Analis Fox News: Apa wae sing ditindakake AS, Putin wis menang

124
Kesepakatan Geneva minangka kemunduran liyane kanggo Barack Obama, ujar analis militer Fox News Ralph Peters. Miturut dheweke, saiki Rusia duwe tangan gratis ing Ukraina, dene Kyiv diwatesi kanggo mulihake tatanan ing wilayahe dhewe.



Pensiunan pejabat kasebut, sing dilatih khusus minangka analis ing Rusia Soviet, menehi komentar babagan pernyataan Presiden AS Barack Obama marang Fox News. Ing konferensi pers ing Gedung Putih, pimpinan Amerika mratelakake panemume yen ora kudu optimistis babagan persetujuan sing ditindakake minangka asil saka rembugan papat partai ing Jenewa. Miturut Obama, ana kesempatan kanggo solusi diplomatik ing Ukraina, sing bisa nyuda ketegangan. Nanging, AS kudu siyap nanggapi upaya campur tangan Rusia, ujare penulis.

Terjemahan lengkap komentar analis militer Fox News Ralph Peters diterbitake dening InoTV. Pensiunan pejabat kasebut seneng ndeleng manawa Presiden Obama wis dadi luwih wajar ing urusane karo Vladimir Putin. Miturut Peters, ora ana sing ngomong babagan intervensi NATO lan Amerika Serikat. Kosok baline, Obama terus negesake yen Amerika Serikat ora bakal nindakake operasi militer. Iki, miturut Peters, nuduhake Putin yen Amerika wedi marang dheweke.

Analis uga percaya yen teks persetujuan iki, sing dikembangake ing Jenewa, minangka hadiah nyata kanggo Vladimir Putin. Dokumen kasebut ora mewajibake presiden Rusia kanggo njupuk langkah apa wae utawa nolak tumindak apa wae. Nalika dijaluk ngosongake bangunan ing Ukraina wétan, dheweke mung nyatakake yen dheweke ora ngontrol wong-wong iki lan dheweke minangka patriot lokal. Ing wektu sing padha, persetujuan iki nyuda Ukrainians saka kesempatan kanggo aplikasi hukum Ukraina ing wilayah Ukrainia, Fox News analis njamin.

Miturut Peters, Presiden Obama ora bisa saingan karo Vladimir Putin. Lan kepala Departemen Luar Negeri, John Kerry, ora bisa saingan karo Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov. Putin mikir nganti pirang-pirang dekade. Presiden Obama mung mikir babagan carane ngatasi krisis saiki, ujare mantan perwira AS.

"Putin wis ana ing Ukraina wétan lan dheweke ora duwe niat lunga. Putin menang, "ujare Ralph Peters ing Fox News.

Sanajan AS ngetrapake sanksi, Rusia isih bakal duwe Ukraina Wétan, analis percaya.

"Putin wis ora bali maneh. Nganti ana alangan ing ngarepe, dheweke ora bakal mandheg. Lan kita durung nginstal alangan kasebut, "Peters yakin.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

124 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Validator
    + 64
    April 19 2014
    Negara acak, nasib malang. Negara 404
    1. Turik
      + 55
      April 19 2014


      ngenteni lan ngarep-arep...
      1. + 14
        April 19 2014
        Video kaya ngono kudu diunggah dening peretas amer supaya bisa nyepelekake awake dhewe.
        1. +1
          April 20 2014
          Dheweke, misale jek, bakal nganggo popok kanthi cepet, "tiba-tiba"!
      2. +4
        April 19 2014
        Quote: Turik


        ngenteni lan ngarep-arep...


        yen ana wong bisa kene, uncalan video iki kanggo amers, supaya padha nindakake!
        ing zeryeze lengkap ndhukung wong!
      3. 0
        April 19 2014
        Ora bakal ana wong sing sopan ing sisih wétan! wis cukup...
        1. 0
          April 20 2014
          Carane ngerti! Wektu bakal ngomong!
    2. + 21
      April 19 2014
      Babagan carane Obama nylametake Putin nalika dheweke tenggelam

    3. + 31
      April 19 2014
      Aku setuju. Komunitas internasional kanthi jujur ​​menehi wektu uji coba 20 taun marang Ukraina. muspra. Sajrone pirang-pirang taun, Ukraina wis mbuktekake ing saindenging jagad yen dheweke pancen edan, gampang dimanipulasi saka njaba, asosiasi politisi sing ora tanggung jawab lan rakus. Ing wektu sing padha, nggunakake conto saka Nazi Ukrainia, kanggo nuduhake kabeh donya carane iku mokal kanggo mrentah negara. Kanggo tujuan iki, uji coba Nuremberg 2015 lagi disiapake ing EU lan Rusia. Geopolitik modern minangka perkara sing rumit ...

      Aku mikir rauh konsep kayata "pilot Jepang" lan "politisi Ukraina" bakal dadi tembung umum lan tegese siji bab - cara sembrono ngatur. Mung sing pisanan ngerti apa kang dilakoni ..
      1. +7
        April 19 2014
        Kutipan saka: radar1967
        Geopolitik modern minangka perkara sing rumit ...

        Petunganmu pancen logis, mesakake yen mungsuh ora dituntun (logika)!
      2. + 13
        April 19 2014
        Mentalitas ing Ukraina iki kaya mangkene - mlebu, banjur mlebu. Lan apa sing bakal kelakon sesuk, nuwun sewu, kita ora bisa diantemi. Lan sampeyan ora bisa nindakake apa-apa, paling ora sprinkle karo bledug!
      3. +3
        April 19 2014
        Kutipan saka: radar1967
        ing EU lan Rusia, uji coba Nuremberg 2015 lagi disiapake.

        Ora mungkin ana sing menehi carte blanche menyang Ukraina.
        Uga, Nazi sing diarahake marang bangsa Rusia kuwatir EU.
        Kabeh sing nglawan lan nyinggung Rusia disambut dening Kulon lan EU.
        Miturut cara, Serbia ngajokake tuntutan hukum marang wong Albania Kosovo babagan kejahatan sajrone permusuhan.(Media resmi)
        Tuntutan: transplantasi organ manungsa saka warga sipil Serbia.
        Kanthi sale sakteruse.
        Iki mung wiwitan pungkasan. Kejahatan sing ditindakake dening NATO ora duwe statute watesan. Kabeh mau bakal dawa kanggo ngebom Serbia.
    4. +9
      April 19 2014
      "Putin wis ora bali maneh. Nganti ana alangan ing ngarepe, dheweke ora bakal mandheg. Lan kita durung nginstal alangan kasebut, "Peters yakin.
    5. +1
      April 19 2014
      Lima poin!!!
    6. +1
      April 19 2014
      Kutipan saka Validator
      Negara 404

      Nuwun sewu, nanging gambar iki luwih mirip barang-barang pribadi sing dikebiri, dijepit ing vise ... apik
    7. +2
      April 19 2014
      "Putin wis ora bali maneh. Nganti ana alangan ing ngarepe, dheweke ora bakal mandheg. Lan kita durung nginstal alangan kasebut, "Peters yakin.


      Lan sampeyan ora bakal bisa.
  2. + 34
    April 19 2014
    Obama menyang Putin - Sampeyan bakal mbayar larang ...


    1. + 23
      April 19 2014
      Kutipan saka mejik
      Obama menyang Putin - Sampeyan bakal mbayar larang ...

      Politisi Amerika saiki bakal wedi karo Putin nganti suwe, 70 taun ....
      makili:
      Ing taun 2070-an, asisten sing soaring nyembur menyang rapat ing Gedung Putih lan bengok:
      , Putin dikloning ing Rusia!!!!!!
      Kabeh bebarengan ing swara:
      Ayooo . . . . . . . . . . .
      1. + 24
        April 19 2014
        Ing topik sampeyan, Andrew:

        1. +2
          April 19 2014
          Inggih, mung SUPER!!!!!
    2. + 15
      April 19 2014
      Anekdot ing topik
      Kutipan saka mejik
      Obama menyang Putin - Sampeyan bakal mbayar larang ..

      Ing rapat 20, dheweke mutusake main game "Sapa sing nggawe wajah paling elek"
      Anggota panitia evaluasi
      - Kabeh wis rampung. Barack Obama menang.
      - Aku ora muter.
      ngguyu ngguyu ngguyu
  3. Validator
    + 22
    April 19 2014
    Lan Obama luwih waspada marang Alaska
    1. +5
      April 19 2014
      Pranyata kabeh presiden Amer minangka buruh sauntara suwene patang, maksimal wolung taun, lan paling ora ana suket ...
      1. +2
        April 19 2014
        Kutipan: Sergey Vl.
        Pranyata kabeh presiden Amer minangka buruh sauntara suwene patang, maksimal wolung taun, lan paling ora ana suket ...

        Pranyata padha ora ngrampungake pancen ANYTHING!!! Dheweke dudu politikus sing merdika, dheweke nyiarake kekarepane wong-wong sing nggawa dheweke dadi kuwasa (ora ateges wong Amerika), menehi dhuwit kanggo kampanye pemilihan, lsp, lsp!
  4. +6
    April 19 2014
    Pancen, kita lan Amerika Serikat dadi paling ora padha! Dadi, ing kasus apa wae kanggo Ukraina, Rusia menang! Iki tanpa njupuk Krimea !!
  5. +6
    April 19 2014
    Miturut Peters, Presiden Obama ora bisa saingan karo Vladimir Putin.
    Obama temenan ora bisa. Nanging, ora kaya wong liya! apik
    1. + 18
      April 19 2014
      Nalika Obama lungguh ing wit kurma, GDP dadi intelijen)))
      1. +4
        April 19 2014
        Putin menang, "ujare Ralph Peters

        pasrah!!!! perlawanan iku sia-sia!!!! ngguyu
  6. +9
    April 19 2014
    Amerika manggon ing sawetara jinis alam semesta paralel ....
  7. + 44
    April 19 2014
    Miturut Peters, Presiden Obama ora bisa saingan karo Vladimir Putin. Lan kepala Departemen Luar Negeri, John Kerry, ora bisa saingan karo Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov. Putin mikir nganti pirang-pirang dekade. Presiden Obama mung mikir babagan carane ngatasi krisis saiki,

    Inggih, iki wis dikenal ing Rusia kanggo dangu, saiki donya wis sinau. Lan ora kaya mbandhingake loro pitik ireng lan putih karo loro bruwang.
    1. + 31
      April 19 2014
      Ya, rapat ing Jenewa apik banget. Lan ora jelas kenapa pro-Kiev Ukraina bungah (dinilai dening sensor)? Ketoke padha diwenehi sing kabeh iku nggoleki. Nanging nyatane, wakile, sing diarani Menteri Luar Negeri, dijaluk ngenteni ing koridor karo wanita saka Uni Eropa nalika Lavrov urusan karo Kerry. Sapa ing antarane sing nglipur sapa lan kepiye - aku ora ngerti.
      1. + 23
        April 19 2014
        Kerry nindakake bisnis ing kana ngguyu
        1. +1
          April 19 2014
          'Kerry nindakake bisnis ing kana''. Kita bakal mikir, nanging kanthi pribadi sampeyan ora ngarep-arep! Kita ora butuh dunes!
        2. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        April 19 2014
        Kutipan saka: mamont5
        Lan ora jelas kenapa pro-Kiev Ukraina seneng-seneng (dinilai dening sensor)?

        Dadi Yatsenyuk ngandika kanthi intonasi lan kagum sing padha karo Yulia nalika dheweke teka lan ngumumake "kamenangan utama", menehi tandha biaya gas meh 500 dolar. Bener, banjur ing Rada, akeh mata goggled ing dheweke, banjur dheweke mabur kanggo bisnis iki, nanging ... sekolah tetep! Saiki Rada beda, Nanging Yatsenyuk murid sing apik! Ingkang utama yaiku dheweke ngandika: "Kita isih bakal njupuk Crimea saka sampeyan, Vladimir Vladimirovich." Lan umume, ing kabeh retorika, banding pribadi kanggo GDP kanthi ancaman ditemokake. Mulane padha menang!
        Kajaba iku, EU lan AS janji bakal ngetutake carane Rusia bakal nepaki perjanjian Geneva.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 37
      April 19 2014
      Lavrov apik tenan
      1. +9
        April 19 2014
        Lavrov pinter! Nanging, kaya Churkin, Chizhov, Pushkov lan akeh diplomat kita. Padha disengiti, nanging diajeni lan diwedeni. Lan gething iki banget dingerteni. Rusia, lan departemen kabijakan luar negeri Soviet duwe sekolah sing apik banget, wiwit abad kaping XNUMX-XNUMX, nalika Rusia nduwe pengaruh nyata ing pambentukan peta politik Eropa Wétan saka Carpathians nganti Ural, saka Black. Segara menyang Lake Ladoga lan Segara Baltik. Ana kesinambungan generasi. Dheweke ora cocog karo kita, ora cocog!
        1. Chavak_zloi
          +2
          April 19 2014
          ora perlu nulis "Rusia", nanging Rusia !!!
          1. 0
            April 21 2014
            Dear kanca, kok sampeyan dadi jijik karo konsep "Rusia". Pangembangan kelompok etnis kita, budaya kita, negara kita, pungkasanipun, disambungake karo tembung iki - Rusia. Rusia dibentuk ing 15 abad. Iku wiwit disebut Rusia mung ing 1971. Nganti saiki, iki diarani Rusia (aku njaluk dolan sing disederhanakake lan ringkes menyang sejarah Rusia Kuno).
        2. + 10
          April 19 2014
          Kutipan saka Stalevar
          Lavrov pinter! Nanging, kaya Churkin, Chizhov, Pushkov lan akeh diplomat kita. Padha disengiti, nanging diajeni lan diwedeni. Lan gething iki banget dingerteni. Rusia, lan departemen kabijakan luar negeri Soviet duwe sekolah sing apik banget, wiwit abad kaping XNUMX-XNUMX, nalika Rusia nduwe pengaruh nyata ing pambentukan peta politik Eropa Wétan saka Carpathians nganti Ural, saka Black. Segara menyang Lake Ladoga lan Segara Baltik. Ana kesinambungan generasi. Dheweke ora cocog karo kita, ora cocog!

          Wong lanang karo bedhil mesin bledosan menyang Dewan Keamanan PBB, bengok-bengok menacingly ngendi Churkin. Eurogandons wedi nuding driji marang dheweke. Bebek Churkin mudhun, wong lanang njerit.)))
          1. 0
            April 19 2014
            Ahahaha, aku kesel))))))
          2. 0
            April 20 2014
            Bener, iki guyon karo jenggot lan babagan Lavrov, nalika dheweke dadi wakil permanen ing PBB.
      2. +7
        April 19 2014
        Dheweke ana ing sisih tengen babagan Lavrov, lan babagan Kerry ana ing sisih kiwa. Mulane Barat ora nggatekake kabeneran junta Ukrainia. Dheweke ora lungguh kaya ngono! Sing digawa homosyatin. ngguyu
  8. + 12
    April 19 2014
    kaya pain ing jantung, saben gerakan salah saka usa lan europe!
  9. +7
    April 19 2014
    Nalika dijaluk ngosongake bangunan ing Ukraina wétan, dheweke mung nyatakake yen dheweke ora ngontrol wong-wong iki lan dheweke minangka patriot lokal.

    Lan ing pinggiran kulon - patriot F..K EU
  10. + 11
    April 19 2014
    "Nganti alangan katon ..." (ndeleng paragraf pungkasan).
    Nalika iku katon, banjur kita bakal weruh - mlumpat utawa mung break!
    1. +5
      April 19 2014
      Quote: Alamatku
      "Nganti alangan katon ..." (ndeleng paragraf pungkasan).
      Nalika iku katon, banjur kita bakal weruh - mlumpat utawa mung break!

      Tim Putin, kaya pemain ski sing berpengalaman, wiwit ngliwati kabeh alangan sadurunge.
    2. +3
      April 19 2014
      Quote: Alamatku
      "Nganti alangan katon ..." (ndeleng paragraf pungkasan).
      Nalika iku katon, banjur kita bakal weruh - mlumpat utawa mung break!

      nggunakake minangka needed lan nerusake
  11. + 16
    April 19 2014
    Presiden Obama wis dadi luwih wajar ing hubungan karo Vladimir Putin
    Dadi Obama, sawise ngomong karo Putin, wis rada wicaksana
    1. +2
      April 19 2014
      Kutipan saka: pvv113
      Dadi Obama, sawise ngomong karo Putin, wis rada wicaksana

      Iki miturut paribasan Rusia - karo sapa sampeyan bakal tumindak ...
  12. + 22
    April 19 2014
    Lebokno:
    - Lan apa, ora ana dalan menyang Crimea?
    - Ora, Vladimir Vladimirovich. Jembatan kudu dibangun. Bebane gedhe.
    - Kepiye carane sampeyan bisa mlebu?
    - Sampeyan bisa liwat Donetsk, Kharkov, Lugansk, Odessa.
    - Tulis...
    1. +7
      April 19 2014
      Kutipan saka olegglin
      - Sampeyan bisa liwat Donetsk, Kharkov, Lugansk, Odessa.
    2. +7
      April 19 2014
      Kutipan saka olegglin
      Lebokno:
      - Lan apa, ora ana dalan menyang Crimea?
      - Ora, Vladimir Vladimirovich. Jembatan kudu dibangun. Bebane gedhe.

      - Wah, gedhe tenan!?
      - Banjur kita miwiti mbangun?
      - Mesthi mbangun!
  13. +5
    April 19 2014
    Aku kelingan paribasan saka humor ireng babagan wong sing ngomong: "Gagarin mabur, nanging saiki ana sing mendem!". Lan ana hubungane karo iki, ana sawetara perasaan sing ora bisa ditolak manawa ana wong sing mabuk ...
  14. 77 bob 1973
    + 11
    April 19 2014
    Aku ora ngerti siji bab, nanging apa USA kudu apa karo? Mungkin malah 25 taun sawise institute aku isih ora ngerti geografi, lan aku ora ngerti ngendi USA? Utawa bisa uga ana keajaiban lan kapal kanthi jeneng bangga Amerika Serikat ndharat ing Teluk Odessa? Ing mratelakake panemume, ing cara buruh-tani, iku wektu kanggo mung ngirim wong adoh lan kanggo dangu!
    1. +4
      April 19 2014
      Muga-muga iki kedadeyan, lan Amerika Serikat umume bakal antri kanggo takon.
    2. +6
      April 19 2014
      Kutipan saka: 77bob1973
      Aku ora ngerti siji bab, nanging apa USA kudu apa karo?

      - lan ora rahasia kanggo sapa wae sing kedadeyan ing Ukraina minangka "karya" negara. Partisipasi Departemen Luar Negeri ing negosiasi kasebut minangka pengakuan terbuka babagan iki. Pira maneh sing bisa disamarake?
    3. Komentar wis dibusak.
    4. + 17
      April 19 2014
      Dheweke moored, disebut piyambak beda, Donald Cook, stock munggah ing popok, njupuk pelanggaran ing RF Angkatan Bersenjata, lan lelayaran adoh kanggo ngadeg ing Hongaria.
      1. +6
        April 19 2014
        Kutipan saka: nika407
        Dheweke moored, disebut piyambak beda, Donald Cook, stock munggah ing popok, njupuk pelanggaran ing RF Angkatan Bersenjata, lan lelayaran adoh kanggo ngadeg ing Hongaria.


        Mungkin menyang Romania? Hongaria ora duwe akses menyang segara.
        1. IGS
          +5
          April 19 2014
          Mungkin menyang Romania? Hongaria ora duwe akses menyang segara.
          Padha mlayu mrana ngguyu adoh saka segara lan Rusia, nanging wong Romania sing kejiret dadi tenang, nalika nyoba narik kapal kasebut menyang darat. wassat
          1. +2
            April 19 2014
            Ora masalah, sing penting wis ilang)))
        2. +3
          April 19 2014
          Utawa Mungkin padha dadi ngaco munggah sing padha munggah ing Danube tengen nganti Budapest? (Pilihan Alternatif)
          1. +2
            April 19 2014
            Kutipan: Sergey Vl.
            Utawa Mungkin padha dadi ngaco munggah sing padha munggah ing Danube tengen nganti Budapest? (Pilihan Alternatif)


            Bisa uga banget ngguyu Apa sing ora bakal ditindakake Amerika amarga wedi ngguyu Dadi ora suwe kita bakal ndeleng dheweke ing Gurun Sahara ngguyu
        3. +3
          April 19 2014
          Dheweke munggah ing Danube, pamindhahan ngidini))
          1. +3
            April 19 2014
            Kutipan: Saratovets
            Dheweke munggah ing Danube, pamindhahan ngidini))

            Ora kabeh gampang kaya sing dikarepake.
            1. Konvensi ing Danube (rezim pandhu arah) 18.08.1948/XNUMX/XNUMX nglarang pandhu arah ing kali kapal militer negara non-Danubia.
            2. Jero ora ngidini rancangan Kuku menyang Hongaria. Draft NK ing bohlam GAS = 9,5-9,9m; Ambane kali 5m (bagean sing bisa dilayari). Ing rifts (lan ana akeh) -1,9 -2,5 m.
            3. Kreteg. Dhuwur cangkeme = 9,5 m, dhuwure kapal saka garis banyu nganti jubah = 45,7 m.
            4. Aku uga ora yakin bab gateways. Masak - dawa = 154m, jembaré = 20m. Ya, lan babagan pamindahan 7000 ton, iku ora guyon.
            Dadi pelayaran Cook menyang Hongaria ditundha amarga alasan teknis.
            1. +2
              April 19 2014
              Quote: Boa constrictor KAA
              Ora kabeh gampang kaya sing dikarepake.

              Kabeh iku prasaja banget. Sadawane pesisir. Pengalaman ukrov kuna ngatasi jeram uga dikenal, uga ngangkat bobot nalika mbangun piramida. Ing kana, wong Ukrainia kuna uga wis nyathet. Ngundang Maydanuts menyang perusahaan, lan malah para pelaut Amerika sing wani bakal tekan Ceko. Lan mekaten. "Hotel" bakal ngancam kita. Dadi nyerah sadurunge kasep. nglirik
              1. +7
                April 19 2014
                Quote: Ana mammoth
                Pengalaman ukrov kuna ngatasi jeram dikenal
                Ukrainians kuna gedhe ndudhuk metu Segara Ireng, lan sampeyan ngomong bab sawetara jeram kene. Dadi leladen Freudian, bisa uga segara bakal digali nganti Hongaria.
                http://peremogi.livejournal.com/738758.html
                1. +1
                  April 19 2014
                  Kutipan saka: nika407
                  Ukrainians kuna gedhe ndudhuk metu Segara Ireng, lan sampeyan ngomong bab sawetara jeram kene.

                  Bug, mesthi, metu. Aku sinau babagan sejarah Ukrainia Agung, biyen aku seneng maca fiksi ilmiah, nanging saiki aku ora duwe cukup wektu.
          2. +1
            April 19 2014
            Nalika ana ing poop, buoyancy mundhak, lan konsep sudo.
        4. Komentar wis dibusak.
      2. +3
        April 19 2014
        Nanging serius, loro sing ilang. Aku kepengin weruh ing ngendi dheweke saiki? Mungkin padha komunikasi karo Snowden, utawa fertilize soko ana. lol
      3. +6
        April 19 2014
        Napa dheweke mabur liwat Donald Cook?
        Kanggo apa - ora jelas, ilmu iku meneng ...
        1. +6
          April 19 2014
          Kutipan saka Tektor
          Kanggo apa - ora jelas, ilmu iku meneng ...


          Kabeh cetha ngguyu Amerika pengin ajrih kita, nanging ngaco dhewe ngguyu

      4. +3
        April 19 2014
        Kutipan saka: nika407
        Dheweke moored, disebut piyambak beda, Donald Cook, stock munggah ing popok, njupuk pelanggaran ing RF Angkatan Bersenjata, lan lelayaran adoh kanggo ngadeg ing Hongaria.

        Ing USSR, dheweke terus-terusan mabur - rutinitas.
      5. +1
        April 19 2014
        Lan apa pasuryan padha digawe-lan-lan!
      6. -1
        April 20 2014
        Kutipan saka: nika407
        lan lelayaran menyang Hongaria.

        Apa dheweke ora mulang geografi ing sekolah? Hongaria duwe tlaga Balaton lan Kali Danube! Hongaria wis tau akses menyang segara! Utawa sampeyan nyampur Hungaria lan Romania?
    5. Polarfox
      0
      April 20 2014
      Kirimi soko - wis dikirim, lan luwih saka sapisan. Nanging Obama manuk sing bangga, nganti sampeyan nendhang, ora bakal mabur.
    6. 0
      April 20 2014
      Wong-wong mau isih disimpen ing sacedhake supaya bisa teka nalika ngirim ya
  15. +8
    April 19 2014
    Crimea wis dadi milik kita. Nanging nganti saiki, ora ana sing bisa ngira. Lan kita bakal menehi hasil karo kahanan ing Ukraina. Kita ora bakal gelo. apik ombenan
    1. sazhka4
      0
      April 20 2014
      Kutipan saka: cerbuk6155
      kita bakal ngerti ing Ukraina. Aja ngganggu kita

      Aku mangu-mangu.. Saiki dudu urusan kita. Sampeyan kudu nemtokake dhewe.
  16. +1
    April 19 2014
    ayo dideleng sapa sing bener
    1. +6
      April 19 2014
      Kutipan saka: doc62
      ayo dideleng sapa sing bener

      Ing pangertèn ??? Lan saiki apa, sampeyan ora bisa ndeleng ???
      1. IGS
        +1
        April 19 2014
        O!!!belay Aku uga kasengsem ing ... nah, ora masalah sapa sing bener ... liyane
        "Krymchanka"?!!! wassat
  17. +7
    April 19 2014
    Amerika nyiapake pemilihan sabanjure, ing ngendi Obamaych bakal mabur lan sawetara elang sing ora sopan bakal teka kanggo ngganti dheweke. Ing sangisore dheweke, kahanan ing jagad iki gonjang-ganjing, mula tangane wiwit wiwitan. Kalebu Amerika, banget, ora slurp Gobis sayur sup, lan plans soko kanggo dhewe ana kanggo mangsa.
    1. +4
      April 19 2014
      Obama minangka Presiden Amerika Serikat kaping 44 ... Miturut ramalan, kabeh wis rampung. AS bakal mandheg ana ...
      1. alinin
        +4
        April 19 2014
        Presiden sabanjure bakal dadi wanita, nanging negara kasebut beda.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +3
        April 19 2014
        Kutipan: Corsar-13
        Obama minangka Presiden Amerika Serikat kaping 44 ... Miturut ramalan, kabeh wis rampung. AS bakal mandheg ana ...

        Inggih, banjur Yellowstone mesthi bakal nabrak! Aku ora weruh cara liya. Kita, kayane, ora arep (durung) nandur Poplar ing cedhak Gedung Putih lan ngrasakake kabeh karo Biru.
    2. sazhka4
      +2
      April 19 2014
      Kutipan saka chunga-changa
      Amerika nyiapake pemilihan sabanjure ing ngendi Obamaych bakal mabur

      Kaping pindho (wektu) ora bisa maneh..
    3. +3
      April 19 2014
      Khuseinych misale jek goyangake mangsa kapindho, nanging ora diijini katelu. Dadi dheweke mabur kanggo tresna. Bakal nulis memoar, kayata "Carane Putin nyinggung kula."
  18. Kimia23
    +5
    April 19 2014
    Kutipan saka: 77bob1973
    Aku ora ngerti siji bab, nanging apa USA kudu apa karo? Mungkin malah 25 taun sawise institute aku isih ora ngerti geografi, lan aku ora ngerti ngendi USA? Utawa bisa uga ana keajaiban lan kapal kanthi jeneng bangga Amerika Serikat ndharat ing Teluk Odessa? Ing mratelakake panemume, ing cara buruh-tani, iku wektu kanggo mung ngirim wong adoh lan kanggo dangu!

    Aku ndhukung speaker sadurungé - kang siji ... apa sampeyan kudu ing bawana liyane? Ayo padha nggawa demokrasi ing kana.
    1. +3
      April 19 2014
      Kutipan: Kimia23
      apa ... sampeyan butuh ing daratan liyane? Ayo padha nggawa demokrasi ing kana.

      Kabeh apik wae. Nanging ing ngendi dheweke nyelehake demokrasi ing omah? Ing kana wis akeh kabecikan kaya ngono ... Dadi dheweke ngoyak ing macem-macem negara kanthi barang-barange - telek.
  19. Andrey82
    + 11
    April 19 2014
    Elinga yen Anglo-Saxon iki ngomong kaya-kaya Ukraina wis dadi koloni AS. Ing gaya: Kita kudu mandheg, kita kudu meksa Rusia, lsp. Ing wektu sing padha, Ukraina dumunung ewu mil saka Amerika Serikat dhewe lan ora wewatesan karo wong-wong mau ing sembarang cara, ora kaya kita. Kepinginan saka Anglo-Saxon kanggo cepet Occupy Ukraina lan sawise sing wiwit numpes Rusia, padha ora utamané ndhelikake. Ngendi pangkalan kita ing Amerika Latin? Endi senjata nuklir kita ing sisihe kanggo "pencegahan"? Apa sing kita tunggu?
    1. +6
      April 19 2014
      Bases larang banget. Luwih produktif yaiku sistem pangiriman sing kuat kanthi terobosan pertahanan rudal 100 persen. Amerika, kanthi basis, kasil nyedhak quadrallion ing utang umum. nglirik
    2. +4
      April 19 2014
      Kutipan: Andrey82
      Apa sing kita tunggu?

      Nalika ekonomi bali ing sikil. Ya, babagan PDB, kita bakal ngenggoni papan kaping 2 (paling ora, paling ora kaping 3). Nalika kita nglengkapi maneh Angkatan Bersenjata kanthi jinis senjata modern. Kene Banjur bakal bisa takon wong-wong mau: "Baleni ... Dap-Dop ... sampeyan ngandika?"
  20. APS
    +9
    April 19 2014
    Lan kita durung nginstal alangan kasebut, "Peters yakin.


    Sampeyan bakal nggawe kontak karo UFO luwih cepet tinimbang alangan kanggo kita ...
  21. ra3eJIeBog
    +4
    April 19 2014
    Lan kita durung nginstal alangan kasebut, "Peters yakin.
    Sapa wae? Apa bakal kita sijine alangan!
    Demi Allah, "tampon", padha menek menyang kabeh bolongan karo plug. IMHO
  22. +1
    April 19 2014
    Pancen, sapa sing nglawan, dheweke wis maju ...
  23. +3
    April 19 2014
    Inggih, Gusti Allah ngalang-alangi yen kabeh dadi kaya sing ditulis ing artikel kasebut) Sampeyan ora bisa ilang Tenggara. IN NO CASE.
  24. Komentar wis dibusak.
  25. +1
    April 19 2014
    Khuseinovich mung nyerahake Amerika menyang Putin, dheweke bakal ngguyu sampeyan wong bodho wong bodho
  26. +2
    April 19 2014
    Nanging sampeyan pancen luar biasa banget sing kadhangkala ora kalebu otak saka urip sampeyan.
  27. +7
    April 19 2014
    Ya, mung obrolan antarane Putin lan Obama!

    1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      April 19 2014
      nanging aku arep ngomong: "sampeyan dudu sedulurku ..."
  28. +2
    April 19 2014
    Yen wis kalah, banjur nyerah! Hyundai hoch, kanca-kanca sumpah!
  29. +5
    April 19 2014
    Hmm ... ketoke wektu kanggo nggawe hubungan karo Kuba maneh! Sijine sawetara divisi ana karo rudal jarak menengah, nutupi karo sistem pertahanan udara paling anyar. Yen ora, dheweke kudu ngomong karo kita saka posisi kuwat, lan ing pucuk pimpinan negara ora pengkhianat lan mendem.
  30. Komentar wis dibusak.
  31. +6
    April 19 2014
    Ralph Peters, The New York Post ing Putin
    1. +4
      April 19 2014
      lan maneh epithets iki minangka Kakaisaran Evil, mulihake Kekaisaran .... Yen ora ana mungsuh, mula sampeyan kudu nyipta, banjur nindakake kabeh supaya mungsuh iki BENAR-BENAR dadi mungsuh sampeyan! , dipimpin dening Amerika, nindakake ...
      1. +2
        April 19 2014
        Kutipan saka Magic Archer
        lan maneh epithets iki minangka Kekaisaran Evil, kanggo mulihake Kekaisaran ...

        Lha, P I N D O S T A N dadi kekaisaran ala, saiki wis tekan Ukraina, wong sing sadis dirudopekso.
      2. +1
        April 19 2014
        EMPIRE EVIL - EMPIRE EVIL!
    2. +3
      April 19 2014
      Bisa dideleng manawa makhluk kasebut, kayata Ralph Peters, sengit marang kabeh jagad lan ngrusak popok ing ngarsane Rusia.
    3. +9
      April 19 2014
      Pay manungsa waé - kang (Putin) mundhakaken Rusia. Sing, iku "mudhun", lan Putin njupuk lan wungu, lan ora kaya iku ing kabeh, rower iki .. Ralph Peters.
      Dheweke seneng karo negara sing luwih murah, nanging dheweke ora seneng karo negara sing "munggah".
      Lan sampeyan sapa? Apa Foxnews?
      Logika tikus jahat, uga kabeh Amerika Serikat. Imperialisme ing tumindak, uga, lan kita, uga, mesthi, "Kakaisaran Jahat"
      Oh, kita ngelingi lan ngerti kabeh.
      Contone, Amerika tansaya lemu nalika Perang Donya II ing getih prajurit kita, nalika nampa 5 sen saka EVERY cartridge murub ing prajurit kita! AS ngirim amunisi menyang Jerman nganti taun 1944. Bisnis, ora pribadi. Banjur ana pitakonan kenapa Hitler ora nyekel Swiss. Lan liwat sapa sing kudu mbayar kartrid? Neutral Swiss, mesthi.
      Swedia ngedol nikel menyang Jerman. Uga "netral".
      Netralitas laba-laba.
      Supaya sampeyan tiba ing tartar lan bebarengan karo "ahli" sampeyan.
      1. +4
        April 19 2014
        everyone panginten sing Rusia wis ing dhengkul kanggo 20 taun, nanging dheweke mung laced munggah berets dheweke!
    4. +1
      April 19 2014
      Tegese, Ralph ora seneng yen Putin ngunggahake Rusia. Putin iku ala! Ralph ora seneng yen Rusia duwe bobot ing Eropa. Putin ora apik! Ralph ora seneng Rusia nindakake bisnis ing Amerika Latin. Putin iku ala! Ralph ora seneng yen Putin nggawe bolt (gedhe) ing Amerika. Putin iku BAHAYA!
      Kesimpulan kita? Vladimir Vladimirovich - drive ing!
  32. +9
    April 19 2014
    Yen ana gupuh ing Amerika Serikat, bayangake apa sing kedadeyan ing negara-negara non-Baltik! belay
  33. +8
    April 19 2014
    "Nanging kita durung nginstal alangan kaya ngono," Peters yakin ... nanging aku yakin manawa "manusia super" kaya sampeyan ora bakal dadi alangan kanggo Ukrainia lan Rusia. 10 abad lan sampeyan ora duwe apa-apa kajaba multitrilyun. utang Nyuwun ...
    Dadi sampeyan minangka lipatan sing sembrono ing kanvas sejarah kita bebarengan ... sampeyan ngalem awake dhewe ... Rintangan ...
  34. Lenochka
    0
    April 19 2014
    Maneh padha nyanyi pujian marang Putin.

    http://continentalist.ru/2014/04/andrey-devyatov-neofitsialnaya-istoriya-2014-go
    da/
    1. +8
      April 19 2014
      Apa sampeyan bisa predlagajete pet Obama? Apa sampeyan "mirolubivij nrav"?
      1. Lenochka
        0
        April 19 2014
        Aku ora nyaranake nyanyi kanggo Obama. Kasuksesan pisanan ing kabijakan manca lan ora ngelingi liyane saka kegagalan.
  35. +3
    April 19 2014
    Sayange, nganti saiki aku durung nemoni upaya nyata kanggo nganalisa kahanan saiki. Sawetara slogan, Ukraina Kidul-Wétan dadi milik kita! Yagene kedadeyan kasebut? Kajaba saka wilayah Donetsk, Rusia ora duwe sukses nyata. Kajaba iku, ing Donetsk, panyengkuyung gabung karo Rusia ora duwe dhukungan nyata saka populasi. Yen kabeh wong wis lali, Donetsk minangka kutha penambang, nanging piye wae dheweke ora katon minangka bagean saka "separatis". Para penambang ployak lan ora melu politik, yen metu menyang dalan, wong sing diomongake bakal menang. Dheweke pancen angel lan, yen pengin, dheweke bakal ngresiki administrasi negara regional, utawa njupuk kutha ing kontrol penuh, kontrol nyata, lan ora ana ing kerangka administrasi negara regional ...
    1. +6
      April 19 2014
      Kabeh pancen sedhih ing Donetsk. Yaiku, sedhih kanggoku, nanging kanggo junta Kyiv, mbok menawa, bungah. Lan iku ora bab penambang, nanging bab pancen bodho (Aku kathah mikir sing iku korupsi) Kepemimpinan saka uprising. Aku sing ing minggu sabanjuré, yen boten mengkono, padha bakal rampung deflate. Apa jenis pemberontakan iki - kanggo ngrebut Administrasi Negara Daerah lan njagong ing kono kanthi bodho? Dadi, apa sabanjure? Pakdhe Puten bakal teka lan ngrampungake masalah? Aku ora yakin. Blokir saluran media dhisik. Ayo wong ngerti apa sing dikarepake lan apa sing kudu ditindakake. Ngatur wong. Lan ora ana pimpinan. Dadi apes...
      1. +1
        April 19 2014
        Inggih, kanggo ndeleng nganti pangarep-arep pungkasan kanggo tetep bagéan saka Ukraina. Yen Kyiv terus perang karo rakyate, bisa uga ilang kabeh.
      2. 0
        April 19 2014
        Kutipan saka Anfi
        Lan iku ora bab penambang, nanging bab pancen bodho (Aku kathah mikir sing iku korupsi) Kepemimpinan saka uprising. Aku sing ing minggu sabanjuré, yen boten mengkono, padha bakal rampung deflate. Apa jenis pemberontakan iki - kanggo ngrebut Administrasi Negara Daerah lan njagong ing kono kanthi bodho?

        Yen ana dhukungan saka para penambang, mula kabeh kutha bakal ana ing tangane. Sawise kabeh, saliyane penambang dhewe, ana kulawargane. Lan supaya ... Sampeyan banget nuntut ing Kepemimpinan saka "uprising", mung katon ing rekaman saka rapat-rapat sing kanggo mesthekake yen padha kerep kudu menehi hasil karo kapribaden sakbenere cupet, iku mung unrealistic kanggo mimpin wong. Lan kanggo mayoritas, posisi kasebut yaiku "Putin bakal teka lan nindakake kabeh kanggo kita" ... Ora ana gunane kanggo ngrebut kekuwatan ing kutha sing ana yuta wong kanthi kontingen kaya ngono. Lan penambang loro-lorone akeh lan luwih teratur, padha dadi pasukan.
    2. 0
      April 20 2014
      Kutipan saka Nayhas
      Para penambang ployak lan ora melu politik, yen metu menyang dalan, wong sing diomongake bakal menang.

      Para penambang ana ing njero lemah, lan duwe kesan yen dheweke durung ngerti apa sing kedadeyan ing negara kasebut. Iku bakal miwiti tekan nalika padha mandheg nampa bayaran muspra .. Lan supaya wong-wong atos iki kanggo miwiti akting, wong liya kudu nyawiji lan menehi inspirasi! Lan nalika wong kuwi ora diamati ing kono.
      1. 0
        April 20 2014
        Aku nulis layang kanggo kanca kelas sing wis suwe manggon ing Donetsk, penambang ... Dheweke nulis yen saiki kekuwatan ora bakal owah lan sisih kidul-wétan bakal karo Ukraina ... Lan dheweke bakal njupuk Crimea maneh. ... Aku pengin nulis marang dheweke ... nanging sawise kabeh, dheweke ora kudu disalahake amarga dheweke dilebokake najis ing otak ... dheweke lungguh persis ing imam lan ngenteni perkembangan acara, tanpa mandheg. nalika dheweke nulis - "mikir" lan kabeh rombongane padha (ing tembunge) Thinkers x ....- sampeyan. Lan ing Crimea - NO-A! Crimea iku OUR. Lan sampeyan mikir luwih. Kanthi kabeh hormat. ! Kamulyan Kakaisaran Rusia Agung !!!
  36. +5
    April 19 2014
    Netschego lezd Obama vo vce dirki!
    1. +5
      April 19 2014
      Lan Amerika, ing kabeh sajarah orane sengsara, saya climbs menyang kabeh bolongan.
      1. 0
        April 20 2014
        Dheweke bakal dadi "LUBANG" negatif
  37. +3
    April 19 2014
    "Putin wis ora bali maneh. Nganti ana alangan ing ngarepe, dheweke ora bakal mandheg. Lan kita durung nginstal alangan kasebut, "Peters yakin.

    Lan serangan nalika sampeyan instal tingkat kasur, nginstal alangan ing ngarep, dhemit Amérika.
  38. +5
    April 19 2014
    Ing wektu sing padha, persetujuan iki nyuda Ukrainians saka kesempatan kanggo aplikasi Ukrainia hukum ing wilayah Ukrainia.


    Kanggo sawetara alesan, nalika West nyekel Janek ing tenggorokan, depriving wong saka kesempatan kanggo aplikasi hukum Ukrainia ing wilayah Ukraina sak kudeta, iki ora keganggu sapa ing Amerika Serikat.
  39. +6
    April 19 2014
    Mulane Amerika Serikat munggah menyang Ukraina?
    Padha seduced dening pegatan kaya Ukraina, jantung Rusia ... Mungkin padha nindakake ngguyu
    padha duwe akeh Analysts.
    Ya, Ukraina cedhak karo kita ... nanging Putin mbalikke supaya prestise negara adidaya AS mung bledosan. Apa wong-wong mau masokis? Politikus amer iki?
    Obama ngandika ... Ukraina bakal larang, nanging sing bakul saiki? ngguyu
    Lan bakul saiki PDB lan obyek Advertisement, apa Amerika Serikat bakal terus dadi superpower utawa ora, Rusia bakal ngatur karo siji Ukraina utawa ora.
    Kula hormati Vladimir Vladimirovich.
    1. +1
      April 19 2014
      Putin mbukak gagang, kepiye carane bisa nyeret saiki ... ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      April 20 2014
      Kepiye carane aku nguripake, Lexey2 - Aku setuju banget !!! A plus!!!ombenan
  40. +1
    April 19 2014
    Miturut Peters, Presiden Obama ora bisa saingan karo Vladimir Putin. Lan kepala Departemen Luar Negeri, John Kerry, ora bisa saingan karo Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov. Putin mikir nganti pirang-pirang dekade. Presiden Obama mung mikir babagan carane ngatasi krisis saiki, ujare mantan perwira AS.

    Aku setuju karo iki. Liyane iku bayangan sing lara.
  41. +1
    April 19 2014
    Lan apa sing sampeyan pengin ... ndeleng kabeh aib lan ora nindakake apa-apa? Yen pertandhingan wis kobong ing tumit, sampeyan kudu tangi kanggo menehi tendhangan kanggo saben wong ing baris sing katon mripat ... mbok menawa ana arsonist bakal nemoni.
  42. +4
    April 19 2014
    Gusti Allah ngluwari sampeyan saka serangan ing Rusia. Kita bakal munggah saka cilik kanggo gedhe lan kita bakal gnaw tenggorokan !!! Dadi, saiki lan bakal dadi !!! Negara kita unik, sampeyan, sing sengsara, ora ngerti!
  43. +3
    April 19 2014
    Bajingan iki ngomong opo? Maneh kanthi pendekatan asli yen Rusia duwe utang. Wong lanang lan sampeyan Pak Peders! Sampeyan utang kita! Metu karo junta menyang ... lan ibu.
  44. +3
    April 19 2014
    USA vs Rusia. Reload 3.0
  45. +1
    April 19 2014
    Rusia teka! (karo)
  46. +3
    April 19 2014
    Miturut Peters, Presiden Obama ora bisa saingan karo Vladimir Putin. Lan kepala Departemen Luar Negeri, John Kerry, ora bisa saingan karo Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov. Putin mikir nganti pirang-pirang dekade. Presiden Obama mung mikir babagan carane ngatasi krisis saiki
  47. DeOS78RU
    +2
    April 19 2014
    Kutipan saka: nika407
    Dheweke moored, disebut piyambak beda, Donald Cook, stock munggah ing popok, njupuk pelanggaran ing RF Angkatan Bersenjata, lan lelayaran adoh kanggo ngadeg ing Hongaria.

    Lan apa kelangan))) Kanthi wedi, e "anul menyang Hongaria ... mung Carpathians kalem mudhun))) Lan FSU sing Hongaria ora duwe akses menyang segara)
  48. 0
    April 19 2014
    Quote: Boa constrictor KAA
    Dadi pelayaran Cook menyang Hongaria ditundha amarga alasan teknis.


    Kanthi wedi, Cook bakal nglangi menyang Mongolia!
  49. 0
    April 20 2014
    Sedih tenan..
    Pensiunan pejabat kasebut, sing dilatih khusus minangka analis ing Rusia Soviet, menehi komentar babagan pernyataan Presiden AS Barack Obama marang Fox News.

    Iki uga nuduhake manawa Amerika ora nglawan kita amarga ora bisa ndeleng kasunyatan, amarga kabodhoane. Yen umume analis uga "kualitatif" disiapake, ora ana sing nggumunake prilaku.
  50. 0
    April 20 2014
    Kutipan saka Sandov
    "Putin wis ora bali maneh. Nganti ana alangan ing ngarepe, dheweke ora bakal mandheg. Lan kita durung nginstal alangan kasebut, "Peters yakin.


    Lan sampeyan ora bakal bisa nginstal alangan maneh, amarga Rusia wis ngompa alangan kasebut! Kabeh bakal ana ing pendapat kita cepet utawa mengko! Kamulyan kanggo Rusia !!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"