Kyiv ngapura pejuang Berkut lan njaluk bali

149
Kyiv ngapura pejuang Berkut lan njaluk bali


Kamentrian Dalam Negeri Ukraina njaluk bantuan kanggo mulihake katentreman lan katentreman ing negara kasebut saka mantan karyawan unit polisi khusus Berkut, sing dibubarake ing wulan Februari kanthi dhawuh saka kepala akting departemen Arsen Avakov. Panjaluk kementerian kanggo senegara diterbitake ing situs web. Isine panggilan kanggo rekonsiliasi lan persatuan saka pihak sing konflik.

Unit khusus "Berkut" digawe ing taun 1992, iku kalebu bab 4 ewu pejuang. Ing mangsa iki, sajrone protes anti-pamaréntah ing Ukraina, panguwasa negara kasebut nggunakake Berkut kanggo meksa para demonstran metu saka dalan lan alun-alun. Karyawan Berkut kalebu sing tiwas ing bentrokan kasebut. Sawise kedadeyan ing saubengé Maidan ing sawetara wilayah ing Ukraina, para demonstran meksa para perwira Berkut ing dhengkul kanggo njaluk ngapura saka wong, laporan Radio Vesti FM.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

149 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 82
    April 20 2014
    Junta, Iblis mbantu sampeyan, amarga mung asisten Iblis, lan dudu "Berkut" wong lanang sing sampeyan burned, sijine dhengkul, ditembak, gouged metu mripate, rampung mati karo keluwen ing rumah sakit. Ing bab mung padha bisa mbantu karo dijamin dikirim menyang neraka. Fasis "Agung", sialan ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. + 103
      April 20 2014
      Berkut bakal bali menyang Kiev mung kanthi cara iki ...
      1. Komentar wis dibusak.
      2. GARNET-19
        + 64
        April 20 2014
        Quote: MIKHAN
        Berkut bakal bali menyang Kiev mung kanthi cara iki ...

        Aku nulis babagan iki jam setengah pitu! Kabar dawa ing forum teka!
        Ing Ukraina, kabeh dobel-dealer, paling ora ing junta, krungu yen layang ditulis kanggo Paskah kanggo "BERKUT"! Kaya, sampeyan njaluk supaya ora ngelingi penghinaan lan teka nulungi kita ing wektu sing angel iki! Padha wedi marang makhluk sing VALIANT "BERKUT" ing SOUTH-EAST bakal mbantu panyengkuyung federalisasi kanggo ngontrol kahanan, lan banjur menyang Kyiv, lan kaping pindho dheweke ora bakal ngadeg kaya "pedhet kanggo mateni". ! Makhluk-makhluk sing licik manggon ing Kyiv: diobong, dipateni, ditembak, disiksa, dianiaya, diremehake, dipateni maneh, lan saiki - lali ngenyek! Pak @zi!!! Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        1. +8
          April 20 2014
          Panemu sing apik banget! Mung bushenet lan wong Eropa sing kaya ngono bisa sujud ing ngarepe wong lanang.
        2. +8
          April 20 2014
          Kutipan: GARNET-19
          Ing Ukraina, kabeh dobel-dealer, paling ora ing junta, krungu yen layang ditulis kanggo Paskah kanggo "BERKUT"! Kaya, sampeyan njaluk supaya ora ngelingi penghinaan lan teka nulungi kita ing wektu sing angel iki!

          Iki nuduhake yen putschists ana masalah! Padha nyoba kanggo nangkep ing jerami ... kanggo njaluk bantuan kanggo wong sing tiwas, dipecat lan diremehake sewulan kepungkur, tegese siji - ora ana sumber daya kanggo njaga kekuwatan. Aku ora yakin yen badut iki bakal lungguh ing kursi nganti pemilihan tanggal 25 Mei ...
        3. DimychDV
          0
          April 22 2014
          Ya: Aku dirudopekso sampeyan, nanging aku ngapura sampeyan - ayo lali ngenyek, lan ayo cepet-cepet turu, aku bakal menehi dhuwit ...
      3. rrrd
        +1
        April 21 2014
        Dadi mesthi! 1111
    3. +8
      April 20 2014
      Mudhun ngisor lan ngisor.
      1. zzz
        zzz
        + 10
        April 20 2014
        Kutipan saka: svetlomor
        Mudhun ngisor lan ngisor.


        Endi Lembaga Psikis ING UKRAINE KANGGO WONG-WONG IKI DURUNG?
        1. + 16
          April 20 2014
          Ing rumah sakit kejiwaan Ukraina, kabeh pasien kudu dibebasake, amarga dibandhingake karo juntas padha sehat.
          Umumé, ing psikiatri, diagnosis anyar kudu dienalake - maydanutisme. Kanthi prabédan ing wangun saka sluggish kanggo akut.
        2. +7
          April 20 2014
          Kutipan saka zzz
          Endi PSYCHIATS ING UKRAINE

          1. Ing "Pemerintah Urkaina" lan Verkhovna Rada ...
          Kutipan saka zzz
          Wong-wong iki kok durung ana?

          Jawabane ana ing poin #1. hi
          1. +5
            April 20 2014

            Tersky SU  Dina iki, 21:34 ↑



            Kutipan saka zzz

            Endi PSYCHIATS ING UKRAINE

            1. Ing "Pemerintah Urkaina" lan Verkhovna Rada ...
            Kutipan saka zzz

            Wong-wong iki kok durung ana?

            Wangsulan ing titik # 1. hi


            ,,, lan ndharat para psikiater ,,,
          2. Komentar wis dibusak.
        3. +1
          April 21 2014
          Psikik ora bakal nylametake sampeyan. Sampeyan ora bisa nyelehake setengah negara ing kamar. Kampanye kita ora bakal ngganggu, lan kampanye kita ora bakal menyang Kiev, nanging yen ora, fasis ora bisa diusir. Akibaté: Ukraina bakal dadi Somalia Eropah lan ora ana Berkut. Berkut dikhianati, diidak-idak, diremehake, dihina.
          1. DimychDV
            0
            April 22 2014
            Nanging pitakonan iku worth iku: - Apa sampeyan wong jujur ​​- utawa mung ANY lan EVERYTHING sing pesenan sampeyan nindakake? Nglawan sapa wae?
            Apa sampeyan ora nyoba maca Konstitusi, sing sampeyan sumpah sumpah?
            Kepiye babagan hukum pemilu?
            Kepiye babagan tanggung jawab kerja sampeyan?
            Kepiye hak-hak Menteri Pertahanan, Kementerian Dalam Negeri, SBU?
            Apa sampeyan dhewe percaya yen para panguwasa Kyiv minangka panguwasa sing sah sing nduweni hak kanggo mutusake masalah urip lan pati warga negara?
            Wong militèr, ora kaya shpakov, ora sengaja nuding senjata menyang wong LAIN, malah dibongkar. Lan dheweke ora nyopot ing kahanan sing mbebayani, yen dheweke ora pengin nggunakake. Kaya ing catur: Wis - obah. Ngerti - iku tegese wektu kanggo njupuk. Nanging sadurunge njaluk iku, maca hukum. Lan pikirake sapa sing sampeyan manut. Mungkin wong-wong mau ora bakal nyekel dheweke, nanging prajurit sing mbukak geni marang kanca-kancane kudu mangsuli. Malah yen padha menang, nurani sampeyan bakal takon sampeyan.

            Ing tentara, kita, brats ijo, strove kanggo mbangun munggah kabeh lan macem-macem, nanging Sersan ngandika: - Aja wedi - mung kula! Aku dadi komandhanmu miturut ukum. Liyane - ngirim. Kanggo nampa dening untu, ora manut. Lan menehi gulu - sampeyan mung bakal luwih dihormati.
      2. platitsyn70
        +8
        April 20 2014
        sing Kyiv junta omong kosong.
        1. +5
          April 20 2014
          Kutipan saka: platitsyn70
          sing Kyiv junta omong kosong.

          Lan saiki ana Makhnovshchina, sapa sing ngadeg dhisik nganggo bedhil - sing lan sneakers!
          Delengen saiki dheweke bakal mulai ngrampok omah gedhong liyane ..............
        2. GARNET-19
          +8
          April 20 2014
          Kutipan saka: platitsyn70
          sing Kyiv junta omong kosong.

          Ya wis padha wedi yen TIMUR TIMUR golek gunane kanggo "BERKUT" , ORA TINGGAL lan CRUMBLE junta!!! Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        3. Komentar wis dibusak.
      3. +8
        April 20 2014
        Kutipan saka: svetlomor
        Mudhun ngisor lan ngisor.

        Pranyata kahanane pancen ala. Bareng diwènèhi Berkut supaya dirubuhaké wong akèh, padha tumungkul, padha kaluputan marang tumindaké Banderlog, yèn ora ditambani apa-apa, malah ora dipakani ing rumah sakit. 't mikir sing padha numpes mung pasukan saged nanggulangi karo wong akeh. Lan mung "frostbitten" Rusia ngadeg.
        Nah, sapa sing bakal lali lan ngapura. Berkut ora butuh pangapura. Lan malah luwih, iku ora perlu pangapunten saka Avakov lan Maidan.
        1. Sergh
          0
          April 21 2014
          Kutipan saka arj
          Katon kaya kedadeyan sing ala banget.

          Bajingan goroh, Avakov saka Amerika Serikat diprentahake kanggo nglucuti senjata sayap tengen, lan ora ana siji-sijine, Pengawal Nasional, mung wong sing ala, dheweke pengin mbuwang "Berkut" maneh.
    4. 120352
      + 12
      April 20 2014
      Lan "Berkut" kudu bali, njupuk senjata lan mateni sirahe wong-wong sing numpes negara lan ngremehake wong-wong mau lan ngrampas sawetara saka kamardikan, sawetara urip saka kanca-kanca! Lan ora bakal ana pasukan sing bisa nglawan dheweke!
      Banjur gabung karo Timur lan ngliwati kabeh wilayah menyang wates paling kulon. ngresiki wilayah saka rereget fasis.
    5. + 12
      April 20 2014
      Punika lair ing topik:

      Ngalahake, diobong, junta bengok-bengok, dilebokake ing sangisore bedhil.
      Dheweke lungguh ing bangku bebarengan, lan nglanggar hukum.
      Nanging njupuk cukup dicokot, Donbass balked.
      Ora kabeh dadi miturut rencana, tentara dadi cadangan.
      Lolong diunggahake ing Maidan, wektune kanggo mbuwang sing ana.
      Rencana anyar wis diwasa uber, kanggo mbuwang "Berkut" ing wong.
      Kaputusan iki ora bakal lulus, pejabat iku balung liyane
      Kumpul, tangi bebarengan, ndhelikake junta, paku ing peti.
    6. +3
      April 21 2014
      Saiki kabeh Kyiv tumungkul sadurunge "Berkut"!!!!
      1. DimychDV
        0
        April 22 2014
        apik
        Kyiv isih oke. Nanging Galicia ... Lan utamané tengen-wingers lan kabeh Maidan.
        Kanthi macem-macem motif, wong-wong padha menyang Maidan. Ya, mung beda, kabeh jinis - meh kabeh padha dirudopekso. Kanggo "matur nuwun manungsa prasaja". Lan sing dirudopekso saiki duwe kuwasa. Sapa sing luwih pinter - ora lali ing wektu sing padha kanggo ngrampog, ing ngendi ana sing ala, amarga ora suwe bakal giliran tumit kanggo pelumas. Wong-wong sing luwih prasaja - uga wiwit ngganggu para pengusaha, amarga padha mandheg mbayar biaya kanggo "Sapa sing ora mlumpat ...", lan sing "luwih prasaja" iki ora ngerti carane bisa utawa ilang pakulinan.
        Dadi dhengkulmu, muga-muga ana wong liya sing pengin tangi.
        Miturut cara. Putin ora mbuwang watu ing Yanyk - ing pitakonan lan jawaban. Lan, ngelingi iki, ing Ukraina padha langsung nandheske sing Rusia nambani Yanukovych karo emphatic nistha. Sanajan ora wong Rusia sing ngomong babagan dheweke, nanging mantan bawahan sing luwih ngerti. Nanging dheweke ngenteni prentah saka presiden - lan ora ngenteni.
        Senajan ... Kanggo kula, iku luwih apik kanggo supaya wong-wong sing numpak ana ing Maidan, iku luwih apik kanggo njaluk kabeh liwat sirahe saiki. Ana misale jek sing sethitik kurang getih sanadyan. Saka liwat iga bejat lan timbal ing sirah kosong. Aku ora mangu sing Berkut bakal mbusak Maidan. Nanging sawise iki bakal ana badai politik kanthi introduksi pasukan. Utawa politik internal karo bledosan saka sayap tengen lan gopots liyane. Lan mlebu pasukan saka Rusia. Yanyk wanted kanggo njaga kahanan ing rem - nanging ora bisa ngrampungake karo sing zapadentsy fooled sing "hi girsche, sing inshe." Ana akeh banget sing dicap metu kanggo 5 milyar dolar ing 23 taun.

        Ya, lan liyane. Apa sampeyan mikir akeh wong ing Maidan ndhelikake pasuryane? Amarga padha melu ora metu saka bebendhu, nanging kanggo dhuwit. Nurani, sawise kabeh, iku manggon ing wong, preduli saka sing ngrungokake luwih: dheweke, kalbu - utawa swara saka wong akeh. Lan ing Tenggara, wong duwe kalbu sing resik. Lan padha sijine iku marang sembarang represi mangsa. Aja ndhelikake pasuryan.
        Gromadyans, Dear Warga Ukraina tenggara! Kedadeyan. Aku ora ngerti rencana Putin. Yen dumadakan ilang, sampeyan duwe hak kanggo ngidoni ing pasuryan karo nuduhake mati kanggo pengacara saka Kyiv dina. Sampeyan ana ing hak sampeyan.
    7. rrrd
      +2
      April 21 2014
      Aku pengin nambah, nanging sampeyan ngomong kabeh!
    8. +5
      April 21 2014
      Aja ngumpulake unit legendaris iki maneh dening "Maidan Junta". The "Berkut" ora bakal fly bali menyang siji WHO RAZROZROV ITS NEST, fitnah lan matèni cah ayu. Wirang langgeng kanggo wong-wong sing ngangkat tangan menyang "Berkut"! GUSTI ALLAH sampun wiwit pitaken dhateng Para Pelanggar “Berkut”... P.S. Kita ing Rusia ujar - Ngadeg kaya Berkut! (Aja mundur ing kahanan apa wae)... MULYA SING BERKUT!
    9. Komentar wis dibusak.
    10. +4
      April 21 2014
      Yen dideleng saka carane telu milisi kasebut mati, ora ana sing ngajari carane nindakake pemeriksaan kendharaan ing pos pemeriksaan. Sampeyan perlu kanggo nglengkapi kiriman karo trenches lan tas supaya ana nang endi wae kanggo ndhelikake, uga posisi ditutup prentah kanggo nutupi tim pengawasan karo senjata otomatis. Sampeyan perlu kanggo ngajari para pejuang supaya bisa njamin pemeriksa. Mesthi! Iki minangka aturan pisanan saka karya tempur. Berkuts kudu dilatih maneh kanthi cepet, ngelingake kerja ing dalan lan diangkat dadi instruktur milisi, ayo padha ngajari kepriye makarya kanthi kompeten lan aman.Dheweke bakal ngalihake PENGALAMAN LAN SEMANGAT BERJUANG.
    11. +2
      April 21 2014
      Sundel A-A (Avakov), nanging ora kuwat saka bangunan Departemen Dalam Negeri, nyusup ing dhengkul liwat Maidan lan takon Berkut, sampeyan ibu-ibu fagot saka Berkutovites sing dipateni teka lan nyritakake babagan iki, bapak, anak, sampeyan 're ora wong, nanging sundel A-A , apa sampeyan ngomong bab iki, minangka wong ngandika, "inggih ing rake", lan saiki whine, lan ngendi kanca-kanca "Demokrat Kulon". miturut nyawamu, nganggo GELANG.
  2. +8
    April 20 2014
    Koyo biasane. Ing wiwitan, dheweke nggawe dheweke nemen, guilty saka kabeh, nanging nalika padha meksa marang wong-wong mau, padha mlayu njaluk bantuan.
  3. + 27
    April 20 2014
    Aku menehi saran supaya garudha emas nyawiji lan nindakake apa sing kudu ditindakake. Rus resik saka Wewelak coklat. Saka ngisor nganti ndhuwur.
    1. kamulyan45
      + 11
      April 20 2014
      Kutipan saka: dvina71
      Aku menehi saran supaya garudha emas nyawiji lan nindakake apa sing kudu ditindakake. Rus resik saka Wewelak coklat. Saka ngisor nganti ndhuwur.


      Persis, persis, nanging aku kepengin weruh apa jawaban sing bakal diwenehake Berkut?
      Piye wae junta gampang banget digayuh.
      Kita pengin nyelehake dhengkul, kita pengin "ngapura", nanging kanggo apa?
      Ora bisa ndeleng ngluwihi irunge dhewe, ora bisa
      ngapura acara, paling 2 langkah maju.
      1. +1
        April 21 2014
        Ya, dheweke wis mangsuli kanthi nuduhake junta "Big Bolt", mung video iki sing dibusak, nanging muspra!
    2. +6
      April 20 2014
      Kutipan saka: dvina71
      Aku menehi saran supaya garudha emas nyawiji lan nindakake apa sing kudu ditindakake. Rus resik saka Wewelak coklat. Saka ngisor nganti ndhuwur.

      Kanggo kasus serius, spesialis apa wae kudu bersenjata - bakal angel nganggo tangan kosong.
      Paling kamungkinan, yen padha bali, dheweke bakal "diencerke" karo "Sektor Tengen" lan bakal didorong maju kaya "pakan meriam".
      Sampeyan ora bisa bali menyang wong tani, sampeyan ora bisa!
  4. Komentar wis dibusak.
  5. + 36
    April 20 2014
    Lan kenapa "ngapura" "Berkut"? Kanggo jujur ​​nindakake tugas? "Ibu Ukraina" utawa "Ibu Tiri"? Jujur aku ora ngerti, nanging dheweke kelakuane kaya ... "wanita lemah" ...
    Lan yen aku dadi pejuang Berkut, aku ora bakal percaya. "Pemerintah" iki malah ora ngianati, isih nganggep mungsuh, kasus pidana durung rampung, nanging "mambu goreng" lan langsung kelingan "Berkuts" ... Aku ora ngerti "Berkuts" ", terserah kowe...
    1. + 11
      April 20 2014
      Kutipan saka: svp67
      Aku ora ngerti Berkuta, terserah sampeyan ...

      Lan apa sing kudu diputusake? Apa pancen ora bisa dimangerteni yen junta bakal nyoba nglucuti senjata Maidan kanthi bantuan "Berkut" ... Neraka sing padha, mung sisih.
      1. RND
        + 15
        April 20 2014
        Kutipan: Tersky
        Kutipan saka: svp67
        Aku ora ngerti Berkuta, terserah sampeyan ...

        Lan apa sing kudu diputusake? Apa pancen ora bisa dimangerteni yen junta bakal nyoba nglucuti senjata Maidan kanthi bantuan "Berkut" ... Neraka sing padha, mung sisih.

        Junta kudu ngombe cangkir iki nganti ngisor. Ing dhewe ...
    2. GARNET-19
      +7
      April 20 2014
      Kutipan saka: svp67
      "Ibu Ukraina" utawa "Ibu Tiri"? Jujur aku ora ngerti, nanging dheweke kelakuane kaya ... "wanita lemah" ...

      Aku ora ngerti carane Ukraina kanggo Berkut, nanging junta Kiev iku ibu-ing-hukum ala, lan iku isih ora duweke dhewe !!! Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang andhap asor. PS Aku ora ngerti carane wong-wong iki bakal ngapura kabeh, nanging nalika padha ilegal nyoba kanggo nuduh kula ora nepaki tugas militèr, (mung tembung ...) banjur aku dikirim menyang >
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +6
      April 20 2014
      Kutipan saka: svp67
      Lan kenapa "ngapura" "Berkut"? Kanggo jujur ​​nindakake tugas? "Ibu Ukraina" utawa "Ibu Tiri"? Jujur aku ora ngerti, nanging dheweke kelakuane kaya ... "wanita lemah" ...
      Lan yen aku dadi pejuang Berkut, aku ora bakal percaya. "Pemerintah" iki malah ora ngianati, isih nganggep mungsuh, kasus pidana durung rampung, nanging "mambu goreng" lan langsung kelingan "Berkuts" ... Aku ora ngerti "Berkuts" ", terserah kowe...

      Reaksi normal saka Maydanut yaiku ngapura kabeh wong sing duwe utang. Dheweke uga janji amnesti menyang Tenggara, sanajan amnesti mung bisa ditindakake yen ana kejahatan.
  6. +9
    April 20 2014
    Aku ora ngerti apa-apa maneh. Kawitan dhengkul lan saiki bali? Apa jenis tumindak PR iki. Sing utama iku mungsuh njaba. Apa njaba? Mungsuh wis kuwasa ing njero. ngenteni rong dina eseman
    1. +9
      April 21 2014
      Kutipan saka: punk
      Aku ora ngerti apa-apa maneh

      Apa sing kudu dingerteni? Dheweke ora bisa ngatasi Kidul-Wétan dhewe, mula Avakov lunga menyang kana ...
      Anggota Collegium Kementerian Dalam Negeri ngajak para mantan pejuang Berkut kanggo nyawiji karo Pertahanan Diri nalika ngadhepi agresi eksternal.

      Iki nyatakake ing banding saka Collegium, diterbitake ing situs resmi Departemen Dalam Negeri, Ukrinform laporan.

      "Kaping pisanan, kita bali menyang mantan karyawan Berkut. Sampeyan wis mesthi dadi elit pasukan hukum lan ketertiban. Sampeyan ora nyisihake kekuwatan lan urip kanggo nglindhungi wong. Saiki Ibu Ukraina mbutuhake pitulung lan partisipasi sampeyan luwih akeh tinimbang sadurunge. Ayo wingi "Berkut" lan "Pertahanan diri" ing sisih ngelawan saka barikades. Saiki, nalika ngadhepi agresi eksternal, kabeh warga kudu ngelingi yen dheweke minangka anak saka siji tanah Ukraina, lali grievances bebarengan, gawe marem kabeh ambisi pribadi, "ujare banding kasebut.

      Kaya sing kacathet ing dokumen kasebut, akeh wong Ukrainia sing durung nyadari nganti saiki tanggung jawab wektu saiki: "Divisi dadi" kita "lan" terus. Kanthi keprihatinan kanggo masa depan, kita ora duwe hak kanggo perang kaya ngono.

      Kamentrian Dalam Negeri ngajak kabeh sing ora cuek marang nasibe negara supaya rukun lan manunggal.
      xxx
      Inggih, sampeyan ngerti! Nglawan "saboteurs Rusia" lan wong-wong sing gabung! Lan carane flatteringly padha takon! Ing dina Paskah! Nanging ora ana 19 wong sing diselidiki lan ngenteni diadili? Lan carane padha eling! Lan disebut elit! Lan sadurunge iku, sakperangan alesan, padha disebut "pembentukan ilegal"! Ugh! nistha!
  7. +8
    April 20 2014
    Elang emas bakal bali ..... nanging ora mungkin, Euro Junta bakal seneng! Ya, lan sing isih kudu ngapura!
  8. + 25
    April 20 2014
    Kyiv ngapura pejuang Berkut

    belay Aku sithik ah..e.
    bajingan, njaluk dhengkul lan nyuwun garudha emas kanggo ngapura sampeyan. sambungan karo kasunyatan ing sniffers endhog ilang ing salawas-lawase, ketoke
  9. + 13
    April 20 2014
    Sadar! Mung ora bisa nuntut kasetyan saka wong sing difitnah. Muga-muga Berkut bakal katon ing Kyiv kanggo mbebasake dheweke saka juntas, lan ora ngladeni dheweke ...
  10. + 27
    April 20 2014
    Ngagetake, semacam omong kosong neraka !!! Kyiv "ngapura" Berkut ... Lan "Berkut" ngapura sampeyan, kewan?! am
  11. + 23
    April 20 2014
    ,,, dhuwure sinis lan munafik ,,
    1. zzz
      zzz
      + 22
      April 20 2014
      Kutipan saka bubalik
      ,,, dhuwure sinis lan munafik ,,


      Iku buntu! Dheweke bakal njaluk pangapura marang Yanukovych.
      1. + 11
        April 20 2014
        Kutipan saka zzz
        rauh Yanukovych bakal njaluk ngapura
        Aku skenario kuwi ora tilar.
      2. + 19
        April 20 2014
        Uh-huh, lan Yulia bakal bali lungguh))
        1. angin topan7
          +5
          April 20 2014
          Aku setuju, luwih apik kanggo Kolyma, ngendi iklim luwih cocok kanggo dheweke, tinimbang kursi rodha, dheweke bakal diwenehi cart kanggo transportasi bijih lan Pick.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. GARNET-19
            +5
            April 20 2014
            Kutipan: typhoon7
            Aku setuju, luwih apik kanggo Kolyma, ngendi iklim luwih cocok kanggo dheweke, tinimbang kursi rodha, dheweke bakal diwenehi cart kanggo transportasi bijih lan Pick.

            Tambang uranium sing paling apik kanggo dheweke! Ing kana, ayo dheweke mikir carane wong Rusia kudu ditembak saka senjata atom! Elinga yen bakal teka, ora bakal kita liwati, lan ora bakal kita mundurake !!! Lagi ngomong kasur isine Payback!!! Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang andhap asor.
            1. +1
              April 21 2014
              Tambang gambut sing luwih apik. Nang endi wae ing Mordovia.
        2. +1
          April 20 2014
          Ya kanthi sukarela
    2. +2
      April 20 2014
      Kutipan saka bubalik
      ,,, dhuwure sinis lan munafik ,,

      "Eluh Buaya"...
    3. +2
      April 20 2014
      Kutipan saka bubalik
      ,,, dhuwure sinis lan munafik ,,

      Luwih kaya dhuwure putus asa. Urusane ora kepenak, amarga wong-wong maydaun ora seneng karo dheweke am
  12. +4
    April 20 2014
    Lan bener! Berkut kudu bali lan ngrampungake apa sing diwiwiti! Bubar menyang neraka lan Maidan karo Maydanuts, lan crush roh-roh ala saka banderlozhe .... Ing kahanan kaya mengkono, everyone bakal mung kanggo iku! nglirik
    1. +8
      April 20 2014
      Ora ngono!
      Sampeyan perlu kanggo perang karo sirah, ora buntut - kanggo ngilangi sabab saka masalah, ora jalaran.
      1. +1
        April 21 2014
        Potong buntut ula nganti gulu.
  13. +5
    April 20 2014
    Ayo Turchinov lan Yatsik tumungkul....
    1. +5
      April 20 2014
      Kutipan saka ppsh
      Ayo Turchinov lan Yatsik tumungkul....


      Dheweke bakal nindakake apa wae sing dikarepake, anggere Kyiv wis dibusak saka banderlogs. Banderlogs kaya balung ing tenggorokan, lan Eropah katon serong lan padha ora diijini kanggo nindakake apa-apa.
      1. zzz
        zzz
        +3
        April 20 2014


        Menarik, nanging babagan sektor sing bener? Piyé tanggepané marang kabar iki?
        1. zzz
          zzz
          +8
          April 20 2014
          Anak indigo babagan kahanan ing Ukraina.
          1. 0
            April 21 2014
            Kutipan saka zzz
            Anak indigo babagan kahanan ing Ukraina

            Mdas! Mesthi, bocah iku Rusia. Nanging yen warga Ukraina, aku bakal menehi saran kanggo milih dheweke ing 25 Mei. Lan aku bakal nggawe kontribusi sing sithik kanggo kampanye pemilihan. Lan aku bakal ngajak kanca-kanca.
      2. +2
        April 21 2014
        Kutipan: Afinogen
        Dheweke bakal nindakake apa wae sing dikarepake, anggere Kyiv wis dibusak saka banderlogs

        Apa Kyiv! Ing Kyiv, kabeh wong ngadeg ing Maidan kanthi sah (minangka Menteri Luar Negeri Deshchitsa ngandika) Padha arep uncalan menyang South-East!!!!
    2. +5
      April 20 2014
      Kutipan saka ppsh
      Ayo Turchinov lan Yatsik tumungkul....

      Lan luwih apik sadurunge blok chopping ...
  14. +5
    April 20 2014
    Ono guyon... piye to?, nek bener yo ora ono kata-katane... ana pingsan komplit... Padahal sakliyane iku, cepet-cepet kowe. kudu "mbantu", nanging kayane dheweke ora bakal seneng karo "bantuan" iki maneh ...
  15. kosh
    +5
    April 20 2014
    Kepiye carane dheweke nampilake? "Berkut" bali, lan kabeh klompok Junta lan kabeh Maydanuts tumungkul? Berkutovtsy katon, njupuk nyawa sing adoh, lan banjur saben wong ing kolom lan mlaku menyang Dambas, supaya saben wong bakal katon ing wong lan bisa ngidoni. Lan ana ing mobil lan ... stasiun sabanjure Kalyma. (... lan sampeyan menyang komoditas lan ing sisih wétan lan menyang tambang ...)
  16. + 15
    April 20 2014
    Iku bakal kaya sing dikandhakake: "Janji apa wae, mengko bakal digantung".... Ora ana iman ing fasis iki!
  17. +9
    April 20 2014
    Badge-fly, padha crowded ing dhengkul, lan padha wrote mati njaluk ngapura ing situs - pengecut lan ngapusi.
  18. +6
    April 20 2014
    belay Ora ora!? Nanging apa babagan Pengawal Nasional saka Pravoseks, lan pasukan khusus saka formasi sipil, dilatih ing 48 jam?
    Lan Berkut, mesthi, sampeyan bisa opo mung wong Rusia, Aku wedi sampeyan ora bakal urip, bakal ana pengaruh banget kuwat. prajurit
    1. + 14
      April 20 2014
      Dadi sawise kabeh, miturut perjanjian Geneva, perlu kanggo nglucutake senjata Natsiks lan Sektor Sayap Kanan. Lan sapa sing bakal nindakake? Tentara sibuk - dadi tawanan menyang Donbass kaping telu dina kanggo diwenehi panganan.
      1. +1
        April 20 2014
        lan Eropa lan negara-negara bakal ngidini panguwasa Kyiv saiki kanggo mbubarake "demonstran sing tentrem"?
        1. +2
          April 20 2014
          Ing sisih kidul-wétan, ya, ing Kyiv ora jelas. Kayane padha njaluk supaya ora bubar, nanging dilucuti senjata.
  19. +2
    April 20 2014
    Bakal padha setuju gencatan senjata?
    1. + 11
      April 20 2014
      Ora. Dibuwang sacara fisik ing tengah. Sawise kabeh, dheweke resmi ngumumake yen Berkut sing mateni Maidan.
  20. +8
    April 20 2014
    Apa Turchinov lan perusahaan umume duwe kepala ing pundhak utawa waluh ???

    Dheweke njaluk Berkut kanggo mbantu mulihake ketertiban. Miturut analogi - 1944, lan Hitler nyuwun Stalin kanggo bantuan marang Amerika-Inggris sak landing ing Normandia.
    1. +3
      April 21 2014
      Quote: pelempar
      Apa Turchinov lan perusahaan umume duwe kepala ing pundhak utawa waluh ???

      Aku ora ngerti endi sirahe, nanging saben dina dheweke nyithak pesen "Turchynov cepet-cepet nglumpukake pejabat keamanan kanggo rapat babagan kahanan ing Donbass lan Luhansk"
      Saben dina! Nglumpukake cepet! Bakal dadi wektu kanggo nyilih cot saka Yulia ing Rada lan nginep ing wayah wengi, supaya ora "urgent" ngumpul.
  21. +5
    April 20 2014
    Apa pemerintah wayang Amerika bisa dipercaya? Kaping pisanan, dheweke nggawe Berkut, banjur ngiyanati dheweke, lan pungkasane diremehake. Mratelakake panemume: aja menyang Kyiv kanggo sujud, nyetel maneh, dikhianati lan diremehake. Politisi iki ora duwe iman. mandheg
  22. S-300
    +3
    April 20 2014
    kanca-kanca iki, amarga neraka iki dudu kanca, padha ngiyanati wong-wong sing wis liwat carane pracaya, sanalika padha mudhun lan mudhun karo anarki lan supaya padha mlayu utawa mati.
    1. +2
      April 20 2014
      Dheweke ora duwe papan kanggo mbukak, ora ngirit dhuwit, dheweke nggawe Barat sadurunge Putin. Peluru ing bathuk. Iku kaya janji.
  23. +6
    April 20 2014
    Kyiv ngapura pejuang Berkut

    B...!
    Kamentrian Dalam Negeri Ukraina njaluk bantuan kanggo mulihake katentreman lan katentreman ing negara kasebut saka mantan karyawan unit polisi khusus Berkut, sing dibubarake ing wulan Februari kanthi dhawuh saka kepala akting departemen Arsen Avakov.

    Terserah para pejuang Berkut kanggo mutusake apa arep bali utawa ora, nanging ... Apa worth kanggo ketemu wong sing sepisan (lan luwih anyar) secara harfiah nyepak sampeyan metu saka lawang? Dheweke ora biasa nglakoni. Apa worth kanggo wong-wong sing wis dikhianati kanggo digunakake kanggo iki? ..
  24. +9
    April 20 2014
    Kyiv ngapura pejuang "Berkut"

    Awake dewe ngapura amarga aku padha ngobong lan mateni kowe.
  25. + 14
    April 20 2014
    Iki jalmo sing siram Berkut karo "Molotov koktail" - padha nelpon pejuang kanggo bantuan ??? Ora ana tembung ...
  26. +8
    April 20 2014
    Prajurit "Berkut", aku yakin wong lanang ora males dendam. Nanging sampeyan bisa ngapura absurdity, unconsciousness. Pengkhianatan lan fasisme ora bisa diapura. Aku padha wis ngerti apa sing kudu dilakoni. Simbah ngapura fasisme lan Nazisme lan saiki wis berkembang. Ora, aku ora nyalahake, nanging kosok balene aku bangga, amarga mung sing duwe umur pirang-pirang abad, malah luwih saka sewu taun sejarah leluhure sing bisa nindakake iki. Sabar sing sejati iku dudu barang sing tanpa wates.
  27. + 15
    April 20 2014
    Maaidanuty ngapura Berkut ???... heh.
    Ya, ing kene malah Berkut iki mung bisa ngapura utawa ora ngapura marang panguwasa, sing LAWA lan ANYAR.

    Titik ing kene cukup beda:
    Kepiye carane sampeyan bisa ngrebut maneh kepercayaan sing ilang ing pamrentah? Kepiye para perwira Berkut saiki bisa ngandelake pamrentah dhewe sawise apa sing ditindakake "panguwasa" marang dheweke?
    Lan babagan "kapercayan" ing pamrentah anyar - aku biasane meneng ...
    Iku angel banget kanggo ngranggeh kapercayan pejabat, amarga dibangun ing Honor, lan ora ing nilai inflated.

    Apa wis dadi Berkut kanggo kita?
    Dheweke dadi SIMBOL Kehormatan, Keberanian, Kasetyan marang Sumpah lan Tanah Air.

    kutipan:
    ... Saben uwong bakal ngelingi yen Berkut sing mbukak mata donya kanggo fasisme Galicia anyar. Saben uwong bakal ngelingi yen daya tahan Berkut sing nyebabake sentimen anti-Maidan lan nggugah wong Ukraina lan nglumpukake kabeh wong Rusia ...

    ...Faksi 27 Februari saka Partai Tanah Air Agung "Sebangsa Luar Negeri" nganakake rapat umum ing Brussels. Ing Schuman Square, ing ngarep markas Komisi Eropa, anggota lan panyengkuyung pertahanan udara mbukak poster kanthi slogan "Ora kanggo kebangkitan fasisme ing Ukraina", "Ukraina, Rusia, Belarus - siji wong!".. .

    Apa sing dikarepake wong lanang:
    Tentrem lan ayem kanggo kulawargamu, MEN ... iki sing paling penting.

    Foto ing Brussels - bocah lan tameng Berkut:
    bisa diklik
    1. 0
      April 21 2014
      Iki cah wadon. Lan ing tangan kiwa - flag Russian.
  28. +5
    April 20 2014
    Kunstkamera. Parade saka freaks.
  29. +8
    April 20 2014
    "Bandhing kasebut ngemot panggilan kanggo rekonsiliasi ..."
    Aja wedi marang mungsuh sing bener, nanging wedi karo "kanca" saka cidra (paribasan Rusia)
  30. counter
    +5
    April 20 2014
    Dadi saiki dheweke bakal "ngapura" wong Krimea, lan bakal ngucapake sakramental: "Mbalik, aku bakal ngapura kabeh !!" ngguyu
  31. +7
    April 20 2014
    Yen tanpa emosi, aku pengin krungu pendapat Berkut. Muga-muga dheweke ngerti yen iki dudu perkara sing dipercaya - isin lan mbebayani yen ngadeg ing lapangan sing padha karo "politikus" kasebut. Wong-wong sing ngowahi kalbu dadi kasetyan marang Amerika Serikat. siap matèni setengah saka wong sing bisa apa!
  32. angin topan7
    +3
    April 20 2014
    Elang emas mesthi bakal bali, bakal bali kanggo ngresiki Ukraina saka wabah coklat bebarengan karo milisi. Junta, Nazi, Cheka, sampeyan kabeh ... ets, lan lengkap. Nek noleh nang Berkut, berarti kahanane nekat, lha kok rame-rame, beres.
  33. +4
    April 20 2014
    Mréntahaké kanggo "Burkut" kanggo lali kabeh ngenyek lan bali menyang nimbali saka "Ridnaya Nenka saka Ukraina!" Iku soko. Kayane "Maidanuts" wis mbenerake awake dhewe lan saiki ora ana siji-sijia, kajaba para gopnik "wingers tengen" sing arep mbela dheweke, mula dheweke menehi tekanan marang rasa patriotisme. Aku wonder apa padha mikir sing "berkutovtsy" padha su ... (makhluk) minangka piyambak? Dadi dheweke salah, nanging apa sing ditindakake marang para pejuang Berkut bakal ngganggu dheweke luwih saka sepisan!
  34. +3
    April 20 2014
    Iku smacks saka provokasi liyane. Netralake Berkut kanthi telpon supaya kabeh mandheg. Yen mung njagong nganti pemilu.
    1. +1
      April 20 2014
      100%!!! Ora mung katon provokasi, malah provokasi, kaya penyelenggara sing ana hubungane karo wong-wong iki !!
  35. +3
    April 20 2014
    Kutipan saka: svetlomor
    Mudhun ngisor lan ngisor.

    Kayane dheweke ngerti yen ora ana sing pengin mbela kekuwatan kasebut. Nanging apa teka ...
  36. +6
    April 20 2014
    "Berkut" bali lan njaluk kabeh
  37. +4
    April 20 2014
    Pengkhianatan ora bisa diapura. Langgeng Berkut!!!
  38. +5
    April 20 2014
    "Kamentrian Dalam Negeri Ukraina njaluk bantuan kanggo mulihake katentreman lan katentreman ing negara kasebut saka mantan karyawan unit polisi khusus Berkut ..." (dipetik)
    Iki bunglon...
    Inggih, nggih, para pemohon tumungkul ing Maidan ing panggung lan sprinkle glepung ing endhas lan pour cat ijo kanggo wong-wong mau ... kanggo wiwitan.
    1. +1
      April 20 2014
      Aja lali babagan "Molotov cocktail", supaya padha ninggalake saben liyane.
  39. +5
    April 20 2014
    Pejuang Berkut bisa bali menyang Kyiv kanthi tujuan kanggo mbusak geng politik saiki saka institusi negara.
  40. +2
    April 20 2014
    Tumindak saka wayang Kiev (junta lan liyane koordinasi!) spontan lan semrawut, cepet-cepet saka sisih menyang sisih, saben tumindak anyar luwih bodho saka sadurunge. Lan "Berkut" ora mung manuk sing wani, nanging uga bangga: ora mabur ing jejere gagak!
  41. +5
    April 20 2014
    Junta butuh pitulungan nglirik "Pravoseki" aja nyerahake senjatane, mula dheweke nelpon Berkut ing omah)) "Kuzya, sayang, bali - aku bakal ngapura kabeh!" (Cartoon Brownie)
  42. +1
    April 20 2014
    Junta ing bokong "karo ....
  43. +6
    April 20 2014
    Nuwun sewu? Nanging kok padha dipatèni? Dheweke mateni lan saiki nelpon maneh kanggo mbusak "sektor tengen" nganggo tangane? Ya, ayo padha ngerti ...
    Memori langgeng kanggo wong mati saka "Berkut"!!!
  44. +5
    April 20 2014
    Inggih, saiki padha arep bali Berkut, ing minggu Yanukovych kanggo presiden, Yulia kanggo pakunjaran, endhog kanggo saham.
    1. +2
      April 20 2014
      Lan Klitschko ing ring))
      1. +1
        April 21 2014
        Minangka woh pir ...
  45. Kelevra
    +3
    April 20 2014
    Akhire teka!!!!!!!!!!! Crawl ing dhengkul menyang Crimea lan Donetsk kanggo wong-wong sing sampeyan matèni ing Maidan, nyusup lan njaluk ngapura saka Berkut! Mungkin banjur padha ora bakal ngapura sampeyan, nanging bakal padha mandheg ngipat-ipati!
  46. +2
    April 20 2014
    sampeyan bajingan ing Kiev ora kudu urip - Berkut mung kudu numpes kabeh shushara iki kabeh, padha bosok sanajan kabeh panguwasa Kiev tumungkul lan mamah sampeyan minangka wong ora duwe hak kanggo manggon - sing ngiyanati tansah ngiyanati. , lan sampeyan ngiyanati negara, wong, padha Berkut saben dina, siap kanggo njawab kanggo kabeh
  47. +7
    April 20 2014
    Kanggo bali menyang Departemen Dalam Negeri iku ora kanggo ngajeni dhewe! Tegese dikhianati sepisan - dikhianati lan liyane. Ora ana iman ing Avakov.
    1. AVIATOR36662
      +5
      April 20 2014
      Aku ndhukung 100%! Malah angel mbayangno sinisme kaya ngono! Bisa uga Berkut bakal ngadeg maneh kanggo rakyat Ukraina, amarga dheweke wis ngadeg kanggo wong Krimea lan DPR. Nanging bakal dadi Ukraina tanpa pengkhianat lan pembunuh saiki. ing kuwasa ing Kiev Aku pancene pengin Berkut ora welas asih marang pembunuh anyar kang.
  48. zzz
    zzz
    + 17
    April 20 2014
    Sinisme junta pancen apik tenan ... Nanging bodhone cenderung tanpa wates ...
  49. +5
    April 20 2014
    Ana rasa yen ana kudeta ing asylum kanggo wong sing lara mental
    Ing panggonan orderlies padha oligophrenics lan deb.ils kabeh kothak
    Lan sing ana ing saubengé (geyrope), kayane ora ngerti
    Ing endi sampeyan bisa ndeleng teater absurd kaya ngono? recourse
  50. +3
    April 20 2014
    "Ampun" iki perlu kanggo "Berkut" kaya sikil kalima asu. Ayo junta rake munggah telek sing dileksanakake.
  51. Ork-78
    +2
    April 20 2014
    Kepiye carane bisa dipercaya para pengkhianat? Sawise kabeh, junta ngiyanati Berkut!
  52. +2
    April 20 2014
    Negara wong bodho sing ora wedi ... utawa luwih, wedi, yen ora wedi yen ora bakal lair ing sirah. belay
  53. +3
    April 20 2014
    Kyiv ngapura BERKUT, tegese Kyiv ora bisa ngarep-arep maneh kanggo ngatasi rakyat dhewe. Sanadyan Banderite utawa sektor tengen bisa ngrampungake maneh. Iki warta paling gedhe! apik ombenan
  54. Komentar wis dibusak.
  55. +7
    April 20 2014
    Apa sampeyan ngomong babagan? "Berkut" minangka pahlawan priori ing pasuryanku! Sampeyan, anggota forum, bakal ngelingi acara telung sasi! Mung LALAKI saka "Berkut" sing ngadeg nganti mati, ngadeg !!! Lvov "Berkut" digawa menyang dhengkul, aku bakal nembak dhewe, nanging duwe anak, bojo ... Iki wong lanang sejati, aku ngujo keberanian wong lanang iki !!!
    1. +1
      April 21 2014
      Ana kasus penembakan. Iki ditulis ing Internet.
    2. 0
      April 21 2014
      Ana kasus penembakan. Iki ditulis ing Internet.
  56. Nicholas
    +1
    April 20 2014
    Klinik sing angel, angel banget.
  57. +2
    April 20 2014
    Kutipan saka bubalik

    Tersky SU  Dina iki, 21:34 ↑



    Kutipan saka zzz

    Endi PSYCHIATS ING UKRAINE

    1. Ing "Pemerintah Urkaina" lan Verkhovna Rada ...
    Kutipan saka zzz

    Wong-wong iki kok durung ana?

    Wangsulan ing titik # 1. hi


    ,,, lan ndharat para psikiater ,,,



    Iki kudu dadi pesta pendaratan psikiater sing sopan, kanthi jumlah obat 7,62 mm sing akeh kanggo perawatan, amarga ... Pasien mental duwe exacerbations. Psikososial kudu diisolasi saka wong normal supaya ora cilaka. Kita nunggu kebangkrutan psikiater sopan!
  58. +3
    April 20 2014
    Sugeng Paskah everyone! Kristus wis wungu!
  59. +2
    April 20 2014
    Kyiv ngapura pejuang Berkut lan njaluk bali

    Lha, kita ora bakal nindakake maneh ...? Tahap kaping kalih yaiku nyuwun marang Kidul-Wétan kanggo nyedhiyani pitulungan marang Rusia, janji sing padha.
    Sialan! Rampung ora nyukupi! wong bodho
  60. tokin1959
    +3
    April 20 2014
    Junta ora duwe dhukungan saka pasukan waras - polisi lan tentara ora sregep nembak wong dhewe.
    Maidan ora gelem ngalih - ing sisih wétan bisa ngalahake sampeyan utawa dilebokake ing kunjara, ora apa-apa ing Maidan - ora kudu kerja, jebule dipangan sithik-sithik lan apik.
    wong-wong sayap tengen individu cepet-cepet menyang wetan - iki bocah cilik sing kepengin "penghasilan" saka Kolomiysky lan mbayangake awake dhewe dadi Rimbauds sing keren.
    junta perlu daya nyata - sing nangis - bali, pacify Timur, wisuh "isin" sadurunge Maidan karo getih, lan kita bakal ngapura sampeyan.
    bakal ana wong sing bener-bener tiba?????
  61. neurolepta
    +3
    April 20 2014
    hmm, luwih akeh menyang alas, luwih akeh kayu bakar.
    Apike, apa sing dirasakake para prajurit Berkut saiki sajrone giliran 180 derajat.
  62. +9
    April 20 2014
    Kyiv ngapura pejuang Berkut
    Apa munafik!!! am Kyiv ngirim ora ngapura elang emas, nanging nyusup ing dhengkul lan nyuwun pangapunten.
  63. skifo
    +2
    April 20 2014
    Berkut-Pahlawan! lan junta dhewe nggawe dheweke pahlawan! Lan saiki wis kasep kanggo ngeculaké luh baya, nalika kabeh wis cetha minangka dina! Saiki sampeyan bisa mikir: bisa uga sampeyan bisa mlebu Kyiv lan ngusir kabeh jinis sniffers endhog kanthi sapu sing reged, lan yen ana apa-apa, Rusia bakal mbantu! mbebasake Ukraina saka Dmitrys palsu!
  64. +2
    April 20 2014
    Loudmouths saka Maidan iki ora mung ora duwe jabatan, nanging uga ora nurani....... Apa mung ing situs web Departemen Dalam Negeri, lan ora kabeh Maidanists lan umum? Apa sing bakal dikandhakake marang ibu-ibu sing wis mati lan cacad?
  65. +1
    April 20 2014
    Junta gupuh. Sawise kabeh, akeh anggota Berkut lunga menyang Rusia. Lan adhedhasar iki, ternyata dheweke njaluk bantuan Rusia kanggo nglindhungi Ukraina. ngguyu
    1. 0
      April 20 2014
      Ya, nanging yen teka saka Rusia, sampeyan bisa njaluk dhuwit saka Kolomoisky kanggo wong-wong mau nglirik
      1. Komentar wis dibusak.
  66. 0
    April 20 2014
    Dadi apa? Aku bisa nyoba? Nah, banjur kabeh wong mlebu penjara maneh, ketoke ora bisa ngorbanake awake dhewe saka para aktivis Maidan, mula dheweke mutusake nyoba kabeh kemungkinan.
  67. +1
    April 20 2014
    Quote: pelempar
    Ya, nanging yen teka saka Rusia, sampeyan bisa njaluk dhuwit saka Kolomoisky kanggo wong-wong mau nglirik

    Lan amarga dhuwit bakal akeh, Kolomoisky kudu njaluk bantuan finansial saka Departemen Luar Negeri. Kahanan iki bakal ndadekake Abama keselak gedhang. eseman
    1. 0
      April 21 2014
      Ya, Obama wis dadi abu-abu lan tuwa karo krisis Ukrainia iki; dheweke saiki bakal menehi akeh kanggo mundurake acara nem wulan kepungkur.
  68. +3
    April 21 2014
    Berkut kudu ngrampungake karyane lan netepake tatanan hukum ing Ukraina, ngusir junta saka kana.
  69. +1
    April 21 2014
    Wis cukup kalbu kanggo nyedhaki wong lanang! "Berkut" nggawe pilihan, lan wong-wong sing nggawa wong-wong mau menyang dhengkul lan nuduh wong-wong mau saka khianat, ngenteni wektu!
    1. Komentar wis dibusak.
  70. 0
    April 21 2014
    Quote: pelempar
    Ya, Obama wis dadi abu-abu lan tuwa karo krisis Ukrainia iki; dheweke saiki bakal menehi akeh kanggo mundurake acara nem wulan kepungkur.

    Bisa uga ana kahanan kaya ngono ing kene. Junta butuh dhuwit, nanging ora menehi, banjur mutusake kanggo menehi ultimatum marang Abama, ngumumake panjaluk marang garudha emas, ujar manawa sampeyan ora menehi dhuwit, kita bakal ngalahake kabeh.
    Ora, Abama nemokake wong kanggo melu, wong Yahudi, lan uga Ukrainia. Sawise kabeh, wong miskin mikir dheweke bisa lolos karo cookie. eseman
  71. +1
    April 21 2014
    Dheweke pengin digunakake kanggo nglawan "Sektor Tengen"? Dadi bakal enggal! "Berkut" bakal ngliwati Galicia kanthi seneng banget kanggo mulihake tatanan konstitusional! Lan "Berkut" ora bakal ngapura junta, aku yakin!!! !!!!!!!!!
  72. ded10041948
    +1
    April 21 2014
    Ana sing salah karo logika "panguwasa" Kyiv lan hubungan sebab-akibat. Yen sampeyan dhewe sing korupsi, kenapa ngukur wong liya miturut standar sampeyan?
  73. vedross
    +2
    April 21 2014
    Dhuwuré CYNISM!
  74. +1
    April 21 2014
    Padha arep mbalekake Berkut, amarga bocah-bocah padha nyekel palung lan kudu ngempalaken bantheng sing manut menyang kios lan ngusir para saingan. njebadi nalika kriminal diwutahake bensin ing Berkut
    1. +2
      April 21 2014
      Quote: sovetskyturist
      amarga bocah-bocah padha entuk palung lan kudu ngobong bantheng sing manut menyang kios lan ngusir para pesaing. diwutahake bensin ing Berkut

      Kahanan iki diwilang "sapisan" bali ing Januari-Februari.
      Nanging udhara Maidan, dicampur karo asap ban, beracun.
  75. Komentar wis dibusak.
  76. 0
    April 21 2014
    ana liyane sing durung suwe mimpin geng lan tentara bayaran ing serangan........aku ora bakal nulis muspra ing video ana mung cukup.
  77. +2
    April 21 2014
    Aku wonder carane junta mbayangno bali saka pejabat Berkut kanggo layanan? Dadi mung njupuk lan bali, amarga ora ana apa-apa, ora ana apa-apa, ora ngalahake, ora diobong, ora dipeksa dhengkul, nanging ora ana siji-sijia ing donya sing tau tekan iki. DEGREE OF VILENESS. Ukrainia ngerti-carane arep kanggo Bebungah Nobel, supaya apa menarik nunggu kita ing ngarep?
    1. wanderer_032
      0
      April 21 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Ukrainia ngerti-carane arep kanggo Bebungah Nobel

      Luwih kanggo Shnobelevka.
  78. Sipuka
    0
    April 21 2014
    Lha wong-wong kuwi jahat banget, mula-mula dipatèni, disiksa, dipoyoki. Saiki bali lan nulungi. Apa sing ana ing pikirane, aku kepengin weruh
  79. +4
    April 21 2014
    Aku nangis lan histeris. Ayo kerja ... Mung wingi, manajer Svidomo kanthi bangga nyatakake yen dheweke bakal nangani dhewe, lan saiki para Brkkuts mantan, sing omong kosong saka sirah nganti jempol, takon PAAAAAAAGITE, tanpa sampeyan, perkara kasebut pancen ambruk, malah banyu ireng ora bisa nylametake, lan saiki awake dhewe wedi karo wong tengen. Lan kepiye Avakyan bakal mbatalake keputusan dispersal dhewe? Ngomong-ngomong, dheweke durung nembak awake dhewe? Ana macem-macem pandhita lan petinju kanthi pasukan pengecut. Lan panguwasa apes iki pengin pacify kidul-wétan lan perang karo Rusia. Mekaten, kulo ajrih-ajrihi sampek cegukan, kula badhe mamah tikar tugas. wassat
  80. Polarfox
    +4
    April 21 2014
    Quote: Sipuka
    Apa sing ana ing pikirane, aku kepengin weruh

    Lan ora perlu katon, lan jelas - gupuh. Mung wong lanang saka Berkut, ing mratelakake panemume, ngerti banget sing padha perang kanggo. Padha, mesthi, ngerti luwih, lan padha duwe hak kanggo milih. Nanging aku iki wis rampung, lan wis rampung ana, ing Maidan. "Berkut" - pakurmatan lan wani Ukraina nyata, lan ora abdi saka Yudas perusahaan Kyiv.
  81. +3
    April 21 2014
    "Kyiv wis ngapura para pejuang Berkut lan njaluk dheweke bali"

    Dhuwur sinisisme! Apa Berkut ngapura Kyiv kanggo kanca-kanca sing wis mati! Panjenengan sing diobong, ditinggal tanpa bantuan medis, diidoni lan difitnah elang emas!
    Apa bajingan!
  82. +3
    April 21 2014
    Sinisme sing pantes kanggo guru saka Washington lan Brussels ....
  83. +1
    April 21 2014
    Kutipan: Tersky
    Junta, Iblis mbantu sampeyan, amarga mung asisten Iblis, lan dudu "Berkut" wong lanang sing sampeyan burned, sijine dhengkul, ditembak, gouged metu mripate, rampung mati karo keluwen ing rumah sakit. Ing bab mung padha bisa mbantu karo dijamin dikirim menyang neraka. Fasis "Agung", sialan ...

    Ora ana sing kudu ditambahake. Berkut bakal nyedhiyakake junta penerbangan siji arah.
  84. +1
    April 21 2014
    Iki dudu upaya kanggo ngapusi wong-wong sing diobong lan dibuwang. Iki minangka sikap marang wong! Dheweke percaya yen kabeh wong iku wong sing ora duwe memori, ora duwe kekarepan, utawa ora ana manungsa. Padha wong. Dheweke dadi kekuwatan saiki lan mulane dheweke dadi wong. Liyane iku subhumans. Prinsipe - aku bos - sampeyan ...., sampeyan bos - aku sampah. Dheweke bisa nyatakake yen "saiki kita bakal ngrampungake, banjur kita bakal ngrampungake kabeh wong, aku pasuryan Nazi." Dina iki padha nggawa wong menyang dhengkul, lan sesuk padha kurban kanggo "nglayani" wong, i.e. yen sampeyan setuju, sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake, amarga ... sing sarujuk mesthi dudu wong lanang. Lan iki bakal bener? Nalika padha ngomong ing sawetara panggonan, yen siji ora biru, loro ora count? Kanggo proposal kuwi mung siji kudu sijine ing lapak sing stunned dening omnipotence. Muga-muga respon saka Golden Eagle ora suwe. Spesifik. Dheweke ana ing dalan sing padha karo sisih kidul-wétan. Ing kono padha dibutuhake lan ana wong lanang.
  85. +1
    April 21 2014
    Lan iki M.O.O. dheweke uga njaluk bali lan ngapura "Berkut". Padha mandheg dadi kanca karo sirah lan isine. Kaping pisanan, dheweke kudu ditembak dhewe lan banjur mulihake tatanan.
  86. +1
    April 21 2014
    Kyiv ngapura pejuang Berkut lan njaluk bali

    Oh tenan?!

    Iku muni kaya:
    Kyiv dirudopekso, ing wangun utamané canggih, pasukan keamanan lan kenek wong-wong mau ing bokong karo dhengkul, nanging banjur mutusaké kanggo ngapura, takon kanggo bali menyang amben lan ngandika sing ing mangsa bakal rudo pekso wong-wong mau malah liyane sophisticatedly.

    Ora ana tembung...
  87. Timmir
    +1
    April 21 2014
    Aku bakal bungah kanggo ngawula, nanging dilayani iku sickening. Anggota Berkut seneng ngabdi marang Tanah Air, nanging ora ana sing ora jujur ​​sing ora duwe pakurmatan. Panguwasa Ukraina wis ilang kabeh kapercayan saka wong, lagi kuwasa ing beyo saka kothak zombie. Suwe-suwe, kudhung bakal tiba, para panguwasa bakal entuk apa sing kudu ditindakake, garudha emas bakal diakoni minangka pahlawan, lan bisa uga ana sing dadi kuwasa.
  88. +2
    April 21 2014
    Sapa sing arep ditulungi? Kabeh wis suwek saka putus asa lan ora ana papan kanggo ndhelikake ... Lan Berkut bakal bali menyang Kyiv, iku masalah wektu. siyap-siyap maydauns ngumbah gulu utawa op sapa sing sampeyan seneng ...
  89. +4
    April 21 2014
    munafik banget. Ing "Berkut" ana wong lanang sejati, ora nangis nalika diobong, dibuwang watu, lsp. Nanging nalika tumindak sing paling nggegirisi ditindakake marang dheweke - dheweke ngidoni nyawane lan ngiyanati dheweke, banjur padha nyingkiri "pemimpine", dheweke ora bakal bali, kabeh ana watesan ...
  90. Stasi
    +1
    April 21 2014
    Aku ora bakal menehi komentar babagan sing diarani "ampunan" saka junta, kabeh wis jelas. Nanging siji bab tartamtu: "Berkut" wis ora lali utawa ngapura apa-apa. Para pejuang ora lali carane dheweke diremehake, digebugi, dilempari karo koktail Molotov, lan kepiye ora bisa perawatan medis ing rumah sakit Kyiv. Ora ana pejuang Berkut malah bakal mikir teka kanggo nimbali junta Kyiv saiki, amarga kanggo nindakake sawise kabeh sing wis kedaden, kanggo ninggalake pakurmatan lan kamulyan dhewe. "Berkut" bakal mbales kabeh wong sing ngremehake lan ngidak-idak menyang rereget, sampeyan bisa yakin babagan iki. Junta ngerti kabeh iki, mulane dheweke ngundang anggota Berkut bali, janji gunung emas.
  91. kudwar68
    +3
    April 21 2014
    Sing junta lali nangis Berkut, saka daya, misunderstanding, ngiyanati? Nanging padha eling lan kita elinga!
  92. +1
    April 21 2014
    Kaping pisanan, wong-wong mau padha pelted watu lan koktail Molotov, banjur padha dijupuk dening penembak jitu lan, kaya apotheosis, padha dipeksa kanggo dhengkul, dipoyoki minangka padha wanted, dipeksa kanggo njaluk ngapura, lan saiki wis mercifully ngapura. Apa iki? Kepiye carane bisa dipercaya T.V.A.R.Y.s sing ngapusi lan procrastinating sing wis mapan ing kantor kekuwatan ing Kyiv?
  93. GRUN
    +1
    April 21 2014
    Panguwasa Ukrainia duwe kapribaden pamisah ... Lan sapa wae sing bali! Dheweke bakal nggawe sampeyan lan dipenjara sampeyan ...
  94. AnakKuburanKuda
    0
    April 21 2014
    Apa, rabble saka Gadina Nasional lan PS ora pengin mati kanggo Avakovs lan Turchinovs, bakal luwih menarik lan luwih aman kanggo ngrampog.
  95. +2
    April 21 2014
    Ayo Avakov, Yarosh lan Tyagnibok sujud ing ngarepe perwira Berkut!
  96. +1
    April 21 2014
    Kyiv ngapura pejuang Berkut lan njaluk bali

    Pitakonan iku, apa Berkut bakal ngapura Kyiv? Wong-wong mau diolok-olok para pejuang, lan saiki dheweke "njaluk bali"! , siji tembung!
  97. +1
    April 21 2014
    Kutipan: Sergey Sitnikov
    Ayo Avakov, Yarosh lan Tyagnibok sujud ing ngarepe perwira Berkut!

    Sektor sing bener, cuci kaca tingal sampeyan ... "Berkut" bakal ngelingi kabeh kanggo sampeyan ...
  98. -1
    April 21 2014
    Lan aku yakin. Bakal ana wong lanang. Yen VV lagi latihan Garda Nasional. Yen ana perwira-pilot Soviet sing mabur liwat Slavyansk, lsp. Banjur ana sawetara ing antarane elang emas. Alas. Wis ana lan bakal tansah dadi pengkhianat.
  99. +1
    April 21 2014
    Kamentrian Dalam Negeri Ukraina njaluk bantuan kanggo mulihake katentreman lan katentreman ing negara kasebut saka mantan karyawan unit polisi khusus Berkut, sing dibubarake ing wulan Februari kanthi dhawuh saka kepala akting departemen, Arsen Avakov.

    Para ahli strategi nyedhot. Petugas Berkut dudu robot sing bisa diprogram ulang.
    Wis telat kanggo Borjomi Avakov ngombe saiki, amarga dheweke ora butuh ginjel maneh!
  100. +2
    April 21 2014
    Kutipan: Sergey Sitnikov
    Ayo Avakov, Yarosh lan Tyagnibok sujud ing ngarepe perwira Berkut!

    Ya, pelacur iki, yen perlu, bakal sujud lan nindakake tindakan liya. Nanging ing kalodhangan, kabeh bakal bali menyang arah maneh

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"