Oligarki Ukrainia ujar manawa dheweke mbayar hadiah pertama kanggo "saboteur" sing kejiret.

174
Kepala administrasi negara regional Dnipropetrovsk, oligarki Igor Kolomoisky, nyatakake yen dheweke mbayar ganjaran sing dijanjekake pisanan - $ 10 kanggo "saboteur sing kejiret" sing dipasrahake menyang lembaga penegak hukum. Kolomoisky ngumumake iki ing kaca ing jaringan sosial.



"Transfer pisanan $ 10 (ing hryvnias ing tingkat dolar saiki) wis kelakon. Amarga kerahasiaan, informasi bakal dipikolehi saka pejabat penegak hukum. Mangga nyekel saboteurs, dudu "Muscovites", yaiku, ora kabeh wong Rusia berturut-turut," ujare Kolomoisky ing kaca ing jaringan sosial VKontakte.

Elinga yen sadurunge oligarki janji jumlah iki kanggo saben Rusian "saboteur" kejiret.

“Musim mburu wis resmi dibukak. Miturut agensi intelijen, luwih saka 1000 saboteur Rusia beroperasi ing Ukraina. Penghasilan ora ala, diobong, Pak, "tulis gubernur wilayah Dnepropetrovsk.

Sadurunge, gubernur oligarki Ukraina liyane uga nyumbang dhuwit kanggo "tujuan umum." Kepala wilayah Donetsk Serhiy Taruta dhawuh kanggo nggali parit ing tapel wates wilayah karo Rusia. Ing wektu sing padha, Taruta njamin yen dheweke nggunakake "dana dhewe" kanggo iki.

Kalih gubernur oligarki ditunjuk déning panguwasa Ukraina anyar sakcepete sawise kudeta Februari. Igor Kolomoisky minangka co-pemilik klompok multidisiplin Privat, kepala Dewan Yahudi Eropa. Sergey Taruta - Ketua Dewan Direksi ISD Corporation.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

174 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 40
    April 19 2014
    Mesthine dheweke nyekel dhewe, dheweke menehi penghargaan marang awake dhewe ngguyu
    1. + 44
      April 19 2014
      Aku heran kenapa dheweke isih urip?
      1. + 18
        April 19 2014
        Ora ana sing butuh omongan kaya ngono kajaba omongan sing padha. Pitakonan: kenapa Rusia ora nglarani dheweke ing omah?
        Senajan ing sisih liyane, padha uga wis strangling, nanging sopan!
        1. +4
          April 19 2014
          wis dawa wis strangled, kesed kanggo dig, nanging ana data kuwi ing jaringan.
          1. +4
            April 19 2014
            Produk Poroshenko wis diumumake non grata, saiki ora bisa tuku.
        2. +2
          April 19 2014
          Kutipan: Belarus
          Senajan ing sisih liyane, padha uga wis strangling, nanging sopan!

          Apa sampeyan ora krungu yen BIN-Bank tuku kabeh aset Privat, miturut gosip kasebut, iku dudu pengambilalihan sing ramah.
        3. +2
          April 19 2014
          Kutipan: Belarus
          kenapa Rusia ora jiwitake dheweke ing omah?


          Kanggo apa? Ora kaya kanca iki, Kremlin ngerti sejarah Mussolini - Kolomoisky uga bakal kenal. Kanthi wektu.
          1. 0
            April 20 2014
            ING GIBLINE, ora bakal katon seneng banget.
      2. + 16
        April 19 2014
        Aneh yen "review militer" umume menehi perhatian marang omong kosong kasebut. "Krisis genre" kedaden, chtol? Ana apa-apa kanggo "survei" karo hektar saka gosip karo banget ala "mambu"? CM. reaksi saka "umum" kanggo iki "mutiara" jurnalisme mangan.
        1. + 30
          April 19 2014
          hi
          Bapak-bapak, abad pinten ing pekarangan?
          Komunikasi karo Pind__sami nduwe pengaruh ala marang wong-wong sing kuwasa ing Ukraina.
          Mikir bab iku! HUNT kanggo kulit kepala wis diumumake ...
          WILD!!!
          Pitakonan sing sah muncul - apa ghoul sing ngumumake "nyenengake" umume duwe hak kanggo urip?
          1. + 21
            April 19 2014
            Kutipan: Apologet.Ru
            ghoul, sing announced kuwi "fun", ing umum, duwe hak kanggo urip?

            Iku YUDAS!!! ing Kawa Paskah Ortodoks kanggo ngumumake iki ... Lan minangka Yudas, supaya dheweke bakal diganjar! Cepet utawa mengko!
            1. +2
              April 19 2014
              Quote: Egoza
              Iku YUDAS!!!

              Dadi sawise kabeh Kolomonsky!
              1. +2
                April 19 2014
                Ora Kolomensky-KOLOMOISKY. Ing kene dheweke bakal ngumbah dheweke nganggo stake. Osinov.
                1. +1
                  April 20 2014
                  Judhul koran "Sapisan ana ghoul Dnepropetrovsk kanggo iki lan ditusuk nganti mati."
            2. +4
              April 19 2014
              Quote: Egoza
              .Lan kaya Yudas, iya bakal diganjar! Cepet utawa mengko!

              Luwih becik, mesthi, sadurunge. aran
            3. +1
              April 19 2014
              Luwih awal.
            4. +2
              April 19 2014
              Quote: Egoza
              Iku YUDAS!!! ing Kawa Paskah Ortodoks kanggo ngumumake iki ... Lan minangka Yudas, supaya dheweke bakal diganjar! Cepet utawa mengko!

              Alamiah bakal diganjar: Pangguna Facebook janji yuta kanggo ngilangi Kolomoisky- Aku, Taychibekov Yermek Kenesuly, kanthi resmi lan tanggung jawab nyatakake yen aku nyedhiyakake hibah / ragad / bonus / ganjaran kanthi jumlah 1 (siji yuta) rubel Rusia kanggo panangkepan lan utawa likuidasi gubernur wilayah Dnepropetrovsk. Igor Valeryevich Kolomoisky, woro-woro kasebut. - Pembayaran kanthi ketat miturut kasunyatan, miturut asil. Transfer menyang kertu bank apa wae. Musim mburu mbukak nganti 000 Mei 000. Sawise 1 Mei 2014, lamaran ditarik / dibatalake.Wacan KeneNah, yen sampeyan nguripake sumber daya iki- ORD 02 Palsu, nanging becik ngguyu . Elena, hi
              1. Alexander65
                +1
                April 20 2014
                Lan kenapa ora kita kabeh mbuwang awake dhewe menyang sabab sing pantes iki? Apa ana sing bisa ngatur?
            5. +2
              April 19 2014
              Quote: Egoza
              Iku YUDAS!!! ing Kawa Paskah Ortodoks kanggo ngumumke kuwi

              Apa sampeyan mikir? Iki ditindakake kanthi sengaja, kanthi tujuan kanggo ngolok-olok lan ngremehake wong Ortodoks. Yudaisme agresif ing tumindak, ora ana sing anyar. Elingi taun kaping 18, apa Rusia bisa njupuk tsar karo kulawargane? Mesthi ora, iki minangka karya bangsa sing paling sabar lan nandhang sangsara, kaya sing dipikirake dhewe. Ing panggonan Putin, plans saka pangareping rabi Rusia kanggo urgently nambah nomer papan pangibadah ing Crimea, aku bakal nggawe iku langsung gumantung apa padha resmi lan publicly ngukum co-religionists sing matèni Ukraina utawa ora. Utawa supaya mbukak ing Kyiv, ana tentrem lan sih-rahmat lan sampeyan ora bisa ndeleng Nazi. Kanggo siji lan priksa manawa kejujuran.
          2. mihasik
            +4
            April 19 2014
            Aku wis nulis. Kanthi mburu iki, dheweke dhawuh dhewe). Bakal digawa ngubur ing dalan mulih. Tarif tuan!
            1. 0
              April 20 2014
              Gagal jantung dijamin. nangis
            2. +1
              April 20 2014
              Gagal jantung dijamin. nangis
          3. 0
            April 19 2014
            Kutipan: Apologet.Ru
            Bapak-bapak, abad pinten ing pekarangan?

            belay miturut apa sing kedadeyan - "mburu wong", "tari St. Vitus menyang chants" lan feodalisme liyane - nang endi wae ing wilayah abad XIII-XIV. belay
            Nggambar Apocalypse getih saiki
            Ing njaba Abad Pertengahan ...
            Obscurantism lan Jazz
            (Piknik)
        2. +2
          April 19 2014
          Aneh yen "review militer" umume menehi perhatian marang omong kosong kasebut. "Krisis genre" kedadeyan, chtol? Ana apa-apa kanggo "survei" karo hektar saka gosip karo banget ala "mambu"?

          Miturut cara, Kolomoisky minangka mungsuh serius lan dodgy. Dheweke nyuda protes ing wilayah Dnepropetrovsk lan Zaporozhye lan nindakake akeh kanggo nyuda Kidul-Wétan. Sampeyan ora bisa ngremehake dheweke. Rungokake wawancara dheweke lan sampeyan bakal ngerti akeh.
          1. 0
            April 19 2014
            wingi kapal uap Titanic tenggelam ing Atlantik nalika nabrak gunung es.
        3. 0
          April 20 2014
          Bener, sampeyan ora kudu nggatekake omong kosong!
      3. Komentar wis dibusak.
      4. + 18
        April 19 2014
        Kanggo kabeh, kanca, sampeyan kudu mangsuli,
        kanggo kasar, kasar, lan nesu,
        kudu digatekake sadurunge ati nurani,
        Dosa Kolomoisky ing ngarsaning Allah ora dilalekake....
      5. 0
        April 20 2014
        Kutipan: GreatRussia
        Aku heran kenapa dheweke isih urip?

        Pengusaha Kazakh Ermek Taychibekov mbukak safari Ukrainia kanggo nanggepi pernyataan para pamimpin wilayah Dnepropetrovsk babagan ganjaran kanggo nyekel aktivis pro-Rusia.

        Taychibekov ngandika ing jaringan sosial sing bakal mbayar yuta rubles kanggo sapa sing nyekel utawa ngilangke gauleiter wilayah Dnipropetrovsk Igor Kolomoisky.

        Ing wektu sing padha, Taychibekov nampilake dhaptar kabeh perusahaan sing diduweni utawa diduweni bebarengan karo Kolomoisky. Taychibekov, sawise nampa bukti, janji bakal nransfer "hibah, ragad, bonus" menyang kertu bank.

        Ing wektu sing padha, pengusaha Kazakh nyetel watesan wektu kanggo ngrampungake tugas kasebut. "Musim mburu", kaya sing ditulis Taychibekov, mbukak nganti 1 Mei taun iki.


        Lan wingi, jaringan nerbitake informasi babagan upaya Benya Kolomoisky, nalika dheweke tiwas.

        Sayange palsu...
      6. 0
        April 20 2014
        setan iku wedi banget.. ora ana gunane yen sing paling suci kanggo dheweke yaiku dhuwit, dheweke ora getun..
    2. + 33
      April 19 2014
      Ora cukup dhuwit kanggo kabeh..!Scribe kanggo sampeyan Kolomoisky..!
      1. +5
        April 19 2014
        Kaya-kaya dheweke bakal dikreditake, amarga dheweke ngumumake perkara kasebut. Kaya ing film Van Dam! Wis wayahe dheweke lunga menyang luar negeri, menyang mulya
        negara Israel. Kabeh kriminal ditampa ing kono. Penjahat finansial.
      2. +3
        April 19 2014
        Quote: MIKHAN
        Ora cukup dhuwit kanggo kabeh..!Scribe kanggo sampeyan Kolomoisky..!

        Saiki Yarosh bakal ngganti sewu sandhangane, sing luwih utawa kurang ing basa Rusia lan bakal miwiti ngethok rampokan, Bender gugup ngrokok ing pinggir.
      3. +2
        April 19 2014
        Quote: MIKHAN
        Ora cukup dhuwit kanggo kabeh..!Scribe kanggo sampeyan Kolomoisky..!
        Apa sampeyan mikir Benya bakal mbayar kabeh wong? Dheweke mbayar siji, bisa uga awake dhewe), dheweke bakal mbuwang liyane. Yen ora, ora ana Benei.
      4. +1
        April 19 2014
        Sing pasti!!!! Dheweke dudu juru tulis kanggo dheweke impeachment lengkap, kanthi metode extirpation parsial anggota awak !!!! Ing paling tomat! ombenan
    3. +4
      April 19 2014
      ya. Terus, artikel apa? A provokasi inciting ala antarane bangsa kita.
      Aku suggest sing administrasi situs ora nerbitaké artikel kuwi.
      1. +8
        April 19 2014
        Kutipan: Dmitry_24rus
        ya. Terus, artikel apa? A provokasi inciting ala antarane bangsa kita.
        Aku suggest sing administrasi situs ora nerbitaké artikel kuwi.


        Sampeyan salah, sampeyan kudu ngerti mungsuh saka pandelengan. Sampeyan nindakake perkara sing bener kanthi ngirim. Lan wong-wong ora ana hubungane, kita ngomong babagan geek khusus sing kudu isin saben wong, preduli saka warga negara. Kaya mangkono, ing umum, bumi nganggo, aku bakal menehi saran supaya cepet nulis surat wasiat lan menyang rabi, ndedonga kanggo nyawane, sing diijolke dhuwit. Nanging, dheweke ngracuni jiwa liyane. am
        Para wong Yahudi, apa durung wayahe kowé padha nundhung baturé Iblis saka golonganmu? Nyuwun
      2. +1
        April 19 2014
        Ora wong, nanging antarane Rusia lan flayer Ukrainia.
      3. +3
        April 19 2014
        Saboteurs Ukrainia makarya ing sangisore spanduk studio foto kanggo bocah-bocah. Lan kita tansah tindakake hukum. Wong sing melu nyiapake tumindak terorisme bakal dibebasake saka tanggung jawab pidana yen dheweke nyumbang kanggo nyegah tumindak terorisme kanthi bebaya sing tepat saka panguwasa utawa liya-liyane, lan yen tumindak wong kasebut ora ngemot. corpus delicti liyane. Loro donya sing beda, dheweke lan kita.
    4. +5
      April 19 2014
      Dheweke ketoke pengin wong kanggo push soko kejiret cedhak rumah sakit jiwa kabeh bajingan sing setuju dadi mata-mata ya ya mata-mata saka Rusia ngguyu
    5. +2
      April 19 2014
      Wong Rusia sing mlaku-mlaku ngubengi Ukraina sing malang ing wayah awan ngombe teh, lan ing wayah wengi dheweke mangan wong Ukraina kuna sing mlarat. keprungu
    6. 0
      April 19 2014
      Transfer pisanan $10 (ing hryvnias ing kurs dolar saiki) wis kelakon

      Mangkene dheweke, ing omah bodho iki tanpa prentah, ngombe obat-obatan !!!
      Mung ana siji alangan - dheweke uga bisa nyiarake saka kamar sing kasar iki, lan akeh sing ora duwe pikiran malah percaya .....
    7. Komentar wis dibusak.
    8. +2
      April 19 2014
      Kita, ing ing kasus kasebut 20 tentara bayaran Amerika saka Blackwaters lan instrukture - agen CIA. Lan kasunyatan sing Kolomoisky mutusaké kanggo nyerah rowange saka RADA ora ngageti! - Kabeh padha pengkhianat lan nglawan saben liyane. ngguyu
    9. +4
      April 19 2014
      Pengusaha Kazakh bakal menehi yuta kanggo likuidasi Kolomoisky Kazakh pengusaha Yermek Taychibekov nanggapi pernyataan para pamimpin wilayah Dnipropetrovsk babagan ganjaran kanggo nyekel aktivis pro-Rusia kanthi tawaran counter. Taychibekov ngendika ing jaringan sosial yen dheweke bakal mbayar jutaan rubel kanggo sapa wae sing nyekel utawa ngilangi kepala wilayah Dnepropetrovsk, Igor Kolomoisky. Apotheosis perang informasi ing saindhenging Ukraina Ing wektu sing padha, pengusaha Kazakh nampilake dhaptar kabeh perusahaan, pemilik utawa co-owner sing diduga Kolomoisky. Taychibekov, sawise nampa bukti, janji bakal nransfer "hibah, ragad, bonus" menyang kertu bank apa wae. Ing wektu sing padha, pengusaha Kazakh nyetel watesan wektu kanggo ngrampungake tugas kasebut. "Musim mburu", kaya sing ditulis Taychibekov, mbukak nganti 1 Mei taun iki. Maidan Lviv lagi diowahi dadi pusat anti-separatis Ayo kita ngelingake yen sadurunge wakil Kolomoisky Boris Filatov ngumumake cara anyar kanggo nglawan aktivis pro-Rusia. Kanggo saben sing diarani "wong ijo cilik" Filatov janji 10 ewu dolar AS. Ganjaran finansial uga bisa dipikolehi kanggo ngeculake bangunan administratif. Kanggo janji iki 200 ewu dolar. Saka sewu nganti rong ewu dolar janji bakal mbayar senjata bali menyang Markas Pertahanan Nasional. Wong biasa ing Timur protes marang kahanan urip - Chechetov Miturut panguwasa Dnepropetrovsk, saiki "ilang bantalan" duwe kesempatan kanggo nggawe dhuwit kanthi tujuan sing apik.
      1. +9
        April 19 2014
        Aku bisa nambah liyane 600 euro kanggo hadiah Ermek. basa
    10. 0
      April 19 2014
      lan apa? isih nyekel
      Aku ora nyebar dhuwit kaya ngono
      Ayo - Aku uga bakal nyekel Toby
      Lan dhuwit recehan lan hryvnias _____ tambang
      Apa sing paling penting ing bisnis kita? PR lan iklan
    11. Grishin040675
      0
      April 19 2014
      lan aku ngombe
    12. +3
      April 19 2014
      Kita kudu ngumpulake dhuwit lan ngumumake mburu Kolomoisky lan Taruta!
    13. Validator
      +5
      April 19 2014
      Kolomoisky nyerahake marang panguwasa. Kajaba, mesthi, bakal dadi wicaksana kanggo pasien nganggo organ kasebut.
    14. Arthur 775
      0
      April 19 2014
      Kanggo count Banderlog Ya, lan liyane saka Pindo-owls kanggo count!
    15. 0
      April 19 2014
      mburu musim semi. Radio Armenia ditakoni: Apa bener Profesor Karapetyan menang 100 rubel ing Sportloto? Wangsulan: Kaping pisanan, dudu Profesor Karapetyan, nanging Karapetyan mahasiswa. Kapindho, ora 000 rubel, nanging mung satus. Katelu, ora ing sportsloto lan ing pilihan, ing kaping papat, dheweke ora menang, nanging kalah.
    16. tukang golok
      +1
      April 19 2014
      Fu guys, dheweke dadi pedagang ...
      Iki dirancang kanggo nyedhot - kepiye wong wis entuk babos, tegese dheweke (saboteurs), dheweke wis nransfer dhuwit ...
      Sapi lagi promosi...
    17. 0
      April 19 2014
      Dideleng saka kasunyatan manawa wektu antarane pesen beda-beda mung 33 menit. Iki mung omong kosong.
      Ing 30 menit, golek, mateni, laporan, entuk dhuwit ... Iki langsung "hohland" = fantastis.
      Apa jenis wong bisu-headed bakal tiba kanggo iki?... Senajan ana akeh wong ing Kyiv saiki, padha bisa pracaya iku.
    18. Validator
      +2
      April 20 2014
      Karsane tokoh iki bakal diumumake minggu iki
    19. 0
      April 20 2014
      oh tukang golek bal..
      Senajan dheweke bener, ing negara iki malah asu nyoba kanggo mbukak negara ...
      Apa sampeyan malah ngerti apa sing kedadeyan? Apa sampeyan ndeleng sapa sing duwe kekuwatan ing Ukraina? Apa sampeyan ngerti manawa kemampuan Ukraina duwe negara dhewe minangka pitakonan gedhe?
      Saiki sampeyan ngerti apa sebabe wong-wong ing Kiev nate njaluk pamrentahane Varangian?
      Saiki sampeyan ngerti apa impunitas umum ndadékaké kanggo?
      Saiki sampeyan ndeleng sapa sing oligarki?
      Gawe kesimpulan. OJO BALIK KESALAHAN.
    20. Rasul
      0
      April 20 2014
      Dudayev uga janji penghargaan kanggo dheweke ...
  2. +6
    April 19 2014
    Tranche pisanan yaiku pembayaran menyang agensi PR sing ngatur tata krama sing ala iki.
    1. +3
      April 19 2014
      Kene, kene, disinformasi murni, dirancang kanggo buta huruf lan nom, mungsuh saka wong
      1. +2
        April 19 2014
        Kutipan saka tandha 7
        Kene, kene, disinformasi murni, dirancang kanggo buta huruf lan nom, mungsuh saka wong


        Kenapa desa? Ing sisih kidul-wétan wis ana kasus nalika sawetara pasukan keamanan nawakake patriot kanggo ngganti bangunan sing dikuwasani karo liyane, sawise iku padha ngganti bangunan "dibebasake" karo Pak Kalomoisky kanggo $ 200 sing dijanjekake, banjur dibagi dhuwit. Kaya mangkono iku. hi
  3. + 27
    April 19 2014
    "Kolomoisky nyuwun supaya ora nggawa Dopkin maneh - wong cilik kudu kabeh ijo, lan ora mung pasuryane." am
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      April 19 2014
      Dobkin ora mo.kal, nanging wong Yahudi
      1. + 28
        April 19 2014
        Kolomoisky, kita bisa nyedhiyakake saboteurs kuwi .. Pira sampeyan bakal mbayar ??? keprungu
        1. +8
          April 19 2014
          Aku pribadi bakal mlebu supaya dheweke dikirim menyang Ukraina!))))
          1. +4
            April 19 2014
            Kutipan saka Cetegg
            Aku pribadi bakal mlebu supaya dheweke dikirim menyang Ukraina!))))

            Lan aku bakal mlebu! Lan aku bakal nggawa kothak bingkisan! Enem potongan!
            Lan apa, sampeyan pengin ngirim ing siji potong ?? !
          2. 0
            April 19 2014
            luwih apik ing destroyer "Kuk ..", bebarengan karo fakamama .. Ana mung katon lowongan lan parachute saka "Sushka" ... ing orbit 13!
        2. +5
          April 19 2014
          Iki kodok-ah-ah-ah! Lan ing setelan - carane!
          1. tokin1959
            +3
            April 19 2014
            Pengantin sing apik kanggo Kolomiysky bakal))))
            1. +4
              April 19 2014
              Kutipan saka tokin1959
              Pengantin sing apik kanggo Kolomiysky bakal))))

              "Sapa sing dadi penganten putri." Scarecrow iki njupuk sumpah militèr Ukraina, ana akeh saksi. Dadi, kudu dikirim, kaya sing dikarepake, menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, saiki iki sirahe nglirik
          2. 0
            April 19 2014
            nezhaba iki miturut Pushkin: "kewan cilik sing ora dingerteni."
        3. 0
          April 20 2014
          Aku bakal mbayar ekstra kanggo njupuk iku!
  4. + 10
    April 19 2014
    Scribe Kolomoisky, GRU gelo, 10000 lan malah ing hryvnia minangka penghinaan.
    1. +3
      April 19 2014
      Miturut Kyiv Espresso-TV, Kolomoisky mbayar 500.000 hryvnias menyang militer Melitopol kanggo kuwi. sing padha mbukak geni nalika nyoba kanggo nyekel unit militèr. Ringkesane, ing 166.666 kopecks kanggo siji mayit... Aku wonder carane bajingan iki bakal mungkasi uripe? Mungkin ana wong sing apikan?
      1. Komentar wis dibusak.
  5. + 12
    April 19 2014
    Apa ora wektu kanggo nyekel properti Kolomiysky ing Rusia, lan ngisi dheweke miturut artikel nyolong wong, adol wong, lan terorisme sing jelas ..
    1. mad
      +3
      April 19 2014
      Nanging menehi kasempatan kanggo rehabilitasi, supaya Amerika saka PMC nyekel rong atus wassat
  6. mesem marang kowe
    +4
    April 19 2014
    Dadi, dheweke, kanggo kabeh South-East, "saboteurs" ora duwe dhuwit cukup ... belay
  7. + 10
    April 19 2014
    Pamburu penyihir diwiwiti, nggunakake naluri manungsa sing paling dhasar ... njijiki yen sampeyan bisa tuku wong ... Lan yen sampeyan pancene bisa, mula iki ora dadi wong maneh ... Iki minangka individu saka salah sawijining spesies mamalia . .. lan ora sing paling perlu ing lemah ...
    1. +7
      April 19 2014
      “Musim mburu wis resmi dibukak. Miturut agensi intelijen, luwih saka 1000 saboteur Rusia beroperasi ing Ukraina. Penghasilan ora ala, diobong, Pak, "tulis gubernur wilayah Dnepropetrovsk


      domokl (2) EN  Dina iki, 19:35
      Pamburu penyihir wis diwiwiti


      ,,, mburu "scalps", kabeh padha tumindak saka mburi pasuryan:

      Puritans New England, sing virtuosos Protestantism sober, wiwit 1703 wiwit milih, lan banjur bola-bali nambah, hadiah awis kanggo kulit sirah India. Wayahe iki disetujoni dening Majelis Legislatif. parlemen Inggris ngumumake yen buron kasar lan scalping wong minangka sarana sing diwenehake dening Gusti Allah lan alam.,,,

      ,,, liwat abad, cara ora owah ,,,,
    2. Komentar wis dibusak.
    3. -3
      April 19 2014
      wong-wong apa sing dianggep kaya ngono
      1. +1
        April 19 2014
        Ati-ati karo tembung WONG.Wong akeh sabare.Nanging ing tataran apa saiki elinge, pitakone wis beda.Yen saben kita, sing ana ing kene lan sing wis cukup ilmune, saliyane situs. , bakal melu ing karya pendidikan paling ing QUARTER ngendi padha tenan manggon, asil saka Pemilu bakal dadi beda saka utek LAZY sadurunge.
  8. + 12
    April 19 2014
    Apa iki kanthi kasempatan dudu "saboteur" sing teka ing Ukraina kanthi sertifikat pejabat GRU, ing ngendi "mata-mata" ditulis ing kolom "posisi"? Ing Russia Today, dheweke bubar nuduhake - dheweke ngguyu karo kabeh studio.
  9. + 20
    April 19 2014
    Sampeyan ora bakal dadi anti-Semit, mbayar dhuwit kanggo mateni Ukrainia.
    1. +1
      April 19 2014
      Kutipan saka loginovich
      Sampeyan ora bakal dadi anti-Semit, mbayar dhuwit kanggo mateni Ukrainia.

      Aku dhewe kaget.. Aku ngerti, yen ora resmi.. Lan Yudas iki nggantung poster ing Kiev.. Kanthi iki, dheweke mlebu ukara dhewe! negatif
  10. + 56
    April 19 2014
    - Putin: - Ukraina, sampeyan entuk sektor Priz. Lan hadiah dina iki saka sponsor - Uni Eropa!
    -Ukraina: - Aku njupuk hadiah
    -!Putin: - Aku propose ora kanggo mbukak kothak ireng, lan aku menehi diskon ing gas.
    -Ukraina: - Aku njupuk hadiah!
    -Putin: - saliyane diskon kanggo gas, kita menehi keuntungan kanggo pasokan barang sampeyan menyang Rusia lan negara-negara CIS.
    -Ukraina: - Bebungah!
    -Putin : - (nyawang kothak ireng) .... Ugh... Tinimbang isi kothak ireng iki, aku nawakake diskon gas, insentif kanggo ngirim barang menyang Rusia lan CIS, lan liyane $ 15 milyar, ora ana strings.
    -Ukraina: - Bebungah!
    -Putin: - Kaya sing dikarepake ... (narik cookie Amerika saka kothak ireng) - entuk !!!
    ngguyu
    1. +9
      April 19 2014
      Saka bashorg.
      XXX: Aku kerja saka omah sedina muput, aku butuh latar mburi. Apa seri kanggo njaluk kecanthol ing?
      YYY: Seri "Ukraina". Komplek, plot sing ora bisa ditebak. Wong sing sopan. Balapan rake kanggo jarak maraton. Karakter utama anyar kabeh wektu. Efek khusus sing nyata. Aku menehi saran.
    2. 0
      April 20 2014
      Quote: MIKHAN
      Kaya sing dikarepake ... (narik cookie Amerika saka kothak ireng) - entuk !!!
      "Lapangan Ajaib" ... sampeyan dhewe ngerti ing negara APA.
  11. + 11
    April 19 2014
    Saben saboteur nyata duwe kertu identitas saboteur sing ditandatangani dening Putin lan seragam oranye padhang khusus. Gampang banget kanggo nyekel - cukup kanggo nyatakake yen sampeyan wis kejiret lan langsung bakal menehi 10 kilodollar. Bener, banjur ana wong sing ora bakal weruh dheweke, nanging kudu gagak. Kejiret dening mahasiswa saka lads garnih saka Langley. Dicekel dheweke ... Kasur ing tangane! Ameropithecus...
    1. +3
      April 19 2014
      Quote: Morgan
      Saben saboteur nyata duwe kertu identitas saboteur sing ditandatangani dening Putin lan seragam oranye padhang khusus.


      Dadi padha kejiret ... keprungu

  12. +5
    April 19 2014
    wong Yahudi iku pelit .... yen sampeyan pracaya, ngrampog, padha nyekel paket agen Kremlin))) sampeyan ora bisa nelpon iki teater saka absurd .... amarga, iku mung idiocy
    1. +1
      April 19 2014
      Kutipan: maksimal 73
      iki mung bodho

      Idiocy punika idiocy, nanging menehi 0,5 lemons kanggo unit militèr ing Mariupol, ing kono komandhan wis "sharing". Lan ing kene apa sing menarik - ing wilayah Donetsk, ing ngendi unit Ukrainia dikuwasani dening patriot, negosiasi "Svidom" diwiwiti - kaya "Guys! Lan ayo metu, kita bakal laporan yen unit kasebut wis dirilis, kita bakal entuk. dhuwit lan bareng karo sampeyan ..." Kita ora tiba kanggo iku! Padha ngetung srakah! Kayane padha ngadili! am
      1. 0
        April 20 2014
        Sial, paribasan lawas babagan xoxls lan Yahudi bener! Banjur padha ketemu saben liyane!
  13. +5
    April 19 2014
    Miturut cara, ing kene meteorit katon wis tiba maneh. Wektu iki ing Murmansk. Kok meneng kabeh?! Utawa iku umum? ngguyu
    1. mesem marang kowe
      +3
      April 19 2014
      Iki, saka "Donald Cook", minangka defector, utawa malah pejuang ... lol
    2. +8
      April 19 2014
      Kutipan saka Wiruz
      Miturut cara, ing kene meteorit katon wis tiba maneh. Wektu iki ing Murmansk. Kok meneng kabeh?! Utawa iku umum? ngguyu

      Yen ing sirah Kalomoisky, banjur padha ngrembug.
    3. +6
      April 19 2014
      Kutipan saka Wiruz
      Miturut cara, ing kene meteorit katon wis tiba maneh. Wektu iki ing Murmansk. Kok meneng kabeh?! Utawa iku umum?

      Saiki, yen dheweke tiba ing Kyiv, ya, acara kasebut bakal dadi :-)
      1. +5
        April 19 2014
        saag (1) SU  Dina iki, 19:51 ↑

        Saiki, yen dheweke tiba ing Kyiv, ya, acara kasebut bakal dadi :-)


        ,,, maneh padha bakal ngomong sing GDP ngganti path pesawatlol ,,,,
        1. +1
          April 19 2014
          Kutipan saka bubalik
          saag (1) SU  Dina iki, 19:51 ↑

          Saiki, yen dheweke tiba ing Kyiv, ya, acara kasebut bakal dadi :-)


          ,,, maneh padha bakal ngomong sing GDP ngganti path pesawatlol ,,,,


          Lan dheweke bakal njaluk supaya Kongres menehi dhuwit luwih akeh kanggo CIA lan Pentagon ... eseman
      2. Komentar wis dibusak.
      3. GRUN
        +3
        April 19 2014
        Ing Kyiv, meteorit lara amarga tiba, reged banget ...
      4. 0
        April 19 2014
        Maneh dheweke bakal ujar manawa Moskow ngeculake. Banjur mbuktekake manawa iki dudu meteorit "dhuwur tliti", nanging sing paling umum.
    4. +2
      April 19 2014
      Kutipan saka Wiruz
      Miturut cara, ing kene meteorit katon wis tiba maneh. Wektu iki ing Murmansk. Kok meneng kabeh?! Utawa iku umum?

      Ayo, aku tiba .......... iki ora bisa dibandhingake karo sing tiba ing Chelyabinsk
      1. +1
        April 19 2014
        Sing mesthi! Chelyabinsky njeblug ing sirahe, dhengkule njedhul dhewe! Lan sawise 30 detik, gelombang jeblugan tekan - helm ambruk ing sirah (aku lagi kerja). Lan gumuruh cendhela sing pecah ......... Malah wong Jepang teka nglumpukake pecahan .......
    5. +5
      April 19 2014
      Kutipan saka Wiruz
      Miturut cara, ing kene meteorit katon wis tiba maneh. Wektu iki ing Murmansk. Kok meneng kabeh?! Utawa iku umum?
      Iku Novodvorskaya saka Ukraina sing dibuwang bali, dheweke mangan kabeh tentara.
    6. +1
      April 19 2014
      Kutipan saka Wiruz
      Miturut cara, ing kene meteorit katon wis tiba maneh. Wektu iki ing Murmansk. Kok meneng kabeh?! Utawa iku umum? ngguyu


      Saiki, yen dheweke tiba ing sirah Kalomoisky utawa, umpamane, ing Tyagnibok utawa Timoshennitsa, mula ya, siji bisa ngomong yen paukuman Gusti Allah kejiret, McCain dhewe bakal mlayu menyang gereja kanggo mratobat ing pratelan lan sijine lilin ing kabeh gaji para suci. . eseman
      1. +1
        April 20 2014
        Kutipan saka: PENZYAC
        Saiki, yen dheweke tiba ing sirah Kalomoisky utawa, umpamane, ing Tyagnibok utawa Timoshennitsa, mula ya, siji bisa ngomong yen paukuman Gusti Allah kejiret, McCain dhewe bakal mlayu menyang gereja kanggo mratobat ing pratelan lan sijine lilin ing kabeh gaji para suci. .

        Ing wektu "mrentah" Yushchenko, ana gubernur wilayah Rivne, sing ora ana panggonan kanggo stigma ...
        Mula dheweke diserang dening SYUKUM SURGA arupa kilat...

        Ana Gusti, ana!

        Sugeng Paskah! Sugeng Kebangkitan!
  14. + 14
    April 19 2014
    kabèh bisnis saka wong loro iki ing Rusia kudu ditutup. KABEH. tandha ing Kyiv --- 10000 dolar kanggo moskool ..... carane sampeyan seneng???? iki piiiiiiiiiiiizdets lengkap. ohhhhhhhhhhhhhueli purun hohlooolegarhi mung ora ono kanggo pindhah, sampeyan kudu flog
    1. mesem marang kowe
      +6
      April 19 2014
      wong loro iki
      , kanggo sijine iku entheng, Iki loro saboteurs...
  15. +6
    April 19 2014
    Pranyata metu ana dhuwit kanggo kabeh limo omong kosong, nanging ora ana apa-apa kanggo mbayar bensin. Lan kita isih nanggung utange.
  16. +4
    April 19 2014
    minangka asil, 6 wong ijo padha kejiret, nanging sawise papriksan dawa padha dadi resik lan dirilis karo akeh beatings ngarep kanggo Mars.
  17. +6
    April 19 2014
    Kaya-kaya aku nyekel saboteur! Mula gawanen mrene. Dadi dheweke ora ngeculake.
    Yen spetsukha kita teka, kabeh purun iki wis rampung, lan Pahlawan Ukraina.
    Siji gubernur ndhudhuk selokan, liyane nyekel saboteurs virtual, apa sing padha ngrokok ing kono? Mbokmenawa banget Walanda.
    1. +1
      April 19 2014
      Kutipan: Alexey11
      apa padha ngrokok ana? Mbokmenawa banget Walanda.

      Ora, dhewe, Ukrainia, malah padha ngumpul kanggo tuku hemp saka wong-wong mau.
  18. +6
    April 19 2014
    ngapusi! Yen dheweke pancen nyekel saboteur, dheweke bakal nguwuh-uwuh ing saindenging jagad tanpa mandheg lan menehi dheweke. ususe kurus!
  19. +2
    April 19 2014
    Iki pasien! :) Ayo dheweke mbayar luwih apik kanggo psikiater kanggo perawatan dhewe! wassat
    1. +1
      April 19 2014
      Dadi aku ngomong yen aku kejiret (yen padha nyekel sapa wae)dlbae.a saka rumah sakit jiwa lan padha ngomong yen mata-mata iku Rusia.
  20. +2
    April 19 2014
    Iku menarik kanggo kula sing saboteur wis dilatih limang taun, lan dadi pegawe biasa malah ora tau ngimpi ... Saiki pitakonan - carane wong biasa bisa nahan SPECIALIST sing didhukung dening NEGARA? Miturut pendapatku, iki dudu cara sing paling apik kanggo bunuh diri.
    1. mesem marang kowe
      +2
      April 19 2014
      lol Apa, saboteurs, kuwi lan Spesialis ...
  21. Artem1967
    +2
    April 19 2014
    Kemlaratan pikiran Kolomoiskys lan Tarut iki apik tenan! Apa dheweke paling ora ngurus kewarganegaraan kapindho kanggo awake dhewe? Sampeyan kudu enggal mlayu.
    1. 0
      April 19 2014
      Aku mikir, ora mung babagan sing nomer loro, kanthi cara, Kalomoisky minangka warga negara Israel, nanging, mesthine, dheweke uga mikir babagan nomer telu, kaping papat (USA, lsp.). Nyuwun
    2. +1
      April 19 2014
      Tanah Prajanjian. Miturut cara, ana pamisah ing: dadi Yahudi Rusia lan Yahudi Ukraina. Ora ana wong Yahudi sing isih ana ...
  22. +5
    April 19 2014
    Aneh, amarga ing kono akeh wong ijo. Mesthi, ing saben kutha ana luwih saka rolas. Njupuk lan menehi.
  23. kamardikan2013
    +4
    April 19 2014
    Igor Kolomoisky - co-pemilik grup multidisiplin Privat - apa dheweke dadi co-pemilik studio porno?
  24. +3
    April 19 2014
    iku perlu kanggo chip ing keuangan lan pesenan iki id.io.ta Aku sawise sing kabeh wong ora bakal maneh toil karo uwuh hi
    1. mesem marang kowe
      +2
      April 19 2014
      Wis dhawuh. Pantengin terus kabar malam ini... hi
  25. +5
    April 19 2014
    Dheweke iku wong bodho. Aku nyolong dhuwit akeh, urip lan seneng. Ora, sampeyan kudu mambu adrenalin. Dakkira enggal lara, paling kamungkinan, nanging ujug-ujug ...... ora bisa waras.
  26. Kuantum
    +5
    April 19 2014
    Kapan finale Ballet Marlenzon? Kanggo saben pamburu saboteurs mitos - tembakan sing tenang lan akurat saka penembak jitu saka sisih wétan
    wilayah.
    1. +1
      April 19 2014
      Nalika pungkasan saka Ballet Marlenzon?
      Aku wedi ora enggal, amarga naskah lagi ditulis maneh ing tumindak. Iku misale jek sing malah direktur dhewe (kuping Amer) saiki ora ngerti carane iku bakal mungkasi. Carane apik kabeh diwiwiti ...
    2. 0
      April 19 2014
      Kutipan: Kuantum
      Kapan finale Ballet Marlenzon? Kanggo saben pamburu saboteurs mitos - tembakan sing tenang lan akurat saka penembak jitu saka sisih wétan
      wilayah.


      Miturut cara, Dnepropetrovsk uga ana ing sisih kidul-wétan ...
  27. +9
    April 19 2014
    Aku biyen ora ngerti bedane tembung Yahudi lan sepur nanging saiki aku ngerti prabédan lan Kolomoisky punika wakil lan masyarakat kidovsko.o padhang.. Dheweke dudu wong Yahudi babar pisan kodhok beracun.
    1. mesem marang kowe
      +1
      April 19 2014
      Kaya kabeh diwiwiti. saka Polandia. Wong-wong iku sing pisanan nyebut wong-wong mau (wong Yahudi), wong Yahudi. Saka kasunyatan sing padha ing mode pancet-Nunggu ... "Ngenteni"
    2. +1
      April 19 2014
      Kutipan: Belarus
      Sadurunge, aku ora ngerti bedane tembung Yahudi lan sepur, nanging saiki aku ngerti bedane, lan Kolomoisky minangka wakil, luwih-luwih, saka komunitas Yahudi sing padhang.


      Paling kamungkinan, dheweke mung ngremehake wong Yahudi. Nanging dheweke ora bisa nindakake kanthi cara liya. Kanggo dheweke, lan wong-wong kaya dheweke, dosa paling awon ing donya yaiku dadi mlarat, ora bisa sukses. Yaiku, shlimazolom.

      Biyen, ing negara liya, wong kaya dheweke, ing nguber keuntungan lan keuntungan, nggawa Nazi kanggo daya. Sanajan apa sing dakkandhakake? Junta ing Kyiv mung ana ing definisi iki.
    3. +1
      April 20 2014
      Dheweke asale saka Habbad. Hodos ngelingake babagan organisasi iki sawayah-wayah.
      Golek Hodos, wong prayoga
  28. + 22
    April 19 2014
    Yudas... dhuwitmu ora bakal nylametake kowe!
  29. + 15
    April 19 2014
    Kabeh ing panelusuran mungsuh (Rusia) agen. nglirik Utawa kaya mangkene:
    1. +2
      April 19 2014
      Sanajan Putin ujar manawa kita ora mateni sapa wae ing luar negeri. Yandarbiev dibanting ing Qatar, mbok menawa serigala bakal entuk.
  30. Honeybee
    +3
    April 19 2014
    Pengiklan kurang ajar, nanging wong-wong diterusake. Padha njelajah ing pinggiran, nanging ora bisa ditemokake. Wong-wong mau nyelehake dheweke minangka hadiah saka Abramovich. Abram males dendam marang dheweke, males dendam, kanggo scammers. tresna
  31. Komentar wis dibusak.
  32. +2
    April 19 2014
    Aku manawa pasukan khusus kita bakal nutup toko iki, lan shopkeeper bakal ketemu karo "dasi meksiko". am
    Lan ing salah sawijining dalan ing Dnepropetrovsk bakal ana papan reklame kanthi bukti foto lan tandha tangan "Kita kerja kanggo matur nuwun". ngguyu wassat
  33. +3
    April 19 2014
    Umumé, Rusia kudu wis ngumumake yen kudu ngawasi sintaks lan tanda baca pidato. Utamane politisi Ukrainia sing ngarahake dadi presiden. Lan kanggo nggawe dhaptar wong-wong mau minangka ora mlebu Rusia kanggo wiwitan, lan banjur bab impossibility kanggo nindakake bisnis ing papan saka Customs Union.
  34. Komentar wis dibusak.
  35. Komentar wis dibusak.
  36. +2
    April 19 2014
    Tenggara:
    Nyatakake I. Kolomoisky minangka saboteur, nangkep lan nahan sidhang teladan saka dompet Maidan.
  37. Serge56
    +3
    April 19 2014
    ayat kaping wolu kanggo "lagu saka prajurit Pengawal Nasional"
    kanggo lagu "Yang Mulia, Lady Luck .."

    kita padha kasur,
    dadi pasukan payung,
    sing nemokke kanggo njahit kasur
    ing kembang biru?
    urip iku dudu "kanca sekelas",
    Tolstoy uga nulis klasik,
    kita ora bakal wedi
    halo amerika...
  38. Igor Gor
    +2
    April 19 2014
    Ora suwe bakal luwih akeh saboteurs "mosk-dheweke" tinimbang "mosk-her" ing Rusia, "wong" bakal mulai entuk)))
  39. + 18
    April 19 2014
    Apa kabeh barang sing murah, nyoba nggambarake panguwasa. Mung Polandia
  40. +3
    April 19 2014
    ,, apa sing paling awon ,,, nanging ana sing pengin melu "mburu" am
  41. +5
    April 19 2014
    Saka wilayah kegilaan sing padha ... Sayange kanggo wong, ana sing nandhang sangsara amarga kegilaan kasebut ...
    Peta penahanan saboteurs lan mata-mata ing Ukraina wis digawe.

    http://news.bigmir.net/ukraine/810468
  42. + 12
    April 19 2014
    Wong Yahudi mbayar Bendera kanggo partisan Rusia sing ditawan ...... Morphinist Goering, sanajan ing delirium obat, ora bisa ndeleng iki ....
    1. +2
      April 19 2014
      Kutipan saka wadim13
      Wong Yahudi mbayar Bendera kanggo partisan Rusia sing ditawan ...... Morphinist Goering, sanajan ing delirium obat, ora bisa ndeleng iki ....

      Ya .. wong mati atusan lan kanggo apa ...?
  43. +2
    April 19 2014
    Ora suwe pravoseks bakal mbukak ......... lan bakal mburu saben liyane lan mati minangka penyelam Rusia!
  44. Timm65
    +2
    April 19 2014
    Sampeyan kudu ngumpulake lan lali silihan ing Bank Privat, yen ora, wedhus iki ing Rusia entuk dhuwit lan ngirim marang kita menyang sektor tengen; Oh mangan wae.
    1. Honeybee
      +2
      April 19 2014
      Ide apik. Ora bailiff siji ing Basa Rusia bakal teka kanggo njlèntrèhaké properti utang kanggo mbayar utang.
    2. +3
      April 19 2014
      GDP ngandika padha. nalika Crimeans takon marang babagan silihan mobil sing ditampa ing Bank Privat, aku ora ngelingi verbatim, nanging kaya iki: numpak kanthi tenang (padha ora ngomong babagan mbayar)
  45. +2
    April 19 2014
    Iku sing mutusaké kanggo saingan karo PDB ... dheweke gelo dening "nakal" ... bodho karton, - mbukak mangsa mburu ..... Eka nyurung dheweke. Oalah....
  46. +2
    April 19 2014
    ''Oligarki Ukraina ngandika mbayar ganjaran pisanan kanggo dijupuk "saboteur"''. Kelompok Pasukan Khusus dijanjekake matur nuwun kanggo nyekel lan ngirim menyang pengadilan oligofrenia Ukrainia ... utawa oligarki .... utawa ..., ora ketompo jeneng - intine padha.
  47. +1
    April 19 2014
    Apa ora wayahe mbukak mangsa moro Pak Kalomoisky, miturutku, dheweke nyaranake dhewe. Aku ana cukup sawetara sing pengin, lan malah altruists sing siap kanggo nindakaken rampung free , metu saka kapentingan olahraga . am
    1. +1
      April 19 2014
      ''Apa durung wayahe mbukak mangsa mburu Pak Kalomoisky, miturutku, dheweke nyaranake dhewe. Aku kira ana sawetara sing gelem, lan malah altruis, sing siyap rampung kanthi gratis, amarga kapentingan olah raga.'' SEBAB AKTA KABEH KUDU TANGGAL.
      1. +1
        April 19 2014
        "Kredit" tanpa bunga lan ora bisa dibatalake ing Bank Privat kanthi jumlah 300 ewu rubel!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      April 19 2014
      Kene! Mung sing bakal mbayar pembangunan lan panentu, biaya ora kecut.
  48. counter
    +1
    April 19 2014
    Iku ngapusi. Lan gaya dhewe apa: "obong, purun!" Terus terang ngguyu karo pemain potensial. Fun kanggo moncong sing! Lan iki dadi ing antarane "wong paling berpengaruh ing Ukraina"! Wakil sing pantes saka partai maydaun!
    1. +2
      April 19 2014
      Aku ora ngerti mung siji - kepiye wong sing angel nggawa wong Yahudi bebarengan karo Nazi kaya YAROSHA lan TYAGNIBOK ???
    2. +1
      April 19 2014
      Kutipan saka Counter
      Iku ngapusi. Lan gaya dhewe apa: "obong, purun!" Terus terang ngguyu karo pemain potensial ...


      Lan ing basa Rusia, sing paling ngguyu ngguyu paling apik ... hi
    3. +1
      April 19 2014
      Kutipan saka Counter
      Fun kanggo moncong sing!

      Iki apa jenis vakum kosmik sampeyan kudu duwe ing sirah, lan apa jenis rereget tinimbang kalbu kanggo tindakake pesenan saka schmuck iki?
  49. +2
    April 19 2014
    Apa sampeyan mikir yen dheweke tuku "mata-mata" kanggo 10 iki? Ora babar pisan, dheweke tuku giblets wong-wong sing nggawa "mata-mata" iki. Snitched ing pepadhamu, dipasrahake minangka mata-mata Rusia, sesuk bakal teka menyang sampeyan lan ngomong pepadhamu ora disalahake. Menehi dhuwit utawa kanggo 000 taun ing amben bunk tinimbang pepadhamu. Bajingan iki bakal nglampahi yuta, nanging bakal njupuk satus wong Yahudi sing bakal nglakokaké ANY ALL pesenane. Nalika iku getih bakal mili kaya kali.
  50. +5
    April 19 2014
    Kolomoisky bakal nyeponsori "swarga satus" ...! Sashko Muzychko wis mimpin.. keprungu
    1. +2
      April 19 2014
      Quote: MIKHAN
      Kolomoisky bakal nyeponsori "swarga satus" ...!


      Ing wajan anyar, ing kayu bakar, ing mentega!!!!
      1. +1
        April 19 2014
        cara lawas-gaya, kanggo totoan, lan luwih apik, kanggo totoan!Ora ana panggonan kanggo sijine logat tengen.Wong kompeten bakal ngerti.
  51. +2
    April 19 2014
    Пора этому Коломойскому назначать премию,чтоб его не шлёпнул кто-нибудь.А то ведь найдутся энтузиасты...
  52. Tanechka-pinter
    +3
    April 19 2014
    Пусть мне заплатит - я ему прям списком - Наливайченко, Ярош, Кличко и еще американские диверсанты сидят в Киеве прямо в СБУ - пусть сам считает и высылает
  53. +1
    April 19 2014
    Kutipan saka: tankovod
    Mesthine dheweke nyekel dhewe, dheweke menehi penghargaan marang awake dhewe ngguyu


    Такими темпами через пару дней всех поймают.
    1. +2
      April 19 2014
      145 миллионов))) а бабла то хаватит???
  54. +3
    April 19 2014
    Ну вот что и следовало ожидать...
    18 апреля пресс-служба Службы безопасности Украины заявила, что действиями вооруженных лиц, которые незаконно удерживали военнослужащих украинской 25-й отдельной воздушно-десантной бригады в Славянске, руководил полковник ГРУ генштаба Вооруженных сил России Игорь Стрелков (см. фоторобот, подготовленный специалистами СБУ). Он приказал забрать у украинских военнослужащих автоматическое оружие, склонял их к переходу на сторону сепаратистов, обещал высокие заработки.

    Один из десантников, бывший в плену, рассказал о присутствующем там другом российском диверсанте по прозвищу "Ромашка". Он "хвастался, что в составе снайперской группы находился на Майдане Независимости в Киеве во время массовых акций протеста", — цитирует слова украинского военнослужащего сайт censor.net.ua.

    http://euroradio.fm/ru/russkiy-diversant-romashka-hvastalsya-chto-byl-so-snayper
    ami-na-maydane
    1. Com. T-64a
      0
      April 19 2014
      УУУУУ!!!Вот ССУЧЁ!!!Ну зачем???ТЬФУ!!! sad
    2. +1
      April 19 2014
      Кто ж не знает Игоря Снайперовича Стрелкова, он такой дай тока посклонять к переходу кого-нибудь opo
  55. +2
    April 19 2014
    С таким олигархом Украина далеко пойдёт. Оторвётся по полной. У нас тоже такой был. Правда, боролся из Лондона. Но потом, как-то на досуге, повесился.
  56. +1
    April 19 2014
    С этими событиями я блин уже Украинский по моему выучил, слушаю Мову и всё понимаю nglirik
    Що за діла Nyuwun
    1. 0
      April 19 2014
      Гены проснулись- У_к_р_а))))
    2. 0
      April 19 2014
      Да дела....
  57. +1
    April 19 2014
    Генпрокуратура поручила расследование применения водометов Министерству внутренних дел

    Правительство получило ответ от Генеральной прокуратуры Украины, которой было рекомендовано провести правовую оценку фактов применения водометов против участников акций протеста в Киеве в январе-феврале 2014 года, сообщил министр Кабинета Министров Украины Остап Семерак в субботу, 19 апреля.


    http://korrespondent.net/ukraine/politics/3351969-henprokuratura-nachala-rassled
    ovanye-prymenenyia-vodometov-v-kyeve-semerak

    ,,,я просто фигею с них,,, wong bodho
  58. 0
    April 19 2014
    Яйценюха поймал наверное! А то что-то его давно не видно было, допрашивали.... keprungu
  59. 0
    April 19 2014
    Сезон охоты объявлен,пора Коломойскому оторвать "бубенцы",объявляем за него вознаграждение в 2 гривны-больше это не стоит!И еще важное сообщение: люди срочно изымайте свои бабки из Приватбанка,а то за Ваши деньги Вас же и будут "мочить" купленые "отморозки" правосеки-пидорсеки.
  60. IGS
    +5
    April 19 2014
    Меня интересует мнение форумчан еврейской национальности, а что вы об этом думаете? Я, вроде, не был замечен в яром антисемитизме. Как Вы оцениваете действия президента Европейского совета еврейских организаций Коломойского, который открыл это "сафари? Ваш народ на подобное промолчит?
  61. +5
    April 19 2014
    И тебя Коломойский вылечат
  62. counter
    +3
    April 19 2014
    Kutipan saka bubalik
    ,, apa sing paling awon ,,, nanging ana sing pengin melu "mburu" am

    Вряд-ли. Этот киевский кровосос предусмотрительно заявил, что нужны "пленные диверсанты", а не убитые. А чтобы хотя бы одного подготовленного человека в плен захватить, нужен целый отряд профессиональных контр-диверсантов. Есть большие сомнения, что среди майдаунов такие отряды найдутся. В принципе, популисткое заявление. Ему бы правильнее было свои наворованные деньги на переоснащение армии пустить, но для это этого придётся с деньгами tenan расстаться, а это в планы таких бизнес-воротил обычно уже не входит. Впрочем поговаривают, что пару Ми-24 он всё же горючкой заправил.
    1. +1
      April 19 2014
      Counter RU  Сегодня, 20:28


      ,,,нет и хорошо,,,
      ,,, но могут ведь в банды с майдана отмороженные сбиться, опять же амнистия,,,
    2. Komentar wis dibusak.
  63. Arh
    +2
    April 19 2014
    Я заказываю коломойского даром от души !!!)))
  64. +1
    April 19 2014
    Коломойский,сучок, слышал? За тебя 6000000 дают! Не марамойничают, - как ты!
  65. +3
    April 19 2014
    Подвиг хероя в студию :
    В аэропорту Донецка один спецназовец случайно застрелил своего коллегу

    КИЕВ. 19 апреля. УНН. В аэропорту Донецка застрелили украинского спецназовца. Инцидент произошел минувшей ночью, передает УНН со ссылкой на 5 канал.
    В военного попал его коллега во время караула. Он услышал шум и расценил это как проникновение в здание аэропорта. И применил оружие. Впрочем, по стечению обстоятельств, это оказался солдат, которого часовой в темноте не узнал.
    Оба военные - контрактники из Кировоградщины и служили в спецназе.
    Военная прокуратура возбудила уголовное производство по статье нарушение правил караульной службы либо патрулирования.
    1. +1
      April 19 2014
      так это трагедия( и виноваты политики, которые запугали свой народ так, что они тени скоро станут бояться.
  66. +4
    April 19 2014
    Насколько я помню господин Березовский тоже грозил России и Президенту, но окончилось все тем, что в Лондоне пришлось галстук на шею повязать.
    У меня реально такое чувство, что Коломойский не осознает всю степень угрозы, поэтому и хорохорится.
    Сейчас одного пристального взгляда из Москвы достаточно будет для этого идиота.
  67. +3
    April 19 2014
    среди ночи в доме каломойского начался сильный пожар.испуганный олигарх схвотил мабильник и кинулся на улицу.от увиденного голова пошла кругом-горели все постройки гараж с машинами...зазвонил телефон,он поднёс аппарат к уху и со стоном опустился на землю от услышенного-сгорели девять филиалов его банка.он сам попросил жгите господа и его прозьба была услышана и исполнена
  68. counter
    +2
    April 19 2014
    Kutipan saka bubalik
    Counter RU  Сегодня, 20:28


    ,,,нет и хорошо,,,
    ,,, но могут ведь в банды с майдана отмороженные сбиться, опять же амнистия,,,

    Нет. Из банды с майдана групп профессиональных контр-диверсантов не получится. Это заявление скорее направлено на то, чтобы внести раскол и атмосферу подозрительности в ряды бойцов Донецкой республики. Это истинное предназначение этого заявления.
  69. Lyoshka
    +1
    April 19 2014
    скоро за гномиками охотится будут ngguyu
  70. +2
    April 19 2014
    Если херои с кем-то воюют, то врагу ни холодно ни жарко, а страдает мирное население.


    Новые подробности спецоперации под Краматорском: сгоревшую БМД десант бросил посреди поля
    Во время спецоперации возле Краматорска сгорела украинская боевая машина десанта — БМД. 17 апреля во время проведения «спецоперации» с непонятными целями (как и все спецоперации украинской армии), была произведена высадка украинских военных в поселке Сергеевка, туда же была подведена бронетехника.

    Во время движения у боевой машины десанта вышел из строя двигатель в следствии возгорания. Официально о потере боевой машины ничего не сообщается. На данный момент боевая машина находится на том же самом месте, где ее оставили десантники.

    Итог спецоперации: ранен рабочий ремонтного цеха тракторной бригады, сгорела БМД, ее десантный экипаж взят в плен «Правым сектором» и вывезен в неизвестном направлении. Надо заметить, что раненый рабочий как раз пытался помочь отремонтировать вторую сломанную БМД.
  71. 0
    April 19 2014
    Ничего, скоро за твою голову, козлик, кое-кто гонорар получит. Так что , ходи и оглядывайся.
  72. Sus
    Sus
    +1
    April 19 2014
    Этот Колодранец по-любому не жилец уже. Сам себе такую участь выбрал
    1. +1
      April 19 2014
      У Российских евреев к нему предъява-Абрамовича кинул.ВВП свидетель.В эфире подтвердил.Поддержим претензии Абрамовича!Верни,Коломойский Абрамовичу бабки!Либо Россия стрелку забьет!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        April 20 2014
        Дык, Абрамовича и Ходорок кинул. Да так что то повесился. ngguyu
  73. +2
    April 19 2014
    Предлагаю награду в 1 рубль ( заметьте в твердой валюте) за голову украинского олигарха пойманого на территории России. Вот блин самому смешно...
  74. +7
    April 19 2014
    Quote: Egoza
    Iku YUDAS!!! ing Kawa Paskah Ortodoks kanggo ngumumake iki ... Lan minangka Yudas, supaya dheweke bakal diganjar! Cepet utawa mengko!

    А что вы от него хотели - он же не христиан, и тем более не православный.
  75. +2
    April 19 2014
    Ржу-не могу.Есть место Подвигу в жизни Укро-армии!!!

    М.Коваль привел примеры поведения военных на Востоке, за которые он гордится армией

    КИЕВ. 19 апреля. УНН. Исполняющий обязанности Министра обороны Украины генерал-полковник Михаил Коваль обратился к военным и привел примеры событий и поведения армейцев, которыми он гордится. К тому же М.Коваль сообщил, что ВСУ выполнили все поставленные задачи, передает УНН со ссылкой на пресс-службу Минобороны.
    По его словам, сейчас созданы все соответствующие группировки, которые полностью выполнят основные задачи Вооруженных Сил - обеспечение суверенитета, неприкосновенности и целостности государства.
    Он добавил, что армия уверенно выполняет задачи в непростой ситуации, в которой сейчас находится вся Украина. "Вооруженные силы демонстрируют образцы мужества, героизма, преданности делу защиты нашего государства", - отметил генерал-полковник Михаил Коваль и привел в пример военнослужащих 25-й отдельной воздушно-десантной бригады, которые на днях попали в окружение.
  76. +2
    April 19 2014
    Kutipan: sub307
    Aneh yen "review militer" umume menehi perhatian marang omong kosong kasebut. "Krisis genre" kedaden, chtol? Ana apa-apa kanggo "survei" karo hektar saka gosip karo banget ala "mambu"? CM. reaksi saka "umum" kanggo iki "mutiara" jurnalisme mangan.
    Между прочим, topwar тоже как-то должна поднимать индекс цитирования. Что это такое поройся в инете. Чем больше посетителей, тем лучше, это бизнес!
  77. +3
    April 19 2014
    Kutipan saka loginovich
    Sampeyan ora bakal dadi anti-Semit, mbayar dhuwit kanggo mateni Ukrainia.


    Известный правый в Израиле, толкователь Торы и, по-моему, депутат кнессета Авигдор Эскин недавно в прямом эфире нашего ТВ поддержал действия России, а про еврейских спонсоров майдана сказал: "У нас тоже есть свои Власовы".
  78. 3vs
    +1
    April 19 2014
    Осталось дождаться, когда казахский миллионер заплатит миллион рублей за голову этого
    с~у~чёнка.
    Ждём до первого мая.
  79. +1
    April 19 2014
    Kutipan saka sus
    Этот Колодранец по-любому не жилец уже. Сам себе такую участь выбрал
    Совершенно верно, как говорят блатные: - "Жадность фраера губит!".
  80. +1
    April 19 2014
    По- моему Укро-ВС становятся всё опаснее и опаснее, в первую очередь, для себя.

    Суббота, 19 апреля 2014, 20:37 • Артур Гончаров
    Под Краматорском погиб украинский военный

    КИЕВ. 19 апреля. УНН. Под Краматорском погиб украинский военный. Об этом со ссылкой на Минобороны сообщает Громадське.ТБ, передает УНН.
    "Военный погиб из-за несчастного случая. Идет следствие", - сообщили в пресс-службе.
    Ранее стало известно, что в аэропорту Донецка один спецназовец случайно застрелил своего коллегу. Оба военные - контрактники из Кировоградщины и служили в спецназе.
  81. +2
    April 19 2014
    Походу украина несётся в тартарары всё быстрей и быстрей. Неужели этот клоун КАЛОмойский не понимает, что этим он себе подписал приговор. Жалко простых украинцев, сейчас однозначно начнётся охота на ведьм. Да откуда по вылазило этих упырей, что не заявление то побег из кунсткамеры.
  82. 0
    April 19 2014
    А в какую сумму ценится голова Коломойского?
    1. 0
      April 20 2014
      Я отдам за него любые деньги, но не больше 30 серебренников, пардон, шекелей.
  83. +1
    April 19 2014
    А когда пара-тройка полков зелёных человечков подойдёт к нему за премией-хватит денег то,или обойдётся инфарктом с нездержанием?
  84. +1
    April 19 2014
    Пора открывать сезон охоты на Коломойского!. Предложить на пример за данного персонажа скидку на газ или деньги в размере 10 000 000 американских рублей.
  85. +2
    April 19 2014
    Kutipan: Dmitry_24rus
    ya. Terus, artikel apa? A provokasi inciting ala antarane bangsa kita.
    Aku suggest sing administrasi situs ora nerbitaké artikel kuwi.

    Статья разжигает ненависть к г. коломойскому.
    Apa sampeyan keberatan?
  86. tukang golok
    0
    April 19 2014
    [/ Quote]

    Да... Этого фрика уже не вылечить... ну если только стальной пилюлей в медной оболочке!!!
  87. +1
    April 19 2014
    Ходорковский коломойский усекаете рифму ,камеру без вида предоставим.
    1. +1
      April 19 2014
      И кстати, варежки украинцам нужны будут, зимой без газа холодно
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        April 20 2014
        Пусть приезжают к нам. Покажем где тут шьют варежки. Ходорка можно поставить бригадиром ngguyu
  88. mvv
    mvv
    0
    April 19 2014
    шизофрения и дикий сюр
  89. +1
    April 19 2014
    Нам Украина задолжала дюжину коломойских.
  90. +1
    April 19 2014
    Так кого там поймали? Не показывали?-странно. А деньги хероям заплатили? Но хероев не показали-опасно быть хероями. Ведь не может же укропоолигарх врать?-не,не может-у него такое честное,чисто укро-арийское лицо.Точно поймали!Шпиена!Зеленого такого.Короче,сала Украине-хероям сала!
  91. +3
    April 19 2014
    Иуда за такое ты ответишь сполна..!
  92. 0
    April 19 2014
    Крыши по-сносило, а урагана не было. Чудеса.
  93. +1
    April 19 2014
    Из Умани на Украине лучше бы своих-хасидов отправил-мусорщиков на родину .Ган.он штопанный.
  94. +1
    April 19 2014
    Dana Bantuan kanggo Unit Pertahanan Diri ing Kidul-Wétan Ukraina
    http://colonelcassad.livejournal.com/1548575.html#cutid1
    Persis siji sasi kepungkur, kanggo nanggepi telpon kanggo bantuan, Organisasi Publik Interregional kanggo Promosi Pelestarian Tradisi Domestik lan Warisan Budaya "VECHE" ngatur penggalangan dana kanggo ndhukung unit pertahanan diri saka kutha pahlawan Sevastopol.
    Kanthi bantuan kita, puluhan ewu warga Rusia, Ukraina, Belarus lan negara-negara ing luar negeri sing peduli ndhukung unit pertahanan diri Sevastopol sajrone acara Spring Crimean. Iku salah kanggo mungkasi karya iki lan ninggalake sabangsa kita ing sisih kidul-wétan Ukraina ing alangan. Ing babagan iki, Organisasi Publik Interregional kanggo Promosi Pelestarian Tradisi Domestik lan Warisan Budaya "VECHE" netepake dana kanggo mbantu Kidul-Wétan Ukraina ing perang nglawan rezim junta fasis.
  95. DimDimych
    +1
    April 20 2014
    "Глава Днепропетровской облгосадминистрации, олигарх Игорь Коломойский"
  96. vas1964
    0
    April 20 2014
    Прямо "Трудная мишень"!
  97. 0
    April 20 2014
    О-о-о, жив еще курилка?! Ничего, недолго тебе осталось!
    руководитель Европейского еврейского совета.

    А мы еще удивляемся: чёй-то европеоиды так развозникались на Россию? А все предельно просто: во власти везде евреи, а энтот клоун у них руками водит.. Повторюсь: ничего, не вечно ниточке тянуться!
  98. 0
    April 20 2014
    Мальчик считает что за деньги может решить все. Поглядим. Побольше таких новостей, чтоб был виден "миролюбивый " оскал сионизма. Да и наши олигархи - сионисты поскромнее будут. Ведь этот гоблин их методы сам сдает в свидомом угаре am
  99. wong kuwat
    +2
    April 20 2014
    Есть на Украине такой гов нюк Балога, сейчас депутат и был министром при яныке ,так вот он позволял себе не лестные высказывания и критику в адрес Путина ,мол тот всегда когда приезжает на Украину неприлично опаздывает на встречи,а они по стойке смирно должны его ждать часами!Вонял ,вонял и однажды про е бал тот момент когда австрийский банк где он хранил честно уворованные у народа 400 лямов евриков выкупил один из Российских банков,ему поставили условие подтвердить честность происхождения вклада ,он не смог, так живет на одну зарплату! Знающие люди говорили ,что чуть не здох от горя !К чему я это? Пскай эта жидомассонская ссука сидит тихо если хочет купатся в свохих миллионах!А если справедливо,за его "сезон охоты на РУССКИХ" нужно прислать ему письмо" счастья" такое как получил Хаттаб ,и подыхал в течении нескольких дней!
  100. 0
    April 20 2014
    Двое приятелей бросили жребий кому быть "диверсантом", а кому "ловцом". Полученную премию поделили. Бизнес!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"