Sergey Kurginyan - Persetujuan Geneva ing Ukraina. Apa maneh

44
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    44 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Validator
      + 14
      April 19 2014
      Banjur kaya iki:
      1. +8
        April 19 2014
        Aku ora percaya yen ana kemungkinan dialog antarane sisih kidul-wétan lan kulon Ukraina, antarane Rusia lan Nazi. Apa sing bisa dikandhakake Nazi iki kajaba slogan-slogan fasis: Moskow nganti Gilyak, lsp? Kepiye sampeyan bisa mbayangake dialog ing antarane dheweke? mokal kanggo wong Rusia, saiki ora bisa, Rubicon wis nyabrang, Kiev ngumumake operasi punitive, ngumumake perang ing sisih kidul-wétan, tank digawa mlebu, getih diwutahake, kahanan, ora ngganggu nyekel. referendum ing wilayah kidul wetan, kanggo menehi kesempatan kanggo wong-wong mau kanggo nuduhake karsane.Mulane, ing iki aku ora setuju karo Kurginyan.
        1. +2
          April 19 2014
          Kutipan saka krpmlws
          Aku ora percaya manawa ana dialog antarane sisih kidul-wétan lan kulon Ukraina, antarane Rusia lan Nazi. Apa sing bisa dikandhakake Nazi iki kajaba slogan-slogan fasis: Moskow nganti Gilyak, lan sapiturute? Kepiye carane bisa mbayangake dialog ing antarane dheweke?
          Yen South-East ngadeg saiki, sampeyan bakal weruh CARA WESTERN UKRAINE bakal diowahi. Ana sing perlu ... Padha wanted free wacana kanggo Eropah, lan sing bakal pindhah ana kaya sing, karo ambruk saka hryvnia ing? Tanpa industri ing Wétan Kidul, Ukraina ora bakal munggah, mula sing utama yaiku Novorossia bisa urip.
      2. +7
        April 19 2014
        Telung subyek saka federasi: Novorossia, Little Russia lan Galicia, sing, miturut S. Kurginyan, kudu mlebu federasi Ukraina yen bisa nggabungake sing ora kompatibel: Russophobes ing Galicia lan Rusia ing Novorossia, kanthi peran penyatuan pusat. Rusia cilik.
        Nanging kanggo iki, paling sampeyan kudu njagong ing meja rembugan, sing ora mungkin.
        1. MG42
          +8
          April 19 2014
          wilayah Dnepropetrovsk. saiki, thanks kanggo Kolomoisky, wis dadi hotbed saka nasionalisme, Galician langka saiki bakal pindhah menyang Timur, nanging warriors Dnepropetrovsk, ya.
    2. + 15
      April 19 2014
      Sawise mlebu kontrak, para Pindos mung sumringah kanthi bungah. Nanging dina sabanjuré, kabeh jubilation subsided, lan ancaman wiwit muni, iku cetha kanggo wong-wong mau, iku ora langsung esuke apa padha mlebu. eseman
      1. +1
        April 19 2014
        Katon kaya iki - ngormati Lavrov !!!
    3. grenz
      + 16
      April 19 2014
      Banjur ora ana apa-apa. Kabeh isih.
      Junta nyatakake yen Maidan resmi diidini lan ora bakal dilucuti. Lan Donetsk kudu.
      Yen kita percaya, junta bakal entuk skema kamp konsentrasi Majdanek lan ngemas kabeh "separatis" ing kana.
      Iki ngendi Geneva ends. Iku mung ambegan.
      Junta lan AS ora ngerti apa sing kudu ditindakake karo Sektor Tengen, sing ora bisa dikontrol.
      Dheweke ora diasingake menyang Pengawal Nasional, dheweke mandheg mbayar dhuwit, nanging ora bubar, lsp.
      Sanalika Amerika Serikat nemtokake trik kotor Rusia sabanjure, junta bakal wiwit pindhah.
      Ing arah apa - kita bakal ngerti. Nanging nglawan Rusia mesthi.
      Ana alesan - pesawat tes dilarang. Horror - Rusia ing pinggiran! NATO - nyimpen.
      Lan ing NATO, bos sing wedi maneh bakal nindakake omong kosong. Lan kabeh maneh kanggo dangu.
      1. +3
        April 19 2014
        Kutipan saka grenz
        Junta nyatakake yen Maidan resmi diijini

        Pf, iku diijini dhewe?
        Kutipan saka grenz
        Lan kabeh maneh kanggo dangu.

        Ora suwe, nyatane ... Wong bisa urip tanpa panganan suwene setengah wulan. Sanajan, sayap tengen bisa mangan saben liyane (sapa sing bakal nandur ?! Dheweke liar !!!) Ing musim gugur, kudu "mbusak lan dibagi pucuk lan oyod", lan kudu diangkut saka luar negeri. . Dadi Kurginyan ngandika: "Langsung perlu kanggo mbatalake "negara nul" lan wis mbangun proses konstitusional. LANGSUNG!" Yen iki ora kelakon, ora ana sing bakal menehi malah 5 kopecks ing nikel kanggo eksistensi negara iki ... Kabeh iku surem. sad
      2. waf
        waf
        0
        April 19 2014
        Kutipan saka grenz
        Banjur ora ana apa-apa. Kabeh isih.


        +! ombenan
        Lan kanggo kita recourse yen "kebijakan toleransi" padha terus duka mung bakal dadi luwih elek.
        Wis "lara" - "wes wenehi sasi maneh" .. ing arti mbuwang lemak liyane ijo menyang angin ??? ora bakal ana pasukan tambahan ing Crimea" belay kayane .... kita wis nglaporake lan njupuk kewajiban ing .. "defleksi" wassat
        Sapa sing ngarep iki? Utawa wong ing soko.. "minggah" saka sing kuwasa???
        1. 0
          April 20 2014
          VAF / Nguripake sirah lan nyoba kanggo katon ngluwihi irung. Yen kita mateni gas kasebut, wong Eropa bakal nggoleki sumber pasokan liyane, lan apa sing dibutuhake para amer kanggo ngetrapake gas shale, lan nyurung kita metu saka Eropa. Kanthi bantuan saka Ukraina, padha nyurung bathuk kita marang Eureka kanthi bantuan spesialis, lan wong-wong kaya sampeyan mung squeal kanggo iki supaya Rusia ngalami kangelan. Sapa sing sawise iki? Patriot utawa mungsuh? Ayo mateni gas kono lan apa? Ayo kita ngilangi aliran finansial (lan ora rapuh), nanging kanthi apa, aku takon shi-shi, apa kita bakal tuku senjata kanggo pertahanan negara kita? Apa sampeyan bisa menehi pitutur marang Putin ing ngendi dhuwit sing ilang sampeyan bisa ngimbangi sing ilang? Budget negara kanggo 2014 wis ngrancang, kabeh wis glethakaken metu ing rak-rak, kang industri carane akeh kanggo nyedhiakke, kalebu budget uga kasusun saka dhuwit Eropah iki kanggo gas. Sampeyan bisa uga mikir Putin, Medvedev, menteri keuangan, pembangunan ekonomi lan wong bodho liyane njagong lan mikir bab apa-apa, nanging mung Cut budget, nanging karo dana apa padha arming tentara?
          1. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            April 20 2014
            VAF / Apa sing nggawe sampeyan mikir yen sampeyan kelangan "lard" ijo? Kabeh bakal diwenehake kanthi lengkap, sanajan liwat pengadilan arbitrase internasional. Sewulan diwenehi rong alasan, pisanan, musim panas ing Ukraina durung rampung. Kepiye carane 45 yuta pedunung bakal dadi panas? Dudu salahe wong setan lan setan ngrebut kekuasaan. Utawa apa sampeyan x-th iki 45 yuta? Nanging pamrentah kita ora peduli karo wong-wong iki. Kapindho, sasi iki minangka peringatan kanggo wong Eropa yen sampeyan ora njupuk langkah kanggo mbayar utang Ukraina, kita bakal mateni gas. Dadi coba mikir sethithik. Sampeyan ngomong sing soko "tak sampeyan" ana, nanging ora mikir bab carane wong padha "tak", kuwi strategits sofa.
    4. +6
      April 19 2014
      Implementasine perjanjian kanggo junta yaiku pati!Mulane, ora bakal ditindakake!
      Lan kita bakal duwe kesempatan legal kanggo mimpin pasukan
    5. +4
      April 19 2014
      Junta lan AS ora ngerti apa sing kudu ditindakake karo Rusia. Yatsenyuk conjures, kang kaya kanggo isolasi Rusia lan ontran-ontran mayuta-yuta Rusia ing Ukraina ing hooting saka bendarane, kaya nalika Ukraina sijine White Swans ing cutter.
    6. Joyly Roger
      +6
      April 19 2014
      Kurginyan-well done, as usual! A plus mesthi!
      Nanging Kyiv ing bathuk, ing bathuk. Dadi, ora ana apa-apa, entuk wektu
    7. +2
      April 19 2014
      Ing cendhak, banjur: junta ing Kiev - 3,14 ambegan kaya ambegan, nanging ambegan asring!
    8. +2
      April 19 2014
      Aku mikir ngendi aku weruh Tsarev ?! Ana resemblance umum kanggo Batya saka seri "Sea Devils"
      1. 11111mail.ru
        0
        April 19 2014
        Quote: fly fishing
        Ana resemblance umum kanggo Batya saka seri "Sea Devils"

        ? Lan apa sing diganti? Apa sing "kulit putih" mlebu ing urip sipil? Ing "siji lan ora bisa dibagi", lan Comrade Trotsky janji tresna lan dryuchba kanggo saben Nazi. Sapa sing pungkasane "nunggang jaran"?
    9. + 10
      April 19 2014
      Ya, sawise Geneva junta layu.

      "The farce saka Yatsenyuk karo Konstitusi BURIES manunggal Ukraina.

      Saka sisih kidul-wétan Ukraina, dheweke pengin nggawe Palestina sing dikuwasani kaping 2.
      Iki minangka moyoki: kanggo koordinasi reformasi konstitusi Ukraina nganti 1 Oktober 2014 dipasrahake marang Menteri SEWER (HUS). Ora Menteri Kehakiman, nanging omah lan layanan komunal. Reformasi diturunake menyang tingkat saluran pembuangan.

      Nanging ing reformasi iki ora bakal ana panggonan kanggo pitakonan federalisasi lan pitakonan babagan basa Rusia negara.
      Coba omong kosong iki: apa tegese desentralisasi? Iki tegese: sampeyan njaluk panguwasa lokal saka warga - sampeyan bakal nampa. Mung iki tegese sampeyan ora bisa ndeleng tengah kaya kuping sampeyan dhewe. Diskriminasi lengkap marang populasi sing nganggo basa Rusia. Pendhudhuk ing sisih kidul-wétan bakal diidini maksimal dadi kepala wilayah. Malah menyang wilayah liyane ora bakal diijini maju.
      Dheweke ora bakal diidini mlebu ing pamrentah pusat.
      Mung wakil saka wilayah kulon sing bisa dadi presiden. Pamrentahan uga mung saka wilayah kulon. Warga ing sisih kidul-wétan sing nganggo basa Rusia mung bakal diidini dadi wakil saka Verkhovna Rada, nanging mung ana 1/3 saka wong-wong mau lan ora bisa nganggo basa non-negara. Basa resmi mung Ukrainia.

      Kajaba iku, padha mutusaké kanggo muter mati populasi ing South-East ing antarane piyambak, supaya padha miwiti nyalahake saben liyane mung amarga saka basa Rusia sing padha duwe masalah.
      Iku bakal mokal kanggo anak Southeastern kanggo mlebu universitas Ukraina ing Kyiv, Lvov, etc.
      Tentara uga bakal direkrut mung saka wilayah kulon lan, minangka pendhudhukan (kaya Israel), bakal ngadeg ing sisih kidul-wétan (kaya ing Palestina 2).
      Polisi bakal mung saka wilayah kulon, kidul-wétan lokal ora dipercaya. Pengawal Nasional (iki minangka edisi kaping 2 saka divisi SS Galicia), sing dibentuk mung saka fasis saka Sektor Tengen, uga bakal dadi punisher ing Kidul-Wétan. Kantor Kejaksaan Agung bakal nganggep sah dipecat tentara pendhudhuk lan Pengawal Nasional marang populasi ing Tenggara.
      Fasis saka Sektor Tengen ora kudu nglucutake senjata (padha ana ing hukum), panguwasa menehi senjata marang rakyat.
      Russophobia lan anti-Semitisme bakal didhukung dening panguwasa pusat ing tengah lan ing wilayah.
      http://mitinvm.livejournal.com/
      1. +6
        April 19 2014
        Kutipan saka: mamont5
        "The farce saka Yatsenyuk karo Konstitusi BURIES manunggal Ukraina.

        Lha, nganti pira suwene Timur-Kidul ana ing kahanan iki?
        Para sedulur, kowé kabèh kudu ngerti nèk iki perang sing penting lan siji-sijiné!
        Yen saiki pasrah... ora ana "mengko" maneh!
        Mung DISCONNECTION saka Dill! Kaya-kaya federalisasi mati!
        Welasa marang anak-anakmu, dheweke pantes urip sing luwih apik tinimbang dadi budak Rogues!
        1. +1
          April 19 2014
          Kutipan saka: dmitriygorshkov
          Lha, nganti pira suwene Timur-Kidul ana ing kahanan iki?

          Ora suwe! Wektu kerja nglawan Donbass aktif! Ing kasus iki - DELAY - LIKE DEATH! Pusat kasebut konsentrasi pasukan polisi lan pasukan ing wates Donbass. Ora ana wewenang terpusat sing kaku ing Pasukan Pertahanan Diri! Nyatane, saben kutha kanggo awake dhewe, nanging miturut siji IDEA - Republik Rakyat Donetsk! Pisanan sampeyan kudu nyawiji nang! Komando terpadu, markas gabungan, grup kontrol seluler. Ing kene pengalamane Pak Tua Makhno bisa migunani, ya, ya!(ora usah ngguyu) Saiki, relevan banget! prajurit
      2. +5
        April 19 2014
        Ingkang utama yaiku wong awam Ukrainia ngerti iki, lan otak dheweke godhok saka propaganda Bandera 25 jam saben dina. Sawise kabeh, marang Kiev TV saiki Rusia, bebarengan karo Crimea, ngrebut Papua Guinea, padha bakal pracaya lan miwiti protes. We are ringkih ing propaganda, sanajan Bunch saka satelit buzzing ing orbit lan milyar ageng wis digunakake kanggo komunikasi. negatif
    10. 0
      April 19 2014
      Banjur, tomat ora diidini ...
    11. +2
      April 19 2014
      Ora ana sing owah lan ora mungkin owah!
      Sing dikirim menyang Jenewa dening "panguwasa junta" ora ateges apa-apa!
      Lavrov - KEPALA! Dheweke minangka politisi sing kompeten lan wong sing tanggung jawab sing menehi perhatian marang Rusia kabeh perkara sing dirembug karo politisi donya! Lan saben dokumen sing ditandatangani dheweke penting!
      Lan Deshchitsa?! Ora ana sing ngerti dheweke lan ora pengin ngerti!
      Iku luwih gampang kanggo Kyiv junta kanggo ngganti wong ing sembarang wayahe, mung kanggo ngomong: "Dheweke ora bisa kanggo kita maneh! Kita dudu kita lan imam kita ora kita .."!
      Dadi - sampeyan bisa ngrungokake wong-wong mau, ketemu, nanging Timur Ukraina kudu mutusake kanthi akta! Janjine politisi ngapusi ora ana gunane, sanajan ditulis ing kertas!
    12. + 14
      April 19 2014
      Pay manungsa waé, iku jantung Rusia, ora Ukraina.
      Aku ora ngerti apa sejarawan bakal nelpon acara saiki ing Ukraina, nanging misale jek kula sing "Perang kanggo Donbass" saiki lagi ditindakake. Rapat Jenewa nuduhake manawa pemain utama ing arena iki yaiku Amerika Serikat lan Rusia. Eropa, sing wis dadi peran saka US Six ing acara Maidan, tetep ana ing pinggir lan nonton tawuran "bapak baptis" belang bintang karo bruwang Rusia lan ngenteni kanthi wedi apa masalah sing bakal rampung, lan dheweke bakal mesthi duwe alangan. Pranyata, kabeh statement keras Eropa babagan aksesi Ukraina menyang Uni Eropa lan NATO mung minangka provokasi kanggo panas Maidan.Sawise ngeculake badai Maidan, Amerika Serikat lan Eropa salah ngitung wektu iki, skenario sing makarya ing Irak, Libya, Yugoslavia, ora banget ing Suriah, ora makarya. Duwe melu petualangan iki minangka enem, Eropah, kang peran ing Amerika Serikat wis manggoni wiwit wektu Marshall Plan, dina iki dumadakan wiwit ngerti sing "godfather" wis rudely nyetel. Nanging dheweke ora bisa mbalela marang iki, amarga atrophy saka ajining dhiri, toleransi lan kelemon saka urip nyaman. Nanging dheweke ora manca: 45 taun, ing sangisore pedhang pra-Mocles saka tentara tank GSVG, dheweke dadi lemu, nganakake parade homo, wong-wong migran Afrika lan Timur Tengah sing mapan. Sawise taun 1991, dheweke kanthi seneng nampa "anggota demokratis Eropa enom" anyar menyang EU lan NATO, kanthi naif percaya yen dheweke bakal ngamanake urip sing aman, kepenak lan makmur nganti pirang-pirang taun. Uga, kanthi inersia, dheweke banjir menyang Ukraina. Nanging, dheweke lali babagan pelajaran sejarah: nasib sedih "integrator Eropa" A. Hitler lan B. Napoleon. Lan ing kene, kaya sing dikandhakake Putin, dheweke nyabrang "garis abang", dheweke nyerang wilayah kita. Gusti Demokrat, sinau sejarah. Sampeyan teka menyang kita minangka tamu sing ora diundang, kepiye carane kunjungan tamu sing ora diundang rampung, sampeyan kudu ngerti.
    13. +4
      April 19 2014
      Persetujuan Geneva ing Ukraina. Apa maneh
      Dadi: "Lan kita duwe gas ing apartemen kita, lan sampeyan?"
      Mungkasi Enterprises iku Maidan 3.0, nanging wis tenan merciless kanggo korup "elit". Wong-wong bakal nyapu kaya remah-remah ing meja.
    14. +3
      April 19 2014
      Nah, perang dingin wis diwiwiti maneh. Bebener saiki wis cedhak banget karo wates kita.
    15. +3
      April 19 2014
      Apa maneh. Padha karo tanpa persetujuan iki. Kaya perjanjian sadurunge karo junta, padha ora worth kertas padha ditulis ing. Lan tank kita ngadeg. Maksudku, ing panggonan. Maksudku, kanggo saiki.
    16. +1
      April 19 2014
      ... "nonton gelut saka belang lintang" godfather "karo bruwang Rusia" ... ???
      Apa "bapak baptis" ??? - Lohan wulu kurang ajar !!! ombenan
    17. vladsolo56
      +4
      April 19 2014
      Ya, paling ora carane interpretasi, sektor sing bener wis diganti jeneng Garda Nasional kanggo dina iki, lan tatanan bandit iki bakal sah, ing kasus iki, Timur uga kudu nggawe Garda Nasional dhewe sing padha karo jumlah lan senjata ing Kulon. , nanging ing kasus iki maneh dadi metu ngendi kita miwiti lan bali menyang. Dadi, apa wae sing diomongake, pegatan de facto wis kedadeyan.
    18. +1
      April 19 2014
      Pranyata ora ana sing utang apa-apa marang sapa wae, kabeh wis kaya, lan tetep.
      1. +4
        April 19 2014
        Ora. Cukup, kita ngapura kabeh utang kita marang sapa wae, lan muga-muga utang kita lunas. keprungu
    19. +2
      April 19 2014
      Umumé, pamaréntah Ukraina saiki mung nyoba "nggabungake" Ukraina kanthi cepet karo EU lan AS !!!!
    20. +2
      April 19 2014
      Quote: Wali
      Umumé, pamaréntah Ukraina saiki mung nyoba "nggabungake" Ukraina kanthi cepet karo EU lan AS !!!!

      Persis! Mung EU bengok-bengok - njupuk dhewe, lan Amerika Serikat njawab - Aku ora perlu kanggo apa-apa! Paling ora, geyropa utawa p.i.n dosa ora menehi dhuwit.
      1. +4
        April 19 2014
        Dheweke kayane ora dibutuhake babar pisan.
        Nanging ora. Yen ora, ora bakal ana apa-apa.
        Nanging padha ora duwe dhuwit, utawa luwih, padha ora duwe dhuwit, mung menehi kanggo wong sing ora ngerti.
        Umumé, Ukraina minangka negara sing luar biasa ...
    21. +2
      April 19 2014
      Sabanjure, perlu kanggo nggawe Republik Otonomi NovorоRusia minangka bagéan saka Ukraina, kanthi nganakake pemilihan ing wilayah kidul-wétan kanggo dewan lokal, sing masing-masing utusan 2 wong. pemilih sing milih Presiden, sing mbentuk pamaréntahan Rusia Anyar (kaya ing negara).
    22. +6
      April 19 2014
      Republik Donetsk diproklamasikake, lan banjur mandheg. Aku lungguh - aku ngrokok ... Lan aku ora pengin menehi saran, amarga. Ana rong proyek paling gampang: nulis ing siram lan menehi saran. Nyuwun
      1. MG42
        +1
        April 19 2014
        Masalah iku bisnis Akhmetov, wong paling sugih ing Donbass lan Ukraina, dumunung ora mung ing wilayah, nanging ing saindhenging Ukraina ing wangun kabeh jinis obenergos, etc. Bagéyan saka penambang, metallurgists, serikat pekerja nyogok IMHO.
        1. +1
          April 19 2014
          paling kamungkinan iki kasus
          1. MG42
            +3
            April 19 2014
            Aku bakal nambah >>
            1. Ancaman PHK para penambang.
            2. Gosip sing digawe panas yen yen ana aksesi menyang Rusia, tambang ing Donbass bakal nutup kabeh, amarga duwe bathi kanggo tambang batu bara ing Rusia kanthi cara sing mbukak, kayata ing Kuzbass, umpamane, lan lokal ora bakal nguntungake. .
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        April 19 2014
        Aku setuju karo LELEK. Mratelakake panemume, kabeh wong rada kesel lan njupuk wektu metu ... Padha brainstorming - "apa sing kudu dilakoni lan menyang ngendi?"...
    23. MG42
      +6
      April 19 2014
      Pravoseks njaga Verkhovna Rada ing Kyiv ing ancaman badai sawayah-wayah, mula ora ana sing bakal nglucutake senjata. Sanalika padha nggawa ban ana langsung saka Maidan menyang lawang Rada lan ngancam bakal diobong, iki wis 3 kaping.
    24. +2
      April 19 2014
      Bener ujar Kurginyan, nanging Kulon ora bakal gabung karo Timur. Alas, ambruk entitas teritorial amorf Ukranin wis cedhak kaya sadurunge. Donbass butuh bantuan, aja wedi sanksi, kita duwe pengaruh saka pers (ekspor kanggo rubel utawa mata uang BRICS liyane).
      1. MG42
        +4
        April 19 2014
        Quote: Arkan
        Bener ujar Kurginyan, nanging Kulon ora bakal gabung karo Timur.

        100%
        Sektor tengen ing Kharkov dipeksa kanggo nyusup ing kabeh fours ing aspal dalan. Rymarskaya ngendi kantore >>
    25. Igor Gor
      +2
      April 19 2014
      Ya, wong sing duwe bakat kasebut kudu nerangake marang "utamane sing wasis" bebener sing diwènèhaké ing dokumen kasebut, sing bisa dingerteni malah kanggo wong sing nandhang sindrom Down. PS: ora bisa dingerteni mung kanggo Batman Ukrainia karo klik Euromaidan)
    26. wanderer_032
      +1
      April 19 2014
      Ana jeda sauntara ing Ukraina saiki. Saiki kabeh wong mikir carane ngarahake kahanan kasebut.
      Secara pribadi, aku seneng karo keberanian warga Donbass. Piyambak, ing posisi disadvantageous kanggo awake dhewe, nanging padha mutusaké kanggo ngomong tembung lan terus terus apa wae.
      Kurginyan bener, ora ana cara lan cara liya kanggo ngrampungake konflik kasebut.
      Nanging aku mangu-mangu manawa pamrentah sing dipilih dhewe bakal ditindakake. Lan paling kamungkinan konflik lumebu protracted, phase posisional. "blitzkrieg" marang Donbass gagal.
      Nanging kanggo Ukraina sacara sakabèhané, iki tegese malapetaka, negara kasebut dadi anarki.
      Banjur bakal kaya ing Afghanistan, Irak, Suriah, Libya utawa Somalia.
      Masyarakat sipil Ukraina saya tambah akeh dadi klompok cilik, sing saben duwe pimpinan, utawa kabeh ditindakake kanthi persetujuan.
      Supaya sampeyan bisa tekan titik sing saben lawang bakal duwe republik dhewe.
      Kyiv junta kahanan kuwi mung ing tangan. Minangka bagéan saka kampanye presiden, padha bakal nyoba kanggo shove wong menyang kursi presiden ing bench iki. Apa sing bakal nyebabake jeblugan sosial anyar lan wabah konflik kanthi semangat anyar. Ora bakal tentrem, mesthi.
    27. +1
      April 19 2014
      Kutipan: wanderer_032
      Ana jeda sauntara ing Ukraina saiki

      Bisa uga ana jeda ing Ukraina. Nanging ing Crimea Rusia, masalah karo banyu wis diwiwiti.
      "Panguwasa sing diarani Ukraina nyoba ngatur ambruk pasokan banyu kanthi ngalangi Terusan Krimea Lor. Nah, iki maneh negesake jinis wong sing mrentah Ukraina saiki, "ujare Sergey Aksyonov. - Panguwasa Crimean nyerahke menyang Kiev persetujuan babagan pasokan banyu ana, nanging, supaya bisa ngomong, "Crimeans" - Sergey Kunitsyn lan Andrey Senchenko sijine spokes ing gembong kita, nindakake kabeh supaya Crimea bakal ngiwa tanpa banyu. . Kita wis mobilisasi peralatan kanggo pangiriman banyu saka Wilayah Krasnodar.

      Dadi, ing 14 April, aliran banyu suda kaping 3, lan ing tanggal 19 wis garing kabeh. Iki ora kelakon tanpa aplikasi "tangan trampil". Cetha sing depriving 2,5 yuta warga dhewe banyu, lan Kyiv isih nganggep Crimeans warga Ukraina, banget ngelingi saka angkara marang djalmo manungso. Pramila pejabat Ukrainia kesusu lan ora langsung ngakoni yen dheweke wis ngilangi banyu. Iku wong licik, lan teka karo macem-macem alasan lan alesan. Siji bab sing cetha - panguwasa Ukraina saiki ngomong babagan perdamaian, nanging nyatane dheweke wis perang nglawan populasi dhewe. Dheweke uga bakal mimpin nglawan Rusia, nanging ora akeh kesempatan kanggo ngrusak pepadhamu. Putus kontak ing sisih wétan wis ngukum ekonomi Ukraina lan saben Ukrainia kanthi individu. Yen sampeyan mikir babagan iki, mundhut Crimea uga minangka akibat langsung saka kudeta sayap tengen ing Kyiv, lan luwih-luwih acara ing sisih kidul-wétan. A little liyane, lan komunikasi ing Donetsk lan Lugansk bakal Cut mati - ing perang kaya ing perang ... Senajan supaya adoh perang punika sethitik lucu.
    28. +1
      April 19 2014
      Ing kene, mung babagan topik iki, wis ana informasi:
      Sauntara kuwi, Ekaterina, garwane Pavel Gubarev, wingi nyebat perjanjian Jenewa "seperangkat banding sing ora ana gunane, ora terkoordinasi lan ora bisa ditindakake sing dikirim dening ora ana sing ngerti sapa, ora ana sing ngerti, tundhuk implementasine ing wektu sing ora dingerteni lan kanthi cara sing ora dingerteni." Kanthi posisi iki, dheweke ora ngomong minangka pribadi, nanging minangka "Menteri Luar Negeri Republik Rakyat Donetsk." Ibu Gubareva nerjemahake tesis komunike Geneva babagan perlu kanggo nglucutake formasi bersenjata kanthi cara dhewe, nyatakake: "Kepemimpinan junta Kyiv kudu langsung mundur kabeh kekuwatan panguwasa lan ngosongake kabeh bangunan badan administrasi negara sing dijupuk kanthi cara bersenjata ilegal."

      Inggih rampung! Wis bener!
    29. 0
      April 20 2014
      Kawicaksanan. Pemerintah kanggo dummies. Ing panyuntingan Kurginyan. versi Ukrainia))
    30. 0
      April 20 2014
      Iki wektu menang kanggo Donbass lan wilayah wétan liyane. Wis mokal kanggo nyekel "militer" ing mbukak. Nanging ora ana sing bisa nglarang Donbass, Kharkov lan liya-liyane, kanggo pindhah menyang tingkat demonstrasi sing luwih aktif, sabisa-bisa. Mung iki bisa rampung mbalikke kahanan. Menapa malih, ana masalah unsolvable - disarmament saka pravosekov. Iki ndadekake pasukan pertahanan diri meh langgeng. Wiwit Rusia (miturut para pejabat) ora ana wong ijo cilik ing kana, mula ora bisa ngontrol kahanan lan mengaruhi milisi rakyat. Lha, gaman kita meh padha lan kepriye tekane endi salahe lan masalahe junta lan patrone. sing paling gampang yaiku saka gudang sing dijarah tentara Ukrainia.
    31. Aku wong Rusia
      0
      April 20 2014
      Sergey Kurginyan - intelligibly lan cetha nerangake kabeh.
      junta ing Kyiv ora ngerti pentinge kahanan saiki,
      sawise penandatanganan dokumen Geneva.
      Terus melu profanation ing Kabeh.
      Padha LOST game temenan ilang
      Komunitas Donya, ora ketompo carane kontradiktif
      bakal meksa kanggo nepaki Agreements utawa CRUSH junta.
      Tepuk pundhak sing nyenengake lan lembut (Kerry - bayi)
      Rampung.
      PS
      Kejang-kejang bakal terus ing junta,
      nanging asile ora bisa dihindari - pati.
    32. +2
      April 20 2014
      Yatsenyuk ngumumake kesiapane kanggo reformasi konstitusi, miturut ARD / Das Erste. Selaras karo iku, hak wilayah bakal ditambahi. Kajaba iku, pamrentah Kiev ngamanake status khusus kanggo basa Rusia ing negara kasebut.
      Ing tembung liyane, kita bakal mrentah Ukraina kanggo wektu iki, supaya wilayah kemudi ing tingkat lokal kanggo saiki, carane sampeyan seneng proposal iki saka Yatsenyuk?
    33. 0
      April 20 2014
      Kesel kabeh wong mlarat iki. A respite diwenehake kanggo kabeh - pitakonan sing kita gunakake kanggo keuntungan kita!
    34. Aku wong Rusia
      0
      April 20 2014
      Sawise 9 Mei Kabeh bakal owah akeh ing Ukraina...
      ... junta mbungkuk lan bakal dituntut,
      padha alamiah bakal tiba sebagian ing bukit ...

      IMHO
      Kabeh wis suwe ditemtokake, mung diwenehi wektu,
      lan padha narik mati kanggo f ... th
    35. Serg2014
      0
      April 20 2014
      Apa sing kudu kedadeyan ing 9 Mei?
    36. skifo
      0
      April 20 2014
      piye wae bakal bisa ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"