Penolakan penerbangan inspeksi ing wilayah Rusia wedi karo ahli militer AS

183
Penerbangan inspeksi Amerika ing wilayah Federasi Rusia, sing dijadwalake tanggal 14-16 April, miturut Perjanjian Open Skies sing ditandatangani ing taun 1992, dibatalake. Ing babagan iki, Amerika Serikat cepet-cepet nyatakake rasa wedi yen alasan pembatalan pemeriksaan kasebut diduga konsentrasi pasukan Rusia ing cedhak tapel wates karo Ukraina lan persiapan kanggo sawetara operasi skala gedhe. Pers Barat ora nggatekake jaminan Moskow babagan ora ana rencana kanggo invasi lan mbantah desas-desus.



Penerbangan inspeksi kasebut dijadwalake tanggal 14 April, nanging ora kedadeyan amarga larangan Rusia, miturut The Washington Times. Publikasi kasebut nuduhake yen siji-sijine alesan sing diwenehake DON kanggo mbatalake penerbangan bisa dadi ancaman kanggo safety.

"Rusia nyiapake sawetara tumindak ing wilayah Ukraina, lan dheweke ora pengin kita ngerti babagan iki," ujare pejabat Amerika sing ora dijenengi dikutip dening The Washington Times.

Sabanjure, wakil Dewan Keamanan Nasional AS ing Gedung Putih, Caitlin Hayden, nolak menehi komentar babagan pembatalan penerbangan inspeksi. Amerika Serikat lan sekutu Eropa nindakake penerbangan sing padha saben minggu kepungkur, ujare, nyedhiyakake "data sing migunani kanggo ngerteni kegiatan militer Rusia ing cedhak tapel wates karo Ukraina."

Washington Times uga nyebutake mantan pejabat Departemen Pertahanan AS, Philip Carber, ujar manawa tujuane mbatalake pemeriksaan kasebut yaiku kanggo mbatesi pengumpulan intelijen babagan pangumpulan pasukan Rusia ing tapel wates Rusia-Ukraina. Karber uga ngelingake bebaya saka sawetara operasi militer Rusia sing diduga ing Ukraina. Miturut dheweke, intelijen Kyiv "ora bisa ndeleng apa-apa sing ngluwihi watese, mula ora nggumunake yen Rusia ora pengin menehi Washington lan Kyiv kesempatan kanggo ngerti ngendi serangan skala gedhe bisa diwiwiti."

Pakar angkatan laut Christopher Harmer saka Institut Studi Perang uga nemokake pembatalan penerbangan kasebut ora biasa. Dheweke mratelakake panemune yen pembatalan pemeriksaan kasebut minangka bukti yen kahanan ing bidang kerjasama militer antarane Rusia lan Amerika Serikat luwih elek tinimbang rong dekade kepungkur.

Ing wektu sing padha, Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS lan layanan intelijen AS, tanpa narik perhatian, mbujuk Gedung Putih kanggo nolak hak pesawat pengintai Rusia paling anyar kanggo mabur ing wilayah AS. Rusia saiki nggunakake pesawat kanggo mriksa arsenal nuklir AS sesuai karo perjanjian kontrol senjata bilateral. Pesawat Rusia dilengkapi peralatan deteksi elektronik paling anyar.

Ing wektu sing padha, Dewan NATO nyetujoni paket langkah-langkah kanggo nguatake pertahanan aliansi sing ana hubungane karo krisis ing Ukraina. AS lan negara-negara aliansi liyane ngirim kapal perang sing cukup cedhak karo tapel wates Rusia, lan sekretaris jenderal ujar manawa iki adoh saka kabeh. Miturut Anders Fogh Rasmussen, pesawat polisi udara bakal nambah patroli ing wilayah Baltik, yen perlu, kapal kasebut bakal dilebokake ing Segara Baltik, Mediterania Timur lan titik liyane.

Salajengipun, Moscow wis bola-bali nyatakake yen ora duwe rencana kanggo ngirim pasukan menyang wilayah Ukraina. Minangka Menteri Luar Negeri Sergei Lavrov ngendika ing konferensi pers ing Jenewa, uga ora ana paningkatan angkatan bersenjata Rusia ing Crimea.

Juru bicara Kementerian Pertahanan Rusia ujar manawa ing sawetara minggu kepungkur, sawetara pemeriksaan wis ditindakake ing tapel wates Rusia-Ukraina, ing ngendi Amerika Serikat, Kanada, negara-negara Baltik lan Swiss wis melu. Para ahli duwe kesempatan kanggo verifikasi manawa ora ana kegiatan sing ora dingerteni ing wilayah kasebut. Kajaba iku, inspektur bisa ngomong karo komandan unit, njupuk foto lan ndeleng dhewe persis ing ngendi peralatan militer kasebut obah.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

183 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mad
    + 96
    April 19 2014
    Ana "langit mbukak", dadi ditutup.
    1. + 47
      April 19 2014
      Dheweke entuk karo pamriksane, kepiye sampeyan bisa mriksa apa sing ora ana. Ayo padha bengok-bengok banjur tenang. Kita duwe gas ing tangan kita lan pemilihan EU.
      1. + 35
        April 19 2014
        Lan sampeyan ngerti carane kelangan! Nalika pasukan kita mimpin ing wates kita, bolak-balik. Lan Europoids aran, nanging ora weruh - bakal ana screech! Kita seneng babagan iki. ngguyu
        1. + 26
          April 19 2014
          Lan siji guyon liyane. Aku ora ngerti sejatine iki. Ing lanjutan saka tema moyoki SU-24 kita liwat pemusnah Amerika "Donald Cook"), mabur ngubengi kapal perusak Amerika "Donald Cook", dilengkapi multifungsi kapal Amerika paling anyar. informasi pertempuran lan sistem kontrol "Aegis", uga bersenjata, antarane liyane, karo rudal cruise Tomahawk. Reaksi Rusia tenang, nanging mateni: tanggal 12 April, ing dina gedhe kosmonautik, kita dilengkapi SU-2014 sing ora nganggo senjata, nanging karo Khibiny ing sangisore sayap, kanggo penerbangan ing perairan netral. Luwih, kabeh dikembangake kira-kira miturut skenario iki: "Cook" ndeteksi pendekatan "pangatusan" saka kadohan, muni weker pertempuran lan froze ing kiriman pertempuran. Kabeh lumaku kanthi lancar, radar nganggep dalan rendezvous karo target, "Aegis" rutin ngontrol sistem panuntun. Lan dumadakan - bang! Kabeh metu. "Aegis" ora bisa digunakake, layar nuduhake kabut, malah "Phalanxes" ora bisa entuk sebutan target! Sauntara kuwi, SU-24 ngliwati dek saka Cook, nggawe giliran pertempuran lan simulasi serangan rudal ing target. Mesthi, sukses - amarga ora ana oposisi! Banjur mbalik lan niru wong liya. Lan sateruse - kaping 12! Kabeh upaya dening teknisi kanggo nyegerake Aegis lan menehi target target kanggo pertahanan udara gagal, lan mung nalika siluet "pangatusan" ilang dadi kabut ing pesisir Rusia, layar kasebut urip, lan sistem panuntun kanthi ati-ati nuduhake jelas. Langit April mencorong karo kekosongan.
          http://www.warandpeace.ru/ru/commentaries/view/89702/
          1. zol1
            + 16
            April 19 2014
            Saka sumber: "Jaringan kasebut ngrembug kanthi kuat lan versi utama sing dudu pesawat biasa, nanging modifikasi pengintaian saka Su-24MR. Kajaba iku, dilengkapi sistem perang elektronik Khibiny paling anyar, sing nduweni Ora ana analog ing jagad iki, lan tes sing saiki ditindakake. Tugas utama sistem kasebut yaiku kanggo nglindhungi pesawat garis ngarep saka rudal modern sing dipandu anti-pesawat, sing ana akeh ing penghancur kasebut. ora kalebu ing evasion banal saka lintasan rudal Kabeh iku luwih angel: kanggo nggawe supaya mungsuh ora bisa ing kabeh Sawise kabeh, supaya rudal kanggo mencet target, iku perlu sing pesawat pisanan dideteksi dening Sistem pertahanan udara, sawise sistem sing cocog bakal ngarahake rudal menyang target. Saiki bayangake kepiye para penembak Amerika bisa ngrasakake nalika njupuk papan kanthi waspada pertempuran ing konsol, dheweke nemokake manawa instrumen kasebut tiba-tiba wuta lan budheg, lan dheweke mung bisa visual mirsani pesawat wong liya? serangan tempur? Ngluncurake rudal menyang ora ana sing ngerti ngendi bisa kebak karo inisiator peluncuran dhewe: ana kemungkinan sing dhuwur banget yen sistem perang elektronik bakal nyegat lan ngirim menyang arah sing ngelawan.
            1. + 10
              April 19 2014
              Kutipan saka zol1
              Saka sumber: "Jaringan kasebut ngrembug kanthi kuat lan versi utama sing dudu pesawat biasa, nanging modifikasi pengintaian saka Su-24MR. Kajaba iku, dilengkapi sistem perang elektronik Khibiny paling anyar, sing nduweni ora ana analog ing donya, lan sing saiki lagi dites.

              Lan ana ing komentar ing artikel kasebut ditulis
              Sampeyan ora ngerti apa rasio daya-kanggo-bobot pesawat sing kudu duwe kanggo crush range meter saka locator ngrusak kang!
              Ing kahanan perang informasi, aku ora bakal ngandelake informasi iki, sanajan, mesthi, seneng maca ......
              1. +2
                April 19 2014
                Apa ora bisa ngarahake tekanan saka pesisir?
              2. rol
                rol
                +5
                April 19 2014
                Kutipan saka APAS
                Lan ana ing komentar ing artikel kasebut ditulis

                Luwih ditulis.
                Su-24 duwe loro generator GT30P48B saben 12 kVA. Plus loro generator cilik. "Khibiny" KS418 mbutuhake ora luwih saka 3.6 kVA. Tim perang elektronik ing latihan kasebut ujar manawa kanggo umume tugas ana daya sing cukup 1-3 kW. Jammer GPS 4-watt macet pandhu arah ing radius 100 km utawa luwih. Cetha yen kuwi ora bakal ngalahake CICS ing kapal, nanging cukup bisa kanggo nganggep Aegis ora njupuk target kanggo ngiringan. Lan titik kene ora malah dadi luwih ing kakuwasan ngelawan, nanging ing kacepetan tuning frekuensi lan kakebalan gangguan Aegis banget iki. Lan kasunyatan sing cenderung overload saka versi paling awal iku kasunyatan hackneyed. (iki komentar saka "Zmey" ing artikel iki)
                Lan sethitik liyane ing Aegis. Unsur utama sistem kasebut yaiku stasiun radar AN / SPY-1, yaiku kombinasi saka papat susunan antena fase datar sing dipasang ing sisih pinggir superstruktur penghancur. Spy bisa kanthi otomatis nggoleki ing azimuth lan elevasi, njupuk, klasifikasi lan nelusuri atusan target udhara, program autopilots rudal anti-pesawat ing peluncuran lan Maret bagean lintasan. Panggunaan radar multifungsi siji wis bisa kanggo menakake koleksi lan analisis informasi, uga kanggo ngilangke gangguan bebarengan sing dumadi ing kapal liyane nalika nomer akeh stasiun radar operasi.
                Nanging, konco kauntungan katon saka SPY-1 dumunung masalah technical Komplek: Carane mulang radar kanggo èfèktif ndeteksi target ing jarak dawa lan cendhak ing wektu sing padha? Gelombang Decimeter ("Spye" dianggo ing pita S) uga dibayangke saka lumahing segara - barrage saka gangguan ndadekake angel kanggo ngenali pluru mabur liwat banyu dhewe, nggawe destroyer rampung defenseless marang supersonik rudal anti-kapal. Kajaba iku, lokasi sing kurang saka antena SPY-1 nyuda sawetara deteksi sing wis cendhak saka target mabur sing kurang, njupuk detik larang regane saka kapal, sing luwih perlu kanggo nanggepi ancaman.
                1. rol
                  rol
                  +4
                  April 19 2014
                  Kutipan saka rolik
                  . Kajaba iku, lokasi kurang saka antena SPY-1 nyuda sawetara deteksi wis cilik saka target mabur kurang, njupuk detik larang regane saka kapal, kang luwih perlu kanggo nanggepi ancaman.

                  Aku bakal nerusake.
                  Ora ana wong ing donya sing wani mbaleni fokus Amerika kanthi "radar multifungsi tunggal" - ing proyek kapal perang sing digawe ing negara liya, saliyane radar deteksi umum, instalasi radar khusus kanggo ndeteksi target sing mabur murah tansah kasedhiya. :
                  - "Daring" Inggris (survey decimeter S1850M centimeter SAMPSON)
                  - Franco-Italia "Horizon" (S1850M centimeter EMPAR)
                  - Japanese "Akizuki" (dual-band FCS-3A karo lampu aktif. Nyatane - loro radar (range C lan X), united ing jeneng umum). Nanging nemokake ora ateges ngrusak. Sasaran kudu dijupuk kanggo ngiringan, ngarahake gaman lan ngontrol kabeh proses penerbangan rudal menyang target.
                  Kanggo kapal AS, iki ditindakake, kaya biasane, dening radar multifungsi AN / SPY-1, ditambah karo telung radar iluminasi target. Super-radar Spy bisa ngontrol nganti 18…20 rudal anti-pesawat kanthi bebarengan: nemtokake posisi ing angkasa lan kanthi otomatis ngirim pulsa koreksi menyang autopilot SAM, ngarahake menyang sektor langit sing dikarepake. Nanging, sistem Aegis kanthi ati-ati ngawasi manawa jumlah rudal ing bagean pungkasan lintasan ora ngluwihi telung unit. Trik kasebut yaiku sistem pertahanan udara angkatan laut modern sing paling modern (kalebu Stenderd lan S-300F) nggunakake metode pandhuan semi-aktif: radar khusus "madhangi" target, sirah rudal nanggapi "kuma" sing dibayangke. Kabeh iku prasaja. Nanging jumlah target sing ditembakake bebarengan diwatesi karo jumlah radar iluminasi. Pangrusak Amerika mung duwe telung radar AN/SPG-62. Sudut judhul ditutupi siji, buritan - loro, saka sisih - kabeh telu bebarengan. Ing papan Orly Berkov, paling apik dipasang sepasang bedhil anti-pesawat Phalanx otomatis, yaiku set meriam 20 mm enem laras lan radar kontrol geni kompak, dipasang ing siji gerbong. Gegayutan karo upaya kanggo nyuda biaya konstruksi, seri paling anyar saka kapal perusak Angkatan Laut AS umume ora duwe sistem pertahanan diri anti-pesawat.
                  Sejatine, Orly Burke ora entuk akeh perkara - penghancur Aegis sing apik banget, dipanggonke dening Pentagon minangka kapal perang pertahanan udara / rudal sing paling apik, ora duwe radar khusus kanggo ndeteksi NLC utawa jumlah radar pencahayaan target sing cukup. . Iki sing nerangake "lancar" tambahan lan ora ana antena "ekstra" sing nyenengake mripat.
                  Cook duwe sawetara decimeter - kisaran "S".
                  1. Komentar wis dibusak.
                  2. Komentar wis dibusak.
                  3. Komentar wis dibusak.
                  4. Komentar wis dibusak.
                  5. rol
                    rol
                    -1
                    April 20 2014
                    Kutipan saka rolik
                    Cook duwe sawetara decimeter - kisaran "S".

                    Ya ))))) inspirasi ))))) ngalahake kukusan kasur)))))
              3. +4
                April 20 2014
                Kutipan saka APAS
                Sampeyan ora ngerti apa rasio daya-kanggo-bobot pesawat kudu duwe supaya remuk jarak meter pangrusak locator!

                Dheweke entuk ... Ora ana jarak meter ing kana, ana radar sentimeter lan decimeter ...
                Kita duwe meter siji, sing lemah diarani "LANGIT"
                Amerika - GLOBUS

                lan X-Band Radar (SBX)

              4. +1
                April 20 2014
                Apa aegis meter? 3100-3500MHz. S-band. Lan radar iku siji kanggo kabeh kesempatan. Ing kene wong Inggris lan Jepang luwih repot.
            2. +1
              April 20 2014
              Miturut laporan media, 27 pelaut saka pemusnah "Donald Cook" ngajokake layang mundur. Psikolog militer kerja sama karo para pelaut. Ing basa Rusia diarani "penyakit bear". Aku kelingan kutipan saka film "The Balzaminov Marriage": "Ayo maneh, kita bosen tanpa bodho!"
          2. +2
            April 19 2014
            Oalah, ora jelas kenapa NATO nambah klompok ing tapel wates karo Rusia. Mungkin ngono?
            1. +4
              April 19 2014
              Yen Chapai karo kita, mula ora ana NATO sing medeni, aku ngumumake iki kanthi serius, kanthi inisiatif spiritual, lagu kasebut diwiwiti, nyanyi, Rusia.
      2. +4
        April 19 2014
        Kutipan: skizofrenia
        Dheweke entuk karo pamriksane, kepiye sampeyan bisa mriksa apa sing ora ana.


        Ing pers, dheweke ora ngomong babagan asil nyata. Kabeh padha ngerti lan ngerti kanthi becik - mung perang informasi. Kanggo goroh ana potongan bebener, ing wangun pemeriksaan, lan fabrikasi sing paling luar biasa dibungkus.
        Kurang luwih kaya iki.
      3. 0
        April 22 2014
        Iki minangka provokasi, dudu pemeriksaan! Iku kaya narik rambut metu saka irung bruwang turu lan nonton apa kedaden ing detik! Dodergayutsya rauh kasur pipis!
    2. + 63
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.

      Dheweke nggawe klompok ing cedhak tapel wates kita, lan kita bakal ngidini penerbangan pengintaian, supaya padha ngrokok bolt saka stasiun tenaga hidroelektrik Bratsk!
      1. +9
        April 19 2014
        Katon kaya taun 1941, sadurunge perang diwiwiti, Jerman uga kerep mabur liwat wilayah kita, padha didakwa nggawe kesalahan, lan saiki ana alesan.
    3. + 44
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.

      Ora, mung kanggo sasi sadurunge padha milih watesan penerbangan taunan. Penerbangan Ukrainia sasi kepungkur minangka sing pungkasan babagan watesan, dheweke nulis babagan iki.
      1. + 26
        April 19 2014
        Quote: Orik
        Penerbangan Ukrainia sasi kepungkur minangka sing pungkasan babagan watesan, dheweke nulis babagan iki.

        Ing-in, lan saiki lagi trumpeting ing lengkap sing kita pareng. PR ireng, sialan. Amerika minangka PR aces. Piaras, ing tembung. :)
    4. + 31
      April 19 2014
      soko aku ora ngerti, nanging padha duwe sing kabeh satelit ambruk bebarengan utawa mung diare lisan
      1. + 14
        April 19 2014
        Sampeyan ora bisa ndeleng kabeh saka gambar. Sing titik penerbangan inspeksi - sing gambar kabeh luwih apik
      2. + 11
        April 19 2014
        Kutipan: Jerman Siberia
        soko aku ora ngerti, nanging padha duwe sing kabeh satelit ambruk bebarengan utawa mung diare lisan

        Omnipotence saka satelit banget exaggerated, padha isih gumantung ing kahanan cuaca. Pesawat bisa mudhun ing ngisor mega lan ndeleng kabeh sing dibutuhake ing lemah.
      3. +2
        April 19 2014
        Kutipan: Jerman Siberia
        soko aku ora ngerti, nanging padha duwe sing kabeh satelit ambruk bebarengan utawa mung diare lisan


        Kualitas nyata saka satelit ora adoh saka peta Google, yen ora ana titik tartamtu. Kira-kira minangka foto lan video saka piring sabun. Kualitas foto luwih apik, nanging video kasebut ala. Kajaba iku, sampeyan ora bisa ndeleng ing sangisore bayangan saka wit-witan saka satelit, pesawat luwih murah, supaya, miturut ...
      4. 0
        April 19 2014
        Kutipan: Jerman Siberia
        soko aku ora ngerti, nanging padha duwe sing kabeh satelit ambruk bebarengan utawa mung diare lisan

        Paling kamungkinan, ora kabeh sing bisa dideleng saka pesawat IMHO katon saka satelit ...
        1. Sergh
          0
          April 22 2014
          Kutipan saka Nick
          Paling kamungkinan, ora kabeh sing bisa dideleng saka satelit katon

          Nah, mung amer sing diare liwat lambe saka licik kita. Padha ora bakal ngerti sing-kanggo-apa lan Lope?



      5. +3
        April 19 2014
        Ora Matter yen iku bisa kanggo ndeleng soko luwih saka satelit. Kanggo wong-wong mau, iku kesempatan liyane kanggo ngremehake Rusia. Apik banget yen dheweke dikirim, pungkasane - nganti pungkasan !!! Mugi ing salawas-lawase.
      6. 0
        April 21 2014
        Foto saka satelit ora informatif banget - kualitase banget. Data dikumpulake liwat paling ora sawetara saluran: optik, radar, teknik radio, elektronik. Banjur kabeh iki dianalisis lan asil diwenehi. Minangka aturan, ora bisa nggunakake kabeh cara kasebut ing wilayah tartamtu ing wektu sing cendhak. Lan wektu penerbangan kasebut dikenal, mula satelit kasebut apik kanggo obyek stasioner. Lan mung ing Hollywood bisa "nyumerepi" apparatus pengintaian liwat Piece saka terrain.
    5. + 42
      April 19 2014
      Iku misale jek sing iki p, lan, n, d, o, s, s, piyambak announced mandap kerjasama militer karo Rusia !!!
      Dadi apa sing sampeyan butuhake -, u, r, o, d, s, !!! ???
      1. +4
        April 19 2014
        Lan kita butuh alesan liyane kanggo bengok-bengok ing Rusia. Bener Burberry ngandika - PR, ing tembung.
        1. +1
          April 19 2014
          Kutipan saka: Rostislav
          Lan kita butuh alesan liyane kanggo bengok-bengok ing Rusia. Bener Burberry ngandika - PR, ing tembung.


          Jujur, saiki aku ngerti yen Gringo wis ngoceh kabeh babagan pasukan kita ing tapel wates, yaiku. Wong Kulon duwe keprihatinan. Ing pungkasan, bisa uga larangan iki bakal medeni, ing wektu Paskah, scumbags saka nggebug wakil saka gerakan mardika rakyat. Mengko, miturut karsane Gusti, nanging saiki ayo padha ijol-ijolan.
    6. + 21
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.
      Bantuan kamanungsan dikonsentrasi ing tapel wates - batalyon Vostok saka kutha Grozny. Program kasebut kalebu: tarian nasional, adat istiadat bangsa Timur, masakan Kaukasia ... jawaban sing sopan saka Kadyrov menyang Avakov. Ketemu tamu maydanuty! Nanging iki rahasia kamanungsan elek. wassat
    7. Komentar wis dibusak.
    8. + 27
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.

      ngguyu uga, apik! kentang saiki bisa ditanam tanpa wedi yen Yankees bakal katon metu lan digali ... wassat
    9. 0
      April 19 2014
      Soko sing aku ora ngerti, kenapa ing penerbangan pengintaian jaman saiki? Apa pasukan ruang angkasa Federasi Rusia lan Amerika Serikat saiki? Lan malah padha ana utawa ora? Utawa pencucian dhuwit liyane?
      1. Alex_Popovson
        +7
        April 19 2014
        Lan sampeyan isih ngetung kira-kira jumlah satelit, orbite. Saka kene, gawe pitungan babagan jumlah satelit sing nglacak bagean lan garis lintang tartamtu. Lan dumadakan sampeyan ngerti manawa intelijen satelit dudu panacea.
        1. +5
          April 19 2014
          Kutipan: Alex_Popovson
          Lan dumadakan sampeyan ngerti manawa intelijen satelit dudu panacea.

          Ya, nanging ora kanggo spesialis sembarang orbit iku alas peteng.
          Sampeyan mung kudu ngerti yen ing "wektu kita" saliyane satelit uga ngemot pesawat pengintai - "tegese ana sing butuh" nglirik
          Cukup - ora kabeh tugas pengintaian mungsuh bisa ditindakake saka papan, nanging akeh, mung dening pasukan perusahaan pengintaian resimen. ya Utawa liwat agen.
    10. + 11
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.

      Mungkasi muter karo siji gol wis! Wis wayahe ngirim wong nah!
      Yen dheweke isih nulis sing bener babagan overflights iki .... nanging dheweke bakal weruh apa sing dikarepake, lan ora bakal weruh apa sing ana ing kono! Kita ngidini dheweke mriksa wilayah kita, kita mung menehi pernyataan sing bener! Kaya sing kita deleng karo mripat kita dhewe!Kewan goroh (bojo wedhus)!
    11. +7
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.

      Sing diarani "kabut perang" ... Supaya "pamarentah anyar" sadurunge nolak kanggo ngleksanakake perjanjian Geneva utawa njupuk langkah-langkah sing nalisir, sepisan maneh mikir babagan apa sing didhelikake "kabut" iki ...
    12. +2
      April 19 2014
      Aja lali marang antek Amerika ing wilayah kita. Ayo padha mriksa fasilitas. duka
    13. waf
      waf
      +2
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.


      Akhire sedulur ..... saora-orane padha mutusake apa wae, yen ora, aku wis ngira yen bakal ana maneh.. "defleksi". ora ketompo apa padha mikir
    14. + 43
      April 19 2014
      sedulur Ora ana sing ngrusak lingkungan, ngerti, dheweke mabur bolak-balik, nanging Maidan mlumpat. Lan umume, negara kita, aturan kita, sapa sing ora setuju, ayo padha pindhah karo sanksi kanggo ... cendhak, adoh lan luwih jero. hi
      1. +1
        April 19 2014
        Baloo,
        lan mbabarake "muzzle" - sampeyan piyambak ngandika luwih for everyone.
        Lan kanggo kita uga
        1. 0
          April 22 2014
          ning sebelahe...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        April 22 2014
        aku pun...
    15. Horde
      +2
      April 19 2014
      Penolakan penerbangan inspeksi ing wilayah Rusia wedi karo ahli militer AS

      carane isin padha, Nanging, pesawat Russian anyar wedi, tank Russian anyar wedi, ing Ukraina padha ora wedi apa-apa, padha menek menyang kabeh bolongan ...
    16. ASASHOKA
      +3
      April 19 2014
      Paling kamungkinan, Kulon "mabur metu" kabeh KUOTAS ditemtokake dening Open Skies Treaty kanggo taun !!! Saiki, sawise penerbangan mingguan wong manca, Rusia kepeksa menehi REFUSAL! Saiki KITA kudu mabur liwat wilayahe!
    17. 225 teh
      +2
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.


      Nehru NATE nyusup "ing taman kita"
      Kasur ala Kazly bakal ngrusak
    18. 0
      April 19 2014
      Kutipan saka mad
      Ana "langit mbukak", dadi ditutup.

      Ora ana alesan kanggo bungah, amarga fotografi angkasa saiki nyakup 90% koleksi informasi. Resolusi modern saka sistem satelit nalika njupuk obyek ngidini sampeyan ndeleng wong lungguh ing mburi setir Peugeot ing London. reproach Rusia
      1. +4
        April 19 2014
        Minangka perwira pasukan ruang angkasa aku nyatakake: Omong kosong!
        conto prasaja: sampeyan bisa ndeleng wong nyopir mobil mudhun saka loteng ing lantai katelu? Mesthi ora, amarga gendheng mobil iku opaque.
        Kajaba iku, résolusi satelit ing mode fotografi maksimal 1 - 0,5 m. Dadi, ndeleng jaran sing sunbathing saka satelit kasebut minangka imajinasi penulis skenario film aksi biasa-biasa wae.
        1. 0
          April 20 2014
          Kutipan saka maximus235
          Minangka perwira pasukan ruang angkasa aku nyatakake: Omong kosong!
          conto prasaja: sampeyan bisa ndeleng wong nyopir mobil mudhun saka loteng ing lantai katelu? Mesthi ora, amarga gendheng mobil iku opaque.
          Kajaba iku, résolusi satelit ing mode fotografi maksimal 1 - 0,5 m. Dadi, ndeleng jaran sing sunbathing saka satelit kasebut minangka imajinasi penulis skenario film aksi biasa-biasa wae.

          Kula nuwun sanget bilih kita gadhah perwira angkasa ingkang kados makaten.
          Mung saka sing kasedhiya ing Internet, Google Earth sing padha ngidini sampeyan ndeleng driver ing mobil, lan ana tank utawa bedhil kanggo program kasebut ora dadi masalah!
          Yen sampeyan ora bisa ndeleng, aku bakal ngirim screenshot
          1. 0
            April 20 2014
            Google minangka kombinasi fotografi satelit lan aerial.
            Lan babagan satelit Amerika ana review ing situs iki:
            http://topwar.ru/37963-kosmicheskie-razvedchikiamerikanskie-sputniki-shpiony.htm

            l
          2. 0
            April 21 2014
            Lan nuwun sewu yen kita duwe akeh taktik lan ahli strategi komputer sofa sing ora ngerti babagan masalah kasebut, nanging kanthi stubbornly mbuktekake kasus kasebut, lan kanggo sapa Google minangka bebener sing paling dhuwur.
            1. 0
              April 21 2014
              Kutipan saka maximus235
              Google minangka kombinasi fotografi satelit lan aerial

              Aku saiki arep nangis, 5 kilometer saka omahku menyang lokasi tes.
              Aku bisa mbayangno apa jenis ijin sing sampeyan butuhake kanggo njupuk foto udara lan, umume, penerbangan sing padha ing pusat tes. Aja njaluk omong kosong.
              Kutipan saka maximus235
              Lan nuwun sewu yen kita duwe akeh taktik lan ahli strategi komputer sofa sing ora ngerti babagan masalah kasebut, nanging kanthi stubbornly mbuktekake kasus kasebut, lan kanggo sapa Google minangka bebener sing paling dhuwur.

              Apa sampeyan pengin nambah nilai kanggo sampeyan? Dadi nuduhake alamat, kita bakal maca informasi, nanging saiki, mung bla bla bla. Ora perlu langsung kesimpulan kanggo kita.
              1. 0
                April 22 2014
                alamat wis diwenehi: http://topwar.ru/37963-kosmicheskie-razvedchikiamerikanskie-sputniki-shpiony.htm
                l
              2. 0
                April 22 2014
                Ya, aku lali yen Google Earth minangka MODEL Bumi telung dimensi. adhedhasar gambar saka papan. Iku MODEL 3D. Lan aku wis nuduhake alamat. Aku menehi saran supaya maca kanthi teliti apa komentar sampeyan. Nanging aku apikan, link ing ngisor iki maneh.
      2. +2
        April 21 2014
        Sawetara wartawan wrote sing saka papan sampeyan bisa ndeleng nomer mobil. Rave. Shooting ditindakake kanthi sudut 90 derajat. Saka sudut iki, sampeyan ora bakal weruh apa-apa ing mobil, kajaba kanggo gendheng, hood lan gedhe. Kajaba iku, aku bakal ujar manawa ing kahanan sing paling apik, yen sampeyan ndeleng tank, sampeyan ora bakal weruh tong minyak, mung bayangan. Deleng karakteristik KA KeyHall 11-12 lan ngerti kabeh dhewe. Sistem optik sing kuat banget bobote lan nglebokake ing orbit minangka tugas sing angel banget. Ora kanggo sebutno ana akeh kangelan liyane, loro technical lan alam.
    19. +1
      April 19 2014
      Urrraaaa! Wakil kita ngirim PACE
    20. +5
      April 19 2014
      Aku gumun karo kemunafikan "naif" saka Amerika, dheweke ujar manawa sampeyan ora nuduhake wilayah kasebut? tegese sampeyan ndhelikake soko? eseman Apa sampeyan bisa menehi kula kunci apartemen? tuduhna dhuwite ngendi...

      ... tambang karo pluru, carane akeh fasilitas militèr, ngendi padha dumunung, unpack arsip karo dokumen diklasifikasikaké minangka ndhuwur rahasia, nggawe salinan, dibagi negara, ngedol kabeh larang regane, lan ing pungkasan, kang bakal njupuk piyambak tanpa lali kanggo ngedol. organ-organé luwih dhisik, lan menehi hasile uga?

      BANGET O.H.U.E.L.I.!

      Lan kepiye reaksine yen kapal Rusia nyedhaki California, New York, lan pesawat pengintaian bakal mabur ing wilayah kasebut? bakal padha nglilani kita?

      lan yen, kanggo nanggepi penolakan, kita uga bakal siaran resmi: "ah, dadi sampeyan miwiti soko, apa sampeyan pengin perang? uhh !! birokrat kaya"
      1. sugubashtsky
        0
        April 20 2014
        Kutipan saka: Max_Bauder
        nuduhake dhuwite ngendi?.

        yaiku, kuwi bisa persetujuan keamanan ing geyropas, iku prakara liyane sing kita bisa rek kaya sing, uga .. sampeyan bakal nampa nanggepi.
      2. sugubashtsky
        0
        April 20 2014
        Kutipan saka: Max_Bauder
        Lan kepiye reaksine yen kapal Rusia nyedhaki California, New York, lan pesawat pengintaian bakal mabur ing wilayah kasebut? bakal padha nglilani kita?

        reaksi kasebut standar - sistem perawatan bakal kebanjiran bebarengan ing kabeh rute)
    21. +2
      April 19 2014
      "Ana langit sing mbukak", dadi ditutup.
      Apa mabur, satelit bisa ndeleng kabeh. Nalika jenderal kita nyelehake tutup kasur ing papan - AJA NANGGO WILAYAH!
    22. 0
      April 19 2014
      Sing bener - For no Gui!
      1. +6
        April 19 2014
        Lan kepiye reaksine yen kapal Rusia nyedhaki California, New York, lan pesawat pengintaian bakal mabur ing wilayah kasebut? bakal padha nglilani kita?
        Nanging kok mlebu ing alas kuwi? maca:
        US Secret Service, tanggung jawab kanggo nglindhungi pejabat ndhuwur negara, mburu ora kasil kanggo sawetara sasi! konco rubah cilik sing dienggoni ing Taman saka Gedung Putih ing Washington, Wall Street Journal kacarita ana.
        Rubah, utawa luwih rubah, muncul ing kebon musim gugur pungkasan, nalika karyawan pemerintah cuti amarga krisis anggaran. Rubah kasebut ngeduk ing taman sing ditandur dening wanita pertama Michelle Obama lan nyebabake weker saben wengi nalika weker mati amarga dheweke. Presiden Barack Obama dhewe gumun nalika ndeleng rubah ing barisan Gedung Putih.
        Agen Secret Service tuku sawetara traps fox lan nyetel ing macem-macem panggonan ing taman. Kanggo nggodho kewan, potongan-potongan pitik sing bisa rusak ditata kanggo dheweke, nanging operasi kasebut ora kasil. "Kita ora keberatan yen ana rubah liwat, nanging kita ora pengin dheweke tetep ing kene. Kita ora butuh tamu ing wayah wengi, "ujare Dale Haney, sing wis ngatur kebon lan taman ing sekitar Gedung Putih sajrone 40 taun kepungkur.

        Dheweke ora bisa nyekel rubah ing omah (ing taman!)! Lan padha nyoba kanggo nemtokke supaya ing donya kabèh. Aku ora bakal kaget yen kewan iki bakal diarani "penyusup Putin" .... wong bodho
        1. +5
          April 19 2014
          Rubah kudu kanthi cepet diwenehi pangkat kolonel SVR sing luar biasa lan dianugerahi Ordo Merit kanggo Tanah Air !!!!!! eseman
    23. 0
      April 21 2014
      Ya, dheweke ora pengin ndeleng pasukan ing tapel wates, nanging kepiye yen bisa nemokake informasi sing angel, pramuka divisi sampeyan. Drive mau kabeh ing telung gulu. am
  2. blackhill
    + 24
    April 19 2014
    Pissing Yankees ngguyu ngguyu ngguyu utamané sawise crita karo trough ing segara ireng
    1. + 49
      April 19 2014
      Kutipan saka blackhill
      sawise crita karo trough sing

      Sawise Segara Ireng, endi pesawat "cahya" kita
      "Armada super sing kuwasa" kepeksa jitter,
      Yankees ora nemokake panggonan, ana sing salah karo Rusia.
      "Kita pengin mriksa kabeh," kita menehi ajiné saka sikut.
      ngguyu wassat
      1. blackhill
        +3
        April 19 2014
        Persis ngguyu ngguyu ngguyu
      2. +2
        April 19 2014
        Lan kita ajiné saka sikut!

        Nuwun sewu...
    2. +6
      April 19 2014
      Dheweke bakal weruh yen perlu saka angkasa - sanajan ora kabeh lan ora ing endi wae keprungu
      lan apa sing ditutup iku bener kanggo kita
  3. + 11
    April 19 2014
    Bl ... Dheweke dhewe nggawe inspeksi, dheweke ora gelem lan nuduh kita ...
    Amerika wis rampung banget ...
    1. + 14
      April 19 2014
      Padha kudu rampung ala. Iki Yusov "kabeneran pungkasan" wis hardened. Kabeh sing teka saka Rusia, mesthi, ala, lan kabeh sing teka saka "mitra" Kulon minangka mercusuar bebener lan demokrasi. Demokrasi sing mripate ditutup lan cangkeme mbukak banget.
      1. DimychDV
        + 11
        April 19 2014
        Kita ora ngerti carane ngrebut pengaruh liwat pers saka Kulon - kok ora nindakake ing negara non-selaras, ing donya Muslim, ing China, Afrika? Ing Amerika Latin? Mungkin nalika jagad liyane ora ana langkah, paling ora ana sing bakal narik para pembesar media Barat? Utawa iku larang banget? Lan yen kita ngadili wilayah apa sing dikuwasani DUNIA KETIGA - apa wilayah kasebut pancen ora menarik kanggo sapa wae?
        1. 0
          April 19 2014
          +100500!!!!! Super panginten!
      2. + 10
        April 19 2014
        Ya, dheweke luwih seneng wis rampung ... mungkin dheweke bakal kelangan ... sampeyan ora ngucapake salam karo tangane !!!
        1. +2
          April 19 2014
          Kutipan saka INVESTOR
          cum wis

          Kutipan saka INVESTOR
          .ojo salaman!!!

          Ha ha apik tenan!!!
        2. +2
          April 19 2014
          Kutipan saka INVESTOR
          Ya, dheweke luwih seneng wis rampung ... mungkin dheweke bakal kelangan ... sampeyan ora ngucapake salam karo tangane !!!


          Ingkang utama yaiku kita ora bakal "kotor" ing ecstasy!
        3. +1
          April 20 2014
          Dheweke pengin rampung, sampeyan kudu masturbasi dhewe, lan dudu wong liya.
      3. GARNET-19
        +1
        April 19 2014
        Kutipan saka VengefulRat
        Padha kudu rampung ala. Iki Yusov "kabeneran pungkasan" wis hardened. Kabeh sing teka saka Rusia, mesthi, ala, lan kabeh sing teka saka "mitra" Kulon minangka mercusuar bebener lan demokrasi. Demokrasi sing mripate ditutup lan cangkeme mbukak banget.

        Iku kabeh SHEMOKRASI!
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +7
        April 19 2014
        Putin, kaya aku, ngerti carane nggunakake cangkeme mungsuh kanthi bener. Kanggo kesenengan. basa
    2. +9
      April 19 2014
      Kutipan: Samaria
      Bl ... Dheweke dhewe nggawe inspeksi, dheweke ora gelem lan nuduh kita ...
      Amerika wis rampung banget ...

      Lan dheweke dhewe ngganggu kerjasama ing NATO, dheweke dhewe ngetrapake sanksi, dheweke kuwatir
      kerjasama militèr antarane Rusia lan Amerika Serikat luwih elek tinimbang rong dekade kepungkur.
      , dheweke dhewe nggawe crita medeni babagan ancaman sing nggegirisi kanggo Europops, dheweke dhewe wedi ...
      1. 0
        April 19 2014
        Ya, lan moncong dhewe ana ing bulu, utawa ing wol.
      2. 0
        April 19 2014
        Ya, lan moncong dhewe ana ing bulu, utawa ing wol.
      3. +1
        April 19 2014
        Lan dheweke dhewe ngganggu kerjasama ing NATO, dheweke dhewe ngetrapake sanksi, dheweke kuwatir
        prakara ing babagan kerjasama militèr antarane Rusia lan Amerika Serikat luwih elek tinimbang rong dekade kepungkur.

        Lan saiki Putin wedi amarga kasunyatan manawa tabungan pribadine bakal dicopot saka dheweke:
        Amerika Serikat "siap nyerang rejeki pribadi Presiden Rusia Vladimir Putin," miturut koran Inggris The Times. Kemungkinan sanksi anyar marang eselon paling dhuwur saka kekuwatan Rusia ing rembugan ing Jenewa diumumake dening kepala Departemen Luar Negeri AS, John Kerry. Memorandum babagan pemukiman ing Ukraina wétan diadopsi ing rembugan papat partai, lan panguwasa ing Kyiv nglaporake babagan wiwitan implementasine. Ing acara saka risak ing persetujuan lan kamungkinan imposition saka sanksi ing kasus iki, dhuwit Putin bakal sought dening specialists sing urusan karo Financing saka al-Qaeda, koran Inggris claims. Dina sadurunge, ana laporan ing pers yen Rusia ora sengaja nolak penerbangan inspeksi Amerika Serikat ing wilayah kasebut miturut Open Skies Treaty, sing ana gandhengane karo penguatan grup kasebut ing tapel wates karo Ukraina.
  4. +5
    April 19 2014
    Yen lagi nyiapake (cedhak tapel wates!) Dheweke mesthi ora bakal nglarang penerbangan kasebut! Nanging, PDB mutusake kanggo medeni Amerika Serikat, utawa nutupi liyane!
  5. + 41
    April 19 2014
    Apa gunane nindakake inspeksi kasebut yen anggota NATO isih nyalahake kabeh fakta kanggo kepentingane dhewe. Sawise wolung inspeksi sadurunge, dicathet yen ora ana akumulasi lilin RF ing tapel wates. Nanging, kabeh politisi Barat, minangka siji, muttered tembung sinau: "Mbusak pasukan saka tapel wates." Apa edan utawa paranoia?
    1. +7
      April 19 2014
      Kutipan saka: pvv113
      Apa edan utawa paranoia?


      Nyatane, rasa ora percaya iki ngandhani sikap marang Ukraina lan wargane.
      Ing panemune, wong Ukrainia ora bisa nindakake apa-apa, tanpa kontrol eksternal ... lan amarga ana gerakan ing SE, lan ora ana, mula dheweke dadi Rusia.
    2. GARNET-19
      +5
      April 19 2014
      Kutipan saka: pvv113
      Apa gunane nindakake inspeksi kasebut yen anggota NATO isih nyalahake kabeh fakta kanggo kepentingane dhewe. Sawise wolung inspeksi sadurunge, dicathet yen ora ana akumulasi lilin RF ing tapel wates. Nanging, kabeh politisi Barat, minangka siji, muttered tembung sinau: "Mbusak pasukan saka tapel wates." Apa edan utawa paranoia?

      >
    3. Komentar wis dibusak.
  6. + 18
    April 19 2014
    Nehru wong-wong mau kabeh wektu kanggo mutusake masalah kabeh ing dikarepake. Euforia karo Crimea ora pantes, ing hubungane karo Tenggara (sing ora kudu kalah ing ANY EVENT), perang isih ana ing ngarep. Lan sampeyan kudu tumindak kanthi mantep lan mantep. Iki minangka wates kita. iki lingkungan pengaruh kita!
  7. + 24
    April 19 2014
    Penerbangan inspeksi Amerika ing wilayah Federasi Rusia, sing dijadwalake tanggal 14-16 April, miturut Perjanjian Open Skies sing ditandatangani ing taun 1992, dibatalake.

    Iki wektu kanggo mbatesi kabeh kerjasama karo NATO. Kalebu transit kanggo Afghanistan. Ora ana alesan kanggo nyenengi pinter-bokong. Kita ngomong babagan sanksi sing angel - rasakake dhewe gedhene.
    http://afghanistan.ru/doc/73458.html
    Pasukan NATO ngetung kerjasama terus karo Rusia ing Afghanistan, sanajan penundaan kerjasama praktis karo Federasi Rusia, ujare kepala Aliansi Atlantik Utara, Anders Fogh Rasmussen.

    Aku tansah kaget karo sifat apik lan keterbukaan Rusia ing hubungan karo mungsuh potensial.
    .
  8. +8
    April 19 2014
    Mriksa Somalia gentlemen partners.
  9. +6
    April 19 2014
    Aku ndeleng makna larangan kasebut ing ngisor iki: Ukraina duwe sistem pertahanan udara buatan Soviet. Yen, ing cedhak tapel wates utawa ing wilayah kita, kompleks iki (S-200?) dibombardir karo rudal, pesawat inspektur bau bakal ana ing saindenging jagad. perang informasi, wulu wong nang.
    1. Alexey 1977
      +5
      April 19 2014
      Quote: Morgan
      Aku ndeleng makna larangan kasebut ing ngisor iki: Ukraina duwe sistem pertahanan udara buatan Soviet. Yen, ing cedhak tapel wates utawa ing wilayah kita, kompleks iki (S-200?) dibombardir karo rudal, pesawat inspektur bau bakal ana ing saindenging jagad. perang informasi, wulu wong nang.

      ATO, Hurley ... Sapa maneh sing bisa mabur ing cedhak tapel wates Federasi Rusia lan Ukraina?
      Mung, aku moncong Nazi, sampeyan dikutuk. Bajingan diprovokasi! Kajaba iku, padha brazenly nutupi piyambak karo negara pangenalan saka Amerika Serikat. Kaya-kaya pesawat AS bisa mabur ing ruang Putinoid!
      Padha njupuk kita kanggo wong bodho!
      Apa kita weruh wong-wong mau? Lan yen sampeyan uga menehi kita Patriot ...
      PS Automoderation kobong. ))) Nanging malah luwih adhem.
    2. +5
      April 19 2014
      Ya, ora, nganti 14 April dheweke mabur saben minggu - ana 7 pemeriksaan. Lan siji iki dilarang.
  10. +7
    April 19 2014
    Kayane aku bakal nglilani dheweke mabur utawa ora nglilani dheweke nyanyi lagu lan nyanyi, iku beda, lan kita ngerti, mula dheweke menehi penerbangan siji ing wilayah kita, NATO pindhah menyang wates kita, yaiku apa sing kudu dirembug lan iki minangka alesan sing luwih gedhe kanggo diskusi!
  11. + 15
    April 19 2014
    Putin klasik TROLLING Amerika lan hangers-on! Wis trolling kanggo sasi saiki! Wong-wong Amerika bakal nesu banget yen terus melu masturbasi politik iki.
    1. IGS
      +3
      April 19 2014
      ++++ Dibusak saka ilat.
      Nanging, ora kelakon amarga larangan Rusia
      Trolling 80 level. ngguyu
      Terusake tumindake Shoigu kanggo kucing. Pinter, wani lan sopan.
      1. +8
        April 19 2014
        Terusake tumindake Shoigu kanggo kucing. Pinter, wani lan sopan.
        Apa sampeyan ngomong babagan iki? ngguyu
  12. +3
    April 19 2014
    Ayo padha aran sethitik ngrugekke.
  13. +3
    April 19 2014
    Ayo padha nonton saka ISS, aja ngatur penerbangan!
    1. Andrey99
      +3
      April 19 2014
      supaya kita bisa njupuk wong-wong mau ana maneh (μs) padha dhewe ora bisa, lan ora ana apa-apa
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +5
      April 19 2014
      liwat teropong liwat porthole! keprungu
  14. + 10
    April 19 2014
    Bener dibatalake. Dheweke dhewe ujar manawa dheweke beku hubungan militer-ekonomi karo RUSIA. ombenan
  15. +1
    April 19 2014
    Ya, kok ora diijini, ayo padha mabur, nanging mung sethithik.
    Roket acak bakal mandheg penasaran ngguyu
  16. +4
    April 19 2014
    Intelijen Kyiv secara harfiah ora weruh apa-apa ing njaba watese, mula ora kaget yen Rusia ora pengin menehi Washington lan Kyiv kasempatan kanggo ngerti ...

    Sial, umume arrogant, nindakake penerbangan pengintaian lan ngomong babagan iki.
    Ayo padha nandhang sangsara. Sanajan Federasi Rusia ora nindakake apa-apa, telapak tangan Yankos bakal kringet.
    Lan aku uga pengin nindakake sawetara overflight saka kapal Su-24 NATO, sing kudu dipikirake ing akhir minggu.
    .
    1. 0
      April 19 2014
      Lan aku uga pengin nindakake sawetara overflight saka kapal Su-24 NATO, sing kudu dipikirake ing akhir minggu.
      Utamane amarga dheweke bakal bali! Saiki mbokmenawa "kebon" bakal lunga! wassat
      Pangrusak Angkatan Laut AS Donald Cook, dilengkapi sistem pertahanan rudal Aegis lan rudal jelajah Tomahawk, nindakake latihan ing Segara Ireng karo armada Romania, laporan TSN.ua.
      Miturut publikasi kasebut, kapal perang kasebut melu latihan maneuvers ing perairan teritorial Romania lan mlebu ing perairan internasional Segara Ireng.
  17. +5
    April 19 2014
    Apa sampeyan wis nganggo celana?
    1. +1
      April 19 2014
      Ya, dheweke ngetrapake negara kasebut ngguyu
  18. +6
    April 19 2014
    "Penerbangan inspeksi dijadwalake tanggal 14 April, nanging ora kelakon amarga larangan Rusia"

    Ya, dheweke bubar nggawe akeh penerbangan kasebut, mula dheweke mblokir kabeh standar sajrone 5 taun luwih dhisik, lan nalika dikandhani manawa wektu lan pakurmatan ngerti, dheweke maneh mlayu ngganti celana.
  19. ALEXIS
    + 21
    April 19 2014
    Ora ana sing ngomong
    1. + 11
      April 19 2014
      Apa pancen bener babagan pangatusan lan "masak" kita? Apa ana link? Nek bener yo bahagia cah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))
      1. +2
        April 19 2014
        Akeh elektronik militer kanggo angkatan bersenjata Federasi Rusia digawe ing Ukraina. Lan, ora kaya Rusia, mesthine tetep anyar. Sawise kabeh, dheweke ora duwe airbag ing bentuk minyak lan gas. Saiki Kulon pengin nutup kabeh industri Ukraina koloni ngirim ora duwe kasempatan slightest saka kawilujengan .Iki alesan liyane, utawa rodo alesan kanggo cepet nindakake operasi padha karo Crimean siji liyane bab, ahli ngomong: ana mung 2 yuta wong ing Crimea lan 40 ing Ukraina. Apa kita ngerti?
  20. +3
    April 19 2014
    Aja mabur liwat kita, ayo padha mriksa awake dhewe! :))))
  21. +2
    April 19 2014
    Inggih, padha nindakake dolan iki kanggo wong-wong mau, lan tangi, bisa uga isih bisa kadhaptar ing langit liwat Rusia, iku wektu kanggo nuduhake sing master saka langit, ana prakara apa. Iku nyenengake kanggo nggodha Amerika ing umum, sampeyan nolak wong-wong mau lan wiwit hiss, padha uncalan kabeh pasukan bodho ing, nganggep padha disambi saka prakara penting kaya 2 driji ing aspal, padha uga disandangi lan Crimea overslept. ngguyu
  22. +5
    April 19 2014
    Kanggo ngidini "mitra" menyang wilayahe, supaya sawise "mitra" bakal ngapusi babagan "konsentrasi pasukan Rusia" lan "persiapan agresif" sing dideleng.
    Ayo padha teka karo crita medeni dhewe saka langit-langit. Siji bab, dheweke bakal nglatih fantasi.
  23. Alexey 1977
    + 22
    April 19 2014
    "Rusia nyiapake sawetara tumindak ing wilayah Ukraina, lan dheweke ora pengin kita ngerti babagan iki," ujare pejabat Amerika sing ora dijenengi dikutip dening The Washington Times.
    -Ukraina...Ukraina...Endi dheweke arep lunga saka kita, Ukraina iki...
    thoughtfully dihukum Vladimir Vladimirovich, shading Alaska karo potlot abang.
    1. 0
      April 19 2014
      KELAS!!! WAE.... :))))))))))))))))))))))))))
  24. warhead-5
    +9
    April 19 2014
    A ngidoni apik ing arah USA! Aku seneng))
  25. grenz
    +8
    April 19 2014
    Ing taun 90-an, pesawat saka Jerman kanthi bantuan kamanungsan ndharat ing lapangan udara Kuba. Nanging minangka pejabat counterintelligence nyariosaken, kabeh kru padha Amerika lan saben wektu anyar.
    Yagene kabeh mau rampung?
    Pilot kasebut nyatakake yen siji bakal ngliwati rute ing simulator, sing liyane bakal mabur lan mabur.
    Banjur panguwasa ngidini, nanging saiki praktik iki wis kesel sinis.
    Punika bummer.
    Iki pendapatku - aku ora mekso.
  26. + 11
    April 19 2014
    Napa dheweke butuh penerbangan iki? Priksa manawa ora ana akeh pasukan ing tapel wates? Dheweke ora kasengsem, dheweke isih bakal bengok-bengok babagan konsentrasi. Dadi ngirit minyak tanah.
    Intelligence ora dibutuhake kanggo perang informasi, sampeyan kudu nggawa cangkang menyang bedhil telek ing wektu. Untunge, "wartawan" wis cukup.
    Lan yen Presiden kita mutusake, mula dheweke bakal ngerti babagan iki minangka fait accompli. Intelligence ora bakal mbantu - ana conto sing ora kaetung.
    1. + 21
      April 19 2014
      Quote: Petugas cadangan
      Napa dheweke butuh penerbangan iki? Priksa manawa ora ana akeh pasukan ing tapel wates?


      Lan kita ora ndhelikake apa-apa! lol

  27. +3
    April 19 2014
    Yo, ya, yen perlu ngalahake gopnik, lan ora perlu nglumpukake pasukan. Piye wae, euromasturbators iki wis wiwit bingung ing omong kosong. Sawetara jinis "paket langkah" diadopsi - apa iki batalyon pedril tempur sing ditransfer menyang negara Baltik, utawa apa?
  28. +4
    April 19 2014
    Aku ora setuju karo kesimpulan saka "mitra" kita ing lapangan iki, nanging aku seneng cara mikir.
    Intine prasaja. Para pihak sing dikontrak terikat karo perjanjian kasebut. Yen salah sijine ora netepi, sing liyane duwe hak ...

    Tuan-tuan "mitra", sampeyan ora nglilani wakil kita menyang markas NATO, sampeyan ora kalebu saka G8, sampeyan mblokir ing PACE lan OSCE. Ndhuwurake masalah pengecualian saka PBB lan pikirake apa sing kudu ditindakake sabanjure karo vassal internasional.

    Dheweke ngomong ngono kita ora rencana ngirim pasukan, supaya kita ora bakal, nanging yen kita ngomong sing sampeyan ora bakal partner, banjur sampeyan ora bakal wong bodho .
  29. +4
    April 19 2014
    Kadhaftar ing langit kita. Kepala bolt ing kerah!

    Apa sing disebut perjanjian langit terbuka digunakake dening Amerika Serikat kanggo pengintaian wilayah Rusia lan Belarus.

    Sesuai karo data sing diterbitake, kuota penerbangan observasi ing Rusia lan Belarus yaiku 42 penerbangan saben taun. Kuota sing padha ana kanggo penerbangan ing Amerika Serikat.

    Perjanjian Open Skies nglayani intelijen AS

    Miturut asil taun 2012, 37 penerbangan observasi ditindakake ing wilayah Rusia, 2 penerbangan ing Jerman, lan 3 penerbangan ing Inggris. Banjur pratelan Open Skies Treaty mung digunakake kanggo nindakake aktivitas intelijen tambahan ing hubungane karo angkatan bersenjata Rusia lan Belarusia.

    Kanggo kuota kanggo penerbangan pengamat Rusia liwat Amerika Serikat, lan Amerika liwat Rusia, ana uga pitakonan babagan carane bener dileksanakake. Dadi pesawat Amerika mabur liwat Rusia nalika mbutuhake, lan pesawat Rusia nalika diijini. Akibaté, asring kedadeyan yen ing wektu tartamtu kapadhetan penerbangan Amerika ing Rusia luwih dhuwur tinimbang penerbangan Rusia ing Amerika Serikat.

    Program Open Skies dikembangake dening para ahli militer Amerika ing taun 50-an kanggo narik USSR dadi "kerjasama" kanggo nggedhekake zona kontrol liwat musuh strategis. Ing taun 1955, Presiden AS Eisenhower ngusulake program iki kanggo Khrushchev, nanging pihak Soviet, sing ngerti yen ana "kerjasama" kasebut, ora gelem.

    Sawise runtuh Uni Soviet, diowahi kanggo nyukupi kabutuhan modern Amerika Serikat, program Open Skies diusulake menyang negara-negara - bekas republik USSR. Sukses AS paling anyar yaiku ratifikasi perjanjian iki dening Rusia ing 2011.
  30. + 26
    April 19 2014
    Ing langit kita ana wong sing bisa mabur. Lan padha ora ngapusi!
    1. +3
      April 19 2014
      Ya, The White Swan minangka jawaban kanggo Chamberlain.
  31. + 14
    April 19 2014
    Watesan wis tekan, nyedhot ati! ngguyu Ganti popok ngguyu Lan voosche iku wektu kanggo sampeyan nyerah wong bodho. Lan sampeyan ngapusi, sampeyan ndeleng siji lan ngomong liyane, nganti strabismus didandani, mriksa jamban ing Afrika kanggo E. coli ngguyu
  32. +7
    April 19 2014
    Iku ngrasa kaya kita dealing with downs. Nang endi wae wong-wong bodho banget bebarengan.. Kudune padha dianggep kaya karo kita, jebul cara-carane iki sukses nggumunake marang dheweke ...
  33. +4
    April 19 2014
    Yagene kita wajib nglaporake marang sapa wae babagan gerakane pasukan kita ing wilayah kita dhewe? Bisa mabur liwat AS? Priksa.
    1. +2
      April 19 2014
      Dadi ayo mabur!
    2. 0
      April 19 2014
      Dadi ayo mabur!
  34. MTenisov
    +6
    April 19 2014
    Pakar angkatan laut Christopher Harmer saka Institut Studi Perang uga nemokake pembatalan penerbangan kasebut ora biasa. Dheweke mratelakake panemune yen pembatalan pemeriksaan kasebut minangka bukti yen kahanan ing bidang kerjasama militer antarane Rusia lan Amerika Serikat luwih elek tinimbang rong dekade kepungkur.
    Ahrinet! Kapten jelas. Dheweke dhewe nundha kerjasama militer karo Rusia, lan saiki "katon ora biasa" kanggo dheweke yen kita uga nundha.
  35. tukang kapal100
    +7
    April 19 2014
    CUKUP!!! ORA NGERTI SOPAN... ORA LUKAS BUDAYA.
  36. Joyly Roger
    +4
    April 19 2014
    Kasebar ing kene, sampeyan ngerti nglirik
  37. +2
    April 19 2014
    Quote: fly fishing
    A roket acak bakal mungkasi penasaran ngguyu

    Ora sengaja dibebasake saka sistem pertahanan udara S-200 Ukraina, kanthi urutan wong sing "sopan". Miturut cara, pengadilan banjur mbuktekake yen Ukraina ora ana hubungane karo matine pesawat Israel. Sampeyan kudu bodho kanggo mbingungake titik karo titik greasy ing PPI, lan njupuk kanggo ngiringan, kabeh iku manual ana lan ana bisa ora recapture saka target dening rudal. jebule ana sing pecah..
    1. 0
      April 19 2014
      Kutipan: Barracuda
      Sampeyan kudu bodho kanggo mbingungake titik kanthi titik berminyak ing IKO, lan njupuk kanggo ngiringan, kabeh ana manual lan ora ana target sing bisa direbut maneh kanthi rudal.

      Apa sing kedadeyan miturut sampeyan?
  38. + 19
    April 19 2014
    Apa hubungane keamanan nasional ing sisih liya bal lan Rusia. Yen sampeyan pengin muter luwih akeh, ayo "Angsa Putih" mabur liwat sampeyan. Apa sampeyan wis pindhah menyang kono? Utawa "satelit ruang angkasa" sampeyan ora cukup? Bayar, tuan-tuan, kita bakal menehi kanca-kanca, kayane ora cukup. Ing sawetoro wektu, berkembang luwih njijiki, Nanging.

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/926/bsyx641.jpg
  39. Tanechka-pinter
    +7
    April 19 2014
    Nolak - supaya iku perlu. Lan wektune wong Amerika wis biasa, lan wong Maidan wis ngerti yen kurang ngerti, luwih becik turu.
    1. +1
      April 19 2014
      Quote: Tanechka-pinter
      Lan wektune wong Amerika wis biasa, lan wong Maidan wis ngerti yen kurang ngerti, luwih becik turu.
      Cah wadon sing apik!!!
    2. Komentar wis dibusak.
  40. Ork-78
    +6
    April 19 2014
    V.V.P. apa apa, lan .uy ing wong!
  41. +2
    April 19 2014
    Kutipan saka: nika407
    Kutipan: Samaria
    Bl ... Dheweke dhewe nggawe inspeksi, dheweke ora gelem lan nuduh kita ...
    Amerika wis rampung banget ...

    Lan dheweke dhewe ngganggu kerjasama ing NATO, dheweke dhewe ngetrapake sanksi, dheweke kuwatir
    kerjasama militèr antarane Rusia lan Amerika Serikat luwih elek tinimbang rong dekade kepungkur.
    , dheweke dhewe nggawe crita medeni babagan ancaman sing nggegirisi kanggo Europops, dheweke dhewe wedi ...

    Onanis umume.)
  42. +3
    April 19 2014
    Kanggo penolakan, perlu masang lampin, perlu kanggo nglindhungi planet saka bolongan ozon ...
  43. +5
    April 19 2014
    kepiye carane? lan histeria ing saindenging jagad babagan foto satelit saka akumulasi pasukan ing tapel wates?
    lan saiki padha ora ngerti apa-apa?
  44. Igor Gor
    +4
    April 19 2014
    Lan apa sing dikarepake, copot lan lebokake kanthi ngeklik driji) Nanging jancok sampeyan Euro-American, aja nuduhake sampeyan sepira, sampeyan sijine telek ing tutuk lan wiwit muntahake) klik Bandera-fasis. Kyiv karo henchmen Euro-American sing ... PS: clique iki karo henchmen sing isih njagong ing dermaga utawa ing Nuremberg Trials anyar, utawa minangka Vladimir Volfovich ngandika ing pengadilan militer Rostov-on-Don :)
  45. +2
    April 19 2014
    Yagene padha mbukak cangkeme, siji kamulyan, kita dielingake yen kita ora bakal ngidini inspeksi kanggo nanggepi sanksi, ketoke, memori wis kalah. Lan prau sing padha dikirim menyang gisik kita, karo siji salvo saka Onyxes gisik, kita bakal ngirim menyang ngisor Baltik kanggo nggoleki crabs.
  46. +2
    April 19 2014
    Wangsulan normal, bisa diterangake yen goroh kasebut minangka ilang kabeh kapercayan marang dheweke. Dheweke bakal nggawe pertunjukan ing tapel wates kita lan nggawe provokasi - bisa rake.
  47. +1
    April 19 2014
    Quote: Raksasa Pikiran
    ngirim menyang ngisor Baltik kanggo nggoleki crabs.

    jawaban

    Ana kepiting mung kanthi sumpah setya marang Rusia! Sajrone Perang Krimea, sanajan ana bedo sauntara, Inggris ing Baltik raked pil lan ora nglangi cedhak St Petersburg ..
  48. 0
    April 19 2014
    Kutipan: Wanderer H7
    Ya, ora, nganti 14 April dheweke mabur saben minggu - ana 7 pemeriksaan. Lan siji iki dilarang.


    Pemriksaan iku bebarengan - lan kita mriksa, lan padha. Yen dheweke kudu mriksa luwih akeh tinimbang kita, iku masalahe. Lan sheriff India - Putin - ora peduli karo masalah. Iki minangka makna utama penolakan. Dadi, mesthine, kabeh bisa dideleng saka satelit - kita kabeh ndeleng gambar Google utawa Yandex, mung awan lan cuaca sing ala sing ngganggu satelit.
  49. Verdent
    +2
    April 19 2014
    Kita bakal ngatur sanksi kanggo sampeyan, tanpa blackjack lan sundel, wiwit saiki mung serius. Nindakake pemeriksaan ing omah, ana sing kudu dipriksa.
  50. +3
    April 19 2014
    ..iku perlu kanggo wong-wong mau kanggo "Sushka", sing Cook wedi, kanggo numpak karo breeze liwat tapel wates; trus lanjut masak..

    ..uga nyaranake umum stigmatisasi pimpinan Nata, sing mbujuk PDB kanggo ngobrol pribadi lan kanthi tenang direkam ing dictaphone ..; banjur ditiru ... Kanggo iki, ing kanak-kanak, kita ngalahake tanpa mercilessly ing dalan .. (lan wong tuwaku ditambahake ing omah).
    Ayo petugas biasa lan sersan sing ana ing kana ngerti sapa sing bakal dikirim menyang gilingan daging ...
  51. +4
    April 19 2014
    Alesan kanggo mbatalake inspeksi kasebut diduga konsentrasi pasukan Rusia ing cedhak tapel wates karo Ukraina
    Sho, maneh! Kabeh mangsa lan setengah musim semi, Rusia konsentrasi, konsentrasi lan ora konsentrasi sawetara "pasukan" hantu ing tapel wates. ngguyu Ya, mung liwat alas, karo "inspektur" sampeyan, iki dudu kaping 92 lan kekuwatan ora mendem karo kulawargane!
    1. +1
      April 19 2014
      Kutipan saka Ulairy
      konsentrasi, konsentrasi lan ora konsentrasi

      Sialan aku meh maca ngguyu apik
  52. +1
    April 19 2014
    Miturut cara, ing Ukraina, ing Boryspil, pesawat pengintaian ana ing pangkalan AN. "Clear Sky" - padha mabur ing saindhenging Eropah, godfather nuduhake gambar saka villains, malah duwe "lambang" dhewe saka unit.
  53. +4
    April 19 2014
    Kutipan: Barracuda
    Sengaja dibebasake saka sistem pertahanan udara S-200 Ukrainia, dipesen dening wong sing "sopan". Miturut cara, pengadilan banjur mbuktekake yen Ukraina ora ana hubungane karo matine pesawat Israel. Sampeyan kudu bodho kanggo mbingungake titik karo titik greasy ing ICO lan njupuk kanggo ngiringan, kabeh wis rampung kanthi manual lan ana bisa ora re-capture saka target dening rudal.


    Pengadilan kasebut Ukrainia lan duwe tujuan siji - kanggo nyegah pambayaran ganti rugi. Kuchma langsung mundur nalika Amerika Serikat nampilake gambar satelit proses kasebut. Dene kasunyatane yen ora bisa direbut maneh, iki ora bener. Apa sing kedadeyan yaiku unprofessionalisme militer Ukrainia. Bener, aku ngadili saka sudut pandangku minangka "jaket", nanging dilatih luwih saka 20 taun kepungkur persis minangka insinyur sistem pertahanan udara S-200.
    Lan "wong sopan" katon mengko.
    1. Komentar wis dibusak.
  54. +2
    April 19 2014
    Kutipan saka andj61
    Dene kasunyatane yen ora bisa direbut maneh, iki ora bener. Apa sing kedadeyan yaiku unprofessionalisme militer Ukrainia.

    Aku setuju karo Guild Gas, nanging ing wektu iku isih ana tengkorak ing tentara. Roket dikontrol dening stasiun lemah, lan operator ndeleng kabeh, roket manut radar ing lemah, lan ora bisa mabur ing ngendi wae. Nanging apa bedane - Halo rekan kerja!
  55. +1
    April 19 2014
    Penolakan penerbangan inspeksi ing wilayah Rusia wedi karo ahli militer AS

    nef.ig kanggo wisuh lantai am
  56. + 11
    April 19 2014
    Kita wis cukup ngrokok langit
    1. 0
      April 19 2014
      Inggih, kita kudu njlentrehake manawa akeh wong sing ora bakal klakson menyang cesspool))
  57. +4
    April 19 2014
    penerbangan dilarang amarga trowongan lemah lagi digali ing sisih Rusia nganti tekan Kiev, sampeyan kudu nyamarake peralatan kasebut, yen ora, mungsuh bakal mateni sampeyan saka udara. ngguyu
  58. +2
    April 19 2014
    Kenapa paus minke histeris? Dheweke ngetrapake sanksi marang kita, kayane ...
  59. +2
    April 19 2014
    Kutipan saka grenz
    Ing taun 90-an, pesawat saka Jerman kanthi bantuan kamanungsan ndharat ing lapangan udara Kuba. Nanging minangka pejabat counterintelligence nyariosaken, kabeh kru padha Amerika lan saben wektu anyar.
    Yagene kabeh mau rampung?
    Pilot kasebut nyatakake yen siji bakal ngliwati rute ing simulator, sing liyane bakal mabur lan mabur.
    Banjur panguwasa ngidini, nanging saiki praktik iki wis kesel sinis.
    Punika bummer.
    Iki pendapatku - aku ora mekso.

    Yen. Lan X apa sing ditindakake dening pejabat intelijen Amerika sing relatif anyar ndharat ing Chita, uga miturut program sing diluncurake, mung entek minyak tanah. Transbaikalia wis ambruk ing pengawasan Eropah, lan padha kicked metu tanpa swara utawa keplok, cowboys mbayar dhuwit lan f..n..manggon ing omah.
  60. AnakKuburanKuda
    +1
    April 19 2014
    Nonton liwat satelit.
  61. Federal
    +4
    April 19 2014
    Woodpecker jenis apa malah teka karo idea saka pesawat mungsuh mabur liwat wilayah kita? Ayo ngidini kapal selam NATO kanggo lelayaran ing Segara Azov, apa yen ana luwih saka 6 nelayan bebarengan, lan trolling ...
    Ngirim kabeh wong menyang neraka ... lan ing salawas-lawase. Ora perlu ngrusak udhara ing Ibu Rusia.
  62. 0
    April 19 2014
    Penerbangan kasebut dibatalake amarga panyuwunan warga sing kesel ngawasi urip pribadi ing wilayah perbatasan.
  63. +1
    April 19 2014
    Nanging gambar satelit ora ana maneh ing mode utawa liya, yen koridor udhara ditutup, mula ana alesan manawa 9 Mei bakal teka lan akeh sing wis siyap kanggo parade. Yen ora, "mitra Kulon" kita bakal weruh latihan lan uga mulai panik.
    1. +1
      April 19 2014
      Nanging, 9 Mei bakal teka lan akeh sing wis nyiapake parade. Yen ora, "mitra Kulon" kita bakal weruh latihan lan uga mulai panik.

      Ya, kita bisa nindakake kaya ing jaman biyen: saka Red Square - lan menyang perang !!!
  64. 0
    April 19 2014
    Kutipan saka mad
    Ana "langit mbukak", dadi ditutup.

    Bumi tansah katon saka angkasa. Pi....kabeh iki neng kene. Amerika ngawasi kabeh obahe pasukan awan lan wengi. Mung ing mega kandhel iki angel. Lan angel banget kanggo nyamar tentara.
  65. 0
    April 19 2014
    Umumé, dheweke dadi edan lan ngapusi: diidini nggawe penerbangan kasebut, ora weruh konsentrasi personel militer, nalika ujar manawa Rusia uga nyamarake lan ana akeh pasukan ing tapel wates (a jinis anyar saka pasukan "ora katon") ... Dadi apa neraka kudu padha mabur lan njupuk gambar Unit kita, padha ora kanca kita.
  66. +1
    April 19 2014
    Ora, mung duplikat iki wis nggegirisi: EU lan Kulon lan NATO. Wiwitane padha nyuwek kabeh persetujuan sing bisa ditindakake nalika ngenalake sanksi, lan saiki NGERTIsing Rusia bakal ngirim wong-wong mau lunga sampeyan ndeleng, padha bungah.
    Siji croaks: ...... US Departemen Pertahanan pejabat Philip Karber, sing pracaya sing tujuan mbatalake inspeksi kanggo matesi koleksi Intelligence bab akumulasi pasukan Rusia ing tapel wates Rusia-Ukraina.
    Apa jenis bodho bakal brazenly musataken pasukan ing tapel wates yen arep nggunakake pasukan?Ya, sampeyan mung gumun karo kabodhoan utawa naif saka wong bodho saka Amerika Serikat iki. Saiki ana penerbangan lan ora perlu konsentrasi pasukan ing tapel wates.
    Nanging ora, saben pamrentah Amerika ngelingake babagan apa wae, supaya para pimpinan ngelingake presidene.
    1. 0
      April 19 2014
      Apa sampeyan ndeleng Obama akhir-akhir iki? Wong lanang wiwit kanthi cepet dadi abu-abu lan visual umur sepuluh taun. Malah misale jek yen dheweke krungu tembung Putin, dheweke wiwit gumeter))
  67. 0
    April 19 2014
    "Kecerdasan Kiev" secara harfiah ora weruh apa-apa sing ngluwihi watese,

    Ayo, omong kosong! Mung yen dheweke, bali ing Amerika, ora krungu pernyataan saka pejabat Ukraina lan tokoh politik saka macem-macem pangkat ing pers. Wong-wong mau terus-terusan nyumurupi tambah akehe wadyabala Rusia. Dheweke secara harfiah ngerti babagan rencana Putin sanajan sadurunge dheweke teka. Kajaba iku, rencana kasebut bola-bali digagalake. Dadi muspra iku mau.
  68. 0
    April 19 2014
    Kutipan saka mad
    Ana "langit mbukak", dadi ditutup.
    Amerika bener-bener menehi saran supaya kabeh Poplar kudu diubengi ing negaraku kanthi nomer ing atap. Aku ora ngelingi persis sapa, nanging padha dikandhani kaya mangkene: Ayo kapal selam nuklir sampeyan ngambang (ora berlayar) ing permukaan kabeh segara lan segara kanthi nomer dhewe. Amerika meneng sawise iku.
  69. +2
    April 19 2014
    Ya, iki wektu kanggo njaluk perlindungan PBB saka Ukraina. Dheweke njaluk senjata nuklir, nyekel wong ing tapel wates, ngliwati kanthong, nglumpukake kanggo tentara. Padha ndhudhuk bolongan ing ngendi bocah bisa tiba. Dheweke arep njeblug pipa gas menyang Eropa. Piye kok iso? Ngendi manungsa progresif nggoleki?
  70. +1
    April 19 2014
    "Prekara ing bidang kerjasama militer antarane Rusia lan Amerika Serikat luwih elek tinimbang sajrone rong dekade kepungkur."
    Kapten jelas, hello)) Aku mung ngerti yen NATO mbatesi kerjasama militer karo Rusia ing kerangka sanksi)
    1. + 13
      April 19 2014
      Iki warta apik tenan. Ing wayah sore aku bakal "wave" kanggo kesempatan iki. keprungu
  71. 0
    April 19 2014
    Iku nemu ing syaraf, saiki supaya padha wrinkle turnips, apa maneh kita? wassat
    1. +3
      April 19 2014
      Kutipan saka Magnum
      Iku nemu ing syaraf, saiki supaya padha wrinkle turnips, apa maneh kita? wassat


      Aku sing PDB wis akeh gagasan ... Padha tenan ngganggu everyone!

  72. +3
    April 19 2014
    Kepiye babagan penerbangan inspektur kita ing negara lan pangkalan NATO? Utawa iki game siji-goal? Nyatane, wektune kanggo nyalahake umume perjanjian Yeltsin. mandheg
  73. +4
    April 19 2014
    Blok NATO ora nggawe prasetya marang Rusia supaya ora ngupayakake kabijakan ekspansi ing Eropa Timur lan Tengah. Yen janji kasebut digawe, bakal ana keputusan resmi sing ditulis dening kabeh anggota NATO, ujare aliansi kasebut ing pratelan. Nanging, kabeh taun iki, Federasi Rusia kanthi jujur ​​ngembangake kerjasama karo aliansi ing wilayah kepentingan umum, nggawe upaya kanggo ngilangi warisan Perang Dingin. Cetha yen Rusia ora isin saka kerjasama, nawakake kanggo mbangun ing basis sing padha. Tumindak negara-negara NATO kanggo nyebarake unsur pertahanan rudal ing Eropa sing ngrusak stabilitas strategis, nyatane, nglanggar Undhang-undhang Pendiri Rusia-NATO.

    NATO mutusake kanggo nyuda kerjasama antarane Rusia lan NATO, ketoke Rusia ndhukung aspirasi kanthi ora gelem mabur liwat wilayah Rusia. Pangkalan anyar disebarake ing irung Rusia lan njaluk mundur pasukan saka tapel wates Ukrainia. Kemajuan iki (ekspansi NTO ing sisih wétan) wis kesel potensial lan mlayu menyang kapentingan Rusia.
  74. kula
    +1
    April 19 2014
    Langit kita, kita nindakake apa sing dikarepake: kita arep mbukak, kita arep nutup. Lan amarga introduksi sanksi, kita uga bisa nutup langit kanggo transit menyang Afghanistan. Amarga ora f**k!!!
  75. Lyoshka
    0
    April 19 2014
    gunners anti-pesawat kita kudu wis diijini kanggo laku ngguyu
  76. Kelevra
    +1
    April 19 2014
    Neraka karo penerbangan kasebut, kita ora mabur liwat wilayahe, mula ora ana gunane ngrusak langit kita!
  77. Aku sekelompok bisu
    0
    April 19 2014
    Apa dheweke mriksa utawa ora, retorika mesthi padha - "dheweke ana apa-apa."
  78. +1
    April 19 2014
    Mung nonton video ing YouTube babagan menteri pertahanan wanita ing Geyrop ngguyu Serdyukov ngaso. Nonton video "Napa NATO wedi karo Rusia. Iki super!!!
  79. +1
    April 19 2014
    Quote: TUNISIA
    Putin klasik TROLLING Amerika lan hangers-on! Wis trolling kanggo sasi saiki! Wong-wong Amerika bakal nesu banget yen terus melu masturbasi politik iki.

    Amerika - kanggo titik
    Aku kudu sijine ing kamus ngguyu
  80. +2
    April 19 2014
    lan supaya padha protes marang mendem sing mlebu. Wiwit iku, malah komposisi kimia saka atmosfer (ruang udara) wis diganti. Yen sampeyan ora seneng, supaya wong-wong mau nulis menyang Liga Reformasi Seksual (iki cedhak karo dheweke). Lan kita dhewe bakal nemtokake apa sing kudu ditindakake karo wilayah udara lan wilayah udara Ukraina.
  81. vel-ehlvira
    0
    April 19 2014
    Iku wektu dhuwur.
  82. +1
    April 19 2014
    Nonton video ing YouTube. TOP 20 pengkhianat Rusia. Malah runt Schatz muncul ana. Aku propose boikot lengkap bajingan iki!
  83. 0
    April 19 2014
    Aku mikir, sampeyan mabur miturut hukum sampeyan dhewe, cukup, saiki sampeyan bakal urip miturut hukum kita.
  84. IGS
    +4
    April 19 2014
    Inggih, trickers reged sethitik iki ... sasi kepungkur padha milih kabeh watesan pesawat, lan saiki lagi diputer ing. Para rawuh ingkang minulya, mangga waca utawi terjemahaken kanthi tliti: program punika dipunsebat “OPEN DOORS”, dudu “PASSAGE YARD”. Mangga ngormati watesan penerbangan sing sampeyan tandhani dhewe. Ngajeni awake dhewe, mungkin wong liya uga bakal ngormati sampeyan.
  85. +1
    April 19 2014
    Kutipan: Wanderer H7
    Apa pancen bener babagan pangatusan lan "masak" kita? Apa ana link? Nek bener yo bahagia cah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))

    Carane wong Aborigin mangan Cook - http://www.warandpeace.ru/ru/commentaries/view/89702/
  86. +1
    April 19 2014
    Apa kasur pancen bodho utawa mung pura-pura? Dheweke dhewe mandheg kerjasama ing kabeh babagan, lan saiki dheweke kaget. Inggih bodho! (tembung klasik)...
    1. +1
      April 19 2014
      Zadornov saiki gupuh - kabeh lelucon sing bisa ditindakake dening Barat lan junta saka papan sing dhuwur.
      Sampeyan bisa ngomong sepotong roti dijupuk saka dheweke))
  87. + 12
    April 19 2014
    - Apa rame ing dalan, Barrymore?
    - Iku parade gay, Pak.
    - Lan apa padha mbutuhake, Barrymore?
    - Katresnan padha jinis, Pak.
    - Apa ana sing nglarang?
    - Ora, Pak.
    Lha kok isih rame-rame?
    - P.i.d.o.r.a.s.y, Pak.
  88. +1
    April 19 2014
    Wedi, terus-terusan wedi yen ora ngerti carane ngurmati.
  89. +1
    April 19 2014
    Iki wektu kanggo mungkasi kabeh inspeksi iki; kanggo sisih kita, padha duwe efek ngelawan saka samesthine.
  90. +1
    April 19 2014
    Nanging apa sing dikarepake wong AS ??? Supaya kabeh ing langit kita diijini kanggo wong-wong mau??? Dheweke menehi sanksi, mbangun pasukan NATO, nanging ora bisa mangsuli ??? Ora, purun: kanggo neraka karo sampeyan, ora swarga kita!!!!!
  91. 0
    April 19 2014
    Kita nindakake perkara sing bener kanggo ngirim wong-wong sing seneng ndelok lan nguping penerbangan "gratis" ngliwati tanah Rusia. "Khibiny"! Yen sampeyan pengin ngukum Rusia kanthi sanksi, sampeyan bakal entuk apa sing dijaluk saka dhaptar!
  92. GRUN
    0
    April 19 2014
    Ayo dheweke mikir - ngira p.i.n.d.o.s.t.a.n migunani kanggo oligofrenia!
  93. +1
    April 19 2014
    Aku kepengin weruh apa jenis panik sing bakal muncul ing Eropa lan AS yen kita mung ngumumake mobilisasi parsial?
    Aku gelem nglampahi sawetara minggu ing boot camp mung kanggo ndeleng pasuryane))
  94. 0
    April 19 2014
    Napa mabur? Lan kanggo 20 taun kita wis mabur kanggo dangu, iku cukup.
  95. 0
    April 19 2014
    Kaya Amer, logam kethokan Rusia bakal mbongkar kapal dadi bagean, sawetara pesawat Amer bakal mabur kanggo mriksa lan kacilakan ing pinggiran.
  96. 0
    April 19 2014
    wis wayahe wedi....ora ana wektu kanggo crests kene
  97. +1
    April 19 2014
    NATO goyangake kabeh anggotane - kita nyuda kerjasama karo Rusia.
  98. +2
    April 19 2014
    Kutipan saka fif21
    Bantuan kamanungsan dikonsentrasi ing tapel wates - batalyon Vostok saka kutha Grozny. Program kasebut kalebu: tarian nasional, adat istiadat bangsa Timur, masakan Kaukasia ... jawaban sing sopan saka Kadyrov menyang Avakov. Ketemu tamu maydanuty! Nanging iki rahasia kamanungsan elek.
    Bener, lan wajib kanggo saben wong nonton tarian nasional, utamane putschists lan sayap tengen, uga nyoba masakan lan memuji yen ora, sampeyan bakal entuk kapak ing sirah! Delengen, yen padha ora ngajeni para sedulur saka Chechnya lan kita teka kanggo mulang wong-wong mau bab unggah-ungguh lan keramahan.
  99. nabi
    +3
    April 19 2014
    Aku ora peduli kanggo mentheleng ing tanah kita!
  100. luka095
    0
    April 19 2014
    Yagene padha kaget? Dheweke dhewe beku kerjasama militer. Inggih, sampeyan bakal entuk jawaban sing cukup.
    1. 0
      April 20 2014
      Ora ana kerjasama militer utawa apa sampeyan ngarani karusakan tentara lan kerjasama militer senjata nuklir? Nalika padha mbangun tentara lan senjata nuklir? Wong lanang, tangi!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"