Bocah-bocah wadon ing tentara ing saindenging jagad

89
1. China

Bocah-bocah wadon ing tentara ing saindenging jagad


2. Argentina



3. Argentina



4. Bolivia



5. Chile



6. Kolombia



7. Siprus



8. Israèl



9. Italia



10 Korea Lor



11 Korea Lor



12. Polandia



13. Kanada



14. Kolombia



15. Yunani



16. Ukraina



17. Rusia

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

89 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. jamu cilik
    + 22
    April 19 2014
    Rusia sing paling ayu.
    1. + 18
      April 19 2014
      Lan wanita Korea duwe babagan uuuh
      1. +7
        April 19 2014
        sampeyan ndeleng wanita Korea lan sampeyan ngerti sapa sing bakal ngrusak kabeh wong ing perang modern. kita mung ayu.
    2. + 13
      April 19 2014
      Quote: Serat-serat
      Rusia sing paling ayu.
    3. + 30
      April 19 2014
      Ora diragukan, foto sing paling sukses yaiku sing nomer loro. Wong Argentina duwe sikil sing nggumunake !!! tresna Wanita ora duwe papan ing tentara, dheweke digawe kanggo katresnan. eseman
      1. +2
        April 20 2014
        nanging wong Italia iku sapi
      2. Komentar wis dibusak.
    4. +2
      April 19 2014
      dheweke ora - Aku bisa ngomong yen ora ana sing paling ayu, kabeh oh lan ah - nanging kanthi cara dhewe (Aku nulis lan aku dhewe ngelingi siji lapangan - dadi 15 taun wis liwati lan ana wingi merinding). Lan Ukrainians, lan Finns - uuu
      1. 0
        April 19 2014
        Finn sejatine sing paling jelas ...
      2. 77 bob 1973
        +1
        April 20 2014
        Kabeh iki apik banget, nanging saka urutan marching, goosebumps kudu mlaku ing kulit lan bumi kudu gumeter, wanita ora kanggo parade, iki kanthi definisi.
    5. +8
      April 19 2014
      Bocah-bocah wadon saka Ryazan
      1. +2
        April 19 2014
        Kutipan saka marcel1524
        Bocah-bocah wadon saka Ryazan

        Sadurunge reformasi militer "stool", ana papat sekolah militèr ing Ryazan. Ora ana parade militer ing Ryazan, nanging "kompetisi pesta lagu militer" antarane institusi militer. Bocah-bocah wadon saka Institut Kamentrian Dalam Negeri.
        1. 0
          April 19 2014
          Kanca-kanca! Mungkin aku mung ngeweruhi siji aneh. Foto kapindho nuduhake yen iku SHE, lan 3 foto? Sampeyan ndeleng pasuryane, nanging ing sikile! Dadi iki uga ing 3 FOTO?!
  2. dmitrij.blyuz
    +1
    April 19 2014
    Napa aku ora seneng musim semi? wassat Kita sing paling apik. Dheweke uga mesem.
    1. +3
      April 19 2014
      Kutipan saka: dmitrij.blyuz
      Napa aku ora seneng musim semi?

      recourse
      Good day! hi
      Wanita Korea, ing dalan, ora bisa diwenehi senjata. Dheweke bakal ngidak-idak mungsuh lan ...
      Aku elinga, aku elinga platoon misuwur kita signalmen ing EVACU. Aku uga eling banget karo panji komandhane. Ana paragraf lengkap ing ruang paling ngisor ...
      1. dmitrij.blyuz
        +1
        April 19 2014
        Sugeng sonten, Yura! Ana kedadeyan sing padha! Mung ing PPK para panji-panji lungguh lan menehi "tujuan target" marang RP carane ngontrol penerbangan. ngguyuLan Argentina, sikil apa! Wis salivating!
    2. +1
      April 19 2014
      tembok munggah - lan mbayangno carane sampeyan mbebasake awak saka kabeh sabuk iki
      1. dmitrij.blyuz
        0
        April 19 2014
        Ora ana gunane tanpa pambuka kaleng. Ya, lan ora cocog karo seleraku! hi Malah aku tresna marang wong Argentina ... Wektune, wektune kanggo ndeleng jagad iki!
  3. +5
    April 19 2014
    Aku luwih seneng karo China. Lan wanita Ukrainia iku jenis plump ...
    1. +3
      April 19 2014
      Kutipan saka Yarik
      .Lan wanita Ukrainia iku montok...

      Rasa lan werna, lagi ngomong ... Nanging sok dong mirsani sing padha kabeh karo St George pita. Pancen mbrontak marang pamrentah Yaytsenyukh-Durchinov?
    2. + 20
      April 19 2014
      Kutipan saka Yarik
      Lan wanita Ukraina lemu ...

      ora plump, nanging Moderate uga-panganan. nglirik
      digambarake minangka prajurit wanita saka Republik Demokratik Kongo ...
      oh spring
      1. + 18
        April 19 2014
        Quote: self-propelled
        Gambar kasebut minangka prajurit wanita saka Republik Demokratik Kongo.

        Demobilisasi ing sisih tengen?
        1. +5
          April 19 2014
          Ing sisih tengen, nganggo basa klasik:
          Dheweke bakal mungkasi gajah ing pamindhahan lan plug kiwa ing sabuk lol
          Kanggo kabeh bocah wadon tresna
        2. +3
          April 19 2014
          Kutipan saka Nayhas
          Demobilisasi ing sisih tengen?


          Ing sisih tengen ana "BATYANIA KOMBAT" saka Kongo, versi wadon v.2.0 (emanispe yomayo...)
          1. +2
            April 19 2014
            Loro-lorone dilayani, nanging makna pitakonan kasebut jelas)) Ing keadilan, aku ngutip saka artikel babagan "setengah tengen" foto: Zverev dijaluk kanggo nepaki tugas internasional lan ditugasake ing Kelompok Pasukan Barat.
            - Ing wayah wengi, padha baris kita ing pusat rekrutmen regional lan ngandika: "Chilik peteng, maju! Sampeyan arep menyang Afghanistan kanggo nindakake tugas internasional. Rambut cahya, menyang Kelompok Pasukan Kulon ... Klompok pasukan apa, kita mung bisa ngira, "Zverev ngguyu.
            Mung sasi sawise pass quarantine lan sekolah saka prajurit enom, Private Zverev ketemu dheweke ana ing unit pertahanan udhara dumunung ing Polandia. Duwe karakteristik Komsomol banget, Sergei Zverev ing enem sasi pisanan saka layanan munggah pangkat Wakil komandan platoon, nalika nindakake tugas saka sekretaris organisasi Komsomol militèr. Mengko, dheweke ditampa ing rangking CPSU ing panggonan sing padha, ing tentara! Zverev kiwa wis ing pangkat sersan senior.
            1. +5
              April 19 2014
              Kutipan saka Earnest.
              Loro-lorone dilayani, nanging tegese pitakonan kasebut jelas

              Ya, Rastorguev minangka zakos klasik, dheweke tuku lara lan ngilangi awake dhewe saka tentara. Nanging gambar saka awake dhewe digawe langsung dening "batyanyakombat", wakil khas saka eructation patriotik modern, kaya Menteri Pertahanan nyiarake bab kasucian tugas militèr ... bodho karton ...
              1. +5
                April 19 2014
                Kutipan saka Nayhas
                Ya, Rastorguev minangka zako klasik, dheweke tuku lara


                Kita dudu hakim Rastorguev, bisa uga biyen, dheweke ora nindakake tumindak sing dibanggakake, nanging babagan propaganda prajurit Rusia sing sederhana, dheweke nindakake akeh. IMHO...

                Aku elinga wektu nalika tembung saka prajurit iku soko isin, soko reged kanggo mayoritas populasi USSR banjur. Nalika padha dipatèni dening kabeh lan macem-macem, saka sak sudhut, ing mburi. Nalika komandhane ngedol wong-wong mau dadi tawanan, dadi budhak ...

                Nanging wektu, kaya banyu, malah nyandhang watu, lan rereget ora nempel ing tembung apik lan mulya "prajurit" lan "tanah air". Lan ing iki ana uga paling cilik, nanging uga-pantes kontribusi Rastorguev lan grup Lyube.
              2. 0
                April 19 2014
                sakperangan alesan aku tuku, ana masalah karo ginjel!
          2. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        April 19 2014
        Quote: self-propelled
        ora plump, nanging Moderate uga-panganan. nglirik
        digambarake minangka prajurit wanita saka Republik Demokratik Kongo ...
        oh spring
        Pasukan Kaleng Tempur ngguyu
    3. + 11
      April 19 2014
      Kutipan saka Yarik
      Aku luwih seneng karo China. Lan wanita Ukrainia iku jenis plump ...

      dadi iki dudu tentara, iki Kementerian Dalam Negeri (lan ing akeh foto).
      Iki wong Ukrainia:






      1. +7
        April 19 2014
        Kutipan saka PSih2097
        dadi iki dudu tentara, iki Kementerian Dalam Negeri (lan ing akeh foto).
        Punika Ukrainians
        Iki wong Rusia nganggo seragam Ukrainia nglirik
      2. dmitrij.blyuz
        0
        April 19 2014
        Oh! Wayahe! Guys! Aja ngracun wong tuwa, yen ora, sampeyan kudu ngelingi jaman enom! recourse
      3. 0
        April 20 2014
        Dheweke mabur!!!!!!!!
    4. O. BENDER
      0
      April 21 2014
      Kutipan saka Yarik
      Aku luwih seneng karo China. Lan wanita Ukrainia iku jenis plump ...

      Aku setuju. China iku super, Rusia dhewe.
  4. +3
    April 19 2014
    Ya allah apa wong wadon !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nanging rbocopini? Aku ora mikir sampeyan bisa ngganggu cah wadon kaya ngono!
  5. 0
    April 19 2014
    Nanging kandki sing ana ing latar mburi kaya wong bisu, utawa kaya sing dakkarepake?
  6. deylthrbyl
    +2
    April 19 2014
    Saka kabeh negara, sing paling siap tempur yaiku wanita Cina, Korea Lor lan Israel.
    1. amba kurang
      +2
      April 19 2014
      Kutipan saka deylthrbyl
      Saka kabeh negara, sing paling siap tempur yaiku wanita Cina, Korea Lor lan Israel.

      Wanita ora duwe papan ing paprangan ... yen wis tekan kono, iki pancen ala ...
  7. +2
    April 19 2014
    saka Don.
    Ya! Kanggo bocah-bocah wadon, latihan iku preian, kanggo wanita Korea kerja keras!
  8. +8
    April 19 2014
    Argentina!!! koyo sing padha marching kanggo irama tango.
  9. kamardikan2013
    +7
    April 19 2014
    Kutipan: Denis Tatar
    Argentina!!! koyo sing padha marching kanggo irama tango.

    Dijupuk langsung saka ilat. Argentina sing paling seksi.
  10. +8
    April 19 2014
    wanita Cina - ana akeh banget saka wong-wong mau kanggo ngevaluasi dhewe, Kolombia sing paling waja, iki ora Laka :-), wanita Israel, uga, sawetara bibi, Yunani - akèh sandhangan lan lambé sensual, Korea Utara bab padha China, mung karo jumlah adil saka adoration kanggo pimpinan , Nanging, patriotisme, Chile, Bolivia, Siprus piye wae slipped liwat tanpa keno apa-apa, Polandia lan Ukraina kaya loro cagak beda, Rusian, padha menyang partai, Argentina, ya - lagu, kesatuan saka opposites, gambar ing siji tembung :-)
    1. Komentar wis dibusak.
  11. + 12
    April 19 2014
    Ing foto, bocah-bocah wadon ing tentara katon ayu, ora mangu, nanging aku bakal pitutur marang kowe minangka praktisi. Aku mungkasi layananku minangka komandan unit cilik sing kapisah, padha karo batalyon sing kapisah, lan aku diwenehi warisan saka mantan komandan dadi prajurit, perwira senior, paramedic. Oh, lan aku nandhang sangsara karo prajurit iki. Salah siji sirahe lara, banjur bokonge, banjur putrine lara, banjur dheweke bisa cuti hamil, banjur maneh dheweke ora kasil. Sampeyan ora bisa nyelehake dheweke ing rasukan, mobil tuwa uga. Aku meksa dheweke menyang ujian esuk saka personel, dadi yen dheweke nggawa sepuluh wong sing urgently perlu rawat inap, aku ngerti, dhengkul siji lara, tiba, kapindho, bali, nyeret kothak .., paling ora. ngirim liyane, lan prajurit konco dheweke choking saka ngguyu, slobs ibumu. Kita duwe rumah sakit garnisun sepuluh kilometer, aku tau duwe kesempatan ngobrol karo kepala rumah sakit: "Ora masalah, ujare, aku bakal ngirim kertas saiki aku butuh paramedik sing tugas, bakal ana pendhudhukan kanggo dheweke. Sawise tugas kasebut, kesombongan lan pentinge paramedic saya tambah akeh. Dina sadurunge tugas, kabeh unit ngerti yen paramedic mlebu ing rumah sakit kanthi tugas lan bakal nylametake kabeh wong sing lara, tatu, kaget, lampus sewengi, sing dheweke ngarepake aliran tanpa wates ing wayah wengi.
    Aku ora duwe apa-apa marang wanita lan malah tresna banget, aku arep liwat tahap "rambut abu-abu ing sirah, setan ing rib", nanging aku ora seneng loafers lan idly staggering, nanging wanita ing tentara. needed, mesthi, ngendi tanpa wong, nanging mung ayu lan pinter . Smile, happy weekend everyone!
  12. + 12
    April 19 2014
    Kaya sing diucapake Sersan Yaskov ing crita "The Dawns Here Are Quiet", dheweke mateni wong tani, dheweke mung mateni wong tani. Dheweke mateni wong wadon - padha mateni kabeh wong lanang sing bisa dilahirake. Mergo iki.
  13. +6
    April 19 2014
    Sanajan aku mikir yen wanita ora duwe papan ing tentara. NANGING cah wedok iku cah ayu
  14. buser
    +3
    April 19 2014
    yen sampeyan ngevaluasi minangka wong normal, banjur wanita Cina lan Rusia ing final !!! Lan yen sampeyan ngevaluasi minangka mantan sersan, mula sing paling akeh, mesthi, yaiku Korea Lor !!! Ya, lan ing perang nyata, wong Korea iki bakal nyuwek sapa wae, malah wong Israel, malah wanita Yunani, malah Demi Moore botak saka film ... Iku apik kanggo dadi Kim Jong-un karo wanita kuwi !!!
  15. +3
    April 19 2014
    Apa surprises kula paling kok PLA nelpon wanita? Dheweke ora duwe papan kanggo nyelehake wong-wong mau.


    Lan iki babagan kasunyatan sing ujar manawa wong Tionghoa wedi karo frost ...


  16. Kizhich
    0
    April 19 2014
    Judul artikel iku salah! Piye wae mbandhingake unit tentara lan polisi isih ora bener! Mulane, wanita Korea katon luwih apik! Nah, ngono wae pendapatku...
    1. + 16
      April 19 2014
      Kutipan saka: Kizhich
      Mulane, wanita Korea katon luwih apik! Nah, ngono wae pendapatku...

      Ya, deleng carane bengkok, mbandhingake karo wanita Tionghoa, wong Prusia nggegirisi amarga iri ...

      1. +8
        April 19 2014
        Aku ngujo skill prajurit wanita Cina.
        Aku ora tau weruh sing kaya ngono, sanajan aku melu 4 parade ing Red Square.
        Mesthine, wangun sandhangan menehi inspirasi, ing ngendi werna abang banget selaras karo sikil kosong lan putih.
        Senjata kasebut kasil dipilih, sing ngidini ora mbengkongake bobote lan, mesthine, dhuwure angkat sikil sing disetel kanthi tepat lan frekuensi ketukan drum, sing ngidini sampeyan mlaku kanthi elegan lan mesthine kanthi apik.
        Mesthi, iki ora bisa digayuh ing cobblestones Red Square. Lan ing kene kabeh kaluwihan iklim, jangkah gerakan, pemuda lan kaendahan diwujudake.
        1. +1
          April 19 2014
          Kutipan: Dmitry 2246
          Aku ora tau weruh sing kaya ngono, sanajan aku melu 4 parade ing Red Square.

          Dadi wanita iki nandhang susah, kanggo dheweke "kothak" mbokmenawa isih adoh saka digandhengake karo kothak kanthi dering utawa kothak kanggo sepatu ...
        2. 0
          30 Oktober 2014
          Mulane aku kaya-kaya ana grup tari? Aku weruh akeh wanita Tionghoa, nanging ana sawetara sing langsing, dhuwur lan ayu, lan ing kene kabeh kaya tandhingan, lan sing kapindho, sapa sing dadi kepala kothak? Dheweke uga enom lan langsing, katon kaya penyanyi solo ing gamelan lan tari
      2. +2
        April 19 2014
        Konstruksi seneng!
      3. +5
        April 19 2014
        Delengen video iki, sampeyan ora kaget yen tingkat kelahirane liwat atap ... wow, kepiye carane aran
      4. +1
        April 19 2014

        Parade Korea Utara!
      5. 0
        April 20 2014
        Senjata rahasia Cina. Lha, kepiye carane wong-wong kaya ngono bakal "serangan psikis". Tangane sapa sing bakal munggah kanggo njupuk?
  17. +3
    April 19 2014
    wanita ing urip minangka kembang, wanita ing tentara minangka kembang militer sing nggumunake. prajurit
    1. +4
      April 19 2014
      Kutipan saka: sv68
      wanita ing urip minangka kembang, wanita ing tentara minangka kembang militer sing nggumunake

      Ana bocah wadon ing foto, sapa dheweke? Mungkin Rusia Katerina utawa Polandia Jadwiga, utawa Ukrainia Yarina, utawa Belarusian Alesya?
      Ora, pejuang IDF.
      1. PPP
        +5
        April 19 2014
        Ana bocah wadon ing foto, sapa dheweke? ... pejuang saka Pasukan Pertahanan Israel.

        Minangka Vysotsky nyanyi:
        "Iki panggonan Golda Meir sing kita banting, -
        Lan ana - seprapat saka mantan kita.

        Dadi kok kaget? Mungkin iki mung Katerina Rusia utawa Jadwiga Polandia, utawa Yarina Ukrainia, utawa Alesya Belarusia ... lol
        1. +1
          April 19 2014
          Kutipan: PPP
          Mungkin iki mung apa, utawa Katerina Rusian

          Mekaten ingkang badhe kula aturaken, matur nuwun.
  18. +4
    April 19 2014
    self-propelled Dina iki, 08:35 ↑
    Kutipan saka Yarik
    Lan wanita Ukraina lemu ...
    ora plump, nanging Moderate uga-panganan.
    digambarake minangka prajurit wanita saka Republik Demokratik Kongo ...
    oh spring

    Luput, bodho, aku bakal ndandani. Aku salah. ngguyu
  19. +1
    April 19 2014
    kuat lan ayu, nanging aku pengin kabeh tentara ana mung kanggo parade
  20. +6
    April 19 2014
    Aku katon ing foto ayu iki lan aku ora bisa ngerti ngendi queers teka saka?
    Carane sampeyan bisa, kaendahan kuwi lan dumadakan sampeyan duwe bokong belay
  21. Apologet Edan
    +1
    April 19 2014
    Tzahalochek khusus diwenehi foto abad pertengahan, amarga ora ana kompetisi.
  22. +2
    April 19 2014
    Iki dudu urusan wong wadon, nanging ... katon apik ing pangkat.
    bocah-bocah wadon - bocah-bocah wadon padha tansah ... ayu.
    tresna

    Konstruksi ora gampang ...
    nglirik
    Bogota, polisi:
    1. 0
      April 19 2014
      Quote: Aleks TV
      Bogota, polisi:

      Lha wong lanang endi? Sampeyan perlu kanggo nindakake ambegan gawean tutuk kanggo tutuk! Bocah wadon kasebut ilang saka panas Kolombia, lan bubuk bleached ...
  23. +2
    April 19 2014
    Ladies Chinese mung metu saka kompetisi! mobil ! Saben uwong padha karo pilihan, dhuwur, langsing! 25 wong ing baris liwat kaya iki - malah resimen Kremlin dadi teles! Sing ayu!
    1. 0
      April 19 2014
      Kutipan: tlauicol
      Ladies Chinese mung metu saka kompetisi! mobil ! Saben uwong padha karo pilihan, dhuwur, langsing! 25 wong ing baris liwat kaya iki - malah resimen Kremlin dadi teles! Sing ayu!

      Ana akeh wong ing China sing ora masalah kanggo milih werna paling kanggo kothak ngarep, iku masalah wektu. Nanging aku mesakake dheweke, aku ndeleng foto carane wong-wong lagi disiapake kanggo parade ing kana, perkara sing nggegirisi ...
  24. Ser
    Ser
    +1
    April 19 2014
    Argentina, Polandia, Kanada, Korea katon apik. Israel, ora dadi luwih.
    1. 0
      April 20 2014
      Foto wanita Israel - saka 50s. Mula, dheweke ora katon dibandhingake karo boneka kostum modern saka negara liya. Prajurit IDF modern katon beda banget. Lan babagan paket tempur, umume bakal nutup kabeh wong ing sabuk, kalebu "marinir" Soviet saka "Return Move".
      1. +1
        April 20 2014
        Kutipan saka linkor200
        Lan babagan paket tempur, umume bakal nutup kabeh wong ing sabuk, kalebu "marinir" Soviet saka "Return Move".

        Ya, sampeyan ngerti, bener. Learning ing tingkat, informasi mili kadhangkala Nyuwun
        http://n1.by/news/2013/06/13/546145.html
  25. +4
    April 19 2014
    padha ngangkat munggah kita gedhe-gedhe aneh - Aku weruh wong luwih ayu.
    Nanging gumantung saka kritéria apa, pilihan kasebut bakal dadi. Pertempuran - soko wong Tionghoa (sanajan aku pribadi ing kene kanggo wong Israel - dheweke dadi prajurit wanita paling apik saiki) yen kaendahane dadi milik kita.
    Gusti Allah maringi wanita, sanajan nganggo seragam, mung nyenengake kita kanthi kaendahane. Lan dudu gegaman (sanajan martabate wis dadi gegaman massal saka eling lanang).
  26. +1
    April 19 2014
    Lan carane sregep wanita Korea narik kaos kaki !! Iki tegese pimpinan lan partai!
  27. 0
    April 19 2014
    aku seneng
  28. +1
    April 19 2014
    Lan panemuku, panggonane wong wadon iku omah, kulawarga, pawon....Wong wadon iku kudu melu ekonomi, lan ayo wong lanang kudu gelut....yen kudu... .
  29. 0
    April 19 2014
    Kutipan: tlauicol
    Ladies Chinese mung metu saka kompetisi! mobil ! Saben uwong padha karo pilihan, dhuwur, langsing! 25 wong ing baris liwat kaya iki - malah resimen Kremlin dadi teles! Sing ayu!

    ... cukuran miturut ukum.
  30. +3
    April 19 2014
    wanita ing seragam militèr lan karo gaman ing tangan tansah katon elek! amarga wong wadon ora digawe kanggo perang!
  31. -1
    April 19 2014
    Bocah-bocah wadon Polandia duwe sistem gratis, utawa kaya kabeh negara, ing brothel (Eropa) kanggo buruh (Polandia) mung ana siji latihan.
  32. tiba
    -1
    April 19 2014
    ana uga pilihan iki:


    Pengadilan Kutha Astana nliti kasus wanita Muslim 33 taun Natalia Voitenkova, sing sadurunge dihukum penjara limang taun kanthi tuduhan promosi terorisme lan ekstremisme.

    Ing 13 Januari taun iki, pengadilan kutha Astana nliti babagan banding kasus warga 33 taun ibukutha Kazakhstan, Natalia Voitenkov, sing ing Oktober taun kepungkur dijatuhi hukuman penjara limang taun kanthi tuduhan promosi terorisme, ekstremisme, lan panggilan umum kanggo nindakake aksi terorisme.



    Pengadilan mutusake kanggo mbebasake Voitenkova saka pakunjaran, menehi penundaan limang taun kanggo nglakokake ukuman sesuai karo Artikel 72 KUHP ing Kazakhstan patbelas, lan wong-wong sing ngunggahake bocah cilik dhewe, kajaba sing dihukum nyabut kamardikan kanggo wektu luwih saka limang taun kanggo kejahatan serius lan utamané serius marang wong).



    Elinga yen Natalia Voitenkova duwe anak telu: Eldar (Abdullah), 12 taun, Khadija, 6 taun, lan Muslim 5 taun.



    Ing dina sidhang, Voitenkova dibebasake saka pusat tahanan pra-sidang ing Astana, ing ngendi dheweke ditahan telung sasi kepungkur.



    Rebo, 15 Januari, wartawan saka situs web Zharayon bisa ngubungi Natalya Voitenkova, sing ujar manawa dheweke ora ngarep-arep asil saka acara kasebut.



    - Alhamdulillah, aku bebas. Aku ora nglakoni kadurjanan, nanging pengadilan tingkat pertama menehi ukuman sing ora masuk akal marang aku. Jujur, aku ora ngira yen kampanye gedhe bakal diwiwiti kanggo pertahananku. Aku arep matur nuwun marang kepala organisasi hak asasi manungsa internasional "Fiery Hearts Club" Mutabar Tajibayeva lan situs web sampeyan. Pengacara marang kula sing malah Prancis padha kasengsem ing kahanan sandi (organisasi hak asasi manungsa internasional "Club of Fiery Hearts" adhedhasar ing Paris - "Zharayon"), - ngandika Natalia Voitenkova.



    Sadurungé, Zharayon nglapurake manawa ana aksi sing diluncurake ing Internet kanggo ndhukung Natalia Voitenkova, sing diorganisir dening Muslim saka sak ndonya, kalebu aktivis hak asasi manungsa, panulis lan tokoh masyarakat.

    Ing wektu sing padha, wong wadon Muslim Kazakh ngandhani situs web kita yen dheweke arep terus berjuang kanggo hak bojone.
  33. +3
    April 19 2014
    Kutipan saka Nayhas
    Quote: self-propelled
    Gambar kasebut minangka prajurit wanita saka Republik Demokratik Kongo.

    Demobilisasi ing sisih tengen?

    cetha, sampeyan ora weruh? prajurit
  34. 0
    April 19 2014
    Sing ayu-ayu!!! Sudah ngiler)))
  35. +1
    April 19 2014
    Evgeny Osin

    Cewek nangis karo OTOMATIS
    Dibungkus ing jas sing adhem
    Kabeh nangis. Lan ing lipstik
    Wajah kacau.
    TAPI jujur, cah wadon karo AUTOMATIC katon banget alam bébas lan ora wajar! Wanita digawe kanggo menehi urip, ora kanggo njupuk!
  36. +2
    April 19 2014
    ngguyu
    Quote: Peacemaker
    TAPI jujur, cah wadon karo AUTOMATIC katon banget alam bébas lan ora wajar! Wanita digawe kanggo menehi urip, ora kanggo njupuk!

    Lan kepiye sampeyan seneng karo bocah wadon sing nganggo Otomatis !!!
    1. +1
      April 19 2014
      Kutipan saka: Sergant89
      Lan kepiye sampeyan seneng karo bocah wadon sing nganggo Otomatis !!!

      Wujude fisik sing apik, weteng dicekel, mung waja awak sing cendhak.
    2. 0
      April 20 2014
      Otomatis / bedhil - miturut mbah Freud, iki minangka simbol phallic aktif. tresna
  37. +1
    April 19 2014
    Saka Slavic Amazons, kanggo bocah-bocah wadon kavaleri lan "penyihir wengi", lan dina iki, aku durung ketemu luwih ayu tinimbang bocah-bocah wadon kita ....
  38. 19671812
    +1
    April 19 2014
    Korea Utara paling dhuwur
  39. +2
    April 19 2014
    Apa gun apik dheweke wis. belay ngguyu
  40. 0
    April 19 2014
    Nanging isih, perang dudu pasuryan wanita ...
  41. +2
    April 19 2014
    Lan kenapa foto wanita Israel saka 80s?
    1. +1
      April 19 2014
      Amarga sampeyan ana ing negara perang permanen, iku ora bener kanggo ngirim foto saka wong-wong sing lagi ngawula ing pasukan. Utamane wanita. Wis jelas saiki?
    2. +2
      April 19 2014
      ketoke bocah-bocah wadon saiki ing tentara Israel banget andhap asor lan ora foto Nyuwun
      1. +1
        April 19 2014
        Kutipan saka: archi.sailor
        ketoke bocah-bocah wadon saiki ing tentara Israel banget andhap asor lan ora foto request

        Gee, nggawe aku ngguyu ngguyu Bocah-bocah wadon ora njupuk gambar. Mung guyonan seger. Ing: http://images.yandex.ru/yandsearch?text=%D0%94%D0%B5%D0%B2%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%
        B8%20%D0%B2%20%D0%A6%D0%90%D0%A5%D0%90%D0%9B&stype=image&lr=2&noreask=1&source=w
        iz
    3. +2
      April 20 2014
      Kanthi ultrasonik lan ing rok ..... luwih kaya 50-60s
  42. +1
    April 19 2014
    Miturut cara, mbayar manungsa waé kanggo shoes ing Polandia opo Beda karo liyane eseman
    ps Apa bener yen sampeyan nyebul ing kupinge wong wadon Polandia, dheweke bakal ngandhut? ngguyu Achoa, aku weruh ing sawetara jinis film, ing pangertèn aku krungu Nyuwun
    1. +3
      April 19 2014
      Kutipan saka: perepilka
      Apa bener yen sampeyan nyebul ing kupinge wong wadon Polandia, dheweke bakal ngandhut?

      Iki gumantung saka jumlah "ngebul" penenz ...
      "... Elinga, pani ngajari putrine, Rusia nemokaké katresnan, supaya ora mbayar dhuwit ..." ngguyu
  43. +2
    April 19 2014
    Lan aku seneng sing iki, aku tansah seneng pirang, nanging aku nikah karo wong wadon sing kulite peteng
    1. +1
      April 20 2014
      Kutipan saka Den 11
      Lan aku seneng sing iki, aku tansah seneng pirang, nanging aku nikah karo wong wadon sing kulite peteng

      Strategist, man. opo Apa sampeyan wis mutusake ora ndemek cadangan kasebut? ngguyu
      1. 0
        April 20 2014
        Ja-ja. Persis!esemanApa sampeyan ora seneng?
        1. +1
          April 20 2014
          Kutipan saka Den 11
          Apa sampeyan ora seneng?

          belay opo Ora preduli hi Aku bakal menehi hasil karo dhewe Nyuwun
  44. 0
    April 20 2014
    Wanita ing tentara ora duwe apa-apa.
    Ora ana prajurit saka wong-wong mau; lan sing paling penting - iki minangka perkara sing ora wajar kanggo wanita.
    Tujuane kanggo nglairake anak lan nggawe kenyamanan kulawarga.
    Tentara - kanggo wong; utamane perang.

    Pilihan foto bakal luwih menarik lan atraktif yen kanca-kanca saka prajurit digambarake ing kono.
    (luwih becik ing bathing suits). nglirik
  45. 0
    April 20 2014
    Kaya gambar ayu ing gaya bocah-bocah wadon erotis militer, mesthi kelas !!! (Aku ora ngomong babagan Kongo lan Korea Lor).
    Nanging kanthi serius, aku ora ngerti babagan ing luar negeri, nanging ing negara kita, umume, kabeh ana jendela!
    Saben pasukan nyata dilayani dening paling ora rong prajurit conscript, lan bocah-bocah wadon mung kadhaptar lan nampa RFP.
    Sarehne akeh-akehe iku garwa utawa anak panguwasa, lsp.
    Ora ana papan kanggo wanita ing tentara!
  46. 0
    April 20 2014
    Aku kudu ngomong, ing paling kasus ing foto - polisi,
    Wanita Cina kaya layanan pabean.
  47. sir
    0
    April 20 2014
    lan bocah-bocah wadon Kolombia nyengsemaken sanadyan keprungu
  48. 0
    April 20 2014
    Bocah-bocah wadon kita sing paling apik ing wangun utawa ora. Mesthi Rusia paling apik, Belarusians lan Ukrainians. Saka foto, mesthi, Argentina, Polandia, Kolombia.
  49. 0
    April 20 2014
    Inggih ... lan macem-macem sepatu mung kanggo kita lan Ukrainians. gangguan. Nyuwun
  50. luka095
    0
    April 20 2014
    Kita sing paling apik, mesthi. Nanging wong Cina uga apik.
  51. upasika1918
    0
    April 20 2014
    Всё это прекрасно, ладно и красиво. На парадах и учениях. Но когда я слышу слова " женщины на войне" перед глазами встаёт картинка. На всю жизнь впечаталась.
    1. t-34-85
      0
      April 21 2014
      я бегу по выжженой земле )))))
  52. 0
    April 20 2014
    польки в мужских рубахах eseman
    видать и с яйцами ngguyu
  53. kula
    0
    April 20 2014
    Наши - лучшие. А украинские милициоwoman по новоукраински неполиткорректны!!!
  54. 0
    April 21 2014
    А мне робокопки понравились.
  55. O. BENDER
    0
    April 21 2014
    Китай супер,Россия само собой.
  56. 0
    April 23 2014
    Если рассматривать красоту строевого шага ( а это то, для чего они пошли на парад ), несомненно кореянки впереди планеты всей. ))) Я такого мнения придерживаюсь, может потому, что это настоящий русский строевой шаг, которым наши деды прошли в 45 на Параде Победы.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"