahake sukarela marang badan negara. gaman, amunisi, bahan peledak utawa piranti lan mbebasake kabeh bangunan, papan badan negara lan pamrentah lokal sing dikuwasani sajrone aksi massa, "ujare dokumen kasebut.


pratelane Yatsenyuk

Penjabat Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk kanthi umum mbaleni poin utama pernyataan Turchynov.


"Pamrentah Ukraina siyap nindakake reformasi konstitusi sing komprehensif sing bakal nggabungake kekuwatan wilayah kasebut. Miturut reformasi iki, administrasi negara regional lan kabupaten bakal dibubarake, wong bakal milih dewan lan komite eksekutif sing cocog, "ujare kepala akting. perdana menteri


"Kita ngamanake status khusus kanggo basa Rusia lan njamin pangayoman basa iki. Kita ngamanake status khusus kanggo basa liyane ing wilayah komunitas wilayah kasebut, "ujare dokumen kasebut.


Miturut sawetara laporan, statement Yatsenyuk saiki lagi disiarkan ing saluran TV ing Ukraina.


Arseniy Yatsenyuk khusus nyathet yen dokumen iki minangka asil saka rapat papat partai ing Jenewa, sing dirawuhi dening Ukraina, Federasi Rusia, Amerika Serikat lan Uni Eropa.


Yatsenyuk uga nyuwun marang Verkhovna Rada supaya bisa ngetokake undang-undang babagan amnesti kanggo kabeh wong sing melu kerusuhan sanalika bisa. "Apes banget yen undang-undang iki ora dipilih. Bisa diadopsi yen dadi kekarepan saka mungsuh politik kita. Nanging, kita njaluk kabeh pihak kanggo nyetabilake kahanan sanalika bisa lan milih tagihan iki ing parlemen minggu ngarep, "ujare politisi Ukraina.

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

90 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    April 18 2014
    pracaya marang wong-wong mau, aja ngormati dhewe
    1. +2
      April 18 2014
      Dene iman, saiki angel percaya sanajan ing awake dhewe. Jaman angel wis teka kanggo kabeh wong. Wektu kanggo ngencengi sabuk)
      1. + 15
        April 18 2014
        Ya, padha menyang neraka, perang kaya iki nganti menang.
        1. + 17
          April 18 2014
          Kutipan saka: svetlomor
          Ya, padha menyang neraka, perang kaya iki nganti menang.

          Kabeh bener!!! Kene kaya ing 45!! HANYA KEJUTAN LENGKAP LAN TANPA KONDISI!!!!!
          1. jj
            +2
            April 18 2014
            Miturut jumlah mikropon, luwih akeh saluran warta ing Ukraina tinimbang ing Rusia. Lan malah sing bener: kok siji oligarki luwih ala tinimbang pepadhamu. Saben saluran. Kabeh kaya ing omah paling apik ing Landon
            1. -20
              April 18 2014
              Kutipan saka jjj
              Miturut jumlah mikropon, luwih akeh saluran warta ing Ukraina tinimbang ing Rusia. Lan malah sing bener: kok siji oligarki luwih ala tinimbang pepadhamu. Saben saluran. Kabeh kaya ing omah paling apik ing Landon

              Ya, sampeyan bener. Pancen akeh saluran, apamaneh diijini ngomong lan nuduhake apa wae ing kana. Sampeyan malah bisa nguwasani panguwasa)) Kajaba iku, tanpa censorship.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. -8
                  April 18 2014
                  Kutipan: Tatarus
                  Banjur padha ngalahake wartawan lan nyekel. Lan saluran kita dipateni. Ketoke amarga

                  opo Aku ana hubungane. Aku mung nuduhake yen aku dhewe weruh ing saluran-saluran kasebut. Dheweke pancen ora peduli.

                  Kutipan: Tatarus
                  ................dibusak dening Apollo moderator Anti-Rusia sampeyan wis jelas kanggo kabeh wong.


                  Nanging sampeyan mesthi duwe masalah karo pendidikan, kasar minangka tandha saka ora ngerti.
                  ................dibusak dening Apollo moderator Pikiran ora mulang sampeyan?
              2. +8
                April 18 2014
                Quote: sepi
                Kajaba iku, diijini ngomong lan nuduhake apa wae ing kana. Sampeyan bisa uga ngejar panguwasa)) Kajaba iku, tanpa censorship.

                Saluran siji oligarki ngejar pemerintah oligarki liyane, iku kabeh censorship, lan sapa ora seneng iku kicked metu dening wakil, demokrasi, nanging.
              3. + 11
                April 18 2014
                sampeyan bisa ngritik pemerintah
                Aku malah bakal nemtokake, padha bisa scold sembarang pamaréntah, yen pamaréntah iki pro-Rusia.
                1. -5
                  April 18 2014
                  Quote: Maca pawarta
                  sampeyan bisa ngritik pemerintah
                  Aku malah bakal nemtokake, padha bisa scold sembarang pamaréntah, yen pamaréntah iki pro-Rusia.

                  Aku mung nyatakake fakta. Ora salahku))

                  Kutipan saka: svetlomor
                  Saluran siji oligarki ngejar pemerintah oligarki liyane, iku kabeh censorship, lan sapa ora seneng iku kicked metu dening wakil, demokrasi, nanging.

                  Jarene wong urip kaya ngene iki, nalika oligarki lagi kuwasa, iki fenomena sing prasaja.
              4. +2
                April 19 2014
                ya wis. WE ARE RIGHT Lan babagan kasunyatan sing "ana akeh saluran" - supaya pindhah menyang kono "Tanpa censorship" scold "panguwasa" sing dienggoni ing Ukraina (utawa muji iku) - kok sampeyan kene, recalculator amiable saka saluran, wormed dalan ? Menyang Rada Panjenengan, ya kanggo Vitaliy saka Bundeswehr Klitschko kanggo tinsel! Aku rumangsa ora ana sing kudu nerangake sebabe ora cukup ing gerombolan pemakan lemak edan iki, kabeh ana ... negarawan, sikilmu! Sejatine mung siji sing bisa dak tambahake: BELAJAR TANPA PIKIR IKU awon: BERPIKIR TANPA BELAJAR IKU nggegirisi.
            2. 0
              April 19 2014
              Ora mungkin ... mung ireng tanpa prasasti sing duplikat sing utama, amarga kabeh mesthi rusak kaya peralatan militer. Dadi sampeyan katon lan ana sing bakal direkam ...
          2. 0
            April 19 2014
            Kutipan saka: rasputin17
            !! HANYA KEJUTAN LENGKAP LAN TANPA KONDISI!!!!!

            Lan apa ora kaya KAPITULASI ??
            Sampeyan bakal kelingan yen hukum basa meh pisanan ditakokake, apa hak wilayah bisa dirembug ......, saiki malah ngandika bab amnesti lan reformasi Konstitusi.
            Mesthine, kembar iki wis ngomong akeh saka panggung lan nganti saiki dheweke ora duwe iman, nanging dheweke wis wiwit nolak tembunge - iki wis kapitulasi !!
            Senajan Barat mesthi mbutuhake perang
            Kanggo ngalahake kekuwatan lan tetep - bab-bab sing beda-beda, saiki patrone dhewe bakal mulai ngganggu manure!
      2. +4
        April 18 2014
        Quote: sepi
        .Wektu kanggo ngencengi sabuk)

        Ana tujuan sing bisa sampeyan seret, nanging kita bakal mangan kanthi rohani. yen ora, kanggo suwene padha katon mung menyang kanthong pribadi, minangka, tambah, melorot. lan ing kahanan iki, komersialisme lan acquisitiveness didhelikake dadi rumiyin sing mangu-mangu nyiksa apa padha
        1. +1
          April 18 2014
          Kutipan saka: andrei332809
          Ana tujuan sing bisa sampeyan seret, nanging kita bakal mangan kanthi rohani.

          Ya, maksudku dudu grub)). ora ana omong kosong ing kene hi
          1. +1
            April 18 2014
            Quote: sepi
            ora ana omong kosong ing kene

            Sabuk apa sing kudu kita kenceng? nolak budaya barat? dadi ping telu "hurrah!!!". supaya padha nyakot toleransi dhewe lan sesanti anyar saka klasik. opo maneh? opo peduli, ya, Aku malah ora bisa ngelingi apa tenan migunani kita entuk saka arah ancaman utama
            1. +1
              April 18 2014
              Kutipan saka: andrei332809
              Sabuk apa sing kudu kita kenceng? nolak budaya barat? dadi ping telu "hurrah!!!". supaya padha nyakot toleransi dhewe lan sesanti anyar saka klasik. opo maneh? peduli, ya, Aku malah ora bisa ngelingi apa tenan migunani kita entuk saka arah ancaman utama

              Ora kanggo sampeyan, nanging kanggo kabeh wong. Ana game geopolitik utama sing bakal ditindakake. Saben uwong bakal entuk. Iku sing dadi keprihatinanku. hiMenapa malih, ora wong lugu.
              1. +3
                April 18 2014
                Quote: sepi
                Ora kanggo sampeyan, nanging kanggo kabeh wong. Ana game geopolitik utama sing bakal ditindakake. Kabeh wong bakal entuk. Iku sing dadi keprihatinanku

                Hello Umar! hi
                Apa, ana pilihan?
                Kayane wis tekan wektune...
                1. +1
                  April 18 2014
                  Kutipan saka: stalkerwalker
                  Hello Umar!
                  Apa, ana pilihan?
                  Kayane wis tekan wektune...

                  Salam Ilyich hiAna mesthi pilihan! Lan yen aku ngerti sing endi, mesthine aku wis dadi salah sawijining peserta ing game iki nglirik
                  1. +2
                    April 19 2014
                    Quote: sepi
                    Ana mesthi pilihan! Lan yen aku ngerti sing endi, mesthine aku wis dadi salah sawijining peserta ing game iki

                    Ya-ah-ah ... Jawabane kaya wong diwasa ... ngguyu
                    1. +2
                      April 19 2014
                      Kutipan saka: stalkerwalker
                      Ya-ah-ah ... Jawabane kaya wong diwasa ..

                      Maneh, "alien" mlayu liwat situs kasebut ... ngguyu
              2. 0
                April 18 2014
                Quote: sepi
                .Lan kabeh game donya utama, sayangé, mungkasi ing akèh getih.

                ora setuju karo sampeyan. yen ana getih akeh, kalebu "Putra putih", banjur padha nguripake mburi, padha nguripake. yen awake dhewe ora kleru (aku ngomong bab pemimpin. rakyat (rakyat) mung koyo HEGEMON-mburine dilurusake-ayo nyoba)
              3. +1
                April 19 2014
                Quote: sepi
                Ora kanggo sampeyan, nanging kanggo kabeh wong. Ana game geopolitik utama sing bakal ditindakake. Saben uwong bakal entuk. Iku sing dadi keprihatinanku.


                Geopolitik iku penting lan prasaja lan rumit. Nyatane, wong Tionghoa-Jepang iku asing kanggo kita (!!!) (sapa wae saka Timur Jauh Federasi Rusia ngerti), nanging kita partner karo dheweke. Bisa. Ora duwe bathi kaya Kulon, nanging kita bisa. Padha turu lan ndeleng. Nanging keuntungan kanggo Rusia mung sawetara. Ora akeh.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +4
      April 18 2014
      Apa sing padha dhawuh, bakal ditindakake. Iku bakal wektu kanggo wong-wong mau kanggo "beauty" kamera.
    4. + 14
      April 18 2014
      Ayo padha ngurmati ...
      1. 0
        April 20 2014
        Lan apa wong Ukrainia biasa mikir, ora kabeh mesthi.

      2. 0
        April 20 2014
        Lan apa wong Ukrainia biasa mikir, ora kabeh mesthi.

    5. Igor Gor
      +2
      April 18 2014
      Dheweke terus-terusan mbuwang ing tingkat paling dhuwur)))
    6. Komentar wis dibusak.
      1. pendaki
        +4
        April 18 2014
        ing tembung .... ngguyu
    7. +2
      April 18 2014
      timbalan Kolomoisky - Filatov ngandika sawise kabeh: "Sampeyan bisa janji wong kabeh, nanging gantung mau? - Kita bakal nyumerepi mengko." Perjanjian apa sing bisa dicopot?!
    8. GCU
      +1
      April 18 2014
      Kutipan saka: andrei332809
      pracaya marang wong-wong mau, aja ngormati dhewe

      Loro bal biliar iki ora ana kasus, referendum lan ora liya, yen ora bakal diapusi lan ora bakal kedhip !!!
    9. 0
      April 19 2014
      Kutipan saka: andrei332809
      pracaya marang wong-wong mau, aja ngormati dhewe

      Sing mesthi. 3,14 bisa luwih elek bl bocah-bocah wadon ala, uga iku cetha apa.
    10. RND
      0
      April 19 2014
      Kutipan saka: andrei332809
      pracaya marang wong-wong mau, aja ngormati dhewe

      Ayo ngenteni lan ndeleng ... Nanging, gaman - AJA GIVE UP !!!
    11. 0
      April 19 2014
      pracaya marang wong-wong mau, aja ngormati dhewe

      nggih. Aku lan Tamara dadi pasangan, aku lan Tamara nakal ngguyu
    12. Boralex63
      0
      April 19 2014
      Lan jeneng mburi sing bener ... Yaytsenyukh lan Torchilov ...
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        April 19 2014
        Iku wektu kanggo miwiti seri lelucon ing topik "Piye wae Baptist, hamster lan balapan f.d. kumpul bebarengan ...."
    13. 0
      April 19 2014
      Sampeyan ora bisa pracaya! Amerika ngetung ing sawetara jinis freebie. Sampeyan kudu JANCOK para fasis, kabeh bakal diputusake dhewe ... (karo bantuan KAMI).
    14. Hans Grohman
      0
      April 19 2014
      Aku elinga "... lan kita bakal nggantung wong-wong mau mengko." Inggih, Stanislavsky uga eling.
  2. Validator
    + 34
    April 18 2014
    Sing kudu nindakake reformasi konstitusi ing Kiev
    1. Validator
      + 20
      April 18 2014
      Sadurunge reformasi konstitusi ing Rada, sampeyan kudu ngatur lustration lengkap :)
      1. Validator
        + 24
        April 18 2014
        Yatsenyuk - asu
    2. +3
      April 18 2014
      Kutipan saka Validator
      Sing kudu nindakake reformasi konstitusi ing Kiev

      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        April 19 2014
        Setan, rebut nyawaku, nyash-myash!!! Video kasebut pancen apik tenan!
        Mangkene topike:
      3. +1
        April 19 2014
        Jaga dheweke. Pemimpin bangsa masa depan. MOTHER UKRAINE./Utawa ora Ukrainians malah bisa dipercaya karo iki?/
    3. +1
      April 19 2014
      Kutipan saka Validator
      Sing kudu nindakake reformasi konstitusi ing Kiev

      Ora, dheweke mesthine ngupayakake tuduhan marang wong-wong sing digambar ing ndhuwur artikel kasebut, lan sawetara liyane. Inti saka tuduhan kasebut yaiku perebutan kekuwatan ing Ukraina liwat kudeta sing ora konstitusional.
  3. +4
    April 18 2014
    Umume katon ayu, nanging digali luwih jero .... 3,14 makhluk kasebut nendhang!
  4. mad
    +2
    April 18 2014
    Lan sing ora setuju, kita bakal ngobong sing nganggo koktail Molotov!
  5. +4
    April 18 2014
    Wong-wong mau bakal janji apa wae, banjur ana wong sing ngusulake para demonstran bakal njupuk wong saka PS, Yaytsenyuk lan Co., ana ing Dewan Keamanan PBB - "Padha nembak kita!" lan kabeh...

    ORA PERCAYA!!!
    1. 0
      April 19 2014
      Wong-wong mau bakal janji apa wae, banjur ana wong sing ngusulake para demonstran bakal njupuk wong saka PS, Yaytsenyuk lan Co., ana ing Dewan Keamanan PBB - "Padha nembak kita!" lan kabeh...

      ORA PERCAYA!!!
      Aku ora krungu apa-apa bab disarmament saka geng - formasi, carane padha beda-beda saka kidul-wétan lan sing bakal nglarang wong-wong mau kanggo Cut kabeh Rusia-speaking Ukrainians mengko, sing ora duwe apa-apa kanggo nglindhungi piyambak, lan "panguwasa" bakal tenang ngadeg aside lan gosok tangan sing cantik! Dheweke ora duwe iman!
  6. zerkalov35
    +4
    April 18 2014
    raine loro-loro njijiki...kaya sedulur loro, siji x...siji sekop.
    1. kosh
      0
      April 19 2014
      Dheweke mung durung rampung. Kadhangkala dheweke malah nuwun - korban aborsi, apa sampeyan bisa nindakake -z.b.l.e.v.y.sh.i.
  7. +2
    April 18 2014
    "Kanggo nggayuh katentreman lan harmoni ing antarane warga Ukraina, hak dewan regional, kutha lan distrik kanggo mutusake menehi status resmi kanggo basa Rusia utawa basa liyane sing diucapake dening mayoritas penduduk lokal ing wilayah kasebut. wilayah, bebarengan karo basa Ukraina negara, bakal kasedhiya,"

    Sampeyan perlu kanggo nggawe negara liya. Kanggo persatuan negara
  8. +5
    April 18 2014
    Kene kita lunga. Kaping pisanan, mundurake Angkatan Bersenjata, nglucuti senjata Sektor Tengen, mbebasake sing dipenjara, lan banjur miwiti kerja kanggo ngganti Konstitusi. Nanging sawise Adoption saka Konstitusi anyar, siji bisa mikir bab pamilihan pamaréntahan sah anyar, miwiti karo presiden lan pungkasan karo Rada.
  9. +6
    April 18 2014
    Padha ora duwe iman, uga, ora sethithik.
    1. +5
      April 18 2014
      Ngomong-ngomong, sampeyan ngerti? Tyagnibok soko rampung ndhelikake, ora nindakake ing ngendi wae.
      1. +3
        April 18 2014
        Dadi dheweke dicopot, pamilik saka luar negeri ora perlu lan radikal kaya Sashko Bily ..
      2. jj
        +4
        April 18 2014
        Kutipan saka Deadmen
        Ngomong-ngomong, sampeyan ngerti? Tyagnibok soko rampung ndhelikake, ora nindakake ing ngendi wae.

        Dheweke wis manggoni panggonan paling apik ing cache alas
  10. Vita_vko
    +3
    April 18 2014
    Apa pancen bisa dipercaya wong sing tangane nganti sikut getih?
    1. -1
      April 18 2014
      Kutipan saka: Vita_vko
      Apa pancen bisa dipercaya wong sing tangane nganti sikut getih?


      Kahanan kaya mengkono, setengah donya ana getih ing tangan nganti sikut, lan setengah liyane getihen. Politik iku njijiki, lan kabeh politisi korupsi, mung saben wong duwe rega dhewe, apa sing diomongake. opo
      1. Vita_vko
        +7
        April 18 2014

        Punika minangka asil pesenan pidana Turchinov lan Yatsenyuk. Mung kanggo iki, dheweke bisa didakwa nyebabake kebencian etnis lan terorisme marang wong Ukraina.
      2. +2
        April 19 2014
        Quote: sepi
        Kahanan kaya mengkono, setengah donya ana getih ing tangan, lan setengah liyane getihen. Politik iku bab sing njijiki, lan kabeh politisi korupsi, mung saben wong duwe rega dhewe, apa sing diomongake.

        Sampeyan banget pesimis! Katon kaya depresi. Mungkin atusan cognac kanggo nambah nada? Sanajan aku luwih seneng vodka!
  11. +3
    April 18 2014
    Kasep kanggo ngombe Borjomi nalika ati wis s.p.i.z.d.i.l.i.
  12. +3
    April 18 2014
    Aja pracaya tembung sing, kaya madu!
    Tembung sing nyenengake kuping
    Apa siap kanggo nyawiji es,
    Nanging dheweke ora mbantu banget ...
  13. 0
    April 18 2014
    Turchynov lan Yatsenyuk: Ukraina siap kanggo reformasi konstitusional lan desentralisasi kekuwatan


    1. kosh
      0
      April 19 2014
      Mung padha ngusulake kanggo nganakake referendum ing musim gugur. Sapa sing bakal ngenteni, surat suara wis dicithak ing Donetsk, lan papan kanggo milih wis disiapake. Inggih rampung, takon kabeh padha karo Aksenov.
  14. +2
    April 18 2014
    Kutipan saka Validator
    Sing kudu nindakake reformasi konstitusi ing Kiev

    Dheweke bakal dadi penuntut ing pengadilan donya!
  15. +4
    April 18 2014
    kanggo nggawe macem-macem statement ngenani Tenggara kudu ngerti, yen wong sing nyukupi ora bakal percaya karo rai loro iki, amarga padha nguwasani getih, getih Berkut, kepiye sampeyan bisa percaya. iki .. iki .... siji iwak-gay Turchinov ... kaloro iku biasanipun dol apik ... nalika lanang ora bersenjata ing Maidan burned saka Pethel koktail.
    Hukum pisanan babagan penghapusan basa Rusia diadopsi lan apa sampeyan mikir yen Kidul-Wétan bakal pracaya sampeyan?
    Ora ana konsesi, aku mung ndeleng kabeh iki, lan apa sing bakal ditindakake ing musim dingin. Slovaks bakal njupuk volume kuwi? mangsa, ngerti, iku bisa saka coldness beda.
  16. +4
    April 18 2014
    Kabeh mlaku kaya biasane. Rusia Ukraina wis tangi. Sing liyane bakal tiba.
  17. +3
    April 18 2014
    Nalika gunung super-vulkanik Yellowstone njeblug, nalika dolar ambruk, lan nalika pasca-apocalypse lengkap teka ing benua Amerika Utara, Banjur pamrentah AS bakal mutusake kesiapan kanggo nimbang kabijakan hubungan kemitraan karo Rusia, lan bakal ngirim panjaluk menyang Parlemen EU kanggo nimbang diakoni Rusia minangka anggota mitra lengkap ...lan omong kosong liyane.

    Ing tembung- TETEP.
  18. dmitrij.blyuz
    +2
    April 18 2014
    Padha tundha, ing pangertèn wektu "mati" sing.
  19. parus2nik
    +2
    April 18 2014
    Ya kahanane angel, nanging ana sing percaya.. Bakal ngalih saka gerakan.. terus piye? Lan yen ana pamindhahan sing kaya mengkono, kanggo bantuan kanggo rembugan karo para demonstran, apa para khuntya bakal pindhah menyang Rusia?
  20. +5
    April 18 2014
    Kutipan saka: andrei332809
    pracaya marang wong-wong mau, aja ngormati dhewe

    Aku setuju banget! Dheweke ora duwe iman ...
  21. +6
    April 18 2014
    Yaytsenyuh ing wong.
    1. jj
      +2
      April 18 2014
      Oh carane penting. Lan, kanthi karakteristik, sing tengen rada gedhe lan luwih murah tinimbang sing kiwa. wangi sing sehat
  22. +1
    April 18 2014
    mesthi ana papan ing kebon binatang kanggo terwelu, nanging apa sing kudu ditindakake karo wanita Tarchenov - nyumerepi utawa tenggelam?
  23. +3
    April 18 2014
    Turchynov lan Yatsenyuk: Ukraina siap kanggo reformasi konstitusional lan desentralisasi kekuwatan
    Ngapusi, F**** g lan Provokasi.
    1. +2
      April 18 2014
      Kutipan saka Stiletto
      ... F*ck ...

      Mdya-ah-ah-ah... ngguyu Moderator kita pancen angel ...
      1. +1
        April 18 2014
        Kutipan saka: stalkerwalker
        Mdya-ah-ah-ah ... Moderator kita pancen kasar ...


        Ilyich, sampeyan ngomong apa? Ali ora seneng karo tembungku - "Kasus"? nglirik Nominatif, kanthi cara ... nglirik
        1. +3
          April 18 2014
          Kutipan saka Stiletto
          Ilyich, apa sampeyan ngomong babagan?

          ya wis... sedulur
          Kedaden, Alexey, lan wong wadon tuwa iku wreck ..
          Iki sing nggawa urip ... ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
  24. +2
    April 18 2014
    Lay alon-alon, nanging angel turu. Menapa malih, siji kudu ngerti sing tatanan ilegal dumunung mung ing sisih wétan, amarga. kabeh scum, fasis radikal ing nat. pengawal sing ora njaluk leaned menyang tatanan Tymoshenko. Saiki Timur kudu mikir carane legalize unit pertahanan diri lan karo proposal counter kanggo Kyiv.
  25. Arh
    0
    April 18 2014
    Tentara Ukraina duwe akal sehat, sampeyan bisa nggulingake junta !!!
  26. zzz
    zzz
    +5
    April 18 2014
    Tembung warga biasa ing Transcarpathia babagan Maidan
    1. +1
      April 18 2014
      Kanthi kesenengan, aku bakal salaman karo wong-wong iki saka Transcarpathia, utamane Miroslav Romania.
  27. 0
    April 18 2014
    Sing utama kanggo dheweke saiki yaiku main kanggo wektu. Kanggo nindakake iki, dheweke siap janji apa wae, utamane amarga ora ana biaya.
  28. +1
    April 18 2014
    Aku diwulang ... ora preduli carane ayu lan bener tembung ... ora pracaya marang ... nanging ing tumindak ... sing bakal tindakake tembung iki ... Dadi pimpinan Banderlog njupuk kabeh Komplek saka hukum . .. nganakake referendum .. amnesti bakal ditindakake kanthi lengkap ... lsp ... Nalika iku sampeyan bisa njupuk pernyataan kasebut kanthi iman. Prinsipe kudu siji KIDS SAID --- KIDS DID IT! LAN YEN IKI... KITA ORA TINGGAL UTANG! Lan sampeyan bisa ngomong apa wae sing dikarepake!
    Kanggo sawetara alasan, aku luwih pracaya marang statement saka asosiasi paling cedhak saka gubernur wilayah Dnepropetrovsk Kolomoitsev, wakil ... B. FILATOV marang para demonstran nglawan junta: JANJI APA-APA!... HANG? LAN KITA BAKAL GANTENG!
    Ayo padha waspada!
  29. +1
    April 18 2014
    Ya, sampeyan ora bisa ngandelake Nazi sing korup iki! Utamané pandhita Baptis!
  30. +3
    April 18 2014
    nyediakake desentralisasi daya lan pemberdayaan komunitas teritorial",
    Lan Ukraina tetep dadi negara kesatuan, karo wong sing ditunjuk lokal saka Kyiv sing bakal diwenehi kekuwatan luwih akeh, ora ketompo.
    Ing negara federal, beda karo negara kesatuan, ana rong sistem panguwasa sing luwih dhuwur (federal lan subyek saka federasi). Bebarengan karo konstitusi federal, subyek saka federasi nduweni hak kanggo ngetokake tumindak legal regulasi dhewe saka alam konstituen (contone, konstitusi, piagam, hukum dhasar). Dheweke duwe hak kanggo ngetokake hukum regional. Subyek federasi asring duwe institusi kewarganegaraan, ibukutha, lambang lan unsur liyane saka status konstitusional lan legal negara, kajaba kedaulatan negara.
    status resmi menyang Rusia utawa basa liyane sing diucapake mayoritas penduduk lokal",
    Lan yen, miturut sensus, populasi iki 49,9%, banjur, minangka minoritas, ora bakal nampa hak iki.
    mbebasake kabeh bangunan, papan badan negara lan badan pamrentah lokal sing dikuwasani sajrone aksi massa "
    Lavrov, wingi dheweke uga nyebutake kothak, kalebu Maidan.
    Sa adoh aku ngelingi, demobilisasi ditindakake sawise negosiasi lan penandatanganan persetujuan.
    Wong loro iki mutusake kanggo entuk handout sing ora bisa dingerteni? wong, opo aja tiba kanggo omong kosong iki!
    1. +6
      April 18 2014
      Kutipan saka: perepilka
      Lan Ukraina tetep dadi negara kesatuan, karo ditunjuk lokal saka Kyiv,

      Nganti saiki, kita ndeleng wong sing ditunjuk ing Kyiv saka Fashington. Lan iki bisa mungkasi sembarang observance saka sembarang persetujuan. Saiki papan ing Jenewa bakal digunakake kanthi gantian kanggo masalah Siria lan Ukrainia.
      Hi Vladimir! hi
      1. +1
        April 19 2014
        Kutipan saka: stalkerwalker
        Nganti saiki, kita ndeleng wong sing ditunjuk ing Kyiv saka Fashington. Lan iki sampeyan bisa mungkasi

        luwih becik ora ngomong. cendhak lan menyang titik apik
        py.sy. apa gendéra saka master jackal? belay
        1. +2
          April 19 2014
          Kutipan saka: andrei332809
          py.sy. apa gendéra saka master jackal?

          ??? opo
          1. 0
            April 19 2014
            Kutipan saka: stalkerwalker
            Kutipan saka: andrei332809
            py.sy. apa gendéra saka master jackal?

            ??? opo

            pshekovsky Nyuwun sing utama yaiku fluff.
            1. +3
              April 19 2014
              Kutipan saka: andrei332809
              sing utama yaiku fluff.

              Pranyata kaya mangkene ... Pegaweyan kaya ngono, ngumbara ing Eropa ngguyu
              Matur nuwun Gusti sing Internet bisa digunakake. Lan supaya sampeyan bisa melolong saka kangen recourse
              1. +1
                April 19 2014
                Kutipan saka: stalkerwalker
                Lan supaya sampeyan bisa melolong saka kangen

                kudu bengok-bengok luwih banter. Aku ana ing perjalanan bisnis ing Wina, mula aku nganggo T-shirt kanthi pesen "Rusia" (ing basa Rusia). Ora ana bajingan siji-sijia malah katon miring (aku ngomong bab wong Islam lan wong ireng). Miturut cara, mbokmenawa, wong-wong sing bakal dadi sugih kita kudu dipuji - iki minangka perlindungan marang kabeh wong Eropa sing ditampani. Maksudku dina iki
                1. +3
                  April 19 2014
                  Kutipan saka: andrei332809
                  dadi dheweke nganggo kaos kanthi pesen "Rusia" (ing basa Rusia)

                  Aku duwe sandal karo tulisan Tentara Abang lan cockade. Aku nganggo busana kanggo acara kasebut ... ngguyu
                  1. +1
                    April 19 2014
                    Kutipan saka: stalkerwalker
                    Aku duwe sandal karo tulisan Tentara Abang lan cockade.
      2. +1
        April 19 2014
        Hello Ilyich! Kita ndeleng aktor swara. Sing ditunjuk mung ora katon, lungguhe meneng, ing ngisor gendéra kasur ing SBU.
        Zs Isih, nang endi wae cedhak Kutub? ngguyu
        1. +3
          April 19 2014
          Kutipan saka: perepilka
          Isih, nang endi wae cedhak Kutub?

          ya...
          Aku ora bisa nonton TV lokal maneh - mung lolong lan telpon ... sedulur
          1. 0
            April 19 2014
            Kutipan saka: stalkerwalker
            sawetara lolongan lan telpon ...

            Inggih, bab ngundang, padha ora padha.
            lan iki pancene, kanggo nyawa (Pushkin iku kabeh kita)
            Alexander Pushkin
            "Penolakan M. Beranger"


            Apa sampeyan ngelingi, oh sing mulya,
            Monsieur Prancis, kapten jelek,
            Minangka kita elinga ing wong biasa
            Swara non-Kristus kamenangan saka Rusia?
            Sanajan ora nggawe kita akeh,
            Kita ora saka wong liya, supaya bisa ngomong;
            Nanging ing jaman biyen, awaké dhéwé wis ngukum kowé kanthi abot,
            Apa sampeyan kelingan, ngomong, ibumu sing kurang ajar?

            Apa sampeyan ngelingi carane ngluwihi gunung Suvorov
            Mlaku-mlaku lan nyerang sampeyan kanthi kaget?
            Kepiye wong tuwa kita ngalahake sampeyan flayers,
            Lan dheweke mencet sampeyan ing pucuk, kaya kutu?
            Sanajan ora nggawe kita akeh,
            Kita ora saka wong liya, supaya bisa ngomong;
            Nanging ing jaman biyen, awaké dhéwé wis ngukum kowé kanthi abot,
            Apa sampeyan kelingan, ngomong, ibumu sing kurang ajar?

            Apa sampeyan kelingan carane sampeyan nggawa kabeh Eropah
            Ing kita piyambak Panjenengan Bonaparte-buoyant?
            Kita weruh wong Prancis banjur akeh kuldi,
            Ya, lan sampeyan, kapten sial!
            Sanajan ora nggawe kita akeh,
            Kita ora saka wong liya, supaya bisa ngomong;
            Nanging ing jaman biyen, awaké dhéwé wis ngukum kowé kanthi abot,
            Apa sampeyan kelingan, ngomong, ibumu sing kurang ajar?

            Apa sampeyan kelingan carane raja sampeyan saka mabuk
            Dumadakan stupe, kaya rebana wuda lan gundul,
            Kaya ing geni saka geni Moscow
            Apa sampeyan manggang tikus Moskow?
            Sanajan ora nggawe kita akeh,
            Kita ora saka wong liya, dadi. marang;
            Nanging ing jaman biyen, awaké dhéwé wis ngukum kowé kanthi abot,
            Apa sampeyan kelingan, ngomong, ibumu sing kurang ajar?

            Apa sampeyan kelingan, penyanyi palsu,
            Sampeyan, Frost kita ing antarane salju asli
            Lan pemanas baterei sing kuat,
            Bayonet prajurit lan jerat Cossack?
            Sanajan ora nggawe kita akeh,
            Kita ora saka wong liya, supaya bisa ngomong;
            Nanging ing jaman biyen, awaké dhéwé wis ngukum kowé kanthi abot,
            Apa sampeyan kelingan, ngomong, ibumu sing kurang ajar?

            Apa sampeyan kelingan nalika kita ana ing Paris
            Endi Cossack kita utawa imam resimen kita
            Dheweke ngapusi sampeyan, lungguh nyedhaki anggur,
            Lan ngalem bojomu ya jancok?
            Sanajan ora nggawe kita akeh,
            Kita ora saka wong liya, supaya bisa ngomong;
            Nanging ing jaman biyen, awaké dhéwé wis ngukum kowé kanthi abot,
            Apa sampeyan kelingan, ngomong, ibumu sing kurang ajar?


  31. +1
    April 18 2014
    SE ngirim ora lali babagan "sampeyan kudu menehi janji apa wae ... lan kita bakal nggantung mengko"
  32. 0
    April 18 2014
    SIAP nampa utawa SIAP ngrembug. Kaya We wisuh dhéwé nanging nalika lan carane????? Utawa sapa lan pira????.......
  33. leo44
    0
    April 18 2014
    Hmm, lan kabeh wong ngira iku wong siji karo jeneng mburi pindho. Apa padha identik? Kasunyatan manawa kanthi siji gyrus kanggo loro bisa dingerteni ... ngguyu
  34. Igor Gor
    +1
    April 18 2014
    Dheweke mbuwang ing tingkat paling dhuwur, dokumen sing disertifikasi kanthi tandha tangan luwih murah tinimbang kertas jamban sing digunakake kanggo tujuane :)
  35. +1
    April 18 2014
    Ora ana gunane kanggo kabeh pernyataane. Padha ngapusi lan ora isin. Ora ana perjanjian sing bakal ditindakake. Ing tembung, scoundrels saka scoundrels.
  36. +1
    April 18 2014
    Lan sapa sing bakal ngomong atas jenenge Ukraina?
  37. Igor Gor
    0
    April 18 2014
    Jawaban kanggo paranoia Kolomoisky - "Musim mburu" kanggo gubernur Dnepropetrovsk Kolomoisky mbukak, deleng: http://www.ridus.ru/news/158687
    :)
  38. Komentar wis dibusak.
  39. DimDimych
    +1
    April 18 2014
    Pernyataan Turchinov ... nyathet presiden Ukraina
    Pratelan Yatsenyuk ... dilapurake akting. perdana menteri.

    apa jancok "presiden" и "perdana"!
    padha impostor sing nganakake kudeta anti konstitusional !!
    sing "statements" ora worth peduli lan sijine wong ing bunk.
  40. 0
    April 18 2014
    Iki malah ora kaya somersaults bakal ditampilake ing wilayah banyu saka bolongan es.
  41. +1
    April 18 2014
    Wetan Ukraina kudu nemtokake nasibe dhewe
  42. nalim
    +2
    April 18 2014
    Sajrone rembugan ing Jenewa, wong-wong sing ora bersenjata ditembak. Apa maneh sing bisa dikandhakake?
  43. +4
    April 18 2014
    .. aja ngandel siji-sijine tembunge Junta... mung eling-eling tembunge : .. “saiki kudu dijanjeni apa wae.. ning, gantung.. mengko gantung..” .. dieling-eling, banjur digandheng. .pepatah rusia kuna..
  44. 0
    April 18 2014
    Foto judhul. Anus loro pasuryan Turtsenyuk utawa Yatsechinov.
  45. Ivan 63
    0
    April 18 2014
    A serigala dongeng lawas lan rubah nganggo kulit wedhus.
  46. +1
    April 18 2014
    Comrades, Aku teka tengen video rodo serem ing net
    https://vk.com/video_ext.php?oid=40492126&id=168495735&hash=6a681a810a8f045d&hd=
    1
    Wanita lan bocah-bocah ora kudu nonton iki. Pravoseki nyuduk pangareping (wakil pangareping) Gorlovsky, kaya, Direktorat Dalam Negeri (RUVD) ing ngarepe garwane. Aku durung nemokake konfirmasi, nanging saiki, lan iki cukup kanggo aku. Wong, iku cetha sing saka layanan, ing saben dinten gesang - kaos, tunic, clono dowo, ing shoes (ora berets), senjata, mesthi, ora karo wong, utawa kang cepet kecanthol.
    , nits iki wis nampa indulgensi kanggo kabeh! Lan Europa karo Kuyanchegs nyoba kanggo nyelehake remet ing kita! Aku mung kaget! Kanggo mateni ing perang, ing skirmish, ing pungkasan quietly lan cepet ... Lan kene Alon-Alon lan SADISTICLY voluptuous ... Dadi apa? Ukraina bersatu?
    1. +1
      April 18 2014
      KENAPA AKU NDELENG IKI!!!!!!
      1. 0
        April 19 2014
        video misinformasi lengkap) aktor biasa-biasa saja) sutradara-profan)
  47. -1
    April 18 2014
    - Scheherazade Stepanovna!
    - Aku siyap.
    Saben whim kanggo dhuwit sampeyan.
  48. +1
    April 18 2014
    **********
  49. +1
    April 18 2014
    Kabeh padha ngenteni referendum. Anggota pamaréntahan "Republik Rakyat Donetsk" (DPR) njaluk mundur saka pamaréntahan saiki ing Kyiv lan mundur saka militer saka wilayah wilayah kasebut. Pembebasan aktivis perlawanan ing Wétan Kidul.
    1. 0
      April 18 2014
      Ing Paskah kita terus ngenteni para aktivis perlawanan saka Timur Kidul.
      Ora ana sing pengin perang, supaya mundur tentara sing dikirim kanggo tujuan punitive.
      1. +3
        April 18 2014
        Kutipan saka komel
        Kanggo Paskah

        Apa saran sampeyan? Cat endhog kanggo Paskah? Miturut cara, aku ngerti carane menehi werna biru-violet aran sampeyan mung kudu nutup lawang
    2. kosh
      0
      April 19 2014
      Republik Donetsk meh siyap nganakake referendum.
  50. +2
    April 18 2014
    Zadolbali wis, everyone kudu mrentah: tentrem, apik lan HEALTH, lan kene kita ndeleng perang, ala lan penyakit.
    1. +2
      April 19 2014
      Sialan aku salaman karo aku setuju karo sampeyan. Donya umume urip miturut .... hukum edan! Ora bener! Lan wong-wong Laputians ora pengin dadi kanca karo kita, amarga kanggo wong-wong mau, kita kaya wong bodho sing ngukur jumlah tanah karo saben liyane tinimbang sinau planet liyane lan ngerti hukum fisika! We stupidly, abad kanggo abad, poke senjata ing saben liyane !! . Pangembangan kalem! Ngerti ta? Iki aku, mesthi, saka bidang filsafat, kabeh, nanging AS IS!
      1. 0
        April 19 2014
        Ya, sampeyan bisa berkembang, sampeyan bisa tuwuh munggah lan menyang sisih, supaya kita tuwuh miring, lan malah ing spiral. eseman
    2. 0
      April 19 2014
      Kutipan saka leon17
      saben wong kudu diatur: tentrem, apik lan kesehatan

      dadi iki USSR! sing bakal ngidini? Iki Nuremberg anyar. lan purun sing mangan getih tresna banget kanggo urip Nyuwun
  51. Komentar wis dibusak.
  52. +1
    April 19 2014
    Turchynov lan Yatsenyuk: Ukraina siap kanggo reformasi konstitusional lan desentralisasi kekuwatan
    AKU ORA PERCAYA!!!
  53. Ork-78
    0
    April 19 2014
    Yatsenyuk bisa uga percaya, nanging ora tau Turchinov!
  54. 0
    April 19 2014
    Pust mensche govorat i bolsche delajut, v slovesnoj gibkosti im ne otkaschesch, a kak nastschöt del? Iki minangka bagean saka sektor lan otkrit saka paru-paru ugolovnix del za ubijstvo mirnix ludej saka jugo-vostoke lan amnistirovat Gubareva, Davidtschenko lan drugix patriotov wong
  55. +5
    April 19 2014
    ana crita menarik ing net :)))))
    Penulis dumunung ing Haifa Israel

    Wingi aku seneng ngobrol karo klien.
    Aku nelpon saka dhaptar. Aku ketemu wong karo dialek Ukrainia pocapan. Aku ngomong babagan program komunikasi seluler kita. Dheweke seneng karo kabeh, mung masalah yaiku Ukraina ora ana ing dhaptar 42 negara sing bisa nelpon gratis. Nomer mati, aku nyoba kanggo mbujuk wong beda.
    - Mungkin sampeyan kudu nelpon Crimea? Perusahaan kita saka Rusia dikirim jadwal kanggo nyambungake Ukraina menyang program komunikasi seluler Rusia. Iki ujar manawa Crimea bakal ngalih menyang kode Rusia wiwit tanggal 25 Mei. Ndaftar saiki, lan kurang saka sasi sampeyan bakal entuk hadiah gratis.
    Wong iku bingung:
    - Ora, ora kanggo Crimea.
    - Lan menyang ngendi? Yen ana ing Donetsk utawa Lugansk, banjur miturut dhaptar kudu ngalih menyang kode Rusia ing wulan Juni.
    - CARA? Opo iku sing diomongno nang kono???
    - Inggih, inggih. Aku ngomong, iki dokumen resmi. Donetsk lan Lugansk tanggal 15 Juni. Odessa lan Nikolaev tanggal 2 Juli. Aku pitutur marang kowe, nyambung lan sampeyan bakal komunikasi karo kulawarga kanggo free.
    Wong lanang, ketoke, ora duwe wektu kanggo program maneh.
    - Ora, ora, mine ora ana. Marang kula, apa ora ditulis bab Ternopil?
    - Saiki aku bakal katon ... Dadi, dadi ... Kyiv, Zhitomir, Berdichev, Vinnitsa, ora, ora ... Persis, ora ... Dadi, supaya ... Oh, iki Lviv - 29 Agustus. Sampeyan kasengsem ing Lvov, ta?
    ngaso. Banjur wong lanang takon kanthi swara aneh:
    - Dadi, Lviv uga ana ing dhaptar?
    "Inggih, ya," ujarku, dhaptar gedhe, sampeyan ora bakal nemokake apa-apa. Elinga kutha apa sing sampeyan butuhake?
    Wong lanang iku piye wae bosen:
    - Ternopil.
    - Oh, persis. Ing kene, aku nemokake - Ternopil tanggal 23 Agustus. Sampeyan bakal duwe program kanggo setahun, supaya sampeyan bakal duwe wektu kanggo njupuk kauntungan saka iku.
    - Ya, aku kene ngunjungi sederek, kerja kanthi tenang. Saiki, aku mbokmenawa kudu bali.
    - Kanggo apa? - Aku takon, "Kowe manggon ing ngendi, ing Haifa?" Dadi, ana kedutaan Rusia ing kutha Nizhny, sampeyan bisa uga njaluk paspor ing kana. Pindhah menyang wong-wong mau lan mriksa.
    Wong lanang rampung layu lan malah komunikasi seluler ora kasengsem maneh. Dadi yen informasi elek babagan Ukraina dumadakan wiwit mlebu, aja ngandel, kabeh iku salahku ...
    1. +3
      April 19 2014
      Kutipan saka kirieeleyson
      Wong lanang rampung layu lan malah komunikasi seluler ora kasengsem maneh. Dadi yen informasi elek babagan Ukraina dumadakan wiwit mlebu, aja ngandel, kabeh iku salahku ...

      Mangkene perang diwiwiti ... ngguyu
  56. 0
    April 19 2014
    Sapa sing bakal pracaya sampeyan ghouls saiki? Desentralisasi sampeyan ing tank wis teka!
  57. Daemon
    +1
    April 19 2014
    Turchynov lan Yatsenyuk: Ukraina siap kanggo reformasi konstitusional lan desentralisasi kekuwatan
  58. +1
    April 19 2014
    И
    iki bener...
  59. SakaTheNewWorld
    0
    April 19 2014
    Miturut cara, apa bukti keterlibatan Moskow ing acara ing SE sing diwenehake Kerry marang Lavrov ing Jenewa? Lan kenapa Lavrov ora pengin nganakake konferensi pers bebarengan karo peserta liyane?
  60. 0
    April 19 2014
    Junta Maidan ing Kyiv kanthi apik nerangake carane ndeleng implementasine perjanjian Geneva. Saiki iku gumantung ing wong lanang lokal apa padha bakal dhaftar kahanan kanggo persetujuan lan kita urgently kudu milih struktur ngatur lokal, kepala, terus referendum, nransfer milisi rakyat kanggo Departemen Dalam Negeri - njabut provokator pro-Kiev, nuntut mundur pasukan khusus menyang panggonan penyebaran permanen - kalebu sektor tengen (utawa rampung wong mati karo retribusi partisan), ngajak 25 divisi udhara menyang lokasi permanen ing Donetsk. sadurunge pemilihan presiden, njaluk rapat Dewan Federasi wakil lokal sing dipilih kanggo nemtokake dalan kanggo milih presiden lan Rada - sawise iki, disarmament kabeh unit ilegal yaiku carane wong SE kudu ngerti Geneva. yen ora kabeh ana ing saluran lan sing bakal njamin yen wong, wis dadi rakulino kanggo gaman, ora bakal nganggep awake dhewe leluhur "Makhno"
  61. +1
    April 19 2014
    Ora, wong, kabeh wis suwe saya jelas. Roh jahat fasis iki kudu disingkirake saka Kiev, FASIS ORA IMAN LAN ORA BISA!!!
  62. 0
    April 19 2014
    Quote: Maca pawarta
    sampeyan bisa ngritik pemerintah
    Aku malah bakal nemtokake, padha bisa scold sembarang pamaréntah, yen pamaréntah iki pro-Rusia.


    Aku bakal nambah anekdot janggut -
    A Rusia lan Amerika ketemu. Amerika - Kita duwe kebebasan wicara lengkap ing negara-negara! Aku bisa metu menyang Gedung Putih lan bengok - Reagan! Rusian - Cukup mikir! Aku uga bisa metu menyang Red Square lan bengok - Reagan!
  63. 0
    April 19 2014
    Babagan wartawan lan kebebasan bersuara!!
  64. 0
    April 19 2014
    Babi-babi iki ora ana iman.Bareng wetan wiwit nglucuti senjata lan mbebasake gedhong-gedhong mau, kabeh bakal ditaleni, lan kudu cepet-cepet supaya penembak saka senjata atom bisa dadi presiden. kaya Yanuca. Ora ana iman marang wong-wong sing kaya ngono. Wong-wong mau padha rembugan karo wong-wong kuwi kanthi nduwèni untune dhisik.
  65. 0
    April 19 2014
    Tupchinov lan Yaitsenyukh ora bisa dipercaya
  66. 0
    April 19 2014
    Paling kamungkinan, V. Mayakovsky ngandika: "Hei, sampeyan sing sementara kene! Mudhun! Wektu sampeyan wis rampung ... ". Sampeyan ora bisa ngomong luwih tepat babagan junta Kyiv!
  67. 0
    April 19 2014
    Apa tegese status khusus?
    pitakonan luwih saka jawaban.
    Aku pengin buku teks ing Rusia, fisika, matematika, kimia ing Rusia. Lan dokumen.
  68. 0
    April 19 2014
    Diserahake, tanpa hak milih, menyang kuldi saka Capitol ....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"