Karyawan saka Antonov aviation prihatin protes marang buyaran saka direktur

115
Karyawan saka Antonov aviation prihatin protes marang buyaran saka direktur


Ewonan buruh ing pabrik Antonov protes marang pemecatan direkture. Desainer misuwur Dmitry Kiva dicabut jabatane kanthi dhawuh saka pamrentah Ukraina tanpa panjelasan. Mengko ing kabinet, dheweke ujar manawa dheweke mung mutusake kanggo nganyari penerbangan industri.

Rally XNUMX wong ing maskapai Antonov sing misuwur: para pekerja njaluk supaya direktur jenderal, Dmitry Kivu ora dipecat. Ing tengah-tengah bentrokan Maidan, dheweke nglarang karyawane melu protes, ujar manawa pabrik kasebut dudu papan kanggo politik. Nanging saiki, nalika politik nyedhaki dheweke, dheweke lara amarga serangan jantung: atine ora tahan karo tuduhan njarah-rayah perusahaan. Njawab pitakonan ing telpon. "Sajrone aku kerja, indikator finansial saya tambah kaping papat," ujare Dmitry.

Dmitry Kiva makarya ing pabrik Antonov kanggo 50 taun: pisanan minangka desainer, banjur direktur umum. Kanggo pangembangan dheweke nampa gelar Pahlawan Ukraina. Dheweke melu nggawe misuwur "Ruslan" lan pesawat abot paling kuat ing donya An-225 "Dream". Antarane pangembangan paling anyar yaiku An-70, pesawat transportasi militer sing ditugasake dening Rusia. Kanggo fokus ing pasar Rusia, kaya sing dikandhakake ing pabrik kasebut, Kiva mbayar rega kasebut.

"Cetha yen Kulon ora butuh pesaing. Nanging kenapa pamrentah kita ora butuh kita ora jelas, "jelas Lidia Shulga, dispatcher senior saka Antonov State Enterprise

Perdhana Mentri Ukraina, Arseniy Yatsenyuk, sing ditunjuk dening Rada, mrentah supaya Dmitry Kiva dipecat. Urutan sing cocog wis diterbitake ing situs web pemerintah Ukraina ing Internet. Kabinet Menteri ujar manawa bakal ngrampungake kepemimpinan industri penerbangan.

"Kita duwe niat sing paling apik, kita ora pengin mateni perusahaan, kita ora pengin mateni industri penerbangan Ukrainia. Kosok baline, kita ngomong babagan urip maneh industri, perusahaan, "jelas Pavlo Sheremet, Menteri Ekonomi sing ditunjuk Rada.

Sapa sing bakal ngganti desainer sing misuwur isih durung dingerteni. "Aku ora weruh wong ing Ukraina karo tingkat kuwi, karo jeneng donya, sing bisa njupuk kirim iki,"Says Nikolai Podgrebelny, Wakil Presiden Antonov Group of Companies.

Uga ora dingerteni manawa perusahaan bakal bisa berkembang yen panguwasa anyar nuntut pimpinan anyar Antonov ora gelem nggarap Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

115 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 29
    April 19 2014
    Ukraina lagi sawed ing jangkah breakneck, padha aran sing ana sethitik kiwa.
    1. + 14
      April 19 2014
      Dadi ya.....
    2. + 21
      April 19 2014
      Lan sadurunge, piye wae mikir beda

      1. +9
        April 19 2014
        Aku uga ngelingi carane loro letnan ing seragam angkatan laut janji kanggo paste liwat jamban karo rubel Rusia.
        1. +2
          April 19 2014
          Lan aku uga ngelingi carane Discovery padha ngomong babagan pesawat "Ukraina", banget, banget ...
          Iku nguripake metu sing "Ruslan" dadi Antonov-124___ (mung bebener iku produksi ora dumunung ing Rusia).
          Nanging, ing antarane kru - ora siji "wong kulon"

          Luwih apik yen dheweke nuduhake kapal selam ...
          1. dmitrij.blyuz
            + 11
            April 19 2014
            Wong Maydanut wis nglakoni cara nglebokake negara, ngrusak wong sing kaya ngono! Lha, parasit nindakake apa-apa. Ora bisa ngerti yen negara-negara iku buntu karo papan sampah!
            1. timer
              +6
              April 19 2014
              Padha nindakake apa sing diprentahake dening bendarane, Amerika, kanggo ngrusak apa sing isih ana!
            2. + 17
              April 19 2014
              Delengen kanthi tliti ing warta basa Rusia saka Ukraina. Gunggunge masalah KB "Antonov" lan pemecatan kepala desainer - Rusia kudu disalahake. Lan iki senadyan kasunyatan bilih dekrit kasebut ditandatangani dening Yaytsenyukh wassat

              1. dmitrij.blyuz
                +1
                April 19 2014
                Padha mung ngrusak Ana kanggo amers.
              2. +2
                April 20 2014
                Nevsky: Nalika tentara salib klelep ing Segara Peipsi, Rusia mesthi disalahake, nanging nalika jamban macet ing Kyiv, dudu Rusia ... kotoran sing nyumbat. Ing sawijining wektu, kita ngedol lisensi kanggo produksi Pobeda, nanging tanduran kasebut ora tangi amarga iki, amarga Volga ana ing dalan. Bubar aku weruh transporter ing langit lan ora ngerti apa iku, aku katon ing Internet ... dadi iki AN-180! Iki dudu Yaytsenyukh, nanging Antonov!
            3. +1
              April 20 2014
              Ing tengah-tengah bentrokan Maidan, dheweke nglarang karyawane melu protes, ujar manawa pabrik kasebut dudu papan kanggo politik. Nanging saiki, nalika politik entuk dheweke, dheweke lara amarga serangan jantung: atine ora tahan karo tuduhan ngrampok perusahaan ... (saka artikel)


              Iki minangka asil alami saka sapa wae sing percaya yen "politik ora ana hubungane karo dheweke lan dheweke ora melu."
              Politik kanggo sapa wae, sanajan ana wong sing ora melu politik.
              Kabeh militer, perwira polisi, wong cerdas, petani, buruh, bocah sekolah lan bocah cilik kudu ngerti.
              Iki kudu dingerteni lan tumindak kanthi wajar:
              - kanggo milih, lan ora mikir yen swaraku ora bakal mutusake apa-apa,
              - ngadeg ing wektu kanggo defend kapentingan, lan ora njagong maneh ing prinsip "Gubugku ana ing pinggir", ing cilik saka anti-negara lan anti-wong Maidans,
              - kanggo aktif mbantah yen ana korupsi sing alon lan bertahap saka bocah-bocah, generasi enom dening kabijakan Barat liberal anti-rakyat,
              - perang nglawan kabijakan liberal kolonial Barat sing ngrusak Donya Rusia ing masyarakat, ing media, ing pamrentahan lan politik.
          2. +2
            April 19 2014
            Lawas banget "Iku dadi "Ruslan" dadi Antonov-124___ (sing bener yaiku produksi ora ana ing Rusia)"
            Iku misale jek kula sing Antonov Desain Biro ing Ukraina, lan kita duwe produksi. Aku ora bakal mbantah. )))
            1. 0
              April 20 2014
              Quote: Nagaybak
              Iku misale jek kula sing Antonov Desain Biro ing Ukraina, lan kita duwe produksi. Aku ora bakal mbantah. )))

              sebagian...
              misale jek sing 124th diprodhuksi mung ing Ukraina ...
          3. 77 bob 1973
            +4
            April 19 2014
            Produksi mung padha, ing Rusia lan dumunung.
            1. +1
              April 19 2014
              Kutipan saka: 77bob1973
              Produksi mung padha, ing Rusia lan dumunung.

              Ora mesthi ing cara sing. Kita lagi siyap-siyap, iki link
              http://vpk.name/news/107094_rossiya_hochet_sama_proizvodit_ukrainskie_samoletyi_
              an124.html
      2. +4
        April 19 2014
        Dadi kabeh wong Soviet mikir (diapusi) !!!
        Lan sing paling dhuwur ing wektu iku nggosok tangan lan nyiapake tas kanggo mata uang ...!
      3. +5
        April 19 2014
        Mesthine kamardikan !!!!!, nanging ekonomi kanthi biaya Rusia iku alamiah ngguyumesthi banjur Ukraina bakal urip luwih apik
        1. dmitrij.blyuz
          +1
          April 19 2014
          Iku perlu kanggo nyimpen harlot, supaya kita pour ing amba dhuwit ana.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. 0
        April 20 2014
        Kanggo apa padha perang, padha mlayu menyang soko ... Jawaban kanggo video.
    3. + 15
      April 19 2014
      Kutipan saka: svetlomor
      Ukraina lagi sawed ing jangkah breakneck, padha aran sing ana sethitik kiwa.

      Sayange para insinyur lan pekerja keras ing pabrik kasebut. "Pamrentah anyar" bakal ngidini perusahaan ing saindenging jagad nyenengi "ambisi". Lan wong - ing dalan.
    4. +8
      April 19 2014
      Mongrel 3,14 Ndos iki duwe tujuan siji - nyebabake karusakan sabisa kanggo DUNIA RUSIA.
    5. + 14
      April 19 2014
      Kutipan saka: svetlomor
      Ukraina lagi sawed ing jangkah breakneck, padha aran sing ana sethitik kiwa.

      Ora Ana
      Karusakan darurat industri teknologi dhuwur diwiwiti. Conto yaiku Pabrik Penerbangan Saratov.
      Sawise kabeh, kita duwe proyek gabungan karo Antonov, lan dheweke pengin numpes.
    6. +2
      April 19 2014
      Kutipan saka: svetlomor
      kacepetan breakneck

      Kanggo mungkasi nggergaji, kabeh buruh kudu njupuk lan ngatur maneh mesin kanggo gaman lan banjur njaluk apa sing dibutuhake. BP ora bakal wani nyemprotake irung menyang pabrik nalika ana keamanan sing serius. am
    7. +9
      April 19 2014
      Ya, sing padha weruh iku siji !!!! Lan sampeyan ora kudu nganakake rapat - nanging njupuk senjata lan nyopir kabeh sampah iki saka Ukraina! Yen ora, sampeyan ora bakal entuk apa-apa kanthi rapat umum, junta karo oligarki pederast nyelehake para demonstran nganggo piranti kasebut !!!! Kita kudu ngrampungake masalah karo gaman, lan ora ngadeg lan babakan !!! Asu nggonggong lan kafilah maju !!!!
    8. + 32
      April 19 2014
      Kutipan saka: svetlomor
      Ukraina lagi sawed ing jangkah breakneck, padha aran sing ana sethitik kiwa.

      dipecat? Lha, apik-apik wae dipecat. Saiki Putin ora bakal nguap lan nyewa dheweke kanggo posisi sing padha. Biasane, dhuwit mung ora cukup kanggo kapentingan spesialis gedhene iki, nanging ana insentif liyane, nganti organisasi saka perusahaan anyar kanggo dheweke.
      Lan luwih. Biasane dheweke ora ngganti proyek dhewe, dheweke njupuk tim. Perusahaan jinis iki dudu bangunan, kantor, lan peralatan, utamane wong, profesional.
      Dadi kabodhoan Banderlog minangka kesempatan sing apik kanggo Rusia. Ora bakal kantun.
      1. dmitrij.blyuz
        +8
        April 19 2014
        Nagan.
        1. +4
          April 19 2014
          Kutipan saka: dmitrij.blyuz
          yen GDP ngerti babagan pelanggaran iki lan bakal nggawe gerakan ksatria.

          Sing paling apik yaiku nyekel tanduran, sanajan wong kerja ing negara sekutu, kekancan bakal luwih kuwat.
          1. dmitrij.blyuz
            +2
            April 19 2014
            Timur! Kapasitas pabrik ora bakal ngganggu. Nanging ganti "schizophrenic"! Ora kaya ngono! hi
            1. +2
              April 19 2014
              Dmitriy. Kadhangkala sampeyan kudu diobati karo azaleptin, sawise nonton telek ing kothak wiwit gagal, utamane nalika rangsangan kasebut pas, sampeyan kudu ngawasi kesehatan.
              1. dmitrij.blyuz
                +1
                April 19 2014
                Timur! Njupuk conto saka pionir lawas! (maksudku, saka aku!) Aku wis telung taun ora nonton TV, mung kartun karo bocah-bocah cilik! Ngidoni berita lan jaga kesehatan! Luwih becik nongkrong ing iki, situs kita!
                1. +1
                  April 19 2014
                  Dmitriy. Dadi akhir-akhir iki aku wis nglakoni, aku ora kudu ketegangan karo karya, mung ing umum iku bakal dadi bylob apik, supaya aku imbangan kanggo 3 sasi, aku bisa 1.5-2 liyane, juragan ngadeg ing baris kanggo buruh ing sawmills, ana ora cukup.
                  1. dmitrij.blyuz
                    0
                    April 19 2014
                    Wah! Timur! Kayane kerjaanmu wis akrab karo aku. Nanging saiki aku wis ana dalan sing beda. 3 ing 3 dina. Aja kaku babagan kerja. hi
                    1. 0
                      April 20 2014
                      Dmitry Bebener iku rencana beda, nanging otak mati amarga saka karya, lan pensiun ora cukup. Kita kudu ngupayakake pilihan sing beda-beda, nalika asile ora apik banget. Salam.
            2. 0
              April 20 2014
              Lan carane - kanggo njupuk tanduran? Ayo, mbukak ing kreta lan njupuk metu?
          2. +2
            April 20 2014
            Tanduran ora bisa dijupuk lan kabeh wong ngerti iki.

            Aku tau kerja ing KMZ im. Antonova
            lan aku ngerti sing saiki paling specialists wong liwat 40 - 45 taun
            Ora mungkin kabeh wong pengin bisa pindhah menyang Rusia.

            Ing Rusia, pesawat Antonov bakal terus diprodhuksi, kanthi lisensi.
            Sayange yen ora ana pesawat anyar.
            Sayange kanggo wong-wong sing aku kerja lan sing nandur modal kabeh kanggo kamakmuran penerbangan ing USSR
            lan malah sawise 1991 ana kerjasama gedhe karo Rusia lan Uzbekistan.

            Iki minangka paku ing peti mati industri penerbangan ing Ukraina.
            Kabeh prediksi surem babagan carane Ukraina bakal mlebu ing Eropa dadi nyata.
        2. +1
          April 19 2014
          Persis! We pancene kudu loro Enterprises iki! Yen kabeh liya bisa ditindakake sajrone setaun utawa loro utawa telu karo kita, banjur tanpa Biro Desain Motorsich lan Antonov bakal dadi luwih elek, iki minangka tingkat sing apik ing jagad iki.
      2. +1
        April 19 2014
        Quote: Nagant
        stupidity saka banderlogs kesempatan apik kanggo Rusia. Ora bakal kantun.

        Aku ndhukung satus persen! Miturut cara, perburuan personel wis diunekake ing cangkeme ... lan suwene ... malah patang taun kepungkur.
        http://statuspress.com.ua/ukrainian-news/luchshie-kadry-iz-ukrainy-peretekayut-v

        -russian.html
      3. +2
        April 19 2014
        dadi kita wis ujar manawa dheweke bakal nampa kabeh spesialis ing RUSIA kanthi seneng banget !!!!! nglirik
      4. 0
        April 20 2014
        Quote: Nagant
        gelem? Lha, apik-apik wae dipecat. Saiki Putin ora bakal nguap lan nyewa dheweke kanggo posisi sing padha. Biasane, dhuwit mung ora cukup kanggo kapentingan spesialis gedhene iki, nanging ana insentif liyane, nganti organisasi saka perusahaan anyar kanggo dheweke.
        Lan luwih. Biasane dheweke ora ngganti proyek dhewe, dheweke njupuk tim. Perusahaan jinis iki dudu bangunan, kantor, lan peralatan, utamane wong, profesional.
        Dadi kabodhoan Banderlog minangka kesempatan sing apik kanggo Rusia. Ora bakal kantun.

        ing tangan siji, ya ...
        ing tangan liyane, kang mbokmenawa wis cukup sawetara taun, lan sampeyan yakin sing bakal dirilis saka Ukraina?
        sepisanan, dheweke paling kamungkinan ora ngunjungi,
        kapindho, dheweke uga pengin ngatur kasus pidana marang dheweke amarga "nglereni", bakal dadi ...
    9. +4
      April 19 2014
      Nits ngeduk kuburan dhewe cepet banget. Ing jangkah kaya mengkono, ing Mei 9, wong ing Ukraina bakal diwasa (blush, sing), lan malah pengawal nasional fooled nom ora bakal nyimpen junta. Koper-Stasiun-Washington...
      1. +2
        April 19 2014
        Alamat dawa banget! Bisa luwih cendhek: tas sampah minangka krematorium!
      2. +3
        April 19 2014
        Kutipan saka: maxcor1974
        Koper-Stasiun-Washington...

        Nah, kita butuh wong-wong mau ing kene. Aku bakal menehi saran sing luwih menarik. Stasiun konvoi-Kolyma.
        1. +3
          April 19 2014
          Quote: Nagant
          Nah, kita butuh wong-wong mau ing kene. Aku bakal menehi saran sing luwih menarik. Stasiun konvoi-Kolyma

          Ing Kolyma, padha uga ora perlu, kanggo leladen, kanggo Kanada, supaya padha seneng-seneng ana.
          1. 0
            April 19 2014
            Kutipan saka: svetlomor
            Dheweke uga ora butuh ing Kolyma.

            Lan waving pick?
            1. +1
              April 19 2014
              Quote: Nagant
              Lan waving pick?

              Nah, utawa bakal rusak utawa ilang, kita bakal ngatur dhewe.
              1. 0
                April 20 2014
                Kita duwe pangembangan menarik ing Arktik
        2. dmitrij.blyuz
          +1
          April 19 2014
          Nagant! Yagene dheweke ana ing Kolyma? Saiki kabeh wis dadi manungsa! Ing kene, ing Novaya Zemlya, ing radius nguji senjata nuklir, iku.
          1. 0
            April 19 2014
            Ing ngendi panguwasa nemtokake wektu kanggo ngawula, dheweke bakal dikirim menyang kana, panguwasa luwih ngerti. Mesthi ora ing Crimea am
    10. Klepa
      +1
      April 19 2014
      Dmitry Kiva makarya ing pabrik Antonov kanggo 50 taun: pisanan minangka desainer, banjur direktur umum. Kanggo pangembangan dheweke nampa gelar Pahlawan Ukraina. Dheweke melu nggawe misuwur "Ruslan" lan pesawat abot paling kuat ing donya An-225 "Dream". Antarane pangembangan paling anyar yaiku An-70, pesawat transportasi militer sing ditugasake dening Rusia. Kanggo fokus ing pasar Rusia, kaya sing dikandhakake ing pabrik kasebut, Kiva mbayar rega kasebut.

      Ya, dheweke bakal kerja bareng karo kita ing TsAGI.
      1. dmitrij.blyuz
        0
        April 19 2014
        tresna Aku wis mikir "Klepa" apa? Ikhlas hi
        1. Klepa
          +6
          April 19 2014
          Mangkene humor liyane ing internet babagan pesawat kita:
          layang saka AMERIKA SAILOR..........
          Maryam ingkang kula tresnani!
          Nyuwun pangapunten, aku wis seminggu ora nulis kanggo sampeyan. Aku njupuk kursus rehabilitasi psikologis ing pangkalan kita ing Romania. Aku kudu ngandhani yen ana kedadeyan sing nggegirisi. Lan ora mung karo aku, nanging karo kabeh kru pemusnah gagah berani "Donald Cook". ...................................................
          Esuke, nalika kapal kita arep menyang Crimea, kita nemokake palung mabur Rusia ing langit, sing diarani pesawat serang SU-24 lan wis diprodhuksi wiwit nalika wong tuwa kita isih sekolah dasar. Biyen ing kelas ing perguruan tinggi militer, kita sinau babagan langka iki lan ngguyu karakteristike. Iku luwih cocok kanggo irigasi sawah karo pupuk kimia utawa kanggo mbuwang dolanan anak saka udhara.
          Mulane, nalika weker muni, kita mlayu menyang pos pertempuran, looking nerusake kanggo muter kucing lan mouse karo utusan iki saka kepungkur. Aku malah bisa wager karo Ed ing roto sing aku bisa njupuk wesi Rusty iki ing bedhil liyane kaping saka iya. Ed ngoperasikake peluncur Phalanx sing cepet-cepet kaya aku, lan kita mikir ora ana sing bisa lolos. …
          Kita nuntun wong Rusia karo locator nganti dheweke nyedhaki wilayah sing kena pengaruh, supaya bisa nutupi dheweke. Nanging, nalika dheweke mlebu zona sialan iki, mistik wiwit. Pencari kita metu dhisik, banjur target target Phalanxes dipateni, lan kabeh Aegis dadi rusak. "Donald Cook" kita sing apik banget goyang ing ombak kaya penyu sing mati. Pranyata yen logam kethokan Rusia sing dikutuk, SU-24, nguripake peralatan jamming elektronik, lan bangga armada kita dadi isin! Lan Rusia wiwit mbukak moyoki kita. Dheweke nggawe rolas serangan latihan marang kita, nunggang radar kita karo weteng, klelep kita metu karo nggero mesin lan umume nuduhake kita kabeh sing mung kru crappiest bisa nglangi ing trough shitty kuwi ... Nalika dheweke mabur adoh, dheweke waved swiwine, lan Ed malah mbayangno sing nuduhake kita driji tengah tangan tengen.
          Nanging aku mikir Ed nulis, amarga ing kuliah militer kita diwulangake yen ing kasus kaya mengkono wong Rusia nuduhake anjir. Mary, sampeyan ora bisa mbayangno apa sing kedadeyan karo kita! Kita ora tau ngalami rasa isin kaya ngono ing urip kita. Sawetara wong lanang kita padha nangis kaya bocah-bocah, liyane padha nggebug sirahe marang piranti sing ora aktif, perwira senior, ing ngarep kru, ngombe botol wiski saka tenggorokan lan bengok-bengok ing kabeh kapal: "Khibiny Rusia sing kurang ajar iki" (sistem perang elektronik Rusia. - D.S.), lan kapten ijo kanthi nesu. Ing negara iki, kita lagi wae ora bisa moor kanggo pesisir Romania, lan sanalika sawise mooring, telung rolas wong lanang kita wrote layang saka mundur. Dheweke ora bisa mikir yen ing wayahe sing nemtokake teknologi kita bisa dadi siji, sing kudu ditindakake menyang dhasar segara.
          Aku tantrum lan digawa menyang rumah sakit. Mary, aku tansah tresna marang Amerika kita lan pengin Bintang lan Stripes nggawa kamardikan kanggo donya. Nanging sawise kedadean iki, pikiran pemecatan wiwit ngganggu aku. Kanggo neraka karo wong-wong mau, dhuwit, sandi dear. Sampeyan lan aku luwih seneng tuku peternakan cilik ing Arizona, tuwuh seledri kanggo didol, lan nyanyi masmur ing gereja kita ing dina Minggu. Aku luwih apik yen Amerika ora nglindhungi para sedulur ing demokrasi ing Ukraina.
          Ya, yen salah siji palung Rusia lawas bisa nyelehake "Donald Cook" super-modern ing sisihe, banjur bayangake apa sing bisa ditindakake dening pesawat anyar! Lan yen dheweke bisa nyuda ora mung instrumen, nanging uga otak kru? Pikirane dhewe, apa sampeyan butuh aku tanpa otak?
          Kiss sampeyan hard, tansah Panjenengan Johnny.
          1. dmitrij.blyuz
            +1
            April 19 2014
            Klepa!(Nanging, iku luwih apik karo jeneng, aja nyalahke kula!) Supaya padha menek luwih. Padha bakal Paint soko kanggo awake dhewe ing gupuh-Paskah kabeh padha! Masalah sing. duka Yagene wong-wong mau diijini ing kene? tresna
            1. wong tuwa 72
              0
              April 20 2014
              Inggih, kita kudu nglatih wong!
      2. 0
        April 20 2014
        Dheweke umum, nanging ing TsAGI dening sapa? Wong wis nampa serangan jantung, lan owah-owahan ing kegiatan kanggo wong saka gedhene iki mung fatal.
    11. +3
      April 19 2014
      Insinyur, buruh - kabeh! Ayo ngunjungi kita ing AviaStar. Ing kono Ruslans mutusaké kanggo ngumpulake. Spesialis kaya ngono mesthi dibutuhake.
      1. dmitrij.blyuz
        0
        April 19 2014
        Bawa aku, aku nggolek piranti lunak. (Peralatan instrumen)
        1. TAGIR
          0
          April 20 2014
          Sing pengin entuk kerja ing Aviastar
  2. +6
    April 19 2014
    Fasis malah ora ngidini wong bisa kerja normal, iku u.r.o.d.y.
    1. Strezhevskaya
      +2
      April 19 2014
      Kutipan: Biksu
      Fasis malah ora ngidini wong bisa kerja normal, iku u.r.o.d.y.

      Luwih beda ing kene: tumpukan kotoran menyang kabeh wilayah kanthi cepet lan cepet !!!
      Aku kira-kira bisa guess apa. Remet kabeh kanggo maksimum lan banjur ngedol kanggo maksimum, iku cetha kang strategi. Wektu iku mung kari sithik ....... iki kasangsaran sawise wiwitan palsu.
      Nglakoni perintahe korporasi manca, ngrusak saingan sak sen, iki preian !!!
  3. +5
    April 19 2014
    Kiva iki banget ora bisa ditindakake babagan nransfer dokumen menyang Rusia, intransigence kanggo ndeleng kepiye kedadeyan kasebut.
    1. + 10
      April 19 2014
      Kutipan saka saag
      Iki Kiva padha banget intractable ing syarat-syarat transfer kanggo Rusia

      Nah, apa jenis dokumentasi ana!
      An-148 diprodhuksi ing Voronezh, miturut lisensi, kabeh dokumentasi kanggo wong kasebut,
      An-124 "Ruslan" diprodhuksi ing Ulyanovsk, An-140 ing Samara...
      Kiva mbantah apa, entuk apa-apa kanggo perusahaane, nanging dheweke dadi direktur pro-Rusia, mula dheweke ngerti kanthi jelas manawa masa depan industri penerbangan Ukrainia ana ing kerjasama paling cedhak karo Rusia.
      Kanggo kang dijaluk kanggo banderlozhki metu. ya
      Lan iki migunani kanggo Federasi Rusia.
      Kabeh direktur kudu mikir babagan sapa sampeyan, buruh produksi?
  4. +7
    April 19 2014
    "Jelas yen Kulon ora butuh saingan

    Iku misale jek sing makna saka kedadeyan isih wiwit tekan liyane saka warga Ukraina, nanging b ... kanggo dangu !!! wong bodho
    1. Strezhevskaya
      +5
      April 19 2014
      Kutipan saka: olegff68
      "Jelas yen Kulon ora butuh saingan

      Iku misale jek sing makna saka apa wis wiwit tekan liyane saka warga Ukraina, nanging b ... kanggo dangu !!! wong bodho

      Iki kabeh titik, kanggo stagger saingan ing sembarang guise, ing wektu sing padha kanggo sijine Rusia ing nyawa, lan kita kabeh kaget ing retorika saka Kulon, nanging iki jalmo bodho kabeh ing nuduhake ...... apa ora ???
  5. Komentar wis dibusak.
    1. avt
      +7
      April 19 2014
      Kutipan saka iliitchitch
      Loshars mung Fantastic

      Lha, aku ora setuju nang kene. Loshars isih paling sawetara, nanging SUBJECTS, kang, ing paling cilik, nanging kanggo sawetara jenis gerakan, duwe hak, kaya pawns ing Papan. Lan ing kene, umume, OBJEK tartamtu - sel ing papan, sing pemain saka Eurobus ora diijini pindhah menyang ukram gedhe kuna. Iki pungkasan industri pesawat ing "Ukraina 1991" project, padha mung "alon-alon" mbusak saka pasuryan saka industri pesawat donya liwat karusakan saka personel Manajemen nasional, lan cukup sukses, yen katon ing kahanan kang padha makarya lan isih menehi asil. Ngguyu, ngguyu, lan mung tekane wong sing sopan karo Ordo Pertahanan Negara sing bisa nylametake dheweke.Miturut dinamika acara ing Ukraina, wong sing sopan ora bakal duwe wektu sadurunge kabeh ambruk ing kono.
  6. blackhill
    +4
    April 19 2014
    dheweke entuk dhuwit kanggo negara sing merdika, lan padha nyopir manawa, dheweke mung bakal nyelehake humanoid oligarki ing panggonane sing bakal numpes pabrik lan ngedol menyang EU. Bajingan mau ngomong apa...
  7. +6
    April 19 2014
    Cukup, kanggo mateni produksi Ukraina kanthi ora langsung, kanggo junta lan pemilike wis ana sethithik, sing ngerti carane kabeh bakal metu ana. Dadi kita mutusake kanggo nyepetake proses karusakan. Napa dheweke butuh produksi, kenapa dheweke butuh ekonomi, Amerika Serikat lan Eropa bakal menehi panganan.
    1. +4
      April 19 2014
      Junta Spider Destroyer!!!
      1. Komentar wis dibusak.
  8. +2
    April 19 2014
    Aku krungu yen Kremlin wis nyetujoni calon direktur!
  9. vlum
    +9
    April 19 2014
    Perusahaan mung bakal dirusak. Yen padha sukses, mesthi.
    Lan dheweke ora peduli karo kabeh buruh, insinyur, manajer ing kana.
    1. +4
      April 19 2014
      Merikashkam ora perlu pesaing kuwat ing wangun "Antonov". Merikash butuh wilayah lan sumber daya.
  10. +4
    April 19 2014
    Tenang, buruh pabrik. Buruh pabrik ora munggah kanggo saben direktur.
  11. Arh
    +3
    April 19 2014
    dill bakal miring)))
  12. mesem marang kowe
    +4
    April 19 2014
    Ewonan buruh ing pabrik Antonov protes marang pemecatan direkture.
    .
    Pusat Ukraina wiwit tangi sawise efek hipnotis! Para pekerja keras isih bakal ngomong ...
    1. +8
      April 19 2014
      Quote: Senyum kanggo sampeyan
      Ewonan buruh ing pabrik Antonov protes marang pemecatan direkture.


      ewu karyawan "Antonov" lan "Motor Sich" - iku wektu dhuwur kanggo ngganti proyek kanggo Ulyanovsk-Voronezh lan St Petersburg-Perm.
      Sing luwih awal luwih apik ...
      1. +6
        April 19 2014
        Kutipan: Rus2012
        ewu karyawan "Antonov" lan "Motor Sich" - iku dhuwur wektu kanggo ngganti proyek kanggo

        Saiki ing Motor Sich dheweke njaluk nggawe unit pertahanan diri saka sayap tengen. Ana gosip yen dheweke pengin njupuk, amarga pabrik kasebut terus ngasilake robot ing kontrak karo Rusia.
        1. vlum
          0
          April 19 2014
          Pertahanan diri kudu nggawe unit mung amarga ora bisa urip. Cepet utawa mengko, nanging wilayah perusahaan kudu digunakake minangka bèntèng kanggo nampung kulawargané lan terus metu nganti katon saka peacekeepers. Yen wilayah tanduran ilang, sampeyan mung kudu mlayu ing endi wae mripatmu lan tanpa pangarep-arep kanggo urip ...
          Kabeh dadi surem ... Mung iki wis kedadeyan ing Rusia. Akeh banjur bisa oncat, ninggalake kabeh ing umum, nanging ora kabeh.
      2. +1
        April 19 2014
        Kutipan: Rus2012
        Perm.

        luwih apik isih Perm
  13. +5
    April 19 2014
    pamaréntah Ukraina tanpa panjelasan
    Pemerintah endi..? Iki ghouls ing daya ing Kyiv wis rampung dadi luwih .. Ukraina lan Rusia bakal ngelingi kanggo dekade .. Sawise kabeh, ghouls bakal rampung ngrusak kabeh!
    1. +2
      April 20 2014
      Quote: MIKHAN
      pamaréntah Ukraina tanpa panjelasan
      Pemerintah endi..? Iki ghouls ing daya ing Kyiv wis rampung dadi luwih .. Ukraina lan Rusia bakal ngelingi kanggo dekade .. Sawise kabeh, ghouls bakal rampung ngrusak kabeh!


      Iki dudu pamrentah, nanging tim piala kerja kanggo ngilangi barang-barang berharga saka wilayah sing ditaklukan.
  14. +8
    April 19 2014
    AS ujar manawa UKRAINE ora butuh penerbangan, utamane amarga mesin diwenehake menyang RUSIA, luwih becik UKRAINE tuku pesawat saka AS, lan RUSIA ora bakal nampa apa-apa. Yatseniuk lan seneng nyoba.
  15. +3
    April 19 2014
    "Sampeyan uga ora ngerti apa perusahaan bakal bisa berkembang yen panguwasa anyar nuntut pimpinan anyar Antonov ora gelem nggarap Rusia." Pfff, uga, pitakonan super-retorika nalika kabeh fokus ing Rusia. Tunggul terwelu cetha, kanthi pesenan langsung saka pemilik Amerika, ngrusak perusahaan kasebut.
  16. +1
    April 19 2014
    ranting apolitik, warga basa yen dheweke ora ngakoni yaytsenyukhov minangka kekuwatan, mula dheweke duwe dalan siji - menyang lalen. lan ora ana sing ndeleng genius. Wong jenius sing ora ndhukung Banderlog yaiku I.D.I.O.T. (miturut standar Barat). Nyuwun )
  17. +3
    April 19 2014
    Logika wayang Ameropitecan bisa dingerteni: Kulon ora butuh saingan, kanggo nyuda Rusia kesempatan kanggo tuku kendaraan transportasi militer sing ekonomis, lan ngrusak perusahaane kanthi pesenan pemilik lan entuk dhuwit perak. Lan kabeh ing siji gerakan ... Bakat!
  18. +3
    April 19 2014
    "Jelas yen Barat ora butuh saingan. Nanging kenapa pemerintah kita ora butuh kita ora jelas,"


    kabeh iku prasaja lan cetha - sisih kulon minangka karusakan saka kekuwatan ...
  19. +3
    April 19 2014
    Wong-wong sing kaya ngono wis ngrusak industri lan potensial ilmiah lan teknologi Ukraina sajrone dasawarsa kaping pindho .... Nyuwun pangapunten kanggo kabeh wong USSR sing mbangun kabeh ana ing kono "ati bleeds" su ...... iii. (ngapunten kanggo emosi) duka
  20. +2
    April 19 2014
    Ora tau mikir padha. Ora ana cara liya kanggo nelpon dheweke. Hak kanggo nelpon geng iki lan Khokhols mung ora bisa disebut morons.
    1. +2
      April 19 2014
      Karsane wong bodho, sing pinter: dheweke ngrusak awake dhewe ...
  21. +1
    April 19 2014
    Quote: MIKHAN
    Wong bodho kuwi ngrusak industri lan potensial ilmiah lan teknologi Ukraina

    Yen sampeyan ngomong babagan Kiva, mula aku setuju, wong bodho, lan mung bisa ngirit produksi nalika ditawakake, mula Boguslaev dadi luwih pinter.
  22. +2
    April 19 2014
    Nglindhungi arsip lan dokumentasi!!! Banjur sapa sing ngerti endhog sing dijanjikake !!! - p.i.d.o.r.g.i !!! wong bodho
    1. +4
      April 19 2014
      Aja nglindhungi, ndhelikake! supaya geyropa ora ketemu !!!
  23. +2
    April 19 2014
    Pebble sawise pebble, sethitik liyane lan longsor bakal pindhah, kaya ing gunung!
  24. +6
    April 19 2014
    Ora wong, sadurunge ana "MotorSich" saiki "Antonov" kabeh sing makarya ing negara iki ilmu-intensif, kabeh digawa mudhun !!! Ya, kerjane karo Rush, nanging ngasilake penghasilan - 100%
    1. MotorSich tryndets bakal liwat, liyane 4-5 sasi lan padha bakal miwiti prodhuksi mesin ing Rusia
    2.Kontrak karo Academy of Sciences Rusia bakal ilang lan pindhah menyang IL
    Asil bakal tegas - rezim bebas visa karo EU ing ngendi dheweke bakal diijini kerja minangka janitor lan pelacur, lengkap.
    industri rampung , minangka asil lan ilmu . Negara sing bakal ngunggahake para abdi, kaya sadurunge, Galicia nyambut gawe menyang Polandia utawa Austria .... ing cendhak, kaya iki ....
    1. +7
      April 19 2014
      Kutipan saka: grog_bm
      Asil kasebut bakal dadi ora jelas - rezim bebas visa karo EU

      Dheweke nganti rezim bebas visa, kaya kanker menyang China ...
      1. 0
        April 20 2014
        Regime bebas visa? Nanging apa Eropa butuh, supaya Caudle Maydanuta iki ngisi? Negara-negara bakal ndhukung iki, dheweke duwe rencana dhewe babagan iki.
    2. +3
      April 19 2014
      Malah miturut perkiraan optimis, produk Motorsich (mesin pesawat lan helikopter) bisa diganti kanthi lengkap sajrone 7-8 taun. Ora bakal bisa rampung ngalih menyang Ilya. Antonov nduweni kaluwihan ing pesawat gedhe - ora ana sing duwe apa-apa kaya Ruslan AN-124, ora ana gunane yen kita nerusake produksi. Kanggo medium - lor - militèr - kanggo airfields ala - Il misale jek wis digawe siji pesawat. Nanging Antonov wis kaya ing seri.
      Mulane, luwih becik yen kabeh padha karo kita utawa karo kita.
      1. hamster jahat
        +1
        April 20 2014
        Kutipan saka andj61
        Malah miturut prakiraan optimis, produk Motorsich (mesin pesawat lan helikopter) bisa diganti kanthi lengkap ing 7-8 taun.

        Klimov mbangun wilayah anyar lan wis pungkasan taun menehi VK2500 pisanan, supaya ora 7-8 taun. Senajan temtu gagal bisa 2-3 taun. Ufa lan Kazan uga melu proses kasebut, kayane ana rencana kanggo Kazan, nanging ing UMPO, IMHO, 10 milyar rubel wis nandur modal ing perkara iki. Dadi, masalah utama birokrat kita, sing, misale jek, perlu kanggo nggedhekake produksi, misale jek sing kaputusan wis digawe, nanging kaya Motorsich, iku, ora koyone diobong, sampeyan bisa, kaya, njupuk wektu, nanging saiki lagi cetha mlaku ing. Nanging kanthi helikopter, oke, dheweke pancen nindakake perkara ing kana, nanging kanthi turbin gas laut luwih angel, dheweke meh ora pindhah menyang kana.
        Kutipan saka andj61
        Ora bakal bisa rampung ngalih menyang Ilya

        Ya Gampang.
        Kutipan saka andj61
        Antonov duwe kaluwihan ing pesawat gedhe - ora ana sing kaya ngono
        Antonov AN-124, kang produksi serial ing Ulyanovsk. Kajaba iku, umume An-124 saka Angkatan Udara Rusia saiki ngadeg ing pager, mula ora ana kabutuhan penting kanggo pesawat kasebut, kanggo wiwitan, sing ana kudu didandani lan dimodernisasi.
        Kutipan saka andj61
        ora wonder kita nerusake produksi

        Ora ana sing diterusake, nganti saiki mung ngomong, lan saiki ora ana kabutuhan obyektif.
        Kutipan saka andj61
        Kanggo medium - lor - militèr - kanggo airfields ala - Il misale jek wis digawe siji pesawat. Nanging Antonov wis kaya ing seri
        Dheweke ora duwe apa-apa ing seri An-140 - penumpang, An-70 - luwih becik ora ngelingi dheweke, beban iki kesel. Bener, kabeh, supaya IL-112 / IL-214 kabeh kita ing babagan iki, iku perlu kanggo nindakake lan ora manthuk ing Antonov.
        Kutipan saka andj61
        Mulane, luwih becik yen kabeh padha karo kita utawa karo kita.
        Kita pengin mbukak perusahaan kita.
  25. +3
    April 19 2014
    Sayange yen dheweke bakal ngrusak perusahaan lan ngedol, Kiva duwe kesempatan kerja ing Rusia, aku yakin dheweke bakal njupuk tanpa ragu-ragu.
  26. +4
    April 19 2014
    "Kita duwe niat sing paling apik, kita ora pengin mateni perusahaan, kita ora pengin mateni industri penerbangan Ukrainia. Kosok baline, kita ngomong babagan urip maneh industri, perusahaan, "jelas Pavlo Sheremet, Menteri Ekonomi sing ditunjuk Rada.

    Katon yen paribasan "Ngapusi kaya gelding abu-abu" wis ketinggalan jaman. opo
  27. +1
    April 19 2014
    Kabeh bajingan bakal ambruk (
  28. nabi
    +2
    April 19 2014
    lagi disambungake kanggo Rusia 70 persen, lan padha tiba mudhun. Padha mbokmenawa katahan mung industri sing competitive bisa nggawa MediaWiki lan nambani Ukraina minangka negara sing wis teknologi dhuwur. A wong menehi kabeh saka awake kanggo ing "klub" manufaktur pesawat. Saiki mung pesawat uap. Sayange...
  29. 3vs
    +4
    April 19 2014
    Ya, yen Amerika nyetel tugas nggawe tambahan bahan mentah saka wilayah iki,
    banjur iki kabeh teka mudhun kanggo.
    Hemp lan rapeseed kanggo bahan bakar bio-diesel bakal ditanam ing sawah ing Ukraina.
    1. 0
      April 20 2014
      Kutipan: 3vs
      Ya, yen Amerika nyetel tugas nggawe tambahan bahan mentah saka wilayah iki,
      banjur iki kabeh teka mudhun kanggo.
      Hemp lan rapeseed kanggo bahan bakar bio-diesel bakal ditanam ing sawah ing Ukraina.


      Lan, sing paling penting, minangka operator pesawat liyane sing ora bisa dicelupake lan pangkalan pertahanan rudal AS, ngancam Rusia, lan liyane, ing lemah Rusia, meh ing pinggiran kutha.
  30. +5
    April 19 2014
    Kutipan saka: svetlomor
    Ukraina lagi sawed ing jangkah breakneck, padha aran sing ana sethitik kiwa.
    Lan ora mung sawing! Kabeh geyropa pengin njupuk sawetara saka coking coal paling apik, njupuk Mangan lan liyane larang. Inggih, Antonov kaya eri ing mripat kanggo wong-wong mau. Dheweke nggawe Airbus 400, lan langsung ngirim Ukraina menyang IK GREEK YOGURT. ora Penny iki mbayar kanggo samubarang baling-baling pinunjul kanggo mesin saka kelas iki. Sanalika padha Cut industri, padha bakal miwiti numpes CX. Tinimbang 3 yuta ton, mung siji sing diijini diekspor !!! Maling, iku uga maling ing Afrika !!! lan bakal duwe wilayah budak demokratis sing gedhe.
  31. + 18
    April 19 2014
    Iki pendapat sing menarik.. (sanajan durung ana sing anyar..)
    Jawaban menarik saka penduduk Lviv. Jujur, aku kaget banget. Pleasantly kaget. Ana wong sing wicaksana.
    pancen jelas yen ana perjuangan antarane Rusia lan AS + EU ... ing wektu sing padha, badut kita dadi gumantung banget marang AS, lali yen dheweke gumantung banget marang Rusia kanthi energik lan ekonomi. Akibaté, munggah menyang clamp triple:
    1. Hryvnia dicithak marang dolar sing diselang lan dilebokake ing cadangan emas lan ijol-ijolan manca, sing tegese kapentingan dibayar ing saben hryvnia sing dicithak kanggo utangan kanggo para kreditur (kagbe IMF lan Amerika Serikat, amarga iki minangka mata uang) - katergantungan ing Amerika Serikat.
    2. tuku gas sing ilang - mung saka Rusia, ora ana alternatif liyane. Tuku uranium pancen padha. nanging sampeyan isih bisa pamer lan tuku rod bahan bakar Russian ambruk saka ovs, nanging luwih larang lan tanpa njamin, lan ngubur sampah dhewe ... lan ing nganti Chernobyl sabanjuré, kang mesthi karo pendekatan iki. Ing tembung, katergantungan energi lengkap ing Rusia + uga ing Amerika Serikat, amarga katergantungan junta kita mung ing Rusia mboseni lan ora cocog ... lan iki mbutuhake katergantungan sosial lan ekonomi - sampeyan bakal ngunggahake ekonomi kanthi energi sing larang, lan populasi mesthi bakal ambegan kanthi cepet utawa mengko amarga biaya urip sing ora bisa ditindakake ...
    3. pasar dodolan. Maneh gumantung ing Rusia. malah ambruk 20-30% ing ekspor mokal kanggo urip.
    4. Utangan. nggantung utang menyang Rusia. sing ora bisa mbayar, amarga ora ana apa-apa. Kulon, ing tangan liyane, feed cookie lan janji njamin, minangka kabeh wong cukup mbadek. Ing wektu sing padha, ing persetujuan karo Rusia babagan Eurobonds, ana uga watesan 60% ing rasio antarane utang njaba Ukraina lan PDB, nalika Eurobonds ana ing sirkulasi ... lan PDB, sakperangan alesan, ora tuwuh ... + ana uga utang ing IMF lan utang upah mundhak.
    5. daya dijupuk ilegal, nanging dikenali dening negara lan EU. sing ndadekake pamaréntahan kita gumantung banget marang Amerika Serikat lan Uni Eropa, sing sarujuk kanggo "nutupi" junta supaya bisa nyukupi kepentingane kanthi bantuan ...
    6. sampeyan isih bisa nulis lan nulis. ora ana gunane. negara iki numpes dening umum efforts . proses durung rampung lan isih, mung Rusia bisa bantuan, nanging isih sibuk extorting sanksi saka Obama lan ambruk saka dollar + ora bakal nindakake iki nganti Ukraina setuju kanggo kabeh kahanan, lan Ukrainians, utamané sing ing Kulon, isih banget manteb ing ati ing Russophobia lan kabutuhan urgent kanggo manggon tanpa kontak karo Rusia, ing umum ... nalika - iku makaryakke ing saben wong, ing negara, lan negara, reduinicent kaslametané. ...

    nyoba kanggo refute ing paling soko - Aku bakal bungah aku salah ing kasus iki.
    1. +4
      April 19 2014
      "Wong wicaksana langsung ngerti, wong bodho alon-alon" - Altar Sutra, VI Patriarch of Chan Buddhism, Hui-neng. abad kaping XNUMX Masehi
    2. 0
      April 20 2014
      Tambah gas prabayar liyane - ing paling apik, kanggo nyimpen transit, EU bakal mbayar utang Rusia saiki kanggo Ukraina. Ora bakal mbayar kanggo konsumsi liyane saka liwat kewajiban kanggo IMF ing watesan disetel dening iku. Re-ekspor wis diblokir - surat Gazprom ngilingake konsumen saka inti saka persetujuan ana.
  32. +3
    April 19 2014
    Banjur padha njupuk munggah Motor Sich. Saliyane Arobus lan Boeing, ana GE, Pratt-Whitney, Turbomeca, lsp. Sawise pemilu, kahanan darurat bakal ditindakake nganti kabeh pesaing pabrikan Kulon diilangi lan Hadiah Nobel Perdamaian ditampa. Kuwi sing ditindakké wong-wong Yahudi.
  33. -3
    April 19 2014
    Kabeh iku apik, iki perusahaan sing nggawe akeh dhuwit, supaya padha manggonake wong.
    1. +3
      April 19 2014
      Iki minangka perusahaan sing kerjane, antara liya, kanggo kemampuan pertahanan Rusia.
      1. -1
        April 19 2014
        Dadi aku ngomong sing ora akèh dhuwit Spinning ing perusahaan iki lan ana apa-apa ngagetne sing wong kuwasa pengin sijine wong ana, Maksudku sing Mungkin ana wayahe politik ana, nanging misale jek kula sing alesan utama iku dhuwit dhuwit lan maneh dhuwit!
        1. 0
          April 20 2014
          Lan sapa "wong" iki? Lan kepiye carane bisa ngganti DESIGNER UMUM? ???
    2. +1
      April 20 2014
      Kutipan saka Bosch
      Kabeh iku apik, iki perusahaan sing nggawe akeh dhuwit, supaya padha manggonake wong.


      Sampeyan optimis banget, sampeyan mikir banget babagan wong-wong mau, iki bisa uga ing Rusia, Amerika Serikat, Eropa, nanging ora ing zona pendhudhukan sementara, mung wayang kasebut nampa pesenan saka dalang luar negeri kanggo numpes pesaing Boeing lan Bombardier. , karo ijin kanggo njarah-rayah iku corny.
  34. +9
    April 19 2014
    Katon kaya pin doss pengin pungkasane ngrampungake ekonomi Ukraina kanthi tangan Yaytsenyukh, lan banjur, kanthi topeng menehi pitulung, ngenalake para penjaga perdamaian NATO ing kana.
  35. Tanechka-pinter
    +3
    April 19 2014
    Mediocrity ora ngidinke bakat, dheweke sengit amarga dheweke dhewe kepengin dadi bakat. Nanging siji kudu dilahirake kanthi bakat, tegese karo manajer kasebut mung ana kasusahan - amarga dheweke edan.
    1. 0
      April 20 2014
      Quote: Tanechka-pinter
      Mediocrity ora ngidinke bakat, dheweke sengit amarga dheweke dhewe kepengin dadi bakat. Nanging siji kudu dilahirake kanthi bakat, tegese karo manajer kasebut mung ana kasusahan - amarga dheweke edan.


      Ora cukup kanggo lair kanthi bakat, bakat kudu dikembangake, diwanti-wanti lan dienggo bareng ing saindhenging urip, yen ora bakal mati, lan dullness tansah pengin kabeh bebarengan, ora kanggo menehi, nanging nampa.
      Maidan minangka apotheosis saka mediocrity militan.
  36. +4
    April 19 2014
    Apa, ngandika pamaréntah kita ora perlu kita ... Dheweke isih ora ngerti, utawa apa, saiki ora ana pemerintah. Wong diwasa lan naif kaya bocah-bocah.
    Dheweke uga mikir kaya: "Gubugku ing pinggir" .. Nanging giliran teka, dheweke dituduh nyolong.
    Umumé, angel mangertos wong-wong sing weruh yen Nazi wis kuwasa lan mikir yen iku kaya kukul sing bakal mutusake dhewe. Sampeyan ora bakal bisa lungguh. Salah siji pindhah ing Bandera, utawa defend kapentingan sampeyan.
  37. +3
    April 19 2014
    Kita duwe niat sing paling apik, kita ora pengin mateni perusahaan
    Temenan kosok baline. Ayo kita ngelingi kahanan ing industri Rusia ing 90s. Mungkin, mesthi, bakal diprofilake maneh kanggo produksi bagean kanggo Airbus utawa Boeing. Nanging apa biro desain bakal melu pangembangan desain minangka pitakonan gedhe.
  38. ASSARU
    +3
    April 19 2014
    ] Ukraina lagi digergaji kanthi cepet, dheweke rumangsa isih sithik. [/ Kutipan]
    dipecat? Lha, apik-apik wae dipecat. Saiki Putin ora bakal nguap lan nyewa dheweke kanggo posisi sing padha. Biasane, dhuwit mung ora cukup kanggo kapentingan spesialis gedhene iki, nanging ana insentif liyane, nganti organisasi saka perusahaan anyar kanggo dheweke.
    Lan luwih. Biasane dheweke ora ngganti proyek dhewe, dheweke njupuk tim. Perusahaan jinis iki dudu bangunan, kantor, lan peralatan, utamane wong, profesional.
    Dadi kabodhoan Banderlog minangka kesempatan sing apik kanggo Rusia. Ora bakal kantun.

    Inggih ngandika.
    Iku mung bakal luwih apik karo tanduran, amarga tanduran ora bisa nyuwek wong saka uripe, dheweke tuwuh ing kono.
  39. +2
    April 19 2014
    Yaytsenyuk lan liya-liyane kaya dheweke minangka agen AS sing dibayar. Apa sing ditindakake ing Ukraina lan rakyate ora cocog karo nilai kita, logika kita. Pawulangan sing apik kanggo wong sing isih percaya marang sawetara nilai demokrasi. Visual. Utamané kanggo Dmitry Kiva. Lan buruh pabrike, apa sing dikarepake, yen politik ora kanggo dheweke.
    Dheweke pengin nindakake perkara sing padha karo kita, karo Rusia lan kanthi bantuan Yaytsenyukhov sing padha. Apa kita duwe sawetara? Inggih, carane iki umum Krutov, Yarosh lan liyane?
    Tandem sing apik yaiku jenderal Soviet lan fasis bebarengan. Ana sing kudu dipikirake.
  40. +4
    April 19 2014
    Sampeyan perlu kanggo nawarake engineers dipecat proyek ing Rusia. Iki bakal mbantu ngembangake penerbangan nalika bocah enom tuwuh
  41. Komentar wis dibusak.
  42. DPN
    +1
    April 19 2014
    Sampeyan ora kudu kaget iki, mung elinga ing taun 90-an ing RUSIA carane akeh pabrik sing didol lan ditutup, supaya padha duwe wong kanggo njupuk conto.
    1. 0
      April 19 2014
      Kutipan saka D.P.N.
      Sampeyan ora kudu kaget iki, mung elinga ing taun 90-an ing RUSIA carane akeh pabrik sing didol lan ditutup, supaya padha duwe wong kanggo njupuk conto.


      Lan padha bakal katon kanggo pindhah ana. Yen sampeyan ora ngasilake utawa ngekspor apa-apa, banjur apa dhuwit kanggo tuku impor? Wis saiki ing Ukraina malah daging babi, lan banjur, Polandia.
      Nalika aku ngerti, modernisasi industri pesawat gaya Maydaun bakal kalebu transfer Antonov, paling apik, menyang perakitan screwdriver Bombardiers Kanada kanggo konsumsi domestik (yen ana apa-apa) lan negara-negara donya katelu.
  43. +2
    April 19 2014
    Padha mbuwang negara menyang mbukak, gerbang Ukraina mbukak, njupuk sapa sing pengin!
  44. +1
    April 19 2014
    Maneh, dheweke pengin njagong ing rong kursi kanthi bokong siji: loro-lorone tetep kuwasa, lan nganti maksimal sadurunge mati.
    Iki kaya tradisi Ukrainia.
  45. +1
    April 19 2014
    Kutipan saka mejik
    dipikir-pikir

    Brrr, aku wiwit ngrungokake - aku wis medeni - swara saka gambar idu Gorbachev ...
  46. +2
    April 19 2014
    De-bi-loi-dy ... Oke, perusahaan rugi, korupsi katon, wong-wong padha lunga, produksi mudhun - iki isih bisa dingerteni. Nanging kanggo njupuk pimpinan sing kuwat ... Lan sanajan ing wektu kasebut! ... Wong lanang pancen "cuckoo" ... Utawa wektu bisa nglawan dheweke lan diputusake kanggo numpes kanthi cepet lan tegas ...
    Sanajan manajer ing luar negeri seneng - sawise kabeh, langkah iki konsisten karo strategi - kanggo numpes pesaing ing wilayah sing ditaklukake.
    Nang endi wae ing Departemen Luar Negeri, dheweke ngguyu kanthi tenang karo wong-wong sing ora sopan, lan dheweke percaya kabeh sing diwenehake para pemilik Nyuwun
    Frostbite ing tumindak - ngetik puncak jero saka kasunyatan ekonomi Ukrainia nangis
    Wong nuwun sewu. Iku wong, dudu sampah. Wong sing mikir babagan kahanan sing nyata, lan ora bodho, nguwuh "Rusia - metu" kanthi ketekunan kuldi lan tanpa pamrih nyopir "nenka" menyang bokong sing jero, mula ora bakal bisa metu saka iku tanpa intervensi bedah ...
    Susah hi
    1. Pangertèn umum
      0
      April 20 2014
      Sedhela maneh wektu bakal liwati lan ambruk Ukraina meh ora bisa dihindari. Kabeh maydanutye wong tanpa spesialisasi lan pendidikan, utawa karo pendidikan kuwi langsung dadi panggedhe. Ing sisih kidul-wétan minangka buruh keras, padha nyekel luwih saka setengah saka Ukraina. Spesialis bakal mangkat menyang jagad liya utawa nyebar ing saindenging negara, lan apa sing bakal tetep ana ing gulu negara, nanging ora suwe, bakal nemokake cara kanggo nyepetake kelanjutan urip. Wong-wong sing saiki dadi kuwasa, ora peduli, wis suwe dadi zombi, tugase yaiku ngrusak kabeh wektu lan nyedhiyakake tanah kanggo NATO kanggo ngerti apa.
  47. +1
    April 19 2014
    Mengko, kabinet menteri ujar manawa dheweke mung mutusake kanggo gawe anyar industri penerbangan.
    Pembubaran direktur pabrik pesawat? Iki ngluwihi creti.ism ...
    Kutipan saka GREY
    Iki kaya tradisi Ukrainia.

    Tradhisi sing kasebar dening spesialis ... Kanthi gati kanggo desainer, D. Kiva, njupuk kewarganegaraan Rusia.
  48. +2
    April 19 2014
    "Dobrij" Jazenuk delajet vsö, stobi naladit otnoschenija s narodom Ugo-Vostoka punika inakomislashimi kak i obeshal. Jego nenavist iznutri razjedaet, a moschet deneg dostatoschno zaplatili?
  49. 0
    April 19 2014
    Nalika wong-wong sing "gedhe tangan" lan "gedhe-gedhe" amarga alasan politik wiwit dicopot saka jabatane, ing ngendi wong-wong mung ana ing "panggonane", ambruk negara ora bisa dihindari .... ya
  50. +1
    April 19 2014
    Dana Bantuan kanggo Unit Pertahanan Diri ing Kidul-Wétan Ukraina
    http://colonelcassad.livejournal.com/1548575.html#cutid1
    Persis siji sasi kepungkur, kanggo nanggepi telpon kanggo bantuan, Organisasi Publik Interregional kanggo Promosi Pelestarian Tradisi Domestik lan Warisan Budaya "VECHE" ngatur penggalangan dana kanggo ndhukung unit pertahanan diri saka kutha pahlawan Sevastopol.
    Kanthi bantuan kita, puluhan ewu warga Rusia, Ukraina, Belarus lan negara-negara ing luar negeri sing peduli ndhukung unit pertahanan diri Sevastopol sajrone acara Spring Crimean. Iku salah kanggo mungkasi karya iki lan ninggalake sabangsa kita ing sisih kidul-wétan Ukraina ing alangan. Ing babagan iki, Organisasi Publik Interregional kanggo Promosi Pelestarian Tradisi Domestik lan Warisan Budaya "VECHE" netepake dana kanggo mbantu Kidul-Wétan Ukraina ing perang nglawan rezim junta fasis.
  51. +3
    April 19 2014
    Iki kabeh amarga kasunyatan sing Ukraina pengin merdika, nanging ora duwe pengalaman nyata kanggo ngatur negara kapisah. Lan kabeh dheweke urip mung ngedol apa sing dituku saka USSR. Ora ana omongan babagan modernisasi, iki mung janji-janji ing kertas kanggo ngunggahake semangat lan pangarep-arep militer.
    Aku maca ... Aku setuju! dan masih ngelapak..
    Nanging, saben bangsa duwe tujuan lan misi dhewe-dhewe. Kita Rusia lan Rusia ("Ukraina", "Belarus") minangka bagéan saka siji organisme, siji bangsa. Mula, ora nggumunake yen tangan sing dipenggal ora bisa metu saka awak. Kita kudu tuwuh bebarengan lan kabeh bakal apik.
    Pikir, analisis, tarik kesimpulan.. Iki kanggo mudha..! (kita, sing lair ing USSR, duwe soko kanggo mbandhingake..) Nanging kita bakal mati rauh....!
  52. dmitrij.blyuz
    +1
    April 19 2014
    Quote: Nagant
    Ing ngendi panguwasa nemtokake wektu kanggo ngawula, dheweke bakal dikirim menyang kana, panguwasa luwih ngerti. Mesthi ora ing Crimea am

    Apa wae sing sampeyan ucapake, aku bakal nampa kabeh. Pengasingan, kerja keras, pakunjaran. Nanging luwih apik ing Juli. Lan luwih apik ing Crimea!
  53. 0
    April 19 2014
    Wektu kanggo njupuk Kyiv, ana kontingen sing gelo, saiki ana sawetara fakta liyane babagan penjarahan lan adol aset kiwa lan tengen! ombenan
    1. dmitrij.blyuz
      +1
      April 20 2014
      Nanging isih esuk, ayo padha mangan dhewe.
  54. +1
    April 19 2014
    Kutipan saka D.P.N.
    Sampeyan ora kudu kaget iki, mung elinga ing taun 90-an ing RUSIA carane akeh pabrik sing didol lan ditutup, supaya padha duwe wong kanggo njupuk conto.

    Lan saiki manufaktur pesawat ing Federasi Rusia minangka "wektu tandha." Antarane manajemen ndhuwur ana lompat ing tingkat sabotase. Katon kaya kurator saka seberang BUGRA padha
    1. dmitrij.blyuz
      +2
      April 19 2014
      Pogosyan? Manturov? A bebener hackneyed.
  55. 0
    April 20 2014
    Quote: lawas banget
    Lan aku uga ngelingi carane Discovery padha ngomong babagan pesawat "Ukraina", banget, banget ...

    lan aku tau weruh ing Discovery 5 pesawat paling apik ing donya, lan ana Eurofighter, S-5 Hercules, A-380, dreamliner, .. lan liya-liyane.... ora Ruslan, ora Mriya, ora kulawarga Su-27 ... ora ana tembung)))
    padha kudu jeneng program 5 paling apik .. "Kulon" donya, uga, iki Discovery - pangapunten.
  56. 0
    April 20 2014
    Pamrentah independen saka Nenka independen kanthi proaktif ngetrapake rencana kanggo ngasilake bangsa Ukrainia bangsawan menyang oyod lan asal-usule. Yaiku, kanggo kulit lan watu sumbu. Basa Rusia dibatalake. Pabrik pesawat lan biro desain dibatalake. Ayo wong sing dikutuk nggawe pesawat dhewe nganggo mesin. Iku prakara cilik. Kanggo ngerti kanthi lengkap, mandheg nulis. Ana aksara saka aksara Sirilik. Loman, metu aksara!
  57. +2
    April 20 2014
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake, kita ngenteni Dmitry Kiva sing dihormati lan ora iso lali ing Ulyanovsk.
    Utawa ing sawetara sasi, dheweke bakal dadi kepala industri penerbangan ing Ukraina sing wis bebas.
    Ora perlu nggatekake wong-wong miskin sing dibayar iki, preian lan teka menyang kita sajrone sawetara wulan!

    KITA BUTUH WONG KOE!
    1. +1
      April 20 2014
      Apa sampeyan uga ngundang buruh?
      1. 0
        April 20 2014
        Tenaga kerja sing nduweni kualifikasi dhuwur wis kurang. Sawetara manajer kelas Serdyukov - kita ngganti 5 dadi siji kanggo operator mesin. Buruh perakitan. Ya, ana akeh profesi liyane sing ora mung tangan, nanging uga kepala kudu ana.
  58. +2
    April 20 2014
    Sapa sing bakal ngganti desainer sing misuwur isih durung dingerteni. "Aku ora weruh wong ing Ukraina karo tingkat kuwi, karo jeneng donya, sing bisa njupuk kirim iki,"Says Nikolai Podgrebelny, Wakil Presiden Antonov Group of Companies.

    ..Iku bakal ngganti "manajemen eksternal" sing dikarepake.., banjur privatisasi, PHK, bangkrut lan adol.. Perang nganti mati!!!
  59. +2
    April 20 2014
    Kita butuh keputusan pemerintah babagan akumulasi personel berkualitas tinggi ing Rusia saka negara-negara CIS. Kanggo langsung menehi kewarganegaraan, nyepetake omah. Aku ana akeh Antonovites, lan padha bakal teka saka tanduran Tashkent. Lan ora mung ing pesawat, nanging uga ing mesin, roket, lan ing umum ing topik ilmu-intensif, ngumpulake kabeh sing bisa.
    1. Dr. Livesey
      0
      April 20 2014
      Dheweke wis nggarap Tashkent, dheweke nyoba nggawe kahanan (masalah angkat lan omah, kaya sing dakrungu) Saiki kita bakal ngenteni Antonovites.
  60. alexy i
    +1
    April 20 2014
    DMITRY SEMYONOVICH, BISA BALIK LAN AJA WEWU.
  61. +1
    April 20 2014
    Ya, kita ngalami iki luwih saka sepisan ing taun 90-an. Ing tangan siji, sayangé kanggo pabrik lan tenaga kerja. Ing sisih liya, pamrentah anyar nyepetake tiwas. Iki, mesthi, kasedhiya yen tanduran ditutup lan wong buyar. Amarga padha ora bisa nutup. Dheweke bakal digunakake kanggo ngasilake sampah kanggo wong Kulon.
  62. +1
    April 20 2014
    Anggere sampeyan nelpon iki pamaréntah Amérika "kita", iku ora perlu sampeyan! Ora ketompo carane sampeyan nyopir, dheweke bakal ngelingi sampeyan! ya Lan spesialis Boeing bakal dadi direktur!
  63. Filipus
    0
    April 20 2014
    Anushkas sing workhorses, dipercaya, wektu-dites, lan apa pamaréntah Ukraina? Sampeyan malah ora bisa maca ing Wikipedia ngapusi.
  64. 0
    April 20 2014
    Aku bakal nggawa dheweke menyang rumah sakit ing Moskow kanggo perawatan, banjur aku mikir dheweke bakal setuju kerja ing perusahaan kita. Sampeyan ora bisa ngapusi wong kaya Sashko Bilym, iku bandha donya.
  65. Pangertèn umum
    +1
    April 20 2014
    Iki minangka tandha pisanan integrasi Eropa. Ing syarat-syarat gabung EU, negara kudu, kanggo sijine iku ing syarat-syarat normal, numpes produksi, kalebu pesawat lan mechanical engineering. Utawa padha isih pracaya sing padha bakal manggon ing cara anyar lan entuk akèh dhuwit kanggo lelungan sak geyropes kanggo nglampahi dhuwit, iku ora supaya prasaja. Delengen kabeh negara ing jaman pasca-Soviet sawise gabung karo EU, kabeh dirusak, sampeyan dhewe ana ing toko. Iki sing nunggu Ukraina yen ora mbusak junta saiki utawa medhot saka wong-wong mau kanthi lengkap.
  66. 0
    April 20 2014
    Iku bakal menarik kanggo ngerti apa buruh apolitis saka keprihatinan Antonov wis wicaksana munggah utawa apa proses narik iki isih ditindakake?
  67. Pangertèn umum
    0
    April 20 2014
    Pilihan liyane, yen padha ora nutup, padha bakal sijine manager liyane ing pengawasan saka CIA lan malah bisa miwiti kanggo introduce sawetara jinis elektronik sing padha bisa mateni ing sembarang wektu yen ana perlu. Iki bakal luwih elek. Lan saiki, 14 ewu iki bakal langsung menyang dalan lan ngucapake "mbusak para penipu!" Lan gabung karo striker, banjur bisa uga pangembangan acara bakal beda. Sing luwih akeh wong sing tangi saiki, luwih apik kanggo dheweke. Nalika kita ngenteni.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"