Baltik ngarep. 9 Mei 2014

12
Baltik ngarep. 9 Mei 2014


Preinan gedhe bakal teka - Dina Kemenangan!


Liburan iki penting banget kanggo kita. Nanging sawetara negarawan negara Baltik nyoba ngremehake para veteran kita, ngrusak monumen kanggo prajurit kita, nyoba ngidak-idak Kamenangan kita menyang rereget.

Aku percaya yen kita, putu saka prajurit Soviet sing mulya, kudu ngelingake tokoh-tokoh kasebut babagan liburan gedhe kita - Dina Kemenangan! Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu: ing dina-dina tartamtu (Lithuania - 5 Mei, Latvia - 6 Mei, Estonia - 7 Mei) ngirim siji kertu ucapan menyang alamat email saka tokoh sing dijenengi ing ngisor iki (Happy Victory Day - 9 Mei). Kayane simbah-simbah bakal bangga karo tumindak kaya ngono. Ayo padha ngelingake kabeh liburan gedhe kita!

Lithuania (5 Mei)

Presiden
Penasehat Presiden Republik No. 1 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 2 - [email dilindhungi]
Pendidikan lan budaya
Penasehat Utama Presiden Republik - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 1 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 2 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 3 - [email dilindhungi]
Keamanan nasional
Penasehat Presiden Republik No. 1 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 2 - [email dilindhungi]
Spesialis Senior - [email dilindhungi]
Kawicaksanan manca
Penasehat Senior Presiden Republik - [email dilindhungi]
Penasehat Senior - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik - [email dilindhungi]
Kawicaksanan sosial lan ekonomi
Penasehat Utama Presiden Republik - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 1 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 2 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 3 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 4 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 5 - [email dilindhungi]
Penasehat Presiden Republik No. 6 - [email dilindhungi]


Latvia (6 Mei)

Kepala Kantor Presiden Negara - [email dilindhungi]
Wakil Kepala Kantor Presiden negara - [email dilindhungi]
Layanan pers Presiden Latvia - [email dilindhungi]
Penasihat Presiden babagan Luar Negeri - [email dilindhungi]
Kanggo manajemen proyek umum - [email dilindhungi]
Ing masalah legislatif - [email dilindhungi]
Penasihat Presiden babagan Komunikasi karo Pers - [email dilindhungi]

Estonia (7 Mei)

Pamrentahan - [email dilindhungi]
Departemen Humas - [email dilindhungi]
Pengadilan Negeri - [email dilindhungi]
Kamentrian Pertahanan Estonia, lampiran pers - [email dilindhungi]
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

12 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    3 May 2014
    Apa worth mbuwang mutiara sadurunge babi?
    1. +2
      3 May 2014
      Quote: Nagant
      Apa worth mbuwang mutiara sadurunge babi?

      Waca sawetara pesen saka 1000 sing teka lan ndhaftar kothak layang anyar.
    2. +2
      3 May 2014
      Ora ana gunane mbuwang manik.
      Iku worth punching ing pasuryan.
      Nganti padha kelingan ing salawas-lawase - 9 MEI INI DINTEN KAMENANGAN AGUNG!
      Lan supaya nalika tangi ing wayah wengi, padha mlumpat lan njerit - Kamulyan kanggo Tentara Soviet !!!
    3. 0
      4 May 2014
      Ya, supaya sundel ngerti sing Kita elinga!!!!
  2. +5
    3 May 2014
    Dheweke kudu ngirim tandha ireng lan tali nganggo sabun!
    1. 0
      3 May 2014
      Utawa ngirim wong (luwih saru)!!!!
    2. 0
      4 May 2014
      Enema karo mrico!
  3. +1
    3 May 2014
    Sampeyan bisa kanthi aman mandeng Eurogays ing mripate.... sanajan padha duwe blinders....
  4. kosh
    +4
    3 May 2014
    Telung dina kepungkur ing Venice, ing demo. grup, telu turis saka Vilnius takon turis Russian kanggo pangapunten kanggo presiden, kanggo kawicaksanan.
    Dadi, kita kudu ngetokake paspor Rusia kanggo kabeh warga negara Baltik sing nganggo basa Rusia lan supaya padha miwiti mulihake tatanan ing republik sing isih lair iki. Iku cukup kanggo keno sing geyrops jamban pengin Rusia ing Baltik lali HOLIDAY 9 MEI, carane padha bisa ndhikte menyang RUSSIA BESAR apa padha bisa lan ora bisa nindakake ing tanah kita lan kutha kita digawe.
  5. 11111mail.ru
    +4
    3 May 2014
    Interlocutors wuta-budheg-bisu ora bisa komunikasi karo wong normal, mung karo kurator Washington.
  6. 0
    3 May 2014
    Publikasi iki kanggo sapa?
    1. 11111mail.ru
      +1
      3 May 2014
      Kutipan: Cossacks
      Publikasi iki kanggo sapa?

      Alamat primata dituduhake ing artikel kasebut.
  7. crypto-
    +2
    3 May 2014
    Sampeyan ngirim ora ngirim kertu pos, nanging foto saka trials lan eksekusi sprat fasis, Mungkin sampeyan bakal wonder apa pungkasan bakal cepet utawa mengko.
  8. 0
    3 May 2014
    Iku ora babras kanggo ngirim Sugeng kanggo panguwasa Chukhon, sampeyan ora bakal njaluk liwat kanggo wong-wong mau, nanging ora babras kanggo ngirim nyoba lan eksekusi sakteruse saka geng Turchinov, dipun damel film ing video, karo teken, sampeyan ' maneh sabanjuré.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. 0
    3 May 2014
    Dana Bantuan kanggo Unit Bela Diri ing Ukraina Kidul-Wétan(Ambruk)


    Persis siji sasi kepungkur, kanggo nanggepi telpon kanggo bantuan, Organisasi Publik Interregional kanggo Promosi Pelestarian Tradisi Domestik lan Warisan Budaya "VECHE" ngatur penggalangan dana kanggo ndhukung unit pertahanan diri saka kutha pahlawan Sevastopol.
    Kanthi bantuan kita, puluhan ewu warga Rusia, Ukraina, Belarus lan negara-negara ing luar negeri sing peduli ndhukung unit pertahanan diri Sevastopol sajrone acara Spring Crimean. Iku salah kanggo mungkasi karya iki lan ninggalake sabangsa kita ing sisih kidul-wétan Ukraina ing alangan. Ing babagan iki, Organisasi Publik Interregional kanggo Promosi Pelestarian Tradisi Domestik lan Warisan Budaya "VECHE" netepake dana kanggo mbantu Kidul-Wétan Ukraina ing perang nglawan rezim junta fasis.

    Dana dana kasebut bakal digunakake kanggo nyedhiyakake pitulungan kanggo unit pertahanan diri ing Kidul-Wétan Ukraina, ngatur pasokan bantuan kamanungsan menyang wilayah-wilayah ing sisih kidul-wétan Ukraina, nyedhiyakake bantuan materi sing ditargetake kanggo para korban ing tangan. militan, uga ing aktivitas liyane sing ana hubungane karo panyebaran informasi sing dipercaya lan objektif babagan kabeh acara, sing kedadeyan ing sisih kidul-wétan Ukraina.

    Syarat kanggo transfer:

    1. Kanggo dompet Yandex-money - 41001552182739 (kertu debit ditempelake ing dompet, yen cara iki trep kanggo wong, nulis menyang rincian kontak sing ditemtokake)

    2. Nomer dompet QIWI: +79689403045

    3. Nggawe sumbangan nggunakake link PayPal utawa alamat email PayPal: [email dilindhungi]


    4. Gawe sumbangan nggunakake WebMoney:
    - R171578873806
    - Z118023001597
    - E251141093313
    - U854046658762

    5. Kanggo akun penyelesaian MOO "VECHE"
    VTB24 (ZAO)
    c/c 30101810100000000716 ing OPERA GTU Bank Rusia
    akun 40703810200000003521
    BIK044525716
    TIN 7719288461
    Gearbox 771901001
    Penerima pembayaran: MOO "Veche"
    Tujuan pembayaran:
    Sumbangan amal "bela diri"
    Kuitansi bisa diundhuh ing kene: http://veche-info.ru/images/stories/kvitanciya_samooborona.pdf

    6. Kanggo transfer internasional:
    BeneficiaryBank- VTB 24 (JSC), Moscow, Russia, SWIFT: CBGURUMM
    Intermediary Bank - JPMorgan Chase Bank, NY USA, SWIFT: CHASUS33
    Rekening koresponden ing Bank Perantara - 400938618
    Intermediary Bank, Deutsche Bank Trust Company Americas, NY, USA, SWIFT: BKTRUS33
    Rekening koresponden ing Bank Perantara - 04413603
    Pelanggan Penerima - MOO "VEChE"
    Nomer Rekening Bank, Penerima - 40703840500000003521
    Transfer dhuwit, sing ditindakake ing mata uang apa wae kajaba mata uang akun bakal diowahi dadi mata uang akun kasebut kanthi tarif internal VTB 24 (JSC) tanggal transfer.

    Tanggung jawab - Vladimir Orlov; Telpon: +7(903)700-12-43; Email: [email dilindhungi]

    Koordinator:

    - Kepala IAC "Voice of Sevastopol" Evgeniy Istyagin Telp: +38(063)816-10-54
    - Pemimpin Redaksi IAC "Voice of Sevastopol" Boris Rozhin Telp: +38(050)603-63-43

    Rincian iki kanggo nransfer sumbangan amal bisa ditemokake ing situs web resmi Organisasi Publik Interregional kanggo Promosi Pelestarian Tradisi Domestik lan Warisan Budaya "VECHE" - http://veche-info.ru

    Dana sing diklumpukake bakal disebarake kanggo tujuan ing ndhuwur, adhedhasar konsultasi karo wakil panguwasa rakyat ing wilayah lan komandan unit pertahanan diri, uga adhedhasar panjaluk saka warga sing nandhang sangsara ing tangan militan.
    Perwakilan saka Gerakan Sosial lan Patriotik Donbass "Eastern Front", sing minangka bagéan saka struktur Self-Defense saka Administrasi Negara Daerah Donetsk, ana ing antarane sing pisanan njaluk bantuan lan dhukungan.
  11. -1
    3 May 2014
    kaya sing dakkira, lan ing kene ana piramida
  12. 0
    3 May 2014
    Dadi dheweke bakal ujar "sampeyan ora ngerti basa Rusia." Dheweke mung ngerti tendangan ing sisih mburi.
  13. 0
    5 May 2014
    Dikirim. Disenengi. Aku bakal ngirim liyane :-)
  14. 0
    9 May 2014
    Aku dikirim menyang kabeh wong, nanging amarga sawetara alasan, surat kasebut ora dikirim menyang wong Latvia. Mbok menawa ana pamblokiran ing pangirim saka Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"