Jenewa kumandhang. Lavrov-Deshchitsa

71
Kaputusan panguwasa Kyiv kanggo njaga Maidan ora bisa ditampa. Iki nyatakake Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov. Tembung-tembung kasebut, sing diucapake sajrone konferensi pers karo kepala Kementerian Luar Negeri Mozambik, dikutip dening Rusia Dina iki.

Jenewa kumandhang. Lavrov-Deshchitsa


Sergei Lavrov ngandika yen Rusia bakal mungkasi kabijakan pidana anjog Ukraina kanggo perang sipil. Ing wektu sing padha, kepala Kamentrian Luar Negeri Rusia nyathet yen perjanjian sing ditindakake sawetara dina sadurunge ing Jenewa ora ditindakake, lan luwih-luwih, panguwasa Kyiv sing nyatakake awake dhewe nindakake kabeh kanggo nyegah konflik kasebut mati.

Elinga yen sawise statement sing digawe dening pihak kanggo rembugan ing Jenewa, dadi-disebut Mentri Luar Negeri Ukraina Deshchytsia bilih iku ora perlu kanggo mbebasake Maidan saka demonstran, wiwit, miturut wong, wong pancen legal ana. .

Badan Informasi "UNIN" ngutip Andrei Deshchitsa minangka reaksi marang tembung Sergei Lavrov:

Kita kaget yen Menteri Lavrov ora ngerti apa sing ditindakake ing Ukraina babagan Kesepakatan Geneva. Kita ketemu saben dina ing format papat partai kanthi keterlibatan pimpinan misi OSCE, ing ngendi kita ngembangake langkah-langkah kanggo nyuda kahanan ing wilayah wétan Ukraina.


Sajrone patemon ing Jenewa, persetujuan digayuh babagan perlucutan senjata saka kelompok bersenjata ilegal (ora konstitusional) lan mbebasake lurung-lurung lan alun-alun Ukraina saka wong-wong sing manggoni.
  • http://thekievtimes.ua/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

71 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 24
    April 21 2014
    Agensi warta UNIAN ngutip Andrei Deshchitsa minangka reaksi marang tembung Sergei Lavrov:

    Kita kaget yen Menteri Lavrov ora ngerti apa sing ditindakake ing Ukraina babagan Kesepakatan Geneva. Kita ketemu saben dina ing format papat partai kanthi keterlibatan pimpinan misi OSCE, ing ngendi kita ngembangake langkah-langkah kanggo nyuda kahanan ing wilayah wétan Ukraina.


    Ora ana kepinginan kanggo menehi komentar babagan farce iki.
    1. + 69
      April 21 2014
      Lavrov minangka hiu diplomasi donya, lan mongrel iki .. lan foto dheweke ing jejere Lavrov ora pantes!
      1. + 16
        April 21 2014
        Quote: MIKHAN
        Lavrov minangka hiu diplomasi donya, lan mongrel iki .. lan foto dheweke ing jejere Lavrov ora pantes!

        Aku setuju, ora mung wong bodho kanggo kasus kaya ngono, dheweke uga bisu kanthi niat ngelak getih.
        1. +1
          April 21 2014
          Ya, dheweke wis ngalem yen dheweke kasebut ing wektu sing padha karo Lavrov!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. + 23
        April 21 2014

        MIHAN SU  Dina iki, 17:54 ↑


        Lavrov minangka hiu diplomasi donya, lan mongrel iki .. lan foto dheweke ing jejere Lavrov ora pantes!

        ,,, Aku setuju ,,, Lavrov iku bongkahan !!!
        1. + 18
          April 21 2014
          Kutipan saka bubalik
          ,,, Aku setuju ,,, Lavrov iku bongkahan !!!

          Negara bangkrut ora bisa njaluk apa-apa, mung bisa njaluk
          Aku ngguyu kaya jaran saka karya iki lol
      5. +3
        April 21 2014
        Lavrov minangka hiu diplomasi donya, lan mongrel iki .. lan foto dheweke ing jejere Lavrov ora pantes!
        Ngandika banget akurat. kategori bobot beda. Malah ora bisa dibandhingake, ora ana gunane, bodho.
      6. +3
        April 21 2014
        Quote: MIKHAN
        lan mutt iki

        Yen memori sandi ngawula kula, banjur tembung soko saka Ukrainia nganti Rusia -soko а bab mesthi soko )))
      7. +2
        April 21 2014
        malih, Aku koyone wis krungu sing bab saka Ukrainia tegese cilik, pettiness, insignificance. Iki jenenge ngomong)
        1. +1
          April 21 2014
          Kutipan: Wanderer H7
          Iku jeneng ngomong.)

          Mangkono ora titik ing bathuk siji dadi jeneng liyane)))
      8. +2
        April 21 2014
        Foto ing jejere minangka kontras: pinter lan rewel, percaya diri lan gatel, wakil saka Kuasa Agung lan wong kulon cilik.
      9. Validator
        +2
        April 22 2014
        Kene wong lanang. Lan saka sisih bekas negara Ukraina, mung ana slugs
    2. MG42
      +8
      April 21 2014
      Sel Sektor Kanan ing wilayah Zhytomyr sarujuk kanthi sukarela nyerahake menyang departemen regional SBU 21 kothak botol koktail Molotov lan rong tong 50 liter kanthi campuran incendiary sing wis siap. Iki dilaporake dening layanan pers SBU.

      Miturut departemen kasebut, Sektor Tengen nindakake iki "kanggo nepaki pranata-pranata perjanjian Jenewa babagan pelucutan senjata sukarela, uga minangka asil saka langkah-langkah pencegahan sing ditindakake dening petugas penegak hukum."


      Mega kelangan disarmament. Ing wektu sing padha, eksekusi polisi "kanggo pengkhianatan" kanthi ngethok tenggorokan difilmkan. Dene Maidan punika kados pundi anggenipun manggèn ing ngriku, dados manawi wontên ingkang nguncalakên ban ing sangisoring lawang Rada tuwin nggoreng timbalan supados setya.
      Kaputusan panguwasa Kyiv kanggo njaga Maidan ora bisa ditampa.

      Lan kenapa Lavrov ngakoni "kekuwatan" iki ing Kyiv, iki rabble.
      1. avt
        +3
        April 21 2014
        Kutipan: MG42
        Lan kenapa Lavrov ngakoni "kekuwatan" iki ing Kyiv, iki rabble.

        Dheweke ora ngakoni, ngakoni utawa ora kepemimpinan negara, lan khusus Presiden Rusia, jabatane dikenal lan disuarakake kanthi lengkap, lan Lavrov kerja bareng karo AS lan akibat saka aktivitas urip ing proyek "Ukraina 1991", dadi ngomong, karo apa - rakes guano US, kang padha, wis shat ing Kiev, buyar ing saindhenging Ukraina, Dadi ing kasus iki, pokes Amer partners ing guano dhewe, kang uga mung ngomong.
      2. +1
        April 21 2014
        nepaki pesenan langsung saka Putin kanggo ngomong karo Deshchitsa.
    3. +5
      April 21 2014
      Kutipan: Biksu
      Aku malah ora pengin komentar babagan lelucon iki.


      Ana komentar. Sing pisanan ngosongake kursi presiden saka nyekel wong kanthi ilegal, banjur kabinet menteri, lan mung banjur Maidan kanthi sektor sing salah.
      1. +4
        April 21 2014
        supaya kapak penebang kayu keprungu ing alas.Ing kono penebang kayu lagi ngethok wong sing tangan tengen ...
    4. 0
      April 21 2014
      Ayo padha ketemu sapa sing dikarepake. Ana wong ing kono lan ing gey-parade arep melu, aku ora ngelingi persis sapa, nanging kabeh wong ing kono dadi pasif. Nanging apa hubungane karo Geneva Accords?
  2. +8
    April 21 2014
    Sergei Lavrov ngandika yen Rusia bakal mungkasi kabijakan pidana anjog Ukraina kanggo perang sipil.

    Ayo nyuwek kaya bantalan pemanas.
    Kita bisa ndeleng kabeh saka ndhuwur, sampeyan ngerti. negatif
    1. + 48
      April 21 2014
      - Apa sampeyan pengin nggabungake wilayah anyar menyang Federasi Rusia?
      - Pancen ora!"

      - Mung sing lawas!
      1. +3
        April 21 2014
        Carane cetha weruh. Kamulyan kanggo RUSIA!
      2. Biolan
        +2
        April 21 2014
        Mung sawetara, supaya padha ninggalake Galicia kanggo awake dhewe. Kita ora butuh wasir sing langgeng ing irung ((Lan carane dheweke nyelehake Ashton ing papan kasebut sajrone rapat)) Dheweke nuduhake sapa sing nyopir lan ing ngendi EU dumunung))
  3. +1
    April 21 2014
    lan apa sing dikarepake saka wong sing ngaku-aku dhewe? Sing ditunjuk dening "maydaun" ora bakal buyar dheweke. Kepiye carane? Kanggo mbuyarake wong-wong sing ngangkat aku dadi wong sing ditresnani? wong bodho
  4. +2
    April 21 2014
    Sapa ing perusahaan pertambangan Kyiv, lan luwih-luwih perusahaan 3,14 Ndos, entuk manfaat saka perdamaian lan ketertiban ing Ukraina?
  5. +3
    April 21 2014
    Aku Lavrov ora kaget karo apa-apa, Maidan minangka alat kanggo nyegah wong-wong sing ora sopan lan ora bakal nyebarake, dheweke ora duwe kekuwatan utawa sarana. Ora ana kekuwatan ing Kyiv, nanging ana wayang, amarga pemilik bakal menehi dhuwit, kaya sing dikandhakake, dheweke bakal nindakake.
    1. 0
      April 21 2014
      Quote: Orik
      maidan minangka alat kanggo nyuda objectionable

      Ayo kula ora setuju eseman
      Ing panemuku, Maidan wis suwe mung dadi tandha, merek, nanging wis bosok saka njero.
      Maidan (gerah saka tembung wis) ana pasukan nalika wis pravoseki - struktur paramiliter diatur saged nglawan panguwasa. Saiki sing ana mung loafers, "maydauns" sing ora bisa apa-apa, sing, persis apa sing pemerintah saiki.
      Lan padha ora ndemek persis minangka merek, lan uga amarga ora ndemek ... nanging, ora mambu.
  6. +3
    April 21 2014
    Ya, kabeh wis jelas banget ing kene. Lan "Vaska ngrungokake, nanging mangan." Wektu kanggo nglumpukake gagasan lan kekuwatan. Acara utama wis ana ing ngarep. Kabeh kanggo kasunyatan sing tentara isih bakal lunga ......
    1. +1
      April 21 2014
      Sengaja. Tes kanggo kutu, sing ora bisa ditindakake dening panguwasa Maidan. Iki minangka kertu trump KAMI! Utrutsya U.blyudki saka Kyiv. Lan kabeh bakal dadi cara kita!
  7. +1
    April 21 2014
    Iku misale jek sing sepisan maneh mutusaké kanggo ngapusi Rusia. Teks sing disuarakake ora nemtokake sapa formasi ilegal kasebut. Apa bisa pangerten saka paribasan kondhang bali menyang Ukraina: "ing ngendi khokh.ol liwat ana, ana apa-apa kanggo wong Yahudi." Nganti saiki, iki ora bisa dipercaya.
    1. +5
      April 21 2014
      Padha adoh saka wong Yahudi.
      Sampeyan bisa nambani wong beda, nanging padha mbangun negara sukses karo standar apik urip ing ara-ara samun, diubengi dening tanggi musuhan.
      Lan pros iki Rali kabeh sing bisa, kalebu negara ing kahanan iklim lan geografis paling sarujuk ...
  8. +4
    April 21 2014
    Kumpul badut. Iku menarik: carane Ukrainians piyambak hubungane karo pamaréntah iki "pemenang" ing umum?
    1. +4
      April 21 2014
      Quote: pensiunan
      Nanging kepiye wong Ukrainia nggandhengake pamrentahan "pemenang" iki?

      Hi Yuri! Pindhah menyang Censor lan maca komentar. edan ngguyu . Lan pamrentah "pemenang" mbengok-mbengok, dheweke ujar, "Berkut" bali! Aku bakal ngapura kabeh! Maidan, sial, iki, wis entuk! Ah-ah-ah!
      1. +1
        April 21 2014
        "Lan pamrentah "pemenang" wis bengok-bengok, ujar, "Berkut" bali! Aku bakal ngapura kabeh!'' Ana sing kudu mbubarake Maidan, lan ora ana sing luwih apik tinimbang Berkut ing Hohland kanggo iki.
      2. 0
        April 21 2014
        "Lan pamrentah "pemenang" wis bengok-bengok, ujar, "Berkut" bali! Aku bakal ngapura kabeh!'' Ana sing kudu mbubarake Maidan, lan ora ana sing luwih apik tinimbang Berkut ing Hohland kanggo iki.
        1. Sergh
          +2
          April 21 2014
          Quote: papas-57
          ing padha bengok-bengok, padha ngomong, "Berkut" bali! Aku bakal ngapura kabeh

          Iku mung bodho, brazenly ngapusi, Baidan dhawuh kanggo ngusir Berkut bali menyang Maidan lan uncalan ing cara anyar, iku ora bakal bisa maneh, si Maidan sial enggal idak-idak pamaréntah anyar, banjur kita ngguyu. ing eggheads.
  9. 0
    April 21 2014
    Nanging sapa sing bakal ngrusak PS ??? ..-banjur kita bakal narik wong-wong mau menyang Lviv, iki kanthi kahanan sing apik ...-karo kahanan sing ora becik, kita bakal njupuk Kiev lan tenggara...
  10. mesem marang kowe
    +1
    April 21 2014
    kuotasi Andrey Deshchitsa

    Kita ketemu saben dina ing format papat partai kanthi keterlibatan pimpinan misi OSCE,
    ...
    Chorus luwih apik ... lol, Geyropa, wiwit krasa.. ngguyu .Lan carane menarik, iku saka papat sisih ..? Oh, lan bajingan ana ing Kyiv ... am
  11. +3
    April 21 2014
    "Pamrentahan anyar" malah sacara teoritis ora bakal bisa nyingkirake bandit saka Sektor Tengen, nanging "rekor" ing Nasional. njaga - gampang. Nanging bandit iki ora bakal tahan suwe ing National. pengawal.
  12. 0
    April 21 2014
    Sirkus wis ilang, nanging badut tetep. Omong kosong liyane saka Kiev.
  13. + 37
    April 21 2014
    Wenehi sertifikat kaya Deshchitsa iki, yen ora, hamstrings padha goyang amarga wedi ...
    1. 0
      April 21 2014
      Apik banget! Ditambahake setengah atus mata!
    2. + 13
      April 21 2014
      Kutipan: agen 008
      Wenehi sertifikat kaya Deshchitsa iki, yen ora, hamstrings padha goyang amarga wedi ...

      Lan foto penyebaran divisi tank sing sopan wassat supaya dheweke mangan pil liyane.
    3. 0
      April 21 2014
      Kabar kasebut ora nuduhake "Msta" nanging "Acacia". Aku uga pengin Wigati sing ora T-64 sing mandegake dening Niva, nanging T-72 release pisanan, umur bisa diadili dening carane budheg iku nalika nemu ing lendhut. Lan luwih; Aku ora weruh BMP siji, mung BMD lan kendaraan standar adhedhasar BMD, kang tetep ing wangun piala.
      1. 0
        April 21 2014
        Kutipan saka shasherin_pavel
        Aku uga pengin Wigati sing ora T-64 sing mandegake dening Niva, nanging T-72 release pisanan, umur bisa diadili dening carane budheg iku nalika nemu ing lendhut.

        Dadi apikan, sampeyan ngomong babagan kasus apa?
        Bakal menarik banget kanggo ndeleng link utawa masang foto video.
        ya
        1. +1
          April 21 2014
          Quote: Aleks TV
          Dadi apikan, sampeyan ngomong babagan kasus apa?

          Eh, aku mbokmenawa ora bisa ngenteni crita bab mandeg Niva saka shasherin_pavel T-72...
  14. +1
    April 21 2014
    Yen Maidan wis sah, ayo dietung pirang-pirang Maidan ing Ukraina!?, ayo dilegalake kabeh lan bubar kanthi tentrem ...
  15. + 21
    April 21 2014
    Tyu ... iku kancane LAVROV ... INI?

    Sergei Viktorovich lan ora kaya ngono kudu krungu lan ORA KOWE medhot.
    ya
    Sugeng enjang Pak Menteri!
    ombenan
    1. + 13
      April 21 2014
      Lek halo.

      Bocah iku kudu sinau ...
      1. +7
        April 21 2014
        Kutipan saka vorobey
        Bocah iku kudu sinau ...

        ngguyu

        Hello, Sanya!
        ombenan

        Miturut cara, nalika Gayropians iki bakal nemtokke kabeh limo sanksi ana, wis ora krungu?
        Penasaran tenan.
        Aku wis ngelak, aku wis entek zhezh vodka!
        1. + 16
          April 21 2014
          Aku mikir dheweke ngerti ngendi dheweke ditarik ...
    2. +2
      April 21 2014
      iku mung super 10 to the point...
      1. +3
        April 21 2014
        Kutipan: DMB-75
        iku mung super 10 to the point...


        Miturut cara, Jerman dhewe ana ing Jerman ing demo.
  16. 0
    April 21 2014
    Kita ketemu saben dina ing format papat partai kanthi keterlibatan pimpinan misi OSCE, ing ngendi kita ngembangake langkah-langkah kanggo nyuda kahanan ing wilayah wétan Ukraina.

    padha ora malah sinau kanggo ngapusi saka Kulon. bongkahan
  17. 0
    April 21 2014
    Sapa sing bisa nglucutake senjata nganggo cangkir kaya ngono? Panglima teka saka negara. Dheweke bakal mrentahake kanthi dekrit yen ing Kyiv kabeh formasi sah lan kabeh bangunan sing dicekel ditugasake, liyane minangka teroris. Lan mekaten. Kiev wis kawujud perjanjian Geneva, lan Rusia, minangka everyone mangerténi, tansah ndhukung teroris, kalebu Suriah. Lan kabeh Eropah, ngetokaké sanksi, nyanyi: demokrasi durung mati.
  18. 0
    April 21 2014
    Sial, saiki terus terang-terangan moyoki Rusia dening para diplomat kita, aku rumangsa bakal wedi amarga iki ,,,,!
  19. +1
    April 21 2014
    ora perlu mbebasake Maidan saka para demonstran, amarga, miturut dheweke, wong pancen sah ing kono.

    Pengawal Nasional uga cukup legal, nanging mung SS banget WAE unit rampung legal, sanadyan Nazi.
  20. +1
    April 21 2014
    Endhog lan liya-liyane padha wedi marang Maidan, padha nglairake, bakal nabrak ....
  21. Joyly Roger
    0
    April 21 2014
    Ya, kabeh formasi padha karo hukum. nanging sawetara (maidan) luwih lancar
  22. +4
    April 21 2014
    Lavrov minangka Diplomat !!! Sing kabeh Rusia bangga !!! Lan deshchitsa, supaya mongrel ing pager !!!
  23. 0
    April 21 2014
    Dashchitsa aja nyeret, Lavrov ngandika, Lavrov iya!
  24. Joyly Roger
    +2
    April 21 2014
    Sepira angel kanggo Lavrov saiki. Kanthi langka mudhun sampeyan kudu komunikasi
    1. 0
      April 21 2014
      Amer liyane wis teka ing Dill.
  25. +4
    April 21 2014
    Nggoleki Sergei Lavrov, aku mikir taun-taun paling apik diplomasi Rusia, yaiku Kanselir Pangeran Paling Tenang Alexander Mikhailovich Gorchakov lan karya sing apik banget. Mbok menawa iki bisa didebat, nanging aku pengin mikir.
    1. +3
      April 21 2014
      Lan kanggo kula - Andrey Andreevich Gromyko - Pak "ora"!
      1. 0
        April 21 2014
        Mesthi, sampeyan loro bener, naGua lan Horly! Sampeyan kasebut loro wali paling sukses saka kapentingan Negara Rusia ing lapangan diplomatik. Sergei Lavrov ... Lan dheweke apik, - nglawan latar mburi para leluhure ing jaman pasca-Soviet, sing dicathet. . Paling kamungkinan, iku ora fault, paling kamungkinan, nanging posisi presiden ... Jam anyar teka nalika ora ana papan kanggo kekirangan kanggo mbela kapentingan negara. Aku percaya yen pejabat Departemen Luar Negeri lan diplomat Eropa gay kudu ngganti pikirane babagan Lavrov lan Rusia. Lan insya Allah, dheweke bakal ngulu snot getih kanggo moyoki.
  26. 0
    April 21 2014
    Nanging sing apik ing tembung Lavrov yaiku kapercayan, lan kapercayan kita, yen iki bakal kedadeyan.
    pratandha normal negara.)
  27. 0
    April 21 2014
    Kahanan wis buntu. Ora ana sing nglucutake senjata, konfrontasi terus. Lan ing kene ora jelas sapa sing luwih kasengsem ing wektu tundha. Aku wedi yen iki luwih ing tangan junta. Padha muter wektu kanthi pangarep-arep supaya wong-wong ing SE bakal kesel ngadeg ing barikade lan mung mulih. Banjur padha bisa teka ing jajak pendapat, nyedhiyakake junta kanthi legitimasi asil kasebut.
  28. Biolan
    +1
    April 21 2014
    Aku kepengin weruh kepiye reaksi ing EU nalika Lavrov lan Keri ngomong, lan sprei wis nunggu ing njaba lawang))
  29. Kelevra
    0
    April 21 2014
    Sapa sing menarik yen Deshits iki arep mrana lan ngrembug babagan apa wae! Apa dheweke wis bali menyang kasunyatan liyane?!
  30. 0
    April 21 2014
    Kita kaget yen Menteri Lavrov ora ngerti apa sing ditindakake ing Ukraina babagan Kesepakatan Geneva. Kita ketemu saben dina ing format papat partai kanthi keterlibatan pimpinan misi OSCE, ing ngendi kita ngembangake langkah-langkah kanggo nyuda kahanan ing wilayah wétan Ukraina.

    Sajrone patemon ing Jenewa, persetujuan digayuh babagan perlucutan senjata saka kelompok bersenjata ilegal (ora konstitusional) lan mbebasake lurung-lurung lan alun-alun Ukraina saka wong-wong sing manggoni.


    Komite Regional Washington ora menehi ijin kasebut. Mula, scum Maidan bakal ana ing alun-alun
    Minangka akeh sing perlu!
    Lan gubernur junta uga ngerti iki, uga kasunyatan sing, yen padha mbantah ing paling soko kanggo wong-wong sing sijine wong ..., padha bakal kesapu adoh saka Papan politik luwih trenchantly saka Yanukovych. Lan akibat sedih kanggo awake dhewe.
    Perdamaian ing Ukraina pen&^&^m ora dibutuhake.
    Dheweke bakal mbuwang luwih akeh "bara" kapan wae.
  31. 0
    April 21 2014
    Aja nampa EUROPE minangka bagéan saka RUSIA, yen aku rumangsa wis arep takon kita.
  32. AnakKuburanKuda
    +2
    April 21 2014
    Deshchitsa ujar manawa ora perlu mbebasake Maidan saka para demonstran
    ___________________________________________________________

    Apa dheweke mikir nalika lungguh ing koridor ing Jenewa?
  33. +1
    April 21 2014
    Bab bodho iki, bakal padha ngusap bokong lan iku. Sampeyan ora ngomong karo Lavrov kaya ngono.
  34. 0
    April 21 2014
    Junta percaya yen ana perjanjian sing kudu dilanggar. Nits.
  35. +2
    April 21 2014
    Cetha yen ora ana sing bisa negosiasi apa-apa ing Ukraina. Junta kanthi sengaja, miturut panjaluke amers, nambah kahanan. Padha mung bisa dipencet. terang-terangan utawa ndhelik.
  36. mikha.ru
    0
    April 21 2014
    pamaréntah Ukraina saiki, uga EU, mlaku kaya kuldi kanggo tandha dolar AS maye, lan Amerika Serikat lenggah ing ndhuwur lan terus wortel suggestible iki, banjur apa rembugan karo wong-wong mau?
  37. +1
    April 21 2014
    junta wis siyap kanggo sembarang evasions. Nanging bebener konco Lavrov.
  38. 0
    April 21 2014
    Quote: MIKHAN
    Lavrov minangka hiu diplomasi donya, lan mongrel iki .. lan foto dheweke ing jejere Lavrov ora pantes!

    Sing mesthi. Dadi jeneng mburi cocok. Ing terjemahan - a trifle, cilik, ora pati penting, cilik.
  39. Bodya
    0
    April 21 2014
    Quote: MIKHAN
    Lavrov minangka hiu diplomasi donya, lan mongrel iki .. lan foto dheweke ing jejere Lavrov ora pantes!

    Iku misale jek kula piyambak, utawa mung bisa Gromyko tenan ngluwihi wong?
  40. 0
    April 21 2014
    deshitsa isih bakal nuduhake dhewe, minangka ngandika, Aku bakal nyuwun saka EU kanggo kita sampah rasah, kita bakal duwe liyane recourse Eropah ohheet saka moron kuwi wong bodho wong bodho
  41. +1
    April 21 2014
    Sawetara jinis omong kosong! S. Lavrov kudu, grimacing ing disgust, komunikasi karo macem-macem impostor lunyu sing sijine piyambak ing "pose saka gedhe." Tengen ing gaya Saltykov-Shchedrin!
  42. 0
    April 22 2014
    Sergey Viktorovich ngobrol utamane karo Kerry, lan wong loro iki lungguh ing kono kaya wong sing kalah ing njaba lawang lan ngenteni apa sing bakal dicritakake para pinituwa.
  43. SPS33
    0
    April 22 2014
    Kok isih idu, malah rembug masa depan negarane ora digatekake! Kabeh nuduhke saka dhewe ngerti apa!
  44. SPS33
    0
    April 22 2014
    Kok isih idu, malah rembug masa depan negarane ora digatekake! Kabeh nuduhke saka dhewe ngerti apa!
  45. 0
    April 22 2014
    Kabeh wis jelas babagan Deshchitsa nalika ngumumake keputusane ngombe vodka karo Lavrov. Bisa uga bisa digunakake karo Yeltsin, nanging wektu beda. Lan wong uga. Lan ing Ukraina, isih ana lapangan mlaku ing taun 90-an.
  46. 0
    April 22 2014
    Kutipan saka Zomanus
    Kabeh wis jelas babagan Deshchitsa nalika ngumumake keputusane ngombe vodka karo Lavrov. Bisa uga bisa digunakake karo Yeltsin, nanging wektu beda. Lan wong uga. Lan ing Ukraina, isih ana lapangan mlaku ing taun 90-an.


    Aku sing sethitik wong ramsy beguiled. Lan ing ngendi sampeyan nyelehake vodka? Maneh sing dikutuk nyebul. Iku misale jek sing ing Ukraina ora mung psychos, nanging uga mabuk kronis, Titans karo pygmies ora bakal telek ing siji hektar, yen pygmies ora bakal ngumbah mati. wassat

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"