Wartawan Inggris babagan posisi Kulon: Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

68
Neil Clark - kolumnis The Guardian, Morning Star, Daily Express lan akeh koran liyane - nerbitake artikel babagan standar ganda lan kontradiksi ing posisi Kulon. Penulis ngangap bab kok, nalika ndhukung Maidan, politisi Western ora deign kanggo mbayar manungsa waé kanggo protes ing Eropah, lan kok invasi getih Irak, ing mratelakake panemume, luwih demokratis saka referendum ing Crimea.

Aku bingung. Sawetara minggu kepungkur, kita dikandhani ing Kulon yen wong-wong sing manggoni gedhong pamaréntahan ing Ukraina iku apik. Wong-wong iki, pimpinan politik lan pengamat media mainstream ngandhani, "protes kanggo demokrasi". Pamrentah AS wis ngelingake panguwasa Ukraina supaya ora nggunakake kekuwatan marang iki "demonstran demokratis"- sanajan, kaya sing kita deleng, sawetara wong neo-Nazi sing mbuwang koktail Molotov lan obyek liyane ing polisi, ngrusak patung lan ngobong bangunan.

Saiki, sawise mung sawetara minggu, kita dikandhani manawa wong-wong sing wis manggoni gedhong pamaréntah ing Ukraina ora "para demonstran demokratis", nanging "teroris" utawa "militan".

Yagene apik kanggo ngrebut gedhong pamaréntah ing Ukraina ing Januari, nanging dadi ala banget ing April? Napa panggunaan kekuwatan dening panguwasa marang para demonstran ora bisa ditampa ing wulan Januari, nanging saiki bisa ditampa? Aku mbaleni: Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

Sajrone musim dingin, para demonstran anti-pemerintah ing Ukraina dibukak dening sawetara politisi Barat sing misuwur, kalebu Senator John McCain lan Victoria Nuland saka Departemen Luar Negeri, sing menehi cookie. Ing sawetara minggu kepungkur, protes anti-pemerintah gedhe wis kedadeyan ing pirang-pirang negara Eropa Kulon. Nanging dheweke ora nampa dhukungan saka wong-wong kasebut utawa saka pengamat saka media Barat sing misuwur. Para demonstran uga ora nampa cookie gratis saka pejabat Departemen Luar Negeri AS.

Mbok menawa McCain lan Nuland tresna banget marang protes jalanan anti-pemerintah ing Eropa lan ndeleng dheweke minangka wujud "demokrasi" sing sejatine, dheweke bakal nuduhake solidaritas karo para demonstran ing Madrid, Roma, Athena lan Paris uga? Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

Sawetara minggu kepungkur aku nonton wawancara karo Sekretaris Negara AS John Kerry. Dheweke ujar: "Sampeyan ora mung bisa nyerang negara liya kanthi pretext sing adoh kanggo mbela kepentingan sampeyan." Nanging aku kelingan yen sajrone 20 taun kepungkur, Amerika Serikat wis nindakake luwih saka sepisan.

Mungkin aku lali karo pernyataan sing diduweni Irak gaman karusakan massal? Mungkin ing taun 2002 lan awal 2003 aku ngimpi yen politisi lan pakar neo-konservatif muncul saben dina ing televisi kanggo ngandhani wong akeh yen kita kudu perang karo Irak amarga ancaman saka arsenal agawe Saddam? Napa voting demokratis ing Crimea babagan reunifikasi karo Rusia luwih elek tinimbang invasi brutal lan berdarah ing Irak-invasi sing mateni meh yuta wong? Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

Kajaba iku, politisi Barat lan "ahli" media ngandhani kanthi serius yen referendum Krimea ora sah amarga dianakake miturut "pendudukan militer." Nanging aku mung nonton liputan pemilu ing Afghanistan, sing lagi dicekel militer. Tokoh-tokoh Barat kayata pimpinan NATO Anders Fogh Rasmussen memuji dheweke minangka "sejarah wayahe kanggo Afghanistan" lan sukses gedhe "demokrasi". Yagene voting ing Crimea dibusak, nalika pemilihan ing Afghanistan dimuliakake? Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

Suriah uga cukup mbingungake. Kita wis dikandhani lan terus dikandhani manawa kelompok Islam radikal dadi ancaman paling gedhe kanggo perdamaian, keamanan lan "cara urip" kita ing Kulon. Yen al-Qaeda lan kelompok liyane kudu dirusak, kita kudu "perang nglawan teror" sing tanpa henti nglawan dheweke. minoritas agama, kalebu Kristen.

Nalika bom al-Qaeda lan sekutu-sekutune mati ing Suriah lan wong-wong sing ora salah mati, pimpinan kita ora ngukum. Dheweke mung ngukum pamrentah Siria sekuler sing nglawan Islamis radikal lan sing nggulingake pimpinan lan pengamat media mainstream sing pengin banget. Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

Uga hak gay. Kita dikandhani manawa Rusia minangka negara sing ala lan mundur amarga wis ngliwati undang-undang sing nglarang propaganda homoseksualitas ing antarane bocah cilik. Nanging, pimpinan kita, sing boikot Olimpiade Musim Dingin ing Sochi amarga hukum iki, ngunjungi negara-negara Teluk Persia, ing ngendi wong homoseksual bisa dipenjara lan malah dieksekusi. Lan dheweke seneng nampa panguwasa lokal tanpa nyebutake hak gay.

Mesthine penjara utawa ngeksekusi gay luwih elek tinimbang hukum sing nglarang propaganda homoseksual kanggo bocah cilik? Yagene pemimpin kita, yen padha tulus prihatin babagan hak-hak homoseksual, nyerang Rusia lan dudu negara-negara ing ngendi wong-wong gay dipenjara utawa dieksekusi? Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

Ing pirang-pirang artikel koran, kita dikandhani manawa partai ultra-nasionalis Hongaria Jobbik ala banget. Munggah kasebut nyebabake keprihatinan gedhe, sanajan partai iki ora diwakili ing pamarentah lan ora ana kemungkinan. Nanging, ing Ukraina, neo-Nazis lan ultra-nasionalis njupuk alih pamaréntahan anyar, sing didhukung para pemimpin Barat kanthi antusias. Ing wulan Februari, neo-Nazi lan sisih tengen main peran kunci kanggo nggulingake pamaréntahan sing dipilih kanthi demokratis Ukraina, ing "revolusi" sing disambut dening Kulon. Napa ultranasionalis lan kelompok ultra-tengen ora bisa ditampa ing Hongaria, nanging bisa ditampa ing Ukraina? Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

Kita dikandhani manawa Rusia minangka kekuwatan imperialis sing agresif, lan NATO kuwatir kanggo nglawan "ancaman" Rusia. Nanging ing dina liyane aku ndeleng peta lan aku weruh yen ana akeh negara sing wewatesan utawa cedhak karo Rusia sing dadi bagean saka NATO, aliansi militer sing dipimpin AS sing anggotane wis ngebom lan nyerang akeh negara sajrone 15 kepungkur. taun. Nanging aku ora weruh negara sing cedhak karo Amerika sing dadi bagian saka aliansi militer Rusia, aku ora weruh pangkalan militer Rusia utawa rudal ing negara sing wewatesan karo Amerika Serikat utawa ing sacedhake. Nanging kita dikandhani manawa "agresor" yaiku Rusia. Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

68 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    21 april 2014 06:18
    Kesopanan kutha njupuk Crimea minangka conto, rauh kabeh Kidul-Wétan bakal urip tentrem!
    1. + 16
      21 april 2014 06:28
      Ing EU lan AS, skizofrenia wiwit ing dalan. Dheweke nulis lan ngomong yen Rusia iku EVIL, lan wong-wong dhewe, ing tangan siji, pracaya kabeh iki, lan ing liyane, padha mangertos sing padha aggressors.

      Artikel kasebut misuwur banget. Ora mung aku nemokake ing situs iki ...
      1. + 42
        21 april 2014 06:49
        Wong-wong mau dadi kurang percaya. Lan liyane lan liyane wiwit wonder sing media sing ngawula lan apa, kaya demokrasi, nanging goroh lan slogans. Aku duwe ide - ngajak RTR lan RT kita ngajak CNN menyang tandhing. Tema kasebut yaiku Crimea. Nindakake teleconference, nelpon kanggo siaran langsung menyang Rusia lan Amerika Serikat. Siapke ing advance conto / video saka goroh. Sampeyan bisa Kosovo, kaya "Serbs Cut metu desa Albanian", kang mengko dadi goroh, kang wis mbuktekaken dening ahli saka Finlandia, bab kang ALL media Western padha bodho bisu.
        Kanggo bagean kita, mbabarake Kiselyov, Solovyov, Mamontov. Aku rumangsa bakal nyuwek CNN, banjur ing Amerika Serikat mung bakal dipercaya Rusia Dina iki.
        Yen CNN nolak perang, jotosan menyang saindenging jagad.
        1. +6
          21 april 2014 07:09
          Kutipan saka Magadan
          RTR lan RT ngajak CNN menyang tandhing.

          Ide sing apik banget, nanging kepiye carane bisa urip?
          Apa sampeyan mikir dheweke ora ngerti yen dheweke ora duwe kesempatan ing perang iki? Ya, dheweke ngerti banget, yen ora, dheweke ora bakal melu censoring informasi lan mbuwang telek terus terang menyang otak para pemilih!
          1. +1
            21 april 2014 08:05
            Kita kudu njaluk V. Pozner kanggo ngatur kabeh iki. lol
            1. +1
              21 april 2014 10:43
              Pozdner? Liberal? ora lucu (
        2. +2
          21 april 2014 07:54
          Kutipan saka Magadan
          ngajak kita karo RTR lan RT kanggo ngajak CNN menyang tandhing

          Ora preduli, ora bakal rampung kanthi apik. Kanggo RT/RTR, Inggris dudu asli, kaya miwiti dolanan hoki karo pemain sing diusir nganti pungkasan pertandhingan tanpa hak ngganti. Terjemahan, senajan apik, dudu frase sing disusun dening wong sing mikir nganggo basa kasebut. Lan masyarakat percaya marang basa sing diucapake kanthi apik tinimbang fakta, luwih-luwih yen dheweke dhewe ora ngerti fakta kasebut. Banjur sampeyan mikir amarga kabeh jinis Clintons lan Obama sing dipilih?
        3. +1
          21 april 2014 08:13
          Kutipan saka Magadan
          Aku duwe ide - ngajak RTR lan RT kita ngajak CNN menyang tandhing. Tema kasebut yaiku Crimea.

          Yen memoriku bener, mula upaya kasebut ditindakake ing taun 99-2000. Ora khusus karo CNN. Diusulake kanggo nindakake teleconference ing umum karo media Barat. Tema kasebut mesthine yaiku Chechnya. Wong-wong Kulon nolak kanthi alesan yen topik iki ora menarik kanggo pamirsa Barat.
      2. +1
        21 april 2014 07:02
        Kutipan saka sunjar
        Artikel kasebut misuwur banget. Ora mung aku nemokake ing situs iki ...

        Nanging aku kepengin weruh pira getih sing kudu diwutahake ing bumi, supaya pungkasane teka ing "manusia maju" iki!
        Standar multi-vektor dheweke pancen bodho mlebu ing sirahku! Aku ora mikir yen McCain ngandhani putu-putune dongeng babagan pembunuh sing apik, penyelamat sing ala. Yaiku, dheweke kepengin ngerti endi sing apik lan sing ala. yaiku ... Lan sampeyan ???
        Inggris duwe paribasan "Negaraku salah, nanging iki negaraku!"
        Liberal kita pengin telpon kanggo tumindak, nanging suwene suwene
        apa wong bisa nutup mripat kanggo "kesalahan" negara iki?
      3. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        21 april 2014 13:28
        Kutipan saka sunjar
        Artikel kasebut misuwur banget. Ora mung aku nemokake ing situs iki ...

        awake dhewe ngerti kabeh iki .... nanging ing sisih liya saka barikade, luwih akeh wong sing ngurmati dheweke, ing kono pentinge wayahe!
    2. + 18
      21 april 2014 06:30
    3. + 23
      21 april 2014 06:31
      Miturut Neil Clark Sampeyan kudu nindakake analisis genetis, sampeyan mesthi ora duwe getih Inggris sejatine kudu dadi Slavs ing leluhur sampeyan ... iki ora diajarke ing Harvard utawa Sorbonne ... ngguyu
    4. platitsyn70
      +2
      21 april 2014 06:35
      siji ora bisa dadi liyane, iki demokrasi ing Eropah.
      1. +3
        21 april 2014 07:13
        Kutipan saka: platitsyn70
        siji ora bisa dadi liyane, iki demokrasi ing Eropah.

        Ing siji wektu, wong, misale jek Presiden banget demokratis F. D. Roosevelt, ngandika bab diktator Nicaraguan Anastasio Somoza Sr.
        Dadi kanggo Kulon, Maydanuts pro-Kulon minangka putra-putra kita, lan mulane apik. Nanging manawi putranipun Putin punika cykins, utawi ingkang langkung awon, piyambak-piyambak, sanadyan botên sagêd damêl utawi botên cykin babar pisan, botên sagêd awon, amargi dudu kagunganipun. Mergo ngono.
        Nanging, USSR ndhukung teroris Arafat utawa Republik Irlandia Lor, lan dheweke uga ora nyenengi mercon, nanging mateni warga sipil, kalebu wanita lan bocah-bocah. Dadi ora ana sing anyar ing donya iki.
        1. +3
          21 april 2014 08:01
          Kajaba iku, politisi Barat lan "ahli" media ngandhani kanthi serius yen referendum Krimea ora sah amarga dianakake miturut "pendudukan militer." Nanging aku mung nonton liputan pemilu ing Afghanistan, sing lagi dicekel militer. Tokoh Barat kayata pangareping NATO Anders Fogh Rasmussen memuji dheweke minangka "wayahe bersejarah kanggo Afghanistan" lan sukses gedhe kanggo "demokrasi." Yagene voting ing Crimea dibusak, nalika pemilihan ing Afghanistan dimuliakake? Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?
          Penulis lali babagan Jerman, sing ana kontingen tentara Amerika sing layak, uga bisa dianggep dikuwasani dening pasukan AS. Ing skenario iki, kabeh pemilihan sing dianakake ing Jerman wiwit Mei 1945 bisa dianggep dianakake ing wilayah sing dikuwasani ing sangisore bedhil para penjajah, lan, kanthi mangkono, ora sah lan ora sah.
    5. +1
      21 april 2014 07:51
      Paragraf pungkasan minangka inti ora mung kabeh artikel, nanging kabeh tatanan donya saiki.
    6. Validator
      0
      21 april 2014 09:00
      Lan kita mung ngerti kabeh banget!
    7. 0
      21 april 2014 15:26
      Kita dikandhani manawa Rusia minangka kekuwatan imperialis sing agresif, lan NATO kuwatir kanggo nglawan "ancaman" Rusia. Nanging ing dina liyane aku ndeleng peta lan aku weruh yen ana akeh negara sing wewatesan utawa cedhak karo Rusia sing dadi bagean saka NATO, aliansi militer sing dipimpin AS sing anggotane wis ngebom lan nyerang akeh negara sajrone 15 kepungkur. taun. Nanging aku ora weruh negara sing cedhak karo Amerika sing dadi bagian saka aliansi militer Rusia, aku ora weruh pangkalan militer Rusia utawa rudal ing negara sing wewatesan karo Amerika Serikat utawa ing sacedhake. Nanging kita dikandhani manawa "agresor" yaiku Rusia. Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

      Iki ngendi kabeh bebener saka kahanan global dumunung, yaiku, Amerika Serikat, ing guise saka bek tentrem, nelukake negara, kaya asu ajag mangan wedhus saka Krylov, nanging matur nuwun Gusti ana bear sing bakal perang maneh.
  2. Filipus
    +2
    21 april 2014 06:22
    Para demonstran uga ora nampa cookie gratis saka pejabat Departemen Luar Negeri AS.

    Mungkin kertas wis metu. Sambungake sawetara pabrik kertas. bisa bantu distribusi cookie,,,
  3. +4
    21 april 2014 06:23
    Sing paling positif ing artikel iki yaiku wong-wong sing manggon ing negara-negara Kulon wiwit nguripake otak lan pitakonan sing adil katon.
    1. +6
      21 april 2014 06:26
      Quote: Sakhalin
      yen wong-wong sing manggon ing negara-negara Kulon wiwit nguripake otak

      Mula PDB kandha yen dheweke wiwit langsung langsung menyang wong-wong Kulon lan ora menyang sampah Amerika Serikat sing kuwasa. Katon kaya dheweke wiwit ngrungokake kanthi bener GDP diitung!
      1. +1
        21 april 2014 08:59
        avant-garde
        Mula PDB kandha yen dheweke wiwit langsung langsung menyang wong-wong Kulon lan ora menyang sampah Amerika Serikat sing kuwasa. Katon kaya dheweke wiwit ngrungokake kanthi bener GDP diitung!

        Takon kula sing kita ing verge saka grand nix!
        Ora ketompo carane kabeh fuss iki karo Ukraina ends kanggo EU lan USA karo revolusi donya!
        Panyebab Lenin tetep urip!
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      21 april 2014 06:36
      Quote: Sakhalin
      yen wong-wong sing manggon ing negara-negara Kulon wiwit nguripake otak

      Ya, dheweke ora ngaktifake apa-apa, mung ana sawetara artikel sing kaya ngono, biomassa liyane percaya banget karo nggegirisi sing dipangan ing warta. carane bakal mungkasi kanggo wong-wong mau.
      1. +4
        21 april 2014 07:13
        Kasunyatane mung ana sawetara artikel sing kaya ngono. Nanging apa sing apik. Umumé, artikel kasebut ditulis kanthi apik.
  4. +8
    21 april 2014 06:24
    Neil Clark mundhut, nanging dodo mbukak mung. Mênggahing nagarinipun punika adhêdhasar rampasan tuwin apus-apusing pribumi, sansaya angèl anggènipun ngapusi pribumi, mila botên sagêd mbucal piyambak.
    1. +1
      21 april 2014 07:24
      Quote: Humpty
      sansaya angel ngapusi wong pribumi, mulane wong-wong iku padha ngapusi dhewe.

      Ngomong babagan standar ganda negara Kulon wingi, saiki ana gelombang anyar, sing diarani gelombang karusakan sebutan.
      Saiki, kanggo saben prajanjèn kudu diwènèhaké kanthi kapisah tembung lan sebutan ing konsep saka politisi negara iki, yen ora, pranyata, "no-fly zone" ing Kulon tegese bombing karpet.
  5. + 18
    21 april 2014 06:24
    Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

    apa sing kudu diterangake:
  6. +2
    21 april 2014 06:25
    Artikel gedhe. Mbok menawa isi ora nggumunake, amarga kita wis ngrembug kabeh iki kaping pirang-pirang ing forum, lan asring kita ndeleng lan krungu kepiye para politisi kita ngrembug kabeh perkara kasebut ing media pusat. Nanging apik amarga ditulis dening wartawan Inggris. Sing. wartawan negara sing tansah dadi mungsuh Rusia (saiki liwat AS).
    Iku bakal apik, sanajan ora mungkin, yen pikirane iki tekan wong biasa, lan utamané yen pikirane iki voiced ing parlemen Eropah.
    1. Joyly Roger
      +1
      21 april 2014 06:39
      Nanging iki ora mungkin. Yen padha duwe standar pindho kanggo kita, kanggo pedunung padha meh telung, lan yen kita njupuk menyang akun pinter ngeweruhi dening Zadornov, malah luwih.
      1. 0
        21 april 2014 07:47
        Iku bakal apik ...

        Aku nulis ing format "ngimpi ora mbebayani, iku mbebayani ora ngimpi."
  7. +1
    21 april 2014 06:25
    ''Salahmu aku arep mangan''
  8. gavr002
    +1
    21 april 2014 06:26
    Ana wong waras ing Kulon uga!
  9. +1
    21 april 2014 06:28
    Apa sing kudu diterangake? Standar pindho ing kabeh kamulyan.
  10. +1
    21 april 2014 06:30
    Bisnis sing nyenengake Eropa lawas wiwit nguripake otak. Bener ing sawetara panggonan, nanging proses wis diwiwiti.
    PS. Dheweke bakal kaganggu.
  11. + 18
    21 april 2014 06:33
    Kita mikir yen dheweke ora seneng karo kita amarga kita "Abang", nanging dheweke ora seneng amarga kita wong Rusia.
    1. Joyly Roger
      +9
      21 april 2014 06:37
      Malah liyane, malah Alexander Katelu, weruh sing padha bakal tansah misunderstood kita lan wedi ukuran kita.
  12. +3
    21 april 2014 06:37
    Kutipan saka Al_lexx
    Artikel gedhe. Mbok menawa isi ora nggumunake, amarga kita wis ngrembug kabeh iki kaping pirang-pirang ing forum, lan asring kita ndeleng lan krungu kepiye para politisi kita ngrembug kabeh perkara kasebut ing media pusat. Nanging apik amarga ditulis dening wartawan Inggris. Sing. wartawan negara sing tansah dadi mungsuh Rusia (saiki liwat AS).

    Aku seneng percaya yen wartawan Inggris sing nulis iki. Bebener iki sing kita nyoba kanggo ngirim menyang kuping wong Kulon ing dalan. Iku bisa kanggo wong-wong mau.
  13. 0
    21 april 2014 06:38
    Hydra anti-Rusia duwe akeh tujuan lan tumindak. Ayo copot sirah jancok, ing kono bakal katon kajelasan ing sisih kulon
  14. +2
    21 april 2014 06:39
    Sawetara Amerika aneh ... Dheweke nulis hasutan ... Apa dheweke sehat?
  15. 0
    21 april 2014 06:40
    Media ora gratis, minangka senjata utama perang informasi, lan agensi sing luwih misuwur, tekanan sing luwih akeh. Dina iki, malah Internet ora bisa netral, sembarang dissenters dikirim menyang saham.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      21 april 2014 07:59
      Iku wektu kanggo Rusia kanggo nemtokke sanksi marang Kulon kanggo lack saka demokrasi lan kabebasan wicara ing negara, uga kanggo ndhukung fasis lan neo-Nazis.
  16. Tanechka-pinter
    +1
    21 april 2014 06:41
    Aku uga bingung. Apa sing ditindakake Amerika Serikat ing Ukraina, nanging Maidan, sing, kaya-kaya saka keluwen, mangan ati ing pipi loro - sanajan borscht Ukrainia karo pampushkas luwih enak kanggo aku, nanging uga ora ngerti. Ayo Turchinov lan Yatsenyuk banjur nerangake babagan iki marang wong-wong ing sisih kidul-wétan.
  17. +2
    21 april 2014 06:48
    Apa iki? wawasan? Utawa nyiapake serangan nglawan Nazi, persiapan kasebut, ing sawetara artikel pisanan sing dikira-kira wis enlightened? Lan banjur bakal ana liyane lan liyane "sighted" artikel, liyane lan liyane wicaksana Lan liyane diarahake? Ngenteni lan ndeleng.
    1. +1
      21 april 2014 07:04
      Apa iki? wawasan? Utawa nyiapake serangan marang Nazi


      Sing bener, Barat nolak "enem" Ukrainia. Sawise sawetara wektu, Nuland sing padha bakal ngumumake
      - Fasis nasional ana ing kekuwatan sampeyan, lan aku rumangsa yen sampeyan demokrat, kepiye sampeyan ngapusi aku, nanging aku percaya, aku nggawa cookie ...
  18. +1
    21 april 2014 06:48
    Mbokmenawa mangan kabeh cookie kaya biasane ...
  19. +2
    21 april 2014 07:05
    ngguyu Saiki, ana wong ing Kulon sing nyebut Clark minangka "kolom kaping lima", nuntut supaya dheweke langsung ditembak lan dibuwang saka negara kasebut. opo Dadi dheweke isih ora nyebutake Libya, ing ngendi, matur nuwun kanggo demokrasi sing dibom, para "pemberontak" mbanting duta besar Amerika. ya
  20. +2
    21 april 2014 07:07
    Artikel gedhe dening Giulietto Chiesa
    http://www.nakanune.ru/articles/18886/
    Tegese: Wong-wong ing Kulon percaya yen Putin wis nguwasani Ukraina. Lan dheweke ora nggawe rantai logis Kosovo-Iraq-Libya-Syria-Ukraine.
    Sapa wae, ing endi wae bakal nggawe kahanan kanggo perang. Kenapa perang? Apa kita bisa nindakake tanpa perang? Perlu dijlentrehake ing kene: perang perlu amarga sumber daya ora bakal cukup kanggo kabeh wong sajrone setengah abad iki. Penyelenggara 11/XNUMX wis ngerti apa sing bakal kelakon saiki, amarga dheweke duwe informasi lan kita ora.
  21. +1
    21 april 2014 07:09
    “aku bingung.” kok???
  22. +3
    21 april 2014 07:13
    Nalika Rusia wiwit nerangake marang mungsuh sing salah, sakperangan alesan iku tansah ends karo Victory Parade. Kanggo utamané wasis alon-witted - Nuremberg. Lan umume, aku durung nate menyang Eropa, lan ana akeh sing kaya aku - freeloader sing pengin numpak dalan-dalan Eropa sing sepi kanthi biaya Kementerian Pertahanan RF. Sampeyan mung kudu milih rute, ngendi mbah kakung liwati, iku piye wae ora trep kanggo pindhah ing kaping pindho, nanging yen perlu, kita bakal mlebu lan ngomong hello.
    PS Shh, nalika bojoku turu, aku bakal takon, ora ana sing ngerti kepiye wong Eropa ing amben?
  23. 0
    21 april 2014 07:20
    IKI MUNG PERANG, PITAKONAN LAIN OPO, OPO SING PERLU DIJELASI LAN BEBAS. MUNG BUTA ORA NINGGAL IKI.
  24. Timmir
    +1
    21 april 2014 07:24
    Artikel sing apik. Apa kekuwatane sedulur, sejatine. Kanggo ngirim bebener kanggo saben wong ing bumi iku tugas kita.
  25. serge
    + 16
    21 april 2014 07:27
    Miturut klompok peretas, sawise nyekel tentara bayaran Amerika, tank Ukrainia lan operator personel lapis baja dening wong sing ora bersenjata, kabeh pasukan khusus lan perwira tentara Amerika dikumpulake kanggo briefing sing penting.

    "Kabeh sing kita ngerti babagan Rusia lan dianggep fiksi dadi bener," direktur CIA miwiti pidato.
    - Wong-wong iki mung ngadeg ing ngarep tank nganti kios tank. Lan komando kita dicekel wong sing nyuwek rompi, wiwit ngobahake ponsel. Ing babagan iki, kita prihatin babagan kutipan sajarah babagan Matrosov, Gastello, Susanin lan sawetara anekdot arsip babagan Vasily Ivanovich lan Petka, sing bisa uga dadi bebener sing nggegirisi.
    Direktur CIA nyawang mubeng lan kedhip nangis.
    - Ngerti. Ora preduli apa wae sing daksiyapake kanggo sampeyan, sanajan upaya kanggo nylametake sampeyan, ora kabeh wong bakal slamet. Lan aku ora ngomong babagan bentrokan karo Rusia, aku ngomong babagan briefing.
    Ing wayahe, sawetara perwira Amerika sing luwih ringkih ilang eling lan mudhun saka kursi menyang lantai. Direktur CIA nyawang penonton liwat kaca tingal.
    - Sing persis apa aku ngomong bab. Saiki kita cepet-cepet mbukak super-komputer kabeh informasi sing kasedhiya ing Rusia, lan ing ngendi tembung "feat" lan "kita bakal ngadeg kanggo tanah Rusia" katon, tokoh Ilya Muromets, sing lay ing kompor kanggo 33 taun lan ...
    Agen khusus enom saka barisan ngarep njlentrehake:
    - Apa oven?
    - Pembuat roti, ukuran Hummer, sing dipanasake nganggo kayu bakar ...
    Akeh wong saka penonton meneng-meneng tangi lan lunga, mbukak sarunge. Tembakan tunggal lan swara awak tiba ing lorong nalika direktur CIA nerusake briefing.
    - Sadurunge perang, pahlawan Rusia seneng-seneng lan bakal "nuduhake kaprigelan gagah prakosa", kang kita naively dianggep minangka ngandika, lan dudu demonstrasi penis kanggo mungsuh kanggo intimidate. Ing wiwitan, kita ngira yen Rusia mung ngrancang kanggo medeni kita kanthi dawa, nanging saiki crypto-etnographers kita wis percaya yen pertunjukan keberanian Rusia dadi basis mitos Yunani babagan Medusa-Gorgon.
    ... Kepala teknisi spesialis sing nglayani superkomputer macet sirahe ing lawang. Dheweke disheveled, unshaven, lan abang, mata inflamed ngandika akeh dina ora turu.
    - Kepala, intelijen buatan kita wis nggawe algoritma kamenangan. Kanggo sawetara alasan, jawabane ana ing basa Rusia ...
    - Padha disusupi menyang komputer kita?
    - Ora, dheweke mung rampung nganalisa kabeh sejarah Rusia, nampilake jawaban ing layar, kanthi spontan nyanyi lagu Rusia lan mateni ...
    Dadi apa komputer ngandika?
    - "Sampeyan ora bakal njaluk bab peduli, s! Rusia - padha ora nyerah! Dheweke lunga menyang dhewe."

    (http://javdet.livejournal.com)
  26. +1
    21 april 2014 07:37
    Aku kepengin weruh kepiye masyarakat Barat ketemu artikel iki .....
    1. +2
      21 april 2014 07:47
      Ya, mbokmenawa ora. Kanggo demokrasi triumphs lan artikel iki, paling kamungkinan, ora bakal tekan massa sing godhongé amba.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +3
        21 april 2014 08:44

        Soko tekan massa
  27. +1
    21 april 2014 07:45
    Internet durung dibatalake. Yen sampeyan pengin nemokake bebener, sampeyan bakal nemokake. Rasane ora ana sing kepengin nggoleki.
  28. +1
    21 april 2014 07:46
    Banget dingerteni, ora ana sing nambah. Sayange artikel kasebut kanggo panggunaan lokal.
  29. +2
    21 april 2014 07:47
    Wartawan paring pitakonan sing apik, ora preduli saka apa sing ditindakake dening para panguwasa, RUSIA wis pirang-pirang abad takon babagan sejarahe, lan minangka jawaban, dheweke krungu yen sampeyan nyerang, penjajah, penjajah, sampeyan dudu negara demokratis. sampeyan dianiaya dening "pejuang hak-hak Sampeyan ora pengin ndemek sing gedhe, mung nilai-nilai Barat sing bener, lan liya-liyane, lan liya-liyane, lan saben dina ing urat iki terus dirungokake.
  30. 0
    21 april 2014 07:50
    apik tenan author!!! bakal luwih akeh sing mbukak mripate menyang Kulon
  31. +2
    21 april 2014 07:55
    Nalika kasunyatan nyatakake, dudu konjektur, artikel normal dijupuk. Sampeyan bisa langsung ndeleng tingkat intelijen lan aspirasi saben sisih. Bravo Nil
  32. +2
    21 april 2014 08:05
    lan Victoria Nuland saka Departemen Luar Negeri, sing menehi cookie.

    Cookie saka Nuland iki bakal dadi simbol pengkhianatan kaya 30 potongan perak ing Alkitab ...
    1. alin12
      +1
      21 april 2014 10:32
      Wis dadi! Ukrainia kaya wong sing ora duwe omah ing negarane amarga mriksa pos.ros.if.
  33. +1
    21 april 2014 08:07
    Kutipan: avant-garde
    Aku bingung. Apa wong bakal nerangake marang aku?

    Akhire Barat malah mulai takon-takon pinter!!! Mungkin dheweke bakal nemokake jawaban dhewe!
  34. paramon
    0
    21 april 2014 08:08
    Hey wong enom
    Aku salaman, kancaku, sampeyan bakal ana ing wilayah kita - mampir, kita bakal ngrembug kahanan internasional, ing bathhouse, contone, ing bathhouse Rusia.
  35. GRUN
    +1
    21 april 2014 08:08
    Wartawan liyane sing jujur ​​​​lan nyukupi. Mung ora ana sing bakal krungu lan aku ora bakal kaget yen dipecat utawa dikunjara ...
  36. serge
    +9
    21 april 2014 08:10
    Ing Ukraina kulon, gegaman seismik wis dikembangaké ing judhul apa "Sapa sing ora mlumpat, sing (m) grin." Sajrone tes, semenanjung Krimea ambruk.
  37. 0
    21 april 2014 08:55
    Sing liyane pengamat Barat bakal wonder:
    Kenapa?...
    Pitakonan liyane bakal muncul kanggo pamrentahane, sapa sing sampeyan lakoni lan apa kabijakan iki cocog karo pambangunan tatanan donya sing adil.
    Sing luwih cetha tembung bakal dadi Pandonga Gusti:
    ... lan aja nggawa kita menyang panggodha, nanging ngluwari kita saka si jahat."
  38. 0
    21 april 2014 10:04
    Aku bungah yen ana wong sing mikir nganggo KEPALA.
  39. 0
    21 april 2014 10:22
    Kabeh ana ing bunch, NATO butuh motivasi kanggo orane, lan motivasi dumunung ing ngarsane MUSUH ... supaya wong lanang nyoba, nang endi wae ora kompeten, bodho, bodho. Maneh, kita kudu ora lali sisih dhuwit, yen NATO "sandhung" iki carane akeh "tank" bakal ngambang liwat kanthong wong ...
  40. smeh
    0
    21 april 2014 15:16
    Ora ana panjelasan kanggo sing ora bisa diterangake
  41. 0
    21 april 2014 15:23
    Neil Clark minangka wong sing mbebayani kanggo dhasar saka Kulon, lan bisa uga nandhang sangsara. Kanthi pitakonan ing pungkasan saben topik diskusi, dheweke wis mbukak sistem standar ganda ing politik Barat. Lan politisi ora duwe apa-apa kanggo nutupi, ing kawitan padha meneng ing gombal, mesthine "ora nggatekake" dheweke, banjur "nyurung" dheweke (lan liyane kaya dheweke) adoh saka media Kulon - langkah-langkah kasebut gampang, kaya nyembah banteng. Neil Clark - hormat kita! (Respect)
  42. 0
    21 april 2014 16:28
    wong, sampeyan nulis kabeh bener, mung wong sampeyan kudu ngerti siji bab nalika sampeyan nari kanggo irama Amerika Serikat, Eropah ora bakal duwe kesempatan kanggo nambah hubungan karo Rusia, lan iki kanggo kapentingan kita karo sampeyan, nanging sayangé, ing Eropah, U.S. duwe panemu dhewe, tegese manawa wong-wong sampeyan bakal meksa sampeyan ngrungokake swara nalar, utawa kanthi biaya sampeyan lan kita, kita bakal ngatur ribut lan cilaka, kanggo Amerika Serikat, lan bakal maneh. nunggang jaran putih, senajan aku malah melas marang kuldi!
  43. 0
    21 april 2014 17:01
    Ing wawasan saka Jerman babagan masalah Ukraina http://www.liveinternet.ru/users/3266779/post317663921/
  44. 0
    21 april 2014 20:22
    Artikel liyane karo pitakonan sing padha lan kanggo massa Western amba, supaya otak pungkasanipun miwiti bisa. Sampeyan ndeleng, ora kabeh ilang kanggo Eropah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"